Hegységek

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Raion Tensei on Pént. Júl. 05 2013, 11:48

Hallottále már arról, hogy a vizet valaki megteremtse maga előtt olyan tökéletességgel, mint a második Hokage?!
Meredt fel tekintete, kinek tökéletes volt az ízlése.
- Mikor el hagytam régi óvó helyem, egy tehetséges Shinobi már előttem kilépett. Ő Wanizame volt, az Obotsu Ryu. 
Ismét nyomatékosította mondata végét, mintha valami gyilkoló gépről lenne szó, de ez így is volt, egykori társa oly magasan űzte a skrizofréniát hogy mármár a pénz is beszélt hozzá.
- Ő addig van valahol, amíg pénzel ellátják, elképesztő hasonlóságot véltem felfedezni benne, és egykori Akatsukisban. Tudod a Doujutsum sokakat érdekelt már, és a mostani világ szervezetei között is a legjobbakat, de elutasítottam. Nem szolgálnék soha olyanok fiát, akiknek a Bijuuk hatalma kell hogy erősebbek legyenek....Obotsut viszont ha kifizetjük, szerintem bátran mondhatjuk hogy szervezetünk legvidámabb tagja lesz! Talán megkockáztatom, ő vele bárkit behozhatunk, és bármit elsüllyeszthetünk. 
Kis története nem volt teljes, kihagyta a legfontosabb tényezőt, Obotsu olyan volt mint a rózsa, kinyílt amikor pénztárcát csörgetnek, és mivel Hősünk ismeri a legjobban, tudta azt is ha megfelelő összeget lobogtat előtte, őt is maga alá veheti.
- Továbbá szükségünk lesz majd egy törékeny darabra is, kit ha feltüzelsz, akkor elönti a méreg, bizony. Egy Jutsetsu tagra. Nincs erősebb fegyver egy falu elpusztításába, mint egy exlaw. Akár egy kutyát, ráuszíthatunk egy területre, amit tényleg hatékonyan elpusztít.
Hihetetlen, de igaz, a Jutsetsuk hatalmas fegyverek, és elszaporodásuk miatt könnyen belehet őket fogni, bár Hősünknek egyetlen hibája van, és az hogyha egy Démonnal néz farkasszemet, átveheti az irányítását a kettejük közti ismeret, míg az egyiket rabul ejti, másik tudja iráányítani a testet.

/Obotsu ráérszerinted? Very Happy am....meghagyuk Tenshinek a kört? x)..../

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Pént. Júl. 05 2013, 12:45

// Megkérdeztem és majd válaszol. Tenshit viszont beszervezzük akkor most //


- Igen... Habár kevés olyan ember létezik, aki az Ő szintjén tudta használni a Suiton ninjutsukat. Talán egy kézen meg lehetne számolni.
Mondta Mirubi, majd levette hátáról a táskáját és eltette a Kumogakurei fejpántot. Ugyan nem volt nála minden felszerelése, hiszen a Kenshiro birtokon hagyta, de volt nála egy nagyobb összeg, amit magával hozott, hiszen bármikor kellhet. Egyre több és több baljós név merül fel ez alatt a rövid idő alatt. Ryu... Mint Ő. Tehát egy szervezetbe tartoztak a nevük alapján, ezt már leszűrte Mirubi.
- Bijuu... Konohában is van egy. A neve azt hiszem Kyuubi. Az Akatsuki szervezetről is hallottam sok mindent. Már az egész Világ ismeri annak a szervezetnek a felszínes tetteit. Amikor legutóbb egy szövetséges faluban jártam, eligazítást tartottak róluk a Genineknek és a még tudatlan Chuuninoknak. Én is figyelemmel szemléltem a dolgokat és szerintem nem többek egy bűnbandánál. De te még is honnan tudsz ennyit róluk? - Tette fel a kérdést majd megvárva a választ, folytatta - A Pénz miatt nem kell aggódni. Ha valóban olyan erős mint amilyennek mondod, akkor bármennyit fizetek érte. Ha pedig jól veszem ki a szavaidból, régről ismered, így valószínűleg nem lesz nehéz dolgunk vele. De az a másik. Az a Jutsetsu mégis ki és honnan ismered? Ezeknek az embereknek az életét csak kis mértékekben ismerem. Mesélj róluk!
Kérte Mirubi, majd felvette a földről Ifut.
- De közben induljunk, mert nem akarok tétlenkedni. Pihenjünk meg valahol.
Tette hozzá utolsó mondatához. Habár egyáltalán nem volt stílusa a "pihenés" és a fogadókba, vagy más helyekre való betérés, nem tudta, hogy "társa" miket kedvel és most az a fontos, hogy minél több információt tudjon meg tőle.

