Komimushi Zanami Előtörténete

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Komimushi Zanami on Vas. Jan. 17 2016, 17:38

Név: Komimushi  Zanami
Nem:Nő
Életkor:13
Ország:Konohagakure
Rang:Genin
Szint:D
Chakraszint:
Felszerelés: Ninja öltözék (néha feltűnő), 10 kunai, 10 shuriken, 5 táptabletta, 5 robbanó cédula, 5 füst bomba, 1 kicsi tekercs
Kinézet: Magasabb lány, körülbelül 170 cm-es. Nagyjából 45 kilós. Hosszú szőke hajjal és kék szemekkel. Kedvenc színe a kék és a fehér.
Jellem:Nem a legjobb humorú ember. Egy rendkívül kitartó lány aki bármikor képes edzeni és ráadásul még iszonyat mennyiségben van benne állóképesség,önakarat azért,hogy elérje a célját és egy nagyon erős ninja váljon belőle. Nagyon barátságos és segítőkész. Bármit megtenne azokért akiket szeret. Bármikor lehet rá számítani. Megbízható.

    Nem messze Konohától járunk egy kis faluban, ahol Komimushi Enoshi és felesége Komimushi Inomo él egy kisebb fa házban az erdő mellett. Enoshi egy visszavonult ninja aki nagyon nagy szerepet játszott, segített a tűz vidékének az utolsó háború alatt, akkor döntötte el, hogy visszavonul, mikor kiderült, hogy hamarosan gyereke fog születni. Ezért magától a Harmadik Hokagétól kért engedélyt a falu elhagyására, aki bele is egyezett. Csak egy feltételt állított Enoshi számára, ez az volt, hogy egy nap térjen vissza a gyermekével és feleségével a faluba, mikor a gyermek elég idős lesz ahoz, hogy ha ő is úgy kívánja akkor a Ninja Akadémiára járjon. Enoshi beleegyezett. Hamarosan el is hagyták a várost.
Inomo nem számított rá , hogy egy nap rátalál egy olyan emberre mint Enoshi akinek még egy gyermeket is szülhet. Éppen ezért amikor megszületett a gyermekük elnevezték Zanaminak éppen azért, mert  Enoshi hugát is Zanaminak hívták,csakhogy c shuriken dobás gyakorlására. Mikor a zárósata közben elesett mikor meg akarta védeni a bátyját. Enoshinak ez még egy okot adott arra, hogy visszavonuljon.  
   Nem sokkal Zanami születése után Inomo nagyon megbetegedett. Egy kicsivel késöbb szörnyű körülmények között meg is halt. Zanami körülbelül 1 éves lehetett ekkortájt. Enoshi majdnem beleőrült, annyira hiányolta a szerelmét. Viszont rájött, hogy neki még itt van Zanami, akiben benne él tovább  a szerelme és a húga is. Éppen ezért kitartott és felnevelte Zanamit. Egy napon Zanami kérdezett valamit:
-Apu, mi miért idekinn élünk a semmi közepén, mikor itt van a közelben Konoha?
-Azért Zanami, mert édesanyád halála napján azt kérte tőlem, hogy vigyázzak rád és csak akkor cselekedjek, ha már készen állsz rá és elég idős is vagy. Ezért.
-Értem, de mikor leszek elég idős? Most még csak 1...2...3...4...5...5 éves vagyok.
-Igen még csak öt éves vagy. Majd akkor amikor be szeretnél iratkozni az akadémiára, akkor térünk vissza Konohába. -Kiváncsi vagyok, valyon hanyadik Hokage van most ott és, hogy vajon még ott élnek-e a régi barátaim és társaim.Vajon a sensei még él?-gondolta Enoshi
-Értem...de akkor is még hány évet kell várnom?
-Figyelj drágám most valami nagyon fontosat mondok neked, egy napon nagyon erős ninja válik belőled aki felülszárnyalhatja még az első Hokagét is.
-Köszönöm apám... Nagyon szeretlek.
-Én is téged édesem. Még azt is elmondom neked, hogy nem is olyan sokára elkezdelek edzeni téged.

