Gundan Karakter és Felhasználó Interjú

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Gundan Karakter és Felhasználó Interjú

Témanyitás  Nashimaru Miuru on Hétf. Jan. 30 2017, 22:17

KÉRDEZŐSzerencsés áldozat: Rengar


1: Hőn szeretett Tücsök-kedvelőnktől (hihi...) első kérdésem az lenne, hogy mik a terveid a karakterrel a közeljövőben? Mire tervezed építeni, Kiri pártját akarja végig fogni?
2: Ha a karaktered megtehetne, hogy változtasson a sorsán, vagyis jogában lenne változtatni a közelmúlt, vagy jövő eseményein (legyen az háború, egyszerű párkapcsolat, vagy hogy ne lépjen kuyagumiba, illetve stb...) mi lenne az? Nem valami sablonos választ várok, hanem, hogy a karid mit tenne jellemileg is Very Happy
3: Ugye tudom (hisz én magam intéztem el :3), hogy te is részese szeretnél lenni a Nashimaru Klánnak. Érdekelne neked milyen terveid, megmozdulási kísérleteid vannak megtervezve, ha majd te is részese leszel a mi kis szadista környezetünknek :3 Vannak már terveid? Ha igen Mik azok (mégha nagyon-nagyon messzi is, arra is kíváncsi vagyok Very Happy)?
+1: A kérdés aki mindenkit izgat... Fogsz majd valaha avatart berakni mint egy jó frpg-s kisfiú, vagy karaktered kinézetét örök köd fogja borítani? Very Happy
+2: A neved egy LoL karakterrel azonos (Rengar). Ez véletlen, vagy szándékos? Very Happy
avatar
Nashimaru Miuru
Játékos

Taijutsu Pontok : 56


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 510

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gundan Karakter és Felhasználó Interjú

Témanyitás  Hirano Reina on Szer. Feb. 01 2017, 19:01

VÁLASZOLÓ
M-miért kérdeztél tőlem? Jaj, te jó ég!
Köszönöm a kérdéseket Tomoenek! ^^


1.) Nem, mert olyan fehér a bőre szegénykémnek, hogy Ő nem barnulna, hanem megégne. Pláne amilyen szerencsétlen. :c A szolizást meghagyjuk Orimi kiváltságának.

2.) Bepánikolna és elájulna. Ez nála mindenre opció és megfelelő végkimenetel. 

3.) Az összeset! Viccet félretéve, nem taglaltam eddig, hogy mennyi könyvet végzett ki csekély 14 éve alatt, de számoljunk nyugodtan heti egyel 8 éves korától fölfelé. ^^ Hogy mi történne? Elölről kezdené a sort. Vagy belekezdene az írásba. :3 De előtte bepánikolna természetesen.

4.) ami 5.) Nem, mert ezt néggyel számoztam.

6.) Megfogtál. Neutral

7.) Erre nagyon egyszerű a válasz. Mert olyan, mint én és nagyon könnyen tudok vele azonosulni. Illetve a bénasága rengeteg komikumot foglal magába, emellett pedig arra készteti az olvasót, hogy némi együttérzést váltson ki a bénázása. Kivéve persze, ha Zaukival pvp-zek Szabadjátékban és elveszem a kardját. Akkor nem vált ki semmit. Sad8.) Szintén azért, mert olyan mint én, és ez nekem is nagyon nehezen megy. Így viszont mindig van oka aggodalomra, amiből szintén nagyon komikus helyzetek alakulhatnak ki. Olyan dolgokon is képes emiatt aggódni, hogy nem szívja-e el mások elől a levegőt. Mi van, ha esetleg túl nagy adagot lélegez be?  scratch


9.) (Akane-senseitől.) Attól, hogy elveszíti a számára legfontosabb személyt, név szerint Jirot, aki felnevelte őt egészen kicsi korától kezdve.

10.) Azért, mert így csak még haszontalanabbá válik és még nyomibbnak tudja érezni magát. ^^

11.) Igen! Már nem dőlök be neked!

Nii-chan.  I love you I love you
avatar
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 35

Tartózkodási hely : Könyvekbe temetkezve


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 390

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gundan Karakter és Felhasználó Interjú

Témanyitás  Rengar on Csüt. Feb. 02 2017, 15:56

Válaszoló
Válasz 1: Mit tervezek a karakterrel?
 Semmi komoly, világmegváltó dolgot nem TERVEZEK. Természetesen ettől függetlenül bármi megtörténhet  .
 Egy másik kis tervecske az az, hogy sok sok taijutsu pontom legyen >:3. A taijutsu sokkal közelebb áll hozám mint a nin vagy a ken, a gen pedig számomra értelmezhetetlen. 
Azt pedig, hogy kinek a pártját fogja, még nem tudom. Ez nyilván helyzet és karakter függő. Ha éppen az egyik karakter a szimpatikusabb nekem, vagy a karimnak, valószínüleg annak fogok megpróbálni segíteni. 

Válasz 2: A közeljövő eseményeit a dolgok jelenlegi állása szerint úgy változtatná meg, hogy a háborút a víz országa nyerje, és társaival együtt komolyabb károk nélkül teljesítsék. 

Válasz 3: Igen igen. Nos, ez érdekes kérdés. Én alapvetően egy lusta ember vagyok (ez a posztjaimon, sőtt, még a mostani válaszaimon is látszik), és ezért nem nagyon tervezgettem. A karakteremet mindenképpen Taijutsura akarom fejleszteni (ez nem tudom hogy jön ide), de a klántagokat ki szeretném majd hívni. Akár PvP-ben, akár játéktéren. Nem csak a JK-kat hanem NJK-kat is akár. Bár lehet még meggondolom magam, most így hirtelen viccesnek tűnik Wink .

+1: Ez azért egy kicsit vicces, mert a karakteremet még én sem látom tisztán magam előtt. Ehhez még hozzájön a lustaságom, és így képeket sem keresek :/. De ha egyszer találok egy jót amire azt mondom, igen ez az, akkor berakom. 

+2: Amikor narutózni kezdtem nagy LoL fan voltam, nyilván nem véletlenül lett LoL kariról elnevezve. Eredetileg Yasuo lett volna, de sajna foglalt volt, és Rengar volt az első ami eszembe jutott.

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gundan Karakter és Felhasználó Interjú

Témanyitás  Hirano Reina on Szer. Márc. 08 2017, 17:13

KÉRDEZŐ

Kérdezettem:
Shihouin Aki

1.)
Mennyire tudsz azonosulni Aki jellemével? Milyen hangulatban tudsz vele írni a leginkább?

