Kinzoku no Toshi

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kinzoku no Toshi

Témanyitás  Terumi Mei on Hétf. Júl. 03 2017, 17:50

A doktor nem tűnik meglepettebbnek egy kisgyereknél, aki most látja hazatérni az anyukáját, mindenesetre egy mosollyal és egy vállvonással adja tudtodra, hogy nem zavarja a jelenléted, bár nem számított vendégekre. Hellyel kínál, majd teával is, melynek vizét frissen forralja fel az irodában, majd a csészédbe önti, s egy filtert dob a vízbe. Tisztán látod, ahogy a vízben szétoszlik a növény, ezzel vörösre festve azt, és finom aroma szállingózik tőle a levegőben.
- Áh, semmiség! Nagyon szívesen tettem! – legyezgeti a levegőt maga előtt mentegetőzve, hogy ugyan nem sokat tett, csak azt, amit eddig is megköveteltek tőle, de tisztán látszik rajta, hogy elpirult… vagy csak a forró gőz teszi?
- A könyveimet? Az évek során halmozódtak fel, amikor még sokat utaztam. Tanultam innen-onnan, kipróbáltam minden orvoslást, amivel más nemzetek foglalkoznak, akár külhoniak is… Tudooood, olyan külhoniak, akik nem tartoznak egyik nemzethez sem, de nem is elveszettek. Na, aztán most itt vagyunk. És kölcsönkérhetsz bármikor, elvégre én már kívülről fújom a nagyját… ha valamire szükségem van, mindig jól jön a jó öreg jegyzet – a fejére mutogat, mintha ő ott készítette volna el a jegyzeteit, de ránézve már ki tudhatja pontosan, hogy mire is gondol valójában. Megáll a polc előtt, hogy végignézzen a könyvsoron, majd feléd fordul.
- Nem bánom, ha nincs olyan állapotban, mint most, az is azt mutatná, hogy használva voltak és régiek. Honnan tudhatjuk, hogy az ember nem e azért öregszik, mert ő maga is használva van? Ha csak ülnénk egy polcon, kímélnének és gondoznának, lehet többet is megélnénk… - ezt már inkább magának mondja, mintsem neked, de azért még hallhatod, hogy mit motyog az orra alatt. Érdekes elgondolása lehet a világról, ha az embereket a könyvekhez hasonlítja, ki tudja, mit tartogat még a tarsolyában. Azonban amikor a denevérről kérdezed, feléd fordul és készségesen végighallgat, majd hümmögésbe kezd, mert érdekesnek tartja a felvetésed.
- Élő szövet… húsból és vérből új végtagok. Nem hangzik rosszul, ahhoz viszont valami nagy áttörés kell, amihez talán nem elég az én tudásom. Hogy az öregről kiderült e valami? Igyekszem, de amikor mindig elérném azt, hogy visszatérjen közénk, egy másik erő visszarántja… így csak félsikert értem el. Félek, hogy mire elérem, amit akarok, addigra talán annyi vért veszíthet, hogy meghal. Különben is… nagyon idős. Esetleg egy vérátömlesztés, hmhm… át kell gondolnom – simogatja meg az állát, látszólag eléggé megmozgattad a fantáziáját és újabb ötleteket adtál neki a puszta jelenléteddel. Néha talán többet kellene beszélnie magával, hogy rájöjjön a dolgok miértjére és végkimenetelére. Amikor lelkesen megfordulsz vele szemben és arra kéred, hogy tanítson, a doktor szeme szinte kiugrik a helyéről.
- Ta… tanítani? Mégis mit taníthatnék neked, Shuu? – nem a saját képességei aggasztották, hanem inkább a tieid. Na már nem negatív irányban, hanem épp ellenkezőleg. A doktor úgy gondolta, hogy már épp eleget tudsz, s talán felülmúltad mindenki elvárását a találmányaiddal, így inkább az volt a kérdéses, hogy mi újat tudna mutatni.
- Mi az, amit tudni akarsz? – teszi fel még egyszer a kérdését. Észreveszi rajtad azonban, hogy a köhögőrohamok még a csillag jelenlétével sem csillapodtak teljesen, ezért aggódó tekintettel figyel.
- Biztos, hogy jól vagy? – mintha már a tested mélyére látna, és tudná, hogy valami ott nincs rendben. A puszta tekintetével próbálta lekövetni a mozdulataidat és diagnosztizálni, hogy mégis miért nem javult eddig az állapotod. Bár egy kar és egy láb pótlásával nem biztos, hogy megszűnik a betegség forrása is, ezt nagyon jól tudta. Beletelt egy kis időbe, mire eltekintett tőled, hogy a polcokhoz sétáljon, és könyveket vegyen le róla, hogy belekezdjen a tanításodba, de amikor egy puffanást hallott, rémülten fordult hátra, ahol már csak a fekvő Shuut találta tenyerén egy kisebb vérfolttal. A doktor nem habozott, az ölébe kapott egy "Ez nagyon nem jó" megjegyzéssel, majd a laborba vitt megfigyelésre. 
Úgy tűnik, nem vagy mostanság valami szerencsés... alig szabadultál a fekvőbeteg állapottól, erre most ugyanaz a sors vár rád.

Ha felébredsz, steril ruhákban találod magad, fehér falak vesznek körbe, a falakon pedig monitorok, a monitorokon pedig egy illető röntgenképei. Nem tudod pontosan megmondani, hogy mit látsz, de azt tudod, hogy annak a foltnak nem kellene ott lennie, vagy legalábbis sejted. A doktor áll meg melletted, ha felülsz az ágyon és iratokat tart a kezében, arckifejezése sajnálatos.
- Sajnálom, Shuu, hogy rossz híreket hozok... de úgy tűnik, hogy... a folyamatos köhögések hátterében tüdőrák áll...

