Kenta vs Oyoki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Csüt. Jún. 04 2015, 13:47

- Ez jó lesz!- Spannolta fel magát Oyoki. Épp a hegységekben semleges területen tartott edzést. Igen érdekes környezett vette körül. Ha az ember körbenézett mindenfele sziklákat és zord hegyeket látott, ám ahol hősünk most éppen állt mégis egész idilli otthonnak tűnhetett. Úgy nézett ki a talaj a Hyuuga lába alatt mintha egy hatalmas kard levágta volna a hegy csúcsát. Teljesen egyenes volt a közel tíz méter sugarú kör alakú edzőhelye. A kört egy kis folyó vágta ketté, ami lefolyva a peremről vízesésé változott. A talajon dús fű nőt, és középen a folyó mellet egy kis faház állt. A fűben szétszórt edzőbábuk és azoknak a törmelékei voltak össze-vissza. A Hyuuga nagyon ritkán járt ki ide edzeni, de ha már jött akkor akár egy egész hetet is eltöltött itt egyhuzamban. Ám most nem az edzés csábító lehetősége vonzotta ide, hanem egy álom. Álmában itt küzdött meg egy vele egyszintű harcossal, és bár nem volt könnyű dolga, arra tisztán emlékezett, hogy élvezte az ellenfele nyújtotta kihívást. Így hát másnak reggel felkelt és eljött ide, hátha az álom valósággá válik. Teljes harcdíszben érkezett, és persze most sem hiányozhatott a jellegzetes szemeit takaró fekete sötétített lencséjű szemüvege. Míg ellenfél reményében várakozott, egy kicsit elkezdte rendbe rakni a terepet és összeszedni a gyakorló bábuk törmelékeit, illetve az épeket felállítani.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Kenta Koizumo on Vas. Jún. 07 2015, 20:54

Talán a sors keze nyúlt épp konnektorba, talán csak véletlen, de Koizumo egy különös álmot látott egy este. Egy fa alatt fekve, álmában egy vele azonos erejű harcos jelent meg neki, hogy harcra hívja ki őt. A véget nem érő küzdelemből végül nem tudni, ki került ki győztesen, de igencsak megizzasztotta őt a saját maga által kreált önmegfelelési kényszere, és ellenfelének figyelemre méltó képességei. Az álmában látott helyszín felé igyekvő fiú markába rejtett kettő kunait, és lélekben mindenre felkészülve tartott oda, ahova lába vitte. Fogalma sem volt, létezik-e egyáltalán olyan terep, ahol álma játszódott, és hogy ellenfele ott lesz vajon, csak néhány hegycsúcsra emlékezett, meg egy lágyan csobogó folyóra. A távolban látott kéklő sziklaóriások felé vette az irány, készen állva bármilyen esetleges támadásra. Izgatottan várta már a küzdelmet, sosem volt még része hasonlóban, legfeljebb nézőként vette ki részét olykor-olykor a kocsmák előtt spontán megrendezésre kerülő hatalmi harcokban. Mint azt már említettem, nem volt teljesen szilárd a hite az elkövetkező nagyszerű összecsapásban, csak azt vélte tudni, amit az éjszaka csalfa délibábja, a való életben talán mindörökké elérhetetlen fata morgana azon a hűvös estén elé vetített. Egy ismerős vízesés mellett vitt el az útja, chakráját használva egy sziklafalon mászott fel a szirtre, ahonnan a lefelé zúduló víztömeg származhatott. Felérve egy kellemes kis fennsík bámulatos látképe tárult elé. A kis rét dús füvének zöldségét egy kedves kis faház gyarapította a maga meleg színeivel. A fűben elszórt bábtörmelékek még némi költői pluszt is hozzáadtak a küzdelem leendő helyszínéhez. Koizumo bement a faházba, hátha odabenn találja ellenfelét, de az álomban feltűnt harcos sehol sem volt - még. Kenta megpihent odabent, újratermelte a felmászáshoz szükséges chakrát, és keresett egy vele nagyjából azonos tömegű tárgyat, amin elvégezheti a Kawarimi no Jutsut. Egy nehéz, faragásokkal díszített ládára esett a választása, ami tömve volt gyakorlóbábokhoz szükséges alkatrészekkel. Kivonszolta a kunyhó elé, hogy később alkalmazhassa, egyelőre nem állt szándékában halálos sebzésű támadást bekapni. Jobban körülnézett a kunyhó mögött is, de igazából csak az időt akarta valamivel elütni, hátha addig megjelenik ellenfele is. Nem csalódott, mielőtt kibukkant volna a faház sarka mögül, alig hallható lépések zajai ütötték meg a fülét. A markában lévő két kunait az ellenfele fele hajította a házikó rejtekéből, majd felugrott a kunyhó tetejére. Onnan belátta a teljes helyszínt, és megszemlélhette az általa megtámadott srácot. Fura fickó volt, annyi szent, elvégre ninja létére napszemüveget hordott, ami jelentősen korlátozhatja bizonyos esetekben a látását.
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Jún. 09 2015, 13:43

// Azt majd tartsátok észben - különösen PVP-nél - hogy az ér oda előbb a helyszínre, aki előbb ír. Mert így mindenki a múltba írhatna voltaképp és megelőzhet az intézkedéseivel egy-egy támadást. De ez most nem különösebb hiba //

A fiatal Hyuuga és a Vándor Genin is egy álomtól vezérelve jutott el oda, ahol most vannak. A terület voltaképpen egy küzdőtérnek felel meg, néhány akadállyal, ám szemlátomást a terület a szemtől-szembeni harcot preferálja leginkább. 
Koizumo gondosan felkészült, talán rossz előérzete volt, ezért végig kezében tartva fegyvereit járta be a helyszínt. Eközben megérkezett a fiatal Hyuuga is, aki nem sejtett ellenfelet. Egy óvatlan pillanatba, azonban fegyverek hangjára lett figyelmes. Fejét azonnal abba az irányba kapta és még idejében képes volt cselekedni. Ezek a fegyverek általában csak figyelemfelhívásra jók ilyen távból ennyire nyílt terepen, ezért Oyokinak nem esett nehezére kivédeni a támadást vagy így, vagy úgy... 

