Erdőségek

3 / 25 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Next

Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Ishida on Kedd Dec. 21 2010, 21:33

A tervemnek volt hátul ütője ami jócskán nagyobbnak bizonyult mint az előnye. A törmeléknek annyi, de lassacskán nekem is. A sárkány rám helyezte súlya egy részét ami mondhatni kiszorítja belőlem a levegőt. Nem számítottam ilyen rossz helyzetre. A halál félelme járta át a fejem, de meg kell tartanom a hidegvérem, hogy kieszelhessek valamit. Ha meghalok Futsut is felfalja és azt nem hagyhatom. Az események közben megjelent egy rég nem látott srác Kurono. Ő is a klánunk egy megmaradt tagja. A helyzet ellenére érdekelt mennyi minden történt vele. Erre azt kell halljam tőle hogy ő erősebb mint én. Ez azért vért kíván, most már komolyra kell fordítani a dolgot. Rég találkoztunk már lassan több mint 5 éve, de azért nem kéne ennyire lebecsüljön csak mert pont rosszkor ugrik be köszönni. Most már azért is mindent bele kell adjak. Ha a kezem szabad akkor egy igen gyors módszerrel próbálok kikeveredni. Az egyik tőrömet, megpróbálom a karma alá beszúrni ami azonnali hatást jelent hisz kínzási módszereknél is ez az egyik leghatásosabb, mert a köröm alá bevágni könnyű, mert megvan a menet hozzá, a fájdalom pedig hatalmas a kínzott számára. Ezzel remélhetőleg a fájdalom végett elrántja a lábát és én hátrébb tudok húzódni miközben Kurono teszi a dolgát. Ha kiszabadultam ideje fellélegezni.
-Soha jobbkor Kurono, de azért engem sem kéne lebecsülnöd. Igaz, hogy az elmúlt időszakba nem sokat edzettem, de azért látnod kellett volna miről maradtál le. Ja és amúgy a (bal vagy jobb ez nem volt említve) fülére kissé romlott a hallása, egy darabig még baja lesz vele.
Ha Kurono terve beválik és minket háttérbe helyez Hannah akkor kifújom magam egy pillanatra, majd ha esélyem nyúlik rá besegítek egy régi bajtársnak. Ameddig nincs kitárulkozó alkalom addig szemügyre veszem Futsut és megpróbálom magához téríteni. A terv a következő az egyik tekercsből előveszek egy Fuuma shurikent és amíg Kuronoval van elfoglalva dróttal biztosítom így amikor elhajítom és kitér előle visszatudom rántani amire remélhetőleg nem számít így sikerülhet megsebeznem. Ha a lába aladtt maradok mert egyikünk terve sem vált be akkor nem marad más hátra mintsem várni a halált.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Pént. Dec. 24 2010, 16:10

//Hana leírását nem találtam meg a sárkányoknál, ezt pótoljátok légyszi...//

-Hahaha... ez tetszik! Gyere csak kölyök!- hívta ki Kurono-t is!
Kurono-t körbelengte az aura, mely folyamatos kisebb kisülések közepette villámlott körülötte. Látványos volt, és annál veszélyesebb. De furcsa volt a shinobi számára, nem olyan mind múltkor, sokkal nehezebben tudta hányatni a mozdulatait és fájdalmasabb is volt számára, de minden másodpercben egyre jobban bírta, egyre erősebbnek érezte magát, ahogyan a hatalmas sárkány hegyként magasodott föléje.
Ahogyan eltűnt a sárkány szeme elől és a lábbába vágta a két kardot, az mint ha csak felszisszent volna, de nem tett semmi különösebb érzést, meg sem mozdult a lába, ami egy miatt történt, egyetlen gy tény miatt. Rejhu x15 volt nagyobb egy átlagos embernél, így Kurono támadása, még ha át is hatolt a pikkelyén, nem volt zavaróbb, mind egy ember számára egy bögöly csípése. Ahogyan pedig ezt észrevette a Kirigakure-i shinobi, már késő volt.
Egy árnyék vetült rá, ahogyan Hana lépett közbe. Szó szerint nekiugrott a bestiának, még ha az nagyobb is volt nála, ahogyan lerántotta őt Ishida-ról és megakadályozta abban, hogy kettéharapja a meglepett Kurono-t. A két sárkány viadala egy pillanatra esélyt adott Kurono-nak, aki hátrahagyva a két kardját, egy szempillantás alatt vitte hátrébb a két „társát”, ahogyan hatalmas puffanás közepette látták, ahogyan a másik sárkány a földre puffan és Rejhu a sárkány nyakára lépve, éppen bevégezni készült őt.
Több sem kelet Kurono-nak aki a Raiton:Raiken-nel aktív állapotban vágta orron a hatalmas sárkányt, ahogyan az az kissé meglepődve billent meg, hiszen az Aktív villámpajzs mellett elég kellemlen támadást kapott be az órára. De hogy ezt hogyan használják ki a shinobik, az rajtuk áll!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Pént. Dec. 24 2010, 20:38

A sárkány nem reagált a pikelyek átszúrására, szóval ne mtalált el fontos ideg szállat, így meg csak bögöly csípésnek vette az egészet, viszont Hana kisegítette őket, bár szorólt helyzetbe került Rejhu lába latt kötött, ki aki végezni akar vele.
~Hana utazásra való, nem pedig harcra, miért válalta el.~
Kurononak sikerült találatot bevinnie a Raiton: Raikennel, és ezzel meg tudta zavarni a sárkányt, kibillenteni az egyensúlyából.
Ez idő alatt, Hana pukkan és vissza tér otthonába, nem árt neki egy kis pihenés. Ishida és Futsu biztonságos helyen vannak, így Kurono bevetheti legpusztítóbb jutsuját.
~Csak úhy verhetem meg, ha megakarom ölni. Taijutsu nem árt neki, szóval csak a ninjutsu jöhet szóba.~
Gondolkodik el, amíg elvégzi a képzpecséteket.
-Raiton: Raien.-
Mondja ki a jutsu nevét, és a kezében megjelenik, egy villám labda, ami erősen szikrázik, még a vak is látja, hogy veszélyes, még egy Rasengannal is fel ér, persze nem elemi változatban. Kurono újra shunshin-t alaklmaz, hogy a gyorsasága meglegyen. A teste egyre jobban kezd hozzá szokni a jutsu használatához, ami jó jel, és ezt a fejlődési ütemet nem szeretné abba hagyni. A gyorsaságával, most Rejhu mellkasa felé szalad, a lábain felszaladva, a mellkas jobb oldalán próbál találatot bevinni, messzebb a szívtől. Ez a jutsu szét roncsol mindent, így ha betalál Rejhu nem igen tud felkellni, majd ,de az esélye meg van rá. Termetéből adódóan, viszont Kurono akkor sem fogyott ki a tervekből.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Ishida on Szomb. Dec. 25 2010, 14:36

Az események gyors fordulatot vettek. Mondhatni helyet cseréltem Hanahval aki szorúlt helyzetbe került. Kurononak hála sikerült megúsznia, majd Kurono meg is sebesítette Rejhut. Az események folytán kezdtem feleslegesnek érezni magam. Biztonságba kerültem Futsu val együtt. Kurono intézkedett, és inkább nem akartam közbe avatkozni valamilyen vakmerő hülyeséggel nehogy Kurono megsérüljön csak mert játszani akartam a fejem. Az is lehet, hogy véletlen engem találna el a jutsujával és annak nem örülnék. De annyit megpróbálhatok, hogy elterelem Rejhu figyelmét, hogy Kurono tökéletes pontossággal vigye be a találatot. Megpróbálok egy Tsuugaval a fejére támadni hátulról, ha nem is találom el remélhetőleg annyi időre elvonja a figyelmét, hogy Kurono terve kiviteleződjön. Ha elcsap a kezével a helyettesítő jutsuval igyekszek kicserélni magam egy sziklával, hogy ne vágjon a falnak vagy ne vágjon ketté a karmaival. Ha eltalálom a fejét akkor a feje tetejénél a Tsuugaból gyorsan kilépve még egy Óriás Levél forgószél // Konoha Gouriki Senpuu-t mérni a fejére ez remélhetőleg add akkora löketet a fejének, hogy megszédüljön.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Hétf. Dec. 27 2010, 11:14

