Kiképzőterepek

3 / 26 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hazukage Inu on Kedd Aug. 03 2010, 22:56

Egy sötét alak sziluettje bontakozott ki a kiképzőterep mögötti fás részben. Lábai alatt a faágak megadták magukat és egy halk reccsenéssel megváltak a másik felüktől. Hősünk egy pillanatra megállt és merengve nézett a távolba, mintha csak nézne valakit. Vagy esetleg keresett valakit? Mozgást vélt hallani a háta mögül, mire csinált egy 180 fokos fordulatot és kénytelen volt beismerni, hogy paranoiássá vált az idők során. Nem más szemezett vele, mint egy mókus, aki talán jobban meg volt ijedve tőle, mintmaga az alak.
~ Gratulálok. Ez eléggé gázos volt.
Ezutá folytatta csak az útját eredeti célja felé. KIérvén a sötét alak már nem is volt olyan sötét. Szemeit a kezével védte a tűző nap elől. Hazukage Inu nagyot szippantott a levegőbe és megelégedve konstatálta, hogy az ugyanolyan mint szokott lenni. Körülnézett és elkezdett egy üres céltáblát keresni magának, ami ha lehet még árnyékos is. Nem kellett túl sokat keresgélnie, mert két genin már pusztán a közeledése láttán inkább áttette a székhelyét egy másik táblához.
~ Ennyire félelmetes lennék? - elmélkedett, miközben előhúzott egy pár kunait a tokjából.
A kunaikok egy idő múlva már szép számmal megtalálhatóak voltak a céltáblán, így Inu a pihenés mellett döntött és onnan figyelte a művét.
avatar
Hazukage Inu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato, vagy amerre tetszik


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 451

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sai on Csüt. Aug. 05 2010, 00:34


Miközben művedet szemlélted, nem is olyan messziről iszonyatos hangerővel hangzott el a neved.
- Inu-chaaaan! - ahogy megfordultál, hogy beazonosítsd, ki ez az eszement őrült, aki még le is mer chanozni, minden elveszett. Egy nem túl súlyos, de annál határozottabb test csapódik neked, hogy aztán halálra ölelgethessen.
A támadód nem volt sem félelmetes ellenség, de még csak egy rosszakaród sem, hanem egy régi akadémiai osztálytársad, bár a nevére már nem emlékeztél, ami csöppet kínos lehet, mert ő a tiédre határozottan.
- Olyan rég nem láttalak, mesélj, mi van veled!Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hazukage Inu on Csüt. Aug. 05 2010, 00:59

Inu karbatett kézzel csodálta a művét, ami inkább hasonlított immáron egy sünre, mint egy céltáblára. Megpörgetett egy még a kezében tartott kunait és miután eltette, csinált egy szokásos "inuvigyort", amikor valaki hatalmas hangerővel a nevét ordította.
~ Chaaaan?! - hősünk hatalmas meglepetéssel konstatálta a neve mellé ordított jelzőt. ~ Nem is tudom, hogy mikor hallottam utoljára magamra chant.Vett egy hatalmas mély levegőt és megfordult. Mindenre számított, csak erre az egyre nem. Az a valaki hatalmas erővel vetette magát a fiú nyakába és folytogató ölelésben részesítette őt.
~ Még jó, hogy ekkora levegőt vettem. - morgolódott magában, miközben sután visszaölelte támadóját, akit továbbra sem sikerült beazonosítania.
Mikor végre elengedte, volt ideje jobban megnézni a lányt, de emlékezete így is cserben hagyta.
~ Nem rémlik, hogy ki ő.
A "mi a helyzet, már ezer éve nem láttalak" kérdés miatt még a vörösödhetnék is elfogta, mert tényleg gőze sem volt róla, hogy ki ez a lány itt előtte. Annyit sikerült róla megállapítania, hogy körülbelül egyforma korban vannak.
~ Valahogy tálalnom kellene neki, hogy nem ismerem fel. De mi lesz, hogyha megsértődik? - örlődött egy sort magában, mire lassan némi önbizalom kezdett bele áramlani. ~ Inu! Légy férfi és ne kezdj el parázni!
Ismételten vett egy nagyobb levegőt és annak kifújása után kezdett csak beszélni.
- Ne haragudj, de nem igazán tudom, hogy ki is vagy te. - szólt egy kisebbfajta vörösödés közepette és remélte, hogy ezzel nem alázza porig a lányt.
avatar
Hazukage Inu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato, vagy amerre tetszik


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 451

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sai on Csüt. Aug. 05 2010, 23:41


A lány felnevetett: - Jaj, pont olyan aranyosan bókolsz, mint a többiek, alig ismert meg valaki, mert mint mondták, rengeteget változtam jó irányba - bokszol vidáman a válladba, kis híján le is szakad. De legalább nincs harag...
- Akkor játsszuk ilyen formálisan - mosolyog még mindig, majd meghajol. - Örvendek, Inu-chan, Aikoi vagyok, együtt jártunk anno az akadémiára.
A név hallatán valóban egészen más villan be az agyadba. Egy lány, aki mindig az első sorban ült, stréber volt, és legfőképp: ronda, vastagkeretes szemüvege volt, pattanása és vastag szemöldöke, valamint vagy 20 kg túlsúlya, ami ninjaként elég ciki. Ahhoz képest egész kikupálódott.
- Na de mesélj, mi jót csinálsz? Van konkrét terved mára, vagy csak karban tartod magad?

