Yugakure no sato

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Yugakure no sato

Témanyitás  Shikoku Naoki on Csüt. Ápr. 01 2010, 21:59

Az ország legnagyobb falva. Turistaparadicsom. A gőzfürdőiről és elsőrangú szolgáltatásairól híres.
avatar
Shikoku Naoki
Játékos

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 225

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Akari Tenshi on Pént. Júl. 05 2013, 12:59

//Mirubi és Tensei//
 


A hullámok országába éppen csak sikerült megszabadulnom a szadista megbízómtól, a két shinobitól, akik rám akarták erőltetni a pecsétet, ami a szervezethez kötne és a hatalmas vízsárkánytól, ami majdnem a halálomat okozta. Bár nem ez, hanem leginkább a fegyvereim elvesztése az, ami dűhített, ugyanis közel 16000 ryutól szabadítottak meg fegyverekben, amire szükségem lenne. nem tudom hogyan, de sikerült leráznom az üldözőimet és a korábban kinézett barlangba megnyugvást találni. Azt gondoltam, hogy valakinek nem fog tetszeni, hogy olyat teszek, amit tettem, de hogy az a megbízóm legyen, arra nem igazán számítottam. Nem igazán tudtam, hogy merre tovább, de abban biztos voltam, hogy innen el. Szerencsémre vagy szerencsétlenségemre az egyik sziklán egy vésett szöveget találtam, amin egy szöveget találtam, ami arra sarkalt, hogy a Gőz országába menjek. Nem hittem, hogy nekem szólna, de rémlett valahonnan, hogy a Gőz országa a pihenők mekkája, ahova mindenképp el kell jutnia az embernek életében egyszer, így nem sokat kellett magam győzködni.

Hetekkel később
Hosszú út volt a Hullámok földjéről a Gőz országának rejtett falvába Yukagakuréba. Maszkkal az arcomon, főleg éjszaka utaztam, hogy minél kevesebb ember lásson, de volt rá példa, hogy nap közben is útnak indultam.  Nem igazán kerestem senkit, hiszen nem küldetés vagy egyéb feladat miatt jöttem, hanem pihenni. Egyetlen dolog, amim volt a pénz és itt minden iszonyat drága volt. Ritkán jártam ilyen helyen, így elbambultam. Csodálatomból az a tény döntött ki, hogy egy kezet éreztem az övtáskámban, majd valaki mellőlem futásnak indult valaki. Maszk továbbra is a fejemen volt, viszont a felismerés után megfordultam és észrevéve a tolvajt én is neki iramodtam, miközben elővettem három fogpiszkálót és a Youji//fogpiszkáló technikát alkalmaztam rajtuk, amivel komoly sebet okozhatnak. Egyetlen szerencsém volt, hogy a fiú lassabb volt nálam, így elég közel kerülhettem hozzá, hogy leterítsem a fogpiszkálókkal. Ekkor 2, nálam jóval nagyobb chakraforrást érzékeltem, így egy ház árnyékába ugrottam, attól félve, hogy esetleg engem keresnek.
var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Pént. Júl. 05 2013, 16:06

// Ame no Ekibiogami - Akari Tenshi karkateres bemesélése //

Mirubi & Tensei

A fiúk kényelmes gyorsasággal haladtak előre. Mirubi tudta, hogy hová akarnak elérni, így arra felé vette az irányt, miközben hallgatta társa felvilágosító beszédét. Úgy tűnik, kifizetődő, ha idősebb és erősebb shinobikkal veszi fel a kapcsolatot. Mindenkitől tudhat meg némi információt, amit talán más nem. De az is benne van a pakliban, hogy átverik, vagy nem teljesen mondanak el mindent, így a magáénak tudott infókkal, okosan kell cselekednie.
- Tehát Kenseit nem tanácsos felkeresni. De ez a Hana, csábító fogásnak tűnik. Valószínűleg Ő is sok mindent tudhat. De még mindig nem árultad el a valódi neved.
Mirubi most már nem erőltetett magára mosolyt, sem más érzést, csak nézett előre közönyösen.

Fél órán belül elérték Yugakurét, ahová Mirubi kitűzte a célt. Keresztül haladt rajta idefele jövet, így nagyjából látta, hogy mi folyik itt. A falunak nagyjából két része van. A Zsúfoltabb turistaparadicsom, ahol az emberek ajándékokat vehetnek, ehetnek és ihatnak, valamint szórakozhatnak. A másik pedig a szellősebb, földutakkal és sűrű párával "telt" területek, ahol a földutak kötik össze a nagyjából 30 fából készült épületet, amik különböző szolgáltatásokat nyújtanak. Ha át akarnak menni egyik épületből a másikba, csak követni kell az utat és a táblákat. A sűrű ködben azonban könnyen el lehet tévedni, ha valaki nem ismeri a járást.

Megérkezve Mirubi lassított a bejárat előtt, így az eszeveszett tempóból séta lett. Beérve a faluba, látni lehetett az emberek tömegét. Ezt nem akarta érezni Mirubi... A város szép és kényelmes, de az egyik legrosszabb hely a Világon. A pénz az úr errefelé. A tehetősebb emberek ide jönnek "lazítani" és a mocskukat itt szórják el mindenfelé. Felfordult ettől a fiú, gyomra és nézve az előtte mászkáló emberek önfeled örömét, legszívesebben az egész falut a levegőbe repítette volna. Persze túlságosan nagy macera lenne és nem éppen bölcs döntés. Haszna sincsen belőle, csak csillapítja az undorát.
- Ez Yugakure. A Gőzfürdőiről és elsőrangú szolgáltatásairól híres. Keressünk egy fogadót, a vendégem vagy.
Mondta a fiú, majd elindult előre és remélte, hogy Tensei követi.

Tenshi:
Ugyan Yugakuréban a tehetősebb emberek járnak, de a tolvajok errefelé nem jellemzőek. Hogy miért? Azért mert a tehetősebb embereket holmi zsebtolvajok nem akarják kirabolni. Nem merik őket. Ezért, ha valakit zsebtolvajláson kapnak, akkor az biztos, hogy egy képzettebb és ügyesebb személy. De egy Ninjával szemben nincs sok esélye, így Tenshi könnyedén ártalmatlanítani tudta, ami annyiból állt, hogy a sarkait vette célba. Elesett a tolvaj, azonban valami nem stimmelt. Valami furcsát érzett. Két chakraforrást ami többszöröse az övének, így elrejtőzött. Hamarosan látta, hogy két férfi érkezik a leterített fiú mellé. Mindkét fiú fiatal volt. Körülbelül 21 évesek lehettek. Az egyiknek fenékig érő hosszú fekete haja volt, a másiknak rövid tüsis. Nem volt rajtuk póló, így látszottak a szálkás izmaik. Nadrágjuk csak egy sötétlila nadrág volt,lábszárukon pedig egy-egy kunai tartó. A fülükben pedig egy furcsa, fémszerű szerkezet volt, ami az egész fülkagylót beterítette. Hamar észrevettek, és feléd fordultak.
- Hé! Te tetted ezt?!
Futottak feléd. Az biztos, hogy ninjákkal állsz szemben és mindkét ninja meghaladja a Te chakraszinted.


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Raion Tensei on Pént. Júl. 05 2013, 17:09

~Nem tanácsos megmondanom a vezeték nevem, bár ha belegondolok, sokszor fogja látni az arcom.~
Lassan beérkeztek a faluba, ahol várta a zsufoltság, Raion rápillantott társára, aki ezt meghökkentő nézéssel nyugtázta, látta rajta zavarja a tömeg, és az üldültség gondolata. Raionnak csak annyi baja volt hogy bárki felismerheti, sose szeretett faluba mászkálni álruha nélkül, zavarta a fején lévő vérdíj ilyenkor. 
- Hát jó, a nevem Raion Tensei, a Tensei klánból származok, akiket a Tsuchikage kihasznált.
Tette hozzá mondandójába az egyik sötét titkát, majd hallotta a vendég látást.
- Ohh ugyan már, az évek során annyi pénzt halmoztam fel, hogy inkább én hívlak meg téged, számomra ez csak tárgy, nem számít mire költöm.
Bókolt, azzal követte a fogadóba.


