Elhagyatott falu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Elhagyatott falu

Témanyitás  Tenten on Csüt. Ápr. 01 2010, 18:47

A településről már régóta elköltöztek az emberek, azóta lakatlanul áll.
avatar
Tenten
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Utoa Yasuma on Csüt. Jún. 23 2016, 17:11

// Utoa Yasuma, avagy menekülés az országból! //

Erős őszi szél vágott az arcomba, miközben az országúton jártam. Körülöttem az a néhány fa gyönyörű tarka-barka színekben pompázva épp levedleni készült lombozatát. Meg is álltam volna csodálni a természet szépségét, ha közben nem lett volna előttem az a sok fontos ügy, mint például az életben maradás, vagy a nevem tisztára mosása. Már aznap kifogytam az élelemből dél körül. Nem volt sok időm magamhoz venni a dolgaimat, miközben épp menekültem a hadseregtől. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a kardom sikerült megtalálnom.
Már legalább 4 napja hagytam el a tábort, azóta nem aludtam. Nem is hittem, hogy mostanában lesz egy jó alvás, mivel már egyszer rám támadtak alvás közben. Kellett egy hely, ahol meghúzhattam magam egy időre, vásárolhattam magamnak ellátmányt abból a kis pénzemből, amim volt, de ez szinte lehetetlennek tűnt, mivel már láttam hirdetményt a szökésemről. Már a fél ország tudta, ki vagyok. A legjobb ötlet az lett volna, hogy elhagyom az országot olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudom, de mégis... Nem azért szabadítottam ki magam, hogy életben maradjak. Muszáj volt felvennem a nyomot, muszáj követnem a gyilkost! Aznap, amikor elfogyott az ételem, délután felé észrevettem egy települést a távolban és mivel már semmi nem volt nálam, úgy döntöttem, hogy szerencsét próbálok és bemegyek.
Már estefele volt, amikor a faluba értem, és kevés kutyagolás után rá kellett jönnöm, hogy egy lélek sincs a környéken. Egy szellemváros.
Hát ez remek, gondoltam, na hogy itt nem találok semmit az is biztos! Na mindegy, most nem fogok válogatni, körbenézek, hátha van itt valaki vagy valami, ami ehető. Ahogy beljebb értem látszott a helyen, hogy teljesen üres az egész, de reménykedve haladtam tovább. Bekukucskáltam az üresen álló házakba, amikből pár le volt rombolva. Ahogy átkutattam a házakat mégiscsak ráleltem némi élelemre, többek között kenyérre és egy kevés sajtra. 
Ejha, hogyha még sajtot is találtam, ami nem romlott, mondtam magamban majd megszagoltam a sajtot, ami ahhoz képest, hogy elhagyatott faluban találtam rá, nem volt büdös, nem is látszott romlottnak, akkor az emberek innen nagy sietséggel és nem is régen mentek el... De vajon miért....? Ezek után átkutattam még pár házat, és még több élelmet találtam meg pár fabútort. Ezeket felaprítottam a kardommal, ami úgy vágta a fát mint a puha vajat, majd az egyik kő talapzatú ház padlóján összeütöttem egy tábortüzet, végtére is már nagyon fáradt voltam, és az is épület eléggé bevédhetőnek és stabilnak tűnt. Jó sokáig küzdöttem az álmosság ellen, az épület egyik sarkában, ahova a tüzet is elhelyeztem. Küzdöttem, de végül mégis felülkerekedett az álmosság. Elbóbiskoltam, majd arra eszméltem, hogy hangokat hallok a távolból. Lépések? Azonnal összerezzentem, az álmosság elillant a szememből és már nyúltam is a kardomért, amit sosem rakok el kartávolságnál távolabb magamtól. Meghűlt bennem a vér és megint eszembe jutott a halál érintése még a bandita támadásról. Azonnal megráztam a fejem és összeszedtem magam. Szép lassan felültem, úgy, hogy nehogy zajt csapjak, s közben folyamatosan kémleltem a környéket. A tűz már elaludt, szerencsémre, így azt hittem, hogy nem tudják, hogy itt vagyok, de ez hátrány is, mivel nem láttam semmit. Az alvóhelyemről ráláttam az ajtóra, amiben észrevettem egy sötét emberszerű árnyat. Megint megborzongtam, de továbbra sem adtam ki semmi hangot. Lélegzet visszafojtva vártam, hogy mi fog történni....

// remélem nem haladtam túl az elképzeléseden, csak gondoltam felállítom a teret és kicsit kibontom a dolgokat ^^ //
avatar
Utoa Yasuma
Játékos