2.)
Mennyi időbe telt megalkotni a karaktert?

3.)
Mi a következő nagyobb volumenű dolog, amit el szeretnél érni vele?

4.)
Miért pont Kirigakure?

5.)
Miért vannak ilyen jó címei az élményeidnek? *-*

6.)
Mindenesetben hidegvérű gyilkosnak tervezted inkább, vagy olyannak, akinek bármikor elkattanhat az agya?

7.)
Miért kegyelmezett meg Tengunak? :3

8.)
Mire utal a jelmondata?
avatar
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 35

Tartózkodási hely : Könyvekbe temetkezve


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 390

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gundan Karakter és Felhasználó Interjú

Témanyitás  Shihouin Aki on Szer. Márc. 08 2017, 17:43

VÁLASZOLÓ


Köszönöm a kérdéseket Reina, azonban a válaszokért cserébe az életeddel fizetsz.


1- Kellőképp. Aki jellemét legfőképp az elfojtott érzelmeimből alakítottam ki, így bármikor képes vagyok azonosulni vele, hisz ezek az érzelmek mindig jelen vannak bennem.
2- Maga a karakter ötlete és koncepciója alig egy nap alatt fogalmazódott meg bennem. Persze az Előtőrténet írása közben csiszolódott mindez. Nem titok, hogy a karakter alap ötlete - a számomra nagyon kedvelt - Assassin’s Creed Reneszánsz trilógiában szereplő Ezio képmása, kiegészítve az én tulajdonságaimmal. Őszintén meg kell vallanom, hogy első megírásra nem volt ennyire brutális és érzelem mentes, azonban Lunak köszönhetően leszedtem az első Előtörténetet, majd írtam egy kétszer olyan hosszút.
3- Mi számít nagyobb volumenűnek? Ez viszonylag relatív, azonban tény, hogy terveim vannak. Első sorban Akit szeretném megerősíteni, valamint olyan dolgokat tenni vele, melyek felhívják rá a figyelmet. (Persze csak bizonyos szintig, nincs kedvem Kawachihoz meg az Onininhez.) Ezzel azt szeretném elérni, hogy nagyobb befolyásra tegyen szert, így könnyebben állíthasson maga mellé embereket.
4- Ez tán még bennem sincs teljesen tisztázva. Talán azért, mert bennem teljesen a Vérköd Falujának képe van, ennél fogva úgy véltem, hogy Kirigakure képes lehet olyan piszkos húzásokra, mint amiket az ET-ben követtek el a Shihouin család ellen. Továbbá az sem utolsó dolog, hogy ez a víz országa, így mondhatni a tökéletes ellentéte a Tűz országának, ahol Tomoe van. A két kari számomra egymás ellentéte, ezért is választottam nekik ellentétes elemet.
5- Azért mert Onee-chan mindig segít. *-*
6- Egyértelmű, hogy egy hidegvérű gyilkosnak szántam, aki képes nyugodt fejjel csatába menni. Ezért is tapasztaltattam meg vele azt, hogy nem előnyös vörös tekintettel harcba szállni. Aztán kitudja, hogy nem-e kattan be valamikor a sok vérontástól.
7- Azért, mert (ez most bután fog hangzani) de magát látta benne. Egy ártatlan teremtmény, akinek Kirigakure zsoldosai akarják tönkre tenni az életét.
8- A jelmondatot személy szerint magam is vallóm, ill. követem, hisz szerintem ez egy nagyon igaz mondat. Szerencsémre sikerült úgy beépítenem Aki sztorijába, hogy passzoljon is oda. (A jelmondat magamra is lesz tetoválva majd.)
Még egyszer köszönöm a kérdéseket, most pedig akik elolvasták őket, készüljenek a halálra, hisz Aki hideg pengéje nem kegyelmezz.
UI: Ha nem a vértől, akkor Kiyokotól fog bekattanni a szabadjátékunkban. xD
avatar
Shihouin Aki
Játékos

Taijutsu Pontok : 57

Tartózkodási hely : A vértenger közepén


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil/Orgyilkos
Chakraszint: 167

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gundan Karakter és Felhasználó Interjú

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Csüt. Márc. 09 2017, 16:52

Szeretném picit megmozgatni ezt a topicot, ezért egyből hat embertől kérdezek. Remélem senkinek nem baj, hogy meglepetés szerűen kérdeztem tőle.


KÉRDEZŐ


#1: Misaki Kiyoko


1.Kiyoko mindig ilyen szép volt? (kötelező kérdés volt…)


2.Mik Kiyoko céljai? Miket szeretne elérni?


3.Honnan is származik egész pontosan?


4.Mi lenne, ha letenné az alkoholt?


5.Milyen volt fehérnemű nélkül rohangálni a téli pusztában valami csuklyás idióta után?


6.Még akkor sem válna agresszívá, ha sokáig sértegetnék őt? Nem emelne fegyvert az illetők ellen, amíg azok nem támadnak rá?


7.Valóban akkora csáb mester, hogy még a kérget is leszédíti a fáról?


8.Mi a véleménye Kiyoko-nak Shihouin Aki-ról?


9.Mikor lesz képes használni a Tenseiganjait? Továbbá nem félsz, hogy esetleg vadászni fogják a szemei miatt?


10. A “Különleges képességek: Big tits” feltétlenül kellet az adatlapra? xD


11. Tervezel, vele valamilyen specializációt?#2: Hattori Arata


1.Miért pont Amegakure? (Tudom, hogy nem kedveled a nagy nemzeteket, de akad több kisebb is.)


2.Hogy-hogy a Buborék elemre esett a választásod, nem pedig a Jég elemre, ha már Fuuton+Suiton.


3.Honnan eredeztethető Arata katonás és taktikus jelleme?


4.Vannak nagyobb vágyai is Arata-nak, mint az ANBU? Teszek azt faluvezető?


5.Előbb megjáród vele a Chuuninságot, vagy egyből az ANBU-ba lépteted?


6.Rekord.
7.Igen… rekord.#3:Kenshiro Yori


1.Szia Yori, mizu?


2.Tényleg nem tervezel más elemet feloldani a Raitonon kívül?


3.Mennyire képes ellátni Yori a klánja vezetői pozícióját?


4.Hogy érintette őt az előző vezető (Karu asszem…) távozása.


5.Feltűnt, hogy mostanában sűrűn váltogatsz Avit, ez miért van?


