Tanzaku Gai

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Tanzaku Gai

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 17:51

Szórakozónegyedeiről, vöröslámpás házairól és szerencsejátékos helyeiről híres turistaközpont, ami egy Kráter Közepén fekszik. Naruto és Jiraiya ide indult megkeresni Tsunadét a Naruto 86.részében.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Aono Takefumi on Szer. Júl. 13 2011, 11:26

Tanzaku Gai egy nagyszerű pont Takefuminak való hely, amiről még soha nem hallott, amíg Konohában volt régebben. Lassan két napja vagy talán már több is hogy visszatért Konohába de pénze még mindig nem volt munkát, pedig nem kapott mivel egyrészről genin volt így egyedül nem mehetett küldetésre másrészről nem is nagyon akart küldetésre menni. A két napot többnyire nagyapja zöldséges boltjának fölötti lakásában láblógatással töltötte. Az öreg örült ugyan unokájának de megelégelte hogy nem csinál, semmit így kitessékelt, hogy próbáljon meg valami munkát találni. A srác kelletlenül vetette bele magát a falu zsúfolt utcáinak emberforgatagába, ahol a fülét két középkorú férfi panaszkodása ütötte meg. Ami persze nem másról szólt, mint hogyan is vesztett el nem kevés pénzt az egyik öreg Tanzakuban szerencsejátékban. Takefumi szeme felcsillant napszemüvege mögött így rögtön útbaigazítást kért a két öregtől hogy merre is található ez a pompás hely. Magyarán szólva így került ide ez lusta de annál lelkesebb pénzvadász a szerencsejáték az ivászat és a prostitúció fellegvárába. Szinte megrészegítette, ahogy elhaladt a különböző helyek mellett. Számára mámorító volt a már korán lerészegedett roninok és egyszerű emberek kacaja, a kockák koppanása az éppen győzedelmeskedő játékos győzelemtől ittas nevetése és a vesztes felek szomorú –„Mit szól majd az asszony?” kijelentése. A hely maga volt a mennyország de abban a tudatban hogy vagyona nagyon csekély volt és hogy az itteni emberek a legnagyobb valószínűséggel nem szeretik itt azokat a shinobikat akik játszani jönnek mivel könnyedén csalhatnak is úgy döntött fejpántját elrejti farzsebébe az pólója pedig elég lesz hogy eltakarja. Most hogy shinobítalanította magát egy kisebb rangú gengszter beütésével rótta a negyedeket. Jól meg kellett fontolnia hova fekteti be a pénzét, ahol jó eséllyel nyerhet is. Miközben ezen járatta az agyát a sikátorban ami mellett pár pillanattal ezelőtt haladt el két pitiáner bűnöző formájú alak próbálta kicsikarni egy szerencsétlentől a tartozását. A régi megmentős pénzkereső módszer viszonylag jól működött a múltba de figyelembe véve a tényt miszerint újra aktív shinobinak számít nem tenne jót neki ha bajba keveredne ráadásul pénzt is kérne a végén. A terve egyszerű volt felveszi egy jelentéktelen fickó alakját, akit még az utazása során látott így nem kaphatja majd el senki. A pecsét megformálása után a Henge no Jutsu-val egy építész kinézetű jó negyvenes éveiben járó átlagos külsejű férfi állt a helyén. Biztos ami biztos alapon jókora izomzatot is adott az átváltozáshoz hátha elég ahhoz hogy a két kemény legény beijedjen. Szikáran erőtől dagadó karokkal magabiztosan lépett be a sikátorba és mély orgánumával kiáltott rá a két satnya pénzszedőre.
- Hé uraim mi lenne ha békén hagynák azt a szerencsétlent és máshol próbálnának pénzhez jutni? – A két férfi szinte teljes szinkronban fordultak az átváltozott Takefumi felé ugyan olyan ronda arcot vágva.
- Mi itten nem szeretjük azokat, akik tartoznak így most behajtjuk rajta ami nekünk jár. – gonosz vigyora mellett a bal oldali fickó még a késének pengéjét is megvillantotta akár csak a másik ezzel azt magyarázva jobb ha eltűnik vagy átalakítják egy kicsit.
- Ahogy gondolják, jöjjenek csak egyedül vagy egyszerre nekem nem számít.- Miután kimondta ezt a behajtók rögtön Takefumi felé kezdtek rohanni döfésre kész késsel. A legrondábbik döfött elsőnek de ninja létére a nagy hősnek nem volt nehéz kitérnie a penge elől. A másik pojáca tovább futott felé, akinek könnyedén sikerült egy jó erőset belehúznia az orrába amitől azonnal a hátára esett majd pedig egy 90 fokos fordulatot véve a megmentő az éppen egyensúlyát visszaszerezni próbáló rondaságot rúgta úgy fenéken hogy pont megízlelje az előtte lévő földet. Amíg a két szerencsétlen próbált összeszedni magát szépen egyesével dobta őket ki a sikátorból, akik bátorság hiányában eredtek futásnak. A megrémített öreg a meglepetésből felocsúdva odasietett a sikátor bejáratában álló még mindig negyven éves izomkolosszus Take-chan hoz nagy hálálkodások közepette.
- Mondja uram hogyan hálálhatnám meg magának hogy megmentett? – az öreg sugárzó arccal nézett fel megmentőjére de az rögtön le is fagyott róla amikor megmentője megszólalt.
- Ugyan szóra sem érdemes, 5000 ryou lesz.- Az öreg megbotránkozva a dolgon és mivel a megmentő fegyvertelennek tűnt rögtön a helyi rendőrök után kiáltott, akik éppen a közelben jártak Takefumi pechére. Faképnél hagyva az öreget futásnak eredet, majd amikor már elég távol járt a jutsut feloldva régi kinézetéhez visszatérve hagyta el a mennyországot. Útját Konoha felé irányította, hogy majd kikössön valahol ahol nincsenek rendőrök meg hálátlan öregemberek.

avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Djuka Mikommi on Csüt. Jún. 21 2012, 14:10

Igyekeztem követni újdonsült senseiemet aki út közben megemlítette, hogy konoha nem akkora durranás. Hát engem már most levett a lábamról a látvány. Az 5 kőarc amik figyelő tekintetükkel óvják a várost. Lehet ez az ottani embereknek nem nagy szám mert ebbe születtek. De egy magam fajta 'vidéki' fiúnak ez igenis komoly dolog.
Kellemesen elbeszélgettünk majd amikor elértük Tanzaku Gait akkor kaptam egy kimenőt. Így gondoltam elindulok és felfedezem a várost. Ha már konohába nem is jutottam el legalább megtudom milyenek itt a tűz országában az emberek! Így neki indultam a kis falunak. Arra gondoltam, hogy majd este valamikor hazaesek és akkor minden el van intézve, de menet közben észrevettem, hogy minél beljebb megyek a kis faluban annál nagyobb a nyüzsgés és annál világosabb van. Egyre több szórakozóhelyet láttam és egy re több ember nyüzsgött az utcán. Ahogy haladtam jobban befelé a kis faluban egyszer csak megpillantottam egy lányt. Nem lehetett sokkal idősebb nálam olyan 16-17 éves konohai shinobiról beszélünk. A tömeg közepén állt egy elég hiányos öltözetben. Vagy lehet csak én nem szoktam még meg a furcsa shinobi öltözékeket. a hölgy minden esetre óriási domborulatokkal volt megáldva én pedig nem bírtam ki, hogy ne menjek oda hozzá és szólítsam le.

