Nyugati Partvidék

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Nyugati Partvidék

Témanyitás  Namikaze Minato on Csüt. Márc. 10 2016, 20:54

A villám országának nyugati partszakasza, mely a háború előtt, kellemes üdülési lehetőségeket szolgáltatott, de most szisztematikusan felállított őrbarakkok figyelik a tengert. Az őrposztok sűrűsége észak irányába ritkul, míg a déli partvidék irányában párszáz méterenként megfordul egy barakk, így az északi részen már jó egy kilométerre kell gyalogolni a legközelebbi épülethez. 
avatar
Namikaze Minato
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Pént. Ápr. 08 2016, 22:19

// Akira, Minato //


Egy kissé gyűrött levelet nézegetve haladok előre egy méretes táskával a vállamon. Nem is tudtom miért szorongattam a behívómat, lehet megnyugvást kerestem benne? Ha igen, akkor rossz helyen kerestem. A szállás felé sok minden megfordult a fejembe, egy részt örültem hogy szolgálhatom a hazámat, másrészt pedig spekuláltam a borzalmakat amiket átélhetek majd. Foszlott képekbe tünedezett fel lelki szemeim sarkába Ryuu, Sadao és Michio esete. A shinobi élet igaz valója még rejtély volt számomra, de hogy őszinte legyek nem voltak jó meglátásaim az eddig tapasztaltakból. Mélyen legbelül reménykedtem hogy a front megtanít valami olyasmire ami sínbe rakja a gondolataim egy részét. Tény és való sok bizonytalanság vett körül, de egy biztos volt, élve akartam hazamenni. Magam miatt? Dehogy. Tudtam és mindig is tudni fogom, hogy az én életem önmagában nem érdemel oltalmat. Naomi és Takara. Csakis miattuk éreztem úgy, hogy feltétlenül szükséges életben maradnom.
Nem kellett sok és már az úti célomnál is voltam, nem csoda hisz már nagyon is közel jártamElraktam a levelemet és kapucnival a fejemen benyitottam az őrbódé ajtaján. Öt, tíz, tizenöt, húsz, huszonegy, kettő és három. Én lennék a huszonnegyedik. Körbetekintve rájöttem hogy chuuninok és geninek is egyaránt jelen vannak a szálláson. Minden bizonnyal szét leszünk szedve, elosztva az erősségeket és gyengeségeket, egymásra támaszkodva. Vajon ki lesz a... A következő hullajelölt? Inkább maradj csöndbe. Előkotortam a zsebemből egy képet Takararól és Naomiról majd belemélyedtem. Remélem jól vannak. Nem kell sok idő és nem az ő seggükért fogsz aggódni, ebben biztos vagyok Taka. Dante szavai nem jutottak el hozzám, a külvilág sem igazán. Annyira belemélyedtem a gondolataimba hogy azt se vettem volna észre ha mindenki engem bámult volna és mutogatott volna rám.
- *Sóhaj*
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Akira on Pént. Május 13 2016, 16:15

//Bocsi a késésért, egy kis mesélői lustaság bejátszott//

Három hét telt el a front előző szakasza óta. Sajnos a kikötő és a déli partvidék elveszett. A falu akit tudott kimenekítet és a nyugati partra helyezte el a bázisát. Mivel részt vettem a másik partvidék védelmében, így kiküldtek az új bázisra is, hogy itt is segítsek. Két társam Moon és Izanagi is velem volt. Az utóbbit a saját technikám egy kis részével, vagyis a chakrám egy részével a madárban korábban elküldtem, hogy felfedezze és megnézza, hogy mi a helyzet Kiri által megszállt területen. A madár visszatért és én már ezen információk birtokában mentem a behívólevelem által megjelölt helyre. Már jó néhány társam várakozott ott, chuuninok és kinézetre erősebb genninek, akik vártak valakire. Valószínűleg a vezetőre. A levélben nem volt információ az illető kilétére, így ötletem ssincs, de azért hallottam egy- két nevet elhangzani a tippelők között, majd kiderül. Egyelőre nem állok szóba senkivel, hanem figyelem a történteket és várok arra, hogy mi fog történni. A tömeg egy része ki- be járkált egy őrbódében, így én is azt tettem. Ha jól számoltam, akkor 23 társam volt itt és mindannyian itt kaptunk szállást. Mivel nem nagyon tudom, hogyan is működik itt a rendszer nem teszek semmit, egy sarokba elvonulok és leülök. Gondolataim az elkövetkező csatákon forog, a legújabb technikán, amit tanultam és a kis családomon, a feleségemen és az örökbe fogadott kislányomon, aki már maga is elvégezte az akadémiát és már genninként tevékenykedik a falu szolgálatában.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Namikaze Minato on Csüt. Május 19 2016, 22:05

// Üdvözöllek benneteket a Fronton ^^ A következő posztban szeretném hogy írjátok le mit is hoztok magatokkal, (pénz fegyverek, felszerelés stb) és hogy elfoglaljátok a szállást. Fontos már most megjegyeznem: A Fronton sokkal nagyobb a maradandó sérülések, és elhalálozások aránya mint a szimpla kalandoknál. Így ha hibáztok, vagy úgy cselekedtek akkor én is úgy fogok rá reagálni. Viszont a jutalom is emiatt nagyobb lesz. Ha valakinek ez nem kóser akkor nyugodtan ki lehet még szállni. Nos a kötelezők letudva ^^ Most megyünk néhány szockodós kört, így határidő nincs. //


Az őrbódéban lévő emberek szinte észre sem vették az újonnan belépőket. A huszonhárom egykedvű katona mind el volt foglalva valamivel. Vagy a fegyvereiket nézegették, vagy a felszereléseiket igazgatták, esetleg iszogattak, beszélgettek, kártyáztak. Mindenki, aki itt volt le volt sújtva, a korábbi veszteségek miatt. A villám országának déli partszakasza elesett, és ők meg itt dekkolnak ahelyett hogy odasiethetnének. A vezető pedig még mindig nem érkezett meg. Egy fiatal szemüveges Shinobi lép Takához, majd utána Akirához. Kezében jegyzettömb, oldalán táska.
- Üdvözletem a nevem Areuno Sahaki. A kapitány írnoka vagyok. Kérném a behívóleveleiteket, és a nálatok lévő felszerelések listáját. A rangotokat, és hogy korábban hol szolgáltatok. Illetve egyéb lényeges információt.
A fiatalember értette a dolgát, és listába vett mindent, amit mondtatok neki, majd kijelölte a hálóköreiteket. Mind a ketten hat további fővel a kettes hálóban kaptatok helyet. Négy darab emeletes ágy ládákkal, éjjeli szekrényekkel. Ennyi volt a berendezés. 
avatar
Namikaze Minato
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Pént. Május 20 2016, 16:04

// Remélem a korábban hol szolgáltunk kérdésre jó választ adtam, hirtelen nem tudtam másra gondolni. :'D //

