Rengar története

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Rengar története

Témanyitás  Rengar on Szomb. Aug. 15 2015, 21:05

Név: Rengar (mert nevek kidolgozásában nem vagyok kreatív)
Nem: férfi
Kor:12
Rang:Genin
Chakra:107
Falu:homokrejtek
Jutsuk:D.Iwagakure no jutsu
D.gansetsukon
Kyaku kyaku
Dinamikku Akashon

S-E független a chakrától, a fizikai mérése során kapott értékelés

Felszerelés: Kunai:5, shuriken:5, makabishi:10, fumma shuriken:1, senbon:3, wakazisi:1, elsősegély készlet, robbanó jegyzet:10, shurikentartó:2, hátizsák, ételkapszula 1 doboz (25db)

Kinézet:172cm magas, 43kg, kék ujjatlan gi, kék nadrág, bambuszpapucs, fehér bőr, kék szem, hosszú copfba kötött haj

Jellem:Büszke, céltudatos, vakmerő, összeszedett, precíz, nem túl okos, cspatjátékos, jó az állóképesége

Töri

Ugye azzal kéne kezdenem, hogy kik a szüleim, hol születtem, de fogalmam sincs. Csak azt tudom, hogy 3 éves koromban homokrelytekbe hurcoltak hogy shinobit, vagy inkább egy feláldozható fegyvert készítsenek belőlem. Az elején szomorú voltam, nem csináltam semmit csak ültem egy sötét sarokban, max enni vagy inni mentem el. De rájöttem hogy ez r*hadt*l nem fog segíteni rajtam, ezért feltápászkottam, és bementem AZ intézetbe. AZ intézetnek három részlege volt. Először is, az én részlegem az árvaház. Itt nevelkedtem nyolc éves koromig. Erre nem nagyon emlékszem, csak arra hogy valamiért mindenki gyűlöl. A második részlet a nevelőintézet. Ez gyakorlatilag a kiskorúak börtöne. A harmadik az elmegyógyintézet. Amikor dilisekkel, bűnözökkel és olyan emberekkel eszel eggyütt akik utálnak nem olyan buli az élet. Amikor végre nyolc lettem személyesen kerestem fel a kazekagét, hogy végre had legyek már shinobi, had ismerjenek már el azok a hülyék, had mutassam meg nekik. Egyébként volt egy másik célom. Visszamenni konahába és kideríteni kik a szüleim. Na igen tehát felkerestem az IV. Kazekagét hogy lehessek sinobi. Sajnos azt az oldalt ahol beszélek vele infomáció védelem miatt kitépték. Fogalmam sincs honnan tudták hogy írok. Az a lényeg hogy berakott egy új oktatási kísérletbe, ahol végre egy akadémia szerűség lesz majd ahol tanulunk meg hát dolgok. Na az elején volt ott három ember (mármint az akadémián). Az egyik egy lány. Közepesen Rövid szőke, két copfba kötött haja és egy óriási legyezője van. Meg kék szeme, mint nekem. A másik kettő fiú. Van egy vöröshajú vastag karikàval a szeme körül, lopótökkel a hátán. A másik egy festett arcú fiú, a hátán egy bekötött valami. Aztán mestert kellett választani, meg fegyvert. A fegyverem egy wakazisi, a mesterem Temari. A nevét nehéz volt megtudni, bár amikor a társaim elkezdték mondani hogy kit választanak egész könnyű volt kikövetkeztetni. Két nyamvadt hétig nem csináltunk semmit mert a mesterek valami küldetésre mentek. Pedig a Kazekage azt mondta hogy a sensei fogja végre odadni a lakáskulcsom. Valami kis bérház. Két szobás. Van egy fürdőszoba meg egy háloszoba. De biztos jobb mint AZ intézet. A sensei végre visszajött és elkezdtük a tanulást. Az első egy fizikai erő felmérés, meg hogy mennyire döntöttünk jól a fegyverrel kapcsolatban. Ellenfelem egy botoskardos, ez egy nehéz küzdelem volt. A pólóm középen elszakadt, meg a bőrömet is felsértette de nem volt vészes. A végén győztem, azért mert neki egy nagy nehéz fegyvere volt, nekem egy kicsi könnyű. E-S-ig kaptunk egy erőt jelző papírt. S-e egynek lett, A-ja 3nak B-je 6nak (rajtam kívül), C-je 10nek, D-je 8nak, E-je 12nek .
(S=egy évvel feljebbi csoportba kerülhet, ez az első kísérleti tantervben nem valósulhatott meg
A=rendkívül tehetséges tanonc jobb mint a B
B=rendkívül tehetséges tanonc
C=tehetséges tanonc
D=nem tehetséges nem is rossz átlagos, képességű
E=csak jövőre jelentkezhet nem elég erős még csak a szellemi képzésben vehet részt)
A nap következő szakaszában egy kis chakraelmélet, elemfelmérés. Mindenki kapott egy papírt, egy kavicsot, egy poharat, egy pár centi drótkábelt, meg egy levelet. Először a papírt kellet megfogni és meg kellett próbálni kettészelni. Nekem egy kis gyűrődés ment csak, de roppant idegesítő volt hogy minkét melletem ülőnek sikerült. Körben ültünk csak azért volt két melletem ülő. Másodjára a kavicsot kellett porrázúzni. Ez csak nekem sikerült. Harmadszor a poharat kellett megtölteni. Nekem egy kortynyi sikerült. Meg is ittam mert r*hadt*l szomjas voltam. Ez nem is volt meglepő a sivatag közepén. Negyedszerre a drótkábelbe kellett elektromosságot vezetni. Hát ez nagyon nem ment. Ötödszörre a levelet kellet meggyújtanai. Ez elég jól ment egy pillanat alatt elégett. Tehát nekem a föld és a tűz stílust lehet használnom. A melletem ülőknek: az egyiknek szél és villám, a másiknak szél és tűz. Ennyi volt a nap. Mindenkit hazaküldött a sensei kivéve engem mert nekem odaadta a kulcsot a házhoz. A háznak mint azt már említettem, van egy fürdő és egy hálószobája. Ez egy épületben van, ezen a szobán kívül még 324-ben laknak is. A ház aljában van étkező, fürdő és edzőterem. Mivel sem tv, sem semmi szórakoztatóezköz, sem barátok nem voltak, ezért az eggyetlen elfoglaltságom az edzőterem volt. A taijutsumat elégé jóra jejlesztettem. Továbbá ott a fumma shurikent megtanultam bumerángként használni. Az új "jutsu" neve fummarang lett. Mivel suli után, hétvégén meg szünetekben mindig edzettem. A nyári szünet volt a legrosszabb. Bár míg a többiek tunyultak én edzettem. A kitartó munka meghozza gyümölcsét. Az akadémia egy napja úgy volt, hogy három óra elméleti, egy óra gyakorlat, aztán kaja, utána valami dumálás a sensivel. Kb egyre végzünk. 1-6ig edzés, vacsi, 6-9edzés, 9-5alvás, 5-7ig bemelegítés, lecke megírása. Ez a körforgás első akadémiai évem végéig tartott.
A második évet egy fizikai felméréssel kezdtük. A tavaji S-osztályú az ellenfelem. Ebben a meccsben a sebességem elképesztő volt. Egyetlen rúgással leterítettem. Elájult a rúgásomtól!? Ez hihetetlen volt számomra. Shen (ő az S) szerencsétlen egy új meccset kapott mert nem volt lehetősége megmutatni mit tud. Az értékelésnél S-t kaptam. A nap másik részében egyszerű jutsukat tanultunk, az alakváltást meg a klónjutsut. Tehát az első év a taijutsu, a második a ninjutsu. Ez az év ugyanúgy telt el mint az előző, kivéve hogy új kazekage lett. A harmadik év is S-es év, semmi különös. A negyedik évben a geninvizsga. Nagyon izgultam a vizsga előtt. Az elmélet egy matek feladat volt, csak amikor le akartam írni akkor ép ki volt égve az agyam egyébként sajnos nem emlékszem. A gyakorlat a klónjutsu és az alakváltó jutsu. A vizsgát én tartottam fel mert annyira izgultam hogy pisálni kellet. Egyébként gond nélkül átmentem. Másnap megkaptam a fejpántom. Elmondhatatlanul örültem, de tudtam hogy a történet még csak most kezdeődik.