Koizumo
Chakratartalék: 100%
Állapot: 100%

Oyoki
Chakratartalék: 100%
Állapot: 100%

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Kedd Jún. 09 2015, 22:08

Sok ideje nem volt a Hyuugának a rendrakáshoz, ugyanis hamar támadás érte. Szerencsére a nyílt terepen ki tudta szúrni a felé hajított két kunai kést így még időben elkerülhette őket. Nagyon úgy nézett ki, hogy az álma valóra válik, és ma tényleg egy remek harchoz lesz szerencséje. Bár mi tagadás zavarta, hogy ellenfele már ilyen ellenséges szándékokkal jött, de háborús időkben úgy néz ki nincs semleges terület. A fiú nem kerülte a feltűnést. A nyílt terepen a ház tetejéről szemlélte támadása sikertelenségét. ~Szóval ő lenne. Milyen modortalan, hogy nem is köszönt rám a harc előtt. Na de mindegy. Most még túl messze van.~ A zsebéből elővett egy kunai kést amivel majd védekezni szándékozik, majd kimért léptekkel elindul a fiú felé.
-Neked is üdv idegen. Volt egy álmom, ahol megküzdöttem veled és alig várom, hogy újra lássam az álomba megjelent arcot... az arcot ami rájön, hogy nem nyerhet. Ám az illem megköveteli a bemutatkozást. Oyoko Oyoki vagyok Konohából, és ma én oltom ki az életed.- Bár beszédében sok volt a füllentés, azért elég tényszerű volt. Nem látta álmában a fiút veszíteni de a pszichológiai hadviseléssel sincs semmi gond. Az is igen rég fordult már elő amikor, a régi nevén mutatkozott be. Ugyanis mielőtt a byakuganja felébredt volna így ismerte őt mindenki. Most viszont csak hasznos, ha a szemei meglepetések maradnak az ellenfélnek. Az is füllentés volt, hogy élet halál harcra készül, bár tény egy harcról sosem lehet tudni meddig tart. Míg beszélt észrevétlenül próbálja aktiválni a byakuganját és körülbelül tíz öt méterrel tervez megállni az ellenfelétől. Ez még talán nem túl közeli a védekezéshez és nem túl távoli a támadáshoz. A szemeivel igyekszik mindent figyelni, így ha a fiú klónokkal vagy egyéb transzformációs technikákkal próbálkozik elvileg át lát rajta. 
Ha ellenfele megtámadja, akkor vagy elugrik ha tud vagy a kunai késsel védekezik, majd dob egy füst bombát ellenfele felé és beveti Gokan Sakuso (Öt érzék zűrzavara technikát) úgy próbálva, hogy a négy mérgezett robbanócetli Kenta körül legyen, így a füstbe  rejtett mérgező füst elvileg befedi ellenfelét, aki ha minden jól megy nem tud menekülni. Ezt persze szemeivel nyomon követi védekező pozícióban és vár a technika hatásának tüneteire.
Ha Koizumo nem támad akkor hősünkön a sor, hogy vissza vágjon. Ez esetben a Hitei Mushou (Szálló tű köd) jutsuval igyekszik megtámadni az ellenfelét. Ám itt még nem áll meg a Hyuuga tudománya, ugyanis a szájából célirányosan előjövő száz tű közül jó pár darabhoz, míg testével érintkeztek chakra fonalat helyezett, így az emelkedő penge manipulálása technikával őket irányítani is képes. Félelmetes fegyver hisz a szemei elől ellenfele nem tud elbújni, és ha ki is tér a támadása elől, bizonyára meglepi, hogy pár tű így is a nyomában van és igyekszik elérni. Kérdéses, hogy mindez mire elég.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Kenta Koizumo on Pént. Jún. 12 2015, 15:11

A fiú észrevette Koizumot, és könnyedén kivédte a támadását. Persze ez még nem egy halálosnak tervezett kísérlet volt, csupán amolyan figyelemfelhívás. Mintha Koizumo szimplán csak egy hirdetőtáblát tett volna ellenfele elé azzal a szöveggel: "Hé, én is itt vagyok!". Természetesen Oyoki sikeresen hárította a felé hajított késeket. A háztetőn állva a fiú körbenézett a tisztáson, mérlegelte a lehetőségeit, és hamar elő is állt egy tervvel. Újabb kunait húzott elő, és színlelt védekezőállásba helyezkedett, miközben fejben már felkészült egy Shunshin használatára. A terv szerint most már csak ellenfele támadására kellett várnia, és a reakció nem is váratott magára sokáig. Hamarosan ellenfele torkából rengeteg tű kezdett záporozni a fiú felé, aki a Fürge Test használatával a ház mögé ugrott. A felé szálló apró fegyverek némelyike beleállt a ház falába, míg néhány talán át is repült a tető fölött. Koizumo ekkor egy klónt hozott létre, akinek azt a parancsot adta, mondja el a következő szöveget, ha a kijelölt helyre érkezik:
- Sajnálom, kissé modortalan voltam. A nevem Koizumo, a Kenta családból. Ha nincs ellenedre, most engedelmeddel folytatnám a harcot.
Ezután a klón kisétált a ház (Oyokinak) balra eső oldalára, és amíg a terv szerint ő lefoglalja ellenfelét, addig az igazi Koizumo a ház másik oldaláról osonva az ellenfél látóterén kívülről végrehajtja a Housenka no Jutsut. A temérdek kis tűzgolyó nagyjából az ellenfél felé megy, de egy részük kicsit arrébb repül, amerre Koizumo Oyoki menekülési útvonalát véli (a klónt és Oyokit összekötő vonal Oyokihoz legközelebb eső negyede, valamint a házzal szemben állva a balra és hátrafelé eső két méteres sugarú körcikk). Persze ez nem ilyen pontos, elvégre az ifjú ninja még nem képes ennyire irányítani a jutsut, de megközelítőleg így fog becsapódni a tűzgolyók egy része. 

