Szabad Játék (8)

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Szabad Játék (8)

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Szomb. Máj. 21 2016, 18:01

Egy újabb szabad játék terület, tekintettel a többi foglaltságára, vagy lehetséges folytatására.

A szabályok változatlanok, itt a Játéktéri helyzettől függetlenül játszhattok, találkozhattok vagy harcolhattok egymással, azonban nem mehettek küldetésre, rombolhattok le fontos helyszíneket, falukat, nem kelthettek zűrzavart, kuszálhatjátok össze a globális eseményeket és más NJK-kat nem vonhattok be, csak mértékkel.
Tartsátok szem előtt továbbra is a játéktéri és élmény szabályokat és érezzétek jól magatokat! Smile
Ami itt történik nem lesz a karaktertörténetetek része, ám később Élményben megemlítve megtörténté tehetitek.

Kérünk minden játékost, hogy ne nyisson saját témát a Szabad játékoknak, hanem a meglévő témákat használjátok.
A játékaitokat továbbra is az teszi átláthatóvá, ha adtok egy nevet a játéknak, és ez szerepel a posztok elején.

Jó játékot!

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélőjeMesélések:
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Éjjeli fény      -  Takigakure no Ruujai kalandja
Az Ourio-völgy titka Hamada Fuyu
Hokkyoku guma  - Nakahara Saki

Tanulások:


Kis extrák a kaszinóban:
-Djuka Orimi és Hamada Fuyu
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála + 15 kiskutya

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Nanja on Szomb. Máj. 21 2016, 18:04

Nanja álma, avagy NekemMind1KicsatlakozikCsakÍrjonValaki xd


Késő délutáni órákban járunk. Még az előtt, hogy a háborútól tartaniuk kellett volna. Ugyan volt nyüzsgés, készülődés, megbeszélések, futkározás ide-oda, de ezt Nanja-t nem zavarta, délutáni sziesztájában. Otthon volt, a hűs kis szobájában, iszogatva a limonádéját, a fincsi elő-vacsorát leöblítve. Szokása volt bekómálnia, ha tele lett a hasa, most sem történt másképpen. Nem kellett tartania semmitől és senkitől, így perceken belül már az álomvilág rabja lett...


Kopogtatnak az ajtón. Először csak hármat, azt se túl erősen. Majd ahogy nem kapnak választ, az a három kopogás erősebbé válik, majd szabály szerűen már dörömbölnek rajta, amitől Nanja leesik a fotelből amin aludt.
~Bakker Oo
- Jól van, jól van megyek már!
Válaszolta végül, és nagyot ásítva lekapta a kulcsot a falról, majd kinyitotta az ajtót. Három joinin várta odakint, nem kis elégedetlenséggel az arcukon. Nem értette, mégis mire föl háborgatják, de még nincs sötét odakint, valószínűleg küldetést akarnak vele közölni.
-A Kazekage üzenetét hoztuk. Nem lesz háború. A részletek benne vannak a levélben.
Azzal átnyújtották  a levelet Nanja-nak, majd el is sétáltak. Nagyokat pislogva nézett utánuk, majd a levélre. Becsukra, és bezárta maga mögött az ajtót, a kulcsot pedig visszatette a falra. Leült az egyik székre az étkezőasztala mellett, kibontva a levelet. Nem akart hinni annak, amit olvasott. Sőt...már azon volt, hogy a joininok után megy, és a képükbe vágja, hogy micsoda rossz tréfát űznek vele. De a Kazekage aláírása és pecsétje elég hitelesnek tűnt. Lényegében az állt a levélben, hogy a Nagy Shinobi Nemzeteknek sikerült megegyezniük, miszerint senki sem akar felesleges vérontást, illetve csodás módon, az Akatsuki eltűnt. Ennek megünneplésére, belekezdtek egy hatalmas élménypark építésébe a Tűz Országában, ami 2-3 hónap múlva el is készül. 
Utána járt a dolgoknak. Találkozott több chuunin-nal, meg belebotlott Temari-ba is, de csak egy rövid Igent tudott kiszedni. Nem szokása összeesküvés elméleteket gyártani, de sok minden megfordult a fejében. Nem talált semmi bizonyítékot ugyan, és csak akkor tudna megnyugodni, ha ott állna már az élményparkban, és épségben, élve kerülne utána haza. Ez alatt a két és fél, három hónap alatt volt ideje beszereznie egy bikinit, meg mindent, ami majd kellhet egy ilyen parkhoz. lesz ott szauna, masszázs, nagy csúzdák, különböző ügyességi vetélkedők, esténként különböző előadások, mint pl Bee rap koncertje. Bár azt vissza kellett mondani, ugyan is a Raikage nem engedélyezte. 
Végre elérkezett a nagy nap. Húsz Sunagakure-i indult útnak, és röpke 1 hét alatt meg is érkeztek. Nanja már nagyon izgult, el is felejtette aggodalmait, már nem számított semmi, élvezni akarta az Élménypark adta lehetőségeket. Mikor megérkeztek, csodás látvány terült szemük elé. Mintha csak egy álomvilágba csöppentek volna. Rengeteg ember, mindenki nevet, mosolyog, élvezi az ottlétet. Hatalmas épületek, kisebb-nagyobb fa bódék, ahol mindenféle finomságot kínálnak. Már várták őket. Egy fiatal, olyan 25 éves nő lépett eléjük, és kérte a fejpántjaikat, valamint minden fegyvert, amit esetleg magukkal hoztak. Nanja-ban a gyanú újra fellépett, de egy finom illat elvette a figyelmét.
~Vattacukoooooooooooooooooooooor *.*
Ott is hagyta társait, és vett egy hatalmas rózsaszínű vattacukrot. Nagyokat tépve belőle sétált a többi árus bódéja előtt. Hihetetlen mikre nem képesek egyesek. Mintha egy kisebb falut építettek volna fel. Nanja teljesen odáig volt meg vissza, nem is tudta, mivel kezdjen. Közben rádöbbent, hogy sehol sem látja társait, mondjuk ebben a tömegben nem is csoda.
avatar
Nanja
Játékos

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 256

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Djuka Ryuu on Szomb. Máj. 21 2016, 18:29

