Djuka Orimi vs Hamada Fuyu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Djuka Orimi vs Hamada Fuyu

Témanyitás  Djuka Orimi on Kedd Május 03 2016, 00:14

Helyszín: A Hold Országának egyik tengerparti szakasza

Küldetésemről hazatérve első dolgom volt aludni egyet. Mikor másnap délkörül felkeltem, nem fogadott semmi teendő. Se küldetés, se egyéb más elvégzendő feladat. Így gondoltam jót fog tenni egy kis edzés, és milyen alkalmasabb hely lenne erre mint egy part. El is indultam megkeresni szokásos helyem, ahová a turisták nemigen szoktak járkálni. Jól ismert magán edzőterepemen, már előre bekészített céltábláim és bábuim vártak. Kissé hűvös szellő fújt végig a parton, magával hozva a tenger sós illatát. A nap is csodálatosan ragyogott lévén hogy úgy egy óra körül érhettem ki a partra. Magammal készített kis csomagomat csak ledobtam a homokba, gondolva, hogy úgy se megy bele a homok. Elvégre becsomagoltam az ennivalót és a vizem is palackban van, ezek meg mind egy kisebb hátizsákban. Nem vesztegettem az időmet. Felcsatoltam combjaimra a tokjaim, melyekben kunaiok és shurikenek voltak. Egy kis célba dobás jó lesz bemelegítésnek, de hogy mi lesz ezután...

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 47


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 265

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Djuka Orimi vs Hamada Fuyu

Témanyitás  Hamada Fuyu on Kedd Május 03 2016, 01:03

Halkan kuncogok, miközben az egyik fa ágáról nézek le magam elé. Olyan más volt ez a környék, hogy már vicces. Hogy hol vagyok? Getsuba. Miért? Mert Yukigakure ide küldött. A teljes miértjét nem értem, de az utasítások szerint meg kéne figyelnem ezt az országot, mely ilyen kevés idő alatt, jelentős területnövekedésben részesült. És mi volt ilyen vicces? Úgy… minden.  A fagy országában eltöltött megannyi év után egyszerűen lehetetlennek tűnt eme párás, mediterrán éghajlat. Bár valóban számítottam egy kis hőingásra a két ország hőmérsékletéből kiindulva, azért mégiscsak meglepett a számok okozta különbség. Annak ellenére, hogy még nem is jött el a nyár, és alig lehetett több 10-12 foknál, én mégis úgy éreztem, mindjárt elolvadok. Egyszerűen nevetségesen tűnhettem, ahogy ott szenvedek. De mindenesetre akadt elég érdekes, számomra különleges dolog, melyet egészen eddig nem láthattam, és ezek a dolgok igencsak felkeltették az érdeklődésemet. Például köztük egy egzotikus gyümölcs. Egy napbarnított, liláshajú, csinos lány. Nagyjából korombeli lehet, de ezt csak hosszas nézelődés után tudtam csak megállapítani, ugyanis első pillantásra talán idősebbnek hinnénk. Épp edzett, és a föntről való rálátás végett ismét csak kuncognom kellett. Úgy tűnik, már megérte eljönni. Egyetlen szökkenéssel leugrottam a fáról, és nyugodt léptekkel indultam meg a nő felé. Nagy eséllyel tűnhettem valamilyen bordélyházból szökött gésának kimonómba (melynek vállpántját jóval lejjebb hagytam lelógni, hogy minél több bőrfelületem szellőzhessen, bár emiatt valamiért sok tekintetet kaptam egy bizonyos irányba), illetve a miatt, mert arcom nagy részét eltakartam legyezőmmel (fémből készül). Egyedül a bal karomra kötött ninja pánt árulkodott a származásomról. Végig a holt terében kívántam maradni, majd ha elég közel értem hozzá, lágy, dallamos hangon köszönök rá.

- Üdvözletem kisasszony, mondja, csak miért edz egy ilyen csinos hölgy egyedül a napnak egy ilyen csodás óráján. – kérdezem mosolyogva, bár ő ezt nem láthatta – Esetleg csatlakozhatnék kegyedhez? Az országuk roppant meleg tudja, kérem, de talán ha egy kicsit bemelegedek, jobban sikerülne eltűrnöm ezt a fránya időjárást. –kuncogok.
avatar
Hamada Fuyu
Játékos