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Raion Tensei on Pént. Júl. 05 2013, 13:12

Megrekkent picit Raion, az előtte álló Shinobi csakugyan fiatal, ezért még tapasztalatlan is.
- Ha az Akatsukit ismered.....akkor a Ryukai nem lehet előtted rejtve, és tudhatod milyen szervezet....
Picit abba hagyta gondolat menetét, csak ugyan elhagyta a szervezetet, de nem tudta eldönteni kiadjon e róluk információt. Viszont muszáj volt beszélnie.
- Az Akatsuki felkeresett minket, Ryukaiosokat, hogy gigászi erőinkkel segítsük terveikben, viszont a vezérünk, a Kin, nem vette egy kalap alá őket, velünk szemben. Csak ugyan erősek, de a mi erőink hosszabb listával rendelkeztek. Rengeteg olyan ember volt aki pillantásra ölt. Bizony, meglepődve nézed a szemem, de volt valaki akinek erősebb Doujutsuja, kinek kivetítése a sárkány, ami felfal belülről, és kikészíti tested. Ő volt Juurin Kensei, az ősi Midoriyugan használó. Ő is mint én bárkit eltehettünk. Amikor először megküzdöttünk patt helyzet alakult ki, egyikünk se tudta lenyomni a másikat, ezért inkább szövetkeztünk. És ha már itt tartunk, a Ryukaiban nem a Bijuukat hajkurásztuk, hanem a Jutsetsukat kergettük, belőlük több van, és az erejük is majdnem meghaladja a Bijuuknak. Így tettem szert némi információra, hogy a Jutsetsu használók gyengesége, a végső forma, amikor eluralkodik rajtuk a bennük lévő démon, nincs vissza út, nem bírják uralni. És itt jövök én a képbe. Az a test amiben egy lélek kihalt, és márcsak egy maradt, az én szememnek nem akadály, letaszíthatom, és térdelésre kényszeríthetem a gazda testet. Ezért ha van egy fegyverünk ami önmagában erős, és haldokolva még erősebb, még jobb ha itt vagyok, hiszen onnantól irányíthatom. De túl előre haladtunk. A Jutsetsu akit kinéztem magamnak Hana Fujishima. Elérhető közegben van, és csakugyan az exlaw formáján kívül is igen hasznos. Vele, és Obotsuval mármajdnem teljes a kép, de kellenek olyan kis halak is, amikre abszolút de csak pajzs miatt van szükség. Hogy mindenhonnan kapjunk információkat. De elsőnek a két gigászt kell bevezetni!
Hosszú története végén táskájára gondolt, ahol ott fekszik tekercs dolgokról, amiről kevés ember tud, majd vissza tért a jelenbe, és jelen esetben a cél az volt minél több legyen a báb. Lépteit pedig szinte szaporázva szedte, hiszen egy Otogakurei csapatot hagytak maguk mögött, kiknek lehetnek társai bármerre.
- Mond Mirubi, neked vannak ötleteid, kik azok a kishalak?

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Pént. Júl. 05 2013, 13:47

Habár a fiú rendelkezik némi információval afelől, hogy mi is az az Akatsuki, de mélyrehatóan nem ment bele ezekbe az ügyekbe. Korából adódóan sem ismerheti a sok évvel ezelőtti történéseket és híreket, így a Ryukai szervezetről sem hallott szinte semmit. Azonban sok Ryuka nevet kötöttek a tekercsek és a történelemmel foglalkozó könyvek a Hullámok Országához. De mindről csak utalás és említés volt. A kép csak akkor lehet ennyire összetett, ha valaki mélyrehatóan ismer mindent. Mirubi próbálta feldolgozni és elraktározni a megszerzett tudást a szervezetről és minden másról ami szóba jött. Nem lepődött meg azon, hogy még ennél a fickónál is vannak erősebbek. Sokkal erősebb emberek, akik egy szempillantás alatt megölhetnek bárkit. Sajnos Mirubi még nem annyira erős és nem annyira képzett, hogy egymaga szembe tudjon szállni az ilyen emberekkel, így szükséges van a bábokra, pajzsokra ahogy Raion is mondta neki.
- És hol van most Kensei?
Tette fel a  kérdést amire megvárta a választ, majd folytatta.
- Tehát a Ryukai szervezet már a múlté? Hiszen itt vagy és múlt időben beszélsz róla... Talán ez a Hana csatlakozna hozzánk? Még is honnan tudsz ennyi mindent?
Értetlenkedett a fiú, bár tudta, hogy mire képes a Dojutsuja, de ez több tudás, sokkal több mint amit egy ilyen szemmel el lehet érni.
Egyre gyorsabb tempóban haladtak. A két félholt Otogakurei és az egyik amelyik csak elájult... Bármikor rályuktalálhatnak, így sietniük kell. Mirubi fokozatosan futásra kapcsolat, végül a shinobik gyorsaságával haladtak. 

- Azok nem mások, mint kezdő, de elszánt Elveszettek. Ötletem nincs, de könnyű őket megtalálni. Nem kell, hogy erősek legyenek, a lényeg, hogy hűségesek.

Mosolyodott el, majd témát váltott.
- Tehát neked az igazi neved mi?
 