// Vidámpark //

Zsibongás arra amerre csak nézek. Nevető gyerekek, szórakozó felnőttek, vagy épp szerelmeskedő párok. Megy a nyüzsgés jobbra-balra. Szinte hitetlen mennyire feldobja az embert egy ilyen kis egyszerű intézmény. Egyedül talán én nem futkostam standról standra, hanem helyette csak egy padon ülve meredtem előre meg-megnézve az előttem elhaladókat. Látszik rajtam, hogy kissé megbántam, hogy eljöttem, és hogy miért? Hát azért, mert egyedül érkeztem erre a helyre. A családom Holdban maradt, egyedül Ame tartott volna velem, de valami útba jött neki, így egyedül kellett eljönnöm, hisz megígértem neki, hogy hozok szuvenírt. Ejj-ejj… nos mindegy, majd lesz valahogy. Mindenesetre a nézelődés egyelőre eléggé lekötött, hogy ne unatkozzak, de ha nem találok valami elfoglaltságot hamarosan, akkor szét fogom unni magam egyszerűen, és ez holtbiztos… Elmosolyodok a gondolaton, ahogy elképzelem, ahogy segítségére sietnék egy csinos hölgynek, aki nem tud valamelyik standnál sikerrel járni, majd jövök a képbe, és bumm… enyém a szíve… heh. Ezen a lehetetlen ötleten is felkacagtam nem törődve vele, hányan nézhetnek hülyének. Mindig is magányos farkas voltam, ha nem harcról van szó. Olybá tűnik, most sem lesz másképp.

_________________


Adatlap


Abakura Djuka Ryuu: 301 ch (Getsugakure-i ninja (Genin), főkari)
Kanshiro Hanae: 100 ch (Szökött ninja)
Amaken Yoshimitsu: 250 ch (Vándor Ninja (chuunin))
Hamada Fuyu
avatar
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 23

Tartózkodási hely : Rejtett Hold


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vidámpark

Témanyitás  Hirano Reina on Szomb. Máj. 21 2016, 19:28

A sikolyok kettéhasítják a levegőt. Némelyik boldog kacagással van megtűzdelve, de a többségből a kétségbeesett "Jajj, bárcsak ne ültem fel erre az izére" hangulata árad. Állok, bár inkább azt mondanám ingadozok a lábamon, ahogy a hatalmas hullámvasútra nézek fel. Előttem a magasságmérce és szerencse, hogy idén nőttem pár centit, különben fel sem ülhetnék. Bár ha jobban belegondolok, mégsem annyira jó, mert úgy legalább nem neveznének nyápicnak, aki nem mer felülni. Társaságban kicsit másabb lenne a helyzet, mert úgy ráveszik a barátai vagy épp előttük akarja bátornak feltűnetni magát az ember. De mint mindenhová, ide is egyedül jöttem. Azt sem mondhatnám, hogy ismerős arcokba fogok botlani, mert nem vagyok a nagy társaságok híve, így nem ismerek sok embert.

Reszketeg lábam már épp megtenné az első lépést, de végül visszahúzom és hátat fordítok a hullámvasútnak. Sétálok a tömegben és ahogy a sok kacaj és csevej egyre rámtelepszik még jobban elidegenedek a helytől. Látszólag mindenki jól mulat. Ami viszont az egyetlen jó dolog, hogy rengeteg bódé van itt, feltöltve mindenféle finomsággal. Találtam is a szívemnek, akarom mondani a számnak kedves ínyencséget. Egy kétpálcikás epres jégkrémre esett a választásom. Kifizettem, majd igyekeztem egy olyan helyet találni, ahol nincsenek zsúfolásig az emberek.

A padok is tele voltak mindenfelé, leszámítva egyet, ahol egy fiatalember üldögélt. Tétováztam egy kicsit, mielőtt elindultam volna a pad felé,  de végül rászántam magam és megindultam. Annyira görcsösen figyeltem az úti célom, hogy nem figyeltem az éppen sorokat szelő tömeget és egy nagy lökést éreztem a vállamon. A földre zuhantam, mondanom sem kell, a jégkrémmel együtt, amit még csak meg sem kóstoltam. Bár jobban belegondolva amúgy sem lett volna kivel megosztanom és én faltam volna fel az egészet.

- Nézz a lábad elé, kölyök! - hallok egy mély és ingerült férfi hangot. Nagyon rosszul érintett az eset, de a még megmaradt méltóságomat összekuporgatva próbálnék felkelni a földről. Bele sem merek gondolni, milyen kócos lehetek és milyen gyűrött a ruházatom.
avatar
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 30

Tartózkodási hely : Könyvekbe temetkezve


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 360

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Nanja on Szomb. Máj. 21 2016, 19:51

Ugyan jól jött volna a társaság, de sikerült elszórakoztatnia magát mások bénázásának figyelésével. Megkereste azt a bizonyos ügyességi részleget, ahol kiélhette magát. Mint egy ingyen mozi. Folytatta körútját, de előbb visszament venni még egy hatalmas vattacukrot, ezúttal zöld almás ízűt. Átvette, majd fizetett, kitépett egy nagy cafatot, és nagyra nyitva a száját bekapta. Majszolás közben észrevette, hogy egy nagyméretű tuskó, éppen fellök egy leányzót, és jól ráförmed. Szegényke még a fagyijával sem végzett, most pedig vagy vehet másikat, vagy sajgó szívvel arrébb áll. Úgy tűnik ez utóbbit választotta.
~A dinkája.. engem lökne fel, nem úszná meg ennyivel az fix.
Együttérzését kifejezve, odament a lányhoz, és szinte arcába nyomva a vattacukrot szólította meg.
- Szia! Vattacukrot? Finom zöld almás  Very Happy
Széles vigyorral a száján állt a lány előtt, várva, hogy elutasítsa, vagy elfogadja a finomságot. Néha-néha ugyan figyelni kellett, mert ez a sok ember nem mindig figyel a lába elé. Majdnem Nanja-t is fellökték, de sikeresen tett egy lépést jobbra, majd vissza, ezzel megakadályozva két balesetet is, míg a vattacukor még mindig a lány arca  előtt van.
avatar
Nanja
Játékos