Taijutsu Pontok : 10

Tartózkodási hely : A penge élén


Adatlap
Szint: D
Rang: Ronin
Chakraszint: 110

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Vas. Jún. 26 2016, 20:46

// Utoa Yasuma - Egy penge útja //


Egy üldözöttnek az a legfontosabb az életben maradás mellett, hogy minél hamarabb elhagyja a helyet ahol keresik. Te viszont nem engedhetted ezt meg magadnak. Egy szökött Ronin voltál aki önnön hibáján kívül vált prédává és ha nem is mozgósítottak mindenkit, hogy megkeressenek, de valóban elég nagy lehet azoknak a tábora akik most meg akarnak találni és felelősségre vonni. Nyakadba kaptad a lábad és elég messzire sikerült eljutnod. Egyik éjszaka megtaláltak, de szerencséd, hogy félálomban leltek rád és egyszerű katonák voltak akikkel hamar sikerült végezned, de ki tudja, hogy mikor lesz még egyszer ekkora mázlid. Élelemnek és pénznek is híján voltál, de szerencsédre belebotlottál egy látszólag szellemvárosba. Az épületek ki-bedőlt falai mutatták, hogy a települést valóban elég régen elhagyták azonban ki tudja, hogy milyen szerzetek vehették be magukat ide. Itt talán el tudsz tűnni és felszívódni üldözőid elől. 
Meghoztad a döntésed és bár az élelem amit találtál csupán csak első ránézésre tűnt ehetőnek amint közelebb emelted az arcodhoz büdös penész szaga volt. Azonban az étek nélkül még csak csak kibírnád de az álmosság kezdett egyre jobban erőt venni rajtad. Gyorsan szereztél tűzifát és az egyik elhagyott házban tüzet raktál a padlón, majd hamar elnyomott az álom. 
Amikor magadhoz társz akkor már nem a szobában vagy. Amint megakarod mozdítani a kezedet érzed, hogy hátul gúsba van kötve és már elzsibbadt tehát egy ideje már így lehetsz. Első gondolatod talán az lehet, hogy most elkaptak és visznek is a bitóra, azonban nem ez volt a helyzet. Egy kisebb rögtönzött cellaszerűségben lehettél és a fegyvered a szemközti falnak volt támasztva.
- Szép penge szamuráj. Mond el mit keresel itt ahol a madár sem jár? Ilyen közel a határhoz nem szoktatok járőrözni azonban most felbolydult a környék mint egy hangyaboly. Ki vagy te vándor?
A férfi aki beszélt hozzád a félhomályban állt ezért nem tudtad kivenni ki az, azonban annyit leszűrtél a hangjából, hogy már egy korosodó férfi lehet. Most viszont jól kell megválogatnod a szavaidat. 

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 107


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1287

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Utoa Yasuma on Vas. Jún. 26 2016, 21:56

Ahogy felébredtem sajgott a vállam és elzsibbadt a karom. Gúsba kötött kézzel feküdtem, de ez ébredezés közben még nem szúrt szemet elsőre. Ahogy pislogtam, hogy jobban kivehessem a szobát rájöttem, hogy nem ugyanott voltam, ahol elaludtam. A levegő nyirkos volt, elég hideg és áporodott szag volt. Valószínűleg egy pince...
Gyorsan elkaptak... Micsoda szégyen, hogy álmomban leptek meg! Mégis, ki beszél, mikor itt fekszek félhullán a hideg, nyirkos padlón megkötözve. Hát, ez sem tartott sokáig. Ezek voltak az első pesszimista gondolataim. Már éreztem a hurkot a nyakam körül. De aztán elkezdett beszélni hozzám egy férfi.
Szép penge szamuráj. Mond el mit keresel itt ahol a madár sem jár? Ilyen közel a határhoz nem szoktatok járőrözni azonban most felbolydult a környék mint egy hangyaboly. Ki vagy te vándor?
Vagy fél percig meg sem szólaltam, küzdöttem az álmossággal, és próbáltam értelmezni, amit a már javában korosodó férfi mondott. Amikor beugrott a dolog, hogy nem ismer, felcsillant bennem a remény. Aztán meg arra gondoltam, hogy miért hozott ide, majd ahogy kicsit jobban körülnéztem a kis teremben észrevettem a szemközti falnak támasztva a kardom. Nagyon megkönnyebbültem. Lehet, hogy mégsem ért még véget utam? Mindjárt kiderül, mert a közvetlen veszély még mindig nem múlt el. Kicsit felültem és a férfira néztem. Látszott rajta, hogy már nem túl fiatal, de azért még volt rajta valamennyi izom, valószínűleg ő cipelt el és kötözött meg. Nem tudtam, hogy mennyire erős, és hogy esetleg ninja-e,így jobb lett volna, ha nem támadna meg, mivel még a lábam sem tudtam mozdítani. Arra gondoltam, jobb lesz, ha diplomatikusan próbálom megoldani a dolgot...
Én... uram... mint mondta egy samurai vagyok. Egy igaz samurai aki a Bushido és a becsület kódex szerint él. Én... a király szolgálatában utazok, jelenleg mint futár... Legjobb tudásom szerint a járőrözés azért nőhetett meg, mivel nemrég megtámadták a Vas Országát egyenlőre ismeretlen ellenfelek. Ha megkérdezhetem... miért vagyok megkötözve? Elvégre én csak átutazóban vagyok... Ha lenne olyan szíves, és eloldozna, felkapnám a kardom és már itt se lennék! 
avatar
Utoa Yasuma
Játékos

