Amori Shuu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Amori Shuu

Témanyitás  Amori Shuu on Vas. Jan. 17 2016, 21:41

Név: Amori Shuu
Ország: Hoshigakure
Rang: C? (chunnin karakter indításának lehetősége)
Kor: 20
Nem: Férfi

Kinézet: Magas, vézna testű huszonéves férfi. fekete haja megőszült fiatal korában, csupán tincsei maradtak éj feketék. haja általában középhosszúra van vágva, ám van, hogy néha eluralkodnak fején a hosszabbnál hosszabb, néhol kurta tincsek. Zöld szemeiben egy reményvesztett tekintet pillant vissza, melyben mégis, a kíváncsiság és az érdeklődés sugara ég.

Jellem: Zárkózott fiatal, ki betegségének ismeretének hiányában saját gyengeségével küzd meg nap mint nap. Ahogy az idő telt, lassan leküzdötte ezen sérelmeit, ám testi gyengeségén nem képes túllépni. Egy ezermester, ki bármit megjavít, s segít, ha szükséges.

Betegség: Higorimmashuu / Egy igen ritka, kiszáradással járó betegség, mely az emberi szervezetet támadja. A szervezet chakrahálózatán keresztül szívja el a nedvességet a testből, mígnem teljesen kiszárítja azt. Vannak ugyan olyan növények, melyekkel erősíthetik a chakrahálózat védelmi mechanizmusát, azonban csak az igen ritka chakraerősítő képes csupán enyhíteni ezt a betegséget, azonban eddig az összesen hat diagnosztizált betegnél egyikük sem élt túlságosan sok időt.

Felszerelés:
-5 Kunai
-5 Shuriken
-10 Senbon
-10 Makibishi
-10m Drót
-10 Robbanó jegyzet
-5 Füstbomba

-2 Ninjato
-1 doboz Energiatabletta

- 1 barkácsszett (alap barkácsolási felszerelés, kalapács, csavarhúzó…)


Ruházat: Átlagos Hoshigakurei felszerelés, chunnin taktikai mellény, fejpántját bal karjára erősítve hordja.


A Shinobi, ki sohasem hagyhatja el otthonát.