// nagyjából így képzelem el:
//
A fiúnak nem nagyon van tartalékterve, minden egyéb esetben spontán módon a saját testi épségét figyelemben tartva cselekszik.
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Jún. 14 2015, 21:10


// Legközelebb talán célravezetőbb lenne felírni, hogy milyen eszközök állnak a rendelkezésetekre, mert mondjuk a drótoknál sem mindegy, hogy milyen hosszúságúak, meg ugye kitudja, hogy mennyire kifogyhatatlan kunaitok van Very Happy Koi: Sajnos a sima Bunshinok nem képesek beszédre, csak mozogni tudnak, de voltaképpen azt is csak imitálják. Maga a chakratömeg mozog összehangoltan a "lábak" mozgásával, ezrét tűnik úgy, hogy fut valaki. Bár ha ezt tudod, akkor sem történt volna másképpen a dolog. //

   Tehát a támadás ezúttal váratott magára, mivel Koizumo nem mozdul, sőt! Védekező állást véve fel, jelezte ellenfelének, hogy itt az ideje az "ellentámadásnak." Természetesen Oyoki nem húzta az időt, azonnal egy alattomos technikával rukkolt elő, ami mondjuk ilyen távlatokból nem is annyira hatásos és alattomos... Azonban elterelésnek kiváló és mindenképpen célravezető, ugyanis a fiatal Hyuuga a szemei miatt nagy előnyben van. Aktiválva Byakuganját, elvégezve egy gyors mozdulatot a chakradrótok is rákerültek a tűkre, azonban a nagy sietségben a fiatal Hyuuga csak négy tűre tudta ráerősíteni a fonalakat.
   A tűfelhőt Koizumo könnyedén kikerülte azzal, hogy a ház mögé került és ezzel voltaképpen egy szimpla ellenféllel szemben nagy előnyhöz is jutott volna, ám ezúttal nem így történ. A Hyuuga tökéletesen látta a ház mögött lévő fiút és azt is látta, hogy egy kisebb chakratömeget terjesztett ki a testén kívülre. Rutinból következtethet arra Oyoki, hogy ez egy egyszerű Bunshin. Nem is tévedett, ám a tűket irányítva és átmanőverezve sikerült azokat beleállítania Koizumo vállába. Igazából maga a látás még nem javítja a jutsu esélyeit, főleg nem ennyire messziről, ezért tudta csak a vállába állítani mind a négy tűt, ez után pedig a technikát meg is szüntette, mivel ahhoz, hogy ilyen távolságból, akadályokat megkerülve is pontosan és hasznosan tudja irányítani a tűket, ahhoz nagyon nagy profizmus kell, amivel nem sokan rendelkeznek. Ezért jó ninja módjára, tudta, hogy egyenlőre ennek a manővernek annyi, voltaképpen elért vele valamit, de ez még nem elég a győzelemhez.
   Koizumot meglepte a vállába álló tűk, de a fonalak eltűnése után kihúzhatta őket a vállából, ugyanis nem fúródtak annyira mélyre és a vérveszteség sem veszélyes, még akkor sem, hogyha a tűt eltávolítja. Azonban a fájdalom ami a bal vállában lüktet, eléggé zavaró! De nem tétovázhat, a klónja mozgásban van, így Ő is cselekszik. Azonban valami nem kerek... Honnan talált be az a négy tű? Talán látta a fiút? Mit fog most tenni?

// Koizumo írjon. Sejtheti, hogy valahogyan lekövette a mozgását az ellenfél, azonban nem bizonyosodott meg afelől, hogy nem mázli volt és afelől sem, hogy ha le is követte, akkor hogyan? Erre reagálj Koizumo és ha megvagy, akkor írd le a terved. Arra pedig reagáljon Oyoki. Ha ugyanaz a terv, akkor is reagálj rá Oyoki és utána írok //



Oyoki
Chakratartalék: 85% - Bayakugan aktiválás és fenntartás, Végrehajtott Jutsuk
Állapot: 100%

Koizumo
Chakratartalék: 95% - Bunshin no Jutsu
Állapot: 90% - kicsit vérzik a vállad négy félcenti széles, nagyjából 2 centi mély sebből. Egyenlőre még nem akadályoz a harcban, de a fájdalom érezhető

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Kenta Koizumo on Hétf. Jún. 15 2015, 15:52

Koizumo fájdalmában felszisszent, miközben a négy tű a vállába állt. Nem sokkal korábban a ház mögé ugrott egy nagyobb tűfelhő elől, aztán egy klónt hozott létre, majd számára teljesen érthetetlen módon, egy pár darab fegyver vállon találta őt.
- Szóval magadat láttad győzni az álmodban? - morgott magában a fiú, miközben azon tanakodott, hogyan sikerülhetett ellenfelének az imént véghez vinni a lehetetlent. Már egyértelmű volt neki, hogy lekövette őt valahogy, de miképp. Hogy legalább a módszerre rájöjjön valahogy, az imént létrehozott klónt - ami nem semmisült meg az imént, elvégre a fájdalom nem volt olyan nagy - és a tetőre irányította azt. Több elképzelése is volt, most az első hipotézisét szerette volna tesztelni. A klón a tető hátsó részén állt, a feladata pedig ennyi volt: tátogjon, mintha beszélne. Koizumo eközben elmondta az imént elhangoztatni kívánt szöveget:

