Külvárosi lakónegyed

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Pein on Csüt. Jún. 04 2015, 13:38

Getsugakure no Sato egy kevésbé forgalmas pontja. Turistákat nem igazán látni errefelé, a kevésbé módos civilek gyűjtőhelyéről van szó. A városrész kacskaringós utcákkal, sikátorokkal és bérházakkal tarkított. Alapvetően nem mondható barátságtalannak, de sok az eldugott, a kíváncsi szemektől távol eső hely, így a bűnesetek gyakoribbak, mint a nyüzsgő belvárosban. 
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. Jún. 08 2015, 02:58

Getsugakure no Sato keleti része csendes, sötét és nyugodalmas volt. A korrupciótól és a félelemtől megóvott város ismét bajban van. A jounin csukott szemmel is eltalálna bármely pontjára, most azonban minden lehető szemre szüksége volt. A varjúhad hamar eltűnve a környezetben, szétszéledtek a városban, hogy az emlékekből építő jounin nyomra akadhasson. Shirokage, a fehér holló is a magasba szállt, Kodomo és Narahiko pedig a tetőkön át közlekedve vizsgálták át az utcákat. A cserepek szinte alig mozdultak, ahogy a két shinobi sebesen, gyorsan és óvatosan lépkedett rajtuk. Kodomo leginkább bejárta a terepet, de a valódi segítséget tollas barátaitól várt, hisz ők többen vannak, könnyebben deríthetik fel akár az egész várost. Kodomo céltalanul, érzékeire hivatkozva próbálta keresni a férfit, vagy férfiakat, akik elvegyülve vannak jelen a virágzó turistaváros esti utcáin.
Az idő rendkívül lassan telt a Jounin számára, talán egy órája már, hogy kutatnak a házak tetejéről. majd Kodomo megállt.
- Erre – mutatott egy irányba a jounin, társa felé, majd még gyorsabban kezdett el  sietni. Különös érzés fogta el. Az egyik holló talált valaki, méghozzá egy kocsist, kin egy A betű van felvarrva.
- Ő lesz az. Elkapjuk Nara, gyere. Itt van.
Kodomo Shirokaget Munfuék után küldi idő közben, hogy értesítse, megtalálták. A többiek tudni fogják, mit jelent, ha felbukkan a fehér holló a gazdája nélkül.
Mindeközben Kodomo a hollótól kapott információkat összegyűjti, majd becserkészi az ellenfelét. Gyors támadásra van szükség, ami a lehető legkisebb rongálással jár, elvégre a város utcáin készülnek elfogni egy A besorolású ellenfelet.
- Gyorsan kell elfogni, de ő az enyém, túl erős neked. – mondja a Jounin, majd előveszi a jegyzeteit, és lehelyezi a lába mellé. Ezek a jegyzetek a későbbi Jibaku Fuuda no jutsu (Robbanójegyzet technika) előzménye, ám most újabb technika kézpecsétjeit mutogatja el.
Ha minden sikeres, akkor a kézpecsétek befejeztével Kodomo az ellenfele körül fehér varjak tucatjait idézi meg, melyek hangos károgással támadnak az ellenfélre. A varjak kíméletlenül karmolják és csípik az áldozatot, ám mindez elterelés. A hang a fontos. Ugyanis az Kodomo fő fegyvere. A károgással aktiválja saját genjutsuját, mely a Karasuta no jutsu (Károgás) nevet viseli. A technika képes hang alapon, leginkább varjak károgásával genjutsut létesíteni Kodomo és az áldozat körül. Kodomo pedig nem más, mint a Mame Gen Tojiru nevezetű technikát (Babszár kötés). Az áldozat ha beleesett a károgás által a genjutsuba, hamar lekötő élményben részesülhet, szó szerint, ugyanis a talajból láncok kezdenek előtörni, mely a végtagjait kötik le, valamint a száját és a derekát, hogy semmiképp sem tudjon ártani magában. A genjutsu kai pedig felesleges a hang alapú technikák ellen, így talán Kodomonak sikerül egy támadással lefegyvereznie ellenfelét. ha a fickó nagyon erős is, néhány másodpercig kitarthat az illúzió. Ez idő alatt pedig a korábban lehelyezett jegyzetek kúszank az ellenfél köré és tekerednek a lábára, amíg az az illúzió fogságában van.
Ha sikerült elfogni, akkor Kodomo az osztaggal körbevetetni a férfit a házak tetejéről, hogy elzárják a menekülést.
- Hako formáció – mondja gyorsan a Jounin. A formáció lényege, hogy 4 oldalról körbevegyék a középen álló személyt, Kodomo most azonban nem az egyik pontját adja a rombusznak, hanem ő maga is a bekerített területen van. Ha ellenfelére juttatja a jegyzetek, nyert ügyük van. Ám még ekkor is óvatosan közelít a Jounin.
Teljesen meg kell bénítani a mozgását. Ha sikerült, akkor elkezdődhet a kikérdezés.

Ha viszont a férfi kikerülne az illúzió csapdájából idő előtt, Kodomo elemzi a kiszabadulási műveletet, megpróbál a legtöbbet megtudni a férfiról. Azt se bánja, ha kissé el is kell menniük a városból, több helye lenne a szőke hősnek is az elfogásra. 


//A formáció megtalálható a Djukak titkos mappájának taktikai részleg mappájában//

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Narahiko on Csüt. Jún. 18 2015, 04:44

Érdeklődtem, mi is az a Burakkuma, és választ is kaptam. Kodomo, gyorsan, de érthetően mindent elmagyarázott, ahogy az egy jó vezetőtől el is várható. Ha jól értelmezem, a Burakkuma egy bűnszervezet, ami nem először ütötte fel a fejét a falunkban. Ez azt jelenti, hogy gyökerestől kell kiirtanunk őket, minden jelenlegi, és esetleges jövőbeli vezetővel együtt. Úgy tűnik, nem akarnak tágítani. Elég aljas húzás tőlük, hogy egy, a háború terhe alatt nyögő országot támadnak meg remélve, hogy nincs, aki legyőzze őket. De szerencsére mi itt vagyunk, és nem hagyjuk, hogy terrorizálják a lakosságot. Ráadásul még a testvérünket is elfogták, úgyhogy minél hamarabb el kell intéznünk ezt a dolgot.
Miután minden kérdésemre választ kaptam, Namizuo-sama parancsa szerint Kodomóval kerültem egy csapatba. Ami egyrészt jó volt, mert egy tapasztalt ember került mellém, akiben tudom, hogy teljesen megbízhatok, ismerem közelebbről is, ráadásul tudom, hogy jó döntéshozó, még nehéz helyzetekben is. Viszont mindez nem kis terhet is jelentett, hiszen nekem is fel kell nőnöm ehhez a szinthez. Picit ideges is voltam, így minimális hibát sem véthetek, nem akarok szégyent hozni magamra. Egy magas rangú Jounin a csapattársam, a legkisebb botlást sem engedhetem meg magamnak. Nem akarom hátráltatni, vagy az útjában lenni. Rendben, hogy Kodomo a testvérem, de akkor sem.
Namizuo-sama parancsa szerint a külváros felé vettük az irányt, a tetőkön, gyorsan, és észrevétlenül haladva. Segítségünkre voltak Kodomo hollói is, sőt, a munka érdemi részét ők végezték, nem is mi. Már egy jó ideje bolyongtunk a környéken, de semmi érdemlegeset nem találtunk. Eléggé kihalt volt ez a környék. Aztán váratlanul Kodomo felém kiáltott, hogy kövessem. Biztos valami gyanúsat vett észre, ezért így is tettem. Jól sejtettem, egy a környékbeliek közül kirívó figura, aki ugyan civilnek van öltözve, még is látszik, hogy több annál. A tarkóján egy nagy A betű van. Ha Namizuo-samának igaza van, akkor ő lehet a jelenlegi vezető.
- Gyorsan kell elfogni, de ő az enyém, túl erős neked. – figyelmeztetett Kodomo.
- Értettem – mondtam határozottan, és a tetőn maradtam a továbbiakban. Ez ugyan kissé kockázatos, mert észrevehetőbb vagyok, de innen én is jobban tudok figyelni. Főleg azt néztem, hogy közelít-e esetleg más gyanús személy a közelünkbe, de fél szemmel Kodóékat is lestem, hogy ha kell, tudjak lépni. Ha szükséges, egy kunai eldobásával pár pillanatra fel tudom tartani, de bízom benne, hogy nem lesz rá szükség. Persze, ha kell, komolyabban is közbe avatkozom, bár túl sok értelmét nem látom, de egy testvért sosem hagynék cserben.

_________________
Adatlap

Másik karakter: Jaiba Mineo
avatar
Djuka Narahiko
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Pein on Szer. Jún. 24 2015, 21:20

  //Burakkuma visszatérése//

  Mikor közelebb értetek a gyanús egyénhez, az égszínkék „A” betűvel megjelölt fiú hirtelen idegesen megrázta a fejét, majd tágra nyílt szemekkel, falfehér arccal végigmért titeket. Legalább mintha szellemet látott volna. Ez persze nem tartott sokáig, hiszen Kodomo tudta: nincs vesztegetni való idő. Ha valóban egy „A” besorolású ellenfélről van szó, ez nem lesz gyerekjáték. A támadássorozat így a következő másodpercben meg is indult. A férfi ekkor először jobbra, majd balra pillantott, aztán mikor a varjak tömegesen rontottak rá, inkább más taktikához nyúlt. Kézjegyeket formált, és – felgyorsult sebességével – az idézett lényeket lehagyva, Narahiko felé vette az irányt. Közben újabb technikát vetett be: kezei körül 6 darab kis villámokat szóró, elektromossággal töltött gömb jelent meg, majd amilyen eszeveszett sebességgel létrehozta őket, a gömbök olyan gyorsan indultak meg a Kodomo idézte varjúhad irányába. Mivel a gömbök még becsapódás után is szórták magukból az elektromosságot, az idézett lények szinte egytől egyig megsemmisültek.
  A férfi elég gyorsan – és tisztes távolságból – cselekedett ahhoz, hogy a varjak okozta illúzióba ne essen bele rögtön az elején. De tisztában volt egyáltalán azzal, hogy mitől kell tartania igazán? Valószínűleg nem, hiszen a gömbökkel csupán félmunkát végzett. Nem is csoda, hogy bár pár másodperc múlva a shinobi még megpróbált újra kézjegyeket formálni, de már nem tudta befejezni, amit szeretett volna: a kezei teljesen megmerevedtek. Akár a megmaradt pár darab varjú okozta ének, akár Kodomo kiterjesztett chakrája hálózta őt be, a játéknak vége volt. Miután elvesztette az irányítást gúzsba kötött teste fölött, a férfi katonás fegyelemmel a földre rogyott. Innentől Kodomón múlt, mit kezd el vele, annyi viszont a súlyosan telő másodpercekből nyilvánvaló volt, hogy az „A” jelű shinobi még egy darabig biztosan az illúzió foglya marad.
  

  Az utcákon közben nemigen láttok senkit, mígnem a távolban egy hintószerű kocsi sziluettje jelenik meg. Elé két fehér ló van befogva, a jármű egyébként üresnek tűnik – csak egy bajszos, kissé mogorva ábrázatú kocsis ül rajta. A hintó egy perccel azután érkezik meg, hogy a shinobit legyőztétek, és a kocsis legalább fél percig nem láthatja, mi történik a téren, ahol vagytok.