6.Ahogy nézem Laxas sokat inspirál, van ennek valami oka, vagy csak szimplán a Villám elem?


7.Hogy tervezed vele elsajátítani a Chidorit?
#4:Itanashi


1.Miért válaszotta ezt a nevet magának?


2.Mit tervez Ita?


3.Az Infuuint miképp sajátította el?


4.Mennyire áll közel az istenéhez?


5.Jashin-sama mindenek felett.


6.Úgy tudom, Jashinnak egy prófétája lehet. Hidan kiesett a kegyeiből?


7.Mennyire képes megnyílni érdek szövetségek felé?#5:Kenshiro Karu


1.Milyen a viszonya a Nibivel?


2.Miért hagyta ott a klánját?


3.Karu Kirigakure-ból származik?


4.Miért okolja magát mindenért?


5.Mi történt a Youton elemmel?


6.Tudatosan építetted úgy a karaktert, hogy két ellentétes elem oldódott fel benne?#6:Kenshiro Mirubi


1.Mikor alapította Mirubi a szervezetet?


2.Mennyire képes kordában tartani a tagokat? Nem fél egy esetleges “lázadástól”?


3.Honnan szerzed a király képeidet az írásaidhoz?


4.Lehetséges, hogy Hishimon egyszer végleg felül kerekedjen a másik két személyiségen?


5.Mezameru, amolyan arany középút nemde? Akkor miért nem Ő az állandó irányítója a testnek?


6.Mikor hagyta el Mirubi Konohát és miért?


7.Kenshiro felmenőkkel, hogy került a tűz országába?

8.Hishimon végzett a fiú nagyapjával?
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gundan Karakter és Felhasználó Interjú

Témanyitás  Misaki Kiyoko on Csüt. Márc. 09 2017, 18:23

VÁLASZO-LÓElőször is, köszönöm a kérdéseidet, már viszketett a tenyerem, hogy válaszolhassak. Very Happy 


1. Naná, hogy!

2. Kiyo egyelőre sodródik az árral, de tulajdonképpen hétpecsétes titok, hogy egyszer szeretne egy boldog családot, ahol... hát anyuka lehet. Már így is anyáskodó. Very Happy  A Genjutsu csínját-bínját akarja töviről hegyire kitanulni, mivel gyerekkori szerelme ajánlotta neki és azóta is ezen az úton halad - no meg a Tenseigan miatt is, amiről még mindig nem tud. Very Happy 

3. Iwagakuréból származik, de ez egy hosszú történet. Mivel elmeblokk van rajta hat éves kora óta, ezért semmire sem emlékszik előtte, csak azt tudja, hogy ő Misaki Kiyoko, és a nagyapja nevelte fel Takigakuréban, és azóta ott is élt, amíg meg-nem-veszett.

4. Akkor valószínűleg józan lenne!

5. Annyira imádom, hogy rendszert fogok belőle csinálni! *irónia*

6. Kiyo alapvetően nyugodt természetű, csak magában küldi el a rosszakaróit Tadzsikisztánba... de akkor nagyon. Hm... egyszer volt rá példa, hogy Mirubi levitte a laborjába, és az volt a feladata, hogy egy kiéheztetett embert megöljön, de Kiyo nemet mondott, mert sajnálta a férfit. Aztán Mirubi azt mondta a férfinak, hogyha rátámad Kiyora, akkor szabad lehet. Persze, hogy rátámadt! Így hát Kiyo se tudott mit tenni... csakis akkor támad, ha már minden kötél szakad. Visszatérve a második kérdésre, éppen ezért akar genjutsu-mester lenni, mert akkor nem kell kaszabolnia. >.>

7. Waahahahah! Kiyo választ, szóval egy szép fűzfáról lepislogja a leveleket! - Ha érted, mire célzok. :$

8. Fingja nincs. Nem ismeri. Legalábbis játéktéren nem. Very Happy De ha meglátná, akkor nyilván megkergetné, hogy megtudja, mi van a csuklya alatt.

9. Akkor, amikor lemesélik játéktéren, hogy feloldotta. Lehet, hogy kicsit hosszú procedúra lesz, de megéri rá várni, legalábbis nekem/neki. Nem félek, hogy vadászni fogják a szemei miatt, majd Mirubitól csövel kontaktlencsét. Very Happy 

10. Karutól származik a feltevés, szóval igen, kellett. Very Happy Meg amúgy is... ha már igaz. Very Happy 

11. Tenseigan nem elég? Genjutsu. Meg Big Tits. Ennyi a hozzáfűznivalóm. Very Happy  Meg mozgó üzemanyagtartály.

_________________

>>Katt a képre az adatlaphoz<<
Multik: Wakizashi Yumi, Kenshiro Mika
avatar
Misaki Kiyoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Tartózkodási hely : Kreténsziget


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gundan Karakter és Felhasználó Interjú

Témanyitás  Kenshiro Yori on Csüt. Márc. 09 2017, 18:23

VÁLASZO-LÚ


1.       Köszönöm szépen, ájm fájn tenksz!

2.       Tényleg nem. Teljes mértékben megvagyok elégedve a Raiton nyújtotta lehetőségekkel, és a játékosságom során szeretném majd a legtöbbet kihozni ebből az elemből. Plusz az is közrejátszik, hogy mikor választottam az elemem, nagyjából egy Raiton használó sem volt az oldalon. Egy régi FRPG-n a Bagolykőn is egy villámhasználó karakterem volt, így azóta tart ez a villámos „szerelem”.

3.       Ez pont egy olyan kérdés, amit nem nekem, hanem a tagoknak kellene megválaszolniuk. Az én szemszögemből nagyon igyekszik a karakter, hogy végre úgy nézzen ki a klán, ahogy annak ki is kellett volna már régebben is. Próbálja tisztára mosni a klán nevét és ezzel együtt minden körözött tagét… tisztelet a kivételnek. Very Happy

4.       A mostanában lezáruló kalandunk során, ha a kedves olvasókat is érdekli, szemtanúi lehettek Karu és Yori találkozásának. A két Kenshiro vezető megvitatja a dolgaikat, s legutóbbi posztomban fel is tettem a kérdést Karunak: Miért hagyta el a klánt?
De konkrétan megválaszolva a kérdésedet, különösebben nem érdekli a karaktert. Az a Karu dolga és Yori is így fogta fel, nem célja beleszólni mások életébe.