/Ilyesminek kell elképzelni a lányt valami kis miniszoknyában konohai fejpántal!/
- Őőőő szia... - Szóltam oda bátortalanul. - Szeretnék segítséget kérni tőled... Meg tudnád mondani nekem, hogy merre találok egy viszonylag nyugodtabb éttermet ahol egy kicsit tudnék enni is? Elsősorban nyugodtan, mert itt hatalmas a nyüzsgés!
avatar
Djuka Mikommi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 132

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Jún. 24 2012, 11:57

Bizony Tanzaku Gai egy nem túl nyugis környék. Főleg éjszaka pezseg az élet. A fogadók lámpásai felkapcsolnak, az árusok felállítják bódéikat és mindenféle érdekes dologgal kecsegtetnek. Vannak akik messze földről érkeztek és mindenféle illegális dolgot árulnak. A lány is valamilyen kisebb bódénál nézelődött. Furcsa maszkok voltak felállítva. Az árus már dörzsölte is a markát, valószínűleg rossz következtetéseket vont le a leányzó reakciójából, aki ráförmedt.
- Ugye tudja, hogy ezek a maszkok a Konohai ANBU egységének a nem egészen pontos másai? Tudja mi jár ezért? Azonnal tüntesse el.
Azzal a lány csípőre vágta a kezét, majd sóhajtott. A fickó, összeszorított fogakkal és vér vörös fejjel, azonnal pakolta is el a maszkokat és a lány szeme láttára törte szét. Ekkor szólítottad meg a lányt, aki először furcsán nézett rád, majd megszólalt.
- Nem helybéli vagy igaz? De még csak nem is a környékről érkeztél. Nah gyere, meghívhatsz valamire.
Azzal a lány elindult. Menet közben visszafordult és intett neked, hogy gyere. Egy perccel később, egy bódénál állt meg. Valamivel nagyobb volt mint a többi és finom illatokat árasztott magából. Egy gyors ramenező volt.
- Tanzaku Gaiban nem találsz nyugis helyet. Maximum nappal. Nah meghívsz egy tál ramenre?
A leányzó aranyos, csillogó szemekkel nézett rád, amik olyannyira tágra nyíltak, hogy szinte az egész fejét beborították. Kicsit ringatózott is, aminek következtében, gyönyörű, telt keblei is elkezdték egymást lökdösni. Minden bizonnyal tudta, hogy milyen testi adottságokkal rendelkezik és nem volt rest kihasználni azokat.


// A válaszodtól függően irányíthatod a lány cselekedeteit a kövi postodban. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Djuka Mikommi on Pént. Jún. 29 2012, 15:54

Igyekeztem felfogni, hogy egy ilyen bombázó szóba áll velem. Ahogy észre vettem egy konohai shinobiról van szó aki ráadásul lány és éppen most próbálja meghívatni magát egy ramen féleségre. Igen azt hiszem most kiélvezem ezt a kis estét hiszen ki tudja mikor járok legközelebb erre. Azt hiszem most megengedhetem magamnak ezt. Ha majd odaérek a hold országába szerintem úgy is segíteni fognak a többiek, hogy elhelyezkedjek illetve munkát keressek magamnak.
- Persze üljünk be meghívlak. - Magamban mosolyogtam hát ki az a kamasz fiú aki ellen tud állni egy ilyen lánynak. - Az én nevem Djuka Mikommi, és átutazóban vagyok errefelé. Téged hogy hívnak és hogy kerülsz ide ilyenkor éjszaka?
Nem akartam megsérteni a lányt, de valóban éjszaka egy ilyen helyen egyedül rohangálni nem éppen egy életbiztosítás. Mondjuk más a helyzet, mert egy shinobiról beszélünk aki feltételezésem szerint egy chuunin és legalább egy-két évvel idősebb is lehet nálam.
- Ha már itt tartunk chuunin vagy? Mert szerintem legalább két évvel idősebb is lehetsz nálam. És mesélnél nekem egy kicsit konoháról? Soha életemben nem jártam még erre és érdekelnek a nagy nemzetek kultúrái. Minél többet tudok meg annál jobb lesz bár így is úgy is tervezek egy világ bejáró utazást. Neked mi az életcélod? És konohában laksz amúgy gondolom, de javíts ki nyugodtan hogyha tévedek!
Igyekszem megismerni a lányt és így elcseverészni vele. Remélem sikerül összeismerkednem vele nem ártana egy konohai ismerőst szerezni!
avatar
Djuka Mikommi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 132

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Júl. 08 2012, 18:24

A lány, csillogó szemekkel és hatalmas mosollyal ült le a pulthoz. Egy nagy adag, extra csípős, Miso rament rendelt és így hallgatta végig a kérdések végtelen hullámát.
- Az Én nevem Aiba. Így ismer mindenki, a vezeték nevem pedig titok.
Ekkor kacsintott egyet.
- A csapatommal jöttem ide. Már itt vagyok két napja. Egészen megtetszett ez a hely és lehet, hogy letáborozok egy időre itt. Vakációzunk, de hamarosan vissza kell térnünk, ugyanis Konohának is vannak fontos ügyei mint minden nemzetnek. És még csak Genin vagyok. Igaz 16 éves, de még Genin. Nem akartam elmenni az idei Chuunin vizsgára. Még nem érzem magam felkészültnek. Konohában lakom igen. De egy Kusagakurei merre tart ilyenkor? Gondolom egészen messze mész... Csak nehogy elkapjon az ellenség. Kusagakure mindig jóban volt Konohával. Nem lenne jó ha eltűnnél.
Azzal elkezdte falni a csípős rament. Érdekes lány volt. Külsőre cuki kis törékeny teremtés, de belül egészen erős és kemény.
- Mint talán Te is tudod, Konoha harcban áll. Sokan azt hiszik, hogy egy békés és nyugodt nemzet vagyunk, de nekünk is megvannak azok a piszkos kis ügyeink. Persze erről nem lenne szabad beszélnünk és nem is tudok róluk semmit, csak sejtem ezeket a dolgokat.
És kifújta az orrát. Valószínűleg a könnye is megindult a csípős levestől.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Szomb. Márc. 09 2013, 12:15

- Gyíííííí gyíííííííííí gyorsabban!
Kiabáltam hangosan kacagva s a férfi fenekét paskoltam közben. Élveztem a gyorsaságot, a sebesség mivel haladtunk kicsi célunk felé megrészegített. Pompás sőt le írhatatlan érzés volt. Az biztos, hogy vissza felé is hasonló módon utazunk. Ha nem hát majd teszek róla, hogy úgy legyen. Sebességgel sajnos az is együtt jár, hogy a szél hajamba kap. vörös haj zuhatag levegőben lebegve, arcom Take chan hátához nyomom védve legyek a széltől. Közben hangosan újongok, más szóval élvezkedek ha úgy tetszik. Az eszembe sem jut, hogy testem ilyen közelsége milyen gondolatokat ébreszthet egy férfi elméjében.
- Ez annyira jóóó.
Abban reménykedem, hogy az út még eltart pár percig, de miért is csak a földön haladunk? Miért nem a fák közt fent a magasban mint a madarak?
- Take fel a fákra. Menyünk a fák közé léci léci léci léci léci léci léci.
Léci áradat el is indult, addig amíg eleget nem tesz a kérésemnek. Amint fent a fák közt suhanunk elengedem nem kapaszkodok olyan szorosan. Mintha világ egyik vagy talán legjobb dolga történt volna velem fel sikítok.

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Aono Takefumi on Kedd Ápr. 02 2013, 16:48

Ha egy költő vagy netán egy író felnéz az égre, majd végül a körbetekint a közvetlen környezetében, előfordulhat, hogy egy új vers, netán regény körvonalai kezdenek formát ölteni a fejében. Ám mi van akkor, ha egy hatalmas hajzattal rendelkező férfi fut, ugrál, sőt mi több, száguld át árkon, bokron, egy, a hajánál is nagyobb dinnyéket cipelő hölgyeménnyel a hátán, aki nem mellesleg mindezt teljes szívéből élvezi. Nem túl valószínű, hogy egy ilyen jelenetre bárki felkészült, éljen bármely univerzumban.
Takefumi mindent beleadva, emberfeletti erővel és kitartással kavart por és avar vihart maga mögött, ahogy utasa kérésére letért a megszokott útról és beszáguldott az erdőbe. Shinobiként ez a mutatvány, melyet, egy sprintert megszégyenítő sebességgel hajtott végre, egészen hétköznapi jelenség volt, ahogy az is, amikor egy váratlan pillanatban elrugaszkodott a földről és az ég felé tört. A lombkorona ugyan egy pillanatig útját állta, de most Matsu-san minden kívánsága szent és sérthetetlen volt. Hogy miért? Talán, mert egyszerűen férfiból volt. Ahogy egyre magasabbra és magasabbra szökellt, a levegőben úszva néha átszakították levélkupolát, melyen áttekintve egyre kivehetőbb volt egy város körvonala. Hogy milyen napszak volt, mennyit és mióta futott, nem tudta volna megválaszolni hősünk. Az elsőt már csak azért se, hisz napszemüvegben nagyjából minden ugyan úgy néz ki, legyen éjjel vagy nappal. Ám az eddig ismeretlen úti cél, egyre közelebb és közelebb került hozzájuk. Tanzaku Gai tárt karokkal várta őket, s a megérkezés is csak idő kérdése volt.
avatar
Aono Takefumi
Játékos Mesélő