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 256

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Djuka Ryuu on Szomb. Máj. 21 2016, 21:45

Úgy tűnt nem fog történni semmi sem, és ismerőst sem láttam a környéken, akihez esetleg odamehettem volna. Így maradt a sóhajtás, és az unott merengés magam elé. Azonban úgy tűnt a sors mást tartogat számomra. Egy lány került bajba úgy tűnt, mivel túlságosan figyelmetlen volt. Persze alapjáraton ezzel nem is lett volna gond, de a fickó olybá tűnt nem éppen az a nyugodtfajta, és nem kifejezetten nyerte el tetszését a lány, illetve a hamarosan megjelenő… barátnője talán? Mindenesetre még innen is hallottam a rikácsoló hangját.
- He? És ki fog elnézést kérni az anyám? Te kis nyüves szuka, ezt nem úszod meg!
Bal keze a lányok felé nyúlt, amikor is felálltam és a trio felé siettem, majd a Dinamikus akcióval a páros és a férfi között termek megragadva a melák karját. Arcomon egy barátságos mosollyal a férfi fele.
- Ugyan kérem uram szerintem meg tudjuk ezt oldani máshogy is.
- Takarodj innen taknyos, semmi köz.. – förmedt volna rám a férfi, de mielőtt befejezhette volna, a mondatot hirtelen minden elsötétül előtte, ahogy kirúgva a lábát és a kezét megrántva orra buktatom.
Persze nagy valószínűséggel nem kábul ettől még el, de közben én is cselekedtem. Felnyaláboltam a földről a lányt, a vállaimra kapva, míg másik kezemmel a vattacukros lány szabad kezét megfogva húzom magammal. Hamarosan (ha a vattacukros lány nem ellenkezik) már el is vesztettük szem elől a morgós férfit. Végül miután biztonságossá vált a helyzet lekaptam a vállamról a lányt, és a földre állítottam bocsánatkérő mosollyal az arcomon.

- Djuka Ryuu vagyok. Örvendek a találkozásnak. – majd kissé felnevetek mielőtt folytatom – És bocs az előbbiért, de gondoltam ez a leggyorsabb módja, hogy lerázzuk az ipsét. Sajnos elég sok ilyen melákkal volt már dolgom, akinek több az izma, mint az esze. Nem akartam kockáztatni. – mosolygok rá, majd átpillantok a másik lányra – Remélem nem okoztam nektek ezzel túl nagy gondot, ha esetleg mégis engedjétek, hogy kárpótoljalak titeket valamivel…

_________________


Adatlap


Abakura Djuka Ryuu: 301 ch (Getsugakure-i ninja (Genin), főkari)
Kanshiro Hanae: 100 ch (Szökött ninja)
Amaken Yoshimitsu: 250 ch (Vándor Ninja (chuunin))
Hamada Fuyu
avatar
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 23

Tartózkodási hely : Rejtett Hold


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vidámpark

Témanyitás  Hirano Reina on Szomb. Máj. 21 2016, 22:38

A következő dolog, amire emlékszem egy vattacukor. Méghozzá az arcomban. Közelről. Naaaagyon közelről. A fejemet kicsit oldalra biccentem, hogy megnézhessem mi van a másik oldalán. Egy lila szempár meredt rám engesztelően. Ezek a szemek egy nálam láthatóan idősebb, hosszú vörös hajú lányhoz tartoztak. Arcán széles mosoly ült. Kisugárzása igazán kellemesen hatott. A vattacukornak pedig iszonyatosan jó illata volt és nagyon vágytam már valami finomságra, miután a jégkrémem imént érte el a vég a szemem előtt. Kedvesen intéznék felé egy félénk mosolyt, majd válaszolnék neki.

- Szia! Igazán kedves vagy, de nem szeretnék koszos kézzel belenyúlni a vattacukrodba. Mint látod, most estem el. - felelném csüggedten és néznék le a kezeimre.

Ekkor valami kellemetlen meglepetés szakítaná félbe a párbeszédem a lánnyal. A férfi, aki az imént fellökött elkezdett akadékoskodni. Igaz, hogy nem én voltam jelen pillanatban az illetlen, de ezt Ő nem éppen így gondolta. Ilyenkor jobb igazat adni a másik félnek, így belenyugszik és elhiszi, Ő mindent helyesen csinált, de legalább nem hergeljük Őt tovább fölöslegesen.

- Sajnálom uram, nem állt szá... - kértem volna bocsánatot, de annyira dühöngött, hogy meg sem hallotta, amit mondok és haragja olyan szintig hevült, hogy testi ütlegeléshez folyamodott volna. Az ilyen már a nem normálisnál is szélsőségesebb eset... Nem is tudom mi lett volna, ha hirtelen a semmiből nem bukkan elő az a fiatalember, akit ha nem csal az emlékezetem épp a padon láttam, amihez tartottam. Keze megállította a férfiét és először próbálta szépen megbeszélni vele a dolgokat. Mikor látta, hogy mindez eredménytelen pedig egy szép mozdulattal orra is buktatta a krapekot. Nem mondom, hogy híve vagyok az erőszaknak, de ezúttal egy cseppet sem bántam, hogy így alakult.

A következő pillanatban viszont már égbe is emelődtem és a fiú vállán landoltam. Nem voltam benne biztos hogy Ő mégis a jótevőnk. Elkezdtem ficánkolni, de mit sem ért. A számból egy diszkrét "Tegyél le!" hangzott el, ám mikor ezt követően letett, kicsit megilletődtem. Először bemutatkozott majd elnézést kért az előbbiért. Pusztán nem akarta még jobban elhúzni ezt az ügyet, amit teljesen megértek. Mosolya kedves volt és megnyugtatott.
- Szia Ryuu! Örülök, hogy megismertelek. Én Hirano Reina vagyok. Nem tudom mi lett volna, ha te nem lépsz közbe. Igazán hálás vagyok. - jelent meg egy kisebb pír az arcomon. - És neked is köszönöm, kedves... - néztem rá a lányra kérdően - Ne haragudj, de még nem tudom a neved. Hogy hívnak? - sütöttem le szemeim.