/Mirubi - én - Tenshi a kör váltása/

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Akari Tenshi on Pént. Júl. 05 2013, 21:07

Sikerült elkapnom egy jól irányzott sarkon lövéssel a tolvajt, aki ennek hatására igen csak nagyot eset. Nem nagyon értettem, hogy egy tolvaj ilyen helyen hogy mer egyáltalán lopni, hiszen a gazdagabb emberek állandó testőrségén szinte képtelenség áthatolni egy ninjától pedig nem érdemes, hiszen, ha az elkapja, akkor valószínűleg egy alapos verésnél többel fog érte fizetni, ha elkapja az illető és most sincs szerencséje, hogy tőlem próbált lopni, hiszen, már meg volt a terv, hogy itt helyben végzek vele és gyorsan lelépek, de akkor két, nálam jóval nagyobb chakrraforrás közelített felém, ami egyből egy ház árnyékába kényszerített, viszont így sem bújhattam el előlük, mert amint észrevettek egyből megindultak felém és meg is szólítottak.
- Igen én voltam, mert a szökevény lopott tőlem.
Mondom a teljes igazságot, tudtam, hogy nem lenne célszerű követelni, hogy adják át nekem, hogy azt tegyek vele, amit akarok, mert akkor ha meg is ölöm, tudni fogják, hogy én voltam és akkor önbíráskodásért engem csuknak le, még akkor is, ha ninja vagyok és úgy mond engedélyem van ölni, ami akkor sem lenne szerencsés, ha saját országom szövetségese csuk le, hiszen akkor Kiri kiadatást követel, ami még nagyobb büntetést jelentene, hiszen elszöktem az országból, vagyis nem tértem vissza a küldetésem után, ezt pedig nem akartam megkockáztatni.
var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Szomb. Júl. 06 2013, 15:27


Mirubi & Tensei

Miután Tensei végre kimondta a nevét, valamint hozzátett némi érdekes információt, a fiú csak halványan felhúzta szájának jobb oldalát, egyfajta "mosolyt" mutatva.
- Tehát Raion Tensei... A Tsuchikage? Bizony az egyik ma élő leghatalmasabb shinobinak tartják a Tsuchikagét. Azt mondják, hogy egy Kekkei Touta aki a Jinton elemet használja...
Hallgatott el, majd besétáltak a tömegbe. Itt jobbnak látta nem beszélni az efféle dolgokról, így megvárta míg a tömeg eloszlik és lefordult balra, egy szélesebb, de elhagyatott utcába, ami már-már sikátornak volt mondható. Egy görbített falú ház mögött volt ez az sikátor, így nem lehetett közvetlen átlátni egyik végéből a másikba.
- Habár nagyon érdekelne, hogy a klánodnak mi dolga volt a Tsuchikagéval, de a családod ügyeibe nem akarom beleásni magam. De ennek oka szerintem egyértelmű...
Vette komolyra a formát, majd indult volna az "utca" túlsó végébe, amikor észre vett valamit. Egy lányt és két férfit, aki hiányos öltözetben "társalogtak" a hölggyel. Rögtön a falnak dől, még a kanyarban, így csak egyik szeme látszott ki a fal mögül. A kíváncsiság hajtotta és az, hogy vajon itt mi készül.
Tenshi:
A két férfi, egyre inkább közeledett feléd, majd amikor már csak 3 méterre voltak tőled, az egyik villámgyorsan melletted termett, majd lerántotta róla a maszkot. Nagy megdöbbenésükre egy bájos leányzó arca nézett vissza rájuk. Mint minden ilyesfajta férfi szemében, az övékben is felcsillant valamilyen perverz, beteges vágy, amint egyből ki akartak elégíteni.

- Nocsak-nocsak! Ez a fiatal ninja egy leányzó.
- Ugyan nem tartozunk ide, de ninjaként, kötelességünk megvédeni a gyengébbeket, így tennünk kell valamit ennek a tolvajnak a támadója ellen.

Ekkor a tolvaj, kihúzta lábából a fogpiszkálókat, majd sántikálva elszaladt.
- Ráadásul egy sikátor szélén vagyunk. Eltekinthetünk a büntetéstől, ha...
A férfi hangja elcsuklott, majd szemét a sikátor másik vége felé szegezte, ám a kanyar miatt nem látott semmit. Tenshi is érezte azt amit a két ninja. Sötét és tömény, félelmetes chakrákat. Mivel a lány érzékelő képességekkel van megáldva, így fel tudta mérni ezt a két chakraforrást. Az egyik rengeteg chakrával rendelkezik; Érezhetően sugárzik belőle a rossz szándék és a gyilkolási vágy. A másik valamivel kevesebb chakrával rendelkezik, de az undor és a gyűlölet, valamiféle gonoszság érezhető benne.  
 

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Raion Tensei on Szomb. Júl. 06 2013, 16:30

A fiú némi információ után beleásta magát gondolataiba, látszott az érdeklődés, mégha félkanyarnyira is. Viszont a séta folytatódott, egy jobb kanyarral, amit igen nehezen lehetett leszűrni, az csak az volt, ami a másik oldalt történt. 
~Nahát, még egy ilyen környéken is előfordul az ilyesmi, érdekes. Nézzük a fejleményeket.~
És látta hogy Mirubi a falnak támaszkodva leskelődik, viszont Raion nem volt ennyire modortalan, az események tört részéből egy gonosz cselekedett bekövetkezetét lehetett leszűrni, és ha nem hősünk csinálja, csak ugyan nem előkelő, és senem célra törő. Az ilyen emberek miatt kanyarodott el a világ, kik önzők és eszeveszettek, fejetlenül belerohannak mindenbe. Ismét egy pillanat amikor a Tensei kölyöknek megkell váltania a világban történteket. A nemi erőszakot, és az erőszakot sose kedvelte, főleg ha egy hölgy van kilátásba. Azzal ő is a fal másik oldalára csapódott.
- Mirubi....
Köpte oda suttogását, ami szinte hang buborékkal csak Mirubi fülébe csúszott.
- Mond csak a Gőz országának vannak e céljai a szervezettel, vagy szeretnéd e hogy legyen. Mert ha nincs, akkor ha megbocsátasz.
~Iwagakure no jutsu~
- Mindjárt jövök!
Azzal a pillanat tört részei alatt Hősünk egybe olvadt a földel, majd oda lent teret csinált magának, egyenesen a Shinobik alá vájta magát, ahol érezte erejüket, és megbújt hallgatózva, mi folyhat oda fenn. 


/Talált süllyedt 1 pont a rejtőzésnek Very Happy /

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Akari Tenshi on Szomb. Júl. 06 2013, 20:03

A két fura férfi egyre gyorsabban közeledett, majd amikor három méterre lehettek, akkor hirtelen eltűnt és mellettem termet és letépte az arcomról a maszkot, majd a látványtól meg is lepődött, hiszen egy lány arca, vagyis az enyém nézett vissza rám. Nem volt érdemes elrejtenem az arcom henge no jutsuval, hiszen úgysem ismerhettek volna fel, hiszen kevesen tudták, hogy eljöttem. A felismeréssel egyből perverz fény csillant a szemében, amit igen jól ismertem, hiszen néha, ha alkalmam van rá, akkor nekem is jár hasonló a fejembe, de most nem igazán volt kedvem a dologhoz, főleg nem ezzel a két tahóval, aki nem a rablót, hanem a sértettet akarják megbüntetni. Közben a tolvajom el tudott szökni, viszont más fordulat is bekövetkezett, hiszen a férfi gondolatmenetét két iszonyatos chakra és egyéb kisugárzás zavarta meg, mind a ketten erősebbek voltak nálam, az egyiküknek iszonyatos mennyiségű chakrája volt, belőle a gyilkolási vágy sugárzott, amit ők is érezhettek visszafelé, hiszen belőlem is valamennyire sugárzott, hiszen átvertek a Hullámok földjén és most ez a két tuskó is rajtam akarja kiélni szexuális frusztráltságát, másik viszont nem sokkal, de több chakrával rendelkezett, mint én, belőle viszont a gyűlöletét és undorát sugározta a világ felé. Rejtem a saját kisugárzásom miatt nem hatott, hiszen a dühöm akkora volt, hogy felül írta ezek hatását. Nem tudtam, hogy most ők is bántani jönnek vagy megmentenek. Amíg a férfiak a másikokkal van elfoglalva előbányászok 4 fogpiszkálót, hogy a jouyi// fogpiszkáló nevű technikával végezhessek akár mind a négyükkel, ha úgy fordul a dolog.