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hazukage Inu on Pént. Aug. 06 2010, 00:11

~ Olyan aranyosan bókolok mint a többiek? Akkor ezek szerint másnak is leszakította a vállát. De kik azok a mások? - gondolkodott, miközben vállvakarásnak álcázva megtapogatta az érintett testrészét. ~ Jó irányba változott? Milyen lehetett előtte? Mert most...
Gondolatmenetét már nem sikerült befejeznie, mert a lány időközben bemutatkozott neki, ahol elhangzott egy név is. Inu először elgondolkodott, de aztán egy pillanat alatt filmszerűen kezdtek el pörögni agyában az emlékek. Mindenhol egy némi túlsúllyal rendelkező lány volt látható, aki az első sorban ült az Akadémián. A fiúnak kellett némi önuralom, hogy ne tátsa el a száját, mert tényleg meglepte a fejlemény.
~ Hoppá! Egyrészt kicsi a világ, másrészt pedig hűha! - gondolatai pillanatok alatt visszatértek a jelenbe és régi osztálytársa észrevehető változásaira. Amik tényleg jó irányt vettek az évek során. ~ Bár egy dolog fejbevág. Én ennyire keveset változtam volna?!
Inu egoizmusát félretéve inkább felvett egy az imént már látott "inuvigyort" és megszólalt nagy nehezen.
- Az igaz. Tényleg nagyon megváltoztál. - fejvesztés terhe mellett még egy bókot is bevállalt. - Jól nézel ki. De tényleg.
Innentől kezdve a helyzetet kissé oldottabnak érezte, mert a pár perccel ezelőtti szorongás már sehol sem volt.
~ Mindenesetre jó így néha összefutni valakivel.
- Csak kijöttem egy kicsit gyakorolni, mert úgy éreztem kezdek egy kissé ellaposodni. Aztán meg mostanában mindig az a kellemetlen érzés kerülget, hogy rangomhoz képest túlságosan is alulképzett vagyok. - ami igaz is vol rá ráadásul halmozottan. - És veled mi van?
avatar
Hazukage Inu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato, vagy amerre tetszik


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 451

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sai on Pént. Aug. 06 2010, 22:37


- Köszönöm - pirult el a lány a most már őszinte és tényleges bókra. - Azért van még hova alakulni - úgy tűnt, nem nőtt még ki a komplexusaiból, legalább is ez az apró elszólás erről tanúskodott. Panaszkodásodra azonban tiltakozón válaszolt. - Ugyan, ne mondj ilyeneket, nem akárkiből lesz jounin! Én például csak chuunin vagyok még - néz félre egy csepp szomorúsággal. - pedig mindig igyekszem. De majd egyszer biztos azt is elérem - mosolyog rád, bár látszik, azért annyira mégsem magabiztos. Aztán mintha hirtelen ötlete támadt volna, csillannak fel a szemei.
- Mondd csak Inu, nincs kedved egy új jutsut megtanulni velem? Már rég terveztem, hogy elsajátítom, az elmélete a fejemben is van, de még nem volt senki, akivel kigyakorolhattam volna... tudod, ez olyan társas jutsu... - félős-lelkesen sunyítva várta a válaszod, de még nem árulta el, milyen jutsuról is lenne szó.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shikaku on Vas. Aug. 08 2010, 16:03

A szavaid nyomán nem várt eredmények születtek. Az eltúlzottan aranyos-kisbabás stílus nyomán a fiúk mind Jogumira néztek meglepetten - nem mindennapi, amikor egy tanítvány így szól a mesteréhez - majd Jogumi reakciója láttán a légkör igen-igen vészterhessé vált; a mangacseppek mindenki feje fölött ott voltak, és az egyik tesó az orra alá motyogta, hogy "Nem lesz ez túl sok?" Jogumi kisfiús vörösödése, és félrefordított feje téged is simán meglepett, viszont sok időd nem volt, mert a kezdést ettől függetlenül valaki komolyan vette. "Hófehérke" támadásba lendült, láthatóan őt érintette legkevésbé a közjáték, és láthatóan szintekkel feletted állt, abból ítélve, hogy még meg sem indultál, máris az arcod előtt termett a keze. Az orrod egy pillanattal később roppanva adta meg magát, és a fejedben azonnal kikristályosodott, hogy az eddig gondolataid jóformán gyerekes elgondolások voltak. A második ütéstől, könnyeket eregetve, és sajgó látással, mondhatni reflexszerűen hátráltál el, bele egy megtámasztott testbe. A bajkeverőnk már ott volt, keze pedig kúszott a melleid felé, miközben másik kezével lefogta a karodat; a cél egyértelműen a szemből érkező támadásnak való kiszolgálásod volt, de a harag, ami a perverz mozdulat mentén gerjedt benned, segített kitépni magadat a szorításból, így elérted, hogy mégis feljuss a fára, miközben az érkező támadást a lefogódnak egy kigurulással kell elkerülnie. Odalenn azonnal ordibálás kezdődött: a támadó hófehérkére záporoztak szitkok, amiért az nem vigyázott, neked pedig ez a pillanatnyi észrevétel is elég volt, hogy lekésd az érkezőket. Az utolsó pillanatban vetődtél oldalra, kényszerűségben feladva a fán való harcolás tervét, amikor az egyik testvér lábbal és kézzel egyszerre beérkezve csapott le rád oldalról érkezve. A helyedre becsapó támadások szilánkosra zúzták, és leszakították az ágat, te pedig hátrafelé zuhantál. Segíteni sem tudtál magadon, mert a következő pillanatban a másik tesó már körül is kulcsolta a karjaidat kezeivel, és derekadat lábaival. A zuhanást ő irányította, és célja az egyre gyorsabb zuhanás erejét kihasználva a fejed szétzúzása volt.
Egy pillanat alatt szétfoszlott benned az ok, amiért ott voltál a terepen, és a reménytelen zuhanás vége felé már mintha láttad volna magad előtt azok képeit, akik eddig ott voltak veled, szemeid pedig automatikusan becsukódtak, és vártad a pillanatot.