5.       Az avatar változtatgatás azért szaporult meg ennyire, mert valami újat szerettem volna, hogy tükrözze a jelenlegi státuszát, megjelenését. Természetesen drága szerelmemnek is elég sok beleszólása van a képválasztásba, hisz teccenie kell neki is. Razz

6.       Laxus a kedvenc Fairy Tail karakterem, és mint már az előzőekben is mondtam, élek halok a villámokért. Így egyben meg is válaszoltam ezt a kombinált kérdést, de nagyon sokat inspirál. Nem is nagyon a stílusa és a jelleme, inkább csak a technikák.

7.       A Chidori, huhh. Jelen terveim szerint nemsokára a karakter elmegy Kusagakuréba és ott próbálja meg elnyerni a falu bizalmát a klánnal kapcsolatban. Ha mind ez sikerül, megpróbálok részt venni a chuunin vizsgán és ezzel remélhetőleg a falu tényleg befogad engem és a családomat is. Mivel Kusa igen jóban van Konohával így a kiszemeltem Kakashi lett – nem akarok Sasukéval Barbie babásat játszani és vitatkozni. – és talán így könnyebb lesz a bizalmába férkőzni.
 

Sok szeretettel várom a további kérdéseket is bárkitől, ha valakit kicsit is érdekel a karakterem, vagy bármi érdekelné ezen kívül! Smile 

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gundan Karakter és Felhasználó Interjú

Témanyitás  Hattori Arata on Csüt. Márc. 09 2017, 20:45

Válaszoló

Privet és köszönöm szépen a kérdéseket Smile Lássuk is akkor a medvét!


1. Jó kérdés. Amikor anno '12-ben regisztráltam, akkor sokat filóztam azon, hogy melyik legyen a kis nemzetek közül, mivel semmiképpen sem akartam nagy nemzetet. Legelőször Hoshigakure volt tervben, aztán pedig Amegakure lett végül a dolog és egyáltalán nem bántam meg a választásomat, sőt, jobbat nem is lehetett volna. Igazából Amegakure mindig is a szívem kis csücske marad, egy misztikus hely, amit alig ismerni. Néha láttuk az animében és ennyi, továbbá nekem egy kicsit steampunk jellegű (legalábbis az építészete miatt), ami mindig is az egyik kedvenc stílusom volt. És amúgy ahhoz képest, hogy milyen tornyaik vannak, mennyire minimalista már pl. a fejpántjuk? Négy vonal és kész, egy sokatmondó jel.

2. Mert a Baburu menő Very Happy Most képzeld el, ahogy egy rakat buborék lengi körül az embert. Komolyan vennéd először? Persze, hogy nem. Aztán, amikor azok a buborékok felrobbannak, meg elrepül vele, akkor már meggondolják, hogy nevessenek rajta. A Bubival ki tudtam hozni a saját stílusomat, a koncepciót, amire Aratát felépítettem. Nem egy olyan KG, aminek überbrutál technikái vannak, jól meg kell gondolni, hogy mit-miért alkalmazol belőle, viszont, felveszi a versenyt a nagyobb elemi Kekkei Genkai-okkal is, ha az ember ügyes. Arata pedig az. A Hyoton meg... nem tömegKG, de ja. Az olyan... túl általános, na. Plusz, ezzel egyedi vagyok úgymond, mivel egy kari van csak az oldalon aktívban, akinek van bubija, szintén Amegakuréből, de ő nem a vér általi verziót, hanem a Shanbondama no Ninjutsut tolja.

3. Igazából a származásából adódóan. Amegakure nem egy chill hely, mint Konoha, leginkább olyan, mint a katonásabb nagy nemzetek. Itt az emberek egy totális despotikus rendszerben éltek/éltek, ahol a feljebbvalók tisztelete nem csak a beszédben nyilvánul meg, hanem tényleg áhítattal tisztelik a falu vezetőjét. Arata pedig erősen hazafi, de nem az a fajta, aki ilyen Naruto-dattebayo szerűen kiáll és majd ő megvédi a falut, hanem sosem fogod észrevenni. A taktikus jelleme pedig leginkább amúgy az én gondolkozásmódom leképezése, ugyanis jómagam is erősen elemző fajta vagyok, tehát ez illett a karakterhez is ebből a szempontból. Plusz, ő sosem volt az a "bummbele" harcos, még fiatalkorában sem. Mindent kielemez a végsőkig, viszont igyekszem ezt úgy kidolgozni, hogy a karakternél ez néha negatívan jön ki, olyan szinten, amit a való életben pl. nem tennék meg. Ha elolvasod az ET-t, ott képes lett volna megölni a saját csapattársát, csakhogy az azt túszul ejtő ellenfél helyzeti előnye odalegyen.

4. Nem. Arata soha nem fog kilépni a nyilvánosság elé ilyen szinten, pl. épp ezért nem voltam hajlandó elindítani a Béke Angyalain, még a hírben beígért nagy jutalmazás ellenére sem (na meg azért, mert kb. az első javaslata az lenne, hogy vágják internálótáborba az Öt Nemzet összes shinobiját és semmisítsék meg őket mind egy szálig, mert akkor lehetne béke a világban). Ha életében egyszer közel kerülne a faluvezetői pozícióhoz, azt is visszautasítaná, hogy maradhasson a háttérben. Persze, menőn hangzana, hogy "Amekage-sama", de akkor sem. Maximum stratégiai tanácsadó lenne, de a karakternek egyelőre fő célja, hogy ANBU legyen. Hogy ott már milyen szintet ér el, az akkor kialakul. Adott esetben lehetséges, hogy a saját osztagán belül taicho legyen, vagy valami más, nagyobb rang, de Arata így akar szolgálni. Mást nem is tudnék elképzelni neki igazából, tekintve, hogy ő a "valódi shinobi" koncepción alapul.

5. Mindenképpen a Chuunin vizsgát szeretném amolyan végső próbának szánni az ANBU-ra, de utána szerintem egy gyorstalpalós kiképzés és felvennék, tehát a chuunin címet ő néhány hétig viselné maximum. Persze ez majd mesélőfüggő, de a tervek ilyenek vele. Ami viszont fix, hogy én nem fogom kiírni addig rangba, hogy köze van az ANBU-hoz, amíg nem lesz ANBU. Lehet, hogy potenciális jelölt, de egyelőre még csak genin, mondjuk annak elég zúzós. Amint chuunin lesz, akkor addig chuunin lesz kiírva, amíg nem lesz ANBU.

