Erdőségek

25 / 25 oldal Previous  1 ... 14 ... 23, 24, 25

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sasaki Haru on Szer. 7 Jún. - 23:46

Nem teszek úgy, ahogy azt mondják, s ennek tetejében még meg is rázom a fejem, hogy nem fogok engedelmeskedni. Addig fogok küzdeni, amíg azt kell, s várok, hogy Yuki-chan erősítést hozzon. Már ha van még annyi időm. Ha nincs, akkor tudni fogom, hogy legalább volt értelme ennek az egésznek. Mégpedig az, hogy megmentettem egy kislányt, akinek talán több mindene maradt itt, mint nekem. Viszont... itt van Aki. Annyi mindent mutatott, s annyi mindenen mentünk keresztül, hogy most nem akarom itt hagyni. Hogyan is tehetném, amikor ő volt a legelső az életemben? Minden téren. De most nincs itt, hogy megvédjen, hogy megmentsen a zsarnokok karmai közül, ahogy azt a legelső éjjelen is tette, amikor megismerkedtünk.
Ahogy az idegenek közelednek felém, gyors kézjelekbe kezdek, s a Rakurai (Könnyed villám) technika segítségével egy elektromos mezőt hozok létre magam körül, hogy a közelembe lévő ellenfeleket egy időre lebénítsam. Ha ez sikerül, akkor a legközelebbi ellenfeleket veszem célba. Régebben tartottam magam attól, hogy bárkit is bántsak, de most arról van szó, hogy nem csak önmagamat kell megvédenem, de talán mindenkit, aki erre fog jönni az elkövetkezendő órákban, mert ha valaki nem végez velük, akkor addig fognak itt ólálkodni, míg nem szerzik meg, amit akarnak. Most cselekednem kellett, és végleg végezni velük, nem csak ártalmatlanítani őket. Így amikor a tehetetlen ellenfeleimhez jutottam, a kezemben lévő kunai késsel leszúrtam őket. Ekkor azonban valaki a hátam mögül leütött. Biztosan már a mező hatótávolságán kívülre esett.
A fájdalom a fejemben szinte lüktetett, és ettől a földön fetrengtem. Éreztem, ahogy a vörös éltető folyadék a számba folyik, íze vasas volt és meleg, de nem akartam ezt érezni. Tudván, hogy ez most végzetes is lehet, s érezve, hogy mit akarnak, beindult bennem valami. A túlélési ösztön adott egy olyan adrenalinlöketet, aminek segítségével meg tudtam kísérelni, hogy az engem vetkőztetőt lerúgjam magamról, s talán sikerülhet is a sok éves taijutsu edzésnek köszönhetően. Bár a fejemből folyt a vér, erősen homályosan láttam, s léptem már korántsem volt egyenes, de ki kell tartanom. Az egyiküket vettem célba - ami talán vesztemet is okozhatja, mert még mindig öt emberre kell figyelnem -, s ahogy a Villámököl technika villámai körbevették a kezem, hogy egy végzetes csapást mérjek most én a zsarnok fejére, úgy nem figyeltem a hátam mögé.
avatar
Sasaki Haru
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 21

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 254

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uchiha Kagami on Csüt. 8 Jún. - 21:47

/Sasaki Haru - Végjáték/


Az utolsó kis adrenalinfröccs sokat segített neked. Annak ellenére, hogy még mindig kóvályogtál, a kiképzésed felidéződött benned, s az életösztönöd segített ebben a reménytelen helyzetben is koncentrálni. Koncentráltad a chakrádat és a Villámököl technikával le tudtál sújtani arra a férfira, aki a leghevesebben igyekezett téged megbecsteleníteni. A heves ütés, a hirtelen beleadott apai-anyai bizony megtette a hatását, és a raiton technika segítségével gyakorlatilag átütötted a koponyáját, az egyik szeme ki is pattant a helyéről a nyomás következtében. A férfi azonnal meghalt, sehogy sem lehetett volna segíteni rajta immár, hiszen péppé zúztad az agyát.

