Atarashi Mizu (Halász falu)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Atarashi Mizu (Halász falu)

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Júl. 17 2016, 19:04

Atarashi Mizu egy poros kis halászfalu. A falu körüli földterületen gabonát termesztenek. Alig néhány tucat család lakja, a legtöbben halászattal foglalkoznak. A háború miatt minimális helyőrség tartózkodik a faluban, többnyire zsoldosok. Vezetőjük egy kisebb rangú tiszt a Daimiyo seregéből. A falu a Füst Országának Észak-Keleti részén helyezkedik el. Az épületek fábol, vályogból, vagy szalmából készültek és elég gyakran építik újjá mindet az áradások miatt. Apró, szélvédett sziklapartnak köszönhetően a halász csónakoknak éppen ideális környék.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Atarashi Mizu (Halász falu)

Témanyitás  Sugawara Masahiri on Pént. Júl. 29 2016, 16:50

// Rettegj, Kiri! //

Masahiri békésen várt. Nem is olyan rég érkeztek meg a kis halászfaluhoz, Atarashi Mizu-höz. Nii a tábort biztosította, Ichi pedig a faluba ment. A lány küldte oda, hogy információt szerezzen. A pontos utasítás voltaképpen az volt, hogy kérje el az őrjáratok rendszerét, és ha belefér az idejébe, kérdezze körbe a civileket is - persze csak puhatolózva, nem tudnak-e valami szokatlanról környezetükben. Ugyan már elég sokat tudott a környékről, ezeket fel is írta egy tekercsbe, de sosem mehet az ember elég biztosra. A küldetése kiemelten fontos volt, nem mehetett bájjal a falnak. Most például nem is vált volna be a szokásos trükkje, amit a férfiak ellen szokott használni. Miben segített volna? Pillanatnyilag csupán várakozott. Várta, hogy Kirigakure katonái felfedjék magukat. Ichi is ezért ment a faluba, ugyanis Masahiri csupán a következőket tudta:
A falunak 93 lakosa van. Az átlag életkor durván 34 év, az életszínvonal jó esetben is közepes. A vezető szamuráj, elég idős, talán vele egyenrangú - ami harcot illeti. Közvetlen alá három gyenge katona tartozik. Ezen kívül erősítésre számíthat egy kaszárnyából, de értéktelen közkatonákat várhat csupán, semmi többet. Legfeljebb nyolc fős az ellenség tábora, de ami aggasztó, hogy van köztük három ANBU, vagy több. Nem akarta, hogy a helyi erők tudomást szerezzenek az akcióról, ugyanis gyanús, hogy vannak köztük Ashigének jelentő kémek. Masahiri ha lehet, elkerülte volna a katonák bevonását. Ugyan birtokában volt egy irat, amely felhatalmazza őt a vezető feladatkörének gyakorlására, de minél többen tudják a részleteket, annál nagyobb a kockázat. Legrosszabb esetben a köd-ninják is tudomást szereznek jelenlétéről, és akkor elbukhatja a küldetést. Ez volt az oka annak, hogy ideiglenesen álnevet választott magának. Nem bonyolította túl, a Sugawara Masahiri variálásával Masawara Sugahiri lett, de nem jellemző az emberekre, hogy anagrammákon törjék a fejüket. 
- Nii, tudsz faragni? - kérdezte beosztottját, amikor az végzett. Szüksége volt pár kis eszközre. Rövid, nagyjából harminc centis karókra, amiket a földbe tud szúrni, és ott észrevétlenül meglapulnak. Nii feladata az volt, hogy emberi arcot faragjon legalább öt karó tetejére, amik majd kellenek a Tatsu Teichi no Jutsuhoz. A karók közül kettőt a faluban szándékozott elhelyezni, egyet a kaszárnyánál, és újabb kettőt az olyan esetleges rejtekhelyek közelében, ahol az ellenség meglapulhat. Ugyan tisztában volt vele, hogy a táborból nem fogja tudni használni őket, ennek ellenére hasznosak lehetnek majd. Ha elkészülnek, csak elteszi őket, ez ráér, majd ha többet tud. Továbbra is az a kérdés foglalkoztatta, amire a választ kellett megszereznie. Mit kereshetnek itt köd-ninják. Értesült Kenshiro Mirubi mozgolódásáról, de nem tudta elképzelni, hogy együttműködjenek. Viszont az már rég rossz, hogy bejuthattak az országba.
~ Talán ez lesz az utolsó küldetésem. Az biztos, hogy elég veszélyes. ~ futott át az agyán.

