Déli Blokád

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Okt. 25 2016, 19:14

// Nagyon jó, de leginkább annyit írj, amit még kényelmes. Itt pl nagyon jól kitöltötted a posztot mindenféle jóval, amik nem levegőbe beszélések voltak. Most lehetőséged van dönteni, hogy szeretnél-e további technikát tanulni és ha igen, akkor melyiket? //

   Kagerou csak bólintott, a felkötött maszkjától nem látszott az arckifejezése, viszont a szemei végig a fiú szemeit nézték. Úgy tűnik, hogy Mamorou még az izgalmak és az esetlegesen felmerülendő kérdések ellenére sem szeretne többet megtudni, ezt pedig jól is teszi. Egy Shinobinak így kell viselkednie, pontosan így, ahogyan azt Mamorou apja tanította a fiának.
   Felérve a kabinokhoz, Kagerou azonnal Mamorou-hoz fordul.
- Nem beszélhetsz senkinek az edzésünkről! Nem kereshetsz engem, majd én kereslek téged! Remélem világos.
Zárta le végül a beszélgetést, majd ha van kérdés, esetleg bármilyen egyéb reakció, akkor arra ő is reagál, - vagy nem - majd egy pukkanás és némi füst felhő kíséretében eltűnik. Ekkor pedig a lépcső tetejéről ismerős alakok tűnnek fel, akik már messziről kérdő pillantásokat vetnek az elkóborolt hősünkre, majd amint leérnek a lépcső aljára, Mamorou látja, ahogyan a többi Genin is megjelenik és megindulnak lefelé.
- Te meg mi a frászt csináltál eddig?
Szegezte kérdését a fiúnak a lány, majd méregető szemekkel figyeli, hogy hazudik-e. 
- Szia Mamorou!
Emeli fel bal mancsát a kedves hústorony.
- Kuss! 
Vágja rá Maku, majd bokán rúgja öccsét, mire az meg se moccan, mintha meg se érezte volna...
- Szóval?!

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akirama Mamorou on Szer. Nov. 02 2016, 23:45

//Nah, akkor csak kényelmesen fogok írogatni:D És igen, lenne. Végre szeretném elkezdeni hosszú utamat a pecsétek világában Very Happy Shikoku Fuuin // Ujjvéső technika lenne a kiszemeltem, tekintve, h csak erre van Ch keretem ^^//

Kellemesebb volt jóval a folyosó, mint az a fülledt hülye terem. A hőmérséklet különbség utóhatásait még most is éreztem. Nem nagy csoda, elvégre jelentős volt, és kicsit szédültem is miatta. Ezen mondjuk hamar túltettem. Ami pedig Kagerou-t illeti, nem vagyok kíváncsi minden apró kis titkára. Nyílván nem foglalkozom azzal, hogy mégis mik az indítékai, és ha már erről van szó, nem is fogom keresni. Sőt, megpróbálok teljesen feltűnés mentesen reagálni minden közeledő helyzetben. Nem válaszoltam Kagerou-nak, csak egyszerűen elfordultam tőle, bólintottam, és megindultam a lépcsők felé. Halk puffanás, és ködfelhő nyomait észleltem a hátam mögött. Utóbbit csak feltételezem, elvégre nincs hátul szemem. Eltűnt a leány nagy valószínűséggel. Bár így belegondolva, lehet hogy a leány szó nem is passzol már rá. Nő? Asszony? Baabaa~?* Mennyi idős lehet vajon? Lényegtelen. Nem az én dolgom, az fix. Szóval, ahogy említettem, megindultam a lépcsők felé, nem sejtve azt, hogy halálom közeleg. Éppen gondolkodtam, hogy mit mondjak, ha valaki valamit kérdezne, de nem találtam egy logikus indoklást sem. Majd amint a lépcsőt jól láttam, egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy hátat fordítok, és visszasprintelek az előző helyiségbe. Levendula-chan, és a Szerzetes jelentek meg előttem. Na, akkor mi a jó rákot csináljak? Mit mondjak? Mit reagáljak? Felnéztem végül rájuk, egy enyhe mosolyt dobtam feléjük, majd pedig a hölgy nemű fejbe vágott egy kérdéssel. Közben Szerzetes felém intett, és köszönt, amit persze viszonoztam, elvégre nem vagyok rossz modorú. Levendula-chan szokásos reakcióit már mindketten figyelmen kívül hagytuk, mert szimplán degenerált, én meg nem akarom, hogy ez a medve nekem rontson. Megint. Ártatlan arcot vágtam, és egy egyszerű válasszal lepattintottam magamról a lány kegyetlenségét.
”Mosdót kerestem, de csak egy üres szobát találtam. Én nem mennék be egy darabig.”
Remélem bevált. Csatlakoztam a csoporthoz, és velük tartottam. Végig gondoltam a  történéseket. Elég ‘meleg’ helyzet volt ez a kis edzésecske. Fárasztóbb volt, mint gondoltam. Franc se gondolná, hogy csak chakra koncentrációtól ennyire ki lehet ütni magad. Úgy összességében könnyedén bírnék aludni. Viszont hí a kötelesség, úgyhogy egyelőre még maradnom kell, és a srácokkal mennem, még akkor is, ha nem szeretnék. Remélem bepakolnak ide még egy edzést pluszba. Az végleg szétcsapna. De hát mit vártam? Kinn vagyunk a fronton. Itt nem lesz időm pihengetni, csak minimális ideig. Remélem azért annál több.
Nem szívesen töltök sok időt ezzel a két barommal, elég furcsák mindketten. még a végén valami vírust elkapok tőlük, és én is idióta leszek. Az nem lenne jó. Nem akarok erre a kettőre a legkevésbé sem hasonlítani. Zavaró tényezők a napomban. Bár, elképzelhető, hogy hosszú távon megbarátkozom velük. Elvégre egy szobán osztozunk. Akik így élnek, azok megtanulnak egymás mellett élni is. Ha mégsem, akkor valamit nagyon csúnyán elcsesztünk. Remélem azért inkább nyugis formát vesznek fel a közösen eltöltött időink. Bár ez per pillanat nem éppen úgy festett. Levendula-chan éppen lecseszést tartott a számomra. Ez nem jó.
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Nov. 16 2016, 15:19