Rejhu kissé oldalra dőlt, ahogyan a következő pillanatban már meg is támasztotta magát egy kiálló sziklán, ahogyan a szemei vérben áztak. Mérges volt, hogy ennyire lebecsüli egy ember és azért, mert tisztán érezte, hogy veszíteni fog. De ennek ellenére nem adta fel, nem adhatta fel és ezt ti is tudtátok.
- Ne becsülj alá ember! -kiáltotta el magát, ahogyan a száját hatalmasra tátva nem volt ideje a tűztechnika létrehozására. Ishida Tsuuga-ja telibe kapta őt, ahogyan a lángok végigperzselték a falat, megolvasztva még a köveket is, de késő volt. Kurono már felfelé szaladt az állat hasán, ahogyan a keze körül lévő gömb baljóslatúan vibrált. És nem állhatta útját semmi sem. Rejhu karmai között tisztán úszott át egy pillanat alatt Kurono, ahogyan a következő pillanatban telibe kapta a sárkányt a támadása.
Az állat megbillent, ahogyan hátradőlve elnyűtt a földön. Kurono keze és lába is fájt, a villámfeloldás pajzsa ezúttal komolyabb károkat okozott mind várta. A lábba megégetek, villámchakra mely stimulálta az izmokat váratlan mellékhatás volt. Még nem volt profi a technika alkalmazásával, de ez volt a legkevesebb.
- Győztetek emberek! -mondta elnyüt hangon a sárkány, ezzel fejezve ki a vereségét.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Hétf. Dec. 27 2010, 12:32

Kurono egy mosollyal nyugtázza a győzelmet, amibe Ishida nagyban hozzá járúlt. Ez egy jó csapat munka volt. Kiválóan össze illenek. Mindketten gyorsak, Kurono távolsági, Ishida közelharci beállítotságú. A Raiton no Yoroi a vártnál rosszabb mellékhatású volt.
~Úgy látszik. A kelleténél több chakrát fektettem bele.~
Gondolja magában, ahogy elnézi a kissé megégett testrészeit. Kurono feloldja a jutsut, ahogyan a Tako Uwagi no jutsut is. Így színe újra emberies.
-Kiváló csapatmunka volt Ishida. Nélküled sokkalta nehezebb lett volna, sőt talán nem is sikerülhetet.-
Jegyzi meg testvérének, aki talán még súlyosabb sérüléseket szenvedhetett, mint ő. Kurono elővesz egy tekercset, amit felold. A tekercsben egy nagyobb tekercs található.
-Mivel nyertünk, így áld a szavad.-
Húzza ki a tekercset, ahol több helyen vérrel aláírt nevek vannak. Ezek mind sárkányok nevei.
-Köszöntünk a családban. Te nagyon erős vagy, az ilyen sárkányok képességeire, nagy hasznunk lesz, és remélem, majd jól kijövünk egymással. Amit tudnod kell. Tőlünk nem átlagos idézést kapsz. Mi nem vért áldozzunk, hanem könnyeket. Ez talán egy érzelmi kapocs is az idézett sárkányaink között.-
Mondja az információkat Kurono, és várja, hogy Rejhu írja alá a tekercset, amit ezek után nem pecsétel vissza, hanem a hátán hordja, és a fenekéig jóg le vízszintes helyzetben (lásd. Naruto)
-Ishida hozzád viszont nem véletlen jöttem. Szeretném, ha társam lennél, és csatlakoznál a szervezethez, amiben én vagyok. Elveszett és vándor ninjákat tömörít magába, akik Kirigakure szolgálatában álnak.-~Egyenlőre.~
Jegyzi meg magában.
-Na mit felelsz. Tesó.-
Mondja ki azt a fontos infót, amiről Ishida eddig nem tudhatott. Kurono kiderítette, hogy Ishida a testvére, és ezt az is jelképezi, hogy nála van a Raiken testvére, amit csak eltűnt testvére birtokolhat.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Ishida on Hétf. Dec. 27 2010, 21:17

A terv sikeresnek bizonyult és nyeréssel nyugtáztuk a harcot. Kissé háttérbe szorítva éreztem magam, mert Kurono vitte be a végső csapást, de azzal, hogy azt mondta nélkülem lehet nem sikerült volna, felidézte bennem, hogy amíg ő nem jött, egyedül is elvoltam.
-Soha jobbkor.-huppantam ülő helyzetbe, majd enyhén a szám szélét felhúzva mosolyogtam egyet Kurono felé.
-Nem kis szintű technikának tűnt amit bevetettél, bár ha jól látom nem volt hátránytalan.
Ezek után végigpásztázom Futsut, hogy vannak-e komolyabb sérülései ami azonnali ellátást venne igénybe, de szerencsére csak kisebb felületi sérülések meg a kimerültség, de remélhetőleg, majd egy kis pihenés helyre billenti. Amit Kurono bevetett ráébresztett, hogy a régen látott gyerekből igencsak komoly ninja vált. Mintha lehagyott volna erő szinten ami nem jelent mást mintsem a közeljövőben erősebbé kell válnom mint ő. Kurono elővette a pecsételő tekercset és intézte a dolgokat. Intézett néhány szót a sárkányhoz és nekem is mondott pár dolgot.
-Szervezet?...Kirigakure?...Nem is tudom Konoha nem nagyon örülne.-komolyodott el a tekintetem.
A következő mondat kissé megindította az emlékek felidézését, mert a mondatban szereplő szót nem szokták nyelvbotlásként kimondani. A szó pedig nem volt más mintsem, hogy tesó.
-Te...tesó?-kérdeztem vissza meglepődött hangnemben.
-Ez most véresen komoly?...szóval egy vérből származunk...azt tudtam, hogy a felmenőink...szóval tesó.-szedtem össze magam.
-Tudod mit mivel a családom nem volt a legjobb és nem maradt senkim csak Futsu, ideje újra éleszteni a klánt. Ketten vagyunk és ha jól emlékszem te is meséltél másokról...mi pedig újra élesztjük a klánt és megszületik egy új élet, egy új világ...és nem tűnünk el némán a semmibe. Tetteinkről énekek szólnak majd és hírünk bejárja az egész világot.-mondom miközben felállok jobb kezem kissé előre nyújtom, majd ökölbe szorítva kinézek a kürtőn át az égre.
-Mindenki ismerni fogja a klánt...minek neve...HAZUKAGE.-a kis beszédem végén leengedem kezem Futsut a hátamra veszem (ha felébredt akkor mellém sétál) és indulhatunk is bármerre visz az út.
-Ne időzzünk sokat. Rejhu örülök, hogy megismertelek és köszönöm, hogy velünk vagy.
-Ideje megismernem a te megnevezett szervezetedet. Mit is mondtál mi a neve?-kérdezek rá kifelé sétálva.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szer. Dec. 29 2010, 09:55

Kurono a homlokát fogva hallgatja Ishida idióta szövegét, inkább szónoklatát, de utána a lényegre tudott térni.
-Még nem mondat. A szervezett neve Bishamon.-
Jegyzi meg kicsit komorabban.
-Amúgy jah. Én is terveztem, hogy helyre hozzom a klán sorsát, de felhagytam vele. Annyira szét vagyunk szóródva, hogy lehetetlen egyesíteni a klánt ilyen háborús időben. Nem tudok bemenni egyik ellenséges városban sem, mikor ott laknak páran a klánból. Felejtsd el az egészet. Mi együtt vagyunk és kész. Ha vége a háborúnak, na akkor gondolkodhatunk rajta.-
Mondja az ő oktató beszédét. Ishida most hallhatja, hogy Kurono kissé megváltozott. Komolyabb lett az idők során.
-Most első dolgunk, hogy elmenjünk a Hang országába, ahol szövetséget kell kötnünk Kabutoval. Gondolom hallottál már a nevéről.-
Mondja Ishidának, mosolyra húzva a száját.
-Mindent a legnagyobb titokban. Más falvak nem tudhatnak róla, de még Kirigakure sem. Ez a szervezet kis saját játéka.-
Mondja Ishidának az infókat, majd kézpecsétek sorozatát végzi el.
-Kuchiyose no Jutsu.-
Mondja ki a jutsu nevét, és most nem Hanát idézte meg, mivel sérült, hanem Godant a másik tűz sárkányt, Rejhu mellet.
-Gyere Ishida. Vagy külön járattal mész?-
Teszi fel a kérdést, hisz ő is tud ilyet, csak ahogy látja nem szereti használni. Ha mindketten felszálltak egy sárkányra, vagy épp Gondanra, akkor elindulnak a Hang országa felé.
-Ishida láttam taijutsut használsz. Mi lenne ha egyszer megtanítanálak a Tako Uwagi no jutsura, arra amivel át tudtam menni a tűzgolyón olyan hatásos védelem.-
Jegyzi meg míg repülnek, és várja a bratyó válaszát.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Ishida on Csüt. Dec. 30 2010, 22:05