Az első kisugárzása az őrbódénak egyáltalán nem volt meglepő. A háború már nagyban zajlott mi pedig még mindig itt gyülekeztünk. Hiába, ha mindig az lenne amit egyénenként akarunk, akkor egyáltalán nem tudnánk megnyerni a háborúinkat, hát még a csatáinkat. Alaposan körbetekintettem, de egy vezető küllemű ninját sem pillantottam meg. Nem érkezett volna még meg? Egy szemüveges shinobi lépett hozzám hogy ellenőrizni tudja a papírjaimat és leltárba vehesse a felszereléseimet. Hát persze. A shinobi előny alappillére a koordináltság.
- Természetesen. - Nyújtottam át behívólevelemet és egy cetlit a felszereléseimről. Mielőtt elindultam volna direkt lejegyeztem őket, sejtettem hogy szükség lehet majd rá. - Ayanokoji Takashi, B rang, chuunin. Kumogakureben szolgáltam vegyesen végrehajtva küldetéseket. Fronton még nem szolgáltam, háborúban közvetlenül nem vettem részt. Specializáltságom nincs, elemem raiton. - A ninjára merednék kapucnim alól, várva reakcióját. Személyes véleményem szerint minden információt átadtam ami hasznos lehetett, ha jelez hogy minden rendben, akkor természetesen eszerint odébb is állok. Le kéne pakolnunk nem gondolod? De. A kettes hálóban kaptam szállást, így hát oda is vezetett utam. Beléptem majd meg is pillantottam hálótársaimat, esetleges jövőbeli társaimat. Biccentettem és egy rövid köszönést is ejtettem.
- Üdv!
Körbepillantanék és ha látnék helyet valamelyik emeletes ágy tetején, akkor azt foglalnám be. Kényelmesnek mondható ágy. Ládák, szekrények... Pazarlás.
                                                                                                                                                                                                                   
Ami a cetlin állt:
15 shuriken, 13 kunai, 15 senbon, 7 füstbomba, 4 villanóbomba, 7 m drót, 1 kinyitható fuuma shuriken, 1 doboz energiatabletta(15db.), 1 különleges kard, 20 robbanócetli, 1 tűkilövő (bal karon), 4 tekercs

Ami nem állt a cetlin:
1 kopott Otogakurei fejpánt, 1 apró tekercs amiben Tadao Michio végső akarata van, 1 fénykép amelyen Takara és Naomi áll
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Akira on Pént. Május 20 2016, 16:19

Szinte senki észre sem vette az új érkezőket, legalábbis jelét nem adták, vagy nem nagyon foglalkoztak vele vagy már megszokták, hogy mindig vannak később érkezők. A táboron érezhető volt a korábbi veszteségek lesújtó hangulata. Engem annyira nem tört le, mert ugyan jelenleg az otthonom, de ha úgy vesszük valamikor a Víz szövetségének shinobija voltam. A gondolat nem jelenti, hogy vissza akarok menni, de úgy érzem, hogy a háború után tisztáznom kell a dolgokat otthon is. Még nem tudom, hogy mit hoz a jövő. Körbenézve a hangulat ugyan érezhető volt, de a látvány szokásos. Mindenki a fegyverével a feladatával volt ellátva, néhányan beszélgettek, kártyáztak, ittak és más hétköznapi dolgot tettek. Látszott rajtuk, hogy fel vannak készülve a háborúra, de amíg nem szükséges, addig nem akarják túlerőltetni magukat. Én is csatlakoznék az egyik italozó, kártyázó csapathoz, amikor egy fiatal mitugrász lép oda hozzám, hogy a felszerelésemről kérdezzen. Nem nagyon értem, hogy miért van erre szükség, de ha már megkérdezték, akkor közlöm vele.
- Nem sok mindent hoztam magammal. Az övtáskámba van 5 kunai, 3 shuriken, 1 bicska és 1 vadászkés, pénztárcám és  még néhány apróság. Két társam Moon és egy Izanagi nevű sólyom, aki épp felettük repdes. Még magamnál hordok 2 tantot, 2 nunchakut, a nyakláncot- mutatok a nyakamba lógó samuheki függőre- és egy katanát.
Bökök az oldalamon lévő Keiko nevű katanámra, amivel rajtam kívül nem nagyon tud mit kezdeni senki, mert ha nem önszántamból adom át, akkor a kard "megmakacsolja magát" és olyan nehéz lesz, hogy képtelenség használni.
- Mennyivel korábban? Akira vagyok, Getsu egykori shinobija, utoljára a déli kikötőben szolgáltam és itt a levelem. Adom át a behívó levelet, ami a nevemmel van "fémjelezve". Elfelejtettem, a kabátomba van két tekercs, szintén csak számomra értékes emléktárgyakkal, egy maszk, amit saját kezűleg készítettem és 5000 ryu.
Rangomat és a szintemet egyelőre nem közlöm, hiszen nem kérdezte, bár az előbbit inkább letagadnám, mert képzettségem alapján simán lehetnék magasabb rangú, de úgy tűnik, hogy a falu nem így látja. Remélem a háború után megváltozik ez.

//4 kunai és 3 shuriken árát levonom, ha elfogadod a vásárlást//
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Namikaze Minato on Pént. Jún. 03 2016, 16:05

Az írnok átvette a szükséges papírokat leltározott és a hálókörletek kiosztása után el is vonult a főkönyvbe egyeztetni a dolgokat. Közben nektek volt egy bő órátok felfedezni a vidéket. A barakk nem nagy szám csak a legfontosabb dolgok vannak ott. Hálókörletek, egy konyha és étkezde, fürdő, és mosdókörlet. Raktárak, több is a hálószobáktól nem messze. Egy parancsnoki terem, egy térképszoba, egy kis elfekvő, és persze a főtér. Mindez valóban nem volt nagy, bár a leírás nem így vélekedik. Pont elegendő harminc fő befogadására, és még ők is csak éppnhogy elférnek így.
A kinti terep sem festett rózsásabban. Mindenhol homok, és fából vagy zsákból emelt sáncok. Befelé a part irányába semmi csak sziklák, és kietlen pusztaság. A legközelebbi barakk innen több mint tíz kilométerre van mindkét irányban. Valóban nem egy barátságos hely.

A barakk egy marcona tisztje aki mint kiderült az Aianheddo névre hallgat, (vasfej) összehívta a katonákat, a kantinba, egy kis össznépi „csapatépítésre”.
- Jólvan pudingok – kiáltott fel a nagydarab ember amikor mindenki befutott – mivel kb senkit sem ismerek innen ezért mit szólnátok, ha megismerkednénk? Az én nevem Aianheddo és már több mint húsz éve vagyok Kumogakure Ninjája. Öt éve kaptam meg a Chuunin rangot, és rendesen megszenvedtem érte. De én voltam az egyik legkeményebb genin, csak éppen eszem nem volt hozzá hogy Chuunin legyek – itt hangosan felröhög – De végül itt vagyok. Ha frontharcra kerülne a sor csak figyeljetek engem. A Taijutsum verhetetlen. És most te jössz!
Mutatott rá véletlenszerűen egy emberre. Ő is bemutatkozott, majd a következő és a következő, amíg a sor Takashira nem esett.
- És te kölyök? Te ki vagy?
Vigyorgott Aianheddo.