6. Az bizony Very Happy

7. Kövit nyomjuk? Very Happy
Slava Gundan!


avatar
Hattori Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 110

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 644

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gundan Karakter és Felhasználó Interjú

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Pént. Márc. 10 2017, 17:50

// Úgy hiszem, hogy ez a legjobbkor jött, kicsit vissza tudok szellemülni Mirubiba, így hátha könnyebben fogok vele írni ^^ Köszönöm a kérdéseket Smile //


1.Mikor alapította Mirubi a szervezetet?

A valóságban 2013 Júniusában, a Fagy Gyermekei fórumkaland után, ahol is igazából rálépett a Bűn útjára. Akkor találkozott először Itanashival, kiről később kiderült, hogy a Chuunin Vizsgáról ismert Djuka Sendo. Vele, Unazaki Ashurával, Unazaki Tessával és Hyuuga Emivel vállaltak el egy Illegális Küldetést, amivel az Otokage bízta meg őket. (Persze ezt ők nem tudták) Lényegében az Otokage helyettük végezte el a feladatot, így Mirubi azt a következtetést vonta le, hogy Kabuto számára ez egy vizsga volt és embereket keresett maga mellé. Később Itanashival "Világuralmi Terveiket" szövögették és Itanashi ihlette meg őt a Szervezet gondolatával. Azt is mondhatnánk, hogy ők ketten voltak az alapító tagok. Azért Mirubié a szervezet, mert Ő volt az aki megszerezte a tagokat, felépítette a bázist, stb.
A játéktéren körülbelül 1.5-2 éve alapíthatta a szervezetet. Ez attól függ, hogy a Ninja Tanács majd mennyi időt ír a háború lezárásakor, tehát, hogy mennyi idő telt el azóta, hogy kitört a háború.

2.Mennyire képes kordában tartani a tagokat? Nem fél egy esetleges “lázadástól”?

Kezdetben rengeteg taggal rendelkezett az Amegami, akik nagyon különleges erőket vagy nagyon nagy tudást birtokoltak. (Shoton, Kirigakurei Belső információk, Sárkány idézés, Jutsetsu, Tenseigan, stb) De a legtöbb tag inaktívvá vált. Igazság szerint amikor az Amegami alakult nem volt az oldalon egy "gonosz" JK szervezet sem, ezért minden "nem jó" karakter csatlakozni akart, de természetesen a legtöbb visszatérő erős karakter ugyanúgy eltűnt ahogyan megjelent.
Kevés tag maradt: Karu, Itanashi, Hanae, Kiyoko, Tenshi, Sei, Obotsu Ryu, Yuu, Raion Tensei.
Na most ezek közül Obotsu Ryu eltűnt az oldalról, Raion Tensei szintén aki viszont átadta nekem magát a karakter (Jelszóval együtt) de én NJK-t csináltam belőle. Kenshiro Yuu vissza-vissza tért de inkább volt Kenshiro mint Amegamis, így a tényleges tagok közül maradt: Itanashi, Karu, Hanae, Kiyoko, Sei, Tenshi és Mirubi.
Ez után jött a következő kör, ahol Tenshi meghalt és Kiyoko karakter inaktív lett, Sei játéka pedig lassan haladt. Maradéktalanul aktívnak mondhattuk így: Karut, Itanashit, Mirubit és Hanaét, valamint 2 darab NJK-t akik Segítő NJK-k tehát nem hajtanak végre puccsot.

Miután a Nibit elfogta Karu, Ita és Mirubi, Itanashi megpecsételte Mirubit majd eltűnt, ezt Mirubi árulásnak vette és azóta fúj Itanashira. Tehát őt árulónak tartja és igazából várja, hogy mikor tér vissza. Fel van rá készülve természetesen de nem töri magát azon, hogy Itanashit keresse vannak fontosabb dolgai. Karu eltűnt miután Jinchuuriki lett pedig Mirubi irányítani akarta őt, hiszen ezért segített neki elkapni a Nibit. Így a maradék két aktív komolyabb JK is eltűnt maradt Hanae akit Mirubi minden nap képez. (Hanae sorban írja a kiképzési, tanulási irományokat, ezért viszonylag jól fejlődik: Az egész játéka egy ideje erre ment rá)

Így nem, jelenleg nem fél lázadástól és amint látszik rohadtul nem tudta kordában tartani a tagokat, igazából minden "jött-ment" emberkét bevett, de most már sokkal tudatosabban alakítja a szervezetét. Ha nem vesszük figyelembe az aktivitást, akkor a játékban maradéktalanul számíthat Seire (Nagyjából egyezik a világnézetük legalábbis támogatja egyik a másikat) és Hanaéra, valamint Kiyokora, Raionra pedig főként, hiszen Raionnak tervei vannak Mirubival. A maradék tagok is elég erősek, ha azt nézzük, akkor Raion a legerősebb a Tenseigannal. Ha Kiyoko aktív lenne és haladna, akkor már Ő is elég erős lenne, Sei és Hanae pedig olyan technka kombókat ismer, hogy eléggé necces ellenük harcolni. Tehát a lényeg, hogy nem fél, mivel olyan emberek maradtak mellette akikre számíthat. (Azt is mondhatnánk, hogy DIREKT nem erőlködött azon, hogy az egyes tagokat bent tartsa akarattal, hanem hagyta, hogy az maradjon aki lojális) Persze azóta technikát is talált ki arra, hogy garantálja a hűséget, de ez már nem ide tartozik ^^

Amúgy a lázadástól azért sem fél mert gyakorlatilag már bekövetkezett, elvégre aki olvassa  a kalandomat az tudja, hogy már nem Mirubi az Ekibiogami vezetője.

3.Honnan szerzed a király képeidet az írásaidhoz?

A képek nem rendkívüliek vagy ilyesmi, sokkal inkább azért hatnak "királynak" mert mindig illenek a hangulathoz amit leírok. Naaaaagyon sokat keresem őket és válogatom a képpárokat egy-egy iromány részhez, ez akár fél órát is elvesz egy résznél. Vagy kitalálom előre, hogy mit fogok írni és aszerint válogatok vagy pedig megírtam és utána. De sokszor cserélgetem őket menet közben.
Egyszerű Google Képkeresés, általában angolul, mert úgy több dolgot ad ki. Csak arra kell figyelni, hogy a színek, meg úgy minden egyéb egymással is és a szöveggel is harmóniában álljon. Mirubihoz kicsit depis és nagyszabású, nagyon kifejező képeket használok, Lanmaohoz amint látszik általában visszafogottabbakat és olyanokat, amik inkább utalnak valamire, mintsem az arcodba tolják a jelenetek lényegét Very Happy A meséléseknél ugyanez a helyzet.
4.Lehetséges, hogy Hishimon egyszer végleg felül kerekedjen a másik két személyiségen?