Persze a többieknek sem kellett több, rögtön körbevettek, és bárhogy is próbáltál volna küzdeni, az már nem segíthetett rajtad; eddig tartott a felpörgés, az előzőleg a fejedre mért ütés most éreztette igazán a hatását veled; megszédültél és a földre zuhantál. Körülötted csillagok táncoltak, és már nem tudtál mit tenni, amikor az egyik elkezdte lerángatni rólad a ruháidat... ami aztán abbamaradt. Egy csattanás és egy méltatlankodó kiabálás, ezt hallottad, majd pedig a Shoichi nevezetű férfi hideg, fenyegető hangját. - Azt mondtam, nem nyúltok hozzá! Épen kell, de nem élve kell, ami azt jelenti, hogy nem fogjátok megerőszakolni! Keressetek magatoknak nőt, ostoba barmok, ha visszaérünk a bázisra ezzel még számolni fogunk! Takarodjatok hátrafelé, most rögtön! Majd én kezelésbe veszem...

Ezzel a férfi odalépett hozzád és óvatosan, szinte már-már gyengéden visszahúzta rád a ruháidat, annak ellenére, hogy előtte vetkőzésre szólított fel téged. Homályosan láttál már csak, de ki tudtad venni, hogy mosolygott. - Nem személyes, pusztán üzlet. Jó donor leszel. Most mondd az utolsó szavaidat - mondta és megvárta, amíg mondtál valamit, majd egy rántást éreztél a nyakadnál, s minden elsötétült. Azt már nem hallhattad és nem érezhetted, amint felkaptak téged és elindultak veled az erdőben. Szegény Yuki-chan, bármekkora erősítést is hozott, azzal már elkésett.

Nyolc ember ellen viszonylag jól helyt álltál, de a végtelenségig nem húzhattad a csatát... az utolsó csatádat, amely most véget ért. Ennyi lett volna egy shinobi élete? Ennyi lett volna... az élet? Már nem érhetted meg a háború végét, nem láthattad az ismerőseidet, nem láthattad, amint Yuki-chan felcseperedett... életed utolsó mondatát még elmondhattad... de ennyi. Vajon lesz sírköved? Lesz, aki rá fogja írni, hogy "Itt nyugszik Sasaki Haru?" Ezek a kérdések már megválaszolatlanok maradtak számodra. Élettelen testedet ki tudja merre vitték, mit terveztek vele csinálni.

RIP Sasaki Haru


//Kérlek, írj egy búcsúposztot, amely után karakterdet "Halott Karakter státuszba helyezem. Köszönöm a rövidke végjátékot, remélem megfelelt számodra és maradéktalanul eleget tettem a kérésednek.//

_________________
Shinobinak lenni annyit jelent, mint feláldozni mindent a bajtársaidért.


Állandó mesélések (5/5)
- Mitsunobu Ryounsuke
        - Jelenlegi kaland: A Villám Hívása
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: Egy lépést előre, kettőt hátra
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Túl mély alagsor
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Fuss, Forest, fuss!
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Átvételre váró karakter
- Shihouin Aki
        - Kaland tervezett címe: A színpad a tiéd!

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Himura Akashi - A felkészülés nem mindig olyan jó

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, Himura Akashi, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Mother Russia!

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sasaki Haru on Pént. 9 Jún. - 1:00

A harcias visszapofozás bevált, de nem tartott ki sokáig. Legalábbis nem addig, hogy elég időm maradjon arra, hogy Yuki-chan meghozza az erősítést. Talán nem is talált. Talán annyira megijedt, hogy nem tudta, kihez forduljon. Nem hibáztatok senkit se, hiszen nem tudhattuk, és nem láthattuk előre, hogy ez fog történni. A háború sajnos ilyen... sok áldozatot követel, s mindegy, hogy azok ott, a háborúban hunynak e el, vagy másként. Manapság megtörténhet, hogy besétálsz az erdőbe és huligánok jönnek veled szembe, hogy elvigyék a szerveidet. Bárcsak... bárcsak dohányoztam volna, vagy alkoholista lennék, akkor talán senkinek sem kellenének a szerveim. De remélem, hogy olyan emberekhez jutnak, akiknek tényleg szükség van rá... jó emberekhez. Nem olyanokhoz, mint akikkel ma szembe kellett néznem. Olyanokhoz, akik tenni fognak valamit annak ellenében, hogy ne kelljen ártatlanoknak elesniük.


