Déli Blokád

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Aug. 15 2015, 20:22

A Villámok Országának Déli partjain, hosszan elnyúló terület, melyet a Negyedik Nagy Ninja Világháború idején egészítettek ki és építettek fel.  Kezdetben néhány kilométerenként nagyobb tornyokkal volt kiépítve a partszakasz ám a háború előszelekor nekikezdtek a betonbunkerek felépítésének, valamint a rögtönzött táborok felállításának, hogy az esetleges tengeri támadás ellen is tartós védelme legyen az Országnak. A szakasz legjelentősebb pontja a Villám Országának Kikötővárosa, ahol több hadihajó is állomásozik, ahogy a tengeren a felderítő hajók helyezkednek el elszórtan.

Megjegyzés: A teljes partszakaszt elfoglalta a Kirigakurei Flotta!


A hozzászólást Jiraiya összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 12 2016, 14:55-kor.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Hazukage Inu on Csüt. Aug. 27 2015, 17:40

Hatalmasat ásítva keltem fel a sátramban levő fekhelyről, hogy aztán nagy nehezen megpróbáljam kidörzsölni az álmosságot a szememből. Nem vagyok túlzottan az éjszakázás híve, de ha egyszer így osztottak be, akkor befogom a csőrömet és csinálom a munkát, amit rám bíztak. Jelen esetben távcsővel figyelem a tengert. Most vagyok itt második napja és nézem a semmit, mert egyelőre a kirigakurei bagázs még nem tolta elő a randa pofázmányát. Az ő érdekükben mondom, hogy ne tegyék, mert elég randa pofonba szaladnak bele akkor. Kumogakure tanult Sunagakure hibájából és szépen elbarikádozta magát. Én tényleg sajnálom a homoki embereket, de nem szeretnék az ő sorsukra jutni és nem is fogom hagyni, hogy Kumogakure idáig jusson. Mikor meghallottam, hogy én is ide leszek beosztva, még magamra szedtem egy-két dolgot, szóval jelen pillanatban egész felkészülten várakozhatok itt. Két hetes szolgálatra lettem ideküldve még rajtam kívül kilenc kumogakurei ninjával, szóval nem vagyok egyedül. Kilenc chuunin és egy genin a felállás, szóval nem egy vegyes csapatról beszélünk egy igencsak Isten háta mögötti helyen. Ha jobban belegondolunk, elég csábító célponttá teheti ezt a helyet, hogy elég messze fekszik a kikötőtől és csak tíz shinobi őrzi. Gondolom az ellenség ugyanolyan tájékozott, mint amilyenek mi is vagyunk, a felszín alatt megy a kémháború, amit a besúgók vívnak meg helyettünk. Nem egy tiszta módszer, de mint tudjuk a csótányok a sötét helyeket kedvelik, márpedig a Víz szövetség nem több náluk. Rájuk nem tudnám az ember jelzőt ragasztani, hiába azok, az én nézetemben csak pondrók, akiket el kell taposni. Nem vagyok jó véleménnyel róluk, de nincs mit tenni, így neveltek, ez a nézet alakult és erősödött bennem már igen régóta.
Hamarosan leváltom a nappali őrt, addig viszont még van egy kis időm, szóval bárhová mehetek a táboron belül, ami azért nem egy luxus negyed. Persze, az ember ne várjon el semmi extrát egy ilyen helyen, viszont a társaim jó arcok, szóval nincs mire panaszkodnom. Egy rövid ideig azon gondolkodom, hogy visszamegyek a sátramba és alszom még egyet, de aztán rájövök, hogy egyrészt ehhez már túl késő van, másrészt pedig inkább enni kellene, mint aludni. Egyébként öt sátor van a rendelkezésünkre bocsájtva, mindegyik kétfős és igazából egész kényelmesen el lehet bennük férni, szóval nem panaszkodom. Az én sátortársam a csapat egyetlen geninje egyébként. A sátorokon kívül van még egy betonbunkerünk és egy nagyobb megfigyelőtornyunk itt a táborban, ami egyébként a Villámok országának keleti partvidékén helyezkedik el.
Mint ahogy azt már említettem, két napja vagyok itt, további kilenc társammal együtt és ugye ha több ember lesz összezárva egy helyre, óhatatlanul is elindul a beszélgetés, ráadásul túl sok dologgal nem tudjuk elütni az időt. Én alapvetően könnyen haverkodós típus vagyok, szóval ezzel most sem volt gondom, úgy vagyok vele, ha már társak vagyunk, akkor ismerjük is egymást. Szóval elég sokat beszélgettem már velük, érdekes hallani, ki honnan jött, milyen a családja és adott esetben mik a céljai. Én meséltem a klánomról, mondjuk talán ez az egyetlen terület, amit kissé mellőztem, de azért nem maradtak infó nélkül. Mondtam, hogy Fuuton beállítottságú vagyok, ebből kifolyólag főként középtáv harcos. A taijutsum soha nem volt túl jó, ezt is megemlítettem, legyenek tisztában a gyengeségeimmel is, ne csak az erősségekkel. Ez egy esetleges harctéren így fair. Arról is meséltem, hogy a Fuuton technikáim mellett gyakran alkalmazok Katon jutsukat, szóval ilyenkor nem árt vigyázni a közelemben. Lényegében a társaim elég sokat tudnak rólam, sok elvégzett küldetésemről meséltem már nekik, sőt, még néhány genin kori bénázásomról is, csak hogy feldobjam kissé a hangulatot. Egyszóval próbálok a társaság szíve-lelke lenni, ahogy azt régebben is csináltam, mert ez az én stílusom.
avatar
Hazukage Inu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato, vagy amerre tetszik


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 451

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Szept. 07 2015, 15:53

// Akire még majd hónap végén fog írni, viszont most nem várjuk meg ^^ //

   A viszonylag kis csapat, igencsak unatkozott, hiszen mindennapjaik eseménytelenül teltek el. Persze ez a két roppant hosszú nap, egyenlőre nem tűnt annyira borzalmasnak, de már ez a két nap is négynek tűnt, így pedig a hátralévő idejüknek, még csak a gondolata is egyre csak kellemetlenebbé kezd válni. Sokan már most mennének haza, ugyanis nem szeretnék, hogy az orruk előtt érkezzen meg a szökőár, amely magával hozhatja a pusztulást. Sokkal jobb azoknak, akik a faluban ténykedve várják a harcot, mint azoknak, akik ülnek a fenekükön és kémlelik az Óceánt az ellenséges hajók után...
   Ámbár vannak olyanok is, akik egy cseppet sem tartanak támadástól, de még csak nem is viszolyognak tőle, hanem egyenesen várják, hogy végre visszavághassanak Kirigakurénak és ezzel együtt az egész Víz Szövetségének. Elvégre rengeteg sérelmet szenvedett már el a Felhő a Víztől, ahogy ez fordítva is igaz. Vajon Inu melyik csoportot gazdagítja?
   A két nap alatt, megtudták egymásról a shinobik, hogy ki miben jó. A legtöbben Raitont használnak és Taijutsut, de van egy fickó, aki kiemelkedően tehetséges a Katon technikákban, ami még jól jöhet. Ahogy Inu Katonja is, hiszen azzal lehet a legnagyobb pusztítást okozni. A Katon használó férfi neve Kavari. Egy kopasz, középkorú férfi. A ruházata egy fekete testhez simuló, tűzállónak mondott kezeslábas, amire ráveszi a strapabíró Chuunin nadrágot, valamint a Kumogakurei mellényét. A karjait és a lábait vértekkel védi, amik könnyű fémből készültek. A lábbelije egy strapabíró, fémmel bélelt csizma, ami egészen rendhagyó darab.  A csapat kiemelkedő Kenjutsu használója és egyben Taijutsu specialistája Umoi, egy hosszú, fekete hajú fickó, kinek a haja nagyjából a derekáig ér. Ő is középkorú. Az öltözéke egy hivatalos Kumogakurei Shinobi egyenruha: Mellény, Nadrág, Kezeslábas, Ninja Szandál, Fejpánt. Ám ami különlegessé teszi, az az, hogy öt darab egyenespengéjű Ninjato van a hátán egy-egy tokban, valamint a bal és a jobb oldalán is kettő-kettő Wakizashi foglal helyet, szintén egy tokban. Nagyon büszke rájuk, ugyanis maguk a tokok úgy vannak kialakítva, hogy a belső részükbe fenőkövek vannak vágva és illesztve, így ha a kardot ki-be mozgatják a hüvelyben, (Kardhüvely) akkor a kard folyamatosan élezve van. Nagyjából ők ketten a csapat említésre méltóbb tagjai, a többiek átlagos Chuuninok, akik mint már mondtam, Raiton technikákat és Taijutsukat ismernek.
   Inu pedig éppen szabadidejét tölti, ám némi idő elteltével újra őrségbe kellett állnia. Ezúttal úgy jött ki a lépés, hogy Ő és Akira, valamint Kavari és Umoi vette át az őrséget, valamint egy Denkai nevű fickó, aki ezidáig egészen szótlan volt. Az őrség a toronyban történik, a toronyban áll mind az öt ember, majd néha, ketten lemennek körülnézni. Általában megegyezés alapján történik mindez, ám Kavari egészen vezéregyéniségnek tűnik, így amikor Ő van őrségben, általában Ő mondja meg, hogy ki mit csinál és hát általában hallgatva is van rá. 


