Hasegawa Zauki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hasegawa Zauki

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Vas. Júl. 31 2016, 10:56

Hasegawa Zauki Tanulása
Tanulni kívánt technika:
 Suiton: Suikōtoppa

A ninja a vízből először egy gömböt hoz létre a tenyerében, majd ebből egy méretes cápát formáz, és egy karsuhintással az ellenfél felé hajítja azt.

Magyar név: Víz Cápa Áttörés
Típus: Támadó
Besorolás: B rangú
Kézjelek: Tigris, Ökör, Sárkány, Nyúl, Madár, Sárkány, Kos
Chakraszint: 150
Használói: Hoshigaki Kisame


Küldetésem, melyet azon célból kaptam, hogy Kumogakure bizalmát elnyerjem befejeződött. Mimivel épp hogy végeztünk a Suiton: Mizurappa technika tanulásával. Egy éjjelt még a szállóban maradtunk, sérülésem és a gyakorlás miatti fáradtságom miatt. Illetve nem is igazán akartam visszamenni. Ám muszáj volt. Sajnos semmi választásom nem volt az ügyben. Ha pedig szökni akarnék, Mimi vagy kivégezne, vagy csak szimplán visszahozna és a faluban végeznek ki. Aki nem ismerné a lányt, Oyoki leírása: Nagyjából 120 cm magas 38 kg lehetett. Rövid kék haja és hozzá illő csodás kék szemei voltak. 8 évesnél nem igen lehetett idősebb és a hangja olyan volt mintha folyton csak héliumot szívna.
Tehát… nem is igazán akartam útra kelni, hisz épp tegnap kellett egy nyolc éves lánykára szorítkoznom, hogy mentsen meg. Erősebb akartam lenni. Jó, tény, ő egy különlegesen képzett kunoichi, de azért ez mégis letörte a szarvamat. Kirigakurei geninként elméletben elég tanultnak kellett volna lennem, hogy egy egyszerű bandita csapatot le tudjak nyomni. Azóta is azon a képességen törtem a fejem, ami annál a férfinál volt megfigyelhető, aki aztán majdnem végzetem elhozója is lett. Tisztán éreztem, hogy szemmel követ. Pontosan lekövette a mozgásom, s klónjaim semmit sem értek ellene, átlátott rajtuk a ködben. A küzdelem után Mimi visszahozott a fogadóba, ahol az infót is kaptuk a banditákról. Tehát igen, a történtek után erősebb akartam lenn. Ugyan megtanultam tőle a Mizurappa jutsut, mely egésznapos gyakorlása után hihetetlen fáradtság lett rajtam úrrá, reméltem hogy pihentető éj után tanulhatok még valamit tőle. Ám az estém mégsem zárult a várt nyugalommal és pihenéssel.

 Nagyjából este hétóra lehetett, mikor különös zajokat hallottam kintről a fogadó elől. Felkeltem s lassú léptekkel kezdtem közeledni az ablak felé. A nyílászáróhoz közeledve egyre tisztult a hang. Dulakodás és erőszakos hangnem. Kerestek valakit. Nem volt túl nagy kunszt rájönni pár elkapott szófordulatból, hogy azon banda tagjai, akiket azt hittük, felszámoltunk. Visszarohantam hát felszerelésemért. Felkaptam nadrágom, min fegyverhordóövem is van, s magamhoz vettem hiányos felszerelésem. Mivel nem kockáztathattam, hogy ismét egy olyan erős ellenfélbe fussak bele, mint múltkor, megfontoltan a hátsó ablakon másztam ki, majd fel a tetőre. Onnan közelítettem meg a csapatot, kik a fogadó tulaját próbálták válaszra bírni. Látszólag négyen voltak. Rövid terepfelmérést tartottam, mely során a lehetséges opciókat mértem fel, ahogy tanította apám míg…. Nos, hát igen, ahogy minden genin tanulta. Nagyjából egy méterre volt egy nagyobb fa, melyre át tudtam ugrani, ám onnan nem találtam volna jó szöget mind a négy fickóra. Maradt a másik lehetőség, a melléképület teteje, mely alacsonyabb is volt. Ezzel azonban pont az volt a gond, hogy alacsony. Simán észrevesznek onnan. Így a tetőről, szinte közvetlen felettük a legjobb a helyem. Már csak a módszer hiányzott, ami szintén hamar megvolt. Az egész tervezgetés a terepfelméréssel együtt pár másodperc alatt megvolt, ideje volt cselekednem. Megvártam a pillanatot, mikor kissé távolabb állnak a fogadóstól. Egészpontosan ellökték, aminek hatására hátra zuhant. Egyből tudtam, hogy eljött az időm. Két kunait fogtam kezembe s kézjeleket formáltam a Mizurappa nevezetű suiton technikához. Miközben kiengedtem a vízsugarat, a két kunait két másik célpont felé irányítottam. A negyedik alak maradt csak csupán. Ő egyből futásnak eredt. Nem engedhettem elfutni, így utána eredtem a háztetőkön át. Nagyjából húszméteren belül utol is értem. A tetőről rá ugorva kardomat kikészítve landoltam egyenesen rá. Pengém nagyjából a szíve mellett 10cm-el hatolt át rajta. Ekkor vettem észre szemem sarkából, hogy a másik, kit csak a mizurappám ért feltápászkodik, majd rohanni kezd. Egy shunshinnal értem utol majd megvágtam lábait, hogy ne tudjon menekülni. Vallatásnak kezdtem, hátha vannak-e még többen is. Emberünk dalolt is, mint egy kismadár, ám nem az én, hanem az akkor már megérkező partnerem, Mimi hatására. Pontosan fogalmam sincs mit csinált vele. Küldetésünken tapasztaltak után inkább nem akartam végignézni a műveletet. Mindenesetre elárulta létszámuk, mely szerint még négyen vannak, vezérük nélkül, aki a korábban említett, érdekes képességgel megáldott ember volt. Nem volt választásunk, fel kellett keresnünk őket, mivel a jelek szerint nem végeztünk a küldetésünkkel még. Erre a megmaradt részre azonban a lány egyedül indult. Nem engedett harcolni sebemmel, ám adott más elfoglaltságot, mellyel leköthettem magamat. Egy újabb technikát.

