Kiképzőterepek

2 / 26 oldal Previous  1, 2, 3 ... 14 ... 26  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sai on Pént. Május 07 2010, 11:39


[Kagerou]

//Igazából én bocsi, sajnos az egyetemi teendők leszívtak kicsit...//

Seiji figyelte rövidke kis performance-od, majd amikor végre hajlandó vagy némi választ is kinyögni, mert ugye a művészlelkeknél ez nem megy olyan gyorsan, mint azt az ember szeretné, elgondolkodott.
- Hmmm... - adott hangot is a műveletnek. - Valóban, már emlékszem. Mit szólnál a Dainamikku Akushon-hoz. Határozott belépővel nyűgözheted le és lepheted meg egy kellemetlen ütés- vagy rúgássorozattal az ellenfeled. Szerintem határozottan illene hozzád, és annyira nem is nehéz: csupán a sebességed kell felfejlesztened hozzá, igaz nem árt, ha megacélozod az izmaid, mert akkor még látványosabb és érezhetőbb hatást érhetsz majd el. Megfelel? - érdeklődik türelmesen mosolyogva.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hiraga Natsu on Pént. Május 07 2010, 15:38

//Shizune, Koichi//

Jogumi-sensei kivette a kardokat a fából, majd hazaküldött minket. Azt mondta, hogy gondolkodjunk el azon, hogy elegek vagyunk-e ninjának, vagy sem. Nem akartam, vagy nem tudtam megszólalni, annyira lehangoltak a történtek. Intettem Koichinek, hogy hagyja, hadd menjen el a sensei, majd talán holnap visszatérünk ide, és bebizonyítjuk, hogy nem vagyunk semmirekellőek. 'Így fejeződött, hát be az első feladatunk. Egy nagy katasztrófa? Igen.' - gondoltam, majd elindultam hazafelé. Most nem volt kedvem Koichivel együtt menni, inkább magam szerettem volna lenni. Útközben csak a sensei szavai jártak a fejemben: "Menjetek haza, és gondoljátok át az egészet még egyszer, kezdve azzal, hogy elegek vagytok-e ide, vagy sem." Szomorúan értem haza és a nap hátralévő részében, csak feküdtem az ágyamban, és gondolkodtam.
Eljött az este. Még enni is alig volt kedvem, majd miután csak letuszkoltam a torkomon néhány falatot, ágyba vonultam és elaludtam. Másnap kedvtelenül kimentem újra a Kiképzőterepekhez, és vártam mind a sensei, mind Koichi érkezését.
'Remélem eljönnek!'


//Elnézést a félreértésért, én valahogy teljesen máshogy képzeltem el a dolgokat Sad. Ezentúl megpróbálok odafigyelni erre és köszönöm a jó tanácsokat Very Happy //
avatar
Hiraga Natsu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Fujikage Koichi on Pént. Május 07 2010, 16:32

\Shizune, Hiraga Natsu, Fujikage Koichi\
Elrontottam az egészet, lesütöttem a fejem csak magam elé tekintettem. Miután a sensei úgy gondolta nincs értelme lement, Hiraga pedig azt tancsolta ne is próbáljak meg máshogy vélekedni. Próbáltam volna Hiragától bocsánatot kérni, de csak addig jutottam, hogy felé fordítottam a fejem, de már szólni nem tudtam, mert elindult hazafelé. Én kint maradtam szürkületig és csak gondolkodtam szüntelen. Valahogy elment a kedvem, s mit adott az ég a jó kedvem mellé? Egy kis esőt. Valójában szeretem az esőt megnyugtat, számomra ez az elmém és a rá záporozó bánatot jelképezi. Ahogy elmossa az eső a port, úgy mossa el lelkem baját. Kicsit nyugodtabb lettem, s át is áztam. Mire elindultam a fa tövétől már javában fent volt a hold. ,,Nem vagyok méltó apám nevére" gondoltam magamban így tényleg büszke lehet rám. Ha látta volna a teljesítményem forogna a sírjában.
Hazaérve kötést tettem a kezemre. Hála az esőnek a tekercset könnyebben le tudtam venni,m ivel az eső eláztatta a sebem, de még így is szenvedtem vele. Fáradtan és bánatosan feküdtem le aludni.
Reggel korán keltem, átgondoltam mindent, most nem lesz nagy szám, inkább maradok csendben és átgondolom minden cselekedetem. Lassan kiblattyogtam a kiképzőterephez, ahol tegnap mindent elrontottam és leültem ugyanannak a fának a törzséhez.

\Elnézést kérek a hibás észrevételemért, de úgy látom félreértettük egymást, ezentúl ezt a hibát próbálom korrigálni, javítani\
avatar
Fujikage Koichi
Játékos

Specializálódás : Hogy hívják a kis rókát??? ...Apróka...

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Yotsuki Kagerou on Szomb. Május 08 2010, 12:00

Kagerou egészen addig, míg a sensei el nem mondta azt a néhány érdekes szót, a jegyzetfüzetébe jegyzetelte a rímeit. Apró, kis macskakaparásnak nézett ki, de ő tökéletesem el tudta olvasni. ~Kitűnő! Ha hazaérek megírom a művet is...~ gondolta elégedetten, ahogyan megmoccant a füle. ~Határozott belépővel nyűgözhetem le?~ csillant fel a szeme. ~A közönség tombolt, majd tátott szájjal néztek, megjelentem a semmiből és én lettem az isten!~ kezdett el izgulni, ahogyan örömében ugrált volna, bár ezt most hanyagolta. Gyorsan visszasüllyesztette az erszényébe a fűzetett és a tollat, ahogyan immáron minden idegszálával próbálta megemészteni a hallottakat.
- Szóval erő és gyorsaság! - foglalta tömören össze- Az erő már megvan, szóval kezdjük el, hiszen ön mondta sensei, hogy nincs sok ideje, így pedig nem fogok csalódást okozni! – mondta határozottan, ahogyan ökölbe szorította a kezét és felemelte, ahogyan rácsapott a bicepszére a másik kezével, hogy ezzel is demonstrálja, hogy nemhiába volt ő az akadémián az egyik legörültebb és legerősebb csávó. - De...öööhh... hogyan is álljak neki? -kérdezte egy kisebb izadság csepp kiséretében.
avatar
Yotsuki Kagerou
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 269

