Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Május 29 2016, 12:53

Az Unraikyō-nek nevezet, hatalmas kiterjedésű vidék a Villám Országának területén. Közvetlenül Kumogakure no Sato és az Ország Erdőségei között helyezkedik el.  Az alapterület voltaképpen egy sziklákkal, köves pusztákkal fedett térség, amely valószínűleg a hajdani vulkánkitörések eredménye. Ezeken a területeken több sziklás hegyvidék, vízzel borított medencék és néhol fákkal benőtt hegyterületek találhatóak, ami viszont közös bennük, hogy Északkeletről és Délnyugatról hegyek veszik körül a területet, míg Délkeletről az Ország Erdősége határolja a térséget és Északnyugatról pedig Kumogakure a maga hegyvonulataival és erdőivel.

Bővebb Leírás: http://narutohun.niceboard.org/f146-az-unraikyo-i-csata
Kép teljes méretben: http://oi63.tinypic.com/2menvi8.jpgA hozzászólást Jiraiya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 14 2016, 16:32-kor.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Tottori Shinko on Csüt. Aug. 04 2016, 22:30

Nincs könnyű dolgom. Miután meggyőzöm a társaimat, azonnal elindulok hegyet mászni. Baromi nehéz felfelé haladni, elég sok erőt kivesz belőlem, de a tudat, hogy így biztonságban lehet a csapatunk, feldoppingol egy kicsit. Sajnos nem tudom meddig tart a mászás, az időérzékemet teljesen elveszítem. Viszont egy idő után elérem a legmagasabb pontot és rálátok a környező vidékre. A táj meseszép, de most nincs időm gyönyörködni. Azonnal feltérképezem a terepet, hátha ellenséges erők nyomára találok. Nagyon remélem, hogy nem így lesz.
A szememmel alaposan átfutom a környező hegyvidéket, majd a tó és a folyók irányában kezdek leskelődni. Sajnos ellenséget látok arra... Egyből elkezdem felmérni a terepet, hogyan juthatok el a legkönnyebben arra, így újabb szerencsétlenségben van részem. Újabb ellenséget fedezek fel, ráadásul nem is olyan távolra tőlem! Látszik hogy készülnek valamire, de sajnos nem hallok semmit. Így hát kénytelen vagyok közelebb lopakodni.
- Muon Satsujin! - aktiválom a lopakodáshoz elengedhetetlen technikát.
Nagyon óvatosan leereszkedek egy közeli kiszögeléshez, majd fülelni kezdek. Úgy tűnik a csapataink után kutakodnak. A szenzor észreveszem valamit a vezérünkön, amit azonnal jelenteni akarnak egy Kakashi nevezetű kapitánynak. Nem hagyhatom, hogy bármit is eláruljanak a főbb erőknek! A hely tökéletes egy komolyabb csapáshoz. Azonnal hátranyúlok az övtáskámba, majd az alattam elhelyeszkedő talajra ragasztok egy-egy robbanócetlit. Amint ezek megtapadtak, chakrát koncentrálok a végtagjaimba és elrugaszkodok. Amint kicsit magasabban földet érek, felrobbantom a cetliket. A párkány valószínűleg azonnal leomlik, de azért én rásegítek egy kicsit. Villámgyorsan megalkotok néhány kézpecsétet, majd aktiválom a technikámat:
- Suiton: Haran Banshō!
A levegő páratartalma azonnal megnő, majd komolyabb vízmennyiség zúdul le, ami elmos mindent ami odalent található. Azonban itt még nincs vége. Azonnal előveszem a tekercsemet és kilövöm belőle az összes fegyvert a lenti területre(Sōgu: Shūen Senjin). Ha van valaki, akit nem temetett maga alá a törmelék, akkor az remélhetőleg most már életét vesztette. Ezt követően pedig előveszem mindkét kardomat és várok, hátha valaki mégis előbukkanna.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szomb. Aug. 13 2016, 21:29

Tudom, hogy mi vagyunk az ágyútöltelék, két gennin, aki ugyan hosszú távon hasznosabb lenne, de elfogadtam, hogy a falu ezt az elvet vallja. Nem hosszú távon gondolkodik, hanem minden egyes ninjája csak egy szám, egy fegyver, amit addig használnak, majd ha kicsorbul eldobják. Elfogadtam már, hogy így van. Célom, hogy én legyek a legjobb eszköze a falumnak, ami talán sosem csorbul ki. Emlék akarok maradni, hogy majd az elkövetkező generációk emlékezzenek rám, mint ahogy teszik azt a mizukagek esetében vagy a köd hét kardforgatójának esetében. Még egyszer visszaemlékszem a hegyre, amit Shinko megmászik és örülök, hogy úgy döntött, hogy ő akar arra szenvedni, még akkor is, ha azzal a túlélési esélyeit csökkenti, hiszen a mászás és a chakrahasználat fárasztó, elvon energiákat, amikre lehet, hogy később szüksége lesz. Ez az ő gondja, bár lehet, hogy az ő veresége miatt akár mi is veszíthetünk, de egyelőre nem gondolok. Jó fél órája megyek, amikor végre találok valamit, ami segítségünkre lehet, de valami furcsaságot is észreveszek, mégpedig azt, hogy visszafelé vezet, tehát a part felé, ami talán azt is jelentheti, hogy egyszerűbb körbesétálni a hegyet, mint átjárót keresni. Fél óra alatt ott vagyunk, de ezt majd a többiek fogják eldönteni. A hágó viszont előttem van. Ugyan visszamehetnék szólni, hogy ennyi séta és túl vagyunk ezen a részen, viszont meg kell nézni, hogy mi állhatja az utunkat. Kézpecsételésbe kezdek, majd megharapom a kezem és a földre teszem, így hajtva végre az idézést. Ha minden jól megy, akkor Witty jelenik meg a füstből, egy farkas, akivel még a háború kezdete előtt kötöttem szerződést, de eddig nem volt alkalmam bevetni. Ha tényleg ő jelenik meg, akkor elmondom neki, hogy a hágót kellene felfedezni és mert ismerem a képességeit és tudom, hogy jobb esélye van, mint nekem, mert ismer olyan technikát, ami esélyesebbé teszi, mint én lennék.

//Mivel elküldtem a farkas kódexet pm-be, de nem kaptam rá választ, így az ott leírtak alapján használtam Witty-t//

Egy életvidám kölyök, aki még a legnagyobb bajban is képes meglátni a jót. Porunpotto bátyja, korából adódóan még kölyök, viszont a klán elismerte már ifjúnak. Szorgalmas, mindazonáltal hiperaktív, aki nem szereti a száraz elméletet és minimális tudása is van, viszont harcban még technikái nélkül is felveszi a versenyt egy C szintű shinobival. Hátránya, hogy a jobb hátsó lábfeje hiányzik, azt egy művégtaggal helyettesítették. Álma, hogy az elit védelmezők közé emelkedhessen. Mivel képes két lábra állni, hamar elkezdték neki megtanítani a kenjutsu alapjait. 
méret: közepes
szint: D
státusz: ifjú
elem: Föld
különleges képesség: képes két lábra állni
Technikák:
Tsuchi Bunshin no jutsu
Iwagakure no jutsu
Szerződésben áll: Katsumi Kawachi
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 752

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Aug. 30 2016, 21:37

Shinko // Meg szeretném jegyezni hogy a fegyvermanipulációs tekercses technikák eléggé alul vannak szintezve, de ez jelenleg nem gond //

