Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Kenshiro Suiren on Hétf. Júl. 05 2010, 20:52

[Shizune]

Úgy tűnt még nincs itt az ideje megnézni a tekercset. Amikor Saya meghallotta a lépéseket, azonnal elrakta az információkat tartalmazó szerzeményét. Szerencsére az érkezők nem vették észre először, mert szépen elrohantak mellette. Annyira azért mégsem volt szerencséje, hogy csak úgy elsétálhasson. Meg sem lepődött azon, hogy maga a Kazekage jött ide, hogy megkeresse Akazumit és a társait. Nem kellett sok ész hozzá, azonnal rájött, hogy kiket keres ez a három ember. Amikor végre megálltak, Saya alaposan megnézte magának a három ninját. Sunagakure vezetőjét nyomban felismerte és a másik két shinobit is látta már a harc közben. Ott ültek ők is a tribünön, s nézték ahogy két egymással semleges nemzet küldötte megmérkőzik a magasabb rangért.
*Úgy tűnik a kölyök egy lépéssel előttük jár.* Jegyezte meg magának a kunoichi, s addig nem is reagált a jelenlétre, ameddig neki neki szegezte a kérdést a szőke hajú nő. Esze ágában nem volt elárulni Akazumit, elvégre már tudta, hogy mi is volt pontosan a szándéka. Persze nem úgy tűnt, mintha nagyon nemet lehetett volna mondani a szőke kunoichinek.
- Semmit nem hagyott itt. - válaszolt, miután a Kazekage elcsendesítette Temarit.
Gaara titokzatos tekintete sem keltette fel a genin érdeklődését, elvégre tudta, hogy már nincs benne a szörnyeteg. Érezte az erőkülönbséget, semmi esélye nem lett volna ellene, ám mégis, lila lélektükrei teljesen hidegek voltak. Még csak nem is aggódott a következmények miatt.
- Igen. - csak ennyit mondott. Akazumi elköszönt tőle, de azt mondta még találkoznak. A tekercsben valószínűleg több minden van, mint amit elhintett neki a rövid beszélgetés alatt.
avatar
Kenshiro Suiren
Játékos

Tartózkodási hely : Sötétségben


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 298

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shikaku on Kedd Júl. 06 2010, 10:32

[Saya]

-Akkor megyünk. - Gaara még mindig rád nézett, és egy cseppet sem mozdult, mintha várt volna tőled még valamit.
-De Gaara, mi lesz... - A Temarinak hívott nő a kazekagét sem átallta letegezni, és úgy nézett rá, mint az előbb éppen rád. Számára semmi különleges nem látszott létezni a kazekage és a maga rangja között.
-Temari. Ezt az idézést nem tudjuk követni. Majd otthon jelentenek. - A harmadik, a legmagasabb és legerőteljesebb felépítésű állt fel, aki jóval magasabb volt mint te, de biznyára több, mint kétszer olyan súlyos, nem egészen ninja testalkatú. Gaara ezzel fordult meg, véglegesnek tekintve a beszélgetést és a döntést.
A többiek is fordultak, és amikor végül elhaladtak melletted, úgy érezted, egy levakarhatatlan szem pillantása tapad rád. Ki tudja mennyit látó pillantás lehetett, de annak az érzése ott maradt miután a trió rég elhagyta a helyszínt...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Pént. Júl. 16 2010, 10:07

// Ez csak természetes. Razz Ja igen... Bocs a késésért. //

Shirou reagálására zavarosan felkaptam a kezemet a tarkómhoz majd elkezdtem kicsit vakarászni de túl sokáig nem, nem véletlenül voltam két mankóval támogatva.. Hát ez szép. Kicsit zavarba vagyok, khm. Hát ez mókás Taka! Kicsit jobban is odafigyelhetnél HAHA! Te csak maradj nyugton jól van?
- Na igen...
Mindenesetre majd a meccs után megköszönöm neki hogy visszahozta a kedvemet a harcra. Kedv? Nem is inkább kedv, hanem amolyan céltudatosság. Igen, visszaadta a céljaim értelmét. Ezek után pedig az elsődleges célom az lesz hogy legyőzzem az ellenfelemet! Nem lesznek gátlásaim, semmi sem fog megállítani engem! Beleadok mindent! Hú de nagyon lelkes itt valaki! Mondjuk kell is... Amúgy remélem hogy a meccsen majd egy kicsit én is bekapcsolódhatok! Ha szükség lesz rád akkor szólok Dante, hidd el. Hmm... Rendben. Mondtam hogy számíthatsz rám. Mindenesetre nem lesz könnyű eset a csaj. Több mint valószínű hogy nehéz meccsnek nézünk elébe, igen. De majd úgy is mindent megteszek... Megteszünk. Miután elindult lassan a genin nemsokára rá meg is állt. A mondataira elmosolyodtam és bólintottam egyet. Ezután intett és folytatta. Most már tényleg hegyeztem a fülemet, bár csak álltam és Shirou felé néztem. Miután befejezte kicsit fura érzés fogott el. Olyan érzésem van, mintha bizalom alakulna ki köztünk vagy mi. Furcsa de jó érzés. A mondandója elején tényleg olyan érzésem volt hogy valami fura kapocs kezdene kialakulni és ez tetszett. A végén pedig elejtett egy önbizalom erősítő mondatot ami után még jobban éreztem magam. Csak néztem magam elé miközben ő eltűnt a folyosó végén. De ugye mi megértjük egymást Taka? Gyakorlatilag mi egyek vagyunk Dante, tehát egy kalap alá kell venni minket vagy mi. Ó, az jó. De amúgy te miért nem köszöntél neki legalább egy "sziával"? Minek... Úgy is látjuk még egymást. Ezután lassú döcögéssel elindultam a kórterem felé hogy lepihenjek, gondolkozzak és átvegyem a meccs kimenetelét és a többi dolgokat.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 180

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shikaku on Pént. Júl. 16 2010, 10:53

A kaland egy fontos szakasza itt véget ért mindenki számára, és új utak kezdődnek. Ennek tükrében:

Takashi
10 chakraszint, egy érdekes ismeretség kezdete, rengeteg tanulság, és a döntő ami előtted áll...

