Kenshiro klán

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kenshiro klán

Témanyitás  Kenshiro Yori on Szer. Ápr. 20 2016, 21:07

Klán neve: Kenshiro

Alapító: Kenshiro Haru

Falu: Kusagakure

Vezető: Kenshiro Yori (JK)

Különleges képesség (Kekkei Genkai) : Akuton (Lúg elem)

Célok: A klán egyesítése és felvirágoztatása, bosszú Kirigakurén.

Bázis: Kusagakurei birtok

NJK-K: Hama Kanko (Shinobi, a család barátja, A szintű) Haisa Yori, Kenshiro Hozuki, Kenshiro Kazuya, Nasai Hime (Juuichi)

Klán vagyona: 30 000 000 r.Tagok:

Kenshiro Haru (alapító, elhunyt)

Kenshiro Kazuya (NJK)

Kenshiro Karu (JK)

Kenshiro Mirubi (JK)

Kenshiro Yori (JK)

Kenshiro Hanae (JK)

Kenshiro Dai (JK)

Kenshiro Erisa (JK)

Kenshiro Mika (JK)

Kenshiro Izuna (JK)


Inaktív tagok:Kenshiro Yuu (JK)

Kenshiro Surien aka Ariku Saya (JK)

Kenshiro Kawa (JK)

A klán története:


             A Kenshiro klán helyileg a víz országából származik, ám a kekkei genkaial rendelkező klánok kiirtása után szinte hírmondójuk sem maradt ott. Az első híresebb shinobi aki ebből a klánból emelkedett ki Kenshiro Haru volt. Haru egy igen tanulékony éles elméjű ember volt és mivel nem Kirigakuréban élt, hanem az ország egy félre eső isten háta mögötti kis falujában ezért nem szúrt szemet a Mizukagenak. Haru nevéhez fűződik a sav elem felébresztése a klánban és ő fektette le a klán alaptörvényeit is.

A Kenshiro klánban, mint ahogy az országszerte szokás volt elég brutális eszközökkel oktatták a genineket és elég korán, még gyermekkorukban megtanították őket ölni, hogy a későbbiekben ne iszonyodjanak a vértől például. Amikor Haru felnőtt és elsajátított mindent, amit tanítóitól csak tudott elhagyta a klánt. Két évig járta a világot és tapasztalatot gyűjtött. Visszatérve az a szomorú hír fogadta, hogy a klán szétesik, és nincs, aki összetartsa. Azért Harut nevezik a klán alapítójának, mert ő szervezte újra a klánt alkotta meg az alaptörvényeit és vezette hosszú időn keresztül. Abban a reményben, hogy esetleg felfedez mást is, aki rendelkezik a vérvonal képességével kötelezővé tette, hogy minden fiatalt, ha eléri a megfelelő kort tanítsák meg a két elem használatára. Ám senki sem mutatott affinitást. Végül, amikor már majdnem feladta a reményt utolsó gyereke egy lány végül tovább vitte a vérvonalat. A család hosszú időn keresztül tartotta titokban a vérvonal képességet és azokat, akik egy kis jelét is mutatták, hogy rendelkeznek a képességgel azonnal elkülönítették és külön edzették. Haru hosszú ideig vezette a klánt és végelgyengülésben halt meg. A Kenshiro klán halála után még nemzedékeken keresztül virágzott. Ám az utolsó hivatalos vezető Kenshiro Kazuya árulása folytán a klán szinte összes tagját kivégezték, és falujukat porig rombolták. A megmaradt tagok szétszéledtek a világban és már nem használják klánjuk nevét, vagy elfeledték azt. Jelenleg két Kirigakurei túlélőről egy ikerpárról van tudomásunk, illetve szétszéledve egy-két leszármazottról. A klán jövője az ő kezükben van!

******

          Hosszú évek teltek el a legutóbbi események után. Kazuya árulását és az ő eltűnését követően egy új korszak vette kezdetét. A Kirigakurei testvérek felcseperedtek és egyikük igen nagy hírnévre tett szert. A fiú magához vette a klán irányítását, melyet erős kezei alatt fejlődésnek indított. Egyre több fiatal tagot sikerült fellelni a Ninja világ minden tájáról, remélve azt, hogy családi összetartozásuk egy közös cél érdekében előre viszi majd őket. Karu a klán vezetője sikereit felhasználva haladt és mai napig is ezen az úton járva tör előre céljai megvalósításához. Eddigi információk alapján, ő az egyetlen főági leszármazott, ki uralma alá hajtotta a klán vérvonalképességét.