 

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Kedd Júl. 09 2013, 12:22

Mesélés:  
A két férfi, igencsak nagyra van magával. Valószínűleg van is miért, de a tapasztaltabb shinobi, aki Iwagakurei technikájával alámerült, könnyedén tért ki a figyelmük központjából. Azonban számára semmi szükség nem lett volna erre, mivel élete nem volt veszélyben. Aligha jelentettek volna neki kihívást. Persze Ő nem is azért tett úgy ahogy tett, csupán közelebb akart kerülni, hogy hallja az ott folyó beszélgetéseket.
A lány, kit betalált a két shinobi tudta nagyon jól, hogy itt neki van a legkevesebb esélye a túlélésre, de talán a képességei vannak olyan jók, hogy felvegye a harcot egy időre, majd olajra léphessen. A lányok élete már csak ilyen... Futniuk kell a fiúk elől. Szinte észrevétlenül vette elő a másik négy fogpiszkálót, ám az utolsó pillanatban a férfi, akinek figyelmét sokkal inkább a lány mellei kötötték le, mint a vérszomj a sikátor túloldalán, megragadta a lány karját... // Erre reagálhatsz bárhogy. A szorításból ki tudsz szabadulni, ha gyorsan cselekszel, de akkor készülhetsz a megtorlásra, így előre kell gondolkodnod, valamint hagyhatod magad //
- Na na! - Kuncogott fel, amolyan tenyérbemászóan éles hangon - Csak nem tervezgetjük, hogy lelépünk.
- Kussolj Souzo!
Parancsolt rá társára, majd figyelmét teljesen levéve a lányról, teljes testével a sikátor másik oldala felé fordult.
- Ha a vérszomjad és a sötétség ami belőled árad nem árult volna még el, akkor nem lehetsz elég halk ahhoz, hogy elbújj egy Otogakurei ninja elől. Gyere, Bújj elő!
Miközben ezt mondta, egy egykezes kézpecsétet formált, majd chakrát koncentrált a fülében lévő fémdologba. Valószínűleg egy Hang ninja. Mostanában igencsak sok van a környéken, így nem kizárt, hogy a Gőz Országába is bevették magukat.Mirubi:

Nem reagált semmit Tensei távozására, csak bólintott. A Gőzzel semmi de semmi dolga nem volt, igazából még örül is neki, ha egy kis felfordulást hagynak itt maguk után. Figyelemmel hallgatta az eseményeket. Már nem nézett ki, csupán nekisimult a falnak. Ifu a lába mellett ült és a bundáját nyalogatta. Nem hazudtolta meg macska mivoltát, nem igazán érdekelte ez az egész. Számára csak az a fontos, hogy egyen, aludjon és lustálkodhasson. Azonban gazdája helyzetéről már tudnak, de Mirubi egyáltalán nem akart a dolgokba avatkozni. Ha ezt a lányt megölik, akkor gyenge volt és valószínűleg egy gonddal kevesebb a Világ számára... De ha ez a lány képes és helytáll, akkor meg van az első Kishal a Szervezetbe. Akkor pedig ezek a ninják, nem maradhatnak életben. De még nem mozdul, nem tesz semmit. Várja a reakciókat, azonban idegesíti, hogy nem lát semmit...


 

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Akari Tenshi on Kedd Júl. 09 2013, 12:59

Tudtam, hogy a két férfi erősebb, mint én, hiszen ez már csak a nemi fölényükből is adódott, de ami nekem erőből hiányzott, sokkal inkább meg volt másban, amit úgy hívnak, hogy női praktikák. Nem vagyok teljesen védtelen, hiszen a női önvédelem alapjait én is megtanultam és az életem során tökéletesítettem, hiszen jó párszor volt rá szükségem, hogy fiúkat kellett ártalmatlanítanom, ami általában a "férfi második agya" nevezetű részükön keresztül mindig sikerült, hiszen a férfi test legérzékenyebb része a büszkeségük, de egyenlőre nem ez volt a tervem. Az egyik elkapta a karomat, aminek jelenleg örültem, hiszen így bevethetem a nem rég tanult technikámat, kanashibarit, aminek hatására egy kicsit meglephetem a támadómat és lesz néhány másodpercem, míg csak az egyikükre kell koncentrálnom és addig ki találhatom mi lesz a másikkal, bár már nem kell sokat gondolkodnom rajta. Ekkor aktiválom a Kanashibari// Paralizáció nevű technikámat, majd a jobb kezembe lévő fogpiszkálókat korábban megkeményített állapotban a másikhoz dobom pontosan a nyakát célozva, hiszen az az egyetlen hely, ahol komoly kárt tudok okozni a faforgáccsal. Ha sikerül, akkor vele már nem igen kell foglalkoznom, hiszen megfullad. Ha nem sikerül, akkor jön a nők legjobb fegyvere, vagyis a megrúgom a lába között.
 

var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Raion Tensei on Kedd Júl. 09 2013, 17:27

 ~Micsoda, el akar menekülni? Nem látom mi történik....ÉSZREVETTEK?! Nem akkor támadtak volna, biztosan Mirubi vette el a figyelmüket, szóval hang ninják, akkor nem lehetek rejtve sokáig, és a levegőm is fogy. De nincs elég információm, és mégcsak Chakra mozgásokat se érzek, viszont Mirubit nem kell féltenem, tud magára vigyázni, de ez a lány nem hagy nyugodni. Túl sokáig vár, és szinte biztos hogy kirobbant valamit! Vagy csak szimplán megfogják ölni....hmm tökéletes kis hal!~
Raion nyugodt szívvel vette fel a tigris egykezes formáját, és koncentrált, próbálta elképzelni a fenti helyzetet, a chakra használattal felállította a már eddigi felállást, és elméjében elképzelte a jeleneteket. Minden mozgást, minden kilátást, és képzelő erejével várta hogy vééégre valami történjen.


/no comment/

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Kedd Júl. 09 2013, 22:44

Mesélés:
Tenshi igencsak okosan cselekedett. A Kanashibari pontosan az ilyen helyzetre lett kitalálva, azonban még valószínűleg, még soha nem ütközött bele egy akadályba sem a technika használásakor, ugyanis túlságosan is ráhagyatkozott. A karját szorosan megragadó férfire, ugyan hatott a technika, de így a lány nehezebben, szinte már sehogy nem tud kiszabadulni kezei szorításából. A férfi teste teljesen megdermedt, szinte teljesen felvette a hullamerevség állapotát. Tenshi így át tudta venni jobb kezébe a pálcikákat, hogy megtámadja vele azt a férfit, aki az ismeretlen chakraforrásra figyelt. Ám a dobás pillanatában, Tenshi bal karját megrántották, így a négy pálca kissé elmozdult eredeti útirányától, de még így is találatot kapott a célpont. Egy pálca átszúrta az orrát, míg a másik a tarkója szélét találta el, beleállva bőrébe. Bizony, a Kanashibari másik hátulütője, hogy egy, a használónál magasabb chakraszinttel rendelkező ninja, chakrafelszabadítással pár másodperc alatt képes megtörni a jutsut, ezért célszerűbb gyengébb ellenfelek ellen használni. A ninja, aki előbb még Tenshi karját fogta, most a karjával együtt elrántotta, majd saját magával együtt megpördítve a lányt, az ismeretlen chakraforrás felé hajította, csakúgy mint a diszkoszvetők. A leányzó végigsúrolva a falat, nem szerzett komolyabb sérüléseket, azonban néhol csípte a karját egy-egy horzsolás. Az érkezése pedig természetesen könnyed volt, ugyanis talpra érkezett, így egyből harcra készen állt akár a következő ellenféllel szemben, akinek olyan vészjósló volt a chakrája.
- Ribanc! Azt hiszed, csak így egymagad elbánhatsz két Chuuninnal?!
- Ez a rohadék átszúrta az orrom!