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Kenshiro Hanae - A puding próbája az evés
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Komimushi Zanami
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kinzoku no Toshi

Témanyitás  Amori Shuu on Hétf. Júl. 17 2017, 01:44

khmm...egy +18-as karikát kiteszek a post elé


Shuu szemérmetes arccal figyelte a doktort, s hallgatta annak félénk válaszait. Talán a reggeli fáradtságnak köszönhető a szokásosnál is szégyenlősebb a doktor, annak ellenére, hogy az Ashita dolgozóinak nagy részének egyazon véleménye van a férfiról, a Shuuval mindig is kedves és barátságos közlékenysége miatt nem tudott nekik hinni. Shuu mindenkiben megbízott, s az életét is kockáztatta volna az Ashita utolsó emberéért is. Mert a saját életét nekik köszönheti. Ezek az emberek, Toru sama, Shikomi doktor, Hikaru...nekik köszönheti, hogy él és a két lábán állhat...szinte. 
A köhögése felerősödött. Miközben az orvos visszafogott válaszaival próbálta Shuu rávenni, hogy ő maga jöhessen rá a kérdéseire, kérdésekkel válaszolt. 
- Ugyan már doktor úr. A maga tudása elegendő ahhoz, hogy a világon élő emberek utolsó betegségére is gyógyírt találhasson. Még egy ilyen csodás elmével nem találkoztam. való igaz, ezidáig nem sok emberrel találkoztam. De hála Toru-sama nagylelkűségének, és az ön fáradhatatlan munkájának. Én ismét embernek érezhetem magam. Valójában most először érzem, hogy... - ismét felköhög. 
- Talán ha valamit kitalálnánk erre a köhögésre. Idegesít, már szinte meg is feledkeztem róla megannyi év után. Miért jöhetett vissza? Nincs valami orvossága? Vagy esetleg valami orvosi praktikája, doktor úr?
Shikomi megfordult, hogy a könyvei között kutakodhasson, hátha rátalál valamire, ami segíthet a fiú gondjain. Shuu ismét köhögött. Orrából valami nedvességet érzett, így ujjaival megtörölte azt, s újból köhögött. Mikor kezét elvette, észrevette, hogy mechanikus ujjainak gyönyörű, fényes fémén vér csorgadozott. 
- Mi a fasz... - tette fel hangosabban kérdését, mint gondolta, majd hirtelen érezte, ahogy teste elgyengül, s mintha valami láthatatlan erő, taszítani kezdené őt a föld felé, zuhanni kezdett. Látása egyre jobban elhomályosult, majd mikor élettelenül a föld felé zuhant, fejével még egy szépet odasózott a mellette lévő íróasztal szélének. Nyaka megbicsaklott feje és válla között, s a másodpercig megakadt és habozó feje elérte, hogy teste némi fordulatot vehessen, mielőtt arcára esett volna. Mintha valami zajt hallana, de minden olyan csendes volt, olyan erős csend, mely elnyomta egy időre a világ minden zaját. Shuu sötétségbe burkolózott, semmit sem látott. Valahol érezte, hogy nincs is semmi körülötte. Csak a sötétség és a csend.
...
Szúró fájdalom, és egy mély sípolás volt az első két dolog, ami megzengette a beleit is, mikor a fiú magához tért. Elképzelni sem tudta, hogy hol volt, hogy mi történt vele, és hogy miért fáj ennyire a feje. Kinyitotta a szemeit. Feküdt. A teste mellett egy lámpa retinabaszó fehér fénye ismét csak megvakította a fiút egy pillanatra, s a kellemesnek nem igazán hívható szar érzésre pedig ismét csak az agyáig hasított a fájdalom. Majd ismét felköhögött. 
Nagy nehezen szokta meg szeme a fényt, s még nehezebben vette rá magát, hogy felüljön és körbetekintsen. Fehér függönyök vették körbe őt, miközben még fehérebb ágyon feküdve ráeszmélt, hogy egy ezeknél is fehérebb ruhában volt jelen. Nem emlékezett ilyen darabra a ruhatárából. Kavargó, szétszakadni kívánt fejét oldalra fordítva néhány képet látott. Pontosabban azoknak a homályos sziluettjét. Fáradt szemei nehezen összpontosítottak még a célpontra. 
Röntgenképek. 
- Mi ez, szív? Igen, meg  tüdők. Na de ez meg ez micsoda? Elég szarul néznek ki. Na várjunk... - mielőtt azonban Shuu továbbgondolhatta volna a képen látható elemek lényegi összességét, Shikomi doktor lépett be a függönyök mögül. 
- Micsoda? Hogy...rák? Hehe...hehe...Rák? Tüdő...tüdőrák? Hehe...csak tréfál, ugye doktor? Ugye csak viccel. Nincs itt semmiféle tüdőrák. - Shuu erőltetetten felöltött mosolya egyre inkább dermedt meg, ahogy a kétségbeesés kiült szemeire. 
- Doki, bazdmeg, ez nem lehet komoly. Ez...- tépi magához a monitort. - Ez a szar bennem van? Doktor ne. Ne...NE! - Shuu robotikus keze kitépné a monitor kábeleit a szerkezetből, majd elhajítaná a függöny felé. A fiú oldalra fordulna, majd letépné magáról az érzékelőket, s mindent, amit az orvos eddig rákötött. Miután Shuu felkel, gyengeségéből adódóan ismét elesik. Szerencsére a mechanikus lábak megtartották annyira, hogy megkapaszkodhasson. Miután kiegyenesedik, felemelné a kis lámpatartó szekrényt, s azt is a monitor után dobná ívelten. 
- Basszameg! - kiáltja, miközben maga is áttépné magát a fehér függönyön. A doktor irodájában találja magát. A legközelebbi szekrény mellé lépne, s mechanikus kezével erőteljeseket csapna annak faburkolatába. vadul üvöltene a szobán át, s újabb szekrény után kutatva végezne ki még kettőt. Miután kellőképp kiütötte a levegőt is a harmadik szekrényből, az egész faszerkezetet a földnek döntené, majd térdre rogyva, még egy párat leosztana a polcoknak, mielőtt totális kirobbanása után sírni kezdene. Ha Shikomi doktor megközelítené a magzatpózba görnyedt fút, az a lábához kúszna, majd erősen átszorítaná. Könnyes szemeivel, s vérben és takonyban úszó arcával a férfira nézne.
- Segítsen nekem, Shikomi doktor. Én nem halhatok meg. Segítsen nekem, doktor úr. Csak ön képes megmenteni engem
avatar
Amori Shuu
Játékos

