Kombinációs Technikák Ötletelője

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Uchiha Madara on Vas. Aug. 02 2015, 19:50

Azon technikák összessége, melyek erejüket és képességeiket összetéve, egymás utáni felhasználása érdembeli és egyedi, új hatást generáló jelenséget hoznak létre. Az egyesített technikákkal képes lehet a karakter egyedi, látványos elemekkel díszíteni harcait vagy akár a közéletben alkotni valami újat, mely akár a karakter jelleméhez kötödő szimbolikus jelenség is lehet. 
Egy kombinációs technikához legalább kettő (2) képesség szükséges. 
Egy karakternek maximum öt (5) kombinációs technikája lehet, mely a besorolásokkal arányosan növekszik. D-1, C-2, B-3, A-4, S-5.
A kombinációs technika besorolása a felhasznált technikák közötti legmagasabb szintjét veszi alapul.
A kombinációs technikák erőssége nem haladhatja meg a karakter besorolását. 
Egy kombinációs technika csak összegzi a technikákat, így nem saját technikaként értelmezhető.
 
A kombinációs technikákat ide kell vezetnetek, mégpedig a következőképp: 
Kombinációs technika neve: Magáért beszél
Kt leírása: Ide kerül a sorrendiség és a többes felhasználás, mely lehet egyszerre, vagy egymás utáni. A technikák mögé fel kell tüntetni a típusát és a szintjét.
KT besorolása: A legmagasabb technika adja meg.
Chakra: Mivel a technikák külön külön igénylik a chakra használatát, a technikák adják meg, nem szükséges feltüntetni.


Miután bekerült a technika, egy játéktechnikus staffnak el kell fogadnia, ugyanúgy, ahogy a saját technikákat is. A már elfogadott kombinációs technikákat mind az adatlapon, mind a saját technikákon belül új hozzászólásként kell feltüntetni. A kombinációs technikákat is ki kell játszani, ha már korábbi kombóról van szó, a technika alá a használat linkjét is hozzá kell csatolni. Kombinációs technika tanulása lehet
- Játéktéren, ahol a mesélővel egyeztetve, hosszas leírásban taglalja a felvetést, annak lehetőségeit, a megvalósítást, annak hibáit és korrigálását.
- Élményírásban, amely szerepelhet egy új technika tanulásánál (ez esetben annak kombinálása +1 oldalt jelent, ezt külön színnel jelezze). 
    - Egyéb leírásokban, ahol a kombinálás paraméterei +2 oldalt kapnak a fenn említett jelöléssel. Ez esetben a kombinációs technika nem számít új technikaként, így nem számolható bele a keretbe.
Kombinációs technika tanulás esetén jelezni kell a post tetején!
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Itanashi on Vas. Aug. 02 2015, 23:14

Ide is írok egy példát az egyszerűség kedvéért. 

Név: Kamirou: Shiiva Kodai'ne // Isten szava: Feloldozás 
Típus: Kombinációs technika / Kiegészítő
Felhasznált technikák
- Shishi Rendan // Oroszlán kombó (B, tai) // Doton: Fusha no jutsu // Föld stílus: Blokád (B, nin)
- Fuuinjutsu: Fuukoku Taihouin // Pecsét technika: Szabályos Elfogás (A, fuuin)
- Doton: Chidokaku // Föld stílus: Mozgó Föld (B, nin)
Leírás: Miután a használó ellenfele közelébe ér (az első sorban felsorolt technikák valamelyikével), egy nagy ütést mér ellenfelére, mely, ha betalál, a földre taszítja azt. Mindeközben az ütéssel a pap elhelyezi az elfogó pecsét jelét az ellenfelén. A testéből kiszökő chakra pecsétláncok kígyózva fogják körbe az ellenfelet, majd a Chidokaku segítségével két oszlopot alkot az ellenfél körül. Az oszlopokra rátekerednek a pecsétláncok, s ahogy növekszik a két oszlop, úgy emeli fel az áldozatot a földről a pecsét. Miután teljesen kifeszítette, Itanashi végrehajthatja ceremóniáját, ezáltal "megtisztíthatja a lelkét, feloldozhatja bűnei alól."
Besorolás: A

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Hétf. Aug. 03 2015, 08:58

Név: Kawa ninpou: bakuhatsu // folyó stílus: robbanás
Típus: kombinációs technika, támadó
Leírás: A stílus igen elterjedt Kirigakurében, alapja a kirigakure no jutsu (D, víz) és a moun satsujin (D, tai). A folytatás viszont a használón múlik, valaki a közelharcot szereti, míg mások inkább távolról figyelik, így a kombónak több befejezése is lehet, de ez Kawachi kedvenc technikáira épül és arra, hogy szereti látni a pusztítást. A technika innen válik érdekessé. Ahogy létrehoztuk a ködöt, amivel akár több ellenfelet is megzavarhatunk, egyből a földre szórunk jó néhány robbanó jegyzetet a jibaku fuda no jutsu// robbanó jegyzet technikához (B, sima), aminek egyelőre nincs célja, vagyis látszólag, mert a használó ezután létrehoz annyi víz klónt (C, víz), ahány ellenfelen használni akarja a technikát, nem kell mindenkire létrehozni, hiszen a létrehozható klónok száma korlátozott, főleg, ha azt akarjuk, hogy a klónok ne omoljanak szét egy csapástól, majd felfegerezzük őket, leginkább kunai-jal és az ellenfélre küldjük őket, majd a klón nélkül maradt ellenfelekre ráküldjük a jegyzeteket és ahogy a klónok elvonják az áldozat figyelmét egyik pillanatban egyszerre robbantva a klónokat a suiton: mizu bunshin daibakuha (C, víz) és a jegyzeteket, így biztosan nem sok minden marad az áldozat(ok)ból. Ennek van egyszemélyes verziója is, akkor a használóra van bízva, hogy a klónokat küldi vagy a jegyzeteket.
besorolás: B
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 752