Shinko lehet, hogy nem a legerősebb ninja, és lehet, hogy képességei nem érnek fel egy Jouninéhoz, azonban remek pozícióban van és az ötletei a képességeihez mérten teljes mértékben a helyén vannak. A helyzet veszélyes, mégis megkockáztatja, elvégre az információ amit megtudott az ellenség, kulcsfontosságú lehet a csata kimenetele kapcsán! Éppen ezért, amint meghallotta, hogy továbbítják a megszerzett információt, máris cselekedni kezdett! A robbanójegyzetek elhelyezése után elugrott, ám ekkor legalább tíz shinobi fordult hátra, majd nézett fel és szúrta ki Shinkot. Nagy felbolydulás kezdődött, a Konohaiak egyként ugrottak Shinko felé és rántották elő a fegyvereiket, azonban a fiú megelőzte őket és rájuk robbantotta a hegyrészt. A robbanás pora, füstje és a sziklaomlás az egész csatatérről bizonyára jól látható volt... A Suiton technika be is segített, így akik kikerülték az omló köveket a vízáradattal már nem tudtak mit tenni. Több tucat Konohai Chuunint temetett maga alá a törmelék, ha pedig ez nem lett volna elég, Shinko Sōgu technikája a nyílt támadási felülettel rendelkező, a meglepetéstől, a portól és a sokktól hátrányba kerülő, még élő ellenfelekkel végzett... Ha valakit nem találtak el a fegyverek, akkor az azért volt, mert betemette őket a kőtörmelék. Ám Shinko nem lehetett biztos munkája gyümölcsében, mivel a por, vér és törmelék számára is megnehezítette a látási viszonyokat, mozgolódás viszont, egy percen keresztül nem látszott... Úgy tűnik, hogy tiszta a terep!

Állapot: 85%  - Mászás
Chakratartalék: 83%

Kawachi

Kawachi idézése sikeres volt, a farkasnak pedig elmondta, hogy mit is kell tennie pontosan: Fedezze fel a hágót. Így is tett, beolvadva a talajba, azonnal nekikezdett a kutakodásnak, majd öt percen belül vissza is tért, kissé ziláltan. 
- Ninják... Kumogakure Ninják a hágó két oldalán! 
Lihegte.
- Azonnal kiszúrtak, de nem hiszem, hogy követni tudtak! A hágó mentén tucatnyi robbanójegyzet van elhelyezve... Csapdát állítottak! 
Mondta. Nos ez probléma lehet, elvégre Kumogakurei ninják őrzik a hágó két oldalát, ráadásul fel is vannak készülve, várnak! De mire vagy kikre? Nos, Kawachinál a döntés joga, az is lehet, hogy az ellenség már most tudja, hogy hol van!

Állapot: 95%
Chakratartalék: 95%  - Idézés

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Tottori Shinko on Csüt. Szept. 08 2016, 22:01

//A megjegyzésre: Attól függ, mi számít alul szintezésnek. Ha azt nézzük, hogy mit kell csinálni, akkor nem igazán. Ha viszont a kifejtett hatást nézzük, akkor talán.//

Miután elhelyezem a robbanócetliket, megkezdhetem a tervem kivitelezését. Nagyon gyorsan felugrok a levegőbe, mire többen is felém fordulnak és egyenesen rám néznek. Ebben a pillanatban pedig felmorajlik a robbanás, amit a jegyzetek adnak. Azonban ennyivel még nincs vége: megalkotok néhány kézpecsétet, majd elárasztom az alattam fekvő területet. Nem tudom mennyi túlélő maradt, éppen ezért még fegyvereket is zúditok a vidékre. Majd nem marad más, csak a csend és a bizonytalanság. Nem hallok semmilyen életre utaló jelet, de ez még nem jelenti azt, hogy nincsenek túlélők. Sajnos nincs túl sok időm dönteni, mivel ezt biztos máshol is meghallották... Viszont a társaimnak szüksége van egy kis előnyre. Az pedig nem lenne jó, ha egy túlélő beszámolna arról, ami történt. Ha az ide érkezőknek kell nyomozniuk, akkor az jelent némi plusz időt a számunkra. Nekünk pedig nagyon szükségünk van az időre...
- Kirigakure no Jutsu! - aktiválom a technikát, majd sűrű ködöt idézek az alant elterülő tájra.
Ezt követően pedig óvatosan, néma csendben megindulok, hogy körül szaglásszak a korábban letarolt területen. A Muon Satsujin segítségével teljesen elhalkítom a mozgásomat és felkészítem magam arra, hogy a legapróbb neszre is felfigyeljek. Szinte már hason kúszva lopakodok a köveken(amolyan Gollam mászás Very Happy ). Ha bármilyen zaj felkeltené a figyelmem, akkor abba az irányba megyek. Ha viszont nem tapasztalok semmit, akkor ugyanolyan óvatosan, ahogy vizsgálódtam, megyek is vissza oda, ahonnan jöttem. Legvégül pedig csatlakozom a többiekhez. Ha pedig harcra kerülne a sor, akkor igyekszem mindent bevetni és a legjobb tudásom szerint cselekedni.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Szept. 18 2016, 21:02

// Kawachi: Két napon belül várom a posztod. Ha nem tudod a határidőn belül megírni, azt jelezd Pm-ben és akkor kihagyunk mindenfajta következmény nélkül //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Hétf. Szept. 19 2016, 20:26

Az idézés szerencsére sikerült és ki is tudtam adni a farkasnak a parancsot, amit ő sikeresen teljesített. Számítottam rá, hogy várnak minket, de reméltem, hogy később futunk össze járőrökkel. Taktikus egyén vagyok, viszont nem vagyok az a típus, aki könnyet ejtene néhány ellenséges shinobiért, így a tervem meg is volt. Tudom, hogy kockázatos és a csapatunk előrejutását is akadályozza, viszont tennem kell valamit és mégsem ugorhatok neki ennyi ismeretlen erejű ellenfélnek, így marad a robbantás. A saját tervüket fordítom ellenük, még ha ezzel kockáztatom is, hogy meghallanak minket. Egyből Whittyhez fordulok, hogy megkérdezzem tőle, hogy mondja el, hogy körülbelül hogy helyezkednek el az emberek és a robbanó cetlik. Ha sikerül kiszednem belőle, akkor én is felkészülök. 10 cetlit dobok a földre és jibaku:fuuda no jutsu // robbanó jegyzet technika segítségével elindítom a pecséteket a föld alatt és leginkább az emberek közelébe helyezem el a robbanó jegyzeteket és amikor felkészülök, akkor elindulok a hágó oldalára és amikor megjelenek az ellenséges ninják előtt, még azelőtt robbantok, hogy felfognák, hogy ott vagyok akkor robbantok.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 752

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Okt. 06 2016, 18:54

// Elnézést a késésért, +8 Chakra. //


Shinko - Vond le az elhasznált eszközöket
A fiú bátor, talán túlságosan is, ami inkább már vakmerőség, ami leginkább már ostobaság... Óvatosabbnak kellene lennie, bár az óvatlanság még mindig nem húzható rá. Ennyire bízna a képességeiben? A Kirigakure no Jutsu létrejött, a terület teljesen ködbe borult, a fiú pedig Néma Gyilkosként ereszkedik le, hogy felmérje a pusztítást. Jól láthatóan nem is egy shinobit kaptak telibe fegyverei, ezek a shinobik pedig haláltusájukat járva fetrengenek, mások pedig a sziklák alatt lelt "békére"... Nagyon úgy néz ki, hogy senki nem támadja meg és mindenki életét veszítette, így visszatérhet a többiekhez. Beletellett némi időbe, odalent pedig mindenki érdeklődve figyelte a fiút.
- Robbanást hallottunk! Mi történt?!
Tette fel a kérdést a vezető.