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shikaku on Vas. Május 09 2010, 23:57

Amikor már mindketten kinn vártok a terepen egy ideje, hirtelen becsapódik egy kunai a fába mellettetek. Az éppen kinn edző páros, egy tanár és a kis tanítványa, a ti korotokból, nem az érkezés irányában áll, így csak halvány ötletetek lehet arról, ki lehetett a kunai feladója, azonban ez gyorsan változik; amint megvizsgáljátok a törzsbe fúródott kést rájöttök, hogy a törzsbe félig meddig fúródott részbe beleszakadt egy papír is, amit a kunai kivételével úgy ahogy meg lehet menteni. A papíron ez áll:

Kitartás látom van, a többit meg meglátjuk...
Mondjuk ha majd tudjátok hol találtok meg,
ha az alapokat kell újra megtanulnotok.//Tessék kibeszélni, hogy hová akartok elmenni, hogy megkeressétek a senseit, aztán elmenni oda.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sai on Hétf. Május 10 2010, 00:55


Seiji felkuncogott arcod láttán: - A kérdés helyénvaló és jogos - majd elővett egy tekercset, és megidézett belőle néhány súlyt és egy fura kis fémgömböcökből álló állatkát, ami leginkább valami mókusra emlékeztetett, ha nagyon akarja valaki hasonlítani valamihez.
- Ez egy igen különleges szerkentyű - mutat a kis állatkára Seiji. - Míg kevesebb, mint egy másodpercen belül nem vagy képes megközelíteni ezekkel a súlyokkal, addig folyamatosan "menekül" majd előled, hiszen taszítja egymást a súly és a kis állatka fém anyaga, azonban, ha sikerül egy másodpercen belül egy centire megközelítened, akkor a két anyag fizikai tulajdonságai megváltoznak, és vonzani fogják egymást, ugyanis áttörsz a fémállatka körül levő különleges mezőn, amely "megvédi" őt. Ha ez sikerül, elég gyors leszel a technikához.
A mondandó befejezte utána súlyokat feléd nyújtja. Nem elég, hoyg taszítják azt a vacakot, de még csak könnyűnek sem könnyűek, és mindkét lábadra és mindkét kezedre jut belőlük. Nagyszerű. Lehet gyakorolni.

//Hosszas szenvedést kérek post formájában ^^ //

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hiraga Natsu on Hétf. Május 10 2010, 18:39

//Shizune, Koichi//

Végre megérkezett Koichi is, és ledőlt a fához. Mielőtt még bármit is mondhattam, kérdezhettem volna tőle egy kunai repült felénk, és beleállt a fába. Koichin a félelem jelei mutatkoztak, nem is csoda, hisz majdnem meghalt, bár azért én sem voltam a legbátrabb. Miután legyűrtem a félelmemet, szétnéztem, hogy ki lehetett az, aki "megtámadt" minket. Nem igazán láttam ellenséget, úgyhogy jobbnak tartottam a kunai megvizsgálását. Találtam is rajta egy cetlit, amin még épphogy el lehetett olvasni az írást. Miután elolvastuk Koichivel, elkezdünk gondolkodni a lényegén. 'Az egyértelmű volt, hogy a sensei küldte, de ez a kis apró talány, amit hátrahagyott nekünk...' - kicsit elgondolkoztam rajta, majd Koichihez fordultam:
- Mivel már nem egyszer említette nekünk Jogumi-sensei, hogy az alapoknál kell kezdeni, és most is ezt írta le, valószínű, hogy az Akadémiára gondolt. - mondtam, magabiztosan, mintha nem is tévedhetnék.
Így elindultunk az Akadémia felé...
avatar
Hiraga Natsu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Yotsuki Kagerou on Csüt. Május 13 2010, 19:00

//Sai //

Kagerou, arcán hatalmas mosollyal és örömmel vette föl, a sensei által megidézett edzőfelszerelést. Még dudorászott is közben, ahogyan felhelyezte a lábaira és a karjaira a szerkezet. Tehette is, mert abból amit a chuunin tanár mondott, csal annyi jött le neki, hogy a szerkezet menekülni fog előle és gyorsan utol kell érnie. És bizony nem vette komolyan ekkor még a feladatát. ÉS ahogyan felállt egyből rájött, hogy ezek a plusz sulyok, melyek taszítják a kis állatott milyen nehezek.
Egy izzadság csepp hullott végig a fiú arcán, ahogyan tett bár bizony talán lépést. Az egész olyan volt, mikor egy kimerítő napnak vége, egy olyan napnak, mely csak az edzésről szólt és bizony az izmok már olyan fáradtak, hogy reagálni sem akarnak néha. ~Basszus, így nem tudok mozogni!~ döbbent rá, ahogyan a kezeit a térdére rakta, ahogyan halványan lihegett. ~Nem vagyok képes gyorsan mozogni, olyan vagyok mind egy teknős! Nem győzöm le a nyulat!~ próbált verselni magának, de még arra sem volt plusz ereje.
- Jól szivat a tanár úr! De ne feledje! Vissza kapja kamatostul! - jegyezte meg, ahogyan felegyenesedett és fulyt egy nagyot és összeszedte minden erejét.