Tépte ki a másik ninja a pálcákat az orrából és a tarkójából, egy kevés vér kíséretében, majd összecsapta a tenyereit és kinyitotta a száját. Ordítani kezdett, azonban ez az ordítás, alig volt hallható, de még is a házak és a talaj megremegett. A hangot egyenesen arra irányította amerre a lányt dobta. A hang minden irányban terjed, ugyanis hullámokban verődik vissza a falról, megremegtetve azt, így a fél vakolatot leverve.

A harc hevében a két ninja egyáltalán nem érzékeli az alattuk lévő chakraforrást. Valószínűleg nem is olyan jó chakraérzékelők és a föld alatt egyáltalán nem is hallani Tenseit, aki rutinjának hála, teljesen tisztában volt azzal, hogy mi folyik odafent, így dönthet, hogy közbeavatkozik-e, vagy marad a helyén.


 

// csak hogy mindenkinek tiszta legyen, hogy milyen terepen vagyunk. (Profi munka Very Happy) A pirossal jelzettek az ellenfelek, a kékeszöldes cuccok vagyunk mi, névvel ellátva. A kék "hullámok" a hang terjedése, ami hullámokban betölti az egész sikátort //


Mirubi:
Csak támaszkodott a falnak és várta, hogy a lány cselekedjen. Kíváncsi volt arra, hogy mennyire bírja a gyűrődést. Amit Mirubi hallott, az alapján sikerült megsebeznie az egyik támadót, habár igencsak nevetséges helyen, aminek meg is lett az ára. Azonban azt már nem várta, hogy egyenesen mellette fog landolni. Az érkezéskor, Ifu felborzolta a szőrét és úgy fújt a lányra, aki harcra készen érkezett eléjük. Azonban sem Mirubinak, sem pedig Tenshinek nem volt sok ideje reagálni, ugyanis a hanghullámok már meg is érkeztek hozzájuk, aminek következtében Ifu remegve és keservesen nyávogva kuporodott össze a földön. Mirubi és Tenshi is megszenvedte a dobhártya szaggató technikát. Hallásukat egy pillanat alatt elveszítették, valamint szúró fájdalmat éreztek mindketten belül a fülükben. De Mirubin ez nem foghat ki! Egyáltalán nem alacsonyodhat le arra a szintre, hogy egy Otogakurei, hang shinobi legyőzze őt egy hang technikával. Ez édeskevés! Kézjeleket formált, majd chakrát koncentrált és létrehozta a Hari Ninpō: Hari Jizou // Ninja Haj Művészet: Tüskés Védelmező nevezetű technikát. Azonban nem a szokásos "burok" formát, hanem a függőlegesen elterülő "esernyő" formát vette fel a haja. A barna hajzuhatag villámgyorsan nőtt meg, majd keményedett meg. A sikátor mindkét falát érte és még rá is simult, így teljesen leszigetelte magukat a levegőben terjedő hangtól, valamint a haján keresztül a fal rezgéseit is csillapította, így nem terjed szinte csak minimál "mennyiségben" a hang, amit a ninja okozott, azonban  a hallás és a fülfájás még mindig változatlan maradt a két ninja számára. Gondolván, hogy Tenshi úgy sem hallja amit mond, karjával és arcmimikával próbálta neki jelezni, hogy valahogy kerüljön a támadók fölé és lepje meg őket.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Akari Tenshi on Szer. Júl. 10 2013, 09:32

Nagyjából tisztában voltam a technika erősségeivel és gyengeségeivel, tudtam, hogy nem túl szerencsés erősebb ellenfél ellen használni a Kanashibari//paralizáció technikát, viszont most ez is nyert néhány másodpercet, hogy csak az egyikkel foglalkozzak, viszont az egyik kezem így is a támadóm kezében maradt, hiszen a technika alkalmazásával beállt nála a hullamerevség, amikor az izom olyan erőt képes kifejteni, amire az életben nem. Sikerült átvennem a fogpiszkálót, majd a chakrákra figyelő embert támadtam, de a néhány másodperc letelt és a megdermesztett ellenfelem megrántotta a karom, így a pálcikák máshol, az orránál és a tarkónál találta el a célt, a másik kettő egyszerűen elrepült a semmibe. A lefagyasztott ellenfél felolvadt, majd a fogott kezemen keresztül maga mögé rántott, majd az ismeretlen felé dobott. A mondatra, hogy két chuuninnal van dolgom majdnem elröhögtem magam, de nem igazán volt rá időm, mert az egyikük pecsétsorozatot kezdett, majd ordítani kezdett, ami komoly kárt a falban nem tett, de a hallásunkba igen. Ahogy az első hullámok megérkeztek a fülünkbe el is vesztettük a hallásunkat. Ekkor vettem észre a macskát, ami a fiú oldalán volt, és eszembe jutott, hogy Miyát otthon hagytam, úgyhogy a következő utam a Víz országába fog irányulni, hogy a családomtól összeszedjem a vadászgörényem. Közben a srác pecsételni kezdett, majd a haja elkezdett nyúlni végül el tudott minket szigetelni a hangforrástól. A fájás és a süketség továbbra megmaradt, de legalább tovább nem növelte a hang minket. Ekkor a fiú arcára tekintettem, aki megpróbálta jelezni, hogy felülről támadjak. Végig gondoltam a technikáimat, majd aktiváltam a falum titkos tai jutsu technikáját, amivel hangtalanul tudok közlekedni és megpróbálok chakrám segítségével felmászni a falon. Ha sikerül felmásznom és a támadók fölé jutnom, akkor kézpecséteket formálok és a gyomromba létrehozom a vizet, majd a számba azt a ragacsos anyagot, ami majd a Mizuame nabara// víz elem: keményített szirup elfogó mező alapja lesz, majd ahogy kezd felgyülemleni az anyag a számba a két férfira köpöm.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Raion Tensei on Szer. Júl. 10 2013, 09:48

 ~Micsoda csavar, de elpuskázta, majdnem sikerűlt.....akár egy klasszis mekkora hajítás....de miez?~Gondolat menetét üvöltő hangullámok törik meg, aminek az útja a sikátor vége, ebből következett hogy már elkezdődött a csata, amit Raion szívszorítva várt, és tudta is hogy végezzen velük. ~Így van, ő nem bánhat el veletek de...~
- DE ÉN IGEN. tigris, majom, tigris. Doton: Supaiku Saishuu no jutsu!!
Szólt fel immáron mérgesen, és nem figyelvén arra, hogy közeledett egy másik chakra, de nem törődött semmivel, hogy a pökhendi chuuninokat eltegye egy csapással láb alól, ami adott is volt, hiszen a technika 1 méteres körzeten belül nyitódott meg,és a tüskék azonnal kiálltak a chuuninokra, a technika halálos volt, főleg hogy alóluk nyílt meg, kivédésükre semmi esélyük nem volt, ráadásul Raion olyan  nagy erőt adott bele, hogy 2 méterig nyitotta meg tüskéit. Melyeknek céljai a ninják darabokra illetve különböző testrészeinek lekötése volt. Lehetetlen hogy elugorjanak előle, és nincs olyan védelem ami kivédje. Az idáig is egyoldalú küzdelem, a végét hozta, még ha nem is sikerülne, amire kicsi az esély, Raion a Raiton: Kaika Kurasuta technikára erőt gyűjtene és pillanatok alatt földből kikántárkodva az össze gyűjtött elemi chakrát elküldené ellenfelei felé, ami szintén végzetes támadás, hiszen a villám gyorsabb bárminél, darabokra tépné őket. Mindeközben a Mirubi álltal védekező technika hollétét is érezte, és ők valószínűleg ugyan úgy támadásba lendülnek, de lehetőségük megcsökken, miután Raion végez az otogakurei ninjákkal.
/mindkét technika az adatlapomon./