Állapot: 82% - Mászás 
Chakratartalék: 80% - Kirigakure no Jutsu


Kawachi
Kawachi megtudta az idézett lénytől, hogy a cetlik nagyjából a hágó közepén a felső részeken helyezkedhetnek el, azt viszont nem tudta megsaccolni, hogy mennyi van és hogy mekkora területen. Az ellenségek a hágó két oldalán helyezkednek el fent a sík terepű hegyen, sziklákon. 
(Számomra nem pontos, hogy melyik oldalára, így gondolom fentről beszélsz)
Kawachi a robbanójegyzetei felkúsznak a hágó meredek oldalán, majd a talajban eltűnve szétszélednek. Ez után pedig megindul felfelé, majd robbant. Az idézett lénynek ideje sem volt reagálni Kawachi tetteire, ám amikor meglátta, hogy a Shinobi felfelé mozdul, felkiáltott.
- Megőrültél!? Meg fogsz halni!
Ám a fiú nem állt meg, a hágó tetején ahol már jól látta, hogy hol vannak az ellenségek, robbantott.
(Döntsd el hogy mind két oldalon vagy csak egy oldalon) 
Ám ez elég lesz?

Állapot: 93% - Mászás
Chakratartalék: 88%  - Robbanójegyzet Technika + Feljutás 

Segítség: http://i.imgbox.com/LliOaIZx.png

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szer. Okt. 26 2016, 20:45

A tervem bizonyos szempontból öngyilkosság, de háború van és nem kímélhetem magam. Másrészről a dolog nem szokása Kirigakurénak. Van tervem és az első része a robbantás és a "lebukásom". Pontosan tudom, hogy nincs esélyem nyílt harcban és nem is tervezek ilyet. A robbantás és a megjelenésem is csak a terv része.
- Van tervem és ne félts!
Természetesen a robbantás mind a két oldalon történik, hogy ne legyen esélye egyik oldalnak sem reagálni a megjelenésemre. Ha sikerül a robbantás és van még túlélő, ami biztos, hogy lesz, egyből a kos kézpecsétet mutatom, aminek hatására a falum egyik kedvenc technikája aktiválódik, ami nem más, mint a kirigakure no jutsu // ködben rejtőző jutsu, aminek hatására a teljes mederben köd kezd felemelkedni. Ezúttal sokkal óvatosabb vagyok és sokkal több chakrát ölök a technikába, mint korábban a klónokba. A következő mozdulatom pedig 3 klón létrehozása, amik közül mindegyiknek adok 1-1 kunait és elindítom őket a harcba és én is előveszem a hátamon lévő két katanát és várok a támadásra. Már ha marad erre időm, amíg összeszedik magukat a védők.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 752

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Tottori Shinko on Kedd Nov. 08 2016, 21:32

//FB-n is beszéltünk, de a pontosítás kedvéért: Vonjam le az adatlapomról is őket? Smile //


A piszkos munka elvégzését követően leereszkedem és átvizsgálom a terepet, hátha van még valaki aki túlélte a csapásomat és végezni kell vele. Óvatosan körül szaglászom, de egy túlélővel sem futok össze. Úgy néz ki, nem lesz senki sem, aki el tudná már mondani, hogy mi van itt. Így hát nincs más dolgom hátra, mint hogy visszatérek a csapathoz. Elég sokáigeltart, míg vissza érek, ráadásul nem kevés erőfeszítésembe kerül ez az egész művelet. A csapat persze már vár engem, ráadásul eléggé érdeklődnek valami miatt.
- Robbanás? - kérdezem, majd a hátam mögé nézek. - Jaaa, hogy az! Semmi különös, csak összefutottam néhány ellenséggel. Innen nem is olyan messze állomásoztak, azt hiszem szenzoraik voltak, vagy valami hasonló. Kiszúrták a csapatot, ráadásul a kis meglepetéseinket is. Azt hiszem fel is ismerték azokat... - ekkor kissé lebiggyesztem az ajkamat. - Éppen jelenteni akarták a fejleményeket egy Kakashi nevezetű shinobinak. Gondolom ő valami nagykutya lehet... Így hát rájuk robbantottam a hegyet, majd még egy kis vas záport is küldtem rájuk. Isteni személyem elég rendesen ellátta a bajukat! A támadást követően körbe is szaglásztam, nem maradt túlélő! - mondom vigyorogva, majd kissé kíváncsian én is körbenézek. - Kawachi még nem tért vissza? Ajhaj... Mi a következő parancs? - kérdezem, majd megvárom a további utasításokat.

//Jelenleg nálam maradt fegyverek:
8 robbanócetli; 1 tekercs(Sōgu: Shūen Senjin -hez): üres ; 5 füstbomba; 1 könnygáz bomba; 1 ninjato; 1 "chakra kard"; 2 tekercs(csuklókon): 9-9 shuriken. Az esernyőt nem hoztam magammal! //
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Feb. 03 2017, 16:59

// Shinko - Igen, vond le, és a háború végén visszaigényelheted őket ^^ //

Mindenki elképedve nézett végig a fiún, már majdhogynem tátott szájjal figyelték a Genint, ám ekkor mindenki a hegy teteje felé kapta a tekintetét. Shinko is ezt tette, hiszen ha a tapasztalt társai ezt teszik, neki sem ártana. Odafent nem tudja megszámolni, hogy pontosan mennyi, de körülbelül tíz Shinobi nézett le rá és rántottak fegyvert ellenük.
- Meghaltak mi? 
Köpi ki megvetően a férfi, valószínűleg most azt hiszik, hogy amit a fiú mondott, annak a fele sem igaz. Ezt nyomatékosítja, hogy a négy rangban felette álló, elhalad mellette és kunaiukat kirántva néznek az ellenség irányába. 
- Távolsági technikákat fognak használni.
- Katont és Raitont. 
Mondják el a megérzéseiket és a logikus következtetéseket.
- Shin!
Szólítja fel az egyiket a vezető, aki kézjelekbe kezd. A fiatal Shinobinak újfent bizonyítania kell?

Állapot: 82% - 
Chakratartalék: 80% -


// Kawachi - Szeretném megjegyezni hogy a használt technika leírása nemsokára módosulni fog, mivel jelenleg nem jó a leírást. Továbbá legközelebb nevezd meg a klónokat, mert ez simán érthettem volna úgy, hogy sima Bunshinokat hozol létre amiknek elég bután a kezükbe próbálsz adni egy-egy kunait. Tehát legközelebb ne nekem kelljen kilogikázni hogy milyen Bunshinról van szó, számokat, technikáakt pontosan írj le! //

Kawachi robbantott, ami egy erőteljes láncrobbanást indított útjára, a csapdákkal felszerelt hágót óriási sziklaomlás zárta el. Se ki, se be... Nem beszélve arról, hogy rengeteg Shinobi veszett oda a pusztításban. A fiú nem tétlenkedik, azonnal eltakarja magát a Kirigakure no Jutsuval, majd MIZU Bunshinokat hoz létre.
A Fiú úgy gondolja, hogy a Kirigakure no Jutsu elrejti ellenfelei elől, ezt nagyon is jól gondolja, azonban sorra érzékeli, hogy a létrehozott klónja tűnnek el a Ködben. Hamarosan Shinobik tucatjai lepik el a köd teljes területét, kezükben karddal és kunaiial. Kwachi közvetlen közelébe érnek, nagyjából két méterre van tőle vele szemben három Ninja, öt méterre mellette balra és jobbra is pedig további shinobik futnak el. Akik a közvetlen közelébe érnek sem látják őt a technika miatt, ám amint egy méteres közelségbe érnek mind észreveszik és lecsapnak. Ezt nem szabad hagynia!