Kifelé menet megtudtam a szervezet nevét. Nem tűnt ismerősnek bizonyára nagy körökben mozognak, gondoltam, majd fülvégre került úti célunk is a Hang országa Kabutohoz. A neve tényleg ismerős lehet minden komolyabb körben így ezért nálam is ismeretséget szerzett, hallottam nem semmi kis erejéről.
-Igen valóban hallottam már róla.-felelem a választ, majd én is enyhén rámosolygok mint azt tesók között szokásnak vélem.
-Titokban, ez csak természetes.-vettem komolyabbra a dolgot.
-Jó lesz nekem közös sárkányon, minek fárasszak még mást is, meg hát ki is merültem a harcban.
Szálltam fel Kurono mögé, majd felrebbentünk az égre és kezdetét vette hosszú és rejtelmes akcióban gazdag utunk. Kurono nem tévedett leginkább tényleg Taijutsut használok és az ajánlás, hogy megtanít nekem jutsut igencsak kedves és jó szándékú.
-Szívesen megtanulnám a technikát igencsak jónak tűnt.
-Ja és köszönöm.-mosolygok egyet.
-Kurono ami még érdekelne, hogy van-e olyan tagja a szervezetnek aki taníthatna nekem elemi jutsut. Az elemem szél, de csak egy technika van a tarsolyomban.-teszem fel neki a kérdést, hátha lesz majd kitől jutsut tanulnom.
avatar
Hazukage Ishida
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 530

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

kezdjük

Témanyitás  Gruczi Duneai on Hétf. Feb. 14 2011, 22:37

A még mindig fiatalnak mondható és erős harcos, Gruczi, az erdőségekben töltötte szabad idejét, mint mindig. Szokott helyén, ahol található volt egy kisebb erdős rész ahol tökéletesen lehetett alkalmazni rejtőző és darálós teknikákat, persze csak gyakorlás céljára, továbbá volt egy kisebb folyónak nem igazán nevezhető vízfolyás, ami tökéletes alapot nyújtott a víz alapú technikák alkalmazására. Emellett volt még egy mező, ami tökéletes volt a szunyókálásra és pihenésre, amit Gruczi gyakran szeretett használni, mivel sokszor edzés után ott éjszakázott. Most csak egyszerűen pihent a fa mellett, éppen hogy túl esett a mindennapi kocogásán, fekvőtámaszain és egyéb hasznos teendőin, jelenleg erőt gyűjt a keményebb magas chakra igényű technikáira, de közben belenyúlt táskájába (ami körülbelül mindig megtalálható nála edzés folyamán) elővett belőle egy kis flakonban vizet és kortyolgatni kezdte. Táskájában látszódik a maszkja amit ANBU küldetéseken köteles viselni, de szabadidejében nem szerette, mert zavarta abban, hogy érezze a levegő mozgását érezze ahogy a napfény fűti arcát, szóval egyszerűen érezze szülőföldjét.
avatar
Gruczi Duneai
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol dolga van!!


Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 720

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Konan1 on Kedd Feb. 15 2011, 16:28

Gruczi egy tökéletes helyet talált magának közel Konohához. Olyan területen vetette meg lábait amely ideális mind a pihenéshez, mind egy végletekig menő csatához. A madarak csicseregtek, a kis patakocska megnyugtatóan csordogált és még a nap is fényesen sütött nem is csoda, hogy a fiúférfi egy rövid, ám annál keményebb edzés után, behódolt kedvelt szokásának a pihenésnek. A közeli réten kiterülve pihentette szemeit, melyeket a nap hatalmas erőkkel bombázott, de ez nem zavarta Gruczit. Az idilli környezetből azonban hamar visszarántotta egy hang mely nem is olyan messziről jött. Amint a fiú kinyitotta a szemét, az eddig ékeskedő nap már nem is sütött olyan erősen a szemét, fényeit felhők sora takarta el. Amint a hang irányába nézett egy nőt látott meg maga előtt aki láthatóan bajban volt és teste telis-tele volt sérülésekkel.
- Segíts kérlek! Mondta neked nehézkesen és darabosan, ahogyan abban a pillanatban össze is esett a rét közepén. Innentől már csak a fiú döntése kellett miszerint, bele akar csöppenni egy izgalmas kalandba, vagy inkább elkerüli a segítségre szorultat.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gruczi Duneai on Kedd Feb. 15 2011, 17:52

Gruczi a fiatal ámbár máris jól képzett harcos, aki már kapitányi szinten van... most szabadidejét töltötte egy már jól ismert és megszokott fa tövében, kedvenc törzshelyén, ahol többnyire edzeni és pihenni szokott, most az utóbbi volt soros.
Lassan kortyolgatta a pici literes flakonjából a kellemesen hideg vizét és közben a tájat leste. Néhány kósza madár elsuhant a feje fölött akik játszottak a kellemes szellővel, ami egy kis port is szállított a levegőben, de hát ennyi kell. Gruczitól nem messze a vízfolyás nyugodtan hullámzott, csak néha egy két hal zavarta meg a hullámzást egy kisebb csobbanással.
Imádta így figyelni a világot, minden olyan természetes mégis mély csodálattal tudta figyelni környezetét és hallgatni az életet saját szülőföldjén.
Amikor ezt megunta nyakához nyúlt és megfogta az apjától kapott nyakláncát, behunyta szemeit és elmélyedt gondolataiban, közben élvezte ahogy a szél simogatja arcát és a nap melengeti a bőrét, tucatnyi gondolat cikázott elméje sűrűjében. Attól kezdve, hogy bezárta-e ajtaját amikor eljött otthonról, egészen addig, hogy mikor lesz már végre egy újabb küldetése. Nem mintha nem élvezte volna a pihenőjét, de hát mégis... nincs jobb egy izgalmakkal teli küldetésnél. Ahogy ott ült behunyt szemmel és pihent egyszer csak egy érdekes női hangra lett figyelmes.
"- Segíts kérlek! "
Gruczi ahogy kinyitotta szemét nagyon meglepődött. Teljes mértékben megváltozott az őt körülvevő környezet. Az eddig barátságosan repkedő madarak eltűntek, a gyenge hullámok felerősödtek és a friss hazai termésű levegő nyomott és nehéz lett, legalábbis Gruczi így érezte ahogy meglátott egy lila hajú nőt össze esni a mező közepén, akin messziről látni, hogy tele van sebekkel. Valószínűleg tőle jött a segítség kérés. Gruczi egyből elemezni kezdte a helyzetét.
*Ez nemjóóó! Ilyen közel a városhoz, ebből még nagy baj lehet. Segítenem kell neki, de azért nem árt vigyáznom lehet hogy nincs egyedül, bizonyára menekült, de az sem kizárt, hogy egy csapda és csak megpróbálnak kirabolni....*
Rengeteg lehetőség átfutott az agyán, de végül így döntött:
- Kage Bunshin!
Szándéka szerint létrehoz egy árnyék klónt, aki a nő segítségére siet, miközben az eredeti Gruczi befut az erdőbe egy helyre, ahol viszonylag jól eltud rejtőzni, majd a klón is és ő is aktiválja vérvonal képességét és pásztázni kezdik a területet. Közben a klón segítséget nyújt a nőnek.
avatar
Gruczi Duneai
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol dolga van!!


Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 720

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Konan1 on Kedd Feb. 15 2011, 20:07

A nő miután segítségért kiáltott, azonnal összeroskadt a fűben és elvesztette az eszméletét.Gruczi tétovázni kezdett és nem sietett egyből a segítéségre mert túlságosan is félt attól, hogy ez egy csapda vagy valami rossz dolog. Ezért inkább egy klónt hozott létre magából, míg ő maga az erdőben bújt el. A klón odasietett a nőhöz, felkapta magára és bevitte az erdőbe és ápolni kezdte. Az idő egyre csak telt és lassan a nő minden nagyobb sebe el volt látva. A klón látta rajta, hogy a sebek igaziak és még frissek, tehát valaki nemrég támadhatta meg őt, ám ennek a valakinek se híre se hamva nem volt. Az igazi Gruczi nem látott senkit sem a környéken a szemtechnikájával és az idő csak repült. A nő lassacskán, két óra "szundi" után felébredt.
- Köszönöm! Mondta egy kedves mosollyal a mellette lévő klónnak, ahogyan megpróbált felülni, de a fájdalmai nem engedték ezt neki. - Ittetetete... Fájlalta minden porcikáját. - Morgana a nevem. Örvendek! Köszöntötte a megmentőjét és egyúttal be is mutatkozott neki. Nem volt egy szokványos neve, ezt már első hallásra is megállapíthatta a fiú. - Úgy tűnök, mára már sehol sem vagyok biztonságban előle. Mondta a nő miközben elhajtotta a fejét és a mondatából jól kivehetően egyetlen személyre célzott. Mindeközben a nap újra kisütött és a madarak csicsergő hangja is újra visszatért az eddig élettelennek tűnő erdőbe. A kis patak is az előbbi hevessége ellenére ismét nyugodtan csordogált. A veszély immáron teljesen eltűnt és a kis idilli környezet újra a régi lett.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gruczi Duneai on Kedd Feb. 15 2011, 20:51