Mind egy macska, úgy eredet a kis műállat nyomába. És ahogyan elérte azt a határt, az is megelevenedett. Tartva azt a jó néhány lépésnyi távolságot, úgy üldözte végig Kagerou a kiképzőterepen, ahogyan szinte szabályos köröket leírva, futották a köröket. De nem került hozzá közelebb. Sőt egyre jobban lemaradt, mígnem a kis állat néha megállt pillanatokra, majd újraindult. Kagerou pedig egyre fáradtabb lett. ~ Ez így nem jó!~ kiabált magában, ahogyan seggre huppant a porban és fejét hátraszegve csak lihegett. ~Teljesen kivagyok és nem jutottam közelebb ahhoz a tetves röghöz! Olyan mintha macska-egér játékot játszanánk! Várjunk csak!- mosolyodott el- Ez az, de hülye vagyok! A sensei is valami olyasmit mondott, hogyha egyből közel tudok hozzá kerülni, akkor nem fog távolodni! ~ döbbent rá, hiszen a macska is gyorsan csap le az áldozatára, hogy az ne tudjon menekülni. Lassan állt fel, hogy arcára egy halvány mosoly ült ki. ~Most megleszel!~
Lassan chakrát koncentrálta a chakráját, ahogyan a shunsin no jutsu esetén tanulta, majd pedig pontosan szemmel tartotta a kis célpontot is. Nem volt más dolga mint hogy elkapja úgy az állatot, hogy gyorsan mellett terem. De túlbecsülte a képességeit. Gyorsabb lett a felhasznált chakra segítségével, de nem annyira, hogy sikerrel járjon. De mégis sokkalta közelebbinek tartotta a közöttük lévő távolságot és az is volt. Az idő pedig úgy pergett, mind ahogyan fogyott Kagerou állóképessége és a chakrája is. Hiszen minden egyes próbálkozás után megkelett állnia és előröl kezdeni mindent. Bizony alig észrevhető volt a javulás, de a próbálkozások sikeresek voltak, hiszen minden egyes próbálkozás alig látható millimétereket jelentett. És jó fél órája küszködött már, ahogyan teljesen kimerült.
~Nem hiszem el! Ezekkel a súlyokkal ez a feladat megoldható egyáltalán? Teljesen kimerülten és a chakrám is elfogyott. Ha még egyszer képes vagyok rá, akkor már végem van, kidőlök! ….~ remegett meg a lábba, ahogyan ezen megdöbbent. ~[color=green]Miket beszélek! Sohasem adhatom fel! Mivan ha elérem a képességeim határát, mi van ha most képtelen vagyok rá! Ez sohasem akadályozott semmiben... - állt fel -... megcsinálom és kész! ~ nézett magabiztosan előre, ahogyan a remegés abbamaradt és a lehető legutolsó erőforrásait bevetve, egy utolsó próbálkozásba adta minden erejét.
Eltűnt! Ahogyan a kis gömböv mellett termett és hatalmas porfelhőt kavarva zuhant a földre és bukfencezik jó néhányat a porban.
- Látja sensei!!! - kiabálta el magát, ahogyan háttal a földön feküdve, magasba emelte a kis állatkát és arcára a mosoly és fáradság ült ki.
avatar
Yotsuki Kagerou
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 269

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sai on Pént. Május 14 2010, 19:12


Seiji letelepedett, és ülve szemlélte tanítványa működését. Tudta, hogy eltart majd egy darabig, mire a fiú rájön a valódi lényegére a kis játékszernek, így felesleges ácsorogni, minek fárassza le saját magát is teljesen. Bőven elég, ha Kagerou dől majd ma krumplis zsákként az ágyba, nem kell neki is csatlakoznia eme nemes művelethez. S valóban eleinte a fiú csak kergette ész nélkül a kis játékszert, hogy mikor már kezdett fáradni, végre gondolkodóba essen, s kezdjen ráeszmélni a dolog igazi rejtelmeire és lassan, de egyre biztosabban eljusson a megoldásig.
S végül, elkerülhetetlenül bekövetkezik: győzelemittas kiáltás harsan, s Kagerou örömmel és büszkeséggel mutatja fel a levadászott állatot.
A fiatal férfi megtapsolja a fiút: - Ügyes voltál - majd már folytatja is a tanítást, mielőtt a kis tanítvány türelmetlenkedni kezdene. - A technika első alappillére a gyorsaság, a második az erő, a harmadik pedig a pontosság. Az első készséget már valamelyest kipipálhatjuk, persze sosem árt fejleszteni, de ez minden technikára igaz, mert még mi ninják is berozsdásodhatunk. Hogy a másodikat is szintre hozhassuk, még egy ráhangoló feladatot fogsz begyakorolni a jutsu tényleges megtanulása előtt.
Az egyik faoszlophoz lép, és egy céltáblához hasonló papírt tapaszt rá.
- Mindegy hogyan, milyen technikával, azaz rúgással, ütéssel, vagy egyéb kombinációval, de találj kizárólag a legkisebb, középső körbe. Ha figyelsz, szerintem nem lesz gond vele, a lényeg csupán magának a mozdulatsornak a begyakorlása. Igyekezz minél kevesebb hibát elkövetni és minél kevesebb ideig felkészülni két ütés vagy rúgás között. Talán kicsit unalmasnak tűnhet, de a hatékonyság érdekében szeretném, ha ezt gyakorolnád fél óráig a lehető legkomolyabban és teljesen a dologra koncentrálva.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Yotsuki Kagerou on Hétf. Május 17 2010, 16:01