Utóirat: r*hadt*l: dupla cenzúra nehogy gondom legyen belőle, androiddal írtam ezért nem tudom milyen eltérések lesznek ha lesznek

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rengar története

Témanyitás  Namikaze Minato on Vas. Aug. 16 2015, 17:35

Üdvözöllek az oldalon! ^^ 

Sikeresen átrágtam magam az Előtörténeten, és azt kell hogy mondjam van néhány szembetűnő hibája, amik miatt nem tudom elfogadni ezt az Előtörténetet:

Első és talán a legfontosabb, hogy a történetből kiderült, hogy nagyon felületeseten, vagy egyáltalán nem olvastad a szabályzatot. Mivel ott részletesen le van írva, hogy hogyan is kell kinéznie egy Előtörténetnek, mit tartalmazhat és mit nem. Csak néhány általános példa:
- A chakraszintet az ellenőrző staff határozza meg, miután ellenőrizte az Előtörténetet.
- Nem igazán pozitív az sem, hogy kapásból, egy Narutós szereplő szárnyai alatt tanul a karakter.
- Sunagakurét, itt a Gundanon elfoglalta Iwagakure, emiatt az itt élőknek menekülniük kellett. 
- Túl sok Jutsut írtál fel magadnak. Ezek tanulhatóak ugyan, de kezdésből minden shinobi csak az alap E szintű jutsukkal rendelkezik.


És igen írhatnék még sajnos oldalakat, de nem teszem. Kérlek ahogy említettem olvasd át alaposan a szabályzatot, ahol mindent megtalálsz annak érdekében, hogy egy olvasmányos Előtörténetet adj be. Ha ihletet akarsz meríteni, akkor nyugodtan olvass el már elfogadott előtörténetek. Természetesen ha valami nem világos, esetleg megakadtál, akkor nyugodtan keress meg engem, esetleg egy másik staff tagot, szívesen fogunk segíteni ^^ 
avatar
Namikaze Minato
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.