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akira on Szer. Okt. 07 2015, 10:02

Először a küldetés, majd edzés a Kodai nevű egyeddel teljesen leszívta a chakrámat. Ugyan a fizikai állapotom teljesen rendbe jött némi alvás után, de a chakrám nem töltődött vissza 100%-ra, így ebben az állapotban érkeztem meg a frontra. A falu ide rendelt, de a hírről még a Menyétektől tudok. Egyelőre nem lenne szerencsés szólni, hogy Morata elleni "támadást" én vittem végig, mert a végén még ezárnak vagy jobb esetben csak ki sem engednek védeni a falut. Ezt nem akarom, így egyelőre ez az én titkom marad, majd a háború után bevallom a bűnömet. A csapat 8 chuunin és én egyetlen gennin. Majdnem megnyugtató és hízelgő, hogy genninként 8 chuunin társaságába raktak ki a falu határvidékét figyelni. A küldetés szerencsére pihenéssel és őrködéssel telt, így sikerült kipihennem magam. Moonnal az oldalamon nem bánom, hogy itt kell lennem, a feladat egyszerű és megnyugtató, hiszen a szabadban vagyunk és már nagyon régen voltam kettesben Moonnal, a családos "apáknak" nem könnyű az élete, a feleség, a gyerek ég ha a házasság kényszerű volt és a gyerek nem az enyém, csak magamhoz vettem, miután egy küldetésen találkoztunk.
Nem számít, most a jelenre kell figyelnem, ha nem szunyálok és nem vagyok beosztva, akkor is a tábort járom és feltérképezem a terepet, hogy amikor ténylegesen cselekedni kell, akkor a lehető legjobb helyismerettel rendelkezzem a táborról. Miközben én Moonnal a tábort és a közeli erdőt járom be, addig egy másik pár szem a tengert figyeli. Izanagi a részben átrakott lélekdarabbal "felszerelve" a hajókat figyeli a nagy víz fölött. Szerencsémre nem túl feltűnő egy sólyom a tengeren, hiszen az éhség sok állatot arra késztet, hogy a tenger felé nézzen egy kis plusz táplálékért, meg a harci lázban égő shinobik nem nagyon szokták a madarakat figyelni, szerintem az utolsó dolog, amire figyelnek. Az alvás nem volt nehéz, gyorsan és sokat alszom, ugyan szeretek sokat aludni, de könnyen ki tudom pihenni magam és egy kis mozgás és olyan, mintha az egész éjszakát átaludtam volna. Ha nem felderítést végeztem, akkor szívesen beszélgettem a társaimmal és el is mondtam mindent magamról, leginkább a képességeimet és a technikáimat, amiről azonban mélyen hallgattam az az hogy valamikor én is a Víz szövetségének tagja voltam, hiszen a Hold, ki tudja mért, úgy döntött, hogy ahhoz az oldalhoz áll.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Okt. 07 2015, 16:37

// Inu: Ha jól tudom nem szóltál nekem az inaktivitásodról, ha a következő körben nem írsz, akkor sajnos a Front ezen szakaszából ki leszel mesélve //


   Úgy tűnik, hogy Akira élvezi ezt a feladatot, bár nem lehet tudni, hogy egy adott helyzetben mennyire állna ki Kumogakure no Sato mellett. Ami viszont biztos, hogy itt, ebben a csapatban csupa olyan ember van, aki elég erősnek érzi magát egy háború megnyeréséhez. A kérdés csak az, hogy mikor kezdődik el a háború?
   Már erősen besötétedett, viszont a Hold ezüstös fénye és a csillagok pöttyöző csillogása gyönyörű látványt nyújtott mindenki számára, akik észreveszik a világ, talán nem is annyira kicsiny csodáit. Ám a Hold még valamire jó volt: Fényével megvilágította az Óceánt és a partszakaszt, így a tiszta égbolt ezúttal a Villám hasznára vált. Azonban ez nem sokáig volt így. Az éjszaka sötétjében, látszólag a semmiből, feketeség szállt a messzi horizontra, ez a feketeség pedig aljas módon kúszott a védvonal felé. A csillagok egyik pillanatról a másikra váltak a fekete felhők rabjaivá, hamarosan pedig a Hold is eltűnt az égboltról. Esik... Zuhogó eső, ami egyet jelent: Kirigakure itt van!
   Nem tudni, hogy ki adta ki elsőnek a parancsot, de a partszakasz teljes hosszában villámnyalábok és tűzgolyók szálltak fel az égbe, dacolva a hatalmas szemű esővel. Itt Kavari volt az, aki egy mozdulatsor után, a karja lendítésével egy magas tűzcsóvát lőtt az égbe, ezzel jelezve a Kirigakurei támadást.
- Készüljetek!
Kiáltott le a nem őrségben lévőknek, akik fegyvereiket megfogva felsorakoztak odalent és a bunker, valamint az őrtorony tetején.
- Hát elkezdődik...
Sóhajt nagyot a Taijutsu és Kenjutsu mester Umoi, majd hosszú fekete haját kisöpri az arcából.


// Posztolási határidő: 2015.10.27 - A posztokat addig kérem írni, hogy feltűnik a Kirigakure flotta, ami hatalmas és sokkal nagyobb, mint amire számítottatok. //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akira on Kedd Okt. 13 2015, 10:03

Lojális ember vagyok igaz valamikor a Víz szövetségének oldalán voltam, de számomra az már a múlt. A vérem ugyan odaköt, de a Villám országában vagyok, most az ő shinobijuk vagyok és ez számít. Kirigakuréhoz alapvetően sem köt túl sok érzelem, annyi sem, amennyit egykori falum táplált, hiszen sosem segítettek nekem, nem volt velük személyes kapcsolatom, így nem félek, hogy ismerősbe bukkanhatok és ezzel a hovatartozásom is kérdésessé válhat. Nem akarok, hiszen én most Kumohoz tartozom és nem lenne jó, ha a faluban megkérdőjeleznék a lojalitásom.
Az este kezd leszállni, Izanagi is hazatért, mert már túl feltűnő lenne egy nappali madár éjszaka, de azért nagyjából tisztában vagyok a hadi flotta egy részével, hiszen a sólyom látta azt, de sajnos nem az egészet. Moon mellettem van, míg Izanagi esti szállást keresett magának, hiszen a farkassal ellentétben a sólyom nappali lény és az egész napos felderítés után megérdemli a pihenést, viszont a technikámat nem oldottam fel rajta. A hold gyönyörű ezüstösen süt le ránk, a csillagok pedig a látványt még tetézik. Háború közeleg, talán az utolsó esélyem, hogy ezt a csodát lássam. Nem hiszem, hogy a ninják a csillagokat bámulják, nekem viszont erőt ad. A Hold gyermeke vagyok, még ha jelenleg a Hold el is takarja azt.
Amíg ezen gondolkodtam hirtelen minden elsötétül és nagy fekete felhő közeleg, majd esni kezd. Ez nem természetes eső, érezni rajta a chakrát és ha az ember fél perccel korábban az égre nézett, akkor az teljesen tiszta volt, még a szél sem rezdült, hogy a felhők ilyen gyorsan ideérjenek. Moonra a társam és ő az egyetlen, akivel képes vagyok használni a vadállat ember klón technikát és a gatsuugát, Izanagit pedig hagyom pihenni, viszont szükségem van egy fegyverre. A tűzek és a villámok jelzik, hogy itt az ellenség, már ha valaki nem vette volna észre a jelekből. Megharapom a kezem, majd kézpecséteket mutatok, ahogy valószínűleg többen is a környezetemben, hogy aztán a falra tegyem a kezem, hogy a következő pillanatban megjelenjen egy kis, fehér menyétke, aki már korábban is megmentette az életem, Yukino a kis orvos tanonc.
- Yukino, ismét a segítségedre van szükségem. Lennél a fegyverem, ahogy legutóbb?
Remélem a kis menyét segít, ahogy múltkor is, mert ha nem így tesz, akkor arra a néhány felszerelésre kell szorítkoznom, amim van és a technika tudásomra. Szerencsére a tai jutsut nem hátráltatja az eső, viszont a tűz technikáimat annál inkább, de nem félek, hiszen az akadémiai technikákkal, néhány egyéb és tai jutsu tudásommal nem vagyok hátrányban az esőben, mint a legtöbb másik tűz elemű shinobi a táborban. Az eső már ideje esik, amikor megjelennek az első hajók, majd az egész flotta a láthaton feltűnik. Aktiválom a shikyaku no jutsumat, de egyelőre nem teljes mértékben, csak az érzékeimet erősítem fel vele és némileg a kinézetem változik, de ez a tartásomon nem látszik.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Okt. 31 2015, 16:47

