Kizashi Danzou

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kizashi Danzou

Témanyitás  Vendég on Szomb. Júl. 18 2015, 15:53

Kizashi Danzou, Shimura Danzuo unokája. Jelenleg 14 éves szökött ninja. Szülei az ANBU Gyökér osztagának egyik titkos küldetésén életüket vesztették, ekkor körülbelül 1 éves lehetett. Ezután került nagyapja gyámsága alá. Shimurat  azonban fűtőtte a bosszúvágy, hiszen a Harmadik Nagy Ninja Háború közepén jártak. Ennélfogva elhatározta, hogy az elárvult unokájából alkotja meg Konoha legerősebb fegyverét és (szigorú felügyelet mellett) átadta Orochimarunak a kísérletezésekre. Mivel Uchiha Kagami volt csapattársa volt, könnyedén hozzájutott a Sharinganjához ( már csak az egyik volt meg, mert a másikat egy küldetésen kivágták). Azonban, hogy be tudja fogadni a szervezete szüksége volt Senju Hashirama sejtjeire is, de csupán legyengített sejteket ültettek bele, amitől még nem lesz képes használni a fa elemet, viszont a sharingant be tudja fogadni. A beavatkozások sikeresek voltak, Shimura pedig titokban tartotta unokájának még a létezését is az egész világ ( de főleg a Harmadik Hogake előtt ). Éveken át igyekezett kiölni mindenféle érzelmet Kizashiból, de ezek a próbálkozások eredménytelenek voltak. Egyszerűen túl erős érzelmei voltak ahhoz, hogy kinevelhessék belőle például a tettvágyat, a bosszúvágyat szülei gyilkosai iránt, illetve az arroganciát amiért teljesen tudatában volt annak, hogy mennyire különleges. Így Shimura kénytelen volt Uchiha Shisui szemével irányítani unokája viselkedését, annak teljes tudta nélkül. 8 éven keresztül nem ment emberek közé, nem küldték küldetésre, szinte nem is létezett a külvilág számára, csupán edzették a Gyökér burkain belül, hogy ha eljön az ideje tökéletes fegyverként védhesse meg Konohát. Azonban később, mikor Uchiha Sasuke bosszúvágytól fűtve kivégezte a nagyapját a rábocsátott genjutsu is megszűnt és "felébredt" a közel egy évtizede tartó fogságból. A bosszúvágy immár szülei gyilkosán túl saját falujára is irányult amiért ez megtörténhetett vele. Az őreit megölve kiszabadult és elmenekült a faluból...Célja Uchiha Sasuke felkutatása és elegendő erő szerzése a bosszúhoz.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Kizashi Danzou

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Júl. 18 2015, 16:26

Elnézést ha van helyesírási hibám, de rossz billentyűzetről írok és a szöveget is összehúzza!

Üdvözöllek az Oldalon!

Először is leszögezném, hogy fantáziád az van rendesen és látom, hogy jó történeteket tudnál akotni, hogyha több lenne a leíró rész és az elbeszélés részletesebb lenne. Mert ez csak egy gyors összefoglalás így.

Ami viszont nagy hiba, hogy nem olvastad el a Szabályzatot... Ahogy látom csak bele-bele olvasgattál, de sem az Előtörténet sablonját, sem pedig annak szabályait nem nézted meg, ezért történt az, hogy egy olyan előtörténetet nyújtottál be, amit nem fogadhatunk el. Ennek legkomolyabb okai:

- Nem lehet köze a karakternek semmilyen Narutos szereplőhöz, HACSAK nem kap erre Engedélyt a Ninja Tanácstól. (Ez egy kiemelkedő játékosnál, vagy éppen egy olyan játékosnál aki régóta játszik itt, gyakori szokott lenni, hogy egy nevesebb klánba tartozhat valamelyik karaktere) Azonban Shimura Danzou unokájának lenni még nagyobb dolog, ugyanis ez nem csak a Gundan, de a Naruto világát is átírja. Ezért ez különleges engedély lenne.
- Másrészről, olyan komoly és jelentős Képességekkel, amiket te leírtál, nem hogy kezdésként, de jóformán soha nem birtokolhat egy karakter. (Mindenre van lehetőség, csak el kell érni, ám az előtörténetben ezekről még nem lehet szó. Amit akarsz azt a játéktéren kell elérned) Ám ha játszol az oldalon és az alapoktól indítasz, utána képes lehetsz elérni akár egy Sharingant is, AZONBAN az oldalon jelenleg egyetlen egy játékos van, aki Sharingannal rendelkezik. Tehát ez nem olyan dolog, amit csak úgy "osztogatnak." Ezeket el kell érni és ki kell érdemelni.
- Senju Hashirama sejtjei ugyanebbe a kategóriába tartoznak.
- Japánban a nevek ugyanúgy "működnek" mint itt nálunk Magyarországon. Elől a vezetéknév és hátul a keresztnév. Tehát Shimura Danzou. A Shimura a családnév, vagyis a Shimura Klán, míg Danzou a "keresztnév" vagyis az olyan általános nevek, mint a Marci, Juli, Kati.

Olvasd el a Szabályt és utána küldj be egy előtörténetet. Ahogy mondtam, látom benned a tehetséget, ha bővebben és részletesebben írsz, valamint a Szabályzat szerint, akkor egy remek előtörténet fog születni! Azt tudom még javasolni, hogy olvasd el a mások által beküldött előtörténeteket is!

Ui.: Adatlapot pedig csak az Előtörténet elfogadása után írj, az elfogadott adatokkal.  Remélem nem szegtem kedvedet, sokak hibáznak, vagy éppen nem olvassák el a szabályokat, de hát ezek azért vannak, hogy irányt mutassanak nektek.  Hajrá, várom a posztod!

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.