Erdőségek

1 / 16 oldal 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Erdőségek

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31, 2010 5:45 pm

A Táz Országának kiterjedt erdőségei, amik körülveszik Konohát.

Kanmiru

Adatlap
Szint: C
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 290

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Kaoshiro Roku on Csüt. Ápr. 29, 2010 5:16 pm

- Fúúú , istenem, haza, de rég jártam itt. De most már sokkal erősebb és okosabb is vagyok, mint eddig bármikor, így aztán most már a szüleim is büszkék lehetnek, mivel én úgy lettem erős, hogy sosem használtam chakrát.
*mondta csak úgy igazából magában, mikor elérte Konoha határát, kemény és hosszú harcokon vergődött át mire végre visszajuthatott ezen faluba, melyet a szülőföldjének mondhatott.*
~ Nem mintha egész eddig nem lettem volna erős... már mikor megtanultam a kardforgatást az apámnál, már akkor kegyetlenül erős lettem. És hát nem mindenki tudna állandóan egy ekkora Kardot cipelgetni, és nem sok valaki tudja forgatni is az ilyen méretű kardokat.~
* gondolta miközben tett két szaltót, majd ütött néhányat a levegőbe, csak úgy nagyképűségből, bár most nem volt ott senki aki előtt nagyképűsködjön, de azért a nagyképűség még akkor is dolgozik, mikor senki nincs a közelben.*
- Nos akkor irány haza.
* mondta és ezzel futásnak eredt. Útjába kerülő kidőlt fatörzseket szaltóval ugrotta át, majd egy fára ugrott, hogy kis pihenőt tartson. elővett egy üveg Saké-t és egy jól megtermett friss kenyeret, majd majszolgatni kezdett, mellé pedig kortyolt az italból.*
~ Talán mégis jár erre valaki, ha meg nem, akkor sincs gond, majd amint beértem a faluba és meglátogattam a szüleimet, megkeresem a régi barátaimat és nagy bulit csapok, csak is a saját tiszteletemre, hisz nincs is jobb ember nálam. ~
* fényezte magát még gondolatban is, ez persze sokadszor történt meg csak ebben az egy napban, de természetesen ennek külső jelei is voltak. Sokszor hangosan ki is mondta ezeket az egoista gondolatokat, viszont mivel nem volt a környéken senki,
sosem állították le miatta, vagy szóltak oda hogy : " Állj már le.... "
ahogy anno még a mestere mondta mindig. Egyszerű harcos volt aki sosem volt ninja , de így is megállta a helyét a nagyvilágban, és erre annyira büszke volt, hogy hosszú idő után, ez egoizmussá vált, így aztán sosem állt le a pörgésben, és mindig mondott valamit , amivel célzott a saját nagyszerűségére.
Nos de kanyarodjunk vissza a jelenlegi helyzethez, egy fa ágán ülve iszogatja a Sakét, és mellé eszegeti a kenyeret. *

Kaoshiro Roku

Adatlap
Szint: D
Rang: Kardforgató
Chakraszint:

Témanyitás  Unazaki Kibusha on Csüt. Ápr. 29, 2010 5:56 pm

A Nap a távoli messzeségben, odafent a hatalmas kékségben a legmagasabb pontján járt ívének - delelt éppen. Kibusha álmélkodva fürkészte a szinte teljesen felhőtlen eget, s bár sosem volt az a vallásos fajta, most mégis Amaterasu kegyeiért fohászkodott halk imájában. Mostanában egyre inkább rákapott erre - hatalma ugyan jelentős volt, de ez koránt sem biztosított számára halhatatlanságot, ráadásul a helyzet egyre inkább csak nehezedni látszott az Unazaki számára, hisz ezen egyetlen országot leszámítva az egész világ a nyomában loholt, tehetséges és amatőr fejvadászok, riválisok, puszta ellenségek hordáit hordozva. Szüksége volt hát az imára.
A Nap aztán lassan lehanyatlott, hősünk azonban egy tapodtat se mozdult. Egyszer-egyszer előhúzott valamit amit elrágcsálhatott, időszakonként megmozgatta fáradt végtagjait, de mint mindig, mióta csak ezen a világon élt, a Holdra most is érdeklődve tekintgetett.
Kibusha szerette a nagy magasságokat, s ugyanígy volt a mélységekkel is, de mégis csak a földön érezte legjobban magát, így most is csak feküdt a fűben, míg lassan az álom el nem nyomta.
Aztán felébredt. Még gyerekcipőben járt a ma, a horizontot jókora vörös foltok tarkították még, Amaterasu szemének is mindössze harmada volt csupán látható. De Kib pontosan tudta, hogy eljött számára a mozgás ideje - el kellett hagynia mostani pihenőhelyét is, hisz bizonyosan követte már valaki. Ez önmagában nem zavarta, de minél kevesebb figyelmet kellett magára felhívnia, olybár arra már nem egészen emlékezett, miért is.
Felkelt hát, összeszedte a kevés holmiját maga körül, s elment a közeli patakhoz, hogy megmossa haját. Aztán továbbindult.
Egészen addig haladt, míg végül egy idegent meg nem látott magányosan egy faágon, ahogy valamit iszogatott és eszegetett. Kibusha jobban szemügyre vette, s könnyedén megállapította, hogy elég fiatal. Ám testfelépítéséből valószínűleg valami erős fiatal, ninjaságának azonban jele sehol sem volt testén (értsd nem látott rajta fejpántot). Gyors és könnyed étek, a fán ülve, és fegyvere is volt. Talán valami őrszem lehetett? Ki tudhatja. Nem is lényeges.
A következő pillanatban aztán egy ággal az idegen felett tűnt fel, ahogy lenézett rá. Orrát megcsapta az alkohol tömény szaga, s tudta is már, mit fogyaszt a férfi.
- Nem vagy te túl fiatal ilyesmihez? - Szippantott mélyet a sake tömény szagából az Unazaki, miközben az ágon guggolva, átható tekintettel nézett le.

