Kenshiro Karu Vs. Kenshiro Mirubi |Csak hogy Hajrá|

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kenshiro Karu Vs. Kenshiro Mirubi |Csak hogy Hajrá|

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Vas. Júl. 03 2016, 16:46

A Villám Országa északi részén találhatóak a tenger által elárasztott hegységek. A faluból egy kitaposott út vezet erre a helyre. Szabad a belépés bárkinek, de ne számítson senki kövezett utakra. Tulajdonképpen semmilyen szilárd útra ne számítson.
Elvétve található néhány nagyobb sík és koptatott terep, ahol megvethetik lábukat az utazók. A vakmerőbb shinobik erre felé szoktak edzeni a nehéz és kietlen vidék miatt. Itt lehet, törni-zúzni.


Kezdő Helyszín:
Hegyekkel és sziklapárkányokkal körbevett terület. Egy nagyobb kősziget emelkedik ki a hegyekkel tagolt területen, amit víz vesz körül. A kőszirten csak a sík terület látható, az azt körülvevő víz alatt pedig sziklák vannak, amik között rejtőzködni is lehet, amíg a Shinobi bírja levegővel. A hegyekben sok mélyedés és kiugró, párkány található, valamint néhol kisebb barlangok is felfedezhetőek. Északon, Északkeleten és Északnyugaton a hegyek mögött egy erdő terül el, míg Délen, Délnyugaton és Délkeleten egy nyílt vízfelület, egy Óceán, aminek vize befolyik a hegyek közé és határosa ez erdővel.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu Vs. Kenshiro Mirubi |Csak hogy Hajrá|

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Szer. Júl. 13 2016, 20:20

// Mirubi Délen áll háttal az Óceánnak ami a hegyeken túl van, Karu Északon áll háttal az erdőnek ami szintén a hegyeken túl van. A hegyek meredekek és szinte csak kőből állnak, föld, növényzet és hasonlók nem látszanak. A lapos "kőaréna" amin állnak és amit víz vesz körül nagyjából 100 méter átmérőjű. Így olyan 90 méterre állhatnak egymástól az ellenfelek, hogyha azt nézzük, hogy nem a legszélén áll mindkettő ^^ Ahogy megbeszéltük, amit nem tudhat a másik karakter azt a mesélőnek Pm-ben fogjuk elküldeni. Már ha lesz ilyen //

Ruházat és Tárolók
- Amegami Köpeny
- Fekete Kezeslábas (amilyen Kakashinak és a Konohaiak 90%-ának van)
- Ninja Szandál 
- Jobb és Bal lábán Kunai Tartók 
- Kis Övtáska

Felszerelés: 
- Jobb és Bal Oldali Kunai tartókban 5-5 Kunai
- Övtáskában 2 Füstbomba, 10 Robbanójegyzet, 5 Shuriken, 5 Senbon 
- Bal és Jobb karjára 2x10 méter drót van feltekerve

   Lényegtelenek a körülmények és hogy miért alakult így minden... Megtörtént és kész, nem kell túlgondolni. Szemtől szembe kerültek egymással és mindketten tudják, hogy harcolni fognak. Halál vagy kegyelem? A két Shinobi mindkettőt jól ismeri, mindketten saját Démonaikkal küzdenek, akár szó szerinti és átvitt értelemben is. Erejük hatalmas, stílusuk és mentalitásuk teljesen más, mégis... Hasonlítanak. Most pedig eldől, hogy melyikőjük méltóbb az életre!
    Nem habozik, ott áll Karu előtt és tudja, hogy testvére iszonyatosan erős technikákra képes, testén belül pedig egy lény rejtőzik, akit együtt fogtak el és zártak el a világtól, fosztották meg szabadságától. Azóta rengeteg dolog történt, Mirubi egészen másképpen lát mindent. Az információ, amit szerzett, nem engedi meg a számára, hogy elnézze egy ilyen lény raboskodását. Egy magasabb szintű, fejlettebb gondolkodású és felfogóképességű, már-már Isteni Chakralény, nem raboskodhat egy gyarló Emberi testben... Mriubi fel fogja szabadítani a Nibit és ha ez azzal jár, hogy végeznie kell Karuval, akkor meg fogja tenni!
 
Azonnal megformálja a Kage Bunshin különleges kézjelét, mire egy tökéletes másolata jelenik meg előtte és teljesen egy időben cselekszenek!

Kage Bunshin -->   A Kage Bunshin elmutogatja a Tigris, Sárkány, Kos kézpecsétet, majd előre helyezi mindkét tenyerét és létrehozza a Kasseitate // Feltámadás Pajzsa technikát maga előtt és Mirubi előtt, ezzel nyújtva védelmet a számukra egy esetleges elemi támadástól.