Taijutsu Pontok : 10

Tartózkodási hely : A penge élén


Adatlap
Szint: D
Rang: Ronin
Chakraszint: 110

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Csüt. Jún. 30 2016, 00:15

A férfi gyorsan végig mért téged még egyszer aztán elkezdett fel s alá sétálni a cellád előtt. 
- A becsület kódexet említed amire a szamurájok felesküsznek? Az utat veszed a szádra amikor az enyéim ezen falakon túl éheznek? Ha valóban Mifune küldötte lennél akkor már nem lennél életben fiú hidd el nekem. A három farkason innen és túl nem hallottam még ilyen jó mesét. De jobban örülnék neki ha nem néznél ennyire ostobának és szépen elkezdenél fecsegni. Tudod nem nagyon vagyok híve a türelem játékoknak és mivel kettőnk közül te fogsz lógni ha az én türelmem lejár ezért gyorsan kezdj el beszélni. Ki vagy és...
Ebben a pillanatban egy robbanást hallottál kintről és több embert hallottál felsikoltani a rozoga falakon túlról. A férfi monológját félbeszakító robbanás mintha megfagyasztotta volna közöttetek a levegőt, majd még ott lebegett egy kicsit köztetek miközben a férfi arcára furcsa grimasz ült ki. Mi lehet ez, talán te nem vetted észre, hogy ennyien lakják ezt a szellem várost vagy ezek talán hontalanok lehetnek? Az viszont egyértelmű, hogy valaki megtámadta őket és neked ez semmiképp sem jó azonban talán tárgyaló pozícióba hozhat...
- Ha életben akarsz maradni akkor hallgass el amíg vissza nem térek. Azzal a férfi feltépte az ajtót, de egy szempillantással később a teste cafatokra robbant és belsőségei rajtad kötöttek ki. A gyomrod feltehetően felfordul, de ha nem is a látvány mindenképpen lesokkol. Kevesen látnak közelről szétrobbanni egy emberi testet. A méretes daraboktól a rácsok megvédtek de pár másodperc után meglátod, hogy óriási szerencsédre a kardodat odasodorta hozzád a lökéshullám.
Bárhogy döntesz, ha kilépsz az ajtón azt látod, hogy egy fosztogató csapat a kis maroknyi feltehetőleg hontalanon üt éppen rajta. Rajtad áll, hogy mit teszel! 

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 107


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1287

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Utoa Yasuma on Csüt. Júl. 14 2016, 12:11