Gruczi klónja amint kibújt a saját kis füst felhőjéből, már egyből futott is a nő felé. Gyors körbe nézett, de mivel konkrét mozgást nem látott, így a klón is megnyugodott és vállára kapta a nőt, majd bevitte a fák közé, mivel alapvető tényező, hogy ilyen esetben nem a mező közepén próbálja az ember megvédeni magát. A klón gyorsan lefektette egy nagyobbacska fűcsömó félére, hogy nehogy elfeküdje az icci-picci hátát, mert hát kár volna érte, majd elkezdte ellátni sebeit.
Grucziról tudni illik, hogy kiválló felderítő és harcban se utolsó, de medikus képességei nem a legjobbak, szóval a saját suta módszerével tudta csak lekezelni a sebeket, ami éppen csak annyit ért, hogy ne történjen nagyobbacska baj a lánnyal, viszont a figyelme egy cseppet se lankadt még a klónnak se, de egyszerüen senkit nem talált a környékben. Az idő telt múlt, de nem történt semmi a nő aludt és aludt... ééééés még mindig aludt, de AZTÁN.. még aludt egy kicsit, majd felkellt körülbelül két óta elteltével, de ez a két óra Gruczi fejében, körülbelül két hétben játszodott le az izgalom és kiváncsiság miatt, de mivel Gruczi nem akart elvetemülten és megbotránkoztató módon érzéketlennek tűnni azzal, hogy elkezdi kérdésekkel bombázni, így inkább csak nézte a lányt és várta, hogy az csináljon valamit. Beszélni kezdjen, vagy valami hasonló és sikerült is a lány beszélni kezdett.
-Köszönöm!
Majd egy kis mosoly jelent meg az arcán, ami kifejezetten aranyos lett volna, ha nem lenne teli sérüléssel szerencsétlen leányzó. Ezután megpróbált felkellni, de nem nagyon sikerült neki, de a hang amit kiadott elég mókás volt. "Ittetetete...." Gruczi majdnem mosolyogni kezdett, de valahogy nem volt annyi bőr a képén, szóval inkább csak várta a fejleményeket, majd legnagyobb meglepődésére a fiatal shinobinak, a lány teljesen barátságos volt és még be is mutatkozott.
"-Morgana a nevem. Örvendek! "
A lánynak nem volt valami gyakori neve, ez Gruczinak ez első hallásra feltűnt. Így egy piallanatra el is merült a gondolataiba.
*Talán nem is a tűz országában született csak beszökött és a kollegák próbálták meg elkapni vagy csak egyszerüen nem szokványos a neve... de elég érdekes egy helyzet ez....*
Lehet, hogy a fiatal harcos egy kicsit üldözési mániás, de a sok sok éves tapasztalat alapján muszály ilyennek lennie, de nem volt idelye tovább gondolkozni mivel a lány újra beszélni kezdett:
- Úgy tűnök, mára már sehol sem vagyok biztonságban előle.
Gruczi meg akarta kérdezni, hogy kitől, vagy esetleg miért, de nem bírta megtenni, mivel a természet közbe szólt, amitől Gruczi úgy érezte muszály megállnia egy két nagy levegőre. Újra kisütött a nap, a madarak újra repkedtek és a felkavarodott folyócska is megnyugodott.
*Na jó, az már biztos, hogy ez így nem normális dolog... van valami nagyon különös ebben a lányban, csak még nem tudom hogy micsoda, de lassan rájövök...*
Gondolat menete során eszébe jutott, hogy még be se mutatkozott, sőt még igazán megse szólalt, úgyhogy lassan idelye lenne valamit lépni.
-Üdv! Én Gruczi vagyok, neked meg nem kéne mozogni... inkább ülj le és pihenj még egy kicsit, amíg engem látsz addig ne fél... inkább meséld el mi történt.
Közben magabiztos arcot vágott és próbált megbízható kisugárzással nézni a lányra, hogy az tényleg nyugton maradjon és elmondjon neki mindent, hála istennek az Ondogan segítségével kitudta szürni, hogy az emberek hazudnak, avagy nem. Úgyhogy nagyon nyugodt volt,de figyelme nem lankadt egy pillanatig sem.
avatar
Gruczi Duneai
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol dolga van!!


Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 720

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Konan1 on Szer. Feb. 16 2011, 08:31

A lány bemutatkozott mire a megmentője egy kicsit elkalandozott és már-már túl sokat is gondolkozott azon, hogy mit kereshet ő itt ilyen állapotban. A sok gondolkodást meg lehetett volna spórolni egy egyszerű kérdéssel is "mi történt veled?", bár ez a kérdés nemsokkal a nő szavai után el is érkeztek, hisz a mondata alapján tudta, hogy ki támadta meg őt. A nő erőt vett magán és a fájdalmak ellenére is felült, ahogyan egy közeli fa törzséhez mászott és annak nekidűlve kezdett el beszélni Gruczinak.
- Ne aggódj a sebeim miatt, nagyon gyorsan tudok gyógyulni, nálunk emiatt én kész csodabogárnak számítottam. Mondta Morgana, hogy megnyugtassa megmentőjét valamelyest. - A nővérem támadott meg engem. Mondta ki egyszerűen az igazságot ami lesújtó lehetett hallani, elvégre melyik az az elvetemült nővér aki ilyen sebeket ejt testvérén. - Már évek óta elszöktem otthonról... Nem bírtam elviselni az ott lévő eszméket. Borzasztóak voltak és borzasztó dolgot csináltak, mind velem mind mással. Ekkor a nő lehunyta szemeit és folytatta a beszédet. - A nővérem rendíthetetlen híve annak az ocsmány eszmének melyet a családom képvisel és a megszökésem óta üldöz engem, hogy ne tudja senkinek se szólni, mi folyik nálunk. A nővéremet Kayle-nak hívják és megfogadta, hogy az eszméjük védelme érdekében elpusztít engem.
Morgana pontosan végigecsetelte, hogy mi történt vele és, hogy miért üldözik őt és Gruczi a szemtechnikájának köszönhetően megállapíthatta, hogy a nő igazat mondott és ismét egy gondolkodásra ösztönző nevet halhatott hősünk. Kayle.
Azonban nem sok ideje volt a fiúnak a gondolkozásra, mert azt egy erőteljes hang megzavarta.
- Morgana! Itt és most meghalsz! Érkezett a hang az erdőn túlról, ahogyan a mezőn sétálva egy aranyozott páncélba borított személy közeledett, jobb kezében egy hatalmas karddal.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gruczi Duneai on Szer. Feb. 16 2011, 12:49

A fiú gondolataiba mélyedt, de rájött, hogy igazából teljesen fölösleges ilyen szinten elkalandoznia, miután feltette a kérdését és a lány válaszolt rá.
"- Ne aggódj a sebeim miatt, nagyon gyorsan tudok gyógyulni, nálunk emiatt én kész csodabogárnak számítottam. "
Gruczi észlelte hogy sebei gyorsabban gyógyulnak, mint egy átlagos embernek, de ez fölött elsiklott, mivel már annyi mindent látott, már semmin se lepődik meg, vagyis hát van amin igen, erre gyorsan rá is kellett jönnie, miután a lány folytatta mondandóját.
"A nővérem támadott meg engem....Már évek óta elszöktem otthonról... Nem bírtam elviselni az ott lévő eszméket. Borzasztóak voltak és borzasztó dolgot csináltak, mind velem mind mással."
Ezen mondtatok után a lány lehunyta a szemét, látszódott rajta, hogy lelkileg egy kicsit össze van törve ebből kifolyólag, de nem is ez volt a főgond, hanem Gruczi eddigi élete miatt most átadta magát emlékeinek, érzéseinek és gondolatainak.
*Hogy képes valaki bántani a saját testvérét? Én azért léptem shinobi pályára, hogy a családom gyilkosát megtaláljam és meg bosszuljam a testvéremet és a szüleimet!!! Ő pedig a saját testvérét próbálja lemészárolni! Hogy lehet ilyenre képes egy ember??*
Grucziban kavarogtak az érzések, de próbálta magát nyugtatni, mivel végre megtudta ki az ellenség és így már számított arra is, hogy harc fog bekövetkezni.
*A nővéremet Kayle-nak hívják és megfogadta, hogy az eszméjük védelme érdekében elpusztít engem.*
Ezektől a mondatoktól Gruczit elkapta egy undor, egy nagyon erős inger és egyfajta gyűlölet "Kayle" iránt, aki nem hogy megvédené testvérét, hanem állatként vadászik is rá. A fiatal kapitányban kavarogtak az érzései, agyában egy kisebb fajta káosz keletkezett, de ezt nagyon gyorsan helyre kellett tennie, mivel egy újabb hang megzavarta.
"- Morgana! Itt és most meghalsz! "
Érkezett egy hűvös, szürke hang az erdőn túlról, egyenesen a mezőről. Gruczi abban a pillanatban átállt a veszélyhelyzethez legalkalmasabb stílusba és elővette a már jól ismert higgadtságát és tiszta fejjel elkezdte vizsgálni a környezetét.
*Tökéletes helyszín ez a számomra, ha harcra kerülne sor... de előtte kellene egy kis idő, hogy feltudjam mérni az ellenség harc modorát, vagy legalábbis Morganatól kéne megtudnom néhány fontos infót, szóval fel kell egy kicsit tartanom, addig amíg a lánytól néhány lényeges információt még nem tudok..sőt még azt is meg kell tudnom, hogy a lánynak milyen harci képzettsége van....*
Gruczi agyában cikáztak a lehetőségek, hála istennek nem volt rosz stratéga, gyorsan tudott reagálni körülbelül bármilyen lépésre lehetőségei szerint a legelőnyösebb verzióban.
A leendő ellenfelét még csak most vette jobban szemügyre. A nő aranyozott páncélt viselt és jobb kezében volt egy hatalmas kard, amiből kifolyólag Gruczi arra a következtetésre jutott, hogy közelharcba nem kéne vele keverednie, mivel egy esetleges suhintás azzal a karddal nem volna előnyös. Viszont a páncél előnyt jelenthet az összes villám elemű technikánál, mivel a fém páncélzat szereti a szikrákat. Ez nem hátrányos, mivel Villám bomba jutsujával távolról is könnyedén sokkolni tudja, ha szükséges, így még nem is keveredne vele közelharcba, de viszont az időt húznia kell amíg még egy kis információt kiszed a lányból. Megakart szólalni, hogy "Ott állj meg ahol vagy" vagy valami hasonló, de nem tudta hogy a nő látja-e őket, mert ha nem akkor ezzel a szócskával megadná neki a helyzetüket, szóval inkább csöndben maradt és csöndben odasúgta halkan a lánynak:
- Segítek, megvédelek akár az életem árán is ha szükséges, de informálj egy kicsit... milyen szintű harci képzettséggel vagy ellátva? És ami fontosabb Ő milyennel van ellátva, de nagyon fontos, hogy halkan mond, hátha még nem vett észre minket.
Suttogta a lánynak a klón és várta a reakciót, közben az igazi Gruczi tisztes távolságból várta, hogy mi történik, de tekintettel arra, hogy ugyanolyan gondolatai vannak, mint a klónnak, megbeszélés nélkül tudta, hogy valószínűleg szükség lesz a villámbomba teknikájára lesből, szóval felkészült, hogyha szükséges azonnal képes legyen reagálni. A klón pedig készült, hogy esetlegesen egy Suiton: Mizurappa jutsuval rálőjön, ha eltalálja, az csak erősíti az esetleges Villámbomba jutsu erejét, ha nem akkor pedig tökéletes figyelem elterelés, DE addig amíg nem muszáj nem akarja elkezdeni a harcot.


//boocsss.. lehet egy kicsit káosz, cseten ott vagyok értelmezési szótárnak Smile //
avatar
Gruczi Duneai
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol dolga van!!


Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 720

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Konan1 on Pént. Feb. 18 2011, 08:42

A fa tövében pihenő no csak hallgatta az eseményeket, tudta hogy ebből a helyzetből nehezen fog kikeveredni. Arcán lehetett látni az aggodalom jeleit és azt is lehetett látni, hogy nagyon gondolkozott valamin. Talán a menekülési úton? Nem, sokkal inkább azon amit a "megmentője" tett fel neki.
- Engem nem a harcra neveltek, sokkal inkább azt a célt szánták nekem, hogy hirdessem azokat az elfajult eszméket. Közölte a lány amiből már le lehetett szűrni a választ. - Ellenben Kaylet végig edzették, a "szent" harcra nevelték. Nagyon erős, uralmában áll minden ami tűz, sokan a mennyei lángok birtoklójának is nevezik. Suttogta halkan a fiúnak. - Viszont van egy gyengéje, nem bírja az elektromosságot és ezért hordja az aranyszínű páncélját, mely olyan fémből készült ami egyáltalán nem vezeti azt. Mondta lehangoltan a fiúnak, majd felállt a fa törzsétől. Az eddig rárakott kötéseket leszedte magáról és a sebek melyek az imént még súlyosak voltak, immáron teljesen eltűntek.
Mindeközben Kayle már nem csak egy helyben állt a rét közepén, immáron meg is indult és az útiránya az erdő volt, pontosan az a hely ahol Morgana volt. - Tudom, hogy ott vagytok! Kiáltotta el magát ahogyan egy pillanat alatt eltűnt még az Ondogan elől is. Olyan látványt nyújtott, mintha egyszer csak teste szétmosódott volna a réten és helyette nem maradt semmi. Pár pillanattal később újra feltűnt, de akkor már egyenesen Morgana mellett állt és Kayle lesújtott. Hatalmas kardja meglendült és miután megállt csak egy apró pukkanást lehetett hallani és Gruczi ekkor már tudta mi történt. Nem Morganara csapott le először, hanem a mellette álló klónra akinek esélye sem volt elkerülni a csapást, így az tökéletesen ketté vágódott. - Nem fogom hagyni, hogy azt tedd amit akarsz! Mondta a nő ám ezúttal kedvesebb hangnemben, majd a kardja a magasba lendült.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gruczi Duneai on Pént. Feb. 18 2011, 14:43

Gruczi várta a lány reakciót, amit hála istennek, nagyon gyorsan meg is kapott, bár nem pont olyan formában, ahogyan várta. A lány elmondása szerint körülbelül semmilyen harci képzettsége nincs, ellentétben a testvérével, akiről mint kiderült egy tűz specialista.
"-...sokan a mennyei lángok birtoklójának is nevezik..."
Ami nem nagyon javított a helyzetén, habár tudott védekezni tűz elemű technikák ellen, viszont Gruczi első hallásra nagyon megörült, amikor halotta, hogy a lány gyengéje a raiton elem, ami a fiatal kapitány erőssége, mivel eredetileg chakrája ehhez az elemhez húzódott, viszont nagyon lelombozódott, amikor meg tudta, hogy az a páncélzat ami rajta van lényegében ennek a gyenge pontnak a kiküszöbölése. Ahogy ezt elmondta a fiatal harcosnak a lány, felállt a fa törzsétől és leszedte az eddig rajta található kötéseket.
*Remek, miért is volna egyszerű.... röviden.. le kell szednem róla a páncélt, utána nyert ügyem van, de így hogy a lánynak semmilyen képzettsége nincs, bukó az egész...*
Folytatta volna gondolat menetét, de nem volt több ideje gondolataiba mélyedni, mivel Kayle a rét közepén megindult feléjük és ennek hangot is adott, ráadásul, elmondása szerint, pontosan tudta is, hogy hol vannak, ami be is bizonyult, mivel pontosan feléjük indult meg, de valamilyen érdekes technika segítségével, nem ám gyalog, eltűnt, de olyan szinten, hogy Gruczi az Ondogannal sem volt képes észlelni, ami már régen rossz, hát még az milyen kellemes lehetett, amikor észlelte, pontosan a lány és a klón mellett. Első lépésként egyből jött egy suhintás a karddal, ami nem meglepő módon Gruczi klónját találta el, aki ebből kifolyólag azonnal el is tűnt egy kisebb füst felhő és egy halk pukkanás kíséretében. A csapást elkerülése, a klón szemszögéből, esélytelen volt. Ez a váratlan fordulat a fiatal hőst azonnal gondolkodásra kényszerítette, amit muszáj volt elég gyorsan végrehajtania:
* Ez meg mi volt????? A fenébe nincs időm gondolkozni, Morgana ott van védtelenül, valamit tennem kell, nem hallhat meg még egy ember az én hibámból!!!!*
Gondolta, miközben érzései a felszínre törtek, de nem volt sok ideje gondolkozni, habár neki ez így is elég volt. Agyában cikáztak a lehetséges variációk, hogyan is tudná megvédeni a lányt, de ez persze mind a másodperc tört része alatt, mivel nem nagyon volt idő az apróságokra. Muszáj volt cselekednie, ráadásul minél előbb. Egy klónt akart idézni, de jelen helyzetben nem nagyon volt ideje, mivel Kayle kardja már a levegőben volt és csak egy suhintás választotta el Morganat a biztos haláltól.
-Shunshin no Jutsu!
Reflexből adott magának egy kis tempót, hogy minél előbb odaérjen. Úgy neki iramodott, mintha a saját élete lenne a tét, remélve hogy még nem időben képes lesz odaérni. útközben kézjelekbe kezdett és elordította magát, csak azért, hogy Kayle figyelmét magára terelje és a lány ne halljon meg, de mindezt csak azután, hogy a jutsuját sikeresen aktiválta:
-Föld Stílus: Ököl Jutsu!
Ahogy ez sikerült neki elordította magát, olyan hangosan, ahogy csak tudta, ami a torkán kifért, remélve, hogy a nő védekező állást vesz fel inkább és nem öli meg a lányt, de még ha suhint is egyet kicsinek nem mondható kardjával, akkor is van esélye oda érni és egy nagy ütéssel megsuhintani a nőt, lehetőleg úgy, hogy sikerüljön leverni azt a csili-vili pajzsot a nőről.
* Kis szerencsével megtudom védeni Morganat is, de még Kayle pajzsát is szét tudom csapni, így nagy előnyhöz tudnék jutni.*
Futottak át ezek a gondolatok az agyán, miközben ész nélkül szaladt a nő felé, most már elég agresszív stílusban.

avatar
Gruczi Duneai
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol dolga van!!


Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 720

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Konan1 on Pént. Feb. 18 2011, 16:35

Kritikus pillanathoz ért el a történet. A főhősön, már ha Gruczit lehet annak nevezni, gyorsan kellett reagálnia vagy még egy embert elveszít amit ő maga sem akart. A kard a levegőben volt és azzal egyetemben már a shinobi is hatalmas sebességgel repesztett Kayle felé. Keze körül eközben földdarabok jelentek meg amelyek lassacskán befedték az öklét, majd elkiáltotta magát melynek nagy szerepe volt Morgana megmentésében. Kayle azonnal felfigyelt a kiáltásra és nem csapott le fegyverével, sokkal inkább meglepődött azon, hogy a fiú életben van, vagy hogy rá mert támadni. Meglepetésében nem is nagyon tudott mit kezdeni a körülötte kialakuló helyzettel és Gruczi szó szerint belerepült a páncélos nőbe. Kayle az ütés hatására messzire repült, fejéről aranyozott sisakja leesett és erős arany páncélja megrepedt. >>KATT<<
A fejlődésben lévő, ám gyengének nem mondható shinobi most láthatta először annak az arcát aki Morgana életére tört. Gyönyörű kék szemei voltak és középhosszú aranyló haja. A nő nagy levegőket vett, láthatóan megviselte őt az előző támadás. Azonban valami furcsa dolog is történt miközben Kayle a földön feküdt, e furcsa dolog amit Gruczi nem igazán tudott hova tenni. Egy egészen rövidke pillanatig a nő hátán megjelent valami fehér folt, valami fehér alakzat, de mielőtt jobban megtudta volna nézni a fiú, az el is tűnt a szeme elől.
- Ne állj az utamba! Jelentette ki mérges hangon, ahogyan lassan felállt a földről és ismét megszorította kardját. - El kell pusztítanom azt az áruló és ha az utamban állsz akkor te is vele pusztulsz! Kiáltotta el magát, ahogyan fejét láthatóan elborította a düh és minden erejét bevetve támadt Morganara.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gruczi Duneai on Pént. Feb. 18 2011, 17:41

A fiatal kapitány ötlete sikeres volt. Az elsöprően erős saját technikájával sikerült eltalálnia a nőt, olyan szinten belerohant, hogy a nő hátra repült, méghozzá nem is olyan nagyon kicsit. Így Gruczinak volt egy szabad pillanata pislantani egyet, de azt is megbánta, mivel a nő hátán megjelent valamilyen fehér folt, ami csak egy pillanatig volt látható, de már el is tűnt. Ezután a nő, azaz Kayle, miközben felkelt és az előző támadásból kifolyólag nagy levegőket vett, (ami mutatta, hogy azért elég rendesen meglepte a támadás,) megmutatta végre az arcát a kapitányunknak. A nő arca gyönyörű volt, aranyló haja csak kiemelte szeme kékségét, ráadásul így együtt, tényleg egy csodálatosan szép nőnek tartotta Gruczi azt a nőt, akit néhány pillanattal ezelőtt konkrétan kiütött. Gruczi egy pillanatra, amíg a nő felkelt, gondolataiba mélyedt.
*Ez így nem lesz jó, nagyon masszív az a páncél, tekintve hogy ez a technika nem szedte szét... ráadásul, mi volt az a folt a hátán?! Valami itt nagyon nem jó.. egyenlőre úgy tűnik, hogy gyorsabb nálam és valószínüleg, ha csak úgy emlegetik ahogy... lesznek még itt gondok ha sürgősen nem találok ki valamit...*
Gyorsan fel mérte a terepet, hogy a környezet milyen szinten tud segítséget nyújtani, de rájött, hogy jelen helyzetben konkrétan sehogy, de ekkor agyába ötlött egy konkrét gondolat.
* Nem tudok mást tenni, meg kell próbálnom lefogni, amire a legjobb módszer az lenne ha...*
Folytatta volna, de durván félbe lett szakítva azzal, hogy Kayle elkezdett ordítani és sprintelni egyenesen, a még mindig a fa mellett álló, Morgana felé, amit Gruczi nem szívesen nézett volna végig, így nagyon gyorsan kellett reagálni. Ráadásul az ellenséges nőt már a dühe hajtotta, látszott az arcán, hogy nem fogja feladni. Feje elvörösödött a dühtől, kardját olyan erősen megszorította ahogyan csak tudta, ez látszódott. Gruczi úgy gondolta, hogyha a düh elvakítja az nem biztos, hogy hátrányt jelent, de nem volt ideje filózni, csak másodpercek választották el attól, hogy még a jobbik esetben egy szép vágást kapjon, ezért inkább reagált. Leidézett két klónt:
- Árnyék Klón Jutsu
Mondta olyan halkan, hogy szinte nem is lehetett hallani. Így már hárman álltak, a két klón elővette, a fejenként kettő villám chakrára érzékeny katanáját és belevezették chakrájukat, amitől a pengék szikrázni kezdtek. A két klón neki iramodott így a nőnek, de céljuk nem a konkrét támadás volt. Nem, mivel annak semmi értelme nem lett volna, viszont, ha letudták volna fogni ketten, vagy esetleg ha még az egyik klón meg is semmisül, a másik képes lehet lefogni a nőt, vagy legalább a kaszabolással hátráltatásra bírni, a végeredménytől függetlenül, azaz sikerül lefogni vagy nem, az igazi Gruczi kézjelekbe kezdene és létrehozna egy németjuhász nagyságú szikrázó fenevadat, amit ráirányítana a nőre, de ha valami csoda folytán a nőnek sikerülne ezt kivédeni számítana rá és védekezne.
-Duneai stílus: //Szikrázó fenevad// Tobihikemono
avatar
Gruczi Duneai
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol dolga van!!


Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 720

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Konan1 on Szomb. Feb. 19 2011, 23:01

A dühtől elvakult Kayle hatalmas lendületet vett magán és megindult oda ahol éppen Morgana és Gruczi volt. Kardjával a kezében magabiztosan vágtázott előre, már csak egy csatakiáltás kellett volna és úgy tűnt volna fel mint valami egyszemélyes hadsereg. Hősünknek gyorsan kellett reagálnia, mert ha nem teszi akkor könnyen az életét is veszítheti, hisz látta mi történt a klónjával az előző csapás következtében. Mindeközben míg a két fél a nagy összecsapásra készült, az eddig makulátlan ég lassan elsötétedett, a madarak eltűntek fákról és már az apró bogarak sem adták ki a megnyugtató hangokat melyeket a természet hangjának vélnek sokan. Még a levegő is teljesen megállt, mondhatni vihar előtti csend.
Visszatérve a történethez.. Gruczi létrehozott két klón, melyek azt a célt szolgálták, hogy feltartsák Kaylet a pengéjük segítségével. Vakmerő gondolat volt, hogy fel tudják ketten tartóztatni őt, de végül is bevált a terv. A két klón rávetette magát a nőre, majd heves harcba kezdtek. Mivel ketten voltak Kayle ellen, így neki nem sok ideje marad arra, hogy tovább lásson a két klónon, hisz védekezni is nehéz volt a szikrázó pengék ellen. A Tobihikemonot sikerült létrehozni mely vágtába kezdett és célja nem más volt mint Kayle aki éppen a két klónnal harcolt. A nő erősen koncentált a két klónra, így az utolsó pillanatban vette csak észre a feléje száguldó valamit ami pontosan el is találta őt. Hatalmas villanás, majd szikrázás. Mást nem lehetett látni sőt hallani sem nagyon. A két klón, melyek lefogták Kaylet, a technika következtében elpusztultak, a nő meg felordított fájdalmában. Az elektromosság átjárta testét, mivel páncélja megrepedt, így volt ahol be tudott szökni. Miután a technika befejeződött, az áldozat térdre rogyott és teste körül még apró szikrák vándoroltak egyik helyről a másikra. Láthatóan magatehetetlen volt, mozogni is alig bírt és a kezén támaszkodott. Morgana információja nagyon is helytállónak tűnt. Már ha így szóba hoztuk, Morgana érdeklődő tekintetekkel fürkészte testvérét miközben odasétált Gruczihoz. - Minden poklok teremtője, ki téged szolgáltatik és erőt adatik! Súgta Morgana a fiú fülébe ahogyan hirtelen Gruczi körül egyfajta energiasugár jelent meg mely teljesen körbevette őt. Amint hozzáért a sugárhoz, éles fájdalmat érzett, de ami a legfontosabb, nem tudott átlépni rajta. Morgana hangosan felnevetett, kacagott testvérén és a fiún aki csapdába esett, majd egy széles mosollyal indult meg Kayle felé. - Köszönöm neked Gauri vagy ki vagy te... Kiáltotta el magát, ahogyan már nővére felett állt. Kayle nehézkesen megemelte a fejét, de ennél többet nem tudott tenni a támadás miatt ami őt érte.
- Istentől adatik és bukottak által elvétetik. Mennyek őrzője ki térdre kényszerült, s minden erejével megfeszült, immáron ereje engem szolgáltatik! Kiáltotta az égbe Morgana ahogyan kezét a magasba emelte és mintha fogott volna valamit. Gruczi nem tudott mozogni az energiasugár miatt, bár ennek ellenére mindent tökéletesen látott, bár nem értette mit tart a kezében Morgana, majd hirtelen minden világossá vált. Ismét megjelent az a fehér valami Kayle hátán és most már egészen pontosan ki is lehetett venni, hogy mi is az valójában. Szárnyak voltak, hó fehér szárnyak, melyeket csak a mennyek őrizői viselhettek. Ezek után érthető volt az a jelenség is mely a mezőn történt, amikor Kayle hirtelen eltűnt, majd megjelent máshol.
Morgana a kezében tartotta a szárnyakat, majd kezével azokat nemes egyszerűséggel levágta. Kayle fájdalmában felsikított majd összesett azon a helyen ahol volt, eközben pedig testvérét sötétség lepte el, mely oda és vissza cikázott rajta. Láthatóan új erőre kapott, melyet élvezett is. Elégedett mosollyal nézett még végül segítőjére.
- 3 nap mire a gyűlölet megveti lábát és a mostani világ melyet te is ismersz, elpusztul! Jelentette ki Morgana, ahogyan egy szempillantás alatt eltűnt az Ondogan elől is. Már nem volt a közelben, de a sötétség és némaság mely körülölelte a környéket nem látszott szűnni. Egyedül Gurczi volt az aki kiszabadult börtönébe a nő feltűnő távozása után és szabadon tudott mozogni. Innentől már minden a fiún állt, minek hisz, saját eszének, vagy a szemeinek.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

LF

Témanyitás  Gruczi Duneai on Vas. Feb. 20 2011, 12:09

A fiatal harcos azaz Gruczi, érzelmeitől egy kissé elvakultan, egy merész akcióba kezdett. Két árnyék klón segítségével próbálta Kaylet lefoglalni, amíg az eredeti Gruczi eközben néhány kézjel után sikeresen végrehajtotta a saját technikáját, a Tobihikemonot. A "szikrázó fenevad" száguldott az ellenfél irányába, aki a két árnyék klón miatt nem tudta előnyösen lereagálni a helyzetet, így a jutsu, azaz a szikrázó fenevad sikeresen célba ért. A farkas alakú víztömeg szétfolyt a nő testén, ami az elektromosságot felerősítette, így a nő felordított fájdalmában, ráadásul még egy ideig rángatózott is. Ez a kevert elemű technika keveri a víz elemet a villámmal, így hatása nagyon sokkoló tud lenni, ami látszódott is azon, hogy a nő nem nagyon kelt fel. Gruczi nagyon örült, sikerült egy újabb harcot megnyernie, egy újabb jó döntést hozott, így megmentve egy fiatal lány életét, aki most érdeklődő tekintettel fürkészte Kaylet, ahogy Gruczi közeledett felé, azután egy érdekes dolog történt. Gruczit nem kicsit, sőt inkább nagyon is átverte az eddig körülbelül mozdulatlan Morgana.
"-Minden poklok teremtője, ki téged szolgáltatik és erőt adatik! "
Súgta a lány egy laza köszönöm helyett a fiú fülébe, akit hirtelen egy fajta energiasugár vett körbe. Gruczi ebben a pillanatban mindent megértett, Morgana átverte. A fiatalon kapitányi szintet elérő shinobi próbált kiszabadulni az energiasugár "láncai" alól, de nem sikerült neki. Amint hozzá ért az energia falhoz, éles fájdalmat érzett és többnyire lehetetlen volt átlépni ezen a mezőn. Miközben a fiatal kapitány küszködött, Morgana hangosan felnevetett. Nem akármilyen nevetés volt, egy fajta pokoli avagy sátáni nevetés. Gruczi tudta, hogy rajtuk nevet, mivel az energia sugáron keresztül menni ugyan nem tudott, de mindent látott, így azt is, ahogy Morgana megindult a testvére, Kayle felé.
"- Köszönöm neked Gauri vagy ki vagy te... "
Grucziban fortyogott a dühe, folyamatosan küszködött az energiasugárral, de nem jutott egyről a kettőre. Megakart szólalni, de fölöslegesnek tartotta. Inkább csak küzdött a pajzzsal és figyelte az eseményeket, amik nagyon információ dúsnak bizonyultak. Ahogy Morgana odaért Kayle-hez, a földön fekvő lány az előző támadásból kifolyólag csak fejét tudta megemelni, de azt is éppen hogy. A következő pillanatban Gruczi számára világossá vált a helyzet. Kayle hátán, a már emlegetett fehér folt nem más volt, mint hófehér szárnyak "melyeket csak a mennyek őrizői viselhettek." Egy átlag ember biztos meglepődött volna, ha egy szárnyas embert lát, de Gruczi miután már találkozott a halállal, meg csodatévő főnixxel, így már egy szárnyas ember nem volt nagyon meglepő, de az viszont, hogy Morgana lényegébe levágta Kayle szárnyait, amitől a nő felordított fájdalmában, majd összeesett ott ahol volt, na ez eléggé rosszul érintette most Gruczit. Eközben Morganat sötétség lepte el, akár egy az ember körül repkedő Szent János bogár csapat, csak éppen ez nem fényt hozott, hanem sötétséget. Láthatóan a lányt nagy örömmel töltötte el, amiért Gruczit rászedte, hogy Kaylet üsse ki, így nyerve új erőt magának. Egy széles és gonosz mosollyal még ránézett Gruczira és csak ennyit mondott.
"- 3 nap mire a gyűlölet megveti lábát és a mostani világ melyet te is ismersz, elpusztul! "
Mondta az áruló lány, aki egy szempillantás alatt eltűnt, olyan szinten, hogy az Ondogan nem tudta észlelni, (náluk ez biztos családi szokás, hogy az Ondogan képtelen észlelni őket), de nagy előny volt, hogy amint a lány eltűnt az energia sugár is megszűnt, de a környék nem változott, most nem tűnt el a sötétség és a csend, ami nem volt valami bizalom gerjesztő jelen pillanatban. Gruczi ahogy szabadon tudott mozogni, gondolkodás nélkül megfogta az elméletileg eszméletlen Kaylet és egy fa tövéhez húzta. Próbált segíteni rajta, de nem nagyon tudott, úgy döntött az a legjobb, ha hagyja pihenni, bizonyára ő is ilyen gyorsan gyógyulós. Ezután Gruczi egy szemben lévő fához ment és neki támasztotta fejét, inkább neki csapta, mintsem támasztotta, de ez lényegtelen volt. Gondolatai és érzései cikáztak. Dühe és gyűlölete izzott ereiben. Még egy jó nagyot ököllel belevert a falba, azután próbálta nyugtatni magát.
*Jó, úgy tűnik a rossz oldalra álltam... nem... nincs olyan, hogy rossz oldal, csak jó vagy rossz döntések vannak és én rosszul döntöttem... a lényegen nem változtat... Nem hiszem el, hogy lehettem ilyen naiv, egy síros arcú kislány és már azonnal az orromnál vezet?! Mi lett velem?*
Gondolkozott miközben, egy a lelki ismeret furdalás által létrejött könnycsepp lefolyt az arcán. Gruczi nagyon sok érzelemmel volt ellátva, néha ez okozta a hátrányát. Ahogy ott állt a fa tövében, egy két könnycseppel, összerogyasztotta lábát megfordult és Kaylel szemben leült. Nem tudta, hogy mitévő legyen, hogy magyarázza meg Kayle-nek a helyzetet, ha az felébred.
*Jó, most megvárom míg felkel, megpróbálom elmagyarázni a helyzetet és segítek neki... az én hibámból nem lesz világvége az már egyszer biztos!!!!*
Gondolta, miközben kezét olyan erősen ökölbe szorította ahogy csak tudta. Körülötte, körülbelül szikrázott a levegő, olyan erősen érezhető volt a dühe, annak ellenére, hogy próbálta nyugtatni magát, de ez jelenpillanatban esélytelen volt számára. Inkább úgy döntött, hogy megszünteti az Ondogant és addig ős is pihen, amíg a lány nem tér magához.
avatar
Gruczi Duneai
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol dolga van!!


Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 720

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Konan1 on Kedd Feb. 22 2011, 18:42

Kayle csak a földön feküdt és meg sem mozdult. A zöldellő fű és a föld most a hátának olyan volt mint valami egy szögekkel teli ágyon feküdne. Lehetett látni az arcán, hogy nagyon szenved, egyrészt még Gruczi technikájának a hatása alatt volt, másrészt pedig a szárnyainak elvesztését is el kellett szenvednie. Arcán látható volt minden egyes fájdalom teli pillanat. A fiú szeme végigfutott páncélján melyen egy repedés éktelenkedett amit pontosan ő okozott.
Közel egy egész nap telt el, mire a nő arcáról eltűnt a fájdalom összes nyoma és nyugodtan hevert a helyén. A sebei lassan neki is begyógyultak és végül kinyitotta szemét, ahogyan először a fiút pillantotta meg. Kayle nagyot sóhajtott, majd gyengéd hangján megszólalt.
- Nem te vagy az első, ne rágd magadat miatta. Az én forrófejűségem okozta mindezt. Közölte a lány, ahogyan lassan felült és az egyik fa törzséhez kúszott, hogy azzal megtámaszthassa hátát. - Viszont hatalmas slamasztikába kerültünk ugye tudod? A szárnyam elvesztésével sok erőt vesztettem és ezzel ő sok erőt nyert. Mondta, ahogyan egyok kezével megmarkolta aranyló pengéjét, majd a földbe szúrva azt, azon megtámaszkodva felállt.
- Kérlek add vissza a sisakom! Közölte az előtte állónak és amíg Gruczi a sisak keresésével volt elfoglalva, Kayle egy érthetetlen szöveget mormolt el. Amint befejezte a mormolást, erős fény vette őt körül és a jól látható sebei azonnal eltűntek. Mintha valami mennyei gyógyítás lett volna, bár lehet az is volt.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Gruczi Duneai on Pént. Feb. 25 2011, 17:07

A fiatal ANBU kapitány egy közeli fa tövében ülve, szomorú arccal bámult az ájult nőre, Kaylera. Arcáról leszűrhető volt, hogy hihetetlen nagy fájdalmat okoz neki, már csak a szimplán az is, hogy feküdnie kell a pihe puha fű tetején. Ráadásul Gruczi nem tudta elképzelni, de úgy gondolta hogy a szárnyainak elvesztése is eléggé nagy fájdalommal járhat. Ezután végig nézett a lány páncélján, amin hatalmas repedés volt, amit Gruczi okozott saját föld elemű technikájával.
A fiatal harcos egy egész napon keresztül filózott, hogy mit is tett és mi lesz a következménye, de nem jutott sokra. Viszont majdnem teljes huszonnégy óra múlva Kayle felkelt. Ránézett Gruczira, akinek arcáról lelehetett azonnal szűrni, hogy nagyon sajnálja amit tett és csak egy nagyon kevés választja el attól, hogy újfennt könnyeket hullajtson.
"- Nem te vagy az első, ne rágd magadat miatta. Az én forrófejűségem okozta mindezt"
Gruczi örült egy kicsit, hogy nem kellett magyarázkodnia és főleg, hogy a lány nem haragszik rá. Legalábbis nem osztja meg vele haragját. Közben a lány felült és egy a közelben lévő és elég termetes fa törzséhez kúszott, hogy nyugodtan neki támaszkodhasson. Ezután megint megszólalt:
" - Viszont hatalmas slamasztikába kerültünk ugye tudod? A szárnyam elvesztésével sok erőt vesztettem és ezzel ő sok erőt nyert. "
Felkapta aranyló kardját és egyenesen a földbe döfte, így képezve belőle támasztékot. Belekapaszkodott és szép lassan felállt, majd oda szólt a fiatal Ondogan használónak, még pedig:
"- Kérlek add vissza a sisakom! "
Amíg Gruczi kereszte azt az aranyló villám ellenes sityakot, addig Kayle elmondott egy eléggé érthetetlen szöveget, aminek bizonyára több értelme volt, mint hallatszódott, mivel amint végig mondta erős fény vette körül és legnagyobb sebei is egy pillanat alatt eltűntek. Ami Gruczit nem nagyon hajtotta, de azért érdekelte volna, bár nem akart kérdéseivel túl buzgónak tünni. Mivel viszont úgy érezte, hogy egy cikis helyzet várható, így inkább megszólalt:
-Kayle először is nagyon sajnálom amit tettem, hidd el... Másodszor a nevem Gruczi Duneai és remek felderítő vagyok és az egyik legjobb keresésben. Szóval amíg vannak hőjelei addig előlem képtelen elbújni. Továbbá, ha meg is találjuk nem érdekel mennyi erőt szerzett! Lefogom győzni, mert az én hibámból több ember nem fog megsérülni és szenvedni!!!! Most pedig kérlek közöld velem, hogy merre keressem azt a kétszínű nőszemélyt és ha lehet most már nagyon érdekelne, hogy mi folyik itt...
Mondta a fiatal hős miközben kereste a lány sisakját, de olyan magabiztos kisugárzással mondta, hogy bízott abban, hogy a lány is bízni fog benne és együtt képesek lesznek orvosolni a problémát.
avatar
Gruczi Duneai
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol dolga van!!


Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 720

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Konan1 on Vas. Feb. 27 2011, 18:19

Kayle a fa tövében ült még Gruczi kereste a sisakját és közben hallgatta mindazt amit a fiú mond neki. Ő maga tudta, hogy ez a helyzet, hisz Morgana minden adandó alkalmat kihasznál az emberek manipulálására. Végtére a fiú ezért is nem sérült meg, a nő ezért is nem őt támadta. Amikor a fiú végül feltette a legfontosabb kérdést Kayle nagyot sóhajtott, majd beszélni kezdett.
- Nem tudom, hogy hogyan vagy miért, de belekeveredtél egy évszázadok óta folyó harcba, egy harcba melyben a két fél a jót és a rosszat testesíti meg. Az átlag emberek a köztünk dúló harcot nem látják, ahogyan minket sem, csak annak hatását érzik, mint most a sötétség. Ezért állok értetlenül a dolgok előtt, hogy te miért látsz minket, bár az is igaz, hogy a szemeid nem hétköznapiak...
Itt Kayle vett egy mély levegőt és te pont ekkor találtál rá a sisakjára az egyik fa mögött. A sisak mellett volt egy aprócska darab Kalye aranyló páncéljából is, ami még talán hasznos lehet a közeljövőben.
- Morgana nagy erőre tett szert és egyedül így nem tudnám legyőzni, ezért igényt tartok rád és az erődre. Meg kell találnunk őt és egyszer s mindenkorra végezni vele. Mondta a lány, ahogyan immáron teljes értékűen állt a lábain, kardja támasza nélkül. - Az erő lassan kezd visszaszállni belém, de koránt sem lesz olyan mint ezelőtt. Suttogta miközben a földet bámulta és a haját a szél oda vissza dobálta. A baljóslatú sötétség még mindég nem látszott múlni és az idő egyre csak telt. Mondhatni most versenyt futtok az idővel.
- Morgana erős sötét varázslatokkal rendelkezik, viszont használatukhoz idő kell. Azt az időt kell kihasználnunk miközben ő mormol és minden erőnkkel lecsapni rá. Közölte véglegesen a nő, ahogyan bal kezét kinyújtotta jelezve ezzel, hogy kéri a sisakját. Amint a kezébe adtad, ő felhelyezi a fejére, majd a szemedbe néz.
- Készen állsz, hogy szolgáld a jót és hogy szembeszállj a gonosszal?Félelemnek most nincs helye.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 25 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.