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Matsuko Kiyomi on Vas. Május 26 2013, 11:14

Az utunk és a nap amit eltöltöttünk a városban fantasztikus volt. Tényleg igaz a mondás ha kellemesen érzed magad az idő szinte repül. Ez több is volt mint kellemes a nap az éjszaka. Természetesen az utazás módja is teljesen egyedi. Talán ha utaznom kell ezentúl felbérelek egy shinobit aki majd így a hátán fog vinni. Az élmény megéri a pénzt és az érzést amikor száguldunk. Talán régen hibáztam, hogy nem ninja élet választottam. Néha ez az érzés felmerül bennem, hisz állítólag lett volna tehetségem hozzá de így most már túl késő van az egészhez. Furán venné ki magát ha most ülnék az iskola padba. Nah de mindegy is talán egyszer ha meg unom a munkám ami sose következik be. Szeretem csinálni amit csinálok, és talán jól is megy. Talán, de nem ártana egy kis tovább képzés. AHH miért jutnak ezek most az eszembe, most azzal kelene törődnöm hogy bulizzak. Talán ideje volna annak is, hogy......FUUUJJJ uram isten magasságos chakra! Micsoda egy gondolatok még én behódoljak egy férfinak és otthon kötényben várjam meg frissen főt étellel!

Nos immáron haza felé tartunk valahol Konoha közelében járhatunk. Fejem Take vállára hajtottam és figyelem az elsuhanó tájat. Furcsa ez az egész, eddig soha nem jutottak ilyenek az eszembe. Meg sem fordult még a gondolat sem, talán tényleg itt az ideje néhány változásnak az életemben.


( Bocs Túl sokáig húzódott, én hibámból. Mivel vizsga időszak van és régóta nem voltál fent egy posztban lezárom. Így neked nem kell írnod ide ha vissza jönnél. Bocs még 1 szer. )

_________________
Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane, Azumi Yuurei
avatar
Matsuko Kiyomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Gonza Sasano on Szer. Júl. 10 2013, 21:56

// Killer Bee//

Gonza az éjszakai meditáció után lefeküdt aludni. Másnap reggel tovább ment a vén szamurájjal folytatták útjukat. Több órás gyaloglás után megérkeztek a Tűz országába, azon belül Tanzaku Gai-ba. Ez a hely igen érdekes volt szamurájunk számára, ugyanis még soha sem járt itt. Nyüzsgő utcák, mindenhol kaszinók és szórakozóhelyek, vöröslámpás házak, minden, ami a kényelemhez kell. Gonza ugyan nem szerette a szerencsejátékot, sőt kifejezetten rossz dolognak tartotta, viszont a szép nőket, na meg persze a szakét imádta.
Az utcán szebbnél szebb hölgyek jártak-keltek, Gonza azt sem tudta, hogy merre forgassa a fejét. Gyaloglás közben megpillantott egy szép hölgyet, aki igen csak méretes keblekkel lett megáldva, roninunk nem kis örömére.


- Anyám! Magasságos Buddha! Mekkora mennyei kannák! – mondta Gonza nyálát cunamiként zúdítva perverz vigyorral, kigúvadt szemekkel. Még a vén szamuráj is odalesett egy kis időre, ezt Gonza észre is vette.
~ Látom öreg Te is szereted a jő bőröket…hmm~
Ám tovább kellett menniük, a sok járkálás közben Gonza megkérdezte a mesterét:
- Sensei mond, csak itt tartózkodik az a bizonyos illető, akit keresünk? Ebben a nagy nyüzsgésben nem lenne egyszerű megtalálni. De biztos vagyok benne, hogy Te tudod hogy hol van a búvóhelye.


Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Killer Bee on Csüt. Júl. 11 2013, 02:00

Nyüzsgés, forgás, kalapácsolás, kiabálás. Az utcán minden megtalálható, csak ugyan a hatalmas kannák feldobták a szamurájok napját, de utána rögtön egy fogadóba tértek.
- Naná hogy megtaláljuk de most zabbba időőő! Kérsz valamit?
Fordult feléd, de a rendelést már leadta, Ramen lesz az uzsonna, mellé a közkedvelt italotok, szaké, amit lehúzhattok.
- Na amíg kijön, ne izgulj hamarosan megkeressük őket. A város déli részén van területük. Nehéz eltéveszteni, hosszú köves út vezet óda, viszont tese akarsz üres gyomorral nyomulni, miiii? 
Csapta rád a mosolygást, majd kijött a rendelés, amitől kobakjáról lekerült páncélzata, és összecsapva kezét nagy lakmározásba kezdett, bizony az étvágya nagyon megvolt, kérdéseiddel pedig nyugodtan bombázhatod.
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Gonza Sasano on Csüt. Júl. 11 2013, 14:46

Mikor bementek a fogadóba leültek az asztalhoz, ahol várták a rament. Nagy tágas fogadó volt sok asztallal és sok nyüzsgő falatozó emberrel, no meg persze csinos pincérnőkkel, akiket Gonza szívesen pásztázott, miközben buja dolgok jártak a fejében. Finom illatok lepték el a fogadót, szamurájunknak el kezdett korogni a gyomra, bizony éhes volt ám ő is. A sok edzés és gyaloglás bizony kimeríti az embert. Éhesen csatába menni, pedig amúgy sem túl jó. Mikor a rendelés megérkezett Gonza látta, ahogy leveszi az öreg mester a fejéről a sisakját. Fejét sebhelyek és vágások borították.
~ Az igen öreg, sokat harcolhattál, és kemény ellenfeleid lehettek. Mondjuk nem is vártam mást. Ezek a sokat tapasztalt háborút megjárt vén rókák már csak ilyenek. ~
Miközben fogyasztották az ételt, szamurájunk feltett pár kérdést az öregnek.
- Mester mond, csak kérdezhetek pár dolgot? Nagyapámat és a Sasano klánt honnan ismered? Gondolom akkor Te is a Vas országának a hadseregén belül az egyik tagja, voltál. Másik kérdésem, Raiont honnan ismered, és mit gondolsz róla? A harmadik kérdésem pedig, szerinted lesz ebben a világban valaha is béke? – kérdezte szamurájunk komoly hangnemben, ugyanis tudni szeretet volna pár dolgot az öregről, ha már ő lesz a mestere. Eközben Gonza jóízűen ette a ramenjét és várta az öreg válaszát, aki talán kicsit meg is lepődhetett a kérdésein. Roninunk az evést befejezte, pont oda akart nyúlni a szakés üveghez, de a kezét visszahúzta és inkább nem ivott. Bár szeretett inni, ráadásul a szaké volt a kedvence, de amikor küldetésről vagy harcról volt szó, akkor soha sem ivott, tudta hol a határ.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Killer Bee on Csüt. Júl. 11 2013, 16:19

