Djuka Benji

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Djuka Benji

Témanyitás  Djuka Benji on Hétf. Márc. 28 2016, 03:44


Név: Djuka Benji

Ország: A Hold Országa
Rang: Genin
Szint: D
Chakraszint: ?
Kor: 12
Nem: Férfi


Felszerelések: Felszerelések: dróthuzal (10m), szerszám szett, füstbomba 5db, energiatabletta 1 doboz, elsősegély csomag 1db, robbanó cédula 10db, kunai 10db, shuriken 10db


Kinézet:Ránézésre 170-175 cm körüli magasságú, kb 50-60 kg súly közötti, sötét barna szemű, sötétbarna félhosszú hajú (amely égnek áll). Egy vöröses színű színű kabátot visel általában, néha csak egy rövid ujjút, amelyen a piros szín dominál, de található rajta fekete is. Kényelmes fekete nadrágot és fekete szandált visel. Ezenkívül homlokán megtalálható, A Hold Országa Shinobi fejpántja. Testalkata viszonylag sportosnak mondható talán, kissé észrevehető a gerincferdülése.


Jellem: Mint minden embernek, neki is van rossz és jó oldala. Egy kedves, humoros, kitartó, barátságos emberről beszélhetünk. Van benne valami különleges, normál helyzetbe, ha valakivel elbeszélget, egyből megkedvelik. Ragaszkodik a barátjaihoz, ez természetes ha azt nézzük, milyen gyermek kora volt. De ezek mellett ott van a rossz oldala is ami azt takarja, hogy nagyszájú, hirtelen haragú, türelmetlen, szókimondó. Bizony ha valami olyat teszel, ami az igazságérzetét megsérti, ő lesz az első aki neked ront. Illetve van itt még egy semlegesnek mondható tulajdonság, ami nem más mint a vezér hajlam. Persze jelenlegi tulajdonságai miatt, nem lenne alkalmas vezetőnek, túl heves hőmérsékletű.


Technikák: - Shunshin no jutsu
- Henge no Jutsu (Transzformációs technika)
- Kakuremino no Jutsu (A Láthatatlanság Köpenye)
- Bunshin no jutsu (Klón technika)
- Kawarimi no jutsu (Testhelyetesítő technika)
- Tobidogu no jutsu (tekercsírás, hordozható fegyverek)
- Jibaku Fuda: Kassei (Robbanó Jegyzet: Aktiválás)
- Katon Kaitou // Tűz Elem Feloldás

Előtörténet:


Egy új remény

A Hold Országában, azon belül is Getsugakure no Sato egy kórházában, hétfő hajnali 1:40-nél járunk. Djuka Kagawa és Adachi Mizuki szerelméből, egy gyermek jött világra, kinek neve nem más, mint Djuka Benji lett. Persze a névből már tudni lehet, hogy Getsugakure nagy nemes klánjába született a híres Djuka klánba. Egy átlagosnak mondható, 3220 grammal jött világra és 49 cm-el. A csendes kórház folyosóit járta be, Benji hangos sikító sírása. Itt kezdődött minden....A mindennapi élet


3 évet ugrottunk előre az időben, semmi különös nem történt a családban, Mizuki kapott 4 év pihenőt, hogy felnevelhesse gyermekét. Mizuki egyébként egy Jonin szintű Ninja, akinek a mestersége a Genjutsu. Azt mondják, hogy A Hold országában ő a legjobb ezen a téren. Benji édesapja Kagawa szintén Jonin Ninja, a tűz elemmel és a víz elemmel jeleskedik, ezen kívül vérvonalbeli képességgel is rendelkezik, amely a Gőz elem. Elég egy tehetséges Ninja páros, nem? Térjünk vissza Benjire. Ő inkább édesanyjához ragaszkodik, ami nem meglepő, hisz ő foglalkozik vele a legtöbbet és ő az engedékenyebb. Édesapjával nem olyan szoros a köteléke, bár Benji felnéz rá és mindent megtenne, hogy egyszer elismerje őt az édesapja. Édesapja mindennél jobban szereti gyermekét, de ezt nem igazán mutatja ki, persze másoknak mindig dicsekszik Benjivel, amiről a fiú nem tud persze. Kagawa nagyon szigorú, de mindent Benjiért tesz, bár ezt most még az ifjú Djuka nem tudhatja.