A fiú ajánlata ugyan nem teljesen lépett életbe, mert nem sértett meg. Viszont nagyon örültem volna a társaságnak, ezért előrukkoltam az ötlettel, hátha kapóak rá.
- Ami azt illeti - biggyesztgettem össze két mutatóujjam a földet bámulva - Egyedül érkeztem és igazán örömöm lelném a társaságotokban. Nem lenne kedvetek felülni velem a hullámvasútra? - tenném fel a kérdést reménykedve egy igenlő válaszban, no meg abban, hogy nem jönnek rá, hogy egyedül nem mernék felülni rá.
avatar
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 30

Tartózkodási hely : Könyvekbe temetkezve


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 360

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Nanja on Szomb. Máj. 21 2016, 23:05

Szegény lányt jól zavarba hozta, de legalább egy pillanatra el tudta terelni a figyelmét. Ugyan elutasította a felajánlott finomságot, hivatkozva a koszos kezére, de ezt Nanja-t nem zavarta.
-Ugyan, megoldható.. :v
Konkrétan arra gondolt, ha a lány nem akar kiszakítani egy darabot, akkor majd ő megteszi. Viszont eme meghitt pillanat nem tartott sokáig. Az előbbi tuskó nem tudta megemészteni a történteket, tovább akarta keresni a bajt. Megzavarta kis csevegésüket, otrombán be is szólt a lánynak, amitől Nanja nem kicsit lett pipa.
-Hé, adjak szappant a szájába? Igazán...
Mit ad isten, sem a lány, sem Nanja nem hatotta meg a tagot, keze ütésre készen állt. Ezt egyikük sem tudta volna kivédeni. Nanja nem is számított rá, ráadásul pusztakezes harcban nem kiemelkedő a tudása, fegyverét meg ugye őrzik a fegyverraktárban, valahol.. Már számított az érkező csapásra, de ekkor egy srác közéjük került, kivédve bunkókánk támadását. Rövid szóváltást követően a tag még mindig akadékoskodott, így hamar a földre került.
~ Na nézzenek oda Oo
Már éppen kárörvendezett volna, amikor megmentőjük feldobta vállára a lányt, Nanja kezét pedig megragadta, és gyors iramban elhúzták a csíkot. Másik kezével jól meg kellett markolni a vattacukrot, majdnem kiesett a kezéből. Mikor már elég messze kerültek, illet eleget tett a kis csaj kérésének, miszerint már igazán letehetné, kis kedves arckifejezéssel kért bocsánatot mind a kettejüktől. A bemutatkozással végül Nanja maradt utoljára.
- Nos, igen, ha az a melák nem kezdte volna el a cirkuszt, be tudtam volna mutatkozni. Nanja vagyok, örülök a találkozásnak  Very Happy És szerencsére megmaradt a vattacukor is :v 
Ha már előbb nem sikerült, akkor most kitépett egy darabot a nyalánkságból, és Reina felé nyújtotta, míg ő megérdeklődte, hogy nincs-e kedve valamelyiküknek felmenni vele a hullámvasútra. Ugyan most nem volt szem előtt, jobban mondva csak a tetejét lehetett látni a hullámvasútnak, Nanja nem volt biztos magában.
- Uhm...nem is tudom...de egyszer élünk! :v
Csak erőt vett magán, és belegyezett a kérésbe, majd magának is tépett egy nagy darabot. Ekkor kapcsolt, a srácot nem kínálta még meg. Így egy széles mosollyal az arcán nyújtotta a fiú felé is az édességet.
avatar
Nanja
Játékos

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 256

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Djuka Ryuu on Kedd. Máj. 24 2016, 18:19

Olybá tűnt egyik lány sem akadékoskodik túl sokat, és még a vállamra kapott csinoska is elég jól elviselte az utat, azt leszámítva, hogy egyszer megkért, hogy tegyem le. Persze, miután biztonságba voltunk, már le is huppantottam, hogy a saját lábán maradjon, és persze, mivel nem hagytam otthon a modoromat, így rögtön elnézést is kértem. Szerencsére nem kellett aggódnom. Egyikkőjüknek sem történt semmi komolyabb baja, és látszólag egyikőjük sem rökönyödött meg a tetteim miatt, így viszont a szívem sem aggódott annyira. Hamarosan mind a két lány bemutatkozott, és mindkettejüknek biccentek hálásan, hogy nem hagytak „lógva”. A vattacukor egy hálás bólintással díjazom, de intek, hogy most köszönöm nem kérek.

- Örülök a találkozásnak Reina és Nanja. – mosolygok rájuk, majd a lány felé fordulok, majd megvonom a vállam – Ha gondolod, szívesen elkísérlek én is bennetek. Úgysincs semmi dolgom, és egyedül vagyok, szóval miért is ne? – nyújtom a kezem a lány felé – Indulunk akkor hát Reina. – mondom bátorítóan és ha úgy érzi, hagyom, hogy megfogja a kezem és vezessen, ha meg nem megrázom a fejem (továbbra is mosolyogva), és magam mellé eresztem a karom. Úgy éreztem máris jobban telik a napom, mint eddig telt.

_________________


Adatlap


Abakura Djuka Ryuu: 301 ch (Getsugakure-i ninja (Genin), főkari)
Kanshiro Hanae: 100 ch (Szökött ninja)
Amaken Yoshimitsu: 250 ch (Vándor Ninja (chuunin))
Hamada Fuyu
avatar
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 23

Tartózkodási hely : Rejtett Hold


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vidámpark

Témanyitás  Hirano Reina on Szer. Máj. 25 2016, 17:15

A lány, akit - mint megtudtam - Nanjának hívnak kedvesen kínálta fel ismét a vattacukrot és ezúttal leszakított nekem egy darabot a nagy cukros felhőszerű finomságból. Nem szerettem volna elutasítani az ajánlatát, mert igazán kívánatosnak tűnt és az édesség iránti vágyam sajnos nem tudtam csillapítani a jégkrémmel. Elvettem a felkínált nyalánkságot és lassan majszolni kezdtem. Szememben csillogás jelent meg és szám mosolyra görbült. Úgy látszik mindketten benne voltak a hullámvasút meghódításában. A fiú kedvesen nyújtotta felém kezét és én is azon nyomban felemeltem, de mikor már majdnem elértem visszahúztam magam elé. Már olyan közel volt, hogy a fiú könnyedén megfoghatta volna, ha akarja, viszont ha nem nyúl érte, akkor nem nyújtom megint. Mindkét esetben pír látszik arcomon. 