Unazaki Kibusha

Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1300

Témanyitás  Kaoshiro Roku on Csüt. Ápr. 29, 2010 6:19 pm

- Tudtommal a 22 éveseknek már nincs szükségük ilyen "fiatal" megnevezéshez...
* mondta majd szürcsölt egyet... meg sem lepődött, azon hogy valaki befut, hisz állandóan nagy mozgás volt a faluban, és soha egy pillanatra sem állt meg az élet... azt viszont bizonyosan nem tudhatta, hogy kihez van szerencséje, bár tekintve a magasságát és a sebességét Ninjára tippelt volna.*
- És te? Küldetésre indulsz? Vagy csak épp a faluból akartál eltűnni, hogy gyakorolj ahol senki nem figyelhet?
* kérdezte majd újabb nagy darabot szabott le fogaival a kenyérből, majd nekivetette hátát a fa törzsének.*
- Kaoshiro Roku vagyok... és nem vagyok kiskorú...
* mondta ezt is címezve, kicsit ridegen, majd miután még egyet harapott a kenyérből, jóízűen megrágta majd lenyelte, rögtön felállt és megszólalt.*
- Mellesleg , roppant erős, kitartó, magabiztos és okos ember.
* mondta és közben bevágott egy szuper harci pózt, majd nyugodtan, mintha az előbbi meg sem történt volna visszaült, és iszogatni kezdett újból.*
- Talán kérsz te is egy kicsit?
* kérdezte a másikat, akit viszont ő nem nézett kiskorúnak, inkább olyan korúnak mint ő maga is volt.
Kicsit megigazította a Hatalmas kékesen világító kardot a hátán, majd újból hátradőlt, persze a piával semmi gondja nem volt, tekintve hogy bírta az alkoholt és csak 1- 1,5 liter elfogyasztása után kezdett el haladni a teljes "se kép, se hang" állapot felé.
Végre befejezte a kajálást és a flaskát azért elől hagyta, mivel talán még isznak egy kicsit.*
- Te egy Ninja vagy ha jól sejtem.... és legalább erős ninja vagy hogy ennyire eltávolodsz a falutól?
* kérdezte mivel soha életében nem hallott Unazaki Kibusháról, tekintve hogy már 10 éves kora óta távol volt a falutól.
Miközben várta a választ, egyszerűen kiült az arcára az a kielégült mosoly, amit egy jó nap végén szokott az arcára ölteni. *

Kaoshiro Roku

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Unazaki Kibusha on Csüt. Ápr. 29, 2010 7:26 pm

- 22 éves? Legalább a tojáshéjat eldugtad. - Reagált egyszerűen Kibusha Roku szavaira. Az most teljesen mellékes volt, hogy kettejük kora egyébként megegyezett.
Még egy-két másodperc hosszan méregette a fiút, aztán tekintetét, úgy tűnt jobban lefoglalta a környék, azt kezdte hát kutatni szemeivel. Néha-néha, mint valami állat, nagyokat szippantott szagok után kutatván, de még ha lett volna bármi értelme is már alapvetően akár, az alkoholszag így is teljes mértékben megülte hősünk orrát. Látszólag nem kívánt válaszolni a többire, ami elhagyta Roku száját. Látszólag.
- Aha. Roku vagy... hát, örülök, mit ne mondjak. Én meg Kib vagyok. Kibusha. - Bökte ki végül mondandóját, bár a másikra egy pillanatra sem nézett vissza, ó, dehogy. Szavai csupán lekezelőek voltak, ám mozdulatai és viselkedése annál úriasabbak, mely vonások így a nagyszájú fiúval érdekes társaságot hoztak össze.
- Mi? Hogy én? Erős ninja? Nem mondanám. Szeretnék, de nem vagyok az. De sok a pénzem legalább.
Roku fegyverével való kérkedésére nemes egyszerűséggel nem fordított fikarcnyi figyelmet sem. Egyébként felszerelése egy egész testet takaró fekete öltözékből állt, melyen egy öv és két vállvédő kapott helyett, előbbin egy övtáskával, tehát látszólag semmilyen fegyvere nem volt. Egyébként tényleg nem, de most ez is mellékes.
- Nem, nem edzek. Csak sétálgattam. És te? Te mit is csinálsz itt?

