Hirano Ukyo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hirano Ukyo

Témanyitás  Vendég on Vas. Ápr. 03 2016, 03:46

Név:  Hirano Ukyo
Ország:  Víz országa
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint:
Chakra típús: Víz
Kor:  14
Nem: Férfi
Adottságai:
- Ambidexter(mind két kezes)
- Jó állóképességű
- Türelmetlen
- Precíz
- Álmatlan/Csak keveset alszik (Napi 5-6órát)
- Kárörvendő
- Enyhén beképzelt

Jellemvonások és szokások
Ukyo egy olyan srác, aki többnek tartja magát mint ami, ezért általános lenéz másokat még akkor is ha láthatólag jobb nála. Precízségének hála nem szokott bénázni se egyedül, se mások előtt. Azokról az emberekről, akikről tudja, hogy jobbak nála (felnőttek,ügyesebb kortársak) azokkal különösen bunkón viselkedik. Szereti keresni a bajt, vagy mások összetűzését nézni. Általában vidám és élettel teli természete van.  Kedvenc étele a buri no teriyaki és lehetősége szerint legtöbbször azt fogyaszt. Nap közben az edzés megszállottja, még esténként csendes elhagyatott helyeket szereti. Nagyon fél a nyílt lángoktól és hajlamos pánikrohamot kapni, ha a közelében nagyobb tűzet lát. Szokása egy vízzel teli lezárt kémcsövet tartani nadrágja hátsó zsebében, illetve kabátja első szívénél lévő zsebében egy vékony fémlapot.  Sokkal inkább a közelharcot preferálja. Általában balkezében tartja elsődleges fegyverét, de adottságának köszönhető képes bármikor kezet váltani a harc során, ha van rá ideje.Történet:
A víz országában születtem kirigakure-ben.  Szüleimmel még nagyon kis koromban eljöttünk onnét egy kijjebbi városba. Egy átlagos-kissé jobban élő család vagyunk, akik szeretetben és kínzó unalomban élnek. Apám elsődleges állása a fegyverkovács, de egyéb kisebb kereskedelmekkel is foglalkozik. Nagyon jó viszonyom van apukámmal, igazság szerint ő az egyetlen férfi akit tényleg jónak értékelek saját szemszögemből. Nincsen túl sok szabad ideje, de ha van azt mindig az én edzésemre fordítja. Anyukám varrónő, így szerencsére minding megtudja nekem varrni a sérült ruháimat edzés után. A családfámban messze visszanyúlóan senki nem volt shinobi. Alapvetően eléggé céltalan ember vagyok, de nincs kedvem egész nap egy pultban állni, vagy éppen egy forró vasat ütögetni egy dög nehéz kalapáccsal és akkor azt ne is említsük,hogy az izzó vastól borsódzik a hátam. Még mielőtt elkezdtem az akadémiára járni az előtt kialakult bennem egy rettegés a tűztől és a tűz által felmelegített dolgoktól , viszont szerencsére ha iszom egy kevés vizet vagy meglocsolom az arcom akkor pár pillanatra elszáll a félelmem a tűztől. Inkább térjünk át a shinobi témára! Mikor is volt….. azt hiszem 8 éves koromban indultam először az akadémiára. Tisztán emlékszem arra a napra: Korán keltem. Kint halkan süvített a szél, illetve enyhén felhős volt az ég. Anyukám már készítette kedvenc ételem a buri no teriyaki-t és az akadémiába való öltözékem már kikészítette az ágyam előtt lévő székemre. Túl sokáig maradtam fent előző nap este, így hát nem nagyon volt időm totojázni a szedelőzködéssel. Hevesen összekaptam magam elvettem az ebédem és kiléptem az ajtón. Kicsit sem voltak rám büszkék a szüleim, hogy ilyen veszélyes pályafutást választottam, bár legalább támogattak mindenben, amiben tudtak. Hallottam, ahogyan anyukám kiabált utánam:
-„Az én szerencsém is legyen veled! és ne edd meg az ebédet tizenkettő nulla-nulla előtt!”
Aztán becsapódott mögöttem az ajtó a huzattól. Beértem az akadémiára. Miután lezajlott az újoncok üdvözlése a termeinkbe fáradtunk. Ahogyan körbe néztem az osztálytársaimon…. tudtam, hogy mindegyiknél jobb vagyok! Igazat megvallva, sokkal érdekesebb első napra számítottam egy érdektelen tanítón és pár nyafogós kortárson kívülre. Pezsegtem már a harc gondolatától, vajon milyen lesz először megküzdeni valakivel? Kavarogtak bennem a hasonló kérdések.  Valahogy így telt az első napom ott. Kezdetekben nagyon lassan akart menni az akadémia dolog, rühelltem és párszor el is lógtam, még be nem jelentették, hogy:
-„Figyelem diákok! Holnap egy kis éles edzést & párbajozást rendezünk! Mindenki hozzon kunait!”
Amikor ezt meghallottam rögtön felrántottam a fejem a kényelmetlen padról, és az nap öröm telien mentem haza. Elkövetkezett a párbaj ideje. Egy nálam alacsonyabb két balkezes ellen osztottak be. Igaz amikor megláttam kissé elgondolkodtam, hogy tényleg készen állok-e egy igazi küzdelemre? Bár a véremet nem veszik, de egy éles kunaival fog rám támadni! Pillanatok töredéke alatt kiderült, hogy jóval gyengébb nálam. Miután befejeződtek a párbajok shuriken dobó gyakorlatokat végeztünk, szóval most már azt is tudom, hogy a shuriken nem nekem való. El tudom hajítani, úgy hogy célt is érjen, de valahogyan nem az én fegyverem. Döcögött az idő az idő, nem lett túl sok barátom az akadémián, mondjuk igaz majdnem mindenkit becsméreltem képességei alapján. Most már 2 vagy 3 év telt el amióta befejeztem az akadémiát. Rájöttem, hogy sokkal jobban teljesítek kenjutsuban, mint más jutsukban. Azt is észrevettem, hogy precízségemnek hála kiemelkedően bánok az egyéb eszközökkel, mint például a damil. Az utolsó napomon az akadémiában, mikor haza értem apukám egy ajándékkal fogadott a sikeremért. Egy Wakizashi volt, ami nagyon megtetszett. Úgy éreztem az én távolságom a nincs távolság, így hát nagyon komolyan elkezdtem gyakorolni a kardal.  Szeretném a legtöbbet kihozni ebből a fegyverből, ha már pont illik is hozzám!