// Taka után Akira rajtad a sor, hogy bemutatkozz a csapatnak ^^ Amit megtudtatok, hogy van a csapatban 4 medikus, 7 Taijutsus, 3 Genjutsu  specialista, és kettő állathasználó (két kutya), A többiek mind elhanyagolhatóak, leginkább Ninjutsukban jeleskednek. // 

Határidő: 06.17
avatar
Namikaze Minato
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Szomb. Jún. 04 2016, 19:28

A kantinba volt egy kis gyülekezés. Mint kiderült egy vasfej ragadványnevű chuunin hívta össze a népet egy gyors bemutatkozásra, szintfelmérésre. Amint elhelyezkedtem körbetekintettem hátha találok valami esetleg valaki feltűnőt. Sajnálatomra nem ragadt meg szemem sehol sem. Lehet csak túlságosan máshol jár még a fejem. Hát ha így folytatod a front végére is máshol fog járni a fejed. A nagydarab férfi röviden bemutatkozott egy kis pudingozás után. Azt hiszem nem ez az első alkalom, hogy ilyen stílusú emberrel találkozunk Dante. Szerinted van mögötte tudás is? Hát ha tudás nincs is egy pár egész tehén biztos van benne. A soron következő emberek folyamatosan mutatkoztak be, volt közöttük taijutsu és genjutsu specialista is, emellett négy medikus ninja is akikre mondanom sem kell nagy szükség lesz. A többiek leginkább a ninjutsukat pártolták bemutatkozásuk alapján, egyértelmű volt hogy én is az ő sorukba fogok állni. Amint a nagydarab shinobi kérdőre vont feltápászkodtam majd hangosan bemutatkoztam, kapucnimat nem mozdítva a fejem szokásos kis búbjáról.
- Ayanokoji Takashi vagyok, lassan négy éve Kumogakure chuuninja. A ninjutsuban jeleskedek főleg, abból is a villám elemből, de a taijutsuhoz is konyítok egy kissé. - Itt egy pillanatra elgondolkozok, mi mást mondhatnék. Esetleg hogy egy labilis skizofrén vagyok? Egy gyerekgyilkos? Egy érzelmi vakvágány? Hogy már páran úgy is hallottatok rólam szörnyűségeket? Semmi biztató, vagy említésre méltó információ nem jutna eszembe így hát visszafoglalnám helyemet és türelmesen hallgatnám végig a többi embert, akár bemutatkozás lenne, akár felém intézett kérdés.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Akira on Kedd Jún. 07 2016, 20:03

Alig érkeztünk meg és lettünk kikérdezve egyből a kantinba hívtak egy kis "csapatépítésre". Az írnok miután mindent rendben talált el is ment, így volt egy kis szabadidőm, az említett eseményig. Valami Vasfej nevű chuunin hívta össze a találkozót, hogy megtudja, hogy ki mihez ért. A jelleme igazán katonához illett, mint valami kiképzőtiszt, úgy beszélt velünk az "újoncokkal".  A környék nagyjából ismerős, hiszen Izanagival már korábban felmértem, így nem nagyon néztem körül ismét. Mivel ez volt a parancs, így végig hallgattam a beszámolókat és megjegyeztem a neveket és a hozzájuk tartozó stílusokat és elemeket, meg minden egyebet, amit érdemes. Aztán egy Takashi nevű férfire mutat, aki körülbelül annyi idős, mint én, mégis chuunin rangon van. Igaz nem vagyok négy éve a falu szolgálatában, jó ha kettő, de a képzettségem meg van, bár lehet, hogy én is úgy járok, mint ez a Vasfej, hogy fejben nem vagyok ott. Nem tudhatom, hiszen nem is nagyon volt olyan lehetőség, hogy bizonyítsak. Még ketten mutatkoznak be, amikor én kerülök sorra.
- A nevem Akira, valaha Getsugakure ninjája vagyok, körülbelül két éve szolgálom Kumot. Alapvetően a tai jutsuban jeleskedem, de ismerek néhány ninjutsut. Elemem a tűz.
Nem nagyon van mit elmondani, mert a rangomat semmiképp nem akarom elárulni, csak ha megkérdezik. Egy picit elgondolkodom és újra megszólalok.
- Elfelejtettem, hogy részt vettem abban a csatában, amiben végül alul maradtunk a kikötővárosban.
Fejelem meg a mondandómat, hogy azért már van némi tapasztalatom a háborúban, még ha nem is sok, mert az is inkább menekülés volt, mint valódi csata, de erről nem kell tudni.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Namikaze Minato on Kedd Jún. 14 2016, 16:12

A bemutatkozás végével nem biztos hogy mindenki boldognak mondhatta magát. Sokak a csapatban sokat megélt veteránok voltak, néhányan csak kezdők akik frissen vágtatnak bele a háború borzalmaiba. Aianheddo persze azért vigyorgott, tudta hogy a morál életmentő lehet.
- Hé, Miru! – Kiáltott fel hirtelen az egyik medikus lány irányába
- igen?
Kérdezett az vissza megszeppenve.
- Nem tudok ki a parancsnok, vagy hogy mikor is ékezik?
- Ööö… nem tudok semmi ilyesmit. Az osztaggal nem osztottak meg különleges információkat a parancsnok kilétéről.
Lassan felvette az orvosok által használ passzív agresszív stílust. Persze ez nem volt elég a csapat többi tagjának, elvégre egy vezető nélküli sereg annyit ér mint nyáj a pásztor nélkül.
- Akkor azt hiszem én leszek az – nevetett fel vasfej. – Elvégre vezető kell nemdebár?
Körbetekintett a teremben, és várta azt, hogy valaki felszólaljon ellene vagy mellette. Ideges ficergés támadt, valahogy senkinek sem volt ínyére a nagydarab ember ellen vitázni.
- Arra semmi szükség nincs!
Csendült egy női hang a bejárat irányából. Chuunin mellényt viselő rövid fekete hajú nő állt az ajtóban. Szeme vészesen csillogott, kabátjának ujja kicsit túllógott a kezén, kissé groeszk ábrázatot mutatva így.
- Már itt vagyok Aianheddo szóval leülhetsz köszönöm.
Ezután a csapathoz fordult.
- A nevem Shizune, valamikor az Ötödik Hokage alatt szolgáltam, jelenleg a Kumogakurei frontra lettem kivezényelve, hogy tudásommal segíthessek a sebesülteknek. A Déli partokon dúló harcok nem kímélnek senkit, és az ottani sérülteket azonnali hatállyal ide hozzák, ahol szakszerű ellátásban részesítjük őket. A medikusok közvetlenül alattam fognak szolgálni, parancsot kioszthatnak! A többiek feladata a konvojok biztonságos átvétele a sebesültekkel, a partvidék védelme, és a barakké is! Remélem nem lesz sok munkánk, noha ebben nem vagyok biztos. Támadásokra számíthatunk, de nem sokra, noha azért érdemes ébren maradni.
Egy papírt húzott elő a mellényzsebéből.
- A legelső konvoj holnap reggel hatkor fog érkezni. A csapatokat egy órán belül fogom beosztani. Addig is oszolj! Egy óra múlva várok mindenkit ugyanitt. Aianheddo te maradj kérlek.
A csapat elkezdett felbomlani, miközben izgatott suttogásba kezdtek. Az írnok odasietett Shizunéhoz, és átadta neki a papírokat, amikre szüksége lehet. 


