Akirama Mamorou

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Akirama Mamorou

Témanyitás  Akirama Mamorou on Szer. Jún. 17 2015, 22:57

Név: Akirama Mamorou
Ország: Víz Országa
Rang: Genin
Szint: E
Chakraszint: -
Kor: 16
Nem: Férfi
Felszerelések: 5x Kunai; 10x Shuriken; 1x Ninjato; 5x Senbon; 2x Fuuma Shuriken; különböző tartók a fegyvereknek; 10x Robbanó jegyzet
Kinézet: Durván 1 méter 70 centijével elég magas társai közt. Női szemmel tekintve kifejezetten jóképű, és izmos testalaktú fiatalember. Bal kezén csuklótól könyékig kötés van, kézfejein pedig ujjatlan kesztyűk, amik megtartják csuklóját. A kötések, és kesztyűk fehérek. Nadrágként egy vadásznadrág jellegű bővebb, bokájánál kötött nadrágot visel. Pólóján Kirigakure jele van. Pólója fehér, a jel rajta erősen királykék. A póló ujjai könyékig érnek. Nadrágja khakis árnyalatot vesz. Időnként pulóvert hord, de azt bal karján feltűri a kötésig, ez többnyire világoskék.
Haja világos kék, szeme mélykék. Arcvonásai erőteljes, ámbár gyermeki arcot adnak neki. Nyakában többnyire látható egy fülhallgató, elég nagy karimájú, nagyon jól szigetel, és jó a minősége is. Oldalán övére erősítve kulacsot hord, mindig tele kellemes, hűvös forrásvízzel. Övcsatján látható a Sennin (仙人) jel. cipőt nem hord, helyette zorit hord.
Jellem: Mamorou egy előzékeny, kedves, és igen tehetséges fiatalember. Időnként előtör belőle egy enyhe perverzség, de ezt gond nélkül letudja győzni, viszont néha elengedi, és csak élvezi a látványt.
Techinkák:
- Bunshin no jutsu – Klón techinka
- Shunsin no jutsu – Füre test technikája
- Kawarimi no jutsu – Szubsztitúciós technika
- Henge no jutsu – Transzformációs technika
Előtörténet: Mamorou egy szokványos ninja családba született. Szülei nem különösebben kiemelkedő személyek voltak, de mindig bíztatták fiukat, hogy tanuljon, és edzen. Különben apja Akirama Shin, anyja pedig Kita Manami.
Mamorou körlübelül 6 éves korában kezdett el shurikent dobni, majd rá egy-két évre kunaijal célozni, és támadni. Mindez nem szülei akarata volt, hanem őt érdekelte. Szorgalmas gyerek volt, és tehetségét kamatoztatta. Nem sokkal később, még akadémiai évei előtt apja elkezdte jutsukban edzeni őt, hogy kitűnhessen a többiek közül, így csupán néhány hét alatt elsajátította a Bunshin no jutsut, és a Henge no jutsut nem sokkal később tanulta meg.  Mikor apja látta, hogy ezt a kettőt kifejezetten jól végre tudta hajtani, ajándékba kapott tőle két darab Fuuma Shurikent, és egy Ninjato-t, hogy majd, ha Genin lesz valamikor, akkor majd meg tudja védeni magát. Ennek a hatására elkezdett foglalkozni ezen fegyverek forgatásával is, és hamar eredményeket tudott felmutatni.
Az Akadémiára való jelentkezés előtt még tanult valamennyit a Shunsin no jutsu-ból, ám azt nem tudta addig kifejleszteni. Hasonlóan áll a Kawarimi no jutsuval is, de azt határozottan jobban tudja végrehajtani.  Tudta, hogy elég nagy bukta lenne abból, ha valamelyik e kettő közül lenne a Genin vizsga feladata, ezért eléggé ráfeküdt ezekre, a másik két jutsujának folyamatos gyakorlása melett.
A következő két akadémiai éve alatt folyton gyakorolta ezeket. Ezek mellett elkezdett tanulni még egy jutsut, mivel Kirigakure-i, ezért elég egyértelmű, hogy ez a Kirigakure no jutsu volt, és ezt kifejezetten gyorsan, csupán néhány hét alatt elég jóra fejlesztette, de a fejlettebb ninják még érzékelték, mivel elég alacsony a chakraszintje. Ez eléggé akadályozza.
Folyamatosan szenved a chakraszintje miatt, de nagyon nem talál megoldást a problémára magától, így szüleitől kért segítséget ehhez, de sajnos még ők sem tudtak mit mondani. Az eddig mindig segítő szülők nem tudtak mit mondani. Ez nagyon rosszul érintette őt, és ekkor elhatározta, hogy valahogyan biztosan megfogja ezt sokszorozni, tapasztalattal, edzéssel, vagy akár tiltott techinkákkal is.
Majd, elérkezett az a nap is. Genin vizsga. Mamorou félelme, és életének vége. Ez a nap határozta meg az elmúlt két évét. Vajon mi lesz a vizsga tárgya? Vajon mit kér a Sensei?
„Gyerekek, Kirigakure jövendő ninja nemzedéke vagytok, és ti vagytok, akik megnyerhetitek nekünk a IV. Nagy Ninja Világháborút. De, ehhez minden akadályt le kell győznötök, de vajon ez jól fog menni, vagy rossz döntést hoztok? Lássuk. A vizsga napja elérkezett, és ma megkaphatjátok ezt.”
Ekkor a Sensei felemelte a magasba Kirigakure Shinobi homlok védő fejpántját.
„Ez az, ami ma az erősek kezébe kerül. A gyengébbek mehetnek vissza még egy évre az Akadémiára. És most ezzel el is értem a vizsga feladathoz.”
Mamorounak a szíve már majdnem leállt, vagy mondhatjuk hogy túlpörgött, de ő úgy érezte, hogy mindjárt meg is hal. Már nem bírta volna sokáig, de a Sensei még vagy nyolcszor körbenézett a tanulókon, majd mégegyszer elidőzött Mamorou feje fölött. Ekkor folytatta:
„A mai feladat a Henge no jutsu.”
Ez volt az a mondat, amire Mamorou egyáltalán nem számított. Azt gondolta végig, hogy valami nagyon kegyetlen, számára kegyetlen, technikát kell majd bemutatnia, de ez nem így volt. Megmenekült.
„Mamorou,”  szólt a Sensei „Kezdenéd?”
Mamorou egy pillanatra még sokkolt állapotban volt, majd megrázta a fejét, és bólintott. Azzal a lendülettel kiállt a tömeg közepéből, és megállt a Sensei és a társai közt félúton. Kezét felemelte, majd maga elé tette, és ennyit kérdezett:
„Kivé?”
„Rokudaime-sama”  hallottam senseiem szájából, nagy tisztelettel, hogy Hatodik Mizukage-sama a tétele a vizsgának.
Kezeimet összeraktam, és látszott, hogy formálom a Henge no jutsu egyetlen kézjelét, a bárányt.
„Henge no jutsu!”  hallatszott számból, és füstöt láttam felszállni arcom előtt. Majd a füst elillant, és láttam Sensei arcán, hogy jól teljesítettem, majd bólintott, és felemelte kezét.
Én eközben normál alakomat vettem fel, és kinyújtottam a kezem, látván, hogy a kezét összeszorítva két oldalt mély, tengerkék színű szövet lóg le. Kinyitotta kezét, és megláttam benne a Ködrejtek Shinobijának mjelével díszített fém lapot, ami a kék szövetre volt erősítve. Elvettem, majd nyakamba kötöttem. Ennyit mondtam:
„Köszönöm.” Majd megfordultam, és elsétáltam.
Ezután hazaérve szüleimnek eldicsekedtem, majd ledőltem aludni, mit sem törődve a nyakamban lógó homlokvédővel. Genin lettem.
Ez két éve történt, ma már nem tengerkék, hanem szürke a fejvédőm.
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akirama Mamorou