Unazaki Kibusha

Adatlap

Témanyitás  Kaoshiro Roku on Csüt. Ápr. 29, 2010 8:12 pm

- Szóval Kibusha... érdekes... nem hallottam rólad soha életemben... de ha erős akarsz lenni akkor jó... egyszer talán még olyan jófej is lehetsz mint én.
* mondta és újabb szuper mozdulatot tett és megint csak visszaült a helyére. Majd újabb körben ivott egy sort. Ezek után elővett még 1 üveget és egy részét átöntötte a másikba, aztán rárakott egy kupakot és így szólt.*
- Na akkor igyál egyet Kibusha aki kb ugyanannyi idős, mint én... látod milyen rendes és kedves vagyok ? Még a Sakéból is adok.
* mondta és ezzel még egy rímet is faragott, amire szintén büszke volt, de ezt nem ecsetelte szavakban, csak egyszerűen feldobta Kibushának az üveget, amiben a Sake fele volt.*
- Remélem nem mondod azt hogy még sosem ittál.
* mondta röhögve, majd egy önelégült arckifejezés jelent meg az arcán és egyet Kibushára vigyorgott, aki nem különösebben nézett rá, viszont talán az üvegre figyelni fog.*
- Ha nem edzés... hosszú egy séta.
* ezzel megslukkolta a nála lévő üveget.*
- Én épp haza tartok... jó távol voltam innen és kitanultam a Capoeira (ejtsd Kapuéra) több száz mozdulatát... minden nap újabb harci formákat tanulok és minden nappal fejlődök... legalábbis így érzem...
* mondta Kibushának , majd felállva rögtön a másik előtt termett. Közben pedig kicsit letisztította a ruháját ami koszos volt a fán való üldögéléstől.*
- Én nem használok Chakrát és sosem fogok, legalábbis én sosem leszek Ninja, de látod én még így is erős és gyors vagyok... tehetséges... és természetesen rettentő kreatív.
*fejezte be a monológot, majd várta a reakciót.*

Kaoshiro Roku

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Unazaki Kibusha on Csüt. Ápr. 29, 2010 10:10 pm

Roku jól gondolta. Kibusha valóban nem követte figyelemmel egyetlen mozdulatát sem a másiknak, az üveget azonban észrevette - és fürge mozdulattal el is kapta. Közelebb húzta magához, hogy jobban is megvizsgálhassa azt. A kupakot lassú, komótos mozdulattal oldotta fel, hogy aztán egy mélyet szippanthasson a rögvest kiáramló esszenciákból. Azonban ő csak a sake szagát érezhette, s ez nem kifejezetten az a kategória, amit az Unazaki valaha is különösebben kedvelt volna. A kupakot ezért visszazárta és elrakta az üveget. Később úgyis több hasznát veheti. Ha mást nem, valaki szemébe fröcsköli... vagy ilyesmi.
Roku egyéb kijelentéseire azonban egyelőre nem állt szándékában reagálni. Csak fürkészte a látóhatárt, ami csak abban különbözött eddigi tevékenységétől, hogy ezúttal néha a másikra is lepillantott, ellenőrizve mit csinál. Egészen addig maradt ez így, míg a capoeirás fel nem tűnt előtte. Ekkor egyenesedett csak ki, és pillantását mélyen a másikéba vájta.
- Inni ittam. De nem kedvelem... félrevezet. Nem engedhetek meg magamnak ezt a szintű tévedést. - Fejtette ki teljesen tárgyilagosan, mindenféle érzelmet vagy hangsúlyozást mellőzve. Ám valami megmoccant arcán eztán, valami átalakult arckifejezésén. És ahogy megszólalt, hangja is sokkal dorgálóbb stílust vett fel, melyből Roku pontosan megjósolhatta, hogy afféle okoskodás következik most. - Egyébként is, nem ártana néha azért körbetudakolnod mi a helyzet nagyvilágban. Mi lenne, ha a világ egyik legveszélyesebb bűnözője lennék, aki éppen előtted áll? Fogalmad sem lenne róla, halott lennél még azelőtt, hogy észrevennéd, valami nincs rendjén. Lehetsz akármilyen gyors, és lehetsz akármilyen tökéletes abban a kapuérádban, akármi is az, egy fejlettebb ninja ellen vajmi kevés esélyed van életben maradni. Mondom életben maradni, nemhogy még nyerni is. A testre menő támadások ellen el lehet hajolni, ugrani, lehet blokkolni, de egy fejlettebb ninja tudja, hogy a leggyengébb pontja egy embernek mi is pontosan, ahogy azzal is tisztában van, hogy az a pont védhetetlen.
Az alatt az idő alatt, amíg beszélt, most először tekintett el valamelyik irányba, majd jobbját kinyújtotta, és kitárta tenyerét. Azon körülbelül egy másodperc alatt egy 30 centiméter hosszú, tűéles jégék keletkezett, melyet Roku szemügyre vehetett kedvére pár másodperc erejéig, eztán Kib simán összezúzta azt, csupán annyit kellett ehhez tennie, hogy újra ökölbe szorítja kezét, s markából már csak vízcseppek hullottak a faágra.
- Egyébként is, mi a fene az a capoeira?