Ez lehetséges, igazából Hidan kitalált egy jó kis rendszert erre a "skizofréniás testuralomra". Ez attól függ, hogy mennyit uralkodik Ő a test felett és hogy mennyire tudja burkoltan érvényesíteni az akaratát. Ha Mirubi letér az útról (Ahogyan régen és úgy mindig, aminek okán oda jutott ahol most van --> Ez nem éppen pozitívum) akkor viszonylag gyorsan uralkodhat el rajta "Hishimon".

5.Mezameru, amolyan arany középút nemde? Akkor miért nem Ő az állandó irányítója a testnek?

Tudni kell, hogy Mirubi, Mezameru és Hishimon egy személyiség. Tehát egy ember nagyon bonyolult lélek, senki sem csak Jó, csak Rossz, vagy csak Semleges. Ezen kívül nem CSAK ezen három személyiségből áll egy ember. Ezer s egy tulajdonságunk van, minden tettünk, érzésünk, gondolatunk több száz pillanatnyi dologtól függ. Az hogy én egy adott helyzetben hogyan ítélek meg valamit függhet attól, hogy mennyit aludtam az éjjel, hogyan neveltek a szüleim, mennyire tisztelem a szüleimet, mennyire követem a tanításaikat, milyen csalódást éltem meg az életemben, tegnap például milyen csalódást éltem meg, mennyire vagyok elégedett magammal, az életemmel, mennyire szeretek élni, mennyire volt forró a reggeli kakaó és egyéb dolgok összessége, tömkelege stb stb... Tehát rengeteg tényezőtől függ az, hogy én éppen hogyan ítélek meg egy helyzetet. Ami viszont lényeges, hogy mindenkinek van egy alapvető személyisége, egy saját, rá jellemző eszmerendszere ami Ő saját maga. Sokan nincsenek azzal tisztában, hogy saját maguk milyenek valójában és hogy mi alapján élnek, hogy ők mire hogyan reagálnának, de amikor reagálniuk kell bármilyen külső vagy belső dologra, magától jön a reakció, HA nem hazudtolják meg önmagukat.
Na most Mirubi egy részről nincs tisztában azzal, hogy Ő milyen ember, valamint elnyomja, meghazudtolja saját érzéseit. Megtagadja a személyiségét, saját magát, azt aki Ő valójában. Anno amikor Skizofréniája eldurvult (Mindenféle trauma hatására --> Skizofrénia megjelenése 1.5 éves kijátszás volt, a háromszoros tudathasadás kb 5 éves kijátszás eredménye) az azért történt meg, mert TÖKMINDEGY hogy mi történt vele Ő pozitív akart maradni és kedves akart lenni, "jó" akart maradni. Minden agresszióját, fájdalmát, haragját elnyomta és megtagadta.
Ennek eredménye lett a tudathasadás, amikor már annyira durván elnyomja a negatív érzelmeket, hogy azok "feltörnek" és saját "tudatra ébrednek". [Mindig is egy kúthoz hasonlítottam ezt a jelenséget. Van egy kristálytiszta vizű kút, amibe sarat, homokot, koszt dobálnak. Ez a szenny leülepszik a kút aljára és csak gyarapodik, míg végül akkora nem lesz, hogy kezdi szennyezni az elkülönülő tiszta vizet. Mirubi lelke is így romlott. Amikor a kút szennye fel-fel tört, Hishimon el uralkodott rajta.]  Így jött létre Hishimon. Az elnyomott negativitás.
Miután Mirubinál betelt a pohár, Ő is belátta, hogy az emberiség rossz, el kell pusztítani azért, hogy a Földet ne rántsa magával a pusztulásba. (Erre jön rá egy erős természet szeretet, főleg az állat szeretet) Ugye ez a traumák hatására épült ki benne, de észnél akart maradni. Tudta, hogy Hishimon az a sok elnyomott fájdalom és harag, amely teljesen ész nélkül mészárolna, Ő viszont racionális akart maradni és úgy akart JÓT cselekedni, azáltal, hogy elpusztítja az embert, hogy Mérlegelt és racionális maradt. Nem ölt meg mindenkit csak akit feltétlenül muszáj volt, ugyanis a végső tervében úgy mindenki meghal. Egyesével nem ölhet meg mindenkit, ez lehetetlen, viszont egy globális tervet eszelt ki arra, hogy száz év lefolyásával hogyan irtsa ki az emberiséget. (Ennek "Hogyanja" megvalósult a "karakterem legnagyobb álmában" vagy melyik versenyben) Viszont Hishimon sokszor felülkerekedett rajta és ilyenkor volt az hogy fogadókat irtott, bandákat mészárolt le és hasonlók.
Erre jött a következő trauma. Amikor azt hitte, hogy a teljes logika és Racionalitásával, a higgadtságával (Önhit volt) kijátssza Kemurit, majd terve összeomlott mint egy kártyavár és megtört, megkínozták és hasonlók, akkor az újabb sokk hatására a Meglévő személyisége (Jót akaró Racionális) tovább bomlott és különvált. Így lett az Ok-okozati összefüggések "Királya" Mezameru. Így lett a "jó" Mirubi, a "racionális" Mezameru és az "őrült" Hishimon. DE ne felejtsük el hogy ezek még mindig NEM egyszerű személyiségek mindnek van több személyiségjegye. Mezameru az egyetlen akiben összeálltak azok a személyiségjegyek, amik a "legjobb ninja" ismérvei. Egy valami azonban hibádzik benne, egy vonás, amely CSAK benne és a másik kettőben nincs meg... Ez pedig a Félelem. Míg a másik kettő eleve nem fél mert az egyik Őrült és neki minden mindegy a másik pedig szíve mélyén a hálált várja, hogy bűnhődjön, addig Mezameru fél az elmúlástól.