  //A férfi nem volt kocsis, a varjú a furcsa tetoválást szúrta ki.//
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. Jún. 29 2015, 00:50

A férfi számíthatott ellenállásba, s felkészült volt. A jounin hollóhada azonnal rárontott a férfira, ám az egy villám technika segítségével ölte le szinte az összes madarat. A Sanzenkarasu technika azonban nem fogyott ki. Mivel a férfi láthatóan Nara felé igyekezett, Kodomonak meg kellett akadályoznia, hogy kárt tehessen benne. 
Újabb varjakat hívott segítségül, végül pedig, mikor a férif ismét kézpecsételésbe kezdett, megakadt. Kodomo erősen koncentrált, úgy tűnt, sikerült lekötöznie elméjében a férfit. 
- Közel volt - fújta ki magát a fiú, majd szemügyre vette a környezetet. Miután megbizonyosodott arról, hogy nem figyelik, a férfi elé ugrott, s a lehető leggyorsabban bele is kezdett a következő lépésbe.
- Narahiko. Folyamatosan figyeld a területet, nem zavarhatnak meg. Ha a másik csapat ideér, hasonlóan cselekedjenek. 
~Gyorsan.~ Kodomo kezét a megdermedt férfi homlokára helyezi, másik kezével pedig koncentrál. Shirokage folyamatosan az égben köröz, hangos károgásával a jounin tudni fogja, hogy ha közeledik barát, avagy újabb ellenség. Ám ha sikerül időben elindítania tervét, hamarosan elhagyhatják a helyet és felkutathatják ryuut és a többi, fogságba esettet. 
- Most pedig mutasd, mit lehet tudni a Burakkumaról - mondta, majd egy újabb genjutsu segítségével a Jigyaku no jutsu (idő visszafordító technika) hipnózis alá vonta a férfit, majd elméjében kezdett el kutakodni. Minden egyes ember arcára, a helyre, a táborban lévőkre, minden egyes olyan információra, ami a tábor körül forgott, tudni akart. Remélhetőleg hamar kideríti, merre is van a tábor, valamint, hogy milyen ellenfelekkel számolhat útja alatt. Mivel ellenfele eleve megkötözött állapotban van, könnyebben lehet bejutni elméjébe és megtudni mindent.


/gyengére sikeredett, igyekszem a következőkben :S/

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Pein on Kedd Júl. 07 2015, 16:04

//Ez nem lesz hosszú kör, nem baj, hogy kimaradtál, de figyeljünk a 2 hétre!//

  Kodomo terve jól haladt. A férfi teljesen eszméletlen volt és semmit se tudott magáról, így valóban jó ötletnek tűnt bevetni az idő visszafordító genjutsut. Kodomo szeme előtt hamar leperegtek az égszínkék A-val megjelölt férfi gyermekkori emlékei, megjelentek előtte egykori barátai és riválisai. Sok-sok magával ragadó, de irreleváns emlék. Aztán mégis valami érdekes következett: a kikötő; egy látszólag üres fedélzetű, de hatalmas rakterű hajó; egy fehérköpenyes alak olyan szemekkel, akár egy kígyónak; végül egy szürke utazólepellel fedett, háttal álló férfi. Nézelődésre azonban nem volt idő, ugyanis a lepellel takart alak hirtelen megfordult, jobb csuklóján felvillant egy vérvörös „S”, majd mielőtt az emlékgazda szemügyre vehette volna az arcát, a leples férfi elejtett egy gyors, harminckét fogas vigyort… és nem volt tovább. Az emléknek itt vége szakadt, és némi további kutakodás után Kodomo arra is rájöhetett, hogy a feltételezhetően a Burakkumához köthető emlékfoszlányok ennyiben ki is merültek. Hogy ez miért volt így, arra több magyarázat is lehetett, de egyik se változtatott a tényen, hogy túl sok mindent (ilyen módon) nem igazán lehetett kihúzni a férfiból. 

  Az idő közben bőszen telt, a fehér paripákkal húzott kocsi pedig egyre csak közeledett. Aztán miközben Kodomo a vallatással bajlódott, a hintószerű jármű egyszer csak megállt, majd visszafordult, és meglepő sebességgel távolodni kezdett, egyenesen a városközpont felé. Ezzel szinte egy időben Shirokage hangos károgásával jelezte, hogy érkezik az A csapat, a „felmentő sereg”. Talán ők is megtudtak valami hasznosat.

//Újra egyesül tehát a két csapat. Lehetőleg először a most becsatlakozók írjanak, vagy legalábbis Kodomo és Narahiko csak azután posztoljon, hogy a többiek közül már írt valaki. Smile // 
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Szomb. Júl. 11 2015, 14:51

Ame szavai valósznűleg hatottak, mert úgy simogatta a lelküket és észrevétlenül az eszükre is befolyással volt. Nem tudom, hogy mit fognak tenni ez után a beszéd után, még nekem is kedvem lenne hazamenni. Igaz nekem a küldetéshez sem sok kedvem van, de a ninjalét nem kedv kérdése. Már akkor eldöntöttem, hogy ez lesz az életem, amikor beléptem az akadémiára, igaz akkor még nem felelősen tettem ezt. Most visszagondolva sem változtatnám meg ezt a döntésemet. Mosolyogva nézem, ahogy a két fiatal próbálja elkapni Shirokaget, ami még nekem is valószínűtlen lenne. Megköszöntük a srácoknak a segítséget és közös megegyezéssel elbúcsúztunk tőlük. Nem tudom, hogy mi a tervük, de remélem hatott Ame szónoklata. Az utunk jó néhány percig eltartott, míg a megfelelő helyre értünk. A küváros sokkal nyugodtabbnak tünt, de kinézete pont olyan volt, ahol én is tanyáznék, ha embereket akarnék elrabolni, abban biztos voltam, hogy a boltomat itt nem fogom megnyitni, ha esetleg már lesz annyi pénzem, hogy bővítsem az üzletet. Egyetlen furcsaság a helyben a távolban lévő hintó, ami felénk közeledett. Talán egy kocsi, amiről a gyerekek beszélnek. Nem tudom, hogy a társaim mit akarnak, de én a háztetején közlekedek és létrehozok három tinta klónt, amik közül az egyik Améra, míg a másik Hiashira hasonlít és azokat előre küldöm, néhány 10 méterre mennek előttünk. Ha a többiek a földön közlekednek, akkor valószínűleg én látom meg először Narahikot, így oda is rohanok hozzá, hogy megkérdezzem, mi is történik és én is elmondom, hogy mit tudtunk meg.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Vas. Júl. 19 2015, 10:08

Ame Yoru hátára ugrott, s őt lovagolva sietősen indult el. Kodomo hívta őket, így könnyen lehet hogy a megtalált "A" jeles fickóra olyan helyen bukkantak, ahol körülményes lehet hozzáférni, s ha nem elég gyorsak valamilyen módon még egérutat nyer. Ame nem bocsátkozott olyan luxusba, hogy a legkedvezőbb lehetőséget feltételezze, de nem is osztotta meg gondolatait a társaival.
Végre odaérnek. Ame, ahogy észreveszi Kodót és a földön heverő alakot, megtorpan Yoruval a sikátor szájában, s lecsusszan róla. Körül néz. Bár otthon van, egy biztonságos városban, ez a szokás erősen beidegződött az utazásai során. Tekintete két lényeges elemet jár körül. Nara és a kocsi, mely már-már túl díszes ahhoz, hogy a szokásos kocsik közé vegyüljön... Egy pillanatra felrémlik benne a kérdés, hogy: ki utazhat vajon benne, s akaratlanul is összeveti azokkal, amiket eddig láthatott, még ha nem is biztos, hogy felismeri.
Végül kicsit biccent önmagának, majd lassan kilép a térre, s tekintetét újra megragadja a hintó, mely hátraarcot csinál.
-Kodomo.. megtudtál valamit?-teszi fel a kérdést, miközben tekintete még mindig kocsit figyeli, s ezúttal azt találgatja, hogy vajon elfér-e benne egy második utas rekesz, noha túl díszesnek tűnik ahhoz, hogy közembereket raboljanak vele. Lehet hogy csak egy kósza nemes aki nem akar belekeveredni a város ügyeibe, de akkor is furcsa hogy itt tűnik fel a kocsijával.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 106

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 811

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Narahiko on Szomb. Júl. 25 2015, 02:32

/Elnézést a késésért, azt hittem, még van egy hetem/

A környéket szemléltem. Nagy volt a csönd. Csak egy kocsis volt a közelünkben, de amíg nem zavar minket, addig nem foglalkozom vele, mivel most fontosabb dolgunk is van. Egy darabig semmi sem történt, majd nem messze mögöttem pár ember közeledése zavart meg. Egy kunait előkapva fordultam hátra, de szerencsére csak a másik csapat érkezett meg. Intettem nekik, hogy valaki jöjjön föl, majd tovább kémleltem a terepet. Az első, aki odaért hozzám, az Tomoko volt.
- Kodomo épp vallat. Egy kék A betű van az emberünk tarkójára tetoválva, én pedig a lehetséges ellenfeleket kémlelem. Az a kocsi nagyon furán mozog, egy ilyen kihalt helyen semmi keresnivalója. Ráadásul Kodomo azt kérte, hogy minden zavaró tényezőt szűrjünk ki, és ne zavarjuk őket túlságosan. Az lenne a legjobb, ha valaki fent maradna itt velem kémlelni a terepet, ketten pedig megnéznétek, mi is van azzal a kocsival. – vázoltam fel a helyzetünket.
Tomoko is gyorsan elmondta, hogy mire jutottak, és hogy mi mindent tudtak meg. Miközben gyorsan elmondta a fontos tudnivalókat, én továbbra is a környéket figyeltem, gyanús emberek után kutatva. A kocsi viselkedése egyre zavaróbb lett, így mindenképp kell tennünk valamit ellene.