// Akira: Ha van a menyétnek képességei akkor tüntesd fel az Adatlapon. (Jutsuk) ha nincs mert nem úgy lett elfogadva akkor ne írj neki technikákat.
Inu: Küldtem pm-et, amiben leírtam minden tudnivalót //


   Az események felpörögnek, egyre több minden történik. Messze van a csapat a Kikötővárostól, de látható módon ott sem jobb a helyzet. A felderítő hajók elbuktak és a Kirigakurei flotta vette át az irányítást a tengeren. Hamarosan a Kumogakurei Csatahajók is el fognak bukni, innen a partról ez könnyen megállapítható, elvégre hatalmas hajók tűntek fel, amik szinte a látható tenger teljes szélességét lefedték. 
   Akiráék védőállomása a Nyugati partszakasz közepén terült el, így nem a legszélén, de nem is a legjobb helyen. Percek múlva már látható volt, hogy mindegyik csatahajó egy-egy tornyot célzott meg.
- Ez őrültség! Egy hajón talán több százan is lehetnek! Nem tudjuk őket feltartani!
Ordítja odalentről egy kétségbeesett Chuunin.
- Igaza van. - szólalt meg a nyugodt Umoi - De maradnunk kell, hogy a legtöbb információt szerezzük meg.
- Igen! - Kavari hangja felerősödött - Mindenki készüljön fel a visszavonulásra! Amint megérkezett az ellenség, a Kikötőváros felé vesszük az irányt, hogy csatlakozzunk a többi csapathoz. Ki kell várnunk, amíg megérkezik a hajó, hogy a lehető legtöbb információt szerezzük meg az ellenségről!
Kiabálta, mire mindenki tudomásul vette és bólintott. Egyedül Inu volt az, aki rezzenéstelen arccal, némán nézte az eseményeket.
   Ahogy telik az idő, az egyik csatahajó már-már vészesen közel került a parthoz. Ekkor Kavari elmutogatott néhány kézjelet, mire a toronyból egy hatalmas, forró tűznyaláb lőtt ki az ellenségre. Ám ennyiben nem állt meg a dolog, újra kézjeleket formált, majd a újra megismételte a technikát, pontosan ugyanoda célozva, ahová az előző technika is betalált. Sikerrel olvasztott egy nagyobb lyukat a hajó orrába, lehetséges, hogy többen megsebesültek, de ez még nem tartóztatta fel az ellenséget.
- Odalent! Mindenki Raitont!
Kiabálta le, mire a lent lévő Chuuninok, közösen használtak egy-egy Raiton technikát, amik a hajó jól vezető fémtestét és a vizet találták el, ám a hatás nem látszott, ugyanis az óriás továbbra is feléjük tartott. A következő pillanatban pedig a víz felemelkedett a hajó alatt és körül, majd mint egy szökőár, úgy dobta feléjük az ellenséget!
- Lefelé a toronyról! A bunkerre!
Adtak ki a parancsot Kavari, mire mindenki aki a toronyban volt, Akirával együtt egy nagy ugrással a kőbunker tetejére került. Azonban Inu nem mozdult. Talán nem volt elég gyors, vagy az események lesokkolták, de a hatalmas hajó és a torony törmelékei magukkal sodorták őt... A társai nem tehettek érte semmit.
   A hajó hatalmas robajjal és csikorgással, földrengéssel esett a partra, széttörve a tornyot. A lent lévők közül többen meghaltak, néhányan pedig sikeresen Shunshinoltak odébb. A kőbunker tetején egyedül Akira, Umoi és Kavari állt. No meg persze Akira segítői. Várták az ellenséget, akik valószínűleg a hatalmas, több méterre föléjük magasodó hajóból fognak érkezni.
- Várjuk ki a megfelelő pillanatot...
Suttogta Umoi...
// Inu játékának itt vége, Akira te reagálj a történtekre. Moont és az idézett menyétet Te irányíthatod. A következő körben chakrát és állapotot is írok már. Határidő ugyanaz, mint Kawachinál ^^ //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akira on Szer. Nov. 11 2015, 19:45

//Menyétek képességei beírva//

Az események történnek én gyorsan meg lettem fosztva néhány technikámtól, hiszen esőben a tűz technikáim használhatatlanok, vagy legalábbis jóval kisebb hatékonysággal, mint általában. Szeretem az esőt, mert megtisztít, de most a legrosszabbkor jött a számomra, bár a villám elem használókat meg nem igazán zavarja. Ők előnybe vannak a vízzel szembe. De ezen nem nagyon van időm gondolkodni, mert a saját szememmel kell végig néznem, ahogy a felderítő hajóink elbuknak és itt már nem kérdés, hogy a csatahajóinknak sincs esélye. A csata a szárazföldön fog eldőlni, mert a vízen már eldőlt. Gyorsan fel lett mérve a támadó flotta mérete és az az ember tömeg, ami ekkora hajóval jöhet. Nem akarunk belegondolni, hogy mekkora embertömeg érkezhet ekkora flottával. Figyelem a rövid beszélgetést ésé felkészültem a menekülésre. Yukino a vállamon feszült volt, hiszen ő nem igazán vett még részt ekkora csatában és nem igazán tudta, hogy mit is kellene tennie, de én sem. Gennin vagyok, így figyelek és követem a nálam tapasztaltabb és feljebb lévő emberek parancsait és utasításait. Az idő lassan telik, de nem elég lassan, mert a következő pillanatban egy hajót veszünk észre, ami már olyan közel van, hogy ha akarnám, akkor még kezet is foghatnék néhány ninjával, akik a hajón vannak.Ekkor Kavari ellőt két tűztechnikát, majd parancsot adott, hogy villámot mindenki. A támadás látszólag hatással volt a hajóra, annak kellett ennie, mert a víz és a fém jól vezeti az áramot, de nagyon változás nem történt, mert a hajó továbbra is felénk közeledett, majd hirtelen egy hullám kezdett kialakulni a hajó alatt és az emelkedni kezdett. Egyből jött az egyértelmű parancs: Menekülés! Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy hova, hiszen a helyet is megadták, így ugrottam is át a bunkerre Visszanéztem és akkor vettem észre, hogy a társam továbbra is a hajót nézi és a következő pillanatban eltűnt a szemünk elől. Nem volt kérdés, hogy mi lett vele, kivéve, ha iszonyatosan szerencsés és valami megfogta őt és túlélte a több tonnás hajó megérkezését, bár ennek hangyányi esélye van. Inun kívül többen meghaltak, de volt szerencsés, aki időben érzékelte a veszélyt és sikeresen megmenekült. Várjuk a támadás, mert amíg nem ismerjük az ellenfél erejét, addig nincs értelme. A parancs megérkezett, hogy várjunk, így jobb híján mást nem nagyon tudtam csinálni.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Nov. 19 2015, 19:13

A csapat feszülten várakozott, ez idő alatt pedig több Genin szédülten esett le a hajóról a földre. Ám ez nem tartott sokáig, hiszen ez még nem a győzelem. Rengeteg tapasztalt ninja jelent meg a törmelékek között, majd kardjukat könyörtelenül mélyesztették bele a földön fekvő túlélőkbe. Nem tellett sok időbe, mire a csendes gyilkosok kiszúrták a bunker tetején ácsorgókat, ám amint ez megtörtént, Umoi két kezét maga elé tartva, hamarosan több száz szikrázó shurikent indított meg az ellenfél felé.
- Rendben! Itt az esély! Vissza!
Ordította Kavari, majd a látszólagos holtestek közül ketten felemelkedtek és a csapat után indultak, ugyanis Akira, Umoi és Kavari megindultak a mögöttük lévő torony felé, ahol szintén harcok dúltak. Ám ez nem ilyen egyszerű, különsképpen a Kirigakurei Onin egységekkel szemben. Elvégre a csendes gyilkosok, könnyedén ölték meg az eddig halottnak vélt személyeket, majd nem kevés Shurikent indítottak útnak a menekülők felé. Ezeket Umoi néhány briliáns kardlendítéssel védte, ám ahogy Akira egyet pislogott, szinte egy tempót tartva tűnt fel egy maszkos Onin egy méterre a Genin mellett. Na a kézfogós dolog itt valóban szó szerint érthető volt, olyan közel volt hozzá, kezében pedig egy Tanto, amivel lecsapni készül.