Taijutsu Pontok : 66


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 458

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kinzoku no Toshi

Témanyitás  Terumi Mei on Hétf. Júl. 24 2017, 20:10

// Amennyire aranyos, olyan tragikus. ^^ //


Senki sem szereti, amikor valami olyasmit hall, amire soha az életében nem számított. Még ha tudtad is, hogy beteg vagy, nem gondoltál arra, hogy ilyen súlyos. De ki viselné el, ha azt kellene hallania ennyi idő után, hogy talán gyógyíthatatlan beteg, talán meghalhat és már nincs sok ideje hátra? Ugyan ha tudnánk, mennyi időnk van hátra, lehet, hogy mindent megtennénk, amit eddig nem tehettünk meg, s azon tettek közt olyanok is szerepelnének, amik nem érdekelnének, hogy rossz következményei lesznek. De vigasztal a tudat, hogy eddigi életed tartalmas volt. Ha az Ashita előtt nem is, de ők adtak egy lehetőséget arra, hogy az legyen és olyan tetteket vigyél véghez, amire eddig is egész életedben hivatott voltál. Bárhogyan is, a nyomok, melyeket eddig itt hagytál, értékesek.
A doktor meg sem lepődött azon, amikor kifordultál magadból és tombolásba kezdtél, ezért csak türelmesen kivárta, hogy kiadd magadból mindazt, ami ott szunnyadt eddig benned. Lehetséges, hogy minden dühöd most egyszerre került felszínre, és egy tomboló vulkánt nem érdemes kizökkenteni, vagy megállítani. Amikor véget ért, sóhajtott.
Letette kezéből az iratokat, majd leguggolt melléd, hogy megsimogassa a hajad. Úgy bánt most veled, mintha a fia lennél, akit meg kell vigasztalnia.
- Nem fogsz meghalni, Shuu. Több dolgot is tehetünk: elkerüljük a sötét gondolatokat, mégpedig úgy, hogy folytatjuk azt, amit elkezdtél. Hiszen ez nem azt jelenti, hogy egész nap itt fogsz feküdni... én sem hagynám, s Hikaru sem hagyná, akkor sem, ha Toru-sama azt rendelné el. Az utóbbi időben te lettél a gyöngyszem, amelyet egy kagylóba kell zárni és vigyázni rá, hogy ne veszítse el a csillogását. A másik dolog, hogy a visszájára fordítjuk ezt az egészet. Megnézzük, hogy mennyire súlyos. Ha kevésbé, akkor elpusztítjuk a kóros sejteket. Ha ez nem segít, akkor... egy megoldás létezik. Emlékszel a denevérszörnyetegre? Bármit is talált az a férfi, az tartja életben. Talán egy olyan szérumra lelt, ami képes a beteg sejteket kordában tartani. Hiszen az az ember már elmúlt száz éves is! Tudod te, mit jelent ez? Tovább élhetsz a betegségeddel, mint azt gondolnád... de ehhez kísérletek kellenek. És nem hagyhatom, te sem hagyhatod, hogy itt feladd a küzdelmet! Kellesz a szervezetnek, Shuu, és legfőképpen magadnak. Nem adhatod fel, amikor már a célegyenesben jársz - a doktor feláll, az már kérdéses, hogy te követed e. Egy szekrényhez sétál - azokhoz, amiket összetörtél -, majd elővesz egy már ismerős ruhadarabot: azt, amit eddig is hordtál. Hiszen nem dolgozhatsz egy fehér köntösben, nem?
- Ahhoz, hogy tudd, miről beszélünk, ismerned kell az emberi testet - a doktor már most megkezdi a tanításodat. Persze továbbiakat nem mond, megvárja, míg felöltözöl és elkészülsz, valamint befejezed a sírást. Amikor elkészülsz, int egyet, hogy kövesd.


Egy már ismerős helyen találod magad, egy föld alatti laborban, nyilvánvalóan a városban, amit felfedeztél. Körötted rengeteg ismeretlen szer, és kütyü, lombikok, asztalok, vitrinek foglalnak helyet.
- Ahhoz, hogy gyógyíthassuk a sejteket, mind elméletben és mind gyakorlatban helyt kell állnod. Azonban először az elméletet kell átvennem veled, mielőtt bármit is mutathatnék. Mond csak, Shuu, mennyire értesz az anatómiához, gyógyszerekhez, növényekhez, bármihez, aminek köze van az orvosláshoz? Mennyire ismered a tested működését? És ami a legfontosabb: mit hallottál a Gyógyító chakráról?

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Kenshiro Hanae - A puding próbája az evés
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Komimushi Zanami
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kinzoku no Toshi

Témanyitás  Amori Shuu on Szomb. Júl. 29 2017, 00:11

A földön térdelő, s könnyeitől ázott arcát a hideg kőnek nyomó fiú zokogott. Nem bírt a fájdalommal. A tudattal. Shikommi doktor azonban szavaival hamar megnyugtatták, legalábbis mérsékelték Shuu fájdalmait. A fiú szipogva térdelt fel, s hallgatta a férfit, miközben csillogó szemeiből ismét könnyek cseperegtek. 
 érzéssel töltötte el a fiút a doktor minden egyes szava. S mélyen a lelkében egyre csak erősítette a tudat. ismét fellángolni látszott benne a vágy. Az élés iránti vágya. Nem halhat meg. Most végképp nem halhat meg. 
- Igaza van doktor. - mondta, miközben bénult testébe lassan visszaáramlott az erő, s mialatt lassan felemelkedett, egyre csak biztatta magát. ~Nem halhatok meg. Gyöngyszem vagyok. Nem halhatok meg. Fontos vagyok. Nem halhatok meg. Élnem kell. Nem halhatok meg. Még nem.
Shuu lassan erőt vett magán, s felülkerekedve sírásának és az érzések elnyomása után továbbhallgatta a férfit. 
Shikomi doktor olyan ember volt, aki ritkán kertelt. Általában nyers és őszinte megfogalmazásai sok ember szívében félelmet ültetnek. Shuu esetében sem volt ez másképp. Azonban Shikomi doktor olyan ember is volt, aki nem gyászolt együtt az emberrel kínján. Nem támogatta őt az összeomlásban, s hagyta magára a gondolataival betegeit. Shikomi doktor olyan ember volt, aki mindig megoldásokat keresett a problémákra. S olyan, aki megoldásokat talált a problémákra. S ez most talán jobban jött bármilyen jó tanácsnál és együttérzésnél. Szavakkal nem lehet megoldani az efféle problémákat. Itt most cselekedni kell, mégpedig gyorsan. Az orvos hamar kiszűrve lehetőségeinek tárházát, röviden vázolta az eshetőségeket Shuu számára.
A doktor elővette a fiú ruháját, amelyben az irodába érkezett. Dolgozni megy, mégpedig vissza Otumachikkuba. A város az Ashita telephelyén helyezkedik, mégis, mintha egy egész országot elhagyott volna, mióta kijött a barlangrendszerből. Shuu szégyenlősen öltözött át a férfi előtt, majd elindult, hogy visszajussanak a városba.
Út közben Shikomi doktor kérdéseket tett fel a fiú számára. Olyan kérdéseket, melyek az emberi test és annak működésével voltak kapcsolatban. Ahhoz, hogy Shuu tudja kezelni betegségét, meg kell tanulnia, mivel is áll pontosan szemben, s melyek azok a részek, amelyekkel komolyabb beavatkozásokra is számíthat. 
- Hát...apa mesélt a betegségemről. Lényegében a tüdőm külső peremére rakódó sejtek a felelősek a Higorimmashuu okozta hatásokért. A sejtek nedvességet szívnak ki a közeli sejtekből, s ahogy növekednek, úgy szorítják el a tüdő és a hörgőket. Összepasszírozzák azokat és szinte szétrobbantják. - Shuu ezután beszámolt átlag légzési, látási hallási és érzékelési tudásáról az orvosnak. Ugyan szavaiban érződött a tudás hiánya, mégis, amit ismert, azt szinte tökéletesen vissza tudta mondani. Sok ideje volt otthon, így jó néhány könyvet elolvasott, köztük az emberi test, leginkább a légzés funkcionálásáról. 
Sejtképződési ismereteit akkor kezdte csiszolni, mikor elvesztette karját, s hallott a doktor csodaszeréről. A szérum képes a sejteket fémesíteni, s ezzel csatlakoztatni lényegében a sejtjein át az agyára a különleges implantátumokat. A szérum immáron másodjára segítette életben tartani a fiút. Az Otumachikkuban talált denevérbestia eredete is hasonló szérum eredménye. Shikomi elemzései alapján a szérum képes életben tartani az emberi sejteket, ugyan átalakult formájában. Mégis képes volt több, mint száz évesen megmaradni, s harcolni. Shuut egyre inkább kezdte el érdekelni az anatómia, s az ember egészének felépítése. 
A laborból felkarolt könyvekkel a hóna alatt érték el a város hatalmas lépcsőjét, majd elérve az utcákat, a fiú irodája felé mennének tovább. Shuu mindenképp le akarja tenni a könyveket, valamint ha a doktor elméleti oktatásra készül, talán az a legcsendesebb hely az egész városban. Idő közben megmutogatná egy-egy újabb találmányát. Két, félig elkészült Yodai támasztotta a falat, míg mellettük a sarokban egy nagyobb lemezszerűség állt. 
- Oh, emlékszik még a tálcára, doktor úr? - mosolyodott el. - Szinte készen van
avatar
Amori Shuu
Játékos

