Hasegawa Zauki vs Yagetsu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hasegawa Zauki vs Yagetsu

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Szer. Márc. 30 2016, 00:56

Helyszín: 17.- kiképzőterep. Egy sima kiképzőterep, szám szerint a 17-dik. Egy kevésbé fás terület, ahol a víz az úr. Egy kisebb zuhatag szeli ketté, ahogyan ez a legkitűnőbb hely a suiton és a doton technikák tanulásához, de utolsó sorban taijutsu edzéshez is kitűnő.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 65


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 380

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Yagetsu

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Szer. Márc. 30 2016, 01:13

Apám épp küldetésen van, így egy másik csapathoz osztottak be hogy addig is edzek. Kirigakuréhez képest szép nap van egész tiszta az idő. Az utasítások szerint a 17.-kiképzőterephez kell mennem ahol már várnak rám. Mikor megérkezem egy ismerős arcot látok Yagetsu az, sosem beszéltünk sokat talán 1-2 mondatot összesen. Ő is Kirigakurei genin, gondolom vele kell edzenem. Nem ismerem a képességeit ezért nem alkothatok véleményt egyenlőre. Az biztos, hogy nehéz csata elé állok, az alapján amit hallottam róla. Úgy hallottam elég jó harcos bár hazudnék ha azt mondanám bármit is tudok a harcmodoráról. Arra még rá kell jönnöm. Miután megérkeztem köszöntem edzőpartneremnek aki visszaköszönt majd belekezdtem a mondandómba. - Most hogy túl vagyunk a formalitásokon.-Gondterhesen megvakarom a tarkóm és egy kis szünetet tartva sóhajtok egy mélyet.- Asszem jön az edzés része a dolognak. Tehát készülj.- előrántom botba rejtett katanám és kilövöm magam olyan gyorsan amennyire csak tudom, kardomat felemelve, deréktájéki vágásra készítem nagyjából a mája magasságában célzom meg. Hiába, amilyen lassan reagálok néha, és amennyire lusta és jámbor tudok lenni, harcközben annál jobban pörgök. Úgy nagyjából, 15 méterre van ezért persze könnyűszerrel kivédi, vagy odébb áll egyszerűen, de legalább elkezdjük és hamarabb kiismerem milyen típusú harcos.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 65


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 380

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Yagetsu

Témanyitás  Yagetsu on Csüt. Márc. 31 2016, 01:20

Letörlöm a szemüvegem bal lencséjét, ami kicsit párás lett, azután visszatolom a szemem elé. Mint általában, most is takarom az arcom nagyobb részét, a szemem a szemüveggel, a szám és az orrom pedig a maszkommal. Nem mintha számítana az, hogy látják-e most az arcom, mert annyit már látták, hogy felismerjenek, de jobb, ha szokom. Az életem nagyobb részét valószínű, hogy ilyen vagy ehhez hasonló maszk rejtekében fogom tölteni, pont mint anya. Erről szólnak a genin évek, idomulni kell az ilyen kényelmetlenségekhez.
Ahogy látom, hogy közeledik az edzőpartnerem, akit Fei sensei intézett mára, kihúzom a tridentem a földből, és egy zsebkendővel megtisztítom a pengéit. Nem mintha direkt meg akarnám sebesíteni, de ha már megteszem, nem lenne jó, ha sár kerülne a sebbe, számtalan betegség terjed úgy. Nem kívánok rosszat egy társamnak sem.
Nem ismerem túlzottan Zaukit, de kirigakurei genin, pár évvel idősebb, mint én, és semmiféle okom nincs rá, hogy ne tekintsem a társamnak, vagy méltónak a tiszteletre. Meghajlok, viszonozom a köszöntését, azután, ahogy a harc előtt szokás, a bal kezemmel megformálom a konfrontáció kézjelét. Sosem szerettem az ilyen tiszteletjeleket különösebben, éles harcban pedig ostobaság időt vesztegetni ilyesmire, de ez nyilvánvalóan nem számít annak.
- Felkészültem, támadhatsz.- különösebb analizáció nélkül meg lehet állapítani, hogy Zauki nem a lomha típus, és mivel nagyobb nálam, fizikailag erősebb, úgyhogy már az első lépése pillanatában eldöntöm, hogy nem a tiszta fizikai erőmre fogok alapozni. Megpörgetem a szigonyt magam előtt a közepénél fogva a kezeimmel, azután kicsit félrelépek, csak hogy a lendületet kihasználva arrébb taszítsam kicsit a pengét az ellenkező irányba. Mivel az én fegyverem hosszabb az övénél, hátralépek még kettőt, hogy nagyjából két méter legyen a támadás, azután két kézre fogva a pengét több gyors szúrást indítok a combja és a hasa közötti részre.
Nem számítok találatra, de felkészülök rá, hogy amennyiben lenne, megállítsam a szúrást, mielőtt esetleg sérülést okozok. Ezt a fegyvert ugyanakkor nem annyira nehéz blokkolni karddal, akár be is lehet akasztani a pengét két szigonypenge közé. Ennek a lényege inkább az, hogy növelje a találati esélyt például kitérésre építő ellenfélnél vagy vízben folytatott harcoknál, illetve lehetővé tegye egyszerre három létfontosságú szerv elpusztítását is precíz használat esetén. A fő előnye persze az az egésznek, hogy vérző sérülést okozzak, anya azért ezt a fegyvert választotta nekem. Ha valaki vérzik, nem tudja lerázni a nyomába szegődő anbu osztagot.
avatar
Yagetsu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Yagetsu

