Yuuto Rinetta

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Yuuto Rinetta

Témanyitás  Vendég on Csüt. Júl. 21 2016, 22:02

Név: Yuuto Rinetta (Rine)
Ország: Vízesésrejtek
Rang: Genin
Szint: D
Kor: 14
Nem: lány

Felszerelések:  
-fejpánt
-10 kunai
-10 shuriken
-5 robbanó cédula
-5 füstbomba
-1 övtáska
-2 rövid kard chakra pengéből

Kinézet:  
Sötétbara szemek, vörös derékig érő haj oldal frufruval, karcsú, edzett test, vállán spirál alakú tetoválás. 162 cm magas, 40 kilos testsúlyú.  
Viselet:  
Mellényhez hasonló szabású, halvány ciklámen zibzáros kardigán. Térd alattig érő fekete nadrág. Bal csuklón ezüst karperec.
Jellem:  
Vasakaratú, jó szívű (bár ezt nem mindig mutatja), de könnyen fel lehet bosszantani. Nem nyugszik amíg a kijelölt célt, el nem érte. Úgy gondolja, nincs szüksége barátokra, csak egy jó képességű riválisra.
Technikák:  
-vízen járás
-víz elem feloldás
- mizu bunshin no jutsu (ez majd a későbbiekben alakul ki)
-könnyebb chakra manipulálás (Később a szél elemnek is mestere is lesz, amivel kombinálni tudja majd a vizet)

Elő történet:
Rine eredetileg az Yuuto klánból származott, de mivel a klán az Uzumaki klánhoz hasonlóan mestere volt a pecsét jutsuk elsajátításának, így a háború őket is bekebelezte az Uzumaki klán után. Rine ekkor még csak 5 éves volt. Szülei próbálták őt biztonságba helyezni, ezért egy szomszédos kis faluba, Vízesés rejtekbe küldték régi barátaikhoz egy teleportáló jutsu segítségével. Búcsúzóul egy ezüst karperecet adtak Rine-nek, hogy mindig végje meg őt.
Az Yuuto klán megmaradt tagjai szétszóródtak, csak mint az Uzumaki klánnál. Sajnos Rine szülei nem élték túl a háborút. Ez a hír eljutott Haruhoz  és Misakihoz is, akik közben Rine-t magukhoz vették szülei kérésére. Nem tudták vele közölni a hírt. Végül Rine egy véletlen folytán meghallotta, ahogy Haru bácsi és Misaki néni erről beszélnek. Nagyon szerette a szüleit, ezért a hír hallatára mélyen magába zárkózott, senkit sem engedve közel magához. Ennek hatására elhatározta magát, hogy erős shinobi akar lenni, bármilyen nemű kapcsolat létrehozása nélkül, így majd élve kikerülhet egy esetleges következő háborúból.
Rine már nyolc éves volt, így elkezdhette az akadémiát. Elhatározásához híven keményen edzett, de senkit nem engedett közel magához. Az akadémia egyik legjobb diákja volt, ezért mindig sokan voltak körülötte, de őt ez hidegen hagyta. Jobban szeretett egyedül lenni. Hamar elsajátította a vízen járás technikáját, mivel a chakra irányítása nem volt különösen nehezére. Okos volt, így az elméleti részek könnyen mentek neki, bár a gyakorlati részt jobban szerette. De mégis ezt esett jobban nehezére elsajátítania. Szorgalmának hála és a több éves tanulásnak köszönhetően akadály mentesen írta meg a teszteket és mutatta be gyakorlati tudását. Elvégezte az akadémiát és genin lett belőle. Csak annyit sajnált, hogy nem talált magának az évek alatt egy riválisra méltó embert sem. Haru és Misaki is nagyon büszke volt Rine-re, de annál inkább sajnálták azt, hogy nem hajlandó tartós köteléket kialakítani senkivel. Haru és Misaki úgy döntöttek, hogy ha Rine itt nem tud kapcsolatot kialakítani, akkor talán Konohában lesz valaki, akire társként tekinthet. Rine nem tiltakozott, mivel már ő is gondolt arra, hogy egy másik országban talán riválisra lelhet. Már 12 éves volt, ezért egyedül is neki vághatott az útnak. Összepakolta fontosabb holmiait, ruháit és másnap már indult is. Elköszönt nevelő szüleitől és elindult Konoha irányba. 2 nap sétálás után már ott is volt.  
Mivel az Yuuto klán szoros kapcsolatban állt az Uzumaki klánnal (bár annál jóval kisebb volt) így a Konohai fejeseket sem volt nehéz meggyőzni arról hogy fogadják be Rine-t. Rine az első órában már el is kezdte feltérképezni a falut, miközben új lakhelyéhez vezették. Ott kipakolt, majd elrendezte a holmijait. Miután végzett, kis idő múlva jött egy nála idősebb, magasabb rangú ninja aki elkísérte őt a 4es csapat edző helyére. Bemutatkozott új csapattársainak. Ez alatt nem csak a nevét mondta el, hanem az egyik vele egykorú társával is megküzdött, hogy feltudják mérni a képességeit. A küzdelem során még mindig nem érezte azt a szenvedélyt amit eddig keresett. A küzdelem az ő győzelmével ért véget, így az őt felügyelő tanárnak sem kellett tovább gondolkodnia. El is helyezték a 4es csapatba 3. tagként. Azonban csapattársaival sem akart szorosabb köteléket létrehozni. Igaz, ők sem voltak gyengék, sőt inkább erősek voltak, de Rine több tapasztalattal rendelkezett mint ők és ezt ki is használta. Viszont a másik csapatból feltűnt valaki, akinek tehetsége még Rine-nek is feltűnt. Ekkor Rine-ben elkezdett valami mozgolódni. Azt gondolta, talán végre megtalálta azt a személyt, akire annyit várt. Nem is kellett neki több, elhatározta hogy figyelni fogja ezt a fiút.
Ennek a személynek a neve Onodera Usui volt. Ő volt az első ember, akiről még többet akart megtudni. Teltek a napok, de mivel Rine nem volt vele tisztában hogy ilyen helyzetben mit kéne csinálni, csak figyelt tovább észrevétlenül.  Elkezdte tanulmányozni az Onodera klán örökségeit és képességeit is. Egyik nap váratlan fordulat történt. Rine szokásához híven, még a csapattal való edzés után is csak edzett. 4 surikent dobott el a levegőben a céltáblák közepébe de az 5. nem ért célt. Megfordult, és látta hogy az 5. azért nem ért célba mert Usui elhárította. Meglepődve nézte, ahogy Usui felé közelít. Majd Usui így szólt:
- Látom nem csak én vagyok itt az egyetlen csodabogár. Szívesen összemérném veled egyszer az erőmet.
Rine annyira megörült neki, hogy véletlenül kicsúszott a száján és azt mondta:
-TINGAN!
Usui furcsán nézett rá, mire Rine elpirult. Elmagyarázta neki, hogyha nagyon boldog, akkor hajlamos arra hogy az kiáltja, hogy tingan. Ez egy amolyan rossz szokás nála. Usui csak nevetett, amire Rine csak még jobban zavarba jött.
Kis idő múlva már ketten együtt folytatták az edzést. Közben egymásnak mutattak olyan jutsukat, amiket a másik nem tudott megcsinálni. Edzés után elvonultak beszélgetni. Rine elmesélte eddigi élete sztoriját, Usui pedig az kistestvéréről mesélt. Rine csillogó szemekkel hallgatta, ahogy Usui arról beszél, mennyire szereti a kis Rinát.  
Jól érezték magukat a nap folyamán, így megígérték egymásnak, hogy majd máskor is eddzenek együtt és hogy legközelebb Usui majd mesél a faluról is.  
2évvel később:
Rine és Usui igazi riválisokká váltak. A sok kő-papír-olló és a "ki tudja jobban megnevettetni a másikat?" Versenyjátékok ideje lejárt. Sor került kettejük első igazi küzdelmére, amely a chunin vizsgán játszódott le a 3. fordulóban. Mindketten komolyan vették a másikat és teljes erőbedobással küzdöttek egymás ellen. Rine előnyben indult, mivel víz típusú használó volt, Usui pedig tűz. De ez nem okozott neki túl nagy gondot, mivel a föld elemű jutsut is tudott használni. Kemény küzdelem volt. A néző téren ülők is lélegzet visszafolytva nézték a küzdelem alakulását. A győzelem Usui győzelmével ért véget. A küzdelem végén Usui odament Rine-hez hogy felsegítse, majd együtt mentek ki a küzdőtérről.


A hozzászólást Rinetta összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 30 2016, 21:05-kor.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Yuuto Rinetta

Témanyitás  Senju Tobirama on Szomb. Júl. 23 2016, 20:06

Üdv!
Örülünk, hogy megtetszett a gundan és úgy érezted, hogy csatlakozol hozzánk, ám lenne itt egy kisebb probléma.
Szabályok :: Fontos Tudnivalók :: 1-Viselkedés.
+2.) A karakterek nem birtokolhatnak Kekkei Genkai képességeket és nem lehetnek nagyobb klán ( pl. Uchiha, Nara) tagjai csakis a Ninja Tanács engedélyével! 
Az Uzumaki klán enyhén a nagyobb klánok kategóriába esik, kiváló ismereteik miatt pecséttechnika terén. Ez pedig igazságtalan előnyhöz juttatna a többiekkel szemben, akik kérvényezték az előnyüket egy Hyuuga vagy Nara klánba tartozó karakter képében. Remélem megérted, ha azt mondom, hogy nem igazán fogadhatom el, hiszen nem tudni még, hogy megérdemled-e. Amennyiben elkezded a játékot és bizonyítod, hogy megérdemled, természetesen gond nélkül meg fogod kapni ezt a lehetőséget.
Ami pedig az ET-det illeti, kicsit kevéske lett kérlek egy kicsit még toldj hozzá a történethez. Részletezz, rakj bele kalandot, egyéb karakter számára fontos eseményeket.
Amennyiben javítottad ezeket, kérlek keress meg egy PM formájában és ellenőrzöm ismét!
Ne add fel, tartozz közénk, járd a naruto világát és kalandozz velünk!

Várlak közénk!

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.