Déli Blokád

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akirama Mamorou on Vas. Feb. 21 2016, 13:23

„Nem.” kaptam meg a választ a kérdésemre. Nem genin. Hát, rendben, nem kérdezősködöm. Az ajtó felé fordultam, felemeltem jobb kezem, és intettem.
„Rendben. Elmentem enni. Éhenhalok….” fejeztem ki gondolataim, majd nekiindultam. A folyosók tömve voltak emberekkel egészen a kajálda pultjáig. Voltak előttem vagy ötvenen, szóval sajnos nem láttam mi van mára. Ajtóhoz érve észrevettem, hogy ott áll egy figura. Nem szenteltem neki nagy figyelmet, biztos valami biztonsági ANBU, vagy mittoménmi. Éhesen nem szeretek túlgondolni semmit. Körbenéztem a teremben. Tele van. Helyem sem lesz leülni? Mi vagyok én, ló? Meh… eszem állva akkor. Csak kapjak végre kaját.
„Fufhhh…” fejeztem ki érzelmeimet, mire nevetgéléseket, és bólogatásokat vettem észre. Egyet értett velem majdnem mindenki. Szörnyű a sorbaállás. Kajából semmit sem lehetett látni. Mások tálcáján csak pálcikákat és valamennyi rizst láttam. Mi, dango rizzsel? Nem tűnik túl soknak. Max eszek két tányér rizst, meg hat adag dangot… már ha marad.
„Mennyünk már! Nem bírom tovább….” fogtam a hasam. Próbáltam halkan mondani, de megint halottam a kuncogásokat körülöttem. Vagy kinevetnek, vagy együtt éreznek. Engem már nem érdekel, csak menyjen le a sor.
ez így folyt még vagy tíz percig, mire végre tálcát ragadhattam. Szerencse. Majdhogynem tele van minden kajával. Valószínűleg újratöltögetik. Kiragadtam két tányér rizst, meg úgy három pálca dangot, és körbenéztem. Rengeteg asztal van, de mindegyik tele. Nem érek rá erre. Odarohantam az első falhoz, és nekitámaszkodtam háttal. Balkezemben fogtam a tálcát, jobban a hashit, és nekiláttam a rizsnek. Benyomtam a felét, aztán eszembe jutott, hogy van dangom, úgyhogy most abból ettem meg egy pálcát. Aztán rákaptam a maradék fél tányér rizsre, majd megint egy pálca dangora, és megint rizsre. Ezúttal egy teljes tányér rizst ettem meg, és utána a maradék dangom. Jól esett. Végre tudtam gondolkodni. Visszavittem a tálcám a helyére, majd vissza mentem a falhoz, ahol álltam. Vártam.
Nem sokkal később, mikor mindenki a vége fele járt, megint meghallottuk a hangosbemondó recsegését, majd megszólalt valaki a túloldalról. Felnéztem a hangfalra, és figyeltem.
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Tottori Shinko on Kedd Márc. 01 2016, 21:07

Miután létrejön a köd és beteríti a környezetet, óvatosan indulok meg az ellenfelem irányába. Azonban az ellenség ekkor tűzgolyókkal támad és azok fényei eléggé megvilágítanak minket. Ennek ellenére lopakodok tovább, nem foglalkozva azzal, hogy esetleg megláttak. Nyugodtan haladok tovább, amikor hirtelen valami földhöz vág. Pár pillanatra megvakulok, majd egy köhögő roham fog el, amit alig tudok visszafogni, nehogy lebukjak. Úgy néz ki, egy villám technikát használtak rajtam. Nem túl jó jel...
- A fene essen beléd... - dünnyögöm halkan, csak úgy magam elé. Ez nagyon nem volt szép az ellenségtől. Nehézkesen felállok a földről, alaposan megmozgatom a kezeimet, majd megalkotok néhány kézpecsétet. A következő pillanatban az előttem lévő vízbe koncentrálom a chakrámat.
- Suiton: Suikodan no Jutsu! - aktiválom a technikát.
A következő pillanatban egy vízcápa tör elő és indul meg az ellenfelem irányába. Ezt követően egy kerülőt teszek és most már futva közelítem meg a célpontot. Kicsit visszább veszek az óvatosságból és inkább minél hamarabb próbálom elintézni az ellenfelem. Próbálok a lehető leggyorsabban mögé kerülni, majd egyszerűen csak leszúrni a kardommal. Ha szerencsém van, akkor azonnal végzek vele. Ha viszont a támadásom nem sikerül, akkor folyamatosan rohamozom ellenfelemet, de úgy hogy a lehető legközelebb legyek hozzá. Így nem igazán tudná létrehozni a technikát, elvégre ha nem védekezik, akkor könnyen felszabdalhatom.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Pént. Márc. 04 2016, 22:32

Én csak védekezek, de érzem, hogy a tűz golyó csak egy véletlen volt, viszont a közeli ellenfél nem vicc. A támadás távolabbról érkezett és nem volt célzott lövés, viszont meg kell találni. A villám elemtől nem félek, lévén magam is birtoklom, így túlélek egy ilyesfajta támadást, ami viszont Shinkoról nem mondható el. Ekkor köd emelkedik fel, amiben biztos vagyok, hogy a társam hozta létre. Jó lenne, ha egyedül lenne, de együtt kéne dolgozni. Ekkor észreveszem, hogy társam a földre kerül és látszik az is, hogy nem önszántából. A felvillanó kék fény jelzi, hogy villám támadás érte el. Nem gondolkodom sokat egyből a társam mellett termek és várom a következő támadást. Előkészítem a következő támadást, ami majd a raitonnal felgyorsított shunsinon fog alapulni, amit az ellenség felfedte magát, hogy aztán a kuroki giri // szellemfaló hasítással támadjak.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Márc. 09 2016, 17:09

Mamorou

Nos, nem igazán volt hely és nem csak az ifjonc Genin főhősünk, hanem más társai is a falnak dőlve, vagy éppen csak gyorsan, valahol megállva táplálkoztak. Ám ami vicces volt, hogy egyedül Mamorou vett el több adag ételt, amit egészen könnyedén be is nyomott. Ám ezután felcsendült a hangszóró.
- Minden Genin az étkezés után menjen vissza a kabinjába. Kijelölt oktatók fognak foglalkozni minden kabinban lévő csoporttal, akik további utasításig egy csapatot fognak alkotni! Köszönöm a figyelmet!
A hang igazából jellegtelen volt, nem említésre méltó, ám amit mond az már lényegesebb. Így hát miután mindenki megebédelt, visszatértek a kabinba. Így tett Mamorou is, ám egészen érdekes látvány fogadta, vagyis inkább olyan, amire nem igazán számított: A maszkos lány helyén, aki a drótokat is adta, egy kövér, kopasz fiú állt, kedves tekintettel, míg Hariko ágyánál egy vékony lány állt, kellemes levendula színű hajjal, néhány kicsiny szeplővel. Mindketten igazán aranyosnak és barátságosnak tűntek...


Kawachi & Shinko

A vízcápa villám gyorsan halad előre hatalmas erővel, ám nem történik semmi és ezúttal Shinko mozgást is érez, de nem látja pontosan a ködtől ellenfelét, akármennyire is koncentrál. Mintha egy kard lenne annak az árnyak a kezében, aki egyszerűen csak hatástalanította a cápát. Így jobb meggondolnia, hogy mit tesz, mivel nem biztos az ellenfél helyzetében. Eközben megérkezik mellé Kawachi, akivel talán össze kellene játszani.

// Felhívom a figyelmet a kaland komolyságára. Ezen kívül írjátok le megint, hogy mit tesztek, most csak egy lehetőséget adtam arra, hogy átbeszéljétek a helyzetet. Az ellenfél egyre közelebb ér, úgy tűnt, hogy a Suiton támadás egyszerűen hárította. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Tottori Shinko on Szomb. Márc. 19 2016, 10:52

Elégedetten várom, hogy a cápát célt érjen, de amikor hirtelen megszűnik a támadásom, meglepődök. Úgy néz ki, az ellenfelem könnyedén kivédte a cápabombát. Már éppen megindulnék, hogy közelharcban próbálkozzak, amikor a társam megjelenik mellettem.
- Csak hogy itt vagy! - szólalok meg. - Az előbb egy cápabombát lőttem az ellenfélre, de az hatástalanította. Ezen kívül úgy érzem, kard van a kezében. Mit szólnál, ha megtámadnád, közben én elterelem a figyelmét. Néhány víz technikával megpróbálom sakkban tartani, amíg megközelíted. Ha már ott vagy nem messze tőle, akkor megyek és én is támadok. Nem vagyok nagy szám kenjutsuban, de szerintem ketten el tudunk intézni egy ellent. Jelenleg abban az irányban van, kb ott találod - mutatok az ellenség irányába.
Ezt követően megvárom, hogy mit válaszol. Ha nem megy bele a tervembe, akkor meghallgatom az övét és az alapján mérlegelünk. Ha viszont az én tervem szerint harcolunk, akkor azonnal megalkotom a szükséges kézpecséteket.
- Indulhatsz! - mondom, majd aktiválom a technikámat. - Suiton: Ja no Kuchi!
Hirtelen a környezetemben lévő vízbe koncentrálom a chakrámat. A következő pillanatban az esővíz megremeg a talajon, majd robbanásszerűen előtör a vízkígyó, de úgy hogy rövid időre engem is ellep az örvény. Amint létrejön a kígyó, azonnal az ellenfél irányába küldöm és azzal próbálom a földre küldeni. Ha elugrana előle, akkor irányítom tovább. Ha megsemmisíti a kígyót, akkor három cápabombát lövök ki egymás után.
Amint Kawachi eléri az ellenfelet, feloldom a ködöt, ami lassan oszladozni kezd, majd kézbe veszem a ninjato-mat és megindulok én is. Próbálok a lehető leggyorsabban lopakodni és hátulról meglepni az ellenfelet.