Tavara
10 chakraszint, ugyanazon ismeretség kezdete, tapasztalat, és egy Iwa küldetés amint hazaérsz...

Saya
10 chakraszint, csak te tudod, hogy miféle kapcsolat kezdete, magas-szintű harci és politikai jellegű tapasztalat, egy adatokkal és térképekkel teleírt tekercs (később részletezve) és egy küldetés nem meghatározható jelleggel és kezdéssel...

Mindenkitől várom a fejlemények továbbgörgetését, sok sikert továbbra is, és kellemes játékokat!

A továbbiakban Karin meséli le a Saya és Takashi közti döntőt.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Kenshiro Suiren on Hétf. Aug. 02 2010, 18:41

Végre elérkezett a nap. Persze Saya egyáltalán nem volt izgatott, a döntő számára nem jelentett semmi mást, mint egy újabb feladatot. A Sunagakure titkos csapat nyom nélkül távozott, senki sem hallott róluk azután a vizsga helyszínén. A tekercset eltette egy gondos helyre, ahol senki nem találhat rá. Akazumi megbízott benne annyira, hogy elárulta a titkokat, amiket őrzött.
A kunoichi most nem kimonót viselt, hanem szokásos harci öltözetét vette fel. A döntőben annyira nem lett volna kényelmes a mindennapi ruhája. Haját kivételesen összekötötte, habár ez is nagyon ritka volt nála. A szobájában volt egy kis tükör, abba nézett bele. A lila szempár hidegen meredt előre, mintha egy szobor tekintett volna vissza rá a tükörből. Nagyon jól ismerte ezt az arcot, egy elveszett ninja volt ő, akinek rég elvették az érzelmeit. Ám néhány nappal ezelőtt valami történt. Gondolatai ismét Akazumihoz tértek vissza, aki átölelte őt és úgy adta oda a tekercset.
*Heh... mi történt velem?* Kérdezte magától a genin, viszont választ nem várt. Felállt a tükör elől és az ágyához sétált. A fekvőhely alól elővett egy kis dobozt, amiben tekercsek sorakoztak. Az egyiket leterítette az ágyra, majd kézjeleket mutatott el. Aztán két tenyerét a tekercsre helyezte, majd megjelent egy kis tégely méreg, egy pár darab senbon és egy öngyújtó. Saya letekerte a tégely tetejét és egyenként belemártotta a tűket. Aztán szépen az öngyújtó segítségével rászárította a mérget. Viszonylag gyorsan ható méreg volt, úgy gondolta nem árt pluszban felkészülni. Ugyan nem látta az ellenfele küzdelmét, de inkább bebiztosította magát. Végül is, ha eljutott idáig, nem egy kezdővel lesz dolga.
*Kész vagyok.* Mondta magának Saya és összepakolta a cuccait. Feltette jobb combjára a kunai tartót és a shuriken táskát a derekára csatolta. Fejpánt most sem volt rajta, arra nem volt szüksége, úgyis tudják, hogy Namigakure geninje. Szerencsére a Kirigakure-i küldöttség nem ismerte fel, így nem volt oka félni. Most már csak a döntő kezdetére várt.
avatar
Kenshiro Suiren
Játékos

Tartózkodási hely : Sötétségben


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 298

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Kedd Aug. 03 2010, 10:43

Pár nap telt el és már jobban is érzem magam. Habár a sok minden futott át a fejemen azért jobb híján egy dologra koncentráltam. Nyerni fogok. Nem érdekel hogy az első meccset csak szerencse miatt nyertem meg... Teszek róla hogy ez most ne legyen így! Győzelem ide vagy oda, elnyerem a chuunin címet! Az az igazi győzelem! Lassan felkeltem az ágyamról és felöltöztem a szokásos módon a szokásos ruháimba, mintha nem is lenne különleges ez a nap, pedig az... Nagyon is. Azt hiszem hogy talán jobb lenne valamit ennem, kicsit korog a gyomrom. Reggelt! Na eljött a nagy nap... Sok sikert meg ilyesmi. Ha szükség van rám szólj és pattanok. Neked is. Rendben, majd meglátjuk. Kicsit még álltam és lassan körbe-körbe néztem mintha valamit keresnék. Biztos megvan. Ezután le is ültem és valami harapnivaló után néztem a táskámban. Nem kellett sok és találtam is egy szendvicset és mellette még valami finomságot azt hiszem onigirit. Először elmajszoltam a szendvicsemet majd az onigirire néztem. Kedvelem az édességeket, a chipset is nameg az édes dolgokat, minden ami "nasi". Kicsomagoltam majd pici harapásokkal kezdtem bele, nem akartam hogy gyorsan megegyem, inkább ki akartam élvezni. Egy idő után meguntam és befaltam, van ez így. Miután befejeztem kicsit elgondolkoztam. Kíváncsi vagyok hogy milyen erővel bír az a lány. Milyen elemmel rendelkezhet? Doton? Ha igen akkor el kell kerülnöm a földet és valahol máshol elhelyezkednem ahonnan már előnybe lennék. Vagy netán katon? Ha igen az nem valami kedvező... De ha jól emlékszem akkor volt egy vízesés is az arénába. Ha azt valahogy fel tudnám használni akkor hatástalanítani tudnám a tüzet. Ám... Lehet fuuton is. Ezt az elemet eléggé nehéz kivédeni. Talán az lenne a legjobb ha valami védekezést használnék majd egy ellentámadást. De lehet Suiton is. Mivel vízesés is található a pályán azt nagy ívbe el kell kerülnöm. Ha a havat is beleszámítjuk akkor van alapanyag bőven. Mindenesetre a víznél is védekeznem kéne majd egy jó tervet kieszelni. De mi van ha raiton! Ugyanaz az elem ami az enyém. Nem fejlesztettem az elememet tehát nem tudnám egy erősebb csapással kivédeni. Ez bajos. Viszont ha a vizet ellene tudnám fordítani és akkor használná a villám elemű jutsukat akkor saját magának ártana. Ám ha nem is ninjutsukat használ hanem taijutsukat? Hát akkor kérek egy kis segítséget Hanshou-tól és eggyütt legyőznénk. Egyszer csak azon kapom magam hogy túl sokat eszelek a dolgokon. Majd kiderül. Viszont most jobb lenne ha összepakolnám a fegyvereimet meg a többi felszerelést is. Nem rég még azt nézegettem és nem nagyon láttam.
Ezután eszembe jutott hogy a szekrényembe raktam tegnap. Egy enyhe nyikorgás keretében kinyitottam a szekrény ajtaját majd felszerelkeztem mindennel. Kunai tőrök, kunai tartó, shuriken tartó, shurikenek, kard, senbon, füstbombák, fénybombák stb. Hmm... A tekercseket elraktam? Ó meg is vannak! Az egyik küldetésen kapott kopott, zöld tekercset is elraktam hátha szükség lesz rá. Ezután még a fejpántomat felkötöttem(Mindig fent hordom csak alvásnál veszem le meg ilyen eseteknél) és a kapucnimat a fejemre helyeztem. Miután készen lettem nekidőltem a falnak és összekulcsolva a kezemet, meredtem előre mint egy szobor. Kezdhetjük.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 180

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Karin on Kedd Aug. 03 2010, 16:42

Mind a ketten készen áltatok a külzdelemre és igazat megvallva nem is kellett sokat várnotok! Épen hogy elkészültetek, mindegyikőtök ajtaján kopogtak, ahogyan belépve az engedélyetek után, egy Samurai hírnök közölte veletek, hogy menjetek vele. Nem is keltet sok és mind a ketten azon a helyen áltatok, ahol az egész elkezdődött! Ott, ahol a vizsga első feladatát elmondták, majd kisorsolták a párokat. De ezúttal abban a hatalmas teremben, csak ti ketten, a két hírnök, jó néhány őr, Mifune és az öt kage volt. Itt éreztétek igazán, hogy mennyire nagyszabású ez a helyzet. De legelőször Mifune lépett elő!
- Üdvözöllek titeket! -közölte a saját mahnemében, mely mintsem változott azóta, hogy először halottátok- A mai napon ti ketten fogtok megküzdeni a közönség és a nagytiszteletű nemzetek Kage-i ellőt. Szert tehetek teljes tudásotokról, képességeitekről, ahogyan a győztes életre szóló hírnevet szerez magának! - csitult el egy kicsit- De mielőtt elkezdődne a vizsga, szeretném újra elmondani a vizsga szabályait! - ekkor értettétek meg, hogy miért itt találkoztok ezekkel az emberekkel- Eddig is, ahogyan az előző fordulóban is, minden technika megengedett, és a küzdelem életre halálra fog folyni! A bíró továbbra is közbeléphet, ha úgy látja jónak, hogy megszakítsa a küzdelmet! Természetesen továbbra is kizárással jár, ha a nézők közé, illetve a Kage páholy-t közvetlen érintő technika alkalmazása, illetve olyan technikák alkalmazása, mely közvetlenül veszélyezteti a jelenlévők életét is! Meg sem kellene említenem, hogy a pálya elhagyása, szintén kizárást fon maga után! Ezek tények fényében most szóljon a Hokage-sama hozzátok, mind a Kumogakure és Namigakure szövetségese!
- Köszönöm szépen Mifune-dono! -lépett előre- Csupán pár szót szeretnék mondani, melyet a nagyapám, az első Hokage fogalmazott meg!

„ Legyetek éberek és eszesek, de sohase vállaljatok kockázatot és főleg ne valljatok kudarcot! Mindig a Győzelmet keressétek, de a vereségtől se a rettenjetek! Mindannyian ugyanannyit értek, ahogyan egy shinobi teste és szelleme alkotja a szívet! ~
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Kenshiro Suiren on Szer. Aug. 04 2010, 21:39

//Elnézést a késésért, de tegnap vendégségben voltam és későn értem haza.//

Nem kellett sok idő, valaki kopogott az ajtaján. Saya kinyitotta és megpillantott egy samurai követet, aki azért jött, hogy elkísérje a helyszínre. Ismerős volt nagyon, hiszen itt kezdődött el az egész chuunin vizsga. Akkor rengetegen álltak ebben a teremben, a hangzavar elviselhetetlen volt és ráadásul még két másik Namigakure-i genin is sündörgött valamerre. Majdnem sikerült lebuktatnia az egész küldetést, amiért ide jött. Egy genin többször is nekiment vagy meglökte, s a kunoichi majdnem egy senbont állított bele. Az egyik csapattársa állította meg, hiszen nem jött volna jól egy ilyen húzás. De azóta valami történt, megtanult legalább egy kicsit csapatban dolgozni és már nem olyan vérengző, mint korábban.
Még valami más volt a kezdetekhez képest, jelenleg csak Mifune és az öt Kage tartózkodott ezen a helyen. A Vas országának vezetője még mindig tiszteletet keltő volt, de Saya ezt figyelembe se vette. Az üdvözlésre csak meghajolt egy kicsit, majd leendő ellenfelére pillantott. A fiú nem keltette fel az érdeklődését, helyette a szeme sarkából a Mizukagét kezdte el figyelni. Néhány pillanat volt ez, mert nem akart lebukni. Talán erkölcsös shinobinak csapnivaló, de a kémkedéshez még ért egy kicsit. Azért nem puhult el az elmúlt időszak alatt.
*Hm, kíváncsi leszek a szabályokra.* Jegyezte meg magában a genin, aztán kénytelen volt a samurai vezetőre figyelni. Elég sok mindent közöltek a két döntőssel, talán túl sok volt egyszerre. Azzal tisztában volt, hogy a közönséget nem lehet támadni, hiszen az fejetlenséghez vezetett volna. Egy újabb dolog, amire nem itt készítették fel.
*Élet-halál harc, akkor rendben.* Nyugtázta magában Saya miután befejeződött a szabályok ismertetése. Ami utána következett a lány szerint teljesen felesleges volt. Mélyen szántó gondolatsor akart lenni a genineknek, ám a kunoichihez egyáltalán nem jutott el. Mindig is azt vallotta, hogy csak az képes életben maradni és győzni, aki átlép egy bizonyos határt. És egyébként is, a háború nem ilyen szép, mindenki hősnek látszik, de valójában csak az életét félti. Saya nem fél a haláltól, csak nem adja olcsón a bőrét.
avatar
Kenshiro Suiren
Játékos

Tartózkodási hely : Sötétségben


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 298

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Vas. Aug. 08 2010, 19:35

// Úgyszintén elnézést, Repülőnapon voltam. //

Csak egy kicsit dőltem neki a falnak már kopogtak is. Úgy néz ki hogy a kísérő megérkezett.
- Bejöhet!
A samurai hírnök belépett majd miután a szemünk találkozott, már tudtam hogy csak követnem kell, de azért szólt. Eljött az idő. Elindultunk szép lassan, végülis nem kellett sietni. Útközben nem láttam senki ismerőst még arcról sem, pedig úgy éreztem az indulás előtt hogy látni fogok pár ismerős arcot. Ezek után nemsokára megérkeztünk egy hatalmas terembe ami nem véletlenül volt olyan ismerős nekem. Itt találkoztam Karennel. Itt sorsolták ki a párokat. Innen indult minden. Körbenéztem lassan majd észrevettem hogy így pár emberrel nagyon is hatalmasnak tűnik. Hmm... Szép. Ráadásul ez nem egy kis esemény, nem véletlenül van csak ennyi ember itt. Tekintetem találkozott az összes jelenlévővel és mindenki arcán komoly arckifejezés uralkodott. Ez nem játék. Eddig se volt az Takashi. De legalább vess egy pillantást az ellenfeledre. Jó érzés megint egy lány ellen harcolni mi? Pff. Nem érdekel. Nem vehetem és nem is fogom félvállról venni az ellenfelemet még akkor sem ha az egy lány. Életre-halálra megy a küzdelem ezt te is tudod jól. Folytattam volna a csevegés Dante-val de kilépett az egyik ismerős samurai. Hogy is hívják? Azt hiszem Kisuke. Vagy Mifune? Mindenesetre ő jelentett be pár dolgot amikor gyengélkedtem. Biztos most is valami fontosat akar bejelenteni. Miután üdvözölt minket azaz engem és az ellenfelem, egy gyors pillantást vetettem a lányra majd vissza a férfira. Elmagyarázta azt amit eddig is tudtunk, de valahogy a hírneves résznél felpezsdült bennem a gondolat hogy milyen lehet híresnek lenni, majd amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is szállt ez a gondolat. Életre szóló hírnév? Milyen lehet az? Nem is tudom. Biztos érdekes lehet ha mindenki ismer a faludban, vagy legalább hallott rólad. Mindegy. Ezután a szabályokat kezdte sorolni amin egy picit meglepődtem, de ahogy akarja. Igen, ezt mi mind tudtuk. Ezek után a Hokage jött. Ő volt az aki segített Karen-nek. Hmm... Megköszönte a férfinak aminek hála már tudtam hogy Mifunenek hívták. Végülis jól tudtam, csak bizonytalan voltam, na mindegy. Gondolom még mond valamit na meg még pár ember szól és utána már mehetünk is. A Hokage egy bölcsesség félét mondott az első Hokage-től. Néztem egy idejig ezen szavak hallatán:
- „ Legyetek éberek és eszesek, de sohase vállaljatok kockázatot és főleg ne valljatok kudarcot! Mindig a Győzelmet keressétek, de a vereségtől se rettenjetek! Mindannyian ugyanannyit értek, ahogyan egy shinobi teste és szelleme alkotja a szívet! "
Milyen bölcs szavak. Szóval ilyen egy igazi vezető? Minden szava bölcsességet tartalmazna? Vagy talán túlzok? Mindegy. Egy biztos, egyetértek az egésszel kivéve az utolsó mondatot. Saját tapasztalat hogy az embereknek nincsenek szívük így nem is alkothat test és szellem olyat ami nem is létezik. Szív, kedvesség, igaz érzelmek.... szeretet... Ezek mind hamis eszmék. Ha egy ember bemutatná nekem, talán még akkor sem hinném el. Mint a család, az is egy hamis báb lenne az életben. Egy olyan báb ami csak a körforgást segíti... Nagyon elmélyedtem majd felhajtva a fejem a Hokage-ra néztem, mélyen a szemébe, pont úgy hogy a kapucni ne takarja el a szemem.
- Hmm... Bizonyára igaznak hiszi ezeket a szavakat.
Ez a mondat egy burkolt kérdés lenne, aminek a befejezése után ránéznék a tőlem nem messze álló kunoichire és látnám hogy őt ez a bölcsesség nem nagyon érintette. Hmm. Ezután visszanéznék a Hokage-ra és várnám a válaszát a fel nem tett kérdésre.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 180

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Karin on Kedd Aug. 10 2010, 09:46

Szinte nem is szóltatok semmit, csakis Takashi jegyzett meg néhány szócskát, melyet alig lehetett hallani. Na de nem is annak volt itt az ideje, hogy szövegeljetek. A Hokage rátok nézett, ahogyan megköszönve az esélyt a szóláshoz visszalépett a Kage-k közé, miközben újra a vén samurai, Mifune lépett ki:
- Akkor nincs más hátra, mind az öt Kage nevében is, sok szerencsét kívánjak nektek! -közölte veletek- A titeket eddig kísérő két őr elkísér titeket az aréna bejáratáig is, nehogy valamilyen atrocitás érjen beneteket! - intett a két őrnek, ahogyan mellétek lépve elindultatok.

Nem kelet öt perc sem, és az enyhén ívelő lépcsőkön felfelé bandukolva egyre hangosabban halottátok a nézőközönség hangjait. A ti neveteket skandálták, ahogyan egy két kisebb bekiabálást azért hallatszót, hogy „ Mikor kezdik már?!” meg a „Kezdődjön! Kezdődjön!” kifejezések néha egyszerre több helyről is felhangzottak Na de ez nem is csoda, hiszen a döntőről, a jelenlegi shinobi világ, két legjobb geninje küzdött meg egymással. De hogy melyikük a legjobb, arra csak a harc adhatott választ. Lassan pedig elértétek a bejáratott, ahogyan az egyik férfi élete lépett.
- Itt is vagyunk! Amint kinyitódnak a kapuk, sétáljatok a középre! Mifune-sama a közönséghez is szól néhány szót, majd a gong elhangzása után elkezdődik a küzdelem! -adta tudtotokra a menetrendet, ahogyan ők megálltak az árnyékban és a hatalmas ajtó kitárult.

Az eddig sötét folyosó megtelt fénnyel, ahogyan elvakított titeket egy pillanatra a változás. De ahogyan előreléptetek, megláttátok a dugig tömött nézőközönséget és a hangorkán immáron fülsiketítő volt.

//Még ide egy post, hogy ezekre reagáltok és kisétáltok! //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Kenshiro Suiren on Csüt. Aug. 12 2010, 22:16

A fekete hajú kunoichi még mindig unottan bámult előre, szinte nem is törődött a külvilággal. Neki feladata volt, ki kell állnia a nagyközönség elé és bemutatni mit tud. Mondjuk nem igazán fűlött hozzá a foga, ráadásul egy elég bizarr ellenfelet kapott ki. Sayát sosem zavarta, ha valaki különbözik az átlagostól, de ez most más volt. A megjegyzésre csak picit oldalra fordította a fejét és egy röpke másodperc alatt végignézett a geninen.
*Inkább maradt volna csöndben.* Jegyezte meg magának a lány, aztán figyelte, ahogy a Hokage visszalép a többi vezető közé. Újra Mifune vette magához a szót, sok szerencsét kívánt a résztvevőknek, majd további utasításokkal látta el a két vizsgázót.
A két őr újra mellettük termett, csupán biztonsági okokból. Eléggé féltették a két genin életét, pedig Sayának annyira de annyira fölösleges volt ez az egész hacacáré.
*Tudok magamra vigyázni. Három éven keresztül kicseleztem a halált, majd pont itt fogok elbukni.* Ezt is csak úgy magának mondta, bármilyen utalás a korábbi életére tényleg végzetes lehetett volna még ebben a helyzetben is. Na meg aztán Namigakurét sem volt szándéka lebuktatni, egy rakás elveszett ninja üldözte volna, ha innen sikerül megszöknie.
A folyosó nem volt annyira hosszú, alig öt perc alatt elértek a küzdőtérhez. A kunoichi már hallotta a türelmetlen tömeget, akik a harc kezdetét várták. Nyilván ott ült a lelátón két csapattársa, akiket alibiből küldtek el vele együtt. A megnyitó óta nem találkozott se a fiúval, se a lánnyal. Nem mintha olyan égető vágyat érzett volna, de jobb lett volna elmondani a továbbiakat. Azért bízott benne, hogy a Namikage nekik is elmondott minden lényegeset.
Az egyik őr elmondta, hogy mi a teendőjük miután a kaput kinyitották. Kiderült, hogy Mifune még a közönséghez is akar néhány szót szólni, ezért nem kezdődik el azonnal a küzdelem. Saya bízott benne, hogy jól ki fogja tudni használni a környezeti adottságokat. Ellenfele Kumogakuréből jött, ezért számított a Raiton elemre vele kapcsolatban. A Suiton miatt hátrányba kerülhet, viszont van még pár trükkje. Egyelőre csak néhány lépést gondolt végig. A folyosó hirtelen megtelt fénnyel, s a genin tudta, most már nincs visszatérés.
Lassan elindult a küzdőtér közepe felé, és végig előre nézett. Nem érdekelte a tömeg, a hangzavar, csak arra koncentrált, hogy nem szabad hátrányba kerülnie és a küzdelem alatt sem leplezheti le magát. Amikor elért a közepéhez, megállt és lila lélektükrei hidegen nézték a lelátótér azon darabkáját, amit belátott. Felőle kezdődhetett volna akár most azonnal is a küzdelem.
avatar
Kenshiro Suiren
Játékos

Tartózkodási hely : Sötétségben


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 298

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Pént. Aug. 13 2010, 09:28

A hokage megköszönte hogy szólhatott és már is Mifune úr lépett színre. Szerencsét kívánt majd két őrt parancsolt a védelmünkre. Szerencse? Végülis... De minek kellenek az őrök? Ennyire védeni két genint! Talán csak itt kezdtem el egyre jobban felfogni a helyzet súlyosságát. Azt tudtam hogy fontos lesz a harc, de azt hiszem hogy csak most tapasztalom hogy mennyire is. Mindenesetre a harcra fogok koncentrálni. Ahogyan fölfelé sétáltunk lehetett hallani a türelmetlen tömeget amiről az előző harcom jutott eszembe. Nemsokára el is értük a bejáratot ahol egy férfi adta meg a kellő instrukciókat. Gyakorlatilag ugyanaz mint amikor Karennel küzdöttem csak most beszédet is mondanak a közönségnek, hiába ez nem mindennapi dolog. Lassan kinyitódott az ajtó és egy pillanatra elvakított a fény, még így is hogy kapucni volt rajtam. Lassan elindultam ahogy jött mellettem az ellenfelem is. Mindketten középre vettük az irányt hiszen ezt kellett tenni, majd félúton levettem a kapucnim. Pár pillanat múlva meg is érkeztünk a hatalmas aréna közepére, ami után a szemem a közönségre terelődött. Mennyi ember! Na ja... és milyen hangosak! Az igaz. Viszont egy ilyen küzdelmet én is szívesen megnéznék. De viszont inkább harcolok hogyha a rangomon múlik és a jövőmön. Teljes erővel fogok harcolni és mindent figyelembe fogok venni. Egy pillanatik sem lankadhat majd a figyelmem, és nem is fog. Szép-szép. Viszont még várni kell a harccal, majd ha szól a gong. Tudom Dante, tudom. Lassan odafordítottam a fejem a kunoichi felé és elmélyedtem a gondolkozásba. Hmm. Azt még nem is vettem figyelembe hogyha csak taijutsuval támad... Ha csak is taijutsuval támad az egyáltalán nem jó. Viszont mi van ha genjutsuval próbálkozik? Nem, egy genin ilyen szinten nem lehet képes genjutsukra. Ezek szerint hiába a sok gondolkozás... Akkor viszont egy lehetőség van, az első lépéseim a kiismerésre fog specializálódni. Ez idő alatt végig néztem a lányt, majd miután befejeztem a gondolkodást előre néztem a lelátó felé ahol a hangos közönség foglalt helyet. Hát akkor nemsokára elkezdődik egy mérföldköve az életemnek. Állok elébe!
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 180

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 655

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Karin on Szomb. Aug. 14 2010, 13:41

Besétáltatok a közönség elé, ahogyan hatalmas üdvrivalgás szinte egy pillanatra megsüketített titeket, de ahogyan Mifune, felállt a helyéről az egész közönség elhallgatott. Bár az is érdekes volt, hogy hogyan jutottak fel oda a díszvendégek ilyen gyorsan, a Kage-k, Mifune és mindazok testőrsége. Kész tömegnyomor volt! Na de ez nem is lényeg, gyorsabbak voltak mind ti, hiszen amikor kisétáltatok, már a helyükön voltak. Mifune lényegében nem sokat beszélt, nem is idézem a szavait, nem is figyeltetek rá, hiszen a harcra készültetek fel. Szavaiban igazából csak annyit kért, a közönség élvezze a küzdelmet, szót ejtett a chuunin rangról a shinobikról, a vágyakról és az érzésekről, az álmokról, hozzá képest ugyanolyan összeszedett volt mind mindig, és ugyanolyan gyors. Nem akarta húzni időt. Alig két perc múlva intett nektek, ahogyan ti elhelyezkedtetek és csakis a Gongot vártátok!
- Induljon hát a döntő küzdelem! -kiáltotta el magát, ahogyan a gond megszólalt és visszhangot vert a szirtek között, ahogyan a a közönség újra felmordult és a harc kezdetét vette.

//A köv post a Tenrai Hankou (Isteni Kihívás)-hoz menjen! Ezúttal már nincs első sorrend! Aki először ír, az reagál a gong után először és onnantól az a sorrend fog felállni, amelyben először irtatók! Jelezném, hogy aki szebben ír, összeszedettebben, átgondoltabban, annak a tervei fognak nagyobb eséllyel sikerülni! //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shikaku on Szomb. Dec. 18 2010, 17:32

[Asaka Yoh]

Az embereid közül az egyik szinte azonnal visszajelez a parancsra. Tudod, ő volt az, aki az alattatok elterülő épületkomplexum hozzátok közeli részeit ellenőrizte végig, és jelenleg is ott állomásozik. Mivel a hokage sem kért segítséget tőled, és a küldöttség többi csoportja is hasonló osztagokból állt, tudtál válaszolni a hívásra, és pár másodperc múlva egy emelettel lentebb, az egyik raktárhelyiségben találkoztál az embereddel, aki az állomáshelyénél felállított kisebb chakra-átvivő egységet kémlelte folyamatosan, rád se nézve.
-Furcsa jeleket észlelek. Pár napja amikor éreztünk ilyet, nem volt se ennyire nagy, és nem is tudtuk elérni, mire eltűnt, most viszont újra előtűnt, de az ereje sokszoros. Bizonyára S szintű massza, és hatalmas, viszont nem tehetünk semmit ellene, mert ez is a föld alatt tartózkodik, kilométerekre innen. Erről akartam szólni, amikor viszont megjelent egy újabb jel... Vadul lüktető, és nagyon gyors, nem is tudtam bemérni pontosan, csak azt tudni, hogy ide tart, és hogy a felszínen halad - amikor elmondta az utóbbi darab információt, a térképeteket elővette, és egy keskeny szélességű cikket jelölt be a jelenlegi pozíciótoktól nyugatra, amerre elvileg se lakott település, se érintett államok területei nincsenek.


//Kérnék az emberekről egy általános leírást: miben specializálódnak, elemek, bármi speciális képesség, stb.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Hisao on Hétf. Dec. 20 2010, 18:00

A Hokage sama nem kérte a segítségem és szerencsére semmilyen balhé nem bontakozott ki egyenlőre. Ugyan kiváncsi lettem volna a kis elveszett ninja sorsára, de egy vészjelzés miatt sajnos kimaradtam ebből a buliból. A jel egy emelettel lentebbről jött , a Migaki nevű shinobitól, aki egy chakraátvivő szerkezet segítségével figyelte a vizsga területét. Két aggasztó jelre hívta fel a figyelmemet, az egyik egy hatalmas erejű valami, de egyenlőre nem lendült mozgásba. ~ Azzal ráérünk, jobb lesz ha jelentem a Hokagénak, aki majd kiküld egy másik csapatot, nincs elég emberem, mindkét problémára...~ Gondoltam magamban, miközben figyelmemet a fontosabb problémára írányítottam. Az a valami jön és gyorsan, és erős. Elég valószínűtlen, hogy egy díszvendég késve érkezik, ez 100%, hogy ellenség. ~ Az Akatsuki? Vagy esetleg a Hang? Netán valaki megint elárult minket?~ Csak találgatok magamban, de most már itt az ideje cselekedni. Használom az elmekommunikációs jutsut és lehívom a maradék három emberem, akik a fönti szinteken voltak, szétszóródva. Hamar ideérnek, így megkérem Migakit, hogy ismételje meg a jelentést. Az aggódó tekintetekből látom, hogy ők is tudják, amit én. -A következő a tervem. Migaki te figyeld továbbra is a jelet, amelyik nincs mozgásban és jelentsd valakivel a Hokage samának. Én a többiekkel fogadom a másik vendégünket. Tehát négyen vágunk neki, hogy kiderítsük, mi folyik itt valójában, Jómagam, Hamaki, aki a Suiton elemben jeleskedik, valamint többféle állatot is tud idézni, Hyuuga Houshou, neki már a nevéből rá lehet jönni, hogy miben jeleskedik. Szemei nagy hasznunkra lesznek, a felderítésben. Végül de nem utolsó sorban Oukei, aki a Fuuton jutsukban jeleskedik, hála chakrapengéinek és kicsit ért a Taijutsuhoz is. Furcsa párosítás az biztos. Miután a csapat felkészült, egy-két kézjel és egy csöpnyi véráldozat után a földre csaptam, hogy megidézzem Pakkunt, aki érzékelő képességeivel, szintén sokat segíthet. Nem szeretnék semmit sem a véletlenre bízni. A kis ebnek, is felvázoltam a helyzetet, miközben már megindoltunk a jel felé. -Kérlek, szólj ha érzékeled a célpontot ,a közelben, azonnal és te is Houshou. Ha ellenséggel van dolgunk, csapdát fogunk állítani.- Mondom el röviden a tervet, a többi adja magát, ha már odaérünk.

_________________

Konoha Lángoló Pengéje
Aktív Karakterek: Hisao Mezuri Ryu
Pénz & Sárm
avatar
Hisao
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 55


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shikaku on Csüt. Dec. 23 2010, 22:16

Pakkun egy 'yo' és egy tappancsemelés kíséretében nyugtázta az idézést, majd amint elmondtad neki a teendőket, és mindenki indulásra készen volt, a lehető leggyorsabb sebességét használva indult neki a fagyos szabadnak.
-Ha még nem járt itt, akkor kinn kell lennem, és megfelelő szél kell, hogy esélyem legyen megérezni a szagát, bármi legyen is az - viszont amint kiértetek a fagyos széllel csapott erkélyre, már el is kapta a fejét. Elvezetett titeket egy hatalmas teraszhoz, ahol a hóban egy jókora dombocska árulkodott arról, hogy habár alig járnak itt ebben az időben, valaki jókora túrást végzett, maximum pár napja, hiszen még látható pár lábnyom elsimuló maradéka, és a kis kráter, ami utánuk maradt. Pakkun belevetette magát a hókráterbe, és egy kevés kaparás után, a kőtörmelék mellé élénk, feketés színű földet is talált.
-Már így is furcsa volt a szag -mondta a kutya. -Ez egy vakond nyoma. Mármint egy chakrahasználóé. Nekik vannak egyedül olyan technikáik, amivel az eleven kőben is utazni tudnak - a kutya után Hamaki szólalt meg elsőként.
-Valószínű, hogy egy vakond jár itt most is, ha pár napja is megfordult itt egy. Tipikus szállítóidézés lehetett - Pakkun egy morgósat biccentett, de mivel már egy ideje a megfordult, egyre erősebben vágó szélbe szaglászott, változtatott is a témán.
-Egy nagyon... Kellemetlen... Szagot érzek - bökte ki végül (majdhogynem látni lehetett a mangacseppet a feje fölött) majd rögtön futásnak eredt. Levetette magát a korláton, és a meredek falon átlósan csúszott-ugrált nyugat felé, amíg el nem értétek a sziklaszirt alsó platóját, ahol újra sprintelésnek látott és folyamatosan feltartott orral szaglászott. -Egy új... Ismerős ez a szag... - majd hirtelen újra visszanézett rád. -Már nem csak egy szagot hoz a szél, hanem többet is, egy irányból. Kettőt felismertem... És egyik sem jó hír.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Hisao on Kedd Dec. 28 2010, 20:54

Pakkun köszöntött bennünket a szokásos kis mancs felemelésével. Gyerekként mindig szívesen viszonoztam ezt, de mára már ez is kihalt belőlem. Megölte a shinobik világa. Lassan egyre jobban közeledek hogy a tökéletes harcos és a tökéletes emberi roncs furcsa keverékévé váljak. Ám ezzel ma sem törődhetek hiszen veszélyben van a vizsga a vezérem, a falum és a világom. Az idézett blöki elegett tesz a kérésünknek és elvezet minket a jel forrásához. Mint kiderült egy chakrahasználó Vakond által ásott alagút maradványaira bukkanunk, amely egy tipikus szállítóidézés, tudom meg mindezt Hamakitól, aki ezek szerint már látott ilyet. ~Iwagakure? Azt hiszem ők képesek vakondokat idézni, de mit akarhatnak elérni ezzel? Tudhatták, hogy rájövünk és bebukják.~ Nem gondolkodhattam ezen sokáig, és még mielőtt bármit is mondhattam volna az embereimnek Pakkun tovább robogott, mivel egy újabb jelet fogott az orrával. ~ Egy ismerős zsag, ami nem jelent semmi jót? Kik lehetnek azok?~ Futott át rajtam a gondolat, amit meg is kérdeztem a kutyától. -Pakkun kik azok?- Ha választ kapok annak megfelelően állítom fel a stratégiámat. -Hamaki nézd meg, hogy honnan jönnek és mennyien, milyen sebességgel! A többiek készüljenek fel a csapdák felállítására! Robbanójegyzetekkel zárjuk le a területet, ha komoly ellenség közeledik és szétszórtan elrejtőzve csapunk le rájuk.- Közöltem a tervemet a csapattal.

_________________

Konoha Lángoló Pengéje
Aktív Karakterek: Hisao Mezuri Ryu
Pénz & Sárm
avatar
Hisao
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 55


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Shikaku on Hétf. Jan. 03 2011, 13:33

Alig jutottatok le a Három Farkas hegyéről, amikor Hamaki már fixálta a tekintetét egy ponton. Ő irányította a menetet, és Pakkun is az ő véleményére volt kíváncsi.
-Csak egy valakinek lehet ekkora chakrája Naruto-sanon kívül - mire a kutya is biccentett.
-Hoshigaki Kisame - Pakkun orra újra a levegőben volt, és tovább szaglászott, a tekintete pedig gondterheltté vált. -A másik szag pedig egy farkas, de a szaga valamiért furcsa...
-Folyamatosan közelednek, együtt! - Hamaki közbeszólására a többiek máris széthúzták a sort, nehogy lekéssetek a parancsod teljesítéséről, és hamarosan már látni is lehetett a távolból érkező villanásokat és felszálló felhőket a robbanások után. -A farkas és Kisame... Meg egy másik kardos... Harcolnak. Kisame üldözi a farkast! - mindenki rád nézett, miközben a menet zajai is megérkeztek felétek. Csak másodperceid voltak, hogy kitaláld mi a parancs...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Hisao on Szomb. Jan. 08 2011, 16:14

Nagyon meglepődtem azon, hogy az ellenség maga a hírhedt veterán Akatsuki tag Hoshigaki Kisame, akiről már sokat olvasott a Bingoo könyvben és már idősebb Jouninok is rettegve mesélték a találkozásaikat vele, már ha túlélték azt. - Ugye mindenki olvasta az aktákat róla? Bijuu méretű chakra, erősebb Suiton jutsuk mint a második Hokagénak és ott az a különleges Chakraelszívó kardja is.- Ezeket az információkat akkor közöltem, mikor kiderült kivel állunk szemben. Tudtam, hogy harcra fog sor kerülni hiszen Kisamét nem álltítja meg pár robbanócetli de lehet még pár ezer sem. Mindensetre úgy gondolkodtam, hogy az Akatsuki ellensége a barátunk, így segítenünk kell a farkason, akármi vagy akárki legyen az. Igazam is lett hiszen a robbanások után Hamaki még mindig látta a szemeivel Kisamét és a másikat, akik egyre közeledtek. ~Fenébe!~ Csak ennyi időm volt szitkozódni, hiszen az időnk vészesen fogyott. -Houshou! Idézd meg a sasodat és a levegőből lecsapva válaszd szét a harcoló feleket, én a földről támogatlak és támadom Kisamét. Hamaki te mögöttem maradsz és fedezel. Oukei te törődj az ismeretlennel, tudd meg ki ő és miért üldözi, aztán jelentsd nekem. Pakkun te elmehetsz egyenlőre, köszönöm a munkádat.- A terv elmondása után Houshou egyből megidézte a hatalmas ragadozó madarát, aki embertelen gyorsasággal tud lecsapni a levegőből. Számítok rá, hogy kitérnek ez elől de a cél csak a szétválaztás. Ha ez megtörtént, akkor pár kézjel után egy Katon: Goukakyuu no Jutsut küldök Kisame felé, méghozzá abból a vad fajtából.


//Folytatás a fenyesekben. - Shikaku//

_________________

Konoha Lángoló Pengéje
Aktív Karakterek: Hisao Mezuri Ryu
Pénz & Sárm
avatar
Hisao
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 55


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tenrai Shuuyou (Isteni Menedék)

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.