A nemzeti küldetés


1 évet ugrunk az időben. Eddig semmi különös nem történt, egészséges és átlagosnak mondható életük folydogált Benjiéknek. Mizuki eddig a pillanatig kapott "szabadságot", hogy nevelhesse gyermekét. A Tsukikage olyan délkörül be is hívatta a két Jonin-t, Mizukit és Kagawat egy nagyon titkos Nemzeti küldetést bízott rájuk. 4 órát kaptak az indulásra, e-közben Benji az óvodában játszott, barátaival. Délután 2-őt üt az óra. Mizuki és Kagawa elindult Benjiért az óvodába. Hazafele elkezdték neki mesélni mi is a helyzet, Benji aggódott, elsírta magát és könyörgött édesanyjának, hogy ne menjenek mert bajuk eshet, de Kagawa megnyugtatta, hogy ez nem lesz semmi gond, képzett Jonin-ok, e-mellett megvették neki a kedvenc csemegéjét a Vaníliás vattacukrot és miután elfogyasztotta Benji, elmúlt az aggódása. Körülbelül negyed négyre értek haza. Mizuki és Kagawa készültek a küldetésre és áthívták Miyo nénit a szomszédot, hogy vigyázzon Benjire. Háromnegyed négy, Benji elköszönt édesanyjától és édesapjától, ők pedig elindultak a falu határához. Itt kezdődött a pokoli kínok felé vezető út.
2 darab napot ugrunk az időben. Kagawa és Mizuki még sehol. Benji kezd aggódni, kedvtelen, csendes az óvodában is mióta nincsenek otthon a szülei. Mindeközben a Tsukikage egy felderítő csapatot küld a két Jonin után... Újabb két napot ugrunk az időben visszaérkezik a felderítő Ninja osztag. Sajnos szomorú hírekkel. Kb 1 napi járásra a falutól, megtalálták Kagawa és Mizuki holttestét. Mindkét holttestnek, volt egy vágás a torkán. Elvágták volna a torkukat? Hisz két Jonin Ninja-ról beszélünk. Egyből világos volt, hogy egy magas szintű Genjutsuba kerültek és aközben lett végük. Benjihez személyesen látogatott el a Tsukikage másnap délután 5 órakor. Elmesélte, hogy a szülei az országért haltak meg és, hogy mekkora hősök. Benji ebből csak annyit vont le, hogy édesanyja és édesapja örökre eltávozott... Pont olyan sikító sírásba kezdett mint születésekor, édesanyja nevét ordibálta, ígérgette, hogy jól fog viselkedni, csak jöjjön vissza. Tsukikage megkönnyezett a gyermek láttán és próbálta vigasztalni Benjit, de nemtudta, mint ha Benji meg se hallotta volna, csak folytatta a véget nem érő ígérgetést és könyörgést... [center]Az Akadémia elkezdése

4 évvel később, Benji elkezdi az Akadémiát. Nagyon nehéz életet él, mivel szülei egy olyan küldetésen vettek rész, amiről senki se tudhatott, egy pletyka kezdett el keringeni mi szerint elárulták az országot és az ország Anbu egysége végzett Kagawa-val és Mizuki-val. Benji ezt a hazugságot se tudta elviselni, de az még inkább nem, hogy a faluban mindenki megvetően nézett rá, mindenki árulónak tekintette, mindenki a halálát kívánta. Akárhova ment, lenézően megbámulták és elküldték. Tsukikage cáfolhatta volna a pletykát, de nem szabadott a küldetésről beszélni, ezért szenvedés volt Benji egész gyerek kora. Na, de beszéljünk inkább arról amiről elkezdtem. 4 évet ugrottunk és Benji úgy döntött, szülei nyomdokaiba lép, az az élet célja, hogy ő legyen a Tsukikage és tisztázni tudja a szüleit, illetve a falu elismerését is elnyerje, épp ezért elkezdi az Akadémiát. Nagyon kitartóan edz, mivel barátai nincsenek a pletyka miatt, ezért minden szabadidejét edzéssel és tanulással tölti. 