Megindulnánk a hullámvasút irányába és ahogy közeledünk egyre hatalmasabbnak látszik és lépteim egyre bizonytalanabbak. Mikor odaérünk tétován állok és aggódó tekintetem Nanjára és Ryuura vetem. Közel lépek az ablakhoz és három jegyet váltok. Átnyújtom nekik és félve elindulok az ülések felé. Elhelyezkedek feszülten és várom, hogy Ők is beszálljanak mellém. Az övek ránkcsukódnak és görcsösen kapaszkodok belé, mintha a kezemmel még jobban le akarnám fogni magam, hogy ki ne essek. Légzésem szaporább és a szívem majd kiugrik helyéről.
Olyan hirtelen, mindenféle figyelmeztetés nélkül lőtte ki magát, hogy időm sem volt felkészíteni magam és egy kisebb sikoly hagyta el számat. Ám ez nem hagyott alább. Szédületes magasságokba emelkedtünk és süllyedtünk másodpercek leforgása alatt. kanyarogtunk és forogtunk minden irányba. Igazán szédítő hatása volt, a torkomra zuhant minden nyomás és a rémült sikítás feltépte számat. Szemem lehunytam és alig vártam, hogy vége legyen ennek az egésznek. Amikor kiszálltunk alig álltam a lábamon és megszédültem. Reméltem, hogy valamiben meg tudok kapaszkodni, de nem sikerült. Erőm elhagyott és zuhantam a talaj felé. 
avatar
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 30

Tartózkodási hely : Könyvekbe temetkezve


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 360

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Nanja on Pént. Máj. 27 2016, 14:23

Mind a hármuknak tetszett a hullámvasutas ötlet, így nekiindultak. Reina elfogadta a vattacukor falatot, és lehetett rajta látni, hogy mennyire jól esett neki, így az elvesztett fagyi után. Ryuu azonban elutasította, mire Nanja csak vállat vont, gondolva magában legalább több marad neki. Lecsippentett egy nagyobb darabot és nagyra nyitva a száját másodperceken belül már a gyomrában landolt a falat. Még sok ilyen alkalma támadt mire elérték a hullámvasutat, de még maradt a pálcikán úgy 10 falatra való. Ahogy egyre közelebb értek, annál nagyobb lett ez az egész építmény, és Nanja egy pillanatra meg is állt, hogy jobban szemügyre vegye, mielőtt túlságosan is fel kelljen emelnie a fejét, hogy lássa még a tetejét.
~ Aaaaz igen! Biztos, hogy jó ötlet ez az egész?
Nagyot nyelt, de aztán látva újdonsült társait, akik már a sorban is álltak, mély levegőt vett, és utánuk szaladt. A pénztárnál az jegyeladó felhívta Nanja figyelmét, hogy a vattacukorral nem szállhat fel. Pislogott nagyokat, nem tudta eldönteni egy pillanatra, hogy most ez neki mekkora gondot jelenthet. Nem habozott sokat, letépte a maradék zöld almás vattacukrot a pálcikáról, majd azt kidobta, és már nyoma sem volt annak, hogy lett volna nála bármi is. Igaz némileg ragacsos lett a keze, de ez nem zavarta, majd megmossa a kezét, ha végeztek itt. Először Reina, majd Ryuu, végül Nanja ült be a kocsiba, ami meglepő módon három személyes. A biztonsági rács hamarosan eléjük is kerül, szinte egyszerre ragadják meg azt, majd lassan elindul a szerkezet. Szépen lassan halad felfelé, hallani lehet még az előttük illetve mögöttük lévőket, ahogyan mindenféle teórivál állnak elő félelmükben. Úgy 2 percen belül elérik a tetőpontot. Nanja oldalra néz, és az emberek odalent nagyon pici hangyáknak tűnnek. Mintha megállt volna az idő, de aztán a szerkezet megmozdult, és irdatlan sebességgel zuhantak le a mélybe. A rekció szinte mindenkinél ugyan az volt: sikoly. De Nanja nagyon élvezte, amilyen kiáltások elhagyták a száját, az nem azért volt, mert félt, hanem mert kimondottan élvezte a helyzetet. Pár perc múlva visszaértek a kiinduló pontra, ahol kicsit szédelegve, de széles vigyorral az arcán hagyta el a hullámvasutat. Nem is vette észre, hogy szegény Reina-t jól megviselte, akit úgy elhagyta az ereje, hogy a föld felé kezdett esni. Nanja messze volt tőle, így esélye sem volt elkapni, így Ryuu-ban bízhattak abban a pillanatban.
avatar
Nanja
Játékos