A kérdésedre a válasz pedig ezek alapján egyszerű:
100% (Mirubi gyerekként a traumák előtt)
Traumák sorozata
80% (Mirubi a traumák negatív érzelmei után) 20% (Hishimon)
További Traumák Mirubi rájön, hogy az emberiség roszs
70% (Mirubi a további elnyomott érzelmek után --> Pusztítás vágy) 30% (Hishimon)
Az őrületét és a dühét az emberiség iránt elfojtja és racionális akar maradni de újabb trauma éri Kemuri képében
50% (Mirubi aki megbánta régi bűneit, aki úgy véli, hogy az emberek megmenthetőek és nem kell gyilkoni) 30% (Hishimon aki továbbra is féketelen pusztítana) 20% (Mezameru aki nem akar mindenkit megölni de tudja, hogy változásra van szükség és a földet "fertőtleníteni kell")

Amint látni Mirubi aki "jóságos" az 50%. Ez azért van mert Mirubi alapvetően világéletében Jó volt. Nem akart senkinek bajt, mindenkinek segített, de sokszor feltűnősködött és ki akart tűnni a társai közül. Hogy miért? Anyja meghalt, nevelő anyja nem törődött vele, féltestvérével nem volt jó viszonya, apja pedig csak a küldetésekkel és a nevelő anyjával foglakozott majd meghalt. Egyedül nagyapja törődött vele, de kiderült, hogy Ő is becsapta, ráadásul sohasem dicsérte meg Mirubit, nem tudott neki soha sem megfelelni. Ahogyan a Senseiének sem és a csapattársa is mindig jobb volt nála (Takefumi). Nem tudott semmiben kitűnni, Ő pedig figyelemre vágyott. Nem kapott senkitől szeretetet, ebből következett az, hogy a szeretet az elismerésből akarta bezsebelni de SOHA nem jött össze neki. Végül egyre több trauma érte, kiderültek szörnyű hazugságok és végül bekattant. Ő csak adott és adott, szeretetet szeretetre halmozott, megpróbált szeretni egy lányt, de Neki más kellett, megpróbált megküzdeni érte de elverték, újra és újra a földre került, de Ő újra és újra adta a szeretetet, végül pedig kiderült, hogy a fél élete hazugság, átverték és hogy az emberek csak rosszat adtak neki és bántották, míg ő próbált mindenkinek megfelelni és csak jót adni. Ettől sokallt be és végül úgy döntött, hogy az emberiség Eredendően Bűnös. El kell őket pusztítani.

Szóval az igazi Mirubi a fenti kis szösszenetből kiderül, hogy Jó és csak megbecsülésre, szeretetre vágyik. De mivel hosszú éveken keresztül ezt nem kapta meg, sőt még belé is rúgtak, - leegyszerűsítve - ezért akarja elpusztítani az embereket. Amit pedig csak én tudok és amúgy senki más, (Vagyis most már mindenki aki olvassa Smile Very Happy ) hogy Mirubi igazából a fájdalmát nyomta el és nem a dühét. A csalódások amik fájdalmat szültek, szomorúságot és keserűséget haragba fordultak azok iránt akikben csalódott és akiktől a mai napig szeretet vár. Ez igazából Hishimon, Mirubi fájdalma, keserűsége és szomorúsága. Hishimon csak azért dühös, mert mindezen fájdalom megtestesülése és a fájdalmát másokra vetíti ki. Ezért akar mindenkivel végezni. Mirubi pedig ezeket a fájdalmakat nyomta el, ezért is tudott "boldog" lenni mivel a fájdalmakat MIND Hishimon cipelte. Ezért amikor három felé szakadt, Mirubiban NEM maradt fájdalom csak a szeretet mások iránt MÉG AKKOR IS hogyha mások ROSSZAK vele.
Bizonyíték: Hanae és Kiyoko.
Ami megváltja Mirubit és feloldja őt, amitől teljesen megváltozik: Ha megkapja a szeretetet, megbecsülést és elismerést. Ha a játéktéren ez megtörténne komolyabb szinten, akkor Hishimon eltűnik, vagy csak nagyon nagyon legyengül. De ezen három dologtól lenne boldog a Karakter. Elvégre az Ő igazi célja, hogy másokért élhessen és ezért mások szeressék őt. Csak hát ezt Ő nem tudta ha pedig sejtette akkor azonnal elnyomta.

6.Mikor hagyta el Mirubi Konohát és miért?
A Chuunin Vizsga után nem tért haza. (Kumoban volt a vizsga) Megtudta szüli halálának valódi okát, szülei valódi kilétét és szembesült azzal, hogy mindenki hazudott neki. Amúgy is elég nehéz lelkiállapotban volt ez rátett ezért fordult át benne ez az egész...
7.Kenshiro felmenőkkel, hogy került a tűz országába?

A Kenshirok története kapcsolódik a Víz Országában lévő Klán üldözésekhez, ahol begyűjtötték és elpusztítottak egy időszakban minden KG-vel rendelkező klánt. (Kirigakure Kódexben nézz utána) A Kenshirok elmenekültek és Mirubi Nagyapja (Az Apai ág asszem valahol van egy családfám) szülei vándorként éltek és végül a nagyapja, mint Vándor Ninja Konohában kapott letelepedési engedélyt.
8.Hishimon végzett a fiú nagyapjával?
Nem. Miután Mirubi már egy ideje Szökött Ninja volt, behatolt Konohába az éjszaka folyamán. Technikát akart tanulni nagyapjától, valamint információkat gyűjtött a Bijuukról, mivel Karu felkérte Mirubit, hogy találja meg a Nibit. Mirubi egy egyezség után ezt meg is ígérte és információkat kart szerezni a nagyapjától róluk, akit utána meg akart ölni. A logika azt diktálta, hogy el kell vágnia minden szálat, minden köteléket azért, hogy ne korlátozza le semmi. (Később az öccsét is megpróbálta megölni a mai napig úgy hiszi, hogy meg is ölte) Ezért Elment Konohába és felkereste a nagyapját, akit azóta nem látott, hogy Kumoban elváltak egymástól. (Mirubi se szó se beszéd lelépett akkor)
Mirubi ekkora már magáévá tette a Sötét Chakra erejét de még így is komolyabb ellenfele volt az öreg, de már nagyon megviselt volt a teste (Mirubi nem tudja de unokája eltűnése nagyon megviselte főleg, hogy magát okolta). Harcolni kezdtek egymással, az öreg el akarta kapni Mirubit hogy megbeszéljen vele mindent (Heves vérmérsékletű volt az öreg) de végül összeesett egy szívroham miatt. A harcuk alatt használt technikát Mirubi lemásolta és mag tanulta. (Hahonryuu) Másnap este pedig a kórházba lopódzott. Kikérdezte őt a Bijuukról (Pont abban a kórteremben feküdt amiben Mirubi anyja is meghalt) majd "lebúcsúztak" és leállította a gépeket amik életben tartották, majd eltűnt. Így voltaképpen Mirubi ölte meg a nagyapját, amikor még nem bomlott három felé az elméje.
A mostani Mirubi ezt természetesen nagyon megbánta. Ez az egyik fő bűn amiért vezekel.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gundan Karakter és Felhasználó Interjú

Témanyitás  Kenshiro Karu on Szomb. Márc. 11 2017, 01:36

Válaszoló


Köszi, jó kis kérdéseket raktál össze én is fel szoktam ezeket tenni magamnak mielőtt leülök postot írni. Smile
Na de a lényegre térve itt jönnek a válaszok...