- Sajnálom, kissé modortalan voltam. A nevem Koizumo, a Kenta családból. Ha nincs ellenedre, most engedelmeddel folytatnám a harcot. - mivel nem volt túl messze a klóntól, Oyoki a hang alapján nem jöhetett rá, hogy klón áll ott, tehát vagy érzékelő képességgel, vagy egyéb különleges képességgel rendelkezik. Az ezután következő időben Koizumo ellenfele kifárasztására fog játszani, biztos volt benne, hogy a különös képességű fiú chakrát használ az érzékeléshez. Persze akár az is lehet, hogy csak szerencse volt az iménti akció, de az ifjú shinobi nem bízott semmit sem a véletlenre. Mindeközben magában átvette az ellenfélről eddig megszerzett információit, és eszmefuttatása közben a különleges napszemüvegen akadt fent. Mintha pont az lenne a feladata, hogy valami különlegeset takarjon a kívülállók elől. Azonban feladatát úgy tűnik, nem teljesítette elmarasztalhatatlanul, hiszen éppen hogy ellenkezőjét érte el feltételezhető rendeltetésének. Koizumo még nem tudhatta pontosan, mit rejthet a fekete kiegészítő, de erős volt benne a gyanú, hogy ellenfele látása lehet rendkívüli. Egyelőre győzködte önmagát, hogy még bármi lehet, de nagyon hajlott ellenfele megvakítása felé. A kérdés már csak az volt, hogy lenne erre képes.
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Hétf. Jún. 15 2015, 16:54

//Részletesebb méregleírásért, nézzétek meg az adatlapom!//


~Vége a harcnak. Onnantól kezdve, hogy valakit eltalálok már csak igen csekély esélye lesz. Egy találat is elég lett volna a tűimből, hogy a Kaimetsu méreg kifejtse a hatását. Már egy találattól lebénulna 10 percre a keze. Most kb fél perced van amíg tudod használni a karod. Ez pont elegendő ahhoz, hogy pontot tudjak tenni a csatára.~ Míg örömmel nyugtázta a lépéselőnyét, elővett egy tekercset amiből előidézett 20 db senbont. Szemeivel közben még mindig figyelte ellenfelét és a klónját. Míg az beszélt, az emelkedő penge technikát megpróbálta alkalmazni 10 senbonon, csak óvatosan hozzájuk érve, hogy betegséget előidéző mérge nehogy bekerüljön a véráramlásába. Minden újához, egy senbon rögzített, majd a fiú beszéde után ő is válaszra nyitotta ajkait. Beszéd közben lassan elindult a ház felé, hogy közelebb legyen Koizumohoz és közben jutsujval igyekezett egy kis csapdát össze állítani. A fegyverek nem gyors sebességgel mentek felé, hanem csak lassan, és minden irányból még fölülről is körbe véve, hogy ellenfele ne menekülhessen. Attól nem tartott hősünk, hogy lebukik, hisz bár ő látta a fiút a búvóhelyén, de arra kis esély, volt hogy ő onnan láthassa őt.
- Ám legyen viszont előtte mondanék neked valamit. Sajnos a harc számodra már véget ért.  Viszont arra kérlek, hogy amikor ezt te is belátod inkább add fel. Ha így teszel tovább élhetsz és edzhetsz azért, hogy egy nap majd te győz le engem. Nos kedves Kozumi, a legjobbakat.- Az utolsó szóra indultak meg a senbonok amik eddigre már elvileg körbevették. Nem csak a meglepetésszerű több irányú támadás ami Oyokinak kedvezett, de mostanra már ellenfele egyik keze ha minden igaz nem működött és bizonyára ez is elégé meglephette. Ha mostani fegyverei közül akár egy is eltalálja, hamar elég beteg lesz. A láz és a szédülés tünete mellet, talán a hasmenés lesz a legkellemetlenebb. Be kell látni ilyen állapotban már végkép nem lesz esélye.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Jún. 15 2015, 20:29

// Oyoki. Az egy dolog, hogy a karakter ismer néhány mérget és annak elkészítési módját, azonban Engedélyre van szükséged a mérgek elkészítéséhez. A fegyverek topicban megtalálsz minden dolgot ami ezzel kapcsolatban le van írva. Azt hiszem a Felszereléseknél találod. Ezen kívül a mérgeket osztályozni is kell az ott leírt sablon alapján. Erre kérek egy választ vagy itt vagy Pm-ben és utána írom a posztot.
Ui.: És egy elkészítési élmény vagy kijátszásra is szükség lesz.  //

Igazad van, megvitatjuk a dolgot, voltaképpen el lett fogadva. Nemsokára írok, hogy mi a helyzet.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Júl. 02 2015, 20:53

// Ahogy mondtam, ez Oyoki, el lett neked fogadva. Viszont azt vedd figyelembe, hogy ezek fogyó termékek, így szeretnénk kérni tőled egy általad megállapított mennyiség leírás (Ami nálad van hány fegyverre elég) amit elküldhetsz nekem, vagy Madarának, vagy Danzounak. Arra lennék még kíváncsi, hogy ezek a vérrögök feloldódnak, vagy mi lesz velük, Mert már egyetlen vérrög is halált okozhat és szegény Koizumo sorsáról én döntök. //