Témanyitás  Akirama Mamorou on Szomb. Jún. 27 2015, 23:05

Egy utólagos komment: A Kirigakure no jutsut azért nem írtam ki, hogy az illetékes Staff-tag mondja el, hogy szerinte használható e. Illetve nem akarok pofátlan lenni, de szerintem több mint egy hét, és 100+ megtekintés után már el lehet bírálni, hogy jó e. Ha valaki, már dolgozik rajta, akkor elnézést a türelmetlenségemért, csak vannak már megvalósításra váró ötleteim. (Nagyon szeretek történetet alkotni karakterekről, és rengeteg ötletem volt már könyv íráshoz is.) Köszönöm.
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akirama Mamorou

Témanyitás  Hidan on Szomb. Jún. 27 2015, 23:54

Szia! A Staff nevében is elnézést kérek a késedelemért, kicsit el vagyunk havazva, kevés Mesélőnk van. Előtörténeted elfogadom, készíts adatlapot és már mehetsz is játszani. A 100+ megtekintés valószínű nem mi voltunk, a Google botjai is beleszámítanak a megtekintésekbe Smile Engesztelésül 110 chakrával kezdhetsz az aránylag rövid terjedelem ellenére, valamint megkapod a Kirigakure no Jutsut, valamint a Muon Satsujin Jutsu // A Néma Gyilkolás Technikáját, ezek alapképességek Vízrejtek shinobijainak. Remélem örömöd leled majd a játékban, jó szórakozást!

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akirama Mamorou

Témanyitás  Akirama Mamorou on Vas. Jún. 28 2015, 22:54

Nagyon Köszönöm, Hidan! Esetleg azt megtudod mondani, hogy hogyan tudok mesélőt szerezni, és hol kezdjek? Köszönöm!
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akirama Mamorou

Témanyitás  Hidan on Hétf. Jún. 29 2015, 02:11

Mesélőt illetve játékostársakat az alábbi témában találhatsz, illetve írhatsz is valamelyikőnknek, ha van olyan akit kifejezetten szeretnél mesélőnek, csak nincs garancia, hogy be tud vállalni. Szívesen jelentkeznék, de momentán kicsit tele a kezem, de tudom ajánlani Kabutót, nála úgy tudom van pár szabad hely. Smile
http://narutohun.niceboard.org/t1048p780-csapat-jatekos-meselo-kereso

Szeretnék egy másik linket is a figyelmedbe ajánlani, itt megtalálhatod Kirigakure más geninjeit is az oldal alján egy összesítésben. Nyugodtan írhatsz nekik üzenetet, hogy nem akarnak-e csapatot formálni, mert szerintem úgy sokkal poénabb a játék, ha vannak állandó társaid, de nem erőszak a banán, rajtad áll.
http://narutohun.niceboard.org/t2673p15-nepszamlalas

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akirama Mamorou

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.