Az Akadémiai évek


Benji vért izzadva edzett 2 évig, annyira előrehaladt, hogy már könnyedséggel megy neki minden feladat az Akadémián, osztályelsőként végzett eddig minden évben, persze sokan látják a szorgalmát, még is még mindig lenézik. Benji már egész jól viseli ezeket látszólag, persze valójában nem.  Most valamelyik péntek délután elnézett egy standhoz úgy sem volt tanulni valója, kért egy adag Curry-s rizst. A standos Katsuto kedvesnek tűnt, kiszolgálta az ételt, majd beszélgetést kezdeményezett Benji felé. Miután Benji befejezte az ételt, még 2-3 órát ott töltött és beszélgettek, egy új barátság kezdődött?


Akadémia vége


[left]Két év után véget ért az Akadémia, Benji a kemény edzéseknek és tanulásoknak köszönhetően, minden évben osztály elsőként végzett. Épp haza fele tartott, amikor szokás szerint beugrott Katsuto standjához, kezdték is a beszélgetést
Benji: Jónapot Katsuto! *mosolyogva* Kérnék egy adagot a szokásosból
Katsuto: Szervusz! *mosolyogva* Rendben, máris készítem.
Ezután pár perc csend, míg Katsuto felszólította Benjit
Katsuto: Hé! Ti nem most fejeztétek be az Akadémiát?
Benji: De Katsuto, épp most fejeztük be
Katsuto: És, hogy sikerült? Megint osztály első lettél?
Benji: Igen Katsuto *elmosolyodik* mint minden évben eddig.
Katsuto: Akkor te nagy eséllyel elvégzed a Genin vizsgád, igaz-e?!
Benji: Remélem Katsuto, akkor közelebb kerülhetnék az álmomhoz *mosolyog*
Ezek után elkészült a Curry-s rizs és miután végzett vele Benji, haza indult.
[center]Genin vizsga előtt


[left]Félévvel az Akadémia után, felkereste Benji-t Hiari Djuka. Ez az első ilyen, hogy egy klán tag felkereste őt, éppen ezért meglepődött volt.
Hiari bele is kezdett a mondandójába:

Hiari: Szervusz, bejöhetek?

Benji: Őhm.... Jónapot, persze.
Hiari: Hiari Djuka vagyok, a Djuka család tűzelemmel foglalkozó S szintű shinobija. Én szoktam a Djuka növendékeknek a tűz elemet tanítani. Sokat hallottam rólad, tudom, hogy milyen sikereket értél el az Akadémián, éppen ezért vagyok itt.
Benji: Valóban? És pontosan miért?
Hiari: Van egy ajánlatom számodra. Ha elvégezted a Genin vizsgát, akkor felkereslek újra és szólni fogok a klán vezérnek is az érdekedben. Tehetséges gyermek vagy, lehet birtoklod a család vérörökségét is.
Benji: Vérörökség???
Hiari: Igen, de erről csak később, most mennem kell, viszlát!
Hiari ekkor hirtelen eltűnt. Benji nagyon izgatott lett, gondolatok kavarodtak a fejében "Végre megmutathatom az egész falunak, hogy mit tudok!", ezzel a gondolattal feküdt később ágyba és csak sok idő után tudott, álomba szenderegni.
[center]Genin vizsga


[left]Benji nem aggódott ezen a napon, hiszen tudta, hogy sokat tanult és edzett, tehát semmi probléma nem lehet. Kikelt az ágyból, majd szépen megcsinált magának egy zacskós Ramen-t és megreggelizett. Felvette mindennapi ruháját és elindult az Akadémia felé. Ahogy belépett a terembe, látta társai szemében az aggódást, a félelmet, de ő csak magabiztosan annyit mondott, hogy: Benji mától Genin srácok!!! *majd kacsintott egyet*
Legelsőnek egy elméleti feladatsort kapott, elég könnyedén elvégezte mindössze 45 perc alatt, ez pontosan negyedórával a határidő előtt volt, majd beadta, úgy gondolta hibátlan lesz. Második feladatként egy gyakorlati feladatot kapott ami elég összetett volt. Felkellet venni a Sensei alakját, majd egy klónt csinálni és a klónnal elvégezni a testhelyettesítő technikát. Ez mind sikerült Benjinek hibátlanul, ekkor Sensei-je kezében megcsillant a legcsodálatosabb dolog amit valaha látott Benji. A Hold Országának Shinobi fejpántja Sensei-je megdicsérte, majd átadta Benjinek, aki büszkén homlokára kötötte. Boldogan indult a Standhoz, hogy kérje a szokásos ebédjét és elmesélje örömét.
[center]Edzések


[left]Hiari beváltotta ígéretét és edzeni kezdte Benjit, azt mondta félévig erőnléti edzéseket fognak csinálni.