Olyan gyorsan, és kényelmesen falta be a Rament Shoodaime, hogy csak győztél utol érni. De nem próbáltál versenyezni vele, hiszen látszott már, mint a teás csészét benyelte. Kérdéseid záporát, pedig könnyed, de még is komoly arc kifejezéssel reagálta, majd szóba elenyedet.
- Mint már mondtam, nagy apád nagy szamuráj volt, kizárták hogy meg lehessen érinteni, ezért is hívtam ki. Elsőnek hittem a legendának, másodjára viszont nem hagytam hogy legenda legyen, így kényszer zubbonyt öltöttem, és akkora már a 3.osztállyal rendelkezvén, támadtam. Igen, mind ketten úgy harcoltunk, hogy a másik meghal. Ami szigorú csattanásokkal végződött, de végül elterült, és megdicsért. Sose voltam hadseregbe, személyi testőrként indult pálya futásom. Kis genyókat védtem, bár én is az voltam. Eleinte szigorú gyilkos, aztán változtam....Raion? Örök emlék marad. Fel ütötte szemem a vérdíj amit kiszabtak rá, és kipróbáltam mennyire vagyok erős. Hihetetlen volt ahogy össze csaptunk. Szintén 3.osztályban a pengéje védte, azok a karmok elképesztően erős pengéből készültek. De ellenem nem használta agyturkász képességét, pedig már az elején eldönthette volna küzdelmünket. Valami megfogta bennem, talán a kihívás hogy közel harcban nyerjen. De végül mikor már fölénybe kerültem....
Levette erős páncélzatát és félre rakta.
- Szemével megragadott, és megmutatta múltját, jelenjét, és hogy hova viszi a világot, és mikor feloldotta technikáját, megjelölte testemet, de nem hagyott meghalni. A kórházban várta hogy felépüljek, majd jelentős összeget fizetett, amit elsőnek nem akartam elfogadni, de rám erőszakolta, mondván hogy megérdemlem. Utoljára ezt mondta
~A világ rögös úton halad, évszázadok óta. Méghozzá a pusztulásba, olyan dolgok ütötték fel a fejüket, amiknek hosszú távra nyomos céluk maradt. Egy kósza lélek vagyok, kinek szíve megtört 100 éve. Sose tudok megbocsájtani, és ha mégegyszer találkozunk, remélem kitapasztalod az élet útját~


- Tudom mire gondolt, arra hogy milyen férgek élnek a világban. Bár szeretem a békét, de a világ feladta a harcot, és letérdelt a nyomorúságba. Hiába próbálnék semleges maradni, ha felüti fejét az utolsó, nagy háború. Amikor a jó harcol a rosszal. Választanom kell, mind két oldalnak van célja, de soha nem lesz a jó oldalon tökéletes béke, a rossz oldalon meg hosszú élet....
Mondata végén kiszáradt, és teljesen meghúzta flaskáját, ami majdnem kifogyott, ezt te rossz szemmel nézted, mégha meg is hatott a mondandója.
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Gonza Sasano on Pént. Júl. 12 2013, 08:53

A vén szamuráj mondandóját Gonza figyelmesen hallgatta végig. Érezte szavainak a súlyát, minden egyes szavában érződött, hogy mekkora nagy tapasztalattal bír az öreg. Azonban szamurájunk sem értett mindenben egyet. Ráadásul azt sem nézte jó szemmel, hogy majdnem az egész szakét megissza húzóra.
~ Öreg én megértem, hogy mit érzel és azt is, elhiszem, hogy jól bírod a piát. De ez szerintem már sok lesz. ~
Az öreg mondandója után Gonza is megszólalt.
- Sok mindenben igazad van. Viszont ….ez a szöveg, hogy „Amikor a jó harcol a rosszal”. Ez egy képmutató duma, egy baromság. Ezt sok embertől halottam már. De egy háborúban nincsen jó oldal. Aki háborúzik, az eleve nem lehet jó! Persze mindkét fél saját magát tartja jónak és az ellenfelet a rossznak. Mindkét fél a saját célját érzi nemesebbnek, és azzal próbálják magukat vigasztalni, hogy amit tesznek azt a ”jó” cél érdekében teszi. Holott csak gazdasági, politikai és hatalmi ügyek és önkényes döntések végett hal meg sok ember. A háborúban nincsen semmi jó. Na de menjünk indulnunk, kell lassan. – mondta szamurájunk, majd felállt az asztaltól.
~ Ha kitör a háború nekem is döntenem, kell majd, hogy semleges maradok vagy Raiont segítem. Raionak sokat köszönhetek, viszont én semleges akarok maradni. Mert az elveim ezt diktálják. ~

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Killer Bee on Pént. Júl. 12 2013, 14:51

 A jó öreg "menjünk má me itten végeztünk" stílus ezúttal csődöt mondott, mikor felálltál, és indultál ki a fogadóból, hirtelen csuklásra leszel figyelmes. Majd megint, és megfordulsz, a következő pillanatsor fejedbe vésődött, 2 másodperc alatt lehajtott másfél üveg piát még az öreg, amitől hamar neki látott a csuklás rohamnak
- Tdvirem, mt aztarra mdzsünk! - mutatványa után szivárvány kört ír kezével, és elindul kifele, majd téged félre lök és padlót fog, illetve talajt, de azzal nyugtázva hogy "némá egy nyúl" fel tortnásztad, és hónod alá kaptad a jó öreg szamurájt, kinek egyik keze folytonos irányt mutatott. Hosszú utcákat húztad, vonszoltad, majd egy lépcső sorhoz érté.
- Ödckö, fe vigyé!
Szólt hozzád mogorván, és a 215 soros lépcsőn felcipelted, majd a tetején félre dobtad és nagyokat sóhajtozol. Mikor roggyasztásodból felállsz, imígy látsz egy szép házat, előtte mogorva kardforgatókkal kik azonnal feléd intézték szavukat
- Hé te törpe, vidd innen azt az iszákost, és húzzá elfele!
Mogorván intézte szavait, majd kardtartójukra intézték kezüket, összesen 5 en voltak, de ez csak az első ház volt, ez mögött hatalmas telek helyezkedik, ahol örök sokassága, és a fiatal pénzes lakása honol. 
- Ti seprükellő'K tündzsés!
Kiáltott fel az öreg, kinek keze a kardján volt, de feje lefelé hajtva.
- Nyamvadt öreg ezért a mondatodért megfizetsz, akármit is mondtál!!! KÉSZÜLJETEK MEGHALTOk
Azzal feléd rontott 3 karddal kihúzott harcos
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Gonza Sasano on Pént. Júl. 12 2013, 18:57

