Lakások, Ninja szállások, Magánházak

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Lakások, Ninja szállások, Magánházak

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Május 02 2016, 16:51

// Isha Dansei //

Mintha egy árnyék mozdulna a sötétben, miután Dansei befejezte a színjátékát. De valószínűleg csak a képzelete játszott vele. A férfi látszólag nem fogta fel, hogy most akkor mi is van. Tulajdonképpen Danseinek sincs túl sok ideje gondolkodni rajta.
Két ANBU tűnik fel a színen. Az egyiket -maszkja alapján - Dansei nagyon is ismeri. Ott volt abban a kis csetepatéban, az erdőben. És többször is kihalgatta utána a fiút. Pech.
A fekete ruhások hamar átlátják a helyzetet. Nem kéretik magukat és eltüntetik a foglyot.
- Ha jól emlékszem, akkor Danseinek hívnak, ugye? - kérdezi az egyik ANBU, miközben Dansei biztos benne, hogy a kérdés csak udvariasság - Érdekes, hogy megint egy igencsak kellemetlen helyzet kellős közepén találkozunk. Nyúzottnak tünsz... Nos, itt az ideje, hogy hazamenj. A féréfi fejéből úgy is kiszedünk mindent, ha pedig mégsem, akkor megtalállak. Remélem nem kell aggódnod semmi miatt...
Megint az itt vannak/nincsennek itt játékot játsszák. Volt ANBU, nincs ANBU. Kellemetlen.


Tizenkét hosszú órával később Dansei lelke még nem feltétlenül nyugodtabb. De, hogy legyen mind aggódnia, megjelenik a közelében ugyanaz az ANBU-tag. Most is szigorú a hangja, a modora sem változott.
A Hokage-sama úgy döntött, hogy itt az ideje képviselned Konohát. Várnak a fronton.
Ezzel egy levelet nyújt át, amiben benne vannak az egyéb információk. Mire Dansei felnéz, persze az ANBU már mintha ott sem lett volna. Élményszámba megy egy szétdúlt szoba közepén háborúba hívó levelet kapni. Talán a fiú mosolya most sem lesz őszinte.


// Humoros és karakterhű játékod + 20 chakrát ért, még ha nem is volt hosszú. A Fronttal kapcsolatban Jiraiya az illetékes, sok sikert, az Arcos harcos már vár. Very Happy //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Lakások, Ninja szállások, Magánházak

Témanyitás  Namikaze Minato on Szer. Május 04 2016, 19:02

Az ivóban ismét a szokásos családi légkör uralkodott, az öreg lázasan munkálkodott a konyhában hogy valami ehetőt teremtsen, és halkan fütyörészett. Amikor beléptél és üdvözölted, vigyorogva fordult feléd, és úgy üdvözölt. A hírnek pedig, hogy az ivót kipofozzátok igazán örült. Sőt, hogy még marad is pénze a hónap végéig. Már csak arra volt szükség, hogy a munkások megérkezzenek.
Elsőnek Reshi esett be az ajtón, néhány fess fiatalember társaságában. Ahogy bemutatta őket, régi ivócimboráiként ismerhetted meg a három urat, akik persze egyből elkezdtek legyeskedni körülötted. Ez persze Reshinek nem igazán tetszett szóval néhány erősebb gesztussal tudtukra adta, hogy nem kéne. Pontosabban úgy hogy odalépett hozzád és megcsókolt. Erre a többieknek egyből kiment a vér a farkukból, és inkább elmentek társalogni az öreggel.
- Bocsánat, hogy ilyen hirtelen, de nem akartam, hogy ezek itt rossz dolgokra gondoljanak. Azért hoztam őket, hogy segítsenek a munkában, és nem azért, hogy… nah csapják itt a szelet.
Vigyorodott el, majd ő is üdvözölte apját.
Lassan ahogy telt az idő a munkások is elkezdtek szállingózni az ivó felé. Sokuk most járt itt először, de ez nem jelentette azt, hogy utoljára. Az öreg egyből nekiállt és felrakott egy jó kondérnyi ételt nevezetesen Curryt. Mert azt mindenki szereti, vagy legalábbis megeszi. Miközben az rotyogott az ivóba befutott mindenki, és most kérdőn tekintettek irányodba instrukciókért.  

// A folytatás már jöhet az Ivóba ^^ //
avatar
Namikaze Minato
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.