//Folytatás a kórházban.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hazukage Inu on Hétf. Aug. 09 2010, 21:24

//Sai//

~ Hát, azért még megmaradt valami abból a lányból akit én ismertem. - elmélkedett a lány pirulásán. ~ Még chuunin? Ki nem néztem volna belőle. Már csak azért sem, mert ugye mindig osztályelső volt.
- Oh, köszi, de azért nem vagyok akkora szám.
- most a fiún volt a pirulás sora. - A te tudásoddal biztos hamarosan az leszel. Én meg mostanában valahogy minden extrémebb dologból kimaradtam és ez azért piszkálja a csőrömet.
Inu ismételten talált valamit, ami miatt panaszkodhat és ami természetesen elütött az eddigi témától, de ez sohasem zavarta igazából. Ekkor a lány egy hirtelen ötlettől vezérelve előállt egy mindkettejük számára kiváló edzéssel. Név szerint egy megtanulandó új jutsuval.
~ Ez jól jöhet. Talán segít az alulképzettségemen, de ha mást nem is, legalább edzek. - fontolgatta az ötletet. ~ Gondolatolvasó lett?
- Rendben, én benne vagyok!
avatar
Hazukage Inu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato, vagy amerre tetszik


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 451

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sai on Kedd Aug. 10 2010, 14:09


- Komolyan? - gyűlik hatalmas fényesség a lány csillogó szemeibe, és rajzolódik hatalmas mosoly az arcára. Hogy aztán hirtelen öleljen át hálásan. - Annyira boldog vagyok, köszönöm! Inu-chan, mindig olyan rendes vagy!
Aztán hátrább lép, és teljesen felpörögve kezdi sorolni a tudnivalókat, annyira hadar, hogy ha nem figyelsz, máris lemaradtál az információk többségéről.
- Szóval a Konbi Henge no jutsut néztem ki magamnak, de ahhoz kell egy társ, egy szövetséges állat, vagy egy másik ember, akivel begyakorolhatjátok a jutsut. Úgy nézett ki, hogy sikerül szövetséget kötnöm egy állatfajjal, de kisebb félreértések történtek, és inkább lemondtam róla. Viszont annyira szeretném ismerni ezt a jutsut, mert egyszerűen fantasztikus már maga az ötlet is, hogy két ember egységet képes alkotni. Ha lenne párom, vagy valaki, aki nagyon közel áll hozzám, biztos vele tanulnám, de kénytelen vagyok egyelőre a barátaim segítségére hagyatkozni, jelen esetben a tiédre. A jutsu maga nem olyan nehéz, csak közösen kell gondolnunk valamire, amivé alakulni akarunk, és összekeverni a chakránk, és már kész is van. Nem hangzik bonyolultnak, viszont meg kell győződnünk arról, hogy pontosan ugyanarra a dologra gondolunk, és minden részlete megegyezik. Erre is készültem, hoztam egy csomó képet, attól függően, mivé is szeretnél alakulni, meg ceruzát is hoztam, hogy egyeztethessünk, esetleg változtathassunk, de ugyanazt képzeljük el majd mind a ketten a végrehajtásnál. Jaj, olyan izgatott vagyok! Készen állsz?

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hazukage Inu on Szer. Aug. 11 2010, 20:38

Inu kapott egy repetát abból az üdvözlő ölelésből, amiben már része volt nem is olyan régen.
~ Mindig? Régen is ilyen voltam? Akkor jó, ennek örülök. - inuvigyora ismételten fölkerült annak ellenére, hogy az utóbbi időben igencsak spórolt ezzel a mosolyával.
Mire észbekapott a volt osztálytársa már hadarta is a jutsu főbb ismertetőit és Inunak nagyon oda kellett figyelnie, hogyha követni akarta.
~ A Konbi Henge? Jackpot! A társas jutsukkal úgyis meggyűlik a bajom, tekintettel arra, hogy egyedül járok mindenhova, de ha nem tudom, akkor meg az a baj. Erre már rájöttem. - elmélkedett közben magában. ~ Hát jól felkészült az egyszer biztos.
Miután társa befejezte a mondandóját, Inu összecsapta a tenyerét és nyújtózkodott mellé még egy hatalmasat. Egy pillanat alatt hihetetlenül felpörgött és úgy érezte, hogy képes lenne akár végig is futni a falut.
- Okké! Akkor kezdjük! - egy pillanatra megállt. - De... hol is kezdjük?
avatar
Hazukage Inu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato, vagy amerre tetszik


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 451

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sai on Szer. Aug. 18 2010, 14:16//gomene, közbejött egy kis meló, és kihajtották belőlem az írói vénát, meg a szabadidőt -.-//

- Természetesen az elején! - hangoskodott a lány, felkavarva a fél környéket. Egy biztos, teljesen felpörgött az izgalomtól, hogy végre megtanulhatja vágyott jutsuját. - Az első lépés, hoyg összehangoljuk a mozgásunk és a chakrahasználatunk, hogy képesek legyünk együtt használni az erőnk, mikor a technikát akarjuk majd létrehozni, na meg meg kell egyeznünk abban, hogy az átalakuláskor mire is gondoljunk, mivé alakuljunk, ehhez össze kell szoknunk. Van valami ötleted, amivel segíthetjük a fejlődésünk ilyen téren? Én nem vagyok valami jó a kapcsolatok kialakításában vagy a másokkal való összehangolódásban. Barátokat is csak nehezen szereztem...

//Nyahm, ha gondolod, írhatsz egy hosszabb postot, amiben valamilyen módszer/módszerek mellett összehangolódtok (=ha gondolod, Pm-ben küldök pár ötletet) és akkor ez a rész gyorsabban meglehet ^^//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hazukage Inu on Hétf. Aug. 30 2010, 22:03

// Gome a csúszásért, csak a nyaralás és az írói vénám eltünése miatt kissé nehézkesen, de ezt is sikerült véghezvinni. //