_________________
Adatlap

Másik karakter: Jaiba Mineo
avatar
Djuka Narahiko
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Kodomo on Vas. Júl. 26 2015, 17:02

~Mutasd meg nekem a Tábort~ mondja Kodomo, miközben szemeit lehunyja, s a férfi homlokára helyezi tenyerét és elkezd az emlékei között kutakodni. Különös képek villannak fel, kis gyermekek, kik még a világot meg nem értve játszadoznak, s élnek boldogan. Haragosok és csatlósok. barátok és ellenségek. Keserűség és kín.
- Ez a Hold kikötője! - döbben rá a jounin, miközben újabb emlékeibe pillant bele. 
A Hold kikötőjében hatalmas hajót bámul a férfi. Kodomo egyre közelebb kerül a végéhez. Ketten vannak. Egy fehér ruhás férfi, kinek szemeit valószínűleg a fiú meg fogja jegyezni. Az ilyen tekintetet mindig megjegyzi a fiú. Ám volt még ott valaki. Egy egyszerű, szürke köpenyes alak állt a kígyószemű mellett, majd lassan fordulni kezdett.
Kodomonak elakadt a lélegzete, mikor a vérvörös S betű beleégett a szemébe. 
- Ő halott! Ez nem lehet igaz!
A férfi elmosolyodott. Kodomonak egy életre beleégett az emlékeibe a mosoly. 
- Hhhhhrááááh - tért ismét magához a jounin, kinyitva szemeit, nagyot lélegzett. Homloka izzadt volt, teste remegett, szíve erősen vert. Lihegett. 
Összeszedte magát a jounin, majd felkelt. A tetováltra nézett, ki remélhetőleg még néhány órát transzban fog eltölteni. Kodomo megkötözi a férfi kezeit, mégpedig a háta mögött, majd egy jegyzetet helyez a homlokára, ha netalán kiszabadulna, sakkban lehessen tartani.
- Járt erre bárki is? - teszi fel kérdését, miközben a kezeket fogja össze - Látott minket valaki? Gyorsan el kell vinnünk őt a városba, utána pedig egyenesen a kikötőbe megyünk. Remélem még nem késő. - a jounin arca gondterhelt volt, de egyelőre nem oszt meg többet velük az emlékekből. 
~Mégis...hogyan? Egy S szintű ellenfél még nekem is nagy falat, de nekik kész öngyilkosság lenne. El kell juttatnom az A-t a vezetőséghez és tájékoztatnom a helyzetről. Minden perc számít.~
Amennyiben megemlítik a kocsist, Kodomo ismét töprengni kezd. 
~Ez a kocsis túlságosan is gyanús. Ha hozzájuk tartozik, s látta, hogy elfogtuk az A-t, akkor készülni fognak a támadásra. S ha Ő mellette a komplett tábor is harcra készen fog várni, azzal igen csak súlyosodik a helyzet. De nem hagyhatom őket itt ezzel. Nekem kell visszavinnem a városba~
Kodomo felemeli kezét, melyre leszáll a fehér holló, Shirokage. A környéket kutató varjak hordája, a Sagasukumi t is visszarendeli, s ráállítja az egész csapatot a kocsisra.
- Segítsetek nekem. Keressétek meg a kocsist, és derítsétek ki, hogy hova tart. - ekkor körbenéz, a megkötözött A-t a vállára emeli. - Mi pedig a városba indulunk. Most.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Pein on Pént. Júl. 31 2015, 12:35


  A tudás nagy úr, talán épp a legnagyobb. Ti pedig egyre többet tudtatok. A kikötő, az égszínkék A, a kocsik rejtett hátsó rekesze – a kép tisztulni kezdett. Kodomo pedig még ennél is több információval bírt, de valószínűleg nagyon is jól tette, hogy a legpikánsabb részlettől egyelőre megkímélte csapattársait. Persze egy nagy kérdés is lógott a levegőben: mi van a díszes kocsival? Miért fordult vissza? A hintó már egy ideje színesítette a külvárosi lakónegyed nyomasztó utcáit, mikor érdemben észrevettétek, és rájöttetek, milyen veszélyeket rejthet magában. Mikor a kocsis hátraarcot parancsolt hintójának – feltéve, hogy a látása rendben volt –, azt mindenképp észrevehette, hogy a téren hirtelen megszaporodtak az emberek, és nem épp civilekről van szó. Persze lehet, valóban csak egy nemesi sarj egyszerű sétautazásáról volt szó, hiszen mégis miért használna ilyen ékesen csillogó kocsit a Burakkuma.
  Kodomo helyesen ismerte fel, hogy két prioritásotok van: az A-val jelölt férfi a városba szállítása, és a kocsi valódi kilétének és szándékainak felderítése. Hogy melyik volt a kettő közül a fontosabb, arról lehetett volna vitatkozni, az mindenesetre biztos volt, hogy a kettőt egymástól a lehető leginkább függetlenül kell végrehajtani. A parancs is megszületett, melynek illik engedelmeskedni. A varjak megindultak, és hamar utol is érték a kocsist. A hintó belsejébe nem láthattak be, így először semmi különöset nem fedeztek fel. Aztán a jármű belsejéből hirtelen kimászott egy alak, egyenesen a kocsis mellé. Tarkójára ugyancsak egy égszínkék A-t tetováltak. Motyogott valamit a kocsisnak, eléggé feldúltnak tűnt, a szitokszavak csak úgy záporoztak a szájából. Az idézett lények azonban csak egy mondatot tudtak mindenképp kivenni a férfi mondandójából.
  –
Pont most kellett, amikor ő nincs itt!
  Ezután a shinobi kézpecséteket formált, és egy villámszerű nyalábot varázsolt az égre, amely legalább húsz másodpercen át szórta magából a szikrákat, és melyet legalább öt kilométerre innen is látni lehetett.

//A villámot mindannyian látjátok, ugyanis Kodomo parancsa óta nem sok idő telt el. A férfi a varjakat nem vette észre; a hintó kb. fél percnyi távolságra van tőletek. Először Kodomo írjon, hiszen neki kell (esetleg) új parancsot adnia!//
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Kodomo on Vas. Aug. 02 2015, 21:37

Kodomo útjának indított a hollóhadat, ő maga pedig a még mindig földön fekvő A-hoz sétált. Homlokára helyezett egy robbanójegyzetet, majd megkötözi kezeit, a háta mögött. 
- Induln...- adta volna ki parancsba, mikor megjelent a villódzó nyaláb az égen. Talán egyidejűleg a képpel, melyet az egyik varjú eltűnésével tapasztalhatott, mégpedig egy másik A betűt viselő férfi. Kodomo megállt. Pupillái ekkorra már kitágultak, nehezebben vett levegőt.
~Még egy A? Ketten lennének? vagy még többen lehetnek? Ez a küldetés nehezebb mint hittem.~ Kodomo rég érezte tehetetlennek magát, ám most egy másodperc erejéig ugyan, de annak érezte magát. Vacillált a döntések között, nem tudta eldönteni, melyik a kisebbik rossz. Majd döntött.
- Módosítom a tervet! ekkor az ifjú, medikus Djuka fele tekintett.
- Narahiko! Őrizzétek a férfit. Tomoko. Ha jól tudom, te képes vagy üzeneteket küldeni gyorsan és észrevétlenül. Írj egy üzenetet a központba, hogy azonnali erősítésre van szükségün. A helyzet nem tűr halasztást. Ha magához térne és netalán támadni akarna, vágjátok e a kezét. Nem halhat meg! - ekkor a lány felé fordult.
- Húgi. Segíts nekem. El kell fognunk. De vigyázz, ő is egy A szintű ellenfél, raiton beállítottságú. Rettentően veszélyes lehet. - majd megfordult és a fény felé kezdett futni. 
~Ki lehet az az Ő? Talán az S?~ gondolkodott, miközben lábai sebesen hagyták maguk mögött az utakat. Néhány háznyira állította meg testvérét. 
A nála lévő jegyzeteket a földre helyezte, később még jól jöhet alapon, majd továbblépett. Talán egy ház választhatta el őket a férfitőól, ha az addig nem mozdul. Kodomo egy karasubunshint hozott létre, majd előre küldte.
- Álljon meg! A területet körbevettük, nem tud elmenekülni. ha vannak társai, jöjjenek elő! - utasította a férfit a megadásra. A jounin számol a nemleges válasszal, ahogy a tábort eddig megismerte, csak nemleges válaszokat kapott. Így a klónnal próbálja megközelíteni és felmérni a képességeit a férfinak. Célja az időhúzás, hogy időt nyerjen Tomoko üzenetének, hogy eljusson a központba és erősítést hozzon. A varjúklón egyszerű klón, így a leggyengébb támadástól is szétesik, ezzel számolnia kellett a fiúnak. Ám ő készen állt. A férfi első reakciója sokat elárulhat számára, a harci beállítottságot és a mentalitását tekintve. ha az elemzése megvan, nekilát a terv előkészítésének. Shirokage a ház tetején foglal helyet, mindvégig szemmel tartva a férfit. A varjúhadat szétszóratta Kodomo, hogy ne lepleződjenek le, de el nem tüntette. Mindenre szüksége lesz, ha meg akarja találni testvérét és a többi, elrabolt embert.

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko on Szer. Aug. 05 2015, 12:57

Narahikohoz sétálok, mert őt már ismerem. Tőle kérdezem meg, hogy mi folyik itt. Elég gyorsan elmondja, hogy elkaptak egy A tetoválással rendelkező egyént. Miután elmondta követtem a társaimat és Kodomohoz megyek. Ő valószínűleg végez a kivallatással, mire odaérünk. Látszik rajta, hogy feszült, egy pillanatra a gondolatai is látszanak rajta. És akkor a gondolatok szavakká formálódnak. A parancsot fogtam, egyből tudom, hogy kinek is címezzem. Egyből előveszem a tintámat és az ecsetemet, hogy megírjam a levelet.
"Tisztelt Vezetőség!
Sürgősen szükségünk van erősítésre! A feladat túl halad a csapatunk erején, a Tábor sokkal nagyobb, mint először gondoltuk. Jelenlega külvárosi lakónegyedben vagyunk, egy elfogott 'A'-val.
Üdv Tomoko"
Kézpecséteket forálok, minek hatására a tinta elkezd összefolyni és egy sast formál, ami egyenesen a központba repül. Mivel a feladatunk az, hogy hatástalanítsuk a támadót, így ha felébred, akkor az utolsó tanult technikámamat használom, ami az ayatori // fonaljáték technika. Egyből megfogom és nem engedem el, míg Narahiko ki nem talál valamit, hogy hatástalanítsuk az ellenfelünket.
avatar
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Specializálódás : Betintázás


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 595

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Pein on Szer. Aug. 19 2015, 13:55

//Sajnos nem várakoztathatom tovább azokat, akik már írtak. Mostantól 10 napos posztváltásokat tervezek, és mindig közlöm a pontos határidőt. Talán ez megkönnyíti néhányatok dolgát.//


  Bizony, bizony, kezdtétek már kapiskálni, hogy ez nem lesz egyszerű menet. Pedig még a várost se hagytátok el! Persze ki tudja, lehet, hogy eddig egyszerűen csak nem volt szerencsétek…
  A csapatvezető hamar újragondolta a tervet, és végül a konfrontálódás mellett döntött. Egyelőre ködös volt, hogy jó döntést hozott-e, ám annyi bizonyos, hogy elgondolásában Tomoko kulcsszerepet játszott. A fiú nem is teketóriázott, követte a parancsot. Az üzenet sikerrel elindult, a tinta sas tisztes gyorsasággal távolodott tőletek. Úgy tűnt, észrevétlenül jut majd el a központba, ugyanis az ellenség vagy nem figyelt fel rá, vagy egyszerűen csak magasról tett rá, mivel próbálkoztok.
  A varjúklón is hamar megérkezett a számára kijelölt helyre. Idáig minden ment, mint a karikacsapás. Aztán mikor a bunshin megszólalt, az égre villámnyalábot varázsoló férfi valami őrült mód elnevette magát:
  –
Ezt a területet? Igen? – vigyorgott. – A társak pedig jönnek. Hát nem egyértelmű?
  A férfit jól láthatóan felvillanyozta ez a rövidre sikerült csevej. Talán még a mérge is elszállt, pedig aztán fél perccel ezelőtt csak úgy záporoztak a szájából a cifrábbnál cifrább káromkodások. Végül méregette még pár másodpercen át a bunshint, majd valami eszeveszett gyorsasággal közelebb szökkent hozzá, és a következő pillanatban egy kunaial már véget is vetett a klón rövid életének.
  Ezt követően bólintott egyet, a hintó sofőrére pillantott, majd kézpecséteket formált, és a már látott gyorsasággal távolodni kezdett tőletek. Arra ment, amerre a kocsi is készült, miután visszafordult: éppenséggel a kikötőbe vagy a városközpontba is tarthatott.
  Hogy a gyávaság vagy valami egészen más miatt döntött a menekülés mellett, arra hamar választ kaptatok. A kocsiból egy chuunin egyenruhás, de fejpánt nélküli, vörös hajú nő ugrott elő. Tarkójára egy égszínkék B-t tetováltak. A kunoichi megindult felétek, kezében egy katanával, de mindez nem volt elég. Úgy tűnt, az égbe küldött villámnyalás is meghozta a kívánt hatást: a távolban további öt alak tűnt fel, és mindannyian felétek tartottak. Kodomo idézett lényei segítségével „láthatta”, hogy az érkező ellenségre összesen 3 égszínkék B és 2 égszínkék C van tetoválva. A három B kezében fegyverek sorakoznak: egy legyező, egy katana és egy jumi.