// Első posztnak remélem jó, aztán majd ha lesz sűrűje a dolgoknak... ^^ //
avatar
Sugawara Masahiri
NJK

Taijutsu Pontok : 29


Adatlap
Szint: B
Rang: Arisztokrata. (Osztagvezető)
Chakraszint: 450

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Atarashi Mizu (Halász falu)

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Aug. 14 2016, 17:26

// Masahiri //

Ichi érti a dolgát, de ez nem lehet véletlen. Egyértelmű, hogy ezért osztották be Masahiri mellé. A Daimiyo mindig is bőkezű volt, ha érdeke úgy szolgálta. Masahiri tudna erről mesélni, de azok régi emlékek...
Ichi friss és fontos információkkal tért vissza. A helyi kaszárnya csapatai járöröznek a környéken. Több kilátó épült, ahol két-három fős csoportokban őrködnek. A legközelebb száz méterre van észak felé és van egy százötve méterre délre. Még látni is az északi őrhely füstjét az ég felé szállni. Ám a sziklák és néhány fa eltakarja, így a faluból magát a kilátót nem látni. Ichi azt mondja, hogy néha elnéznek a falu felé is a kisebb őrjáratok, bár ez ritka. A falusiak nem tapasztalnak semmi különöset, bár a "Bajkeverő" Battosai most is valami ocsmány tréfán törheti a fejét, mert mindig olyan komor, sőt, néha még kedves is, máskor meg mintha ideges lenne. Azt beszélik, ez elég szokatlan tőle, mert egyébként egy érdektelen, lusta dög.
Nii szintén ügyesnek bizonyult. A tábort a falun kívül, három nagyobb fa takarásában állította fel. Egyszerű, de kényelmes és terepszínű sátrak, melyekben néhány napnyi száraz élelem és víz van felhalmozva. Semmi különleges. Egy térkép és néhány egyszerűbb kés, mintha csak amolyan vándorok, világutazók volnának. Öt apró, de csinos szobrocskát faragott Masahirinek.
Ichi azt mondta, hogy Jirou, a falu vezetője örömmel látná őket a házában, amennyiben ez nem akadályozza az ittlétük okát. Szamurájok és szokásaik... vajon érti egyáltalán a vénember, hogy mit jelent az Ő megjelenése?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Atarashi Mizu (Halász falu)