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Vas. Ápr. 10 2016, 13:10

Miután ellenfelem sikeresen védekezett, majd ellentámadásba kezdett szúrásokkal én megpróbálom védeni a támadásokat, de mivel a katanámon nincs kézvédő az egyik szúrást mikor visszarántja a kézfejemet is megvágja. ~Ezaz Zauki, figyelhetnél jobban.~ Gondoltam idegesen magamat ostorozva.- Szép, máris nálad az előny, igazam volt amikor azt gondoltam, hogy jó harcos vagy.- Kicsit agresszív hatású félmosoly kerekedik az arcomra.-Azonban ne hidd hogy ilyen könnyű lesz még egyszer megsebezned, nem figyeltem, de nyugi most következik csak az igazi harc.- Stílusom át vált kicsit agresszívba és gyorsabbra veszem a tempót is. ~Teljes erőmmel és gyorsaságommal fogok küzdeni ellene.~ Majd mikor alkalmasnak látszik a helyzet abbahagyom a hárítást, oldalra tolom a szigonyt közben közelebb lépve ellenfelemhez megpróbálom az elágazáshoz beakasztani a kardom ami a jobb kezemben van majd eltolom a baloldalam irányába el Yagetsutól bár nem tudom ez mennyire lehetséges. (jelenleg jobb oldalamon van Yagetsu és szembe vagyok a szigony oldalával a jobb kezem magam előtt keresztben védekezésre áll ahogy tartja a szigonyt.) Ha a beakasztás sikerül de a kezéből kiszedni nem, a jobb lábammal a nyélre hirtelen és nagy erővel taposok, megpróbálva ezzel kirántani a kezéből, aztán a nyélre helyezve a támasztást fordulatból bal lábbal egy rúgást célzok fejre ami sarokkal találná el de kifeszítem a lábfejem és talppal célzom meg. (Ha sikerül kiszedni a kezéből a taposással akkor is megindítom fordulatból a rúgást.)Közben egy kunait készítek elő a fordulás pillanatában így az ellenfelem nehezen láthatja csak, amit a rúgás után dobok felé. Elvégre egy ilyen rúgást megérez az ember és legalább hátrál egy métert tőle. Így a további támadásaimat tökéletesen megtudom indítani. Ha viszont védekezik és megállította a rúgásom akkor a bal kezemben lévő kunaial közelről támadok.~A talp is elég lesz, egy sarok halántékra nagy gondokat okozhat... bár bírnia kéne, de csak a társam és nem ellenség, csak ellenfél.~ Amennyiben nem találom el a lábammal és el is ugrik, a kunait az ellenfelem felé dobom, majd a kardommal indítok felé vágásokat szétszórt céllal. (egyszer fej aztán láb a következő kar tehát random Very Happy) Ha még mindig nála van a szigony és nem sikerült elvenni akkor ugyan ezt a taktikát alkalmazom, az előkészített kunait elterelésre használom csak ha nem sikerül elvenni akkor nagy erővel támadok amennyiben nincs már nála óvatosra váltok. Ha sikerül a beakasztásnál a kezéből kiszedni akkor egyből gyors, gyengébb vágásokkal támadok a rúgás és a kunai használata után, de erre kicsi az esély.
Röviden, tömören: A szúrások elől kitérve megpróbálok beakasztani, ez nagy eséllyel sikerül. Ha nem sikerül kirántani a beakasztással a kezéből akkor rátaposok a szigonyra és rúgok, a rúgás mindenképpen megindul ha sikerül kirántani a taposással vagy a rántással akkor is. A rúgás közbeni fordulatnál egy kunait készítek elő és azzal támadok ha távolság lesz köztünk eldobom és csak elterelésre használom ha nem lesz távolság akkor csak vágok vele a kardal pedig továbbra is féken tartom a szigonyt. Ha viszont el ugrana és végig nem sikerült a kezéből kiszedni a szigonyt akkor azt észben kell tartani hogy rajta állok a jobb lábammal ezért nehezen tud azzal együtt elugrani, de persze lehetséges opció. Az egész célja a lefegyverzés és a fegyver-használó távolság megteremtése. Ha nem sikerül akkor csak ellentámadás indítása.
Állapot 95% a kis vágás miatt
Ch: 100%
Felszerelés: 5 Kunai 5 Shuriken  -1 kunai amennyiben nem sikerül egyből elvenni a szigonyt
Ui: remélem érthetően fogalmaztam Very Happy
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 65