//És a hangulat zene: https://www.youtube.com/watch?v=OcUulyx5HM0 Smile //
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Csüt. Márc. 24 2016, 21:21

Amint észreveszem, hogy Shinko a födre került és még a technikát is látom, legalábbis az árulkodó jeleket egyből a segítségére sietek és miközben segítek neki félszemmel az ellenfelünket figyelem. Shinko gyorsan tervet eszel ki, de nem minden részlete tetszik. A sikertelen támadást tudomásul veszem, de nem tulajdonítok neki túl sok 
- Gyorsabb vagyok, mint a technikáid, még engem találnál el. Inkább tartsd egy bizonyos távolságon kívül, mert van egy ötletem. Ha szólok, akkor engedd közelebb de csak akkor!
Ha Shinko megbízik bennem annyira, hogy elhiszi, hogy van tervem és nem csak blöffölök, akkor előkészítem a dolgot és egy néhány támadás után, amikor az ellenfél úgy érezheti, hogy most jött el az ideje a támadásnak bevetem a hegyekben tanult technikámat, aminek vízostor a neve. Nem elkapni akarom az ellenségem, csak fizikai kapcsolatot akarok vele teremteni, hogy a víz ostoron keresztül megtámadhassam egy villám elemű technikával, aminek még akkor sem biztos, hogy ellen tud állni, ha villám elemű is. A technika viszont nem igazi támadás, csak a valódi támadás elrejtésére szolgál.
- Most hagyd abba!
Kiáltok Shinkonek, ha az én támadásom véget ért és amint a társam befejezi a támadást azonnal a villámmal felgyorsított shunsint vetem be, majd az egyik katanát előrántva azzal támadok a villámcsapás nevű kenjutsu technikát vetem be.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akirama Mamorou on Pént. Márc. 25 2016, 00:40

Kényelmesen álldogáltam a fal mellett, nekitámaszkodva, jobb lábamat magam alá tettem támasztéknak, bal lábamat áthelyeztem jobboldalamra. Karjaimat összefontam, fejemet leszegtem, és szememet becsuktam. Nem gondoltam semmire, csak emésztettem. Próbáltam gyorsan, mert ugye akármi következhet, és kellemetlen lenni ennyi kajával edzésnek indulni. Pár perc telhetett el, és máris recsegni kezdett a hangosbemondó, ahonnan nemsokára meg is hallhattuk az újabb „közérdekű bejelentést,” ami így szólt:
„Minden Genin az étkezés után menjen vissza a kabinjába. Kijelölt oktatók fognak foglalkozni minden kabinban lévő csoporttal, akik további utasításig egy csapatot fognak alkotni! Köszönöm a figyelmet!”
Felemeltem a fejem a szövegelés közben, majd egyből az ajtó felé fordultam, és megindultam előre. Végig vágtam az előző útvonalamon, fehérfalú folyosók, szűkek, sok volt belőlük. Megkerestem az emeletemet, amolyan oda sem figyelve, befordultam a folyosóra, és végigmentem a legutolsó szobáig, ami előtt a takarító segített be nem is olyan rég. Befordultam, leültem az első ágyra, ami természetesen az enyém volt, majd felnéztem. Felnéztem, és felugrottam. Eléggé megijedtem a fura látványtól.
„E-egy sze-szerzetes?”
dadogtam  ijedtemben, és hátraestem az ágyamra, majd körbe néztem a szobában. A következő pillanatban megint igencsak megijedtem, de most inkább meglepődtem. Egy csinos fiatal (korombeli, csak így szebb mondani) hölgy állt velem szemben, azaz oldalt… ’Levendula lila hajszín, és szeplők. Istenem, mondd, létezik ennél gyönyörűbb párosítás? ’ szakítottam meg egy pillanatra szívrohamomat egy belső monológgal.
Mikor egy pillanatra magamhoz tértem, felpattantam, és kirohantam a szobából, de az ajtóban megálltam egy másodpercnyi bocsánatkérésre. Kihajoltam, megnéztem a szobaszámom, pipa. Folyosó száma, pipa. Emelet? Pipa. HAJÓ?! Gondolom pipa. Visszafutottam a szobá(m)hoz, és behajoltam, majd csendesen megkérdeztem a lánytól:

„Ez az én kabinom?”
majd ránéztem a szerzetesre, és rá kellett jönnöm, hogy csak egy jól megtelt srác. Ejj, biztos kényelmesen belefér a bőrébe… Igenlő válasz esetén bemegyek, leülök az ágyamra, és elkezdek pakolni idegességemben.
„Amúgy, mi a fene történt errefele? Mármint, nem rémlik, hogy itt lettetek volna az előbb…”
tettem fel kis idő múlva a kérdést, majd fejemhez kaptam, és felpattantam. „Elképesztően modortalan vagyok, még ha meglepett voltam, akkor is. Akirama Mamorou vagyok, Hívjatok nyugodtan Mamorounak, vagy Mamounak… Az Akiramát, ha lehet, hagyjuk.” A további kommunikációban részt veszek szívesen.
Egy dolog zavart összesen… Mi történt Kagero-val? Még egy embert elvisznek? Lehet, hogy valami titkos meglepetést szervez a kapitány a csapat számára, lehet, hogy ők a titkos beépített emberek. Kagero, és a másik hölgy… Kérdést nem akarok feltenni ezzel kapcsolatban, majd kiderül, ha kiderül…

//Számítok Kagero-ra még, vannak tippjeim, hova vitted Very Happy//
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Márc. 31 2016, 18:20

Shinko & Kawachi - Nem igazán értettem Kawachi tervét, majd kibogozok valamit belőle

   Shinko nem sok mindent tehetett, így megbízott társában és felkészült. Viszont mindkettő érzékelését rontja a köd, ezért  Shinko feloldotta a technikát, ám abban a pillanatban, az ellenségnek vélt árnyék szertefoszlott, a következő pillanatban pedig Kawachi vállába irtózatosan nagy fájdalom hasított. Olyan volt, mintha a bőrén keresztül, az izmain át, egészen a csontjaiig szúrna a hasító fájdalom. Már reagált volna, amikor azzal a lendülettel a fájdalommal együtt nyomást is érzett, majd egy karlendítéssel repült át a szétoszló ködön, abba az irányba, ahol nemrég még az ellenség tartózkodási helyét vélték. Shinko nem várt tovább, létrehozta a technikát, amivel megtámadta a megjelent lányt.
   Igen, Shinko számára jól látható volt, hogy egy copfba font hajú, szőke, Kumogakurei egyenruhát viselő nő támadta meg Kawachit, ami viszont már elsőre feltűnt, hogy az ujjait karom formájában vonja körbe a chakra. Ám nem sokáig gyönyörködhetett a látványban, mivel a Ja no Kuchi betalált, elvégre a támadó nem sokkal Shinko mellett állt a lánynak így nem volt ideje reagálni, a támadás egy fának passzírozta, majd a földre esett. Ám azonnal felpattant és egy harci állást vett fel, ami nagyon hasonlított egy macska harci állására.
   Kawachi eközben földet ér. Minden fegyvere épségben van, nála van, azonban a jobb válla irtózatosan fáj. A ruhán keresztül csak öt vérfolt látszik, nem is tűnik akkorának a baj. Azonban ahogy mozgatni próbálja a jobb karját, leírhatatlan fájdalom nyilall a vállába. Mintha eltört volna, vagy hasonló. Ha nagyon uralkodik magán, akkor képes mozgatni, de minden mozdítás után egyre jobban fáj. Zanbatot pedig a jobb kezével nem is tud használni, mivel ahhoz szükség van az egész karjára.
   Most látják az ellenfelet, aki védelmi állást vesz fel. Viszont Kawachi megsebesült. Mitévők lesznek?


Shinko


Chakratartalék: 80% - Eddig nem írtuk, most írom és úgy döntöttem itt tartotok Very Happy
Állapot: 90% - Fáradsz de még nem érzedKawachi


Chakratartalék: 80% - Szintén
Állapot: 80% - Fáradsz de még nem érzed; Öt nagyon mély szúrás a jobb vállad és a kulcscsontod környékén. A Chakra karmok voltaképpen átszúrták a bőröd, izmaid és átvágták a csontodat, így az ugyanolyan érzetű, mintha eltört volna. A porcok és inak sérültek, képes vagy mozgatni de a sérülés miatt minél többet mozgatod annál jobban fáj és annál súlyosabb a helyzet. Mivel tökéletesen tiszta szúrásokról van szó és csontos területet talált el, így alig vérzik.