Miután Gonza felállt az asztaltól éppen el akart indulni, mikor furcsa csuklásokra lett figyelmes. Megfordult, majd döbbenten látja, hogy az öreg még egy üveg szakét ledönt egy húzóra.
- Hát ilyen nincs! Hé öreg, minek ittál ennyit?! Na tessék már csak ez hiányzott! – mondta Gonza, miközben a vén szamuráj felállt és ellökte Gonzát, majd így szól:
- Néémá egy nyúúl!- és a vén szivar esett egy nagyot a padlóra.
~ Istenem öreg!!! Kajak részeg vagy. Fenébe, nem hagyhatom itt! ~ gondolta magában szamurájunk, majd odament az öreghez és felsegítette, az öreg egy irányba mutatott, majd nyögvenyelősen adta az utasítást szamurájunknak, hogy merre menjenek. Gonza nem győzte cipelni utcákról utcára az öreget, útközben mérgelődött is nem keveset. Az vénember dülöngélt a szélrózsa minden irányába, ez a koordinálatlan stabilnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető mozgás, pontosabban totyogás, agyilag is lefárasztotta roninunkat.
- Vénember, most akarsz rajtaütni valakin erre, olyan részeg vagy, hogy azt sem tudod, hogy melyik világban vagy! Mekkora szivatás….hogy szakadna le az ég! – mérgelődött Gonza miközben mesterét cipelte a hosszú utcákon, aki továbbra is mutatta neki az utat. A sok utca után odaérnek egy nagyon hosszú lépcsősorhoz, az öreg mutatja, hogy ott fent lesz az, akit keresnek. Szamurájunk nagyon elképed a hosszú lépcsősor látványától, megáll előtte pár percre és megszámolja, hogy hány lépcsőn kell felcipelnie az öreget.
- 215??!!!! Na neee! Ez nem lehet igaz…… jááj Buddha mond, hogy nem igaz! – szörnyülködik el roninunk, majd felkapja az öreget a hátára és elkezdi felcipelni a lépcsőn. A lépcsőn felfelé menet, Gonza elkezd magában bosszankodni.
~ Chhh….ugye ez csak vicc?! Még jó, hogy én nem ittam egy csepp szakét sem, mert akkor mind a ketten a fogadóban fetrengve dalolnánk részegen. Bár most, hogy jobban belegondolok, a lerészegedés mégis csak jobb eset lenne, mint az, hogy itt cipelem fel az öreget, ezen a rohadt sok lépcsőn. A lépcsőkről amúgy sincsenek jó emlékeim. Emlékszem nagyfaterom mindig úgy edzett engem, hogy két vízzel teli vödröt kellett cipelnem a lépcsőn fel és le, hogy erősödjön a karom. Mondjuk ott ”csak” 150 lépcsősor volt. ”Imádtam” azokat az edzéseket.~
- Hajrá Gonza…kemény legény vagy, fogd fel ezt is úgy, mint ha csak egy edzés lenne!- mondta magának vicsorítva, izzadtan, izmait megfeszítve és erőlködve, ezzel is próbálta biztatni magát. Gonza igen lassan de biztosan folyamatosan hagyta maga után a lépcsősorokat, hátán az öreggel (na meg persze a fegyvereivel), akinél továbbra sem volt se kép, se hang. Bár szamurájunk izmos testalkatú erős ember volt, de ez azért még neki is sok volt. Nagy nehezen felér a lépcsőre, leszedi magáról az öreget, majd leül pihenni, nagyokat lélegez, hiszen ki volt fáradva rendesen. Ám hősünknek nem jut sok idő a pihenésre, hiszen épphogy leült egy kicsit pihenni, egy igen szép ház előtt pár mogorva kitetovált, kopasz keménynek tűnő kardforgató éppen beszólt nekik. Erre az részeg mester visszaszól nekik, akik ezt nem tűrik el és megfenyegetik a két szamurájt, majd hárman szamurájunk felé rohannak kivont karddal. Gonza ugyan már fáradt volt, de azért észnél volt (nem úgy, mint mestere), és kifigyelte a támadói mozgását, rögtön észre vette, hogy rosszul fogják a kardot.
~ Ezek nem is kemény kardvívók, még a kardot sem fogják jól, annál a kopasznál pedig van egy balta is, de az ostobája úgy fűzte oda az övéhez, hogy a balta feje csapkodja oldalról a térdét, miközben fut. Még szerencse, hogy nem az éles fele van a térde felé fordítva. ~
Gonza nagyon mérges volt és fáradt, hamar le akarta rendezni őket, előkapta a wakizashiját, csakrát koncentrált a fegyvere pengéjébe, valamint a lábaiba is. Mivel már fáradt volt, saját erejéből nem tudott volna kellően gyorsan mozogni, ezért kellet a koncentrált csakra a lábaiba. Szamurájunk a támadói felé futott egy gyors kitéréssel, rövid kardjával kettévágta ellenfelei rossz minőségű pengéit, majd a talpába koncentrált csakra segítségével felfutott a falra ott megállt, és így szólt a félbevágott kardpengéjüket rémülten bámuló kardforgatókhoz:
- Srácok. A főnökötök egy újgazdag kis ficsúr, de arra képtelen, hogy normális minőségű kardot adjon a kezetekbe. Az ilyen ”kardok” maximum arra jók, hogy behajtsátok az ovisoktól az uzsonnapénzt. Bár, most hogy jobban belegondolok… a jó minőségű kardot Ti meg sem érdemlitek. A kardvívótudásotok pont annyira pocsék, mint a kezetekbe adott pengék minősége. – mondatát befejezve leugrott a falról. A fegyveresek megijedtek, már attól is, hogy Gonza megállt egy helyben a függőleges falon.
- Hé Te! Kit neveztél te törpének? – kérdezte attól a nála egy fejjel alacsonyabb tagtól, aki letörpézte őt, majd hirtelen hasba térdelte teljes erőből. A tag összeesett, a másik kettő pedig elfutott ijedten, valószínűleg erősítésért.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Killer Bee on Kedd Júl. 16 2013, 13:36

/Mivel szamuráj vagy, hagyom azt amit eddig tettél, hogy a harc kimenetelét irányítsd. Very Happy De a későbbiekben csupán a cselekvést játszd, a képződvényt, akár Sherlock eltervezed mit tennél velük, ne bonyolítsd le, mert az-az én dolgom ^^/

A harc gyorsan végződött, hiszen immáron nem elit Ninják senem elit harcosokra tekintettél, és Raion után ők harmat gyengék. Az egyik mely hátrált futásából megfordult, majd a következő jelenetben eléd szorult mindenük. Tetőről ugráltak az immáron kicsit erősebb kardforgatók, kezükben mindnek chakra érzékeny katana, némelyiknél föld, hol villám, és hol víz, tudván hogy mindegyiknek van saját eleme, láttad hogy kardjuk ugyan ilyen iramba szivja erejüket. A chakra használat, amit te is ellestél, náluk sokkal erősebb volt, hiszen nem csak megtoldották kardjukat, de a föld megszilárdult, a villám vezető lett, a víz pedig bármikor képes szétválni és újra össze alakulni. 
- Gonzaaaa....- rikkant a mestered. - ezekkel okos legyél *csuklik* vegyél elő olyan fegyvert mellyel képes vagy három kardot feltartani. És soha ne hagyd *csuklik* hogy a víz kard közel kerüljön hozzád, mert szétbomlik és a kardodon is átmegy, majd a testednél alakul vissza, és valószínűleg megsebezz.
- Kussolj öreg! - szólt fel a föld kardos. - Íme a Shinobi világ új fegyver készlete, uraljuk az elemeket! - Suhintott egyet kardjával, majd a föld alattad megmozdult, te pedig félre ugrottál. Ekkor a villám és víz használó feléd rontott, és kardjukat össze csapva küldtek rád egy nyalábot mely elől elugrottál, de a víz használónak ez volt a célja, a magasba emelkedve alattad egy tócsa mely igen csak megrázó élmény lehet ha belesel.

/Hagyom hogy lejátszd, később majd hasznosítsd a cselekvés kifundálását, most viszont 45 sorban küzdj meg velük, használva erejüket, mindegyik legalább 3 szor támadjon rád, és sérülj meg, a legvégére játszd ki őket a villám és a víz ütközzön egymásba, ezáltal semlegesítsék egymást, a föld erejével pedig csattogtasd a kardot, majd kapd elő a Nodachit, mellyel az immáron suhintott támadást használd, amit a kard egy picit reccsenéssel prezentál, és ezt kihasználva közelről törd szét, és vágd át, a végére hagyj lehetőséget h irjak, onnantól már beljebb haladunk./
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Gonza Sasano on Kedd Júl. 16 2013, 21:04

