Ritoru no Sato

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Ritoru no Sato

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Júl. 17 2016, 21:35

Konohától nagyjából 10 Kilométerre lévő falucska, ahol leginkább vállalkozók és azok emberei élnek. A falu fontos részét képezi magának Konohának is. Bár nincs közvetlen Konohai irányítás alatt, de az építészek, kereskedők és a falu lakosságát, hétköznapi és élvezeti cikkekkel ellátó személyek, vállalkozók is mind itt telepedtek le, hogy szolgáltatásaikat és áruikat a lehető legkönnyebben értékesíthessék Konohában. A falu az adóból és az itt élők költekezéséből tartja fent magát, ezen kívül több szálló és vendéglátó helyiség is épült, hogy az utazókat elszállásolhassák. 
Maga a falu körülbelül akkora, mint a Hyuuga Birtok Konohában, így egy kisebb falunak felel meg. Falai nincsenek, teljesen nyitott. Az őrség Samuraiokból áll, viszont az információ továbbítás remekül működik, így Konohának bármikor képesek jelenteni észrevétlenül.

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ritoru no Sato

Témanyitás  Kagemare Kuzomi on Szomb. Aug. 06 2016, 12:17

// Jiraiya //

Jiraiya-san igen furcsa egy figura, azonban nagyon úgy tűnik, hogy fel tudom használni a saját képzésemhez... így hát, igazán nincs azzal semmi baj, ha bókolok neki egy keveset. A magyarázata helytálló, noha ezt még Én magam is képes lettem volna kikövetkeztetni, mert semmi olyat nem mondott, ami világmegváltó lenne. Azért... őrült a fickó, ez tagadhatatlan. Nagyot sóhajtok. Remélhetőleg komolyabb megfontoltság okán gondolja azt, hogy kémkedni kezd az Akatsuki után. Személyy szerint még nem érzem magam elég erősnek ahhoz, hogy őrült és legendás gyilkosokat hajkurásszak...


****


A falu, ahova megérkeztünk, kifejezetten érdekes hely. Jiraiya útjából pedig egyenesen tágulnak a nők... Na, vajon miért? Igen, valóban, ez ironikus kérdés volt. Mindenesetre ez nem egy olyan falu, amely nagyon megragadott volna magának. Remélem minél hamarabb tovább állunk, különben sosem érjük el a célunkat, ha a Jiraiyával kapcsolatos feltételezéseim helyesek.
Meglepően furán hangzik az Ő szájából ezen intelmek sokasága. Ugye nem gondolja komolyan, hogy ilyen könnyen rászedhet. Azt hiszem, Jiraiya-san meglepően naív, sőt, oktondi. A következő kérés pedig...kac-kac!
- Jiraiya-san! Ugye nem néz annyira hülyének, hogy önként bízzam a vagyonomat önre, miközben arca máris vöröslik a bujábbnál bujább gondolatok miatt. Ne feledje, hogy nem Ön az egyetlen perverz a környéken, pontosan tudom, hogy mi jár a fejében, amikor ilyen csinos lányok vesznek minket körül.
Kiveszek ötszáz Ryout a készleteimből és Jiraiya felé nyújtom.
- A tanulás szükséges eszközeire.
Ennyi. Elfelejtheti, hogy többet kap. Ne nézzen madárnak. Eddig számtalan módon le akart rázni, miért adnám meg neki a lehetőségek valóságos tárházát erre?

_________________
Adatlap


Spoiler:
Ha este lobot vet a vérszínű hold,
Ha hallgatag árnyak sóhaja lebben,
Panaszod, nyomorod mind sírva dalold,
Baljóslatú órán szárnyaszegetten!

S ha lankad a hangod, fogyóban erőd,
És néma marad a hold, a kegyetlen,
Már tudni fogod, hogy nincs sok időd:
Én eljövök érted, kard a kezemben...
(Deqvator Morses)


Karakterek:
Kagemare Kuzomi, Korotsuki Kazeno, Shikotou Sei, Hazame Karou, Kitori Musato.
avatar
Kagemare Kuzomi
Játékos

Taijutsu Pontok : 75

Tartózkodási hely : Konohagakure no satou...