Kinézete:
172 cm magas. Test tömege 54 kg. Egyenes szálú rövid nagyon sötétbarna dús haja van. Szene színe halványan zöldesszürke.  Bal szeme alatt egy finom lassan lefele húzódó heg látható.  Teste átlagos alkatú, illetve kissé inkább soványabb. Karjai enyhén edzettek.
Ruházata:
Fekete póló; fekete vászonnadrág egy sötétszürke övvel, aminek elől két zsebe van jobb és baloldalon, illetve hátul egy zsebe van baloldalon; fekete bakancs, aminek vastag gumi talpazata van, többi része vászon anyagból készült és tépőzárral nyitható; sötétzöld kabát, aminek  három zsebe van: egy mély, de keskeny zsebe van pont baloldalon pont a szív előtt elhelyezve, kettő pedig alsóbb részén elől jobb és baloldalon.
Barna bőr vállvédő jobb vállán, amit egy pánt tart egy fém csattal; bal karján barna bőr felkar édsas könyök védők, illetve alkarján egy karcolásokkal teli fém karvédő van; egy fekete kesztyű balkezén, aminek ujjai kivágottak tenyér része pedig párnázott; Bal térdén szint egy bőr térdvédő látható, amit két pánt rögzít lábához; jobb sípcsontján pedig egy kissé ütött-kopott fém lábszárvédő védő csillog. Balcombján van egy hosszúkás, de rövid kard tok. Jobbcombján két szorosan egymás mellett lévő kunai tok. Öve hátuljára baloldalon két tasakot erősítettek.

Felszerelés:
1db Wakizashi, 2 db kunai, 4 db füstbomba, 4 db levélbomba, 2 db üres tekercs, 10m damil, 8db Makibishi

Technikák:
Kakuremino no Jutsu(Környezetbe olvadó jutsu), Kawarimi no Jutsu(Helycsere jutsu), Bunshi no Jutsu(Klón technika)

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Hirano Ukyo

Témanyitás  Terumi Mei on Pént. Ápr. 15 2016, 22:11

Üdvözöllek az oldalon!


Elsősorban elnézést kérünk, hogy ennyi ideig megvárakoztattunk téged.
Szeretném ajánlani figyelmedbe a Szabályzatot, és a már elfogadott előtörténeteinket, hogy ihletet meríthess belőlük.
Az előtörténeted nagyon kevés, és szinte semmit sem tudunk meg az akadémiai éveidről, vagy arról, hogy hogyan lettél genin, mellesleg a kenjutsu engedélyköteles, és az akadémián sem tanítják.


Ha esetleg felmerülne benned valamilyen kérdés, készséggel fordulj hozzám! ^^ 

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.