Macskák Kódexe

Go down

Macskák Kódexe

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Júl. 11 2016, 12:52

Mint minden más Ninjuu Fajnál, így a Macskáknál is megtalálhatók csoportosulások. Három élőhelyük van és mindhárom élőhely más-más Klánnak, Falkának, Csoportnak ad otthont. A Hold Országában élnek a Holdkő Szigeteken az Emberek Barátai a Bannekok, valamint a Nekomaták a "Szellemmacskák". A Tűz Országában pedig a Ninnekok az emberszerű és emberi életmódot folytató Ninjuu Macskák.

Erősségük: Jó lopakodók és képesek elrejteni a chakrájukat; Érzékszerveik kiélezettek és jó nyomkövetők; Gyorsak és Mozgékonyak

Gyengeségük: Független természetűek; Megvesztegethetőek; Utálják a vizet és a kutyákat

KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Az Elemi technikákon kívül a Ninjuu Macskák képesek használni a Nekotsume // Macskakarom nevezetű technikát, amely lényegében egy karomcsapás, amit chakrával vegyítve, egy, vagy maximum három chakrapengét képesek az ellenfél irányába küldeni.

Hierarchia Rendszer: A Macskák Faja nem egy általános Ninjuu Rangrendszerben él, nem a legidősebb és a legtapasztaltabb a vezető. Falkarendszerre épül. Egy adott Klánt, mindig a legerősebb tag vezeti, így a vezető kiléte és ereje bármikor megkérdőjelezhető egy falkatag számára, így kihívhatja harcra a felette állót. Ha legyőzi, akkor Ő lesz a Klán vezetője egészen addig, amíg fölé nem kerekedik valaki. Így biztosítva van, hogy az elöregedett és legyengült falkavezetőt egy erősebb kövesse, ezáltal pedig biztosítva van a Klán jövője.
Getsuhouseki no Shima-taachi // Holdkő SzigetekA Hold Országa trópusi körülményei és látványosságai, turistacsalogató helyi különlegességei és szokásai azok, amik híressé és gazdaggá tették ezt a területet. Azonban arról kevesen tudnak, vagyis inkább csak nem terjedt el a világban, hogy az Ország a Ninjuu Macskák őshonos területeinek számít... Az Ország Északi területeinél megtalálható, kis szigetpár ad otthon számukra, melyet csak úgy emlegetnek, hogy a Holdkő Szigetek. A két Sziget egy-egy Ninjuu Klán területének számít és bár ugyanabból a fajból való egyedek alkotják a két Klán tagjait, különbségek a kinézetükben és a viselkedésükben is jelentősen fellelhetőek és az ellentét kiélezett közöttük. A két sziget nagyon közel alakult ki egymástól és egy természetes homokzátony, vagy ha úgy tetszik, homokhíd köti össze a két világot, a Hold Országából pedig hajóval lehet eljutni a két szigetre, amik mindössze fél órás távolságra vannak.