 
//Edit.: A Yugakure no Satoba ahova Tenshi írt, oda írj >< //

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Raion Tensei on Pént. Júl. 05 2013, 13:59

/következő poszt mehet Yukaguréba? Very Happy /

Raion felvette a gyorsaságot, ami azt kezdeményezte hogy futásba eredtek, ilyenkor a beszéd egy shinobi számára egyszerű míg egy átlagos ember lihegve mondja dolgait.
- Kensei nem a múlté, bármikor számolhatsz vele, viszont letelepedett Namigakuréban, és létre hozta a saját birodalmát. Hana nem olyan mint Obotsu, neki valami jobbat kell felmutatni, elé kell rakni minden nagy ágyút, személyiségét nem ismerem, abszolút de nem, viszont a Ryukai elakarta kapni. Nos számunkra az információ nem volt ingyenes, mindent amit tudunk belevéstük tekercsekbe, minden Jutsetsu hollétét, minden erős shinobi fegyverét. Számoltunk azokkal akik majd szóba jöhetnek, és azokkal is akik majd gátolják a hadereink növekedését. Nem a szememmel tudok ennyi mindent, hanem a fülemmel. Juurin Kensei bármikor gondolhat egyet és elit shinobikat küldhet utánam, és ugyan akkor Hana után. Talán ezt az ütőkártyát felhasználhatnánk, mint hős megmentők, viszont egy Dilis némberről van szó, aki a vér láttán teljesen szomjas lesz. Nálam is lehet rosszabb, nem lesz egyszerű rávenni, de van valamink ami neki talán szükséges.
Faágról faágra haladtak már, érezhetően a szél süvítését arcukban, és mint egy mexikói filmben a háttér csak mozgott és mozgott, míg a Két shinobi ugrált.
- Ha megtudja hogy segíthetek neki leküzdeni az exlawot mikor elakar uralkodni, gondolkodás nélkül mellénk áll. Csak ugyan amikor elméjében küzd vele, én segíthetek neki. Viszont náluk más mint az átlag embernél, az Exlaw olyan erős tudattal rendelkezik, hogy ő már képes lenne átnyúlni és megsebezni. De ez viszonylag erős ütőkártya, hiszen nemmindennapi ha valaki felajánlja a segítségét egy felsőbb rendű lény ellen.
Bólintott egyet fejével, majd a környező fákat szemlélte. Belegondolt vajon hány ezer esztendőbe tellene ha kiírtana mindenkit, hogy újra ember legyen a földön, vagy egyáltalán lehetséges e. Hogy nem minden amit tesz bolondság, hiszen a természet javítja magát. De hiába a jövő, most a jelenben van, ahol erőt és hatalmat akar. 

_________________

,,Omoi, sate osa'nai shittsui, Nagato?"/Emlékszel Nagato, amikor gyerekként játszottunk?/

Adatlap
Karakterek: Sesshou Sarasho  "The Suna"
                  Nagato Tensei  "A vezér"
Baik & Keichi Isozaki "Bérgyilkosék"
avatar
Raion Tensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 923

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Itanashi on Kedd Júl. 09 2013, 16:49

//Darázs//


3 hete már, hogy a fiú elhagyta a Templomot és útnak indult, hogy felkeresse társát, egy Mirubi nevű, konohai srácot. Útja alatt megismert egy férfit, akit a papok küldtek utána, hogy a hosszú út előtt átadják még ajándékukat és megbecsülésüket. Itanashi teljes fegyverzetben, hátán a két tekerccsel, valamint a hatalmas rúddal, melyben halálos pengéje várja az újabb áldozatot, arcát álarcával, kapucnival takarva indult neki a hosszú útnak. 3 kemény hete már, hogy a Nagyúr nevében elindul, hogy elhozhassa az ő birodalmát, beteljesítse feladatát. Ehhez a feladathoz azonban segítségre van szüksége. A konohai fiú tökéletes eme feladatra. Végállomásként a rég elhagyatott országát, a Fű országát választották találkozóhelynek. Azonban az útiterv megváltozott. A Fűben találkozott egy rég látott ismerősével, Kenshiro Karuval, kiről kiderült, szintén csatlakozott kettejük tervéhez, azonban a fiú rossz hírekkel szolgált, Mirubi elhagyta a Füvet. A Gőzbe ment, hogy még több követőt szerezzen céljaihoz. Így hát hátrahagyva a Füvet, egy rövid időre legalábbis, megindult a Gőzbe. 
Az ismeretlen ország határát átlépve kedvező táj tárult elé. Magas hegyek, keskeny, rejtett ösvények. Feltűnésmentes utat kívánt, ez pedig egy tökéletes helyszín erre a feladatra. Így hát megindult a hegyeknek, hogy beérje társát. Útja alatt végig figyelemmel kíséri a hangokat, figyeli a tájat és a környező területet. Gyorsan haladva fut az ösvényeken, melyek a hegyek oldalán futnak végig. Remélhetőleg hamar rátalál a fiúra, hogy nekikezdhessenek az új világ megteremtésének. Egy világ, mely megtisztul a férgektől. A férgek, amik bemocskolják a levegőt, a földet és mindent, amit életnek hívunk. Egy tiszta világ, melyben az erő az úr, ahol a hatalmat a félelem diktálja. Egy világ, az Ő világa, melyben a fiú lesz az Ő prófétája. ~Féregmentes világ~ gondolja magában a fiú ~Merre vagy, Mirubi. A férgek nagyon elszaporodtak. Ki kell irtani. Mindet. A férgek ideje, lejárt. Itt az idő, hogy megszabadítsuk a világot, mert nem érdemlik meg az ember nevet. Pusztulniuk kell. A félelem lesz az új birodalom. Hamarosan Nagyúr, eljő a te birodalmad.~