//Legalább fél percnyi gondolkodási időtök van, hiszen az A se rögtön távozott. Az üzenet a központba perceken belül megérkezik.//

Határidő: augusztus 30.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Kodomo on Csüt. Aug. 20 2015, 00:19

Tollak hullottak a sötét utcára. Hófehér tollak. Kodomo cska ott állt, szemei tágra nyíltka, mikor a fegyver keresztülhatolt gyomrán. Majd lassan egész teste kezdett szétesni, s megannyi fehér holló képében szűnt meg véglegesen a bunshin.
~Gyors, elvégre raiton beállítottságú. Hozzájárója a gyors reflex.~ elemzi a fiú ellenfelét. Kodomo még várt azonban, nem támadott. Egyrészt a takarás megtartásáért, valamint az egyéb jellemzések végett is. A levél útjának indult már, így a jounin bízott benne, hogy hamarosan itt a segítség, nekik pedig elég feltartóztatniuk a két A szintűt, pontosabban az egyet, aki saját lábain áll. Azonban úgy tűnt, a sors mégsem volt oly kegyes hozzájuk, ahogy azt várta a fiú. A kocsi ismét elindult, rajta az A-val. Ekkor Kodomo szinte azonnal kézpecséteket formált.
- Nem hagyhatom elfutni. - Idő közben egy vörös hajú nő, B jelzéssel a testén, kiugrott a kocsiból, majd a csapat felé sietett. 
~A rohadt életbe.~ Kodomot kezdte elfogni a félelem, mégis megtartotta hidegvérét, s céljára koncentrált. A robbanójegyzetek közül tíz darabot hihetetlen sebességgel "idézett", vagyis a föld alatt mozgatta a kocsi alá, s a lehető leggyorsabban körbefogta vele a kerekeit. 
- Nem hagyhatom - mondta, majd lehunyta szemét. Nem akarta látni a robbanást. Csupán egy másodpercre hunyta le, nem az a fajta, aki eltűri a gyilkolást és a vért, a helyzet azonban nem tűr halasztást. Ha az A megszökik, akkor a Burakumma bevehetetlen lesz a későbbiekben. Remélhetőleg sikerül a kocsit felrobbantania,  talán a vörös nő is kap a lökésből, így hátrányban kezdve harcolhat. Ám még mindig nem volt vége a meglepetés percének.
Talána  villódzó fény egyfajta hívójelként szolgálhatott, ugyanis újabb alakokra lettek figyelmesek a hollók. összesen öten érkeznek, ebből hárman -B-, ketten pedig -C- tetoválást viselnek magukon.  Kodomo ledöbbent.
~Mégis mi folyik itt? Hány embere lett a Burakummának? Hány áldozatot foghattak ezek össze, amíg csendben intézkedhettek?~ Kodomo vállát egyre nagyobb súly kezdte el nyomni, s érezte lassan, hogy a döntése nem vár halasztást. Döntést kell hoznia, mert felelősséggel tartozik másokért. Két testvére s a klán barátjának túlságosan is sok lenne a küldetés, azonban a másik oldalt szintén saját vérét kell mentenie megannyi Holdbéli civillel együtt. A jouninnak nem volt ideje, döntenie kellett mégpedig azonnal. 
- Tomoko, Narahiko! Vonuljatok vissza és sürgessétek meg az erősítést. Túl sokan vannak, nem kockáztathatom az életeteket. Menjetek! Húgi, állj hátrébb! - adta ki a parancsot a fiú, ő pedig felkészült, hogy megóvhassa a várost. 
Ha minden igaz és a nő elkerüli a robbanást, valószínűleg ő érkezik elsőként a fiúhoz. A mögötte érkező B tetoválásosak mind fegyvert fognak kezükben, melyekről a fiú annyit tud leszűrni, hogy egyikük talán Fuuton affinitással rendelkezhet, elvégre a legyezők a szél chakrajúak eszköze. A jumi forgatója valószínűleg Suiton affinitással lehet megáldva, sokszor tapasztalta már a könnyed víz mozgását a hosszú szúrófegyverekkel való kombinációját, szinte tökéletes párost alkotnak. Ha a sejtései nem is jönnek be, van némi elképzelése a közeledő ellenfelekről. S ő eszerint állítja össze tervét. A megmaradt 8 jegyzet még mindig mellette van, melyeket az előző módszerrel szintén eltüntet a föld alatt, s a legyezős illetve a jumisat veszi velük célba. nem kell, hogy a jegyzetek a lábukra kússzanak, elég a talpuk alatt felrobbantania a talajt, ezzel megakasztva a rohamukat. Talán ki is iktathat az öt ellenfeléből kettőt. A vörös nő jelentheti a legnagyobb veszélyt, ha az Aval egy kocsiban utazott, talán bizalmasa, s ezáltal hasznos információkkal rendelkezhet. 
ha a robbantások sikeresek, s megtörte a rohamot, Kodomo vár ismét a reakcióikra. Vár, hogy a csapat a fejét elveszítve rátámadjon a jounin, elvégre ha sikerül megtörnie az ellen egységét, akkor egyesével talán többet hibázhatnak, s így könnyebb dolga lehet Kodomonak is. Már ha ebben a helyzetben lehet a könnyítés szót használni. 

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Szomb. Aug. 29 2015, 21:17

A varjak a kocsi után repültek, miközben Kodomo előkészítette a fogoly biztonságos elszállítását. Bármilyen hasznosak is voltak, Ame nem tudott teljesen bízni a varjak tehetségében, noha neki magának is állati társa volt. Úgy gondolta, méretük miatt még nagyobb létszámfölénnyel is bizonyára elmaradnának egy tapasztalt harcos mögött. Itt és most azonban testvére döntött, így bár tekintete még röviden kísérte a kocsit, figyelmét végül az aktuális feladatra összpontosította. Aztán a látványos szikrák az égre írták a kocsi pozícióját.
-Segítek testvérem. De gyorsan.. Az az alak a helyét és ezzel a miénket is jelezte a társainak. És ezt képes volt egy őrzött városon belül megtenni. Magabiztos. Nyilván sokan segíthetnek neki látótávolságon belül, és nem érdekli mennyit rombol.-mondta már futás közben, s felöltött elméjében, hogy a legjobb talán az lenne, ha egy hirtelen támadással elvágná a lovakat a kocsitól, ezzel megállásra késztetve az ellenséget. Kodomo azonban valami mást tervezhetett. Mikor megállította  a háztömb mögött, nem ellenkezett, biccentett majd miközben az ellenfél felnevetett, úgy tervezte megfelelő számú sima klónt hoz létre hogy körbeküldve őket legalább egy pillanatra megakassza a tovább indulásukat, és talán nyomra vezesse a város védőit a rohanó klónok által.
Persze a helyzet más eszközt kívánt. Újabb ellenfél tűnt fel. Keze szinte magától talált rá a kedvenc füstbombájára. Úgy számolta, ezen a helyen, az épületek közt kellő ideig megmaradhat a füst, az előbbi raiton bemutató és az ismeretlen vörös csaj felbukkanása miatt azonban még ebben az eszközben sem mert teljességgel megbízni. Azok ott bizonyára szintben és tapasztalatban magasan felette álltak. Enyhén összehúzta magát, felkészülve egy ellentámadásra, miközben Kodomo parancsot adott neki. Meglepődött.
-Parancsnok.- Nem akarta felfedni ilyen helyzetben a családi köteléket. Hátul maradt, de készen rá, hogy a kellő időben elárassza füsttel a teret és maga is mozgásba lendüljön.
-Nincs egyedül. Használja a képességeimet! - bízott a testvérében, mégis félt, hogy a bátyja a vállára akarja venni az egész város megmentésének terhét, holott nem volt egyedül. Munfu és Yoru is szerzett már harci tapasztalatokat, s noha elmaradtak képességeik nagyszerű testvéreié mellett, nem akarta, hogy minden alkalommal a megvédendő kishugi legyen.
Ha Kodomo nem oszt parancsot, a szekér nem a kellő módon robban fel és a vörös asszony vagy a másik ellenség veszedelmesen közel ér, vagy a fickó láthatóan távolsági raiton támadásra készül, nem vár tovább, felrobbantja a füstbombát, majd Yoruhoz szól, lehajolva hozzá, csendesen.
-Yoru, vidd haza a kocsist, ha lehet élve!-a párduc morran egyet, miközben Ame megérinti, hogy a Nimpou: Henge Kongounyoi-t alkalmazva dobófegyverként hajítsa át a füstön, annak takarásában, a dobást meggyorsítva egy kis plussz chakra koncentrációval a karjába, a kocsihoz, ahol a tervek szerint a technika feloldódna, és a párduc végezhetné a dolgát. Valószínű, hogyha a szekér a lovakkal még járóképes, a lovak a párduc szagától maguktól is megriadnak, de ha a kocsis alapvetően is hajszolja őket, kevéssé számít majd egy nagyméretű párduc támadására, főleg ha az a kocsi tetejéről érkezik, de akkor is ha oldalról sikerül felugrani. Ha Yoru átér a füstön a kocsihoz, természetadta képességeit fogja majd használni, karmaival megragadva az alakot, és valószínűleg fogaival is csúnyán roncsol majd néhány testrészt, ha ellenáll, elsősorban kezet, kart, vállat, hogy megragadva minél gyorsabban magával cipelje a főhadiszállás irányába.
Tervei szerint Munfu Kodomo mögött várja be a további támadásokat, legalábbis látszólag, mert amint a macskát útnak indította, a füst okozta előnyt még kihasználva, az utcában heverő tárgyak közül kíván választani egy alkalmasat a testhelyettesítéshez, számítva egy komolyabb ellentámadásra a vörös nő után érkező fickótól is, és a bátyja parancsa szerint sem ildomos láb alatt maradnia.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 106

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 811

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Pein on Kedd Szept. 01 2015, 19:55

//Ha figyelmesen olvassátok, amit írtam, kiderül, hogy az égszínkék A-val jelölt férfi nem a kocsival együtt kezd el távolodni, hanem a saját gyorsaságával. De igaz, nem teljesen egyértelmű, úgyhogy: //