Seigyoku no Sato a Zafírfalu
A Falu Története
A Zafírfalu, a Hold Országána legrégebbi faluja, ami még a Klánok és a Területi Háborúk idejéről maradt vissza. A trópusi körülmények ellenére, ez a környék tele van kipusztult, elkorhadt, öreg fákkal, és hatalmasra nőtt füves területekkel. Nappal igencsak lehangoló látványt nyújt ez a táj, de éjszaka minden megváltozik... A Hold megvilágítja ezt a lepusztult környéket, zafírkék fényével. A korhadt fák, a lepusztult erdők és a füves mezők csodaszépnek tűnnek, valóban természetfeletti a látvány. A helyiek a különös szellemeknek és a terület titokzatosságának, mások pedig a természeti energiák művének tekintik ezt a furcsa atmoszférát, aminek hangulat körbelengi az egész területet. A Falut könnyű megtalálni, csupán a magas fűvel, és az ijesztő fákkal kell szembenézni. Az évek során kereskedelmi útvonal is épült ki Getsugakure és Szeigjoku no Sato között.
Évszázadokkal ezelőtt a környék, tele volt zöldellő virágzó fákkal, de minden megváltozott, miután egyre többen látogatták a Hold Országát. Seigyoku különösen kedvelt hely volt a sok állat és a csodás környék végett, de éppen ez a túlzott érdeklődés miatt jutott a csőd szélére ez a kis falu. A befolyásos emberek, meglátták a faluban rejlő lehetőségeket. A lakóinak, csodás életkörülményeket kínáltak a befektetéseikért cserébe. Ez így is volt... Egy darabig. Az újítások, és az építkezések tönkretették ezt a csodás helyet, aminek következtében elvesztette régi fényét és nem érdekelt már senkit, a benépesedés és építkezések, valamint az erdő "beszennyezésével" idővel az éjszakai, gyönyörű fényjátékok és fényjelenségek is elmúltak...
A falu lakói, újból elkezdtek halászni, gyűjtögetni és szépen az idő múlásával sikerült talpra állítani a falut. Lebontották a használatlan épületeket és a törmelékeket eladták, vagy Ő maguk újrahasznosították. Azonban nagy veszteségeket szenvedtek el, ugyanis azóta sem teremnek oly csodás növények mint régen, kivéve egy fa. Egy hatalmas zöldellő fa ami túlélte a megpróbáltatásokat. A falu lakói nagy becsben tartják ezt a zöld óriást, és védik mindentől. A Nagy Fa nevet kapta. Ezt táplálja bennük a reményt, hogy egyszer majd újból virágozni fog ez a környék. A kemény életfeltételeknek ellenére, ez a hely egy bizonyos állatfajnak kitűnő életfeltételekkel szolgál. Tele van rágcsálókkal, és kisebb madarakkal amiket a Macskák örömmel fogyasztanak
Banneko-k az Őrző Macskák
Már a Ninja Klánok és a Területi Harcok előtt is léteztek a Macskák Fajának Ninjuu leszármazottai, de az idő múlásával ezek az állatok teljesen eltűntek. A Háború és a harcok, valamint a Nemzetek benépesítése miatt a faj tulajdonsága által, egy eldugottabb és békésebb helyet találtak maguknak, amit Ők maguk elneveztek Seigyoku no Satonak, vagyis a Zafír Falunak. Később jelent csak meg az Ember ezen a vidéken is, így az állatoknak alkalmazkodniuk kellett és végül az emberekkel együtt élve, kihasználva szelíd természetüket és élelemszerző készségüket, folytatták tovább zavartalan életüket. Később megalakult Getsugakure no Sato és a Hold Országa. Továbbra is évszázadokon keresztül, békében és teljes összhangban élt együtt ember és Macska. Ez a béke jelenleg is tart, főleg, hogy ők védelmezik a falut és a Nagy Fát. Az ember okozta pusztítást nem nézték rossz szemmel, ugyanis erdős és beépített környéken is tökéletesen elélnek, egészen addig, amíg az emberek kiszolgálják őket étellel. Az itt élő családoknak, minimum egy macskájuk van, de a macskák népéből csupán 9 egyednek adatott meg, hogy értsenek az emberek nyelvén, és chakrájukat irányítani tudják. Ez a 9 egyed ugyan olyan életmódot folytat mint a többi macska, tehát: esznek, alszanak ürítenek és megint alszanak. Néhanapján még vadászni is szoktak, de az csak amolyan unalom űzés. Szeretnek ölni és játszadozni a prédájukkal, éppen ezért nem éppen jó társak egy komolyabb ninja számára a harcokban, természetesen az erősebb, komolyabb és emberibb tagoknál ez a hátrány nem áll fent.
A Bannekok tehát azok a Ninjuuk, akik a Zafírfaluban az emberekkel együtt élnek, szeretik az embereket és vigyáznak rájuk, ahogyan magára az egész falura is. A Nekomaták ezt nem nézik jó szemmel, ők az ellenséget látják ezekben az emberekben, így joggal nézik le és becézik ezt a Klánt Házicicáknak.