Témanyitás  Sugawara Masahiri on Hétf. Aug. 22 2016, 20:55

Nii elkészült a táborral és a kis szobrocskákkal. A bázisuk egész takaros lett, katonához méltóan puritán, csak a legfontosabbakat tartalmazta. Masahiri - illetve a küldetés erejéig Sugahiri átvette a faragványokat, és elrakta. Ichi is feltűnt, újabb információkat hozva. Elbeszélése alapján Hiri felvitte a térképre a kilátók pontos helyét, és a bennük figyelő őrök becsült látómezejét. A térképre ezen kívül az öreg szamuráj lakása, és a kaszárnya volt felvezetve. Az öreg Battosairól szóló pletykák érdekelték Hirit, szólt is Ichinek és Niinek.
- Ichi! Tudasd Jirou-donoval, hogy szívesen meglátogatjuk őt a házában ma este egy tea erejéig, amennyiben ez neki is megfelel. Nii! Járj utána ennek a Battosainak, beszélj vele, de legyél diszkrét. Álcázd magad, igyekeznék titkolni a pontos létszámunkat. Este sem tartasz velünk, egyébként is őrizni kell a tábort. - adta ki a parancsokat. Igazából csak azért fogadta el a szamuráj meghívását, mert így alkalma adódhat a falun belül tetszése szerint elhelyezni a szobrokat, így szükség esetén bármikor bepillantást nyerhet a történésekbe. Ezen kívül a szokásos módszereit alkalmazva olyan információkat is kinyerhet az öregből, amit Ichinek nem biztos, hogy el mert mondani. Minden férfinak vannak olyan titkai, amit csak egy csinos hölgy szerezhet meg a praktikáival. Ez egy szamurájnál sem lehet másképp, legyen bármilyen hű a bushidojához.
avatar
Sugawara Masahiri
NJK

Taijutsu Pontok : 29


Adatlap
Szint: B
Rang: Arisztokrata. (Osztagvezető)
Chakraszint: 450

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Atarashi Mizu (Halász falu)

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Szer. Júl. 19 2017, 16:28

// Hidan
A +10 Chakrát választanám, elvégre a karakter leginkább a chakráját edzi. ^^
Ide írok, mert azt tervezem, hogy egy darabig a faluban vagy annak közelében marad a kari, de a klónok szétszóródása miatt kissé tanácstalan vagyok Very Happy // 
Ja igen, naaaaagyon nehéz E/1-ben írni xd~ Mirubi - Eredeti Test ~
Lidércnyomás ült elmémre, mely hatalmas súllyal nehezedett rám s újfent kirekesztett. Tudatom peremére sodort, oda, ahol a valóság megszűnik létezni, s ahol már nem vár rám senki, csak "a nagy Nihil, a Semmi."
Mindennél jobban akartam volna megszűnni létezni... Akartam, hogy elragadjon az az ismeretlen, de tudtam, hogy ezt nem tehetem. Bár létezésem szélére sodródtam, csak rajtam áll, hogy lelépek-e a peremről és lezuhanok-e a hófehér sötétségbe... Igen, sötét volt és mégis fehér. Számomra egyszerre volt minden és semmi, élet és halál. Hiszen talpam alatt sötétlettek elmém egykor rózsaszín barázdái, mik most gonoszsággal fertőzöttek.
Idáig jutva, - ahol most vagyok - figyelemmel kísértem a Fájdalom terjedését. Jól emlékszem arra, amikor álmomban először kerültem erre a helyre: Felnéztem és láttam a fehér fényt, mi mostanra viharos égbolttá torzult. Akkor még a rózsaszín talapzat is tisztának hatott, csupán egyetlen egy sötét folt, egyetlen egy fekete háló látszott talpaim alatt, amely agy-idegsejthez hasonlóan terjedt szét a környezetében. Ahogyan nőtt, úgy halványultak el csápjai. Nem vettem róla tudomást, amikor pedig végre igen, akkora már késő volt. Telt az idő, s a sejt egyre nagyobbra és nagyobbra duzzadt, míg végül a rózsaszín részek eltűntek, mostanra pedig már csak feketeség látszik. Egy rothadó szerv, mely az idő múlásával egyre jobban elmerült a gonoszság mélységében.
A hely energiája is megváltozott.
Akkoriban kéklő energia áradt mindenhonnan, míg most sötét, bűzölgő és fojtogató, füstszerű anyag szivárog a barázdák közül. Ez a hely más, mint ahol találkozni szoktunk. Ide nem juthat be senki, csak én és csak én láthatom mindezt. Vagy talán tévedek? Csak akkor sodródom ide, amikor én uralom a testet. Lehetséges volna, hogy a másik kettő is ezt látja, amikor a testet uralva elréved? 
Lenéztem.
Odalent a sötétség és a fény egyként kavargott. Fénylő és kihunyó csillagok örvénylettek, melyek szinte magukhoz szólítottak. Csupán csak egy lépés, egy aprócska mozdulat... Csak tőlem függött minden, de tudtam jól, hogyha megteszem, akkor soha többé nem térhetek vissza. Ha pedig mégis, akkor már késő lesz. A részem elvész és átalakul, egyé válik azzal fájdalommal, amely beszennyezte ezt a helyet. Ha pedig így folytatom, akkor idővel nem csak az égboltot perzselem majd fel, nem csak elmém asztrális kivetülését fertőzöm meg, hanem az egyetlen kimenekülő utam is elvész innen. A csillagok elveszítik fényüket és a fényt elnyeli a sötétség. Akkor pedig én örökké itt ragadok majd erőtlenül... Szenvedve... 
Kinyitottam szememet.
Emberek elmosódott képei kavarogtak körülöttem és én nem hallottam mást, csak a fülemben dübörgő szívverésem hangját. Meredten néztem magam elé, miközben perifériámban láttam a tömegek morajlását. Az arcok áradatában felsejlett egy-egy régi emlék, egy-egy régi arc melyek a tömegekbe fagyva tekintettek felém. Ahogyan erőtlenül feléjük fordítottam tekintetem, ők eltűntek és máshol bukkantak fel. Alig láttam őket szemem sarkából, de mire oda fordultam volna, újfent köddé váltak én pedig felhagyva kergetésükkel a földbe fúródott kunait néztem.
Miért? Miért nem véthetett célt? Miért nem hibázhatott most az egyszer, ha eddig még soha nem hibázott? Miért nem fúródott tarkómba és vetett véget életemnek egyszer s mindenkorra? 
- Remek. 
Hangzott a hang, melyre azt hittem, hogy csak a fejemben szólt, de amikor felnéztem Mezameru állt előttem.
- Mozdulj! Az emberek mindjárt készen állnak. Csak rajtad múlik, hogy kit mentesz meg!
Szavai ébresztőként hatottak rám. Lassú kábulatom - melyet a chakravesztés és más tényezők együttese okozott - átmenetileg megszűnni látszott, lassan de biztosan kerekedtem felül rajta. Így, az egyik klónommal a csapat élére állva indultunk meg a perzselő lángok felé.~ Kage Bunshin Mezameru (1 és 2) ~