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 256

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Pént. Máj. 27 2016, 21:20

   ...hirtelen kellett reagálnia, elvégre minden olyan hirtelen történt...
   Gyönyörű, nyári napsütötte idő, méghozzá késő délután. Persze ez még nem azt jelenti, hogy sötét van. Éppen az ellenkezője... Még mindig világos van, habár már a Nap sugarai nem perzselik olyan könyörtelenül a földlakó, embereknek nevezett élőlények testét és persze az állatvilágét sem. Bár utóbbiak mindig sokkal jobban bírják a meleget és a napfényt, mint az előbbi faj. Hiába, lenne mit tanulni az állatoktól...
   Nem tudja elhinni, hogy ide vetődött, miközben utazóköpenyében bevetette magát a tömegbe. Úgy tűnik, hogy béke szállt erre a vidékre, Ő pedig gond nélkül csusszant be a boldog embertömegbe, akárcsak egy kígyó a madár fészekbe. Hatalmasabbnál hatalmasabb építmények, színek és pompa. Rengeteg ember... Rengeteg ember, akik boldogan ették a rózsaszín olvasztott cukrokat, karamellbe mártott almákat, és nyalták a csavart fagylaltjaikat. A közbiztonság fenntartására és a közrend megőrzésére nem látott egy shinobit sem, ami annyit jelent, hogy vagy jól elbújva álcázzák magukat, vagy pedig nincsenek is... Néhány civilnek tűnő, egyenruhás fickó azonban akadt, akik a tömeget figyelték. Rémes...
   Ahogyan a tömegben próbálja meg felmérni a helyzetet és rájönni arra, hogy mit is keres itt valójában, folyamatosan igyekszik minél kevesebbet érintkezni az emberekkel. Persze személyisége nem megengedi a számára, hogy boldog legyen, de tudja, hogy nem lenen jó, hogyha mások akárcsak megéreznék a testében lakozó gonoszt. Vagy mondja inkább azt, hogy a lelkében? Igen, az mondjuk találóbb lenne...
   Néhány méterre járt csak a hullámvasúttól, amikor egy menet véget ért. Nem figyelte a kiáramló tömeget, sem pedig azokat, akik még várakoznak, sokkal inkább magányosan, kívülállóként állt a fekete, csuklyás utazóköpenyben, majd felnézve belőle, a hatalmas hullámvasutat csodálta. Elfogta egy érzés, ami sokkal inkább volt szorongás, mintsem izgatottság. Rossz érzése támadt. Ám ebben a pillanatban, reflexszerűen mozdult a teste. Hatalmas gyorsasággal nyúlt az ájulóban lévő lány után, a lendülettől még a fekete csuklya is lecsúszott a fejéről, így láthatóvá vált hófehér bőre, hibátlan, angyalszerű arca és már-már világító, égszínkék szemei, valamint a félhosszú, barna, könnyed tincsekbe verődött haja, amit a szél volt oly kedves és kifújt az arcából. A Test pedig elkapta a lányt, Mirubi pedig örült, hiszen megmentett valakit... Most pedig ott tartja az ismeretlen hölgyet a karjaiban, csupán néhány tíz centire a saját arcától... Elmerengett, hiszen hirtelen kellett reagálni, elvégre miden olyan hirtelen történt...

// Elméletileg mindegy ki csatlakozik és bocsi Ryuu, hogy lenyúltam a lehetőséged de pont jó belépő lett belőle >< //

_________________

Adatlap
Ame No Ekibiogami:
Egy Új Világ Születése
Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 49

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1212

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vidámpark

Témanyitás  Hirano Reina on Szomb. Jún. 11 2016, 20:42

A világ forgott körülöttem és nem találtam az egyensúlyom. Minden elmosódott és a talaj minden pillanatban egyre jobban hívogatott. Nem tűnt rémisztőnek. Sokkal inkább puhának és kényelmesnek. A hullámvasút túrája után minden kényelmesebbnek tűnt. Megállíthatatlanul és tehetetlenül zuhantam és nem gondoltam közben semmire. Csupán beletörődtem és lehunytam a szemem. Mikor már csak pár centire voltam a földtől egy kéz magához ragadott. Ki lehet az? Talán Ryuu? Esetleg Nanja? Karjaiban egyfajta biztonságérzet töltött el. A szemem még mindig csukva volt és nem mertem kinyitni.

Eszméletemnél még továbbra is csak félig voltam. Arcomra mosoly terült, mintha éppen egy szép álmot látnék. Őszintén szólva el is tudtam volna aludni ott helyben. Erre nyilván nem adatott lehetőségem. Kinyitottam a szemem és kezdett előttem kitisztulni a megmentőm arca. Az égszínkék szempár mélyen az enyéimbe nézett és a két szín összekeveredett, ahogy én is belebámultam az övébe. Nem szoktam megfigyelni az embereket, főleg nem ilyen közelről. Ez a közelség már zavarba ejtett, mert még senki nem volt ennyire szorosan mellettem. Szeretnék megszólalni, de amint szóra nyitom a szám nem jön ki rajta hang. Rendkívül meg vagyok illetődve. Várnám, hogy valahogy tegyen le vagy ültessen le vagy akármi, mert amíg ilyen közel vagyok hozzá, képtelen vagyok bármit is tenni. Csak némán pislognék rá és az arcom a megszokott színétől picit vörösebb.

Vajon ki Ő? Miért mentett meg? Biztos jó szándékú, ha már törte magát, hogy a segítségemre siessen. De mi van ha mégsem? Vagy csak erre járt és meglátta, hogy bajban vagyok. Nem tudom! De a minimum lenne, hogy megköszönöm hogy nem kóstoltam meg a földet. De hogy, ha jelenleg megszólalni sem bírok? Erőt vettem magamon és kipréseltem egy "Kö-köszönöm szépen."-t a számon hadarva és alig érthetően, amivel valószínűleg még jobban rontottam a helyzetemen. Jajj, Reina... Mit csinálsz?
avatar
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 30

Tartózkodási hely : Könyvekbe temetkezve


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 360

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Nanja on Szomb. Jún. 11 2016, 23:49

A vártaktól ellentétben nem Ryuu, hanem egy másik fickó kapta el Reina-t, aki épp hogy nem csókolta meg a földet. Hosszan tartó pillanat volt ez, a lány teljesen megilletődött megmentője közelségén. Ami azt illeti, még az elején fel sem foghatta mi történt, de aztán a maga módján csak megszólalt. Nanja is megnyugodott, egy halk, de jól látható, megkönnyebbülést mutató sóhajt engedett meg magának, és ahogy ő is 'visszaszállt' a földre, már biztos lábakon állva nézett vissza a hullámvasút legfelsőbb pontjára. De bele is szédült kicsit, így becsukta szemeit és fejét elfordította. 
~ Ez rossz ötlet volt...
Vallotta be magának őszintén, és újra a párosra nézett. Tartott még az idilli pillanat, és már morgott is volna, hogy azért ennyire mégsem kéne, amikor gyomra szólalt meg helyette. Kezét hasára tette, majd egy két kört megtéve rajta, nézett szét valami bódé után, ahol rendes kaját adnak, nem csak vattacukrot.
~ A többiek biztos lakmároznak már valahol....
Gondolt társaira kissé csalódottan, hiszen itt neki még meg kell várnia,amig ezek ketten jutnak végre valamire, és megmozdulnak végre.
avatar
Nanja
Játékos

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 256

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Sado Kenji on Szomb. Okt. 01 2016, 11:24