Mindkét ninja az eszét használja a harchoz, ám Oyoki mellé még társulnak azon szemek is, amik képesek átlátni szinte mindenen. Koizumo ugyan nem sejthet semmit, találgatni még lehet, ezért megpróbálja átverni támadóját azzal, hogy egy Bunshint küld a háztetőre. A klón fellibben, akárcsak egy szellem, majd tátogni kezd. Eközben pedig Koizumo beszél hozzá, ámbár sejtése sem lehet, hogy ellenfele mire készül. Azonban, észre vett valamit, ami egy ninjának sem kerülhette volna el a figyelmét: A tűk lassan körbevették őt. Nem volt túl sok, de Koizumo még a chakrafonalak vad vibrálását is észrevette, amikkel képzettebbnek tűnő ellenfele irányítja a fegyvereket. (Off: elvégre a körbevesz nekem annyit jelent, hogy nem a házat, hanem Koizumot, ezért ha nem így gondoltad, akkor javíts ki)
A méreg ez idő alatt kifejtette a hatását és Koizumo karja erőteljesen zsibbadni kezdett. A Genin, azonnal tudta, hogy itt baj van. Ilyen hatás kifejtéséhez, valószínűleg mérget használt. Mit reagál most a sebzett és igen jelentős hátrányba taszított fiú? Oyoki pedig vajon megtámadja őt? Vagy talán megkíméli az életét?


Koizumo
Chakratartalék: 95%
Állapot: 87% - Vérzés eláll, kevés vér jut a válladba és a zsibbadás miatt a seb okozta fájdalmat sem érzed; Bal karod teljesen béna, ahogy a vállad és a nyakad is bizsereg. Még képes vagy az ujjaidat mozgatni, de a karodat már nem, egy perc múlva pedig az ujjaid is felmondják a szolgálatot. A zsibbadt részeken szurkáló, fájó érzés fut végig folyamatosan. Megnehezíti a koncentrációt, de nem fáj annyira, mint amennyire a sebed fájt, viszont nagyobb területre hat ki

Oyoki
Chakratartalék: 77% - előzőek; végrehajtott technika; Byakugan fenntartása
Állapot: 98% - a tested észrevétlenül elkezd fáradni, egyáltalán nem befolyásol semmiben a dolog, még egy jó darabig észre sem veszed (Chakra használat) 



// Vegyétek figyelembe, hogy ezeken a szinteken még gyorsabban vonódik le a chakrátok a könnyű technikák létrehozásánál és fenntartásánál is! //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Kenta Koizumo on Csüt. Júl. 02 2015, 21:50

Koizumo megpróbálta egy klónnal megtéveszteni ellenfelét, így közvetett párbeszédbe kezdtek. Eközben a fiú előhúzta a ninjatoját, felkészülve egy rohamozásra a ház jobb oldala felől. Oyoki azonban - a lépésekre utaló, közeledő zajból ítélve - megindult Kenta felé, miközben hozzá beszélt, meglehetősen idegesítő hangnemben. Nagyjából a mondandója közepén tartott, amikor a ház mögött guggolóhelyzetben lapuló fiú bal karjába furcsa fájdalom ütött. A sebéből érkező kellemetlen érzés szűnni látszott, de az ujjaitól a nyakáig mindene lebénult, és zsibbadt. Ha ez nem elég, a felé sétáló ellenfél elég..érdekes dolgot ejtett ki a száján.
- Nos kedves Kozumi, a legjobbakat. - amint az utolsó szó elhagyta Oyoki száját, Koizumo vibráló chakrafonalakat pillantott meg a perifériájában, amik majdnem egy tucatnyi tűhöz voltak kapcsolva. És a szúrós kis fegyverek minden irányból Koizumo felé tartottak. A fiú tett egy félfordulatot, és egy elegánsnak nem nevezhető, de legalább hatékony hátra szaltónak indult mutatványt hajtott végre. Pont elég messzire volt a háztól, hogy fel tudjon pattanni az oldalára, ahol chakrája segítségével meg tudott tapadni. Az egyik tű a veszélyes mutatvány közben majdnem súrolta a haját, nem sokon múlt, hogy nem a fejét találta el. A fiú bal karja magatehetetlenül lógott a levegőben, miközben ő szép lassan lecsúszott a földre, és ninjatoját markoló jobb kezével megtámasztotta magát. Felismerések tömkelege áramlott a fejébe. Az ellenfele átlátott a legelső tervén. Tudta, hogy a tetőn beszédet imitáló klón nem az igazi. A tűket sikeresen a valódi Koizumora irányította. A fekete napszemüveg, és a megmagyarázhatatlan véletlenek...Minden egybe vág. Oyoki birtokol egy szerte a világban ismert és rettegett, sokak által emlegetett szemtechnikát, a legendás Byakugant. Átlát a tereptárgyakon, valószínűleg látja a chakrát, csak ez jöhet szóba. De a fenyegető feltételezés egy lehetőséget is adott Koizumonak a győzelemre. A szem fenntartása chakrába kerül. Elég húzni egy kicsit az időt, hagyni, hogy ellenfele elpufogtasson néhány jutsut, és máris fújhatja a szeméből származó előnyét. Addigra talán a méreg hatása is elmúlik, így a fáradt Oyokit Koizumo egy pillanat alatt legyőzheti. Ehhez azonban tartalékolnia kell a chakráját. Leszúrta a ninjatoját, és működőképes jobb kezével drótot húzott elő az övtáskájából, amivel óvatosan a derekához kötötte a béna bal kezét, hogy az ne lifegjen össze-vissza, majd egy kis darab drótot szakított le a fogával nagy nehezen, és szorosan elkötötte a bal vállában futó ereket. Megvan a kockázata a végtag elhalásának, ha nem szedi le a szorító kötést időben, de nem akarta, hogy a méreg tovább terjedjen. Amint végzett, számba vette csekély számú lehetőségeit, miközben visszavette a ninjatot a kezébe. Hátát a falnak vetette, maga elé emelte a kardot, és minden figyelmét a környezetére fordította. Fülei a Hyuuga lépteit figyelték, szeme minden felbukkanó fenyegetést letapogatott, minden lehetségest megtett, hogy megvédje magát, amíg ellenfele kimerül. Nem hagyhatta, hogy bármi megsebesítse, tartott a további mérgektől.  
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Hétf. Júl. 06 2015, 14:15