// Határidő: 6.28 //
avatar
Namikaze Minato
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Szer. Jún. 15 2016, 17:32

Aianheddo barátunk vezetői vénája elnyomásra került nem de? Nagyon úgy néz ki. 
Mint kiderült egy törékenynek tűnő kunoichi lesz a vezetőnk. Akarva-akaratlanul is végigmértem, szépen, fokozatosan. Rövid fekete haja volt, szintúgy feketés szeme árulkodóan csillogott, mintha csak arra várna hogy valakinek mesélhessen a tapasztalatairól. Kabátjának ujja szemmel láthatóan kissé nagy volt rá, furcsa is volt egy chuunint elméretezett ruhában látni, már-már majdhogynem megmosolyogtam. Felénk fordulva jobban megvizsgálhattam az arcát, a bőrét. Mielőtt még beszédébe kezdett volna rajtakaptam magam hogy eléggé feltűnően bámulom. Reflex reakciómnak hála egyből elkaptam a fejem, tekintetem a padlóra szegezve. Na ne, azt ne mondd hogy bejön a csaj! Miről beszélsz? Csak végigmértem a parancsnokot! Ahaa, ja. Kár hogy ilyen bő a ruha rajta, nem? Mondjuk innen is simán ki lehet venni hogy formás kis alakja van. Ejtsük a témát, jó? Háh! Ember, de furcsa ízlésed van!
A chuunin beszédéből kiderült a feladatunk, a hadi állás, és persze róla pár információ. Shizune. Az ötödik hokage alatt szolgált a nő ami azért ad némi alap elképzelést arról, hogy ki fog minket vezényelni. Furcsállom hogy egy medikus ninja a vezetőnk, bár a jelenlegi álláspontot tekintve meg tudom érteni. Csak nehogy odavesd magad az összes fegyver elé hogy ő lekezelhessen! Háh! Vicces. 
Az oszlatás után volt még egy szabad órám így hát visszamentem a cuccaimhoz, leellenőrizni őket. Leültem ágyamra és számlálásba kezdtem. Az övtáskáimmal kezdtem, majd következtek a nagy táskámba hozott holmik. Számoltam, számoltam de a fejem még mindig a parancsnok körül keringett. De rossz. Mi? Pont ilyenkor jössz rá hogy kezdeni kéne valamit a nőkkel, amikor már lehet oly mindegy. Így 19 éves fejjel azt hittem már előrébb leszel. 19? Pontosan. Boldog születésnapot Taka! Kö-köszönöm. Nem hittem volna hogy pont Dantetől fogok megilletődni, no persze azt se hittem volna hogy pont ma van a születésnapom. Miután mindent rendben találnék a holmijaimmal hátradőlnék és visszaemlékeznék mit értem el az életemben az elmúlt 19 évben. Kivel találkoztam, kivel szerettem volna találkozni és kivel nem kellett volna egyáltalán találkoznom. Amint letelne a szabadidőm visszasietnék a találkahelyre hogy további eligazításban legyen részem.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Akira on Pént. Jún. 17 2016, 13:38

A csapat változatos volt és ez látszott, sőt szinte érezhető. Ugyan nem aktiváltam a négyláb jutsut, de az orrom már így is kifinomultabb volt az átlagnál, így éreztem az emberek szagát és az esetleges fegyverekre vagy bármire kent dolgok, mérgek, parfüm és egyéb kencék illatát, amit használtak. Tüsszentek egyet, mert valami irritálja az orrom, egy új szag közeledik. Közben Vasfejű kollégánk egy véletlenül kiválasztott, legalábbis annak látszóan, kiválaszt valakit, akitől a vezető személyéről kérdez. Van egy olyan érzésem, hogy az új közeledő derékbe töri az emberünk törekvését, hogy ő az, de majd kiderül. Ugyan gondoltam, hogy szólnom kéne, hogy nem valószínű, hogy ez így marad sokáig, de megelőztek. Egy nő lépett be és ahogy gondoltam egy mondattal leszerelte kemény fejű barátunkat. A mondata úgy hangzott, mint amikor a tanárnő a rossz diákot felelteti, majd a felelés végén így szól. "Leülhetsz, egyes!"
Mondataiból kitudódik, hogy igen képzett medikus és valamikor a hokage alatt szolgált, ami nem kis presztízst jelent, majd elmondja a feladatunkat. Ezek szerint a medikusok lesznek a vezetőink, ők akik harcban a legkevesebbet számítanak, mégis nélkülük öngyilkosság bárhova menni és leginkább őket kell védeni. Konvojokat kell kísérni és megvédeni a támadásoktól, amire nagy valószínűséggel számítani lehet háború idején. Még megtudtuk, hogy az első konvoj holnap reggel 6 órakor indul és 1 óra múlva be leszünk osztva, hogy melyik csapattal fogunk indulni vagy mi lesz a feladatunk. Az kiderül. Ugyan nem akartam, de érdekelt a tábor, így két technikámat is alkalmaztam. Az egyiket magamon, ez a shikyaku no jutsu volt, míg a másik a saját technikám, amivel részlegesen áthelyeztem a chakrám Izanagiba, hogy egy kicsit felülről is körülnézzek, hogy mi a helyzet a táborban, a tábor körül és az ellenség köreiben. Most van egy órám, hogy ezeket kiderítsem, így nem is teketóriázok. Természetesen az egész műveletet csak azután hajtom végre, hogy elhagytam a sátrat és kevesebben látják ezt.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Namikaze Minato on Hétf. Jún. 20 2016, 18:20

Az egy óra leteltével a teljes brigád megjelent Shizune előtt a kantin eddig is izzadságtól bűzlő fülledt termében. A nő felállt egy asztal tetejére, hogy onnan jobb belátása legyen az összegyűltekre. Mellette egy felállított tábla, vagy legalábbis valami olyasmi tákolmány helyezkedett el. Shizune alatt, a korábban Aianheddo által felszólított Mirui álldogált kezében néhány papírral.
- Most hogy mindannyian ismét összegyűltünk – kezdett bele a mondókába a kunochi – kezdjünk is neki a feladatok kihirdetésének. Mirui közvetlenül alattam fog szolgálni, ha netán nem érnétek el engem hozzá is lehet fordulni.
Az említett személy felemelte a kezét, hogy mindenki láthassa.
- A holnapi karavánt néhány gyors léptű ninja fogja fogadni. Egy háromfős társaságban megy Akira; Ritsu; és Aoi. Ti már korábban kint kell hogy legyetek a partvidéktől délre fent az erdősávban. Onnan várható az első szállítmány. Az érkezést egy mókus fogja jelölni. A különleges állat az egyik shinobi ninjuu társa. Meg fogjátok ismerni.
- Holnap reggel négy óra harminckor gyülekező nektek a bejáratnál onnan Aoi parancsait követve elindultok a találkozópontra.

Aoi egy testesebb, de atletikusnak mondható férfi felállt, és megszemlélt benneteket. Ritsu, egy medikus sálat viselő lány szintén körbetekintett rajtatok. A csapatoknak gyorsan össze kell szokniuk, különben széteshet a gyenge kötelék.