Kagerou fáradtan csapta le maga mellé a kezeit, ahogyan a chuunin tanár szavaira, most már jobban figyelt mind a legelőször. De ez volt a legkönnyebb dolga, hiszen a mester ezen időhúzása mentőöv volt a teste számára. Bár az a néhány perc, mondhatni semmire nem volt elég, csak arra, hogy lelkileg jobban érezze magát és ezzel a teste is erősebbé váljon! Visszanyerje a lelki erejét és az akaratereje is visszatérjen. És ahogyan a sensei lassan megadta a terv következő lépcsőfokát, Kagerou felült a porból.
~Egy sima gyakorlat! Ne már, hogy csak ennyi lenne a feladat! Bár...- nézett le a súlyokra -... ezekkel sokkal fárasztóbb lesz és sokkal több erőre van szükségem! Pont erre van szükségem! ~ ugrált volna örömében, ha nem lettek volna a súlyok és ha lett volna elég ereje arra, hogy ezt is megtegye. Lassan felállt, ahogyan odasétált a cölöphöz és a kis papírhoz. ~ Ezerszer csináltam ezt! Úgyhogy!~ vette fel az alappózt, ahogyan kezeit ökölbe szorítva maga elé helyezve nekiállt a fárasztó feladatnak.
Először amolyan bemelegítésként, öt percig ütötte egyfolytában az oszlopot, és bár mondhatnánk, hogy ez nem olyan nehéz, ne feledjünk el néhány dolgot. Kagerou öklét nem védte semmi, ezért már az első perc után, kicsordult a vér az öklén, és minden egyes ütéssel, saját magának okozott csak fájdalmat. De ha ez nem lenne lég, minden egyes ütést, ugyanoda kelet bevinnie, ami a sulyok miatt, már két perc után fárasztó volt, fölég, hogy két ütés között nem hagyott szünetet, egyfolytában pofozta a törzset, ahogyan a lábgyakorlat is megvolt közben, és a sulyok és fáradtság egyre jobban kijött rajta ezáltal, és lassan a kezeit egyre lejeb kerültek, mígnem az utolsó ütése már kicsúszott a körön kívülre.
- A francba! -állt meg egy pillanatra, ahogyan egy egyenes rúgást vitt be a célpontba, pontosan eltalálva a közepét és innen máshogyan alakult az edzés.
Az ez utáni percekben főleg a lábát, ezen belül, főleg a talpal és a sípcsonttal használt rúgásokat gyakorolta be, ahogyan a hosszú percek ezen gyakorlat közben, még jobban kivették belőle az állóképességet. Hiszen magas rúgások még jobban megterhelik a testet és ezáltal jobban fárad is. De azért ne becsüljük alá Kagerout, hiszen csak egyszer állt meg hosszabb időre, méghozzá, éppen félidőkor. Tizenöt perce gyakorlatozott, ahogyan ekkor abbahagyta ezen gyakorlási formát, hiszen úgy gondolta, ideje átérni a lényegesebb részre. Egy korty vizet ivott csak, ahogyan visszasétált a törzshöz és bizony már nagyon is érezte, hogy a kezei,a lábai, már remegnek. Túlerőltette őket! De ez legyen a legkevesebb gondja. Elhatározta, hogy megtanulja a technikát és ezzel még a testét is fejleszteni tudja, akkor semmi sem állhat az útjába.
Az eddiginél is nagyobb erőket összpontosított, de most már nem egyszerűen csak ütötte megállás nélkül a fadarabot és a rajta lévő papírt, hanem megpróbálta keresztezni a két technikát. Jó fél méternyi-re eltávolodott a fától és az első néhány próbálkozáskor csak nekifutásként egy-két ütést vagy vagy éppen rúgást beadni pontosan, majd amikor látta, hogy megy ez ha akarja, megpróbálkozott az utolsó öt percben azzal, ami lényegében a technika volt. A gyors helyzetváltoztatás és egy pontos ütés, a láb és a kéz sulyokkal méghozzá! Hát nem is várhatott többet a sensei a fiútól. Az első próbálkozás tragédia volt. Túl közel került a rönkhöz és az ütés mellément, ahogyan majdnem tovább lendült és lefejelte a rönkött. Még szerencse, hogy az embernek két keze van és sikeresen megtudta magát tartani. De az utána lévő próbálkozások egyre jobbak voltak, hiszen csak eltalálta a papírt, vagy a fát, de a legtöbb siker akkor volt, mikor a gyorsaság hagyott maga mögött kiváltságokat.
- Akkor sem adom fel! -kiáltott fel, ahogyan az utolsó ütése eltalálta a papír szélét, de nem a közepét.
avatar
Yotsuki Kagerou
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 269

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sai on Pént. Május 21 2010, 13:03


Seiji először arra gondolt, leállítja kicsit pihenni a fiút, de végül úgy döntött, Kagerou jobban ismeri a saját határait, vagy ha nem, majd most megismeri. Különben is, ami nem öl meg, az megerősít. Azt külön megmosolyogta, hogy a fiú magától kezdte összetenni a technika két részét, bár ismerte annyira a fiút, hogy tudja, milyen türelmetlen, így annyira meg sem lepődött. Csak akkor szakította félbe a fiú edzését, amikor már létszott a fiún, eljutott a kimerültség határaira.
- Kagerou - lépett a fiatal de annál elszántabb és lelkesebb genin mellé. Ezzel elérte, hoyg a fiú megtorpanjon a gyakorlásba, s ezt kihasználva könnyed és gyors mozdulatokkal szabadította meg a genint a felesleges súlyoktól. Ezután rámosolygott, és csak ennyit mondott: - Most próbáld meg!

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Yotsuki Kagerou on Szomb. Május 22 2010, 11:12

Kagerou majdnem összeset a fáradságtól. Nem érezte a kezeit, a lábait és már az is nehezére esett, hogy egyáltalán valamijét is megmozdítsa, olyan hatalmas fájdalomként élte meg. De ez mintsem érdekelte. Ő már elhatározta magában régen, hogy semmi sem állhat az útjába. Minden megfog tenni azért, hogy erősebbé váljon, hogy egyszer majd a klánja segítségére lehessen és végre ne úgy tekintsenek rá, mind egy selejtre. És ezen elhatározásnak köszönhette, hogy még mindig talpon állt. De ez is csak perceket adott neki.
Még megtartotta a levegőben a kezét, ahogyan a fát, és a rajta lévő papírt eltalálta, de érzete azt is, hogy ennyi volt. A lábai megremegtek, ahogyan azon nyomban leült a porba és arra sem volt képes, hogy megemelje a kezeit, vagy az egész testét. Úgy érezte, hogy a súlyok mind tonnás nehezékek szegezik őt a földhöz. ~Ez nagyon nem király...~ hunyta le a szemét, ahogyan egyedül a sensei szavai tartották ébren. Lassan nyitotta ki a szemét, ahogyan chuunin fickó odalépett mellé és néhány gyors mozdulattal megszabadította a súlyoktól. És ez elég volt arra, hogy újra visszatérjen a kezei és a lábaiba az erő. Olyan érzés volt, mintha lebegne, mintha súlytalan állapotban, könnyedén állna fel a földről. De egyben mást is érzett. Azt, hogy a kezei és a lábai néha még mindig megremegnek. Hiába a könnyedség, a fáradság és a kínzás megtette az eredményét is. ~Erőm teljében szétütöm a képét, beépítem a tönkbe és otthagyom annak rendjén!~ kiabálta volna, bár érdekes módon még arra sem volt ereje, hogy magát kínozza és fárassza a szavaival a gondolataival, ez pedig nagy szó volt.

