Atarashi Mizu (Halász falu)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Atarashi Mizu (Halász falu)

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Júl. 17 2016, 19:04

Atarashi Mizu egy poros kis halászfalu. A falu körüli földterületen gabonát termesztenek. Alig néhány tucat család lakja, a legtöbben halászattal foglalkoznak. A háború miatt minimális helyőrség tartózkodik a faluban, többnyire zsoldosok. Vezetőjük egy kisebb rangú tiszt a Daimiyo seregéből. A falu a Füst Országának Észak-Keleti részén helyezkedik el. Az épületek fábol, vályogból, vagy szalmából készültek és elég gyakran építik újjá mindet az áradások miatt. Apró, szélvédett sziklapartnak köszönhetően a halász csónakoknak éppen ideális környék.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Atarashi Mizu (Halász falu)

Témanyitás  Sugawara Masahiri on Pént. Júl. 29 2016, 16:50

// Rettegj, Kiri! //

Masahiri békésen várt. Nem is olyan rég érkeztek meg a kis halászfaluhoz, Atarashi Mizu-höz. Nii a tábort biztosította, Ichi pedig a faluba ment. A lány küldte oda, hogy információt szerezzen. A pontos utasítás voltaképpen az volt, hogy kérje el az őrjáratok rendszerét, és ha belefér az idejébe, kérdezze körbe a civileket is - persze csak puhatolózva, nem tudnak-e valami szokatlanról környezetükben. Ugyan már elég sokat tudott a környékről, ezeket fel is írta egy tekercsbe, de sosem mehet az ember elég biztosra. A küldetése kiemelten fontos volt, nem mehetett bájjal a falnak. Most például nem is vált volna be a szokásos trükkje, amit a férfiak ellen szokott használni. Miben segített volna? Pillanatnyilag csupán várakozott. Várta, hogy Kirigakure katonái felfedjék magukat. Ichi is ezért ment a faluba, ugyanis Masahiri csupán a következőket tudta:
A falunak 93 lakosa van. Az átlag életkor durván 34 év, az életszínvonal jó esetben is közepes. A vezető szamuráj, elég idős, talán vele egyenrangú - ami harcot illeti. Közvetlen alá három gyenge katona tartozik. Ezen kívül erősítésre számíthat egy kaszárnyából, de értéktelen közkatonákat várhat csupán, semmi többet. Legfeljebb nyolc fős az ellenség tábora, de ami aggasztó, hogy van köztük három ANBU, vagy több. Nem akarta, hogy a helyi erők tudomást szerezzenek az akcióról, ugyanis gyanús, hogy vannak köztük Ashigének jelentő kémek. Masahiri ha lehet, elkerülte volna a katonák bevonását. Ugyan birtokában volt egy irat, amely felhatalmazza őt a vezető feladatkörének gyakorlására, de minél többen tudják a részleteket, annál nagyobb a kockázat. Legrosszabb esetben a köd-ninják is tudomást szereznek jelenlétéről, és akkor elbukhatja a küldetést. Ez volt az oka annak, hogy ideiglenesen álnevet választott magának. Nem bonyolította túl, a Sugawara Masahiri variálásával Masawara Sugahiri lett, de nem jellemző az emberekre, hogy anagrammákon törjék a fejüket. 
- Nii, tudsz faragni? - kérdezte beosztottját, amikor az végzett. Szüksége volt pár kis eszközre. Rövid, nagyjából harminc centis karókra, amiket a földbe tud szúrni, és ott észrevétlenül meglapulnak. Nii feladata az volt, hogy emberi arcot faragjon legalább öt karó tetejére, amik majd kellenek a Tatsu Teichi no Jutsuhoz. A karók közül kettőt a faluban szándékozott elhelyezni, egyet a kaszárnyánál, és újabb kettőt az olyan esetleges rejtekhelyek közelében, ahol az ellenség meglapulhat. Ugyan tisztában volt vele, hogy a táborból nem fogja tudni használni őket, ennek ellenére hasznosak lehetnek majd. Ha elkészülnek, csak elteszi őket, ez ráér, majd ha többet tud. Továbbra is az a kérdés foglalkoztatta, amire a választ kellett megszereznie. Mit kereshetnek itt köd-ninják. Értesült Kenshiro Mirubi mozgolódásáról, de nem tudta elképzelni, hogy együttműködjenek. Viszont az már rég rossz, hogy bejuthattak az országba.
~ Talán ez lesz az utolsó küldetésem. Az biztos, hogy elég veszélyes. ~ futott át az agyán.

