A Tűz Templomának romjai

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Re: A Tűz Templomának romjai

Témanyitás  Hidan on Pént. Május 19 2017, 04:18

A fogcsikorgató erőlködésnek, hogy Karu visszaszerezze a mozdulatai fölötti uralmat, siker a gyümölcse. Azonban ahogy visszatér az itt és mostba, hirtelen nem várt - vagy nem ekkor - viszály kap lángra a két shinobi között. Meg a háttérben egy papa is, de az láthatóan senkit nem érdekel egyelőre. A Nibi - még úgy is, hogy Itanashi tisztában volt a lökés akatlanságával Karu részéről - elérte célját, sárkányfogakat hintett a bajtársiasság boronájába, hogy azok a széthúzás virágaivá sarjadhassanak. Az ősvilág démona, ki hegyeket is képes volna kártyavárként elsöpörni, végül egy gyenge taszítással szerzett érvényt akaratának.
Pontosabban Itanashi azt követő reakciója eredményeképpen pattan szikrává az addig levegőben lappangó feszültség, s a Kenshirot mélyen érintik a fölényes szavak. S mintha csak ez lett volna az utolsó csepp a pohárban, az albínó férfiben végül felülkerekedik tettei helytelenségének érzése az adott szó ellenében. Noha életet nem oltott ki közvetlen, a segítsége nélkül a Lidérc könnyen lehet belebukott volna merész vállalkozásába, így tartozását lezártnak nyilvánítja és határozatlan időre búcsút int társának, amint látja hogy Bansai már képtelen valós kárt okozni a jashinistában.
Az említett főpap még közel sem ért a sötét Prófétához, vagy akár a medence széléhez, amikor a nukenin által alkotott pecsétek hatósugarába ér. A gyűlölettől feketén izzó nyalábok éjsötéten kígyózva a víz tükrén érik el lángoló áldozatukat. Égető béklyókként tekerednek az élő máglyaként lobogó aggastyán tagjaira. Erőnek erejével próbálja kiszakítani végtagjait, s a körülötte lobogó tűz oly hevesen csap fel, hogy elégesse a fekete csápokat, hogy a lángnyelvek magassága a megroggyant kupoláéval vetekszik. Oly forrón nyúlnak vad, narancssárga táncukban a sötétbeborult égbolt felé, hogy hőjüket még a távolabb álló Itanashi is érzi, ahogy maszkja felmelegszik. Tán egy felé dőlő öles fatörzset is finom pernyévé hamvasztana, de a vegytiszta haragból sodort, bakacsinfekete kötelekben mégsem tudnak kárt tenni. Az azt követő pillanatban, amikor a tomboló infernó a legmagasabb fokára hág, egyszer csak váratlanul kialszik, s csupán egy pőre, rákvörösre aszalódott emberi roncs marad az áldozati máglya helyén. Bansai, aki immár csak nyomokban emlékeztet korábbi önmagára, erejét veszítve zuhan térdre, magatehetetlenül követve a kegyetlen bilincsek húzását.
- Itanashi... Igazad volt.
Hangzik a lehető legkevésbé várt kijelentés, ahogy a vénember a torkát szorító béklyón keresztül levegőért prüszkölve, hörögve próbál megformálni minden erőlködő szót, melyet cserepesre égett ajkai még megformálni képesek.
- É-én... Tévedtem veled kapcsolatban. Azt hittem valóban démon vagy, a sötétség gyermeke. De ilyen keserű gyűlölet még az ő fajtájukra sem jellemző... Az az emberek sajátja! Így utálni ezt a világot csak az tudja... Aki beleszületett. Aki mostohafia volt! Romba döntenéd ezt a planétát, csak mert mostoha sorsot szánt vezeklésül évezredes utad során elkövetett bűneid miatt. Önmagad lidérce vagy csupán, azé aki lehetnél. Aki erényt kovácsol a sorstalanságból. Nem isten kiválasztottja vagy, hanem egy elkeseredett kisfiú, aki bosszút esküdött a világ ellen, amiért az megtagadott téged. Akinek lassan az álarca válik az igazivá, mert az eredetileg képtelen szembesülni... Én... Sajnállak téged. Elbuktam, de nem azért, mert hátrahagytam hivatalom, hogy megmentsem a gyermekeimet. Azért buktam el, mert gyűlöltelek téged. Már azelőtt hogy megismertelek, azelőtt hogy megjelentél volna a kapum előtt, vagy akár csak mint figyelmeztetés a zsarátnok suttogásában. Undorodva nyújtottam kezet, s úgy éreztem, ha hozzádérek, a sötétség menthetetlenül bennem is mételyt fakaszt. Pedig... Az már régen bennem volt. Mert azt hittem jobb vagyok nálad... Pedig egy fikarcnyival sem, csak előtted járok a szamszára kivilágítatlan ösvényein... S ahelyett, hogy lámpást mutattam volna neked a sors éjsötét rengetegében, én hátat fordítottam! Bocsánattal tartozok... És egyúttal neked is megbocsátok! Csak imádkozni tudok, hogy az istenek is képesek legyenek...
Tovább nem tudja folytatni, ugyanis a Chidokaku nyomán beszakad alatta a föld, és a tátongó üresség egyenesen saját mélyébe rántja Bansait. (technikai problémák elkerülése végett úgy veszem, hogy csináltál peremet a gödörnek, így nem folyik be a víz) Időközben a Tsuchi Bunshinok is visszatértek, egyikük kezében Yogensha Hagyatékával.
A főpap fizikális állapotát elnézve csupán egy-két perc is elégnek bizonyuljon, hogy eszméletét veszítse légszomjban. De ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy ha három napon belül nem részül kórházi, de legalábbis szakszerű ellátásban, valószínűleg elviszik egész az egész testére kiterjedő, másod- és harmadfokú égési sérülései. Így is kész csoda, hogy egyáltalán él... Ez a férfi pedig még összefüggően képes volt beszélni. Erős szellem, az egyszer biztos. Vajon Itanashinak mennyi erőfeszítésébe fog megtörni?

//A kalandszál ezen fejezetét ezáltal lezártnak tekintem. A Bansai-jal megbeszélt történetet lehetőleg játsszuk egy másik topikban, válassz egyet tetszés szerint. Ha javasolhatom minél messzebb a Templom környékéről Very Happy
Ezúton szeretném megköszönni nektek ezt az epikus kalandot, és a nagyjából egyéves türelmeteket. A játék végig példamutatóan színvonalas volt, néha kicsit összecsaptátok a dolgokat, de ez nem vett el a posztok élvezeti értékéből. Hosszú és szépen megfogalmazott posztokat írtatok végig, a karakterek jelleme pedig önazonos volt, szóval megint csak jó volt mesélni nektek. Kötelező seggnyalást félretéve rátérnék a jutalmazásra. Mivel nagyjából minimális a posztszámotok közti eltérés, ezért egységes ajádékban részesültök (kiv. a karakterre jellemző dolgok)
Chakra: 85
TJP: 15 (túl sok kézitusa nem volt)
Itanashinak Infuuin: 25%
Karu: a pecsétjelzőt még megbeszéljük
Matatabinak: egy hatalmas köszönöm a segítségért és egy "Hidan jön neked eggyel" kupon

A topik mostantól "A Tűz Templomának romjai"-ként fog szerepelni, és a BINGO könyvekben egy jó kövéret fog csúszni a karaktereitek bűnlajstroma és az értük járó fejpénzt. Még egyszer köszönöm a játékot, Itanashival folyt. köv., aztán megbeszéljük az átadásod körülményeit.//

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.