Óvatosan kezdek bele,
botladozva néha,
de mégis szenvedéllyel,
mert nincs más módja.
Próbálkozok, apró lépésekkel,
s nagyon fáj a kudarc,
de attól még tovább megyek
lassan, útközben tanulva.

Közölte fárasztó stílusában a sensei-el, ahogyan ökölbe szorította a kezét és szó szerint eltűnt a chuunin elől. Egy gyors mozdulattal termet a tönk ellőt, ahogyan pontosan, hatalmas erővel ütött a papír közepébe, ahogyan az megrepedt és kissé benyomódott a tönkbe is. Kagerou kezén pedig lassan egy vércsík futott végig, ahogyan a genin fiú arcára egy mosoly is kiült.

Könnyebb lenne megállni,
s feladni a harcokat.
Bölcsen így kéne dönteni,
de nem leszek követendő példa.
Makacsul fogok haladni,
ha már egyszer ráléptem az útra.
Képtelen vagyok feladni,
s nem is fogom, soha!

Kiáltotta el magát, ahogyan abban nyomban összeset és behunyva a szemeit elaladt a fáradságtól.

//Jutsu megtanulva Smile //
avatar
Yotsuki Kagerou
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 269

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Ruru on Kedd Júl. 20 2010, 11:37

Ahogy megérkeztem a gyakorlóterepekre, először is felmértem, hogy hol mennyien vannak. Hát, mit mondjak, nem volt túl nagy élet. Az egyik pályán egy genint... vagy talán chuunint ... éppen a mestere tanított. Egy másik pályán néhány idősebb ninja randalírozott... A harmadik pálya viszont szinte teljesen kihalt, na, az pont jó lesz nekem!
Besétálok a pályára, majd egy gyors bemelegítés után az övtáskámhoz nyúlok, a senbonokért. Gyorsan felmértem, hogy melyik bábu milyen távol van tőlem, majd anélkül, hogy elmozdulnék a helyemről, sorra támadtam őket a tűkkel. Azt próbáltam finomítani, hogy minél gyorsabb idő alatt minél pontosabban találjak célba az apró fegyverekkel. Hát, mit is mondhatnék, még van mit csiszolni rajta. A 10 senbonból 7 talált, de abból csak 2 volt az, ami olyan részt ért, ami egy szemtől-szembe harcban igazán lelassítana egy ellenfelet. Sietve kiszedtem a bábukból a tűket, majd nekiálltam hogy megkeressem azokat, amik célt tévesztettek. Miután ezzel is megvoltam, újból megismételtem az előbbi támadásomat.
avatar
Ruru
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 155

Felhasználó profiljának megtekintése http://alougrey.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shikaku on Kedd Júl. 20 2010, 13:39

[Ruru]

-Ruru-chan, yo! Suguru-san lánya a tanítványom lesz! Micsoda parti! - A belépő gyors volt, és a beszélő a semmiből előtted termett. Egy robosztus alkatú fekete férfi állt előtted, sztenderd egyenruhában, a derekán szűk egymáson-fekvésben négy wakizashival, kettő-kettő azonos oldalra nézve. A ninja derekán a kezeivel lehajolt, így jól körülvizslathatott, majd bólogatott. -Ahogy egy lánynak lennie kell, szép vagy, és apád lányaként gondolom eszes is. Apa medikát farag belőled is? - A férfi persze bizonyára ismeri apádat, ami talán nem is meglepő, ha másért nem is, származni ugyanonnan származtok, ez már biztos. -A csapatod még egy kezdő küldetésen van, bedobták őket a mélyvízbe, hadd szokják, te meg addig egy kicsit előre tanulsz, elvégre a csapat lelke és ereje leszel!


//Beugrottam; tetszik a karid, és van egy hiányos bandám, azaz volt!//


A hozzászólást Shizune összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 23 2010, 14:17-kor.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Ruru on Szer. Júl. 21 2010, 21:17

A második kör támadás után épp hogy összeszedtem a senbonokat, amikor valaki a nevemen szólított. Meglepetten fordultam felé, pislogtam párat, aztán észbe kaptam, hogy még mindig a tűket szorongatom. El is tettem az övemre erősített kis tartóba, majd meghajoltam az idegen előtt.
~Szóval ő lenne az új sensei-em?
Ő azonban már mondta is, tovább, tovább, így volt időm alaposabban szemügyre venni. De nem, még így sem volt ismerős, habár... lehet hogy láttam már valahol azelőtt? Na mindegy. Amikor apát kezdte el emlegetni, szélesen elvigyorodtam, majd egy bólogatással egybekötött "Igen!"-nel válaszoltam.
-Ohh, én mint a csapat lelke és ereje? Ohh, micsoda megtiszteltetés! Igyekezni fogok, hogy ne okozzak csalódást, Sensei! Azt megkérdezhetem, hogy kik lesznek a csapattársaim? És mit fogunk tanulni? -kérdezősködtem lelkesen.


