Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Tenten on Csüt. Ápr. 01 2010, 18:50

Egy sziklafalba vájt hatalmas épület. Itt gyülekeznek a geninek a vizsga előtt és után.
avatar
Tenten
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Pént. Május 21 2010, 19:08

Csak sétálgatok egy hosszabb folyosón kapucnival a fejemen. Csak lépegetek zsebre tett kézzel. Unalom. Eléggé unalmas így járkálni. Nincsen valami teendőm netán? Erősen kétlem Taka. Most semmi dolgod, teendőd, feladatod, küldetésed... Jó-jó, értem-értem. De akkor is, ez így... Nem jó. Egy kissebb "kereszteződésnél" balra fordultam, tudtam hogy merre megyek. Érdekes hogy milyen kis idő alatt meg lehet szokni ezt a légkört. Ha engem kérdezel szerintem túlságosan is hideg van, de igazad van. Lassan ki is értem egy nyíltabb terepre ahol szépen lehetett látni a hófödte területeket.
Lassan féltérde ereszkedtem majd két ujjal "merítettem" egy kis havat. Már kezdem megkedvelni a havat. Talán ebből a havas terepből is lehet valahogy előnyt meríteni. Hmm. Lassú lépteket hallok magam mögött amire leteszem a havat és oda nem fordulva kérdezek.
- Ki vagy?
- Talán ha idefordulnál Taka...
- Mostmár tudom hogy ki van a hátam mögött, Karen. Felismertem a hangodat.
- Sejtem-sejtem, te olyan ügyi vagy! Figyu... Tudod hogy tartozol nekem 2 vacsorával is ugye? Nos, talán ma bepótolhatnánk az egyiket vagy valami. Még mindig jobb mint itt gubbasztani egy magadban nem?
Na Takashi? Van programod ma haha! Nem mondtam hogy velemegyek... Akár lehet majd ő is az ellenfelem a következő fordulóban. Na ne szivassál már! Egy ilyen lányt kihagyni? Pff... Te nem vagy normális! Talán mégis elmehetnék... Lassan felálltam.
- Rendben...
Abban a pillanatban hátulról rám ugrott a lány és átölelt.
- Ő-hé-hé...!
- Szupeeeeer! Akkor gyerünk vacsizni! Egyenesen elrángatott az egyik szobába ami azt hiszem hogy az övé volt. Elő volt készítve pár fincsi fogás amit értetlenül néztem.
- Hát ez meg...? Ezeket honnan szerezted? Nem azt mondtad hogy nincs kajád? Ráadásul ez eléggé sok nekünk nem? Vagy... Vagy izé.
- Nyugi Taka, ez maradjon az én dolgom. És most... Itadakimasu!
- Ahham... I-itadakimasu.
Ahahahaa! A nagy Takashi aki nem is olyan rég még egy ismeretlen férfi tanított azért, mert alkalmasnak találja chuuninnak, most begyullad egy kis vacsitól! AHAHA! Nem vagyok ideges és nem vagyok begyulladva. Csak nem értem ezt a szituációt és kész. Te pedig jobb ha meg se szólalsz! Hadjuk mááár... Szétszedtem az evőpálcikákat majd egy kicsit görcsösen nekiálltam enni. Karen eléggé figyelt engem én meg csak csöndesen ettem, majd egyre jobban kezdtem megszokni a helyzetet. Kb. 4 percig csak figyeltük egymást majd befejeztem az első fogást és lenyelve a falatot egy kicsit túl nagy hidegséggel kérdőre vontam Karent.
- Mi ez a csend? Valami probléma van?!
- Semmi-semmi, csak gondolkozok a következő fordulón. Vajon mit fogunk csinálni...?- Óó... Hát valószínű hogy egy-egy elleni küzdelmek lesznek.
- Akkor lehet hogy egymás ellen kell fordulnunk?!!
- Lehetséges... Sőt több mint valószínű. Ezért is kéne mennem... Szia.
Ezzel a mondattal fel is álltam és kisétáltam a szobából. Hát ez így alakult, az igazat mondtam. Hát te aztán tényleg nem tudod hogy hogy kell bánni egy nővel. Hadj most békén Dante... Megyek felkészülök a második fordulóra. MI VAN?! Te telje... Óóó értem. Rendben, Dante kikapcs mód. Ugyanott tartottam. Megint csak zsebre tett kézzel, ugyanúgy sétáltam amikor valaki elállta az utam.
- Csak nem te vagy az a Takashi nevezetű fickó?
- Ezt ki kérdezi...?
- Igen-igen... Te leszel az. Gyere velem ha többet akarsz tudni az ittlétemről. Nem nagyon mozdultam csak néztem ahogy a fickó elsétál az egyik ismeretlen folyosón, majd egy pár másodperc múlva elkezdtem sétálva követni. Kb. egy percet sétáltunk majd megtorpant és felém fordulva elkezdte mondani a magáét.
- Nos... Először is! Nem körülötted forog a világ csak egy öreg fazon küldött engem hozzád és pár fickóhoz hogy ajánljak pár cuccot neked a jobbik fajtából. Nos... Akarod látni?
- Miért is ne...
Abban a pillanatban elővett pár tekercset és megidézett egy rakás felszerelést. Hmm... Nem rossz, azt hiszem veszek majd valamit, hasznos lehet a második fordulóban. Volt ott minden, egy Zanbato szerű óriás kard, egy pár fuuma shuriken, kunai, senbon és egy... Tűkilövő, nem rossz.
- Az a tűkilövő! Mennyibe kerül?
- 1250 ryu. Jó minőség csak tudni kell használni.
- Azzal nem lesz gond. Kérek egyet belőle... És 5db tűt is hozzá. Mennyi darabonként?
- Darabonként 125 ryu, 5db. 625-be fog fájni.
- Rendben... Kérnék még 4db. villanóbombát is és azt hiszem ennyi is lenne.
- Oké-oké... De egy magadfajta ninja is elfáradhat. Nem veszel egy doboz energiatablettát? Garantáltan segít! Csak ne vidd túlzásba...
- Becsületes vagy hogy elmondod a mellékhatásokat, rendben. Egy doboz energiatablettát is.
- Az 1875 lesz. Más valamit barátocskám?
- Nem, csak kérem ami nekem jár és itt sem vagyok.
Oké-oké. Ez 'asszondja annyi mint... 5250 ryu.
Halkan odaadtam a pénzt majd felszereltem a bal kezemre a tűkilövőt és eltettem ami mostmár az enyém. Nem rossz üzlet...

Szerzett tárgyak:

1250 ryu - Tűkilövő
1500 ryu(4db.) - Villanóbomba
625 ryu(5db.) - Tű
1875 ryu - Energiatabletta
----------------
5250 RYU
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shirou Tavara on Csüt. Jún. 10 2010, 10:09

Shirou felébredt és azon nyomban égető és szúró fájdalom járta át az oldalát, pedig csak egy kicsit mozdult meg! Pont annyira, hogy fájdalmasan, de feltudjon ülni az ágyról és körbetudjon nézni. A hely és szagok ismerősek voltak. Az a kissé dohos és poros hideg levegő, mely a melegítők hatására sem változott. Az iwagakurei genin lassan hozzáért az oldalához, ahogyan megérintette a sebet és újabb fájdalom tört rá. Felszisszent, ahogyan oldalra nézni megpillantotta Kensei-t.
Tisztán emlékezett a harcukra. Arra az üres tekintettre, melybe belebámult, mikor a Kirigakure ellenfele sikeresen hárította Shirou csapását kardja keresztvasával. Ahogyan ezen kívül, minden egyes apró részlet is könnyedén jutott eszébe. Ahogyan a vízkard megjelennek Kensei másik kezében, a fájdalomra, ahogyan a hideg érzés az oldalába vág! A fellobbanó kimono színére, a szavakra, arra hangra, ahogyan a férfi közbeavatkozik. De ezek mind semmit sem jelentettek neki, sokkalta inkább az arc, olyan volt, mintha a saját magára nézett volna. ~Az a tekintett olyan volt, mind aki képes mindent feláldozni a siker érdekében!~ mosolyodót el ~Értem már, szóval ennyire vagy erős! he he Örülők, hogy te voltál az ellenfelem! Végre lemérhettem, hogy mennyire is vagyok erős! ~ arca lassan visszaváltozott komorrá ~Már az elejétől fogva tudtam, hogy mi ketten megfogunk küzdeni és tisztában voltam vele, hogy lehet hogy abba belehalok...~ nézett Kensei-re ~... de a jelek szerint mind a ketten elégé erősekk vagyunk ahhoz, hogy a halál várjon még ránk egy kicsit! De ez milyen vicces! ~nevetett volna egyet, ha nem szúr az oldalába még erősebben a fájdalom ~ Sohasem gondoltam, hogy egy genin fog ennyire elpáholni!~ kuncogott magában egyet.
- De legalább a jövőbe tekinthetek felszegett fejjel, mert tudom, hogy ennek a kérdésnek vége. - sóhajtott fel, ahogyan az újabb fájdalom már kezdett zavaró lenni. ~Pedig milyen kár! Különleges alkalom volt megtalálni erre kérdésre a választ!~ és abban a pillantban lépések zajára lett figyelmes.