        A mindenki szerint eltűnt, volt vezető Kazuya, bár senki sem tudta tervei voltak a népéből származókkal. Meglapulva a színfalak mögött akár egy árny figyelte az összes, lassan felcseperedő Kenshiro gyermeket hánytatott múltjuk kivirágozásának reményében.

A fiatal Karu által ismert másik Kenshiro ki anyai ágon köthető a klánhoz Kenshiro Mirubi. Mirubi családját az "Irtás" során kergették ki a Kirigakuréból, majd nagyapjával Kumogakuréban száltak meg. Az ottani Chuunin vizsgán ismerkedett meg Karuval és az akkor Djuka Sendoval kit ma már csak a Lidércként emlegetnek. A vizsga végeztével Mirubi nagyapja mesélte el a fiú hovatartozását, és a klánban történtekről, édesanyja sajnálatos haláláról. A két "testvér" vállt-vállhoz vetve végigküzdötték magukat a vizsgán majd később szétváltak útjaik. Mirubi a ma ismert Amegami vezetőjévé vált. Potenciális lehetőséget látott az akkor már Karu kezében levő egyre erősödő klánban így megalapult a kettejük által vezetett klán és szervezet közti érdekszövetség. Ismeretlen forrásokból kifolyólag Mirubi meggyűlölte mindazt amit eddig szeretett. Elfordult a klántól, de mégis elég közel tarva magát ahhoz, hogy végső mentsváraként szolgálhasson.

        Kazuya utazása során két új tagra talált rá. Egyikőjük egy árva fiú ki múltját és jövőjét kutatván rátalált családjára. Az említett fiú Kenshiro Yori ki mai napig a klán birtokán edz és tanul az előtte tornyosuló akadájok leküzdésére. A vezetőség szemében igen nagy esély van arra, hogy Yori lesz a klán legújabb vezetője.  A másik tag Kenshiro Hanae ki apai ágon örökölte a Kenshirok büszke nevét. Jelenlegi tartózkodási helye az Amegami vezetője, Mirubi szárnyai alatt. Hanae még fiatal így Mirubi tanítja az élet nagy fortélyaira, és legjobb tudása szerint próbálja eltitkolni a Kenshirok elől lány puszta létezését is.


A klán szimbóluma
:

A klán lakhelye Kusagakuréban:
A hozzászólást Kenshiro Yori összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 27 2016, 16:42-kor.
avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro klán

Témanyitás  Kenshiro Yori on Szer. Ápr. 20 2016, 21:23

A Klán Nem Játékos Karakterei

Név: Haisa Yori
Kor: 25
Szint: A
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 600

Jellem: Alapjába véve kedves fickó, habár elsőre nem úgy tűnik. Tisztelet tudó és alázatos, de nem kegyelmez a rosszakaróinak.

Leírás: Jelenleg Kenshiro Hozuki szolgálatában áll. Kirigakuréból származik. 19 éves korában hagyta ott a szülőföldjét, ismeretlen okokból. Mindenféle alvilági dologban benne volt, aztán talált magának egy állandó, jól fizető állást Hozuki-samanál. Jelenleg Kawa-senseie. Szabadidejében ami ugye nincs, a család ügyeit intézi, így hát készséggel segít a klán ügyeiben is.

Elem: Doton/Suiton

****

Név: Kenshiro Hozuki
Nem:férfi
Kor: 38
Szint: A
Chakraszint: 500

Leírás: Régen elveszett ninja volt, de Kusagakureba telepedett le, mikor megházasodott.( Kirigakureból jött el jouninként) Azóta egy maffia csoport tagja, és elveszett ninjáknak ad undorítóbbnál undorítóbb feladatokat(bérgyilkosság, zsarolás stb.) Az ebből bejövő pénz egy részét adja az alkalmazottnak a többi, meg marad zsebre. Hobbija a különleges kardok gyűjtése. Eleme Suiton/Katon. Jó fegyverhasználó. Csendes gyilkolás specialista.