// Legközelebb Kawachi írd le, hogy Karddal vagy ököllel támadsz és hogy hogyan, valamint érthetően azt, hogy mikor és miután milyen technikát vetsz be. A víz ostor és Raiton kombó ha betalál az amúgy nagyon jó //Mamorou - Hát rendesen röhögtem a posztodon Very Happy Ha a következő posztban leírod, hogy: Hova lett Kagero? Ki Ő? Kik Ezek? És jó a tipped akkor +10 Chakrát írok jóvá neked ^^ Ha mindhárom kérdésre jó választ adsz, akkor kapod meg a chakrát. Edit: Off részbe értem a leírást Very Happy


   A két Geninnek látszó személy zavartan néz a fiúra, majd amikor az kirohan, a kövér fickó egyik lábát felhúzva, karjait az égnek emelve húzódik odébb, miközben a lány csípőre tett kézzel nézi a jelenetet és az arcára egy olyan ábrázat ül ki, mint aki éppen azon gondolkozik, hogy "hogy került ide?" Ám miután Mamorou is lenyugodott majd megkérdezte, hogy jó helyen jár e, a kövér fiú csak bólintott a rémülettől. Ezután persze csend állt be, majd a fiú visszasétált és újfent értetlenkedett, végül bemutatkozott.
   Erre persze a kövér fiúcska ábrázata is normálissá vált és leengedte azt a furcsa, ijedt pózt, majd leült az ágyára és letörölte homlokáról az izzadtság cseppeket, majd fújt egyet.
- Fúhh... Hála az égnek! Már azt hittem valami baj történt... A nevem Fuhatsudan Kurosu, örvendek a szerencsének és hidd el, én talán még jobban megijedtem, mint te.
- Az én nevem Fuhatsudan Maku. És elmondanád, hogy mi a francot csináltál? Nem, nem voltunk itt az "előbb" a kérdés csak az, hogy mi az az "előbb?" Az ebéd után cuccoltunk be... Te meg!
Fordul a kövér fiú felé, aki már rettegéssel telt arckifejezéssel néz a lányra, aki állva akkora, mint Ő ülve és vastagságra is vagy háromszor olyan vékony, mint Ő.
- Hülye vagy, hogy itt ugrálsz?!?! Milyen Shinobi vagy te?
Förmed rá a lány, majd ökleivel kíméletlenül ütlegelni kezdi a fiú fejét, aki nem szól egy szót sem, csak tűr és fél... A nevükből ítélve rokonok, a lány pedig eléggé házsártosnak és ingerlékenynek tűnik, míg a pufók fiú kedvesnek és gyávának...


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Ápr. 07 2016, 17:11

Shinko & Kawachi

Pontosítottam a posztomon, értem, hogy mi volt a bajod Kawachi, legközelebb viszont arra kérlek, hogy pontosan írd le, hogy mit tesz a karakter. Nem muszáj több "Mi lesz ha" részt belevinni, meg ilyesmi mert adok időt reagálni.

A helyzetetek: Kawachi a nem rég létrehozott köd területén van, előtte a lány. Kawachi a Kikötőváros felé néz és hátat fordít annak az iránynak, ahonnan jöttek. Jobbján az Óceán, balján az erdő. Shinko háttal áll az Óceánnak, előtte egy fa tövében a lány, nem sokkal a lány mellett Kawachi balra, jobbra pedig a Kikötőváros. A lány mögött az erdő és egy fa, balján a Kikötőváros, jobbján Kawachi előtte az Óceán és Shinko.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Tottori Shinko on Kedd Ápr. 12 2016, 20:59

Mivel a társamat jelentősen hátráltatja a köd, kénytelen vagyok feloszlatni azt. Ki gondolná, hogy kirigakurei létére nehezére esik benne a tájékozódás... Így hát volt köd, nincs köd. Sajnos ez nem lett a legszerencsésebb húzás, ugyanis amint láthatóvá válik a környezet, egy ellenséges kunoichi támad a társamra. Kawachi nem igazán tud mit csinálni, a csaj eltalálja a vállát. Ekkor nagyon gyorsan megalkotok néhány kézpecsétet és aktiválom a Ja no Kuchi-t. Az ellenfél azonnal elrepül és egy fához passzírozódik. Azonban ez nem elég ahhoz, hogy ártalmatlanná tegyem, talpra szökken és harci állást vesz fel. Alaposan végig mérem, úgy hogy lássa miről van szó. Szemtelen szemeim szemtelenül( Razz ) megbámulják a nő melleit, majd elmosolyodok.
- Add fel kislány! - szólok oda, miközben kézbe veszem a ninjato-mat. - Ha most leteszed a fegyvert és a fogjunk leszel, akkor megúszhatod élve a háborút. Viszont, ha ellenszegülsz, akkor... - nem fejezem be a mondatomat, egyszerűen csak elhúzom az egyik ujjamat a nyakam előtt.
Biztos leesik neki, hogy mire célzok. Azt azonban egyáltalán nem hiszem, hogy feladja magát harc nélkül. Lassan felkészülök az összecsapásra. Chakrát koncentrálok a kezembe, majd átáramoltatom a fegyverembe. Pár pillanat és aktiválom a Formázás Útját. Nem hozok létre semmilyen speciális alakot, egyszerűen csak chakrával borítom a kardom pengéjét. Mivel nem tudom mire képes az ellenfelem a karmaival, nem kockáztatom meg, hogy tönkre tegye a kardomat.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szomb. Ápr. 16 2016, 13:57

A taktika meg volt és már csak elkezdeni kellett volna, ha nem lenne a köd. Mivel Shinko hozta létre, így neki is kellett feloldania. Amint a köd feloszlott az ellenségnek vélt alak eltűnt. Nem tudom mire vélni a dolgot, talán a ködben nem tud tájékozódni és így a támadásunkra várt, de mivel a köd eltűnt, így ő lendült támadásba. Nem kellett sokat várni a válaszra, mert a következő pillanatban iszonyatos fájdalom nyílalt a jobb vállamba, majd a lendület el is repített a támadó korábbi helye irányába. Minden felszerelésem sértetlen volt és én is, kivéve, hogy a jobb kezem használhatatlanná vált, legalábbis kardforgatásra biztos. ~Peched van!~ Szerencsém van, mert ugyan kardot jobb kézzel képtelen vagyok használni a zanbato használatára egy kézre is van technikám, nem mellesleg a legtöbb kenjutsu technikámat elsajátítottam bal kézzel is, mivel egyszer két hónapig képtelen voltam használni a jobbat, mert levágták, majd visszavarrták. Egyelőre nem készülök támadni, de a kardot, amit korábban is használni akartam, kihúztam a tokból és direkt szerencsétlenül fogtam, mintha nem annyira menne a bal kézzel a fegyverforgatás és várok, hogy támadjon, természetesen felkészültem a Hien használtára, ha védekeznem kell.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akirama Mamorou on Vas. Ápr. 17 2016, 14:07

// Sorry a késésért:D Akkor válaszok! Very Happy
Több ötletem is akadt mostanában, úgyhogy hosszú off rész jön:D
Első ötletem/teóriám, hogy Kagero lesz az oktató/sensei. Most már biztosabb vagyok ebben, mert mondta (írtad), hogy nem genin, és ez egy utánpótlást szállító hajó, ezért gondolom, hogy poénból chuunin+ ninja van a hajón, kivéve Hariko, de ő majd a teória no #2-ban kerül elő.
Ha Kagero a sensei, akkor a Testvérsrácokkal ( Szerzetes, és Levendula-chan) leszek egy 3-man cell-ben. Róluk nem gondolkodtam sokat, de annyi megérzésem van, hogy a csapatmunkájuk kiváló. ( Elég Shounen-t láttam már ahhoz, hogy tudjam, hogy ha valakik nem jönnek ki jól, elképesztő a csapatmunkájuk:D)

A második tézisem, hogy Kagero egy Hariko-t üldöző ANBU, vagy a társa…? Very Happy o.O mindkettő opció. Hariko nem volt benne a nyilvántartásban, feltehetőleg álnévvel jött a hajóra, ez része lehetett a privát küldetésének. Ezt kiszagolta a vezetőség, és ráküldtek egy ANBU-t. (maszk is megvan, igaz, hogy Kakashi-s, de maszk.) Ha a társa, az megmagyarázza, hogy miért lépett le (mondjuk mind megmagyarázza, de ez a legerősebben.).Nyilván, ha a társa, akkor nem kockáztathatja a küldetés bukását, ezért 1.) vagy lezúzott a hajóról, vagy 2.) elbújt a hajón, várva a jó alkalmat. (Mmint Kagero) Ez viszont lehet, hogy kiterjed a Testvérsrácokra, akik szintén lehet, hogy kémek.

OKFEJTÉS VÉGE! Jöhet a Poszt! Very Happy//

Miután a hangulat lenyugodott, és a srácok kifújták magukat egy pillanatra, ők is elkezdtek bemutatkozni. Szerzetesen jól látszott az ijedtsége, főleg a kinti tengerhez hasonlító tajtékzó homlokán. Furcsa pózából, amibe én kényszerítettem, leereszkedett, kifújta a stresszt, és leült. Ezután hozzám fordult, és megszólalt:
Fúhh... Hála az égnek! Már azt hittem valami baj történt... A nevem Fuhatsudan Kurosu, örvendek a szerencsének és hidd el, én talán még jobban megijedtem, mint te.
Beszéde közben zihálva lélegeztem, és ahogy a végéhez ért, hirtelen levegővel jött ki belőlem egy megkönnyebbült „nevetés”. Mondjuk annak nem nevezném, mert amolyan rekedt lovas köhögés beütése volt, de legalább lenyugodtunk… gondoltam. Ekkor a „Levendula Szépség” megszólalt:
Az én nevem Fuhatsudan Maku. Mi van?! Ezek ketten rokonok?! És elmondanád, hogy mi a francot csináltál?Épp szóra emeltem volna a kezem, de a stílusa, és lóköhögésem megakadályozott.
Nem, nem voltunk itt az „előbb” a kérdés csak az, hogy mi az az „előbb”? Az ebéd után cuccoltunk be… Te meg! összeszedtem a gondolataimat, de szájam nyitása közben Levendula-chan (najó… ez a kettő marad nekem Szerezetes, meg Levendula-chan…) neki ugrott a „testvérének”… Hülye vagy, hogy itt ugrálsz?!?! Milyen shinobi vagy te? Vágta a sráchoz.
Vannak dolgok, amiket nem tudok elfogadni. Ilyen például a csapaton belüli erőszak. Nem rémlik, hogy valaha is megütöttem volna Kyuumaru-t vagy neadjisten Ava-chant… Szinte semmi gondolkodás után felálltam, ott teremtem, és megfogtam a lány kezét, és a szemébe néztem.