// Igen a pályázat írásakor figyelembe vettem, hogy fogyó termékek, ezért tanulta meg az elkészítését, így amíg tud növényt találni (és nem éli fel a tartalékait) addig tud újabb mérgeket készíteni. A fegyverek (mint az adatlapon jelölve van) előre be vannak kenve a mérgével, így azok mind veszélyesek. Ha részletesebb vagy másmilyen mennyiség jelölést szeretnél mint amit itt írtam, vagy az adatlapon esetleg a pályázat végén, akkor kérlek írd meg miket és kb hogyan szeretnél látni és megoldom Very Happy. A vérrögök meg feloldódnak, ilyen kis fegyver esetén kb 10 perc alatt. (Ha több találat megy viszonylag közel egymáshoz egy picit ez lehet több is). Erről részletesebben szintén az adatlapon lehet olvasni, de bemásolom majd a méreg leírását, a reag alá. Jah és én most úgy értelmeztem (javítsatok ki ha rosszul), hogy az emelkedő penge jutsum még él. Ha mégsem akkor, szóljatok és írok új postott.//


~Lassan ideje lenne felismerni. Ha nem sikerül időben akkor sajnos, a jövőben már nem lesz lehetőséged legyőzni.~ Gondolta Oyoki miközben még mindig a ház felé tartott. Bár ellenfele ügyesen elkerülte a támadását, ezek a senbonok nem úgy haladtak mintha csak eldobta volna őket. Céltévesztésekor csak annyi volt a teendője, hogy a chakrafonalakat használva változtatott az irányukon, és újra célba veszi a kiszemelt áldozatot. Az egyértelmű stratégia néha elegendő. A ház hiába nyújtott menedéket a két harcolófél számára, az ifjú Hyuuga még mindig Kentán tartotta a szemét, és a látványos ház oldalára érkező manővere után a senbonok ismét több irányból közeledtek vészesen felé. Akármerre is menekül, követik őt. A sétálás ilyen szemszögből csak segítette a technikát, hisz így kevésbé volt nehéz irányítani őket. Ha Kenta tényleg megtelepszik a ház oldalán és kötözgeti magát akkor a senbonok nagy esélyel eltalálják. Ha megpróbál kitérni vagy menekülni, akkor is jelenleg a ház oldalának hála sarokba van szorítva, hisz senbonok vannak előtte fölötte és a két oldalán is. Ha Oyoki eléri a házat kellemes tempójában, akkor bal oldalt fogja megkerülni.


Méreg leírása (ami eltalálta már):


Kaimetsu


A neve már beszédes ennek az igen érdekes méregnek. A kaimetsu neve bénító, a hatása pedig egyszerű és könnyen érthető. Átlalában dobófegyvereken vagy senbonokon, dobótűkön szokták használni. Ha a mérgezett fegyver eltalálja áldozatát a véráramba kerülve pár másodperc után vérrögöket alakít ki a testben, amik meggátolják a normális véráramlást. Ennek hatására a test erőteljes zsibbadásba kezd és körülbelül fél perc alatt mozgásképtelenné válik és jó eséllyel össze esik. Az áldozat a tudatánál marad de megmozdulni képtelen lesz. Természetesen egy a fent említett dobófegyver sem képes annyi mérget tartalmazni, hogy az egy egész testet megbénítson. Arra talán csak egy Fuma shuriken képes, ha rendesen nagy felszínen szerez találatot. A kisebb fegyverek nagyjából az eltalált végtagot képesek megbénítani. A méreg hatóideje is a mennyiségtől függ. A véráram egy idő után, elsodorja ezeket a rögöket. Kisebb fegyvernél maximum 10 perc míg nagyobbnál 15 perc a hatásideje. Ha esetleg folyékony formában valaki ezt elfogyasztja hígítás nélkül, akkor az egész teste megbénulhat akár egy napra is két deciliterjétől. Ám erre nem szokták használni, mert szúrós szaga és sötétlilás színével nem igazán könnyű leplezni. Hígítva csökken az ideje és a hatása és talán némiképp könnyebb elrejteni, de a szer még így is árulkodó magáról.
 
Méreg leírása (ami a senbonokon van):


Byoki


Mindennek mondható, de elegáns méregnek nem. Nagyon sok változata létezik a világban és a betegségek mérgének szokták nevezni. Igazából nehéz róla pontos leírás készíteni mert a hozzávalóktól függően vált ki hatást is. Általánosságban az alábbi tüneteket okozzák: hasmenés, hányás, láz, szédülés, fáradékonyság, izomfájdalmak, fejfájás, homályos látás stb. Egyszóval különböző betegségeket rosszulléteket. Persze ezen tünetek nem mindegyike jelenik meg, ugyanis ez az adott méregtől függ. Itt most egy típusát írjuk le aminek a tünetei: hasmenés, szédülés, láz. A hatása szinte azonnali mihelyt a véráramba kerül. Ellenanyagot nem nehéz előállítani, ám annak hiánya nélkül közel három nap is lehet a gyógyulás. (Mint egy rendes betegség esetén.) A környezett tele van mérgező növényekkel így a hozzávalók beszerzése sem nehéz és mint írtuk, sokféle verzióban előállítható itt csak egy példa olvasható.


Hozzávalók: Több mint 300 növény alkalmas ilyenfajta méreg előállítására. A láz, szédülés, hasmenés előidézéséhez, ez a 3 leggyakoribb növény: Gezai levele, Hatsunetsu virága, Memai virága. Itt is szükségünk van az Uni szárára. Mennyiségét a felhasznált növények határozzák meg, jelen esetben 3 db szükséges. Végül kell 2 dl víz. Ennek a kombinációnak édeskés illata van és aranysárga színe.