  Az újabb A még azelőtt leugrott a kocsiról, hogy bármilyen válaszlépést is tehettetek volna. Eszeveszett sebességgel távolodott tőletek, talán a városközpont, talán a kikötő irányába. Gyorsasága páratlan volt, kevesen tudtak ilyen sebességet magukénak.
  Közben Kodomo se volt rest: ahogyan azt kell, azonnal akcióba lendült. A robbanójegyzetek hamar megindultak a kocsi irányába, amely a várakozások szerint fel is robbant. Ez a csapatvezető húgának arcára valószínűleg nem csalt túl délceg mosolyt, hiszen a lány épp a kocsivezető elfogását tervezte. Nos, ez már kevésbé volt csupán lehetséges, hiszen a férfi ruhadarabjai cafatokban hullottak a földre, a szájából kibuggyanó – és egyéb testrészei táplálta – vértócsa pedig vörösre színezte a szürke kőutat. Persze Kodomo végül is nem cselekedett rosszul, hiszen a robbanás szimpla ténye is megakasztotta a támadásban az összes felétek közeledőt. Mindannyian megálltak, és a kocsi felé pillantottak. S bár ez a kis intermezzo nem tartott tovább néhány kósza pillanatnál, ti talán az életeteket köszönhettétek neki.
  Mindkettőtök gondolatai jók voltak. Kodomo következtetései az ellenség képességeiről közel teljesen helytállóak, s bár Munfurawa jelentősebb tervét végül nem tudta végrehajtani, a testhelyettesítéshez való előkészületek megtétele bölcs döntésnek tűnt.
  Az égszínkék B-vel jelölt, vörös hajú nő végül kézpecséteket formálva elkiáltotta magát: „Katon: Goukakyuu no Jutsu”, míg a többiek egyszerűen a már említett fegyvereikkel közeledtek felétek. A jutsu várható érkezése után 10 másodperccel fognak titeket elérni.

Egy kicsit gyorsítunk az eseményeken. A következő posztban azt kérem, hogy mindenki írja le a csatát a saját szemszögéből. Kodomo figyelmét a B, illetve a katanás C köti le. A jumis és a legyezős shinobi a hátsó sorokba is behatol, itt Munfurawával harcolnak. HA VALAKI MÁS IS SZÁNDÉKOZIK ÍRNI, MINDENKÉPP POSZTOLJON Ő ELŐTTE, TEHÁT MIHAMARABB (ha mégis utána ír, már a poszt elején kezelje tényként a csata eredményét).
A támadókat a következők szerint irányíthatjátok: A B csupán Goukakyuu-t, illetve Housenkát használ; a három C pedig a fegyvereit forgatja, semmi több. Meglepően könnyen legyűritek őket, a B ügyesebb a többinél, de semmi kiemelkedő. Ezután várom a helyzet elemzését, a további terveket, és hogy hova indultok tovább.
 

Határidő: Szeptember 10. (sokasodjunk, mert így nehéz lesz)
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Kodomo on Szomb. Szept. 05 2015, 01:22

- A francba, elmenekül – intett a fiú az A felé, miközben a férfi gyorsan elhagyta a kocsit és saját, shinobi tempójában menekült a helyszínről.
- Shirokage, menj utána! – reptette az ég felé hófehér madarát, majd belekezdett a pecsételésbe. A kocsi nem sokkal az A távozása után robbant fel, Kodomo lehunyta szemeit, nem akarta látni, ahogy ily módon öl meg valakit. De a tábor túlságosan is veszélyes ahhoz, hogy életben maradhassanak. A Hold eleget szenvedett már a tábortól, itt az idő, hogy egy életre elűzzék innen őket. Majd lila szemei a feléjük rohamozók felé tekintett.
- El innen – mondta, azzal kisétált a ház mögül, megmutatta magát a jounin. Mély levegőket vett, felkészült testileg, de még inkább lelkileg a harcra. nem szeretett harcolni. Nem szerette a vért, az erőszakot. Most mégis úgy érzi, nincs mit tennie, neki kell mennie az ellenségnek, ha meg akarja védeni a Holdat és a lakosságot. Nem kerülheti el a harcot, nem kerülheti el azt, hogy harcolnia kelljen. És ölnie. Mert vagy ő öl, vagy őt ölik meg.
- Egyszer kiűztük őket innen, Húgi. Most megtesszük megint. Maradj hátul – mondta, majd sebesen futni kezdett. A legnagyobb besorolásút vette célba, méghozzá a B szintű nőt. Ki kell iktatni a legnagyobbat, akkor a kisebbek elveszthetik a harci moráljukat. Egy csapat, ha elveszíti a vezetőjét, talán hamarabb feladja a harcot. Illetve nem hagyhatja, hogy még egy ember megszökhessen. Kodomo sebesen rohant a Tábor shinobiaival szembe. A vörös hajú nő hatalmas tűzlabdát indított a jounin felé, aki egy pillanat alatt helyet változtatott, méghozzá egy jobb irányba indított shushinna, ezzel elkerülve azt. Jól ismerte a tűz technikákat és azok hatásait, így tudta jól, öngyilkosság lenne belefutni. Miután elkerülte, gyorsan szaladt tovább, hátrahagyva kettő másikat.
~Húgi. Neked kell őket megállítanod~ nyugtatta magát, miközben lassan elérte a nőt. Ekkor a vörös nő újabb támadást indított, néhány égő lánggömböt fújt a fiú felé, aki ismételten a shushinnal változtatott helyet, ám az érkezés helyére más is érkezett. gyors, oldalas vágás érkezett a gyorsan helyet változattó jounin fel, a penge célja egyértelműen a fiú testének kettévágása volt. Ám Kodomo résen volt. Az utolsó pillanatban tudott elrugaszkodni és a támadó feje fölött átlibbenve, megragadta a vállát és a lendülettel együtt hajította el. A C tetoválást viselő fiú kardját használta, hogy lassítson a sebességén, mígnem végül teljesen lefékezte magát. Kiegyenesedett, majd kardját a jounin felé emelte. Azonban Kodomo másik oldalán ott állt a nő, aki csakugyan várja már a megmérkőztetést.
Kodomo lélegzése nyugodt volt, talán mostanra sikerült elérnie, hogy lelkileg is rá tudja magát venni a harcra. Emlékei között most megannyi kép ugrik be az öregemberről Iwagakure városában, kik elrabolták tőle élete szerelmét, és megannyi országon át üldözve őket végül sikerült megtalálnia őket és végeznie a B-vel. A tetoválás mély nyomot hagyott Kodomoban. Nem gondolta volna, hogy ismételten látni fogja a jelet. Most pedig ott áll a viselője tőle alig pár méterre. Kodomo felé tekintett először. Majd felé is ugrott. A nő kézpecséteket formált, de a fiú már odaért. Fekete pengéjű kardja már kezében volt. Egyetlen csapással akarta megölni a nőt. nem lett volna elég ereje többre. Egyből kell megtennie. Ám a penge megakadt.
A másik, katanat forgató igen csak gyors, ha képes volt a jounin elé jutni és megakasztani a kardot. A nő ekkor fordult, és rúgott a fiú felé. Kodomo kardja még mindig meg volt akasztva, nagy nehezen tudta maga elé emelni és hárítani a nagy erejű rúgást. Kodomo a hátracsúszás után pörgetett egyet kardjával, majd ismét a nőt vette célba. Ám a katanas ismét megakasztotta őt. Most azonban, mintha már gyengébben tartaná fegyverét. Kodomo ekkor megpördült és egy gyors vágást indított oldalasan, mellmagasságban.
A kard pengéi ismét összecsaptak, majd újra és újra. Majd a negyedik csapásnál a nő hamarabb reagált társánál és hátrébb ugrott. Ekkor csendült fel az ötödik ütközés hangja. A C egyre nehezebben tartotta kardját, mintha tekintete is homályosulna. Szédül. A fémek újból nekifeszültek, majd egymásnak nyomva, magas hangot adtak ki. A férfi szédült, imbolygott. Kodomo győzött. Egy utolsó csapás, melyet a C már alig tudott védeni, majd a földre térdelt és hányni kezdett.
- Mhii…mhii ez? – megállás nélkül hányt. A férfi könnyes szemekkel nézett felfelé, mielőtt Kodomo egy határozott ütéssel ki nem terítette. A férfi saját hányásába terült el.
- Te szemét. Mit tettél vele? – kiáltott a nő, majd megrohamozta a fiút. Kodomo elrúgta a földön heverő kardot, majd sajátját is eltéve készült a rohamra. Kodomo újabb tűzlövédekkel találta magát szemben, ám most nem tért ki. Gyors kézjelek után hasonló tűz alapú shurikeneket lőtt el, ezzel semlegesítve azokat, szabad utat biztosítva. Az utolsó pillanatban a fiú eltűnt a lány látómezejéből, a háta mögött jelent meg, majd gyors rúgást indított ellene. A nő karjával hárította, de nem volt elég, így hátrébb esett. Kodomo nem állt meg. Újabb kézpecséteket formált, majd némi vizet szabadított fel. A takitsubo no jutsu segítségével gyorsan kezdett növekedni a vízszint, a járdapadkák pedig medrében tartották. A nő újabb tűzgolyót fújt a fiú felé, a lánggömb sisteregve hatolt át a vizes földön. Kodomo nem pazaolhatott sok chakrat, így a lehető leggyorsabban kellett befejeznie a harcot. A tűzgolyó elkerülése érdekében most azonban nem oldalas, nem is felfelé történő mozgást, hanem egy lefelé, a víz felé indult és tűnt el benne egy szempillantás alatt. A tűzgolyó az egyik épületbe csapódva semmisült meg, kormos nyomot hagyva maga után. A nő talpa alatt is víz állt, mely most megrezzent. A háta mögött érkezett a fiú, mintha magából a vízből nőtt volna ki. Majd egyből támadott. Kardja ekkorra már kezében volt. Ugyan nem a fekete pengéjű, mégis, az éles fegyver gyorsan suhant a nő felé, ki még mindig háttal állt a jouninnak. Kodomo szintúgy háttal állt a nőnek, kezeiben tartott kardot pedig hátradöfte. 
- Ez a mi városunk - Érezte, amikor a penge megakadt a húsban, majd némi nyomás után sikeresen átszúrta a nő hasi falát és szabadon távozott belőle. Szemei csukva voltak, összeszorítva, a szájába is harapott.
Egy halk köhögés, majd érezte, ahogy a kardot a nagy súly húzni kezdi a föld felé. Kodomo megragadta kardját, majd kihúzta a nő hátából, engedve ezzel a testet a vízbe esni. Arccal esett, nem látta a jounin a halott tekintete. Talán könnyebb volt így.
Lassú léptekkel indult a víz felszínén a még mindig ájultan fekvő C felé. megkötözte a kezeit, majd a hátára fektette. Hátratekint, hogy boldogul szeretett húga. Ha a kunoichi boldogul a feladattal, Kodomo ujjába harap, majd futni kezd. Nem szól semmit. Egy fehér holló jelenik meg mellette, miután két kezét összecsapta a kézjelek után. A holló csendesen száll a jounin mellett, majd elnyeli a szőke fiút, és a magasba repül.