Shizune intett ezután Miruinak, aki elkezdte a papírok kiosztását mindenkinek. Ezen a papíron megtalálhatóak az őrségváltás időpontjai, illetve az egyéb háztartási munkák, mint a főzés, mosás, takarítás napirendje. Az őrséget ötórás váltásban helyezték el, annak okán, hogy a kis létszámú csapat, képes legyen a megfelelő állapotban harcolni, ha arra kerülne a sor. Az első őrségváltáson négyen vesznek részt:
Aianheddo; Takashi; Nakamaru; és Itashi vesznek részt. Ketten figyelik a víz felől a partot, ketten pedig a hátsó részt védik.
- Nos, az őrségváltás sorrendjét remélem, megjegyzitek minél hamarabb, elvégre ezek a papírok megsemmisítésre kerülnek nemsoká. Elvégre nem hagyhatjuk, hogy az ellenség rátegye a kezét. Van egy órájuk ismét ismerkedni, megnézni a váltást utána azonnal megsemmisítik a papírokat. Az első őrség azonnal kimasírozik az őrposztokra. Őket majd a váltás fogja informálni a továbbiakról.
- Fontos! Ha bárki bármilyen módon megszegi a parancsot, büntetésben részesül! Illetve, ha látnak bármit, aminek nem kéne ott lennie, az jelet. Ha ellenséges támadást észlel, azonnal riasztja a tábort.

Egy papírkupacra mutat maga mellett.
- Az itt található papírok chakrával vannak átitatva. Ha valaki belevezeti a chakráját, a papír reagál, és a testvérlapja kigyullad. Vagyis majdnem mindegyik. Ezzel jelezzük, ha támadás ért minket, így nem kell kiabálni, és a támadás is lehet kicsit meglepetésszerűbb. Nem kell félni a tűz nem ártalmas az emberre. Így tehát nem fognak megégni. Csak felkelni rá.
Ezzel kicsit belekuncogott a tenyerébe, majd ismét visszavette a komoly stílusát.
- Nos, azt hiszem, mindennel megvagyunk. Az eligazításnak vége, mindenki dologra. Az első csapat most pihenjen. Öt óra múlva jelenésük van! 


// Határidő: 07. 04. //
avatar
Namikaze Minato
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Hétf. Jún. 27 2016, 15:27

Egy-két információval gazdagodtunk az eligazítás során kiadott kis cetlik révén. Öt órás váltásokban három ember társaságában fogom védelmezni a partot és a hátsó részt. Egyikük a már simán beazonosítható Aianheddo volt, míg a többiek még ismeretlenek voltak számomra.
Ezután kiderült hogy még egy órát ajándékoznak nekünk, míg megismerkedünk a szituációval és bajtársainkkal. Hát az egy érdekes beszélgetés lesz, úgy érzem. Ezután a sablonos büntetős alap gondolatok következtek amire majdhogynem megrántottam a vállamat, annyira egyértelműek voltak. Aki frontra jön, legyen az genin, chuunin, jounin vagy csak orvos ezt a rendszert mindenképpen tudnia kell.
A mellette lévő papírkupac tulajdonságairól is beszámolt Shizune ami szerény véleményem szerint remek megoldásként fog szolgálni. Ha az ellenfél emberei meglepetéstámadást tudnának véghez vinni, kihasználható lenne az hogy nyeregben érzik magukat. A nő mondanivalójából az is kiderült hogy ez a tűz nem ártalmas az emberre, noha egy kis személyes szeleburdiságot is belecsempészett. Ahogy tenyerébe kuncogott a kapitányunk egy következtetést vontam volna le, még pedig hogy nem veszi komolyan a feladatát... De most más volt. Aranyos. Várjál csak egy kicsit Taka... Ühhüm. Igen. Igen-igen. Most jött el az idő hogy hányjak egyet. Dantera nem figyelve, akarva-akaratlanul is egy félmosolyt intéztem a nő irányába.
Egy pár pillanat múlva felkapnám a fejem és elindulnék társaim felé. Amint odaérnék Aianheddohoz kérdően néznék rá.
- Úgy érzem jobb lenne, ha jobban megismernénk egymást. - Ezután körbetekintenék hátha elkapnám többi társam tekintetét is. Noha nem tudom hogy néznek ki, minden bizonnyal felismerném őket ha felénk jönnek, hát még ha nagy darab társam informál a többiekről.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Akira on Kedd Jún. 28 2016, 17:42

Egy óra hosszú idő, sok minden történhet. Nem tudom, hogy a többiek mit csináltak, valószínűleg pakoltak és a beosztást magolták be. Ugyan fotografikus memóriám nincsen, de remélem, hogy nem őrjáratozás lesz a feladatom, hanem valami izgalmasabb feladatot szeretnék, ezért nem néztem meg a beosztást, biztos lesz még rá esély. A kantin továbbra is izzadság szagú és büdös, szerencsétlen orromat egy szalvétával kellett eltakarnom. Moon be sem akart jönni, mert ugyan szereti a kaja szagot, de ez neki is túl sok volt, míg Izanagi egy távolabbi fáról figyelte azt, ahogy az emberek bevonulnak a sátorba. Shizune egy asztal tetejéről szónokolt. Nem volt túl magas, így érthető, meg általában valamiért jobban figyelnek az emberek a magaslaton lévő szónokokra. Lassan, nagyon lassan, mindenki összegyűlt és miután az utolsó árva lélek is betévedt, a nő beszélni kezdett. Szerencsém volt, mert az őrködésnél érdekesebb és veszélyesebb feladatot kaptam, ha nem is biztos, hogy fontosabb. Két társat kaptam. Gyors vagyok és Moonnal és Izanagival kiegészülve a csapat, akik ugyan nem számoltak, de vannak. A helyszínt is megkaptuk, amit nagyjából tudom, hogy hol van, de valószínű, h utána kell még járnom egy kicsit pontosabban. A társaimat megfigyeltem, egy srác és egy lány, az utóbbin látszott, hogy medikus, de a férfiról nem tudtam megállapítani, hogy miben jó, nem volt semmi, ami esetleg árulkodna róla. Nem baj, van egy kis időnk, talán kiderül róla, hogy mivel is foglalkozik. Nem tudom, hogy mi a terve a főnöknek, de remélem ez is kideürl. Nem tudom, hogy mi lenne a dolgom, így maradok és hallgatom a továbbiakat. Sajnos konkrétum nem deürl ki, így arra az elhatározásra jutok, hogy távozok, ha senki nem szól, hogy maradjak.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 194

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 823

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Namikaze Minato on Szer. Júl. 06 2016, 22:23

Takashi:

- Ejj tökmag hát te is itt vagy?

Kiáltott széles vigyorral és hatalmas orgánummal irányodba Aianheddo.
- Na már csak ez hiányzott. Ha még ennél is hangosabb lennél a végén még nem csak Kiriben, de még az elfoglalt Sunagakurében is felkelnek az emberek!
- Nyugi nyugi nem kell itt egyből egymás torkának esni… amúgy is a part négy sarában leszünk, szóval nem fogjátok látni sokat egymást.
Az utóbbi hang egy fiatal leányzóé volt, akinek gesztenyebarna haja féloldalasan lógott le, eltakarva a bal arcát.
Aki leszólta Aianheddo-t egy nála egy pár centivel alacsonyabb szemüveget viselő férfi volt, vélhetőleg, Itashi. Akkor a lány csak Nakamaru lehet.
- Hát Takashi, bizonyára az, lenne, de most indulni kell… Shizune kapitány azt mondta, hogy haladéktalanul, szóval úgy hiszem most nincs időnk csevegni. De ha végeztünk az őrséggel, akkor akár még arról is lehet szó, hogy mondjuk, megigyunk valamit. Kettesben…
Az utolsó szót szinte csak suttogva mondta ki miközben, lassan de látványosan közelebb araszolt irányodba. Hát a lánynak lehet valami nincs rendjén odabent. Vagy odalent.
- Na jó én ezt nem nézem tovább! Enyém a nyugati pont császtok!
Ezzel Itashi kilépdelt a barakkból.
- Akkor szerintem én vállalom a keletit, nehogy ezzel a félkegyelművel kelljen együtt lennem.
Duzzogott egy sort Aianheddo, majd döngő léptekkel elhagyta a termet. Ketten maradtatok, Nakamruval, aki szemlátomást nem akart tágítani mellőled.
- Hova mennél Takashi? Hmm? Az Északi vagy a Déli részre? Nekem mindegy te vagy a férfi te választasz…
Ennél a pontnál már túl közel volt hozzád. Túl közel.