Unazaki Kibusha

Adatlap

Témanyitás  Kaoshiro Roku on Pént. Ápr. 30, 2010 10:22 pm

- Ezzel nem értek egyet... minden Ninjának is van gyenge pontja, mellesleg én tanulmányoztam a Ninjutsuitokat... Vegyük az 5 alap elemet... Tűz, Víz, Föld, Villám, Szél... semmit sem érnek, ha az adott Technika nem éri el az ellenfelet, vagyis nem találja el... ami úgy védhető ki, hogy az illető nagyon gyors, mint ahogy én.
* mondta megint az önfényezésbe burkolózva, majd újra belefogott a mondandójába.*
- A legtöbb technikátok, kilőhető, vagyis egy adott célpontra koncentrálva próbálod az erődet kifejteni, és így érsz el eredményt. De, hogy teszed meg ezt egy olyan gyors ellenfél ellen akinek nem tudod fix pontra leszűkíteni a mozgását, és így nem tudod eltalálni.
* ezek után fújt egyet, majd visszafordult a beszélgető partnere mellé.*
- Akkor vegyük ezt a jeges tüskés valamit , amit itt produkálsz, ha nem sikerülne eltalálnod vele, mert túl gyors lennék hozzá, akkor mit tudnál velem kezdeni, semmit, egyszerűen semmi.
És hogy mit tennék, ha a világ legveszélyesebb bűnözője lennél, felvenném a harcot és amíg tudok kűzdenék... mert izmos és erős vagyok, biztos kiagyalnék valami tervet és végül valahogy megúsznám.
* vigyorgott és közben egy kicsit elnézett ő is a táj felé, majd újra visszafordult.*
- Az elme és test korlátozó Ninjutsukról annyit, hogy azokhoz is kell egy bizonyos "célzás" amellyel az ellenfelet be tudja mérni a Jutsu használója, így ha valaki nagyon gyorsan mozog akkor talán még a bemérésre sincs ideje.
* még nagyobbra húzódott az az önelégült mosoly. *
- Látod? Azért utána néztem a Ninjáknak, mielőtt jártatni kezdem a számat... persze csak okos dolgokat tudok mondani, az tény.
* ezzel lezárta a mondandóját és várta, hogy vajon Kibusha mit reagál.*

Kaoshiro Roku

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Unazaki Kibusha on Szomb. Máj. 01, 2010 10:13 pm