// Háború, karakter halál, Fórumkaland, stb. Onin... Légy résen és légy okos. Ami történik a posztom alatt az kb 10 másodperc alatt történik meg. //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akira on Hétf. Nov. 30 2015, 14:11

Nagyjából mindenki épségben megúszta a hajó támadását, de hát áldozatok mindig vannak és most is szemem előtt tűnt el egyik társam, akivel az elmúlt pár napban igen jó ismeretségbe kerültem, de shinobiként ez benne van a munkaköri leírásban, ez ellen nem tudok mit tenni, csak reménykedni, hogy valamilyen oknál fogva túlélte azt, hogy a több tonnás hajó ráesett. A hajó érkezése ahogy láttam azon lévőknek sem teljesen zökkenő mentes, jó néhány tapasztalatlanabb szédült le a korláton keresztül, de ez nem tartott sokáig, hamarosan meg is jelennek az első tapasztalt harcosok is megjelentek, majd leszúrták azokat, akik túlélték a hajó érkezését, majd kiszúrtak minket. Umoi ekkor támadást indított, majd menekülőre fogtuk, bár nem sok esélyünk van a képzett oinin ellen, vagyis nekem nem igazán. Alig pislogok kettőt, hogy elinduljak, mire az egyikük ott terem mellettem és gondolom, hogy nem ismerkedni akar én pedig nem akarok megismerkedni a késével. Nem sok időm van, hogy reagáljak már támadásba is lendül egy tantoval, hogy elválassza a testem a fejemtől. A fejemre szükségem van az élethez, bár mostanában egyre többet használom gondolkodásra is, legyen szó az életemről vagy akár egy- egy komolyabb harcban, de most sok időm nincs, így ismét a reflexeimhez és a tudásomhoz nyúlok, ami már sokszor kihúzott a bajból. A kezembe, pontosabban az öklömbe kezdem el gyűjteni a chakrámat, majd kihasználva, hogy jóval alacsonyabb vagyok az átlagnál még összébb húzom magam a térdem behajlításával, majd egyenesen az oinin gyomorszáját célzom a gouwannal, ami nem csak kellemetlen lesz, de nyerek vele egy kis előnyt, lévén, hogy jó néhány métert fog repülni az ütéstől és valószínű, hogy jó néhány bordája el is fog törni az ütéstől. Remélem így lesz, mert akkor menekülhetek és teljesíthetem a visszavonulási parancsot.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Dec. 10 2015, 16:20

Pusztakézzel menni egy pengét szorongató képzett gyilkos ellen? Merész döntés, főleg, hogy a csapat hátrányban van. Ám ami megmentette Akirát, az nem más, mint a távolság. Az idő alatt, amíg az Onin meglendítette kis fegyverét, addig Akira méretének és gyorsaságának hála tökéletesen eltalálta az Onint, aki mintha szél fújta volna, úgy repült el méterekre a csapattól, egyenesen le a szakadékba, a hegyes és éles sziklákkal tűzdelt zátonyra. Ám itt még nincs vége. Hamarosan több átlátszó tű húzott el a csapat mellett, ám nem látták őket érkezni, pontosabban amikor látták őket, már késő volt... A víz senbonok fájdalmasan szúrták át a csapat minden tagját, majd utána vízzé váltak. Ekkor Kavari megfordult. 
- Mindenki! A legerősebb távolsági támadását! 
Mondta, majd kézjeleket kezdett mutogatni, ahogy Umoi is. Most Akirán és a segítőjén a sor. Már ha bevetnek bármilyen technikát, vagy éppen van érdemleges technikájuk erre a támadásra, amivel valószínűleg Kavari fel akarja tartóztatni a támadókat, ugyanis ahogy Akira megfordul, már legalább 50 támadót lát 200 méterre tőlük fegyverrel a kézben. A legtöbben Oninok, de van köztük Genin is. 


// Határidő Kawachinál Smile //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akira on Szomb. Dec. 19 2015, 00:21

Néha előnyös, ha az ember alacsonyabb az átlagnál és az ilyen esetekben az sem hátrány, ha jártas a közelharcban, főleg akkor, ha nem nagyon van idő fegyvert rántani. A reflexeim és a tudásom sokszor mentett meg, most sincs máshogy. Nem tudom, hogy az oinin mire számított, hogy talán könnyű dolga lesz egy genninnel, de a rang nem minden, van olyan, hogy az ember képzett és erős ellenfél és nem azért gennin, mert nem alkalmas magasabb rangra, hanem mert úgy jött össze az élet, meg amúgy is nem a rang számít, hanem az elkötelezettség. Én most azért vagyok itt, hogy bizonyítsak a falunak, hogy bebizonyítsam nem akarom elárulni őket, viszont tudni kell, hogy tervben van, hogy hazatérek, még ha pontosan tudom is a következményeket. Oinint, mintha a szél fújta volna el, úgy repült egyenesen a szakadékba, ha az ütés nem volt halálos, akkor a zuhanás biztos. Alig volt időm örülni a dolognak, mert alig hogy az oinin eltűnt elég látványosan és kérdést kizáróan, hogy ki volt a ludas a dologban, támadást kaptunk be, későn vettük észre, ugyanis a következő pillanatban láthatatlan víz senbonok szúrtak át mindhármunkat. Én is és Yukino is kézpecsétekbe kezdünk, majd támadásba lendülünk, míg a menyét számomra ismeretlen szél elemű technikát vet be, fuuton: kamikaze, míg én a katon: kasumi enbu no jutsu// tűz elem: jégtánc technikát vetem be, hogy aki esetleg olyan technikát vet, amivel tüzel tehet gyújtani, ami akár lehet egy tűz elemi technika de akár egy villám elemű technikát is képes erősíteni. Sajnos nem nagyon van távolsági technikám, így csak támogatni tudom a csapatot, mielőtt visszavonulunk.

//Bocsi a csúszásért, egy kicsit gázos volt ez az időszak//
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Dec. 27 2015, 19:22

   Yukino és Akira is bevetette a technikáit, és így tett Umoi és Kavari is.
- Katon: Karyuu Endan // Tűz Elem: Tűzsárkány Rakéta
- Raisōgu: Seiza Katachi! // Villámfegyver: Csillagkép Formáció!
Hangzottak a technikák nevei és hát a négy technika megjelenése hatalmas káoszt teremtett a  harcterületen. Az ellenfelek lassan voltak csak képesek reagálni, ugyanis Akira és Kavari kombinált technikája támadta meg előbb őket, miközben a tűzön áthaladó, több száz elektromos kunai és shuriken az elektromosságot fokozva felizzodtak, addig Yukino szele erősítette fel mindezt. A pusztítás leírhatatlan volt, szinte egy elemi robbanással ért fel mindez. A Suiton technikákat úgy párologtatta el, ahogyan csak lehetett, miközben a próbálkozó Doton védelmet a Raiton és Fuuton keveréke úgy törte át, mintha csak papírból lenne... Ám nem volt idő bámészkodni, a technikák létrehozása után maguk mögött kellett, hogy hagyják a lángok förgetegét...
   Ahogy haladnak előre, maguk előtt látják egyre közelebb a tomboló Kirigakurei hordát, ahogyan egyik őrtornyot rombolják földig a másik után. Így nincs mit tenni, túl nagy a túlerő, a csapat lefordul az erdőbe, majd néma csöndben haladnak egyre mélyebbre az erdő sűrűjébe, az éjszaka közepén... Majd Kavari megálljt parancsol.
- Reméljük tiszta a terep, de most szavaznunk kell... Mint látjátok, Kirigakure túlerőben van és sorra döntik romba a védőállomásokat. Valószínűleg hamarosan a Kikötőváros is elesik és Kirigakurei egy kulcsfontosságú pontjává válik. Nekünk viszont cselekednünk kell. Vagy ellopakodunk a Kikötővárosba, miközben annyi honfitársat mentünk meg amennyit csak lehet, vagy pedig visszavonulunk a faluba és felkészülünk a válaszcsapásra. Egyéb ötlet?
Tette fel a kérdést Kavari, majd miután megbizonyosodik afelől, hogy nem akar senki semmit mondani, vagy éppen, hogy akar, lassan szavazásra bocsájtja a dolgot.