//Gondoltam elővezetem, hogy jön valaki, hogy közölje velünk ha már ébren vagyunk, mi is lett az eredménye a meccsünknek! //
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Csüt. Jún. 10 2010, 14:26

Már felébredtem, még nem nyitottam ki direkt a szemem. Csak úgy zsong a fejem... Mintha kalapáccsal ébresztettek volna. Szépen lassan és egyenletesen kinyitottam a szemem és észrevettem hogy a kórház részlegen voltam ahol a többi versenyző is helyet foglalt. Istenem... Azt hiszem hogy. Hirtelen az emlékek csak úgy ömlöttek belém. Csak fogtam a fejem és hallodtam Karen hangját ahogyan az apjáról beszél. Istenem... Karen apja is... Direkt hagyta hogy én győzzek?! Ezek szerint nem is én nyertem hanem ő engedett át?! Ez nem lehet. Azért küzdöttem hogy csak úgy lebecsüljenek és átengedjenek az élet egyik fordulóján? Ez nem lehetséges, ezt nem hiszem el!
Csak fogtam a fejem és hallgattam ahogy visszhangzik a kunoichi mondatai a fejemben, majd a többi részre is figyeltem. Ezt nem hiszem el. Mennem kell innen de gyorsan! Hirtelen keltem föl és abban a pillanatban ahogy a lábam talajt ért össze is rogyott ahogy én is.
- A fenébe...
Visszaszenvedtem magam az ágyra majd a tenyerembe mélyítettem arcom. Akkor tehát... Nyertem, de a tabletták mellékhatása miatt elfáradt a szervezetem, szép. De... Karen hol van? Körülnéztem végre és észrevettem a kunoichit aki teljesen be volt kötözve. Megvan. Tehát... Tehát akkor nem is harcolt igazából ellenem? Mi a fene! Egyszerűen ennyire lenézni engem! Még hogy az apjára hasonlítok! Csak azért mondta ezt hogy palástolja a gúnyos érzelmeit! Ránéznék a lányra és összeráncolódna a szemöldökömnél a bőr, látszódna hogy megvetném.
- Cöh... Még hogy büntetés.
Ezután megpróbálnék felkelni(Ha van netán odakészítve egy mankó akkor azzal) az ágyról és egy kicsit sétálni, kiüríteni a fejem netán megtudni valamit a további dolgokról hogy hogyan tovább. Jobb ha most nem maradok egy helyben, még a végén túl sokat töröm magam... Most jobb ha elgondolkozok hogy mit fogok csinálni, persze egy jó séta mellett. Már csak fel kéne állni és járni... Lássuk csak! Ha felkelnék ha nem, akkor is észrevenném hogy léptek hangja hallatszik, valaki közeleg. Hö?! Ki az?
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shikaku on Hétf. Jún. 14 2010, 19:52

A léptek kopogása pedig egyre csak hangosodott, és amikor a vendégek beléptek a terembe már mindenki ébren volt. Az érkezők között volt a meccs bírája, és egy másik, hasonló rangú kísérő akik előtt Mifune lépkedett. Mindannyian láttátok már a vezető szamurájt, akinek már a megjelenése is csöndet parancsoló, és ő maga, tudjátok róla, képes volt levezetni számtalan kage-találkozót bíraként, elviselve azt a fenyegető közelséget, amit öt S vagy afeletti szintű személyiség képes árasztani önmagából.
-Üdvözlöm a résztvevőket. A döntők párbajai számtalan vitának adtak hangot, és az eredmények szintúgy, éppen ezért nem is akarjuk bármelyikük reményeit éltetni. Az itt levők közül egyedüli továbbjutó Ayanokoji Takashi; azonban ön is, - a szavak Takashi felé szóltak, a tekintetek pedig az övébe fúródva néztek -csak azért volt képes eljutni az így kialakult döntőig, mert a segítője feláldozta magát az ügyért, illetve az ellenfele, - szánkázott át a tekintet Karen felé -gyakorlatilag öngyilkosságot követett el olyan célokért, amelyek közel-s-távol sem voltak azon célkitűzések felé, amelyekkel az országa reménységként érkezett. és ezzel mindketten bizonyították, hogy nem érdemesek a chuunin címre; mindez a saját véleményem, de kétlem, hogy az országaik számára kell olyan csapatvezetésre is kijelölhető ninja, aki az országok összessége előtt, a háború szorításában, önös célokért volt képes feláldozni egy ilyen lélektanilag fontos momentumot. - Pár lépéssel odébb, egy újabb torokköszörülés után, pedig Tavara és Kensei párosához szólt.
-Uraim, magukat a csatájuk kiemelkedően technikai, és stratégiai jellegű mivolta miatt mind az öt követség nagyra értékelt, és ezzel a momentummal jómagam is egyetértek, azonban fellépésük sugallt egyfajta önfejűséget a csata során, ami a bíráink számára lehetetlenné tette az önök továbbjuttatását. Ön - nézett Kensei felé -az egyértelműen magas szintű tudását úgy fordította az ellenfele ellen, hogy a megegyezett visszafogott szabályokat teljesen ignorálta, sőt ha bíránk nem segíti ki egyensúlyából, talán még vele is szembeszállt volna. Ez megbocsájthatatlan, éppen ezért, habár egyértelműnek tűnő nyerő pozcióba jutott az utolsó pillanatokban, mindenképpen kizártuk a meccsből, és a véleményezésünk úgyszintén hasonlatos a chuunin-bírálatban is. A döntés helyességét pedig az állapota is igazolja, hisz a meccs után jószerével mozdulni sem bírt a töréseitől. - A mondandó változott, Mifune pedig Tavara felé fordult. -Ön viszont, fiatal úr, a párbajuk utolsó pillanataitól eltekintve elérte azt, amit ilyen erőkülönbségnél elvárhat egy vezetőtől az irányítás. Biztos vagyok benne, ismerve az önök politikai és hadi hagyományait, illetve a mi véleményünket, hogy eddig ön az egyik legesélyesebb chuunin-jelölt a vizsgán.
-Erről szólva. Hol van már a második meccs párosa? Szeretném nekik is elmondani a híreinket.
- Az eddig ismeretlen segéd halk szavakkal szólt Mifunéhoz, aki bólintott. -Akkor várunk.

Pár perccel később a második meccsen részt vevő Akazumi lépett be a gyengélkedőre, és a belépés után meghajolt. Mifune megkérte, hogy ő is várjon, amíg Saya megérkezik, így kialakult egy kisebb, zavart csendben várakozó pár perces időszak, ami csak arra várt, hogy megtörjék.


//Várunk Sayára, illetve ha tetszik tessék megszólítani bárkit.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Kenshiro Suiren on Hétf. Jún. 14 2010, 21:52

//Elnézést a késésért!//

A mai nap sem volt másabb, mint az előzőek, legalábbis Saya így érezte. Túl volt az első körön, amit Akazumi feladott, a kunoichi számára ismeretlen okokból. A másik két küzdelemben résztvevők súlyosan megsérültek, ezért nem mentek tovább a körök, várni kell pár napot. A fekete hajú lány lepillantott lábaira, az orvosok ellátták a szúrt sebeit és szépen bekötözték. Nem érzett túl sok kedvet ahhoz, hogy megjelenjen a gyengélkedőben, de a szabály az szabály és jelenleg nem viselkedhetett túl feltűnően és makacsan. Habár lehet, hogy ezzel elkésett. Így hát csak rávette magát, hogy elinduljon a szobába, ahol a súlyosabb sérültek feküdtek. A folyosóról látta, hogy Akazumi éppen akkor lépett be. Egy pillanatra megállt, mintha úgy érezte volna, ez a genin képes lenne megölni őt, mert magasabb szinten áll. Ettől furcsa érzés kúszott a tudatába, ám hamar el is felejtette az egészet. Valószínűleg a szamurájok már bent voltak, hiszen Saya kint nem érzékelt mozgást.
*Ehh, most egy fejmosás hiányzik a legkevésbé...* Gondolkodott el egy pillanatra, aztán folytatta tovább az útját. Már csak néhány lépésnyire volt az ajtótól, ezért valószínűleg bent hallották, ahogy közeledik. Nem kopogott, egyszerűen belépett a terembe, s tekintete sebesen végigfutott a jelenlévőkön.
- Majdnem elkéstem. - jelentette ki szárazon, ezzel megtörve az előtte kialakuló csendet. Ez emlékeztette az első küldetés előtti megbeszélésre. A Ryukai bázisán is ugyan úgy utolsónak ért be. Persze ott a sok elveszett ninja nem törődött ezzel, de egy szamuráj más. Szeme megakadt egy fenséges harcoson, akit azonnal felismert: Mifune volt az, a Vas országának vezetője. Ugyan nem sokat tudott az erkölcsösségről, viszont a vezetőket ismerte, muszáj volt neki, akár az élete is múlhatott azon, felismerik-e vagy sem. Kicsit odébb sétált, s Akazumitól is messzebb került. A kórterem falának támaszkodott és karba fonta a kezeit.
- Ne kíméljenek! - célozta meg a szamurájokat nem éppen szalonképes modorával, aztán várta, hogy mi lesz a mondandójuk. Nem félt az ítélettől, eleget kapott már az élettől, eggyel több vagy kevesebb pofon mit számít.
avatar
Kenshiro Suiren
Játékos