Hát arra, hogy megtudja Kibusha mit is reagál, Rokunak bizony nem kellett sokáig várnia. Az Unazaki ugyanis egy-kettőre halk, elég kevés érzelemmel megtoldott nevetést hallatott. Nem sokat lehetett leszűrni belőle, de az egyértelmű volt még egy ismeretlen számára is, hogy nem a gúny vezérli, inkább mintha valódi vidámság lenne a forrása. Mindeközben kezei a puszta lógás helyett felkúsztak csípőjére. Nagyjából fél percig ''kuncogott'', míg végül elhallgatott, s újra Rokura pillantott, arcán pedig még mindig valami félmosolyszerűség ült. Ahogy megszólalt ezután, hallható volt, hogy éppen jókedve van. Ha eddig nem tűnt volna fel, teszem hozzá.
- Iiigen, nagyon okos dolgokat. - Ismét halk nevetés szűrődött ki immáron jócskán arcába lógó hajzuhataga alól, de ez már lényegesen rövidebb volt, olyan pár másodperces. - Valóban tudsz egyet s mást a shinobi harcmodorról, ezt aláírom. Csak éppen nem eleget... na meg nem egészen értetted meg, melyik az a pont amelyikről beszélek. - Újabb, rövid nevetés. Eztán kihúzta magát, s elég biztosra veheted, hogy nem nagyon fog ezután röhörészni.
- Na szóval a lényeg, és elmondom még egyszer. De most nem utalgatok. Akármilyen gyors vagy, vagy hajlékony... egy fejlett ninja, amint rájön, milyen jó is vagy a futásban és pattogásban, nem TÉGED fog támadni, hanem a FÖLDET, ALATTAD. Ahhoz még körülbelül is bőven elég becélozni hogy merre mehetsz, és már benne vagy a katyvaszban. És igen, abba már nemcsak a helyzeted, de az elmozdulásod is bele van kalkulálva, azonfelül trükk a tarsolyodban pedig nincs. Egyrészt. Másrészt. Ha olyan gyors vagy, rendben, de amit elmondtál, az alapján csak védekezni tudsz. Támadni, azt hogy óhajtasz? Ahhoz, hogy egy ninja védekezzen, nem kell semmiféle célzás, és ha még az alapvető védelmén is túl jutsz, ott vannak a saját trükkjei, mind chakrával, mind anélkül.
Ekkor szünet következett be monológjában. Előkapta azt a sakét, kibontotta és gyorsan húzott belőle. Nem sokat, természetesen. Aztán elmosolyodott ismét, az üveget ismét elrakta, s folytatta.
- Meg amúgy is. Ha a világ legveszélyesebb bűnözője leáll veled beszélgetni, akkor minek harcolnál? Hogy biztos belehalj? Maradj csak az ivászatnál. Amúgy sem támadok meg olyat, aki ajándékot ad. Hála, tudod. Remélem ismered ezt a szót.

Unazaki Kibusha

Adatlap

Témanyitás  Kaoshiro Roku on Szomb. Máj. 01, 2010 10:34 pm

- Vehe, Szóval te vagy a világ legveszélyesebb bűnözője... fiatalabb vagy, mint hittem. De ha már veled is ivó cimbora vagyok, akkor kitől kellene félnem? Mondom, jófej vagyok .
* mondta és ő is nagyot röhögött az egész helyzeten.*
- Nem vagyok őrült, erre is gondoltam, és ezért próbálok mindenféle harcművészetet megtanulni... az hogy ez mennyire sikerül az más kérdés, persze eddig MINDENBEN SIKERES VOLTAM.
* kiáltott fel, majd azon gondolkozott amit a mozgásról és a földretámadásról mondott Kibusha az előbb.*
- Nos nos nos, ez a gyenge pont, viszont a támadásaim, hasonlítanak arra amit ti Ninják Taijutsunak neveztek. A Capoeira például egy harcművészet, amelyet táncal kevertek, és a tanulók zenére tanulják. Leglább olyan akrobatikus mint a Ninjaság.
Ezek mellett a Levelek közt Rejtőző falu egyik legjobb vívója tanított Kardforgatásra. Az apám.... ő is ninja , de én sosem akartam azzá válni. Megmondtam mindenkinek az elején, hogy én Chakra nélkül is olyan erős leszek mint bármelyik másik harcos itt a világon. És lám, már majdnem sikerült, izmos lettem, edzettem mint az állat és még ma is edzem magam, de most teszek egy látogatást haza.
* ezt a hosszú monológot újabb nagyképű vigyorral nyugtázta.*
- Nem, sosem maradok az ivásnál... a harc egy lételem... és valami mindig arra sarkall , hogy nálámnál jóval nagyobb szinten lévő ellenfelekkel száljak szembe, már ha létezik olyan... hisz nagyon erős vagyok.
* kicsit megvakarta a fejét, majd Kibushára nézett és még mindig furcsállotta, hogy ő a világ legveszélyesebb bűnözője, legalábbis a mondanójából ezt szűrte le.*
- Sosem öletem meg magam... bár már volt halálközeli élményem, még , mint látszik, sosem ölettem meg magam.
* bólogatott magának és közben ő is meghúzta egy kicsit a Sakés üveget.*
- Ismerem én a "Hálát", sok ember arcán láttam, akiket támadó banditáktól, idegen harcosoktól, esetleg gyengébb ninjáktól védtem meg. Én nem sokat szoktam hálálkodni, mert én Szuper Tuti vagyok. De persze tudom, hogy a hála jó dolog.
* mondta egy kicsit bizonytalanul, majd újra visszatért a hatalmas önbizalom, és megint kiült az arcára a nagyképűség.*

Kaoshiro Roku

Adatlap
Chakraszint:

