Hegységek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hegységek

Témanyitás  Shikoku Naoki on Csüt. Ápr. 01, 2010 10:14 pm

Az ország hegységei találhatóak meg itt.

Shikoku Naoki

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Kusuki Eiko on Pént. Szept. 02, 2011 3:56 pm

- Értettem .
És lépdeltem tovább . Remélhetőleg még dél előt elérünk a hegységekig . Biztosan nem kis pályás lehet ez az Orochimaru alak akiről a sensei dumált jobb lessz , ha óvatosabb leszek és télleg minden részletre figyelek különben még a végén elég nagy bajba is kerülhetünk .
Az egyik pillanatban felugrottam a fák felé , hogy egy kis kilátást nyerjek a tájra . Nem messze megpillantottam néhány hegyet . Biztosan ezekről beszélt a sensei és ide felé tartunk most . Vissza mentem a sűrűségbe azért nehogy bárki is kiszúrjon engemet . Nem volt akkor semmi kedvem őszintén meghalni és valamiért a másik kettőt sem akartam megöletni . Talán majd máskor . Most van fontosabb dolgom is .

Kusuki Eiko

Adatlap
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Témanyitás  Kagemare Kuzomi on Pént. Szept. 02, 2011 7:53 pm

- Így már értem... A szüleim már meséltek a sandaime hokagéröl még amikor kicsi voltam és talán mintha ezt az Orochimarut is említették volna egyszer-kétszer - mondtam majd elkezdtünk suhanni.
Csak suhantunk az ismeretlenbe amikor eszembe jutott, hogy Kuromaru nem adott pontos választ a frontok helyzetéről... de lehet azért mert a közelünkben vannak vagy pedig ő sem tudja... de ezzel nem akarom zaklatni mert egyértelműen tudtomra adta, hogy ne akadékoskodjak ezzel kapcsolatban.
- Igen már pontosan emlékszem... - szólaltam meg bár inkább csak magamnak mondtam - A szüleim beszéltek a harmadikról de többet meséltek a negyedikről és a fiáról... - ekkor észrevettem, hogy hangosan elmélkedtem - de ez most számunkra annyira nem lényeges...
Észrevettem, hogy Eiko felugrott a fák fölé.
- Mit láttál - kérdeztem tőle.
Miközben válaszolt újra elmerültem a gondolataimban és megpróbáltam jobban visszaemlékezni mit is mondtak a szüleim erről az Orochimaruról...

Kagemare Kuzomi

Adatlap
Chakraszint: 172

Témanyitás  Hatake Kakashi on Szer. Szept. 07, 2011 11:18 am

Valóban hamarosan elértétek a hegységeket, amik ugyan nem vetekedtek a legnagyobb magaslatokkal, de még így is volt egy kellemes kis túra, míg felmásztatok rájuk. Aztán egy szélvédett kis tisztáson Kuromaru úgy döntött, hogy ideje letáborozni. -Itt jó lesz. Valamelyikőtök menjen fáért és rakjon tüzet, a másik keressen friss vizet én addig felverem a sátrakat.- A feladatokat szerencsére könnyen végrehajtottátok, hiszen a tisztás mellett csordogált egy kis hegyi patak, míg fa bőven akadt, amerre a szem ellát. -No, akkor nézzük meg mi is az elemetek. Ezt egy teszttel állapítjuk meg. Van nálam két különleges chakra papír, amikbe ha belevezetitek a chakrátokat az reagálni fog attól függően, hogy milyen az elemetek. Pl. A szél elemnél elszakad. Próbáljátok meg aztán meglátjuk.-Mondta Kuromaru majd átnyújtotta nektek a két kis cetlit.