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 519

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ritoru no Sato

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Aug. 25 2016, 16:39

Szokták mondani, hogy a történelem megismétli önmagát... Nos ez egy fatális tévedés ebben a helyzetben és bár valamiféle hasonlóság visszatükröződik, de sajnos teljesen máshogy, ami természetesen egyáltalán nem probléma... Jiraiya elhűlt arccal, szinte teljesen megsemmisítve pislogott Koizumora és nyúlt lassan az ötszáz Ryoért.
- A... a... a...
Próbált megszólalni, de a száján nem jött ki más hang, csak ez... De ez sem tartott sokáig, szó nélkül, letargikus állapotban fordított hátat Kuzominak és tűnt el a következő sarkon... Ennyi lenne?
   Mikor már Kuzomi végleg azt hitte, hogy az öreg itt hagyta őt és már ment volna a saját dolgára, az emberek tömegében megjelent a magas, széles vállú, nagy hajú Sennin. Kezében egy nagyobb zacskó lógott amikor pedig a fiú meglátta és tekintetük találkozott, egy elismerő félmosoly húzódott az arcára.
- Tessék. - nyújtja oda a zacskót - Ezek a technikához szükséges kellékek. Most pedig kövess!
Mondta, majd megindult egy sűrűbb, fákkal benőtt falurész felé. Itt megállt, majd Kuzomi felé tartotta a kezét.
- Adj egy lufit.
Mondta. Ahogy Kuzomi a zacskóba néz, láthatja, hogy több, piros színű vizes lufi tornyosul és nyomorog egymáson. Kivesz egyet, majd átnyújtja Jiraiyának, aki a tenyerében tartva kezd bele egy chakragyakorlatba. A lufi lassan mozgolódni kezd, majd több helyen is kidudorodik folyamatosan mozgolódva, végül pedig kidurran...
- Ez a technika első lépése. Forgasd a chakrádat a vizes lufiban és durrantsd ki vele. Ennyi az egész.
Jelenti ki, mintha az olyan könnyen menne, majd leül az egyik fa tövébe és ruhája alól előhúz egy tökkulacsot.
- Ennyit mondok, ha többet akarsz tudni, akkor fizess.
Nevet fel, majd meghúzza az italt...// Nos. Nem mondom meg, hogy mit kell tenned (Ha időd engedi és hasonló úgyis utána tudsz nézni) neked, vagyis a karakternek kell kitalálnia. ÍGY egy napig próbálkozol a lufikkal. Jiraiya teljesen részegre issza magát, így neki gyorsan telik az idő, de nem igazán használható. Részletezd, hogy Kuzomi hogyan próbálkozik és hasonlók, mivel a próbálkozások és a kreativitás függvényében lesz képes elsajátítani a technika első szintjét. Egy nap telik el ^^ Egy nagyobb mennyiséget kérek, ahogyan éppen jön.  Ha másképpen csinálod, esetleg olyan hatást érsz el ami nem pont a Rasengan, de az alapjai megvannak akkor akár olyan úton is elindulhat a tanulás, hogy egy új, saját technika kerekedik belőle. A hibák így viszont nem feltétlenül hibák lesznek. //

_________________
Visszavonultam, ha kérdésetek, kérésetek van, (vagy valami hasonló) nyugodtan zaklassatok meg Facebookon, vagy pedig Kenshiro Mirubi, Lanmao karaktereimen keresztül!
avatar
Jiraiya
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Sennin
Chakraszint: Sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ritoru no Sato