„Miku-san. Nem érdekel, hogy mi a kapcsolatotok, vagy rokonságotok. Egy faluból vagytok, és egy szobában laktok. Én rám is igaz ez, és amíg ez fenn áll, nem vagyok hajlandó elfogadni ezt a magatartást. Semmilyen jogod nincs felülbírálni mások döntését.”

A monológom után elengedtem a lány kezét, majd visszafordultam az ágyamhoz, és hátranéztem.

„Szerzetes, ne légy töketlen. Főleg ne kint, amikor mások élete múlik rajtad. Ez nem játék, Öcsi.”
és ledőltem az ágyamra.
Ha senki nem reagál, akkor falnak fordulok, és alszom az oldalamon. Egy darabig csak fekszem, aztán gondolataimba merülve dőlök ki. Mégiscsak húz az a has. Főleg egy ekkora adag ebéd után. Ez lesz a második alkalom, az alvásra aznap. Elkezdtem gondolkodni azon, hogy este majd írok egy levelet anyámnak. Apám felől nem hallottam, lehet, hogy majd utánajárok… Nem tudom még...
*

//* élményben lesz megírva, ha nem akadály Very Happy Ja, és nem akartam semmit rákényszeríteni egyik karakterre sem, így jött ki a sztori a részemről… ÉS tudom, hogy ez csak amolyan kis fejbevágjuk a hülyét, de Mamorou máshogy látja…Very Happy//


A hozzászólást Akirama Mamorou összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 17 2016, 14:08-kor. (Reason for editing : Akirama Mamorou)
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Ápr. 20 2016, 14:26

Kawachi & Shinko

   A lány csak mérgesen összehúzta a szemöldökét, miközben macska szemeivel hol Kawachira, hol pedig Shinkora figyelt. Az ellenfélnek különösen nem voltak méretes keblei, inkább a közép kategóriába tartozott. Szőkés haját copfban hátra fogta, így az a háta közepéig ért. Vékony volt és rugalmas, akárcsak egy macska, a szemei pedig megint csak egy macskáéra hajaztak. Sárgásak voltak és a pupillája is elnyújtott volt. Igazából félelmetes szempár, ami most sárgásan csillan meg az éjszakában a Kikötőváros lángoló fényében...
- Nem leszek a Rejtett Köd fogja, arról ne is álmodj te csúszómászó! Háborút indítotok és még van képed ezt mondani?

   Ahogyan ezt a kérdést feltette, máris egész testével Kawachi felé fordult és eszméletlen gyorsasággal indult meg felé. Kawachi még látta, ahogyan a lány elrugaszkodik és egy elmosódott képet is látott, ám ha nem mozdul már az elrugaszkodás pillanatában, akkor komoly bajban lehet, mivel a lány szemből támad. Kawachi jobb oldalát célozza, majd a jobb kezével egy vágást indít a chakrakarmokkal a fiú feje felé. Hogyan próbálja meg hárítani és Shinko eközben mit tesz?

// A támadás 3 másodperc alatt történik meg az elrugaszkodástól a csapásig. Nagyon gyors! Erre figyelj. Ahogyan arra is, hogy a jobb feled sérült, a balban van a kardod. Ha Zanbatoval támadsz, akkor az még nehezebb és lassabb. Ügyesen! //
Mamorou // Mamorou innentől ismerheti a függőleges terepen való megmaradást ch-val, mivel a vízen járás magasabb szint, ezen kívül már van azon a szinten, hogy ez gyerekjáték legyen neki, így nem kell külön tanulni +7 Chakrát kapsz, mivel nem egy konkrét dolgot írtál le, hanem többet, ezen kívül vegyítve az elképzeléseidet az igazsághoz egészen közel áll a teóriád Very Happy //


   Furcsa lehet, hogy a kissé komikus jelenetek után, Mamorou egészen érdekes és komoly arccal, tettekkel töri meg a helyzet nem éppen normális hangulatát. Persze a lány első egy-két ütés betalál, de a nagy darab fickó csak ül és mint aki nem érez semmit, csak reszket, ám nem a fájdalomtól, sokkal inkább attól, hogy a lány kiabál vele. Azonban amikor az ütéssorozat hirtelen abbamarad, mindketten ledöbbent arccal néznek Mamorou-ra és köpni-nyelni nem tudnak.
   Ez után a kis jelenet után Mamorou ledőlt az ágyába és természetesen a nagydarab fickóhoz is intézett egy-két szót. Ám ami ez után történt, nos arra nincsenek szavak... A lány szemei könnybe lábadtak, arca elvörösödött és a földre dobva magát lóbálta a jobb kezét.
- Kurosu ez ffffááááj! Baka! Baka! Nagyon fááj a csuklóóm.
Közben persze folyamatosan potyogtak a könnyei és hát szemlátomást eljátszotta a hattyú halálát, mire a nagydarab fickó talpra pattant és csitítgatni kezdte a nővérét, majd a feje eltorzult, a feje pedig mint egy lufi, a mondandója alatt, úgy  fújódott fel egyre jobban.
- Az egy dolog, hogy lesajnálsz, de hogy a drága nővérkémet is bántod, az már megbocsájthatatlan gaz tettnek számít! Ezért meglakolsz!

Mondta, majd hirtelen a hangosbemondó hangja csendült fel... A fiú azonnal leeresztett, mintha csak egy gőzmozdony lett volna, a lány pedig egy pillanat alatt abbahagyta a hisztit.
- Minden Genin induljon meg a fedélzetre. Kabinok szerint alkossatok csapatokat! A kabinotok bejárata előtt lévő szám lesz a csapatotok száma is. Öt percetek van az indulásra!
Fejezte be a hang, majd néma csend állt be. A Levendula kislány felpattant, majd zsebre tett kézzel, mintha mi sem történt volna, megindult kifelé.
- Na de Maku-chan! Már nem fáj a karod? Hová mész?
- Idegesítőek vagytok... Induljatok meg.
Mondta, majd kisétált az ajtón és megállt odakint. A nagydarab fickó ránézett Mamorou-ra, majd elmosolyodott.
- Bocsi az előbbiért, de nem szeretem, hogyha a nővéremmel szarakodnak.
Mondta ártatlanul, majd megindult a kabin ajtó felé, amin csak a hasát behúzva, legörnyedve és oldalazva fért ki...


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Pént. Ápr. 29 2016, 16:38

Ellenfelem jelen állapotában jobban hasonlított egy macskához, legalábbis az állása és a szeme, mint egy emberre, még ha két lábon is állt. A technikáját eddig nem volt időm megfigyelni, lévén nem is nagyon láttam a korábbi köd miatt. Nem tudom, hogy milyen technikát használ, de nagyon gyors, biztos, hogy gyorsabb, mint én, még a villám shunsinnal sem vehetem fel vele a versenyt, egyetlen lehetőségem, ha előbb tudom, hogy mit akar, mint ő. Arra gyorsan rájövök, hogy a következő célpontja én leszek, mert látszik és ha már egyszer eltalált akkor miért ne végezné el a munkát. Figyelem a mozgását és amint felém fordul és elrugaszkodik én magam is mozdulok, leginkább hátrafelé, de valamivel balra, olyan 20- 30 foknyival a teljes hátra iránytól, mert így jobban eltávoldhatok mégis a következő lépésemmel támadhatok is ellen. Ha sikerül elugranom a támadás elől, akkor amint földet érek egyből támadok is egy előre ugrással ám nem a pengével támadok, hanem csak úgy teszek, mintha le akarnék csapni, de az utolsó pillanatban ököllel, amiben benne van a katana a lendület miatt védekezni képtelen ellenfelemet képen vágom, amitől legrosszabb esetben is jó néhány pillanatra bekábul.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Tottori Shinko on Kedd Május 03 2016, 21:35