Látásom homályos volt... talán homályosabb, mint eddig. Nem mondtam már semmit, hiába voltak utolsó szavaim. Nem voltak. Csak egyenesen bámultam előre, s vártam, hogy mindennek vége legyen. Ennél még a háborúban, a csatamezőn is jobb meghalni, mintsem egy idegen kezében, aki olyan dolgokat készül veled tenni, amelyre soha az életben nem számítottál.
- Köszönöm - suttogtam az idegennek. Valószínűleg nem számított ezekre a szavakra, hiszen ki az az idióta, aki az élete utolsó leheletével egy köszönömöt nyög ki az orra alatt? De tudnia kellett, hogy hálás vagyok azért, hogy nem hagyta meggyalázni a testemet. Tiszta voltam, mint az első tavaszi esőcsepp, soha nem bántottam senkit, s minden erőmet arra tettem fel, hogy megvédjem az elesetteket, a gyámoltalanokat, az esetleneket. Rájöhettem az utolsó perceimben, hogy sajnos az élet nem egy anyaméh, ahol végig táplálnak, és megvédenek a külső csapásoktól. Ez egy hajó, amibe ha beszállsz, onnantól már nincs megállás. Hiszen a hajót elviszi a sodrás, majd egyenesen a nyílt tengerre sodor, ahol nem tudod kiszámítani, hogy mikor süt rád a Nap, mikor jutsz újra partra, vagy mikor húz maga alá a tenger. Eddig is lebegtünk a vízen. Hol a hullámok magaslatán, hol pedig a völgyeiben, egyik percről a másikra.
Talán maga az élet sem más, mint az elmúlásra való hosszas készülődés. Valahol mélyen tudtam, hogy eljön a pillanat, de soha sem akartam erre gondolni. Ott voltak a szüleim, akiket kicsit hamarabb veszítettem el, mint azt kellett volna. Nem emlékszem már, hogy milyenek voltak valójában, s bánom, hogy nem lehettek velem többet. A bátyám, aki még a hóeséstől is megvédett, és ott volt mellettem a legnehezebb, legbajosabb percekben. Ő volt, akire mindig is felnézhettem, s aki mindig példát mutatott; olyan akartam lenni, mint ő. Talán túl sokat akartam, s a céljaim végül maguk alá mostak. A nagyszüleim... a nagymamám, aki megtanította, hogyan kell finom pitét és süteményeket sütni, melyektől a szomszédok is elolvadtak... vagy hogyan kell gondozni a kertben a virágokat, hogy ne hervadjanak el. A nagyapám, aki a legszomorúbb napokon is képes volt felvidítani, s öreg kora ellenére is mindig arról beszélni, hogy a haja és a szakálla számára a legfontosabbak, persze csak a szerettei után.
És... a legelső szerelem. Emlékszem, amikor megismerkedtem Akival. Épp üldöztek, és az ő "nyaralójuk" volt a legközelebb hozzám ahhoz, hogy elrejtőzzek valamikor. Nem volt szándékomban megzavarni őt és mesterét a nyugalmas perceikben, viszont véletlenül felborítottam egy vázát, amire Aki kijött az épületből. Felajánlotta, hogy az éjszakára ott maradhatok, s hosszasan beszélgettünk. Mire észbe kaptam, már hajnalodott, s vissza kellett mennem... de nem felejtettem el. Amíg vele voltam, boldog voltam... hónapokig leveleztünk, majd amikor Konohába látogattam, furcsa lett a viselkedésem a közelében. Egyszerűen azon kaptam magam, hogy beleszerettem. Nem sokáig tartott, hogy észrevegye, mi is a baj, persze ezzel megpecsételődött mindkettőnk sorsa. Egy pár lettünk.


Most pedig... itt kell hagynom mindenkit abban a tudatban, hogy már nem vagyok többé, s nem is tudom őket értesíteni. Nem hagyhattam számukra levelet, vagy bármi nyomát annak, hogy elvesztem. Reménykedem abban, hogy Yuki-chan mindent elmond, s megbosszulnak.
Reménykedem, hogy boldog lesz mindenki nélkülem. Hogy boldog leszel... Aki.