Shuunak nem könnyű az élete, ahogy megszületnie sem volt éppen egyszerű. A Medvék országának határán egy átlagos neveltetésben élő shinobi páros, egy férfi és egy nő apró lakásába ünnepeltek. hamarosan új lakója lesz a kis háznak. Az egyszerű családnak meg volt mindene, ami szükséges lehet a gyermek jólétének biztosítása érdekében. Mindketten szorgalmas, példamutató szülők akartak lenni. Hoshigakure elismert és hűséges shinobiai voltak. Boldogok éltek együtt. Ahogy Shannarynak kerekedett a pocakja, Nao egyre több küldetést vállalt, hogy bepótolja a kimaradó pénzbeli dolgait, de szerencséjükre, sohasem kellett túlvállalnia saját korlátait. Nem is szerették. Egyikük sem. Sok emlékük, sok, szomorú emlékük maradt meg a múltból, így azon hibákból okulva, semmiképp sem szeretnének saját szüleik mintájára nevelni a születendő gyermeket.
Ahogy növekedett, úgy diagnosztizáltak a gyermeknél valami különlegeset, mégpedig, hogy a baba kiszárad még a születése előtt, ha nem tesznek addig semmit. Shannary megannyi orvosi praktika alá vetette magát, megannyi gyógyszer és eljárás segítségével, illetve töménytelen erővel, világra hozta a kisfiút, kit a ritka betegségéből Shuunak (élő/túlélő) neveztek el a könnyező szülők. Shuu születésétől fogva hátrányos helyzetűnek számított fizikálisan gyorsan fáradó és gyenge szervezete miatt, így később tanult meg járni, mint bármelyik más gyermek. A család az orvos kérésére és a Hoshikage engedélyével felköltöztek a városba, méghozzá a Csillag szentélyéhez legközelebbi területre. Az orvosok állítása szerint a fiúnak csak akkor van esélye a túlélésre, ha egy olyan erejű chakraerősítő mellett nevelkedik fel a fiú, mely képes meggátolni a betegségének tragikus végkimenetelét. Azonban a két szülő tudatában volt a csillag mellékhatásairól is. Így is úgy is, de a fiúnak nincs sok ideje, teste nem fogja sokat húzni az élők sorában. A szülők mégis úgy döntöttek, hosszabb életű szenvedését választják fiúk sorsának. Így került Shuu a második születésnapjának idején a városba, közel, a szentélyhez. Az orvosok állítása beigazolódott. Shuu állapota javult, s ugyan késleltetve, de elkezdett férfiasodni. Az iskolába is később iratkozhatott csupán, mert fizikálisan nem volt oly állapotban, hogy képes legyen társaival együtt edzeni, így két év csúsztatással, de sikerült beíratniuk az akadémiára. A szülők és Shuu szerencséjére a fiú, ha a testi edzéseken nem is teljesített úgy, ahogy azt egy hoshigakureitől elvárhatnák, az elméleti részeket mind kiválóan teljesítette, valóságos lángelme volt. Mindenben a logikát kezdte el keresni, s gyönge kezeivel igen csak szépeket és ügyeseket barkácsolt apjával. Valamit mindig tervezgetett, rajzolgatott. Ahogy nőtt, úgy fejlődtek ki képességei, s az iskolában is egyre jobban teljesített.