-Na figyelj Zaza-kun! Csak, hogy megülj egy kicsit és legalább hasznot is tudj felmutatni, itt egy technika, menni fog?- Kérdezte, szokásos, kissé lenéző stílusában.
-Hát…előbb talán mutasd meg.- Válaszoltam érdeklődve.
-Oh! Csak figyelj inkább.- S azzal a lány a jobbkezében egy masszívnak ható gömböt hozott létre, melyből, szinte létrehozása után egyből, egy cápa alakja bukkant ki. A kapott technikát egy közeli fa irányába indította, ami ennek hatására egy jól látható sérülést szenvedett el.
-Ezt kéne megcsinálnod. Fő a formai manipuláció…na meg..áh.. úgy is rájössz! Na pusszancs, dolgom van.- Mondta, majd egy gyors ölelés után szinte elpárolgott előlem.
Sose lehet lelőni ezt a lányt, ezt már megtanultam. Kedves és aranyos meg minden, csak néha túlságosan pörög. Máig nem hiszem el, hogy egy különlegesen képzett kunoichi. Mindenesetre felkeltette az érdeklődésem ezen technika, így természetesen elkezdtem próbálkozni is vele. Csak úgy mint előzőleg, most sem adott pontosabb leírást. Elvileg megígérte hogy tanít, ám ahelyett inkább mutat valamit mond róla egy kis infót, aztán pedig „Hajrá, gyere rá Zaza-kun!” Mérges mégsem tudtam lenni rá, valami meggátolt benne. Gondolataimban máshol jártam. Próbáltam rájönni a technika nyitjára.