Akira:

Az előkészületek és a pihenés el is múlt, kinek gyorsabban kinek lassabban. Van aki izgult, van aki csak úgy elvolt magában, igazából mindenki próbálta hangolni magát a következő feladatokra. Amikor reggel, vagyis hajnalban készen várakoztatok az indulásra. Mind a hárman a barakk előtt figyeltetek, és mikor fél hatot ütött az óra, Mirui szaladt ki a barakkból talpig orvosi ruhába bújva.
- Az elfekvőt előkészítettük, így a szállítmány bármikor érkezhet. Akira te vagy a csapatvezető, mert te képes vagy kiszagolni a bajt, és mókust is. Legalábbis Shizune-sama ezt mondta. Ritsu a helyszíni ellátásban fog segíteni, ha netán az egyik sérült kritikus ponton lenne, akkor életben tudja tartani amíg meg nem érkeztek. Aoi, pedig a hátvédetek lesz. Ugye?
- Egen…
Hallatszott a nem túl meggyőző válasz. Ritsu már idegesen toporgott álltában, látszott rajta, hogy indulna, még akkor is ha a hátán lévő csomag duplekkora lenne, noha most is majdnem elveszett benne a lány.
- Nos Akira, Ritsu, Aoi sok sikert kívánok. Térjetek vissza a katonákkal éppen és egészségesen.
Ezze Mirui vissza is ment a barakkba.
- No… most mi lesz… kapitány? 


// Akira  a folytatást az Erdőségekbe kérném, Taka te maradsz itt ^^ //
avatar
Namikaze Minato
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Szomb. Júl. 09 2016, 13:16

A barna hajú leányzó suttogó szavai kellemetlen bizsergést váltott ki belőlem, egyáltalán nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Inkább csak kapucnim menedékében vágtam a póker arcot, igyekezve elrejteni a belső feszültségemet. Ez kissé kellemetlen lesz úgy érzem. Kinek? Háh!
Mindenesetre szép kis jelenet. Csak én hittem azt hogy a Nakamaru férfi név? Én is arra saccoltam, na de mindegy. Ami fontosabb hogy csupa meglepetés a háború már most, elvégre egy csaj oda van érted! Ki érti ezt? Igeeen, hát én inkább Shizune kapitány... Mármint, inkább nem foglalkoznék ilyesmikkel, ha nem muszáj. Háh! Ember, te egy csődtömeg vagy! A megigyunk valamit kettesben sokkal nagyobb dokkolási esélyt nyújt mint egy távoli "Ó Shizune-sama!" féle plátói rikácsolás. Na persze, te vagy a főnök, neked ooolyan sok dolgod volt már nőkkel, biztos jól döntesz majd. Pf, inkább maradj csöndben. Mire észbe kaptam már mindenki eltűnt mellőlem, Aianheddo is épp távozott, méghozzá morcosan. Majdhogynem nyújtottam a kezem felé hogy "Ne hagyj itt vele kérlek", de végül csak néztem ahogy eltávozik. Végül már a gesztenye barna hajú Nakamaru helyettesítette a privát szférámat egy kacér kérdéssel tarkítva.
- Észak. - Nyögném ki érzéstelenül. Kicsit túljátssza a szerepét, jobban meggondolva. Neked nem gyanús? Dehogynem gyanús, elvégre bejössz neki! Ráadásul férfinak nevezett! Hallottál már ilyet? Agyam eldobom!
- Mire megy ki a játék? - Kérdezném a lány felé fordulva, akitől mellesleg már pár centire lenne az arcom.
Akárhogy is történik a kötelességem szólítani fog, az északi oldalra indulok akármilyen információval gazdagodom is. Bezzeg ha én irányítanék...
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Namikaze Minato on Kedd Júl. 19 2016, 15:42

Nakamaru bólintott, amint nyugtázta, hogy valamiért kicsit ellenszenves vagy vele. Vagy inkább csak távolságtartó, az már mindegy.
- Akkor megyek a déli pontra. Vigyázz magadra Takashi.
Mondta halkan, és sejtelmesen. Sok férfinak megmozgatta volna a nadrágját, egy ilyen könnyűvérű lány közelsége. DE te inkább megindultál az északi ponthoz. Az északi régió, két különálló pontot takart. Először is rálátásod nyílt a tengere, másodszor pedig az erdősávra, ahonnan a sebesülteket szállító karaván várható. Illetve természetesen az északi partszakasz is a te felügyeleted alá esett.
A parton néhány sebtében felállított védelmi sánc kapott helyet. Homokzsákok, és kidöntött rönkök védték az emelkedő partszakaszt a tengeri támadások elől, míg az erdőből érkezőktől kisebb sáncok nyújtottak védelmet. Egyszerű és szegényes volt, de a célnak megfelelt. Főleg hogy nem nagyon számíthattatok támadásra.

Órák váltották egymást, és az egyik percben valami érdekes dologra lettél figyelmes. Egy apró uszadékfa lebegett a tengeren, a hullámok ide-oda sodorták a rönköt, és a rajta kapaszkodó embert. Látszott, hogy nincs eszméleténél, és pár percen belül megfullad, ha nem kap segítséget. A barakkból nem látható a hajótörött, és a többi őrszem se vette észre még őt. Úgy tűnik, a sorsa a te kezedben van.
avatar
Namikaze Minato
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Szomb. Júl. 23 2016, 11:44

Vajon mi járhatott a fejében? Hallani fogsz még róla, szóval ne nagyon gondolkozz rajta.
Elindultam posztom felé ami kis idő után kiderült, hogy pont olyan amilyenre számítottam. Minimalista, de lényegre törő. A háborúban ritka a nyersanyag túltengése, érthető a hasonló irányág követése. Nézzük csak. A tenger, az erdősáv ahonnan minden bizonnyal jönni fognak a sebesülteket szállító karavánok és természetesen a partszakasz. Nem túl megterhelő, a váltási időket tekintve meg végképp nem.
Így teltek az idő fogaskerekeinek lassú körei, míg én csak elmélkedtem magamban. Nem jó ötlet azon gondolkozni hogyan surranj be a kapitány sátrába, tudsz-e róla? Mi van? Én ilyenre nem is gondoltam! Akkor inkább ő surranjon be hozzád? Hm? Mintha ez olyan sokat számítana... A lényeg előttünk van, arra kell koncentrálnunk. Remélem a ferde hajú csinike nem vette zokon a beton fal merevségű stílusod. Egyszer átadnád az irányítást, ó miket művelnék vele! A küldetéshez nem hiszem hogy ez olyan szorosan hozzátartozna, mellesleg utoljára a chuunin vizsgán volt az hogy főszerepbe jutottál, szerintem annyi elég is volt. Ha egy tízes skálán értékelni kéne mennyire vagy ünneprontó, akkor egy erős kilencesre szavaznék.
Danteval való beszélgetésemet egy farönkön hánykálódó ember látványa zavarta meg. Na basszameg. Tudom, nekem se tetszik. Megyünk? Megyünk.
Reflexszerűen nyúlnék régi tekercsemhez aminek érintésére megannyi emlék zúdulna rám. Megidézném rajzfelszerelésemet és menten nekilátnék egy tinta klónnak ami rutinomnak hála minden bizonnyal hamar elkészülne. A klónt azzal a tervvel készíteném, hogyha látna valami gyanúsat, esetleg valami fenyegetésre utalót vezesse chakráját a papírba, jelezzen a többieknek az esetleges támadásról. Hála a mentális kapcsolatnak ami a klónom és köztem lenne, könnyedén adhatnék pontos információt neki. Ezután odasietnék a vízbe a távoli alakért és igyekeznék kimenteni őt. Megérzésem azt súgná, hogy csapda az egész de... A lányra is majdhogynem hasonló gyanakvással tekintettem. Lehetséges hogy már most kezdek paranoiás lenni?
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Júl. 30 2016, 13:17