Mirubi -->    Ezzel egy időben Mirubi Katon chakrát halmozva fel a Tigris kézpecséttel, a létrehozandó fal mellé - kicsivel elé - célozva hozza létre a Katon: Haijingakure no Jutsut // Tűz Elem: Hamuban Rejtőző Technikát, amit a száján keresztül fúj ki robbanás szerűen, akárcsak egy Katon technikát, ezzel pedig egy hatalmas, valószínűleg az egész területet lefedő, perzselő hamufelhőt hoz létre, hogy Karu látási viszonyait csökkentse. A fal pedig, amit a klón létrehoz, megvédi őket egy frontális Katon támadástól is... Persze a Kasseitate nem nyújt teljes védelmet, így ha a lángok a pajzs két oldalán átütnének, Mirubi majd reagál rá. _____________
Katon: Haijingakure no Jutsu --> https://www.youtube.com/watch?v=CPNw1KnIyiA


Pajzs
Spoiler:

Név:
Kasseitate // Feltámadás Pajzsa


TÍPUS: Védekező

KÉZJELEK: Nem Igényel kézjeleket, csak a tenyérnek arra felé kell mutatnia, amelyik irányba létre akarod hozni a jutsut. Itt csak a chakrakontrollra van bízva a technika létrehozása és a chakra irányítása.

LEÍRÁS:
Lényegében a Kasseiken //  Feltámadás Kardja védelemre használható változata. Itt a Sötét Chakrát egy adott pontba sűrítjük és tetszés szerinti alakban létrehozunk egy chakrából álló védőfalat. Ugyanolyan  materializálódott chakratömeget hoz létre a használó mint a Kasseikennél. Tehát ott egy fájdalmas, pusztító chakralöketet küld az ellenfél felé. Itt ugyanezt a chakrát egy pontba sűríti és ott tartja, majd megszilárdítja a tiszta chakrát mint egy védőpajzsot. Maga a pajzs, szintén a pusztító Sötét Chakrából áll, így aki hozzáér az enyhe fájdalmat érez. A védelem a fizikai és az elemi támadások ellen tökéletesen véd mindaddig, amíg a használónak van elegendő chakrája a fenntartásához és a pajzs regenerálásához. A Chakrapajzsot csak SZÍNTISZTA chakra képes átütni, így a Taijutsu és a Kenjutsu technikák hatástalanok a pajzs ellen, kivéve ha a Használó Fegyverrel támad, amit átitatott chakrával. Akkor a chakrapenge megtöri a koncentrált chakárt, így megszüntetve a Jutsut. Az Elemi támadások közül, a Raiton és a Fuuton a legalkalmasabb a pajzs átütésére, ugyanis ott ötvözve van a chakra és Plazma, valamint a Chakrával ötvözött Szél, ami egy erőteljesebb elemi támadásként áttörheti magát a chakrát, így egy erősségű Villám vagy Szél technika is elegendő a Jutsu áttörésére.


ERŐSSÉG:
Véd az elemi és fizikai támadások ellen. Mivel chakrából van a fal, így lehetetlen fegyverrel átütni rajta. Lényegében minden fizikális anyagnak ellenáll. Csak színtiszta chakra törheti át a pajzsot.

GYENGESÉG:
Nem véd a nagyon erős Hien Technikák ellen. Egy Chakrával átitatott kard könnyedén átüti a pajzsot, mivel a chakrapenge átvágja a chakrapajzsot. A pajzs csak addig aktív, amíg a használó folyamatosan koncentrálja a chakráját, ha ez egy pillanatra is megszűnik, akkor a pajzs szétoszlik.

Besorolás: A
Chakraszint: 600

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu Vs. Kenshiro Mirubi |Csak hogy Hajrá|

Témanyitás  Kenshiro Karu on Kedd Júl. 19 2016, 01:36

Ruházat és tárolók (nem szoktam mert mindenhova ugyan annyi cuccal megyek Very Happy ):

Karu szokásos vöröses kopott Kenshiro ballonkabátja, alatta chuunin mellény. 
Jobb lábán kunai tartó (meg a balon is de azt takarj a kabátja legtöbbször úgy helyezkedik) 5-5 kunaid = 10
Övtáska (benne 10db shuriken + 10db robbanójegyzet + különleges pecsételő szövet)


Egymással szemben... eljött ez a pillanat is, pedig nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar bekövetkezik de Mirubi szándékai egyértelműek voltak. Pontosan jól tudtam, hogy miért jött és mit kell tőlem elvennie, hogy ezt megkapja. Bizony itt most az életemről van szó és balgaság lenne lenézni a fiút. Az utóbbi időben megerősödött és amint azt már láttam tőle ő is elsajátította és elég jól használja ugyan azt az undorító sötét chakrát amit Itanashi is. Feltehetőleg az ő repertoárja is tartogathat olyan meglepetéseket mint amiket a jashinista barátom is be szokott mutatni ezért nagyon is résen kell lennem. Mindezek mellett amikor a Nibi ellen is harcoltunk Mirubi inkább választotta a megfigyelő szerepet és csak akkor csatlakozott be a harcba igazán amikor már a nehezén túl voltunk. Nem szeret a frontvonalban állni inkább egy klónt küldött be, nyilván most is használni fogja. Ismeri a jutsuim egy részét így lehet, hogy inkább olyan technikákhoz kéne folyamodnom amiket ismer tőlem. Kezdésnek azonnal létre is hoz egy klónt ami várható volt tőle, de mivel egyszerre cselekszenek a klónnal ezért csak egy pillanatra látom, hogy a klón valami furcsa aurát hoz létre körülöttük de az egész szinte bűzlik a sötét chakrától. Ez a fiú a velejéig romlott és talán még a világnak is szívességet teszek ha eltörlöm az élők sorából, de vajon sikerülhet? 
Aztán egy robbanás szerű füstkitörés és a fiú hamuval borítja be az egész tájat. Ügyes! Azonnal a ninják egyik legalapvetőbb és egyben leghalálosabb trükkjét a megtévesztés fegyverét alkalmazza. Azonban én is tanultam pár trükköt azóta, hogy utoljára találkoztunk. Hátra ugrok, hogy a füst ne sebezzen meg, én is ismerek hasonló technikát és tudom, hogy ilyenkor jobb távol maradni tőle amennyire lehet, legalábbis arra számítok, hogy ez egyfajta támadás is lehet. Az biztos, hogy a saját hasznára akarja fordítani a környezetet, azonban ehhez még nekem is lesz egy két szavam. 
Kézjeleket formálok és létrehozom a Kekkai Tengai Houjin kupola formájú érzékelő mezejét amely hihetetlen gyorsasággal száguld végig a tájon és azonnal felfedi nekem, amennyiben Mirubi elmozdult-e a klón mellől vagy még mindig ott áll-e. 
Érzed? Egy dologban biztos vagyok, rajtam keresztül, hozzád akar eljutni...


Amennyiben Mirubi elmozdult a klón mellől abban az esetben kivárok és azonnal elmozdulok előle ha megpróbál megtámadni a Hagane Mamorit alkalmazva ami mondhatni manapság már a kedvenc védelmi technikámnak számít, pedig lehetne miből válogatni, de mégis annyira élvezem az akrobatikus mozdulatokat és a harc pezsgését amikor használom, hogy nem tudok tőle szabadulni. Mindezek mellet természetesen ha valami hirtelen támadás érne azonnal a shusin no jutsu segítségével mozdulnék ki. Nem akarom pocsékolni a chakrát rögtön az elején. Úgy érzem, hogy később még szükségünk lesz rá. 


Ha Mirubi továbbra is a pajzs közelében marad akkor nagyjából 90 fokkal jobbra mozdulok el a shusin no jutsu segítségével, hogy ha érzékeli is a mozgásomat kevesebb ideje legyen reagálni. Közben víz chakrát koncnetrálok a lábamba és két akár gyilkos hullámot hozok létre azzal, hogy dobbantok a lábammal és a Mizu Kamikiri segítségével útnak indított hullámok segítségével próbálom megtámadni, vagy inkább kiugrasztani a fedezékéből. Azonban ezzel még nem fejeztem be a támadást. Mivel a hullámoknak kell egy kis idő, hogy megérkezzenek ellenfelemig ezért ismét csak a shusin no jutsu segítségével mozdulok el immár 180 fokkal jobbra a kiindulási helyemtől tehát mögé és küldök még egy hullámot az imént használt Mizu Kamikiri technika segítségével, hátha sikerül megsebeznem őt akár a klónját. Köszönhetően az érzékelő mezőnek pontosan tudom, hogy hova kell céloznom, vajon ennyi elég lesz, hogy közvetlen harcot vállaljon? Kétlem, de ha már kóstolgatjuk egymást akkor nem fogom el aprózni...

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu Vs. Kenshiro Mirubi |Csak hogy Hajrá|

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Jan. 12 2017, 21:38

Amint a harcot mesélő Staff tud majd mesélni a topic visszaemelhető lesz, addig a harcot lezárom.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kenshiro Karu Vs. Kenshiro Mirubi |Csak hogy Hajrá|

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.