Témanyitás  Unazaki Kibusha on Vas. Máj. 09, 2010 1:37 am

- Ugyan, ostobaság. - Vágta rá hősünk pár pillanatnyi (tökéletesen minimális) habozás után. A kifejtésre azonban Rokunak még várnia kellett néhány másodpercet, amíg Kibusha körbenézett. - A hálát adni kell, nem élvezni. Ha csak kapod, az semmit sem ér. Ha ennyire szuper tutkó vagy, tudhatnád.
Eztán egy könnyed mozdulattal helyet foglalt. Tekintete ismét csupán a tájat fürkészte, de nem úgy tűnt, hogy bármi konkrétat keresne, csupán általános ébersége miatt tett így.
- Zenére tanulni valamit? Érdekes felfogás. Én zenére bepörgök -- már ha olyan a zene -- de akkor általában nem tudok eléggé figyelni hogy gyakoroljak, csak ösztönből és ritmusból működök. De nyilván velem van a baj.
Egy rövid sóhajtás után benyúlt ruhája alá és előhúzott egy összetekert papírdarabot. Egy határozott mozdulattal szétválasztotta a lap két párhuzamos szélét, s jól megnézte ami rajta volt. Végül aztán Roku felé fordította, hogy a srác is láthassa. Körözési felhívás volt, rajta Kibusha képével, ami azért volt különös, mert arc és fizikum alapján egyértelműen észrevehető volt ki is mosolyog ott vissza, ám az Unazaki haja ott még hidrogénszőke, és ANBU páncél van rajta. Egyébként a jutalom 14'000'000 ryou ha élve vagy holtan beviszi valaki. Alatta pár sorban összesítve voltak bűntettei (amelyek közt kihangsúlyozták annak a kb 3000 embernek a lemészárlását, akik anno a GWC-nél dolgoztak), és felhívták a figyelmet rá, hogy fokozottan veszélyes, egyedül semmiképp se próbálják meg megtámadni, és semmilyen körülmények között ne szemből támadják, illetve hogy van egy kardja.
- Ha nem is a legveszélyesebb bűnöző, de az egyik legkörözöttebb, az biztos. Meg valahol az is rá volt írva, hogy valószínűleg a Tűz Országában vagyok mert csak ott nem köröznek a Ninja Országok közül, de az leszakadt. Mindenesetre igazuk volt... de nem ajánlom, hogy megtámadj. Tehetségesnek tűnsz, nem akarom hogy még egy ígéretes kölyök pusztuljon el miattam. Egyébként ha jól emlékszem találkoztam már pár szektással akik ugyanolyan mint te. A Gunshinisták azt hiszem... de meg nem mondom már. Ők is csak azért élnek, hogy megtalálják az egyetlen ellenfelet aki le tudja győzni őket. Próbálj náluk szerencsét... majd. De most nekem mennem kell. Majd még beszélünk, Roku. Sayonara!
Azzal eltűnt az erdő hirtelen keletkező, sűrű csendjében.

A hozzászólást Unazaki Kibusha összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 24, 2010 10:22 pm-kor.

Unazaki Kibusha

Adatlap

Témanyitás  Haru Noriko on Csüt. Jún. 10, 2010 6:28 pm

[ Shui, Hiroto, Konan ]

Szó nélkül elindultam Fea felé. Sóhajthattam volna egyet a hatás kedvéért, de abból jutott már bőven a mai napra. Nem mentem gyorsan, még úgy nézne ki, mint ha valami kiskutya lennék, aki lohol a gazdája után- persze azért nem is vonszoltam magam.
Kicsit feldühítettek az események...Na nem az, hogy Shui meg Hiroto...nem érdekelnek a problémáik, ahogyan arról sincs nagy véleményem, milyenek az új társaink. viszont az már jobban aggaszt, hogy senki sem vesz rólam tudomást. Rendben, elismerem, szeretek a középpontban lenni...De egy ilyen hisztérika mellett nehéz lesz. Tudnék többet problémázni, mint ő, de leégni sem akarok. így hát csak mentem tovább, és elhatároztam, hogy a következő időszakban inkább csendben maradok- ez úgysem fog sikerülni- és nem is próbálok feltűnősködni. De az is igaz, hogy Shui után megpróbálhatnék beszélgetni Hiroto-val is...Ő legalább normálisnak látszik. Jó lenne, ha legalább a csapat egyik tagjával össze tudnék barátkozni. Aztán ki tudja, lehet, hogy Shui is rádöbben, hogy az élet egyedül elég pocsék, és ránk fanyalodik...De nekem mindegy, nem én fogok hoppon maradni.
Odaballagtam Hiroto-hoz, és már majdnem szóltam valami kedveset, mikor átfutott az agyamon a fiú egy korábbi mondata: ,,Nehéz volt a múltam...."- erre elkomorodtam. Semmit sem tudhat rólam...Bár, én sem ítélkezhetem felette, hiszen a tájékozatlanság közös. Ezért inkább egy nyugodtabb hangszínt ütöttem meg:
- Figyelj, igaz, hogy ne tudok rólad semmit, de te sem tudhatod, milyen gyerekkorom volt, és biztosíthatlak, nekem sem olyan egyszerű - néztem rá, aztán hozzátettem: - persze lehet, hogy igazad van, mindenesetre nem akarom, hogy panaszkodással versengünk, de mondjuk mesélhetnél kicsit magadról...Nem árt megismerni egymást, ha csapattársak vagyunk, nem igaz? - vigyorogtam rá, és ez most őszinte volt. Rájöttem, kár is Shui-val vesződni, mikor hárman vagyunk...ráadásul Hiroto egészen szimpatikus.