Hiszen a halál csak annyi, mint elfújni egy gyertyát.
// Köszönöm a gyors lemesélést! Mielőtt bárki félreértené, hogy a Gundanon ilyen könnyen hullanak a játékosok, azoknak egy kis nyugtató: én szerettem volna, hogy a karakterem halott státuszba kerüljön. Very Happy //
avatar
Sasaki Haru
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 21

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 254

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hakkyou Katsumi on Hétf. 26 Jún. - 11:10

//Aokaze Atsushi : Veszélyben a szállítmány?//

Immár nem járhatnak hőseink messze a célállomástól. Hiszen az erdőség egészen a határig húzódik kisebb nagyobb szünetekkel. A rögös földes út csak jobban megnehezítette a mini karaván dolgát, de koránt sem zavaró tényező. Ami viszont Katsumi gondolataiban motoszkált; túlzottan sok a holt pont, kiteljesedett a túlzott óvatosság.
Ennek eredménye lett, hogy mindenkitől chakra mintát kért a nagy chakratinta tégelybe, melyeket az ő chakrája hidalt át, így egy különös, mondhatni zavarodott szellemi energia egyveleg itatta át a tintát, amivel korlátozott hatályú meghatalmazási Szerződést írt meg egy-egy tekercsen. Ezen kicsi tekercsek a szerződés végén a tintás ujjlenyomatok ékeskedtek. Amivel a kapuk és vámok már nem jelentenek gondot.
A valódi háttere viszont kicsivel másabb. A Chakra egyveleget könnyű lekövetni, így bárki bármilyen jutsuval próbálkozik a megtévesztés szempontjából könnyen kitalálható ki az igazi és ki az imposztor.
Miért is? nagyon erős a tinta, s egykönnyen nem jön le a tagok ujjbegyeikről.
Nagyobb az esélye annak, hogy rájuk támadnak, viszont a harcban nagyon sok előnnyel is járhat.

Mindennek tudatában Katsu komoly aurát sugárzott, mintha feszült lenne, de nem a társai okozzák. A csapat egyetlen női tagjának; Hitominak kérdései bár az oldottság érdekében hangzanak, Katsu nem engedhette le figyelmét.

„- Mond csak te mióta vagy a Hakurei szentély mikója. Már ha szabad érdeklődni. Mert te nem vettél részt a bemutatóban, mint a többiek. Vagy csak szimplán nem szeretsz szerepelni?”

Az első kérdés az egész küldetés alatt foglalkoztatta, sőt nem is tagadhatja. S tudja, hogy csak akkor derülhet fény a titokra, ha meglátogatja a szentélyt vagy mesterét igaz mondásra kényszeríti.

- Őszintén a legöregebb emlékeim négy évesek. Számomra is különös az egész. Annyit sejtek, hogy nekem a szokottnál magas a Chakra mennyiségem egy kezdőhöz képest. Lehetséges, hogy tanultam előtte valamilyen jutsut, s alkalmaztam is, de egy kovácsfaluban nem hinném, hogy képeznének ninjákat. Feltevés az egész! Annyi biztos, hogy kvázi tanulhatom elejéről a ninjutsukat. Viszont elkap néha egy különös érzés egyes tárgyaknál, vagy cselekedeteknél, amikor minden ösztönösen tudat formáltan megy. Ilyen az írás, számolás, olvasás, vagy bokkenemmel való alaphelyzet beállás. Olyan mintha a testem sejtekben tárolt tudása előkerülne. Ez a sok gyakorlás eredménye, ami az amnéziát megkerüli.
Az elmúlt napokban most már sokkalta erősebben kételkedek a jelenlegi élet vitelemben.

Katsu úgy érezte, hogy túl sokat járt a szája. A véleménye megbízhatatlannak állíthatja be őt. Ennek még komoly következményei is lehetnek, ha kitudódik a többi tag között. Viszont vállalja! Tisztában kell lenniük evvel. Amit viszont nem árult el, hogy mélyen motoszkál egy érzés, valami mintha nagy erőként félálomban dörzsölné szemét.
Erről terelte le Hitomi újabb kérdése;
„- Mit szólnál hozzá, ha amíg itt utazunk kitalálnánk néhány formációt, esetleges támadás esetére? Nekem a távolsági harc az erősségem. A taijutsuba nem is nagyon jeleskedem. Az chakrám eleme pedig a szél. Kitalálsz ezek alapján valami formációt, vagy esetleg mondasz magadról te pár dolgot és találjak ki én valamit?”