Rendesen kikerekedett a szemem a sok sok vértől, ami megáztatott és a belsőségektől, amik az ölembe repültek, de végül is nem csak nekem jutott a jóból, szinte az egész terem csupa vér volt, lassan csöpögött a falról és a tetőről egyaránt. Habár már harcoltam csatákban, ilyet még nem igazán láttam, így rendesen felfordult a gyomrom. Ezt is ki kell bírni, nincs mese, hisz egy szamuráj vagyok, meg kell acéloznom a lelkem. Egy fél percig így biztattam magam, mire el is múlt a hányinger. Lassan kezdtem szétnézni a teremben, láttam, hogy a banditák elhaladnak az ajtó előtt, még csak be sem néztek, biztos mivel a fickó már az előbb kiment, nem gondolták, hogy maradt bent bárki is. A második dolog, amit észrevettem, az a kardom volt, amit a robbanás a közelembe hajított. Nem is haboztam, amilyen gyorsan csak tudtam feltérdeltem, majd elkezdtem kúszni a kardom irányába. Nem volt messze, így gyorsan elértem. Mivel hátra volt kötözve a kezem, nem tudtam rendesen megfogni, így a hátam mögül vettem föl, megfordítottam a pengét, majd elvágtam a köteleket. A ruháim mind rajtam maradtak, csak a kardomhoz nyúltak hozzá, így szerencsére semmi után sem kellett keresgélnem. Gyorsan az ablakhoz siettem, amiről csöpögött a vér, és gyorsan kikukucskáltam, hogy mi a helyzet. Gyakorlatilag a banditák szisztematikusan kisöprik a falut. Már elhaladtak a ház előtt, és most nekem háttal irtották a falusiakat lejjebb az utcában. Nem tűntek ninjáknak, csak sima kardlóbáló idióta banditáknak... úgy is viselkedtek. De akkor ki robbantott? Elkezdtem vizsgálgatni a támadókat, és észrevettem egy fura szerzetet közöttük, akinél kunai volt és pár robbanó cédula. Na mégis kifogtam egy ninját. De várjunk csak! Többet már tényleg nem látok... és ő van hozzám a legközelebb. Biztos fél a frontvonalban harcolni... vagy csak nem akar a saját robbantásai közelében lenni. Hát... biztos van náluk pénz... és a falu lakói is biztos adnának egy kis élelmet, ha megszabadítanám őket a banditáktól... Hát, akkor essünk neki! Maximum futok egy jót.
Karddal a kézben csöndben elhagytam az épületet. Az utca körülbelül úgy nézett ki, mint a ház belseje, amiből épp csak most jöttem ki. Már hozzászoktam a vérhez, de ennyi szükségtelen brutalitást! Csupa vér volt mindenhol. De nem hagytam a figyelmem elterelődni. Gyorsan körbenéztem, hogy biztos nincsenek mások a közelben, majd szép lassan, csöndben elindultam a ninja felé. Mire a háta mögé értem, ő felkiáltott:
- Azt hiszed, hogy csak így mögém lopakodhatsz, te büdös paraszt?! - mondta, majd gyorsan megfordult, de meglepetésére nem egy paraszttal, hanem a pengémmel nézett farkasszemet. Elkerekedett a szeme, de gyorsan reagált. Én már vágtam volna le a fejét, lendítettem a kardot, mire ő már fordult el és próbált oldalra kerülni. Majdnem sikerült neki, de alábecsülte a gyorsaságom, így a penge a jobb vállába kötött ki. Az egyik kezébe egy robbanócédulás kunai termett, amit én észrevettem, és el is kapott a veszélyérzet. 
- Ha mindenképp ezt akarod, szamuráj, akkor te is meghalsz velem együtt!! - 
Én pedig már téptem is ki a kardom a fickó vállából, majd ugrottam hátrafelé, mivel ő már formálta a kézjelet.
- Mégiscsak együgyű paraszt vagy, ha ennek bedőltél! - röhögte, majd abbahagyta a kézjelek formálását és felém hajította a kunait. Nem hárítottam, hanem kikerültem, így az mögém repült, elég távolra, hogy a robbanás ne okozzon gondot. Mivel a jobb válla teljesen tropa, és láttam a jobb karján is, hogy nehezen mozog, gondoltam, hogy jók az esélyeim, de mégis óvatosan közelítettem, mert hát mégis egy ninjával állok szemben, és nem tűnik geninnek sem. Egyszer csak elindult felém, két kunait is kézbe vett, de most egyik sem volt robbanócédulás. Egyre gyorsított, míg én továbbra is álltam mint a cövek. Az utolsó pillanatban oldalra lendültem, mikorra a fickó már rám akart ugrani, így az az egyik kunaival elvétett engem, de a másikat már a karddal kellett védenem. Amint visszanyertem az egyensúlyom visszakézből odavágtam, de ő hárította a kunaijával, ami viszont eltörött, mert kellő mennyiségű erőt vittem a csapásba. Szitkozódva hajította el, majd a következő csapásomat már a másik kunaival védte. Az is eltörött, de addigra már az előző kezébe újra ott volt az ép kunai. Azt is kettévágtam. Nem igazán tudott visszatámadni, mert gyors egymásutánban adtam be a csapásokat. A harmadik után már nem voltam képes eltörni a kunaiját, nem tudom mi történt, de biztos chakrát kezdett el a késbe vezetni, amivel megerősítette. Folyamatossan cserélődtek a szerepek, hol én támadtam, hol pedig védekeznem kellett. Vágás, szúrás, hárítás, kitérés, oldalazás. Kemény csata volt és minden figyelmemet megkövetelte. A végső pillanat pedig akkor érkezett el, amikor már mindketten több sebet is szereztünk, a ninja megfogta az egyik robbanócédulás kunaiját és a földbe vágta, pont mellettem, majd hátra vetődött. Kritikus pillanat. Ha hátra vetődök, akkor valószínűleg több esélyem lenne nem meghalni, de viszont ha feléje ugrok, akkor meglephetem, így lehet, hogy késlekedni fog a robbantással, más részről pedig akár meg is tudnám ölni. De abban a pillanatban meggondoltam magam, és mivel eszembe jutott, hogy az szamuráj akadémián megtanították a késdobás mikéntjét, habár sose szerettem ezt a típusú harcstílust, most még akár hasznosnak is bizonyulhat. Vártam egy pillanatot, hogy a ninja azt higgye, hogy lefagytam, már a kézjeleket formálta, mire én gyorsan felkaptam a kunait és felé hajítottam. Majdnem jó dobás volt, de a célom elértem vele. A fickó épp befejte a kézjeleket, és nem reagált elég gyorsan a dobásomra, így az hozzá közel felrobbant, az illető pedig véresen terült el, a robbanás lökéshulláma miatt már kicsit odébb. Odasiettem hozzá, majd láttam, hogy még életben van, de már nem küzd, mivel félig halott volt már. Ahogy szivárgott el az élet belőle szólásra nyitotta a száját, de hang már nem jött ki rajta.
- Jó ellenfél voltál, talán a másvilágon békét lelsz... - mondtam, majd a kardom a torkába vágtam, amitől az gurgulázó hanggal, fennakadt szemmel eltávozott erről a világról. 
Csak ezután néztem körbe, mire megláttam, hogy a falu rosszabb állapotban volt, mint mielőtt elkezdtem harcolni, és hogy pár bandita a harcunkra felfigyelve odajött, de nem avatkozott közbe... nem is vettem észre őket előbb. Eddig biztos jól szórakoztak, de most látszott a szemükön, hogy bosszúra szomjaznak, biztos a ninja férfi volt a vezetőjük, vagy valami hasonló. Még maradt bennem erő, így gyerekjáték volt levágni azt a fél tucat gyenge, képzetlen és agyalágyult banditát. Ahelyett, hogy falukat irtasz ki, inkább kiképezhetted volna az embereidet... mondtam magamban a halott ninjának címezve szavaim. Még egyszer körbe néztem, de nem láttam már senkit a közelben, benéztem pár házba, de sehol nem volt senki, így gondoltam jobb lenne, ha kifosztanám a banditákat, hátha találok valamit, ami segít a nem éhenhalásban... Odamentem mindegyikhez, és nagy szerencsémre majdnem mindnél volt nem kevés pénz és egy kevés ékszer is. Biztos a falubeliektől lopták el... de ahogy látom, már egyikőjüknek sem kell... gondoltam magamban, majd elraktam mindet. Végül a ninjához értem, akinél nem volt se ékszer se pénz, de viszont volt nála egy nagyon szép rövid katana, amit gondoltam elviszek, úgyis kell egy második fegyver. Még párszor körülnéztem, hátha látok valami mozgást, benéztem pár házba, és az egyikben találtam két banditát, akiket megöltem. Miután senkit sem találtam, úgy gondoltam jobb lesz, ha elindulok, hisz élelmem továbbra sincs sok, de most már tudnék vásárolni, ha valami olyan helyet találok.
avatar
Utoa Yasuma
Játékos

Taijutsu Pontok : 10

Tartózkodási hely : A penge élén


Adatlap
Szint: D
Rang: Ronin
Chakraszint: 110

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Vas. Júl. 17 2016, 15:49

// Szeretném előre bocsájtani, hogy a postod tényleg jó lett azonban az ilyen ötleteket inkább szokás élményben megírni itt ezért azt javaslom ha ilyen ötleteid vannak inkább ott írd le. Ezen a kalandon rajtad kívül ha csak nem beszéljük meg külön akkor az NJK-kat (Nem Játékos Karaktereket) én irányítom, illetve a történet nagyjából úgy néz ki, hogy te leírod mit cselekszel és akkor azt figyelembe véve történnek a karakter interakciók. Mivel azonban ez az első kalandod itt ezért ezt csupán jó tanácsként írom. A postod nem teljesen egésze történik meg. Mondjuk úgy, hogy a jó kis párharc leírás még megmarad a kunai kés kettévágások nélkül. //