// Misa-chwaaan~ I love you  //

A reggeli napfény lágyan simogatta az arcomat, ahogy napfelkeltekor a Levelek Közt Rejtőző falu utcáit jártam. Magam is meglepődtem, de ilyen korai órában már rendesen nyüzsög az élet, főleg a kereskedő negyedben és szerintem a zajok 70%-a onnan érkezik. Bár nem is csodálom, mindenki el akarja adni a friss portékáit és az érvényesül jobban, aki hangosabban üvölt. Egy apró mosollyal a számon folytattam az utamat a célállomásom felé és elgondolkoztam, hogy régebben egyáltalán nem láthattam volna ezt a látványt. Mivel egy nagy klán örököseként születtem, egy ujjamat sem kellett mozdítanom. Nem kellett küldetésekre mennem, hogy kapjak pénzt belőle amiből majd ételt veszek, hisz a családom gazdag volt és bármit meg tudott venni. Nem kellett piacokra járnom, mivel szolgákat küldtek el vásárolni vagy az üvegházas kertből vettük el, amire szükségünk volt.
Minden esetre teljesen más a két életérzés: az egyikben mindent megkapsz és semmit sem kell csinálnod, míg a másikban vért izzadsz és megveszed azt, amire szükséged van. Miért van az, hogy boldogabbnak érzem magam a jelenlegi helyzetemben? Nem mintha nem hiányoznának a szüleim, akikért mindennap imádkozom vagy hogy sokáig aludhatok, de mégis nagyobb elégedettséggel tölt el, hogy küzdenem kell és úgy szerzek meg valamit. A döntéseim hozzák el a jövőmet. Először érzem úgy az életemben, hogy most élek igazán. Shinobi-ként, élet és halál peremén táncolva...
Mire észbe is kaptam, már a Levelek Közt Rejtőző Falu nagy kapuja lábánál voltam. Az kereskedők, utazok folyamatosan ki-be járkáltak rajta, bár a háború miatt szigorúbbak lettek a beléptetések, főleg a karavánokat vizsgálták át. Bár nem tartom valószínűnek, hogy ha ellenséges Ninja-k akarnának megtámadni Konoha-t, azt pont a bejárati ajtón betörve tervezik tenni, mert vagy kegyetlenül ostobák lennének vagy ugyan ennyire bátrak.
Kerestem egy közeli fát, aminek a tövében leülhetek és egy picit lepihenhetek az Iroh-bácsikám által indított küldetésem előtt. Bácsikámnak eléggé széles ügyfélköre van, fiataloktól egészen az aggastyánkorig és ezért nagyon sok hírt, érdekes információkat, pletykákat hall. Meg persze tudják, hogy van egy Shinobi a lakásnál és olykor-olykor engem kérnek meg kisebb szívességre. Jelenleg is egy kis "szívességet" teljesítek, az egyik idősebb ügyfél tehenészként dolgozik egy közeli tanyán és sokat panaszkodott, hogy mostanság gyakran elszélednek a haszonállatai. Ezzel nem is lenne annyira baj, de mivel idős, nagyon sokára tel az összes állatot visszaterelni a pajtába.
Két karomat a tarkómra helyezem és lágyan a fa kérges törzsére helyezem a fejemet. Mivel ez még egy gyenge "E" szintű küldetésnek számít, úgy gondoltam Misa is elkísérhetne rá. Nem tudom, hogy mikor fognak elküldeni minket egy hosszabb küldetésre, de szeretném kiélvezni a vele töltött időt amíg csak lehet. Szemeimet lágyan lehunyom és rá várakozva hallgatom, ahogy a falu szépen felébred...
avatar
Sado Kenji
Játékos

Tartózkodási hely : Misa szíve csücskén


Adatlap
Szint: D
Rang: Kardforgató Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Kenshiro Izuna on Kedd. Jan. 17 2017, 22:19

// Kenshiro Youma //

Túl vagyunk Mikával az első közös kalandunkon és ismét egyedül jártam az utamat. Kénytelen voltam valamit kezdeni magammal és addig nyaggattam Kazuyát, amíg nem adott megbízást nekem. Picit mintha dühös lett volna valamiért. De biztosan nem rám. Azt mondta "Menj el Amegakure határáig és nézd meg, hogy ott vagyok-e!"... Örültem neki, mert így egy kicsit kiszellőztettem a fejem. Juu úgyis mindig azt mondja, hogy üres. Pedig hát ha megkopogtatom, nem kong. Már kezdem elfogadni, hogy a nővérem rajtam kívül mást is fontosnak tart, noha elég nagy hiba, azt azért tegyük hozzá. De tudja mit? Nekem is van rajta kívül fontos dolog az életemben! Végigsimítom kezem a hideg felületen, és egy papírt szakítok fel. Kibújik belőle egy fagyos csoda, mit alig simogatott meg a nap sugaraival, de máris olvadásnak indul. Plusz egy indok, hogy minél hamarabb elpusztítsam. Hát mi lehetne ennél fontosabb? Hevesen enni kezdem a jégkrémet, majd észbe kapok, hogy a fiút meg sem kínáltam. A pálcikán alig van már valami, de azért nem vagyok én bunkó, hogy az utolsó lehetőséget is elszalasszam.

- Kérsz? - nyújtom felé az összenyammogott jégkrém maradványt egy morcsos mosollyal az arcomon. Ha elfogadja, akkor odaadom neki a pálcikát. Ja várjunk, nem is meséltem még hogy hogy került ide, ugye? Kiderült, hogy Kazuya átvert és nem is volt ott Amegakure határán. Pedig becsszó mindenütt kerestem! Viszont belebotlottam ebbe a fiúba, aki elmondása szerint Kenshiro. Youmának hívják és egész normálisnak tűnik, bár nem annyira menő, mint én. Most elhatározta, hogy velünk tart és megismeri az igazi családját. Olyan, mintha lenne egy új testvérem, tök izgi! Lassan megérkezünk a Birtokra és egy nagyzoló mozdulattal tárom ki a kaput. Berontok az ajtón és megragadom a fiú kezét, majd elhúzom egyenesen Kazuya szobájáig. Alkalmaznám a jól megszokott kopogásomat, azaz ráütnék hármat ököllel az ajtóra, majd benyitnék.