1.Milyen a viszonya a Nibivel?Hát ez egy érdekes történet, de ha röviden kéne jellemeznem azt mondanám, hogy hullámzó néha kevésbé rosszabb néha meg nagyon rossz. Igazából Karu sosem volt jóban a Nibivel és én azt gondolom, hogy a Nibi sincs oda Karuért. Gondoljunk csak bele a helyzetbe, azért Karu mégis csak a szabadságát vette el ugye annak idején a többiek segítségével, de lényegében Karu is csak egy saját önös célra szerette volna felhasználni. Aztán ahogy telt az idő Karu egyre többet ismert meg a Nibi személyiségéből és kialakult benn egyfajta tisztelet a Bijuu felé. Volt talán olyan idő is amikor szeretni akarta, de jelen pillanatban úgy áll a helyzet, hogy ez sosem fog bekövetkezni. A Nibi állandóan ki akar szabadulni Karu pedig erőszakkal vette el az erejét és lassan kezdi azt is megérteni, hogy ő csak egy porhüvely a Nibinek. Mindezek mellett a pecsét gyengülésével igyekszem azt is kijátszani, hogy Karuból kezd minden érzelmet "kiégetni" a bijuu chakra vagy inkább fogalmazhatnánk úgy is, hogy kezd el állatiasodni, tudatánál van de egyre kevesebbet gondolkodik cselekedetei előtt és a többi. Ennek köszönhető, hogy Karu viselkedése teljesen kiszámíthatatlan az utóbbi időben, ezt próbálom kijátszani a mostani kalandomon is több kevesebb sikerrel. Egy szó mint száz Karu kapcsolata a Nibivel szerintem még sosem volt olyan rossz mint mostanában, lenne hova fejlődni de, hogy ebből mi lesz azt majd csak a jövő mondja meg.
2.Miért hagyta ott a klánját?Ez egy jó kis kérdés és a válasz nagyon egyszerű. Annak idején miután lepecsételték a Nibit Karuba és ő megtudta, hogy ez mivel jár inkább úgy döntött, hogy elhagyja a klánt ahelyett, hogy veszélybe sodorná őket akár saját magától akár más vadászoktól. Egyszerűen azt szerette volna, hogy a közvélemény úgy tudja Kenshiro Karu mint jinchuuriki teljesen elszeparálódott a Kenshiro klántól ezzel talán meg tudja oldani, hogy ne keressék rajtuk őt.
3.Karu Kirigakure-ból származik?Így van pontosan. Karu Kirigakuréban született és viszonylag fiatalon "elvesztette" a szüleit. Ő úgy tudja, hogy Kirigakure mészárolta le őket és ezt sosem fogja megbocsájtani a falunak. Ez azonban az én terveim szerint csak fél igazság. A többit viszont nem spoilerezném le.
4.Miért okolja magát mindenért?Lényegében az egész élete egy nagy harc volt. Ezért meri talán magát harcosnak nevezni. Most meg aztán még inkább, hogy a Nibivel minden kalandon küzdeni kell én mint ember nem lennék a karakter helyében. Szerintem Karunak komoly szeretet hiánya van és ebből adódik ez a néha depressziós viselkedés. Gondolj bele, hogy a fizikai világban mindenki a fejedet akarja, hogy felhasználják a bijuut akit ha kivesznek belőled meghalsz. Tehát egyfelől, ez így is, úgy is egy halálos ítélet. Másrészről a mentális síkon pedig állandóan a Nibivel kell harcolni, néha szóban, néha pedig tűzzel vassal. Én abszolút megértem, ha teljesen szét van esve. Feszegeti a józan ész határait ez az életforma úgy gondolom és shinobi lét ide, vagy oda az ember akkor is ember és ha a teste nehezebben is, a lelke könnyen megtörhet. talán már meg is tört ki tudja! Smile
5.Mi történt a Youton elemmel?A Youton elem inkább legyen Akuton, bár én jobban szeretem Toutonnak hívni. Ezt a képességét a karakter elvesztette amikor Ao lepecsételte őt a kekkei genkai pecséttel ami megakadályozza abban, hogy használni tudja a KGját. Egyfelől ez egy feltétele volt annak, hogy Karu jinchuuriki lehessen. Arra már pontosan nem emlékszem, hogy az NT dobta be vagy én vetettem fel de az biztos, hogy erről korábban is volt szó. Így azonban én mint User ezt egy nagyon jó motivációnak tartottam és tartom a mai napig. Ez a karakter keresztje amit ő cipel élete végéig, játékosként pedig úgy vélem jó kis szerepjáték potenciál van benne. 
6.Tudatosan építetted úgy a karaktert, hogy két ellentétes elem oldódott fel benne?Hát először direkt tettem be a víz elemet magamnak annak idején első elemnek mert már akkor is járt érte talán extra jutsu, meg úgy gondoltam, hogy a vízzel jól lehet majd védekezni, esetleg egy két kiegészítő támadó jutsuval megspékelni a dolgokat. Aztán pedig jött a klán és a KG ötlet ami pedig ugye a Víz és a Tűz kombinációjából jön létre így nem is volt kérdés számomra, hogy ha már megcsináltuk a klánt akkor meg fogom próbálni. Eredetileg nem feltétlenül a tüzet terveztem másodlagos elemnek, de aztán úgy voltam vele, hogy támadó elemnek jó is lesz. A jutsuimon szerintem látszik is, hogy én ezt az elemet szinte csak támadásra használom. Remélhetőleg érkeznek a jövőben még saját jutsuk amik ezt a kijelentést hivatottak alátámasztani, de ezeken még dolgozom. Mellesleg manapság már inkább a tüzet mondanám inkább Karu első elemének. Ez lehetne talán a bijuu hatása is de én inkább azt érzem, hogy Karu folyamatosan változik és most egy sokkal lobbanékonyabb ember mint volt azelőtt. 

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gundan Karakter és Felhasználó Interjú

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.