Elkészítési javaslat: Morzsoljuk szét az Uni szárát, és felaprítva adjuk hozzá a többi növényt. A sorrend most nem számít, mert mind saját hatással bír. Amikor minden anyag feloldódott (kb 1 óra) keverjük fel vízzel és hagyjuk pár percet pihenni és kész is van.

//Részletesebb leírást, hogy melyik fegyveremen melyik méreg van illetve a többi méreg leírása és minden egyéb megtalálható az adatlapomon, amire legkönnyebben az aláírásomból tudtok belépni!//
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Aug. 02 2015, 17:11

// A technika még él, így Koizumot folyamatosan támadhatják a tűk, így nem tudta a sebeit sem elkötni, sem a karját maga mellé kötözni. Egyedül a fegyverét húzhatta elő. A következő körben Oyoki már eléri a házat a lassú tempóban //

Koizumo sikeresen kikerülte a tűket, amik elhaladtak felette és alatta, néhány pedig a házba fúródott, ám a chakrafonalak megrezdültek, majd megfeszültek és így a senbonok is útnak indulhattak. Ugyan Koizumonak volt néhány másodperce reagálni, amíg a Senbonok megfelelő távolságba érnek és a Hyuuga belövi az irányt, de utána már megint támadás áldozatává válik szinte minden irányból. Az biztos, hogy a jelenlegi kivárós taktikája nem éppen a legjobb, amit ebben a helyzetben tehet, hacsak nem tudja valahogy ártalmatlanítani ezeket a Senbonokat. Persze eközben a fiú komótos lépte egyre közelebbről voltak hallhatóak, hiszen Oyoki is egyre közelebb ér ellenfeléhez.


Koizumo

Állapot: 85% - Előzőek
Chakratartalék: 94% - Függőleges terepen való megmaradás + előzőek

Oyoki
Állapot: 97% - Előzőek + fáradás
Chakratartalék: 72% - Előzőek + Byakugan fenntartás + Technika fenntartás (Minden egyes elvégzett mozdulat és a chakrakapcsolat fenntartása, kellő sebesség elérése)

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Kenta Koizumo on Csüt. Aug. 13 2015, 13:51

~ Most nagyon megszívtam... ~ gondolta Koizumo. Valóban helyzete nem volt túl rózsás, de nem lankadt a figyelme. Bár nem sikerült elkötni a karját, legalább ninjatoját elő tudta húzni. Úgy tűnt, kikerülte a tűket, de azok egy hirtelen irányváltással megint felé indultak. Ez annyira nem is rossz, elvégre most már ott van a fiú kezében a sokat látott ninjato, és hála a rengeteg edzésnek, a fiúnak nem jelenthetett gondot pár vacak senbon kivédése, de a korábban látottak alapján ezek a tűket valamilyen technika segítségével irányt tudtak váltani.
~ Mintha fonalakkal mozgatnák őket.. ~ hirtelen a felismerés szikrája gyúlt a fiú agyában. ~ Teljesen logikus..Oyoki képes lehet rá, hogy manipulálja ezeket a vackokat chakrafonalak segítségével. Nem tudom, el lehet-e vágni a fonalakat, de van anyaguk, tehát minimum bele tudnak akadni valamibe.
A terv már készen állt, és csak a kivitelezésre várt. Közben a tűk még mindig Koizumo felé repültek. A fiú fogást váltott a ninjatoján, majd megpróbálta egy szaltóval átugrani a tűket. Célja az volt, hogy lebegés közben a karddal a fonalak feltételezett helye irányába sújt, és ha jól gondolta, azok kardja köré fognak tekeredni, akadályozva ezzel az apró fegyvereket a mozgásban. Ha esetleg nem találná el az összes fonalat, vagy egyet sem, Koizumo egy Shunshinnal igyekezne odébb, lehetőleg ellenfele irányába. Nem lehet tisztában Oyoki közel harci képességeivel, ezért nem is igyekszik közvetlenül a fiú mellé. Ha azonban terve mégis sikerülne, és a fonalak nem szakadnak el, akkor egy rántássL megpróbálja maga felé húzni ellenfelét, amitől az valószínűleg elesik.
Ha nem sikerülne az összes fonalat elkapnia, akkor földre érkezéskor kardjával megpróbálná lecsapni a maradékot, majd kardját kiszabadítva a korábban már leírt módon Shunshinolni. 
// megj.: a fonalak valóban nem látszanak, de ha Koi sejti, hogy ott vannak, akkor feléjük tud csapni, bár természetesen ezzel semmire sem megy Rolling Eyes //


A hozzászólást Kenta Koizumo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 16 2015, 12:25-kor.
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Szomb. Aug. 15 2015, 13:51