Kodomo a madárba rejtőzve próbálja felkutatni az A-t. Ismeri a várost, ismeri minden utcáját. Az ő városa, itt nem bújhat el előle. Valamint Shirokage is üldözi a férfit, a két holló pedig lehet, hogy még egyszerűbben találják meg egymást. Kodomo nem tesz semmi meggondolatlant, csupán az égből térképezi fel a várost, figyelve az A-t és annak célját. 

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Munfurawa on Pént. Szept. 11 2015, 21:13

Munfurawa a robbanással nem számolt, de rugalmasan tette félre az első ötleteket, nem is volt idő még egy elégedetlen morgásra sem, pedig remélte hogy sikerül elfogni a kocsist. Úgy vélte egy alacsonyabb rangú bűnöző, olyasvalaki akit a nagyfiúk akár hátra is hagynak martaléknak, könnyebben meg is törik, ha vallatásra kerül sor. A robbanás azonban sajnálatos módon átírta a dolgokat, s ezek szerint újabb prédát kell találni. Meglehetősen sok jelentkező tűnt fel erre a szerepre. A lány tekintete végigfutott rajtuk. Korábban álcában jutottak be a táborba, talán pár vonás megjegyzése segítségükre lehet ismét.
Az alap tervekből egyedül a test helyettesítés maradt, hiszen egy pillanatnyi előny, legyen az akár időbeni is, kicsikarására megfelelt, s a lány gondolatai újabb terveket pörgettek. Ahogy testvérét ismerte, nagy hévvel fog támadni, lehetőleg olyan stratégiai előnyt kicsikarva ami megfordíthatja az állást. Ez viszont, hiába szemlélte időnként bátyját a testvérek elfogult, rajongó tekintetével, el kellett hogy ismerje rengeteg kockázattal járhat, s amivel leginkább Kodomo segítségére lehet, az az, ha minden másról gondoskodik.
Maga is robbanó jegyzetekért nyúlt. Elméjében máris összeállt egy kombinált támadás a számos ellenfél ellen. Már abban a pillanatban sajnálta a károkat, amiket a város épületeiben okozni lesz kénytelen, de a házakat újjá lehet építeni, a forrásokat meg fogják találni rá, így most a fő feladat, hogy egy kisebb áldozattal bár, de véget vessenek a fenyegetésnek, illetve időt nyerjen testvérének azzal, hogy valós támadásokkal leköti a figyelmet. Azzal nem áltatta magát, hogy egyetlen támadással mindenkit elsöpörhet, de az adrenalin szétáradásával létrejövő izgatott örömet mégis érezte. Munfurawa elmosolyodott. Itt és most, ideje, hogy mindenki vigyázzon magára, mert a klán szelíd virága förgeteggé válik.
A lány dobbantott a lábával, s nyomában a Mizu Kamikiri technika létrejöttével víz tört elő. Pengeéleket indított a legközelebbi támadók felé, hogy megakassza őket, de ez csak az első hullám, a másodikat már maga lovagolja, igyekezve minél nagyobb sebességre szert tenni, s végigcikázni az ellenfelei közt, kiszórva rájuk, vagy a közelükbe a robbajó jegyzeteket, majd felrobbantani őket.
Ezt követően, amíg a robbanások füstje elül, Yoruért kiált, s ha a macska megérkezik, Henge Kongounyoi-val alakítja éles, fénylő naginatává, mely az első forma volt, amit ezzel a technikával kialakított, s mely illik a macska gyors, mozgékony eleganciájához.
Ezzel együtt, a kamikiri fenntartásával a hullámélt lovagolva sebesen a legyezős felé veti magát, bízva benne, hogy jelen helyzetében fel tudja venni a gyorsaságával a versenyt vagy akár túl is szárnyalni. Mindenképpen megpróbálja tönkretenni a legyezőt, megelőzve hogy ellenfele a legkomolyabb technikáit használhassa, de ha alkalma nyílik rá, nem sajnálja harcképtelenné tenni ellenfelét. E tervében is kulcsfontosságú a mozgékonyság, s ha szükséges gyors irányváltásaira rásegít Yoru-naginata használatával is: leszúrja a földbe, és körülötte, e fix pont körül fordulva vált irányt és suhan tova.
Ha a legyezőt tönkre tudja tenni, a használóját is célba veszi, attól függően hogy mit hoz a helyzet támad Yoru-naginatával, vagy rugaszkodik el a segítségével, hogy ellenfeléhez közel kerülve kivitelezzen egy kemény csonttörő rúgást. Amennyiben a másik ellenfél is harca száll, őt is ugyanez fenyegeti, hiszen a tarsolyában lévő Kakedori Kuzushi  arra az ellenségre vár, akihez a legközelebb tud kerülni a vízélen rohamozva.
Nem vesztegette az időt lelkesítő vagy elriasztó szavakra. A feladatra összpontosított, lemondva a veszélyesnek tűnő lxusról, mely a moralizálást jelentette e pillanatokban. Hagyta hogy a csata íze eltöltse, s magával ragadja, ügyelve azonban arra, hogy az események a tervei szerint haladjanak, s ne kerekedjenek fölébe. Kész volt bármely pillanatban helyet vagy taktikát váltani, s fő célja lebegett tekintete előtt: erős ellenfeleit feltartani lehetőleg sérülések és fogságba esés kockázata nélkül, míg meg nem érkezik a felmentő csapat.
avatar
Djuka Munfurawa
Játékos

Taijutsu Pontok : 106

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Chūnin
Chakraszint: 811

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Pein on Kedd Szept. 15 2015, 22:35


  Ment minden, mint a karikacsapás. Bár a számbeli fölény ellenetek dolgozott, meglepő könnyedséggel gyűrtétek le a semmiből felbukkanó ellenfeleket. Igazából a siker talán Kodomo esetében nem is volt kérdés, annál furcsább volt ez Munfurawánál, aki már a robbanójegyzetes akciójával képes volt megsebesíteni az ellenfeleket. A legyező ezután hamar eltörött, a másik fegyver a földre hullott, a két ellenfél pedig harcképtelenné vált, életveszélyes sérülések nélkül. Hogy mindez miért történt így, azon egyelőre nemigen gondolkoztatok el, bár igaz, jócskán volt más dolgotok, egyéb felderíteni valótok.
  Rögtön adódott a kardinális kérdés: hol az égszínkék A? Szerencsére Kodomo jól mérte fel a helyzetet, amikor dolga végeztével rögtön a shinobi keresésére indult. Hamar meg is találta őt: a férfi ekkorra már átvágott a városon, és megérkezett a kikötőbe. Itt még egyszer megvillantotta égszínkék tetoválását, majd felviharzott egy kisebb hajóra, fehér vitorlával, kék tattal, hullámmotívumokkal az oldalán. Kodomo nem látott bele a hajóba, de kis méretéből kifolyólag nem lehetett benne több 3–4 személynél – már ha egyáltalán volt még benne valaki.
  Nem sokkal Kodomo távozása után a téren két új alak jelent meg: az egyik egy fiatal nő volt, az egyik sikátorból lépett elő, onnan szemlélte az eseményeket. A másik érkező egy tízen nyolcéves-forma fiú volt, borzas hajjal, gesztenyebarna szemekkel, na meg az elengedhetetlen fejpánttal és chuunin mellénnyel. Talán nem ismertétek, de úgy tűnt, ő már hallott rólatok.
  –
A nevem Akiya. Mi a helyzet, Munfurawa-chan?

Makoto – a megbeszéltek szerint kezdj. Miután megérkezel, ez fogad:

  A hely nyirkos és barátságtalan volt: téglafalak, sötétség és sikátorok vettek körbe. Bár nappal volt, a lakónegyed szürkeségbe burkolódzott. Egy lélek se volt arrafelé, így néhány pillanatig azt hihetted, téves riasztás volt az egész, vagy egyszerűen hiba csúszott az idézésbe. Aztán hirtelen fémcsörgést és feltűnő „shinobi-zajokat” hallottál nyugatról, egy nagyobbacska tér irányából. Ha közelebb mész, láthatod, ahogy egy férfi kiiktat egy shinobi egyenruhát nem viselő kunoichit és egy fegyverforgatót, majd varjai segítségével eltűnik a semmibe. A harc nem sokkal távolabb tovább folyik, a felállás szintén kettő az egy ellen – nem sokáig.   A falut védelmező egyén itt is győzedelmeskedik két ellenfele felett. A téren rajtuk kívül áll még két másik Hold shinobi, a földön fekszik egy ájult egyén, száz méterrel arrébb pedig egy hintószerű szekér felrobbantott romjai és a kocsis alvadó vére színesíti az utcaképet. És ha mindez nem lenne elég, a semmiből megjelenik még egy fiatal, borzas hajú Hold shinobi, aki rögtön kérdést intéz az épp a dolgát befejező kunoichihez: „mi a helyzet?”

A következő posztot opcionálisan írhatjátok a Tengerparthoz. Csak rajtatok áll. Határidő: 09. 26. 
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Benji on Hétf. Nov. 28 2016, 11:36

