Inohara

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Inohara

Témanyitás  Inohara on Kedd Dec. 29 2015, 04:33

Név: Inohara
Ország: Föld országa
Rang: Genin
Szint: D (Genin)
Kor: 15
Nem: fiú
Felszerelés:
1db hátizsák; 5db hosszú tű; 5db füstbomba; 3db robbanójegyzet; 5 db kis tekercs, 1db tanto (egyenes pengéjü, 20cm, 10cm markolat,10cm penge), 2db fuuma shuriken (egyik kis tekercsbe pecsételve)
Kinézet:
174 cm magas, 56 kg, rövid barna hajú, zöld szemű, vékony testalkatú. A sötét színű ruhákat kedveli, általában fekete pólót, nadrágot és ujjatlan kesztyűt visel. Arcát fekete maszk takarja, tantoját ball alkarjára erősítve viseli. Mélázó tekintetű, mintha folyton valamin rágódna.
Jellem:
Alapvetően visszahúzódó természetű, a legjobban a könyvei között érzi jól magát. Tanulás terén jó képességekkel megáldott fiú, egy nagy adag lustasággal ötvözve, ami nála annyit tesz, hogy szinte csak azt tanulja, meg ami kedvére való. Ebből kifolyólag lexikális tudása széleskörű és mélyreható. Nem túl jó stratéga, inkább kivár és a helyzetnek megfelelően cselekszik; a csendes rajtaütések kedvelője. Vérmérséklete nyugodt, és legtöbbször megpróbál uralkodni dühén.  Apróságokkal legkönnyebb felbosszantani, mivel nagyon rendszerető. Mivel fizikailag nincs, a helyzet magaslatán nem szereti a közelharcot. Kedvenc technikái a védekező jutsuk, aminek köszönhetően inkább a segítő szerepét tölti be a csapatban. Nehezen barátkozik pesszimista természete és fanyar humora miatt, de akit közel enged magához azt az élete árán is megvédi.
Technikái: Alap E-szintű jutsuk, Doton Kaitou // Föld Elem Feloldás,  Doton: Moguragakure no Jutsu // Vakond Rejtőző technika, Doton: Iwagakure no Jutsu // Föld elem: Földben Rejtőző Jutsu
Előtörténet:
Nos, talán a legjobb, ha az elején kezdem a történetet, kb. 15 évvel ezelőtt egy viharos iwagakurei estén. A szűnni nem akaró zápor már három napja zúdult a falura, mintha feltett célja lett volna az egészet elmosni. A napot komor, fekete felhők takarták, s a fák is meghajoltak az erős széltől, mintha csak a viharok isteneinek bókolnának. A sötétben egy kámzsás alak tűnik fel. Vékony termetű, az arca ugyan nem látszik a csuklyája miatt, de hollófekete hajából és alakjából látszik, hogy egy fiatal nő. Hosszú kabátja miatt alig láthatóan vér festi vörösre ruháját. Karjaiban egy aprócska csomag ruhákba bugyolálva. Átvágott a téren és láthatóan a közeli templom felé igyekezett. Felkűzdötte magát a magas lépcsősoron, kis csomagját az ajtó elé helyezte, majd utolsó megmaradt csepp erejével megrántotta az ajtó mellett álló harangot. Kedves mosollyal az arcán összeesett és csendesen visszaadta lelkét a teremtőnek. Egy fiatal szerzetes lépett ki a templom ajtón. A nőhöz rohant, de sajnos már nem tudott segíteni rajta, de felfigyelt valamire. A háta mögül halk nyöszörgést hallott. Megfordulva egy pici csomagot vett észre az ajtó mellett. Odaszaladt, kibontotta és nagy meglepetésére egy csecsemőt talált benne.
Mivel a nő kilétére nem derült fény a templom temetőében helyezték nyugalomra, a csecsemőt pedig Godan - mert, hogy így hívták a szerzetest- vette gondozásba s az Inohara nevet adta neki, ami annyit tesz "Az esőből jött".
Inohara lassan felcseperedett és pár év múlva már a szerzetesekkel meditált, bár a templomi könyvtár valahogy jobban vonzotta. Talán hét éves lehetett mikor Godan felfigyelt a fiú chakra érzékenységére. A többi szerzetessel megvitatták a dolgot és úgy döntöttek megtanítják bánni vele.
Inoharát lassan bevezették a chakra irányításba, a rendszeres meditációknak hála chakrája is szépen erősödött. Kilenc éves korára már képessé vált a vízen és függőlegesen való járásra. Ekkor a szerzetesek beíratták az iwagakurei akadémiára.
Nos, a tanároknak nem volt könnyű dolguk vele, mivel a fiú az "azt tanulom meg ami érdekel" elvhez tartotta magát, így a legtöbb órát végigaludta. Ennek ellenére is jól teljesített, ez viszont a tanárokat nagyon idegesítette, mert szerintük sokkal többet is kihozhatna magából, ha nem szunyókálná végig az óráikat. Egy valami volt, amit messzire elkerült az pedig a Tai jutsu volt. Vékony alkata miatt rendszeresen kikapott, az órákat rendszeresen ellógta. Vagy a várost járta helyette vagy a könyvtárban bújta a könyveket. Akadémiai évei alatt megtanulta a Helyettesítő és a Transzformációs jutsut.