//köszi Very Happy amúgy csak küldetéseknél, mesélésnél szokás itt ilyen színesen írni, vagy úgy alapból mindig? Csak mert eddig más helyen még nem nagyon találkoztam ilyennel... mondjuk nekem tetszik Razz//
avatar
Ruru
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 155

Felhasználó profiljának megtekintése http://alougrey.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shikaku on Pént. Júl. 23 2010, 14:17

-Azt hittem kíváncsibb leszel, de ha beéred ennyivel: a csapattársad két vajszínű srác. Nem mondom jó arcok, de látszik, hogy nem a felföldön nőttek; sokat elmélkednek. Az pedig, hogy mit tanulsz majd, egy másik jó kérdés lesz, mivel én nem vagyok egy nagy medikus. Engem arra kértek, hogy tanítsalak meg tökéletesen, azaz mindennél jobban védekezni, illetve tökéletesítsük a chakrakontrollodat, éppen ezért a fiúk elé raklak, és már most nekikezdünk a falmászásnak! - A sensei pedig ezzel a mögöttetek levő fa felé mutat, és nemes egyszerűséggel elfekszik, de még előtte elmondja, hogy ő Jei Jogumi, ha már te nem kérdezted meg...


//A színekről: sokan sokminden miatt írnak szinesen; kedveljük a színességet, különbözni akarunk, a karaktert akarjuk tükrözni, vagy éppen a mi stílusunkat. Mindegyik jó valamire, és mellesleg könnyebbé teszi a katalogizálást; sokkal könnyebb átlátni hogy ki postolt és ki nem, hogy milyen ütemben megy a játék. Szabályozás erre nézve pedig nincs.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Ruru on Pént. Júl. 23 2010, 19:13

~Így nem vagyok elég kíváncsi? Akkor úgy tűnik nem kell visszafognom magam, kérdezhetek nyugodtan. Tovább hallgatom, de sok újdonságon nem tudok meg leendő csapattársaimról, azt hittem, ennél azért bővebben kifejti a dolgot. ~Szóval védekezés és chakrakontroll... Na, az hasznos lesz.
Amikor említi a nevét, rádöbbentem, hogy lányos zavaromban el is felejtettem megkérdezni... Nem égő, áhh, dehogy... De lépjünk túl rajta. Nézem a fát, amire mutat, majd a következő jelenet, hogy mesterem se szó se beszéd elfekszik, én meg csak döbbenten pislogok. Na ilyenkor mi van?
-Ehm... Jogumi sensei... Nem akarok akadékoskodni, de ha már ön tanít engem, nem kéne magyaráznia valamit hozzá? Vagy megmutatni? Vagy valami? Hm?
avatar
Ruru
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 155

Felhasználó profiljának megtekintése http://alougrey.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shikaku on Pént. Júl. 23 2010, 19:32

-Elmagyarázzam? Ööö... Hát felmászol a fán. Kezek használata nélkül. Felsétálsz, hogy még pontosabb legyek. Ügyes lány vagy, csak menni fog. - Azzal az egyik keze megindul, talán mutatni akar valamit, de rájössz, hogy mégsem így lesz. A kisujj megállapodik az orrán, és vakarni kezdi, ő pedig téged néz, mint aki tökéletesen elvégezte a dolgát.
-Hajrá!
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Ruru on Szomb. Júl. 24 2010, 00:49

~Hát ez nem nyert. -néztem újdonsült mesteremre, majd a fára... majd rá... majd megint a fára, majd egy vállvonás után elindultam a fa felé. ~Nincs mit tenni, próba cseresznye...
Kezeimet a hátam mögött összekulcsoltam, majd reménykedve visszafordultam Jogumi sensei felé, hátha mégis... de nem, ugyanúgy heverészett tovább, miközben rám várt.
-Akkor hajrá! -motyogtam inkább magamnak, mint másnak, majd egyik lábamat felraktam a fa törzsére. Már raktam volna a másikat, amikor eszembe jutott, hogy hoppá, most éppen chakrakontrollt tanulok, nem ártana chakrát is használni a dologhoz. De kérdés, hogy mennyit? Egy keveset a lábfejembe koncentráltam, majd emeltem is...
~És igen! Sikerült! -lelkesültem fel nagy hirtelenjében, ám amikor megint léptem volna, úgy tűnik, kevés volt a chakra, mert lecsúszott a talpam a fatörzstől, én meg szépen nőiesen elegánsan lefejeltem a fatörzset...
-Aucs... még jó, hogy homlokon hordom a fejpántot... Chakrával többet nem spórolok ilyen dolgokban... -Megdörzsöltem a homlokomat, majd kezek megint hátra, és több chakrával újból nekipróbálkoztam a fáramászásnak, remélhetően több sikerrel.
avatar
Ruru
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 155

Felhasználó profiljának megtekintése http://alougrey.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shikaku on Szomb. Júl. 24 2010, 01:07

A logika tökéletes volt, te pedig haladtál is a gondolkodással, és meg is indultál a rögös úton, természetesen nem tökéletesen, de arra sosem képes senki. Nem sajnáltad sem a fát, sem a chakrát a lábadba, hiszen a nap végéra pukli lesz a fejedből, ha sokat játszadozol, így nem is vetted figyelembe a jelet. A fa az erőteljesen túltöltött láb nyomán roppant egyet, majd amikor felemelkedtél, tartott még egy kicsit, és a lendülés felénél, beszakítva a fa kérgét, végül leszaladt a törzsön, te pedig vágtál egy hátast a törzs melletti homokos placcon.
Az első indulatos gondolatok múlásával oldalra pillantottál, ahol Jogumi éppen ferde fejtartással nézte mit csinálsz, és ha nem lett volna elég jelzésértékű a felvont szemöldök, az ujja is az orrában állomásozott. A rezignált arckifejezés minden volt csak nem lelkes(ítő).
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Ruru on Szomb. Júl. 24 2010, 21:39

Miután a kevés chakrával nem jutottam sokáig, megpróbáltam jóval több chakrát a lábamba áramoltatni, ám így is csak egy lépéssel jutottam tovább, mert a chakratöbblet hatására megroppant a fa kérge, én meg dobtam egy hátast a homokba.
~Uhh... még mázli, hogy homok, és nem kavics... vagy kő... -felültem, és tekintetem a fa kérgére szegeződött. Oda, ahol az előbb még a talpam volt. Szemmel láthatóan megsérült a kéreg.
~Ez én lettem volna? -tettem fel a költői kérdést ~Ugyan ki más... Ezek szerint ha túl sok a chakra, az sem megoldás. Ki kell tapasztalnom azt a mennyiséget, amennyivel már stabilan állhatok, de még nem okozok kárt más tárgyban. -annyira belemerültem a gondolataimba, hogy újdonsült senseiemről meg is feledkeztem, csak a feladat megoldásán járt az agyam.
Gyorsan felpattantam a helyemről, jobb láb lendít, koncentrál, koncentrál, koncentrál... Majd mikor már biztos voltam abban, hogy eltaláltam a megfelelő chakramennyiséget, óvatosan felléptem a másik lábammal is a fatörzsre, s ha sikerrel járok, akkor tovább, felfelé.