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Killer Bee on Kedd Júl. 09 2013, 17:11

- ITANASHI!!!! - hallod a kiabálást teljesen mögüled te nem tudod ki az aki kiadja. - ITANASHI!!!! - Immáron megállsz, és megfordulsz, érzed a közelgését. - Csak hogy megálltál. - Akár egy füst felhő, terem előtted a srác, kinek ruházata teljesen hasonlít tiédre, igen, egy templomos volt, akit ezek szerint utánad küldtek.
- Meg parancsolták hogy utolsó utadra egy kis elemózsiát adjak. Egy technikát, amit a védelmedre kívánnak, ugyan akkor megfelelő támadásra is. Doton: Chidokaku technikát, ami tökéletes föld chakrát igényel, hogy irányíts egy adott föld darabot, akár védelemre, akár támadásra! hasonlít a föld falhoz, de itt a földet amit kiemelsz elis süllyeesztheted. Kérlek tarts velem félre vonulva, hogy utoljára megtanítsunk neked egy föld elemű technikát!
Szólt, és imitált arrébb le a földre.
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Itanashi on Kedd Júl. 09 2013, 17:58

A világ hamarosan megismeri a félelmet. Pusztulni fog, majd a hamvakból egy új birodalom jön létre. Egy birodalom, amelyben ő lesz a próféta, kinek nevét mindenki ismerni fogja, mert az ő neve...
- Itanashiii - hallja a nevét. Egy kicsit meghökkent a fiú, biztos csak beleélte magát belső monológjába. Ismét hallja nevét. Hirtelen megáll, majd megfordul. Köpenye alatt ujjait már a csuklóján lévő pecsétek felé indítja, hogy a megfelelő pillanatban előhúzhassa fegyvereit és végezzen azzal, aki követi. Az út, amely eddig csendes és nyugodalmas volt, most nagy porfelhőben úszott. Egy fiú jelent meg előtte, egy jól ismert ruhában. Mint az övé.
~Egy Jashinista?~ A templomban kapott ruhával teljesen megegyező darabot hordott a fiú.
- Hm. Szóval a papok küldtek? Különös. - csak ekkor engedte fel "védelmét", ujjai most már ismét a megszokott helyzetben álltak, nem készültek aktiválni a pecsétet. ~Ezek a papok nem bíznak semmit a véletlenre. De miért pont egy ilyen zajkeltő, hangos kölyköt küldtek utánam?~
- Ha át mersz verni, én magam viszlek vissza a templomba. 4 részben. - indult meg a fiú után. Útja megint megakadt, azonban ha valóban a papok küldték őt, akkor az azt jelenti, hogy a fiú még erősebbé válhat, ezáltal hamarabb elhozhatja az újvilágot.
~Mirubi. Várnod kell még.~ sóhajt magában, majd a fiút követve megindult lefelé a hegyről, hogy egy simább talajon tanulhasson. Idő közben kabátjának zsebébe nyúlva elővesz egy szál cigarettát, majd rágyújt, míg nem találnak megfelelő helyszínt a technikához.
~Érdekes technikának hangzik. Meglátjuk.~
- Hogy is hívnak téged? - fújja ki a füstöt.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Killer Bee on Kedd Júl. 09 2013, 18:21

 A fiú mosolygott rád, de kérdésedre nem válaszolt, kitért előle.
- Mond csak, mit jelent a név számodra? Küldetésem során hívj Ceenek. Sok féle névvel vagyok megáldva, mindközül már jó magam se tudom melyik az igazi. De biztos tudod miről beszélek, mikor a név már csak annyit jelent, hogy meglegyél béklyózva, és felismerjenek. Így hát talán jobb is ha nem töröm magam rajta, minek is. Csak egy név
Ismét fura mosoly jött az arcára, majd az imitálás módjára megálltatok egy "legelőn" 
- Nem adtak sok időt, így hát ne is húzzuk tovább! Elsőnek prezentálom, kérlek állj arrébb.
A fiú kézjelei után a földre csapott, és hogy prezentálja a technikát, elsőnek csak egy kis cafatot tépett fel, majd tovább irányítva, vissza a földbe, és létre hozott egy kátyút.
- Na szóval! Nagyon nagyon nagyon egyszerű technika. De sokkal halálosabb is. Kezdésnek elmagyarázom. A földet irányítsd, magyarán szólva helyezd a chakrád testen kívülre, és próbáld meg elképzelni az adott föld részt, amit irányítani szeretnél. Ha meg van, "ragadd" meg a chakráddal, és akár húzd fel, vagy jobb, temesd mélyebbre. Chakrádat folyamatosan kell kanalazni, és minnél nagyobb földdarabot fogsz meg, annál nehezebb lesz fenn tartanod. Már már vissza rúg amikor kikell emelni, viszont a süllyesztés könnyebb. Te jössz, próbáld ki!