Úgy néz ki, hogy egyetlen ellenfél fog elbánni velünk. A kunoichi elég rendesen megruházza Kawachit, ráadásul amikor szólok neki, hogy adja fel, eléggé felháborodik. Újra támadásba lendül, mire a társam igyekszik felvenni a versenyt vele. Nincs más teendőm, mint besegíteni neki...
- Kontrolláld a lélegzeted... - dünnyögöm magam elé a mantrát. - Várj, amíg a célpontod leengedi védelmét.
Lassan két kézre fogom a kardomat. A penge halk búgást ad ki magából a chakrától, ami körül veszi. Tudom, hogy nagyon gyorsan kell lecsapnom és váratlanul, így hát egyetlen csapásba próbálom koncentrálni az energiámat.
- Hangolódj a célpontodra... - suttogom. Minden izmom megfeszül, ahogy a támadásra készülök. Figyelem a nőt, minden egyes mozdulatát, de még nem indulok. - Érezd meg a gondolatait és a mozdulatait.
Az egész testem készen áll, itt az idő. Egy shunshinnal kirobbanok a helyemről és nagy ívben megkerülöm a harcoló feleket. Próbálom a lehető legjobban felgyorsítani a testem, majd oldalról beleszállok a nőbe. ~ Csapj le, mielőtt a célpontod észre vesz! ~ Amint mellette vagyok, előre lendítem a kardomat és megpróbálom ledöfni a kunoichit. Ezzel viszont még nincs vége, nem fejezem be a mozdulatot, megyek tovább és testtel belecsapódok. Megpróbálom arrébb lökni a kumogakureit, közben én is megyek tovább, nehogy Kawachi megpróbáljon levágni. Ha a tervem sikerül, akkor a nő a földre kerül és én is biztonságos távban leszek a társam pengéjétől.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akirama Mamorou on Szer. Május 11 2016, 17:29

Ledőlve az ágyamra reménykedtem, hogy alhatok egy szépet. Persze, hogy nem… Mert miért is tehetném meg? Egyértelmű, hogy valakinek nem tetszik, amit csinálok. Szóval, ez a félkegyelmű asszony, miután ledőltem, elkapta a kezét, és elkezdett bőgni… Ez hihetetlen... Ennyire álszent hogy lehet valaki? Szinte még idegesítőbb, mint az előző jelenet, mindegy, leszarom, alszom inkább. Vagyis, aludnék, mert ez a jobb kifejezés. A leány elkezdett nyavalyogni a testvérének, aki meg persze, hogy felkapta a vizet. Ezek ketten tényleg nem normálisak? Vagy csak ennyire megjátsszák… Remélem utóbbi… Nincs kedvem egy bunyóhoz. Szóval a skac felpattant, és elkezdett lehordani, hogy miért kezelem így a testvérét, és már majdnem nekem jött, aminél kevésbé semmi nem tudott érdekelni, de azért megfordultam, és éppen szóltam vissza neki, hogy csekkolja már le Levendula-chan kezét, hátha van benne egy fej hagyma, ami miatt ennyire sír, de sajnos ezt megakadályozta a hangosbemondó.
„Minden Genin induljon meg a fedélzetre. Kabinok szerint alkossatok csapatokat! A kabinotok bejárata előtt lévő szám lesz a csapatotok száma is. Öt percetek van az indulásra!”
Ez kicsit felbontotta a vitát, amit én kihasználva felpattantam, és az ajtóhoz siettem, amin nem tudtam átmenni, mert Levendula már kiviharzott, valami „Idegesítőek vagytok…” beszólással. Na, ezaz. Hurrá, idegesítő lettem. Sokadszorra, gondolom. Ez után Szerzetes vonult oda, és bocsánatot kért, mert nem bírja, ha valaki a „nővérével szarakodik.”
„Na, ez aztán a család.” mondtam csak úgy magamnak, „Egy idegtépő hárpia, és nyámnyila kisgömböc.”
Sokkomból felébredve megráztam a fejem, és neki indultam a hajónak. Folyosók szokásosan szűkek voltak, és ráadásul még tele is. Először át akartam szlalomozni rajtuk, de aztán rájöttem, hogy ez felesleges, ugyanoda megyünk mind… Szépen lassan szivárgott előre a tömeg, én meg baktattam valahol a közepén. Haladgattunk, de az az öt perc lassan a vége felé haladt, úgyhogy elkezdtem sürgetni a tömeget, de senki sem reagált nagyon. Kezdett elegem lenni, úgyhogy elkezdtem kikandikálni a tömegből. Nem sokkal előttem láttam valami kanyarodást. „Ez nem lehet igaz,” gondoltam, ”Mindenki az átkozott WC előtt áll? No, akkor…!” lenyúltam az előzőleg a combomra erősített drótkötélért, és lecsomóztam a lábamról. Felnéztem a plafonra, és láttam egy, a falhoz erősített lelógó lámpát.”Ayatsuito no jutsu!”
A drót esés közben kilőtt a lámpa felé, majd ahogy fogyott, elkaptam a végét, és felrántottam magam vele. Rákoncentráltam a másik végére, és azzal egy másik lámpára kapaszkodtam, amivel a sor legelejére értem. A kis „Tarzan”-jelenet után talpra érkeztem, feltekertem a drótkötelet, vissza erősítettem a helyére, és neki indultam a fedélzetre.
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Május 12 2016, 15:12

Kawachi & Shinko


   A támadás egyértelmű volt, ám szinte követhetetlen, Kawachi képességei mégis elégnek bizonyultak ahhoz, hogy a fiú agya kiszámíthassa legalábbis nagyjából kiszámíthassa a támadó útját, ezzel pedig esélye adódott arra, hogy elugorhasson előle. Persze alacsonyan siklott és nagyon jól tette, hogy balra, hátrafelé átlósan mozgott, mivel így kétféle irányba is távolodott az ellenségtől, aki a hatalmas lendülettől már nem tudott megállni.
   Az éppen felkészülő Shinko saját magát felkészítő, ösztönző mantrái másodpercek alatt történtek meg, számára mintha megállt volna az idő, így Ő is és Kawachi is látta, ahogyan a lány a kéken villódzó chakrakarmokkal egy vágást intézett még a lendületéből adódóan arra a helyre, ahol az imént Kawachi állt. Bizony a fiú már halott lenne, hogyha nem tér ki, ám azzal a lendülettel ahogyan kitért, már mozdult is előre. A lány ugyan észrevette a támadást, el is hajolt Kawachi ökle elől, igaz a fiú nagyon gyors volt, de a lány reflexei sokkal jobbak.
   A Kumogakurei már éles karmait mélyesztette volna bele Kawachi bordái közé, ám ekkor Shinko is megindult. Igazság szerint az Ő támadása sem járna sikerrel, mivel ha megfigyelik, akkor jól láthatóan a lány gyorsasága és reflexei jóval felettük állnak, ám a nő el van foglalva Kawachival, aki elterelte a figyelmét. Ekkor érkezett Shinko, azzal az oldal irányú szúrással és a brutális ütközéssel... Kawachi előtt minkét személy elsuhant, majd a lány a földre került a testében Shinko kardjával, amit azzal a lendülettel ki is húzott belőle.
  (...)
   A távolban a csatazajok és a harci kiáltások eltompultak, elcsendesültek. Kirigakure győzedelmeskedett, ez teljesen biztos. A Kikötőváros lángokban állt, füst és gőz hatalmas elegye tör a fellegekbe, a felhők fölé. Ez a jelképes győzelem ezen az éjszakán talán megpecsételte Kumogakure no Sato sorsát és talán ezét a két Geninét is... Elvégre ők is kivették részüket a harcokból... A lány a földön és a másik két Kumogakurei erre a bizonyíték. 
   


// Kérnék egy-egy záróposztot. Igazából még ment volna tovább a dolog, de győztetek. Az ellenfeletek összes képessége annyiból állt, hogy Gyors volt, jók voltak a reflexei és képes volt Chakra karmokat létrehozni. Egy Tokubetsu Jounin volt. A kétirányú támadás volt a leghatásosabb ellene, ezt be is vetettétek, bár nem úgy ahogy terveztétek. Nos erre az egészre kaptok tőlem egyenlőre +60 Chakrát. Az eltelt idő a Fórumkaland súlya és a jó taktika. Eddig csak a jó taktika miatt jutottatok el, még ha a nagy részük véletlen is volt Very Happy Jók voltatok. Mehettek tovább a következő Frontra. Ide kérem a posztot: http://narutohun.niceboard.org/t114p50-kikoto#49856 EGY HÓNAP telt el a Partszakasz elfoglalása óta. Azóta kisebb-nagyobb csapatok harcoltak egymással, de semmi komoly, ezek inkább a felderítő csapatok csatája volt.
Kawachi: Az Orvosoknak hála teljesen meggyógyultál, tudod mozgatni és rendesen használni a karod. //Mamorou

   A fiú ezután a kis közjáték után végre elszabadulhatott az ostoba és roppantmód idegesítő kabintársak közelségéből, majd megindulhatott a fedélzetre. Vagyis inkább csak megindulhatott volna, hogyha az útját nem egy hatalmas tömeg állja... Nem volt mit tenni, Ő nem szándékozta kivárni ezt a sok barmot amíg feltornázza magát, így technikáját használva jutott előbbre. Sokak még nem láttak hasonlót, mivel teljes mértékben friss Geninekből állt a csoport, ám sokan a "Felvágós" szót kiáltották utána, vagy éppen kelletlenül "cöccögtek".
   Ám valaki a tömeg közepén állva, beolvadva felfigyelt a fiúra és az ügyességére, maszkja alatt pedig elmosolyodott... De ez most egyenlőre lényegtelen. Mamorou a csapatok elejére került, így voltaképpen az első között jutott fel a fedélzetre, ám rajta kívül már volt fent néhány alak. Mind nagyon komolyak voltak és zsebre tett kézzel várták, hogy mindenki megérkezzen. Hamarosan megtelt a hajó fedélzete, ám Mamorou nem látta sehol a társait. A feladat viszont világos volt: Mindenki a kabintársaival alkosson egy csapatot. Ám nem volt mit tenni, ugyanis megjelent az a szigorú ábrázatú Kiképző, ezúttal a semmiből.
- FIGYELEM!!
Kiálltja, mire mindenki az irányába néz. A hajó orrában állt, az egyik korláton, teljes stabilitással.
   A férfi neki kezdett a beszédnek, ám Mamorou számára ez nem volt jelentős. Általános információkat közölt, amivel senki nem jutott előrébb, ám nem emiatt történt azt, hogy a Genin nem fogott fel semmit ebből az egészből. Egy ismerős alak jelent meg mellette és szólalt fel.
- Te velem fogsz tanulni. Már megkaptam rá az engedélyt.
Kagero volt az, aki feketés-barnás szemeivel egy pillanatra felnézett a fiúra. Szúrós tekintete volt és igen, felnézett, ugyanis Mamorou válláig ért csupán... Merül fel kérdés a fiúban? És ha igen akkor fel meri őket tenni?