// Sajnálatos módon az aktív meséléseimet idő hiányában kénytelen vagyok leadni, így szinten minden mesélésemtől meg kell, hogy váljak. Nagyon sajnálom, hogy téged is így elveszítelek, mint játékost, viszont a kalandodat egy legalább ennyire hozzáértő Staff tagnak adom át, így mostantól Uchiha Madara mesél majd neked. Nem kell aggódnod, elmondtam neki minden információt, a tanulásokat ugyanolyan jól vezeti és nemsokára egy kis akcióban is részed lesz. Smile Köszönöm szépen a játékot és további sok sikert kívánok! //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Uchiha Madara on Pént. Nov. 18 2016, 02:35

Üdvözöllek, ahogy azt Jiraiya írta, én fogom átvenni a mesélését, s folytatni a karaktered shinobivá válását. Remélem a játék épp oly élvezetet fog nyújtani, mint eddig.


A hirtelen megjelent testvérpáros igen csak nagy kockázattal járhatott, leginkább a hajó ezen részén. A kunoichi, kérdését mélyreható, szúrós hangján a düh és a harag összetéveszthetetlen egyvelegével harsogva tette fel. Úgy tűnt a lány haragudott, nem is kicsit, s választ várt, de minél előbb. Azonban a nemvárt helyzetek olykor nemvárt megoldásokat szülnek. 
Válaszodra a lány arcán láthattad, miután az információ elérte a tudatát, undorodó grimasz ült ki. 
- Fúhj te...legalább papírt vittél magaddal? Blöeh. Na, menjünk innen! - adta ki az utasítást, majd a még mindig örvendő testvér fülét megragadva, határozott léptekkel hagyta el a hajó ezen részét. A kirendelt hálókörzetetek felé vettétek az irányt, majd betérve a testvérpáros a saját ágyán foglalt helyet. Míg Levendula egy könyv társaságával fordult el némiképp tőletek, addig hústorony barátunk egy nagyobb szendvicset vett elő, majd mohón falni kezdte azt. Alig telt el talán két perc, a kunoichi ismét hangját eresztette, hogy szóvá tehesse véleményét.
- Nem tudnál halkabban csámcsogni? Megőrjítesz! Különben is, hova zabálsz még annyit? Egy óra sincs az ebédig, te meg alig fél órája tömtél magadba két másik szendvicset.
- Nem tehetek róla. Ha éhes vagyok, nem kínzom magam a fájdalommal. - dünnyögi a szendviccsel megpakolt arculatú fiú, majd újabb harapást mérve az ételre, lassan teljesen elpusztította. Maku jobbnak látta, ha rövidre zárja ezt a beszélgetést, s még mérgesebben fordult el oldalára, majd megpróbálta agyát kikapcsolni, s elmerengeni a könyv tartalmán. 
Ha a kabinban maradsz, Maku és testvérének ellenszenve némiképp normalizálódva elér egy bizonyos szintet, mely alkalmas lehet akár a társalgásra. Ugyan titokzatosságuk megkérdőjelezhetetlen, ahogy szinte bárkié, ezen a hajón, mégis, a gondolat, miszerint még legalább négy napot ki kell húzniuk egymás mellett, s a tudat, hogy ha a hajó eléri célját, onnantól egymás mellett fognak harcba szállni az ellenséggel, a hideg, kegyetlen és rémisztő háborúban, arra ösztökél bárkit, hogy megismerhesse társait. Hogy legyen kiért harcolniuk. Ugyan a geninekkel megpakolt hajó ideiglenes lakói remélik, hogy nem ezt az osztagot szánták az első vonalak betöltésére, Kirigakure sohasem tartozott a hétköznapi és egyszerű országok közé. Bármi megtörténhetett. Ez megnyitotta még a gyakran bosszankodó Maku száját is, s ha kérdezted, még talán emberi válaszra is méltatott. Ugyan szerethető testvére úgyis megadja a választ, ha ezt nővére nem teszi meg. 
Ha viszont úgy döntesz, hogy sétálsz egyet a hajó járható területein, egyre több gennint látsz, ahogy a fedélzet felé sietnek. A fiatalok izgatottan futnak fel a kabinok közötti folyosó végén lévő lépcsősorokon, majd egytől egyig a hajókorlátig rohantak, hogy nekifeszülve, szemügyre vehessék mindazt, amiről az előbb társuk értesítette őket. Ha netalán közelebb furakodnál, hogy a saját szemeddel is megláthasd azt, amiről a féltucatnyi genin beszélt, tekinteted a hajótól nem messze hullámzó víz felé tereld, a fenn lévők mutatóujjainak irányába.
- Mi lehet ott? - kérdezi az egyik.
- Talán egy nagyobb fa?
- Itt az óceán közepén?! Ne legyél buta, Hagoshi - neveti ki egy másik.
Bármi is úszott a víz felszínén, az biztos, hogy nem mozdult. Ahogy a hullámok egyre közelebb sodorták a hajó felé az ismeretlen célpontot, körvonala egyre inkább kirajzolódott. Valami nagyobb testű hal lehetett. Vagy talán egy cápa? Egy biztos, a nem épp szabályszerű testtartás és mozgásból ítélve, halott volt. Majd mikor a hajó oldalától alig tíz méterre érhetett, láthatóvá vált a lassan forgó cápa gyomorrészén tátongó nagyobb lyuk. Mintha valami kiharapta volna, vagy netalán kitépte az állat egy részét. Bármi is tehette, az biztos, hogy nem volt éppen kicsi. Míg a geninek a fedélzet korlátjának feszülve tekintettek a hal felé, a hajón lévő, eddig egyedüli jounin a fedélzet másik végletéből szemlélte az eseményeket. Szigorú tekintete a vizet kémlelte, majd megfordult, s eltűnt a hajó mélyebb szintjein. Ekkor szólalt meg a kürt, mely az ebédidőt jelezte.


//Még vissza kell sajnos rázódnom a mesélésekbe, ha bármit félreírtam, vagy épp olyan elemet helyeztem el a postomban, mely nem illik oda, vagy olyan helyszínt adtam meg, amelyről eddig nem volt szó, nyugodtan jelezd Pm-ben. Smile. Mivel a mesélői postra, valamint az átadás miatt tovább tolódott a várakozás, +6 chakrat jóváírtam a számodra//
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akirama Mamorou on Vas. Nov. 27 2016, 14:09

//Yoroshiku Madara-sama ^^ Biztos vagyok benne, hogy jól el fogunk írogatni egymásnak Very Happy Illetve hát, na:D Elnézést a késésért ^^”//