/A kérésedre tekintettel, 60 sort fogol' íni Very Happy! 1.Próba verzíónak tökéletesen kihúzol egy fél méteres föld darabot, ennek örömére megjön az önbizalmad, és megpróbálsz sokkal nagyobbat, már már több métereset, amit nem sikerül elvégezned. 2. erre vissza gondolsz hogy a süllyesztés könnyebb, így elsőnek "csapdákat" csinálsz, 2 négyzet méteres környezetet a föld alá viszel, és folytatod. 3. miután már tökéletesen tudsz süllyeszteni, megpróbálod kiemelni ismét - sikerül egy kis falat megint, és "jashin" istened segítségét hívod, majd létre hozol egy hatalmas falat, amit ugyan abban a lendülettel, elis temetsz./
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Itanashi on Kedd Júl. 09 2013, 21:56

~Mit jelent a név? Valóban jó kérdés, talán még sem olyan ostoba, mint ahogy először gondoltam. Mit is jelent egy név. Valóban, semmi jelentősége. Vagy talán mégis. Sendo - emlékezett vissza - Ez a név valóban nem jelent már semmit. Egy halott fiú neve, aki balesetben halt meg. Egyszerű shinobiként, fiatalon. Itanashi, lidérc. Ennek a névnek viszont már súlya van. A halott fiú feltámadt, más néven járja a világot, az Ő nevében cselekszik. Egy név, amely lidérces álmokba kergeti az embereket, egy név amelytől rettegni fognak. Egy név.~ gondolkodott magában a fiú, habár még most is nehezen hitte el, hogy valódi Jashinistával van dolga, miután ilyen nagy zajjal jött utána. Bárki rátalálhatna hiszen olyan nyomokat hagyott maga után. A fiú leugrálva a sziklákról követte társát a völgy felé. A sziklák kezdtek eltűnni, a járhatatlan, hegyes oldalt lassan felváltotta a sima talaj. Megtalálták a tökéletes helyet a technika elsajátításához, majd a férfi előre állt, egy a sima talajból egy méretesebb sziklát emelt ki, tartotta egy kis ideig, majd a föld alá nyomta vissza, egy mélyedést létrehozva.
Időközben elfogyott a cigaretta is, Itanashi majdnem kiejtette a kezéből a szálat, mikor meglátta, hogyan formázza a talajt a fiú, ahogyan egy egyszerű mozdulattal kiemelte, majd visszatolta. ~Ez nem akármilyen technika. Csodás ajándékot küldtek nekem a papok. Ha ez a technika a kezemben lesz – gondolt vissza a fagy országára – nem lesz több gondunk a falvak bevételekkor.~ ábrándozott, majd miután a fiú elmondta, hogyan is kell létrehozni a technikát, nem várt sokat, azonnal neki kezdett.
A helyzet ismerős volt a számára, mint megannyi technikánál, itt is a földbe vezetett chakraval kell operálni. Két kezét egymás mellé helyezve a tigris jelével kellő chakrat gyűjtött össze a lábaiba, majd mikor elérkezettnek látta a pillanatot, kieresztette azt a földbe. Mindeközben lehunyta szemeit, majd, ahogy azt mestere is mondta, elképzelte a kinövő földdarabot. Végül kinyitotta szemét, tenyereit összecsapta. A föld megremegett, majd egy, a derekáig érő földdarab nőtt ki előtte. Habár a fal lassan nőtt ki, mégis sikerült. Elmosolyodott. ~Nem is olyan nehéz ez. Mi lenne ha kicsit nagyobbal próbálkoznánk.~ gondolkodott a lehetőségeken. Az a kis fal kellő erőt adott neki, hogy megpróbálkozzon egy igen csak magas fallal. Tervében egy akkora falat akart, amivel eltakarhatja magát a fickótól. Igen, egy hatalmas falat. 
Ismételten elvégezte a kellő műveleteket, majd egy nagyobb mennyiségnek mondható chakratömeget indítva a földbe csapta össze a kezét. 
Szinte már látta, ahogyan megnyílik a föld, majd egy monumentális fal nő ki előtte, eltakarva a férfit, sőt, talán a mögötte álló hegyeket is. Azonban a kellő hatás, mely szemei előtt lebegtek, elmaradt. A föld megmozdult, azonban a fal, melyet elképzelt, nem jött. Egy kisebb kupac föld állt csupán a fal helyén, egy kőhalmaz. Néhány apró kavics esett l a szélén, majd minden elcsendesedett ismét.
~Elkapkodtam. Nem pazarolhatom a chakram, még meg kell találnom Mirubit is.~ fújt egyet, majd kicsit megállt a koncentrálással. ~Tehát süllyeszteni könnyebb, mint kiemelni.~ - ismételte meg mesterének szavait magában, majd ismét chakrat eresztett ki a lábából, a földbe, azonban az elképzelt szikladarabot most nem akarta kiemelni. Egy teljesen más irányt adott meg neki. Mélyebbre kell tolni a kockát. Kezeivel lassan utánozni kezdte a föld mozgását, szemeit ismét lehunyta, ezáltal könnyebben tudta irányítani a földet, ha nem csak elképzelni, de szellemében eggyé válik vele. Az egyszerre történő mozgás segít neki, hogy átérezze a föld csúszását, ahogyan lassan süllyed le.