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Tottori Shinko on Pént. Május 13 2016, 12:01

//A záró reag//

Alaposan összeszedem magam és sikerül átlényegülnöm orgyilkossá. Pár pillanat alatt ráérzek a nő mozgására, majd meglódulok. Hirtelen, nagyon gyorsan csapok le. A kunoichi erre valószínűleg nem számított, pláne hogy Kawachival volt elfoglalva. Egyszerűen csak oldalról neki ütközök, keresztüldöföm a kardommal, majd haladok vele tovább. Ezt követően egyszerűen csak ellököm magamtól és kiszabadítom a fegyveremet a testből. Majd kifújom a levegőt... Újabb diadalt könyvelhetek el magamban, de ennek ellenére dühösen szúrom a kardom a földbe. Óvatosan meggyőződök arról, hogy az ellenség már halott, majd letérdelek mellé. Megszabadítom a fejpántjától és az övemre kötöm azt.
- Nyugodj békében! - mondom, miközben a homlokára teszem a kezem.
Ezután felállok és a korábban megölt kumogakureit is megszabadítom a fejpántjától, illetve neki is megadom a végtisztességet. Ezt követően újra kézbe veszem a kardomat és elindulok abba az irányba, amerre a csapataink vonultak.
- Gyere, csatlakozzunk a többiekhez! - mondom Kawachinak eléggé szomorú hangon. - Szerintem még jelentést is kell majd tennünk a történtekről... ráadásul egy kis pihenő is nagyon jól esne!
Ekkor elhagyom a csatamezőt. Ha akar, Kawachi csatlakozhat, de ha nem, akkor egyedül megyek tovább.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Pént. Május 13 2016, 14:55

//Záró poszt//

Biztos voltam benne, hogy előre mozdulni talán a legidiótább ötlet, amit a nő támadása ellen tehetek, hiszen ha így teszek, akkor pont mögém kerül és folytathatja a támadást, így a legésszerűű az volt, ha pont ellenkezőleg mozdok ahogy ő. Míg ő előre indult és balról akart lecsapni, nekem az volt a legjobb döntés, amit tehettem, ha balra és hátrafelé mozdulok kifelé a támadás sugarából, hogy aztán egyből támadhassak. Gondoltam, hogy szerencse kell, hogy betaláljak, ami nem jött be, mert a nő reflexei jobbak voltak az enyémnél, viszont szerencsémre, hozzzám hasonlóan ő is elfelejtett valakit, aki szintén ott volt, Shinkot, akinek lehetősége támadt, hogy támadjon abban a pillanatban, hogy az én támadásom sikertelenné vált. Ugyan nem volt megbeszélve a taktika, mégis úgy történt minden, mintha ez előre ki lett volna tervelve.Az egész csak egy pillanatig tartott, mert láttam, hgy a nő épp hasba akar szúrni, de Shinko támadása magával sodorta és a kard, amit a társam forgatott végül végzett vele. Örülök a döntésemnek, hogy végül nem a karddal támadtam, csak ököllel, mert ha úgy teszek, akkor Shinko pont belerohan a pengébe és a nővel együtt ő is meghalhat. Ahogy a nő kileheli a lelkét az én koncentrációm is visszatér és figyelmes leszek arra, hogy körülöttünk egyre kevesebben harcolnak és szerencsére mi vagyunk a győztesek. Alig térek magamhoz Shinko már le is vágja a két shinobi fejéről a fejpántot és mint ereklye elteszi. Ugyan az egyiket én öltem meg, a másikat meg közösen, nem igazán érdekel a fejpánt, egy jobb dolgot keresek. Miután Shinko végzett és a tábor felé indul a nő ruhájában megtörlöm a kardom, hogy lejöjjön róla a vér, majd átkutatom a két hullát, hátha kunai-on és shurikenen kívül van-e náluk használható fegyver és minden ami értéket képvisel elveszem tőlük. A hasznos dolgokaat megtartom magamnak, míg a többit leadom a falunak, mert hiába van az idézős technikám miatt kevés fegyver, nem akarom gyarapítani a vagyonomat fölösleges fegyverekkel, inkább használható nagyobb fegyverekre hajtok.

//Majd egy listát kérhetnék a két halottnál lévő fegyverekről? Mert ugye a karakteremnek szüksége van egy fegyverre a technikához, amit jelenleg nem tud használni.//
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akirama Mamorou on Vas. Május 15 2016, 22:12

Felértem végre a fedélzetre, és egy valami férfi kezdett el hadoválni mindenféle általános dologról, ami már a levélben le volt írva nagyrészt… Értelme nincs, de hadd beszéljen, nem nagyon érdekelt… Leálltam, hogy megkeressem azt a két félkegyelműt, de sehol nem láttam őket… fura, pedig előttem elindultak jóval… Itt kéne lenniük… Mindegy. Inkább várok rájuk én. Majdcsak feltűnnek. Ahogy így álltam, egy alak jelent meg mellettem. Durván a vállamig ért, nőnek nézett ki oldalról, és mintha egy maszkot hordott volna… MASZK?! Ka…
”Te velem fogsz tanulni. Már megkaptam rá az engedélyt.” Kagero-san állt mellettem. Megkerült. Végre! Azt hittem, soha nem látom újra. Várj, vele fogok tanulni… De az nem kabintársakra vonatkozik…? Akkor lehet, hogy…
”Kagero-san, mondcsak… Már egy ideje gondolkoztam… Pontosan, mi is a rangod? Azt mondtad, hogy nem vagy genin… Akkor mi? Jounin?” Komolyan felé fordultam. Belenéztem a szemeibe, igazán mélysötét szemei voltak… Egy pillanatra megálltam a beszédben. Gyorsan a fejemhez kaptam, és mély levegőt vettem.”Kagero-san. Az a lány, aki a szobában volt, és elvitték. Ki ő? Te gondolom többet tudsz… Az hagyján, utána tűntél el te is…”
Hmmm… Egy ideje nem látom a csapatot… Mi lehet velük? Lehet, hogy Ő tudja? Kérdezzem meg? Legyen… Megköszörültem a torkom, és szóra emeltem a számat, de megint, ahogy szóltam volna, fenn akadtam a szemein. Miért nem tűnt fel a szobában? Hmmm… Mondjuk ott majdnem végig háttal állt nekem… No meg távol is volt… Mindegy, megráztam a fejem, és szólásra nyitottam a számat.

„Kagero, hol a csapat idióta testvérpárja?”

Körbenéztem, és vártam a reakciókat. Hol vannak ezek a barmok?
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Május 28 2016, 15:41

// Mamorou - Zavaros Vizeken //

   Folyamatosan beszélt a férfi, most már áttért a lényegesebb dolgokra is, ám az mind az akadémián tanult chakrahasználati elméletek újramagyarázása volt. Egyenlőre még ez sem lényeges, legalábbis ha az lenne, akkor Kagero nem hagyná, hogy Mamorou ne figyeljen oda. 
   Az első kérdésre a lány néhány másodpercig nem reagált, csak nézett előre, figyelte az előtte lévő embereket. Szemei nem vándoroltak át a fiúra, csak a maszktól tompa hangja volt hallható.
- Úgy is mondhatjuk...
Válaszolt, amiből persze több nem derült ki, de az már biztos, hogy Jounin vagy ahhoz hasonló rangú, ami azt jelenti, hogy erős... Elég fiatal, mégis... Ilyen titokzatos és ennyire erős lenne? Vagy csak a bolondját járatja a fiúval?
   Néhány másodperc múlva, újabb kérdés hangzik el, mire a lány azonnal a fiúra kapja a tekintetét. Sötét szemeivel már-már átszúrja a fiút, persze eközben karba tett kézzel áll. Tekintete ellentmondást nem tűrő ember személyét sugározza magából.
- Ha jót akarsz magadnak, akkor nem foglalkozol többet ezzel a dologgal! Más esetben te is eltűnhetsz... 
Ezután Kagero levette a tekintetét a nála jóval magasabb fiúról, majd tovább figyelte a tömeget. Ez idő alatt csend állt be kettejük között, így Mamorou hallgathatta a kiképzőt.
- ... Ezeket az alapokat felhasználva, tovább fejleszthetitek a képességeiteket! Most pedig, a kiképzők megkeresik a hozzájuk kirendelt csapatot és megkezdődnek a chakrakontroll fejlesztését elősegítő gyakorlatok! 
Mondta a férfi, majd több idősebb Shinobi vált ki a tömegből, majd fogtak össze kisebb csapatokat. 
- Velük ne foglalkozz. Te külön leszel tanítva. Láttam, hogy mit csináltál odabent és hogy jól használtad a drótokat. Most pedig gyere velem!
Mondta a lány, majd megindult a tömegen keresztül. Úgy siklott el az emberek mellett, akár egy kígyó, míg Mamorou számára bajos volt a tömeggel szemben haladni. Váltól vállig ütközött, többen mérgesen néztek rá, vagy megpróbálták meglökni, de végül az emberek elfogytak és a fiú a levezetőlépcsőnél találta magát, ami levisz a kabinokhoz. Ahogy lenéz, láthatja, hogy Kagero a lépcső alján áll, majd amikor tekintetük találkozik, megindul tovább.
   A fiú lesiet a lépcsőn és a lány után igyekszik, aki mindvégig ügyel arra, hogy egy tíz méteres távolságot tartson a fiútól. Így hogyha Mamorou gyorsabban szedi a lábát, akkor a lány is, hogyha pedig már ez az egész macska-egér játék futásig, esetleg rohanásig növi ki magát, akkor a lány úgy tűnhet, hogy menekül a fiú elől. Végül egy gyors mozdulattal belöki az egyik nagyobb acélajtót és becsukja maga mögött... Mamorou egy pillanatra megtorpan. Most veszi csak észre, hogy hol van. Messzire került a hajó zsúfoltabb részeitől, sőt... Ide már nem is hallatszik el a fenti vagy éppen a kabinoknál lévő zsivaj. Egy folyosón áll, ahol pirosas égők világítják meg a teret, de még így is sötét van. Mögötte jobbra és balra vezető út van, Ő balról jött. Vele szemben pedig ott a "zsákutca" aminek a végén egy acélajtó van. Azon rohant be a lány és csukta be maga mögött az ajtót... Most viszont döntenie kell a fiúnak: Bemegy, vagy elfut. Miért csinálja ezt és miért kellett leválni a többiektől és egy ilyen elhagyatott hajózugba jönni? Kagero a szöges ellentétét tette annak, mint amit a vezetőség eddig mondott, vagy amire utasította a Genineket. Jól van ez így? Nos, a kérdésekre a választ csak döntés útján kapja meg az ember, így dönteni kell... 