Haru Noriko

Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 151

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Pént. Jún. 11, 2010 10:01 am

/Díszes társaságunknak/

Némán ballagok a többiek után. Inkább nem szólok senkihez, mert a végén úgyis csak veszekedés lenne belőle. Néha rápillantok Shui-ra és elmerengek azon, miért is ilyen ellenséges velünk szemben. Csak pár pillanatra nézek a szőkeségre, nehogy azt higgye ki akarok vele kezdeni. Hamarosan Noriko oda ér hozzám, majd érdeklődni kezd utánam. Igazat adok neki, jó lenne ha megismernénk egymást mindannyian, Shui-t is bele értve.
- Bocsi ha megbántottalak! Azt az egészet nem azért mondtam hogy sajnáljatok. A jelenlegi visszahúzódó viselkedésem oka miatt említettem meg. Igazából nem is volt annyira nehéz a sorsom, csak egy kisebb szakasza volt az.
Ekkor elmerengek a múltamon. Azon, hogyan éltem az apámmal, egészen a haláláig. Ha az a vihar nem tesz minket tönkre, akkor lehet hogy még mindig élne. Viszont akkor nem valószínű hogy most itt lennék.
- Egy földműves családból származom. Az édesanyám a születésemkor halt meg, szóval rá egyáltalán nem emlékszek. Túlságosan szegények voltunk, a földünk pedig nem mindig tudott elegendő élelemmel ellátni minket, ezért gyakran loptam a közeli városból. Csak hát, egy idő múlva elzavartak onnan, megunták az emberek a tolvajlásaimat. 5 éves voltam, amikor az édesapám is meghalt, én pedig árva lettem. Ezután egy szintén közeli városba mentem, ahol lopásból éltem. Főleg élelmet loptam, de néha rákényszerültem arra hogy pénzt is szerezzek. Csak azért loptam hogy életben maradjak. Így találkoztam Genzo sensei-el. Őt is megloptam, legalábbis azt hittem hogy sikerült. Hagyta hogy elvigyem a pénzét, de mire vissza értem a rejtekhelyemre, ő már ott volt. Ekkor ajánlotta fel, hogy Shinobi-t farag belőlem. Mivel szerettem volna életben maradni, vele tartottam. A kiképzés után Konohába hozott, majd pár hónapig az Akadémián tanultam, végül pedig levizsgáztam és genin lettem. Nagyjából ennyi lenne a történetem. Most mesélnél te is valamit magadról? - kérdezem kicsit kíváncsian.
Nagyon érdekelne, hogy mi történt vele korábban. Illetve Shui történetét is szívesen meghallgatnám, de nem hiszem hogy szóba fog velünk állni. Talán megpróbálom rávenni hogy beszéljen. Jó lenne ha megbékélne velünk és rendes csapatként működhetnénk tovább a későbbiekben.