Tartózkodási hely : Sötétségben


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 298

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shikaku on Hétf. Jún. 14 2010, 22:27

Mifune Saya megérkezésének pillanatában állt fel helyéről, és nagyban figyelmen kívül hagyva annak viselkedését, Közelebb lépett Akazumihoz, úgy, hogy látószögében legyen mindkét címzett.
-Akazumi úr és Saya hölgyemény. Az önök párbaja rengeteg vitának volt szülőanyja egymagában. Egyrészt - nézett szúrós szemekkel Sayára - a maga kíméletlen harcmodora, és a rezignált stílus, amivel küzdött javarészt megosztotta a döntéshozásban résztvevőket. Koránt sem az kell, hogy legyen a cél, amit maga követett a vizsga során a jelenlegi pozíciójáig, viszont tényszerű, hogy a ninja világ egyik kívánt állapota az öné; az egyenes irányorientált küzdés, és ha kell az érzelemmentes gondolkodás. Jó hír, hogy ön jut tovább a döntő párbajra és habár az ellenfelének sokkalta többet kell bizonyítania, az ön által nyújtott teljesítmény is itt fog döntéshozásra lelni. - Azzal, mint aki kényesen büdös konzervet feszegetett, már alrébb is fordul, Akazumira néz, aki egyenesen áll, és nyugodtan várja a szavakat.
-Az ön esete felettéb kínos. A párbaj feladásának körülményei körüli viták olyan szintekre értek amelyekről nem mondhatok sokat azon a pár gondolaton kívül, ami kijuthat az önről folyt tárgyalások körül, azonban meglátásunk szerint, és vendéglátói jogunkkal élve, chuunin rangot adományoztunk és megegyeztünk Kazekage-samával, hogy minél hamarabb felvehesse szolgálatait, és útjára indulhasson a csapatával, amely, tudtunkkal a követségben várja az ön szabaddá válását. Háborús időket élünk - azt hiszem nem kell magyaráznom önnek az elhalasztott feladatok fontosságát. - Mifune szűkszavúságát mindennél keményebb tekintetével koronázta meg, Akazumi pedig egy meghajlással visszavonult a teremből, Mifune és követői pedig elindultak kifelé. Akazumi kilépése előtt még Sayára nézett, és megszólalt. -Nyertél. Mesélhetek. Keress meg.
[Saya] Láttad. Persze, hogy láttad ugyanazt az addig nem ismerős kifejezést az arcán, amikor Mifune szavait hallhattátok, mint amit az arénában láttál először. Aztán, itt az ajtóban, a bamba vigyor helyett is valami sejtelmes ült ki az arcára. "Nyertél" - valóban, és a párbaj kezdése előtti fogadás szerint el kell mondania neked valami fontosat magáról.


//Koránt sem késtél; még levelet se küldtem, hogy várlak. Smile//


A hozzászólást Shizune összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 15 2010, 16:23-kor.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shirou Tavara on Kedd Jún. 15 2010, 15:32

Shirou csendesen és egy szó nélkül hallgatta végig amit az öreg mondott neki. Mifune jelenléte és az a különös aura ami körbelengte őt, hatással sem volt rá, nem érezte egyáltalán, hogy egy különös ember van közel hozzá, nem érezte azt, amit a Iwagakure Kage-ja ellőt szokott érezni. Ott tisztán szokta érezni, hogy azon másik öregember olyan mind egy ledönthetetlen kőszikla. De most? Semmi! Éppen ezért volt számára furcsa a helyzet. De ez nem keltette fel az érdeklődését, talán sok ember szerencséjére.
Mifune szavai közben, melyeket már Kensei-hez intézett és nem a másik két beteghez, akiket már látott a harcuk elején, de hogy mi is történt a csatájukban arról fogalma sem volt, halványan de elmosolyodott. ~Szóval vesztettem!~ nézett Kensei-re csak a szemével ~ De az az örült technika akkora hátránnyal járna? Örült cselek, minden tecnika amit ismer és közben a saját testét se, kímélve akár! Egy shinobi nem vállalhat ekkora kockázatot! Ha győz a csatában, akkor is veszít a háborúban...nem csoda, hogy kizárták!~ mosolyodott el még jobban, ahogyan Mifune neki szentelte a figyelmét végre és hát újabb dicséretet kapott, pont mint akkor, amikor genin létére küldték őt és egy másik genin-t „B” szintű küldetésre és sikeresen teljesítették is, bár egyedül jött vissza a küldetésről! ~Értem! De nem volt más választásom! Egy samurai sohasem fogja megérteni ami ott történt! Lehet, hogy a megadás lett volna helyénvaló, de minden csata más és néha az embernek kockázatot is kell vállalnia a sikerre érdekében, de csakis olyant, mellyel sikerrel járhat! De így visszagondolva tévedtem harc közben! Kensei-t semmikép nem tudtam volna legyőzni!~ gondolta végig a helyzetét és ami az öreg samurai mondott.
- Köszönöm a megtisztelő szavait! - hajtott csak fejet a Mifune ellőtt, aki már akkor az utolsó résztvevőre várt, aki hát késett ugyan, de csak megérkezett.
~Értem, szóval ők ketten fogják vívni a döntött!~ nézett Takashira és Saya-ra. ~Nincs az a pénz amiért kihagynám! És a jelek szerint a kunoichi kezd előnyből...~ nézett végig Takashin is, ahogyan felszisszent. ~ Hát de ha én jutottam volna be, ugyanez lenne a helyzet...~ fogta az oldalát és lassan a samurai-ok is távoztak. És Shirou Takashi felé fordult.
- Nem irigyelek, hogy neked kell küzdened...- szólt a Kumogakure geninhez barátságosan és mosolyogva - … ilyen állapotban nem szívesen állnék ki a kiscsaj ellen! A végén még megölne... - jelentette ki még mindig mosolyogva, ahogyan szinte mindenki hallotta a szavait, aki a teremben tartozkodot.
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Szer. Jún. 16 2010, 10:03

A samurai szavai igaznak bizonyultak, de különösebb figyelmet nem tulajdonítottam neki, inkább a ténynek hogy csak úgy áthuppantam a vizsga meccsen. Miért pont én? Egyáltalán mi ez...? Miért van az hogy engem le is becsülnek ráadásul még igazuk is van... Miért vagyok ilyen gyenge? Miért nem én fekszek most Karen helyén?! A fenébe is! Lehunytam a szemem a mondandó után és csak feküdtem az ágyon. Hallgattam a többi versenyző értékelését és egy picit utána én is elgondolkoztam hogy mi lesz velem. Talán nem is fogok tovább jutni a vizsgán? Több mint valószínű. Olyan sokat dolgoztam rajta hogy már nem is akarok belegondolni... És csak úgy kiesnék a versenyből? Ezek szerint szánalmas vagyok. Egy szánalmas szemétbevaló shinobi aki még arra sem képes hogy egy nőt legyőzzön. Milyen ostoba is vagyok. Hogy is képzelhettem hogy tovább jutok a következő fordulóba és utána tovább, tovább és tovább míg el nem nyerem a chuunin rangot. Vagy ha csak jól teljesítenék már akkor is lehetne látni hogy alkalmas vagyok! De nem... Nem. Inkább szánalmasan küzdöttem és azt hittem hogy talán győzök. Megnyertem a meccset de gyakorlatilag csak azt bizonyítottam hogy milyen egy béna alak vagyok.
Saját magam lepusztítását az zavarta meg hogy bejött egy lány, pontosabban az a lány akivel valószínűleg küzdeni fogok. Miután értékelte a samurai a lányt nem csodálkoztam el, csak még jobban szemügyre vettem. Úgy néz ki hogy ő sokkal jobban teljesített, hát persze. Szóval ez így megy... Mindig én húzom a rövidebbet. Az életben, a csatákban gyakorlatilag mindenben. Ilyenkor megkellett volna hogy emelkedjen a pulzusom, idegesebb legyek de semmi. Mintha már bele törődtem volna a veszteségbe. Mindegy. Nekem oly mindegy hogy ki adja a kegyelem döfést. Ha az élet az se baj, ha egy személy adja az se baj. Nekem nem probléma. Az egyik shinobi hozzám szólt, azt hiszem Tavara volt a neve.
- Ugyan. Nekem oly mindegy hogy ki győz le, az élet vagy egy személy. Úgy is mindig én húzom a rövidebbet... Nincs olyan pillanat amire szívesen visszaemlékeznék az életemben, mert mindig rossz véget ért... Egy szóval úgy is veszíteni fogok ráadásul még nála több is az előny. Mindegy...
Ezután a másik oldalamra fordultam, háttal a shinobinak. Nekem már úgy is lőttek. Takashi?!
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shirou Tavara on Szer. Jún. 16 2010, 12:29