- Van elég időnk rá! Alapabbakat átvehetjük. A tinta pedig segít legalábbis nekem, hogy hogyan tudnánk összehangolni a passzív és aktív taktikákat.
avatar
Hakkyou Katsumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 34


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése https://sway.com/HECA3hFsG0hH2TSA

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Pént. 14 Júl. - 21:23

// Hakkyou Katsumi: Veszélyben a szállítmány?  //


Jól tudod, milyen következményei vannak annak, hogy utatok most egy erdőben folytatódik. Ezért jobban odafigyelsz a környezetedre. Látómeződ a sokszorosára csökkent hála a sűrűn növő fáknak. Bár nem látszik Hitomin, de valószínűleg ő maga is jobban figyel, mint eddig. Valószínűleg a többi Konohai is hasonlóképpen viselkedik, mint a lány. Ám mivel ők más szekereken vannak, így ezt nem lehet tudni. Egyedül csak az egyik kocsis arcát látjátok. Aki a közvetlen mögöttetek lévő járművet hajtja. Kezében erősen markolja a gyeplőt, arcán látszik az idegesség. Szemei pedig jobbra-balra jojóznak. Nem tudja merre nézzen, vajon honnan fognak lecsapni banditák. Már ha vannak erre félé.  Még ő is tudja, hogy egy erdő a legalkalmasabb hely az efféle karavánokon való rajtaütéshez.

Hitomi elképedve hallgatja, amit mondasz neki. Szemei kicsit ki is kerekedtek, jól látható arcán a meglepődöttség.
- Remélem, egyszer majd visszatérnek az emlékeid.
Hallatszik egy rövid, de őszinte válasz. Ami mellé egy melegséget sugárzó mosoly is társul. Következő válaszodat is végighallgatja, ami már a stratégiára megy rá és nem a múltadra. Ám még így is furcsa értetlenség ül ki a lány arcára. S hogy ez miért is van, rögvest meg is osztja veled.
- Nem igazán értem miben is segít neked a tinta. Ezt ki tudnád fejteni? - Vár pár pillanatot majd folytatja. - Jaj, mielőtt még elfelejteném. Mivel azt mondtad bokennel edzel, arra merek következtetni, hogy a közelharcban jobb vagy, mint én. Így az „A” formáció legyen az, hogy én leszek hátul és fedezlek téged. Két erre alkalmas jutsum van a szél eleműek között a Fuuton: Reppusho  és a Fuuton: Kami Oroshi. „B” formációnál cserélhetünk, ha szükségesnek találod ezt az opciót. Végül pedig a „C”-nél mindketten visszavonulunk a kocsihoz és azokat védjük. Utóbbit a többiek is ismerik, mert még a találkozás előtt velük is átbeszéltük a stratégiát.
A karaván még halad néhány percig. Ám kénytelenek vagytok, megállni egy az útra kidőlt fa miatt. Az utatokba gördülő akadályt azonban nem nézhetitek túl sokáig. A megállás után szinte azonnal, két tucat fegyveres férfi, jön elő az út menti fák és bokrok rejtekéből. Gyorsan körbeveszik a három, szekeret. Többségüknél lándzsát és buzogányt lehet látni. Ám háromnak a kezében íj van. A felbukkanó veszély miatt a védelemre felbérelt konohaiak, már le is szálltak a szekerekről. Vezetőjük körbe néz és megszámolja az ellent.
- Majd én védem a bal oldalt, ti foglalkozzatok csak a jobb oldalon lévőkkel!
Adja ki a parancsot, a középső kordéról leszálló Hiroto. A három chuunin szó nélkül a kocsik jobb oldalára állnak és felsorakoznak, veled együtt. Majd az egyik bandita megszólal, valószínűleg a vezér.
- Ha át akartok kelni, adjátok át a szállítmány felét, vagy 10.000 ryout!
- Nem áll módunkban banditákkal egyezkedni! Na, nem mintha egyébként hajlandóak lennénk pénzt adni az ilyen élősködőknek! - Hallatszik a válasz a konohai ninják vezetőjétől.
- Akkor mind meghaltok, veled kezdve!
Ahogy ezt kimondta a bandita, az egyik íjász már el is engedte ujjai közül a kihúzott ideget. Kilőtték az első nyilat egyenesen a férfi felé. Kiváló képességeiről, mi mutatna jobb képet mint, hogy játszi könnyedséggel ragadja meg a levegőt átszelő nyílvesszőt. Majd ahogy elkapta, már vissza is dobja a banditáknak. Közben pedig még egy kunait is elővesz, amit pedig az íjász felé hajít. A ninja dobófegyvere egyenesen az íjász mellkasába fúródik bele jobb oldalon szívmagasságban. A nyíl pedig egy másik bandita bal vállába ált bele.
- Támadás!
Vezérük szavára pedig, már meg is indulnak a felfegyverzett banditák.

