Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Shimura Danzou on Szer. Jún. 14 2017, 19:24

// Akihiro Jaken // ( A türelmedet +5 ch-val honorálnám, ha nem bánod.)

Jaken nem legyőzhetetlen titán, ez igaz. Mindazonáltal nem is kell félteni, képes feltalálni magát. Komoly csapást kapott, ám elsősorban ez lelki pofon volt, még ha a fizikai része sem volt éppenséggel kellemesnek mondható. Kunaiait előrántva megfékezi a lendületet, ami viszi. Harciassága megkérdőjelezhetetlen, azonban  önbizalma ingadozik és homlokán érzi a halál pillantását. Már-már agóniáról is beszélhetnénk, ha nem tüzelné fel folyamatosan önmagát, amely által ismételten tettre kész lesz. Nehéz megmondani, hogy mi hajtja. Az eszmerendszer, melyet Konohagakure no Satouban tápláltak bele, az egyéniségében rejlő erő, vagy ezeknek különös elegye?
Sajnos, a gonosz ellen az elrettenthetlen hit sem véd meg. Jakennek végig kell néznie, amint Meirint széttépi ez az iszonytató fenevad és nem csak költői értelemben. Osoi csak áll és nézi, hogyan lehetséges ez? Erisa már a harc eleje óta le van blokkolva. Létezik ily' sötétség?
A leány halála méltatlan, annak ellenére is, hogy háború van. Halálsikolya kiöli a reményt a lélekből, Yami kacaja pedig...már nem is emberi. Ez a harc nem a halálról szól. Nem, már nagyon régen nem. Ez a harc arról szól, hogy az ember képes-e dacolni a sötétség egy gyermekével... Képes-e megállítani egy ilyen vihart? Mert megállítható-e ez egyáltalán? Szinte már megfagy az ember lelke, ha felidézi magában azt a sikolyt. Ha túl is éli ezt, Jaken soha nem fogja elfeledni ezt a lelkébe, bensőjébe égett sebet. Meirin utolsó szólamát...
Osoi arcán nem látszik érzelem. Futni kezd, rohan a szörnyeteg felé. A kezében mintha szorongatna valamit. Jaken alig tudja kivenni, azonban az apróbb jelekből arra következtet, hogy rengeteg robbanócetlit markolhat a chuunin. Aligha kérdéses, hogy mire készül. Őrült egy terv, túlságosan is... Lám, ismét Jakenen múlik, hogy miképpen folytatódik a történet.


Állapot: 49 %
Chakra: 71 %

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Felhők és Villámok Völgye: Unraikyō

Témanyitás  Akihiro Jaken on Hétf. Jún. 19 2017, 22:43

//Hát ez szívás Very Happy Nem akarok meghalni, de meg kell mentenem a csávót, mert nem eshetek ki a karakter jelleméből ^^"//

A kunaik belefúródtak a földbe, így sikerült megállítanom magamat még azelőtt, hogy a mélybe zuhantam volna. A két fegyvert visszatettem a helyére, majd leporoltam kissé magamat, és elindultam előre. Komoly sérüléseket kaptam be, de lélekben még mindig jelen voltam és talán ez volt a legfontosabb. Azonban a látvány ami fogadott ismét megingatta a magamba vetett hitemet. A látvány, amint ez a szörnyeteg valósággal eltörli a föld színéről az egyik bajtársamat. A lány halálsikolya végig nyilallt a levegőn. Sosem éltem még át ilyen megrázó dolgot. A földöntúli sikoly, Yami hátborzongató kacaja és a földet beborító vér és mocsok elegye. Kétségbeeséssel vegyes düh borította el az elmémet. Kezem ökölbe rándult, lépteim megszaporázódtak. Rá akartam vetni magamat Yamira, és addig ütni-verni a fejét, míg bele nem fullad a saját vérébe. Igen, ezt akartam tenni, de tudtam azt is, hogy muszáj higgadtságot erőltetnem magamra, ha ki akarok keveredni ebből az egész helyzetből. Sikerülnie is kell a hidegvérűségnek, elvégre shinobi vagyok. Ez a feladatom nem? Egy higgadt, hidegvérű eszköznek lenni a hatalom kezében… A hatalom keze megvan, elvégre itt vagyok a fronton, ami hiányzik, az már csak egy hidegvérű én…
Ahogy rohantam előre, próbálva elfojtani az indulatokat, megpillantottam a Kumogakurei chuunint. Kezében, ha jobban megnéztem kivehetőkké váltak a robbanócetlik. Nem… az nem lehet, hogy az a terve. Lehetséges, hogy másra gondol? Elég közelre se jutna, és nem tudhatjuk, hogy milyen meglepetései vannak még Yaminak. Ha pedig sikerülne elég közel jutnia… akkor sem fogom végignézni még egy bajtársam halálát!
Egy Shunshinnal olyan közelségbe megyek Yamihoz – igyekszem a háta mögé kerülni -, még lehetőleg Osoi akciója előtt, amellyel már el tudom érni a Bakemono Fuuin no Jutsuval. A technikát legjobb tudásom szerint, annyi lánccal hozom létre, amennyivel csak tudom és villámgyors sebességgel indítom őket Yami felé. Ha sikerül elkapnom, akkor körbetekerem, és ha a sziklaperem elég közel van, akkor a láncokkal megpróbálom lehajítani. Ha nem tudom ledobni, akkor megpróbálom addig lefogni, amíg Osoi nem tudja elhelyezni a robbanó cédulákat. Remélhetőleg annyira nem bolond, hogy – ha az a terve, hogy feláldozza magát – akkor is magát robbantsa, ha kínálkozik más lehetőség is.
Ha Yami kitörne a láncok szorításából, Osoi és Yami közé mennék – Osoihoz közelebb - ismét egy Shunshinnal. Érzem, hogy egyre fáradtabb vagyok, de a rengeteg edzés nem azért volt, hogy ennyitől kidőljek, megyek tovább. Ha Yami ismét a sötét és halál egyvelegének - amely már nem is nevezhető chakrának – kirobbanásával próbálkozna, az utolsó pillanatig várnék, majd aktiválnám a jobb tenyeremen lévő tekercsen a Fuukai Houin pecsétet – amit még korábban úgy készítettem, hogy a lehető legtöbb anyagot elraktározhassa, tehát annyi chakrával hoztam létre, amennyivel csak bírtam – amely így elnyeli remélhetőleg a nagy részét a támadásnak. Ezt követően azonnal feloldanám a bal kezemnél lévő Fuuka Houint, amely így kiereszti a vizet. Ez a kisebb tónak megfelelő vízmennyiség remélhetőleg lesodorhatja a sziklaperemről ördögi ellenfelünket, és talán még Osoi is megküldi a víztömeget egy kis árammal.
Amennyiben a láncokkal elkapni sem tudnám Yamit, szintén a Shunshinnal bemennék közéjük, és végrehajtanám ugyanazokat a lépéseket. Tudom jól, hogy kockázatos, de… egyszerűen nem hagyhatom meghalni a bajtársamat… ilyen vagyok…
avatar
Akihiro Jaken
Játékos

Taijutsu Pontok : 91

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 577

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.