// Reagálj és a következő posztom után kell csak szavazni. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akira on Szomb. Jan. 02 2016, 10:02

Yukino is gyorsan döntött, hogy milyen technikát akar bevetni, ahogy én sem sokat gondolkodtam, hiszen egyetlen távolsági technikám van, ami csak támogató, de most iszonyatosan jól jött. A tűz, villám és a szél kombinációja szinte elpusztíthatatlanná tette a támadásunkat. Hiába próbáltak védekezni bármivel a három elem ellen a másik kettő hasznavehetetlen volt, mert ahol a tűz csődöt mondott, ott a villám vagy a szél győzedelmeskedett. Három olyan elem, amit a legnehezebb kombinálni, mi mégis megtettük és anélkül, hogy gyakoroltuk volna ezt. Ez az, amikor az ember a hazájáért küzd, még akkor is, ha nekem nem ez az eredeti. A támadás után viszont nem nagyon volt idő, hogy örüljünk az eredménynek, mert azonnal menekülőre kellett fognunk. Moon gyorsabb volt nálunk, hiszen négy lábú és sokat jártunk az erdőbe és a sziklák között, meg hát farkas, ez a vérében van, nem úgy, mint egy kutyának, aki már elfelejtette azt, amit egykor ősei tudtak. Ugyan el- el tűnt előre, de időnként visszatért hozzánk, hogy megnézze mi a helyzet, majd a következő pillanatban újra eltűnt. Egyre mélyebbre hatolunk, majd Kawari megálljt parancsol. Fölösleges menekülni, hiszen túlerőben vannak. Felvázol két tervet, de nekem eszembe jut egy másik.
- Mivel a kikötő úgyis elesik, szerintem térjünk vissza, viszont van egy ötletem, hogyan tudnánk innen segíteni a fogságba esett társainknak. Akik ismerik az idéző technikát, azok idézzenek meg egy állatot, lehetőleg minél nagyobbat, amit ismernek és küldjük őket harcolni, hogy kiszabadíthassák a társainkat.
Adok egy ötletet és várok a reakcióra. Nem tudom, hogy ki tud idézni, de amíg várok a válaszra, addig Yukinohoz fordulok.
- Ha elfogadják az ötletet, akkor a te segítségedre is szükségem lesz.
Remélem elég jó ötletnek bizonyul, bár nem szívesen áldozom fel a nin- juukat, de kevesebb bajuk eshet, mint nekünk.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Jan. 19 2016, 13:16

   Hatalmas káosz alakult ki a kombinált technikák nyomán. Azonban a csapat nem gyönyörködhetett abban, amit tettek. Talán pont Akira nagy területre ható technikája volt az, ami menekülési esélyt teremtett, ugyanis az Ő lángjai nagy területet fedtek le, így tették azt átláthatatlanná, de kevésbé voltak pusztítóak. A másik három technika már annál inkább...
   A menekülés közben pedig, amikor már tiszta volt a terep, megálltak és együtt próbálták eldönteni, hogy mi legyen. Akira egy olyan tervet talált ki, ami megnyugtatja a lelkiismeretüket és közben el is tudnak menekülni. Ám mindenki tudta, hogy ez a cselekedet nagyon kevés eredményhez vezet. Ám Umoi és Kavari összenézett, mire Umoi bólintott egyet helyeslően.
- Legyen.
Mondta Kavari, majd megformálta a szükséges kézjeleket, majd hátrébb lépet és a földre nyomta a kezeit. A következő pillanatban a füstből és porból, egy vöröses színű, erősen pikkelyes, gyík és szalamandra keverékéhez hasonló lény jött elő... Umoi idézett lénye egy vakond volt, ami nem sokkal volt nagyobb, mint Moon, a szalamandra pedig akkora volt, mint egy oroszlán.
- Terv?

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akira on Csüt. Jan. 21 2016, 21:00

A támadást nem csak a chakrák közötti tökéletes összhang tette pusztítóvá, hanem a hazaszeretet, amit a technikákba öltek bele. A támadásból viszont azt megtanulhattuk, hogy nem mindig a pusztító technika az, ami a legnagyobb segítséget nyújtja, ugyanis az én technikám egy támogatás volt, mégis ezek a technikák felerősítésére tökéletes volt és megalkotta a menekülési utat. Menekülünk, de aztán megállunk, hogy tervezzünk. Nekem van egy ötletem, de egyelőre nem árulom el, csak felvetem, hogy a ninjuukkal lehet, hogy van esélyünk.
- Terv? Az állataink egy kis belső felfordulást koznak, addig Yukino megkeresi a fogságba esett társainkat és egy hátsó ajtót kreálva kiszökteti őket.
Mondom el a tervemet, majd én is a megfelelő kézpecséteket mutatom, majd megharapom az ujjam és a földre teszem. Füst és reményeim szerint Wazarashi, a futó, jelenik meg, hogy őt is beavassam a tervbe.
- Üdvözöllek Wazarashi. A segítségedre van szükségem. A kikötő el fog esni, viszont fontos lenne, ha minél több társunkat megmenthessünk. A többi ninjuuval az oldaladon szükségünk lenne egy kis felforduláshoz, Yukino pedig a zavarodottság között kiszabadítja és elvezeti a társainkat egy kevésbé figyelt útvonalon.
Remélem mindenkinek elfogadható a terv, mert nem nagyon szeretném senkinek a bőrét vásárra vinni, de ha segíteni akarunk, akkor muszáj kockáztatni és erre a ninja állataink a legkisebb kockázatok, mert ők egyszerűen eltűnnek, ha esetleg bajuk történne.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szer. Jan. 27 2016, 22:18

Egy- egy klón külön külön nem éppen erős, lévén, hogy kevés chakrát fektettem bele, viszont talán a maradék elég ahhoz, hogy valakit annyira legyengítsen, hogy ha túl is éli az illető, akkor se okozzon már komoly gondot. A jövőben rá kell jönnöm, hogy egy klónnál mennyi az a chakra, amit érdemes belefektetni, tudva hogy nekem mennyi van. Egyelőre várok, hogy a gőz leszálljon és kiderüljön, hogy mennyire volt hatásos a támadásom. Várok és közben már a következő támadáson jár a fejem, sőt már azon, hogy mi lesz azután, hogy ezzel végeztem. Valószínűleg Kaitonak fogok segíteni, ha szükséges, vagy ha nem, akkor az öreg fegyvereit nézem át, hátha akad valami használható, olyan, ami talán értékes vagy tud valamit, amire szükségem van. Várok, mint az ülő budha a megvilágosodásra. Örüljek vagy bánkódjak? Nem tudom, ugyanis, amikor a köd leszáll, ami az esőnek hála gyorsan megtörténik, a férfi ott áll, viszont gyakorlatilag élő hulla. Sebes, vérzik és az egyik szeme teljesen használhatatlan. Nem vagyok teljesen ostoba, hogy lebecsüljem ellenfelem, még így sem, hogy már csak a hazaszeretet állítja meg a lábán, azért támadásba lendülök és lecsapok a kardommal, amire viszont talán nem számít és jól jön, az a második elemem és a hien, amit a támadáshoz használok is, így amint a két kard összeér elég megrázó élményben lesz része és talán már végre be is fejezhetem a harcot. Ha ez nem elég, akkor egy rövid párbajba kezdek, majd egy másik technikát is alkalmazok, már ha ki nem derül, hogy ellenfelem is villám elemű vagy valamiért immunis a villámra, ami a Raiton: Hiraishin // Villám elem: Villámisten technika, ami ebben a helyzetben még ha csak némi kisülést eredményez is, az eső miatt hatványozott eredménye lesz és rövidre zárható harcot láttunk. Talán a támadás Shinko ellenfelét is érheti, bár közvetlenül Shinko is veszélyben van így, de két ellenséges ninja élete a tét és nem hagyhatom őket élni, a társam meg talán túléli valahogy, hiszen a technika nem ad akkora kisülést
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 752

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akirama Mamorou on Csüt. Jan. 28 2016, 21:54