// Takashi - Mesélés szeptemberig átvéve //

Takashi legalább sosincs egyedül. Ez is egyfajta pozitívum. A tinta klónt viszonylag gyorsan és sikeresen létrehozza Kumogakure no Satou Chuuninja. Ezek után megindul, hogy a fuldokló segítségére legyen. Egyre sötétebb van, ami egyben azt is jelenti, hogy folyamatosan romlanak a látási viszonyok. A fiú védtelennek érezheti magát, most, hogy elhagyta a védelmi állást. Ennek ellenére rettenthetetlen és berohan a víz felszínén a fatönkhöz. Az út hosszú, a hullámok miatt még csak nem is könnyű, azonban Takashi megbírkózik a feladattal. Már méterekről észreveszi, hogy egy férfi hánykolódik a vízen. Feketés-zöldes overált és felső részt visel, oldalán tekercsek lógnak, melyek alaposan eláztak, fegyveröv és övtáska van a ruhájára kötve. Haja rövid, arca hosszúkás. Körülötte vörös a víz, fején Kumogakure fejpántja díszeleg. Láthatólag már alig van magánál, fel sem fogja Takashi jelenlétét. Minden jel arra mutat, hogy Takashinak egy honfitársával van dolga, aki valószínűleg genin.
Tudja, hogy klónja figyeli és a leggyanusabb jelre is jelez a barakknak. Hogyan tovább? Ha megpróbálja kivonszolni, az kínkeserves munka lesz, mert ilyen hullámok mellett nehéz közlekedni a víz felszínén extra súly nélkül is. Ráadásul... mi lesz azután? Az őrségváltásig még órák vannak hátra, mihez kezd Takashi egy sebesült ninjával?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Csüt. Aug. 04 2016, 18:56

A holdfény sugarai vetődtek rá a férfi fejpántjára, aminek hála tisztán láttam falum szívdobogtató jelképét. Ez így nem lesz jó, ha ki is vonszolom mit csinálhatnék vele? Vacsorára jó lenne. Mindegy. Előbb fulladok meg én, minthogy egy bajtársamon ne segítsek. Gyorsan futnának gondolataim szálai, néhol összekeveredve, már-már irritálóan kesze-kuszán. Ha még egy tinta klónt kreálok és ketten próbáljuk meg kivonszolni az se 100%-os siker, plusz még a parton is kezdenem kéne vele valamit. Ketyeg az óra. Tudom!
- Gyere, ha rajtam múlik hazakerülsz épségben. - Emelném fel óvatosan a geninnek tűnő shinobit. Hóna alá bújnék, ezzel is megtámasztva.
Lecsatolhatnád a tekercseket és a cuccait, lehet többre mennél. Lehet. Ezzel a lendülettel nagyobb mennyiségű chakrát vezetnék talpamba révén, hogy hosszabb távú ugrásokat szeretnék véghez vinni. Kiszökkennék pár ugrásból a partra, ha úgy tetszik. Ha nagyobb hullám lenne akkor megállnék egy helybe és megvárnám amíg elmegy. Nem terveznék sok ugrást, sokkal inkább taktikus lennék mint gyors. Eközben ahogy elindulnék megparancsolnám a klónomnak hogy hívjon segítséget, ezzel elhagyva posztját. A legközelebbi emberhez vezényelném. No perszes ha út közben találna egy orvosi ninját akkor könnyebb lenne, bár ennek az esélye természetesen közelítene a nullához. Ami viszont nagyon valószínű lenne az-az hogy az őrség egyik tagjába botlana(remélhetőleg nem Aianheddo), aki nem hagyhatná csak úgy el a posztját. A hasonmásom megpróbálná legjobb tudása/tudásom szerint meggyőzni az illetőt, hogy valahonnan muszáj segítséget szerezni elvégre fontos információ lehetnek a geninnek.
Amint kiérnék a partra vele, óvatosan megvizsgálnám és ha sebet találnék akkor a karomon lévő kötést használva megpróbálnék enyhíteni rajta. Amint minden készen állna elkezdeném az újraélesztését. Bezzeg régen nem tettél volna ilyet. Régen nem is voltak társaim.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Aug. 14 2016, 18:49

// Takashi //

Az ifjú shinobi hatalmas bajtársiasságról tesz tanúbizonyságot. Hősies küzdelmet folytat a renger hullámaival, hogy megmentse egy honfitársát a biztos haláltól. Kimerítő küzdelem veszi kezdetét, ahol az akaraterőnek hála, Kumohakure ninjája győzelmet arat. Zihál, amikor leengedi a homokos partra a férfit. Úgy tűnik, elájulhatott. Néha mintha motyogna magában, de nem lehet érteni, hogy mit akar mondani. Takashi látja, hogy a férfi bordái fölött hatalmas, de közel sem életveszélyes vágás húzódik, amely inkább ronda, mint kritikus. Legjobb képességei szerint elköti. A tinta klón, amint megkapja a parancsot, útnak indul, hogy erősítést szerezzen. Az éjszaka egyre inkább teret nyer és a köd is közeledik. Vihar készülhet és ez a csend az óceán tombolása előtti rövid pihenő.
Sok próbálkozásba kerül, de Takashinak végól sikerült életre pofoznia a férfit. Az, amint magához tér, a fegyverövéhez nyúl, de a mozdulat lassú és gyönge. Hamar el is hal, egyrészt az ifjú skizofrén önvédelmi reakciójának hála, másrészt pedig azért, mert az ismeretlen meglátja a Kumohakirei fejpántot.
- H-h-hol... vagyok? - kérdi krákogó, mélyen búgó hangon.
Hangja és tekintete azt mutatja, hogy kellemetlen élményekben lehetett része. Bár ennek a megállapításához nem kell lángésznek lenni, elvégre a tengerből lett kirángatva.


*****
A klónod ugyan nem tér vissza, ellenben Itashi megjelenik a látószögedben. Oktondi képet vág és megigazítja a szemüvegét.
- Elég nagy kockázatot vállalunk, lehet, hogy nem is közénk tartozik! A klónod van az őrhelyemen, levél útján értesítettem a központot! Vakarjuk valahogy össze ezt az alakot és... kivallattad már?
Ha a tinta klón van Itashi őrhelyén, Itashi pedig itt... akkor vajon ki viszi a levelet? Ebben éppen annyi logika van, mint Itashi hülye megjegyzéseiben. Nyílvánvaló, hogy ezek a tényezők megfordultak Takashi fejében is. Minden bizonnyal Itashi az osztag okostojása.