Aztán elérkezett a genin vizsga. Inohara nagyon tartott tőle, mint általában a nagyobb vizsgáktól. A matek feladatot átlagosra teljesítette, a Ninja történelmet és a Helyzetelemzést viszont kiválóra. A gyakorlat első fele könnyen ment, a megadott justukat könnyen végrehajtotta. De akkor jött a neheze: a Tai jutsu. A szerencse nem állt mellette, egy nagydarab fiú ellen sorsolták ki. A tőle telhető legjobbat próbálta kihozni, és egy ideig tartotta is magát, de a másik fölébe kerekedett és a földre küldte. A bírák úgy ítélték, hogy alkata miatt nem alkalmas hogy tovább engedjék. Ekkor az egyik Jounin -aki végignézte a harcot- meggyőzte a bírákat, hogy engedjék át és majd ő szárnyai alá veszi.
Inohara boldogan szaladt vissza a templomba kezében a papírral, ami bizonyítja, hogy most már hivatalosan is Genin. A szerzetesek nagyon büszkék voltak rá és jutalmul átadtak neki egy tekercset. Ez a kb. 30 cm hosszú tekercs titkos védekező technikákat tartalmaz, de egy nagyon erős pecséttel van lezárva. Inohara megígérte a szerzeteseknek, hogy addig fog edzeni, amíg nem lesz képes felnyitni és megtanulni az összes benne lévő jutsut.
A szerzetesek ugyan szerették volna, ha marad, de ő úgy döntött ideje felnőnie, Iwagakurétől kapott a város szélén egy kis házat, s míg nem képes teljesen megállni a saját lábán nyugodtan használhatja.
A szerzetesek azt mondák neki, hogy bármi gond nyomasztja, csak menjen a templomba és megpróbálnak segíteni neki, s hogy az mindig a második otthona lesz.
Godannal a városba ment s megünnepelték a kinevezést, persze szerzeteshez illő módon mértékkel.
Új házába érve egy levelet talált az ágyán.
//A csapattagokkal való találkozás két nap múlva, délután 4-kor, az 5-ös számú kiképzőterep közepén található szobor előtt.//
A két nap hamar elment. Tíz perccel a megadott időpont előtt érkezett a helyszínre. Az 5-ös számú kiképzőterep egy fákkal sűrűn benőtt terület. A hatalmas fák lombjai között a nap sugarai alig érik el a talajt. A találkozó pontján két fiú várta. Valamin vitatkoztak, láthatóan már valamennyire ismerték egymást.
- Szia! A nevem Umi Nomito. – fordult oda az egyik fiú. Halk szavú fiúnak tűnt. Átlagos magasságú, szinte vakítóan fehér bőrű, tejföl szőke hajú. Láthatóan ruhája is ezt tükrözte. Kék terepmintás mellényt, nadrágot és szandált viselt. Fejpántját sálként hordja.
- Én meg Shiarai Mizura. – monda a másik fiú vigyorogva. Első ránézésre pontos ellentéte volt Uminak. Sötét barna hajú, picit lebarnult bőrű és olyan sötét barna szemű hogy az már szinte feketének tűnik. Legfeltűnőbb vonása mégis ball szemfoga mej még csukott száján át is látszik.
- Én Inohara vagyok… - mondta, de befejezni már nem tudta.
A fák között reccsenés hallatszott és akkor vették észre, hogy vagy ötven kunai tart feléjük. Mindhárman fegyvert ragadtak, és amit tudtak kivédtek vagy elkerültek.
- Ez meg mi a franc volt??? – kérdezte Shiari láthatóan idegesen.
- Azt hiszem megtámadtak. – vágta rá Umi.
- Ki gondolta volna! – fakadt ki Shiari. – A legjobb, ha szétválunk. Úgy kisebb célpontot nyújtunk. –
Ez az ötlet a másik két fiúnak is tetszett, így három irányba elindultak.
Mint később kiderült az egész leendő senseiük Sono Tambo „A vadász” műve volt. Sono Iwagakure híres jouninja volt, aki nevét távharci és fejvadász képességeivel szerezte. Egyéb iránt a harmincas éveiben járó, derékig érő fekete hajú, nagyon csinos nő. Igazi tanár jellem: végtelenül kedves, de a szabályszegést nem tűri.
Sono terve bevált, a három fiú szétszaladt és végül egy-egy csapdájában kötöttek ki. Miután kiengedte őket visszamentek a szoborhoz. Mindenki mesélt magáról, álmairól és félelmeiről.
Kiderült, hogy Sono nemrég lépett ki az AMBU-ból, Umi  genjutsukat szeretne tanulni, Shiari a robbanással járó technikákat kedveli, s hogy Inohara fél a mélyvíztől mivel nem tud úszni, bár a vizenjárása némiképp ellensúlyozza, azért mégis inkább elkerüli. A nap végén Sono megnézte a chakra típusukat. Shiari tűz, Umi víz, Inohara föld beállitotságú. Ezek után még jónéhány küldetést teljesítettek együtt. Egy dolog meglepte Inoharát, hogy a kezdetben halk szavú Umi nagyon is hangos kiborulásokra képes és gyakran összekap Shiarival Inohara pedig amolyan villámhárító köztük. Inohara és Umi megtalálták a hangsúlyt. Mindketten imádnak olvasni és azt egymással megosztani. Sono pedig remekül összefogta kis csapatát, ami a távharcra és rajtaütésekre specializálódott.