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Szer. Júl. 10 2013, 13:39

Mesélés:
Öt ninja egy sikátorban... Sok jó nem sülhet ki egy ilyen helyzetből. Ugyan a két gyengébbik ninja, sikeresen kitért a fájdalmas és igencsak kártékony hang elől, leszigetelve magukat, de a káros hatásokat még ugyanúgy elszenvedték. Tenshi ugyan hangtalanul, de nem láthatatlanul futott fel a falra, amit az Orogakurei ninja észre is vett. A gerjesztett hanghullámok azonban a menedék fölött, tovább terjedtek így Tenshi abban a két másodpercben amit a fal megmászásával töltött, újra a technika hatása alá került és az utolsó pillanatban ugyan megszédült, de a ház tetejére ért. Innen jól látta a falu egyes helyeit, még ilyen kicsi magasságból is. Azt is jól látta, hogy a sikátort környező utcákban az emberek egyre nyugtalanabbal és egyre több civil figyel fel a furcsa eseményekre, de közel jönni egyik sem mer. Tenshi összegyűjtve chakráját, átformálva azt nyálkás folyadékká a szájában, végül kifújva a Suiton chakrát, átalakította azt vízzé ami így keveredett a sűrűn folyó nyálkával, ami fentről kapta el a két ninját. Az egyik, amelyik az imént a lány karját ragadta meg, számított a fentről jövő támadásra, így amikor meglátta Tenshit a háztető szélén egy kunait dobott felé, de az is beleragadt a trutyiba ami beterítette a két Chuunint. Amint elérte őket Tenshi technikája, már jött is a következő csapás Tensei technikája! A föl alól is hallották a szavakat, de tenni nem sokat tudtak ellene, a nyálka miatt. A másodperc tört része alatt, kétméteres, tűhegyes dárdák szúrták át a két Chuunin testét. Igencsak sűrűn voltak elhelyezve, így jócskán kapott mind a kettő...

A két ninja, azonnali halált halt a testük elernyedt, a szemükbe folyt a ragadós folyadék és mint az őskorból megmaradt borostyánok, rajtuk is megdermedt a folyadék, eltartósítva a testüket. A hangot gerjesztő ninját a jobb combjától induló, majd az állát és koponyáját átszúró dárda ölte meg, azonban volt még egy dárda, ami a pontosan a gerincoszlopa mentén hatolt be a szervezetbe, így a ninja gerince eltört és a nyomódó fullánk miatt, a gerincének egy része a férfi tarkóján keresztül távozott. Ezen kívül más helyeken is érte találat, ami minden bizonnyal halálos lett volna. A másik shinobi, aki a kunait is dobta, viszonylag fájdalmasabb halált halt, ugyanis egyetlen egy fullánk sem szúrta át a fejét, hanem mindegyik a lábán keresztül, a testébe fúródott, átszúrva a gyomrát, a beleit és a szerveit. A vérveszteségbe néhány másodpercen belül meghalt. A vérük pedig keveredett a kékes, de mégis átlátszó nyálkával, így vörösessé változtatva azt... Mint egy igazi borostyán.
Mirubi:

Szerencsére a lány megértette, hogy mit akart neki mondani, így nem csinált komplett hülyét magából. Azonban igencsak pórul járt, mivel csúnyán bekapta annak a ninjának a technikáját. Ha nem tudja kivédeni valahogy, akkor valószínűleg teljesen szétroncsolja a fülét, elveszítve a hallását és még el is ájult volna. Még is milyen fényt vetne ezt rá!? Amint Tenshi elindult felfelé, Mirubi elmutogatott néhány kézjelet, majd a barna, megkeményedett hajkorona, elkezdett mozogni. Mirubit és Ifut maga köré ölelte, így védve őket  a hangtól. A fiú, felvette macskáját, aki lévén, hogy kisebb és még macska is, már az első pillanatokban elájult, de a hallását nem veszíthette el örökre, ugyanis az teljesen mindegy, hogy mekkora egy élőlény, mindenkinek ugyanannyi idő kell a hallás elvesztéséhez ilyen frekvenciájú hangok mellett.
Mikor a fiú észlelte, hogy a technika abbamarad és a két ninját igencsak fájdalmasan ölték meg, feloldotta a Jutsuját, majd karjai közé vette Ifut. Nem nagy meglepetésére, a két ninja halott volt. Vöröses folyadék és rengeteg, vastag tüske... Le merné fogadni, hogy Tensei műve. Lassan sétálva, jobb kezével a fülét piszkálva, odasétált a két megkövesedett, elvérzett és teljes mértékben elhalálozott ninjákhoz, majd végigsimította rajtuk az ujját. A ragacsos nyálka ráragadt az ujjára. Megkóstolta és nyugtázta, hogy ez víz és vér keveréke. Letette Ifut a földre, aki éppen ébredezett, majd megformálta a Tigris kézpecsétet és koncentrálni kezdett. Felhasználva a Shikyaku no Jutsunál szerzett ismereteit, hallását pár pillanat alatt rendbe hozta, valamint felerősítette, hogy hallja a tetőn lévő lányt. Az a rohadt fájdalom pedig még mindig nem múlt el. A lánnyal még nem foglalkozott, hanem inkább Tenseihez fűzött néhány szót.
- Látom, nem csak nekem vannak kíméletlen technikáim. - Nézett undorral a holtestekre - Mit gondolsz a lányról?
Nézett fel a tetőre, majd ha a lány éppen ránéz, akkor int neki, hogy jöjjön le, remélve, hogy nem fél és valóban lejön.

// A hallás elvesztése, ha nem ismersz semmilyen technikát amivel helyrehozható, természetesen csak ideiglenes ahogy a fájdalom is // 

 

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Akari Tenshi on Pént. Júl. 12 2013, 00:29

Túl sokan voltunk, eléggé kicsi helyen, ami még tetézte a dolgot az az 5 fő shinobi mivolta, ugyanis ennyi ninja egy helyen vagy háborús helyzet miatt lehet egy helyen vagy pedig valami dolguk van egymással, ami jelen esetben igaz is volt. Ahogy a srác kérte, fel próbáltam mászni a tetőre, de ahogy kikerültem a haj védelméből ismét elkapott a támadás, így megszédülve, de sikerült felérnem. Közben persze már a civilek is kezdték észrevenni a dolgot, bár szerencsénkre senki nem mert közel jönni vagy szólni a rendőröknek, hiszen ki akarná egy ninja haragját kivívni, senki, így velük nem volt gond. A kemény, szirupos folyadékot, amivel le akartam ragasztani ellenfeleimet és mivel felülről jött a támadás még akár meg is fulladhattak volna, ha a 2 hirtelen társsá vált ninja közül az erősebb nem alkalmaz egy föld technikát, aminek hatására a földből tüskék emelkedtek ki, amik mindenhol átszúrták a két hencegő chuunint. ~Meghalni chuuninként is lehet.~ Mosolyodtam el a pökhendi fazonok önhittségén. Igaz nem én végeztem velük, de az már nem számít, amikor az ember hulla. A nyálka barna és a vér vörös színe igen furcsa eredményt hozott, ami a színt illeti. Hirtelen valami chakra mozgást érzékeltem, de nem láttam a technika hatását, hiszen nem a srácot néztem, aki létrehozta, hanem a két férfi halálában gyönyörködtem. Közben megéreztem az erősebb férfi chakráját, ahogy előbújik a földből, így arra néztem, mire a kisebbik chakraforrás, jobb híján így hívva a srácot magamba, akiről még nem tudtam, hogy Mirubinak hívják, intett, hogy menjek le hozzájuk. Nem tudtam, hogy mit is akar a srác, bár hiába kiabáltam volna úgy sem hallom, ha válaszolnak, így lemásztam és reménykedtem, hogy valakinek lesz valami technikája, amivel a fül fájást és a süketséget megszünteti, hiszen az egészben ez a legidegesítőbb. Mivel hiába beszélnek hozzám nem hallom, így csak várok, hogy történjen valami, bár ha meg akarnának ölni, akkor már rég megtehették volna, hiszen szívtelenül végeztek a két otoi shinobival is és meg sem izzadnának, hiszen nem nagyon van támadó technikám, amivel védekezhetnék és víz se nagyon van, amin keresztül elmenekülhetek.