1. Lehetőség --> Mamorou úgy dönt, hogy nem kockáztat, furcsa dolgok történnek a lány körül, így visszafordul és a bal oldali úton megindulva visszajut a kabinokhoz és a lépcső aljához, ami felvezet a fedélzetre, ahol a Genin csapatok gyülekeznek. A lépcső alján megtalálja a két testvért.

2. Lehetőség --> Mamorou úgy dönt, hogy nem kockáztat, furcsa dolgok történnek a lány körül, így visszafordul és jobb oldali út csábítja el. Ha elnéz arra, akkor az előbbihez hasonló hangulatú folyosót lát. Rövid, néhány méteres, így megindulhat arra, ám az a folyosó is kanyarodik, méghozzá jobb felé. Ám hangokat hall, így a falfordulóban megállva, hallgatózhat és a következő párbeszédet hallja.
- Most mit kezdjünk vele? Talán rájöttek a tervünkre?
- Elhallgass! A Mizukagénak mindenképpen tudnia kell erről. Őt pedig, vigyétek a tömlöcbe! 
Ha Mamorounak van elég bátorsága és a hangok után, még a ki is néz a fal mögül a folyosóra, akkor láthatja, hogy egy teljesen sötét folyosón áll három ember egy nyitott ajtó mellett, amiből erős fény tör ki. A három ember össze-vissza árnyékot vet a falakra és beszélgetnek, majd mozgolódnak és beindulnak a nyitott, fénnyel teli szobába.

3.) Lehetőség --> Mamorou úgy dönt, hogy megbízik a lányban és megindul az ajtó felé. Amikor ez megtörténik, akkor az ajtó kattan egyet és nyikorogva kinyílik, odabentről pedig hatalmas meleg árad kifelé, valamint erős fémszag. Ahogyan belép, halk, tompa gépzúgás zaját hallja és látja, hogy rengeteg, különböző vastagságú cső vág keresztül a szobán, ezek ontják magukból a hangot... A szobában sötét volt, megint csak néhány pirosas, alig fénylő izzó volt, ami fénnyel töltötte meg a szobát, de még így is nehezen lehetett kivenni az alakzatokat.
- Láttam, hogy jól bánsz a drótokkal... 
Szólal meg az ismerős hang, ám a hang forrása nem látható helyen van. Szavai mindenfelől visszhangzanak. Ám még mielőtt a fiú válaszolna, vagy bármit is próbálna cselekedni, a háta mögött lévő ajtó, hatalmas robajjal becsapódik! A fiú hátranéz és látja, hogy egy vékonyabb drót van mindössze néhány centire tőle az arcával egy vonalban... Feszül, mintha kifeszítették volna, majd némi idő elteltével a drót kékesen kezd izzani, és mint valami fény, úgy indul meg minden irányban a kékes izzás. Mamorou szemei előtt láthatóvá válnak a drótok, melyek minden irányban bekerítik őt s kékes fényben izzanak.


// Válassz a lehetőségek közül ^^ //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akihiro Jaken on Vas. Jún. 12 2016, 22:42

//Jiraiya - Musato, Hiroto, Dansei//

Érkeztünk után a kikötővárosból azonnal elindultunk, hogy minél hamarabb Kumagakuréba érhessünk. Még az út elején rengeteget fürkésztem a térképet, tanulmányoztam az útvonalunkat. Lenyűgözőnek találtam a világ nagyságát és sokszínűségét, ezért is élveztem annyira a térképek nézegetését. Azonban miután már kívülről vágtam minden lehetséges útvonalat a térképen oda és vissza, elővettem a táskámból a pecsétekről szóló könyvemet. Az utóbbi időkben ezt is rengeteget bújtam, mivel a pecsétek összetettsége is mindig érdekelt. Annyi féle pecsét jutsu van, de még is hogyan működnek? Mindig is kíváncsi voltam erre, ezért nagy örömömet leltem ebben a könyvben. Rengetegszer csak két különböző pecsét alkotó ábráit hasonlítottam össze, és igyekeztem megérteni. Amikor épp nem a térképeket vagy a könyveket bújtam vagy a többiekkel beszélgettem (persze csak ha volt rá igény), vagy fizikai gyakorlatokat igyekeztem végezni az apró és ingatag hajón.

Persze az itt felsorolt dolgok azért nem mentek ilyen egyszerűen. Mindegyik tevékenységet csak próbáltam elvégezni, mert az elindulást követően nagyjából tíz perccel émelygés fogott el, és az a világért sem akart megszűnni. Hát igen… Mint kiderült tengeri beteg vagyok, ezért nem éppen nekem való volt a hajóút. Éppen ezért csak próbáltam megtenni azokat a dolgokat, amikben az örömömet leltem. Amikor a könyveket bújtam nagyjából sikerült megfeledkeznem minden bajomról, de azért így sem volt egy álomutazás a hajóút. Két elfoglaltság között a fedélzeten támolyogtam, és olykor-olykor kidobtam a taccsot a vízbe. De csak meg kellett acéloznom magam, végtére is shinobi vagyok nem?! Főleg amikor beértünk az ellenséges területre. A víz nagyon jól vezeti a hangot, és az öklendezésemet már távolról is meghallhatták volna.

A sötétben elhajóztunk az őrhajók mellett, és nem vettek észre minket, mivel semmi fény nem volt a hajónkon. Így sajnos olvasni sem tudtam, és az nem terelte el a figyelmemet az émelygésről. Rátértünk egy folyóra, ezért tudtam a sok térképnézegetés miatt, hogy már mindenképpen a Déli Blokádnál vagyunk. Elindultunk evezve fölfelé a folyón, majd a kapitány szólt, hogy ők innen nem visznek minket tovább. Ekkor azonban a legénység hirtelen behúzta az evezőket. Fölnéztem jobbra, a sziklás részre ahova mutatott az első tiszt… És ott állt egy sötét alak. Hogy észre vett-e minket az nem tudtam, de óvatosan előhúztam egy kunait a zsebemből, és meglapultam. Fél szemmel az alakot figyeltem, fél szemmel pedig Musatot. Elvégre ő a vezetőnk, most itt az ideje, hogy meghozza az első fontos döntését… Minden esetre én készen állok, és igyekszem nem rókázni, most már leginkább az idegesség hatására. 