Levendula-chan szúrós megjegyzésére csak vállamat vontam. Ennyire nem gondoltam ki előre a sztorit. Meg amúgy is, kit érdekel, hogy ez a lány mit gondol rólam? Csak néhány napig, vagy maximum hétig fogok vele aktívan érintkezni. Már amennyire ezt lehet annak nevezni. Dióhéjban, nem nagyon foglal le, mert nem fontos. Ez talán elég nyers, és egyértelmű volt ahhoz, hogy leírjam pontosan ezt a helyzetet. A szoba felé kezdtünk orientálódni, de egy szót sem szóltam hozzájuk, amíg le nem vágtam magam az ágyamra, és a leány megint elkezdett nyavalyogni valamin. A gyerekes kis párbeszédükön nevettem egyet, és a falnak fordultam. Semmi több. Nem volt kedvem magam fárasztani azzal, hogy megint beszélek velük valami hosszú, és nagyon fárasztó témáról. Egy pár percre elszundítottam, és miután felkeltem, eszembe jutott, hogy én egy barom vagyok.
Lehet, hogy én úgy gondolom, hogy nem lesz rájuk szükségem, de a helyzet nem ezt mutatja. Ez háború. Együtt kell működni. Lehet, hogy a hideg ráz néha kettejüktől, de attól tartok, hogy nem egy két hét lesz az itt tartózkodásunk ideje, hanem jóval több. Bíznom kell bennük, és nekik is bennem. Felültem, és felmértem a helyzetet. Milyen hangulat volt? Szokásos. Maku, a.k.a. Levendula éppen valami könyvet olvasott, a testvére pedig evett. Szokásos. Miért szoktam ehhez hozzá? Ez nem jó jel. Nem mintha lenne választásom. Kéne egy kis beszédtéma.

”Szóval, öhm… Mizu?” Gratulálok, Mamou. Egy zseni vagy. “Mármint, úgy gondoltam, hogy kicsit beszélgethetnénk.”
Remélem ez már valahogy kimentett. Nem tudom, hogy mit kellett volna mondanom, nem kedvelem őket, de megadom nekik az esélyt a bizonyításra. Úgyhogy újra nekiugrottam, most már értelmesebb témával:
”Lehet, hogy nem fog titeket érdekelni, de azért elmondom. Az okom, amiért úgy döntöttem, hogy eljöjjek ezen az istenverte hajón, az nem más, mint hogy bizonyítsam a falunak, hogy igenis erős vagyok. Főleg az otthoniaknak. Apámnak, aki most is a fronton van, és anyámnak, aki pedig otthon vár mindkettőnket. Nem kérem, hogy meséljétek el, hogy mi az okotok, de egy kérdésem van: Amikor hazafelé megy a hajó, ugyanígy fogunk beszélgetni itt? Itt leszünk mind? Akár csak egyikünk is itt lesz?” Erős volt, amit kérdeztem? Valakinek egyszer fel kell tennie ezt a kérdést is. Lehet, hogy korai volt viszont. Remélem nem.
Kis idő után ebédre hívtak. Felkeltem, és intettem a srácoknak is. Elindultam a folyosón.
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Nov. 28 2016, 16:26