 

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Raion Tensei on Pént. Júl. 12 2013, 13:38

Szorúlt a hurok, nem volt már ellenfél. Boldogan mászott ki lyukjából Raion. Ránézett Mirubira aki csodálta technikáját a maga undorjával, és feltette a kérdést, amit Raion már nagyon várt.
- Hát....nevetséges. Szerintem nem elég felkészült....két Chuuninnal nem bír, akkor mi lesz majd mikor fontosabb dolgok kerülnek elé? De tudod mit. Hívjad magaddal. Felhasználhatjuk még a testét sok mindenre. Üres test üres lélek. Tökéletes menedék ha óvnunk kell magunkat. 
Ekkor lelépett közéjük az említett Shinobi, vagy Kunoichi. Tensei nem igen tudta épp ésszel felfogni, hogy arca női, de mégis akár egy fiatal férfi. Modorán konyított kicsit, majd vissza vett, és illendően rá nézett.
- Az egész kavarodás közepette egy dolgot elfelejtettél. Sikítozni, tehát feltehetően azt hitted, uralod a helyzetet. De mondcsak, Mit gondolsz rólunk. Kérlek nézz körbe, majd pislants ránk. Menekülni nem tudnál, hallgasd hát meg kérlek Mirubit. Valamit kérdezne tőled.
Fordult hozzá, majd ismét a lányra, szemében pedig sötétség tükrözödött vissza rájuk. Feloldotta képességét, majd a földre csapott, hogy vissza húzza tüskéit, a test részek csak úgy szét szórodtak, és a hullák mostanra eléggé megrohadtak. A két technika, és belsőségek szaga, nem volt íny csiklandó. Ezért Raion a föld alá száműzte őket, majd betemette a földet. Közben mindvégig figyelt, és hallgatózott, hátha elhangzik egy pár szép szó. 

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Itanashi on Szomb. Júl. 13 2013, 00:11

A magas hegyek lassan eltűntek a háta mögött, az éles, sziklás talajt apró kavicsos út, fák váltották fel, mely minden bizonnyal arra utal, a fiú kiért a hegyekből. Egy lejtősebb úton indult meg, az utat fák kísérték végig, a távolban pedig egy kis falut látott meg. A tempót lelassítva indult hát előre, hogy átvizsgálja a falu utcáit, a fiú után kutasson. 


~ Közelmúlt ~

- Szóval nincs itthon? - kérdezte a fiú volt társát.
- Nincsen, elutazott, hogy követőket szerezzen a céljaihoz. A Gőz országát vette célba, pár napja indult el. Sietned kell, hogy utolérd őt. - válaszolta Karu.
- Hamarosan újra találkozunk - búcsúzott el, majd megindult a Gőzbe. A városból óvatosan kisétált, majd álcáját aktivizálva indult meg a határ felé. Veszélyessé vált a város, a háború, az idegenek mind a vezetőség agyára ment, lezárták a várost, katonák jelentek mindenhol, ellenőrizve mindenkit. Talán jobb is, hogy Mirubi jelenleg nem volt ott.
A Fű elhagyása után meg sem állt a Gőzig, ahol a hegyekben találkozott egy férfival, aki a papok ajándékát adta át, pontosabban oktatta a fiút, megerősítette. Most már viszont igen csak késésben van, ha nem éri be a fiút, talán soha többé nem találkoznak.

~Hm. Mi ez? Valahol a közelben van valaki, aki nem kispályás.~ érezte meg hirtelen egy ház falánál a közeli chakramennyiséget. Felfutva a ház oldalán a tetőre sétált, hogy megtalálja a kiáramló chakramennyiség forrását. Hirtelen a föld is megremegett egy pillanatra, kiáltások hangját fújta a szél. A tetőkön ugrálva hamarosan megtalálta a forrást. Egy magas, fekete hajú fiú állt egy fehéres hajú lány előtt. A fiú fellépett a tetőre úgy, hogy a nap sugarai a háta mögött legyenek, majd a fiút szólította meg.
- Jól hallottam, Mirubit mondtál? - remélte, hogy jól hallotta. - Hol van Mirubi? - tette felé kérdését, kezeit maga előtt átkulcsolva. A nap remélhetőleg elvakítja a fiút, így nem fog rátámadni, hanem választ ad.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Hétf. Júl. 15 2013, 22:45

Tenshi:
Mire a lány leért, meglepve kezdte tapasztalni, hogy a hallása kezd javulni. Már hallotta a hangokat tompábban, azonban saját szívverésének a hangját is, ami a fülben keletkezett, megnövekedett nyomásnak köszönhet. Amikor Tensei beszélt hozzá, csak halk morgást hallott, de a szájáról tökéletesen le tudta olvasni, amit mond neki, lévén, hogy ninjáról van szó és nem is annyira nehéz tudomány. // A következő körben már teljesen megjavul a hallásod, de a fájás marad még //


Mirubi:
A leányzó lemászott a tetőről, valamint Tensei is feloldotta a Doujutsuját, ami valószínűleg a szak avatatlan szemeknek furcsa lehetett, de Mirubi már várta ezt a pillanatot, ugyanis feszélyezve érezte magát, zavarta ha azokkal a szemekkel néz rá. Társa szavaira csak bólintott, majd felvette az ébredező Ifut a földről és karjaiba vette. Ennek az egyik oka az a macska lelkiállapota volt a másik pedig, hogy a lány lássa, hogy nem akarják bántani, hiszen akinél macska van az csaknem akarhat rosszat. A fiú folyamatosan a lány szemébe nézett. Nem törődött a külsejével és a hatalmas "adottságaival", csupán magával az emberrel. Nem tudta, hogy mennyire romlott és mennyire elkötelezett. Az már biztos, hogy ha muszáj, képes lesz harcolni... Eközben Tensei eltakarította a szemetet, így Mirubi és a lány odébb álltak, majd Mirubi elkezdte a mondandóját, erősen artikulálva, hogy a lány megértse.
- A nevem Kauru Mirubi. A társam neve... - Egy pillanatig hezitált, majd kinyögte a nevet - Santan Ryu. Azért jöttünk ide, hogy embereket keressünk egy jobb cél érdekében...
Fejezte be mondatát, mivel nem akart egyből a dolgok közepébe vágni és mert valaki megzavarta őket. A tetőről érkezett a hang, így először támadásnak is vélhetnék. Sőt! Rajtaütésnek, ami igencsak aggasztó lenne. De itt másról volt szó. Mirubi azonnal felismerte a hangot.
~ Itanashi ~
Jegyezte meg magában, majd Tensei felé fordult.
- Nyugalom, Ő barát. A szervezet tagja.
Fontosnak tartotta, hogy amilyen gyorsan csak lehet, tisztázza a dolgokat, különben itt még képes lesz megölni az egyik legfontosabb tagot.
- Gyere le!
Kiáltotta fel a fiúnak, valamivel barátságosabb hangnemben, mint amennyire beszélni szokott vele. Valószínűleg meg játszotta magát megint, hátha közben a kisasszony visszanyeri a hallását, ugyanis abban Mirubinak egy szemernyi kételye sem volt, hogy Ő is ugyan ilyen mellékhatásokat szenved el a technikától, mint Ő is az imént.

// SORREND: Tenshi --> Tensei --> Itanashi --> Mirubi //

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Akari Tenshi on Szer. Júl. 17 2013, 09:38

Nem bízom teljes bizonyossággal a két figurában, főleg, hogy sokkal erősebbek, mint én és az egyikből olyan dolgot is érzek, ami még inkább aggasztó, de nem esek kétségbe, még nem. Lassan lemászok és a fülem is kezd javulni, igaz csak tompán hallom, amit mondanak. Le tudtam olvasni az erősebb srác szájáról, hogy mit mond és válaszoltam is.
- Nem szokásom. Igen csak nagy a chakrakészleteket, ezt az érzékelő képességem nélkül is tudom.
A kisebbik srác felvette a macskáját, mintha ettől bizalomgerjesztőbb lenne, ez nem nyert, de azért figyelek rá. Végre megtudtam a nevüket és a céljukat is nagyjából.
Nem nagyon volt idő folytatni a dolgot, mert előbb megéreztem egy újabb chakra forrást, majd az realizálódott az illető, aki Mirubit kereste. Ha nem mondja a keresett illető, hogy barát sem hiszem, hogy sok mindent tehettem volna, viszont Ryu sokkal inkább. Mirubi felkiáltott elég barátságos hangon, de tudom mikor kijátssza meg magát és a srác kisugárzása sem támogatja a hangnemet. Lassan egyre jobb a hallásom és érzem, hogy kezdődik, hogy tisztább lesz. Közben valószínű, hogy az új srác is lemászik és valahogy úgy állok, hogy mindhármukat szemmel tudjam tartani.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Raion Tensei on Szer. Júl. 17 2013, 11:02