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 380

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Yagetsu

Témanyitás  Yagetsu on Szer. Ápr. 20 2016, 12:32

Hátraugrok az első találatom után néhány métert, és lerázom a vért a szigonyomról. Nincs rajta sok, de ha véletlenül jó a szaglása, megérezheti majd, legalábbis nehéz elhinni, hogy tényleg eltaláltam. Kicsit kellemetlen is, hogy sérülést okoztam egy társamnak gyakorlás közben, de nem hagyom elhatalmasodni a gondolatot. Ez természetes része a gyakorlásnak, a fájdalmat meg kell szokni.
Két kézre fogom a szigonyt, a pengéjét lefelé irányítom, úgy készülök fel az újabb rohamra, de nem adok szóbeli választ. Nem vagyok jó beszélgető, és nem akarom megosztani a figyelmem. Amúgy sem nagyon lesz értelme a hangomnak soha, legfeljebb megadásra fogom felszólítani az ellenfeleim egy részét, ha arra van parancsunk, és én vagyok a rangidős tiszt. Addig viszont felesleges lesz akció közben beszélni.
Ahogy számítottam rá, a fiú erősebb nálam, amint összeakad a szigony és a katana, érzem, hogy kevés a teljes erőm hozzá, hogy megakadályozzam, hogy lassan a föld felé, számára veszélytelenebb irányba kényszerítse. Mások ezt akár már vereségként könyvelnék el, mert csapdába esett az elsődleges fegyverük, de én tudom, hogy nincs olyan, hogy elsődleges fegyver. Az  elsődleges fegyver a ninja esze, akaratereje, a környezet és az ellenfél gyengeségei.
Abban a pillanatban, amikor Zauki felemeli a lábát, elengedem mindkét kezemmel a szigony nyelét, hogy a teljes erejű taposás ne okozzon sérülést az izmaimban, amik nyilván nem álltak volna ellen amúgy sem. Ha egy erősebb ember elkap valamit, amit egy gyengébb tart a kezében, az egyetlen helyes megoldás az, ha felkészül rá, hogy lemondjon róla.
Hátrébb ugrok, még időben, hogy a rúgás ne érjen el, a felém dobott kunai elől viszont éppen csak sikerül félrehajtanom a fejem. A testem ugyan nem vágja meg, de az apró karika a végén erősen nekicsapódik a szemüvegem bal lencséjének, betörve azt. Ösztönösen becsukom a szemeim, és rögtön letépem a szemüveget az egyik kezemmel, ezzel el is veszítve azt az időt, amit az ellentámadásra szántam volna.
Éppen csak arra van időm, hogy előrántsak egy kunait a jobb övtáskámból, de eldobni már nincs időm, ahogyan arra sem, hogy valamilyen jutsut használjak, úgyhogy az egyetlen lehetőségem egyelőre az, hogy megpróbálok kitérni a kardvágások elől. Sikerül időben hátrahajolnom a kardvágás elől, és mivel a súlypontom is sokkal dinamikusabban szoktam elhelyezni másoknál, egy helyből felugrással sikerül elkerülnöm a lábamra indított vágást is, a harmadik viszont olyan szögből jön, amit muszáj megpróbálnom hárítani. A bal kezemmel megpróbálok rásegíteni a jobbra, hogy sikerüljön megtartani a kunait a csapással szemben, de ha fel is fogom a támadás erejének nagyobb részét, nem tudom megtartani. A kunai kifordul a kezemből, a katana pengéje pedig úgy is belekap a jobb felkaromba, hogy közben arrébb lépek kicsit. Szerencsére, a fájdalom már ismerős ahhoz, hogy egy ilyen kicsi, az izmokat éppen csak felsértő sérülés ne okozzon több másodperces sokkot. Rögtön felé tartom a sérült kezemet a hátrálás közben, hogy a Suiton: Suihachi nevű technikával megpróbáljam fellökni. Nem hiszem, hogy sikerül, ez talán a leggyengébb létező vízalapú technika, de ez az előnye is, nem igényel sok chakrát. A másik kezemmel egy újabb kunait veszek elő, amit a lába irányába dobok el, azután megszakítom a vízsugarat, és kézjeleket formálok. Ökör, kígyó, kos.
- Kirigkaure no Jutsu!- nem használok sok chakrát, ezért a köd csak gyenge és kis területen létrejövő lesz, abból a vízből jön létre, ami Zauki körül van. Amint ez megvan, eldobok egy harmadik kunait is, amit nagyjából a lába mellé célzok, de ez, a többivel ellentétben, nem sima kunai, ehhez hozzá van kötve egy robbanójegyzet. Amit természetesen nem aktiválok, ezért mindenképp teljesen ártalmatlanul fog a lába mellé csapódni. Elég nekem, abban az esetben, ha nem mozdul, hogy mindketten tudjuk, mi történt volna, ha ez egy éles harc. De nem hiszem, hogy a köddel ilyen könnyen be lehet csapni egy másik kirigakureit.
Előhúzom az utolsó előtti kunaimat, és a szigonyom felé ugrok. A bal kezemmel megtámasztom magam egy pillanatra a földön, és így, fejjel lefelé eldobom a tőrt felé, hogy esetleg elég időt nyerjek vele, hogy felvegyem a fegyvert a földről. Amennyiben nem sikerül, kénytelen leszek a maradék egy tőrrel védekezni.