Érdekesség: A Banneko-k Vezetéknévvel is rendelkeznek, amelyre nagyon büszkék és nagy becsben is tartanak. Általában az emberek adják ezt a nevet a már meglévő mellé, mégpedig az a család, akivel a Banneko a legjobb kapcsolatot ápolja. Ez is az ember és macska közti köteléket erősíti, de persze a közönséges macskák nem kapják meg ezt a megtiszteltetést.TagokSeigyoku Me


A Bannekok falkavezére és a legnagyobb tiszteletnek örvendő Ninjuu macska az emberek körében. Nem csak a falu nevét, de a falu legbefolyásosabb és legnagyobb tiszteletnek örvendő családjának a nevét viseli, ezen kívül kinézete is tökéletesen méltó a névre. Hatalmas, zafírkék bundájú és kék szemű hím, aki ideje nagy részében alszik, így nehezen lehet megidézni is. Általában az emberek viszik neki az ételt, miközben babusgatják és játszanak vele. Általában a Nagy Fa körül tartózkodik a Falu közepén, közel a faluvezető épületéhez. Mérete miatt ugyan veszélyes lehet az emberekre nézve, de rendkívül óvatos és sokat fekszik.

NEM: Hím
MÉRET: Nagy (Elefánt Méretű)
ELEM: Fuuton
SZINT: S
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Nekotsume // Macskakarom
TECHNIKÁK:
- Fuuton: Daikamaitachi no Jutsu // Szél Elem: Metsző Ciklon Technika (Farkával Kivitelezi)
- Fuuton: Atsugai // Szél Elem: Nyomás Sérülés
- Fuuton: Renkudan // Szél Elem. Fúró Léglövedék
- Fuuton: Shinkugyoku // Szél elem: Vákuum Labda


Hashira

Hashira egy olyan Banneko, aki nem részesült abban a kegyben és megtiszteltetésben, hogy egy család gondoskodjon róla és nevét adja hozzá. Ennek oka, hogy Hashira már létezésétől fogva uralkodási szándékkal áll az emberekhez, felsőbbrendűnek tartja magát és a fajt az emberektől, viszont hatalmi törekvéseit és nézeteit a faj többi tagja nem ossza, így sosem volt képes arra, hogy uralkodóvá váljon. Egyetlen lehetősége, ha legyőzi Me-t, amit már számtalanszor meg is próbált, de eddig nem járt sikerrel. Szégyenérzete, indulatai és a falusiak ellenszenve miatt, egy barlangban tartózkodik általában, nem mesze a falutól. Azonban továbbra is az Őrzőkhöz tartozik, mivel nem táplálékként tekint az emberekre, csupán, mint szolgákra. Ha pedig meghalnának, akkor nem lenne kin uralkodni.

NEM: Hím
MÉRET: Nagy (Elefánt Méretű)
ELEM: Fuuton
SZINT: A
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Nekotsume // Macskakarom
TECHNIKÁK:
- Tsuuga // Metszőfog
- Fuuton: Shinkugyoku // Szél elem: Vákuum Labda
- Fuuton: Kazekiri // Szél elem: Hasító Szél
- Fuuton: Mugen Sajin Daitoppa // Szél elem: Elenyésző Nagy Por Áttörés


Intai Waizu

Waizu a legöregebb Banneko és egyben a legbölcsebb is. Amikor a benépesedés és iparosodás elkezdődött, Waizu elhagyta a falut és a Hold Országát, a hajóútja alatt pedig megismerkedett egy szerzetessel, aki az örök barátja lett. Évekig társakként járták a világot, Waizu pedig rengeteget tanult a szerzetestől, ám hamarosan az embert elérte a végzet és a vándor macska pedig visszatért otthonába. Azt mondják, hogy visszatérte után hamarosan képessé vált kommunikálni a természettel és elsajátítani a Senjutsut, viszont öregsége miatt az utóbbi években csak egy meleg kandalló mellett ücsörög.

NEM: Hím
MÉRET: Normális (Macska Méretű)
ELEM: Fuuton
SZINT: A
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Nekotsume // Macskakarom
TECHNIKÁK:
- Kazegaeshi // Szél Visszatérés
- Fuuton: Reppusho // Szél elem: Erős Szélvihar Tenyér
- Juuha Shou // Rémszél Csapás
- Juuha Reppushou // Erőszakos Rémszél Csapás


Hakabashi Bifuu

A Bannekok egy harcosa, aki Me jobb keze és legjobb barátja. Kegyetlen harcos, leginkább a jelleme egy katonatisztéhez hasonlít.

NEM: Hím
MÉRET: Normális (Macska méret)
ELEM: Fuuton
SZINT: B
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Nekotsume // Macskakarom
TECHNIKÁK:
- Fuuton: Kami Oroshi // Szent Lökéshullám
- Renkuyosen // Fúró Léglegyező Tánc
- Kajou Kazemari // Forgó Széllabda
- Kaze no Yaiba // A Szél Kardaj


Anseiji Ukiyo

Az Őrzők és Me futájra és hírszerzője, aki furcsamód szereti a vizet, így ezt előnyt jelent a számára a beolvadásban és a lopakodásban.

NEM: Nőstény
MÉRET: Normális (Macska Méretű)
ELEM: Fuuton
SZINT: C
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Nekotsume // Macskakarom
TECHNIKÁK:
- Fuuton: Daitoppa // Szél Elem: Áttörés
- Tsuuga // Metszőfog
- Bunshin no Jutsu // Klón Technika
- Shunshin no Jutsu // Fürge Test Technika


A Kyo-k: Hito, Shi, Rezu

A Bannekok, vagyis az Őrzők harci csapata, akiket egyszerre, vagy külön-külön is meg lehet idézni. (B Szintű idézésnek számít a csoportos idézés) Nem a legerősebb tagjai a Bannekoknak, de a csapatmunkájuk legyőzhetetlen. Egymásra épülő elemekkel és technikákkal bírnak, valamint nagyon összeszokott hármast alkotnak. Ennek ellenére legtöbbször a nőiség végett, egymással versengenek, ami nem szokott a csapatmunka rovására menni.

NEM: Nőstények
MÉRET: Normális (Macska Méretűek)
ELEM: Hito --> Fuuton; Shi --> Katon; Rezu --> Doton
SZINT: Hito --> B; Shi --> C; Rezu --> C
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Nekotsume // Macskakarom
TECHNIKÁK:
- Fuuton: Daitoppa // Szél Elem: Áttörés
- Fuuton: Kami Oroshi // Szent Lökéshullám
- Katon: Endan // Tűz Elem: Tűzlabda
- Katon: Daiendan // Tűz Elem: Nagy Tűzlabda
- Doton: Retsudotenshou // Föld Elem: Hasított Tenyérkanyar
- Doton: Dojouheki // Föld Elem: Földrés


A hozzászólást Jiraiya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 16 2016, 21:22-kor.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Macskák Kódexe

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Okt. 16 2016, 21:21

Nekomata no Hayashi

Az Erdő
Nekomata no Hayasi, vagyis a Nekomaták Erdeje, amely a Holdkő Szigetekhez és a Hold Országához tartozik, mégis, csak nagyon kevesen merik betenni ide a lábukat. Ezt a vidéket messze elkerülték a háborúk, viszályok és a bárminemű emberi civilizáció okozta változások. Ennek oka a rendkívüli veszélyforrások, amik a szigeten élnek: A Nekomaták.
Maga a sziget egy hatalmas erdőből áll, mégpedig sűrű és különleges erdőből, ahol rengeteg ismeretlen, ismert és különös növény honos. A felszín alatt furcsa gázok is megtalálhatóak, amik egyes helyeken felszabadulva, kölcsönhatásba lépnek a levegővel és a környezettel, a növényzet pedig alkalmazkodva, hozzászokva, ebből kifejlődve, képesek ezeket a gázokat a fotoszintézis és a gázcseréjük során felhasználni, így az itteni növényvilág rendkívül szép és egyedi. A nappali időkben is jól látszik, hogy nem hétköznapi az erdő, elvégre egy trópusi erdőnek látszik, sok csodás hellyel, azonban az éjszakában rejlik a legnagyobb csoda: A növényvilág életre kel és terméseik, valamint leveleik olykor világítanak, foszforeszkálnak és fénylenek a sötétben, ontva magukból az energiát, ugyanakkor a kevésbé élettel teli területeken a sötétség és a sötétebb, mélyebb árnyalatú fények dominálnak, amik rendkívül ijesztővé teszik éjszaka az erdőt.
A területeken nem élnek emberek, csupán kisebb állatok, akik a Nekomaták táplálékául szolgálnak. A kisebb itt relatív fogalom, ugyanis a békáktól az egerekig, patkányokig, madarakig mindenféle kisebb méretű állat megtalálható itt, de ők leginkább kutya méretűre nőnek.


Nekomaták a "Szellemmacskák"

"Az erdő legmélyén él egy lény, melyet Nekomatának neveznek. Azt beszélik, hogy emberi húson él, méreteiben pedig vetekszik az Oroszlánnal. Gyűlöli az embereket, olyannyira, hogy a harcmezőn, az elhullottak vérét issza és döghúsukon élősködik. Megszelídíteni és beidomítani, csak egy Démon képes, aki létét az emberek megrontásának szentelte. A Démon erővel ruházza fel a Nekomatát, aki Bakeneková (Macskaszellem) válva embereket és háztartásokat megszállva hoz rontást a gazdáira..." ~ Yoshida Kenkou: Tsurezuregusa --> A Nekomatákról

A történet nagyjából megállja a helyét a Holdkő Szigeteken is. Az itt élő Nekomaták csakúgy, ahogyan a mitológiában is, kétfarkú macskák, akik ugyan megtartották a fajra jellemző tulajdonságaikat, de valamicskét tovább mutálódtak. Évekkel ezelőtt, amikor a Ninjuuk még egységben éltek, a Nekomaták voltak azok a lények, akik a legközelebb álltak a természethez és ezáltal a Senjutsuhoz, valamint a chakrahasználathoz. Az emberek megjelenésével és szaporodásával, viszont az életük megváltozott. Rikudou Sennin után a Klánháború idején járunk, ahol a világban dúl a háború. A Ninjuu Macskák is értesültek erről és figyelemmel kísérik az általuk alacsonyabb intelligenciájúnak tartott emberek harcát, valamint a Bijuuk elfogását. Ezek után az Ember a Hold Országában is szaporodásba kezdett és megkörnyékezte a Holdkő Szigeteket. Az Ott élő fajtársaik befogadták őket és a Chakra Őse iránti tiszteletből társultak az emberekkel, a Nekomaták azonban mélységesen elítélték őket.
Számukra az Emberi lény a természetre és a Földbolygóra csak a pusztulást hozza, így irtózatos nagy gyűlöletet éreznek irántunk. Végig kellett nézniük, ahogyan századokon keresztül mészárolták egymást nem kímélve a természetet és az állatokat sem. Így ők nem engedték be a területeikre az Embert és a mai napig így járnak el. Ha egy ember, vagy egy nagyobb embercsoport téved a szigetükre, akkor könyörtelen erővel végeznek velük. Getsugakurei Ninják is utaztak már a szigetre, hogy mintákat szerezzenek az itteni környezetből, de csak nagy áldozatok árán sikerült ezt megtenniük.
A Nekomaták jelleme miatt, nagyon kevés személynek sikerül velük Szerződést kötni, mivel egyáltalán nem szeretik az embereket és nem hajlandóak nekik segíteni, viszont, mint minden Ninjuut, őket is meg lehet idézni. A történelem során csak azok részesülhettek abban a kegyben, hogy segítségül hívhassák ezeket az állatokat, akik megfelelő alázatot mutatnak irányukba, megfelelő emberi áldozattal járulnak eléjük és csak akkor idézik meg őket, hogyha embereket gyilkolhatnak. Más esetben a szigetre látogató torkának ugranak, vagy a megidézőjüket támadják meg. Vérszomjuk az emberi hús iránt csillapíthatatlan...

Érdekesség: A legtöbb Nekomata kettő alakkal rendelkezik: Egy fiatal, kicsi és kedves kiscica alakkal,  - amit a látszat kedvéért tartanak fent és azért, hogy a vadakat könnyebben becserkészhessék - valamint az igazi, vad és Démoni alakjukkal, amit igyekeznek elfedni. A kicsi alakjukban mindig kiscica, tehát fiatal, néhány hónapos cicának tűnnek!


Különleges Képesség: Egyes tagok gyűlölete és megvetése akkora méreteket öltött, hogy már a gonoszság vezérli minden tettüket és állatias vérszomjuk a chakrájukat is megváltoztatta, így ezen egyedek rendelkeznek a Sötét Chakrával.

Megjegyzés:

- A Nekomaták természetüktől fogva gyűlölik az embereket, ám egyes egyedek nem a haragot érzik irántuk, csupán tudják, hogy az emberiség rossz, így a föld nélkülük jobb hely lenne. Így azon egyedek akik gyűlölik az embereket, vagy szívükben fájdalom honol, rendelkezhetnek a Sötét Chakrával. Ezen egyedek idézése Moderátori Engedélyhez, vagy Engedélyhez kötött.

- Mivel a Nekomaták mind megvetik az embereket, így a velük történő szerződéskötés rendkívül nehéz, hiszen az embernek bizonyítania kell a számukra. Ezért nem hátrány, ha valaki Sötét Charka használó, vagy pedig bizonyítja a hűségét és elkötelezettségét a Nekomaták iránt, valamint osztozniuk kell a nézeteikben, esetleg alkut kell kötniük vleük!
Tagok


Kiramata

A Nekomaták vezetője, aki nem sokban különbözik egy normál macskától, bár ábrázata elég zord. Karakteres arca, hiányos füle és fehér, sebzett szemei, valamint szürke bundája az, ami félelmetessé teszi. Ő volt az az egyed, aki legelőször szembesült az Ember problémával és bár igyekezett megoldást találni rá, jobb útra téríteni az embereket, ez nem ment neki. Sőt, az emberek ellenségesen reagáltak mindegyik próbálkozására, így idővel be kellett látnia, hogy a Rikudou Sennin által hátrahagyott Emberiség egy utat jár a pusztulás irányába, ezen az úton pedig csak kopár pusztaságot hagynak maguk után, elpusztítva az összes élőlényt magukkal együtt. Így Kiramata utasítására senki nem teheti be a lábát a Nekomaták Szigetére. Célja és Álma, hogy egyesítsék a Ninjuukat és a Bijuuk vezetésével, erővel vegyék át az uralmat az emberiség felett és a Bijuuk tanításaival - vagyis Rikudou Sennin akaratával - megváltoztassák a világot. Mivel szándékai tiszták és nem gyűlöli az emberiséget, így a chakrája sem mocskolódott be.

NEM: Hím
MÉRET: Normális (Macska Méretű)
ELEM: Katon
SZINT: S
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Ha egy ember szemébe néz, képes meglátni annak körvonalazott jövőjét (Hasonlóan a Többi Ninjuu Bölcshöz, ám itt a "jóslat" célzott de koránt sem teljes)
TECHNIKÁK:
- Katon: Onidiro // Tűz Elem: Démon Lámpás
- Katon: Gouka Messhitsu // Tűz Elem: Hatalmas Tűzpusztítás
- Katon: Gouka Mekkyaku // Tűz Elem: Pusztító Pokol
- Katon: Haijingakure no Jutsu // Tűz Elem: Hamuban Rejtőző Technika

Noukonmata

Egy lila színű, kicsiként aranyos, fekete minták futnak rajta, szemei pedig kékek. A valódi alakja viszont, egy hatalmas bestia, aki méretei, iszonyatos ereje és borotvaéles karmai/fogai miatt veszélyes. Nagyon strapabíró, szinte mindig feláll és nehéz őt megsebezni. Vérszomjas egy bestia, talán a Nekomaták között a legvadabb természetű.

NEM: Hím
MÉRET: Nagy (Elefánt Méret)
ELEM: -
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Yami no Chakra // Sötét Chakra
SZINT: S
TECHNIKÁK:
- Nikutai Kassei no Jutsu // Test Aktiváló Technika
- Akuma no Aura // Démoni Aura
ENGEDÉLYKÖTELES!Hiramata


Egy átlagos fekete macskának látszó, igazi alakjában viszont egy hatalmas párduc, aki imádja a meleget és a Katon technikák mestere. Rendkívül veszélyes Ninjuu.

NEM: Nőstény
MÉRET: Nagy (Párduc Méretű)
ELEM: Katon
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: -
SZINT: A
TECHNIKÁK:
- Katon: Goukakiyuu no Jutsu // Tűz Elem: Nagy Tűzgolyó Technika
- Katon: Karyuu Endan // Tűz Elem: Tűzsárkány Rakéta
- Katon: Haisekisho // Tűz Elem: Égő Hamu
- Katon: Zukokku // Tűz Elem: Fejhasogató FájdalomGuremata

Kicsiként az alap szőrzete lila, így sötétlila és kékes csíkok díszítik a testét. A rendes alakjában az egész teste fakó rózsaszín a farka pedig hatalmas és dús szőrzet fedi, fekete csíkokkal. A nagy szőr miatt egy faroknak látszik mindkét farka. Jellemében megtalálható az emberek gyűlölete és az öröm a kínzásukban. Személyes tapasztalata is van az emberek gonoszságából, ugyanis kiskorában a családját kegyetlenül lemészárolták.

NEM: Nőstény
MÉRET: Nagy (Oroszlán Méretű)
ELEM: -
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Yami no Chakra // Sötét Chakra
SZINT: A
TECHNIKÁK:
- Gureikumo // Sötét Tűfelhő
- Kageishaken // Támadó Kard
- Ashikuro Oora // Gonosz Sötét Aura
Moderátori Engedélyhez Kötött!

Onimata

Kicsiként nagyon aranyos. Fekete bundája van, a homlokán kékes mintázatok láthatóak, a szeme pedig sárga és csillogó. Eredeti alakjában egy roppant démoninak látszó élőlény, aki folyamatosan gunyoros és ijesztő mosollyal villogtatja tűhegyes fogait. Ujjai megnyúltak ahogyan karmai is, így szinte fegyverek hárítására is alkalmas, nem beszélve a kibelezésekről.

NEM: Hím
MÉRET: Nagy (Oroszlán Méret)
ELEM: Fuuton
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Nekotsume // Macskakarom
SZINT: B
TECHNIKÁK:
- Tsuuga // Metszőfog
- Fuuton: Reppusho // Szél elem: Erős Szélvihar Tenyér
- Fuuton: Kami Oroshi // Szent Lökéshullám

Kagemata

Talán a legszelídebb tagja a Nekomatáknak. Farka nem vált szét teljesen, valószínűleg amiatt, mert a mai napig próbálja megtalálni az arany középutat az emberekkel való együttélés és pusztításuk megakadályozása között. Azért csatlakozott a Nekomatákhoz, mert az emberek az Ő szüleit is elfogták és a világ különböző pontjaira exportálták, testvéreit pedig megölték, őt pedig egy kedves ember szabadon engedte és gondozta, míg nem meg nem ölték őt. Ezért nem találja a helyét a világban, viszont sokkal több rossz jutott ki neki, mint jó, így jobbnak látta, hogyha az emberektől elzárva él tovább. Ő nem az a fajta, aki kérdés nélkül tép szét egy emberi lényt.

NEM: Nőstény
MÉRET: Nagy (Oroszlán Méretű)
ELEM: -
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: -
SZINT: B
TECHNIKÁK:
- Hana Ninpou: Hyakkaryouran // Virág Ninja Művészet: Virágbaborulás
- Hyakkaryouran // Virágbaborulás
- Kyoukasui // Tükörvirág Víz
- Hana Shuriken: Hikarakuyou // Virág Shuriken: Szóró Virágok
Bakenekomaták

A Bakenekok a történetek szerint Szellemmacskák, akik képesek megszállni egy embert vagy egy háztartást és egészen addig kísérteni, amíg végül a gazdájuk meg nem hal. a Nekomaták között lévő Bakenekok csak egy megnevezése Shinneko, Ayaneko és Jigoneko csoportosulásának. Ez a háromfős csapat vigyázza a szigetek határait és általában ők az elsők, akik észreveszik a betolakodókat. Őket csoportosan és külön-külön is meg lehet idézni. A Csoportos idézés S szintűnek számít. Külön-külön és együtt is nagyon veszélyesek, gyors mozgásuk és erejük, valamint karmaik miatt, nagyon veszélyes ellenfelek.

NEM: Shinneko = Nőstény; Ayaneko = Hím; Jigoneko = Hím (Képen balról jobbra)
MÉRET: Nagy (Oroszlán Méretűek)
ELEM: Fuuton; Nincs; Fuuton; (Balról Jobbra haladva)
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG: Ayaneko rendelkezik a Sötét Chakrával
SZINT: B, A, B
TECHNIKÁK:
- Fuuton: Kami Oroshi // Szent Lökéshullám
- Kaze no Yaiba // A Szél Kardaj
- Fuuton: Daitoppa // Áttörés
- Tsuuga // Metszőfog
- Kasseiken // Feltámadás Kardja (Csak Ayaneko)
- Kagaishaken // Támadó Kard (Csak Ayaneko)
- Gureikumo // Sötét Tűfelhő (Csak Ayaneko)
ENGEDÉLYKÖTELES! 

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.