Mikor Zanami 6 éves lett Enoshi elkedte edzeni, hogy egy nap majd ninja válhassék belőle. Nem is csoda, hogy Zanami ninja akart lenni, hisz ő is olyanná akart válni, mint hőn szeretett apja és nem ismert nagynénje, akiről apja oly sokat beszélt. De nem ám csak róla beszélt, hanem az anyjáról is. Zanaim nem is hallott mást, csak a nagynénje hőstetteit és azt, hogy milyen volt az anyja és, hogy apja milyennek szeretné majd őt látni egyszer.
Mikor Zanami 8 éves lett, sikeült rávennie apját, hogy tanítson neki néhány jutsut és engedje, hogy a Konohai Ninja Akadémiára járjon. Apja belement, éppen ezért visszaköltözött Konohába ahonnan 10 éve elment, hogy új életet kezdhessen a szerelmével és a születendő gyermekével. Most, csak annyi lett más, hogy a gyermekét hozta el. Zanami nagyon örült ennek. És remélte, hogy talál majd barátokat az akadémián, akikkel együtt edzhet és játszhat.
Amint elérték a nagy kaput Enoshi megszeppent és meg se mozdult, valószínűleg ő maga sem tudta, hogy milyen érzések kavarognak benne, miután 10 évig be sem lépett a szülőfalujába. Mégis örrömmel látta,hogy már a falu számára ott van a Negyedik Hokage. Gyorsan be is mentek és elvezették őket a Hokage irodájába. Enoshi meglepődve látta,hogy a Harmadik van az irodában. Meg is kérdezte, hogy hogyhogy ő van itt ha már van Negyedik Hokage. Gyorsan felvilágosították arról, hogy hét évvel a távozásuk elött, amikor Enoshi egy nagyon hosszú küldetésen volt a Kilencfarkú Rókadémon megtámadta a falut és a Negyedik  életét vesztette mikor egy újszülött testébe zárta a szörnyet.(Enoshi vagy elfelejtette, vagy nem avatták be)A Harmadik nagyon örült, hogy Enoshi visszatért a faluba és a gyermekét is hozta, viszont hiányolta Inomot. Enoshi elmodta, hogy mi történt vele. Ezt hamar megértette és megbeszélték, hogy most indulnak beiratni Zanamit az Akadémiára. A Hokage azt is mondta, hogy pont időben jöttek, mert ma van a felvételi. Gyorsan el is indultak beiratni Zanamit. Zanami nagyon örült neki . Gyorsan meg is ismert néhány embert és sokukkal jóban is lett. Zanami is hallott Uzumaki Narutóról, a volt diákról aki a falu számára egy ideig csak teher volt, most viszont mégis mennyi barátja lett. Bár Naruto már elvégezte az akadémiát apja mégis próbálta elkerültetni a lányát tőle. Zanami mégis felnézett Narutóra, aki akkor éppen elment egy nagyon fontos küldetésre a három Sanin eggyikével, Jirayaval.Nem is olyan sokkal késöbb a Harmadik meghalt a chunin vizsga alatt. Mikor Narutóék visszaértek, máris újra elmentek. Hamarosan a jövendőbeli Ötödik Hokagét hozták el. Zanami ekkor még csak 10 éves volt. Egy kicsivel késöbb Naruto és Jiraya sama elmetek, ekkor mindenki iszonyatosan elkezdett edzeni, nem csak Naruto csapattársa, barátai és ismerősei is, hanem még a kisebbek is mint Zanami. Két évvel késöbb Zanami már nagyon jól folytatta az akadémiai tanulmányait. Apja nagyon büszke volt rá. Hamarosan Naruto és Jraya is visszaért. Mindenki nagyon örült neki, ráadásul ekkorra már az Ötödik feje is ot volt a hegyoldalba belecésve.

Geninné válása

   Az utolsó akadémiai éve alatt Zanami nagyon sokat edzett. Nagyon hosszú ideig tanulta az egyszerű vagy nehéz technikákat, apja segítségével. Ahoz képest, hogy Zanami milyen nehezen tanulta a jutsukat, magához mérten egészen jól haladt. Apjával igazán közel kerültek ez idő alatt. Fél évig csak a jutsukat gyakorolta, aztán áttért a kunsi ésvizsga napján bement a tanterembe. Az osztályfőnök éppen a névsorolvasást csinálta. Zanami pont akkor ért oda amikor az ő neve jött. De semmi baj, mert időben odaért. A barátai nagyon izgultak és nagyon jól jött nekik Zanami, aki soha nem izgult és mindig bátorította őket. Mire ő került sorra nem is izgult, csak remélte, hogy sikerül neki. Örömmel hallotta, hogy csak egy klónt kell csinálnia. Még jó, hogy az nagyon ment neki. Ekkor vált Zanami geninné. Hamarosan be is osztották egy csapatba...


A hozzászólást Komimushi Zanami összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 08 2016, 16:38-kor.
avatar
Komimushi Zanami
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Az álmaimban


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 289

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Komimushi Zanami on Vas. Jan. 17 2016, 21:31

A geninné válás után

Amint genniné vált Zanami nagyon boldog volt, hisz folyton csak gyakorolt mikor csak ideje volt rá. Apja is sokat segített neki. Még  a surikent is megtanította, hogy hogyan kel használni. Éppen ezért még inkább örült annak, hogy sikerült neki a záróvizsga.
Nem sokkal a hivatalba lépése után az Ötödik utánanézett Komimushi Enoshinak, a visszavonult, híres ninjának. Fel is figyelt rá majd be is hivatta az irodájába.
-Áh...remek megérkezett.
-Igenis Hokage sama,állok rendelkezésére.
-Köszönöm Enoshi san. Azért hivattam ide, mert szeretném megkérni rá, hogy álljon újra a ninják közé. Persze a rangja megmaradt, vagyis jouninként állna újra munkába.
-Köszönöm Hokage sama, de nem hiszem, hogy menne. Már túl öreg vagyok hozzá. Ráadásul márvagy 10 éve, hogy felhagytam a ninja léttel és elhagytam a falut.
-Mindezt én is tudom méghozzá éppen ezért kérem, hogy tegye meg. Miután a lánya épp most fejezte be az akadémiát arra gondoltam, hogy mivel mostantól küldetésekre fog járni, bár még csak egyszerűeket de mégis küldetéseket fog végrehajtani és valószínűleg többször is el fogja hagyni a falut. Ráadásul maga most nagyon kellene a falunak...hiány van a jouninokból, és a maga múltját ismervén megköszönném, ha legalább meggondolná.
-Rendben van, de nem garantálhatom, hogy beleegyezek.
-Rendben, akkor jelezze ha eldöntötte.
-Ezesetben viszont látásra.
-Viszlát...oh és Enoshi.
-Igen?
-Kérem jól fontolja meg...a falunak nagy szüksége van magára.
-Értettem, viszlát.
Enoshi hazament és nem tudott másra gondolni, csak arra, hogy mit kéne tennie. Éppen ezért megkérdezte lányát, aki azt válaszolta, hogy mindenképpen fogadja el.Enoshit könnyű volt rávenni hisz a lánya a legfontosabb számára és ha újra jounin lesz belőle akkor mégtöbbet edzhet és hatékonyabban védheti meg a lányát. Enoshi másnap viszzament a Hokagéhoz aki nagyon örült ennek. Ezzel egyidőben Zanami elindult az első küldetésére...
avatar
Komimushi Zanami
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Az álmaimban


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 289

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Komimushi Zanami on Vas. Jan. 17 2016, 21:48

Miért?

Zanamiékkal valami hihetetlen dolog történt. Zanami éppen az első olyan küldetésén volt, amikor nem a faluban kell szolgálnia. A csapata nagyon kitesz magáért. Egy embert kísérnek el a falujába. Mikor minden csapatot visszahívtak, minden küldetésről amiről csak lehetett...Azzal az információval, hogy az Ötödik Hokage kómában van...ezt nem hitték el, de mégis mindenki azonnal visszatért a faluba. És most kezdődik el Komimushi Zanami igazi története.
avatar
Komimushi Zanami
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Az álmaimban


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 289

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Hidan on Kedd Jan. 19 2016, 05:56

Üdvözöllek az oldalon! Mielőtt értékelném az előtörténetet, szeretném felhívni a figyelmed valamire. A Gundan idővonala szerint Naruto jelenleg nagyjából 21-22 éves, ha nem több, tehát a Kyuubi támadása Konoha ellen legalább 9 évvel Zanami születése előtt történt. Kérlek ezt javítsd. És egy picit részletesebben leírhatnád a genin vizsgát is Smile

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Komimushi Zanami on Kedd Jan. 19 2016, 14:42

Rendben.Köszönöm. ☺ És valami mást kijavítsak?
avatar
Komimushi Zanami
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Az álmaimban


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 289

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Jan. 19 2016, 16:05

Akihiro Jaken a másik karaktered ha jól látom, így egy olyan kérdésem lenne, hogy vele meg van annyi chakra, amivel indíthatsz egy új karaktert? Ha igen, akkor tüntesd fel a nevet az előtörténet elején, hogy legközelebb tudjuk ^^

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Komimushi Zanami on Kedd Jan. 19 2016, 18:02

Igazából az nem az én hanem a tesóm karaktere.
avatar
Komimushi Zanami
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Az álmaimban


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 289

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Jan. 19 2016, 18:16

Értem, és akkor gondolom egy gépről vagytok. Nos ilyen esetekben szokott az lenni, hogy megengedjük vagy nem. A Ninja Tanács átbeszéli a dolgot, és akkor írunk, hogy mi a helyzet! ^^

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Komimushi Zanami on Kedd Jan. 19 2016, 18:17

Rendben...köszönöm.
avatar
Komimushi Zanami
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Az álmaimban


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 289

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Jan. 19 2016, 18:21

Amúgy szerintem nem lesz gond, tehát ne vegye el a kedved, csak nem szeretek efelől egyedül dönteni.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Komimushi Zanami on Kedd Jan. 19 2016, 18:22

Jó!  Very Happy
avatar
Komimushi Zanami
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Az álmaimban


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 289

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Komimushi Zanami on Kedd Jan. 19 2016, 21:27

Sikerült átírnom, remélem most már jó.  Very Happy
avatar
Komimushi Zanami
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Az álmaimban


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 289

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Komimushi Zanami on Kedd Jan. 19 2016, 22:15

Very Happy


A hozzászólást Komimushi Zanami összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 20 2016, 13:47-kor.
avatar
Komimushi Zanami
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Az álmaimban


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 289

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Hidan on Szer. Jan. 20 2016, 02:28

Üdv újra! Előtörténeted elfogadom, kívánom hogy leld sok örömöd az oldalban!


Szint: D
Chakraszint: 110
Kezdőtechnika: Genjutsu Kai
Zsebpénz: 2000 ryou


Írj adatlapot, jó játékot!

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Komimushi Zanami on Szer. Jan. 20 2016, 13:48

Köszönöm
avatar
Komimushi Zanami
Játékos

Taijutsu Pontok : 33

Tartózkodási hely : Az álmaimban


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 289

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Komimushi Zanami Előtörténete

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.