//Hááát őőő... a vízenjárást biztosan, de a falramászást biztos nem ismeri…//

Azt megkerülve, hogy álmaim világába zuhanjak, elkezdtem fejben összegezni, hogy megvettem e, avagy elhoztam e egyáltalán mindent, ami kellhet, kelleni fog. Shurikenek, fuumák, senbonok, jegyzetek, pipa. Ninjato, szerszám, tekercs, tinta. Pipa. Tárolók? Le se vettem őket. Na, váltó ruha? Basszus… Összesen két szett ruha, és egy edző váltó. Gratula, Mamou! Sikerült valamit megint igencsak elrontanod. Elmentél a háborúba, úgy, hogy meg sincs minden szükséges eszközöd. Mindegy, felpattantam, ágyam szélére ültem, és nekiugrottam a táskám rend szerinti átpakolásának. Biztos nem hoztam több ruhát? Úgy tűnik. Pénzem? Mire kéne… Azér’ ahogy látom, az azért itt van… Megint csak szép munka. Sebaj, csak el ne hagyjam. Minden más úgy tűnik a helyén van. Kivéve…: DRÓT! Nem hiszem el! Nem hoztam! (Nem mintha otthon lenne…) Még venni sem vettem! Mihez kezdek? Mi lesz így? Váááááh!
„Milyen rangban vagy? Gondolom, Genin…” hallottam Kagero-san hangját. Kicsit kizökkentem a ritmusomból, felnéztem, eszemben volt még a problémám, de kicsit enyhébb hangon odabiccentettem, egy ’uh-huh’ hangocska kíséretében. Még mindig ideges voltam, de kicsit megnyugodtam. Reméltem, hogy nem csak én vagyok ilyen béna…
„Nem volt fura, hogy a lány annyira kitűnve a tömegből, úgy beszélt és viselkedett, mint egy tapasztalat Chuunin, vagy Jounin? Ráadásul nem tűnt közülünk valónak. Azok, akik kicsit is tapasztaltak, tudhatják ezt.” kérdezte, és jelentette ki. Őszintén nem tudom, hol volt a mondatban a hangsúly, mármint nem vagyok biztos abban, hogy tényleg kíváncsi a véleményemre, vagy csak úgy kérdezi.
„Hát… igazából valami furcsa volt, de nem gondoltam ebbe bele… Amúgy is…”
itt Mizukage-samára gondoltam. Egy titkos ügynököt küldene közénk? „… Mizukage-sama nem tenne ilyet. Nem küldene közénk valakit.” ekkor jutott eszembe egy másik lehetőség is. Mi van, ha… „ …nem is közülünk való? Mi? Azt mondod, hogy valaki közénk küldte, és az őröknek eleinte fel sem tűnt? Ne hülyéskedj, Kagero-san.” nevettem fel*. Nem gondolva arra, hogy esetleg megsérthetem a lányt.
„Ano… Kagero-san? Te nem hagytál otthon semmit? Tudod… nekem sikerült…”
felnéztem, és nagy vigyorral az arcomon felé fordultam. „Se elég ruhát, se drótot nem hoztam… Pedig a drót csévélő technikát leszámítva, nagyjából semmi támadó technikám nincs…”
Válaszát várva néztem felé, és reménykedtem, hogy nem vagyok egyedül a bénaságomban.


„Nemsokára összehívják a Genineket egy étkezésre, utána pedig megkezdődik majd az oktatás. Ne aludj el ha lehet.” mondta Kagero-san nem sokkal később.
„Hai-hai. Nem fogok.”
mondtam, és egyből a hátradőltem, a falnak fordultam, és pillanatokkal később vajon, mit csinálhattam? Igen. Pontosan. Elaludtam.


*Itt Mamou kb olyan módon nevet, mint ahogy Tada Banri szokott a Golden Time c. animében, aki látta érti.
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Tottori Shinko on Vas. Jan. 31 2016, 22:26

A tervem egész jól sikerül. Ahogy elhajítom a kardomat, a felém száguldó shurikenek lepattannak róla, ráadásul a kunoichit is megzavarom és nem aktiválja a technikáját. Miután oldalra gurulok, újabb támadásba lendülök. Az ellenfelem nem tud mit csinálni ellenem, így hát könnyedén neki zúgok. Együtt érünk földet, miközben csontok recsegése hallatszik. Úgy tűnik, elintéztem a shinobit. Hallom, hogy a halálán van, de még nem szenvedett ki. Így hát megkeresem a kardomat, felveszem a földről és újra a kunoichihez sétálok.
Nem érzek ellenszenvet az ellenfelem iránt. Sajnálom szegényt, hisz ő csak a dolgát próbálta végezni, vagyis a hazáját védte. Éppen ezért becsülöm. Letérdelek mellé, bal kezemmel eltakarom a szemét. Nem akarom, hogy ez legyen az utolsó dolog amit lát. Lassan a magasba emelem a kardomat:
- Sajnálom!
Már éppen lesújtanék, amikor valami felfénylik, nem is olyan távol. Ahogy felnézek, meglátom az elektromosságot, ami felénk "kúszik". Azonnal hátra ugrok és próbálom kiszúrni honnan jön az újabb fenyegetés. Ekkor jövök rá, hogy Kawachi az. Ő használt egy villám technikát, amely ráadásul engem is eltalált. Igaz, hogy éppen csak érintett, de akkor is elzsibbadt a bal kezem. Azonnal feldühödök, legszívesebb azonnal nekiesnék, de most nem tehetem meg.
- Te eszement, figyelj oda jobban! - üvöltöm felé, majd kardommal Gouka-ra mutatok. - Te pedig mi a francnak vagy itt? Ha a következő összetűzésnél nem segítesz nekünk, akkor én magam fogok végezni veled! Majd azt mondom, hogy dezertőr vagy. Elvégre itt vagyunk egy másik országban, te pedig nem teljesíted a feladatodat!
Mérgesen teszem el a fegyveremet, majd jelzem nekik, hogy folytassuk az utunkat. A vérnyomásom eléggé megugrott, de a tettlegességig nem fognak fajulni a dolgok.
- Menjünk tovább és keressük meg a csapatainkat. Nem szeretnék túl sokáig kószálni ezen a vidéken. Ki tudja milyen meglepetések várnak még ránk...
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Feb. 02 2016, 18:45

//
Mamorou & Shinko --> Nagyon jól hozzátok a karaktereteket! Jó a Szerepjáték! Very Happy
Kawachi/Akira --> Szemlátomást sokat fejlődtél mostanában ami az írást illeti. Egyre jobban tetszik. ^^
//


Akira
Az idézés sikerrel járt, ahogy a társaié is, majd Akira vázolta a tervet. Mindenki figyelt és bár nem tűnt egyik társa sem lelkesnek, mégis bólintottak a tervre.
- Valószínűleg esélytelen a terv a mi közreműködésünk nélkül, de megér egy próbát.
- Szerintetek mennyi esélye van annak, hogy foglyokat ejtenek? Lemészárolnak mindenkit.
Mondta Kavari, majd felállt.
- De megér egy próbát. Jobb, mintha csak szimplán megfutamodnánk az Istenit!
Mondta némi indulattal a hangjában, mire Umoi is felállt.
- Akkor minden világos? Induljatok!
Mondta, majd a Ninjuuk útnak indultak.
- Akkor menjünk.
Jelentette ki a Katonhasználó, majd a csapat remélhetőleg megindul a falu felé. Természetesen Umoi és Kavari megindulnak, a kérdés csak az, hogy Akira forgat-e még valamit a fejében?Mamorou (Téged viszlek tovább a Második Frontra)

A lány felhúzta a szemöldökét a fiú reakcióján. Nyilván tapasztaltabb Kunoichiről van szó, vagy legalábbis a megfigyelőképességei egészen fejlettek, mivel olyannyira könyneden kezeli ezt a témát és annyira lenéző pillantást vet a fiúra, mintha csak egy gondterhelt Sensei nézne az éppen bénázó tanítványára.
- Bizonyára már a legelejétől figyelték, hogy miben mesterkedik. Többszörösen is kitűnt a tömegből. Ez lett a jussa. Bár, az való igaz, hogyha Ő egy kém, akkor elég rosszul csinálta azt, amit. Hacsak nem az volt a célja, hogy elfogják.
Mondta a lány. Ha Mamorou reagál valamit és a lány is tud rá, akkor megtörténik a párbeszéd. Később viszont a fiú pakolni kezd, majd rájön, hogy nincs nála a teljes felszerelése. Bár a Fronton harcoló ninják szinte nem hoztak váltóruhát meg hasonlókat, elvégre nincs ilyesmire idő, de a Geninek idejük 70%-át valóban nyugalomban fogják tölteni, így ilyen kényelmi és higiéniai problémákra is gondolhattak.
- Majd mosol magadra minden nap.
Jelenti ki a lány, majd felül az ágy szélére és benyúl a bokájára csatolt tárolóba. Egy tekercs drótot vett elő, majd odadobja a fiúnak.
- Fogd! 2x5 méter drót. A technikához nem a legjobb, de csak ez van nálam. Valószínűleg nekem nem kell majd.
Mondta, majd felállt és abban a pillanatban ahogy felállt, megszólalt a hangszóró.
- Minden Genin gyülekezzen a kantinban! Ételosztás következik és eligazítás!
Mondta a hang, majd a hangszóró recsegések és ropogások közepette elnémult.
- Menned kellene.