- Az elején, eddig világos. - mondta Inu, amikor sikerült nagy nehezen megemésztenie a hallottakat. - Ötletem? Jelen pillanatban sajnos egy sem, de egy pillanat és mindjárt lesz egy, vagy jó esetben kettő is.
A fiú fejében a gondolatok egy pillanat alatt hihetetlen sebességet elérve kezdtek bele a rohangálásba, de a jounin egyenlőre ötlethiányos állapotban találta magát. Körülbelül 5 percig állt néma csenben, az állát vakargatvá, ám ekkor szinte isteni szikraként egy képzeletbeli villanykörte nyulladt meg a feje felett. Még magán is meglepődve, hogy ilyen gyorsan egy egész épkézláb tervet sikerült kiszülnie, felkiálltott. A legtöbben furcsán néztek rá, de a társa kérdő tekintetét látva rájött, hogy nem tudja telepatikusan közvetíteni a dolgokat.
- Kapaszkodj meg, mert egy eléggé beteg ötletem támadt. - vigyorodott el hirtelen és egy fára mutatott. - Látod ott azt a nagy fát? Az ötletem az lenne, hogy felmászunkrá, de úgy, hogy megtartjuk egymást. Ezzel a módszerrel az az érzésem, hogy elég könnyen össze tudjuk hangolni a chakránkat, mert ugye a fáról leesni igencsak fájdalmas dolog és körülbelül olyan szadista módszer, mint a forró vízen való járkálás. Szerintem menni fog.
Ezzel a kijelentésével sikerült a saját önbizalmát az egekbe vinnie és az elhatározása és a cél elérése iránti lelkesedése is igencsak megnövekedett. Társán látszott azonban némi kételkedés, de a jounin szerint az is elmúlik majd, ha sikerül a fára mászás. Oda is ment a kiszemelt fához és jól megnézte magának. Nem volt sem túl vastag, sem túl vékony, a célnak valószínűleg pont megfelelő. Ha meg nem, akkor még lehet találni egy-két darabot erre felé.
- Kész vagy? - tette fel a kérdést, miközben egyik lábát már fel is pakolta az említett növényre.
Társa egy "Igen" szókcskával jelezte, hogy felőle indulhatnak is. Az eleje elég jól indult, mindketten koncentráltak, de amikor a másik lábat is fel kellett rakni, akkor ütött be az a bizonyos.
~ Hopp, kissé sok chakrát használtam. - futott át az agyán amikor kénytelen volt visszatérni a talajra.
- Bocsesz... Ezt egy kissé eltoltam. - vakargatta a tarkóját és ismételten belefogott.
A második próbálkozással el is jutottak a negyedik lépésig, de ezúttal is beütött egy pici hiba és Inu kénytelen volt partnerével együtt fájdalmas barátságot kötni a talajjal.
- Yada! - kiáltott fel, miközben hátsóbbik felét masszírozta fájdalmas képpel. - Tanulópénz. Majd csak menni fog ez is.
Még mindig lankadatlan önbizalommal nekifutottak és ez így ment körülbelül még vagy 24 próbálkozásopn át, ami csak 23 lett volna, ha hősünk nem kezd el majhogynem ugrálni örömében, de így csak annyit ért el, hogy ismételten találkozott a régi barátjával: Füves Talajjal. Miután letudták a feladat ezen részét, kénytelenek voltak lepihenni, mert ennyi mászás azért kifárasztja az ember fiát és lányát. 15 perc beszélgetéssel és üldögéléssel eltöltött idő után ideje volt ismételten a tettek végtelen mezejére lépni és nekikezdeni a melónak, akarom mondani, a jutsu megtanulásának.
- Okké, innen hogyan tovább? - tette fel a nagy kérdést a fiú.
- Ez elég egyszerű, mert csak annyit teszünk, hogy megbeszéljük, mivé is akarunk változni. Erre jó az alap Henge no Jutsu. Kezdjek én, vagy esetleg te szeretnél?
- Nem, kezd csak el nyugodtan. - válaszolta, miközben figyelt.
A lány meg is kezdte és egy porfelhő után egy fekete, neonzöld szemű nyúl bontakozott ki belőle.
- Ez lenne az! - szólalt meg partnernője, miután visszaalakult emberi formájába.
Inu egy bólintással jelezte, hogy rendben van a dolog és így nekikezdett a kézjeleknek.
- Konbi Henge no Jutsu!
Az eredmény finoman szólva is egyenlő volt a nullával. Az ok egyszerűen az volt, hogy nem koncentrált valamelyikük rendesen.
- Akkor tiéd a terep, de valami könnyűt! - sóhajtotta a lány.
Inu elmosolyodott és a Henge no Jutsu használatával egy sárga vigyori rókává alakult. (A vigyor alatt a Bleach animében szereplő Ichimaru Gin nevű emberke vigyorára céloztam xD)
- Ez neked könnyű? - kérdezte nevetve a lány, miközben az Inu-róka a Kiképzőterepet futkosta végig égnek álló fejjel és lompos farokkal az ott lévők nem kis meglepetésére.
Egy idő után megunva az eszement rohangálást, hatalmas bakugrások közepette visszatért társához és visszaállt normál emberi állapotára.
- Na, te tényleg nem változtál túl sokat. De egy könnyebb alatt én tényleg egy sokkal könnyebb valamire gondoltam, mondjuk egy rókára, sárga szín és vigyor mentesen. Egy ilyenre. - szólt és szemléltette a gondolatát.
A Konbi Henge jutsu ismételten nem volt túl sikeres, de már kezdett alakulni és így pusztán fél óra szükségelltetett a végkifejlet eléréséhez. Az utolsó próbálkozásnál ismételten Inu agybeteg rókamodelljét használták, hogy ne csak a sima vöröske legyen porondon.
- Konbi Henge no Jutsu!
Az eredmény két sárga és jóízűen vigyorgó róka lett. Inu ismételten körbefutotta a terepet pusztán a "Csak azért is nagy feltűnést keltek" szlogen miatt. Miután ezzel is végzett ismételten visszatért emberi alakjába.
- Ez nagyon jól esett. Köszi, a jutsu tanulást! - tény ami tény, tényleg élvezte ezt az egészet. - Összefuthatnánk még valamikor.
- Rendben és én köszönöm, Inu-chan! - köszönt el a társa és még a kiképzőterep túlsó végéből is visszakiáltott neki. - Sayonara, Inu-chan!
Inu visszaintegetett neki és elindult a lemenő nap fényében az első ramenezdéhez, mert farkaséhes volt.