Meghoztad a döntésed és bár egy kicsit talán önös érdekből is úgy döntöttél, hogy segíteni fogsz a falusiaknak. Miután a ruhád véres volt ezért ellenfeled egy pillanatra meglepődött aztán pedig előkapott két kunai kést és azzal szállt veled harcba. Ügyességednek köszönhetően két kunait sikerült is kiütnöd a kezéből, ám ekkor érkeztek meg segítségére a társai is. Lehet, hogy nem voltak olyan ügyesek mint a shinobi társuk aki támadásaid elől különböző akrobatikus mozdulattal tért ki, a banditák pedig arra tökéletesek voltak, hogy megzavarjanak. Így a párbaj kezdett eléggé számodra kedvezőtlen irányba terelődni. Ellenfeled egyre több ütést indított feléd amik elől leginkább úgy tudtál kimozdulni, hogy hátráltál. Egy nagyon pozitív dolgot azonban elértél ezzel. Magadra vontad a nagyjából hét fős banda teljes figyelmét így a kis falu tudta rendezni sorait. Látni lehetett rajtuk, hogy őket sem olyan fából faragták akik meg fognak futamodni. 
- Annyira felesleges ez az egész Samurai add már fel. Semmi esélyed nincs az egész csapatommal szemben. Akemura dono mindig behajtja az adósságát és ez az egész amúgy sem tartozik rád! Minek véded ezeket a férgeket?
Ekkor az egyik mozdulatodnál egy oldalról érkező banditát nem vettél észre, aki sikeresen kibillentett az egyensúlyodból és a földre vitt. Ott folytattátok a dulakodást, de kézitusában mindig ügyes voltál így hamar karélre hánytad a kurafit. Amíg a földön voltatok a kis csapat körbe is vett téged így már nem volt hova menni... Hirtelen azonban egy villanást láttal és szemmel követhetetlen mozgással valaki két banditát terített le egy jól irányzott tarkó vágással. Eközben megérkeztek a falusiak is és néhányan  kaszákkal mások köveket dobálva a rabló bandára rohamozták meg őket oldalról. Itt az esélyed, hogy ismét támadásba lendülj vagy visszavonulót fúj.

// A következő körben csak annyit szeretnék tőled kérni, hogy azt próbáld előtérbe helyezni, hogy a te karaktered mit cselekszik az adott szituációban a többi NJK-t bízd rám! Smile //

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 107


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1287

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Utoa Yasuma on Kedd Júl. 19 2016, 08:12

// Bocs, emlékszem, hogy olvastam erről, de elfelejtettem írás közbe... :X //


Ismét a halál torkában, mi? Már nem volt más kiút, csak a halálon át. Már éltem át ilyen pillanatot, ezért most annyira már nem mardosott a félelem, de a pillanatnyi rémület még mindig kerülgetett. Egymás után hárítottam a csapásokat, de egyre nehezebb dolgom volt, a ninja túl gyorsnak bizonyult a további 4-5 bandita segítségével. Már körbevettek, de akkor hirtelen arra lettem figyelmes, hogy ketten közülük összeestek. Meglepődtem, de gyorsan magamhoz tértem, és kettévágtam a fejét a hozzám legközelebb álló banditának, és még arra is időm volt, hogy egy másodiknak is a gyomrába szúrjak, mire felócsúdtak a társai. Már csak 2 bandita maradt a ninja mellett. A falusiak viszont a segítségemre siettek, így a két banditát a fegyveres falusiakra bíztam, míg én a ninját próbáltam elkapni. Mostmár nem hátrálhatok ki belőle, muszáj lesz megölnöm... hátha szerzek tőle egy kis pénzt... Ezen gondolatok után már ugrottam is a ninja után, aki már visszább szökkent, hogy nehogy a falusiak kaszái közé kerüljön. Engem figyelt, én pedig csatakiáltással az ajkamon rohamoztam meg.
avatar
Utoa Yasuma
Játékos