// A drótot felírhatod ^^ Az előző posztban kérdeztél valamit de lusta vagyok visszanézni. Majd írd meg mi volt az Very Happy //Shinko & Kawachi
(A technika nem ekkora hatótávú, de vegyük úgy, hogy esik és így lett akkora)

   Bizony tépázza az ember idegeit a háború, de még inkább az azt alkotó harcok és végül az emlékek azok, amik egyeseket életük végéig kísértenek. Vajon mennyire szenvedett volna a lány, hogyha Shinko átszúrja őt? Mi történt volna? Csak tette a kötelességét, ahogyan a lány is...
   Kawachi technikája a kelleténél talán sokkal jobbra sikeredett, ugyanis ellenfelét sikeresen kiütötte, ahogyan a lányt is a földön és még Shinkot is eltalálta. Gouka pedig elég távol állt mindentől ahhoz, hogy ne kapjon a technikából.
   Normál esetben nem tanácsos egy Kumoi ellen Raitont használni anélkül, hogy ne ismerte volna ki a használó az ellenfél képességeit, ám most egyértelmű volt a helyzet. A fickó elterült a földön és semmilyen mozgást nem mutatott. Az életjelei viszont még közelről felismerhetőek lennének, ahogyan a lányé is, akit nem ért annyira a technika, de tökéletesen kiütötte egy időre.
  Az indulatok pedig elszabadulnak. Egyre sötétebb van. Kirigakure felhői a fényt adó holdat is elérték. Shinko és Kawachi éppen csak látják egymást, ahogyan Goukát is. Majd mikor a kardos fiú társa felé szegezi a fegyvert. A fiú csak hebegett-habogott.
- De Én... Nem... Nem akarok...
Arcára rémület, csalódottság és a teljes érzelmi káosz ült ki. Lelkileg egyáltalán nem kész a harcra. Nem méltó a Kirigakurei neveltetéshez, egy cseppet sem méltó. Ám amikor Shinko eltette a kardját, egy süvítő hangra lesz figyelmes Kawachival együtt. De már késő! A Kunai villódzva állt bele Gouka fejébe, elsuhanva Kawachi és Shinko között. A becsapódás ereje hatalmas volt, azonnal ledöntötte a Genin a lábáról, a holttest pedig félig lógó fejjel terült el a sötét éjszakába. A két Genin nem látja, hogy honnan jött a támadás. Shinko az erdő szélén állt a tenger felé nézve, balra a Kikötőváros és a Front nagyobbik része, így számára jobbról érkezett a támadás, míg Kawachi háttal a tengernek, az erdő felé néz, jobb felé a Kikötőváros balra pedig a hajók és a hátrahagyott társak. Így számára balról jött a támadás. Egymás között nagyjából 8 méter távolság van.
   Ahogyan elnéznek a támadás irányába, egy-egy Raiton technika fényét látják a távolban, valamint kardok ütközésének szikrája pattan elő. Nagyon úgy tűnik, hogy ezek csak távoli fények, a hangok is azt mutatják. Körülöttük lassan viszont csendesedik le minden... A sötétben csak a fények között cikázó messzi harcosok körvonalait látják. A Kikötőváros viszont, már lángokban áll... Mit tesznek?

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akirama Mamorou on Kedd Feb. 09 2016, 00:43

// Hát, akkor megyek a Második Frontra Very Happy A kérdésem meg ez volt: //Ha kijátszom az év végi jutsum, és ott kijátszok hozzá drótot (drót csévélő technika), akkor az még befér ide?// De szerintem már felesleges:D Illetve, írtam h milyen technikát szeretnék tanulni… ha nem nagy kérés, lehet inkább ez? Ninpō: Ayame Tori // Ninja Művészet: Írisz Madár //

Figyeltem Kagero reakcióit, válaszait. Azt mondja, hogy az előbbi nő tényleg kém lenne? Nem tűnik lehetetlennek, de elég béna, ha ilyen hamar kiderült. Mindegy, most már nem kell vele foglalkozni. Ami volt, elmúlt. Gondoltam ekkor. Ültem az ágyam szélén és gondolkoztam. Nem tudtam teljesen hova tenni a dolgot továbbra sem, de próbáltam megfeledkezni róla. Őszintén, nem ment. Nem tudom miért, de nem ment. Ugye nem… Csak nem…. Nem lehet… Ugye nem távoli rokonom, és azért nem tudok megbékélni a dologgal, mert valamilyen fura dolog folytán érzem legbelül? Dehogy, nem érzek semmit legbelül, legalábbis ilyet. Mondjuk, nem tudom, hogy az az ’ilyen’ az milyen…
„Bizonyára már a legelejétől figyelték, hogy miben mesterkedik. Többszörösen is kitűnt a tömegből. Ez lett a jussa. Bár, az való igaz, hogyha Ő egy kém, akkor elég rosszul csinálta azt, amit. Hacsak nem az volt a célja, hogy elfogják.” fűzte hozzá a lány.
„Nem tudom, Kagero-san. Nem tudom…” megráztam a fejem/color] „Hagyjuk, ne foglalkozzunk a témával, összezavar. Amúgy, te is genin vagy?” tettem hozzá mosolyogva.
Majd valamivel később megkaptam a választ idióta kérdésemre, hogy mi lesz a ruháimmal.

„Majd mosol magadra minden nap.” Ez eszembe se jutott. Őszintén. Meg sem fordult a fejemben ez a lehetőség. Nem azért, mert el lennék kényeztetve otthon, csak hát nem jutott eszembe, na.
„He-he, igaz is…”
bólintottam kínomban, majd a témát annyiban hagytam, és pakolgattam, rendezkedtem. Hallottam, ahogy mögöttem mozgolódik szobatársam, majd hangját hallom.
„Fogd! 2x5 méter drót. A technikához nem a legjobb, de csak ez van nálam. Valószínűleg nekem nem kell majd.” és azzal a lendülettel hajította felém a két tekercs eszközt. Gyorsan reagáltam, és jobb kezemmel hátranyúlva el is kaptam mindkettőt egyszerre. Éreztem a lökést, és dörzsölést tenyeremben, de mondhatjuk jelentéktelennek is. Hátrafordultam, majd odamosolyogtam:
„Köszönöm szépen. Biztos nem fog kelleni?”
tettem hozzá bizonytalanul a kérdést mondókámhoz.
Visszafordultam ágyamhoz, felálltam, és két oldalt övemre csatoltam külön-külön a két tekercset, végét szabaddá tettem, hogy gyorsan előkaphassam, ha kell akármire. Ledőltem ágyamra, és befelé fordultam. Pillanatra elszunyókáltam, majd arra a kellemes mondatra keltem, hogy:

„Minden Genin gyülekezzen a kantinban! Ételosztás következik és eligazítás!”
hallottam a hangos recsegést.
„Menned kellene.” fűzte hozzá Kagero-san a beszédhez, és mozgolódásomhoz.
„Hai-hai. Azonnal indulok.”
bólogattam, és kikászálódtam az ágyamból, ajtó felé vettem az irányt, és a mögöttem lévő lánnyal nem is foglalkozva korgó gyomromat kezdtem el követni a hajó élettelen nyüzsgő folyosóján. Hosszú lesz a sor.
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akira on Szomb. Feb. 13 2016, 23:29

Látszik, hogy senki nem lelkes az ötlet hallatán, ahogy én sem örülök neki, de ha van valakinek jobb ötlete, akkor állok elébe. Nem szép dolog mással elvégeztetni a munkát, de a nin-juukkal kevesebb dolog történhet, mint velünk és talán a saját életünk mentésével és minél több társaink életének megmentésével több esélyünk lesz, mintha eszetlenül visszamennénk és hullazsákban térnénk vissza a faluba, mint hősök. Mi jobb? Segíteni a társaidnak, miközben te életben maradsz vagy csatlakozni a hullákhoz, akikre úgy emlékeznek, mint megtette azt, amit a faluért tenni kellett. Én a magam részéről inkább az előbbit választanám.
- Én is tisztában vagyok, hogy nélkülünk sokáig a terv nem hatásos, de ha meg tudunk menteni pár társunkat, már többet tettünk így, mint ha visszamennénk meghalni. Valóban foglyokat sem valószínű, hogy ejtenek, de a fejükkel gondolkodva néhányat életben hagynak lévén, hogy kiszedhetnek némi információt belőlük. Az utóbbi sorsra valószínűleg a magasabb szintű ninják jutnak, az ott maradt gennineknek nincs esélyük, ha csak mi nem segítünk rajtuk.
Elindítom a nin-juuimat a többiek után és reménykedem, hogy sikerül a tervem. Mielőtt ég követném a csapatot kézpecséteket mutatok, aminek hatására az elemi chakrámból tűzgömbök jönnek létre, amik a katon: onidoro// tűz elem: démon lámpás technika hatása. A tűzgömböket a kikötőbe irányítom. Ugyan nem látom az ottani helyzetet, de nagyjából mindegy, hogy mi történik és mi lesz a célpontja, mert a kikötő már elveszett. Mivel nincs messze a célpont, így csak pár másodpercet várok, hogy a tűzgolyók elinduljanak, mert a chakrámmal az irányt megadtam, néhány hajót céloztam meg, messze a nin-juuk dühöngésétől. Most pedig lelépek, követve a társaimat reménykedve abban, hogy a tervem legalább néhány társam életét megmenti.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Tottori Shinko on Vas. Feb. 14 2016, 21:29

Már majdnem végzek a nővel, amikor az idióta Kawachi egy villámtechnikával elkap minket. A kezem kissé megbénult, de annyira azért nem vészes a dolog. Azonnal leteremtem Kawachi-t, majd Goukára mutatok a kardommal és ő is kap egy keveset a "jóból". Ezt követően elteszem a kardom és próbálom összeszedni a gondolataimat. Ekkor pedig valami elsuhan mellettem. Azonnal követem a hang irányát, majd látom, hogy Gouka elterül a földön.
- Fenébe! - mordulok fel. - Kawachi, hasra! - adom ki a parancsot, majd elterülök a földön.
Amint lent vagyok, kigurulok oldalra, végül kézjeleket alkotok meg. A következő pillanatban egy ködpamacsot lehelek ki, ami hamarosan beteríti a környezetünket. A Kirigakure no Jutsu most nagyon hasznos lesz, elvégre nagyon is jó vagyok a lopakodásban. Miután leszáll a köd, teljesen hangtalanul indulok el abba az irányba, ahonnan a támadás jött az előbb. A Muon Satsujin segítségével próbálom megközelíteni az ellenfelet és ha sikerrel járok, akkor egyszerűen csak hátba szúrom. Ha többen vannak, akkor közéjük rontok és próbálom mindet lefejezni a kardommal.