// Gome, jobbat is összedobhattam volna, de ahogy elnézem, ma csak ez jött ki. ^^//
avatar
Hazukage Inu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato, vagy amerre tetszik


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 451

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sai on Kedd Aug. 31 2010, 00:24


//Rendben, látom rajta a próbálkozást, és az lerugaszkodást az ötleteim alapján, meg egyébként imádom a kis ügyefogyottan is leleményes Inu-chant ^^ Annyit azért kiigazítanék, hogy amikor a Konbi no Henge létrejön, akkor kettőtökből egy lesz , ezt azért javítsd ki, csak a mihez tartás végett, meg mert ne informáljuk félre a szegény erre tévedő népességet ^^, Jutsu megtanulva! Kérdés: közös kalandot akkor intézed mesélő ügyben, vagy intézzem én? Nem tudom, Shino emlékszik-e még, ráér-e még (légyszi pmben a választ, ne légy olyan lusta deg mint én Razz)//

Ja és ne felejtsd el felvezetni a jutsut az adatlapra! Wink

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Pént. Nov. 12 2010, 16:02

// Akkor végül is chuuninnak számítok? Ha igen akkor megkérhetlek hogy átállítsd nekem a kis adatlapom? ^^ //

Lassan sétálok miközben a földet nézem... Mély levegőt szívok és ráeszmélek hogy milyen fura végre "itthon" lenni. Nem is olyan jó érzés hogy itthon vagyok. Nem is tudom hogy jellemezzem, mindenesetre viszonylag jó hogy itthon vagyok. Igen, jó... A kis megállás közben elrúgtam egy kavicsot ami egy táblára pattant. A táblán ez állt: ,, Kiképzőterepek " Ó igen... Most már mehetek is a II. kiképzőterepre... Még nem nagyon láttam, azt hiszem hogy szemügyre is veszem. Hiszen már chuunin vagyok! Jó érzés közelebb kerülni a céljaimhoz. Elindultam a bejárat felé és egy igazából ismerős terep fogadott. Végül is, majdnem ugyanolyan, csak a hangulata a kisugárzása másabb. Fölnézek az égre és eleszmélek az időjáráson. Süt a nap, hmm. Talán edzhetnék is egy kicsit. Elég régen gyakoroltam az biztos, nos hát akkor nézzünk pár fegyvert és lássunk is neki.
A többieket nem is figyelve(ha voltak) mentem tovább. Elővettem az egyik tekercsemet és meg is idéztem a kardomat. Erősen rámarkoltam majd elhelyezkedtem az egyik szabad gyakorlóbábú elé. Talán nem kéne szétvagdosni a bábut. Hmm... Hát akkor itt az idő egy kis taijutsu erősítésnek. Visszahelyeztem a kardomat majd beálltam a harci helyzetembe. Hát akkor lássuk.
Chakrát vezettem a lábamba és így sokkal gyorsabban indultam el. Pillanatok alatt ott is voltam és már küldtem is az első ütést a bábu "gyomrára" majd a másik kezemmel is ugyan oda ütöttem, utána pedig a lábam követte. Ezután azzal a lendülettel amivel elengedtem a lábam rá is fordultam hogy a másik lábammal is rárúgjak ezután pedig megsoroztam újból a hasát. Egy jó ideig gyakoroltam majd amint kezdtem egy kicsit fáradni gondoltam tartok egy kis szünetet, hiszen nem akartam kőkemény edzést tartani csak is kipróbálni. Na, nem is rossz. A pihenő helyet egy fa árnyéka biztosítaná ami alá jó szívűen leülnék és kémlelném az eget, visszaemlékeznék a múlt eseményeire és gondolkoznék rajta.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Karin on Hétf. Nov. 15 2010, 11:27

//Megtettem, bár Shirou bővítménye végére én beleírtam, hogy mik változtak! Ha akarod néz meg és tégy belátásod szerint! Amúgy bocsi a késésért! //

Immáron chuunin voltál, ahogyan örömmel néztél előre és az előtted eddig tiltott területre, ahogyan a kisebb gyakorlásod után örömmel ültél le a földre és pihented ki a fáradtságot. Ahogyan a fa árnyéka kellemes hűs érzést biztosított, de valaki megzavarta ezt a kellemes érzést. Halk lépések zajára nyitottad ki a szemedet, ahogyan egy fiatal fiú állt ellőtted. Nem volt fiatalabb nálad, de idősebb sem nagyon, ha egy év volt közöttetek akkor sokat mondok. Azonban érdekesnek érdekes volt. Hófehér bőre és fehér hosszú haja kicsit furcsa volt, révén Kumogakure lakossága enyhén ugyan, de sötétebb bortónusú. A fiú mosolyogva intett neked, ahogyan megállt, elég távol attól, hogy ne hatoljon be a személyes szférádba.
- Szia! Te lennél, a legutolsó chuunin vizsga hőse?- mosolygót rád- Tudod mindenki rólad beszél, hogy hogyan jutottál a döntőbe és milyen rendkívüli módon vizsgáztál le! Biztos nagyon büszke vagy magadra, hiszen ahogyan halottam elég sokat várnak el tőled! - osztott meg egy kis pletykát is, ahogyan zavarában megvakarta a tarkóját – De modortalan vagyok, még be sem mutatkoztam, a nevem Fofuku Tsurugi. Örvendek, hogy megismerhetlek! - lépett közelebb, ahogyan a kezét nyújtotta feléd.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Kedd Nov. 16 2010, 18:47

// Köszönöm és semmiség! ^^ //

A kis pihenésemet egy srác zavarta meg, szerencsére nem szó szerint, megtartotta a tisztes távolságot. Gyakorlatilag annyi idős mint én, és majdnem falfehér. Hmm hasonló mint én. Mit szeretne tőlem? Na mindegy, jobb ha felkelek. Meghallgattam a mondanivalóját(amikor megemlítette azt hogy nilyen érdekes módon vizsgáztam le, csak mosolyogtam egyet, volt benne valami megmosolyogtató) a shinobinak és amikor bemutatkozott, felálltam majd kicsit habozva kezet fogtam vele és én is bemutatkoztam.
- Ayanokoji Takashi, de lehet hogy tudod. Amúgy meg igen, büszke vagyok hogy le tudtam vizsgázni, jó érzés. A nagy beszédet pedig megkaptam a Kage-tól, igen...
Nem tettem hozzá a bemutatkozásomhoz hogy örülök hogy megismerhetem hiszen én nem vagyok az a típus. Még ha valami elveszett testvérem lenne akkor se tudnám csak úgy mondani. Nem megy ez olyan könnyen nekem ráadásul nem nekem találták ki ezt a kis hírnevet. Mindenesetre örülök hogy végre chuunin lettem, nem volt az olyan könnyű hiszen sok akadályba ütköztem, de végül is sikerült, tehát megérte. Nem tudom hogy mit szeretne, szóval jobb ha rákérdezek. Tsurugi szemébe néztem majd feltettem a rövid kérdést.
- Segíthetek?
Kérdeném rátérve a lényegre hiszen nem is olyan rég értem haza és még sok mindent szeretnék csinálni. Ha nincs is listám azért attól még hogy végre chuunin lettem, nem lettem a világ ura, sőt! Még keményebben kéne edzenem...És ennek eleget is fogok tenni! Viszont előtte még beszélgetek ezzel a Fofuku Tsurugi nevezetű sráccal, azt hiszem.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Karin on Szer. Nov. 17 2010, 08:40