// Bocsánat a késésért. Kompenzációként + 5 ch úti a markod a kaland végén. Very Happy A harcban szabad kezet kapsz. Első körben azonban csak 2-3 ellenfelet intézhetsz el. Az most mindegy, hogy csapatban csinálod vagy sem.  //

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 44

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 623

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hakkyou Katsumi on Kedd 25 Júl. - 15:21

// Aokaze Atsushi: Veszélyben a szállítmány?  // 
 
A banditák szokottan nem barátságosak, viszont kitételük tudatlanságukból fakadóan Katsumi szerint nem egyenértékű. Tízezer pénzecske vagy a szállítmány fele? Nem feltétlen egy hosszas ideje tervezett rablásról van szó, inkább egy standard elveken alapuló helyi tolvajbanda akciója zajlik hőseink körül. 
Katsumi saját pénzből odaadná a pénzösszeget, de tudta jól, hogy ha mégis megadja nekik, akkor következtethető a szállítmány magasabb értéke. Mivel cirka huszonnégy ember veszi körbe a szekereket, ezért sokkal valószínűbb, hogy a banditák senkit nem akarnak élve hagyni. A kidöntött fa erre a bizonyíték. 
Az ostobaságot jellemzi az, hogy az ellen nem csendben kezdte meg a razziát. Innen tudhatjuk, hogy a banditák tudása és erejük  egy átlag emberhez mérhető. Viszont nem lebecslendők. Biztosan akad köztük, akik erősek, s a geninek is megizzadnak. Ez már igazából megfigyelés kérdése. S tartogathatnak valamennyi meglepetést. 
Katsumi tudta hogy egy erdő sok titkot rejtegethet, és taktikai előnyben részesedik az ellen. Hősnőnk sejtette, hogy a huszonnégy ember legyőzésével még nem nyerhetnek, a menekülés jelenti az igazi győzelmet. 
 
- Hitomi a "Z" terv, amikor ti is fussatok. Bajotok eshet! Nem árulhatom el az okát. De D tervként kell egy föld chakra típusú ember, hogy lesüllyessze az út közepén fekvő fát, vagy hidat képezzen az felett. További csapdákra is számíthatunk. Óvatosan! Egyelőre maradjon az A terv.  
 
Katsumi kicsit előrébb állt! Immár egy piros tekercset érintett meg hát mögött a csípője tájékán esetleges készülődés gyanánt. A másik keze pedig félkör ívesen maga elé emelte, s némi rogyasztás után egy Shunshinnal előre lökte magát. A szembe levő két ellent A Shunshin végre hajtása közben bokkenjével fej magasságban félkörívet suhintott, s két bandita eszméletlenül feküdt a földön. 
Kilencvenkét fokban fordult gyorsan Katsu a saját tengelyén, majd a másik kezében lévő tekercs tartalmát kiengedte a levegőbe, hogy ne lássa senki őt. Ruha darabok függőnyszerűen lepték be Katsu háta mögötti holtterét, hogy másoknak is holttér váljon, s az előtte levő embert már két kézzel tartott csontot törhető hasítással letérdeltette. S ahogy ez megtörtént talpából Chakrát árasztott, hogy alatta a föld kisebb kráterként beomoljon. Az idő alatt katsumi könyökével felcsúsztatta az ellenfél orrcsontját s nagy sietősen egy füst bombát roppantott el. A füstölgő gödörből két klón rontott ki, hogy utána maga inkognitóját megtartva felmérje a következő pillanatok körülményeit, s akár segítse a többieket, vagy haladjon a következő célpontok felé.    
  