Egyre dúsabb és bővebb élmény várható, bővítményem immár tuti izgató lesz, a sors úgy tűnik nem várt fordulattal bővül, újdonsült társa nem nyitott kellő információval, nem is csoda, a kémeket mindenki rühelli, csak ugyan jobb helyet kellett volna találni a helyes útra tereléshez, de ekkor belépet egy újabb chakra fonál, már az ugrás érzékelhetően kellő energiáját vette igénybe amit Raion nem hagyott szem, és kéz koordináció nélkül. Majd hirtelen a napfényt megtörte az illető, arca eltakarva, Hősünk már agresszióba hajtva, kétség kívűl ellenségnek titulálta, de melyik bolond lenne az ki megszavar íly romantikus hármast, viszont Mirubi azonnal agressziót vissza vette, és közölte "ő szervezet tag". Csak ugyan Tensei ettől vissza vett kicsit, de érzéketlenül érte hogy valaki a napot használja ellene.
~Szóval még egy tag. Hmm egy megszállott, olyan érzéketlen a chakrája, de legbelül mintha valamit nagyon tisztelne. Fenekestül felfogom forgatni az elméjüket de előtte.~ Félre vonszolt vállal, nem várta meg míg leérkezik közéjük, egyből félre próbálta húzni Mirubit. - Ha megbocsájtanátok egy pillanatra, fontos dolgot kell kérdeznem Mirubitól. - Majd a húzás vonás közepette ha kellő távolságra sikerül elráncigálnia a macskás srácot, pillantását rá vetíti, bár tudja hősünk hogy immáron Mirubi leljebb fogja keresni tekintetét. 
- Mit szólnál, ha a lánynak megmutatnék egy darabot az elméletedből? - Köpte oda ismét szépen, hallhatóan mirubinak. - Nem titok ha megosztod velem chakrád, te is láthatod azt amit én, és segíthetsz abban hogy mit mutassak. Nem akarom neki is ecsetelni, de talán azzal ha bele megyek a fejébe több mindent láthatok. Ráadásul szavak helyett mi beszélhetünk, és én kellő képpen tudom alakítani elméjét a várható legjobb kolonc helyett, hűséges követővé, aki ha kell meghal bármilyen célért! - Immáron gonosz vigyor kerekedett arcán, és tudja Mirubit az ilyen igenis izgatja. Ezért várta, majd oda intett újdonsült srácnak, és a lánynak, hogy minden okés.

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Itanashi on Szer. Júl. 17 2013, 18:43

A fiú a ház tetején állt, várta, hogy megszólaljon társa, aki egyből reagált is, a másik kettőt pedig lenyugtatta. Láthatóan Mirubi és a másik fickó már komolyabban ismerték egymást, valószínűleg a lány volt a kiszemelt áldozat.
~Te aztán nem loptad a napot, Mirubi~ gondolta magában a fiú. Itanashi leugrott a tetőről, majd Mirubi felé sétált, aki közben a másik idegennel beszélt néhány szót. 
- Szóval, bele is kezdtél az emberek összegyűjtésébe, Mirubi. - szólt fel ismét, majd megállt alig pár lépésnyire a két fiútól, hátat fordítva a lánynak. ~Ez a férfi nem kispályás. ~ habár nem rendelkezett komoly szenzorképességekkel a fiú, mégis meg tudta állapítani, milyen fából faragták az előtte álló idegent. Kíváncsi volt az erejükre. Érdekelte, mire is képesek ezek ketten. Nem csupán a technikák vagy a nyers erőn volt a hangsúly, hanem az, ami Mirubi-ban is megvolt. Ész és az a rejtett képesség, amit úgy hívnak, találékonyság. Akiben ez a kettő megvolt, párosítva a képességeikkel, azok méltóak a szervezetbe. Úgy érezte, itt az idő, hogy felmérje a mögötte álló lányt is. AZ álarcos fiú megfordult, ránézett a lányra, majd kezét a földre nyomta.
- Doton: Chidokaku - szólalt fel halkan, mire a talaj megremegett, a lány alatt pedig egy 3x3-as kockában megtört a föld, majd az egész hirtelen süllyedni kezdett, jó néhány métert. Ha a lány bennmarad a süllyedő részben, akkor  pillanatok alatt egy mély árok alján találja magát, más csapás nem fogja érni, csupán a reflexeire kíváncsi a fiú. Ha a lány lenn marad, akkor a fiú a gödör szélére áll és lenéz.
- Valóban alkalmas erre a feladatra? - kérdezi Mirubi-t, majd összecsapva kezeit visszahozza a lesüllyesztett földrészt a rendes szintre, kiemelve a lányt a csapdából. 
Azonban ha a lány elugrik, mielőtt még a föld lesüllyedne, akkor is Mirubi felé szól, a kérdése ebben az esetben kijelentésként hangzik. Miután befejezte a kis tesztet, visszasétál a fiúhoz.
- Hallom összeszedted a régi csapatot - gondol itt a chunnin vizsgán összeállított csapatra, benne Karu-ra.

 

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Csüt. Júl. 18 2013, 16:57

Mirubi:
Az események kezdenek felgyorsulni és egyre több szál fűz Mirubihoz. Ez pedig még csak a kezdet. Azonban a három emberrel, Tenseiel, Itanashival és Karuval megalapozta a szervezet jövőjét. A legfontosabb itt most Karu és a Kenshiro klán. Itanashi erős és értékes társ, míg Tensei képességei páratlanok és hasznosak. Ez a lány pedig bizonyára, szintén értékes tagja lesz az Amegaminak. Miután Itanashi leérkezett a "csapatba" Mirubihoz fűzött néhány szót amire Ő reagált is.
- Igen, jól látod. Azonban lesz pár dolog, amit meg kellene beszélnünk.
Készítette fel Itanashit a dolgokra, ugyanis kíváncsi ár, hogy mi okból nem érkezett meg Kusagakuréba. Bár teljesen érdektelen a dolog, hiszen később, de megtalálták egymást. Ekkor Tensei "rángatta el" Mirubit egy szellősebb helyre, majd fűzött hozzá néhány szót, ami igencsak felkeltette a fiú érdeklődését. Elmosolyodott, de nem hitte el, hogy a dolgok ennyire egyszerűek lennének. De ha még is akkor érdeklődése azután a bizonyos szem iránt, igencsak megnő.
- Legyen.
Nyögte ki, majd visszafordult a csapathoz. Ekkor azonban váratlan dolog történt...


Tenshi:
Az újabb chakraforrás megjelenése igencsak izgalomba hozhatott. Ennyi ninja és mind erősek és félelmetesek. De jól gondoltad, ha meg akartak volna ölni, már megtették volna, így valószínűleg nincs mitől félned. Vagy mégis? Miután az a Mirubi és a legtöbb chakrával rendelkező tag odébb sétált, egyedül maradtál az újonnan érkezővel. // Írd le, hogy milyen benyomást keltett a karakteredben ez a szituáció //
Ezután pedig egy nemvárt "támadásnak" lettél kitéve, ami a maszkos fiú felől érkezett. Tenyerét a földre helyezte és Te mint kezdő szenzor, érezted a chakrahasználatot. Érezted, hogy valami nem stimmel alattad, amit persze a talaj mozgásából és a chakrából is érezhettél. Egy másodperced volt csak reagálni a történtekre és ez sikerült is. Már süllyedtél volna meg amikor elrugaszkodtál a lefelé tartó földtömbről és pár méterrel odébb érkeztél meg.

Mirubi:
Itanashi akciózik. Egy érdekes technikával Tenshit elnyelte a föld alá, azonban a lány érzékeinek hála, gyorsan tudott reagálni és így megmenekült. Persze veszélyben nem lett volna része és talán Ő is tudta, hogy csak tesztelve volt. De egy ilyen szintű támadást könnyedén hárítana egy szemfülesebb genin is, szóval ezzel még nem sokat bizonyított. Az még hátra van... Ahogy minden tag számára is... Mirubi és Tensei visszasétált a többiekhez.
- Ez még nem biztos... Az alkalmassági próba csak most fog kezdődni.
Fejezte be az Itanashival való társalgást. A következő mondatára csak egy kisebb mosollyal válaszolt, majd fejével intett neki, hogy álljon oda mellé. Amint Tensei is elhelyezkedik, akkor már hárman állnak a lány előtt.
- Tehát. A nevedet még nem tudom, de nincs szükségem rá. Hamarosan úgy is minden világos lesz előttünk. Ő itt a másik társam, Itanashi. Elnézést az iménti kellemetlenségért, csak gondolom próbára tett. Ahogy látom, igencsak jó érzékelő képességekkel vagy megáldva. Megengednéd nekünk, hogy megosszuk veled a világnézetünk és a szervezetünk ideáljait? Megmutathatjuk neked az igazságot és azt a tökéletességet aminek a részese lehetsz? Mond csak... Nem akarsz több erőre szert tenni? Nem akarsz bosszút állni valakin vagy valamin? Ha igen, akkor kérlek nézz a társam szemébe.
Szemével mutatott Tensei felé, majd megszólal, reménykedve hogy a lány belemegy és egy igencsak érdekes gyöngyszemre akadt újra a személyében.
- Eltudnád intézni, hogy én is és Itanashi is jelen legyünk? Tudj meg nekem mindent arról, hogy mikre képes és miket élt át. Hogy alkalmas lehet-e a szervezetbe. Mutass meg neki mindent ami szükséges lehet, hogy belemenjen a dologba. Ugyan nem értem még a szemeid működését...
Fejezte be mondatot, majd Itanashinak is szólt pár szót.
- Kísérd figyelemmel a dolgokat. Érdekes élményben lehet részed.


// Ha tenshi belemegy, akkor Mirubinak mindenképpen látni kell, hogy a lány milyen orvosi/toxikológiai ismeretekkel rendelkezik. Ez fontos lenne // 

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Akari Tenshi on Csüt. Júl. 18 2013, 22:13

Már ez a kettő megjelenése sem volt túl bizalomgerjesztő, hiszen olyan undort és utálatot árasztottak, hogy nem is értem, hogy a helyi ninják hogy nem figyeltek fel, de hogy még egy harmadik is jött, aki szerencsére kevésbé volt embergyűlölő, legalábbis a kisugárzásából ítélve, de akkor sem volt éppen szimpatikus, már ha az embernek nincsenek tulajdonságai, szerencsére engem is hasonló dolgok motiváltak, mint ezt a hármat, így kevéésbé voltak unszimpatikusak, de továbbra sem bízom bennük. Ekkor a korábban érkező kettő félrevonult, így a késővel maradtam kettesben. Tudtam, hogy valamire készülnek és ez nem tetszett, miközben a másik is valamit kitalált a fejében, hiszen érezhető volt már a chakramozgása, ha nem lettem volna érzékelő, ez fel sem tűnik. ~Figyelj rájuk nekem nem tetszik a dolog. Nekem sem, de a harmadikat sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Vigyázz magadra! Mi ez az aggódás? Ha meghalsz én is veled halok és akkor nem élvezhetem az adottságaidat. Perverz.~ Ezzel lezártnak tekintettem a társalgást. Ekkor az ott maradt tag kézpecséteket formált, majd tenyerét a földre téve alattam megmozdult a föld, amire egyből reagáltam, vagyis elugrottam. Tudtam, hogy nem ez volt az összes felmérés, hiszen ezt bárki megtette volna reflexből. Ekkor Mirubi elmondta, hogy ez csak egy előfelmérő volt és az igazi teszt csak most következik.
- Két dolgot szeretnék kérni, mielőtt a szemébe néznék. Kérem vissza a maszkomat, amit a két hullával együtt eltemetett a másik pedig. Pillanat. Addig elárulom, hogy a nevem Tenshi.
Ezzel elővettem a nekotékat és egyesével az ujjamra húztam.
- Ha valaki olyat tesz, ami támadásnak vehető azt megkarmolom és elárulhatom nem a karmolás lesz a legkisebb baja, ugyanis méreggel van bekenve.
Ameddig nem kapom meg a maszkot, amit kértem, hiszen a nekote az ujjaimon vannak, azzal már nem kell foglalkoznom, hiszen drága volt és elég volt az a 16 ezer ryu, amit a Hullámok földjén hagytam, nem kell még egy maszk elvesztése is, főleg, hogy az jelentéssel is bír számomra, mert a fegyverek pótolhatók, ha elég pénzem van rá, de a maszk fontos, így az nem pótolható. Ha végre valahogy, nekem mindegy hogyan visszaszerezték a maszkom, akkor beleegyezek a dologba, hiszen amíg nem nézek az alak szemébe sok mindent nem tud mit csinálni, bár nem igazán tudom, hogy miért is jó a dolog.


var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Raion Tensei on Pént. Júl. 19 2013, 11:55

/jó sokáig akarod húzni Smile De ezért én most lyukas posztot tudnék írni, mégis milyen maszk?!!!? és honnan szedjem elő??!?!?!/


~Nahát, szegény gyereked folyton tesztelgetik.~ Raion közelebb ment, már már a lány előtt állt, aki agresszíven maszkokat követelt tőle, nem volt fontos, hiszen sokkal erősebb volt Raion mind jelenlévők között, mind tudat alatt.
- Tajuu tscuhi bunshin no jutsu!
Azzal elő idézett két föld klónt melynek csak ugyan a méreg nem lehet semmiféle képen fájdalmas, senem hasznos, hiszen testük csupán föld, majd abban a reakcióban ahogy elő hívta föld klónjait, rá küldte őket, és mind kettő egy kezet fog le, a föld klón előnye hogy az átlagnál sokkal erősebb, és mivel mozgatni nem tudja majd kezét, az egyik klón fejét is megfogja haján keresztül. 
- Most Mirubi! - nyögött fel, majd várta h "társa" chakráját megossza vele, és csukott szemmel hátára tegye kezét. - Te maszkos srác, legyél jelen hogy ne legyen semmi gond, sőt idézz ide az előbb használt chakra technikával egy lyukat, vigyél minket lentebb biztonságba. - Majd ha minden jól sül el, a lefogott lány szemébe néz, akarata ellenére megnyitja elméjét. Mirubi és Raion ezt egy "sugár útként" élik át,  majd a lányt egy fehér szobába űzi, amit ablakon keresztül figyelnek Mirubiék.
~Minden beszéd, gondolat formában törik fel, amit mondasz meghallja. Előnyünk annyi hogy képtelen ellenállást bizonyítani, és ott térdel egyhelyben, az elméje megvan törve! olyan mint egy könyv, bármit letudunk követni, csak figyelj - nyújtja ki kezét és koncentrációját kivetíti, majd előteremti a chakra, és elme útját, a kis fonalakat melyek ott vannak elménkben, és melyen az információ át vezeti az egyiket a másik részre, megnyítja kezével. - Mirubi innen óvatosan, ne próbáld megváltoztatni a gondolatait, vagy beleültetni, most levetítjük az élet történetét pár másodpercben, a te érdekességeid az orvosi, és toxikológiai jelentéseknek a lényege, ezért minden kép melyre az a reakciónk hogy érdekes, megáll előttünk, és kivetítődik. Ne feledd, arra koncentrálj ami téged érdekel! - Majd ebben a pillanatban Raiont elsőnek egy dolog fogja meg, még pedig a különböző állatok mérgeivel való ismeret, a lány elképesztő dolgokat tud. - MIRUBI!!!!!!! EZ A LÁNY! KÉPES BÁRMILYEN KÍGYÓFAJBÓL KINYERNI MÉRGET, továbbá a pókok elképesztő ismerete, Mirubi, megvan ki lesz majd az alchemistánk! Te, eddig mit találtál ami téged érdekelne? - bólint oda Mirubihoz, aki szintén a chakra fonalak közt vájkál, saját információ szerzéssel~  


/még 1 körig a fejedben leszek, de csak mert maszkokat keresgéltetsz velem Very Happy Mirubi biztos láttad hogy dolgoznak Inoék, amikor egy ember agyában minden részletesen követődik a kíván dolog melyet keresel ki vetítődik feléd, ezért amit érdekesnek találsz azt használd fel nyugodtan, te olvastad fel, szabad kezedvan/

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yugakure no sato

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.