Első nap: Benjinek reggel 6:00-ra kellett az erdőbe mennie, így is tett. 6:04-re ért oda, majd meglátta Hiari-t és köszönt neki:
Benji: Jó reggelt Hiari Sensei!!! Kezdjünk is neki az edzésnek!!!
Hiari: Késtél... Büntetésből ahány percet késtél, annyival szorozzuk be az alap edzést. Tehát alapból, 20 kört kellett volna futnod az erdő körül, tehát 4x20 az 80 kör *mosolyog*
Benji: Micsoda?! *Döbbenet ült ki az arcán* Az nem lehet! Annyit képtelenség egy huzamba lefutni!
Hiari: Indulsz már, vagy eddzek inkább mással? 
Benji erre szónélkül elindult. Már a második kör után fáradni kezdett, de az álma lebegett a szeme előtt, és csinálta tovább. A 50. kör után kiterült és elájult. Vagyis pontosabban elaludt. Hiari oda sétált, majd elmosolyodott és elgondolkodott magában
Hiari: "40 körnél senki se futott volna többet friss Genin létére. Nem véletlenül vagy te ekkora tehetség"
Ezután hónalja alá kapta és haza vitte az ifjú Genint.

[/left]
[/center]
[/left]
[/center]
[/left]
[/center]
[/left]
[/center]

1 évvel később


Benji véget ért a féléves erőnléti és a féléves fizikai edzéssel. Hiari és közte szinte apa-fia kapcsolat alakult ki, az 1 év alatt, sőt! Nagyon hasonlított Kagawa-ra Hiari, nagyon szerette Benji-t, de sohasem mutatta ezt ki.
Hiari: Elvégezted az edzés tervet, boldogan jelentem ki, egy felerősödött Ninja vált belőled, de eddig nem nagyon alapoztunk az elemedre, mi is a te fő elemed?
Benji: Őhm.... Nemtudom *kissé zavarba jött mosoly az arcán*
Hiari: Sejtettem.... De hát ezért jó, hogy itt van ez *zsebébe nyúl és elővesz egy papírt, majd átnyújtja*
Benji: Egy darab papír? *átveszi a papírdarabot* Mit kezdjek ezzel?
Hiari: Ez nem egy sima papír. Ez egy chakra érzékeny indikátor papír, vezesd bele a chakrád ahogy csak tudod.
Benji: Rendben!
Benji ahogy kellett belevezette a chakráját a papírba, ami ettől meggyuladt, Benji ijedtében eldobta a papírt és felkiabált:

Benji: ÁHHH TŰZ VAN TŰZ VAN, SEGÍTSÉG!!!

Hiari: Hallgass már! Ez azt jelenti, hogy tűz a te elemed
Benji: *leállt a sikoltozással, majd felszólalt* Ja... Értem, és ez most jó?
Hiari: Nekem is ez az elemem, a Djuka-k nagy részének ez az elsődleges eleme. Ezt fogjuk most kifejleszteni, holnap találkozunk ismét, és neki fogunk.
Benji: Értettem!


A Tűz Elem FeloldásaMásnap Benji elment az erdőbe reggel, majd meglátta Hiari-t egy nagy csomag A4-es papírral a kezében
Benji: Jóreggelt Hiari sensei!
Hiari: Szervusz, kezdjünk is neki. Az lesz a feladatod, hogy a papírba beleégess egy félholdat, egy szabályos félholdat pontosítva.
Benji: De ezt hogy csináljam?!
Hiari: Hm. Először is összpontosítsd a chakrádat a tenyeredben, nem szabad túl sokat, mert akkor az egész lap elfog égni, de túl keveset sem, mert akkor semmi se fog történni. Majd ha kitapasztaltad mennyi chakra a megfelelő, próbáld a chakrád úgy irányítani a lapba, mint ha egy félholdat szeretnél rajzolni.