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
 Arashi Himiko - Egy új élet
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin
Chakraszint: 836

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Kitori Musato on Szomb. Jún. 18 2016, 14:57

// Jiraiya - Jaken, Dansei, Hiroto //

Rövidesen méltóztatott megmutatkozni a kapitány. Mit ne mondjak, nem nagyon jelzi, hogy Ő volna a rangidős. Nyílvánvalóan gyávaságból, mert egy büszke ember fennen hírdetné ezt. Ennek ellenére még Nekem is meg kell jegyeznem, hogy ez bizony okos gondolat.
- Nem, azonnal induljunk, nincs vesztegetni való időnk! 
Ezek után kevésbé dicsőséges időszak következik. Nagyjából tíz nap dögunalmas semmittevés. Nehéz így hős Chunninnak maradni, de ez van. Természetesen rangomhoz méltóan végig felügyeltem, hogy mindig őrködjön legalább egy Shinobi, esti órákban inkább kettő. Nem volt egyszerű ezt így beosztani, ám nem kéjutazásra jöttünk és ezt a többieknek is tudnia kell. Felfigyeltem rá - hála fenomenális megfigyelő képességemnek - hogy a Jaken nevű geninem kifejezetten rosszul viseli az utazást. Noha büszke vagyok a rangomra és helyzetemre, a küldetést végre kell hajtani. Éppen ezért a tekercsben lévő térképeket mindenkinek odaadtam, tanulmányozásra, hogy ha velem, vagy a tekerccsel történne valami, akkor is végre tudják hajtani a küldetést. Azt terveztem, hogy kijelölök egy embert, aki utánam rangidős lesz, de erre egyelőre még nem került sor. Buzgalmam jele, hogy minden emberemet képességeim szerint próbáltam motiválni, olyan hangzatos mondatokkal, mint például a "ha nem is éled túl, hősi halált halsz majd és erre büszke lehetsz!", vagy a "életed az ügynek szentelted, bízom benne, hogy véghez visszük a küldetést, még ha belehalsz is". Az ilyen pillanatok után általában nagyon büszke voltam magamra és arra, hogy tudom miképpen kell buzdítani galamblelkű geninjeimet. Jakenre külön odafigyeltem, elvégre kifejezetten rosszul viselte a tengeri utat, ezért Ő kétszer annyit kapott buzdító szavaimból, mint a többiek,
Minden utazásnak vége szakad egyszer. Őszinte örömömre a miénknek is, már tényleg nem tudtam mit kezdeni magammal. Apró folyón evickélünk felfelé, amikor Tenma-san, a hajó kapitánya jelzi, hogy itt elválnak útjaink. Ennek örülök, hátra hagyhatjuk a koloncot és végre a szárazföldi úton haladhatunk tovább... igen ám, de a helyzet nem ilyen egyszerű. Nem is olyan messze egy őrszem áll, aki ha minden igaz, még nem vett észre minket. Úgy tudom, hogy ez itt már ellenséges terület, ezért azt kell feltételeznem, hogy egy Kirigakurei táborba botlottunk. Ha nincs közöttük Szenzor, akkor még nálunk van a meglepetés ereje. Kár lenne erre apellálni, még ha az ilyen ninja nagyon is ritkának számít. Szívem szerint megpróbálnám felderíteni, hogy kicsodák, micsodák. Ha ellenség, akkor le kell őket gzni... szívem szerint ezt tenném, de nem ez a feladat. A feladat, hogy eljussunk... nem. A feladat, hogy eljuttassam a csapatot Kumogakure no Satouba. Nem állhatunk le harcolni, de azt sem engedhetem, hogy rajtunk üssenek. Gyorsan kell döntenem, mert a hajó lassan elkezd visszafelé sodródni és előbb, vagy utóbb észreveszi az őrszem. Magamhoz invitálom a Geninjeimet és halkan suttogni kezdek:
- Jobb oldalt van a valószínűleg ellenséges őrszem. Ez nem jelenti azt, hogy bal oldalt nem vár minket semmi meglepetés, bár könnyen előfordulhat, hogy a folyót természetes és könnyen védhető határként használják. Számunkra ez lenne a legjobb. Ha szerencsénk van, akkor az erdőben nem lesz ellenség. Nem keveredünk harcba, a feladatunk nem a gerilla akciók, hanem hogy eljussunk Kumogakurébe. Szívesen megtámadnám az ellenséget, de nem erre szól a parancsunk. Lemászunk a hajóról és kiúszunk a partra, majd beosonunk az erdőbe. Én megyek először, Jaken utánam, Hiroto a hátvéd. Egyesével, indulás!
Elsuttogok valami "Sok sikert, Tenma-san" félét és lassan ereszkedni kezdek a hajó oldalán. Chakrát vezetek a talpamba, úgy sétálok lefelé lassan, óvatosan. Megvárom, amíg Jaken követ - ha követ - és segítek neki, nehogy a rosszulléte miatt megcsússzon és csobbanjon, mert az nem lenne jó. Amennyiben sikerül halkan kiúsznunk a partra, első dolgom, hogy kézpecséteket formálok és chakrám ötödéből - 20% - létrehozok egy Tsuchi Bunshint. Ez néhányszor újra tudja majd építeni a saját testét, vagy akár egy-két erősebb Doton jutsut is be tud majd vetni. Előreküldöm az erdő felé, hogy derítsen fel.
Amennyiben mindenki sikeresen partot ért és a klónom is visszatér pozitív hírekkel, parancsot adok rá, hogy osonjunk be az erdőbe. Egyszerű a formációnk, a klónom az elővéd, aki tizenöt méterrel előttem halad, mögöttem Dansei és Jaken néhány méterrel lemaradva és utóvédként Hiroto zárja a sort, akinek az a feladata, hogy időben észrevegye, ha valaki hátulról akarna becserkészni minket. Szívem a torkomban dobog, még sosem feleltem ennyi életért, mint most. Ha sikeresen bejutunk az erdőbe, megálljt parancsolok.
- Ugyanebben a formációban haladunk előre a cél felé, de előbb jobban bevesszük magunkat az erdőbe, nehogy kiszúrjanak a sziklákról! - suttogom halkan, majd jelet adok az indulásra. - Ha bajba kerültök, de csak titeket vesz észre az ellenség, használjátok a "mocskos Kirikagure" kifejezést, hogy mindenki megértse mi a helyzet.
Amennyiben beljebb vagyunk, Danseiiel - térképész-san - egyeztetek a pontos menetírányról. Ha rajtunk ütnének, vagy valami közbejönne, akkor természetesen azonnal reagálnunk kell.
avatar
Kitori Musato
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Itt-ott amott, ahol éppen szükséges...


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Kedd Jún. 21 2016, 22:22

//Szökőár//

Miután megérkezünk a kikötőbe, hamar megtaláljuk a hajónkat. A csapatunk vezetője azonnal bele kezd a hülyeségébe... Úgy tesz, mintha olyan fontos személy lenne, mert kapott egy küldetést, ráadásul ő lett a "vezető". Sőt! Még chuunin rangja is van. Annyira nem szeretem az ilyet... Viszont nem időzünk sokat a kikötőben. Amint minden rakodás kész, mindenki beszállt, azonnal indulunk. A napjaimat leginkább azzal töltöm, hogy a matróz életet figyelem és próbálom elsajátítani a látottakat. Néha még be is segítek a hajó irányításánál.
Az utunk meglepően nyugodt. Azt mondták, hogy számítsunk támadásokra, de ennek ellenére nem történik semmi. Unalmasan haladunk a célunk felé, néha beszélgetünk, néha besegítek a hajó körül, de leggyakrabban egyedül gubbasztok. Musato eléggé idegesítő alak, de sajnos a vezetőség őt tette meg felettesünknek, így kénytelen vagyok tűrni. A napok csak telnek, míg egy éjszaka a hajózás végére érünk. Amikor a kapitány közli, hogy eddig hoz minket, azonnal össze pakolom minden holmimat és a többiekkel együtt távozok.
Óvatosan mártózom a vízbe, majd úszok a többiekkel. Szerencsére hamar partot érünk, így nem vagyunk sokáig annyira kiszolgáltatva. A parton a "főnök" készít egy másolatot magából, majd azt előre küldi. Csendben figyelem az eseményeket és várom az újabb parancsot. Amint elindulunk, megpróbálom a lehető legjobban védeni a hátunkat és figyelni az esetleges mozgolódást vagy bármilyen gyanús mozzanatot.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Jún. 23 2016, 15:43

// Szökőár - Jaken, Kitori, Hiroto, Dansei - Dansei elfoglalt, így Ő most igazoltan nem írt, a következő körben reagálhat az előző körre is ^^ //


   Nagyon úgy tűnik, hogy itt elérték a hajón töltött útjuk végét, így a csapat vezetője kiadva a parancsot, cselekedni kezd. Szépen lassan leereszkednek a hajó bal oldalán a vízbe, ezzel pedig megkezdődhetett az igazi küldetés... Kitori remekül osztotta be az embereket, az út alatt nagyjából mindenki tisztába lett a másik képességével, elvégre azt is felmérték, így minden jól indult. A Tsuchi Bunshin is megtette a dolgát, amíg a többiek kivergődtek a vízből és behúzódtak a fák takarásába, addig Ő felmérte a terepet. Nem látott semmi szokatlant, így megindulhattak előre...
   Amint sikerült nagyjából fél óra alatt a kellő távolságra kerülni a folyótól, - már-már a hangját sem hallották - a csapat megállt. Egész idáig csendes volt a környék és egy ellenségbe sem botlottak bele, így itt volt az ideje, hogy a térképre nézzenek, ezzel meghatározva a valódi irányukat. (Térkép) Láthatják, hogy nagyjából a folyó kanyarulatában lehetnek ami a Villám Országának Déli részén található, a Kikötővárostól Nyugatra, Takumi no Sato közelében. A Térkép szerint a folyó átfolyik Takumi no Sato területein, viszont Északnak tartva több átjáró is lesz Kumogakurei felé, ami viszont lényeges, hogy a folyó másik partszakaszán kell majd haladniuk... Mit tesznek tehát?Információk
Napszak: Éjszaka
Időjárás: Tiszta, Felhőtlen, Csillagos Égbolt
Helyszín: Villám Országa - Déli Partszakasz - Takumi no Sato Közelében
Eltelt idő: 11 nap
Villám Országában dúló harcokról:
- Kirigakure no Sato elfoglalta a Villám Országának Déli Partvidékét
- Lehetséges ellenséges Ninják a folyóparton Takumi no Sato területeinélSpoiler:

Határidő: 2016.07.03

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.