Megpróbáltam létrehozni először a gömb alakot. Látszólag abból alakul ki a cápa, az lehet az első lépés. Elemi chakrámat elkezdtem hát gyűjteni tenyerembe, majd gömbalakba kezdtem formálni, s lassan vízzé alakítani. Mindaddig, hogy összegyűjtöm a chakrám az adott pontra, gond nélkül ment. Mikor azonban a vizet akartam létrehozni, egyszerűen nem tudtam eleget „alkotni” a gömbhöz. Legalábbis egy akkora gömbhöz, amekkorát Mimi is létrehozott. Viszont nem ez volt az egyetlen probléma. Amint létrejött a víz és elkezdtem volna formálni az alakjába rögtön széthullott.
~Több tényező is van, amit nem árultál el, igaz Mimi?~ Gondoltam magamban, miközben az előző napi történésekre emlékeztem vissza. ~A Mizurappa is hasonló képpen lett megtanulva. A nyolcvan százalékára egyedül kellett rájönnöm. Ám ez mégis más most. Sokkal magasabb szintű technikáról van itt szó. Legalábbis én így vélem.~ Ezen információk leszűrése azonban csak tovább ösztönzött. Ismét átfutottam gondolatban az előzőeket. Következő próbálkozásomnál a formára kezdtem figyelni. Belülről akartam összehúzni a vizet. Megint összegyűjtöttem chakrámat, majd átalakítottam. gömböt kezdtem formálni, melyet aztán terveimnek megfelelően belülről akartam összehúzni. Ennek hatása be is következett. A gombóc összeesett. Ekkor kaptam felemhez, hogy a víz nagyon nem olyan amit így formázhat bárki is. Következő próba: chakra gyűjtés, átalakítás, gömbbé formálás. Ám most a gömböt kívülről irányítottam be és a belsejében egy ellenerőt generáltam. Ugyan ez még messze nem az eredeti méret volt, ám éreztem, hogy most jó. Masszív gömböt kaptam, mely megmaradt a tenyeremben.
~Rendben. Következő lépés. A végleges alak.~
Kezemben lévő gömböt elkezdtem nyújtani a kívánt alakot formázva. Mondanom sem kell, ez sem elsőre sikerült. Ugyan azon művelettel próbálkoztam, mint ahogy a gömböt alakítottam. Külsőleg és belsőleg is tartani akartam az alakot. Nagyjából a huszadik próbálkozásra már szinte minden chakrám elfogyott. A technika azonban még mindig nem sikerült teljesen. Már egy nyúlt, félméteres alaktalan valami ugyan kiformálódott, ám ez sem méretben, sem alakban nem volt az elérni kívánt technika nyomában. Mimi ekkor ért nagyjából vissza. Nem kértem tippet, mert tudtam, hogy akárhogyan kérlelem, úgysem fog adni. Meghát igazándiból úgy gondolom rájöttem már, csak ki kell gyakorolnom. Társam, látva kifáradt és chakrából hiányos alakomat, csak hozzám vágott egy adag kapszulát.
-Vedd be Zaza! Ez segít.- Mondta majd eltűnt a fogadó ajtaja mögött.
Bevettem egyet a kapszulákból, melynek hatására chakrám mintha újra visszatöltődött volna. Mindenesetre, tudtam vele folytatni a gyakorlást.
Mivel úgy gondoltam, hogy az alak már szó-szó alakulgat, a méretre is elkezdtem figyelni. Ez azonban mindent felborított. Az eddig jólműködő, begyakorolt erők generálása kevésnek bizonyult. Nem a formálást, de magát a gömböt sem tudtam létrehozni egyből. Szükségem volt pár alkalomra, mire megtaláltam, a méretnek megfelelően gerjeszteni a gömbötformáló nyomást. Azonban a cápa alakját még mindig nem tudtam elérni. Egészen estig gyakoroltam, mikor aztán a fáradtság úrrá lett rajtam, s összerogytam. Reggel a fogadó mögötti kertrészben ébredtem, ahol bealudtam. Feltápászkodva zsebemből kikutattam egy szál cigarettát majd rágyújtottam. Körül nézve kicsit jobban, láttam, hogy étel és egy jó adag, nagyjából félliter erős tea is ki volt készítve. Nem a legillendőbb módja a tea fogyasztásának, ha az üvegből történik, ám jólesett. Miközben mutató és hüvelykujjam a füstölgő dohányterméket tartotta, feltűnt, hogy bőröm már ráncos a sok víztől, mely érte. Kissé unott hangon csupán három szó hagyta el szám.
-Ez már szívás.-
Kezdtem kételkedni abban, hogy egyáltalán egy ilyen technika a kezeim közé kerülhet. Nem voltam már oly biztos magamban, mint előző nap. Akkor azonban hirtelen a nyakamon súlyt éreztem.
-Zauki-kun, ne csüggedj! Egész jól haladsz. Őszintén szólva már csupán egy dolog nem jó, de biztos rájössz te is mi az. Vaaaagy….- Azzal nyújtotta fejem fölött apró tenyerét elém. Jól tudtam, mit akar. Előzőleg is egy rendszer működött. Ő elárult egy tippet, én fizettem neki egy fagyit.
-Csak ismételni tudom magam… Te aztán tudsz üzletelni Mimi. Na mond, mi hiányzik?- Azzal átnyújtottam az öt Ryot.
-Én is csak ismételni tudom magam: Ahj de béndzsa vagy! Ha van egy gömböd, amit úgy formálsz, hogy gömb legyen, akkor egy cápát nem úgy formázol, hogy az cápa legyen?- Kuncogott fel, majd szaladt jégkrémjéért. Némán elmosolyodtam, hogy ismét palira vett és semmi újat nem mondott. Illetve azon, hogy hogy lehet Ő egy képzett, magas szintű ninja? Gondolataimban nem merülhettem el túlzottan, folytattam gyakorlataimat.
Ismét megformáltam a gömböt, majd megpróbálkoztam a cápával. Ám az nem épp cápára hasonlított. Természetesen nem hagytam annyiban, tovább próbálkoztam. Valami miatt viszont nem értem el azon hatást, melyre törekedtem. Többszöri befuccsolt művelet után pihenőre fogtam. Elmélyedtem gondolataimban. Minden eddigi próbám, Mimi eddigi tanácsait, ápám tanításait és az akadémián tanultakat is próbáltam átgondolni. Egy kis pihentető fentrengés közepette a füvőn.
-Elemi technikák…pff…miért nem lettem raitonos? Könnyebb lenne az életem talán. Egy alaktalan villám jutsut sehol sem kell formá…. Alak….elemi jutsuk, formázás.- Ültem fel hirtelen. – Az elemi feloldáshoz át kell lényegülni, elképzelni az elemünket magunk előtt. A szél pl egy éles penge, vagy a víz….az víz egy zubogó folyó, vagy vízesés. Viszont az elképzelt hatást elérhetjük kellő formai manipulációval. Ez az! Mindössze, én végig a sikerre gondoltam. A fejemben sehol sem volt meg egy cápa alakja. Hogyan is tudtam volna megcsinálni? Könnyebb lerajzolni egy gyümölcstálat, ha azt képzeljük magunk elé, mint ha egy wc pumpát bámulunk közben. Mimi…ismét kiderült hogy nem mondtál haszontalan dolgot.- Fordultam meg, szólva a lányhoz. Ám fogalmam sincs honnan tudtam ottlétéről. Meg is lepődtem hirtelen.
-Zaza-kun. Te aztán fura vagy.- Mondta érdekes hanglejtéssel, bal szemöldökét felvonva, két nyalintás közben, melyet fagyija elpusztítása vezérelt. Majd egyszerűen, lassú, vidám léptekkel elindult az épületbe. Közben valami dallamot dúdolgatott. Mindenesetre én hálás voltam és újult erővel kezdtem neki a gyakorlásnak.
A chakrámat összegyűjtöttem jobb tenyerembe, amit aztán vízzé alkottam. Gömböt formáltam a folyadékból, melyet aztán nyomás generálásával egyben tartottam, majd elkezdtem koncentrálni egészen addig, míg lecsukott szemeimmel már láttam….láttam a kívánt állatot. Majd szemeimet felnyitva, hevesen, ám tartva koncentrációmat, az előttem lévő cápa képére formáltam a vizet, mely felvette egy tökéletes cápa alakját. A kapott technikának már csak egy része volt hátra. Eldobni azt.