Szökőár // Mamorou


A kabinban ülve a geninnek szétszeparálódva egymástól, külön tevékenységekbe kezdtek. Mamorou azonban nem volt képes egy helyben ülni. Talán itt jött elő, mennyire más minden egyes ember. Háború dúl a nagy világban, ahol gyermekeket küldenek a frontra. Ez önmagában szörnyű elképzelés, azonban a shinobi világok fiatal nemzedékei, mind harcosnak születtek. Külön utakon járva törekednek fel az állandó bevetések, harcos és problémák megoldásaival, mígnem országuk legbüszkébb tagjaivá érnek. Vagy elbuknak a sötétségben, s megszökve a szigorú határok közé szorított életből, új utak feléd sodródnak. Egy biztos, a shinobi a legkomolyabb harcosa a Földnek. Az emberi kitartás és elszántság felülmúlhat minden megpróbáltatást. Más kérdés, hogy miként képes kezelni, s elfogadtatni magával a sorsát. 
A hajón érezhető volt a félelem. Ugyan a testvérpáros nem mutatta ki, mégis érezni lehetett, hogy a hajó céliránya felé haladása során egyre ingerültebbé váltak, s egyre több problémát kellett leküzdeniük. Talán épp egy ilyen pillanatában szóltál hozzájuk, s ha ezt nem is tudta a lánynak jól esett a gesztus, nem akarta kimutatni, mert gyenge vonásnak vette.
- Cöh, majd pont te fogod teljesíteni a feladatot? Rég itt fogok aludni, mikor te még csak visszaindulnál. Amúgy is, ez csupán egy béna hajó, utánpótlás meg kaja, semmi extra. Még harcot sem fogunk látni. - utóbbi kijelentésén ugyan lehet vitatkozni, hogy ez most negatív vagy épp pozitív hatással közölte, ám úgy tűnt, a lányt nem igen érintette meg a hajón betöltött szerepe. Élelmiszer és fegyverek, elsősegélyes dobozok meg miegyéb védelme egy hajón. Maku nagyobb izgalmakra vágyott, testvérével ellentétben őt fűtötte a harciszellem. Öccsét azonban korántsem lombozta le a tudat, s inkább örült annak, hogy nem kell a komoly harcokban részt venni, egyelőre. 
- Talán megmarad néhány extra ládányi főfogás - dörzsölte össze kezeit. 
Úgy tűnt azonban a kis csapat sötétségbe burkolt múltjának részleteit nem tárják még ki neked. Talán a megérkezés majd változtat habitusukon. Azonban láthatóan nem repestek örömükben a kérdésedtől. A beszélgetést követően megszólalt a hajókürt, ebédidőre hívatták a teljes legénységet. 
Amennyiben a folyosón elfutó gyerekek és fiatalok után indulsz, akkor az előző körben megírt jelenet szemtanúja lehetsz.
Ha viszont nem törődve a jelenséggel, az étkezőbe indulsz, hamar sorra jutva, egy laktatónak mondható, húsos-ramennel töltött tállal a kezedben foglalhatsz helyet. Az étkező nagy része üres volt, a hajón tartózkodók nagy része a kinti eseményeket figyelte, majd miután megunték a szemlélődést, sorra érkeztek, s torlódtak fel egymás mögött a pultnál. Végül a többsoros étkezde teljes mértékben megtelt a fiatalokkal, s a legénység tagjaival, akik a hajót irányították. 
Ahogy az ebéd vége felé jártál, valami különös hangra lettél figyelmes. 
- Mamorou - suttogta, majd ismételgetve, egyre hangosabban szólított az ismerős hang. Kagerou volt az. Azonban a lányt nem láttad a közeledben. Ha jobban körbetekintesz az étkezőben, kiszúrhatod a lányt, ahogy a bejárati folyosó falát támasztva hátával, feléd néz. Majd lassan elindul a folyosón, s eltűnik szemeid elől az eltakaró fal mögött. Amennyiben utána indulsz, a folyosón két mosolygó genin érkezik szembe. Kagerounak nyomát sem látod, talán a kis csapat láthatta őt. 