- Kazuya-sama! Őt Amegakure határán találtam! Megtarthatjuuuuk? - nézek rá csillogó szemekkel. - Ja, és nem is voltál ott! - fintorogtam rá durcásan.
avatar
Kenshiro Izuna
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Mika oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 376

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Kenshiro Youma on Csüt. Jan. 19 2017, 23:36

Egy küldetésre küldtek az Amegukrei határhoz ahol elméletileg az lett volna a feladatom, hogy az egyik helyőrségnek közvetítsek egy fontos üzenetet. Őszintén szólva meglep, hogy egy ilyen feladatot egy hozzám hasonló kezdőre bízzanak, de hát mit mondjak. Úgy látszik most az én szerencse csillagom ragyogott fel. Nem is olyan rég sikerült megcsinálnom a genin vizsgát is és hivatalosan is elkezdhettem az életemet. Igaz az Üzem hiányozni fog nagyon de talán majd visszajárok meglátogatni őket valamikor. Annyi dolog van amit szeretnék kipróbálni. Az árvaház falai között csak hallgattam történeteket arról, hogy az esőfelhőkön túl milyen a világ. Most azonban lehetőségem nyílik felfedezni azt amikor majd végre elődeim nyomába lépve... Na hagyjuk nem vagyok én ilyen gyerek. Semmi nagy duma. Az első dolgom lesz felkutatni azt a nőt aki egykor az árvaházba adott és megtudni, hogy mi is az oka annak, hogy nem volt normális gyerekkorom. Bár visszanézve nem bánom.
Mit ad isten? A határ mellett belefutottam egy nagyon aranyos kislányba, aki szintén Kenshiro és azt mondja többen is vannak. Küldetés ide vagy oda de meg kell néznem őt illetve őket. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kik ezek a Kenshirok, talán egy kicsit megtudok a múltamról. Örökség és hasonló anyagi dolgok nem érdekelnek, de a tudás annál inkább mondhatni szomjazom az információt de nem egy ilyen szeleburdi lánytól. Elosztom kettővel amit mond... Elég együgyűnek tűnik...
- Igazából köszönöm, hogy megkínálsz, már rég ettem. - Azzal kiveszem a kezéből a jégkréme maradékát és kérdés nélkül eszem meg. 
- Messze vagyunk még a helytől? Már nem azért de leszakad a lábam, hogy egész nap járkálok itt és jaj neked ha nem lesznek ott a te nagy Kenshiroid. - Fenyegettem viccesen Izunát.
Minden kétségem szerte foszlott amikor megláttam a birtokot. A fene ezeknek itt így megy én meg megdolgoztam minden falatért... Elfogott az irigység... lehet ezt majd kinövöm, de kikérem magamnak most még gyerek vagyok. Kazuya? Az meg ki? Ez az ősz muki lenne a "klánom" vezetője? 
- Várjunk csak mi az a klán és te ki vagy? - Mutatok Kazuyára. 
- Követtem izunát mert nagy Kenshirokat ígért nekem, de te inkább egy vén csontnak tűnsz így első ránézésre. Viszont talán pár kérdésemre tudsz válaszolni, ha a bölcsesség valóban együtt jár az ősz hajszálak számából akkor neked abból bőven kijutott. Amúgy üdvözletem a nevem Kenshiro Youma és Amegakure geninje vagyok. - Mutatok büszkén fejpántomra amit a jobb vállamon hordok. A vicces az egészben az, hogy minden szavamat komolyan gondolom!
avatar
Kenshiro Youma
Játékos

Taijutsu Pontok : 40


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Kenshiro Izuna on Vas. Jan. 22 2017, 14:53

Kazuya arcán folyamatosan vonultak át az érzelmek, ahogy velem és Youmával váltott szót. Vagyis inkább csak hallgatott. Nem is tudom, hogy rám nézett elborzadtabban, vagy rá. Elég pimasz ez a kölyök, csak tudnám, hogy mire fel. Még én sem engedek meg magamnak ilyen hangnemet. Az öreg először kinyitotta a száját és felém fordult, de aztán becsukta és ingatta a fejét rosszallóan, majd az új tagunk felé fordult.

- Kenshiro Kazuya vagyok, a Kenshirok egykori vezetője. Én segítem elő a háttérben a klánunk újraszervezését a fiatalok felkarolásával. Eléggé felvágták a nyelved, fiam. Amegakure... - tűnődik el a vénség egy pillanatra - Mondd, honnan tudod, hogy Kenshiro leszármazott vagy? Mesélj nekem a múltadról, s ha valóban az vagy, válaszolok bármely kérdésedre. - kezeli nyugodtan a helyzetet és szinte le sem reagálja Youma sértéseit.
- Már megbocsássatok, de én is itt vagyok! - duzzogok - Átvertél Kazuya-sama! - fonom össze mellkasom előtt karjaimat és dühösen toporgok az íróasztala előtt.
- Izuna, ne most! Ezt majd később megbeszéljük. Addig menj szépen és egyél valamit! - javasolja, és hát én nem vagyok semmi jónak az elrontója. Meg ha már ennyire szeretné, ám legyen. Feláldozom magam az akarata érdekében, de csak most az egyszer. Szökellve ugrálok ki a szobából és nyitva hagyom az ajtót, a konyha felé száguldok és találok a hűtőben egy vaníliás-csokis pudingot tejszínhabbal a tetején. Ezt nekem szánta az ég! Elmosolyodom és előveszek egy kanalat, majd a pudingos tányérral kezemben futok vissza a szobába. A lábammal behúzom magam mögött az ajtót, lévén tele vannak a kezeim és letottyanok az egyik fotelbe.

- Izuna,  világosan megmondtam már, hogy ne hozz ételt a szobámba! - teremt le Kazuya, de ügyet sem vetek rá. Elkezdem ütögetni egy darabig a kanállal a pudingot és kerek szemekkel, tátott szájjal nézem, amint remeg a tányéron. Ezt követően víg habzsolásba kezdek.
- Miről maradtam le? - szólok nekik oda tele szájjal.
avatar
Kenshiro Izuna
Játékos

Taijutsu Pontok : 25

Tartózkodási hely : Mika oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 376

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Szabad Játék (8)

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.