//Mindössze azért, hogy tudd, mennyit vettek ki belőled az eddigiek:
Takashi:
Állapot: 94%
Chakra: 87%

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Kedd Aug. 16 2016, 14:01

Az éjszaka, a köd, a közelgő vihar egyre nagyobb szeleteket vesznek ki a jelenből. Tudtam, idő kérdése és nagyobb változások fognak bekövetkezni, olyan változások amik akár egy meglepetéstámadásnak is tökéletes táptalajt nyújt. A férfit noha sikeresen kimentettem, több kérdést kaptam mint választ. Végül is mi másra számíthattam volna, nem de? Rápillantottam a mentális félhomályban tengő shinobi sebére. A bordái tájékán elhelyezkedő sérülésből több mindenre is lehetett következtetni. Esetleg egy éles fegyver? Vagy egy zátony. Engem a tekercs jobban izgatna, ha a helyedbe lennék.
- A nyugati partvidék északi részén vagy... A Villám országában. - Tenném hozzá a végére, hisz ki tudja honnan sodródhatott hozzánk.
Eközben megérkezne Itashi aki szemüvege mögül, csak úgy szórná a szavakat. Megfájdul tőle a fejem. Engem inkább hidegen hagy, hadd beszéljen. Az, hogy levél útján értesítette a központot felvet némi kivetnivalót, így "rákérdeznék" a klónomnál hogy mit látott. Remélhetőleg nem hazudik nekem az egyik honfitársam, nem szívesen keverednék így konfliktusba... Megint. Jól láthatóan ráböknék a ninja fejpántjára, válaszul Itashi kétségbeesésére és szimpla felszólítás gyanánt a megmentett férfinak.
- A kivallatás érdekes kifejezés, főleg háborús környezetben. - Sóhajtanék egyet, majd elővennék egy kunai tőrt és torkához szegezném, noha nem túl szorosan. Látszódna rajtam hogy protokolszerűen járok el, nem szimpla kedvtelésből. - Egy egyszerű kérdésem van. A falu érdekeit szolgálod?
Noha hagyhatnám Itashit is beszélni, biztos lennék benne hogy nem jutnánk olyan hatásosan előre mint az én kérdésemmel. Hisz, nem a válasz lesz a lényeg, hanem ahogyan megadja a választ. Ezért hát szorosan figyelném a férfi reakcióját és ha bármi hirtelen ellenségességet, fenyegetést éreznék(a gyengesége ellenére is) akkor egyszerűen elvágnám a torkát. Kimentés ide vagy oda, tudom jól mikor mit kell tennem.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Shimura Danzou on Pént. Aug. 26 2016, 16:01

// Takashi - nagyon tetszik ahogyan előadod a karaktert, apró megjegyzés, hogy a klón és gazdája között nincsen mentális kapcsolat. Vagy szavakkal tudsz kommunikálni vele, vagy pedig az alapján cselekszik, amilyen céllal megteremtetted. Erre figyelj kérlek. ^^ //

A férfi megkönnyebbülni látszik, amint meghallja a hírt, hogy a Villám Országának védelmet nyújtó határán belül van. Látszódik rajta, hogy elkínzott és ez nem a közeljövőben fog megváltozni. Itashi tovább okoskodna, ám Takashi cselekedetei és hangja meggátolja ebben. Sőt, a továbbiakban szemöldökráncolva figyeli az eseményeket.
A férfi nem lepődik meg a kérdés hallatán, olyan, mintha az első perctől kezdve készült volna erre, vagy ha nem is, az utóbbi mondatok alapján biztos. Feltűnő nyugalommal és megkönnyebbüléssel ejti ki ajkain a szavakat.
- Hűséges vagyok a faluhoz és szolgálom érdekeit.
Pillantása kérdő, elvégre tudja, hogy az élete a tét, ez meg is látszódik rajta. Még a fájdalmaival sem törődik, azonban mintha kissé remegne az ajka, mintha a félelem ott bújkálna benne. Igaz, ez önmagában teljesen érthető, elvégre kést szegeznek a torkához, ráadásul Takashi tekintete rendíthetetlen, megvan benne az elszántság, hogy öljön, ha érdeke azt kívánja. Látszódik, hogy megfeszül, talán az idegességtől, talán csak azért, mert shinobi és még vert helyzetben sem hajlandó meghalni olyan könnyen. Ámbátor a háború megkeményíti az ember szívét, könyörtelenséget és rejtett erőket, tartalékokat szabadít fel. A kérdés, hogy Takashi miképpen ítéli meg az emberét? Gyilkol, vagy kegyelmez?


*****
A vihar egyre inkább közeledik. Hatalmas a köd és olyan sűrű, mintha az orkán közepe közeledne. Ám még nem érte el a partot, noha minden bizonnyal ez is bekövetkezik. Előbb, vagy utóbb biztosan. Akkor bizony az őrök nehéz helyzetbe kerülnek, mert feladatuk ellátása jóformán lehetetlenné válik. Majdnem teljesen.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Csüt. Szept. 01 2016, 01:01

// Átvert a wikipédia! Very Happy Legközelebb egyeztetek egy staffal. //


Amint kiejtette a varázsszavakat a férfi egy ritka érzés szállt meg, a megkönnyebbülés. Egyel kevesebb élet tapad a kezemhez. Ne igyál előre a medve bőrére Taka. Lassan leeresztettem karomat, míg a másikat a férfi vállára tettem. Noha a lelkem kis megnyugvásra lelt, nem tettem el a tőrt, markoltam, hátha szükség lesz rá. Mit tehetnék? Reflex reakció. Elfordulok Itashihoz és pár mondatot szegezek felé.
- Úgy hiszem nemsokára ideér a vihar. A feladatunkat nyilván nem fogjuk tudni elvégezni, ez biztos. A legbölcsebb az lenne ha a fejesekhez valahogy visszajutnánk és újra rendeződnénk. - Itt egy pillanatra kifújom magam, szinte felkészülök a válaszra. - Ötletek? - Ezek után nyilván mérlegelném a helyzetünket, noha a természet sürgetne. No persze, ha túl sokat beszélne a férfi akkor szimplán félbevágnám egy lényegre törő "Elég."-el. Ezek utána - ha láthatólag még lenne időnk visszafordulnék a sebesült Kumogakurei férfihoz.
- Mi történt veled? - Hangom megkönnyebbült, de még mindig határozott. Tekintetem a férfi szemét fürkészi.
Figyelmesen végighallgatnám a férfi történetét, remélhetőleg hasznos információkhoz jutnánk. Figyelném a beszédstílusát, a szóhasználatát, hátha valami elárulja hogy mégsem Kumogakurei. A megkönnyebbülés múló pillanat nálam, úgy hiszem. Egy kósza momentumra aggódni kezdenék, ráadásul egy nőért. Nem Naomi, nem is Shizune lenne az illetékes. Nakamaru futna át a fejemen. Furcsa késztetést éreznék arra hogy megrázzam magam, mintha csak egy rossz álomból kelnék. Valami nincs rendjén. Erre még csak most jössz rá?
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nyugati Partvidék

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.