Állapot: 93% -
Chakratartalék: 83%  - Kirigakure no Jutsu és Mizu Bunshinok

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Tottori Shinko on Szer. Feb. 08 2017, 18:13

Úgy tűnik a társamat teljesen lenyűgözi a győzelmem. Már éppen elővennék egy fotót, hogy dedikáljam, amikor a társaim abba az irányba néznek, ahonnan jöttem. Így hát én is odafordulok. A szemöldököm eléggé magasra szökik, amikor meglátom a shinobikat.
- Ezek biztos a munkálkodásom közelében voltak... - jegyzem meg. - Ha gondolod, megmutatom a halottakat is! Nagyszerű személyemnek nem kell hazudnia csak azért, hogy sokkal menőbbnek látsszak. Ráadásul hülye sem vagyok, hogy egy robbanással felhívjam ránk a figyelmet.
Ezt követően kissé a háttérbe húzódok és várom a reakciókat. Elsősorban arra vagyok kíváncsi, ki merre mozdul el, illetve hogyan tudnék eltűnni a szem elől úgy, hogy utána hirtelen csapjak le valamelyikre. Nem akarok csak úgy szemtől szemben megküzdeni velük, inkább figyelek és amint van rá lehetőségem, megpróbálom megkerülni őket, csak hogy egy hátbatámadással leszúrjak valakit. És hogy mit használok ehhez? Természetesen a ninjatómat! A Sensei kardját még nem mocskolom be, túl értékes ahhoz.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Feb. 23 2017, 15:45

Nem figyeltek Shinkora, szinte félvállról vették a mondandóját, a helyzetet tekintve pedig mindez most nem lényeg. A tíz fős csapatból egy visszafordult, valószínűleg jelentésre készül, majd egy parancsra az immáron kilenc fős csapat három felé vált, pontosabban négy felé: Kettő shinobi balra és kettő jobbra húzva kezdett lefutni a hegyről, négy pedig szembe helyezkedett el Shinkoékkal egy pedig odafent maradt. 
A négy Kirigakurei azonnal fegyvereket hajított a hegyvonulat teljes szélességében, ahogyan csak tudtak, ezzel pedig több tucat éles kunai és forgó shuriken támadja meg az ellenséget. Ennyi azonban vajmi kevés lesz.

Választási lehetőségek:

A.) Shinko Jobbra mozdul akkor a jobb oldali két fővel találja magát szembe

B.) Shinko balra fordul akkor a bal oldali két fővel találja magát szembe
C.) Marad a helyén, akkor viszont a támadó négy fővel kell szembenézni a társai segítségével

D.) Hátrál, akkor megbújhat a bokrokba, de esélytelen, hogy ne vegyék észre, hogy elbújik 


+ Ezekhez egyéb cselekvést írhatsz. ^^

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Tottori Shinko on Csüt. Feb. 23 2017, 16:07

Itt az idő! Végre nagyobb közönség előtt is bizonyíthatom mennyire hatalmas és erős vagyok. Ha itt győzünk, tényleg egy élő legenda leszek. Azonban előtte még el kell takarítanom néhány külhoni szemetet. A számításaim nem igazán jönnek be, mivel arra számítottam, hogy csapat harc lesz. Erre két-két shinobi megpróbál minket megkerülni. Éppen ezért megkockáztatom a helyzetet és megindulok azok irányába, akik balról próbálnak kerülni. Kissé megropogtatom a nyakam, majd a kardommal a párosra mutatok.
Ezt követően magam elé képzelem, ahogy meghal a néhai Sensei, Satsukitane rombolását, az áldozataim arcát és másokat, akiket láttam meghalni. A testemet azonnal elönti az adrenalin és kezdek átszellemülni. Pár pillant és már valami más vagyok. Valami, ami a negatív érzésekből táplálkozik, valami ami nem is igazán hasonlít a bohókás önmagamra. Hamarosan nem vagyok más, csak egy gyilkolásra programozott személy. Megpörgetem a kardomat, majd megfeszítem az izmaimat. A kezdeményezést átadom a párosnak, viszont arra felkészülök hogy valamelyik irányba elugorjak. Bármivel is indítsanak, első körben valószínűleg csak elugrok előlük, utána pedig kezdődhet a tánc!

//Edit: mint a villámjátékra jelentkezésnél is említettem, a hétvége nekem nem jó. Gondolom így akkor az én részem ennyi volt a háborúból és megint szívtam a fórumkalandon egy nagyot.//


A hozzászólást Tottori Shinko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 23 2017, 21:25-kor.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Akihiro Jaken on Csüt. Feb. 23 2017, 16:12

Amikor felértünk, és láttam, hogy védekező alakzatot vesz fel az ellenség, reflexszerűen a bal lábamon lévő fegyvertartó felé nyúltam, hogy onnan egy robbanójegyzettel ellátot kunait húzzak elő, majd azt az ellenség irányába hajítva megbontsam az alakzatukat. Azonban a mozdulatot félbehagytam.
~Mégis mi lehet azokban a hordókban? Talán Kekkei Genkai képességű shinobik testét zárták bele a Megfigyelő Szakaszból? Nem... Ahhoz túl nagy, és kíméletlen pusztítást végeztek, a testek nagyrésze odalett. Mi van, hogyha nem is elvisznek valamit, hanem hoznak? Víz veszi körbe a hordókat... Vigyázni kell, hogy ne ütődjön. Valamiféle instabil robbanószer? Lehetséges, hogy a mi csapataink felé viszik? Ha pedig robbanószer, nem lenne szerencsés egy robbanójegyzetes kunait oda hajítani, és mindnyájunkat felrobbantani... Óvatosabban kell eljárni. Valahogy le kéne zárni az utat a seregeink felé!~ gondolatmenetemet Erisa felszólalása szakította félbe.

Határozott fellépéssel mutatott az egyik társunkra, aki azon nyomban visszaindult jelenteni. Ezt követően sorainkból előlépett egy Kumoi férfi, majd ő is parancsok osztogatásába kezdett.
~Itt mindenki ilyen vezéregyéniség, cssk én nem? Mindegy is, most a harcra kell koncentrálnom!~
A parancs szerint Erisával balra indultunk, lefelé a hegyoldalon.
Egy kunait húzok elő, amikor fegyverek kezdenek repülni irányunkba. Remélhetőleg a súlyok levételével elég plusz sebességre tettem szert, így könnyedén eltáncolhatok a fegyverek elől, azonban ha valamelyiket nem tudnám kikerülni, akkor tudok hárítani a kezemben tartott fegyverrel. Mindeközben fél szemet Erisán is rajta tartom. Már bajtársak vagyunk, így felelősséggel tartozunk egymásért. Ha azt látom, hogy nem tud kitérni az egyik fegyver elől, akkor szintén a kezemben tartott kunait elhajítva próbálom eltéríteni a felé tartó fegyvert.
Amennyiben leérve máris ellenséggel találjuk szembe magunkat, és egy nagyob volumenű támadás ér minket, ami elől nem tudunk kitérni, akkor a Doton: Doryuu Heki technikát alkalmazva kőfalat emelek magunk elé a földből, hogy azáltal védelmet nyerjünk.
Ha nem érkezik támadás, akkor Inazumát előhúzom a hátamról, majd megpróbálok közel kerülni az ellenséghez, vagy ellenségekhez, és közelharci tudásommal próbálok rajtuk felülkerekedni. A Rai Kougeit bevetve támadnék. A súlyok nélkül a technika még gyorsabb, és igen sokat is gyakoroltam, így olyan gyorsasággal csaphatok le, ami igen nagy meglepetést okozhat majd az ellenfeleinknek. A tíz vágást az ellenfeleken egyenlően próbálom elosztani, nem kímélve őket, ha pedig csak egy van, akkor mind a tízzel azt az egyet támadom.

Azonban, ha nem találjuk magunkat szembe senkivel, megpróbálok fedezéket keresni, majd Erisára pillantok.
 - Na, és most mi legyen a következő lépés parancsnok? – mosolyodok el.


A hozzászólást Akihiro Jaken összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 23 2017, 20:50-kor.

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 791

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Kenshiro Erisa on Csüt. Feb. 23 2017, 18:26

//Istenem bocsánat... azt hittem megőrülök... Itt szarakszik a net én meg teljesen kétségbeestem hogy nem fogok tudni írni. de asszem sikerült végre megcsinálni//
"Istenem de lökött vagyok." - Gondoltam magamban mikor kilépett közölünk egy amolyan vezéregyéniség szerű valaki. Fogalmam sem volt róla hogy van köztünk magasabb rangú, fel sem tűnt a ruházatán sem. Ennyire izgulnék? Már a legapróbb jeleket sem veszem észre?.. Ennek nem lesz jó vége.. Nem is értem hogy jutott az eszembe hogy egyáltalán van jogom felszólalni.. El sem merem képzelni minek nézhetnek engem a többiek. 


Persze szinte fel sem tűnt, hogy a srác akire mutattam elindult vissza, szinte szó nélkül. Nem is tudom hogy most azért izgulok-e jobban, hogy akár meg is halhatok, vagy azért mert jogtalanul adtam parancsokat. Rettenetes vagyok. Mindenesetre a srácnak aki előlépett volt némi sütnivalója. Azt hiszem ha mostantól követem az instrukcióit talán fel sem fog tűnni a nap végén hogy mennyire idióta voltam. 
Jakennel tehát elindulunk a parancsolt irányba. Mindeközben igyekszek ráhangolódni a harcra (melyben még nem sok tapasztalatom van) és előveszek egy kunait a jobb kezembe. Azt hiszem ez a legkevesebb amit most tehetek. Van pár ütősebb technikám de nem tudom hogy mikor lenne a legérdemesebb használni őket.. Várnom kell a megfelelő pillanatra.


Eközben sűrű kunai-esőbe tévedünk Jakennel. Bízok a képességeimben és reflexeimben, tehát pozitív vagyok afelé hogy ki tudom kerülni őket. Ha valami rosszul menne akkor Jakenhez hasonlóan és is megpróbálom hárítani. Emlékszem mikor Mugo felém dobta azt a kunait. Úgy érzem kicsit legalább hozzászoktatott az érzéshez..


Miután leértünk és HA megtámadnak minket, akkor először is kiélvezem Jaken falát, majd ha közelharci csatára kerülne a sor, igyekszek távolságot tartani egyelőre. A taijutsu tudásomban még nem vagyok elég biztos. Azonban ha Jakenre többen mennek, mint akikkel el tudna bánni, akkor segítek neki. Ha van a környéken virág Hana Shuriken: Hikarakuyou // Virág Shuriken: Szóró Virágok technikát alkalmazom, ügyelve rá hogy csak ellenséget érjen. Abban az esetben ha nincs virág akkor két sima shurikent dobok rájuk, ezzel elterelve a figyelmüket és esélyt adva Jakennek egy kritikus támadás erejére. 


HA nem támadnak ránk:
Jakennel fedezéket keresek.
- Kérlek ne nevezz így - mondom majd megpróbálom felmérni a terepet. - Próbáljuk meg hátulról bekeríteni őket. Túlerőben vagyunk, kénytelenek lesznek hátrálni. Azt pedig nem engedhetjük. 


Ekkor kilépek a fedezékből és megpróbálok mögéjük kerülni. Számítok rá hogy Jaken velem tart.
avatar
Kenshiro Erisa
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Pff... Jó kérdés...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 431

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Feb. 23 2017, 20:23

Konohai & Kumoi CsapatOsoi
Ő vezeti a csapatot. A négy fős támadók között van.Rang: Chuunin
Chakraszint: 500
Szint: A 
Elem: Raiton


Sho
Középről Támad a négy fő között van

Rang: Genin
Chakraszint: 350
Szint: B
Elem: Fuuton

Yuuki
Középen támad, a négy fő között van

Rang: Genin
Chakraszint: 400
Szint: B
Elem: Katon


Kojo

A négy fő támadó között van

Rang: Chuunin
Chakraszint: 500
Szint: A
Elem: Raiton
Rabado
Ő maradt hátra, "hátvédnek-"


Rang: Chuunin
Chakraszint: 500
Szint: A
Elem: Raiton


Umogi
Balról támad.

Rang: Genin
Chakraszint: 300
Szint: B
Elem: -


Meirin
Balról Támad

Rang: Genin
Chakraszint: 400
Szint: B
Elem: Katon


Jaken

Jobbról támad

Rang: Genin
Chakraszint: 512
Szint: A
Elem: Katon


Erisa
Jobbról támad


Rang: Genin
Chakraszint: 416
Szint: B
Elem: Fuuton 

Kirigakurei CsapatShinko
Balról védi a csapatot

Rang: Genin
Chakraszint: 320
Szint: B
Elem: Suiton


Usui
Középen véd a négyfős támadók ellen

Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 600
Szint: A
Elem: Suiton


Hisui
Középen véd a támadók ellen

Rang: Chuunin
Chakraszint: 500
Szint: A
Elem: Hyoton Yuge
Jobbról véd a támadók ellen 

Rang: Tokubetsu Jounin 
Chakraszint: 700
Szint: A
Elem: SuitonYami
A lezárt hordók tetején áll.

Rang: Jounin
Chakraszint: 800
Szint: A
Elem: -
______________________________________________

INNEN FOLYTATJUK HOLNAP! Elnézést, de tényleg minden összejött! A posztokat ha akarjátok szerkeszthetitek ma Éjfélig!
Jaken és Erisa --> Ha nektek jó, akkor holnap reggel 8-tól egészen 18 óráig itt vagyok és mehet a villámjáték. Shinkot nem muszáj megvárnunk ^^
Shinko --> Ennek ellenére rád ugyanez igaz.
SZOMBATON ÉS VASÁRNAP EGÉSZ NAP ITT LESZEK tehát EGÉSZ HÉTVÉGÉN mehet a Villám!!! Ne haragudjatok még egyszer, de nagyon nagyon nem jól jöttek össze a dolgok. :/

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Feb. 24 2017, 08:05

// A nagyon rosszul kijött csúszásért +15 Chakrátí írok jóvá mindenkinek! Ebbe beleszámít az előző kör késése is... Ma 14 órától 16 óráig nem vagyok itthon, de 17 órától 19 óráig igen és Szombaton 13 órától 24 óráig itt vagyok. Vasárnappal ugyanez a helyzet. //Jaken & Erisa

   Erisa parancsa valójában nem hatott légből kapott utasítgatásnak, hiszen a rangidős személyek közül egyik sem vonta vissza a parancsot, ami pedig azt illeti: Mindig jól jön, hogyha az egységben vannak olyan Shinobik, akik maguk is tudják, hogy mit kell tenniük és hogy mi a legjobb a csapatnak. Így amíg Erisa egyértelmű utasítást adott egy logikusnak tűnő feladat elvégzésére, addig egy rangidős Ninja, folytatva a gondolatmenetet további utasításokat adott és máris felállította az alakzatot. 
   A többiek pedig egyszerűen tudták, hogy mit kell tenniük. Elvégre minden shinobi képes arra, - legalábbis annak kellene lennie - hogy csapatokat irányítson, viszont vannak akik nem szólalnak fel, hacsak nem muszáj. Jaken is ilyen Shinobi, nem mintha nem lett volna ötlete vagy terve, de meghagyta az utasításokat másnak. Ő most az erejével és a képességeivel fogja megmutatni, hogy milyen fából faragták. 
   A támadássorozat kezdetét veszi. Ahogyan a csapatok rohannak lefelé, szinte teljes szinkronban mozogva, a két szél egyenletes mozgással távolodik el a középsőktől. A fegyverzápor elől mindenki egységesen védekezett: A bal szélen a nagyobb darab fickó a hátáról leakasztotta méretes Shurikenjét, azt forgatva maga előtt az összes feléje száguldó fegyvert eltérítette, míg a Katanát szorongató lány a kardjával hárított. Középen mindenki Kunaiial védte ki a fegyvereket, ahogyan a jobb szélen Erisa és Jaken is. Egyikőjük számára sem volt nehéz feladat, és bár a jelenet kísértetiesen hasonlított arra, amikor Mugo hajított Kunait Erisa felé, Jaken és Erisa, mind a ketten könnyedén hárítottak. 
   Leérkezve a talajra nagyjából 30 méterrel a hordóktól, egy Shinobi állta el a kétfős csapat útját. A férfi, szemöldökét ráncolta és karba tett kézzel állt, az öltözete speciálisnak tűnik, legalábbis nem nagyon hasonlít egyetlen egy szokásos uniformisra sem. Rajta kívül a csapat látta, hogy a hordók tetején a vízburkokon egy kócos, fekete hajú Shinobi áll, akinek szájából piercingek lógnak. Sötétkék és fekete jellemzi az öltözékét, valamint fehér kötések. A hordó túloldalán egy kékes hajú, fiatal Shinobi vesz fel Jaken és Erisa ellenfeléhez hasonló védelmi állást, valamint középen, a hordók előtt egy szőke, szintén speciális öltözetű fiú és egy zöldes hajú, Kirigakurei egyenruhás alak áll és formálnak pecséteket. 
   A négyfős támadó egység, kézpecsétekbe kezd, a vezető Villámkorongokat hajít a Kirigakureiek felé, míg a Konohai lány tűzgolyókat fúj. A másik Konohai Kamáját elővéve, kékes chakrával tölti azt fel, míg a Kumogakurei nagydarab, tetovált fickó egy pörölyt idéz, ami Raiton chakrától kezd izzani. 
- Suiton!
- Hyoton... 
Hangzanak a szavak, majd a Kirigakurei egyenruhás fickó a szájából egy óriási méretű vízfalat emel, ami nem hogy felfogja a Raiton és Katon technikákat, de a leérkező csapatot is teljesen ellepi, míg a szőke hajú szintén a szájából, fagyos levegőt fújva dermeszti meg, fagyassza jéggé a vizet, benne a négyfős támadó csapattal.
   Ám ez idő alatt Jaken nem volt rest, azonnal támadásba lendült, az egyik Kenjutsu technikájával nyitott, amely nagyon is veszélyes egy jutsu, azonnal kikezdte a Kirigakurei ellenfelük könnyedségét és bár az előkapva egy kunait, csúsztatottan hárítani tudta a legtöbb szúrást, Jaken kétszer eltalálta őt, mégpedig egyszer a jobb vállát karcolta, másszor pedig szintén a jobb oldalát, amely már egy mélyebb vágás volt. Az utolsó (tizedik) vágás után pedig, amikor a Kirigakurei látta, hogy Jaken megáll (Mindössze két másodperc alatt hajtotta végre a Kenjutsu technikát) a bal kezét - amiben nem fogott kunait - a szájához emelte.
- Mizurappa! 
Erre egy erős víztömeg találta el közvetlen közelről Jakent és lökte hátra Erisához. Persze nem mintha nem tudott volna megállni a talpán. Amint a vízsugár eltűnt, Jaken és Erisa is látta, hogy a fickó az oldalát fogja, ujjai közül apró vérpatakok folytak ki.
- Chh... Kenjutsu mi? 
Vicsorít a Konohaiakra, majd kézjelekbe kezd.Jaken
Állapot: 98%
Chakratartalék: 90% - Technika és Hegymászás

Erisa
Állapot: 98%
Chakratartalék: 97% - HegymászásHelyszínleírás:
- Jobb oldalt a meredek hegy
- Bal oldalt erdő
- Mögöttetek és előttetek szabad az út, ti most az erdő és a hegyláb közötti nagyjából 15-20 méter széles sivár földterületen álltok. Mögöttetek és előttetek ugyanez vár rátok.

// A Ninja most egy helyben áll és kézjelekbe kezd, írjátok le, hogy miként cselekedtek amint ezt észreveszitek ^^ Erisa: Mivel nem írtál semmit arra az eshetőségre, hogyha egy ninja van és egy ember harcol Jakennel, ezért nem cselekedtél, hanem hagytad Jakent kibontakozni //

Shinko - Akkor írsz, amikor tudsz, jövőhét Szerdáig itt vagyok, de ezt a rész mindenképpen átveszi majd valaki

   Shinko kiszemeltjei szemlátomást egy nagyobb darab, kedves arcú Kumogakurei fiú egy óriási Shurikennel a hátán, valamint egy fekete hajú, vékony, Katanát szorongató Kunoichi. Mind a ketten fegyvereikkel hárították a shuriken és kunai záport, majd 30 méterre a hordóktól értek földet és támadó állást vettek fel.
   Természetesen a kezdeményezés joga a támadóké, akik mellesleg jóval többen vannak, mint a védelem. Shinko mégis eltökélt volt és fegyverét tartva készült fel a támadásra. Nem meglepő módon a Katanát szorongató lány kezdett neki, azonnal a Kirigakurei Genin felé futott és sorozni kezdte. Shinko természetesen szépen és könnyedén hárított, ám egy fentről lefelé érkező csapás során észrevette, hogy a lány kardja felizzott és kékes árnyalatú chakra kezd körözni körülötte. Chakrapenge! 
   A fiúnak van ideje pengéjével kivédeni a csapást, ám a kard képes lesz kivédeni egy chakrapengét? El is ugorhat akár és ellentámadásba kezdhet, azonban hátul még mindig ott van a másik ellenfél is, aki ez idáig nem mozdult, a heves kardpárbaj alatt pedig Shinko nem tudott rá figyelni. Most pedig ez a fentről lefelé irányuló kardcsapás veszélyezteti őt. 

Shinko
Állapot: 82%
Chakratartalék: 80%

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Akihiro Jaken on Pént. Feb. 24 2017, 16:36

//Kérdés: Ha a Rai Kougeit a súlyokkal magamon tanultam meg két másodperces idővel, akkor nem kéne a 90kg súly nélkül gyorsabbnak lennie? Vagy a technikára nem hat ki ez a súlyveszteség?//

Technikámat részben sikerrel hajtottam végre, ugyanis sikerült sérülést ejtenem az egy szem ellenfelemen. Azonban az nagy képzettségre vall, hogy sikerült ennyi támadásomat hárítania emellett a sebesség mellett. Miután a technikával végeztem, ő egy gyors technikával létrehozott vízsugárral hátrább taszított, így ismét Erisa mellett kötöttem ki.
~Suiton… Remek… Miért van az, hogy mindig víz elemmel rendelkezőkkel kerülök szembe? Így sosem tudom igazán kihasználni a Katon erősségeit. Azonban szerencsémre a Kumogakurei elszállásolásunk alatt sikerült feloldanom a Dotont. Ez még hasznomra lehet!~
Mindeközben a középső részen a csapatunk támadásba lendült, viszont elsöprő ellentámadás áldozatai lettek. Egy hatalmas víztömeg zúdult rájuk, amit azonnal meg is fagyasztott az egyik ellenfelünk, így csapattársaink a jég fogságába kerültek.
~Hogy micsoda?! Jég?! Még sosem hallottam róla, hogy valaki jeget használ. Kekkei Genkai? És máris lefaragtak ennyit az emberhátrányukból? Tennem kell valamit!~
Nem maradt túl sok időm a gondolkodásra, ugyanis ellenfelem, akinek sikerült megvágnom a jobb vállát és az oldalát kézjelekbe fogott. Pillanatok alatt kellett cselekednem. A korábban a kezemben tartott, robbanójegyzettel ellátott kunait most ismét előhúztam bal kezemmel – hiszen a jobban Inazumát tartottam - majd egy villámgyors dobással elhajítottam felé. Remélhetőleg az, hogy kitérjen a robbanás hatósugarából eléggé megzavarja, és félbehagyja a kézjeleket. Ha Erisa mindeközben egy szél technikával felerősíti a robbanást, akkor még nagyobb az esélye a sikernek. Miután végrehajtom a robbanást, és lehetőségem van rá, és nem látom, hogy bármily módon kiszabadulnának a bajtársaink a jégből kézjelekbe kezdek. A Katon: Goukakyuu no Jutsut hozom létre, majd ellövöm a befagyasztott víz irányába. A képzett hő reményeim szerint kiolvasztja a jeget, ezáltal csapattársaink visszanyerik szabadságukat, majd pedig a vízzé alakult jég a lángokat kioltva óvja meg őket a technikámtól.
Ha lehetőségem van a Goukakyuu létrehozására, ha nem, és úgy látom, hogy meg tudom közelíteni a korábban megsebesített ellenfelemet, akkor ismét közelharcba kezdek vele. Mivel a Suitont birtokolja, ezért leginkább az effajta tudásomra, valamint a sebességemre kell hagyatkoznom a Ninjutsu helyett.


Ha ellenfelem valami nagyobb technikával támadna, és nem látok esélyt a kitérésre, a Doton: Doryuu Heki technikával emelek falat magunk elé védelmül a földből.

//Egész hétvégén elérhető leszek, így felőlem mehet folyamatosan a játék ^^//

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 791

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Pént. Feb. 24 2017, 18:58

Tervem bejött, sőt túl jól sikerült, mert a robbantás láncreakciót indított el, ami a túlbiztosított csapat csapdái is aktíválódtak. A pusztítás leírhatatlan, számos ninja veszett oda az ellenfél oldaláról. A köd biztosan elrejt, hiszen pont erre van kitalálva és a falum titkos technikájának köszönhetően gyakorlatilag komoly előnyöm van. Két víz klónt küldtem, de elég gyorsan érzékelem az elvesztésüket. Két kunai nem nagy kár, hiszen bármikor magamhoz idézhetem őket. Érzem, hogy a a ködöt több tucat shinobi lepi el a ködöt és azonnal mozgásba is lendülnek. Amíg ki tudom őket kerülni és egy méteren kívüll tudok tartózkodni, addig nem lehet gond, ha csak nincs közöttük szenzor, akkor viszont nagyobb gondba leszek. Kezembe már korábban két katana került, így nem lenne gond a támadás, amit meg is indítok. A katanákat a hien: godai no iki // természet útja technikával erősítem fel. Az előttem lévő három shinobit támadom egyből lecsapok az egyikra, majd eltűnök és lecsapok egy másikra, végül a harmadikra is lesújtok. Ellenfeleimen a Mikazuki no mai // növekvő hold tánca technikát alkalmazom, de klónok nélkül.

//Jelen állás szerint -2 kunai, ami visszaszerezhető (javítás oka)//


A hozzászólást Katsumi Kawachi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 24 2017, 19:54-kor.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 752

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Kenshiro Erisa on Pént. Feb. 24 2017, 19:38

//őszintén szólva kicsit félek hogy Erisa most meg fog halni xD //Sikeresen leértünk, s mindössze egy ellenféllel kerültünk szembe. Jaken szó nélkül támadásba kezd, s elképesztő sebességgel sorozza a kirigakureit. Szemmel alig követhető, csak a támadás végeredménye a megfigyelhető. Két vágást veszek észre az ellenségen. Hihetetlenül tapasztalt lehet ha egy ilyen hirtelen támadást ily könnyedséggel véd ki. A legkisebb hiba is halált okozhat. Óvatosan kell harcolni. 
A társainkat súlyos csapás érte. Szinte egy szempillantás volt, hogy nyolc emberből négyet el is vesztettünk. Ráadásul milyen technikával? Soha nem láttam még ilyet. Hyoton... Rettenetesen veszélyesnek tűnik. És ami a rosszabb, fogalmam sincs hogy halálos volt-e a technika. Nem tudom megítélni a társaink épségét.. Túlságosan izgulok. Ha most másra figyelek, az akár az életembe is kerülhet. Koncentrálnom kell.

Közben Jaken megint mellém került. Harc közben nem tűnik túlságosan társalgónak. Miután vett vagy két levegőt ismét akcióba lendült. Az események túl gyorsan zajlanak, egyszerűen fogalmam sincs mi járhat a fejében. Viszont ami aggaszt az az ellenfelünk és a kézjelek amikbe belekezdett. Nem sok minden hasznos dolog jut az eszembe, de abban biztos vagyok hogy a pozíciók kulcsfontosságú szerepet játszhatnak. Először is megpróbálok messzebb kerülni Jakentől. Ha minket is elér egy hasonló támadás mint a társainkat, jobb ha legalább az egyikünk megússza. Nem szabad egybe lennünk. Mindössze 6-7 méterrel megyek arrébb tőle, de már futás közben kézjeleket formálok HA van a közelben virág. Hana Shuriken: Hikarakuyou // Virág Shuriken: Szóró Virágok használnám, és 7-8 virágfejet irányítanék az ellenségre. A célom az elterelés. Félek, hogy ha nagyobb volumenűbb technikát alkalmaznék, azzal a közeli társaimat is veszélyeztethetem, nem beszélve Jakenről aki minden bizonnyal a közelharcot fogja preferálni a továbbiakban. Nem kockáztatom meg hogy egy nagyobb területre ható támadással másokat is megsebesítek. A távolsági technikák egyelőre remek feladatot fognak ellátni. Gyorsan el lehet végezni őket, nem szükséges hozzájuk sok chakra, és remek figyelem elterelésre szolgálhatnak Jakennek.


Ha Jaken viszont nem megy a közelébe az alaknak a következőt próbálom végrehajtani: Amint a virágshurikenek elérik az ellenséget, a Hana Ninpou: Hyakkasaihouu // Virág Ninja Művészet: Ezernyi Nyíló Virág technikát alkalmazva fel is robbantom őket. 
HA esetleg nincs virág a környéken akkor a kezemben lévő kunai akkor felcsavarok egy robbanójegyzetet a kunaira ha lehetőségem adódik rá, de egyelőre nem dobom el. Ha az idő engedi megpróbálok koncentrálni, összpontosítani a fejemben, felkészítve az elmémet egy esetleges genjutsu bevetésére. Ez nem meditáció szintű elmélyedés, de biztos vagyok benne hogy segíthet a továbbiakban ha kicsit megtisztultabb fejjel harcolhatok.
avatar
Kenshiro Erisa
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Pff... Jó kérdés...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 431

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Feb. 24 2017, 20:57

// Kawachi //
Kawachi nagyon ügyesen használta Kirigakure no Sato rejtett technikáját, tucatnyi shinobit lepett meg és kényszerített kétségbe, miközben Ő végig higgadt maradt. Talán vakmerősége okozza most sikerét, vagy mindent előre kitervelt? Hiszen az előtte feltűnő Shinobik is, amint meglátták volna őt, Kawachi máris lecsapott rájuk. Egymás után zuhantak földre vért öklendezve fel. 
- Találjátok meg és öljétek meg a Ködférget!
Kiálltja egy hang, azonban a köd teljes területén mindenki "vak". Ám ekkor egy újabb hang szólal fel.
- Fuutai balra! 
Kawachi a baljáról szapora léptek zaját hallja.
- Még tíz méter!
Ekkor a ködből egy árnyalak tűnt fel, aki maga előtt tartotta kardját, amely kékes fénnyel izzott, csakúgy, mint Kawachi két pengéje. 
- Most!
Szól a hang, mire az árny szemrebbenés nélkül lecsapott Kawachira! A fiú várta már, hogy mi történik, így hárítani tudott, majd elugrott, így újra láthatatlanná vált a férfi számára.
- Jobbra!
Kiállt a hang, mire az ellenfél újra feltűnik Kawachi előtt és újabb csapást igyekszik indítani. A Kirigakurei jól tudja, hogy egy ilyen ködben maximum egy méteres távolságból szúrná őt ki az ellenfele, aki már jóval előbb csap a kardjával. A hang irányítja őt, aki tudja, hogy hol van Kawachi. A vágás egy egyszerű fentről le történő vágás, kérdés, hogy a Kirigakurei mit akar majd tenni? Van ideje felkészülni, így akár el is hátrálhat, ki is térhet vagy technikát is bevethet.Állapot: 92% -
Chakratartalék: 75%  - Kenjutsu + Hien 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Feb. 24 2017, 21:20