Miközben Mirubi szokásához híven csak tétován ácsorgott, addig a kezembe véve az irányítást tisztáztam némileg a helyzetet. A Sugawarák tehát az a nemesi család, akik irányítása alá esnek ezek a vidékek. Ebből kifolyólag kérdéses, hogy ők vajon tudnak-e az itt állomásozó, állítólagos Kirigakureiekről és ha igen, akkor vajon ők Kemurigakure megbízói? Persze nem mintha ezekben az időkben megbízás szükségeltetne arra, hogy kipucolják földjeikről a Ködöt. 
A kunai olyan gyorsan fúródott a földbe, hogy reagálni sem volt időm. 
Mirubi nem mozdult, csak bambán nézett rá, így hát odaléptem és kézbe vettem. Nem fecséreltem időt arra, hogy megkeressem azt, aki dobta, hanem inkább elolvastam az üzenetet. Elvégre ha valaki ilyen módon akar üzenni nekem, akkor biztosan elkészült rá, hogy el is tűnjön ha kell. Egy Kirigakurei ANBU bizonyára eléggé képzett. 
Miután elolvastam az üzenetet, biztosra vehettem, hogy Kirigakuréval van dolgom. Vagy legalábbis olyanokkal, akik Kirigakureinek adják ki magukat. De ez most mindegy. A küldetés tehát valódinak tűnik, ha pedig nem az, akkor hagyni kell kiforrni. Elvégre ha Kemurigakure tud a Kirigakurei csapatról és a falut nem értesítették róla, akkor a Sugawarák sem tudhattak az ANBU-ról. 
- Remek. - Mondtam hangosan, hogy Mirubi felfigyeljen rám, majd némi Katon elemű chakrát vezetve az üzenetbe elégettem azt. - Mozdulj! Az emberek mindjárt készen állnak. Csak rajtad múlik, hogy kit mentesz meg!
Vetettem oda neki, mire ő bólintott és megindult a csapat felé. Ez után a Hanaéval beszélő klónomhoz léptem.
- Semmi értelmes.
Mondta, mire én elmondtam neki amiket tudok. A tervek szerint ő ez után csatlakozva Mirubihoz az emberek élére állva megindult az Északi területek felé.
- Holnap éjfélkor találkozónk van a Kirigakureiekkel. Elvárom, hogy kivegyétek a részeteket, ha már együtt kell dolgoznunk. A lányt hozzátok ide hozzám, keresünk neki a faluban egy biztonságos helyet. 
Ez után hátat fordítottam a Hanae utánzatnak és az újdonsült vezető felé vettem az irányt. Felesleges lett volna kérnem őket, hogy segítsenek a tűzoltásban. Egy részről ez nem része a küldetésüknek, más részről a terveimbe sem illik. Egyedül Mirubi és a lakosok megnyugtatása miatt van rá szükség. Holnap éjfélre már úgyis mindegy lesz... 
A tanárhoz léptem.
- Kérem ügyeljen arra, hogy senki ne cselekedjen meggondolatlanul. Ha esetleg azt terveznék, hogy a FALUSIAK titokban értesítik a Földesurakat és én erre rájövök, márpedig rájövök, akkor csúnya mészárlást rendezünk. - A füléhez hajoltam és suttogtam - Máskülönben Kemurigakure no Sato küldött minket a Sugawarák megbízásából, hogy végezzünk az Atarashi Mizuban bujkáló Kirigakurei Ninjákkal és egy bizonyos árulóval, aki segített nekik itt megbújni. - Miután elmondtam mindezt, elhajoltam a fülétől és normális hangnemben beszéltem - Mit gondol ki volt az az áruló, aki tagadta a Kirigakureiek ittlétét és semmi áron sem akart nekünk segíteni? Nem mondom, hogy bizonyosan Jirou-dono volt ez a személy, de más nem ellenkezett. 
Várva a férfi reakcióját elhallgatok, majd folytatom.
- Holnap éjfélkor levadásszuk az ellenséget akkor is ha nem működnek együtt velünk. Most pedig hozasson egy tekercset, tintát és ecsetet. Jelentést írunk a Sugawaráknak a kialakult helyzetről, így nem kell attól tartanunk, hogy ostoba, segélykérő "jajveszékelést" kapnának a falutól... Keressen egy küldöncöt is minél előbb! A falusiakat pedig kérem nyugtassa meg ahogyan csak tudja. Nem akarunk rosszat sem a falunak sem pedig magunknak. Azért jöttünk, hogy rendet tegyünk és elvarrjunk minden szálat. Jirou-dono megnehezítette a dolgunkat, ezért kellett meghalnia. Ha pedig megnehezíti a dolgunkat, akkor minden bizonnyal áruló. Ha pedig ő áruló és rendelkezik a falu hadereje felett, akkor nem csak Kirigakure no Sato, de Jirou és az egész sereg veszélyezteti a lakosságot. Senki nem halt meg, akinek nem kellett meghalnia. A jelentésben pedig kérünk néhány egységnyi Ashigarut is, hogy ne maradjon védtelen a falu.
Fejeztem be. Természetesen semmi értelme ennek az egésznek, minden csak arra megy ki, hogy megnöveljem a falusiak bizalmát. Minél gördülékenyebben megy minden, annál jobb. Ha ügyesen keverem a lapokat, talán még segítenek is nekünk.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 49

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1212

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Atarashi Mizu (Halász falu)

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.