Taijutsu Pontok : 66


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 458

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kinzoku no Toshi

Témanyitás  Terumi Mei on Szer. Aug. 09 2017, 17:46

Hogy Shikomi érte e el ezt a hatást, vagy csupán belső élni akarásod vágya hajtott abban, hogy végre nemet mondj a halálnak, már csak akkor fogjuk megtudni, ha tényleg túléled a betegséget. Egy a biztos, Shikomi valóban értett ahhoz, hogy hogyan terelje el ezeket a csúnya gondolatokat. Egy olyan embernek, mint te, nem a szánalomra van szüksége, hanem a tovább haladásra, ehhez pedig kellett valaki, aki ráébreszt. No meg arra is, hogy egy gyöngyszem vagy, amire, ha létezne valamilyen gép, amivel a gondolatokat felvehetik és rögzíthetik, könnyen mondanák azt, hogy megőrültél. Lehet, nem is tévednénk nagyot. Nem sokan vannak a shinobivilágban, akik megbetegszenek és túl is élik, sajnos inkább elfogadják a sorsukat. Erre jön egy Shuu nevezetű úriember, aki szembenéz vele, és a képébe kacag.
A doktort egyáltalán nem zavarja, ha előtte öltözködsz, valószínűleg te vagy az ezredik páciense, akit lát, így már hozzászokott. Az út alatt beszámolsz neki a betegségedről, miközben ő csak hümmög. Nem mond rá semmit, így arra gyanakodhatsz, hogy elraktározza magában a hallottakat, s talán később újra előveszi a kapott információkat.
Az irodád valóban egy csendes környéken kapott helyet, nyilván az ötletgazda tudta, hogy eljön majd a nap, amikor egy rendkívüli tudós shinobi lép a város berkeibe, és szüksége lesz a valaha legcsendesebb irodára, ahol nyugodtan dolgozhat anélkül, hogy hallaná a kinti zajokat. A kohók füstjét eddig lehetett látni az ablakokon át, s érezni az olvadt fém szagát, habár az egész város azt sugallta, itt mindig dolgoznak megállás nélkül, és a szagok a levegőben sosem voltak olyan frissek, mint a föld egy tavaszi esőzés után, de ez aligha zavart bárkit is. Ha ilyen helyen dolgozol, egy idő után hozzászoksz.
Ahogy beléptetek az irodába, a doktor csillogó szemekkel és elismerő bólintással nyugtázza a munkádat.
- Nagyszerű! Szinte tudtam, hogy rövid időn belül túlgondolod, csak az alapokat kell lefektetni. Büszkén mondom bárkinek is, hogy a tanítványom lehetsz - mosolyodik el, majd közelebb sétál a "tálcákhoz". Ha pár információt szeretnél vele megosztani róluk, akkor szívesen végighallgatja, továbbra is elismerően bólogat, miközben végigmér téged, hogy hogyan alkalmazkodik majd hozzád a gépezet.
Miután ezzel megvoltatok, az asztalhoz sétál, elővesz egy tekercset és az asztalra borítja azt. A tekercsen egy emberi alak látható csak a körvonalakkal, teljesen üresen.
- Az alapoknál fogjuk kezdeni, az elméleti résszel, azon belül pedig anatómiával. Az orvostannak talán ez az egyik legnehezebb része, de ha jól odafigyelsz, akkor már mindent tudni fogsz. Ha tudod, hol fáj, akkor mindent ki fogsz tudni szűrni, és nem kell húsz betegségre gondolnod. Mint láthatod, ez egy üres emberi test. Szeretném, ha felvázolnád nekem benne és odaírnád, mely eddigi szerveket ismered, és persze hol helyezkednek el. Nem kell félni, csak a tudásod szeretném felmérni, hogy tudjam, mi van még hátra - biztosan nem kéri azt, hogy mérnöki precizitással rajzolj le egy lépet vagy egy hasnyálmirigyet, elég neki az is, ha köröket vagy ikszeket rajzolsz, vagy bárhogy, ahogy azt a legjobb tudásod szerint meg tudod oldani.
- Nyilván megérted, hogy fel kell téged készítenem arra, hogy élesben is találkozz az emberi szervekkel - kimondta. Mindig egy kis elmélet, aztán egy kis gyakorlat, és ez addig fog menni, míg nem tudod pontosan, hogy mihez mi tartozik.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Kenshiro Hanae - A puding próbája az evés
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Komimushi Zanami
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kinzoku no Toshi

Témanyitás  Amori Shuu on Hétf. Aug. 14 2017, 12:32

Shuu elégedetten mosolog, miközben a doktor közelebbről megvizsgálja a fémből készült lemezt. A mestermunkaszerűen kidolgozott, szelvényezett körlap gyönyörűen festett az íróasztal mellett. Shuu felemelte jobb kezét, majd némi chakrat koncentrálva, aktiválta az elektromágnest. Chakraja keveredett a kiterjesztett mágneses hullámmal, majd elérve a lemezt, magához vonzotta azt. A lemez pajzsként takarta ki a fiú fél oldalát. Shuu aktiválta a pajzsban lévő apró mechanikát, melytől a négy szelvény összecsukódott, s egy pengeszerű fegyverként tapadt továbbra is a csuklójához. 
- A Vaspáncél fémét használtam a megépítéséhez. Képes vagyok eltaszítani és magamhoz vonzani, valamint szelvényeire bontva használni. Praktikus, nem de, doktor - mosolyodott el ismételten. - Na de, nem is ezért vagyunk most itt. Foglaljon helyet, Shikomi doktor - húzott elő egy széket, majd megvárta, amíg vendége kényelembe helyezi magát, ő csupán azután ült le. A nagy asztalon papírosokat terített ki a doktor, némelyiken előre megalkotott ábrák helyezkedtek el. Shuu feladata az ember belső felépítésének, minél részletesebb megalkotása volt. Való igaz, a fiú sokat kihagyott az akadémiáról, tanárai nem hagyták magára a fiút, ahogyan szülei sem, így megkapott mindenfajta alaptudást, legyen szó az élet bármely területéről. Tudta, hol helyezkedik el a tüdő, a szív, a gyomor, a belek és a többi belső szerv. Ugyan részleteiben nem tudta átadni teljes egészében rajzain keresztül a tökéletes másukat, mégis, felismerhető vonalakat húzott, kezdve a nyelőcsővel és a tüdővel. Ezután a szív következett, majd ezután a májat. Az alá hosszas, kacskaringós vonalakat alkotott, jelezve a beleket, majd ceruzájával meg megállt az egyes részeken, s hangosan elemezte azt. 
Lassan végzett az emberi belsőségekkel, mikor Shikomi doktor valódi szervekről beszélt, némileg elment az étvágya. Sohasem gondolta volna, hogy a kezében fog tartani majd egyszer egy emberi májat, vagy szívet, miért is tenné. Az ifjú feltaláló úgy érezte, sikeresen kielemezte a belső részeket, majd magától kezdett bele az újabb réteges felépítésekbe, a húsról, a vér- és chakraáramlatokról, valamint a bőrről. Shuu tudta, hogy a vér és a chakra egy komplikált, egybefüggő rendszerként fut végig testében.
Ugyan sejt szinten nem ismerte az ember felépítését, az általánosabb ismereteket felelevenítve, ismét a rajzokra nézett.
- Doktor úr, elhozta a leletképeim? Hol is helyezkedik kel bennem ez a...daganat? Azt tudom, hogy a Higorimmashuu a tüdőm veszi körbe, valahogy így - kezeivel körbefutott a tüdőkön, majd a ceruzája hegyével megvastagította a vonalat. Ezután átadta a rajzeszközt az orvosnak, hogy megmutathassa a rák pontos helyzetét. Shuu elemezni kezdené a képet, miközben fejében ezer és ezer gondolatot beengedve agyalna a betegségének kiiktatásán. Ám tudja, egy efféle betegségre nem találhat választ ilyen könnyedén, elvégre az orvostudomány sem volt képes átütő sikert aratni a kutatásukban. Így jelenleg beletörődve helyzetébe, tovább hallgatná Shikomi doktor elemzéseit.
avatar
Amori Shuu
Játékos

Taijutsu Pontok : 66


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 458

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kinzoku no Toshi

Témanyitás  Terumi Mei on Pént. Aug. 18 2017, 16:44

- Iiiigen! Ha ilyenekre képes vagy magadtól, akkor úgy érzem, még nagy jövő áll előtted. Egyszer akár az Ashita feje is lehetsz... - bár utolsó mondatát igyekezett minél halkabban mondani, tisztán kivehetted belőle, hogy mit is ért ez alatt. 
Amikor sikerül végre mindkettőtöknek kényelembe helyezkedni, a doktor előveszi a tekercset és magyarázatba kezd. Avagy inkább hallgatja, ahogyan te teszel tanúbizonyságot már meglévő tudásodról az emberi testtel és annak szerveivel kapcsolatban. A doktor szemei valósággal csillognak, s bár azt kéne mutatnia, hogy mennyivel tehetségesebb és magabiztosabb ő, ehelyett csak résnyire nyitott ajkakkal bólogat.
- Shuu fiam, nem is tudtam, hogy ennyire előrehaladott vagy a tudományokban! - veregeti meg a vállad, miközben már rajzolod is fel a tüdőt és a betegségedről mesélsz. A doktor mindeddig nem akart közbevágni a saját tudásodba, elvégre akkor kizökkentene belőle, és azt is elfelejtenéd, amit már eddig tudsz. Kérésedre előveszi a leletképeidet és kiteríti az asztalra a rajz mellé. Egy speciális tollat húz elő inge zsebéből, amivel úgy rajzolhat a leletre, hogy az ne rongálja a képet és annak minőségét, egyszóval letörölhető a firka.
- Mivel szóba jött a tüdő és elsődlegesen ez érint téged is, vegyük ki a tüdőt. A rák, pontosabban tüdőrák akkor alakul ki, amikor a tüdődben lévő sejtek kontroll nélkül osztódásnak indulnak, és bejutnak a környező szervekbe, mint a... mint a migránsok. A te esetedben nem-kissejtes tüdőrákról van szó, ami azt jelenti, hogy lassú növekedésű. A daganatok a tüdőd perifériáján helyezkednek el, és a hörgők nyáktermelő sejtjeiből indult ki, ezért durva nálad a köhögés - a doktor berajzolta a daganatot a tüdőd széleire, amire azonnal rábólinthattál a felismerést követően, hogy a betegséged márpedig biztosan emiatt durvult el olyan mértékben, elvégre minden egybevág. Ha felfogtad, mit mond a doktor pontosan és nincsenek kérdéseid, akkor berajzolja a hiányos szerveket részletesen, mint egy művész - ha pedig vannak kérdéseid, azokra készségesen válaszol. Percekkel később egy olyan kép tárul szemeid elé, mintha már egy alapból kész testképet hozott volna eléd.

- Mindezt persze nem kell megjegyezned, hiszen idővel olyan rutinossá válasz majd, hogyha valakinek panasza van valamire, azonnal tudni fogod, hogy mi a teendő, s a panaszok mely betegségeket érintik. Node! Elmondom a napi tervet: mivel szükséged van alapvető orvosi ismeretekre a gyakorlathoz, ezért az anatómia a barátod lesz, ebből következik, hogy egy kis elméletet adok át az okos fejedbe. Mivel csak a testrészekkel nem érünk semmit, beszélni fogunk a gyógyító chakráról, annak természetéről, és a medikus ninjákról, eztán pedig mindezt bevetjük a gyakorlatban is! Kérdés van e? - a doktor végre úgy tűnik, előveszi szigorúbb énjét a tanításra, legalábbis erre a részére. Amennyiben megejtetted kérdéseidet, vagy nem, válaszol, de a következő pillanatban minden előjel és figyelmeztetések nélkül egy újabb tekercset vesz elő, amin látod a pecsétjeleket, melyből egy füst kíséretével emberi szervek kerülnek elő folyadékkal teli üvegekben. Nem erre számítottál, és arra sem, hogy ilyen hamar látnod kell majd őket, de úgy tűnik, a doktor nem szereti az unalmas órákat.
- Legtöbbjük még élő szerv, valahogy tartósítanom kellett őket. Szóval... a tüdő. A leggyakoribb betegségei az asztma: röviden a légutak elzáródása, ami miatt légszomj alakul ki, köhögés, és velejár egy mellkasi szorító fájdalom, súlyos roham esetén elkékülés, kezelés hiányában halálhoz vezethet, de nagyon könnyen csökkenthető a tünet... de nem megszüntethető teljesen! Biztosan láttál már ilyen asztmás rohamot. A másik leggyakoribb a tüdőgyulladás: a tüdőhólyagocskák közötti tér gyulladásos megbetegedése. Alkoholisták, dohányosok különösen veszélyeztetettek. Magas láz, köhögés, mellkasi szúró fájdalom, légzés szapora, a köpet kezdetben kevés, de később könnyebben ürül és ez megkönnyebbülést is okoz a betegnek - az utóbbi betegségről egy képet mutat neked feketén-fehéren, ahol az egészséges tüdőhöz mérve viszonyítja a gyulladásost. A második képen tisztán látszik, hogy fehér vonalak húzódnak a tüdőn a bordák alatt, ami, nos, úgy néz ki, mintha egy kisebb angolna jutott volna be.
- Gyógyszeres kezeléssel megszüntethető a betegség - folytatja. - Mutatni akarok neked valamit! Hiszen a kísérletek is ugyanolyan izgalmasak - előveszi azt az üveget, melyben a tüdő található. Most már teljes egészében láthatsz egy élő szervet, amennyiben nem ájulsz el a látványától. A doktor egy injekciót vesz elő, mely vízzel van tele, s párat csepegtet a tüdőre, minek hatására az összehúzódik.7
- Egészen kevés víz belélegzése elég, hogy ez megakadályozza az oxigénfelvételt. Ebben az állapotban a felgyülemlett folyadék nem hagy helyet a levegőnek, ezért a vér oxigénszintje gyorsan zuhanni kezd. Kialakul a fulladás - a doktor egy széles mosolyt ereszt meg feléd, látszólag élvezi, ha taníthat, de leginkább a kísérleteket. Ugyan mit is várnál tőle, hiszen ő a génmanipuláció mestere, biztos nem azonnal találta el a csodatévő szer alkotóelemeit.

- Most pedig vegyük át, mi is az a Gyógyító chakra. Azért volt szükséged a gyakorlati ismeretekre, mert enélkül semmiképp nem mehetsz tovább... elmélet nélkül a gyakorlat - főleg az orvosi - olyan, mint a hal víz nélkül. Finomnak finom, de hosszútávon bűzlik. Az orvosi ninják a chakra testen belüli, testen kívüli, és testen felüli mozgását és átalakítását veszik alapul. Chakrával pótolhatják az eszközöket, az elemzésekkel a vizsgálatokat, chakrával méreg és ellenszer hatását is elérhetik, és szabályozzák a test működését. És képesek felgyorsítani a sejtképződést! Ami a legfontosabb, hogy az érzelmek nagyban befolyásolják a chakra hatékonyságát és eredményét. Vagy akaratosan befolyásolod, vagy pedig valamilyen érzelem fogja belőled kiváltani, viszont gondolj arra, hogy nem szabad elvesztened a józan paraszti eszed. Ha őrületből táplálkozol, valami... ocsmányat alkotsz, de talán az is lehet, hogy zseniálisat. Mondani szoktam, hogy a zsenit egy hajszál választja el az őrülttől. A jó érzelmek jó eredményt szülnek. Ha pozitív érzelmek áramolnak belőled, kellemes érzéssel tölti el azt, aki érintkezik vele. De mivel a test nem képes befogadni az idegen chakrát, így nem erőszakolhatod át másba, ugyanis az fájdalmat okoz. Ezért van szükségünk a Gyógyító, másnéven Butteki no chakrára, ami bejuthat a testbe, és így megkezdődhet a gyógyítás - fejezi be magyarázatát, majd rád tekint, van e még kérdésed, vagy valami nem érthető.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Kenshiro Hanae - A puding próbája az evés
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Komimushi Zanami
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kinzoku no Toshi

Témanyitás  Amori Shuu on Hétf. Aug. 28 2017, 02:04

Az ifjú tudós hamar rohant az asztala felé, hogy papírt és tollat vehessen a kezébe. Ágyába visszajutva kényelmes pozíciót vett fel, majd a papírossal az ölében, hallgatta Shikomi minden szavát. A lapnak nem volt elég a fiú fél combjának keménysége, így hamar elhajlott, amikor tolla a szélére jutott.
- A francba már - mondta, majd aktiválta a testén lévő pecséteket, s hamar beépítette a Vaspáncél lemezeivel az ölét, hogy megfelelő támaszt nyújthasson végre a zavartalan koncentráció érdekében. Shuu hamar belemerült a jegyzetelésbe, azonban néhány mondat után ismét félbe kellett szakítania a doktort.
- Elnézését Shikomi doktor, hogy megint közbeavatkozom de...nem bánná, ha felvenném az anyagot? Talán jobb, ha visszahallgatom többször, mintsem jegyzeteket keressek.- amennyiben a doktor belemegy, Shuu a szobában lévő Kimasut aktiválva, leültetné az ágy szélére, fejét pedig az orvos felé fordítaná. A szemében lévő kamera képes felvenni az általa látott képet, így Shuu visszanézheti azt a későbbiekben. Természetesen a jegyzetelést nem hagyja félbe, s immáron tökéletesen koncentrálhat az orvos által mondottakra.
Shikomi részletesen belement az emberi szervek, elsőképp a tüdő részeibe, s annak megbetegedési lehetőségeibe. A Shuu által ismert betegségek immáron megvilágosultak, s érthetőbbé váltak a számára. Ezután a doktor a gyógyító chakra, mint külön speciális faja az emberi chakranak, tulajdonságait kezdte sorolni. Ugyan Shuu számtalan alkalommal volt már kórházban, így látott már orvosi shinobikat munka közben, mégsem tudta, miként is képesek ilyesfajta erők birtokába kerülni. 
- Egyszer eltört a kezem, a kórházba vitt apa, hogy elláthassák. Az orvos azonban valamiféle energiával percek alatt begyógyította az eltört csontot, s pár nappal később már tökéletesen működött. Bár, abban az időszakban egy konzervet nem tudtam kinyitni. Annak örültem, hogy kijutottam wcre, mielőtt telepisáltam volna az ágyam...khm...elnézést
Shuu emlékét azért mondta el, mert bízott abban, hogy Shikomi doktor akár a fiú által látott példán keresztül képes lehet érthetőbben bemutatni akár az orvosi chakra működését. 
A doktor azonban előbb néhány üvegcsét idézett elő egy tekercsből. Az üvegekben furcsa színű folyadékokban úszó... - Azt a kurva... - mondta ki Shuu hangosan, miközben tátott szájjal figyelte az előtte lévő üveg tartalmát. Szívek, tüdők, belek és minden más nyalánkság lebegett a trutymókkal teli üvegekben. Shuu szája elé kapta a kezét, mert egy pillanatra elfogta a hányinger. Shikomi kivette az egyik üveg tartalmát, s a kezében egy emberi tüdőt fogott meg. Shuu szemei kezdtek fennakadni, ahogy az ájulás szele megcsapta őt. Émelyegni kezdett, s a világ egyre inkább forgásba kezdett. Majd egy mélyről jövő érzés fogta el.
Érezte, ahogy arca megfeszül, s mintha ezer szót akarna egyszerre kimondani, a reggelijének maradványait az ölébe hányta. Szemei könnybe lábadtak, majd lihegni kezdett. 
- Oh bazdmeg, ne - ám ekkor újabb löket érte a száján keresztül az ágyat. Megtörölte száját a kezével, majd az orvosra nézett.
- Elnézését kérem, doktor úr. Talán jobb lesz, ha letörlöm magam és kinn folytatjuk az oktatást. A friss levegő most jól jönne
Miután Shuu elkészült, vöröslő fejjel baktatott ki a városból a doktorral az oldalán, majd kisétált az egész városból, ki, a szabad ég alá. Egy sziklán foglalt helyet, s megpróbálta még egyszer a szerv megtekintését. Miután Shikomi elővette a tüdőt, Shuu mély levegőt vett, majd lassan kinyitotta összeszorított szemeit. 
- Hát most se szebb, de legalább már ismerős, nem újdonság. De...megvagyok, a hasam a helyén van, úgyhogy...folytassa doktor
Shikomi ekkor egy tűt vett elő, majd néhány cseppjét a tartalmának a tüdő felületére csepegtette. A tüdő megmozdult, s összehúzódott. Shikomi elmondta, mi is történt pontosan, azonban Shuu figyelmét ismét megzavarta a hirtelen jövő inger, s az újabb róka hirtelen tört elő a szájából. Szégyenlő arccal nézett az orvosra, s próbálta összeszedni magát. Keserűség ült ki arcára, s úgy érezte, egy szerencsétlen csupán, aki úgysem lesz képes meggyógyítania magát. Még jó, hogy Shikomi doktor minden egyes szava rögzítésre kerül, ugyanis jegyzetein már több volt a répa, mint a tinta. 
avatar
Amori Shuu
Játékos

Taijutsu Pontok : 66


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 458

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kinzoku no Toshi

Témanyitás  Terumi Mei on Kedd Szept. 19 2017, 21:17

// Elnézést, net hiánya miatt nem tudtam írni. A késésért +5 ch-t írok fel! //

A doktor kérdésedre legyintett egyet ahelyett, hogy válaszolt volna, jelezve ezzel, hogy nem bánja, ha hangfelvételt készítesz és dokumentálod az anyagot. A Kimasu jelenléte egy csöppet sem zavarta a doktort, hiszen már kellőképpen hozzászokott a videó és hangfelvételekhez, ugyanis maga is rögzítette tanulmányait. Amikor közbeszólsz, és személyes tapasztalataidat meséled el, félbehagyja mondandóját, és rád figyel. A doktor megadta a kölcsönös tiszteletet, és egyébként is érdekelte minden veled kapcsolatos, hiszen így tanult rólad. Ha valaki pszichológiában is jártas, akkor mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy kellően megfigyelhesse a másikat és egy átfogó képet alkothasson róla, a te esetedben pedig még az ő számára is jól jött a tapasztalat. S mi másból könnyebb tanulni, mint a személyes tapasztalatokból?
- Ahhoz, hogy gyógyítani tudj, akarnod kell a gyógyítást. Mint ahogy szenvedéllyel végzed a feltalálói munkád, úgy a gyógyítás is legyen a szenvedélyed. Sokan elég korán rájönnek, hogy számukra nem olyan feladatokat tartogatnak az istenek, hogy másoknak ártsanak, hanem hogy megvédjék őket. Persze senki sem mondta, hogy az orvosi technikákkal cseppet sem árthatnánk másoknak… de erről majd később. Szóval… az orvos shinobiknak oda kell figyelniük, hogy a chakra más szervezetbe való irányításakor befogadják a chakrádat, így nagy chakrakontrollt igényel, hiszen tudnod kell, hogy mikor fogadja el a szervezet a chakrádat. Ezért gyógyul könnyebben egy seb, mert az átalakított chakra az egy helyre összpontosított adagolással a szövetet gyorsabb regenerációra késztetik – fejezi be mondandóját. Azonban amikor előhúzza aranyosnál aranyosabb termékeit, a hányinger nem csak inger marad többé, amin a doktor csak pislog és meglepetten néz rád, majd megvakarja a fejét.
- Ennyire azért nem undorítóak. Valahogy hozzá kell majd szoknod, sosem tudhatod, hogy mikor kell majd valaki belei között turkálnod. Hm… erre majd kitalálunk valami alternatív megoldást, míg nem kerülsz hozzájuk testközeli állapotba, oké? – lehetséges, hogy még most sem kívánod látni őket, testközeli állapotba kerülni meg végképp nem, de Shikomi már láthatólag agyal azon, hogy mit is tudna kitalálni számodra. Mindenesetre követ téged a szabadba, hogy kiszellőzz. Nem sokat segített látszólag, elvégre újabb gyomortartalom került kiürítésre a gyomok örömére.
- Képzeld el a tüdőt egy adag nyers húsnak. Steak-nek. Tudod jól, hogy azt eszed, és úgy már nem is annyira undorító. Nos… - Shikommi megfogja a tüdőt és visszateszi az azt megillető helyére, lehetőleg olyan messzire tőled, hogy egy darabig ne kerüljön elő. A következő pillanatban egy szikét látsz a kezében, amellyel belevág alkarjába a könyökhajlata alatt, s kiserken rajta a vére.
- A feladatod egyszerű: állítsd el a vérzést. Elvégre egyelőre elég ez is. Koncentrálj. Nem fogok harapni, ha nem sikerül, csak fel akarom mérni, mennyire jó a chakrakontrollod és mennyire tudod azt irányítani. Gondolj vissza az előbb elhangzottakra. Ha kész vagy a vér elállításával, megpróbálkozhatunk a seb begyógyításával is, viszont kezdő orvosként nem sikerül teljesen – mondja, majd kinyújtja a kezét, és kötszereket készít elő. Nyilvánvalóan azért, hogyha végeztél a vér elállításával és a seb részleges begyógyításával, azt is tanuld meg, hogyan kell a sebeket bekötözni.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Kenshiro Hanae - A puding próbája az evés
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Komimushi Zanami
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kinzoku no Toshi