Lassú mozgást hajt végre, végül kinyitja szemeit. Egy nem túl mélynek, azonban elsőre látványosnak mondható gödör lett a föld helyén, pontosabban a talajt süllyesztette le. Ismét chakrat pumpált lábán keresztül, azonban most már sokkal megfontoltabban próbálkozott a süllyesztéssel, nem akarta, hogy megint a hirtelen jött siker miatt bukjon el. A gödör mellé lassan, de magabiztosan hozta létre a másik gödröt, mely talán egy kicsivel mélyebbre is sikeredett, de ez nem biztos.  Egy kicsit távolabbra tekintett, a chakraval pedig egy kicsit hosszabb utat megtéve ragadta meg a képzeletbeli kockáját, majd lassan lefelé húzta. A föld meg is adta magát, majd süllyedni kezdett, mígnem egy újabb gödör jött létre. Most megpróbálkozhat egy mélyebbel, ami már képes nagyobb dolgokat is elnyelni. A remegő föld süllyedni kezdett, majd a rajta lévő kövekkel együtt a mélyre maradt. Közelebb sétált a fiú, majd lenézett. ~Hm, kezd jó lenni.~ majd újrapróbálta, most már még mélyebbre. A föld szinte állandó mozgásba került, az apró kövek folyamatos ugrálása zajt csapott, valamint a besüllyedő darabok sem voltak éppen halkak. Ám most kivételesen a fiút nem zavarta a zaj, itt a hegyek között nem találhatnak rá. Ki keresi őt egyáltalán? hiszen halott. Mindenki azt hisz, hogy halott. Senki nem fogja őt keresni itt ezen a világ mögötti kis helyen. Ám most valamiért a mellette álló társa is nyújtott némi biztonságot, hiszen őt is a papok küldték, látszólag képzett személy, így nincs ok az aggodalomra. Most csupán egyetlen dologra kell koncentrálni, ez pedig a technika létrehozása.
A fiú megállt, majd körbenézett. Összesen 5 mélyedés volt előtte, majd egy újabb szálat téve szájába rágyújtott. Pihent. Kezeit keresztbe téve szemlélte a földet. ~Ki kell növesszem. Sikerülnie kell.~ töprengett. A cigaretta hamar végigégett, a majd elpöckölve ismét nekilátott, hogy megpróbálkozzon a kiemeléssel.
Hüü! – csapta össze tenyerét. Teste előtt egy őt már szinte eltakaró fal képződött. De még ez sem volt elég neki. Még nagyobbat akart, így úőjrakezdte az egészet. ~Még mindig kevés. Ezzel nem védhetem meg magam. Nem zárhatom fal mögé a férgeket.~ csukott szemmel állt, kezeit teste mellé engedte, majd ellazult. Elméjét kikapcsolta, egyfajta transzba esett. 
Nem tudott mozdulni. A sötétben lebegett egy helyben, a semmi közepén. Kezei széttárva tartotta valamiféle erő, végtagjait képtelen volt megmozdítani. Előre bámult, ahol a sötétből valami ismeretlen kuszálódni kezdett előtte.
Uram. Segíts nekem. Adj erőt. Elfáradtam. Az én erőm kevés ahhoz, hogy elzárjam a férgeket. Pusztulásra születtek, de az én erőm kevés még ehhez. Hatalmas Nagyuram, segíts meg. – beszélt a sötétségbe, majd teste megremegett. Hirtelen a chakraja megindult, hatalmas mennyiségben tört ki lábából, végigfutva a földben, szétterjedve. A chakraja behálózta a területet, létrehozva a kapcsolatot a föld és közte, így már könnyen irányíthatja azt.
~Segíts, Nagyuram!~ kiáltott magában, majd kinyitotta hirtelen szemeit, két tenyerét összecsapta. A föld megremegett, az apró kavicsok ugrálni kezdtek, végül egy több méteres, széles fal tört elő a földből. Kezeit feltartva állt a fiú egy pillanatig, majd teste mellé csapta, ettől a fal is visszasüllyedt. A fiú lihegett, teste lüktetett, mellkasa majdnem kiszakadt.
S…sikerült – fújt, levegő után kapkodva. Lábai felmondták a szolgálatot, majd a test követni kezdte a földre, térdre rogyva. 
~Köszönöm áldásod, te Hatalmas.~ A férfira nézett, teste még mindig igen látványosan mozgott, ám lassan ismét helyreállt a normál légzése, majd, mint aki eddig csak pihent volna, úgy állt ott, ismét cigivel a szájában.
Kérlek add át az köszönetem a papoknak, valamint üzend meg, mikor visszatérek, már az Ő prófétájaként térek vissza, ehhez viszont az ő útmutatásuk kellett. – hajolt meg, jobb öklét bal tenyerébe ütve, megadva a tiszteletet.
Köszönöm segítségedet, azonban most tovább kell, hogy menjek, még van egy kis elintéznivalóm, az idő pedig sürget. - egyenesedett ki. remélte, hogy a férfi elengedi őt, hogy folytathassa útját, és a lehető leghamarabb megtalálja a fiút. 
~Hamarosan találkozunk, Mirubi. Hamarosan felállítjuk a hamuból az újvilágot. Nem kell már várnod, világ~