Elem: Suiton/Katon


****Név: Kenshiro Kazuya
Szint: S+
Chsz: 1200
Jelenlegi státusz: Szökött ninja
Tartózkodási hely: Ismeretlen
Klánban betöltött szerep: Utolsó ismert vezető
Specialitás: Akuton specialista

Háttér: Mivel Kazuyát eddig mindenki halottnak hitte ezért álcája szinte tökéletes. Jelenlegi tartózkodási helye szintén ismeretlen. Valószínűleg álneveket használva járja a világot és kisebb bérgyilkosságokból tartja fent magát. Kazuya személyisége sokat változott az utóbbi évek alatt ám mivel őt tették felelősség a klánon belül az árulásért a klántagok bizalma megrendült az akkor még fiatal vezetőben. Akkoriban csak az ő leszármazottjai voltak képesek használni a youton elemet. Kazuya elszántan keresi a Kenshiro leszármazottakat, hogy klánját újra alapítsa, tisztázza nevét és lehet ezúttal sikerrel is jár.  Az elmúlt időszakban Kazuya egyre többet mutatott meg magából, de úgy tűnik rejteget még valamit.


A hozzászólást Kenshiro Yori összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 30 2016, 15:51-kor.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro klán

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Ápr. 20 2016, 21:41

Szép Munka! Tetszik. Annyi, hogy Lúg elem, nem Sav. Később lett pontosítva Karuval.
A régi topicban még vannak a hozzászólásokban fontos információ, ezért átteszem az Archívumba! HA szükség van rá ott megtaláljátok! További jó játékot és remélem, hogy sikerül felvirágoztatni a klánt!

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro klán

Témanyitás  Kenshiro Yori on Hétf. Nov. 21 2016, 16:00

Klánunk egy új NJK-val gazdagodott a mai nap folyamán!
Az elkövetkezőkben még Egy A szintű és Nyolc B szintű karakter részletes, vagy rövidebb leírása kerül majd be.
Íme az első karakter Kenshiro Izuna kezei közül. Köszönjük neki remek munkáját!


****

Név: Nasai Hime (Juuichi)
Származási hely: Iwagakure
Rang: Szökött Ninja
Szint: A
Chakraszint: 567
Taijutsu Pontok: 54
Kor: 26
 
Kinézet: Formás alakkal megáldott, magas hölgyről beszélhetünk személyében. Testtartása egyenes, járása határozott. Hátközépig érő vörös haját kiengedve hordja. Arca habár csinos, nem mutatja meg a külvilágnak,  mert belenevelték, hogy mindig védje a személyazonosságát. Ezt munkája is megkövetelte tőle. Azon kevesekre, akik mégis pillantást vethetnek rá, egy királykék szempár néz vissza. Tekintete hideg és elutasító, erre még egy lapáttal rátesz az arcára kiült komorság is. Nagyon ritkán látják őt mosolyogni, és ha igen, akkor azt csak a harc élvezete által megnövekedett adrenalin teszi vele. Egy csuklyával ellátott fekete köpenyt hord alatta egy hosszú ujjú felsővel, amit kezein egy ujjatlan kesztyűvel hosszabbít meg. Mellé egy rövidnadrágot és egy combközépig érő csizmát hord fémcsatokkal ellátva. 

Jellem:  Maga a negativitás. Nem leli örömét semmiben, csak a harcban és a parancsok teljesítésében. Szinte maga sem tudja már, hogy ki is Ő valójában. Hidegvérű, nehezen lehet kihozni a sodrából, ám ha valakinek mégis sikerül, azzal könyörtelen. Fél kötődni, mindenkivel szemben vannak fenntartásai. Ebből következik, hogy nem törődik mások véleményévelAzt hiszi, az emberi értékek nincsenek jelen ebben a világban, már saját magában sem fedezi fel többé ezeket. Egyébként egy nagyon okos nő. Ritkán szólal meg és ha igen, akkor mindig van jelentősége a mondandójának. Érti a humort, csak nem értékeli. Gyakran szarkasztikusan és bunkón nyilvánul meg, nem tartva attól, hogy esetleg valakit megbánthat.