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Akirama Mamorou on Hétf. Nov. 28 2016, 17:47

Szökőár - Madara

Szokásos hideg hozzáállás? Hát rendben, Levendula-chan, rendben. Én kiöntöm a lelkem, te pedig kegyetlen vagy továbbra is. Fhuh. Mindegy. Nem húzom fel magam, csak bajt hoz a fejemre. Válaszom egy rosszalló fejcsóválásban teljesedett ki csupán. Felkeltem az ágyam széléről, kimentem a folyosóba, és lehajtott fejjel elindultam az ebédlőbe. Valaki belém jött, de mivel éppen önnyugtató fázisban voltam, nem akartam utána rohanni, hogy mégis mi a francot gondol magáról, úgyhogy továbbra is arccal a földnek sétáltam tovább. Valami komoly gikszer lehetett, hogy mindenki elmebeteg módjára ment a másik irányba. Mi van itt? Cukorka osztás? Nem volt semmi riadó, magyarán engem nem érintett. Ebédlő. Kaja. Fontos dolog, na. Néhány perc gyalog, de a végére már nem volt energiám megszámolni, hogy hányan jöttek nekem. Idióták. Hihetetlen néha a hajó tartalma. Felemeltem a fejem, és egy erőltetett jellegű mosolyt vettem az arcomra. Legyünk heppik. Amúgy is, végre ehetek. Beléptem az ebédlőbe, és ahogy körbenéztem kezdett összeállni bennem a kép. Az emberek innen futottak el? Mi, rossza a kaja? Csak nem valaki ide eresztette a bélgázait? Vagy… valaki kajak idefosott? Én csak poénkodtam, de nem látok más lehetőséget. De. Godzilla épp biztos itt úszkál a hajó körül.
Elindultam az étel-osztók irányába, levettem egy gyönyörű tál leveskét, és elvonultam valamelyik padhoz. Közeli. Fal felé nézve ültem le, nem érdekel, hogy kik vannak itt körülöttem. Evőpálcáimat kezembe fogtam, majd összetettem őket, és orrom alá eresztett ’Itadakimasu’-szal megkezdtem az étkezést. Kicsit variáltam a kaján, szerencsére volt egy kis sószóróban curry. Jócskán adtam a tányéromnak, kiemeli a hús ízét, és a többi hozzávalónak, például a tojásnak is sajátos, karakteresebb ízt ad. Mellesleg finomabb is. Meg mindenki tudja, hogy a curry a legjobb kaja, nem? Ültem, és kényelmesen szürcsölgettem a ramenem, amikor a hírtelen a hideg futott végig a hátamon. Egy kellemes női hang suttogott a fülembe. Ismerős hang. Kagerou! Mit csinál itt? Fordultam az irányába, de ahogy hátranéztem, már nem volt ott. Gyorsan megfordultam, hátha megint valami edző hülyeséget akart, de nem volt körülöttem. Felálltam, és nagyon gyorsan megfordultam. Mögöttem volt, de nem olyan közel, mint gondoltam. Hogy került oda? Tudniillik, nem egy méterre volt, nem is kettőre, hanem legalább tízre, ha nem több. Az ajtón túl állt, kint a folyosón. Felkaptam a levesem, lehúztam az egészet, és ahogy megindultam a koszos edények tárolójáig, megláttam, hogy újdonsült Senseiem elindult a folyosón. Sietve leraktam az edényt, majd megindultam a hölgy után. Gyorsan szedtem a lábaim, de nem volt elég gyors még mindig. Befordultam az ajtó után, de csak két arccal futottam össze, és az nem Kagerou-é volt. Két genin? Nem sok szerencse. Na de, ők lehet, hogy látták. Bár tanítómból kiindulva…