Mikor Gonza végzett a három semmirekellő ellenfelével, hirtelen ott termett még három kardforgató, de ezek már nem voltak kispályások. Mindegyikük kezében csakraérzékeny katana. Az öreg mester figyelmeztette Gonzat, hogy legyen nagyon óvatos, mert ezek már igazi profik veszélyes fegyverekkel.
- Óhh… látom a kis ficsúrnak, vannak shinobi testőrei is. Uraim, attól hogy maguknak spéci kardjuk van, ajánlom, ne becsüljenek alá egy szamurájt! – mondta Gonza ellenfeleinek bátran, holott csak blöffölt egy nagyot, ugyanis kicsit meg volt ijedve, hiszen ilyen ellenfelei még sohasem voltak.
~ Értem, szóval természeti, azaz elemi manipulációt is alkalmaznak a kardjukon. Raion is, ha jól tudom két elemmel bírt, a földdel és a villámmal. Ahogy a mester tanácsolta, a víz elemű kardot kellene a legjobban elkerülnöm, valamint azt is mondta, hogy kell egy olyan fegyver, amivel három kardot is fel tudok tartani. A Megváltót még nem vetem be, az lesz a végső aduászom, ha most bevetném és elbuknék vele, akkor nekem annyi. Ezek ellen nagyon óvatosnak kell lennem, mert nem egyszerű taknyos geninek, hanem képzett ninják, a korukból ítélve, pedig chuunin szintűek lehetnek. ~elemezte a helyzetet és tervelte ki magában a megoldást Gonza miközben a villám és víz típusú karddal ellátott két ellenfele rohant felé, hogy megtámadják őt. Szamurájunk nem teketóriázott sokáig, előrántott három kardot, egyik wakizashi a szájában volt, a másik wakizashi a bal kezében, a jobb kezében pedig a katanája. Felvett egy védekező állást, amikor az ellenfelei rárontottak, Gonza a következő taktikát követte, a víz típusú kardos elől mindig elmozgott, és alulról a lábát támadta, a villám típusú karddal küzdő ellen szintén az elmozgó taktikát alkalmazta, de ő neki a fejét célozta. Konkrét védekezésbe nem ment bele, inkább kitért, zavart és ellentámadott. Mivel már fáradt volt, sajnos nem tudott kellően gyorsan mozogni. A villám típust használó ninja a fejét célozta, Gonza ugyan részben kitért, részben pedig a szájában lévő wakizashival blokkolta a csapást, ugyan vágás nem érte, de a villám típus erős elektromos szikrája megrázta és megégette szamurájunk nyakát, ami örök nyomot fog hagyni sajnos. Miközben hátrálva égett nyakát fájlalta, addig a víz típust használó shinobi ki is használta az alkalmat és egy gyors vágást mért a ronin felkarjára, majd egy újabb vágást akart mérni rá, de ekkor Gonza mellkason rúgta, így a ninja hátra esett egy nagyot, bele a szökőkútba.
~ Francba!!! Nem elég, hogy a nyakam meg van égetve, most pedig vérzik a felkarom is. Ez így nem lesz jó! Valamit tennem kell! ~ mérgelődött magában és elfutott a fák és díszsövények közé, kihasználva azt az alkalmat, amíg a shinobi kisegíti másik társát a szökőkútból. Az egyik sövény mögé bújva gyorsan letépett egy kisebb darabot a felsőruhájából és vérző felkarját bekötötte, hogy valamelyest elállítsa a vérzést. Épphogy végzett és felállt a föld típust használó shinobi már előtte is termett és támadta, Gonza épphogy ki tudott térni előle, ekkor fegyverzetet váltott wakizashijait visszatette, majd bevetette a katana-yari kombinációt. A lándzsával távol tartotta az ellenfelét, míg a kardjával támadott. Ám ekkor a két másik ninja is elé ugrott, majd shurikenekkel elkezdték megszórni hősünket. Gonza ledobta a kardját, majd két kézzel szélsebesen elkezdte pörgetni a lándzsáját, az összes shurikent levédte, kivéve egyet, ami belerepült az alkarjába.
- Ez nem volt rossz szamuráj! Viszont a mi közös támadásunk elől nem menekülhetsz! – mondta a villámkardot használó.
- Meglátjuk! – szólt vissza Gonza, miközben dühösen tépte ki vérző alkarjából a shurikent.
- Gyerünk srácok, nehogy már ennyi ember kelljen egy szamurájhoz! Ti ketten kapjátok már el! – mondta a föld kardos a másik kettőnek.
- Oké főnök kezdem én. Figyelmeztetlek, ha hozzád érek, megrázó élményben lesz részed, szó szerint megrázó lesz. – mondta a villám kardos shinobi gúnyosan és lenézően, a másik kettő pedig szintén nevetett a poénon.
~ Ha karddal érek hozzá akkor is, meg tud rázni, hiszen a fém vezeti az áramot. Hoppá!!! Haha a lándzsa nyele viszont fából van, az pedig nem vezeti az elektromosságot. ~ jött rá magában a megoldásra Gonza. Eközben a villám kardos támadásba lendült, Gonza a lándzsa nyelével blokkolta a támadást, de ügyelt arra, hogy nehogy a kard éléhez érjen oda a lándzsája nyele, hanem csakis szigorúan a kard lapjához. Mikor összeért a két fegyver, a shinobi értetlen arcot vágva megszólalt:
- Mi…..mi..a..fene van? Miért nem ráz meg téged a kardom??!!
- Tudod pajtás, a lándzsa nyele fából van, a fa pedig nem vezeti az elektromosságot! – mondta szamurájunk a shinobinak, majd megpörgetve lándzsáját, annak nyelével állba verte a shinobit aki, repült egyet hátra.
- Na ne bénázz már ennyit, te marha! – dühödt rá társára a víz kardos, aki szintén támadásba lendült. Gonza látta, hogy felé jön, de arra is figyelmes lett, hogy a villám kardos is jön felé. Mikor a két shinobi egymás mellett futva rohant Gonzának, ő kitért és lándzsájával, jól hátba csapta a víz kardost, aki pedig neki esett a társának. Eközben a két kard összeért és elkezdett erősen szikrázni, majd a csakra elszállt belőlük.
~ Értem, szóval a víz és a villám típus semlegesíti egymást. Hmm…ezt jó tudni. ~ szamurájunk gyorsan felkapta a katanáját, majd az egymással veszekedő shinobikat megtámadta, az egyiknek a combját átszúrta a lándzsával, a másiknak szintén a combját pedig a katanával. Így a két shinobi harcképtelen lett.
- Hogy a fenébe?!!!! Két béna marha! Hát mindent egyedül kell csinálnom?! Na mindegy…jól van Te szamuráj. Velem nem lesz egyszerű dolgod. Nesze neked egy kis taijutsu!- mondta dühöngve a föld kardos shinobi, aki villámgyorsan neki futott szamurájunknak, akit könyökkel mellkason vágott, majd hasba rúgta, és a végén pedig az arcára mért egy forgó rúgást.
- Már tudom, hogy hogyan küzdesz, ellenem nem lesz elég a kard és a lándzsa! Na mi van? Tán kifogytál a trükkökből? – kérdezte a shinobi megvetően.
- Te bolond! A javát a végére tartogattam. – mondta Gonza, miközben vérző orral feltápászkodott. Eltette a kardját és a lándzsáját, és elővette a Megváltót. A kardjába csakrát kezdett koncentrálni erőteljesen.
- Ejha, mekkora nagy kard! Ez kezd érdekes lenni! – szólt a harcra éhes shinobi.
Gonza neki futott a Megváltóval a ninjának és elkezdte őt támadni. A karja sérült volt és fáradt is volt már, de a düh és az adrenalin megtette a hatást. Erőteljes harc vette kezdetét. Gonza a fán ugráló shinobi alól kivagdosta a fákat, majd mikor az épület falára felfutott mindkettő, akkor ott vívtak, a shinobinak sikerült egy vágást mérni Gonza lapockájára, szerencsére nem volt mély, viszont zavaró volt szamurájunknak. Roninunk dühösen lefutott a falról, majd követte a shinobi is őt, ekkor Gonza kettészelte az épületnek pár oszlopát is, hogy az dőljön rá a ninjára, de shinobi kikerülte ügyesen. Ekkor Gonza bemenekült ismét a fák mögé, egy nagyobb kerti tóhoz ért, de a nádas mellett a ninja utolérte, a párbajt a nádasban folytatták ahol boka fölé ért a víz. Miközben Gonza elhajolt a shinobi csapása elől, a ninja kardja szamurájunkat cél tévesztve belecsapott a nádasnak annak a részébe ahol igen mély volt az iszap, a föld kard beragadt.
- Átkozott iszapos hely! – dühöngve tépte ki a kardját a ninja, de már késő volt, mert már akkor Gonza a nyakához tartotta a Megváltót.
- Add ide a kardodat! Vagy nem lesz fejed- üvöltött rá roninunk, majd elvette a ninja kardját, aki oda adta neki, mert félt a nagy kardtól.
- Most mi lesz, megölsz?! Gyerünk, tedd meg! – szólt dühösen halálát várva a ninja.
Gonza ekkor kiugrott a nádasból, feldobta a kardot, és a Megváltóval kettévágta azt.
- Idióta! Azt hiszed, hogy kard nélkül védtelen vagyok! – rohant rá kezében egy kunaival, hogy megtámadja hősünket, ám Gonza a Megváltóval lesújtott. Levágta a ninja kunait tartó kézfejét és ugyanazzal a mozdulattal keresztbe vágta annak arcát is, az egyik szemével együtt. A ninja félig vakon vérző, szemmel, és levágott kézfejjel, fetrengett a földön és üvöltözött fájdalmában, miközben szidalmazta és átkozta Gonzat.
- Én mondtam nektek, hogy ne becsüljétek alá a szamurájokat!- szólt oda kissé megnyugodva hősünk.
Gonza már nagyon fáradt volt és vérzett több sebből is, sántikálva, piszkosan, lihegve megy oda a házhoz, és úgy dönt, hogy bemegy, hogy megkeresse azt a gazdag kis ficsúrt.