//Hát ez most nagyon nem ment... elnézést!//
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Kedd Feb. 16 2016, 15:33

Harc az életem, ninja vagyok és ez az én utam. Vannak céljaim, amit el akarok érni és a hábor is csak egy akadály, amit le kell győznöm. Nem futamodok meg, ha kell akkor segítek Kirigakurénak kiírtani az egész villámok földjét. Nem számolom, hogy hány embert kell megölnöm. Háború van, nincs idő arra, hogy a megöltek felett siránkozzak. A technikában sem gondolkodom, azért figyelek a társaimra, de ha nincs más választásom, akkor nem riadok vissza olyan technikák bevetésétől sem, ami miatt társaim is veszélyben kerülhetnek. Kumoi ellen raitont bevetni nem biztos, hogy jó, hiszen ők a raiton technikák mesterei, de ezúttal jó ötlet volt, még ha Shinkot is eltaláltam a technikával. A férfi kifeküdt, de az életjelei még léteznek. Egy mozdulat és a férfi halott. Goukát én csak akkor fedezem fel, amint Shinko éppen megneveli. Legszívesebben egyszerűen félbevágnám és később közölném a felettesekkel, hogy elesett a harcok során. Ezt a problémát gyorsan megoldotta valaki. Egy süvítő kunai repült felénk. Nem vagyok elég gyors, hogy elkapjam, reagálni nem volt idő, de azt gyorsan felmértem, hogy a kunai villám chakrával volt feltöltve. A célpont Gouka volt és telitalálat. A srác, aki pár pillanattal ezelőtt menekül akart, most holtan fekszik és egy újabb ellenféllel állunk szembe. Azt már tudja rólunk, hogy mind ketten jók vagyunk a kenjutsuban és az én egyik elememmel is tisztában van. Mi pedig annyit tudunk, hogy villám elemmel rendelkezik. Egyelőre nem tudok a halott ellenfelemmel foglalkozni, pedig a fegyverei között talán akadhat valami hasznos, de előbb az élőkkel kell foglalkozni.
- Gyere elő!
Nem mondok sokat és inkább várok. Védekező állást veszek fel és készülök a támadásra. Felkészítem az egyik legveszélyesebb technikát, amit ismerek, ami nem csak az ellenfelemre is veszélyt jelent, hanem rám is. Ha átadom az irányítást a kard szellemének, ami a shodou// első osztály technikával történik. Már használtam a technikát, de zanbatoval még nem. Szerencsére van olyan technikám, amit ehhez a fegyverhez sajátítottam el. Egyelőre nem vetem be, csak várom a támadást és csak előkészítem a technikát. Ha pár másodpercig nem történik semmi, akkor lassan hátrálni kezdek a halott ellenfelem felé, hogy átnézzem a felszerelését.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 752

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Feb. 20 2016, 13:09

Akira

Így tehát a Villám Országának Partvidéke elesett, azok a Kumoi ninják pedig, akik átlátták a helyzetet, sikeresen visszavonultak. Így tett Akira is és a csapata, akik ugyan erős és képzett ninják, mégis tudják, hogy felesleges az életüket adni egy eleve veszett ügyért, sokkal többet fognak érni majd az ellentámadás élén. Persze Akira is bizonyára így gondolkodik és többé-kevésbé behatárolja a Kikötővárost és a Kiri flottát, ám az erdőből nem képes látni a hajókat meg semmi egyebeket, így a tűzgöbök kérdés, hogy egyáltalán eljutnak e az ellenségig és nem csak jelzésként funkcionálnak az ellenségnek... Ám nagyon úgy tűnik, hogy mindenki most mással van elfoglalva, így a csapat képes visszatérni a faluba, ahol már több visszavonult ninja is tartózkodik, így a jelentést már más leadta.

// Számodra véget ért a játék, majd folytatod a második körben. +26 chakra. Azért ennyi, mert egy nagy fórumkalandról beszélünk és mert nem öletted meg magad ostoba döntésekkel. Viszont az utóbbi technikának nyoma lesz, mivel az irány és az irányíthatóság itt most nem játszott //


Kawachi & Shinko   Shinko azonnal cselekedett, lehasalt, majd odébb gurulva létrehozta a Ködöt, ami természetesen az ellenfél és a társa helyzetét is megnehezítette, ám ez még csak egy hátráltató tényező, nem pedig valódi hátráltatás, és ha egyéniben gondolkozik, akkor a legjobb volt, amit tehet. Ám abban a pillanatban ahogyan ez megtörtént, az égen több tűzgömb is megjelent és szétszóródtak minden felé, az egyik éppen Kawachi mellett csapódott a talajba, egy kisebb pusztítást hagyva maga után.
   Jól látható volt hogy a technika messzebbről érkezett és nem egy pontos támadás volt, az, hogy a közelükben csapódott be csak pusztán véletlen. Ám az előttük lévő, ismeretlen és láthatatlan ellenség már nem tréfa dolog. A köd sűrű volt, így Shinko bátran mozoghatott, ám a köd területéről nem igazán érzékelte az ellenfelét, azonban a mozgás alatt, hirtelen hasító fájdalom és egy éles hang érződik, hallatszik, aminek az eredménye az, hogy Shinko elterül a földön. Egy Raiton technika áldozatává vált.
   Mivel Kawachi nem mozdul ki a ködből, így csak a felvillanó, halvány kékes fényt látja, valamint a ködre vetülő társa árnyékát, ahogyan elterül a földön. Itt lenne az ideje a csapatmunkának? Akárhogy is, Shinko természetesen még életben van, azonban az idegrendszerét ért sokk és az égető érzés a testében a földre kényszerítette. Valószínűleg egy nagy hatókörű, távolsági technikát kapott be, mert hogyha ez egy közvetlen Raiton támadás lenne, akkor a szíve megállt volna. Így viszont csak a földre kényszerítette, ahonnan még van esély felállni, viszont most nem tudni miért, de 10 méterre tőle érzi a köd területén az ellenséget.
Mamorou
- Vízen járást, függőleges területen való megmaradást már tudja a kari? Vagy ezt már kérdeztem?

   Mamorou tehát beszélgetésbe kezd a lánnyal, aki egészen nyugodt és hűvös természetűnek tűnik. Ám Mamorou "hagyjuk a témát mert összezavar" válaszára a lány felvonta  a szemöldökét, ami látható is volt, azonban az azonnali kérdés, valóban elnyomta az előző témát.
- Nem.
Mondta, majd folytatódtak az események. A drót hiányával kapcsolatban nemmel bólintott, majd amint Mamorou megindult kifelé, Ő kényelembe helyezte magát az ágyon és valószínűleg el is aludt. Úgy tűnik, hogy Ő nem vesz részt a gyűlésen és nem is fog enni... Furcsa.
   Geninek serege indult meg a kantin felé. Sokaknak folyt már a nyála egy jó kis ételre, sokan pedig remegő kézzel és kissé kétségbeesett arckifejezéssel mozogtak idebent, mivel nem tudhatták, hogy mi vár rájuk. Ami viszont biztos, hogy azok a Geninek, akik már tapasztaltabbak, ők már régen a Front felé tartanak, akár az első sorokban.

// Bemész. Több asztalt is látsz, egy menzához hasonlít az egész helyiség. Annyi, hogy van egy ajtó, ami mellett egy férfi áll. Egy hosszú pult van ahol Dango és Rizs van kirakva, teljes egészében önkiszolgáló. Írd le, hogy Mamorou mit tesz. Addig írd a történetet, hogy leül étkezni, miután pedig mindenki befejezte, felcsendül a hangszóró hangja //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.