Taijutsu Pontok : 25


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 293

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Djuka Orimi vs Hamada Fuyu

Témanyitás  Djuka Orimi on Kedd Május 03 2016, 18:48

Edzésemet folytattam, mikor egy női hang szólt hozzám. Meglepődötten fogadtam szavait, tekintve azt, hogy fogalmam sem volt róla mióta figyelhet és kilehet az. A hang hallatán, azonnal a forrás irányába fordultam. Egy nagyjából velem egyidős lány képe tárult elém. Arcát legyezőjével takarva lépkedett felém, nyugodtan, semmit el nem kapkodva. Ruházata még enyémnél is kihívóbb volt, bár igaz vékony, bőujjú köpenyem rajtam volt, így nem látszódott a gyakorlóruhám, mely felsőrészének oldala is elég hiányos valamint háta is kivágott. Bár nem enged túl nagy belátást a dolgokba, csak amennyit az oldalam szabadon hagyása eredményez, sokak ízlésének még ez a kis részlet is túl kihívónak hat. Akkor mit szólnának az előttem lévőhöz, kinek kimonoja enyhén szólva is le van csúsztatva ezzel megmutatva nőiességének erényeit? Bal karján észrevehető volt egy Yukigakurei fejpánt, mely elárulta ninja létét. Nem idegeskedtem túlzottan, tekintve nemzete semlegességét a háborúban. Kellemes, dallamos hangon beszélt, nem fenyegetően, rossz érzéseket keltve magával kapcsolatban. Mondandója végeztével kuncogott egyet. Hallván szavait, meglepettségemet szertefoszlatva egy enyhe mosoly alakját öltötték ajkaim, majd szóra nyíltak kedves hangokat kiengedve, megpróbálva jó benyomást kelteni.
-Üdv! Miért edzek? Épp semmi dolgom, gondoltam jó ötlet kissé kikapcsolódni. Nos, nem igazán szeretek gyakorolni másokkal, mondhatnám úgy is, ilyenkor vagyok a kis magánszférámban igazán. Ilyenkor tudok kikapcsolódni, vagy bármit csinálni vigyázó, érdeklődő tekintetek nélkül. És igen, meleg lehet az országunk, ha Yukiból jöttél.- Pillantok karján lévő fejpántjára.- Remélem jó utad volt és élvezhetted a helyi vendégszeretetet, bár tény hogy egy hóból jött lány, a férfiak figyelmét már csak önmagáért is kaphatta, elég egzotikusnak hathat, vagy a ruházata kirívó viseléséért. Mindenesetre, légy üdvözölve.-
Mondandóm befejeztével, kezemben maradt eszközeimet visszatettem lábamra erősített tokjaikba, majd érdeklődve néztem az előttem álló fiatal nőre, várva, miként reagál mondandómra. 

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 47


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 265

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Djuka Orimi vs Hamada Fuyu

Témanyitás  Hamada Fuyu on Vas. Május 15 2016, 19:38

Ismét felkuncogok az előttem álló nőn, persze nem udvariatlanul. Látszik, hogy nem fogta föl teljesen a kérésem valódi miértjét, így egyáltalán nem haragudok meg, hogy csak úgy figyelmen kívül hagyja eme részt. Persze a nő úgy tűnt elég illedelmes, és köszöntését is egy hálás biccentéssel fogadtam, mindeközben végigmértem közelről is ebben a feszes kiszerelésben.
- Érdekes. Lehet, hogy jelen állapotban én tűnök feltűnőbbnek, de azért kegyed sem panaszkodhat ebben a kiszerelésben.
Szélesen elmosolyodok, majd a legyezőmet hirtelen összecsukva átpörgetem, hogy a pengés része nézzem felém, majd a tompa felével a nő keblét szándékoztam megnyomni finoman, de mégis határozott lendülettel nyomatékot adva a magyarázatomnak. Végül hátrébb lépek és ismét megpörgetve a legyezőm most ismét az éles fele volt elől (persze arról, hogy ez egy fegyver nem feltétlen árulkodik semmi).

- Nos, mindegy. Mond csak drága, nincs kedved kicsit megmozgatni a végtagjaidat? Kezdek attól félni, hogy ez a meleg megártott nekem, és jó lenne valamivel formában tartani magam. – ha esetleg nem értené, persze elmagyarázom – Mi lenne, ha harcolnánk egyet? Egy barátságos küzdelem persze csak. De… ha te esetleg másmilyen küzdelemben szeretnél megmérkőzni szívesen, elviszlek a fogadóba, ahol megszálltam.  – kuncogok fel – Ígérem én, nem tartalak vissza. – mondom, miközben pajkos kacsintást váltok vele, miközben arcom nagyobb részét ismét eltakarom legyezőmmel.
avatar
Hamada Fuyu
Játékos