// Jaken, Erisa --> Király! Smile Amúgy minden megeshet, ez fórumkaland, a halál eshetősége mindig jelen van ^^ Továbbá: A technikánál egyenlőre még ennyi súlynál mérvadó különbség nincs, de idővel lesz. Viszont igazság szerint nem is néztem utána hogy alap szinten mennyi idő alatt tudtad ezt a technikát kivitelezni ^^" //


   Erisa vár és figyel, átadja a terepet annak, aki közelharcban sokkal képzettebb, mint Ő. Ami azt illeti Erisa leginkább támogató lehet, de egyenlőre nem tesz semmit. Amíg Jaken cselekszik, addig Ő hátrál, majd egy Kunait vesz elő, hiszen a környéken nem lelni fel virágokat. (Elnézést h nem írtam le az előző körben ^^") A kunaira gyorsan felteker egy jegyzetet, amit így a lehető legjobban elrejtett.
   Jaken amint magához tért, máris előrántja a fegyverét, az alak eközben kézjelekbe kezd. Szinte pontosan akkor fejezi be őket, amikor Jaken kunaia eléri őt, majd robbant. Ahogyan a fiú és Erisa látta a Kirigakurei csak egyszerűen el akart hajolni a robbanás elől, ez azonban nem jött össze. Pontosabban de, összejött, a robbanásra viszont nem számított. Elvégre a markolatra tekert robbanójegyzet cseppet sem látszik, vagy legalábbis nagyon éles szeműnek kell lenni, hogy kiszúrjuk azt. A robbanás hője, lángja és füstje beterítette a férfit és a következő pillanatban a hegy lábának csapódva nyekkent egy nagyot és hullott a földre.
   Eközben a jégbe fagyott csapat körül a legváltozatosabban kezdett változni a helyzet. A két Kumogakurei körül elektromos repedések keletkeztek, amik az egész jégtömböt felhasították, míg a Konohai lány körül olvadni kezdett a jég, végül pedig nem bírta tovább és egy Fuuton technika fújta és robbantotta szét belülről a jégtömböt. Kettő-kettő Shinobi esett a két Kirigakureinek. Az egyik karján vízből alakított Chakrapengék jöttek létre, a másikén pedig ugyanez jégből.
   Jaken és Erisa ellenfele a földön fekve füstölög. Ruházatának fele leégett, égett hús szaga kezd terjengeni a levegőben. A bőre is fájdalmasan torzult, bár arcát nem látják, mivel lefelé néz, de az is jelentős károkat szenvedett. Próbál felkelni, de nem sikerül. Mit tesz a csapat?
- Raiton!
Hangzik a kiáltás, mire a visszamaradt, sziklán álló Kunoichi megannyi elektromos tűt indít meg a négyfős csapat ellenfelei felé, akik nem képesek kitérni, hiszen mindkettejüknek ketten feszülnek nekik, így eléri őket a tűk és megbénítják egész testüket, a földre borulnak. A hordók tetején álló alak pedig csak mosolyog, a túloldalon lévő három személy (Shinko és az ellenfelei) pedig csak harcolnak, eléggé eltávolodva az itteni eseményektől.


Jaken
Állapot: 95% 
Chakratartalék: 88%

Erisa
Állapot: 98%
Chakratartalék: 97%

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Pént. Feb. 24 2017, 21:41

Kész tervvel álltam elő és végig pontosan tudtam, hogy mennyi esélyem van és mennyi esélye van az ellenségnek a ködben. Nos a mérleg nyelve papírforma szerint az én oldalamon van, de teszek róla, hogy ez ne csak látszólag legyen így, hanem valóságban is. Gyorsan likvidálom is a szemből érkező ninjákat. Ekkor egy hang kiált, hogy találjanak meg. ~Sok sikert hozzá!~ Eresztek el egy gúnyos félmosolyt, amikor meghalok egy újabb hangot, ami a helyzetemet kiáltja. Hallom a léptek zaját és az ellenséggel ellentétben pontosan ismerem a mozgását az ellenfelemnek, így nem nehéz hárítani a támadását és félrelépni, így vűlva láthatatlanná megint. Fölösleges mozogni, ha az egér önként jön a macskához. Szinte már aranyos. A hang és a ködben való tájékozódás túl sok segítség ahhoz, hogy ne holtan végezze az ellenfelem. A terv meg volt, de tudtam, hogy nincs értelme technikát tervezni, mert a helyzet hozza, mégis szinte minden lehetőségre fel voltam készülve és a fejembe összeraktam, hogy milyen esetre milyen technikát használnék. Erre is fel voltam készülve, hogy a levegőből támadnak. A kardjaim a kezembe készenlétbe vannak és szúrok, felerősítve a támadást a rai kougeki  // villámcsapás támadással, ami gyakorlatilag saslikot csinál a támadómból.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 102

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 752

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Akihiro Jaken on Pént. Feb. 24 2017, 22:56

Újabb sikeres támadás. Nem várta a Kirigakurei, hogy a kunai egy kis “meglepetést” is tartogat a számára, így a robbanás telibe kapta a férfit. Métereket repült oldalra, majd a sziklafalnak csapódást követően a földre hullt. Jól láthatóan súlyos sérüléseket szenvedett, teste sok helyen megégett. Erről a bűz, az emberi hús égett szaga tanúskodott, amely megcsapta az orromat. Még egy utolsó próbálkozást tett a feltápászkodásra, de összeroskadt.
~Kitartó, azt meg kell hagyni. Egy ilyen sérülés könnyen lehet, hogy engem teljesen kifektetett volna. Persze sosem tudhatom, az is lehet, hogy bennem elég akaraterő lenne ahhoz, hogy tovább harcoljak. Ezt majd csak akkor tudom meg, ha én is bekapok egy ilyen sérülést. De erre lehetőleg ne most kerüljön sor!~
A fickót hátrahagyva indulok meg előrefelé, ahol a jégből kiszabadult csapattársaimat próbálom megsegíteni. Őrá már valószínűleg úgysem kell figyelni, nem fog gondot okozni.
A négy fős csapatunk két alakkal nézett szembe, akik chakra pengéket hoztak létre a kezeiknél, az egyik vízből, másik jégből.
Az egy darab, hátramaradt Kumogakurei kunoichink egy szinte teljességgel védhetetlen támadással, villám tűkből álló záporral  bénította meg a két pengét létrehozó ellenfelet. Így tehát csak a másik oldali szárnyon maradt egy darab ellenség, valamint a hordón álló. Mosolyra húzta a száját, és nem mozdult.
~Mégis hogy lehet ilyen hidegvérű? Mit tudhat, amit mi nem, ami ilyen magabiztosságot ad neki? Óvatosank kell lennünk, készül valamire… Meg kell tudnunk, hogy mit rejtenek azok a hordók!~
Megpróbálok a hordós fickó mögé kerülni. Remélhetőleg az előtte álló négyfős csapatra figyel, így én észrevétlenül mögé kerülhetek. Ha ez sikerült, a Bakemono Fuuin no Justut vetem be, és az aranyló chakraláncokkal próbálom meg a férfit hozzáláncolni a hordóhoz, amit aztán szorosan húznék a föld felé, ezáltal  egyre jobban összepaszírozva a Kirigakureit.
Ha nem tudok mögé kerülni, akkor pedig csak várom a fejleményeket. Nem árt egy pillanatnyi szusszanás, elég sok izgalommal járt az utóbbi néhány perc. Mindeközben éberen figyelem az eseményeket, és felmérem a terepet. Agyam folyamatosan zakatolva dolgozik a különböző szituációkon és terveken.

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 791

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.