Szemeim lassan nyitódnak fel, miközben a sötétség fokozatosan múlik el. A füleim kissé sípolnak, és egy szúró fájdalmat érzek a hátsó koponyámnál. Kissé fázok is, egy hűvös vértócsa van a fejem alatt, ám túl kicsi ahhoz, hogy aggódni kezdjek. Nem tudom, hogy hol vagyok és, hogy hogy kerültem ide. Megemelem a jobb karom a fájó sérülésemhez, ám ez annyira kínnal jár, mint ha 6 kardot szúrtak volna a karomba. Ekkor hirtelen elmúlik a fülem sípolása, és kiáltozásokra leszek figyelmes, lassan felülök, majd tekintetem magam elé helyezem, de ekkor pupilláim tágra nyílnak, és nem akarom elhinni amit látok. Mindenhol tömérdek mennyiségű tetem, a talajt körülbelül bokáig érő vér borítja be, a háttérbe pedig vagy 50 Shinobi feszül egymásnak, különböző jutsukkal. 
- Mi a rák történik itt?! - teszem fel felháborodva, kissé kétségbeesve a kérdésem, amire tudom, hogy úgy sem érkezik válasz.
Gyermek sírást hallok a hátam mögül, megfordulok és ott látok egy ránézésre 4-5 éves kislányt. Szeme elveszve keresi én szemeim, és amikor felfogja, hogy észrevettem, pánikba kezd.
- Nyugodj meg, én nem akarok ár... - hangom elnyelem, mikor hatalmasodik a fájás a koponyámnál, ám nyelek egy nagyot és folytatom - ...tani neked. Kérlek mondd el, hogy mi történik itt. 
A kislány kissé megnyugodott, majd lassan letörölte ártatlan arcáról a könnycseppjeit, és a maradékot kitörölte, gyönyörű, nagy, kék szemeiből. Lassan kinyitotta a száját és egy vékony, lágy, hang préselődött ki a száján.
- Háború van. Én titokba követtem apuékat, de nemtudtam, hogy ez lesz. Nem találom őket, és nagyon félek
~ Hogy a francba kerültem a frontra? Én még csak egy gennin vagyok... Jó, nyugodj meg Benji, elsődleges cél a túlélés és a haza jutás~
Ekkor a kislány újra és újra megismételte, egyre kétségbe esettebben a következő szót: "Félek"
~... Na meg persze, hogy a kislányt is megmentsem ~ fejeztem be gondolataim, majd lassan feltápászkodtam és letöröltem a nadrágom.
A hosszú ujjú felsőm két ujját letéptem, majd a fejemen lévő sebet bekötöttem, néhány szitokszó és "nyekegés" kíséretében. 
- Figyelj rám, megfoglak védeni és vissza juttatlak a faludba, pontosan hol vagyunk és te hol laksz?
Szavaimra abbahagyta a kiáltozást, ismét letörölte az apró könnyeit, majd szipogott 1-2t és felszólalt
- Az...Azthiszem Amegakure-ban va...vagyunk és én Konohából jöttem - válaszolt csukladozó hanggal.
- Remek, akkor induljunk el!
Épp indulni készültünk, mikor egy shinobi-ra lettem figyelmes a lány mögött, kinek rövid ősz haja a homlokára lógott, és két sötét barna, szinte fekete, szemeiből sugárzott a gonoszság. Egy kunai-val suhintott a lány fele, miközben apró kacaj hagyta el a száját, ám ekkor, mint a villám gyártottam le a Tigris, Kígyó, Kos, Majom kézjeleket, és hatalmas levegőt vettem, majd egyenesen a férfi felé fújtam a tüzet. Elejtette a kunai-t és rikoltó hangját engedte ki a fájdalomtól, lassan égett a bőr szénné az arcán, majd mikor a tűz elfogyott, pár másodpercig talpon maradt, ám utána összerogyott és kidőlt. Én hatalmas lihegésbe kezdtem, valószínűleg ennyit bírt a chakrám, és térdre borultam.
~ Ez nagyon nem jó. Itt az egyik pillanatról a másikra shinobik vannak, és az energiám illetve a chakra készletem a határait kóstolgatják. ~ A kislány szinte fel se fogta mi történt, de ijedten rohant oda hozzám, és ölelt meg. Próbált felhúzni a földről, de én ekkor válla fölött elnéztem magam elé, és egy könnycsepp csordult ki a szememből, amikor figyelmes lettem, hogy körülbelül 10 shinobi tart felénk. Próbáltam valamit tenni, de a testem nem reagált. Az egyik már ide is ért egy katanával, és ahogy megsuhintotta a levegőben, csak a kard halk hangját hallottam, ahogy a penge végig siklik a szelen, majd hirtelen vér spriccelt az arcomba és a kislány aki szorított, lassan engedett el és borult a földre.
- NEEEEEEEE - utolsó erőmet egy kiabálásra szántam.
Ám ekkor felém suhintott a kard, és ahogy a penge beleszúródott a torkomba, hirtelen felnyitottam a szemem, és a meleg ágyamba találtam magam. Homlokomról lassan csordult le a verejték, és csatlakozott hozzá a szememből kicsorduló könny is. A sokk hatására, kapkodtam a levegőt, ahogy csak tudtam, lassan bizonyosodott bennem, hogy ez csak egy rossz álom volt.
- Csak egy álom volt..... Csak egy álom...
Lassan felültem az ágyamból, és a néma csendet csak a falióra kattogása törte meg. Leszálltam, majd beágyaztam, és kiindultam az ebédlőbe. 
" Háború van! "
A gondolataim kavarodtak, tudtam, hogy csak egy álom volt, de azt is tudtam, hogy ez a valóságba is megtörténik a fronton. A polcról megragadtam egy müzlis dobozt, kissé megráztam, ezzel ellenőriztem, hogy még mennyi van a dobozba, és tudomásomra jutott, hogy már csak egy reggelire való maradt. Elvettem a polcról egy tányért is és a müzlis dobozzal együtt az asztalra tettem, amikor elindultam a hűtő felé. Kinyitottam a hűtőajtót és megragadtam egy doboz tejet, majd becsuktam az ajtót és az asztalhoz vonszoltam magam vissza. Kitöltöttem a tejet, majd megragadtam a müzlis dobozt és a maradék müzlit beleöntöttem a tálba. Helyetfoglaltam majd neki láttam az evésnek, első két kanál után, hirtelen megint eszembe jutott az álmom.
" Nagyon félek, kérlek segíts"
Éreztem ahogy az arcom betelíti a kis teste meleg vére. Ahogy bizakodó szorításának vége szakad és reményvesztetten engedi el a nyakam. Eszembe jutott az a tömérdek holttest ami ott volt a csatatéren. Vissza gondoltam, hogy hiába próbáltam bármit tenni, a testem nem reagált a kimerültségtől. Nagyon rossz érzés volt. Majd ismét a kattogó óra keltett fel a gondolataimból. Lassan befejeztem a reggelim, majd felálltam a széktől, és a bejárati ajtón hagytam el a házat
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Uchiha Obito on Szer. Nov. 30 2016, 01:15

// Djuka Benji - A Tűz akarata //

Ismét rémülten riadtál fel álmodból. Nagyjából a legutolsó küldetésed óta, kísértenek majdnem minden éjjel ezek a távoli, de még is valós események. Talán mindaz próbálna mélyebb nyomot hagyni a lelkeden amit Orimivel és Taro mestereddel átéltetek a Vörös Rózsa nyomában? Talán a bábmester, vagy az összes többi ártatlan lélek próbálna kapcsolatba lépni veled az álmok világán keresztül? Álmok. Mindenkinek vannak álmai. Egyesek jók, mások rosszak. Egyeseket nem akarunk elfelejteni. Néha rájössz, hogy kinőtted az álmaidat. Néha úgy érzed, hogy végre megvalósulnak. És egyeseknek rémálmaik vannak. De akármit is álmodsz, ha eljön a reggel, kopogtat a valóság és az álom lassan elillan. Az álom nagy része elillan, s valóban a valóság kopogtatna? Jól tudjuk, hogy a falvak óvó falai sem a régiek már, hiszen azokon túl véres háború szedi áldozatait napról napra. Egyesek bele sem mernek gondolni, hogy milyen szörnyűségekkel kell szembenéznie szeretteiknek a frontvonalakon, de te itt vagy nekik. Itt vagy, mint egy névtelen hős, ki bármikor kockára tenné az életét másokért, s hazájáért, rengeteg embert megszégyenítve akaratoddal. Fiatal vagy még, s páran még a ként is kezelnek, de jól tudod, hogy hozzád is elér majd a változás szele, s végre felnőttként járhatsz a világban, mint bárki más. Az, hogy számodra mit is jelentene a felnőtté válás, a magad lábán megállás, tudnál róla mesélni, hisz kitudja már mióta tengeted egymagad magányos életed. Sokan nem lennének képesek arra az életmódra, és sokan sajnálhatnak is talán a faluban, téged, a tizennégy éves srácot, ki egyedül próbálja meg megkeresni mindennapi betevőjét, de a mai napon az álnok, megüresedett müzlis doboz újra útra küld, hisz pénztárcád is eléggé megüresedett a legutóbbi fizetés óta.
Ahogy kinyitod az ajtót, kellemes melegséggel fogad a veled együtt ébredező Napsugarak. Az ég bárányait a Keleti szél óvatosan terelgeti maga előtt, s vigyázva nyájára együtt haladnak tovább nyugatnak. Mélyet szippantasz a levegőbe, s valami különös szag csapja meg az orrod. Kellőképp kiképeztek hajdanán az akadémián, s képességeid és tudásod révén nem telt sok időbe beazonosítani a nem átlagosnak mondható illatot. Tűz van! S ezzel a rádöbbenéssel egyidejűleg a házadtól pár utcányira egy hatalmas robbanás zaja, s látványa csúfította el, a kellemesnek induló reggelt. Arcodról letörölted az ottmaradt pár müzli darabot és azonnal a robbanás helyszínére sietsz, amilyen gyorsan csak tudsz.
 
Néhány percbe telt mire elérted a hátra maradt romokat. Falvad képzettebb ninjái a bámészkodókat próbálják tovább tessékelni és a sérülteket próbálják meg ellátni. Mivel te is viseled a Hold népének fejpántját, természetesen közelebb engednek a színhelyhez, hisz egy kis terepgyakorlat egyetlen Geninnek sem ártott még. Ahogy körbenézel az előtted magasodó házat pillantod meg először, mely még az oltó munkálatok után is, olykor hatalmas lángnyelvekben tör ki a megszenesedett tartógerendák közül. Rémisztő kép lehet egyesek számára, de téged inkább az a kérdés furdal, hogy ki, vagy mi lehetett, ami ekkora pusztítást vihetett végbe, s hogy volt erre képes ilyen precizitással? A kérdés jogos, hisz semmiféle törmelék nem hagyta el a ház félméteres körzetét, itt igazi, profi munkának lehettél a szemtanúja.

Még pár percnyi bámészkodás után, a tömeg hangjai közül két hangra leszel figyelmes, kik felhőtlenül hahotáznak a tömeg mögött. Azonnal átvágsz az emberek sűrűjén, s a túloldalon szembetalálkozol két Jouninnal, s két vörös egyenruhába öltözött férfit, akik éppen pár megégett, megkötözött rosszfiúnak kinéző egyént nyújtanak át egymásnak. A vörös egyenruhások különösnek tűntek, de nem sugároztak magukból semmi féle ártó szándékot, s egyetlen egy haramiára sem hasonlítottak, akikkel eddigi életed során találkoztál. Ruhájuk díszes volt, s elegáns, kezükön egy-egy pár kesztyűt viseltek, mindkettőjük más-más szimbólummal. A megjelenésük irtózatosan menőnek tűnhetett onnan ahol te állsz, de ahogy átadták a valószínűleges elkövetőket azzal egy mély meghajlással tovább is indultak a falu tágas utcáin, hátrahagyva a füstölgő épületet.
avatar
Uchiha Obito
Játékos

Tartózkodási hely : Dimenziók között


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Benji on Szer. Nov. 30 2016, 23:18