Elemi beállítottságok: Elsődleges elem: Doton; Másodlagos elem: Katon
 
Specializáció: Fegyverhasználat 
 
Háttértörténet: 
 
Hime fegyverkészítők gyermekeként született a nagy múltú Föld Országában. Szülei egy jól működő kovácsműhelyt működtettek családi vállalkozásként. Gyermekeiknek jobb sorsot szántak, ezért beíratták Őt és kistestvérét Kou-t a Ninja Akadémiára. Hime már akkor is halk szavú kislánynak számított, de annál tehetségesebb volt. Kisöccsét mindig sértegették, mert nem volt érzéke semmilyen ninjutsuhoz, Hime pedig minden áron meg akarta védeni őt. Kou szerette nővérét és nem akarta, hogy örökösen rá kelljen támaszkodnia, ezért komoly edzésekbe kezdett. Lehetett eső, szélvihar, perzselő napsütés, Ő minden nap órákat áldozott idejéből. Szervezete nem tudott lépést tartani az akaraterejével és a túl sok edzés végül az immunrendszere legyengülését okozta. Rengeteget betegeskedett, Hime pedig felhagyott a kunoichi léttel a geninvizsgája letétele után és minden idejét öccsének ápolásával töltötte. Szüleinek továbbra is az üzlettel kellett foglalkoznia, így minden teendő rá hárult, mígnem egy napon öccsét holtan nem találta. A legszörnyűbb az egészben, hogy nem betegség vitte el. Tulajdon kezeivel vette el életét egy búcsúlevelet hagyva maga után, melyben leírta, hogy nem akarja hátráltatni őket soha többé és köszön mindent, amit addig tettek érte. Ott, abban a pillanatban Himében megtört valami, amit talán a mai napig nem tudott magában helyrerakni.  Sosem volt nagyhangú, de azon a napon ordítva, s zokogva szorította magához az élettelen, vértől ázott testet. Szüleit is hatalmas csapásként érte a tragédia, s ahelyett, hogy tisztességesen dolgozták volna fel magukban a gyászt, egymás ellen fordultak. Pont akkor, mikor a még meglévő gyermeküknek a legnagyobb szüksége lett volna a szülői támogatásra. Örökös veszekedések mocskolták be az eddig hangulatos és idilli képet. Hime egyre gyakrabban maradozott el otthonról. Nem voltak barátai, mindenkit ellökött maga mellől. Elidegenedett az emberektől, de ami a legrosszabb: a saját szüleitől is. Csalódott a rendszerben, a társadalomban, amiért egy ártatlan kisfiúból ilyen reakciót sulykoltak ki. Kiábrándulása ahhoz vezetett, hogy egy óvatlan pillanatban mindenféle búcsúzkodás nélkül maga mögött hagyta Iwagakurét, ezzel együtt pedig a múltját. Cél nélkül és érzések nélkül, kiüresedve bolyongott a világban. Pénze alig volt, szökött ninjaként pedig megbízásokat is csak ritkán csípett el. Az emberek kizsebelése nem volt hosszútávú megoldás. Valami biztos pont kellett az életébe és ezt egy szervezetnél találta meg. Leginkább azért döntött így, mert az emberi kapcsolatok itt is elenyészőek voltak. Nem kellett mutatnia arcát, nem kérdezték őt a múltjáról. Csak addig kellett beszélgetnie, amíg megadták neki a feladatot, amit neki el kellett végeznie mindenféle kérdés nélkül, majd megkapta érte a pénzt. Cserébe róla sem kérdeztek semmit, maradhatott névtelenül, egy csuklya és egy szám mögött: „Tizenegy”. Az évek során a családi hátterének köszönhetően a fegyverekről megtudott egyet s mást, remek érzékkel bánt velük. Két elem birtokosaként is inkább ezekre szorítkozott. Rengeteg tekercs áll birtokában kíméletlennél kíméletlenebb fegyverekkel, amikkel veszélyesen jól harcol. A szervezet átrendeződése cseppet sem érintette Őt mélyen, amikor a vezetőjüket legyőzték. Neki teljesen mindegy, hogy ki alatt szolgál, amíg megkapja a pénzét és nem jönnek elő a múlt kísérteteit felbolygató kérdések.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro klán

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.