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Killer Bee on Szer. Júl. 17 2013, 11:51

/Ugyeee nem bajha ilyen hosszú sorokat igényeltetek? :3 /Harcod az elemi manipulatívokkal megkímélt volt, úgy tűnik sebeidet megszerezted, majd mikor berontasz az első házba, hirtelen öröm lányok hada ron el melletted, egy ilyen kéjencnek mint te, a szebbik nem mesztelenkedése kissebb agyi komplexussal jár, majd szinte vérző orral csodálod a gyönyörűségeket, míg végül elhaladnak melletted, az öreg paplan még mindig nyugodtan horkolgat, és beljebb haladva gyenge harcosok sorait kaszabolod le, majd ki érsz egy udvarra, amit a két ház körbe fog. És újabb lépcső sor, immáron csak kevesebb, de láthatóan kinyitódik az ajtó. Előtted pedig egy bevált formáció nyílik meg. A legelső tag volt a várva várt főnök, mögötte pedig az öccse, balról a második kendős az unoka testvérük, és leghátul a legfiatalabb.
- Szóval te vagy Shoodaime védence, mi ütött az öregbe hogy téged küldött a behajtásra? - szólt köpcösen orrot fenn hordva az első. - Mi vagyunk a s'Omen testvérek. Én vagyok Jin. - Én Kazu! - Oin szolgálatodra. - Majd mikor figyelmed a kicsire szorult, láttad hogy jobbra balra nézeget, és kicsit szomorú. - Jen vagyok.... - végül mind felsorakoztak eléd, pengéik erősek és atom biztosak, nem olcsó játék szerek, sőt a legelsőnél azt is megfigyelted hogy egy Nodachi alapon készült fegyver.
- Szóval piknikezünk, vagy behajtod az összeget? - Nevet fel jó hangosan, immáron majd hirtelen megállt az idő, illetve teljesen lelassult, egy pillanat alatt eltűntek előled Kazu, és Oin, majd mögötted tűntek fel, gyorsaságukat már leis tudtad írni, elképesztőek. Jin és Jen ki előtted maradtak csak ugyan két ízűen voltak, hisz Jen nem rántott még kardot, leszűrhetted hogy valamire vár, majd Jin lépett közelebb. Érezted chakrájukat, pont mint Raionnál, a kisugárzásuk veszélyes volt, úgy tűnik az évek alatt elsajátított a pökhendi tacskó pár dolgot. És hirtelen mindegyiknek kezét ellepte chakrájuk. Ekkor elkezdtek neked rontani, de figyelmes lettél valamire, hirtelen valaki a fejedbe került.


~Jen vagyok, ez pedig az időmanipuláció. Az agyadban ami 10 percnek tűnik a való életben 1 másodperc, szóval van időm elmagyarázni, hogy most nagy fába vágtad a fejszéd. Mind hárman nagyon erősek, ezért jobb ha most segítek. Tudnod kell hogy én örökbe fogadott gyerek vagyok, és Jin tartott meg mert kellettem neki. Folyton űzöm a rossz dolgokat amiből már elegem lett. Kérlek amikor jelt adok bukj le, és majd mindent elmondok.~


Immáron vissza tértél a valóságba, és láttad hogy egyre közelebb vannak a pengések, majd hallottad a MOST szót, és lebuktál, érthetetlen módon engedelmeskedtél, majd mind hármuk kardja össze csapott, gugolásodból pedig hirtelen arrébb teremtél, és kirajzolódott melletted Jen alakja, Jin és a fivérek érthetetlen módon néztek Jenre. Aki csak köpött egyet, majd kardját elővette, és egy suhintással eltüntette ellenfeleidet, jobban mondva a szél manipulációjának köszönhetően egy légörvény végzett velük. Majd feléd fordult, és elkapta vállad, és kivonszolt Shoodaiméhoz.
- Áhh öreg, jó újra látni - mosolygott amit eddig nem láttál. - A tanítványodat majdnem megölték, mond csak miért nem készítetted még fel? - Jen később rájött hogy az öreg horkol, és rád nézett. - Szóval, van kérdésed?
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Gonza Sasano on Csüt. Júl. 18 2013, 17:34

Hősünk fáradtan és sebesülten megy az épület felé, az ajtón belépve olyat látott, amit a legperverzebb álmaiban szokott. Gyönyörű, igen csak hiányos öltözetű szép fiatal hölgyek egész hada rajongta körbe kéjsóvár roninunkat. Gonza azt sem tudta melyikre nézzen.
~ Ez a paradicsom? Ez jutalmam, amiért levertem azokat a kardvívókat? Tudnék Én itt élni, hajaj…de még hogy! ~ töprengett magába hősünk, miközben perverz vigyorral, nyálát csorgatva bámulta a hölgyek bájait. Ám ezt a felettébb gyönyörű pillanatot, megzavarta az, hogy jött az öreg sensei, megérintette roninunk vállát és ugyan még mindig a piától dülöngélve, de egyenesen mutatta az utat, hogy merre kell menni. Gonza a hölgyek után csalódottan és száját húzogatva ment előre. Ugyan 3-4 gyenge harcos megpróbálja az útját állni, de őket könnyen harcképtelenné teszi, csak úgy röpködnek jobbra-balra a kezek és lábak. Kiér egy udvara, ahol ismét egy hosszú, ám a legelsőnél rövidebb lépcsősorral találja szembe magát. A lépcső felment a dülöngélő öreggel, majd meg látott egy ajtót. A kinyílt ajtóban megjelent négy kardforgató fickó. Mindegyik kezében, jó minőségű és erős kardok.
Mikor bemutatkoztak, szamurájunk megfigyelte, hogy a legelöl álló górénak kardja, szintén nodachi alapján készült katana, azt is megfigyelte, hogy a legkisebbik, aki hátul áll, mintha félénkebb lenne. Ezt követően a góré gúnyosan és pökhendien megkérdezte, Gonzatól, hogy behajtja-e tőlük a pénzt. Szamurájunk sem hagyta ezt szó nélkül.
- Ejha, de nagy a pofád! Mondjuk az ilyen taknyos kinézetű kis selyemgúnároknál a nagy száj és a beképzeltség, szinte már kötelező tartozék. Engem pedig ne becsüljél alá, mert az ”őrségedből” már nincsen semmi. Valamint a villám, víz és föld elemi manipulációra képes kardokat is megsemmisítettem….a használójukat pedig lenyomorítottam, az egyiket maradandóan is. – mondta Gonza higgadtan, ugyanakkor direkt olyan hangnemben, hogy a kis ficsúrt felbosszantsa. Részben sikerült is, hiszen mikor szamurájunk megemlítette az elemi csakrával működő kardok megsemmisülését, akkor Jin a góré, igen csak mérges arccal vicsorgott. Ezt hősünk rögtön ki is használta, majd újra beszólt:
- Óhh….csak nem sokba kerültek azok a kardok, újgazdag barátunknak? – kérdezte gúnyosan a ronin. Ekkor már a legkisebbik kivételével, az összes dühösen morogni kezdett, majd a négyből kettő hirtelen eltűnt és Gonza mögé termett, a Jin pedig szemből támadott, viszont a legkisebbik, nem vonta ki a kardját. Szamurájunk döbbenve nézte, hogy mind a hárman csakrával bevont karddal támadnak felé. Ám ekkor hirtelen Gonzanak tompa fejfájása lett, olyan érzése támadt mikor Raion lépne be az agyába, ekkor a legkisebbik testvér elmagyarázta, hogy mi is történik. Miután ennek a ”telepátiának” vége lett. Mind a hárman Gonzara támadtak, aki viszont meghallotta a jelzést, és leguggolt hirtelen. Ekkor a három testvér kardja összecsapódott, majd Gonza guggolásból gyorsan odébb bukfencezett és felpattant Jen mellett. A három testvér ugyan bosszankodott Jenre, de ő a szél elemű karddal feldarabolta őket. Ezt roninunk meglepődve nézte végig.
~ Az igen! Szél elemű csakrára érzékeny kard….ő is egy ninja. Még jó, hogy segített, mert vele nem biztos, hogy el tudtam volna bánni. ~ töprengett ezen el Gonza, de még erre sem volt sok ideje, mert Jen a karjánál fogva vitte ki Hosuke senseihez, aki még mindig részeg volt. Amikor Jen örömmel köszöntötte a vén szamurájt, Gonzanak egyből lejött, hogy ők ketten ismerik egymást. És bizony szamurájunknak volt kérdése.
- Hogy van-e kérdésem? Van bizony, nem is egy. Először is hol van ennek a három általad darabokra szelt tagnak a pénze, hol őrzik? Mert bizony tényleg behajtani jöttem. A másik kérdésem. Mióta ismered Te Hosuke senseit? Mert észrevettem, hogy örülsz neki, amikor megláttad őt, bár a sensei jelenleg azt sem tudja, hogy mi van ugyanis ”kicsit” sok szakét ivott…úgy két teljes üveggel. Az elmémben azt mondtad, hogy Te fogadott testvér vagy és meg akarsz szabadulni tőlük. Ezek szerint a Te kiszabadításod is része volt az Én küldetésemnek?

