Ritoru no Sato

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Ritoru no Sato

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Júl. 17 2016, 21:35

Konohától nagyjából 10 Kilométerre lévő falucska, ahol leginkább vállalkozók és azok emberei élnek. A falu fontos részét képezi magának Konohának is. Bár nincs közvetlen Konohai irányítás alatt, de az építészek, kereskedők és a falu lakosságát, hétköznapi és élvezeti cikkekkel ellátó személyek, vállalkozók is mind itt telepedtek le, hogy szolgáltatásaikat és áruikat a lehető legkönnyebben értékesíthessék Konohában. A falu az adóból és az itt élők költekezéséből tartja fent magát, ezen kívül több szálló és vendéglátó helyiség is épült, hogy az utazókat elszállásolhassák. 
Maga a falu körülbelül akkora, mint a Hyuuga Birtok Konohában, így egy kisebb falunak felel meg. Falai nincsenek, teljesen nyitott. Az őrség Samuraiokból áll, viszont az információ továbbítás remekül működik, így Konohának bármikor képesek jelenteni észrevétlenül.

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ritoru no Sato

Témanyitás  Kagemare Kuzomi on Szomb. Aug. 06 2016, 12:17

// Jiraiya //

Jiraiya-san igen furcsa egy figura, azonban nagyon úgy tűnik, hogy fel tudom használni a saját képzésemhez... így hát, igazán nincs azzal semmi baj, ha bókolok neki egy keveset. A magyarázata helytálló, noha ezt még Én magam is képes lettem volna kikövetkeztetni, mert semmi olyat nem mondott, ami világmegváltó lenne. Azért... őrült a fickó, ez tagadhatatlan. Nagyot sóhajtok. Remélhetőleg komolyabb megfontoltság okán gondolja azt, hogy kémkedni kezd az Akatsuki után. Személyy szerint még nem érzem magam elég erősnek ahhoz, hogy őrült és legendás gyilkosokat hajkurásszak...


****


A falu, ahova megérkeztünk, kifejezetten érdekes hely. Jiraiya útjából pedig egyenesen tágulnak a nők... Na, vajon miért? Igen, valóban, ez ironikus kérdés volt. Mindenesetre ez nem egy olyan falu, amely nagyon megragadott volna magának. Remélem minél hamarabb tovább állunk, különben sosem érjük el a célunkat, ha a Jiraiyával kapcsolatos feltételezéseim helyesek.
Meglepően furán hangzik az Ő szájából ezen intelmek sokasága. Ugye nem gondolja komolyan, hogy ilyen könnyen rászedhet. Azt hiszem, Jiraiya-san meglepően naív, sőt, oktondi. A következő kérés pedig...kac-kac!
- Jiraiya-san! Ugye nem néz annyira hülyének, hogy önként bízzam a vagyonomat önre, miközben arca máris vöröslik a bujábbnál bujább gondolatok miatt. Ne feledje, hogy nem Ön az egyetlen perverz a környéken, pontosan tudom, hogy mi jár a fejében, amikor ilyen csinos lányok vesznek minket körül.
Kiveszek ötszáz Ryout a készleteimből és Jiraiya felé nyújtom.
- A tanulás szükséges eszközeire.
Ennyi. Elfelejtheti, hogy többet kap. Ne nézzen madárnak. Eddig számtalan módon le akart rázni, miért adnám meg neki a lehetőségek valóságos tárházát erre?

_________________
Adatlap


Spoiler:
Ha este lobot vet a vérszínű hold,
Ha hallgatag árnyak sóhaja lebben,
Panaszod, nyomorod mind sírva dalold,
Baljóslatú órán szárnyaszegetten!

S ha lankad a hangod, fogyóban erőd,
És néma marad a hold, a kegyetlen,
Már tudni fogod, hogy nincs sok időd:
Én eljövök érted, kard a kezemben...
(Deqvator Morses)


Karakterek:
Kagemare Kuzomi, Korotsuki Kazeno, Shikotou Sei, Hazame Karou, Kitori Musato.
avatar
Kagemare Kuzomi
Játékos

Taijutsu Pontok : 75

Tartózkodási hely : Konohagakure no satou...


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 519

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ritoru no Sato

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Aug. 25 2016, 16:39

Szokták mondani, hogy a történelem megismétli önmagát... Nos ez egy fatális tévedés ebben a helyzetben és bár valamiféle hasonlóság visszatükröződik, de sajnos teljesen máshogy, ami természetesen egyáltalán nem probléma... Jiraiya elhűlt arccal, szinte teljesen megsemmisítve pislogott Koizumora és nyúlt lassan az ötszáz Ryoért.
- A... a... a...
Próbált megszólalni, de a száján nem jött ki más hang, csak ez... De ez sem tartott sokáig, szó nélkül, letargikus állapotban fordított hátat Kuzominak és tűnt el a következő sarkon... Ennyi lenne?
   Mikor már Kuzomi végleg azt hitte, hogy az öreg itt hagyta őt és már ment volna a saját dolgára, az emberek tömegében megjelent a magas, széles vállú, nagy hajú Sennin. Kezében egy nagyobb zacskó lógott amikor pedig a fiú meglátta és tekintetük találkozott, egy elismerő félmosoly húzódott az arcára.
- Tessék. - nyújtja oda a zacskót - Ezek a technikához szükséges kellékek. Most pedig kövess!
Mondta, majd megindult egy sűrűbb, fákkal benőtt falurész felé. Itt megállt, majd Kuzomi felé tartotta a kezét.
- Adj egy lufit.
Mondta. Ahogy Kuzomi a zacskóba néz, láthatja, hogy több, piros színű vizes lufi tornyosul és nyomorog egymáson. Kivesz egyet, majd átnyújtja Jiraiyának, aki a tenyerében tartva kezd bele egy chakragyakorlatba. A lufi lassan mozgolódni kezd, majd több helyen is kidudorodik folyamatosan mozgolódva, végül pedig kidurran...
- Ez a technika első lépése. Forgasd a chakrádat a vizes lufiban és durrantsd ki vele. Ennyi az egész.
Jelenti ki, mintha az olyan könnyen menne, majd leül az egyik fa tövébe és ruhája alól előhúz egy tökkulacsot.
- Ennyit mondok, ha többet akarsz tudni, akkor fizess.
Nevet fel, majd meghúzza az italt...// Nos. Nem mondom meg, hogy mit kell tenned (Ha időd engedi és hasonló úgyis utána tudsz nézni) neked, vagyis a karakternek kell kitalálnia. ÍGY egy napig próbálkozol a lufikkal. Jiraiya teljesen részegre issza magát, így neki gyorsan telik az idő, de nem igazán használható. Részletezd, hogy Kuzomi hogyan próbálkozik és hasonlók, mivel a próbálkozások és a kreativitás függvényében lesz képes elsajátítani a technika első szintjét. Egy nap telik el ^^ Egy nagyobb mennyiséget kérek, ahogyan éppen jön.  Ha másképpen csinálod, esetleg olyan hatást érsz el ami nem pont a Rasengan, de az alapjai megvannak akkor akár olyan úton is elindulhat a tanulás, hogy egy új, saját technika kerekedik belőle. A hibák így viszont nem feltétlenül hibák lesznek. //

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ritoru no Sato

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.