Benji elvett egy lapot, szép lassan nyugodtan összpontosítani kezdett és beleengedte a chakráját a papírba, ekkor az egész elégett. Benji kissé csalódott lett, de nem vette el a kedvét, elvett még egy lapot és ugyan ez történt. Még egy lapot elvett, megpróbálta kisebb chakrával, ekkor meg se gyulladt a lap. Ugyanúgy nagy chakrát eresztett bele és megint az egész lap elégett. 

*2 órával később*

Benji homlokán verejték cseppek látszódtak, de megtörhetetlenül próbálkozott és edzett, talán már a 40. lap volt a kezébe, amikor újra az egészet elégette és elkezdett gondolkodni

Benji: "A fenébe... Nem lehet, hogy ennyi próbálkozás után sincs, változás. Meg kell próbálnom kisebb chakrával, hát ha jó lesz"
Benji így tett. Megpróbált egy picivel kisebb chakrát belekoncentrálni és ennek az lett az eredménye, hogy már nem a teljes lap égett el hanem csak a háromnegyede
Benji: "Ezaz! Úgy ahogy sejtettem! De ennél még kisebb chakra kell...."


*4 órával később*

Hiari egyhangú arccal figyelte Benji-t akinek már ömlött a fejéről a verejték, ruhája már megégett, keze sebes volt, lihegés hallatszott szájából, de nem adta fel. Hiari elgondolkozott.
Hiari: "Magamra emlékeztet, én is pont így küzdöttem, azért, hogy most itt lehessek. Nagyon nagy tehetség van ebbe a fiúba, de ő ezt nem tudja"


Benji egyébként már sikeresen megtanult egy kis kört beleégetni, és ekkor nagyon megörült
Benji:"Ezaz!!! Már csak jobban ki kell formálnom, viszont már alig maradt Chakram. Kissé elgyengült testem, de én a végsőkig edzeni fogok!!!"

*3 órával később*

Benji ruha ujja teljesen kiégett, tenyere szétroncsolva, arcán is már kisebb égetések találhatóak, az izzadtság ellepi fejét, de ő egyszer csak felkiabált:
Benji:  Akkor is megkell tennem! ÉN LESZEK A TSUKIKAGE ÉS FELFOGNAK RÁM NÉZNI, ÉDESANYÁM ÉDESAPÁM TISZTÁZNI FOGLAK TITEKET!
Ekkor egy könnycsepp hagyta el az ifjú fiú szemét, és mindent beleadva próbált formázni, az eredmény pedig az, hogy egy szabályos félholdat sikeresen beleégetett.

Benji: SIKERÜLT! HIARI! *Kissé elhalkult* si... sikerült... *Benji eszméletét vesztette*

Hiari oda ugrott, majd karjaiba kapta Benji sebes testét. És elgondolkozott:
Hiari: "Tényleg kitartóan küzd a céljaiért. E-mellett nagyon gyorsan tanul. Édesanyád és édesapád tudom, hogy jó emberek és büszkék lennének rád" 
Ezek után Hiari elmosolyodott és a kórházba vitte a fiút.
A hozzászólást Djuka Benji összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 22 2017, 12:33-kor.
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Djuka Benji

Témanyitás  Namikaze Minato on Kedd Márc. 29 2016, 23:08

A történetet elfogadom ^^ 
Valóban nem volt akkora durranás mint beharangoztad előre, de a későbbiekben kialakul a saját írásképed, és stílusod, és képes leszel hosszabb irományokat is megírni Smile 

Kezdő értékek: 

Chakraszint: 110
Rang: Genin
Szint: D
Pénz: 3000 ryu

És kezdő technikának vagy jutalomtechnikának (ahogy jobban tetszik Very Happy ) pedig megkapod ezt: 
Nawanuke no Jutsu // Szabaduló technika 
Egy rendkívül egyszerű jutsu ennek segítségével képes a ninja kiszabadulni a bonyolultabb csomókból, kötésekből, békjókból a kötelékekbe vezetett chakra irányításával meglazítva, kioldva a csomókat, kötéseket.

Készíts adatlapot és jó játékot! ^^
avatar
Namikaze Minato
Moderátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.