Taijutsu Pontok : 25


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 293

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Djuka Orimi vs Hamada Fuyu

Témanyitás  Djuka Orimi on Hétf. Május 23 2016, 23:11

Megjegyzésemre adott válasza közben, kényes helyen bökött meg legyezőjével. Nem mondhatnám, hogy nem zavart, ám megpróbáltam úgy tenni mint akit nem. Nehéz volt ugyan visszatartani arcom torzulását, de csöndben tovább hallgattam mondandóját. Mintha enyhe utalásokat tett volna, amiket nem akartam, de sajnos értettem. Tény, hogy csinos, de nagyon rossz emberhez jött kósza kalandokat keresni.
-Egy harc? Legyen! Ha már gyakorolni jöttem ki, legalább élő társam lesz benne.-
Meg kell mondjam, talán kicsit megbántam a kijelentésemet, ugyanis nem tudhatom, hogy milyen ereje is van. Bár ahogy nézem nem szabad vesztenem, ha nem akarok ágyban kikötni egy ismeretlennel. Szemeimmel a lányt pásztázom, keresem az erősségére utaló nyomokat. Lehet, hogy nem is látszik rajta, de semmi gond, nekem is van olyan, amit nem tárok egyenlőre szemei elé. Mindenesetre óvatosan állok elé, várva, mit is reagál beleegyezésemre.

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 47


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 265

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Djuka Orimi vs Hamada Fuyu

Témanyitás  Hamada Fuyu on Szer. Május 25 2016, 15:01

Végig az arcát bámultam a nőnek, így nem hagytam figyelmen kívül azt, ahogy a kis bökésemet „díjazta”, de látszólag úgy tettem, mintha tényleg elkerülte volna a figyelmemet. Végül azért beleegyezett az ajánlatomba, és belement a harcba, amit, ezt én újabb mosollyal díjaztam a „fedezékem mögül”. Végül ismét összecsuktam a legyezőm, és a számba véve felszabadítom mind a két kezem, csakhogy utána kicsit lejjebb engedve meglazítsam a ruhát, hogy aztán normálisan fel tudjak öltözni. Végül miután ismét kezembe vettem a legyezőt egy gyors mozdulattal kicsaptam jobbra, hogy utána a bal kezemmel mozdulva egy senbont indítsak útnak a nő felé. Ha kitér, és értetlenül néz elmosolyodok és csupán annyit mondtam:
- Támadjunk úgy, mintha az ellenfél életére törnék. Ahogy tapasztaltam ez jól szokta ösztönözni az ember, de ne aggódj nem áll szándékomba megölni. – az utóbbi felét, ismét a legyezőm mögül mondtam, így nem vehette észre, hogy végignyalom az ajkamat.
~ Hisz még dolgom van veled cica… - gondolom magamban.


Látszólag persze nincs semmi fegyverem, mégis nyugodtan álltam, és vártam a nőt, hogy mit reagál, illetve, hogy támadjon. Nem szándékoztam ellőni előre az összes aduttomat, így egyelőre várom mit reagál.
avatar
Hamada Fuyu
Játékos

Taijutsu Pontok : 25


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 293

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Djuka Orimi vs Hamada Fuyu

Témanyitás  Djuka Orimi on Szer. Jún. 29 2016, 22:32

A lány mondandóját végighallgattam, közben tovább kutattam az esetleges erősségére, vagy gyengeségére utaló jeleket. Mire észbe kaptam egy senbont láttam egyenesen felém repülni, mely elől nemigazán volt már időm kitérni, ezért jobb karomban lévő pengeláncot toltam útjába, így hárítva azt. Meglehetősen érdekes látvány lehetett, mivel fehér köpenyem nem éppen mutatja testembe épült fegyverem. Jó eséllyel, hacsak nem képes átlátni a ruhán nem is vette észre. Védekezés közben balkezemmel kunaiok után nyúlok, szám szerint kettőt ragadok meg, ám nem húzom elő még őket.
-Mintha az életére törnénk? Legyen, de nehogy aztán te húzd a rövidebbet.- Mondom magabiztos hangon.
Mikor mondataim végére érek, a két kunait, melyeken eddig kezem pihent előhúzom, egyiket gyorsan dobom ellenfelem irányába, majd egy shunshinnal próbálok mellé kerülni és onnan dobni a másikat rá. Értelem szerűen amennyiben az első támadás során helyváltoztatás történik részéről, akkor az aktuális helyzetét fogom célozni.

_________________
Adatlap

Multik: Hasegawa Zauki
avatar
Djuka Orimi
Játékos

Taijutsu Pontok : 47


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 265

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Djuka Orimi vs Hamada Fuyu

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Hétf. Júl. 04 2016, 22:39

// Nos, akkor átveszem a harc koordinálását Smile //


Orimi már jól ismerte a partot, ahol a küzdelem megkezdődött, és bár első pillantásra talán Fuyu is úgy érezte, hogy felmérte, a számára szokatlan terep rejthet kisebb meglepetéseket. A part nagyrészt homokos, legalább másfél méteres nedves fövennyel, itt-ott kövekkel, valamivel távolabb magasabb partészen  sűrű a növényzet. A víz ritmikusan, lágyan hullámzik. 