Témanyitás  Amori Shuu Yesterday at 23:23

A friss levegő ugyan jót tett az ifjú feltalálónak, a gyomrában való mozgást leállítani nem tudta. A szerv látványa újból kicsavarta a beleit, s erős lökést eredményezett a szájából át a földre. Shuu megtörölte a dolgozó köpenyének ujjába a száját, majd kiegyenesedett. 
- Áh, talán jobb lesz most már. Csak...meglepett. Talán már jobb lesz. Doktor úr, nem hinném, hogy egy ételhez hasonlítani jó ötlet. Legközelebb nem fogok tudni ránézni egy steakre sem.
Shuu ezután nagy nehezen nyelt egyet, s megfogná a kezébe a szervet, mielőtt még Shikomi visszatette volna a helyére. Bár az elsőre igen csak nagy meglepetést és rosszullétet okozó tüdő most sem volt szebb látvány, Shuu jelleméből adódóan kíváncsi természetű, s meg akar érteni mindent, ami körülveszi őt.Érezni akarta egy emberi tüdőt az ujjaival. Meg akarta érteni, mi is az pontosan. Ha valaki csak a könyvekből akar életben maradni, az sohasem fogja érteni, mi is zajlik körülötte. Csakis a saját bőrünkön tapasztalt marad meg bennünk. Ezért kellett megfognia a tüdőt. A doktor említette az orvosi képességek, támadási lehetőségeit is, ám ezt a témát odébb tolta még egy ideig. Egyelőre Shuunak az alapokat kezdett elemezni. A doktor elmondása szerint az orvosok legfőbb ereje az akarata, legalábbis Shuu így értelmezte. Shikomi elmondta, az orvos csak akkor fog tudni segíteni, amennyiben ő akar segíteni. Saját akaratával kell rávennie chakrajat a megsegítésre. Be kell juttatnia a saját chakraját egy másik szervezetbe, és rávenni a sejtekben lévő chakrat, hogy fokozhassák a regenerálódást. A saját chakrankat kell oly mértékben átalakítani, hogy képes legyen bejutni egy idegen szervezetbe és szinte összeolvadva vele, rávegye az idegen chakrat a reagálásra. Nem tűnik nehéz feladatnak. A csel itt valóban az akaratban lehet. Ameddig az orvos nem akar segíteni, addig nem is fog tudni. 
Shikomi megvágta a saját kezét, ezzel rávéve Shuut a cselekvésre. Shuu odaugrott, ám lábai remegtek. Nem a vér látványa aggasztotta, nem is a sérülés. Hanem a tudat, hogy egy olyan személy került veszélybe, mint Shikomi. A doktor oly sok mindent tett a fiúért, nem egyszer mentette meg már az életét, s adott újabb és újabb mankót a fiúnak az újabb, járhatóbb út érdekében. Shikomi talán az egyik legfontosabb ember volt az ifjú feltaláló életében, így nem engedheti, hogy nagyobb baja legyen. Szinte azonnal mozdulna, s koncentrálásba kezdene. Két kezét pecsétté formázná, hogy minél többet tudjon felhasználni. Azonban a nyers chakraját nem lesz képes átvezetni az idősebb férfi testébe. Pontosabban átvezetheti, azonban az rosszabbítaná a helyzetet. 
A fiú továbbra is koncentrál, s próbálja feleleveníti a további emlékeit, melyek Shikomihoz köthetőek. Shuunak nincs nehéz feladata, ugyanis kezére pillantva, azonnal az első balesetének képei suhannak végig elméjén. A keserűség, a csalódottság, mikor a fiú megérintette a hegyoldalban heverő csillagot, s több nem volt már keze. Az összeomló szikla megsemmisítette a vékony karját. Ám Shikomi reményt adott a számára. Ahogyan a másik baleseténél is. Ha a doktor nem lenne, Shuu most nem állna a két lábán. Tolószékben gurulna maximum, s talán soha többé nem lenne képes megközelíteni Otumachikku utcáját a hatalmas lépcső végett. Talán az életét is kiontotta volna, ha nincs Shikomi.
Shuu arcáról könnyek szöktek le, majd hagyva, hogy végigcsurogjon fehéres arcán, vett egy mély levegőt, s megpróbálta koncentrációját tökéletesíteni. A férfi keze fölé emelné a kezét, majd miután tenyerébe elegendő chakrat koncentrálna, lassan ráemelné tenyerét a sebre. Shuu ügyelne az idegen testbe való chakrajuttatás figyelmes és óvatos átmenetére. A gondot nem a művelet okozhatta, elvégre a gépezeteit is hasonló elven működteti. A tétje a mostani műveletnek az volt, hogy ha valamit elszúr, akkor Shikomi fél kézzel fogja mostantól élni az életét. Így Shuu a lehető legpontosabban próbálta a chakrajat a seb köré vezetni, s egyesítve a vérrel, megpróbálta elérni az alvadást. 
- Remélem nem fog fájni. - mondta kissé félve. El kellett zárnia a forrását, így aköré koncentrálná leginkább a chakraját. Shuu precíz ember volt, remélhetőleg ezen tulajdonsága most is megmutatkozik.
avatar
Amori Shuu
Játékos

Taijutsu Pontok : 66


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 458

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kinzoku no Toshi

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.