// Az eredményt én írom le, ti csak utaljatok a kért elemre!//

Hatake Kakashi
Admin

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 0.65 Naruto

Témanyitás  Kagemare Kuzomi on Szer. Szept. 07, 2011 2:06 pm

Nagy nehezen felértünk a hegyre és Kuromaru kiosztott néhány parancsot. Én elmentem tűzifáért és amikor megfelelő mennyiségű összegyűlt akkor elvittem a táborhelyre és az otthonról hozott tűzszerszámmal meggyújtottam a tűzet. Aztán letettem a cókmókom.
Kuromaru elmagyarázta, hogyan fogjuk megtudni az elemünket. Ideadta az egyik papírt.
- Vajon milyen elemem lesz? - elmélkedtem - A föld és a víz nem az én kedvenceim közé tartozik a szél sem annyira, de a tűz és a villám azok már inkább, bár remélem az elemem inkább a tűz lesz...
Nyújtózkodtam egyet, hogy izgalmam leplezem aztán belevezettem a csakrám a papírba...

Kagemare Kuzomi

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko on Szomb. Szept. 10, 2011 6:31 am

Miután Kuromaru kiadta a parancsot elmentem vízért amit nem volt annyira nehézmegtalálnom és mikor vissza értem kiosztotta a chakra érzékelő papirosokat. Én is csak úgy mint Kuzomi elmélkedtem azon, hogy vajon mien elemem lessz. Szó mi szó én nekem igazándiból 3 elem tetszik a Futon a Raiton és a Katon ezek közül szerettem volna megkapni egyiket, de a fene tudta, hogy vajon melyiket szánta nekem a sors.
- Furcsa egy módszer. -mondtam és elkeztem áramoltatni lassan a chakrámat ami már egészen jól ment nekem.

Kusuki Eiko

Adatlap

Témanyitás  Hatake Kakashi on Hétf. Szept. 12, 2011 3:08 pm

Mivel a chakrakontrollt már valóban gyakoroltátok nem okozott nektek ez a gyakorlat sem sok gondot. Az eredmény nem volt meglepő. Eiko papírja szinte azonnal lángba borult ezzel is mutatva a lány heves természetét, míg Kuzomi papírja lassabban égett el, hiszen bár a fiú is heves természetű volt de azért kicsit megfontoltabb, mint hölgy csapattársa. -Szóval mindketten Tűz eleműek lettetek! Ez remek! Így a visszaúton, majd még tudlak edzeni titeket. A tűz elem, nagyon hasznos mind a védekezésben és a támadásban is. Látványos és legtöbbször gond nélkül lehet alkalmazni. Előnyt élvez a Fuuton-nal szemben, viszont a Suiton lenyomja. Röviden..-Foglalta össze Kuromaru, azt, amit érdemes tudni a Katon elemről. - A Harmadik Hokage is tűz elemű volt, csakúgy mint Jiraiya a legendás Sannin, de említhetném még az Uchiha klánt is, vagy a a Jelenlegi Mizukagét... Sok erős shinobi kezdte Tűz elemmel. Egy kis láng megvilágíthatja az egész utadat, vagy el is égetheti azt. Attól függ mire használod.- Filozofált egy kicsit merengve a Jounin.

// Nincs csatlakozás a kaland közepén. //

Hatake Kakashi
Admin

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko on Hétf. Szept. 12, 2011 3:25 pm

//Rendben van//

Örültem amikor kiderült, hogy tűz elemem lessz.
- De jó !!! - Kiáltottam, de persze ezzel még nem tanultam semmi újat csak az elememet tudakoltam meg - Vannak aztán véletlenek.
Mondtam és vártam mi lessz a következő lépés igazából nem vártam semmi különöset. Közben azon merengtem, hogy milyen jutsuk is tartoznak a Katon stílushoz. Miközben ezen gondolkoztam bekaptam valami ételt. A környezet miatt nem járt az agyam és már arról is elfeledkeztem amiket a jutsu könyvekben olvastam a tűz elemű jutsukról, de nem is csodálkoztam, hogy ezt az elemet kaptam hiszen mindig is forró természetü voltam szal nem volt annyira meglepő. Miután befejeztem a magammal lévő tárgyalást vártam, hogy mi lessz a kövi lépésünk.