A férfi csak mosolygott egyet, barátságosan, hogy kezet fogtál vele és bár érezted, hogy a kinti meleg ellenére, milyen hűs és jéghideg a fiú teste. Ha nem látnád, hogy csak ketten vagytok, azt hihetnéd, hogy akivel beszélgetsz halott. Fehér bőr, hűs test, elég furcsa, de mégis valamilyen melegséget is áraszt, barátságos és ahogyan ránézel nem látsz semmi olyant, amely az embert megzavarná. Furcsa érzés annyi szent, ilyen enne az ártatlanság? Akárhogyan is, az nem lehet, ha chuunin, akkor már kellett ölnie embert, de mégsem néznéd ki belőle, hogy egy ilyen ember képes ilyenre. De ahogyan végül is rátértél a lényegre, mely nem volt különös, de mindig is ilyen voltál és jobban teszik, ha ezt megszokják. Tsurugi sem lepődött meg annyira, mind azt gondoltad.
- Csak gondoltam köszönök, öröm látni mindig is, hogy hozzám hasonlóan vannak olyan chuuninok, akik ilyen fiatalon elérik eme rangot. - közölte veled az egyik okot. - Bár ahogyan láttam, a nagy erőd mellé, nincs meg a gyorsaságod...- nézett a fabábura- Ha ezt kiküszöbölnéd ezt a hibádat, akkor talán még nálam is erősebbé válnál közelharcban. - hirtelen zavarodott lett- De, ez nagyképű volt, bocsáss meg. Nincs jogom kioktatni téged és gondolom a tanácsomra sincs szükséged... de tudod, mindig is úgy gondoltam, hogy össze kellene tartaniuk az ilyen embereknek, mind mi. Nos mit szólsz? Lehetnénk barátok is? -kérdezte mosolyogva, de mégis valahogyan mégis sunyi mosollyal az arcán.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Yotsuki Kagerou on Szomb. Nov. 20 2010, 20:14

//Rocky Lee//

Végre egy nap pihenés és semmitevés és véget ért. Kagerou örült ennek, a Mesterétől kapott egy napos pihenő, mely valljuk be nagyon is szükséges volt, a hosszú és a megterhelés, főleg a fizikai megterhelés biztosan rányomta volna a bélyegét a genin viselkedésére, a lelkesedésére és a fizikai állapotára is. De egy nap, annyi bőven elég volt, hogy felfrissüljön, hogy feltöltődjön és végre valahára, de valamit csináljon. Példának okáért elmenjen a megbeszélt helyre, melyet a jounin jegyzett meg, ahogyan mondta, „Ha ráérsz látogass meg, valamiről akarok veled beszélni!
Kagerou pedig ennek eleget téve már korán reggel el is indult. Tudta, hol lakik a jounin, ismerte már annyira, de nem oda tartott. Tudta, hogy minden reggel kimegy a lakásához közeli edzőterepre, de az okot nem tudta, még ha fúrta is az oldalát.


Dolgaimat fontolgatom,
gondjaimat számolgatom.
Szétterítem, megforgatom,
hányom, vetem, sorba rakom.
Megoldódnak? Nem tudhatom,
mit tesz velem a hatalom?!

Olvasta hangosan, nem kisebb zűrzavart okozva egy reggel látott újság oldalait, ahogyan váratlanul összegyűrte és bedobta az legközelebbi kukába. Arca dühös volt, ahogyan fújtatott néhányat és trapolvasétált az utcán, a hátán immáron új fegyverével, mely sokkalta nagyobb volt nála, de mégsem húzta a vállait.
- Drága Barátom, arra kérem, több verset ne írj mert akkor végem! - dalolta, ahogyan búcsút intett az újságnak, ahogyan befordult azonnal a következő sarkon és kicsit megerőltette a lábait szó szerint átugrott a kiképzőterepet ölelő kerítésen. - Az idő szép, a társaság jó és minden oly remek, kiváló. - sétált zsebre tett kézzel a csendben, a terep közepén álló férfihoz, aki láthatólag nagyon is gondolkodott, vagy inkább emlékezett, de nem szólt egy szót sem. -Hé..? Mondom hé...?- kiáltott rá, de nem jött válasz, ahogyan ér kitagadt a genin homlokán.

Egy pillangó ébresztett a ház mögötti réten,
Nyalókával a szájában sakkozott s épp, nyerésre készen,
Sötét bőrű barátom pedig tudása teljében játszott,
Örömében akkorát ugrott, mindene kilátszott!

Verselt neki néhány sort, ahogyan odasétált mögé és megpróbált egy hatalmasat rúgni a sensei hátsó fertájába, hogy az figyeljen rá végre!
avatar
Yotsuki Kagerou
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 269

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Rock Lee on Szomb. Nov. 20 2010, 20:37

Kagerou már épp fenéken billentette volna senseiét amikor az épphogy csak nyakizmát megrándítva félig hátrafordult és szeme sarkából megpillantotta őt. Majd a következő pillanatban már Kagerou mögött termett és mosolyogva így szólt:
-Heló fiacskám, mi járatban? Csak nem tanulni vágysz itt nálam?
-Szívesen látlak hisz tudod, mert hát tőled mindig sok szép verset hallok.
Nevetett fel majd, hátba vágta nagy kacajjal Kagerout aki majdnem felborult a lendületes hátba veregetéstől.
-Most bőven rendelkezem idővel amit rád fordíthatok, úgyhogy bökd ki bőszen mit szeretnél tőlem. Ezután törökülésbe ült a földre és kezét mellén összefonta. Arcáról nem volt mit leolvasni, csak annyi lesz a dolgod, hogy elmond mi célból kerested meg őt.
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Yotsuki Kagerou on Szomb. Nov. 20 2010, 22:49