Oyoki ellenfele még képes volt tartani magát, ám a kérdés, hogy még meddig tudja magától távol tartani a tűket fent állt. Az egyik keze már most haszna vehetetlen volt, ami ha minden igaz meggátolja a srácot a jutsu-k használatában. Ez alól talán csak a tai jutsu kivétel, ám azért ott is nagy hátrány, ha egy kézzel kevesebb akad a támadásra vagy a védekezésre. A mérgezett senbonok még most is körbevétek a srácot, kinek most már legalább egy fegyvere volt a védekezésre. Eddig is kész csoda volt, hogy fegyver nélkül egy minden irányból körbevevő támadás elöl ki tudott valahogy ugrani. Oyoki látta, ahogy a srác a senbonokat irányító chakra fonalakat veszi célba. //Amit én úgy tudtam láthatatlan és az animeben is csak azért jelölik kéken, hogy a néző jobban értse, hisz a chakrát csak a byakugannal lehet igazán látni.// Ám ettől hősünk nem igazán ijedt meg sőt, a tökéletes csata befejezését vélte felfedezni ellenfele támadásában. Hisz a chakra nem egy fizikailag tapintható dolog volt legjobb tudomása szerint, így ha a srác fegyvere nem chakra érzékeny akkor valószínűleg csak a levegőt fogja kaszálni. Ám egy ilyen mellé ütés védtelené teheti és a még mindig őt körbevevő tűknek remek lehetőséget ad a találatok bevitelére. Ha ellenfele megint csodát tesz és a minden irányból érkező tűk elől képes lesz kitérni, akkor Oyoki hagyja a fenébe tervének ezen részét, és a fürge test jutsuval igyekszik Kenta mellé kerülni, majd a juken stílusban a 32 csapást alkalmazni rajta. Ha pár chakrapontott el tud zárni akkor folytatja a támadást ám most már a belső szerveket célozva.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Kenta Koizumo on Szomb. Okt. 31 2015, 20:37

Yosh, ez esetben Oyoki visszatéréséig fagyasztani kérem eme küzdelmet. ^^
Várunk vissza Oyoki. \o/
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Pént. Jún. 10 2016, 09:25

// Nos akkor én venném át ezt a hosszú, végső szakaszt. Szerintem nem nagyon kéne tovább húzni a dolgokat. Eldőlt ez a küzdelem, ám amennyiben nem így látjátok, Editelek és folytathatjuk is.//

Koizumo elemezve a helyzetet, értelmes eszmefuttatással támadta, közvetlen a chakrafonalakat. A hiba csupán annyi, hogy nem igazán volt nála erre alkalmas eszköz így nagyjából a levegőt csapkodta maximum. Hogy ténylegesen "eltalálta-e" a fonalakat csupán Oyoki tudná megmondani, aki továbbra is ellenfelére zúdította, tűseregét. Koizumo vágása pont alkalmas pillanat volt arra, tekintve másik karja használhatatlanságát, hogy a tűk tökéletesen betaláljanak. Nem maradt el tehát ami elkerülhetetlen volt már. Hyuugánk tűjei célt értek. Egyenesen az ifjú konohai testébe fúródva, hordozott mérgük lassan szétszórták. Oyoki jogosan érezhette magáénak a győzelmet, hiszen tekintettel arra, hogy az előző esethez képest több tű találta el Koizumot, így több méreg is hatolt szervezetébe, ebből adódóan lehetséges, hogy kevesebb idő is kell a hatás kifejtésére. Mindenesetre teste hamarosan erőtlenül terül el, jelezve a méreg sikeres bejuttatását. Nem egy irigylésre méltó helyzet, de talán jobb lett volna feladni, míg lehetett. Vagy szimplán el sem kezdeni. Most Oyokin múlik mi történik még Koizumoval.

Én reménykednék valami ellenméregben. Bár más tészta, hogy ha van is akkor ad-e belőle. Ám véleményem szerint ez a küzdelem a Hyuuga győzelmével zárult. Ha másképp látjátok, nyugodtan szóljatok.


Ajánlásom: (Mindketten "C" szinten kezdtétek, ugye?) 7 chakra, ami ha jól értelmeztem C szintű küzdelemre a maximálisan adható.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Senju Tobirama on Szomb. Júl. 09 2016, 20:45

Üdv!
Elfogadva, 7Ch felírva!

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Kenta Koizumo on Pént. Júl. 29 2016, 01:11

// Hát akkor egy záró haldoklás, elnézést, kicsit elcsúsztam vele, és talán lagymatag is lesz a késői órák miatt. //

Már bőven késő volt. Koizumo néhány utolsó kísérletet tett, hogy mentse, ami menthető. De esélye sem volt. Megdöbbenten konstatálta, hogy nem tud a Shunshinnal előre rohamozni, és ha tudna is, a földön hasalva ez semmiképp nem lenne előnyös képesség. Igaz, a helyzeten már nem rontana. Mérgek... A méreg szóról Koizumonak mindig is a pénz jutott az eszébe. Ugyan ninjaként - mi több, kutatóként - kimondottan szüksége volt rá, és hivatásából kifolyólag kapta is rendszeresen, mégis megvetette az energiának ezt a fajtáját. Mert a pénz is egyfajta energia, amely talán a legerősebb: maga a Föld, és Élet mozgatórugója. De hol is tartottam? Á.. Mérgek. És Halál. Ok-okozati viszony áll fenn a kettő között - ugyan nem mindig, de ez esetben sajnos mindenképpen. A végső csapás Oyokitól jött, még mielőtt Koizumo elhasalt volna. Különös.. Pedig amikor feljött ide, a zsebében érezte a győzelmet. Titkon még azt is remélte, hátha lesz ellenfelénél valami értékes, vagy használható, amire a holttestének már nincs szüksége. 
~ Nekem jobban kell, és nem tehetsz ellene semmit. Sajnálom, öreg... ~ ilyesmit mondott volna megint, hasonlók gyakran elhagyják a száját, meglepően hasonló szituációkban. Azonban a szerencse kereke ezúttal másképp döntött, megfordult, és a sorsnak bemutatva elpártolt Koizumotól, magával hívva közös cimborájukat, a szerencsét. Ez annyira meglepte a fiút, hogy esélye sem volt védekezni. Ez van. Ott esett el hát a harc mezején, és ott folyt ki a vére átkozott porhüvelyéből. Utolsó mozdulataival ninjatoját ragadta meg. Markolattal Oyoki felé tartotta, ezzel mintegy felajánlva neki, győzelme jeléül. Búcsúszavak nincsenek.
Meghalt.
Meghalt.
Meg-halt.

// Köszönöm a játékot! //

avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenta vs Oyoki

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.