Témanyitás  Himura Akashi on Csüt. Máj. 25 2017, 14:45

//Uchiha Kagami//
 
Vegyes érzelmekkel fogadta a “dicséretet”, tény, másképp aligha lehetett volna. Átment, a fő cél ez volt, de valahogy boldogabb végre számított, így a férfi azonban teljesen elkedvetlenítette a maga mogorva, nemtörődöm stílusával a fiút.
- Értettem. - nyugtázta. Ha valamit a javára lehetett írni a fickónak, az az volt, hogy lényeget mondó volt… nos, Akashinak talán ennyi pozitívum jutott el a tudatáig a férfiról.
- Azt lehet tudni, hogy mikortájt érkezhet a parancs? - szólt volna utána, de a másik simán, szó nélkül faképnél hagyta. Felsóhajtott, mást nem tudván tenni, és a földre hulló papírosért nyúlt. Egy pillanatra vacillált, elolvassa, vagy sem… hiszen mégiscsak egy idegen, és a privát szférát ez már erősen túllépte. Végül vállat vont… hiszen kit érdekel? Senki sem látja, ráadásul a sensei aligha volt olyan, aki ilyen apróságokon fennakadna. Elolvassa, legalább tudja majd, hogy érdemes lenne-e neki visszaadni. Szemei végigfutottak a betűkön, szemöldöke egyre inkább kúszott fölfelé a homlokán.
~ Mi a franc… ? - sejlett fel a fejében a költőinek szánt kérdés. Megfordítva a cetlit, egy már mintha látott tigris fej rajzolódott ki, így Akashi rögtön gondolkodóba esett… emlékei azonban talán tréfát űztek a fiatal geninnel… valahogy mégis úgy érezte, Daiki-sensein látta, talán a jobb csuklóján tetoválásként ékeskedni. Úgy rémlett fel előtte a kép, hogy a férfi kezeivel épp a shurikeneket küldi röppályára… roppant hihetőnek tűnt eme emlék kép, így a szöveg második felére igyekezett koncentrálni. “Szállítmány”.  Ez a szó újra és újra megragadta Akashi szemét, valahogy a levél rejtélyes megfogalmazása, esküszegések, és hasonlók felborzolták a kíváncsiságát, így a kis tasakjába gyűrte a papírt, és az abban említett helyszín felé indult. Nem volt messze, igaz, a falun túl… át az erdőn. A fiú kész kalandként élte meg, hogy a sötétben kellett, egyedül az erdőn át császkálnia, minden nesz, minden hang egy kicsivel fokozta a fiú izgatottságát, illetve óvatosságát. Akashi bár legyen vakmerő, hogy így beleveti magát az éjjeli erdősségbe, avagy furcsa levél miatt indul valamiféle szervezet éjféli találkájára, azért az élni akarás erősen benne harcolt, és tette mozzanatait puhábbá, hogy kevesebb zajt csapjon, élesítette meg érzékszervei érzékenységét, avagy adott akkora adrenalin löketet, hogy a fiú észre sem vette, hogy egy seb húzódott újonnan a bal vádliján. Egy ág lehetett, amely felületesen, de megsebesítette a fiút… ő azonban erről aligha vett tudomást. Ritoru no Sato határán szokás volt az őrség, és ez aznap sem volt másképp… geninként, tehát hivatalos shinobiként azonban az őrök szó nélkül engedték tovább a fiút, látva a homlokán Konoha fejpántját.
~ Szállítmány érkezik… hmm. - idézte fel magában az olvasottakat, és érezte, hogy kellemetlen lehetne, ha észrevennék ezek a tigrisek… így idejét találta egy kis rejtekhely fellelésének.


avatar
Himura Akashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 15

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 146

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ritoru no Sato

Témanyitás  Uchiha Kagami on Csüt. Máj. 25 2017, 19:35

/Himura Akashi - Törvényen Kívül/


//Igen, útközben lett címe is a kalandnak ^^ Újra kell, hogy üdvözöljelek a vágóhídon, mert innentől beindul a parti. Ahogy réges-régen mondtam ilyenkor... a függönyök legördültek, a színpad a tiéd!//

Átvágtad magad az éjjeli erdőn, s bár a vádlidon sebet ejtett valami, ügyet sem vetettél rá. Ha magadban ezt egy kivételes bátorságpróbának élted meg, hogy átvágtál a sűrű, éjszakai erdőn, akkor bizony érezhetted az akadémiai tanáraid szemre hányását, miszerint: "shinobi vagy fiam, így kell viselkedned alapból!" És... úgy nézett ki, így is viselkedtél, legalábbis az adrenalin hajtott téged előre, és nemsokára elértél célállomásodhoz, melynek felállított őrségén, hivatásos shinobiként úgy csusszantál át, mint kés a vajon. Most, hogy bent voltál a piciny falucskában, ami alig volt nagyobb, mint egy konohai nagy klán birtoka, nem igazán láttál tényleges életet.

A kis házikókban égtek a lámpások, de az utcákon nem volt senki a járőröző shinobikon kívül, akik egy biccentés után tovább is mentek, ügyet sem vetve rád; no nem azért, amiért Daiki-sepai, egyszerűen csak szolgálatban voltak, a legtöbbjük már legalább két napja egyhuzamban és ez bizony megterhelő volt mindenkinek az energiatabletták ellenére is. Egyszerűen... nem akartak senkivel beszélgetni, ami érthető is volt a jelen szituációban. Nem tudhatták, hogy mikor jön egy ellenséges támadás, minden egyes percüket veszélyben élték le a háború miatt, az asszony vagy hazavárta őket, vagy épp a levélkihordóval enyelgett, amíg a gyerekek az Akadémián tanultak.

Fertályórán keresztül baktattál, már-már tán fel is adhattad volna a kutatást, amikor egyszer csak belefutottál a megoldásba; ott volt előtted színtisztán, egy kis épület, amelyből halk zene szűrődött ki, tetején pedig világító cégér jelezte, hogy "Barlang fogadó". Nos... ennél egyszerűbb nem is lehetett volna a képlet. Amennyiben benyitottál, akkor odabent egy tipikus ivót láthattál, a földön párnák, kis asztalkák közt térdelő és sakét ivó emberek. Valaki oldalt hamisan játszott egy háborús dalt a furulyáján, elől pedig a pultnál senki sem ült, egyedül mögötte álldogállt az italkimérő és nézett rád szúrós szemmel; más ügyet sem vetett arra, hogy beléptél. - Mit kérsz inni? - kérdezte tőled az italkimérő, aki magas, tagbaszakadt férfi volt. Ha adtál le bármilyen nem alkoholos italra rendelést, akkor kivágta eléd és két ryo-t kért érte. Ha nem kértél semmit, akkor fejcsóválva motyogott valamit és elfordult tőled.

A fogadóban nem láttál senkit első körülnézésre, aki gyanús lett volna. A lámpák csak kevés fényt ontottak, igazi kocsmahangulat áradt a helyből... már-már elvegyülhettél volna benne, amikor is, hirtelen megláttad Daiki-senpai-t, aki az egyik oldalsó asztaltól állt fel, majd a pont árnyékban lévő tolóajtót eltolva, eltűnt. Rajtad állt a döntés, hogy mit fogsz tenni; követed, avagy itt maradsz és iszol tovább? Netán hazamégy, fittyet hányva arra, hogy idáig árkon-bokron keresztülvágtad magad, csakhogy megleld a rejtélyt, ami a levélben volt? Itt voltál a célegyenesben, de a döntés rajtad állt.

//A következő posztodat odáig írd, hogy bemégy az ajtón és hideg és sötétség fogad, ár, amennyiben ezt a lehetőséget választod//_________________
Shinobinak lenni annyit jelent, mint feláldozni mindent a bajtársaidért.


Állandó mesélések (5/5)
- Mitsunobu Ryounsuke
        - Jelenlegi kaland: A Villám Hívása
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: Egy lépést előre, kettőt hátra
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Túl mély alagsor
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Fuss, Forest, fuss!
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Átvételre váró karakter
- Shihouin Aki
        - Kaland tervezett címe: A színpad a tiéd!

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Himura Akashi - A felkészülés nem mindig olyan jó

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, Himura Akashi, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Mother Russia!

Tartózkodási hely : Hiruzen mellett


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ritoru no Sato

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.