A fiatal jounin mit sem változott. Se viselkedésre, se képességekre. Korában is ilyen volt, Kagerou tisztán emlékezett, hogy amikor először találkoztak és elmondta az első versét a férfinak, az egyszerűen kiütötte őt a teremből, nem azért, mert nem szerette a verseket, hanem mert a genin a versben foglalta össze, hogy milyennek is látja Fajiwara Sagente-t és ez nem nagyon tetszhetett neki. És azóta eltelt már néhány hónap és Kagerou is egyre csak fejldött, ennek ellenére sem látta a férfi mozgását, csak a légnyomásból tudta, hogy mögötte van, de mielőtt még megfordulhatott volna, a férfi boldogan csapott a fiú hátára, aki mind egy darab zsák, úgy borult majdnem előre, ahogyan megtámasztotta magát az egyik lábával, kissé idegesen, sőt mérgesen nézett hátra a férfira. Nem csak az ütés miatt, sokkalta másabb dolog zaklatta fel. A férfi azt mondta neki tegnap, hogy beszélni akar vele, erre meg! Úgy tesz, mintha semmit sem mondott volna egy nappal korábban.
- Másnak látszik, és azonnal a könyvekre mászik? - kérdezte a férfitól- Ennyi idő eltelt és ismét nem kertel? -kérdezte ismét, ahogyan megfordult és szembenézett Sagente-vel – Szólt, hogy jöjjek és itt vagyok, mért nem mondja ki, hogy mit akarok? -mosolyodott el.


avatar
Yotsuki Kagerou
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 269

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Rock Lee on Vas. Nov. 21 2010, 11:33

-Örömmel látom még most is rímeket szősz.
Miközben már szembe áltatok egymással Sagente hátra lépett egyet, majd épp hogy csak a lendülete megcsapott, egy pillanat alatt ütött vagy hatot. Nem ért hozzád, de érezted sebességének lendületét mely olykor-olykor megmozdította ruhád. Nem tudtad minek véld, netán technika, vagy csak ilyen gyors, mire ő félre legyezte kételyeid és közölte mi is akart ez lenni.
-Fiacskám jól figyelj mert csak egyszer mondom el, amit most láttál az a Sorozás // Hajaifuri no jutsu nevű jutsu mely lényegében ütéseid számát triplázza meg. Mit szólsz meg akarod tanulni?
-Ne is válaszolj tudom, hogy igen.-mosolyodott el ismét majd a közelben elhelyezkedő kis kerti tóhoz mutatott. Lábad a parton kezed a vízen...összpontosítsd a kezedbe a chakrád majd pedig szólj ha sikerült száz darab fekvőtámaszt csinálnod egy huzamba utána jöhet a következő lépés.
-De figyelmeztetlek ennek a jutsunak vannak hátrányai is, nagyon sokat vesz ki a karodból ezért megerősítjük egy kicsit.-ezt követően hüvelyk úját az ég felé szegezve hatalmas mosollyal az arcán így szólt.
-Közben nyugodtan verselhetsz lásd milyen jó szívű vagyok.
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Yotsuki Kagerou on Hétf. Nov. 22 2010, 21:20

Kagerou ledermedt, pontosabban az ütéssorozat után. Nem érte el őt, vagyis elérte, de nem erősen, inkább egy kisebb csapás volt, mind bivalyerős ütés, de akkor is, egyet látott csupán, mégis érezte, hogy hatott kapott. Szemei elkerekedtek, ahogyan a sensei közölte vele, mi is a helyzet. Lassan a tekintette a hasáról felkúszott a férfira, ahogyan az nem volt rest, egyből kiadni neki az első edzést, a technika egyik alapjának az elsajátítását.
Kagerou arca lassan széles mosoly jelent meg, ahogyan a kezeit ökölbe szorítva kissé összegubancolódott, majd hatalmas kilátva felugrott örömében levegőbe.
- Vágom mire megy ki a játék, edzeni akar, hogy túlszárnyaljam a Kage-t! Megyek, rohanok, de fűbe nem harapok! – rohant a vízhez, ahogyan szinte rávetődve azonnal nekiakart állni a gyakorlatnak és azzal egyetemben mártózott fejjel a víznek. Prüszkölt, köhécselt, ahogyan kimászott t a vízből, majd a tarkóját vakarva zavarában nevetgélt. - Ne nézzen így, nagy volt a hév, lehűtöttem magam és kész! -állt fel, ahogyan levette a felsőjét és a fegyvereit, majd lassan elhelyezkedve a víz felszínén, chakrát áramoltatott a tenyerébe és nekiállt a fekvőtámaszoknak.

[i]A sarki boltban kaptam
Egy kilónyi friss betűt.
… és 10 ...
Össze akartam gyúrni,
Gondolván, ez jól befűt.
… és 20 ...
Nem tudni kinek, s miért,
De úgy esett pont kézre,
Hogy kiáltsak magamról,
Vennétek mán ha észre!
… és 30 ...
A recept elveszett ám,
S bogoztam csúnya szókat.
… és 40 ...
Tördeltem sorát jobbról,
majd balról elhagyóknak.
… és 50 ...
Kínálhatnám tán néktek,
Mit kisütöttem aznap,
De nem akarok botrányt,
Reménytelen lett, katyvasz.
… és 60 ...
Vissza is vittem egyből,
Mind hulladékit szómnak,
Beváltották italra,
Húztam belőle jókat!
… és 70 ...
Én így faragnék verset,
Ennél jobb már nem érhet.
… és 80 ...
Hát megtaláltam végre
Értelmét itt a létnek.
… és 90 …

//Te döntsd el, hogy az utolsó tíz sikerült-e vagy nem...// Very Happy
avatar
Yotsuki Kagerou
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 269

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Rock Lee on Kedd Nov. 23 2010, 19:45

//Kösszi, hogy rám hagytad Wink //

A mester nagyot kacagott, mikor Kagerou orra bukott. Hasát fogta és könnyeit törölte, majd figyelte, hogy Kagerou újra elkezdte. Igen gyors lendülettel indított amin a mester csak csodálkozott, ám Kagerounak a végére már nem sok erő jutott. Mivel végig rímeket mondott folyamatosan pazarolta az energiáját fölös beszédre, de ennek ellenére 100-ig meg se állt. Mestere örömmel látta, hogy az ifjú titán nagy akarattal van megáldva és végzett az első akadállyal. Kagerounak sajgott a keze a rengeteg koncentráció miatt ám érezte magán, hogy keze jóval erősebbnek tűnik. A mestere hazaküldte, hogy pihenje ki magát másnapra, mert holnap jön a második lépés.