A hozzászólást Inohara összesen 16 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 06 2016, 14:02-kor.
avatar
Inohara
Játékos

Taijutsu Pontok : 18

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Szerzetes ninja
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Inohara

Témanyitás  Shimura Danzou on Kedd Dec. 29 2015, 10:49

Szia!

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy üvözöljelek az oldalon. 
Bár a szabályzat ezt nem engedi, de mivel jelezted a problémát, ezért engedélyezem, hogy az előtörténetedet részletekben töltsd fel. Cserébe viszont arra kérlek, hogy amint készen vagy, küldj nekem egy levelet, hogy ellenőrizhető az előtörténeted, nehogy az legyen, hogy elsiklunk felette és ellenőrizetlen marad.
Köszönöm;
Danzou!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Inohara

Témanyitás  Shimura Danzou on Szer. Dec. 30 2015, 12:45

Hali!
Kezdeném azzal, hogy tetszik az előtörténeted. A szabályzat szerint 15 éves karakternél el kell érnie az 50 sort. Ezen még nem árt csiszolni egy keveset, elsősorban nem is a szabályzat miatt, hanem azért, mert vannak dolgok, amik nem derülnek ki. Kezdeném azzal, hogy jelenleg milyen élete van Inoharának? A szerzetesekkel lakik a Genin kinevezés után is, vagy Iwagakure no Satou támogatásával egy Ninja-szálláson? 15 éves korára a ninja általában részt vesz pár küldetésen. Ezeket nem kell leírnod, de arra kíváncsi lennék, hogy milyennek ismerte meg ezek alatt a társait és a Senseiét.
Ezen kívül arra szeretnélek kérni, hogy a felszerelések részt egyértelműsítsd kérlek. Illetve a szerzetesektől kapott tekercs milyen jutsukat tartalmaz? Ezen információk nélkül sajnos nem ítélhetem meg neked. ^^
Egyelőre el kell Utasítanom az előtörténetet, de hidd el nekem - tapasztalatból mondom - jó úton jársz. Ha azokkal a részekkel, amikkel kértem, kibővíted, akkor szólj rám és újfent megnézem.
szönöm;
Danzou!

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Inohara

Témanyitás  Shimura Danzou on Kedd Jan. 05 2016, 13:29

Szia! 
Megnéztem újra az előtörténetedet. A tekercs rendben van, de akkor a megbeszéltek szerint, a jövőben a "Saját" jutsuk lesznek benne. Az előtörténetedet Elfogadom, de csak az alábbiak alapján:


Rang: Genin
Szint: D
Pénzösszeg: 3500 Ryou (ez egészen jó kezdőösszeg, sikerült spórolnod egy keveset)
Chakra: 105 (tetszik az elszántságod, ezért a magasabb kezdő ch-szint)
Jutsuk: Alap E szintű technikák + Iwagakure no jutsu
Írj adatlapot és jó játékot kívánok!
Danzou

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Inohara

Témanyitás  Inohara on Kedd Jan. 05 2016, 15:24

Köszönöm szépen! :3
avatar
Inohara
Játékos

Taijutsu Pontok : 18

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Szerzetes ninja
Chakraszint: 262

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Inohara

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.