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Killer Bee on Kedd Júl. 09 2013, 22:22

 a technikát elsajátítottad, magadénak tudtad, majd mikor meghajoltál az ismeretlen eltűnt szemed elől. Fura, minta kísértet lenne, olyan gyors. De mitsem törődve vele tovább mész, követed amit utad diktál, és nem adod fel. Ismét neki indulsz, hogy utol érd szervezetednek vezetőjét, kinek holléte nem titok. Csupán nem tudod mibe indulsz.~ A jövőd megvan tervezve, és az alagút végén fekete szemek pislantanak rád, tekintet mely elvezet a csúcsra, kinek megkell adnod magad majd nyomban. Fekete haj fekete ruházat, mely testben elrejtőzőtt a démon urának egy szolgája. Ki elhozza a pusztulást e világra!~


/Bocs a lelki postért, olyan off szagú lett xd !!! Lényegében a jutsut felírhatod, én pedig az express tanulások mestere leszek! Very Happy sok sikert/
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Akari Tenshi on Csüt. Júl. 25 2013, 23:35

//Suigetsu- genjutsu beavatás//


Korábban nem sokkal Mirubi távozása után

Mirubi kiadta  a feladatomat, de erre a megfelelő tőkét nem adta oda, na majd ha legközelebb találkozunk legalább 20 000 ryura szükségem lesz, majd szólok, de most már mindegy. Rövid gondolkodás után egy boltba mentem, ahol a felszerelésemet kellett felújítani. Ahogy körbe jártam megtaláltam az, amire szükségem volt. Egy fukiya fúvócső, hozzá 5 minidárda, 1 méter hosszú kusari- fundo, egy egyszerű jumi, 30- 40 nyíllal, és 2* 20 m drót végül pedig a maszkom elszakadt zsinórját pótoltatta. A fizetés nem volt a terveim része, így előkapva egy kunait, újaimon a nekotékkal, az öreg eladó felé tartottam, hiszen rajta kívül senki nem volt, még a segédje is hátul tevékenykedett.

- Öreg, én nem jártam itt, ha kérdezik nem hiányzik semmi és ön nem tud semmiről, ami itt történt, ha megtudom, hogy bárkinek bármit mondott, akkor visszatérek és akkor nem ússza meg ennyivel.
Igazából nem volt tervem visszatérni ide, hogy bosszút álljak az öregen, de inkább higgye azt, így is túl sok pénzt vesztettem a Hullámok földjén.
- Most pedig mintha ez meg sem történt volna megköszönöm a tárgyakat, maga mintha egy egyszerű vásárló lennék úgy viselkedik.
Az íjat szétszedtem, majd egy tokot és tegezt is elvéve, elpakoltam az íjat és a nyilakat, majd a többi felszerelést is a megfelelő helyre teszem, a drótokat összetekerve a az övtáskámba tettem a kusari- fundo, a fukiya és dárdáival egyetembe, míg a sátramat egy ellopott tekercsbe helyeztem, hogy azzal már ne kelljen foglalkoznom, mert így a tegezzel együtt már sok lett volna.

Később a "bevásárlás" után
Tudtam, hogy az öreg most beijedt, hogy lesz egy kis nyugalmam, bár nem sok, így vettem egy adag rament elvitelre, itt annyira nem mertem akciózni, mert a bolttal ellentétben ez nyitott volt és sokkal több ember járt itt. Ezzel is megvoltam és tudtam, hogy már csak körülbelül fél órám maradt, így az étellel a tulajdonomba a elhagytam a falut és inkább a közeli hegyekbe vonultam vissza. Nem álltam meg, amíg a falut elég távolinak nem találtam. A tekercsemből elővettem a sátram, majd felállítva azt elhelyeztem benne a felszerelésem legnagyobb részét a felállított sátorba helyeztem el, majd egy kunaial az oldalamon az ideiglenes lakásom széléhez ültem enni. Meg lennék nyugodva, ha valaki lenne velem, legalább valami háziállat, aki jelez, ha valaki jön. Evés közben folyamatosan figyeltem a környéket, majd ha végeztem az evéssel, akkor, ha eddig nem jött senki, akkor bevonulok a sátramba és miután bezártam a sátor zipzárját és lassan elnyomott az álom, már ha eddig nem zavartak meg.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szomb. Júl. 27 2013, 18:38

//Az adatlapodról vond le ezt a pénzösszeget a evásárlás miatt: 6150 ryo. Ha nem súlyosabb !játékeli! következményei lesznek a lopásnak, ahogyan a való életben is.