”Skacok, nem láttatok itt egy maszkos csajt?”
Célratörő, és egyszerű. Gyors válaszhoz nem kell több ennél.
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Nov. 29 2016, 15:31

Miután a két fiatal pároshoz értél, megálltak, majd mosolyogva hallgatták végig kérdésed.
- Nem volt itt senki. Csak mi jöttünk ezen a folyosón. - válaszolták, majd továbbindultak az étkező fele. Talán ismerheted már ennyire mestered, hogy képes eltűnni két ilyen képzelten gennin elől, így amennyiben továbbindulsz, s kimész a folyosó másik végén lévő ajtót, három matrózt látsz, akik a fedélzeten végzik épp dolgukat. Egyikük megtermett sziklaomlás hátú, barnított férfi, ki épp ládát cipel, míg a másik kettő közvetlen az ajtó mögött babrál némi kötéllel. Azonban ha nekik is felteszed kérdésed, ugyanazt fogják válaszolni. Nem jött ki senki ezen az ajtón. Utoljára két kisgyerek sétált be. 
Ha van egy kis sütnivalód, talán elgondolkozol, hogy egy olyan személy, akinek célja a rejtőzködés, képes nyomtalanul eltűnni. Azonban ha valakit vár, biztos, hogy hagy némi utalást. Olyat, melyet csak az érthet, akinek szánják. Lehet, hogy a folyosót újból át kellene vizsgálni.
Kis segítség az elemzéshez:
A folyosó belsejét fával burkoltak be, ahogy a padló, úgy az oldala, s a fedőrésze is falemezekkel van kirakva. Belmagassága 2,8m, szélessége 4m, hosszúsága 30m. A falakon öt méterenként kerek ablakok engedik be a fényt, az ablakok azonban nem elegendő átmérőjűek, hogy egy ember átjusson rajta, körülbelül 30 centiméter. A fa néhol kopottas, azonban a folyosó közepén, a kanyarban, a falon lévő burkolat láthatóan mély bevágások tarkítják a fát. 
Amennyiben a fedélzetet vizsgálod át, a folyosó kijáratától L alakban terjedő, szintén falapokból álló nagyobb terület. Korlátai marmagasságig érnek. A fedélzeten néhány láda, és számos kötél díszít, utóbbi kígyózva tekeredik végig szinte az egész felső szint mentén. A kabinokhoz és mélyebb szintekhez vezető lépcsőt pedig már ismered. Nem kizárt, hogy a kunoichi lakónegyedeben vár rád, amíg a többiek az étkezőben tartózkodnak. Nem lehet tudni. Elvégre a nők kiszámíthatatlanok. A kirigakureiek annál inkább. 
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Déli Blokád

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.