// Első posztnak remélem jó, aztán majd ha lesz sűrűje a dolgoknak... ^^ //
avatar
Sugawara Masahiri
NJK

Taijutsu Pontok : 29


Adatlap
Szint: B
Rang: Arisztokrata. (Osztagvezető)
Chakraszint: 450

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Atarashi Mizu (Halász falu)

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Aug. 14 2016, 17:26

// Masahiri //

Ichi érti a dolgát, de ez nem lehet véletlen. Egyértelmű, hogy ezért osztották be Masahiri mellé. A Daimiyo mindig is bőkezű volt, ha érdeke úgy szolgálta. Masahiri tudna erről mesélni, de azok régi emlékek...
Ichi friss és fontos információkkal tért vissza. A helyi kaszárnya csapatai járöröznek a környéken. Több kilátó épült, ahol két-három fős csoportokban őrködnek. A legközelebb száz méterre van észak felé és van egy százötve méterre délre. Még látni is az északi őrhely füstjét az ég felé szállni. Ám a sziklák és néhány fa eltakarja, így a faluból magát a kilátót nem látni. Ichi azt mondja, hogy néha elnéznek a falu felé is a kisebb őrjáratok, bár ez ritka. A falusiak nem tapasztalnak semmi különöset, bár a "Bajkeverő" Battosai most is valami ocsmány tréfán törheti a fejét, mert mindig olyan komor, sőt, néha még kedves is, máskor meg mintha ideges lenne. Azt beszélik, ez elég szokatlan tőle, mert egyébként egy érdektelen, lusta dög.
Nii szintén ügyesnek bizonyult. A tábort a falun kívül, három nagyobb fa takarásában állította fel. Egyszerű, de kényelmes és terepszínű sátrak, melyekben néhány napnyi száraz élelem és víz van felhalmozva. Semmi különleges. Egy térkép és néhány egyszerűbb kés, mintha csak amolyan vándorok, világutazók volnának. Öt apró, de csinos szobrocskát faragott Masahirinek.
Ichi azt mondta, hogy Jirou, a falu vezetője örömmel látná őket a házában, amennyiben ez nem akadályozza az ittlétük okát. Szamurájok és szokásaik... vajon érti egyáltalán a vénember, hogy mit jelent az Ő megjelenése?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Atarashi Mizu (Halász falu)

Témanyitás  Sugawara Masahiri on Hétf. Aug. 22 2016, 20:55

Nii elkészült a táborral és a kis szobrocskákkal. A bázisuk egész takaros lett, katonához méltóan puritán, csak a legfontosabbakat tartalmazta. Masahiri - illetve a küldetés erejéig Sugahiri átvette a faragványokat, és elrakta. Ichi is feltűnt, újabb információkat hozva. Elbeszélése alapján Hiri felvitte a térképre a kilátók pontos helyét, és a bennük figyelő őrök becsült látómezejét. A térképre ezen kívül az öreg szamuráj lakása, és a kaszárnya volt felvezetve. Az öreg Battosairól szóló pletykák érdekelték Hirit, szólt is Ichinek és Niinek.
- Ichi! Tudasd Jirou-donoval, hogy szívesen meglátogatjuk őt a házában ma este egy tea erejéig, amennyiben ez neki is megfelel. Nii! Járj utána ennek a Battosainak, beszélj vele, de legyél diszkrét. Álcázd magad, igyekeznék titkolni a pontos létszámunkat. Este sem tartasz velünk, egyébként is őrizni kell a tábort. - adta ki a parancsokat. Igazából csak azért fogadta el a szamuráj meghívását, mert így alkalma adódhat a falun belül tetszése szerint elhelyezni a szobrokat, így szükség esetén bármikor bepillantást nyerhet a történésekbe. Ezen kívül a szokásos módszereit alkalmazva olyan információkat is kinyerhet az öregből, amit Ichinek nem biztos, hogy el mert mondani. Minden férfinak vannak olyan titkai, amit csak egy csinos hölgy szerezhet meg a praktikáival. Ez egy szamurájnál sem lehet másképp, legyen bármilyen hű a bushidojához.
avatar
Sugawara Masahiri
NJK

Taijutsu Pontok : 29


Adatlap
Szint: B
Rang: Arisztokrata. (Osztagvezető)
Chakraszint: 450

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Atarashi Mizu (Halász falu)

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.