Részletezve:
- Drót: 400 ryo
- Fukiya+dárdák: 2000 ryo
- Kusari-fundo: 2200 ryo
- Jumi+40nyíl: 900 ryo
- tegez+tok: 350 ryo
- chakra tekercs: 150 ryo
- Étel: 150 ryo

Emellett, a fegyverek elhelyézést kérném pontosabban leírni, ugyanis ahogy kivettem, úgy a kis övtáskádba beleraksz egy 1 méter hosszú láncot, egy fél méter hosszú csővel, és dárdáival. Elég sok, különösen, hogy súlyuk hátráltathat a harcban, kérném pontosabban, és reálisabban leírni a fegyverek elehelyézését az adatlapon vásárlás után, akár színezve, le fogom ellenőrizni. Ha túl sok felszerelés van nálad, én magam fogom kiválasztani, hogy melyik megy a kukába. MEgoldható, hogy sok legyen, csak ügyesen csináld. //

Felállítod a kis sátrad, és még szépen lassan meg is ebédelsz, vagy vacsorázol, vagy lehet csak ez az egész napi ételmennyiség ami neked jutott. Háború van, nem szabad meggondolatlanul cselekdni, sehol sem, ilyenkor mindeki figyel, mindenki résen van, és senki sem lát semmit. Legnagyobb bánatukra csak azt hiszik, hogy láttak, és így szövődnek a pletykák, a különböző rémtörténetek, és az ujjal mutogatások. Szomorú, de ez történik, ha a nemzetek egymással szembefordulnak, keresik a besúgókat, kémeket, orvgyilkosokat, és legtöbbször utálatuk központjába állítják ezeket, az emberek szörnyek. Viszont téged senki nem zavart meg, így elnyomott az álom, és csak reggel ébredtél fel, és amint kihúztad a sátor száját, és kinéztél fél álomban egy emberből sokkal többet láttál. Majd gyorsan kidörzsölted a szemed, és meglepődtél, hogy még mindig rengetegen vannak, és mindegyik ugyanúgy néz ki.
- Bekerítettük, kedves ellenség. Kérem ne nehezítse meg a dolgunkat, adja fel magát, túlerőben vagyunk. - láthattad, hogy igaza van, vagy 50 ember állt a sátrad körül, mindegyik egy kunai késsel a kezében. A te döntésed mit csinálsz, bár meggondoltan kellene cselekedned, az 50 egy ellen nem a legjobb harc felállás.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Akari Tenshi on Szomb. Júl. 27 2013, 20:22

A lopás nem volt lopás, hiszen a pénzt az egyik fegyver mögé rejtettem, de jól esett egy kis erőszak, így végre nem én voltam az, akin erőszakot elkövették, hanem most a másik oldalon állhattam. 6160 ry8ut, ha keresi, akkor meg fogja találni. Közben túl voltam a vacsorámon és miután a sátrat vertem még egyszer körbenéztem, majd lefeküdtem aludni. Reggelig nem volt gond, csak ébredés után vettem észre, hogy vagy 50 hasonló ember vett körbe. Két ötletem volt vagy valami illúzió vagy ami sokkal biztosabb, hogy klónok, de ki tudja, talán egy világrekord kísérlettel állok szembe és a világ egyetlen 50es ikrei találtak meg, nem tudhatom az viszont biztos, hogy nem piknikezni akartak. Mivel jobb ötletem nem lévén nem ellenkeztem, de nem igazán tudtam, hogy yalamit akarnak. Hátam mögött a tigris pecsét felét mutattam, hogy kiderüljön, hogy klónok vagy illúziók, mert ha csak sima bunshinok akkor chakra kibocsátásuk sincs, viszont egy árnyék klónról nem biztos, hogy megtudnám mondani, hogy nem igazi, hiszen abban az esetben a chakra egyenlő szinten oszlana el, bár a technikát én nem ismerem, valamennyi infóm van róla. Miután nem tudtam meg semmit vagy igen jeleztem, hogy nincs támadó szándékom és megadom magam a túlerőnek.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Akari Tenshi on Kedd Júl. 30 2013, 20:33

//Orochimaruval megbeszélve a játék későbbi időre fagyasztva, és, h ne lehessen belekötni: kaptam 6000 ryut//

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hegységek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.