Ren pengelánca felfogta és eltérítette Fuyu senbonját. A fegyver megpattant, és csilingelve, hatástalanul esett a földre, hegye a homokba állt. Ezzel a Djuka felfedte egy fegyverét. De rejtegetett még két másikat. A két kunai egyike máris repült a hófehér kunoichi felé, de az csak felvezetése volt egy precízebb támadásnak, amit tökéletesen kivitelezett, de Fuyu is tapsztalt már néhány dolgot.
Orimi láthatóan komolyan gondolta a küzdelmet, tartva magát a megállapodáshoz.


//Fuyu, a feladatod, hogy elkerüld a két támadást, és elsőként írj ebben a körben.


Állapot:
Fuyu: 98% - a hőség az hőség Very Happy
Orimi: 100%


Chakraszint:

Fuyu: 100%
Orimi: 100%
//

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada FuyuTanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Djuka Orimi vs Hamada Fuyu

Témanyitás  Hamada Fuyu on Szer. Júl. 20 2016, 22:47

A senbont melyet útjára engedtem, semmiféle halálos szándékkal nem tápláltam. Jószerével még eltalálni sem szándékoztam a lányt, nemhogy komolyabban megsebezni. Bár való igaz, hogy nem csak úgy hajítottam el. Leginkább a lány reakcióideje érdekelt, és hogy mivel rukkol elő, a váratlan helyzeteken. A senbon végül megindult, ám ahelyett, hogy ellenfelem testébe szúródott volna, fémes csattanást kísérve egyszerűen lepattant róla. Hm… úgy tűnik, nem csak én rejtegetek fegyvert a ruhám alatt. Hihihi… Végül Orimi is belement a kérésembe, hogy vegye véresen komolyan a harcot. Természetesen én is így tettem, és bár érezhető volt, hogy nem olyan masszív körülöttem a légkör, egyelőre nem terveztem elengedni a bennem lévő bestiát. 
Egyelőre… elég ha megkóstolhatom a lányt. Ajkaimra akaratlanul is sunyi mosoly kerül, és még az sem lohasztotta le, hogy ellenfelem támadást indított ellenem. Az első kunai, mely célba vett, nem okozhatott túl nagy gondot nekem. Szintem, már jóval azelőtt ki tudok térni előle egy egyszerű elhajlással, mint hogy eltalálna. Persze azért figyelemmel kísértem végig az ellenfelem, így mikor hirtelen azt vettem észre, hogy eltűnt, rögtön reagáltam. A magasba szökkentem, majd egy gyors 180 fokos fordulattal a föld felé fordultam. Ha van időm legyezőmmel próbálom félre ütni az esetleges felém indított dobóeszközöket, ha nem, egyszerűen megpróbálok a levegőben elhajolni előle. 
Ha sikerül biztonságosan a földre érkezni, rögtön elrugaszkodok egyenesen Orimi felé lendülve. A legyezőmet szélesre tárva végül közel kerülve hozzá széles ívben meglegyintem, ha sikerült elé érnem. A legyező kiélezett vége, ha nem védik ki csúnya vágást fog hagyni a lány mellkasán, de a mozdulatot még nem hagytam abba. Szabad bal kezemet ökölbe szorítva a lány gyomorszáját céloztam, melyben benne volt az erőm nagy része, plusz a lendületem nagyja. Ha kivédte volna, a csapást a legyezőt egyszerűen összecsukva megpróbálom felrántani a fegyverét, hogy aztán végbevihessem a csapást. Bár nem jeleskedek taijutsuba, a legyezőmmel folytatott harcban nem vagyok ügyetlen. Ha tudom tartani ezt a távot, és ellenfelem nem tai- vagy kenjutsu specialista, akkor nálam lesz az előny. Természetesen, ha a támadásom végbement akár sikeresen, akár sikertelenül, a legyezőmet ismételten szétnyitva próbálom sakkban tartani, főképp a karját célozva, próbálva megsérteni, hogy ne tudjon ellen támadni. Egyelőre nem terveztem technikát használni, egyszerűen csak felmérem az erejét.
avatar
Hamada Fuyu
Játékos

Taijutsu Pontok : 25


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 293

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Djuka Orimi vs Hamada Fuyu

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Okt. 30 2016, 12:29

Inaktivitás miatt lezárva, mivel Fuyu írt és Orimi nem, így Fuyu +5 ch és Orimi +3 ch.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Djuka Orimi vs Hamada Fuyu

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.