Kaibutsu Hiroto

Adatlap
Chakraszint: 121

Témanyitás  Aburame Shui on Szomb. Jún. 12, 2010 12:01 am

A cicababa végre kapcsolt és kinyögdécselte a nevét. Elgondolkodtam, honnan ismerős, és amikor leesett, még inkább esett a szememben a renoméja, ami így sem volt túl magas. Igen, egy magazinból, amely felett két bátyóm, Shirogane és Kouni nyáladzott egy sort. Pfúj! Hát még amikor nyávogni kezd. Csak félrepillantok, és látványosan megforgatom a szemeim, jelezve, unalmas a kínja-keserve. Majd a többiek körbelihegik, én megspórolom magamnak az időt.
Helyette inkább a másik lány felé fordítottam a fejem, de ő sem volt kerekebb, mint a cicuska. Mintha egymás szöges ellentétei lettek volna. Ez csupa rózsaszín máz, amitől az embernek felfordul a gyomra, sipítozik, mint egy elcseszett csengőhang, míg a másik csöndes, és baljóslatú, és ha megszólal, mint egy szintén elcseszett, csak épp nem csengőhang, hanem horrorfilm a "zs" kategóriából, megjelenése és viselkedése is olyan sötét, hogy az éjszaka hozzá képest fényes nappal, és ráadásul olyan morbid, hogy könnyen hányingere támad a vizuálisabb típusú embereknek, de egy dologban mindkettő megegyezik: akkora az egójuk, hogy nem férünk el tőlük a faluban. Komika és tragika, hurrá! Színjátszókört már alakíthatnánk...
Na de végre akció, a Fea nevezetű horrorkomédia végre a kapuhoz lépve indulásra szólít fel, és nem kell kétszer mondani. Elégedett morranással kezdek nagy léptekkel trappolni a nyomában, míg utol nem érem, és egész végig nyíltan, nem is rejtve tevékenységem, bámulom meredten, szemmel tartva minden mozdulatát. Még mindig durcás voltam a korábbi nevetséges viccelődése miatt, így jobbnak láttam nem levenni róla a tekintetem.
A fülem hamarosan megütötte Nocchan és Hiro-kun beszélgetése, és kíváncsi természet lévén persze hegyeztem a fülem, de nem mutattam semmi jelét annak, hogy hallottam volna bármit is, mintha csak a szavak az egyik fülemen be, a másikon ki mentek volna. De sokáig én sem bírtam csendben, és mivel a cicababát inkább kihagytam, eszem ágában sem lett volna lemenni az ő szintjére és holmi rúzsmárkákról, meg divatos cuccokról beszélgetni, két társam jól elvolt egymással, különben sem akartam csatlakozni a témához, így kizárásos alapon Fea maradt.
- Hé, - fordulok felé immáron egész arccal. - miért vagy annyira oda ezért a halál témáért? Öt perc alatt kétszer is elsütötted a rémisztőnek szánt nem félitek a halált, búúú szöveget. Ez valami fétis?

Aburame Shui

Adatlap
Chakraszint: 115

Témanyitás  Suyiko Shiai-Ne on Vas. Jún. 13, 2010 7:21 pm

"Kíváncsi vagy, milyen a halál?"
Nem. Retteg, hogy megtudja. Olyan közeli, legalább amíg csak finoman fenyegeti, addig ne kelljen incselkednie vele. Aztán majd kihívja maga ellen, mert erre tanították, vagy gyáván elfut és nyer még néhány szánalmas percet, hogy elbúcsúzzon.
Most is búcsúzna, ha tehetné. Szürke köd, színtelen dögszag, annyira elfutna, annyira sikítana, de nem jön ki hang a torkán. És egyre közelebb jön. Oszladozó testek. Bele kéne őket sütni a pitékbe, kár, hogy nem tud sütni, pitét meg főleg nem. És különben is, hogy ehetné meg bárki is ezt a három gyereket? Mert azok még, hiába roppant intelligensek, Ait legalább is magasan túlszárnyalják. Akár büszke is lehetne, hogy túlélte őket, mert a gyerekek előbb esnek darabkákra, de nincs igazán ideje örülni.
Mert fölébred, hála az égnek. Reszket, a szeme valószínűleg háromszorosára nőtt, az arca falfehér az összes smink dacára, de legalább nem halottszürke. Hezitál, hogy egyáltalán megéri-e követni a sötétséget, meg a három halvány kis fényt, vagy legalább szóljon nekik, hogy az életükkel játszanak. De nem jön ki hang a torkán, meg úgyis tudják, maguktól is. Nem, nem akar unalmas felnőtt lenni. (Nem is lehetne, de nem is akarja megkockáztatni.)
Inkább a lábai maguktól viszik utánuk.

Szeretne megszólalni, beszólni, hogy rossz az irány, vagy valami, de joga sincs hozzá, meg hangja sincs. Tökéletesen néma. Hallgatja a mögötte szóló mesét, szomorú élettörténetek, mégis érezni bennük valami édes, gyermeki naivitást. Talán még mosolyog is, csak senki sem látja. Tényleg olyan, mint egy hisztérika, igaza van a szőke lánynak. Persze ő sem különb, a kis pukkancs úgy néz rá, mint a véres rongyra.
Könnybe lábad a szeme. Hallotta már a hasonlatot, és akkor is sírt. A rongy nem tehet róla, hogy véres, sőt, ő készségesen feltörölte, csak a munkáját végezte, ezért dobták aztán a szemétbe. Pedig tulajdonképpen minden rongynak ez a sorsa. De akkor meg a vér a szerencsétlen, mert ő meg nem direkt serkent ki. Szívesen éltette volna tovább a gazdáját, csak nem engedték meg neki. És most még gyűlölik is. Egyik sem joggal szív, ezt szebben nem is lehet kifejezni.
- Bátor csaj vagy. - Dünnyög Shui felé, mikor előrébb halad, hogy a sötétséggel beszélgessen. Ezek után nem mer közelebb menni hozzá. Csak egy nagyobb lépést húz, hogy most őket hallhassa. Azért nem bírja ki kuncogás nélkül a "valami fétis" című ötletet. Nem is rossz. Kár, hogy nem Ályicsannak jutott eszébe.

Suyiko Shiai-Ne

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 429

1 / 16 oldal 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére