Hanari Kaku

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hanari Kaku

Témanyitás  Hanari Kaku on Szer. Júl. 27 2016, 11:45

Név: Hanari Kaku
Ország: Víz Országa
Rang: Genin
Szint: D
Chakraszint: -
Kor: 12
Nem: Fiú
Felszerelések:
- Dróthuzal (10 m)
- Szerszámok (1 szett)
- Füstbomba (5 db)
- Elsősegély készlet (1 db)
- Energiatabletta (1 doboz - 25 db)
- Robbanó jegyzet (10 db)
- Hátizsák (1 db)
- Shurikentartó (1 db)
- Kunai (5 db)
- Shuriken (5 db)
- Makibishi (10 db)
- Fuuma Shuriken (2 db)
- Senbon (10 db)

Kinézet:


Jellem:

Céltudatos, és eszes minden helyzetben tudd higgadtan gondolkozni és cselekedni is. Nem éppen egy barátkozós típus de nem is túl magának való, azért ha beszélni kell akkor beszélni fog, épp olyan mint az országa ahol él, jobban szereti egyedül megoldani a dolgokat. Nagyon hazafias, imádja az országát és a faluját is, utálja ha mások lenézik. Család szerető, nagyon fontos számára, hogy büszkévé tudja tenni szerető anyját és apját.

Technikák:
- Shunshin no jutsu - Fürge Test technika
- Henge no Jutsu - Transzformációs technika
- Kakuremino no Jutsu - A Láthatatlanság Köpenye
- Bunshin no jutsu - Klón technika
- Kawarimi no jutsu - Testhelyettesítő technika
- Tobidogu no jutsu - Tekercsírás, hordozható fegyverek
- Jibaku Fuda: Kassei - Robbanó Jegyzet: Aktiválás
- Suiton Kaitou - Víz Elem Feloldás
- Kirigakure no Jutsu - Ködben Rejtőző Technika 
- Muon Satsujin Jutsu - A Néma Gyilkolás Technikája

Előtörténet:

Kaku elég nehéz neveltetésben vett részt már fiatalon is, az apja és az akadémia jóvoltából, amint tudjuk Kirigakure-ban már nagyon fiatalon elkezdik tanítani a fiatal ninjákat és elég keményen is, bár mostanság már nem annyira mint régen. Kaku apja egy Joinin aki még a régi neveltetésből kapott de ő azt gondolja mai napig, hogy nem bánja mert ennek köszönhetően lett erős, éppen ezért dolgoztassa a fiát is ilyen keményen, hogy ne legyen egy nyámnyila kölyök. Kaku édesanyja csak egy egyszerű Konohagakurei származású nő, Kaku édesapja úgy ismerte meg, hogy épp egy küldetésen vett részt, és bár megölhette volna mégsem tette mert mondhatni szerelem volt első látásra. Akkoriban elég sokat járt Konohagakure-ba meglátogatni Kaku édesanyját, de ez nem tarthatott örökké mert elég veszélyes dolog volt mind kettejük számára, ezért úgy döntöttek, hogy Kirigakure-ba költöznek, itt boldogok voltak és itt is született már meg Kaku. Amikor már Kaku elérte azt a kort, hogy edzhetett azonnal neki is láttak szinte minden egyes nap, az édesanyja nagyon féltette a fiát mert sokszor hegekkel és komoly sebbekkel végződtek az edzések de az édesapja mindig elmondta, hogy ezt muszáj csinálni, mert később majd még köszönetet mond neki ezért, a harcmező nagyon veszélyes és a gyengéknek nincs helye ott. Mire elkezdte az akadémiát mondhatni elég jó formába volt és jól is teljesített az akadémián. Itt sikerült elsajátítani a víz elem feloldását majd két Kirigakurei techinkát is, az egyik a Kirigakure no Jutsu a másik pedig Muon Satsujin Jutsu az-az "A Néma Gyilkolás Technikája" volt. Ezt minden Kirigakurei tanulónak megtanították. Így teltek Kaku akadémiás évei, nagyon közeli barátokat nem szerzett inkább egy-két ismerőse volt akivel a szünetekben tudott játszani és beszélgetni de egyikőjükkel sem ápolt olyan nagyon közeli kapcsolatot. Majd szép lassan eljött a Genin vizsga ideje is ahol Kaku elég szépen teljesített és sikeresen vette a feladatokat. Kakunak több célja is van amit elszeretne érni az életben az egyik legfontosabb, hogy a szüleit büszkévé tegye, illetve szeretne "A Köd Hét Kardforgatója"-i közzé tartozni, ez is az egyik nagy álma, mivel kisebb korában az apja nagyon sokat mesélt róluk, mármint arról a generációról amelyiket ő ismerte. Ezért Kaku nagyon felnéz rájuk és szeretne csatlakozni a legújabb generációhoz. A genin vizsga után a ceremónián Kaku hivatalosan is genin lett, ezután pedig egy három fős csapatba osztották be egy jonin vagy egy chunin kezei alá őket. Jelenleg ott tartunk a történetbe, hogy Kaku megkapta a levelét amely így szólt.

10 órakor jelenjen meg az Ninja akadémián, eligazításra. Ott beosztják egy Chuunin, vagy Jounin kezei alá. Teljes felszerelését hozza magával, és mindent, amit úgy gondol, hogy szükséges lehet!

 A levél eléggé egyértelműnek hangzik, Kaku összeszedte minden felszerelését és elkészült szóval nincs más hátra, minthogy ifjú geninünk elinduljon és belépjen a Shinobik nagyszerű és veszedelmes világába.

Vissza az elejére Go down

Re: Hanari Kaku

Témanyitás  Terumi Mei on Kedd Aug. 09 2016, 15:23

Üdvözöllek az oldalon!


Mielőtt mélyebben belevetném magam az előtörténet elemzésébe, fel kell sorolnom azokat a pontokat, hogy miért NEM FOGADHATOM EL.


- Elsősorban az előtörténet nagyon rövid
- Mivel egy kirigakurei shinobiról van szó, és elég nehéz neveltetésben és edzésben volt része, szeretném, ha részleteznéd, miként sajátítottad el a két alapvető jutsut
- A genin vizsga részleteiről is szeretnék hallani; mit kellett ehhez teljesítenie, annak körülményei
- A formai követelmények elég kuszák, gondolok itt a helyesírásra. Az összetett mondatokat túlságosan hajszolod, néhol nem ártana egy kis szünet, egy mondatot akár háromba is fel lehet boncolni, mivel logikailag nem tartoznak egybe, és összezavarhatják az olvasót is.


Ha ezeket javítottad, jelezz felém, és újra elolvasom! ^^

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.