Taijutsu Pontok : 10

Tartózkodási hely : A penge élén


Adatlap
Szint: D
Rang: Ronin
Chakraszint: 110

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Csüt. Júl. 28 2016, 20:59

// Sűrű elnézéseket kérek a késésért, igyekszem belehúzni! //

Miközben a banditákkal voltál elfoglalva és a két amúgy halott férfinél biztosra mentél, ellenfeled meglátva a felbátorodott falusiakat meghátrált és közben az után a furcsa árny után figyelt aki a halálba küldött kettőt az övéi közül. De vajon ki lehet az az Akemura Dono akit említett a férfi és miért támadták ezt az amúgy védtelennek tűnő falut? Egy kő elrepült közben a fejed felett és majdnem eltalálta a shinobi egy még életben maradt emberét. A fosztogatók teljesen meg voltak hökkenve, hogy bajtársaik így elhullottak. Úgy tűnik arra számítottak, hogy ez egy egyszerű kis balhé lesz és nem fogja senki sem otthagyni a fogát. Ehelyett beleszaladtak egy elég komoly ellenállásba és bár a falusiak képzetlenek voltak a túlerő akkor is az ő oldalukon állt. Na meg ott voltál te és a rejtélyes segítőd aki közben feltűnt mögötted. Az illető egy hosszú köpenyt viselt, azonban kezében katana volt és ki tudtad szúrni, hogy a vonásai is nőiesek. Ekkor azonban csatakiáltással indultál meg ellenfeleid felé. A shinobi és kompániája feltehetőleg ennek az Akemura nevű férfinek lehetnek a behajtói, de kit is izgat ez most, hiszen mind futásnak eredtek. A férfi búcsúajándéknak egy kunait dobott a tömeg felé amelyre rögzítve egy robbanójegyzet éppen önmagát felemésztve rántott volna jó sok falusit a halálba. Ám a rohamozók és a shinobi között voltál te és villámgyors reflexeidnek köszönhetően esélyed van a levegőben még röptében elütni a kunait, talán elég messzire tudod ütni, hogy a robbanás rád se legyen hatással, esetleg vissza feladónak. Ez azonban egy veszélyes vállalkozás is lehet könnyedén megsérülhetsz. A másik eshetőség, hogy kitérsz és folytatod az üldözést. Vajon melyik egy samuraihoz méltó döntés? 
Akárhogy is döntesz ellenfeleidnek már akkora előnyük van, hogy nem nagyon van esélyed őket utolérni. A döntés rajtad áll, hogy melyik utat választod!

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 107


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1287

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Utoa Yasuma on Pént. Júl. 29 2016, 15:17

Láttam a kunait felém repülni, de mivel rájöttem, hogy nem is én vagyok a célpont, hanem a tömeg, ezért villámgyorsan a kunai elé vágtam a kardommal, ami így a mozgásban lévő kést pont oldalba kapta, ami jobbra messze elrepült, majd nagyot szólva fel is robbant, még én is kaptam egy keveset az erejéből, de semmi komoly sérülést nem okozott senkinek. Bár a falusiakat megmentettem, az ellenfelem, a ninja már messze járt, és amikor utána néztem már elrugaszkodott a földtől és pár pillanat múlva már teljesen eltűnt a szemem elől. Jobb lett volna, ha nem menekülnek el... Újabb nagyságot tettem ellenségemmé.. ez így nem mehet tovább... Bár megmentettem a falusiakat, nekem tovább kell állnom, míg tehetem, mivel most nagy eséllyel még többen lesznek a nyomomban. Itt az ideje felkapni a nyúlcipőt!
avatar
Utoa Yasuma
Játékos

Taijutsu Pontok : 10

Tartózkodási hely : A penge élén


Adatlap
Szint: D
Rang: Ronin
Chakraszint: 110

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Csüt. Aug. 04 2016, 12:19

Meghoztad a döntést és hiába vádoltak téged annak idején gyilkossággal és miegymás gazságokkal végül bebizonyítottad ezeknek a falusiaknak legalább is, hogy érdemes vagy a szamuráj névre. A kunait sikeresen ütötted arrébb, viszont a következmények magukért beszéltek. Bár a szegényeket megóvtad a robbanástól, de saját magadról ez nem mondható el. Nem ekrültél bele a detonáció hatósugarába, de a lökéshullám és a hang elkapott. Egy szempillantás alatt történt minden. Érezted amint tollpihe módjára a lökéshullám felkap a földről és fülsüketítő hang is megérkezett hozzád, aztán egy rövid szünet, mondhatni képszakadás. Mások alkoholmámorosan azt mondanák, hogy teleportáltál, de ez természetesen nem így volt csupán csak valaki megmentett a komolyabb sérülésektől. Amíg gondolataiddal voltál elfoglalva és kitisztult a látásod csupán csak annyit vettél észre, hogy a falusiak mögött vagy. Előtted kaszák vasvillék és fák tornyosultak a legalább 40 főt számláló tömeg fölé. Egy hosszú sípolás kíséretében a hallásod is kezdett kitisztulni. Melletted ugyan az a csuklyás alak volt aki az imént még segített neked amikor körbevettek a banditák.
-          Szép volt samurai. Nélküled valószínűleg nem sikerült volna. – Szólt hozzád a titokzatos idegen miközben levette fejéről a csukját és a ruha alatt amint számítani lehetett rá egy szemre való lány rejtőzött.
A lány nem szólt többet hanem cska intett, hogy kövesd és elindult vissza a házak közé. Amennyiben követed körbevezet téged a valóban lepukkant vityillók között és így már láthatod, hogy a falu erdővel határos részén egész kis sátor tábor van kialakítva.
-          A helyiek hálásak neked és azt gondolom, hogy egyértelműen ajnlhatom fel a nevükben, hogy maradj ha úgy állnak a dolgaid. Bár ma este szereztél egy a környéken nagy hatalmú ellenfelet de szereztél szövetséeseket is. A nevem Ayame!

Azzal a lány mosolyogva kezetnyújtott. Közben megérkeztek a többiek is és mindenki odament hozzád és megköszöntéka  segítséged, látszik, hogy komolyan gondolják és hálásak neked. Talán ha itt maradsz egy kicsit meg si érteni, hogy mi folyik a környéken és segíteni ezeknek a szegény falusiaknak megoldódna a pénz és étel problémád legalábbis egy darabig biztosan, aztán ha úgy akarod tovább is állhatsz. Vagy akár most is közölheted, hogy tovább kell menned, senki sem akadályoz meg, a döntés rajtad áll.