Állapot: 93% (vágás a jobb felkaron)
Chakra: 75% (két jutsu)

Elhasznált/elejtett felszerelés:
- Szemüveg
- 4 Kunai
- Egy robbanójegyzet
- Szigony
avatar
Yagetsu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 115

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Yagetsu

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Szer. Ápr. 20 2016, 14:50

A viszonylag gyenge suiton jutsu nem billentett ki, halványan emlékszem, hogy láttam már ezt valakitől, de nem emlékszem hogy kitől. Mindenesetre kellemesebb csak nézni a használását mint célpontnak lenni. Igaz nem túl nagy nyomású a víz, de elég ideig feltartóztatott, hogy valamit babráljon az övtáskájával, bár nem tudom mit vett elő a felém irányuló vízsugár miatt. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem tartok a kitervelt tervétől. Jelenleg is túl támadható vagyok és túl kiszolgáltatott. A vízsugár is eléggé lefárasztana amennyiben nem edzettem volna oly keményen apámmal. Arcomon a helyzet ellenére mosoly kerekedik, nem vidám inkább elszánt hatást keltő. A visszatartó jutsunak viszonylag nagy ereje van, igaz nem nagy nyomással irányul felém, de simán el is lökhet mihelyst gyengülnék a fáradtságtól, így szabad prédaként hevernék a földön. Mikor úgy döntöttem, hogy sokkalta jobb választás lenne inkább egy oldalirányú bukfencszerűséggel kifordulni a támadás elől, a jutsu eláll és nem jön több víz. Nem is ok nélkül. ~Kirigakure no Jutsu? Legalább nem nekem kell létrehoznom. Ez jó! A fő specialitásom a ködben mozgás és támadás. Ezek után könnyebb lehet, bár nem tudom ő mennyire jó ebben.~ Nem volt túl sok időm kiélni magabiztosságom, a köd leszálltával egy kunai repül felém. Hátraugorva, mozgás okozta hangokra leszek figyelmes. A gondolatok villámként futnak át fejemen. ~Támadnia kell, ha nyerni akar. A ködben tudja, hogy nagyjából ugyanúgy mozgunk, miért idézte akkor meg? Nem támadott egyből csak eszközökkel, ha támadni akarna akkor most lenne rá a legjobb alkalma ahogy a levegőben vagyok. Akkor a köd is egyenlőre csak zavarás lenne? De mihez!?....A szigony!~ A földre érkezve egyből minden izmomat megfeszítve egy shunshinnel próbálom megelőzni a feltételezett célpontja felé igyekezve, közben a légmozgásból és annak hangjából becsülve célzom be Yagetsut mind az 5 shurikenemmel. Ha ezt kivédi és előbb ér oda mint én, az eldobott kunait védeném karddal, mivel mozgás közben hirtelenjében máshogy nem tudom. Majd megtámadom ugyan úgy mint harcunk elején egy vágással. Ha én érek oda hamarabb pedig, ahogy oda ér egy karddal intézett rohammal várom. Bár ez eléggé valószínűtlen hogy megtörténjen, hiszen a kunai védése is lelassít és később is indultam, bár tény hogy egy shunshinnel elég gyors az ember.(Ezt rádbízom végképp ismét Very Happy )
Állapot: 95%
Ch: 97%? (írj pmet ha kevesled a shunshin árát mert nem tudom mennyit vonjak le, max javítom ha kevés) 
Felszerelés: 4 kunai- a shunshin közben dobott shurikenek (5) levonva.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 65


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 380

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Yagetsu

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Szer. Jún. 22 2016, 22:59

JK kérésre fagyasztom a párharcot, az újabb aktivitásig. 
Jelezzétek ha folytatnátok ^^

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Yagetsu

Témanyitás  Senju Tobirama on Vas. Szept. 10 2017, 12:43

Lezárva

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki vs Yagetsu

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.