//folytatás: ramen bódé//


A hozzászólást Ruru összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 28 2010, 10:40-kor.
avatar
Ruru
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 155

Felhasználó profiljának megtekintése http://alougrey.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shikaku on Szomb. Júl. 24 2010, 22:08

És valóban, a mgoldás sok-sok percet, vagy órát vesz igénybe, és rengeteg alkalmat, hogy szokd a mennyiséget, a pontos eloszlást, a kiáramlást, a kiáramoltatott chakra talpfelszínen való tartását, és a minden lépéssel változó fatörzs megfogását is, mindezt egyszerre.
A dolog hamar ment, hamarabb, mint vártad, de így is, amikor végre tényleg kikeltél az izgalommal teli koncentrációból, kifáradva a fa alatt, a nap már magasan járt, a reggeli hűs idők sehol sem voltak, a sensei meg hortyangatva szunyókált, már a másik oldalára fordulva. Ahogy a próbálkozásaid hangjai teljesen elhaltak, a férfi megmozdult, és maga mögé lesett.
-Na, akkor ez meg is lesz. Rengeteg munkához rengeteg energia. Irány a kajálda!


//Mindent, amit fontosnak tartasz, kérdéseket, és egyebeket is az általad kedvelhető, vagy létrehozható helyszínre kérek.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Ruru on Szomb. Júl. 31 2010, 00:20

-Nem, de... -kezdtem volna sorolni az érveimet Jogumi-sannak, hogy miért nem követtem a "parancsát", mire megragadta a grabancomat -É..én megmagyarázooooommm.... -folytattam volna, mire valami eszeveszett gyorsaságú száguldás következett, azt se tudtam követni, hogy hova, merre megyünk, a szemem előtt összefolytak a képek, az agyam nem volt képes alkalmazkodni ehhez a gyorsasághoz. Amikor egyszer csak egy puffanással földet értem, még egy kissé kábán fogtam a fejemet, és dörzsölgettem fájó derekamat. Mihelyst valamennyire helyrerázódtam, egy kunaival feltűzött kis üzenetre lettem figyelmes, a fa törzsén. Még kicsit mindig szédültem, így közelebb kellett hajolnom, hogy el tudjam olvasni a szavakat.
-Van pár per... perceeeed felké...felkészül életed e-edd-eddddigi leg-ke-gyet-leee-nebb e-dzé-sé-re.- próbáltam végigbetűzni a szöveget, majd mikor a végére értem, csak nyeltem egy nagyot.
~Még jó, hogy van orvos a családban... Csak éljem túl valahogy, utána majd helyrepofoznak, toldoznak-foltoznak darabjaimból... Azért a bizonyítékot elteszem. -nyúltam a papírcetli után, majd az övembe csúsztattam. Leültem, nekidőltem a fa törzsének, és úgy vártam vissza Jogumi-senseit.
avatar
Ruru
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 155

Felhasználó profiljának megtekintése http://alougrey.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shikaku on Szomb. Júl. 31 2010, 00:44

Pár perc, az a békés üldögélés bizony hamar eltelt, és Jogumi megérkezett. Nem is csak ő, vele jött még négy másik ninja is, habár a többiekben volt egy közös; mindegyik a te korosztályodból, a geninek közül került ki. Egy fehér, és három fekete srác állt veled szemben, Jogumi oldalán sorakozva, aki egy intéssel pihenjt parancsolt. Az addig mozdulatlanul álló fiúk elengedték a kezüket, és körülnéztek. A fehér srác nagy mosolyokat eresztett meg, az egyik másik pedig leguggolt, és téged nézett meg bármilyen különösebb leplezés nélkül. Nem kellett sokáig gondolkodnod, honnan voltak ismerősek mind; az akadémián és a fölöttetek végzett csoportokban már rég hírük volt. Az éppen guggoló srác nem éppen visszafogott lánykergető bajkeverő volt, aki mellesleg tíz évesen lett genin, és azóta senki sem tudja miért nem lett még chuunin, a fehér fiú közvetlenül előttetek végzett, és egyből beosztották egy chuuninekből álló csoportba, ahol a legkisebb szintű küldetései C kategóriások voltak. A másik kettő, hasonlóságuk nem hiábavaló, egy testvérpár volt, akik a tanárukkal alkottak csapatot, az akadémián a fiúk rémálmai voltak; bármennyi ellenfelük is akadt az edzéseken, mindenki ellen győzni tudtak, és habár a csoporttársaid is voltak egy időben, fél évvel előtted léptek ki az akadémiáról...
-A feladatotok ma az előttetek álló ifjú ninja tudásotokhoz mért legerőteljesebb fájdalomszintjének elérése. Fegyverek és ninjutsuk nincsenek, jelenleg minden a taijutsuról szól. - Szavaira a fiúk különféleképpen reagáltak azon túl, hogy mind levette felszereléseit; a testvérek némán, egy gyors pacsit lenyomva várták a parancsszót, míg a bajkeverő a szemöldökét vonogatva egyenesedett fel és ropogtatta meg tagjait. Az egyetlen mozdulatlan a fehér fiú volt, aki erőteljesen vizsgálódni látszott: már-már zavaró módon megnézte minden porcikádat, amit csak láthatott. -Start!