 
[d]Felszerelések: 
+ 1 db övtáska 
+ 6 db füstbomba (Övtáskában) 
+ 1 db hosszú Bokken 
++ sárga tekercs (konyha tekercs) 
[s]++ piros tekercs (váltóruha, álruházat)[/s] 
++ fekete tekercs (fegyver tekercs) 
+++ Wakazashi 
+ Mély dekoltásos, lenge, divatos, karmazsin vörös felső 
+ néha még a tekert fejfedőjét is használja 
+ térdtől lefele, és felkarjain kötések láthatók.(A műkarja csatlakozási helye és a lábán lévő maradandó zuzódás nyom maitt.) 
+ Egyszerű, halk shinobi cipő 
+ a családi Harci Legyező[/d] 
avatar
Hakkyou Katsumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 34


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése https://sway.com/HECA3hFsG0hH2TSA

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Csüt. 3 Aug. - 18:18

// Hakkyou Katsumi: Veszélyben a szállítmány?  //
 
A banditák vezérének szavaiból nem nehéz rájönni az akció nem ellenetek irányul. Mindössze csak rosszkor voltatok rossz helyen. De hogy ez nektek vagy nekik rossz az még a jövő zenéje. Miközben pedig felsorakozva várjátok az események alakulását saját taktikati ötleteidet is felvázolod. A lány végighallgat, majd végül egy fejbiccentéssel jelzi megértette. Viszont Doton használó csapattagról nem mond semmit. A ninják le sem veszik szemeiket az ellenről. Végigmérik őket, hogy majd hogyan támadjanak, ha arra kerülne a sor. Majd miután megtámadták Hirotot az események felgyorsultak.
Felvetted a harci pozíciódat, majd amint úgy érezted megkezdted a támadást. A shushin no jutsu segítségével a támadásod gyors volt. Olyannyira, hogy az ellenfeleid nem is tudtak reagálni. Hála a rövid távolságnak. Fakardoddal jól fejbe is kólintasz két egymáshoz közel álló banditát. Akik a csapás után vérző fejjel eszméletlenül hullnak a földre. Támadásod már-már tökéletesen hajtottad végre. De egy valamivel te sem számoltál. A kardcsapások ugyan nem voltak erősek, de a sebesség miatt felerősödött. Az első ütésnél az ellenerő miatt, meg is lazulta a kezedben. Amitől a második ütésnél már ki is repült a kezedből. Néhány méterre ért tőled jobbra földet. Viszont mivel tudod, hogy jó vagy a közelharcban, így a fegyvered elvesztésének ténye sem riaszt attól, hogy szembe szállj még egy ellenféllel. Ám mielőtt még szembeszállnál vele óvintézkedéseket teszel. És előhívod a másik kezedben tartott tekercsed tartalmát. A ruhadarabok takarásában megragadod az újabb áldozatod, majd erőteljesen gyomron térdeled. Térdre rogy, némi gyomortartalommal kevert vér felöklendezése közben. Vele még lehet majd bajod, csak ideiglenes az állapota. Közben a levegőbe engedett ruhafoszlányok lassan földre értek, vagy fennakadtak egy-egy ágon. Újabb rejtőzködő taktikát vetsz be. Amint elrejt a füst létrehozol két kópiát magadból, akiket ki is küldesz. Az amelyik jobbra indul Hitomi és a többi chuunin irányába néhány méter után el is tűnik. Hála az egyik ellenséges íjásznak, aki egy nyilat küldött volna a jobb válladba. Már ha te lettél volna. De így csak eltűnik a kópia, a nyílvessző pedig tovább halad és végül beleáll az egyik fába. A másik klón eközben tovább halad az első kocsi lovai elé. 4 méter után azonban már csak homályos alakokat látsz a füst miatt. Klónod árnyéka előtt pedig hirtelen feltűnik másik kettő. Akik be is visznek neki egy-egy ütést, amitől a másik is eltűnik.
- Katsumi! 
Kiált fel Hitomi, majd irányából egy erőteljes széllökés halad el melletted. Ami mégjobban rásegít a füstfüggönyöd eltenyészésére. De a klónodra támadó két banditát is elrepíti. Igaz csak föllökte őket, de ez így is egy jó lehetőség, hogy lecsapj rájuk. Fegyvereik mellettük hevernek, egy majdnem 2 méteres lándzsa és egy vasbuzogány. A lány közben mögötted újabb kézjeleket formáz.
- Szent lökéshullám! 
Majd egy újabb erőteljes fuvallat kavarja fel a levegőt. Az első kocsi vezetője és a befogott lovak között süvít el egyenesen az íjász felé. Akit az előző két férfihez hasonlóan hátralök. Telibe egy fa törzsének. Fájdalmasan kiált fel a férfi, miközben nekiütközik a merev mélyen földben gyökerező fának. Majd miközben lezuhan a földre, háta a súrlódástól, tovább sebeződik. Fegyverét is elejti, majd amint leért néhány másodpercig nem is mozdul. Majd kezeivel rásegítve próbál felkelni, de a hátába nyilaló fájdalomtól megáll. És még egy percig majd úgy is marad, csak utána áll fel nagy nehezen. Eközben a két konohai fiú is kiüt 2-2 ellenséget. Hitomi csak jutsuival tartja távol őket, illetve támogatja két társát és téged. A kérdés csak az, ezt mennyi ideig lesz képes csinálni. Hiroto helyzetéről pedig nem is lehet sokat tudni. Mivel a kocsik sokat takarnak a másik oldalból. Csak annyit lehet biztosan tudni, hogy még életbe van, mert abból az irányból is hallhatóak csatazajok. Hogyan folytatja tovább Katusmi?