Hivatalos elismerést azon a napon kapott, mikor geninné titulálták őt. A vizsgájának írásbeli részét időn belül teljesítette, a legjobbak között. Shuu már ilyen fiatalon megtalálta a világ dolgainak rendszereiben, legalábbis nagy vonalakban. Vizuális volt és épeszű, nem adhattak számára oly logikai feladatot, melyet ne sakkozott ki volna. Aztán következhetett a gyakorlati része a vizsgának. Shuu képes volt az elméleti alapjait a gyakorlatba vezetni, így nem okozott számára gondot felvenni tanárának alakját, valamint megalkotni egy ugyanolyan alkatú másolatot, mely egy az egyben az ő arcképére volt formázva. Mikor a vizsgázók továbbengedték őt, Shuu végigmérte a klónt, s végleg elkeseredett gyenge testétől. Hiszen nem tudta, miért is örökölhetett ily rossz géneket, s miért nem sikerül számára semmi olyan, mely fizikális behatással elvégezhető. Bármikor is kérdezte szüleit, azok sohasem meséltek szörnyű betegségéről, nem akarták, hogy Shuu valaha is megtudja, hogy betegsége miatt sohasem hagyhatja el a falut, mert azt nem élné túl.
Végül a vizsga harmadik fordulójában a nála jóval edzettebb társa legyőzte őt ökölharcban, végül Shuuból genin lett, s elkezdhette hűséges szolgálatát falujáért. A Hoshikage ismerte Shuu betegségét, hiszen ő engedélyezte a csillag közelében lévő letelepedést, habár nem igazán támogatta ebben őket, ismervén a csillag mellékhatásait. Így nem is adott olyan feladatot Shuu számára, mely fizikálisan megerőltette volna, vagy amely a falu határainak átlépésével járhatott volna. Rövid életét a falak között kellett leélnie. Ugyan sohasem kérdezte, mindig is vágyott a külvilágra. meg akarta ismerni a világ működését. Ellenben a vezetőség engedélyezte Shuu képzését a csillag használatának terén. Mivel eredetileg a csillaghasználat túlerőltetése halálos következményekkel jár, a fiúnak mégis a csillagra van szüksége, hogy túlélhessen. Így az iskola utáni időszakokban Shuu házuk kertjében ülve tanult, étkezett és meditált. Shuunak nem volt könnyű.
A városban eltöltött ideje, s feladati alatt sok embert megismert, s ezzel…több ellenséget szerzett magának. S ugyan testi erejével a város összes lakója le tudta őt győzni, chakrajanak kontrollja és elméjének gyors reagálásával képes volt elmenekülni a nagyobb verekedések elől.
Shuu kezdte unni, hogy mindig ugyanazokat az utakat járhatja, s olyan érzése támadt, mintha el akarnák őt zárni valamitől, ami odakinn van. De mégis miért? Mi lehet az országon túl, amit csak ő nem láthat. Egyre több kérdése volt, egyre jobban érdekelte őt…a világ és annak működése.
A vezetőség napi rendszerességgel ellenőriztette őt, nehogy túl sok időt töltsön a csillag közelében, azonban Shuu egyre inkább szerette volna megismerni az erejét, így néha a vezetőség engedélye nélkül is meditálásokba kezdett a csillag közelében. Rajzai egyre kifinomultabbak lettek, ahogy a chakraműveleteket is egyre jobban kezdte kiismerni. Egyetlen technikát nem szeretett alkalmazni, ez pedig a Bunshin no jutsu volt. nem akarta magát látni. Hamarosan szobájából, végül az egész házból levette az összes tükröt. A fejlettebb társai nem egyszer húztak újat vele, s gúnyolták test adottságai miatt, lassan sikerült lepattintania az összes szidalmat magáról, meg sem hallva a sértést. Azonban ez az időszaka mély nyomot hagyva életében, mindig is labilis állapotot generált az egyre erősödő fiúban. Annak ellenére, hogy Shuu sohasem hagyta el a falut, a falakon belüli tetteire egyre többen figyeltek fel, hisz a fiú ott próbált segíteni, ahol tudott, leginkább a barkácsolásokban, nem volt olyan eszköz, amelyet ne tudott volna megszerelni vagy megjavítani. Hihetetlen kézügyessége felkeltette egyik tanárának, Kaito figyelmét is.
 