Ahogy meglendítettem, s eldobtam azt szinte csak süvített előre, egyenesen az egyik farönknek, amit még a Mizurappa gyakorlásához készítettünk elő. A fahasáb darabokra szakadt a technika erejétől. Nem volt egy nagydarab, épp hogy egy kawarimihez jó. Ebből azonban meg tudtam saccolni a technika erejét és ledöbbentett. Az első erősnek mondható technika a kezemben. Kissé felemelőnek mondanám az érzést, mely átjárt. Estig még gyakoroltam a technikát, míg teljesen be nem rögzült, s már-már rutinszerűen ment. Mikor a nap lement, nyugovóra tértem vele együtt. Másnap Mimivel együtt megindultunk vissza a faluba. Elbúcsúztunk a fogadóstól, majd kétnapi séta után megérkeztünk. A faluban megvizsgálták a sebem, ám nem meglepően nem érdekelt senkit olyan szinten, hogy bekerüljek vele a gyengélkedőre. Nem is volt gond, hiszen képzésre rendeltek. Értesülve küldetésemen nyújtott gyenge szereplésemről, egy Chunint küldenek mellém, aki megtanít pár dologra, majd pár napon belül Konohában kell lennem, egy nemzetközi képzés keretében. Érdekes, hogy egyáltalán elküldenek, ám jót tesz egy-két plusz technika, vagy szimplán pár trükk/okosság melyet tanulhatok.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 65


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 375

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hasegawa Zauki

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Vas. Júl. 31 2016, 21:46

Zaza-kun, ügyes Smile

A tanulások lényege, a technika mögötti megértés itt remekül működött, noha a karakter megdolgozott érte és a hossz is megfelelő. Vesszőhiba nem tűnt fel, így a tanulásod kénytelen vagyok nem elutasítani. ^^


A technika mellé +5 chakrát is felírhatsz, mivel megdolgoztál ezzel a formázással Smile

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Az Ourio-völgy titka Hamada Fuyu
Hokkyoku guma  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru


Tanulások:

Kis extrák a kaszinóban:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála + 15 kiskutya -1

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.