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 107


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1287

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Utoa Yasuma on Csüt. Aug. 04 2016, 14:33

Ahogy a lány a kezét nyújtotta nekem én elfogadtam, majd mélyen a szemébe néztem. Nem tűnt rosszakarónak, és elég szemrevaló teremtés volt. Az első dolog, amire gondoltam, miután végighallgattam, hogy milyen jó lenne egy kis időre nyugton maradni... már elfáradtam a folyamatos menekülésbe. Egy pillanatra eljátszottam a gondolattal, de a tudatom mélyén, a gyanakvó és mindig éber énem felrázott, hogy továbbra is kerestetnek a Vas Országában. 
- Szívesen maradnék, de sajnos ezzel kockáztatnám a saját és a ti életeteket is. Engem kerestet Vas Ország tábornoka, mivel olyan vádakkal illettek, amiket én nem követtem el, ezért most bűnözőként menekülök a szülőföldemről, hogy később, megerősödve visszatérhessek és tisztázhassam magam. Az éjszakára muszáj maradnom, ha megengeditek, mivel élelmem és pénzem elfogyott, és már belefáradtam a menekülésbe. Amennyiben megszállhatok nálatok az éjszaka, holnap kora reggel már indulnék is, nehogy olyanok tekintete tévedjen ide, akikkel már nem tudnánk elbánni. - mondtam, majd elvettem a kezem és szomorúan félrenéztem. - Nem akarlak most bajba sodorni titeket, ha már egyszer sikerült valamelyest megvédjelek... egyébként ha szabad megkérdeznem, ki vagy? - fejeztem be a monológom majd vártam a válaszát.
avatar
Utoa Yasuma
Játékos

Taijutsu Pontok : 10

Tartózkodási hely : A penge élén


Adatlap
Szint: D
Rang: Ronin
Chakraszint: 110

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Kedd Aug. 09 2016, 10:21

A lány figyelte, hogy miként örlődsz magadban, ez egy pillanatra kiült az arcodra is, aztán türelmesen meghallgatta a magyarázatodat. Amikor befejezted a mondandódat ő bólintott és az éppen meggyújtott egyik tábortűz felé terelt téged.
-          Természetesen megértem az aggodalmadat és köszönöm szépen, hogy ránk is gondolsz. Én azonban azt javasolnám, hogy maradj és egy kicsit húzd meg magad. Talán az is tompíthatja üldözőid gyanúját ha egy kicsit eltűnnél a képből. Mi megtudjuk oldani, hogy eltüntetünk egy kis időre legyen az pár nap egy hét esetleg több, de ha tovább szeretnél menni természetesen nem akadályozunk meg benne. Ebben a faluban sok ember jutott hasonló sorsra mint te, csupán csak a helyi földesúr terorizálja ezt a települést, már ami megmaradt belőle és még párat a környéken amiről tudunk. Akiket most elűztünk az ő emberei voltak.
Miközben odaértetek a tűzhöz láttad, hogy páran elesett szeretteiket siratják, mások már meg is kezdték a legyőzött ellenfelek kifosztását és valahol az erdőszélén már el is kezdték ásni nekik a gödröket. Nem éppen egy díszes szertartás, de ellenfeleitek valószínűleg ennyit sem tennének meg értetek.
-          Akkor ha reggelig maradsz úgy köszönjük szépen a szolgálataidat, enni mindjárt fogunk tudni adni. Az én nevem pedig Ayame, de már mondtam az előbb! – Azzal a lány rád mosolygott majd eltűnik az egyik kunyhó árnyékában.
A parasztok hellyel illetve étellel kínálnak téged amint elkészültek. Kapsz annyit, hogy fel tudd tölteni a készleteidet is.

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 107


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1287

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Utoa Yasuma on Hétf. Aug. 22 2016, 15:40

Milyen érdekesek az emberek... Az előbb még egy gyilkolásra kiképzett ölni készülő ninjával néztem farkas szemet, a következő pillanatban pedig már egy kedves, mosolygós arcú csinos lány nézett vissza rám. Ezen gondolkodtam, míg a tábortűznél ültem és azt a kevés ételt majszoltam, amit ezek a szegény emberek meg tudtak velem osztani. Tényleg sokuknak megmentettem az életét, és bár elsőre erre nem is gondoltam, és viszonzást nem várva segítettem nekik... mégis egyszer még segíthetnének nekem, még akár a nevem tisztázásában is. Nagyon kellene egy biztos pont az életemben, ha ilyen kevés is. Kell legyen egy hely amit otthonomnak nevezhetek, emberek akikben bízhatok. Nem tudnék egyedül mindent megoldani, muszáj mások segítségére is támaszkodnom. Így morfondíroztam a közelmúlt eseményein, míg oda nem jött hozzám egy komoly arcú fickó és meg nem szólított.
- Te vagy az a kardforgató, aki megmentett minket, nem igaz? - kérdezte, majd halk nevetéssel a vállamra csapott és így szólt: - De bizony, hogy te vagy! Figyelj. Megmentetted többek között az én életemet is. Nagyon hálás vagyok. Jövünk neked eggyel, szóval ne habozz szólni, ha segítségre van szükséged. -
- Hát... kösz. Majd talán egyszer szükségem lesz a segítségetekre. -
A férfi bólintott egyet, majd továbbállt. Felálltam, majd elindultam a halott banditák felé, akiket pár falusi elkezdett kifosztani. Ahogy odaértem az egyik hullához a mellette guggoló emberhez szóltam: 
- Mi volt náluk? - 
- Nem sok, csak a szokásos dolgok. Némi pénz, egy-két kopott fegyver, a páncélzatuk, ami nem túl hasznos. -
- Értem. Az értékeik kihez kerülnek? Van valami vezető ember itt nálatok? - 
- Van, de én inkább nem szólok semmit. Bocs, tudom, hogy megmentettél, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek feltétlen meg kell bízni benned. - mondta, majd fancsali képpel visszafordult a hullához és folytatta a munkáját, én pedig odébb álltam. 
Érdekes hozzáállás, bár nem szabad őt elítélnem, biztos sok mindenen mentek keresztül ezek az emberek. Ezen gondolkodtam egy ideig, majd hirtelen erőt vett rajtam a fáradtság, ezért elindultam a sátorhoz, amiről megmondták, hogy aludhatok benne, amíg itt vagyok. Amikor hozták nekem az ételt akkor mondták meg, hogy melyik az. Rövid keresgélés után meg is találtam. Kicsi, teljesen üres volt, benne egy kisebb ággyal, de pont megfelelt. Egyszemélyes sátor volt, így egyedül aludtam. Álmomban újra az a gyilkos tekintet meredt rám, a ninja még aznapról. Többször is megküzdöttem vele, mindig más végkimenetellel. Kicsit nyugodtabban aludtam, mint eddig, de továbbra sem lankadott a figyelmem.
avatar
Utoa Yasuma
Játékos

Taijutsu Pontok : 10

Tartózkodási hely : A penge élén


Adatlap
Szint: D
Rang: Ronin
Chakraszint: 110

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Kenshiro Karu on Vas. Aug. 28 2016, 13:45

Néhány falusi még mindig bizalmatlanul viseltetett irántad, de azért a többségük hálásan biccentett amikor megláttak. Bevezettek az egyik kis sátorba miután megvacsoráztál. Rég ettél már meleget vacsorára és a gyomrod hálás volt, hogy ezúttal kivételt tettél és nem vadhússal tömted meg. Ez a menekülés a testedet is megviseli nem csak az elmédet és közben a valódi gyilkos még mindig szabadlábon garázdálkodik valahol a sereg kötelékében. Viszont a tudat, hogy nem ismét a szabad ég alatt alszol és talán egy fokkal nyugodtabb is lehetsz hamar álmot hozott a szemedre, hogy aztán álmodban minden ismét csatatérré változzon és újra éld az aznap történteket. 
Másnap reggel aztán nagy sürgés forgásra ébredtél. Amint kilépsz a sátradból látod, hogy a tényleg felbolydult a tábor és az emberek hangya módjára rohangálnak egyik sátortól a másikig, akár csak egy bolyban. Azonban a központi sátrat méretéről és az előtte álló két őrről hamar kiszúrtad. Szépen lassan világossá vált, hogy mindenki akörül tevékenykedik, vagy oda siet. Egy mögüled érkező falusi oda is szól neked.
- Samurai uram örülnénk neki ha csatlakozna hozzánk vezetőnk sátrában! - Azzal a fickó tovább állt és megindult az említett cél felé.
Amennyiben csatlakozol hozzájuk, bent már egy kisebb tömeget találsz akik közül néhányan esznek, mások pedig türelmetlenül dobolnak lábukkal a földön, mintha valamire már nagyon várnának. Néhányan összesúgnak amint belépsz, de senkinek egy rossz szava vagy pillantása nincs feléd. Amint belépsz a nagyobb sátorba látod, hogy ennek a fogadó helysége valóban akkora, hogy ha úgy alakul több ember is elférjen benne akár csak egy tanácskozás vagy közös ebéd erejéig. Egy hátsó ponyvával leválasztott részből aztán feltűnt három alak. Az egyikükkel már találkoztál... A középen lépdelő öreg fickó mögött Ayame jött ki a helyiségből, mögötte pedig egy férfi akiről pusztán kisugárzásából kiszúrtad, hogy valamiféle vezető lehet. Az öreg felemelte a kezét mire mindenki elcsendesedett. 
- Nos akkor amint azt már páran tudhatjátok a tegnapi esti kisebb ütközet után az egyik ellenséges holttestnél találtunk egy térképet amely Akemura Dono palotájának részletes térképe. Hosszas mérlegelés és tanácskozás után arra jutottunk, itt az ideje elmenni a szeretteinkért és megmutatni Akemurának, hogy mi nme vagyunk a kutyái. - Ekkor a tömeg egyetértve dörmögött, majd az öreg folytatta. - Egy kisebb csapatot küldenénk el a palotához és az ő feladatuk lenne észrevétlenül bejutni, aztán kihozni a rabokat...
A férfi tovább beszélt, de te nem nagyon tudtál rá odafigyelni, mert hirtelen valaki belekarolt a kezedbe és kivezetett a sátorból. Ayame volt az... A lány most sokkal nőiesebb volt, mert egy kimonót viselt és haját is szabadon hagyta. Talán még szebb volt mint előző nap.
- Szia Yasuma, azt hittem ilyenkorra már rég úton leszel! Örülök neki, hogy itt maradtál köztünk. - Azzal a lány rád mosolygott majd folytatta. - Tudom, hogy nincs jogom tőled kérni semmit sem, azonban a tegnapi nap után azt gondolom, hogy a helyiek jó részénél nagyobb harci tapasztalattal rendelkezel. Gondolom hallottad Hitori samat a vezetőnket. Sajnos szeretteinket elhurcolták tőlünk mikor otthonainkat felégették. Ez már lassan fél éve történt. Azóta nem tudunk semmit az fogságba esettekről, csak annyit, hogy rabszolgaként dolgoztatják őket. Szóval azt szeretném kérni tőled, hogyha esetleg mégis úgy határoznál, hogy még egy ideig maradsz, hogy tudnál esetleg csatlakozni a mentő csapathoz?

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 107


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1287

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott falu

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.