Tizenhat éves volt, mikor a konohai küldöttség a városba érkezett, ugyanis a csillagot ellopták. Egy Uzumaki Naruto névre hallgató konohai shinobi végül megtalálta és legyőzte a város vezetőjét, aki az egész mögött állt, s a csillagot visszahelyezték a helyére. Sokak számára volt ünnep ez a nap, de nem Shuu számára. míg a csillag a városon túl volt, Shuu egyik napról  a másikra lett oly szörnyű állapotban, kimeríthetetlen szomjúsággal küzdött, s lábai nem bírták el testét. Ekkor még nem tudta, hogy az eltűnt csillag és hirtelen betegsége egybefügg. Azonban kezdte már sejteni. Mikor a csillag visszakerült a helyére, s szervezete ismét képes volt cipelni testét, Shuu napokat töltött a csillag közelségében. Meg akarta érteni, mi köze is van ehhez a kődarabhoz. Egyre több időt töltve körülötte, lassan megtanulta a páva metódus feloldását, s megjelentek az első tollai. A különleges tollak reményt adtak a fiúnak. ha testi erejével nem is, erejével képes lehet legyőzni azokat, akik bántják őt. Ugyan betegsége a páva metódussal visszább szorult, a csillag ellopása után véletlenszerű köhögő rohamok törtek a fiatal shinobira.
Senmaru, szülei után az új vezető ugyan ellenezte a csillagtechnikák elsajátítását, s csupán egy alap, egészséges mennyiségben engedélyezte. Tudta jól, milyen veszélyekkel is járhat a csillag, s mit tehet az emberrel, ha túlságosan is erőltetni akarják azt.
Egy napon idegenek lépték át az ország határát, s a határmenti dombságok közelében ütöttek tábort. Shuu szüleit az idegenek felkutatására küldték, ám Shuunak megtiltották, hogy elhagyhassa a falvat. Shuu végignézte, ahogy szülei elhagyják a várost a naplementében.
Shuunak sikerült kiszöknie az őrzött ház ablakán, s elhagyván a falut, szülei után indult. Érezte, minél távolabb kerül a falutól, annál inkább elhagyja ereje, és ahogy egyre jobban kívánja a folyadékot. Szája teljesen kiszáradt, kezein a bőr hirtelen fonnyadt meg. Ekkor alkalmazta először a páva metódust a csillagtól távol, ugyanis most volt először távol a csillagtól. A feltörő tollak adtak számára némi erőt, hogy folytathassa kutatását, mígnem rátalált négy testre a barlangrendszerek közelében. Köztük feküdt az anyja és az apja is. Édesanyja vértócsában hevert, testét kormozott, égési sérülések tarkították, azonban apja felköhögött.
- S…Shuu. Menekülj fiam. – intette apja el innen. – A... Ni…a Nii…a Nibiiért jöttek  - köhögte ki magából, majd lehunyta szemeit. Ugyan testét nem díszítették oly harci sérülések, mint édesanyját, mégis…elhagyta az ereje. Shuu összeszedte minden megmaradt energiáját, majd apjának kabátját megmarkolva elkezdte húzni őt, vissza a városig. Sírt, kezei remegtek, teste nem bírta elhúzni a nála sokkalta nagyobb férfi testét. Ő mégsem adta fel, s összepontosítva minden chakraját a lábába és a karjaiba, kellő távolságba húzta a barlangtól, majd kifáradásig húzta az apját. gyenge teste végleg felmondta a szolgálatot, és apja mellé zuhant. Az egyik kutatóosztag talált rájuk., majd Shuut és apját azonnal kórházba szállították, s szerencsére túlélték mind a ketten
- Egyikük fehér hajú volt, a másikon pedig álarc volt, melyre a Vér kanji volt felfestve. A Nibiiért jöttek. – mondta Senmarunak a férfi, miután felkelt kómájából. Azonban Shuu nem kelt fel. A család házába vitték, hogy a lehető legközelebb lehessen a csillaghoz, ami talán megmenti az életét még egyszer. Miután Shuu a hosszú kómájából felkelt, köhögése örökös maradt, haldokló, száraz köhögése örökre megbélyegezte őt. Apja elmesélte neki a betegségét, és hogy miért nem hagyhatja el a falut sohasem. Ugyan azt nem mondta, hogy a csillag számos mellékhatással van a szervezetére, ezt talán a későbbiekben megbánthat. Shuu elfogadva sorsát visszaült a könyvek mögé, és olvasni kezdett. rengeteg könyvet nyálazott át, mikor pedig nem olvasott, a csillag körül meditált. Képes volt a felbukkanó tollakat módosítva fegyvert alkotni belőle, erre még az apja tanította őt. A tollakból egy-egy éles senbont megformázva képes lehet megóvnia magát, ha netalán valaki újra el akarná lopni a csillagot. Shuu megfogadta, hogy bármi áron is, de megvédelmezi a csillagot, hiszen…ettől függ az ő élete is. S azóta, sohasem hagyta el a medvék országát. Igaz, a kíváncsiság még mindig ott van szemeiben. Akadémiai tanára néhanapján meglátogatja a kis házat, és Shuu által rajzolt alkotásokat elemzi. A férfi szintúgy kiemelkedő volt a tervezés és rajzolás során, így segített Shuunak még precízebb rajzokat alkotni. Senmaru chunniná nevezte ki a fiút, miután megmentette apját és hazajuttatta az élete árán is az információkat mind a macskadémonról és az azt megtámadó kompániáról. Tudta, hogy a fiú úgysem vehetne részt semmiféle nemzetközi megmérettetésen, ezért is döntött a rang megadása mellett. S bár eleinte ellenezte, lassan kezdte egyfajta fegyverként kezelni Shuut. A fiú, kinek szüksége van a csillag erejére, hogy életben maradhasson, s aki sohasem hagyja el az otthonát. Ahogy Shuu fejlesztette csillagképességeit, úgy hagyhatta el a falut bizonyos időközönként, ám ez a fajta edzés nem volt igen gyakori. leginkább levelek eljuttatása volt a feladata az ország belső területein, ám igazán komoly megmérettetésben, nem volt még igen része.


Amennyiben elfogadásra kerülne a karakter a két választott technikája:
- Kujaku Myouhou és Kuyaku Myouhou: Senbon
avatar
Amori Shuu
Játékos

Taijutsu Pontok : 71


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Amori Shuu

Témanyitás  Hidan on Kedd Jan. 19 2016, 05:44

Ahoj! Nem vitted túlzásba a gépelést, de az érdekfeszítő történetért és a betegségért, amiben a karakter szenved, 210 chakrát és 2000 pénzt írok jóvá. Írj adatlapot, jó szórakozást!

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.