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Hétf. Aug. 03 2015, 13:55

Kagiru: Akuma Amadera  //  Elzárás: Démon Zárda
Típus: Kombinációs Technika, Elfogó
Besorolás: A
Összesített Chakra: 1500

Leírás:
A technikával egy olyan chakrabörtönt hoz létre a használó, amiből voltaképpen lehetetlen kitörni, hacsak a használó nem Taijutsu Specialista.

Megjegyzés: A Használó Chakrája a Kage Bunshinnal ugyan kevesebb lesz, de a %-os értéke adott, az erőssége és az értéke nem romlik az ötödöléssel.

Létrehozási Folyamat:


Kage Bunshin no Jutsu // Árnyék Klón Technika (A Besorolás; 400 Chakra) --> A használó létrehoz két Kage Bunshint, ezzel harmadolva a chakráját. A létrehozott két Kage Bunshin szintén létrehoz egy-egy Kage Bunshint, így a két klón chakrája feleződik. A klónok bekerítik egy négyszög alakban az ellenfelet (ha elég közel áll a használó, akkor a klónok már a négyszög alakban jönnek létre) Ez a négyszög alak közrefoghat egy egészen nagy területet is, akár háztömbnyi területet, de az ideális, hogyha csak néhány négyzetméternyi területet fognak körbe az ellenfél körül.

Shishienjin // Oroszlánketrec (A Besorolás; 550 Chakra) --> Miután a klónok négyszög alakban közrefogták az ellenfelet (Ez esetben nagyjából 4 négyzetméternyi területen fogva körbe az áldozatot) használják rajta a Shishienjin nevezetű technikát, amivel egy kocka, vagy téglatest alakban teljesen elzárják chakrafallal az ellenfelet, így az nem lesz képes kijutni. Minél kisebb területen hozzák létre a technikát, annál nagyobb a falba koncentrálódott chakra mennyisége. Tehát, hogyha a ninja az Oroszlánketrecet mondjuk egy 30 négyzetméteres területen hozza létre (Mint mondjuk a Hang Négyese Orochi Vs. Sandaime harcnál) akkor a Kage Bunshinok által termelt chakra kevés lesz ahhoz, hogy egy erős falat alkosson, így egy B vagy C szintű fal jön létre, amit már egy erősebb Genin is képes megsemmisíteni. Azonban, hogyha kellő képen összezsugorítja a használó a technikát, vagyis a létrehozási területet lekicsinyíti, akkor a charka is kisebb területre koncentrálódik, így egy S szintű használó esetében egy S szintű erősségnek megfelelő fal jön létre. (Ha a falhoz valaki hozzáér, akkor azt a fal megégeti, legalábbis egy ANBU így járt az Animében)

Fuuinjutsu: Shishi Heiko // Pecsét Technika: Oroszlán Befogás (A Besorolás; 550 Chakra) --> Miután a Klónok létrehozták a kis területen megalkotott Chakrafalat, az eredeti használó, aki a Klónokat létrehozta, azonnal használja a Shishi Heiko technikát, amit az áldozat körül hoz létre a földön. Amint a technika létrejön, az áldozat chakrája használhatatlanná válik, így az ellenfél nem lesz képes sem kitörni bármiféle technika segítségével a csapdából, valamint semmilyen olyan technikát nem lesz képes használni, amivel kijuthatna a chakrafal börtönéből. Egyedül a képzett Taijutsu használók képesek kijutni, hiszen ők képesek az edzett taijutsujukkal megsemmisíteni a börtön falát. (Ez a létrehozott fal Szintjétől, vagyis a Fal méretétől függ)Edit: Kijátszva!


A hozzászólást Kenshiro Mirubi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 03 2016, 17:33-kor.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Uchiha Madara on Pént. Aug. 07 2015, 04:26

Kawachi: Rendben, de szeretném, ha konkretizálnád akkor a végleges megoldását. Ne hagyj egy kombinációs támadásnak több végletet, mert azon nem érződik a kombinálhatóság szüksége.


Mirubi: A tied sajnos több sebből is vérzik: Korábban már azt hittem, letisztáztuk, hogy azon technikák, melyek több személyhez kötöttek, nem azért van megkötve, hogy meglegyen a kellő fő, hanem mert a technika olyan rendkívüli, hogy több személy építi fel. Ez természetesen tökéletesen pótolható klónokkal, leginkább árnyékkónnal, ami eddig rendben. na most ha te megfelezed a chakrad, két klónba fektetve (50, 25-25), s ez a két klón szintúgy kettéosztja a chakraját, akkor az olyan szinten lesz már minimális chakramennyiség, hogy nem, hogy a falat megtartja, de talán megalkotni sem képes (durván egy 70 chakras klónról beszélünk már). Ha ez meg is lenne, s létrejött a fal, mivel mind a négy oldalát egyenletesen kell fenntartani, egyelő erőkkel, így a karaktered chakrakészlete túlságosan is kevés, hogy ezt megalkossa (ez a jelenlegi játéktéri eseményekre is vonatkozóan).
Létrejött a fal, van chakrank. Igaz, hogy minél kisebb falra van szükség, annál kisebb helyre lehet chakrat koncentrálni, de a következő lépés megint csak hibádzik. 
A technika lényege, hogy egy eszközzel mozgásképtelenné kell tennünk a személyt, értsd, lekötés, megkötözés, földbe szúrás. Ha megkötöd a kezét, még mozogni fog. Így amíg ez nem sikerül, addig nem vagy képes leblokkolni a chakraját. S mire teszed a pecsétet? Az égő falra? Vagy a földre, ami a fal másik oldalán van? Vagy beidézed alá? Ez már kicsit túlságosan is nagy szintű és megannyi szükséges tudást kíván maga után, ami nem igazán felel meg a karakter jelenlegi állapotához. 
Problémák: Chakrakészlet túlságosan is szét van osztva ahhoz, hogy megfelelően létrehozhass 3 A szintű technikát belőle. A fal a klónokkal túlságosan is gyenge, a fal méretétől függetlenül is. Magához a megalkotásához nincs elég chakra egy ilyen klónban. S ha meg is alkotják a falat, amíg mozog az ellenfél, nem vagy képes leblokkolni, s amíg az eszközre nem helyezed el a pecsétet, addig bármikor kitörhet a fogságból.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Vas. Aug. 09 2015, 19:38

Ehhez annyit fűznék, "amit már letisztáztunk" hogy megkülönböztetünk olyan több használós technikákat, amikhez Sok chakra kell és olyanokat, amikhez pedig nem a chakra miatt, hanem a jutsu összetettsége miatt kell több használó, ugyanis több helyre kell egyszerre chakrát koncentrálni. Ezen kívül amit mondasz az akkor lenen helytálló, hogyha a Technikát egy háztömbnyi területen használnám, ahogyan a Hang Négyese tette. Ám Én nem úgy használóm, hanem egy 2x2x2 köbméteres területen sűrítem a chakrát és alkotom meg a falat, lényegében ugyanezt csinálom, mint a karakterem Feltámadás Pajzsa technikájánál, ahol Egy darab ilyen falat hozok létre. Itt azonban egy zárt területet. És megjegyzem a technikák Besorolása nem az erőt és a chakraigényt jelzi, hanem a technika Bonyolultságát. Ez Szabályba van fektetve már régóta.

A Technika leírásában az van benne, hogy  HA a pecsét területén tartózkodik az áldozat akkor blokkolja a chakrafelszabadítást. Ezért kell mozgásképtelenné tenni, hogy ne lépjen ki a pecsétből. Ez a Naruto Shippuuden részben is benne van, ahol Chiyo kétszer használja a technikát. Egyszer a falhoz szögezi egy bábbal Sasorit, majd körülötte megjelennek a pecsét jelei, majd miután ez sikertelen zárult úgy kapják el Sasorit, hogy átszúrják őt, így nem képes kilépni a pecsétből és Chiyo a bábokat használva Médiumként fogja és Sasori körül létrehozza a pecsétet. Itt Mirubi a körbezárt terület körül hozná létre a chakrájával a pecsétet.

Szóval véleményem szerint a felsorolt hibákból annyi állja meg a helyét, hogy a FAL GYENGE LESZ. Mirubi jelenlegi szintjén egy C szintű falat képes létrehozni, ami valljuk be kevés. De ha már S szintű lesz 1500 chakrával akkor képes lehet A-S szintű falak létrehozására is. Tehát én csak azt írtam, hogy a használó képes S szintűt is elzárni így, de ez nem azt jelenit, hogy az S szintű nem szabadul ki. Ugyanis a karim jelenlegi szintjén igenis kiszabadulhat.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Aug. 12 2015, 23:07

Itanashi

A leírás jó, mehet a dolog. Annyit viszont vegyél majd figyelembe, hogyha használod, hogy a technika sorozat valóban egy sorozat, így megakasztható. Amúgy pedig tökéletesen megoldható.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Itanashi on Kedd Szept. 22 2015, 23:35

Akkor, hogy a technika tanulásnál ne legyen további probléma, kiegészíteném a kombinációs listám egy újabbal, ami egyfajta továbbfejlesztése lenne


Kaishinton: Chikami // Véristen
Típus: Kombinációs technika/kiegészítő
Felhasznált technikák:
- Yogensha no Tamashi
- Shotanwai'shi
- Kagaishaken
- Hien: kaizou no Iki


Itanashi miután aktiválta Yogensha pajzsát, az egész testét körbeveszi a sötét aura. Ezután a pap kezeit, pontosabban ujjainak végét a kardokkal meghosszabbítja, ezzel borotvaéles karmokat alkotva meg. Egyik kezében erősen tartja ekkorra már a jól ismert fegyverét, a hosszú, fekete rudat, melyet a Hien technika segítségével borotvaéles, fekete kaszává alakít. Ezután jelennek meg a gömbök a test körül, melyek ebben az esetben magából az aurából nyerik erejüket, szoros kapcsolatban állnak egymással, így a pajzs bármikor képes táplálni a gömböt, s ez igaz fordítva is. Végül hosszú köpeny gurul végig a hátán, majd a földön folytatva kúszik hosszan a háta mögé, felégetve szinte mindent, amivel a kígyózó mozgása körben érintkezik. A Kagaishaken technikát a köpenyén is alkalmazza, így néhány fátylát képes hosszú csápokként mozgatni. Az így alkotott "páncéllal" képes lehet a rövid és a távoli támadásokra is egyszerre, valamint ha a gömbökkel való lebegéshez folyamodna, a talpa alatt létrejött aurával kapcsolódva a gömbök még stabilabbá és biztosabbá tehetik őt a lebegés alatt.
A Véristent erős chakraburok veszi körül, mely a szinte tökéletes védelem mellett nagy erejű támadói lehetőségeket nyújthat számára, s nagyban módosítja a pap megjelenését is, mivel ekkor már nem egy átlátható, sötét burokkal veszi magát körül.
Besorolás: S

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Szept. 23 2015, 09:53

Huhh ez így nagyon szép és ütős kombó.
Arra figyelj, hogy a technikák összeadott chakraszintje 2200 Chakra. (Ha jól számoltam, megeshet, hogy nem Very Happy) Tehát, egy ilyen forma fenntartás rengeteg chakrát emészt fel, azonban, amíg tart a forma, addig egy elég komoly "Démonként" söpörhetsz végig a vidéken. Bár gondolom ezekkel tisztában voltál.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Aono Takefumi on Csüt. Szept. 24 2015, 10:21

Gaia no Kenshi // Gaia Lovagja
Típus: Kombinációs technika, Támadó és védekező
Besorolás: B-A?
Összesített chakra: ?

Felhasznált technikák:

Doton Katiou // Föld Elem Feloldás v. Doton: Iwa no Yoroi // Föld elem: Föld páncél
Gouwan // Erős kar
Shunshin no jutsu // Fürge test technika

Leírás:

Hatalmas átütő erő, a föld által kapott közel „sebezhetetlen” test és a „villám” sebessége. 
Takefumi a legegyszerűbb három dolgot gyúrta össze, melyek a legnagyobb erősségei és a legnagyobb veszedelmet jelentik azoknak, akik az útjába állnak.
Mint minden jó dolgot, ez is meg kell alapozni. A fent említett föld elemű technikák közül az egyikkel testét teszi szinte már acél keménységűvé, hogy minél jobban ellenálljon a beérkező támadásoknak. Míg a doton kaitou nevezetű technika kevesebb chakrát emészt fel, bárhol képes használni és szabályozni azt, hogy mennyire legyen ellenálló már szinte sejt szinten a teste, addig az iwa no yoroi gyorsabban és nagyobb hatásfokkal működik, azonban többet kivesz a használójából. Nem elhanyagolható az sem, hogy szimplán a föld elem feloldásával redukálhatja a technika létrehozásának idejét azzal, ha csak testének egy bizonyos részeit teszi acél keménységűvé, melyet fegyverként óhajt használni illetve védeni akar.
A következő lépés megnöveli azt az erőt és védelmet, melyet a föld elemmel már megalapozott. Támadás során chakráját egyetlen pontba koncentrálja és lándzsa módjára tör át az ellenséges védelmen, ezáltal fokozva a hatást, hiszen egy koncentrált támadás sokkal hatásosabb, mint egy nagyobb felületet érő. A védelem erősítése pedig magával a gouwan féle módszer alkalmazásával jön létre. A lényege abból áll, hogy az utolsó lépésben, a lehető legtöbbet legyen képes kisajtolni a testéből, anélkül, hogy komolyabb maradandó sérülése legyen a technika végén. Mindezt pedig úgy kell érteni, hogy bár a felszínen mondhatni „sebezhetetlen”, azonban izmai, csontjai, nem biztos, hogy bírnák a terhelést, amikor a határukig hajtja őket.


// Régóta nem alkottam semmit, így gondoltam megpróbálkozok valamivel, ha már ilyesmire is van lehetőség. A dolog nem teljesen új keletű, mert a hónap elején már kijátszottam mondhatni ennek egy részleges verzióját és csak most érett meg a dolog, hogy kicsit esetleg kiegészítsem. Itt meg is tekintheti az ellenőrző staff azt a hirtelen jött és csak úgy elnevezett mozdulat vagy inkább technika sort. Annyit még érdemes megjegyeznem és ahogy a linkelt postban olvasható is, karakterem per pillanat a részleges verziót egyszer, max kétszer képes használni, ebből következik, hogy bár nem bonyolult dologról van szó, de komoly edzést és állóképességet követel az újbóli használat. //
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Djuka Kodomo on Pént. Okt. 16 2015, 12:21

Karashintami // Hollótest
Típus: Kombinációs technika/Ninjutsu
Felhasznált technikák:
- Sanzenkarasu // Ezer holló szórás /D besorolás/
- Hansou no jutsu // Szállító technika /A besorolás/


Kodomo néhány varjút hoz létre, melyek a háta mögött jelennek meg, s nagy sebességgel szállnak el a jounin mellett, megrohamozva az ellenséget. A hollóhadban Kodomo egy kézpecsétet formál, majd kitárja kezeit, s eltűnik a varjúhad egy hollójában, s úgy közlekedik tovább. A hatás a gyors eltűnésnek köszönhetően úgy tűnhet, mintha a a testét alakította volna megannyi hollóvá és így tűnt el. A varjúhadban utazó Jounin bármikor képes megjelenni, s előjönni a hollóból, mely ugyancsak az előző példa ellentétének érzetét keltheti. Kodomo mind a két esetben körbeveszi magát a hollókkal, így lehetetlenség megmondani, melyikben is tartózkodhat a jounin. Ebben az esetben az eltűnést nem illúzió segítségével, hanem valós hollókkal alkotja meg, s miután eltűnt, a jounin helyén csupán fehér madártollak maradnak.
Besorolás: A

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Okt. 31 2015, 19:16

Takefumi:
Lényegében a Doton Kaitou csak egy alapot ad. Egy nagyon kicsi alapot, így mindenképpen használnod kell a a Föld Páncélt. De már Takefumi van annyira edzett, hogy pl nem is kell neki ilyesmi ehhez, de a Földpáncél még rátehet a dolgokra. Elfogadva. A Szint a legmagasabb Technika szintje a Chakra pedig a technikák chakrájának összessége. ^^

Kodomo:
Szép, nagyon ötletes, elfogadva!

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Dec. 28 2015, 13:01

Mirubi: Rendben, elfogadva. A Hátrányok már túl vannak tárgyalva, ezért ismered azokat. Ha nem... nos akkor majd kiderülnek. Very Happy_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Itanashi on Kedd Júl. 26 2016, 17:48

Tendo // Megtagadás
Típus: - Pecséttechnika/(Doujutsu)
Felhasznált technikák
- Fuuka Houin // Tökéletes Elzárásmód (A besorolás)
- Infuuin // Titkos jel pecsét (S besorolás)
- (Byakugan)


A speciálisan felrajzolt Fuuka Houin-t, kiterjesztve, egyfajta falat alkotunk magunk előtt a pecsétből. Ez a pecsét összeköttetésben áll az Infuuinnal. Miután a kézjelek elmutogatja a használó, a megfelelő időben képes az érkező technikát lepecsételni, és a nagy részét az Infuuinba zárni. Ezzel nem csupán a támadást kerülhető el, hanem saját tartalékát is növelheti némiképp a harcok közben. 
Egy kissé kockázatosabb felhasználása, ha a használó túlságosan közel kerül az ellenfélhez, és aktiválja a Byakugant, képes az ellenfél azon tenketsupontján alkalmazni, amelyen az technikát szabadítana fel, így előre semlegesíthető a technikája. Ehhez azonban karnyújtásnyi távolságon belül kell tartózkodnia a használónak.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Júl. 27 2016, 20:17

A Kombinált Technika nem fogadható el. Okok:

- A levegőben való megalkotás semmiképpen sem megoldható, mivel egyik technika "képessége" sem terjed ki erre. Egy jelzet rajzolása vagy chakrával való megalkotás már igen, de mindenképpen egy meglévő anyagon

- Az Infuuinnak kell a tároló pecsétnek lennie és nem egy másodlagos pecsétet kell alkotni (Értem az elképzelést, a pecsét létrejön és az elszívott chakrát az Infuuinban tárolja, ez érthető, de ez egy harmadik pecsét, nem pedig egy médium, amin keresztül átfut a chakra. Ha pedig médium lenne, akkor sem lenne értelme, mivel egy ilyen művelethez nincs szükség médiumra)

- A Fuuka Houinnal, megfelelően időzítve el lehet zárni egy érkező támadást, viszont ez rendkívül kockázatos és nem minden esetben zárható el a támadás 100%-a. De amire ki akarok térni, hogy: Mivel az Infuuin alapjáraton a pecsét formulája miatt nem képes egyszerre több mennyiségnyi chakárt elraktározni - a technika hátulütője, gyengesége - vagyis a használó nem zárhatja el bele egy meditáció alatt a chakrája 80%-át majd két nap múlva mikor regenerálódott, megint a 80%-át, így azt így kijátszva a pecsét mechanikáját sem lehet megtenni. (Mi változott az Infuuinnal? Semmi. Annyi, hogy létrejön egy elnyelő pecsét, amiben a chakra az Infuuinba áramlik. Az Infuuin mechanikája nem változik ettől, vagyis nem lehetséges)

- Az Infuuin egy bonyolult és nehéz technika, folyamatos koncentráció szükséges hozzá - idővel már a használó észre sem veszi, hogy chakrát zár el - és apránként, "csepegtetni" kell a chakrát a pecsétbe. 

- A technika így nem sokban különbözne Pein Ninjutsu Semlegesítő technikájától, amely mindent elnyel ami chakrából van. Így ez annak kijátszása lenne, így megint csak elutasítva, nem beszélve arról, hogy ez ÖNMAGÁBAN - mivel felhasználható lenne a karakter számára - egy Chakra Elszívó technika aminél a használó által elszívott Idegen Természetű Chakra később - vagy azonnal, ha akkor használja az Infuuinban tárolt chakrát - felhasználható lesz a használó számára. Ez pedig már a Chakra Elszívás következő foka, ahol a használó átalakítja az elnyelt chakrát olyan formában, hogy fel tudja használni és irányíthassa.Összegezve: Az Infuuin mechanikája nem játszható ki (Elvégre az Infuuin szerkezete nem változik, így nem képes egyszerre több chakrát befogadni --> Tsunade és Sakura 1 év alatt akár Bijuu mennyiségű chakrát halmozhatott volna fel ezzel a módszerrel) és a leírt hatások KETTŐ Engedélyes Chakrairáníytási műveletet is tartalmaznak. (Ninjutsu Semlegesítés, Chakraeleszívás chakra átformálással)

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Itanashi on Kedd Aug. 09 2016, 00:43

Rendben, köszönöm az értékelést.
Megpróbálkoznék egy másikkal, mely kicsit közelebb áll stílusához, és amivel egyesíthetné a két erősségét, a földet és a sötét chakrat. 


Tendo // Kárhozat
Típus:
Doton/Yami no chakra
Kézpecsétek: nincs, viszont nagy mennyiségű chakrat kell irányítani és feloldalni.
Felhasznált technikák:
- Doton chakra feloldás/Chinagare (később Tsuten Kyaku)
- Yami no chakra feloldás/Kasseiken


A technika szinte együttesen használja a sötét chakra, és a föld elem, magas szintű, robbanásszerű kitörését. Tenketsupontjaiból kellő elemi és sima chakrat juttat a környezetébe és a talajba, melynek köszönhetően egyszerre szakíthatja fel a körülötte lévő területet, a kiáramló sötétchakra pedig spirálisan vagy pedig lökéshullámokban indulnak meg. A detonáció centrumában a használó áll, a hatás pedig a szélrózsa minden irányába elindul. A belefektetett chakratól függően lehet a detonációt, valamint a chakra kiáramlás erejét és távolságát növelni. Egyszerre alkalmazható támadó és védekező technikaként.


A hozzávaló technikákat arra az esetre írtam, amennyiben a sima feloldással nem lenne rá képes, valamint a két technikával a pusztítás erejét növelhetné.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Aug. 13 2016, 10:20

Megoldható, de nem teljesen ezzel a hatással.

Az egyik alapvető probléma (Amit már én is próbáltam kiküszöbölni) a 360°-ban történő Chakrakiáramoltatás, chakra "csapás". A Kasseiken erős, de alapvető gyengesége, hogy a felhalmozott chakrát csak kevés tenketsun engedjük ki, így nagyobb kirobbanó erő is, de persze lehet több tenketsun is, viszont akkor instabilabb a technika és ennyi felé nem is lehet figyelni szinte. Ezért volt nagyon nagy szám Pein Shinra Tensei technikája, aki 360°-ban volt képes arra, hogy chakrát engedjen ki a testéből és megfelelő hatást is érjen el.

Viszont, a Narutoban a Hyuugák képesek arra a Byakugan segítségével, hogy szinte az összes Tenketsu Pontjukon keresztül chakrát áramoltassanak ki, azonban ők is csak korlátozottan képesek erre, mert komolyabb hatást nem tudnak így elérni. Mondjuk ha csak 180 Chakraponton használják és forognak, "kapálóznak" (Neji és Hinata) akkor a hatás elérhető. Ezzel játszották ki. Így a hatás a következő:


A használó a talajba vezeti a Sötét Chakrával kevert Elemi Chakráját (Doton) és felszakítja azt egy robbanásszerű kitöréssel. A kirobbanó föld/szikla darabokon kívül a Sötét Chakra hatásai is érvényesül, azonban a lökés, nem lesz olyan erősségű, mint egy koncentrált, technika szinten végrehajtott Kasseiken, csupán annak a töredéke, ami a kirobbanó földdarabokkal így is veszélyes lehet. Azonban a kirobbanás és a Sötét Chakra csapás erőssége egy adott méretű területen összesűrített chakrától függ. Értelem szerűen minél kisebb a terület annál nagyobb a robbanás ha sok chakrát adagolunk bele. Ha nagyobb a terület és ugyanennyi chakrát használunk hozzá, akkor az is lehet, hogy a talaj csak felrepedezik. Ha viszont nagy területre is iszonyatosan sok chakrát használ el a használó, akkor ott is létrehozható az elemi erejű hatás.

Ha valamivel nem értesz egyet, akkor nyugodtan írj itt. 
Mindenképpen írj fel Technikákat, én a Kasseikent és a Tobi Tsubute technikát javaslom. Ezen kívül megkérlek arra, hogy összevont Chakraszintet is adj meg, hogy lássa a mesélő, hogy milyen szintű dologról van szó. Természetesen NEM KELL elérned azt a chakraszintet, maga az egyszerre, egymás után használhatóság miatt van rá szükség.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Itanashi on Szomb. Aug. 13 2016, 11:54

Rendben, értem, habár a 360°-os kuriózum technikával annyira nem értek egyet, de valóban nem a legjobb két technikát vettem bele.
 
Tendo // Kárhozat
Típus: Doton/Yami no chakra
Kézpecsétek: Sima chakra feloldás (Patkány), Doton elemű chakra feloldás(Kígyó)
Felhasznált technikák:
- Doton: Iwan Yomi (450)
- Akuma (650)


A kombinációs technika során a használó először véghezviszi az Akuma technika első részét, s nagy chakramennyiséget enged testén kívülre. Amint ez megvan, lábain keresztül a föld elemű chakra segítségével kisebb részeket szakít fel a talajból, majd elkezdi spirálisan maga körül forgatni. A kieresztett chakrat a forgó áramlattal egyesíti, s ezáltal apró szemekre rombolja a keringő köveket, s a sötét chakra hatásaival, egyesítve a porszemként forgó kőáramlattal, képes egy szinte áthatolhatatlan, spirálisan mozgó falat alkotni. Ezt egyaránt lehet védekezés és közeli ellenfelek elleni támadói technikaként használni. A forgó tömeg sebessége és ereje, valamint az aura nagysága az egységesen (Yami-Doton)beleölt chakratól függ. Akkor felírtam melléjük a chakraszintet, habár az a maximum, elvégre mindkét technika első szintjéig hozza létre, egyiknél sem használja a testen kívüli formázást, mely a szükséges chakra legnagyobb részét teszi ki, így egyesítve talán 5-700 chakra között lehet. Remélem elfogadhatóbb így.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Yamato on Szomb. Aug. 20 2016, 22:08

Kombinációs technika neve: Doton: sanshokuzame // Föld elem: három emberevő cápa
Technikák:
Föld elem megléte
marionetto rimokon // Báb távírányítás (saját jutsu) [szint: B chakra: 300/ 550]
Kuchiyose: Kimi sutairo // idézés: herceg stílus [szint: B chakra chakra: 300/ 400]
Besorolás: B
chakra: 600/ 700/ 850/ 950

A technika leírása:
A technika neve egy kicsit megtévesztő, mert nem kell hozzá cápa alakú báb, szinte bármilyen megteszi, de talán az a forma, ami elég ijesztő, még úgy is, hogy az ember nem igazán kerül közelebbi kapcsolatba cápával a szárazföldön. A technika három dolgot vesz alapul, ebből kettő technika meg egy elem feloldás. Előkészületek szükségesek hozzá, az első technikát már akkor fel kell helyezni a bábokra, amikor előkészülsz, vagyis már úgy fogod megidézni őket, hogy a pecsét rajtuk van. A pecsétbe nem egyszerű chakrát, hanem ezúttal elemi chakrát kell helyezni, ami mindenképp föld elemű kell legyen. Amikor a bábok, legyen cápa vagy bármilyen más állat, megidézésre kerülnek akkor már egyből a föld alatt vannak és egyből támadásba lendülnek a föld alatt, körbeveszik az áldozatot és a föld alól támadják. Akár harapással, de ki is tudnak ugrani a föld alól és mintha csak víz lennevissza is kerülhetnek bele. Gyakorlatilag a suiton: goshokuzame // víz elem: 5 emberevő cápa technika bábos és föld elemre módosított változata. Vízben is létrehozható a technika.

_________________
Előtöri, Adatlap, Kalandok, Küldetések, pályázatok, bővítmények, Tanulások

Spoiler:

Ha kölyökként nem tudtad, hol a helyed, azt felnőttként se fogod tudni.

[scroll][size=8]multi karakterek: Akira, Katsumi Kawachi, Akari Tenshi, Tomoko
avatar
Yamato
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Még nem tudom


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 442

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Aug. 25 2016, 18:51

Itanashi (A Kombinált technika ch szintje az összeadott ch értéket jelenti. Nem azért, mert azon a szinten hozod létre tökéletesen hanem azért, mert ebből láthatjuk, hogy az egymás után használt technikák mennyire komoly erőt képviselnének önálló technikaként, de annyira nincs lényege ^^)

Eléggé eltér az előzőtől. Itt voltaképpen egy "kőporos" Sötét Ch tömeget akarsz alkotni, ami hasonlatos a homokviharhoz. Megoldható, de a kisebb kövek csak zavarják a látást, a Sötét Ch viszont sebez és a majdhogynem por állagú kövek is. De persze ez nem annyira mérvadó. De ezzel erős védelmet nem igazán tudsz elérni. Sokkal inkább egy "...gakure" technika, mintsem teljes védelem. De a látvány attól még meg van és persze a legtöbb B szintű ellenfél nem szívesen menne a technika közelébe.Yamato

Egy kérdés még mindenek előtt: A Herceg stílus nem a Bábherceg techikája? És ha igen akkor hogy van meg? Kaptál rá engedélyt? Volt erről téma de nem emlékszem a végére.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Yamato on Csüt. Aug. 25 2016, 19:07

Látható vége nem lett, odáig jutottam Danzouval, h engedélyt kell kérnem a hercegtől, amit meg is tettem és engedélyezte a dolgot. Egyelőre még nincs meg a technika, arra még gyűjtenem kell, viszont úgy érzem, h beraknám ötletelésre, csak a szint és a chakra miatt (Bár a szintje B és nem is durva a ch szükséglete szerintem)


Valóban, a báb idézéses technikára engedélyt kapott, de csak arra, a többi technikát a Bábherceg nem engedélyezte neki, ezt viszont igen. - Danzou

_________________
Előtöri, Adatlap, Kalandok, Küldetések, pályázatok, bővítmények, Tanulások

Spoiler:

Ha kölyökként nem tudtad, hol a helyed, azt felnőttként se fogod tudni.

[scroll][size=8]multi karakterek: Akira, Katsumi Kawachi, Akari Tenshi, Tomoko
avatar
Yamato
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Még nem tudom


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 442

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Itanashi on Pént. Aug. 26 2016, 15:17

Értem, köszönöm az értékelést. Nem a legfőbb védelmi technikámnak gondoltam ezt, sokkalta inkább egy meglepetésszerű és egy bizonyos távolságból, a törmelékek és a sötét chakra folyamatos áramlata, és a velük érintkező fájdalmak és sérüléseket okozó ütőkártya lehet. Így ilyen formában a...gakure tökéletesen helytálló észrevétel. Remélem azért nem sok A és S szintű sem fog nyúlkálni egy ilyen örvényen Very Happy.
Akkor, felírható ilyen formájában? A nevet csak azért nem írom át, mert szükségem lesz a Kaishinton végső formájában az efféle technikanevekre. 

Mehet a cucc! ~ Jiraiya

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Yamato on Szomb. Aug. 27 2016, 10:38

Csak hogy jelezzeKk, h láttam Dan írását, a marionetto technika az èn sajáttechnikám

_________________
Előtöri, Adatlap, Kalandok, Küldetések, pályázatok, bővítmények, Tanulások

Spoiler:

Ha kölyökként nem tudtad, hol a helyed, azt felnőttként se fogod tudni.

[scroll][size=8]multi karakterek: Akira, Katsumi Kawachi, Akari Tenshi, Tomoko
avatar
Yamato
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Még nem tudom


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 442

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Djuka Kodomo on Hétf. Szept. 05 2016, 00:54

Akkor a saját jutsukban ötletelt technikát áttenném ide, szerintem itt jobban megállja a helyét
Senpou: Meikakune Taishitsou// Remete Művészet: Feltörekvő Erő 
Felhasznált technikák:
- Senjutsu
- Yuge Kaitou // Gőz elem feloldás
- Katon jutsu/Suiton jutsu
A senjutsu chakra segítségével Kodomo képes oly mértékben vegyíteni, leginkább a formai manipulálásra épülteket, és létrehozásában megalkotható, ésszerű keretek között megmaradva, a suiton és katon chakraját, hogy elemi képességeiből yugeton technikát alkothasson. Ezt a hatást azzal éri el, hogy a létrehozáskor elegendő mennyiséget áramoltat a technikába a kontra elem feloldásával, így megalkotva a gőz elemű technikákat. Ezzel képes Kodomo egy egyszerűbb tűzlabdából is égetőbb gőzgolyót fújni, vagy akár a suitonból alkotott falat megteremteni a vérvonalbeli eleméből. A technika megfelelő használatához elengedhetetlen a senjutsu megléte.


A technika rendes leírása a saját technikáknál lett elfogadva

_________________
Adatlap
Gonosz, ki a sötétségben jársz, nem bújhatsz el a Hold sugarai elől. Én a Fény katonája vagyok. Egyetlen, Fehér toll a sötét világ ellen.

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Djuka Kodomo
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure no Sato


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1055

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Vas. Szept. 11 2016, 22:07

Ez kedden jutott eszembe, miközben vártam az orvosnál. Very Happy


Tsuten Kyaku Kyaku // Páros Zúzó Légláb
Felhasznált technikák:
- Kyaku Kyaku // Páros rúgás
- Tsuten Kyaku // Zúzó Légláb
Bár egyszerűnek hangzik, mert csak két Taijutsu technika kombinálása, de valójában sok gyakorlást és ügyességet igényel, illetve nagyon jó chakrakontrollt. A Kyaku Kyaku lényege, hogy egyszerre mindkét lábbal rúgjuk meg az ellenfelet, ezt fejleszti tovább ez a jutsu egy igen pusztító kombinációvá. A használó a lábába sűríti a chakráját, mintha csak a Tsuten Kyakut akarná kivitelezni, azonban itt jön a képbe az előző jutsu. Komoly védelem lerombolása lenne a cél, hiszen így még nagyobbat tud rúgni a shinobi, aki alkalmazza. A technika nehézsége abból adódik, hogy meg kell tanulni időben "kikapcsolni", még mielőtt saját maga alatt is föld robbanást idézne elő a ninja.
Szint: A (?)
Chakraszint: 440 (90+350)Mehet ~Madara
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kombinációs Technikák Ötletelője

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.