//Taktikát és stratégiát várok a védekezésre, több átgondolásban is, hadd lássam milyen a gondolkodásod.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

4 vs. 1, kisregény by Ogawa Ruru :D

Témanyitás  Ruru on Kedd Aug. 03 2010, 00:52

Ahogy megláttam Jogumi-sant a négy fiúval közeledni, már éreztem, hogy ebből valami komoly dolog fog kisülni. Női megérzésem azt is megsúgta, hogy nem valami jó dolog... No Aztán senseiem közölte a feladatot. Jó volt a megérzésem... No de panaszkodni ráérek később is, ha majd a kék-zöld-lila foltjaimat kezelik a kórházban, most ideje ide koncentrálnom.
~Ha harc, hát legyen harc!Evil or Very Mad -gondoltam magamban eltökéltem, majd felkeltem, és úgy mértem végig az ellenfeleimet.
~Hmm... egy fekete testvérpár, még egy fekete meg egy fehér... Aki szemlátomást feszt engem bámul. Na jó, nagylelkű leszek, legyen egy jó napja. Ha továbbra is így folytatja, nem lesz nehéz ellenfél. Cool Lehet, ha villantanék valamit, azzal sikerülne kiütni egy időre, de én nem vagyok olyan ember aki ilyen piszkos trükkökhöz folyamodik... Amúgy is ellenkezne az elveimmel, szóval semmiképp sem... No de akkor azt hiszem, ideje elkezdeni szóban oltani őket, lássák kivel van dolguk! Meg persze hátha érzékenye veszi valamelyik és kicsit megzavarja a koncentrálásban... Használjunk csak ki minden kiskaput!
-Na de Jogumi-saaan...
-kezdtem bele, elővéve legangyalibb mosolyomat- Komolyan gondoltad, hogy 4 ilyen kisfiú kell ahhoz, hogy meg tudjanak verni? Nem lett volna egyszerűbb egyet hozni, aki tud is harcolni? Na mindegy, Ön tudja... -vállat vontam, majd kissé oldalra biccentettem a fejemet, úgy néztem végig leendő ellenfeleimet.
Amikor a mesterem felszólított, hogy csak a taijutsu játszik, lepakoltam a fegyvertartó kis tatyóimat, meg úgy minden egyéb cuccot. Igaz, a damil nem minősül fegyvernek, de ha taijutsu, hát legyen taijutsu. Velem lehet alkudni!
~No nézzük csak, 4-en vannak, ki lehet a leggyengébb láncszem? A testvérpár tagjai biztosan jó összhangban képesek harcolni, velük nem árt óvatosnak lenni... Tehát a másik kettőből valamelyik... De úgy emlékszem az a fekete elég nagy bajkeverő hírében áll... nem diszkriminációként mondom, de úgy tűnik hogy hófehérke marad. Ha 4-en egyszerre támadnak, akkor nem sok esélyem van, szóval akkor mindenképpen a leggyengébb láncszem mellett kell kitörnöm a kutyaszorítóból. Alacsonyabb vagyok, a testsúlyom is kisebb, valószínűleg a fizikumom sincs olyan mint az övék. Viszont ez előny is lehet, ha a gyorsaságomra, kitérésemre építek. Nézzük a terepet. Szégyen a futás, de hasznos... Viszont ehhez csak a legvégső esetben szeretnék folyamodni. Valahogy el kell érnem, hogy ne egyszerre támadjanak, erre pedig pont jól jön az a chakrakontroll edzés, amit még délelőtt kezdtünk el tanulni Jogumi-sannal. Ha esetleg felfutnék valamelyik ház oldalán... De nem, az nem a legjobb, mert hiába tudnék a tetőkön keresztül menekülni, ők ugyanúgy tudnának egyszerre támadni. Akkor, marad a fa. Ahhoz elég széles, hogy egyszerre akár több ember is feljusson rajta, viszont egy ágon csak egymás mögött tudnak közelíteni. És most fegyverek nem játszanak, szóval le sem tudnak "lőni" hátulról. A közelharc...
Amennyiben 1 vs. 1 harcra kerülne sor, mondjuk a fa ágán, akkor jobban járok, ha kézzel támadok, hiszen a talpamba koncentrált chakra nélkül könnyen leesnék. Annyira profin meg még nem tolom a műfajt, hogy kézzel is megtapadjak az ágon. Szóval a magasban maradok a különböző ütéseknél, majd megpróbálok valami érzékeny részt elkapni, bordák közé ütni, vagy arcra, szem, orr, ilyenek. A kesztyűm meg elég jó anyagból van, kicsit tompít a fájdalom érzeten, ha esetleg alkarral hárítanék valami ütést.
Viszont ha nem a fán, hanem valami szilárd, sík felületen kerül sor az összecsapásra, ahol nem fenyeget ilyen veszély, hogy leesek, akkor inkább a lábtechnikát részesítem előnyben. Visszaemlékezve az aputól tanult önvédelmi oktatásra, "Rúgj a lába közé, aztán miután térdre borult előtted, lesz időd elfutni. Vagy képen rúgni, aztán egy gonddal kevesebb!". Egynek ez se rossz, ha betalálok, akkor úgy értem még hatásos is lehet a dolog. De nem hiszem hogy túl sokszor sikerülne összehozni, szóval nézzünk valami B tervet. Ott tartottam, hogy lábtechnika. Legjobb védekezés a támadás, így erősebbeket is tudok rúgni, mint kézzel ütni. Ha esetleg kibillentenének az egyensúlyomból, akkor kézzel a földön megtámaszt, és lábsöprés! Ez még olyankor is jól jöhet, amikor esetleg bekerítenek, vagy túl közel merészkednek, ráadásul egyszerre több ember ellen is hatásos lehet. A lényeg, hogy mindig csak gyorsan, pörgősen, sosem megállni, mert akkor oda az előnyöm... No, akkor hát kezdjük!


//No, röpke 50 perc alatt sikerült is összedobni a dolgot, úgy, hogy közben még msn-en is megy a konferenciabeszélgetés... Very Happy //
avatar
Ruru
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 155

Felhasználó profiljának megtekintése http://alougrey.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 26 oldal Previous  1, 2, 3 ... 14 ... 26  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.