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 44

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 623

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hakkyou Katsumi on Vas. 6 Aug. - 21:20

// Aokaze Atsushi: Veszélyben a szállítmány?  //


Nem látszott, de az igazság az, hogy bár képzettebb a többi ninja, nagyon is aggódott Katsumi értük. Ebből az okból is indította el korábban az immár elpusztult két klónt. Katsumi számára kölcsönösen nem ismeri társait igazán, viszont Katsumiban ott tombolt az erős akarat és azt átfűző gyilkos hajlam. Talán ezért is roppantott el egy füstbombát ezelőtt, hogy ne lássák azt a kicsi makacs mosolyt, ami a szája jobb szélén húzódott.
Érthető mindegyik cselekedet, viszont csak eddig gondolta át végig. Nincs mese! Ki kell zúgni ő számára a szabad térre, hogy felmérje a pillanatok alatt változó csata elemeket. Egy Shunshinnal kirontott Hitomi irányába, hogy fakardját megragadhassa. így is történt. A gyors helyváltoztatás nem a szokásos elugráson alapult, hanem a tigris bukfencének utolsó mozzanatát segítette elő a jutsu.
Bevallom a fakardot bár nem ragadta meg, hibás volt az irány bemérés, de Hitomi elé termett guggolásában, s elővette a legyezőjét.
Gyorsan felmérte a körülötte levő terepet, sokan megfogyatkoztak! Immár tíz ember hevert a földön, s még rálátott négy emberre. Maga körül még érzékelte Katsumi a saját Chakra lenyomatát.
Tudta hősnőnk, hogy a csapat vezetője még nagyon is aktív, hiszen a legmesszebb levő chakra-lenyomatot is mozgásban érzékeli. Ő számára nem problémás a csata kimenetele. Talán már csak a banditák főnökével harcol, s talán még valakivel. Nem saccolható meg!

Na de nézzük is meg a négy pacákot! A másik négy test felépítésileg erősebbek voltak, elismerhetjük!
- Fiúk!

Szólalt fel Katsumi, hátha figyelnek a fiúk, de mire visszafordult volna, a 180 cm magas, izomtól és zsírtól túlsúlyos pacák megfogta a leányzónk fejét, majd felemelte Katsumit. A hirtelen események koránt se kedveztek a csapatnak… Ki kell menteni az egyik tagjukat.
Hakkyou Katsumi még próbálkozás képp még fellendült, s egy sikertelen rúgás után mocorgott, hogy ellenségének ne legyen könnyű dolga. Addig a többieknek időt nyerhet a többiek elintézésére, s valamint talán lesz idő arra, hogy valaki talán ki menti drága látos, szerencsétlen hősnőnket.


[d]Felszerelések:
+ 1 db övtáska
+ 6 db füstbomba (Övtáskában)
+ 1 db hosszú Bokken
++ sárga tekercs (konyha tekercs)
[s]++ piros tekercs (váltóruha, álruházat) [/s]
++ fekete tekercs (fegyver tekercs)
+++ Wakazashi
+ Mély dekoltásos, lenge, divatos, karmazsin vörös felső
+ néha még a tekert fejfedőjét is használja
+ térdtől lefele, és felkarjain kötések láthatók. (A műkarja csatlakozási helye és a lábán lévő maradandó zuzódás nyom maitt.)
+ Egyszerű, halk shinobi cipő
+ a családi Harci Legyező[/d]
avatar
Hakkyou Katsumi
Játékos

Taijutsu Pontok : 34


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése https://sway.com/HECA3hFsG0hH2TSA

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

25 / 25 oldal Previous  1 ... 14 ... 23, 24, 25

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.