Mikor kiléptem az ajtón, kellemesen tapasztaltam, hogy most vér helyett, a nap melegséges sugara telíti be az arcom. Nyújtózkodtam 1-2t, majd egy különös szagra lettem figyelmes. Valahol tűz van, reflex szerűen fordultam vissza, gondolván, hogy valami a házamba gyulladt ki, de ekkor a fordulatomból kilendített egy robbanás hang, amire egy kicsit megugrottam. Füleim receptorai tökéletesen szűrték be, hogy a hang pár utcányira van tőlem. De utána a szemem is bebiztosította a hang forrását. Kissé leblokkoltam, hisz eszembe jutott az álmom.
~ Ugye nem?... Istenem kérlek mondd, hogy nem támadták meg a falut... Nem vagyok képes kibírni egy háborút.... Miket beszélek? Shinobi vagyok ~ tettem pontot a gondolataim végére.
Ekkor sebesen kezdtem szedni a lábaim, és a kezem végig a chakra érzékeny tőrömön tartottam, amit Taro-tól kaptam. 1-2 perc alatt ott is termettem, ám ekkor a látvány levitte a kezem a tőrről. Szemeimen látszódott a megnyugvás, hogy nincs szó semmi féle háborúról, "csak" valami baleset lehet a háttérbe. Nagyon sok lakos megjelent ott, akiket a falu shinobijai tartottak vissza, ám mivel mondhatni "kolléga" vagyok, engem nyugodt szívvel engedtek közelebb jutni. Ki is használtam ezt a kiváltságom, és közelebb indultam a romokhoz. Itt meglepődve láttam, hogy miután elvégezték az oltást, még mindig tiszteletet parancsolva hadakozik a tűz. 
~ Lehetetlen, hogy baleset volt.... De ki tehette ezt? Ez jonin szintű pusztítás. Nem... Ez nem egy átlagos jonin műve.. Mi lehet ez az erő? Meg kell tudnom ki tette ezt. Remek lehetőség lenne, hogy megerősödjek és tanuljak tőle, egy s mást. ~ indult meg a fantáziálás a fejemben.
A megrettent néma tömeg mögül, hirtelen két férfi jóízű nevetését hallom meg. Lábaim szinte akaratlanul indultak meg, és vágtam velük át a tömegen a hang fele. Hirtelen bestoppoltam, amikor célt találtam, és ámulni kezdtem. Két vörös egyenruhás férfit láttam, de nem ismertem fel őket. Még ezelőtt nem láttam ezt a két embert. Viszont nagyon szép, díszes, elegáns ruhát viseltek. Kesztyűt is viseltek, más-más szimbólummal. Már ránézésre megtudtam állapítani, hogy ők nem átlagosak. Épp egy férfival foglalkoztak, akinek égési sérülések rondították a testének bőrét. Miután átadták a gyanúsítottat, meghajoltak, majd útnak indultak.
~ Vajon ők tették ezt az épülettel? Akárhogy is, nem szabad csak úgy hagynom, hogy elmenjenek, követnem kell őket ~ 
Gondolataim után, a két férfi nyomába indultam és hagytam el a szürke tömeget. Azonban az utcán sűrű tömeg volt, biztos a robbanás miatt, sokan még oda indultak. Mint ha higanyból lettem volna, úgy préseltem magam át a tömegen, és csak mentem előre és előre. Mikor végre sikerült átverekednek magam a tömegen, egy kereszteződésbe érkeztem. Viszont a két egyenruhást, akármerre tekintettem, nem igazán véltem felfedezni.
~ Csak azt ne mondd, hogy nem találom őket. Ezt tényleg nem hiszem el, ma ez nem az én napom.... De nem adom fel ennyivel, folytatom az utam egyenesen, ha a sors úgy akarja, akkor találkozok velük ~ nyugtattam meg magam, és zártam rövidre gondolataim.
Miután haladtam, pár perc után, sikeresen pillantottam meg őket. Megjelenésük, szinte megragadja az ember tekintetét, és magukra kényszerítik. Gyorsan futásba kezdtem, majd mellettük próbáltam megállni, de a hatalmas lendülettől, kicsit tovább csúsztam és egy kis port kavartam fel a talajon.
- Helló! Én Djuka Benji vagyok, mint látjátok *megemeltem a kezem, majd gyengén megkopogtattam a fejpántom* Getsugakure shinobija vagyok! Még soha sem láttalak titeket erre fele, viszont bámulatra méltó ez az öltözet. Kik vagytok? Hova tartoztok? És mit jelentenek azok a szimbólumok a kesztyűkön? Sőt, minek kesztyű ilyen melegbe? - rohamoztam meg kérdéseimmel a két férfit.
Közelebbről még jobban sugároztak felém valamit, amit nehéz szavakba önteni, de mélyen megfogott. Izgatottságomba, lélegezni is elfelejtettem, soha nem éreztem még ilyet. Teljes fanatizmussal kezdtem el rajongani, úgy, hogy nem is ismerem őket. Viszont ezt nem nagyon akartam kimutatni, hisz még a végén elijesztem őket, vagy egy kis taknyos kölyöknek néznek. Tehát lassan lenyugtattam magam, majd türelmetlenül várakoztam a válasz adásukra.
~ Ezaz Benji, sínen vagy! ~ 
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Uchiha Obito on Hétf. Dec. 05 2016, 15:32

 
// Djuka Benji - A Tűz akarata //

Aki kíváncsi hamar megöregszik. Tartja a mondás, bár jelen pillanatban semmi nyomát nem érzed annak, hogy különös ráncok, vagy a csontritkulás halálos markába szorítana, így ez az egész felvetés valójában teljesen fölösleges. Ahogy a két férfi meghajol és távozni készülnek, azon nyomban elhatározod magad, s a nyomukba veted kíváncsi önmagad. A telített utcákon, melyeken még tisztán érezni lehetett a tűz bódító illatát, nagy nehezen végre rátaláltál a két egyenruhásra, s stílusosan szánkáztál be eléjük. Köszöntésed, s gyors bemutatkozásodnak talán a feléig sem jutottál, hiszen egyikőjüket úgy megijesztetted, hogy azon nyomban ijedt pofával fordult oldalra, hogy elkaphassa tekintetét, és furcsa kéztartásban meresztette rád tenyerét. Mintha csettinteni akarna.
-
Hanzen! Fegyelmezd magad, te tökkelütött, ez csak egy gyerek! - Szólalt meg egyikük. Egy magasabb forma férfi ágaskodott előtted, kinek hangja mély és tekintélyt parancsolóan hatott rád. Vállig érő, barna haja óvatosan takarja el kékes-szürkén tündöklő szempárját. Állát egy furcsa kecskeszakáll díszíti, s nyakán egy érdekes égési sérülést vélsz felfedezni, ruhája elegáns, s rengeteg kitüntetés szerű kelléket találsz rajta.
-
Wáááááá! - Hallatja még mindig hosszasan elnyúló kétségbeesett, valósággal nőies hangon vonyítását a másik, jóval fiatalabb férfi. Annak nyakában egy medál himbálózott, ruháján jóval kevesebb kelléket véltél felfedezni, valószínűleg rangjában a másik férfi alatt áll. Szintén barna, rövidebbre nyírt haja, s barna szemei mögül ijedten tekint rád. Kesztyűje alatt már szinte szikrákat látsz, mire a másik irtózatos erővel vágja tarkón.
-
Hanzen! Ha vissza érünk, esküszöm neked, hogy úgy ellátom a bajod, hogy arról lódulsz! Ezt a jelentésekbe is feltüntetem, ha nem higgadsz le végre!
- De, de! Úgy meglepett ez a kis vakarcs! - Nyögi ahogy megpróbál kiegyenesedni, s még egy nyakast kap a hatalmas férfitól.
- Ezért képeztelek, hogy ilyen beszari fajankó legyél Hanzen? - Nyomatékosítva használja ismét a másik nevét, amíg te csak állsz ott és érdekes tekintettel vizsgálod a történéseket. Teljesen furcsa ez a szituáció, és még efféle embereket életedben nem láttál. Valahogy, sugárzott belőlük, valami teljesen ismeretlen. Az összetartás különös mód, civakodásuk ellenére is leírhatatlanul terjedt a megjelenésükből, mintha egy sokkal magasabb cél vezérelné őket.
A magasabb férfi leporolja egyenruháját, s megigazítja kezén a kesztyűjét, majd leguggol eléd, s így lesztek egymással vízszintben.
- Örvendek, Djuka Benji Getsugakuréból. Illedelmes kölöknek látszol, így nincs mit tenni. Banzaki Kantho vagyok. Igen, mi sem láttunk még téged, és neked is csinos a ruhád. - Válaszolgatja meg kijelentéseidet enyhén zavarodottan, aztán kérdéseid előtt mutató ujját furcsán a szája elé tartja.
- Én Kantho, a beszari pedig a társam Hanzen. Mi nem tartozunk sehová, csak ahová küldenek. - Feleli majd kérdőn a kesztyűjére mutat, melyen egy érdekes pecsét szimbóluma köszön vissza rád.
- Ezek? Ezek titkok, és elég légáteresztős anyagból készültek, így nincs benne túl meleg. - Leírt a férfiról, hogy valami titkolnivalója van, de még mielőtt még újra megszólíthatnád, ismét nyakon vágja a másikat, ki már szinte alig áll a lábán, s lehajtott fejjel indul meg a másik mellett tovább az utcán.
- Örültem, Djuka Benji! - Kiált vissza feltartott kézzel, s úgy néz ki szaporázott tempójukból, hogy elég serényen le akarnak rázni!
avatar
Uchiha Obito
Játékos

Tartózkodási hely : Dimenziók között


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Djuka Benji on Kedd Dec. 27 2016, 01:36

Lassan beérkezek melléjük, majd kezdem a mondandóm, ám az egyik felordít és a kezét tartja felém. Hirtelen lesokkoltam, mert nemtudtam, hogy mit tervez vele. Érdekes kéztartása keltette fel figyelmem.
~ Talán meg akar ütni? ~ gondoltam.
Hosszú, hosszú időnek tűnt ez a másodperc. Fájdalmas és ijedt rikoltása szaggatta fel a néma csendet. Kissé nevetséges látvány volt, egy ilyen megjelenésű férfit, női hangon hallva sikítani. Ez addig tartott, amíg társa, aki a beszédstílusából ítélve, felette áll, rá nem parancsolt. 
~ Gyerek, mi? Már megint helyben vagyunk..... ~ elkeseredetten szólaltam meg magamban..
Hirtelen fenyegetni kezdte a társa, majd valamiféle jelentést is említett, szóval biztos, hogy valami szervezetről van szó. A gyáva férfi, magyarázkodott volna még nap-hosszat, ám a másik férfi, nem hagyta ennyibe és feltette a költői kérdést, amiben elhangzott az is, hogy valamiféle kiképzést kaptak. Egyre biztosabbá vált bennem, hogy egy jól működő csapatról van szó. Végre bemutatkoztak, majd rejtélyes válaszaik kezdték izgatni gondolataim.

- Értem, hát Hanzen már nem tűnsz olyan tekintélyparancsolónak, mint ez előtt - fűztem hozzá búsulva.
Gyors válaszokkal és elköszönéssel próbáltak lekoptatni engem, de nem is csak próbáltak, hisz mire kapcsoltam, már úton voltak.

~ Titkok mi? És ezek után csak úgy itt hagynátok engem? Na azt már nem ~ 
Vártam egy kicsit, majd amikor elég messze voltak tőlem, elindultam utánuk.
~ Azt már tudom, hogy nem érzékelik a chakrát, mert akkor nem szar volna be tőlem így az a Hanzen alak ~
Miközben lassan szedtem fel a port a lábammal, ismét kellemetlen akadályokba ütköztem, hisz a nyugodt gondolataimból egy szúró fájdalom ébresztett fel
- ÁHUHWHWHWHWHWH - kiáltottam fel hangosan.
Egyből az arcomhoz csaptam, ahol egy méh eresztette belém lassan fullánkját. 
- Mocskos kis szemét láda, ez irtóóóóóóóóra fáj -
tudattam az utcán lévőkkel problémáim. 
Lassan lefele tekintettem, majd mély levegőt vettem. Ilyenről se hallottak még ,hogy egy Shinobival elbán egy méhecske. Miután föleszméltem, bizonyosodott bennem, hogy a világegyetem se akarja, hogy utánuk menjek. De hát, engem mikor érdekelt, hogy ki mit akar? Kicsit nagyobb tempóval folytatom az utam a két férfi után, de azért tartom a távolságot, nehogy bajba kerüljek és lebukjak.
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Külvárosi lakónegyed

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.