Shirou szemei elkerekedtek a másik genin szavain, ahogyan az elfordult tőle, egyszerűen átfordult a másik oldalára és teljesen magába roskadt. Az iwagakurei genin pedig nemes egyszerűséggel csak elmosolyodott az eseten, ahogyan a teremből még mindig ki nem lépő Saya-ra nézett egy pillanatra. Kicsit olyan tekintette volt, mind aki nagyon is érdeklődik valami iránt, de nem a Namigakurei lány iránt, hanem éppen ellenkezőleg, a fiú iránt, Takashi iránt. Na de tisztázzuk le, hogy nehogy félreértse akárki is. Nem éppen úgy érdeklődött iránta, nincsen semmi olyan hajlama, hanem egyszerűen felkeltette a figyelmét a fiú és rossz szokásához híven kíváncsi lett, vajon a fiú milyen valójában. ~ Ez érdekes! Sohasem láttam még olyan embert, főleg ezen a szinten, aki képes volt ennyire magába roskadni? Vajon csak a kialakult helyzet miatt történt, vagy a természete ilyen alapból? He... sajnálom, hogy nem láttam a többi küzdelmet! Biztosan jót szórakoztam volna rajtuk...~ arcáról közben le sem fagyott az a széles mosoly. Így is szólt újra a kumogakurei geninhez.
- Hát ha mindegy, akkor minek mész ki holnap küzdeni? – kérdezte tőle fennhangon- Add fel most és megkíméled magad a vereség kellemetlen érzésétől! - sóhajtott fel, ahogyan újra Saya-ra nézett. - Az a kunoichi erős, ez leír róla. Elég csak ránézni és tudom, hogy nem a legjobb ellenfél, de ha ilyen mentalitással mész csatába, akkor te sem vagy jóbb! - nevetett fel kicsit, ahogyan visszanézett rá és ugyan csak a hátát nézhette, attól még jól szórakozott rajta. - Ha így folytatod ott fogod hagyni a fogadat! - jegyezte meg – Bár jobb is, ha felkészülsz arra hogy meghalsz! - sóhajtott ezúttal nagyot – A legtöbb shinobi akit megismertem eddig, mind kész volt valamiért harcolni … az igazáért, az álmaiért, a barátjaiért, a társaiért … de egyikük sem állt úgy a harcukhoz, mind te. - vette komolyabbra a szavait- Mert egy gyáva ember, sohasem lesz képes igazi shinobiként cselekedni, mert nemhogy másban, de magában sem hisz.
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Kenshiro Suiren on Szer. Jún. 16 2010, 18:56

A fekete hajú lány tekintete a szamurájra szegeződött, mintha csak azt akarta volna kifejezni, hogy rá nem hat semmiféle erősebb kisugárzás. Tudta nagyon jól, hogy kivel áll szemben, aki képes rendet teremteni a Kage-k között, ám valahogy mégsem érezte úgy, hogy meg kéne adnia a tiszteletet. Helyette inkább Akazumira pillantott, aki most nem tűnt annak a gyerekes geninnek, mint amikor először találkoztak. Ez felkeltette Saya kíváncsiságát, hiszen mindenkinek vannak titkai, ahogy neki is megvolt a maga feladata, amit nem mondhatott el. Mifune szúrós tekintete sem rémítette el a kunoichit, sőt inkább egy apró mosolyt eresztett meg. Ahhoz képest, hogy a harcmodora nem feküdt az erkölcsös shinobiknak, kapott egy kis elismerésfélét, még ha csak burkoltan is.
*Tehát akkor mégsem lógok ki annyira a ninják világából. Gyilkos vagyok, akár önszántamból cselekszem, akár parancsra. A másik két genin, akik itt fekszenek lényegében nem különböznek tőlem.* Gondolkodott el a kunoichi, miközben a szó már átterelődött Akazumira. Látszott, hogy nagy megrökönyödést váltott ki a megadás, szinte sem nem tudta, mi miért történt. Ennek ellenére chuunin rangot adományoztak neki, valami megegyezés miatt.
- Aha... szóval feljebb kerültél a ranglétrán. - bökte oda a fiúnak Saya, s a szokásos jeges pillantásával mérte végig Akazumit. A genin ellökte magát a faltól, hiszen követnie kellett volna ellenfelét, mert megbeszélték, hogy aki veszít elmond egy fontos dolgot magáról. Valami nagyon megváltozott, ami nem kerülte el Saya figyelmét. A Sunagakure-i harcos nem gyerek volt többé, egy sejtelmes shinobi, akinek rejtegetnivalója van.
Előtte viszont valami megütötte a fülét, mégpedig a Kumogakure-i ninja kezdett el panaszkodni az életéről. A nevét nem tudta, de ez nem is volt fontos.
- A hosszú hajú genin jól beszél. Ha ennyire félsz, inkább ne is állj ki, de ne sajnáltasd magad! Azt hiszed az élet mindig olyan könnyű és nem kell áldozatod hozni? Ölj, vagy téged ölnek meg, ez a szabály. - miután ezt elmondta, elindult az ajtó felé. - Most megyek, ki kell kérdeznem valakit.
Azzal megindult kifelé és remélte, hogy nem kell sokáig keresgélnie Akazumit. Ha már szaván foghatja, meg is teszi. Útját a folyosón folytatja, s amint megtalálja a fiút, azonnal megszólítja.
- Mesélj! - csak ennyit mond, de elég fenyegetően.
avatar
Kenshiro Suiren
Játékos

Tartózkodási hely : Sötétségben


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 298

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shikaku on Csüt. Jún. 17 2010, 01:21

[Saya]

Akazumi eltűnt. Nem tökéletesen persze. A füleid gyorsan találtak hangot, így könnyedén utánasiethettél. Mintha fogócskázott volna veled, egyszer csak kinn találtad magad egy folyosón, ami verandaszerűen nyílt egy hatalmas teraszra. Jártál már itt; a kilátás - avagy a rálátás az ország alacsonyabban fekvő tájaira - tökéletes volt tiszta időben, és sokat segített előzőleg is. Most, hogy egy kisebb hófúvás zajlott odakinn, a kintről jövő zajok, ahogyan a bentiek is kifelé, jótékonyan tompultak. Lépteid a boltíves folyosóhoz közeledve meglassultak; nem Akazumi miatt, hanem az egyéb hangok miatt, amiket észleltél.
-... és, mi lett a vége? - Egy öblös hang zárta a mondanivalóját, amit azonnal egy vékonyabb, halkabb követett.
-Va... - A hang még meg se kezdte a mondandóját, Akazumi hangja máris belevágott, és érezhetőleg öntelt volt - vagy talán annak a közelében.
-Nincs baj, chuunin lettem. Sőt, kivételes engedéllyel azonnali a kinevezésem, tehát elhagyhatjuk az országot.
-De...
-az öblös hang újra megszólalt, és egy kicsit teketóriázott is. -Mi lesz a küldetéssel? Gaara-sama...
-Többet ne. Ezek titkos részletek, és Akazumi akármit is mond, van itt valaki.
-Azt mondta, hogy nincs gond. Ha jól sejtem megkedvelte a lányt.
- Egy addig nem hallott hang szólalt meg, ami férfi létére közelebb állt egy női lejtéshez és tónushoz, mint például a sajátod jellege is.
-Ah-aaaaaa... Lebuktunk. - Akazumi még mindig csak játszott. Érezted. Mondhatni egyértelműbb volt, mint a hó a vele folyosóra lépő ninják köpenyein. Habár nem volt egy nagy ember, a többiek között volt még egy valaki, aki épp, hogy csak nagyobb lehetett mint te. Az arca lágy vágású volt, a szemei pedig vágóan éles tekintetűek, egy mosolygó nézéssel, amit te iss csak úgy tudtál leírni, sunyi (akármennyire is megvethetted az aranyos jelzők aggatását). A másik azonnal feltűnő alak az Akazumi mögött felbukkanó, mondhatni-óriás volt. Két méternél is magasabb, és százhúsznál is nehezebb lehetett. Akazumi mellett pedig, utolsóként egy nála valamivel magasabb, valamivel vékonyabb alkatú ember állt meg. Ahogy a megfigyelt belépők pár pillanatnyi mimikája és mozdulatai, illetve a korábban hallott hangok alapján leszűrted, ez az utolsó, és jellegtelennek tűnő alak volt a leghasonlóbb hozzád, és egyértelműen a legokosabb is. Mindhárom másik ninja tekintete pozitívan tetszett vissza, míg az ő szemei mindent felmértek a pillanat töredéke alatt, és számítottak; valószínűleg száraz és egyszerű tényeket a lehetséges halálod elérésének módszereiről.
-Idehívtad... - A kérdő hangnemű megszólalást Akazumi megint csak elvágta, ezúttal egy kézmozdulattal, és ezúttal már nem a játkos hangnemben szólalt meg.
-Úgy is csak napok kérdése lehet, hogy ő is megtudja; vagy ha mégsem tudná meg, hát adtunk neki valamit, amire mindannyian emlékszünk, a kagék és a taktikusok pedig mind hallották a vádakat, így ha akarnánk se lenne sok maradásunk ebben az országban úgy, hogy az összes nagy követség tud mindent. Nami no Kuni pedig nem szövetkezett még senkivel, de valószínűleg nem akar homlokegyenest menni a tőszomszédjával, ez pedig nekünk jót jelenthet.
-Már értem. Szóval ezért volt az a fogadás, taichou.
- A dörmögő hangú óriás széles mosolyra nyitotta a száját.
-Bingo. Az öregek végre kifüstöltek bennünket. Az egész kiemelt kinevezés csak arra való, hogy eltávolítsanak minket innen, ami pedig még gyanúsabbá teszi őket. Sayának adnom kell egy adag információt, így, ha közös az érdeklődésünk, akkor megkaphatja amit akar.
-Akkor egy kívülállót bevonsz? Egy ismeretlen állam ninjáját?
- A jellegtelen alak vádló tekintettel pillantott Akazumira.
-Igen. Ha ő is akarja. - Akazumi egy kis tekercset vett elő. A köpenye ujjában volt, és csak meglibbentette előtted, és intett a fejével, a terasz felé. A többiek kisoroltak, ő pedig összecsapta a tenyerét, majd a hóval borított terasz talajára nyomta; aminek következtében a keze könyékig a hóba tűnt. A következő pillanatokban ropogó hangok kíséfetében egy háromszög alakú szőrös sátornak tűnő dolog emelkedett ki a földből. (A felső fogsor, mint egy ajtó tűnik fel a két ember magas orrból, ahogy a száj kinyílik.) A ninják besoroltak, és megálltak a földszintre toluló nyelven és várták Akazumit, aki éppen közelebb lépett hozzád.
-Búcsú, mostanra. Habár nehéz itt hagynom téged, remélem az országaink a jövőben barátságosak lesznek. - Akazumi megint változott, méghozzá vissza a hülye bamba srácba, aki megtanulna egy ilyen lapos szöveget egy romantikus könyvből, csak, hogy sikere legyen egy kevésbé figyelmes lánynál. Valakinél, aki nem kunoichi például. De a játékban volt egy kis furcsaság. Akazumi szemöldöke megmoccant, mintha kiugrott volna egy pillanatra a jobbja felé, ahonnan jöttetek.
A jel könnyű volt. A halovány fények a sarokfal sziluettjét elgöröngyölték. Valaki amögött hallgatózott, vagy éppen nézett is valahogy. Akazumi - ha közelebb engedted persze - lépett egyet feléd, amíg kartávolságon belül nem voltál. Kezei lassan kezdtek emelkedni, egy furcsa módon, amit réges-rég nem láttál feléd mozzanni. Ölelés? A jobbjában, a köpeny ujjának borításában pedig ott fehérlett a tekercs vége is.


//A többiek részére a gyengélkedő csendje marad. Karen néhol a könnyeivel küzd, Kensei pedig maga felé mered. Az egyetlen információ, ami hozzátok jut még, az a döntő időpontja; az a sérülések miatt majd egy héttel tolódik...//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Csüt. Jún. 17 2010, 08:59

Miután a shinobi magyarázott és még a lány is beszállt nem maradhattam háttal nekik. Szépen lassan megfordultam és egy szisszenés keretében el tudtam helyezkedni ülve az ágyon.
- Igen-igen. De ti nem ismeritek azt a fájdalmat amin nekem kellett átverekednem magam. Nem volt senkim aki legalább egy picit is azért támogatna mert kedvel... Ott a mesterem, biztos vagyok hogy ő is csak azért bátorított és kedveskedett mert ezt a parancsot kapta. Nem volt senkim, nincs senkim és nem is lesz senkim... És igazad van. Egy shinobi mindig küzd valamiért, társak, barátok, szerelmek... Nekem egyik sincs. Álom? Álmom az van. De ha egyszer is azért harcolok az életben akkor rám tapasszák az alkalmatlan jelzőt és csak úgy félre tobnának, mert önös célokért nem lehet küzdeni, nem de? Én már nem is értek semmit... Talán nem is akarom.
Takashi ezt nem gondolhatod komolyan! De igen... Most pedig kérlek hadj egy kis nyugalmat hogy kitisztítsam a fejem, köszönöm. Körülnéznék és ha van valahol mankó akkor azt elvenném és rátámaszkodnék, ha meg nincs akkor kérnék egyet.
- Most elmegyek... Szívok egy kis friss levegőt.
Lassan mennék ki hiszen nincs valami tökéletes állapotban a testem. Kimerült is vagyok, de ez akkor nem számítana hiszen csak egy picit távolodnék el hogy kiszellőztessem a fejemet. Útközben megtudnám hogy mikor lesz a következő meccs időpontja amire egy gyengét biccentenék. Már nem is tudom hogy mit gondoljak...
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shikaku on Pént. Jún. 18 2010, 11:28

[Takashi, Tavara]

Amikor Takashi kifelé bicegett a mankón, Kensei halkan kimondott maga elé egy érthetetlen kérdő szócskát, ami arra volt épp elég, hogy a fejek felé forduljanak. Kensei hangja, és a lejtése haragra vallott.
-És ha nehéz volt? Nézz körül egy kicsit mielőtt süllyedsz, haver. Ne merd magad sajnáltatni, miután te magad rohantál a halálba, és ne merd magad ninjának nevezni, ha a célodért való harcban elfelejted, hogy még feladatod van. Ha nem tudod megtenni amit meg kell anélkül, hogy megölnéd magad, akkor ne tedd meg - még. Ha ninjának vallod magad, csak akkor halhatsz meg, ha elvégezted a kötelességedet, és van kinek továbbadnod a te céljaidat. Ha nem így történik, akármin mentél is át, csak egy szar vagy az út szélén. - A csend kongott a szobában, Kensei pedig továbra sem mozdult semmit. Szemei csukva voltak, és úgy tűnt lezártnak tekintette a beszélgetést.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shirou Tavara on Pént. Jún. 18 2010, 13:04

//Előre is bocsi, hogy írányítottam egy kicsit a karakteredet, de úgy gondlom, hogy erre a beszélgetésre, csak mi ketten legyünk jelen, hogy a többiek ne hallják! //

Shirou csak szélesen elvigyorodott Kensei szavain, de nem is az, hanem a fiú azt megelőző szavai vidították fel a lehető legjobban. ~ „…ti nem ismeritek azt a fájdalmat amin nekem kellett átverekednem magam. Nem volt senkim aki legalább egy picit is azért támogatna mert kedvel... Ott a mesterem, biztos vagyok hogy ő is csak azért bátorított és kedveskedett mert ezt a parancsot kapta. Nem volt senkim, nincs senkim és nem is lesz senkim...”~ emlékezett a fiú szavaira, ahogyan felállt az ágyról, bár ez elégé meggondolatlan lépés volt, mert ez a mozgásfajta terhelte le legjobban az olyan sebeket, melyek az iwagakure genin oldalán is virított. A legtöbben fel is szisszentek, de ő most nem! Nem játszotta meg magát, hanem csak a többi geninen nézett végig, majd lassan odasétált Kensei mellé, ahogyan rá nézett.
- Hát örömmel látom, hogy modorod mit sem változott a harcunk után. - jegyezte meg, stílusából mit sem veszítve, ahogyan az ajtó irányába nézett, ahonnét ha minden igaz, Kensei már el is tűnt, hogy kiszellőztesse a gondolatait. - De az a kölyök érdekes... kíváncsi vagyok valamire! - indult el ő is a kijárat felé, ahogyan valamivel biztosan gyorsabb mind Takashi, hiszen az ő sérülései súlyosabbak voltak, mind az iwai chuunin jelölté.
~Vicces egy fiú! Főleg az amit mondott.„...Álmom az van. De ha egyszer is azért harcolok az életben akkor rám tapasszák az alkalmatlan jelzőt és csak úgy félre dobnának, mert önös célokért nem lehet küzdeni, nem de? ...” Hehe... muszáj rájönnöm, milyen is valójába, mi az álma! Igen... mert ő valahogy legjobban rám hasonlít!~ érte utol a fiút, aki egy teraszszerüségen állt a korlátnál és szívhatta be a hideg és egészséges levegőt. Shirou pedig megállt tőle néhány lépésnyire.
- Végre utolértelek! Ahhoz képest, hogy péppé vertek, elégé gyors vagy! - közölte mosollyal az arcán, ahogyan odasétált a fiú mellé. - De ha már itt tartunk! Mi az álom, amiért az önös célokra van szükség? -kérdezte tőle, ahogyan rá nézett.
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Kenshiro Suiren on Pént. Jún. 18 2010, 22:26

[Shizune]

A genin követte a nyomokat, amik végül elvezették Akazumihoz. Igaz, nem egészen azt találta, amire számított, viszont így érdekesebbnek ígérkeztek a dolgok. A hangokat egyértelműen el tudta különíteni, s már abban is egészen biztos volt, hogy valami más van a háttérben. Nem hallgatózott, azt sosem tartotta egyenes viselkedésnek, ezért nem kellett sok idő, hogy észrevegyék.
*Tehát nem csak nekem van titkos feladatom a vizsga mellett.* Vonta le a következtetést Saya, aztán szép lassan végignézett a társaságon. Eszébe jutott, hogy a Ryukai is ilyen különcökből áll, de nekik nem lett volna szerencsés együtt ide jönniük. Ehelyett két nyavalyást sóztak a nyakába, akikkel a szokásos hármas genincsapatot alkották. Akazumi emberei azonnal rájöttek, hogy honnan fúj a szél és mégis hagyták, hogy megtudjon pár információt erről az egész küldetésről.
- Taichou... ó, hogy oda ne rohanjak! - húzta fel a száját, de nem mosolyra, hanem inkább egy gonosz vigyorra. - Amikor föladtad, rájöttem a kis játékod lényegére. Most már el kell mondanod valamit. Habár ez nem is volt annyira fontos, ugyanis nekem is megvan a magam feladata. De sajnos nem mondhatok többet, mert veled ellentétben nekem otthon számolnom kell a tetteim következményeivel. Tudod, ez a háború mindenkiből kihozza a kémet, bármelyik országról is legyen szó. Egyelőre sikerült megőriznem a kis titkomat, és remélem hogy számíthatok a közreműködésedre. Más szóval, most nincs kedvem véletlen baleseteket előidézni. - meg sem állt a mondandója közben, de érdekes módon a többi shinobit levegőnek tekintette, még csak nem is nézett rájuk. Az elején alaposan felmérte a lehetőségetek és ennyi elég volt neki. Immáron mindenki nagyjából felfedte a másik oldalát, amit jól elrejtettek.
- Namigakure egyelőre nem is fog oldalt választani. Elég vegyes a népesség összetétele. - egy kis utalás arra, hogy néhány elveszett ninja sosem találná meg a közös hangot. Szinte az összes országból voltak ott shinobik, tehát valamilyen szinten belső ellenségeskedés is támadhatott. Miután ezt is elmondta, tekintete szép lassan átvándorolt a csapat többi tagjára, akik már a vakond nyelvén ácsorogtak. Úgy látta, megbecsülik a vezért, azt az ostoba genint, akit beosztottak mellé. Kár volt erre gondolnia, ismét fordulat következett be, Akazumi megint olyan gyerekes lett, mint az első körben.
- A másik éned jobban tetszik. - bökte oda neki, majd egyszer csak tett egy lépést hátra. A frissen kinevezett chuunin nem tudhatta, de Saya sosem szerette, ha túl közel mennek hozzá, az érintéstől pedig egyszerűen kirázta a hideg. Ám valami megváltozott, egyszer csak nem lépett már el, hagyta hogy Akazumi közelebb kerüljön és amikor kitárta a karját, megmerevedett és így a fiú át tudta ölelni, már amennyiben ez volt a szándéka. A kunoichi ösztönösen felemelte a kezét és egy senbont csúsztatott ki a ruhája ujjából. A Sungakure-i chuunin társai bizonyosan látták ezt, de még mielőtt túlságosan eldurvult volna a helyzet, a lány keze megállt. Ugyan nem ölelte vissza Akazumit, viszont meg se próbálta ölni, ami valamiféle javulást engedett következtetni.
- Terisho Saya... az igazi nevem. - suttogta még oda neki, mielőtt elment. A tekercset, ami kilógott a ruhája ujjából, megpróbálta elvenni, már ha az volt a cél, hogy észrevétlenül juttassa el a kunoichinek.
avatar
Kenshiro Suiren
Játékos

Tartózkodási hely : Sötétségben


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 298

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shikaku on Szomb. Jún. 19 2010, 01:03

[Saya]

Akazumi megtorpant. A hátráló lépés még tovább bátortalanította, mint amilyennek látszott - vagy mutatta magát. A kezei már-már remegve haladtak feléd. A tekintete a tiédet kereste, nyakát behúzva, arcát a tied felé közelítve kérlelt a pillanatért. Talán pont az, hogy nem mentél tovább, bátorította fel végül, hogy átöleljen. Nem volt sem erőteljes, ahogyan a hős szerelmeshez illik, de nem is volt béna, ahogyan a színész teszi a társa hátára a kezeit. Az arca belenyugodott a nyakad hajlatába, és a kezei évezredes lassúsággal kúsztak, hogy egyre jobban átfonják a vállaid és hátad. Végül a nyakadon érzett forró lélegzet felemelkedett.
-Jigoji Akazuni... Nem vagyunk túl jók az álnevekben. - A hang egy férfié volt, komoly és ellentéte a gyenge poénnak, ami elhagyta a torkot és a szájat, ami mintha mondani akart volna még valamit. Szavak helyett végül egy gyerek nézett rád, amikor az arca elkezdett távolodni tőled, de még elég közel volt, hogy megszeppenhessen. Pár pillanaton belül a hátad mögött az obidba csúszott a tekercs kis hengere, Akazuni pedig gyorsan megfordult, és belépett a társai közé.
-Azok a küldetés eredményei voltak? - A vékony alak minden szenvet nélkülözve nézett végig rajtad, Akazuni pedig mosolyogva válaszolt.
-A változásnak nem az országok határai szabnak határt, hanem azok, akik nem lépik át őket. Figyelhetnél többet Gaara-samára... - A száj végleg bezárult, a vakond pedig visszasüllyedt a kőzetbe, pár pillanat múlva pedig már csak a hókupac kör alakú túrása emlékeztetett arra, hogy itt voltak...


//Névcímkézés menjen.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Csüt. Jún. 24 2010, 19:40

// Először is bocs a késésért. Másodszor meg, nem tudtam hogy most írhatok-e, de azért ha úgy vesszük ezt még azért megkreálhatom azt hiszem. Harmadszor meg természetesen nem baj. Smile //

Lassan kibicegtem levegőt szívni, egy kis segítséggel az oldalamon vagy mi. Azt hiszem hogy ez a kis levegő jót tehet a fejemnek. Jó lenne ha csak úgy kifújná a hűs szellő a fejemből az oda nem illő gondolatokat. Mint például hogy nem akarok küzdeni azzal a Saya lánnyal, vagy hogy beszélni sem akarok az előzőbbi meccsemről Karen-nel. Tényleg ő jól van vajon? Nem is tudom. De ez engem miért érdekel? Ezt sem tudom. Hmm, legalább már másra gondolok azt hiszem. Pár lépésre megállt tőlem a Shirou nevezetű genin akit eddig még észre sem vettem ameddig meg nem szólalt. Nem fordítottam oda a fejemet a kedves, mosolygós gesztusra csak egy kicsit fölnéztem és elmosolyodtam. Kedves. Vajon miért? Miért nem ideges ha nem vesztett? Nem tudhatom, mindegy. A kérdésére egy mélyet hümmögtem majd egy kis szünet után válaszoltam szép halkan kezdve, majd egyre jobban hangosodva.
- Hmm. Vajon mi is...? Ebben a végtelen gyűlöletspirálban a fájdalom az, ami időlegesen békét hozhat. Egy békét ami után csak egy karnyújtásnyira lenne a paradicsom, az igazi shinobi nemzet. Ez... EZ az én álmom.
Elmondtam, pedig nem is nagyon akartam. Vagy egész végig bennem volt ez a válasz, csak arra vártam hogy valaki megkérdezze? De az első célom az... Hogy megtaláljam Sora gyilkosát és kegyetlenül megkapja a büntetését... De ez személyes. Mélyet szívtam az egészséges levegőből, majd egy ideig bambán bámultam magam elé és gondolkoztam azon, hogy miért mondtam el ezt neki. Ezután 1-2 perccel elindulnék máshova gondolkozni szépen bicegve. Szép, Takashi. Nagyon szép cöh.

//Takasi és Tavara együtt fordulózik magától, Saya és Shizune szintén; lehet külön menni.//
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shirou Tavara on Pént. Jún. 25 2010, 11:45

Shirou a fiú mellett állt, ahogyan mosolyogva nézett rá, ahogyan ő egy igencsak érdekes mondatott mondott, olyant, ami a legrosszabbat eredményezte. Attól a pillanattól, azon szavak miatt már nemcsak egyszerűen érdekesnek találta a fiút, hanem egy olyan embernek, aki sokat segíthet a terveiben, hiszen Takashi tervei egy csöppet tértek csak el attól, amit Shirou is akart. De mindkettőnek egy volt a lényege, „az igazi shinobi nemzet” létrehozása. ~Igazam volt, ő valóban nagyon hasonlít rám.~ nézett fel az égre, ahogyan az arcán továbbra is az a mosoly ült.
- Hmm... nincs igazad!- nézett rád csak a szemével – A gyűlölet minden emberben megvan! Ha fájdalmat okozunk valakinek, az önkénytelenül is gyűlöletet szül, a gyűlölet pedig csak újabb vérontáshoz és keserűséghez vezet! Az emberek pedig sohasem lesznek képesek arra, amit mondtál.- fordította rád immáron a teljes tekintetét. - De félig igazad van! A gyengék ezen fájdalom hatására megtörnek, az erősek pedig ellenállnak! De... - fagyott le az arcáról a mosoly, ahogyan komor lett- … de minden ember képes egyvalamire, ami hatalmasabb a gyűlöletnél, a fájdalomnál, ez pedig a félelem! - mosolyod el újra, ami már zavaró volt- A félelemből csakis rossz dolgok származnak ... bukás ... bűn … féltékenység ... árulás, valamint vereség! Ha az emberiség megtudja mi a félelem, akkor nem lesz több gyűlölet és fájdalom, mert ezen érzésektől is csupán egyre nagyobb lesz a saját félelmük! -sóhajtót vet lágyan- Ez az egyetlen lehetőség, ha egy új és egyetlen shinobi nemzet születhessen! -nézett a messzeségbe, ahogyan az a benyomást lehetett érezni, hogy egyáltalán nem is itt él Shirou. - Ez az én álmom is! -közölte Takashi-val, aki a halotakat semmiképen nem fogja szó nélkül hagyni, az biztos.
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Kenshiro Suiren on Pént. Jún. 25 2010, 19:09

//Az elejétől fogva Ariku Saya néven voltam bejegyezve az oldalon. Az adatlapra természetesen felvittem a plusz információt.//

Saya nem mosolygott, és nem is mondott semmit. Egy apró bólintás volt csupán, de Akazumi ezt is érezhette, hiszen akkor még átölelte a kunoichit. A két shinobi szép lassan eltávolodott egymástól, a Sunagakure-i csapatnak mennie kellett, mert a jelenlétük nemkívánatos volt az országban. A lány tudta, hogy Akazumi sokkal erősebb annál, mint amit a harc alatt művelt. Egyszerűen megérezte a chakrája lüktetését, olyan közel voltak egymáshoz. Ha tovább harcolnak, biztos hogy Saya veszített volna, előbb vagy utóbb. Ám ez nem következett be, helyette ő jutott be a döntőbe és egy olyan ellenféllel osztották be, aki nem is akar harcolni.
- Majd találkozunk. - mondta szárazon a kunoichi. Még most sem tudott kicsikarni magából emberi érzelmet, túlságosan befásult az évek alatt, ezzel nem lehet tovább mit kezdeni. A Ryukai tagjaként sem tudott megváltozni, továbbra is egyedül akar mindent elintézni.
- Hm... - ennyi még kicsúszott a száján, amikor a kis tekercs becsúszott az obijába. Megkapta a küldetés eredményeit, tehát kombinálhatta a saját megfigyeléseivel. Namigakure még nem foglalt állást a háborúban, és úgy tűnt, hogy a nagy vezér nem akarja elkapkodni a választást. Majd később előveszi, amikor nem lesz annyira feltűnő, hogy egy tekercset nézeget. Addig is végignézett a társaságon, és látta ahogy szépen, lassan eltűnnek a vakond szájában. Utánuk csak egy kis földkupac maradt, viszont annyira nem volt feltűnő, sokkal jobban el lesznek foglalva a következő forduló miatt.
Saya egy kicsit arrébb sétált és kivette a fehér tekercset az obijából. Egyelőre csak nézte, nem bontotta ki.
avatar
Kenshiro Suiren
Játékos

Tartózkodási hely : Sötétségben


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 298

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Pént. Jún. 25 2010, 20:06

// Shirou Tavara //

Már indulnék is utamra amikor meghallom Shirou szavait. Megálltam és ugyan háttal, de végig hallgattam a genin szavait. Háttal voltam, de ez még nem jelentette azt hogy nem figyeltem rá épp ellenkezőleg. Hmm. Úgy néz ki hogy Shirou gondolkozása és tervei hasonlítanak az enyémre. Ki hitte volna hogy találok egy rokonlelket ebben a tömény sűrűben?
- Tetszik a gondolkozásod.
Miután elmondtam ezt ő sóhajtott egyet és folytatta, amire én odafordultam hozzá és figyelmesen végighallgattam. Miközben beszélt a messzeségbe nézett és hirtelen olyan érzés futott át rajtam hogy nem is itt él. Milyen gondolkozásmód! Milyen álmok! Van egy olyan érzésem hogy hasonlít rám és azt hiszem hogy ez az érzés boldogsággal tölt el! Csak nem boldog vagy Takashi? De igen, és azt hiszem hogy ez az érzés visszahozta a tudásszomjam és a harci vágyam is! Nem is hittem volna hogy egy kis boldogság ilyesmire képes! Jó érzés! Tavara szemébe próbáltam belemélyeszteni a tekintetem és tovább "faggatni" őt.
- Valóban? Milyen érdekes. De biztos vagy benne hogy ez a te álmod? Biztos vagy benne hogy bármit fel áldoznál ezért a célért?
Egy kis szünet után föl néznék majd vissza Tavara-ra és lesütve a tekintetem halkan hozzátennék valamit. Hmm...
- Mondjuk... Előbb még én voltam az aki úgy elhagyta a hitét. De nekem már nincs is mást veszítenem mint a hitemet. Többet úgy sem fordulhatna elő...
Miután ezt befejezném és ő is hozzátenne valamit(Vagy nem) elkezdenék bicegni a mankómmal egy kis sétára. Ha nem követne akkor felé fordulnék és elinvitálnám egy kis sétára, ha meg követne akkor egy elégedett mosolyt csalnék az arcomra. Szép... Azt hiszem tetszik ez a fickó.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shirou Tavara on Szomb. Jún. 26 2010, 13:20

//Takashi//

Shirou arcán csak még szélesebb lett a mosoly (megj.: ez amolyan Ichimaru-s mosoly ha példával kellene hozakodnom! Mindig olyan a mosolya mintha egy róka lenne, csak nála a szemeit mindig lehet látni Smile ), ahogyan hallotta azokat a szavakat. ~Tetszik a gondolkozásod?! Nos azért vagyok itt! Tudtam, hogy a mi céljaink hasonlóak! Rendkívül hasznos leszel a céljaim... nem... a céljaink elérésében! De tudnom kell, hogy vajon az erőd is megfelel ennek! Hehe... a harcod majd bebizonyítja ezt, már alig várom...~ nézett Takashi-ra, ahogyan az szembefordult vele és feltett egy igencsak jó kérdést neki, egy olyant mely egyvalamit sugallt csak, hogy a fiú is nagyon kíváncsi, nemcsak ő! Sőt még azt is bevallotta később, hogy az előbb megingott a hite ugyan, de most már lelehetett olvasni az arcáról, hogy teljesen visszanyerte.
- Remélem is...-sóhajtott fel- … szánalmasan néztél ki odabent! - nézett mélyen a szemedbe, ahogyan te semmit sem tudtál kiolvasni az övéből, olyan mintha egy tükörbe néztél csak volna, bár Shirou arcára érzelmek ültek ki, a szemében semmi sem tükröződőt, csak a nagy üresség- De most már látom, hogy minden rendbe jött! Ennek örülök. - támaszkodott háttal a korlátnak- És talán éppen ezért válaszolok a kérdésedre! Nem... inkább visszonzom azt a szívességet, mellyel te is megtiszteltél! - nézett rád- Nem áldozok fel semmit...- válaszolta ami meglephetett, de csak egy pillanatra, mert azonnal folytatta is- … mert nincs is semmim. -hangja mintha csengett volna, olyan öröm volt a hangjában, egyáltalán nem volt szomorú ahogyan ezt kimondta- A drága szüleim, a szeretett nővérem, a kedves barátaim, a jóságos mesterem ….- emelte meg a jobb kezét kissé, ahogyan olyan volt, mintha tartana valamit a kezében- … semmit sem jelentenek! - csukat össze a kezét- Mert minden ember gyarló! Minden tett mögött hátsó szándék lapul! Minden érzelem csak az embere közötti korlátok ledöntését célozza meg! Minden egyes érintés csak felesleges fájdalmat hordoz magában!- hallgatott el egy pillanatra, ahogyan ellökte magát a korláttól és szembefordult veled- Egyedül rám nem vonatkoznak ezek! Én vagyok az egyedüli shinobi, aki képes lehet arra, amit te is elakarsz érni! - arca nem volt mosolygós komor, sőt semmitmondó volt!
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shikaku on Vas. Jún. 27 2010, 14:55

[Saya]

Ott álltál a tekerccsel a kezedben, az erkély egy távoli pontján, amikor léptek zaját hallottad. A tekercset jobbnak láttad elsuvasztani, mert a léptek csoportosan, és katonásan pattogva közeledtek, de végül úgy tűnt, hogy a pánikra nem lehetett okod; az érkezők rohanólépteikben elhaladtak melletted, és pár pillanat múlva a terasz túloldalán léptek ki a hóba. A földet egyből megvizsgáló alakban felismerted a Kazekage egyik testőrét, a fekete kezeslábasban levő, tekercsekkel felszerelkezett férfit.
-Úgy tűnik elkéstünk. Ez... - A kunoichi, ahogy kilépett az árkádok alól, elnémult. A másik testőr volt, akit Gaara mellett láttál a párbajod alatt. Tekintete hosszan mért végig, majd egy hang törte meg a figyelmét.
-Ő az? - Egy kimért hang szólalt meg az árkádok alól, mire a kunoichi és a ninja is bólintottak. Pár másodpercen belül a hang gazdája is kilépett az oszlopok közé, hogy láthasson. A vörös kabátot viselő, kezeit mindig összefonó Gaara ált előtted, sokáig csak némán nézve téged.
-Beszéltél velük? Hagytak itt valamit? Bármi... - A kunoichi mintha kikelt volna magából, követelőző volt. Talán nem vette észre, hogy a pozíciója feléd semmit sem jelent, talán csak ilyen a természete, de ez mit sem számított, mivel Gaara, épp csak megemelve a hangját, közbeszólt és elhallgattatta a nőt.
-Temari! - A fiú feléd nézett. Ilyen közelről már nagyon jól láthattad, és kivehetted a fiatal vonásait. Alig lehetett idősebb mint te, de a szemeiben mintha több tükröződött volna. A pillantás megint sokáig időzött a tieidben, majd egy rövid kérdéssel mintha lezárta volna a gondolatait. -Elköszönt tőled?
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Hétf. Jún. 28 2010, 19:19

// Shirou Tavara //

Figyeltem Shirout és eközben mintha a mosolya az agyamba égett volna. Kicsit fura mosolya van, azt hiszem hogy még ilyet nem láttam senkitől sem. Mélyen néztem Shirout ahogy ecsetelte az előbbi helyzetemet a gyengélkedőn. Hiába is néztem az a szemét nem nagyon tudtam kivenni semmit amire kicsit meglepődtem. Mintha már láttam volna ezeket a szempárokat.
- Na igen... Ez biztos.
Ezután válaszolt a kérdésemre meglepően nagy könnyedséggel és örömmel. Ez a fiú... Ki hitte volna hogy találkozok egy fiúval ezen a vizsgán? Most látom először de mintha ezer éve ismerném. Ezt az érzést még sosem tapasztaltam, furcsa. Ja-ja, érdekes de nekem is van egy ilyen érzésem. Különleges genin, mit ne mondjak. Viszont a harcod még hátra van Taka tehát jobb lenne ha inkább majd arra koncentrálnál. Veled mi van? Csak beszélgetek vele te pedig még erre is berágsz? Van benne valami amit mondasz... Jó mélyen, burkolva. De a harcom még jó távol van, ráadásul Shirou-nak köszönhetem hogy visszajött a kedvem. Dante nem szólt semmit ahogy én tovább hallgattam Tavara szavait. Elért a családhoz és a barátokhoz amire lesütöttem a fejemet. Család, barátok... Nővér, báty, anya, apa. Hmm...
- Hmm... Barátok és család? Biztos szép...
Ahogy folytatta a gondolatmenetét a genin elmosolyodtam mert olyan volt mintha az én számból vette volna ki, csak sokkal jobban megfogalmazva. Szép, nagyon szép. Az ezutáni kijelentésen elkomolyodtam és mélyen a szemébe néztem ahogy szinte semmit sem tudtam leolvasni, de érezhető volt hogy a lelke mélyéről jött amit mondott. Vajon milyen mélyről?
- Hmm... Ebben biztos vagyok. Ahogy abban is hogy még fogunk találkozni.
Ezzel egy széles és barátságos mosolyt kreáltam az arcomra ami eléggé ritkán történik meg(Bár mostanában egyre többször.). Ez nem volt elég és nyújtottam a kezemet egy barátságos kézfogásra. Ezután lassan megfordulnék és elindulnék egy kicsit döcögve az utamra, ami még nem tudom hogy hová vezetne. Útközben talán még intenék is. Remélem még találkozunk.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shirou Tavara on Kedd Jún. 29 2010, 08:23

//Rendben! Akkor ez lesz az utolsó post ide! Amit ere reagálsz, arra már nem válaszolok! De amit Shirou mond neked, azt majd egyszer kíjátszuk... Very Happy //

Takashi csak néhányszor szolt közbe, bár azokat a néhány, értelmes- vagy éppen értelmetlen szót, nem az iwagakure-i geninek, hanem inkább saját magának intézte. De az egész végeztével mégis valami olyasmi történt amire Shirou nem számított, hiszen Takashi is egyetértett az utolsó szavaival és a szavaiból kiszűrődött, hogy reméli azt, hogy egy nap ők ketten képesek lesznek véghezvinni azt amiről most beszéltek. És kumogakure-i genin egy másik oldalát is megmutatta, ahogyan az arcára egy barátságos mosoly ült ki kezet nyújtót neki, hogy élbúcsúzón. Shirou pedig csak lenézett arra a kézre, mely ellőtte volt és melyet csak meg kellett volna szorítania, de nem volt rá képes. Ez ellentmondott mindennek, amiben hitt, amit az életről és a világról gondolt, ezért csak lassan elfordította a fejét és megfordult.
- Nem mondtam, hogy „Minden egyes érintés csak felesleges fájdalmat hordoz magában!- ismételte meg közben az előbbi szavait, ahogyan megfordult, és lassú léptekkel otthagyta a genint, de volt valami, valami amit még akart közölni a geninennel, ezért néhány lépés után megállt, de nem nézett rá vissza. - Az előbb azt mondtad, hogy biztos vagy benne, hogy még fogunk találkozni. -ismételte meg nyugodt hangon Takashi előbbi, utolsó szavait- Igazad van! Ha eljön az idő, akkor elmegyek érted! - közölte veled- De addig erősödj meg, ragadj meg minden erőt ahhoz, hogy ne legyen kétség a szívedben ahhoz, amire vágysz! - indult meg újra lassú léptekkel, ahogyan felemelte a jobb kezét, ezzel intve neki, hogy „viszlát”. - Ne érdekeljen semmi, se legyen ember akihez kötődhetsz, ne táplálj hiú reményeket abban, hogy egy nap valaki megért majd rajtam kívül! Mert egy igazi shinobi szavak nélkül is képes kommunikálni egy olyan emberrel aki hasonlít rá. Én látom mi van a szívedben! Éppen ezért adok egy tanácsot! Mindig figyelj a célodra, öld meg azt aki az utadba áll, vagy hátráltat, és soha ne áldozd fel magad! Se az álmaidért, se a társaidért, mert akkor minden eddigi tetted kárba vész! Értékes vagy, ezt ne feled! -tűnt el a folyosó végén.

Very Happy
avatar
Shirou Tavara
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 357

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.