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Killer Bee on Pént. Júl. 19 2013, 13:11

kérdéseid sora után, Hosuke felállt, leporolta magát, és a részeg vigyorból hirtelen sanda mosoly volt.
- Átmentél Gonza, immáron szinte biztos hogy tanítani foglak. Ő itt Jen, az én kis unokám. Az a újgazdag kölyök tőlem vette el, mikor utoljára itt jártam, csak ugyan nagyon hatalmas shinobi lett belőle azóta, és van még valami amit tudnod kell Gonza, ő az én pénzem.
Ekkor hirtelen leesett állad, és olyan düh kapott el hogy szinte a semmiért harcolsz, amit Jen nyugtatott.
- Nyugi barátom! Attól mert miattam jöttetek oda benn még sok a pénz. - mutatott a házra, majd vállát vonva elindultatok utána. - Lényegében hosszú távútervünk volt Hosukével hogy kifilézzük ezt a pökhendi tagot, aztán kaptam egy posta galambot, amiben az állt, hogy Hiien, azaz szamuráj stílusú technikákat szeretnél tanulni, mivel hogy Kenjutsukra alapozd tudásod előtte elkell sajátítanod a Hien stílus legesleg alapvetőbb technikáit, majd utána Hosuke fog rád mérni pár küldetést ami után egy-egy Kenjutsu lesz a jutalmad, úgy bizony, innentől én is utatokon leszek immáron sokkal jobb segítség mint a rafkos öreg aki végig tettette a részeget. - Majd megérkeztetek egy szobában, ahol egy láda várt titeket, tele arannyal, és Jin pénztárcája, benne több 10 000er ryoval
- Jobb lesz ha indulunk, - szólt fel Shoodaime. - immáron hatalmas pusztítást végeztünk, valószínűleg az itteniek nem fogják tolerálni, ideje tovább állnunk. 


/Küldetésed vége, 21'000 ryout találtál a pénztárcában, továbbá 30'000értékű aranyat, küldetésed D-C besosorást kapott, amire kellően szép hosszú terjedelmes postjaid miatt, (ám vétkeztél a cselekvést illetően) +8 chakra pontot ítélek, kérlek írj fel mindent, és Raion amit elkészített Shoodaime Hosuke mesterről leírást új postban adatlapodba rakd be. Jen 3 utadon lesz még jelen, az idő alatt megleszünk az alapokkal innentől jön az edzés./
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Gonza Sasano on Szomb. Júl. 20 2013, 21:46

Mikor az öreg sensei bejelentette, hogy miről szólt ez az egész, Gonza nagy kerek szemekkel és tátott szájjal hallgatta végig. De mihelyt befejezte az öreg a mondanivalóját, szamurájunk igen csak felkapta a vizet, a saját homlokára ütött, majd így szólt igencsak elégedetlenül:
- Óhh…Buddha borogass! Ilyen nincs! Szóval most ez az egész egy unokamentési feladat volt? Mi vagyok én ninjadada? Öreg, tisztellek és becsüllek, mint senseit! De egy szamurájnak hogyan lehet shinobi unokája?! Ez a szamuráj-elvekben már-már istenkáromlás! Szóval egy árva peták sincs ebben a palotában? No mindegy, mivel az unokád segített nekem, így nem bánom.
Gonza elégedetlensége után Jen, elmondta, hogy hol van a főnök vagyona. Miután azt megszerezték, Gonza már teljesen megnyugodott.
- No igen, szép kis összeg!
Miután a sensei figyelmeztette őket, hogy jó volna, ha mennének, hamar útnak is indultak.
Sietve távoztak, majd útközben beszélgetett Jen és Gonza.
- Te Jen! Mivel te shinobi vagy téged kérdezlek. Tapasztaltam a harc közben, hogy a villám elem és a víz elem semlegesíti egymást. Melyik elem, melyik elemet üti? Gondolom a víz a tüzet. Tovább?

Gonza Sasano
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése http://taurion.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Killer Bee on Szer. Júl. 24 2013, 10:54

 Jen elmosolyodott, hogy shinobi praktikák után érdeklődsz, bár látta benned az erőt, főleg azt az egy részt ami furán sugárzott belőled, mintha nemis a tiiéd lenne.
- Nos ha belegondolsz hogy a természet mire hogyan reagál, rá jössz hogy mennyire egyértelmű. A a víz üti a szelet, a szél szakítja a tüzet, a tűz olvasztja a földet, a föld elnyeli a vizet. De sok féle módon lehetne még fokozni, főleg a működésüket. Mindig van rá mód, hogy megszakítsuk a láncot. 
Szólt majd ki értetek a faluból és új utakra eveztek, már már messze konohától.

/nézd meg a térképet és válassz egy helyet ahova írsz./
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Kusuki Eiko on Szomb. Aug. 03 2013, 18:08

Amiket kérdezett és mondott nos... nem nagyon figyeltem rá csak amikor a sátrából kinézett és közölte velem, hogy valami szomorú dolognak van az évfordulója. Amikor kiejtette a száján a házasságot először azt hittem biztosan az övé, de mivel a 3. évfordulója így szinte lehetetlennek véltem a dolgot. Bár a ninja világban annyi furcsaság történt már, hogy semmin se lehet meglepődni.
- Jó éjt!
Köszöntem el végül én is és bementem a sátramba. Egy darabig nem is aludtam, hanem csak hangosan gondolkodtam. Mindig így teszek amikor úgy érzem egyedül vagyok és nem hallhat senki se.
- Hm... Talán még se lesz ez olyan egyszerű mint ahogyan azt hittem előzőleg. Végül is nem ismerem annyira Fumisho-kunt... Meglehet, hogy már késő és elcsesztem mindent. Na jó igaz, nem kellett volna annyira közel ülnöm hozzá, de csak próbáltam kicsit... hát... AHJ! - kiáltok fel enyhén. - Holnap elérünk Tanzaku Gaiba és miután végeztünk a küldetéssel őt se látom többet. Talán nem is lesz akkora baj, de majdcsak ki fog derülni. Vagy mégsem? Be kell látnom, hogy...
Így folytatódott ez egészen addig míg végül az álom el nem nyomott engemet.
A reggel hamar jött és annak ellenére, hogy későn feküdtem hamar keltem fel, bár így nem aludtam ki teljesen magamat. Kinéztem a sátramból és elmentem megnézni, hogy Fumisho fel kelt-e már vagy még mindig alszik.

_________________
Kusuki Eiko
Kuroba Kaito

Adatlap
avatar
Kusuki Eiko
Játékos

Tartózkodási hely : A sötétség


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Killer Bee on Vas. Aug. 04 2013, 11:39

 A reggel gyorsan jött, a sátorban hőség honolt igy korán keltetek, nem is csoda hiszen olyan volt mint egy üvegház egy kis napsütés és a sokszorosát lehet érezni. Elkezdtétek az össze pakolást, szépen minden vissza került a tatyeszokba, majd a parázsló fa ágakat is szét semmiztétek és lesétáltátok a maradék egy kilómétert. Mesélői jóvoltból lett egy kiló méter, hogy gyorsan oda érjetek. Megláttátok a szép kis falucskát, majd ráeszméltetek a különbségre, számotokra ez vidéknek tűnt. Első belépésed igen érdekes volt, hasonlított konohára a falak, és házak felépítése, szerencse játékok sokassága itt és ott, debil arcok, és sötét emberek is mászkáltak. Majd betértetek egy fogadóba, ételt szerezni.
- Mit kérsz Eiko, a vendégem vagy most! Lesz kettő amit a hölgy iszik eszik.
Feladva a rendelést, hátul foglaltatok helyet, egymással szemben.
- Bocs hogy csendes voltam az úton, te hogy aludtál? Engem szúrt a sok fűszáll 
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Tanzaku Gai

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 7 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.