Másnap

Miután Kagerou visszatért edzésre készen, mestere nem köntörfalazott, megmondta az újabb kimerítő feladatot. Mely azt takarta, hogy Kagerounak kézre kell állnia, majd 100 váltást kell csinálnia. Jobb kézen állva bal kézre ugrani, majd vissza és ezt 100-szór. És próbálja minél gyorsabban.
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Yotsuki Kagerou on Hétf. Nov. 29 2010, 10:30

Nem volt annyira megterhelő az első napi edzés, Kagerou egyáltalán nem érezte annak, de mégis, amikor a sensei hazaküldte, kissé csalódott volt. Nem értette, hogy az alig negyed órás edzésnek milyen értelme is volt. De később rájött. Nagyon is. Szinte alig ért haza, a keze szinte égtek fájtak, ahogyan megmozdítani is alig tudta őket.
~ A rossz kondi előnye, kajálni sem tudok majd estére!~ gondolta, ahogyan azonnal lepihent, pontosabban semmit nem tette, mert a kezei annyira fájtak. Hiába tanulta meg a chakrakontrollt, egyformán fenntartani mindkét kézfejében, ahogyan közben szinte az egész karját használja, nem kis feladat. Főleg elsőre. Még ha nem a vízen kellet volna csinálnia, akkor meg sem kottyant volna neki, de így. Már értette, hogy mire megy a ki a játék és alig várta, mittis hoz a második nap.
- Rendbe jött, éljen müzli, Happynyuszi krokettje a …. auauau...- erőltette már meg korán a kezeit, ahogyan az reggeli fekvőtámaszokat akarta megcsinálni, de érezte, hogy a nagy rendbejövés, még korántsem teljes. És ezúttal nem a teko-kat vette fel, hanem befáslizta mindkét kezét, hogy könnyebb legyen az aznapi edzése. Persze Happynyuszi (egy müzlifajta, melyet én találtam ki) is adott neki bőven energiát már kora reggel és szinte kicsorduló egességél és önbizalommal rohant az edzőterepre.
A falút még a reggeli köd lepte el, ahogyan a fiú végigrohant örömtől sugárzó arccal a falún.

Előttem a nagy köd, senki sincs benne,
Aki belépett azt már felemésztette.
Lépjek be a körbe és jobb lesz nekem,
Hozzak barátokat, kik jönnének velem.
Mondjam, hogy nem lesz baj, menjek be vele
Menjek vele, az igazságot keresve.


Fordult be a sarkon, ahogyan a beért az edzőterepre. Ismét, mind egy nappal korában szinte átugrotta a kerítést, ahogyan elkiáltotta magát.

Ha látod a ködöt, mi magába akar húzni,
Próbálj meg tisztán gondolkodni.
Ha erős leszel meglesz a jutalmad,
Ha gyenge, még magad felett sem lesz hatalmad.


Ért talajt, ahogyan körbenézett, de nem látott senkit. Túl korán jött, ahogyan a sensei is csak fél óra múlva érkezett és mit talált. Kagerou csendben állt a víz felszínén, ahogyan koncentrált, koncentrálta a chakráját, próbálta még jobbá tenni a chakrakontorlját, ahogyan nem telet bele sok idő, és meg is kapta az aznapi feladatát.

Ezúttal nem szólt semmit, csak bólintott egyet sensei-nek, ahogyan semmi chakrakontolt nélkül, csak az izmait használva kezdett bele a gyakorlatba. szabad elfelejteni, hogy ez nagyon is komoly fizikai megterhelés alá vonja az egész testet, mely mellé a komoly egyensúlyérzéknek is párosulnia kell. De ez sem tágította el Kagerout. De alig jutott el tízig, amikor az egyik váltás közben megremegett a keze és egyszerűen elveszítve az egyensúlyát összerogyott.
- A fene egye meg, a ló rúgja meg, szakállat ereszen az ég, ha nem kapcsolok rá ezerrel...- káromkodott a saját módján, ahogyan a jounin tanácsot adhat a geninek ha akar, vagy csak nézheti tovább, hogy mikor fog sikerrel járni, vagy összetörni magát.
avatar
Yotsuki Kagerou
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 269

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Ayanokoji Takashi on Hétf. Nov. 29 2010, 19:44

// Huh, elnézést a késésért. //

Karin

A fickó keze eléggé hűvös volt ami meglepett. Egyre jobban kezdtem észrevenni hogy milyen furcsa. Hmm... Jó hideg, mint a hó ami a Vas országát fedi. Na hát igen, az se volt olyan rég hogy belerepítettek egy-néhányszor. Ezután Tsurugi elkezdte mondani hogy jól küzdök, de a gyorsaságom eléggé gyatra, legalábbis én ezt vettem ki. Ránéztem nagysejtően és megkérdeztem:
- Mire akarsz kilyukadni?
Aztán elkezdte magyarázni hogy lehet nagyképűnek tartom meg hogy a magunk fajtának összekéne tartaniuk. Magunkfajtának? Höh? Hát ő meg mire gondol ezzel? Nem is tudja hogy milyen vagyok! Aztán a végén pedig egy olyan hogy barátok is lehetnénk. Hát ezt úgy mondja mintha már évek óta ismerne csak eljátszaná hogy most találkoztunk először... Vagy csak én gondolom így? Felkeltem majd ránéztem a fickóra és elmosolyodtam.
- Barátok? Erre inkább nem is mondok semmit...
Hát sajnálom én ilyen vagyok...
- Viszont konkrétan elmondhatnád hogy mit szeretnél tőlem, tudod olyan sok időm azért nincsen.
Néznék rá nagy kérdően majd ha nem is válaszol akkor elindulnék.
avatar
Ayanokoji Takashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 276

Tartózkodási hely : Kérdések közt


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 685

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 26 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.