Kusuki Eiko

Adatlap

Témanyitás  Kagemare Kuzomi on Hétf. Szept. 12, 2011 3:35 pm

Eiko papírja gyorsan fellángolt... majd az enyém is bár az kicsit lassaban...
Örültem a tűz elemnek, de nem is számítottam másra, mert hát anyám is tűz elemű...
- Ez remek! - mondtam és közben elmosolyodtam. - Akkor már van mivel zaklatnom az otthon lévőket.
Kuromaru elmagyarázott néhány dolgot a tűz elemről.
- Ez érdekes... - gondoltam - az Uchihák is tűz eleműek voltak...
Nyújtózkodtam egyet és feltettem Kuromarunak egy kérdést:
- Hogy lesz a mostani őrség?
Eszembe jutott egy újabb kérdés ezért azt is feltettem:
- Akkor csak a visszaúton edzünk - Kérdeztem kissé elszomorodva.

Kagemare Kuzomi

Adatlap

Témanyitás  Hatake Kakashi on Vas. Szept. 18, 2011 2:32 pm

Kuromaru a szokásos unott hangján válaszolt. -Nos edzeni már nem fogunk, mivel elég sürgős a tekercs leszállítása, de egy kis önálló feladatot kaptok, amivel jobban gyakorolhatjátok az elemeteket.- Szavai után lehuppant a földre, majd összecsapta a tenyerét, mire egy pukkanás után, megjelent két darab hosszúkás gyufa. A Jounin egy laza mozdulttal odadobta nektek, majd belekezdett a gyakorlat elmagyarázásába is.
-A Katon jutsuk lényege, hogy a kifújt levegőt kevered össze a chakráddal. Ezt a műveletet nem nehéz végrehajtani ha rájön az ember a trükkjére. A legjobb módszer ha a gyufát próbáljátok így meggyújtani. Ha sikerül, akkor a visszaúton tanítok nektek egy Katon jutsut, ha nem, akkor még nem álltok készen rá. - Magyarázata után hátradőlt és lábait keresztbe tette. -Pihenünk délután aztán éjszaka megyünk tovább, így csökkentve a rizikót. Holnap reggelre, már hajón kell lennünk.

Hatake Kakashi
Admin

Adatlap

Témanyitás  Kusuki Eiko on Vas. Szept. 18, 2011 2:41 pm

[

A hozzászólást Kusuki Eiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 30, 2011 5:06 pm-kor.

Kusuki Eiko

Adatlap

Témanyitás  Kagemare Kuzomi on Vas. Szept. 18, 2011 6:43 pm

Kuromaru elmondta, hogy most nem fogunk edzeni viszont ki kell álnunk egy kisebb próbát. Elvettem a egyik gyufaszálat.
- Hát ez biztos nehezebb lesz mint amilyennek látszódik - gondoltam.
Felálltam és a szám elé tartottam a gyufát a másik kezemel meg megformáltam a tigris pecsét felét és elképzeltem a tűz kifújását. A számba vezettem szép lassan a csakrám és megpróbáltam belekeverni a levegőt. Kifújtam...
Természetesen az első alkalom nem jött össze, de újra és újra próbálkoztam... egy idő után kezdtem érezni a hőt...
- Remek már sikerült a számban némileg összekeverni a csakrát a levegővel - mondtam magamban.
Megint elkezdtem próbálkozások sorozatát... és lassan egyre melegebb lett a kifújt levegő... ám a gyufa még mindig nem akart megyuladni...
- Hmmm... már nem kell sok - elmélkedtem.
Folytattam a próbálkozásokat újra és újra és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a gyufa lángra kap....
- Hát ez nem is volt olyan nehéz - mondtam.
A gyufát beledobtam a tűzbe és boldogan lekuprodtam az előbb említett vidáman lobogó tűzecske mellé...
- Ha este indulunk akkor nem ártana pihenni egy kicsit - mondtam.
Becsuktam a szemem, de elaludni nem bírtam... Azon gondolkodtam milyen tűz elemű jutsukról hallottam eddig és milyenhez lesz szerencsém...

Kagemare Kuzomi

Adatlap

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics