Kiképzőterepek

25 / 26 oldal Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Zake on Vas. Jan. 01 2017, 17:00

// Az Elme Zarándoka //
~ Yama, te szemét ~ gondoltam, mikor összeszedve minden földi jót, ami nem rég véletlen, ismétlem véletlen a földre hullott. Végig néztem magamon, és minden tiszta sütemény volt. Kedves mentorom, lakótársam, az én kedves Yamám, olyan figyelmes volt, hogy a kacatok mellett még süteményt is csomagolt nekem. Tényleg egy arany virágszál ez a megtestesült férfiállat, ám most miatta jól összekentem magam, és minden másomat is. Mi tévő legyek? Merült fel bennem, mikor megpillantottam egy kerítéssel körbezárt területet, ahol csordogált egy kis patak. Azzal a céllal, hogy lemossam magam, és az eszközeimet, amikről még mindig nem tudom, hogy mire jók, elindultam a patak irányába.
Ahogy beléptem a területre, és a patak felé siettem láttam, hogy rajtam kívül mások is tartózkodnak itt. De se baj, legalább lesz egy jó napjuk. Úgyse látnak mindennap egy nyakig almás sütis idiótát, aki éppen az eszközeit akarja letisztítani. Végül is nem nagyon foglalkoztam velük, hiszen nekik is meg volt a saját dolguk, meg nekem is. Újra a földre helyeztem a táskám, és egy finom mozdulattal újra kiborítottam. Minden kínt volt már belőle, így neki láttam a tisztogatásnak. Csak mostam, és mostam a különféle formájú, alakú és súlyú fémeket és szerszámokat, és persze közben Yamára gondoltam, és reméltem otthon csuklik. Lassacskán már végeztem mindennel, így volt időm arra, hogy kicsit belepillantsak a tőlem távolabb gyakorlatozó ninják edzésébe. Ámulattal néztem őket, és ha eddig nem lettem volna elég feltűnő, most még a szám is tátva maradt. Különféle technikákat használtak, és különféle eszközöket. Hosszas bámulásuk után elkezdtem felfedezni, hogy némelyik eszköz szinte megszólalásig hasonlít azokra, amiket én is birtoklok. Jó volt nézni, hogy hogyan használják azokat az eszközöket, azokat, amelyekről én azt sem tudom, hogy pontosan mi micsoda. Ahogy néztem őket, két pillázás között a kezembe vettem én is az egyik „késre” hasonlító eszközt. Láttam, hogy az egyik ninja közelharcban használja, míg egy másik egy távoli célpontot próbál vele eltalálni.
~ Hmm… érdekes. Szóval ezt lehet így is, meg úgy is használni?? Vajon ha meg kérem őket segítenek? De mi van akkor, ha meglovasítják a cuccaimat, hiszen jóval szakképzettek nálam? Zake! Bátorság…  ~
- Sziasztok, ne haragudjatok, tudna valamelyikőtök mutatni egy pár mozdulatot? – mondta így mindenkinek, hátha lesz egy normális, aki segít rajtam, és szerezhetek egy kis harci tapasztalatot.

// Köszönöm az engedélyt, és bocsánat a kellemetlenségért. Vállalom a komoly harci jeleneteket, és nem baj ha kevesebb lesz egy karral, majd kinő Very Happy B.Ú.É.K//
avatar
Zake
Játékos

Taijutsu Pontok : 29


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hattori Arata on Vas. Jan. 01 2017, 17:54

/Zauki/


//Szuper, akkor mehet az ElektrOP folyt.köv. elnevezésű mese ^^ Az előzőre már kértem ellenőrzést! Zake, neked és a mesélődnek pedig bocsi a kialakult körbejátékért, Zaukival megbeszéltük, hogy külön idősíkként avagy a kiképzőterep külön részén kezeljük a dolgot, tehát vegyétek ti is úgy, mintha mi sem történt volna : ) //

- Értem - bólintott Akino, miután az előző próbálkozásaid sikeresen végbementek. - Hadd lássam hát, hogy mire jutsz, Zauki! A terved jó, most már csak kivitelezned kell. A nehezén már túl vagy, ahogy látom - közölte veled és a padjára visszaülve figyelt téged, hogy mire jutsz. Elkezdted a technika további kivitelezését, amelynek lényege nem volt más, mint az, hogy a nemrég kifejlesztett Sokidant kellőképpen irányítani is tudjad; ez volt az első fontos lépés, amit meg kellett tenned, mielőtt képes lehettél volna berobbantani. Kihelyeztétek hát különböző alakzatokba a gyakorlóbábukat, hogy elkezdhessed a dolgot, de nem ment úgy, mint kellett volna; ezt betudtad hát a fáradtságodnak és úgy vélted, könnyebb lesz másnap próbálkozni. Ebben Akino is egyetértett veled, sőt, szorgalmazott is a pihenésre. - Fel kell töltődni, Zauki. Nem fog egy-kettőre menni minden. Így is sokkal többet tettél, mint az elvárható volt a jelenlegi szinteden. Ettől függetlenül még mindig van hova fejlődnöd
, mert ne feledd, mindig van nagyobb madár az égen! - közölte veled és elköszönt tőled.

Másnap kimentél, természetesen Akino ezúttal is megváratott, ámde, ha hamarabb belekezdtél a dologba, akkor láttad rajta, hogy a szemével megdicsért téged azért, hogy nem vártál rá, hanem nélküle nekiálltál; amennyiben megvártad őt, akkor csak annyit mondott, hogy "kezdj neki" és leült a szokásos padra, majd onnan figyelt téged, hogy mit alkotsz. A célpontok ismét ki lettek hát rakva, és ahogy azt mondtad, innen már csak begyakorlás kérdése az egész. Megcsináltad a gömböt és elkezdted gyakorolni azt, amit elméletben kifőztél; ahogy telt s múlt az idő, úgy érezted, hogy egyre könnyebben és könnyebben megy a dolog; határozottan egyszerűbben értél el nagyobb hatást. Az idő múlásával nemsokára már-már kis híján minden célt eltaláltál, s nemsokára sikerült megtalálnod a megfelelő chakrakontrollt, amelynek az eredménye az lett, hogy elérted azt, amit szerettél volna, ámbátor ez nem kevés chakrát vett ki belőled... azaz megérezted annak hiányát. Mindenesetre most már tudtál bánni a kis technikával rendesen, azonban... - Nos, akkor... látom ezzel megvagy. A következő lépésed mi is volt, amit ki szerettél volna dolgozni? Bumm? - kérdezte mosolyogva Akino.


//A következő posztban egy pár sort még műrepcsizzen a gömböcskével, ha kérhetem, aztán lehet majd kezdeni a Sokidan harmadik lépésének, a robbantásnak a kigyakorlását. A végső nagy bumm : ) majd úgy az 5. próbálkozásra sikerüljön vele, addig... pedig az eddigi szép minőségben dolgozd ki, ahogy tetted az előzőekben is. Kíváncsian várom, jó munkát!//


avatar
Hattori Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 110

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 644

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Obito on Vas. Jan. 01 2017, 18:32

// Remekül kis összeszedett tanulás volt srácok! Bár különösebben nem kell ezt túlragoznom úgy gondolom. Élményszerűen, egyben rendkívül karakterhűen sikerült átadnod magad Zauki ami az én olvasatomban mindig +-t jelent.

A technikát természetesen felírhatod, mellé +8 chakrát és fáradozásaidért +4 TJP-vel is gazdagodsz!
Kérlek majd tüntesd fel a jutalmakat az adatlapodon, és további jó tanulást! 


Obito //
avatar
Uchiha Obito
Játékos

Tartózkodási hely : Dimenziók között


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hirano Reina on Hétf. Jan. 02 2017, 17:37

// Zake - Az Elme Zarándoka //

A fiatal - minden bizonnyal teljesen véletlenül - almáslepényes táskáját cipelve megcélozta a Kiképzőterepet. Egy patak csobogása édesgette magához, ám valami sokkal jobban lekötötte odaérvén, mint saját eszközeinek tisztogatása. Szeme az ott gyakorló fiatalokra tévedt, akik az akadémia padját ha koptatták, mert fejpánt még nem volt rajtuk. Kitartásukat mi sem bizonyította jobban, mint a homlokukon végigszaladó izzadtságcseppek, s az edzéstől megviselt ruháik. Valószínűleg már régóta múlathatták itt az idejüket, mikor Zake egy dobókéssel a kezében megzavarta őket. Két gyeremeket látott, egy valamivel idősebb fiút és egy fiatal lányt. A fiúnak kelletlen, a lánynak pedig feltűnően pozitív arckifejezése volt. A szürkéskék hajú tünemény Zake elé szaladt egy mosollyal az arcán.

- Szia, hát persze! -
csillogtak szemei és szinte ugrabugrálva haladt a fehér hajú fiatalember felé. Nem tartott sokáig, mert a kisfiú közbelépett, odaugrott és a kislány elé tartotta ki kezét.
- Mirai, ne! -
állította meg a leányzót, miközben oltalmazó pillantást vetett rá. Ez pillanatok alatt átalakult gyanúsan méregető tekintetté, amit Zakenek szegezett. - Miért van erre szüksége? Ilyen idős korban már a hazáért kellene harcolni a háborúban, nem pedig gyerekeket zaklatni a kiképzőterepen! - vetette oda ridegen.
- De hát Kai, csak segítséget szeretne a bácsi! -
tette rá pici kezeit a fiú karjára hogy leeressze maga előtt, de a fiú nem tágított.
- Gyere Mirai, menjünk! -
ragadta meg Kai feszülten a lányka karját és húzta maga után.
- Nem! -
tépte ki a fiú szorításából kacsóját és Zake elé szaladt. - Csókolom, Mirai vagyok Ő pedig a bátyám Kai és szívesen segítünk! - mosolygott angyalian a fehér hajú férfira.
- Csinálj amit akarsz! -
szólt oda idegesen a fiú a kishúgának és elviharzott a tisztás másik oldalára, de szemét egy pillanatra se vette le róluk.
- Bocsánat, tudod Kai nagyon goromba az emberekkel, mióta neki kell vigyáznia rám. -
sütötte le szemét Mirai, majd egy pillanatra elszontyolodott. Vett egy mély levegőt, majd a fiatalra emelte csillogó, szürke szemeit. - Megmutatom, hogy szoktam eldobni a kunait! - vigyorgott és a közeli fára mutatott. Lehunyta a szemét, megemelte a karját, maga felé húzta, majd felnyitva szürke szempárját kifelé lendítette karját és kézfeje kecsesen engedte el a dobókést. A fegyver hegye fán lógó céltáblába fúródott, méghozzá nem is akárhová: a közepébe! Kezecskéi ökölbe szorultak és az égnek emelte őket egy ugrással párosítva.


- Ez a harmadik ma, ami pont középre megy! Láttad Kai? Ugye láttad? - kiáltott oda a testvérének, de a fiú rá se hederített. - Mindegy. - motyogott maga elé csalódottan a kislány. - Most te jössz! Próbáld meg úgy, ahogy mutattam! - bátorította Zake-et egy biztató mosollyal.

// B.Ú.É.K.! ^^ //
avatar
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 35

Tartózkodási hely : Könyvekbe temetkezve


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 390

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hasegawa Zauki on Szer. Jan. 04 2017, 23:43

/Arata/
-Bumm... igen csak érdekes megfogalmazás. Azonban igen, nem lenne rossz valamiféleképpen berobbantani. Növelné a használhatóságot.-
Feleltem Akinonak, miközben jutsum hatása által kreált pusztítást figyeltem.
Először is végig futottam fejben a teendőket, s arra jutottam, nincs több dolgom, mint "túltölteni" majd a chakrakapcsolaton keresztül aktiválni az erőt. Egyszerűnek hangzott, míg csak elméleti síkon volt meg, ám gyakorlatba átültetve más volt a helyzet. A gömböt, melyet ezelőtt is, ismét létrehoztam, lépcsőzetesen haladva. Először a fél technika, a képlékeny gömb, melyet elneveztem Kyuugan-nak közben, mivel talán önmagában is kitesz egy technikát. Azt követően a teljes forma, a Sõkidan, melyet már kézpecsétek alkalmazásával alkottam meg az előbb említett lépcsőfokról, majd kicsit plussz chakrát vezettem bele, melytől érezhetően instabilabb lett a dolog. Kicsit távolabb egyengettem magamtól. Pár méterre összesen, majd megpróbáltam végére terelni a dolgot. Azonban nem sikerült természetesen elsőre, hisz miért sikerült volna...? Próbáltam agyalni a dolgokon, "mit csinálok rosszul? Hol a hiba?", de nem találtam meg számításaim gyengepontját. Leültem a földre, s kicsit magamba mélyedtem, ahogy esténként szoktam. Gondolataim azonban ekkor ismét felszínre törtek, melyek kumoval s az egyéb kényes dolgaimmal voltak összeköthetők. Kérdések záporoztak felém, akár a levelek egy hivatalnok asztalára, azonban itt a feladó, s a cím is én voltam. Nem tudtam szabadulni tőlük, s ez zavarta meg koncentrációm, valószínűleg amit az előző nap már el tudtam folytani ismét a felszínre tört, csak erősebben. A kétely egyre jobban emésztett, egyetlen vágyam pedig lassan a kérdésekre való válaszok megszerzése volt.
~Talán kezdek megőrülni? Nem lenne csoda...~ Futott át gondolataimon a pár mondat, majd feltápászkodtam, s megpróbáltam ismét, mi előbb kudarccal zárult.
Technikámat ezúttal közvetlenül hoztam létre, egyből a teljes, végleges alakot kapva, s ismét megpróbáltam ugyanazon cselekvéssort. Ismét sikertelenül zárult a dolog. A gömb nem robbant, csupán megszűnt létezni. További három próbálkozásom volt, melyek szintén kudarccal zárultak. Pontot kellett raknom mindennek a végére. Uralkodnom kellett magamon, még ilyen helyzetben is. Kicsit kipilledve bámultam magam elé, majd ismét leültem, s magamban elmélyedve, gondolataimtól próbáltam fosztani magam. A cikázó szavak, elkapott beszélgetések foszlányai, gyanús alakok... mind visszhangoztak fejemben. Mintha egyszerre, több, sokszorosított felvételt vágtak volna egymásra. Mind egy dologért kiáltott: Igazságért. Én pedig tőlük akartam megszabadulni. A kérdésektől, a gondolatoktól, az igazságvágytól. Pár perc múlva keltem fel. Üres tekintettel, tiszta elmével egyenesedtem ki, s szótlanul emeltem kezem magam elé, melyben a kék éltető energia lassan testet öltött, s egy szilárd gömb formáját vette fel. Chakrámat vezettem bele, hogy instabillá váljon kissé, majd eldobtam. Egy kanyarítással ismét a bábu felé haladva hasította a levegőt. Kezem félkos kézpecsétet formált.
-Bakuha!- Adtam ki magamból elnyomott érzéseim, egyenest a gömbbe, várva a reakciót.
avatar
Hasegawa Zauki
Játékos

Taijutsu Pontok : 95


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 500

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hattori Arata on Csüt. Jan. 05 2017, 01:10

/Zauki/
- Persze, hogy növelné a használhatóságot a berobbantása. Csak aztán vigyázz, nehogy te is felrobbanj a végén. Vagy a kiképző ne robbanjon fel... - közölte veled kuncogva Akino. - Viszont... akkor folytasd csak, én nem zavarlak - tette hozzá és leült a padra, amelyről eddig is figyelte, hogy mit és miként tettél. Azonnal nekiálltál kidolgozni magadban a technika továbbfejlesztésének a lehetőségét és egy egész érdekes elméletre jutottál, azonban tudtad, hogy elméletben minden könnyebnek hatott, mint a gyakorlatba átültetve. Elméletben minden olyan... egyszerű volt, ámbátor az elméletedet nem biztos, hogy megértette volna egy másik, akár a szinteden lévő shinobi. Jól értettél az elmélethez, ehhez nem fűződhetett kétség, hisz' alig két nap alatt kidolgoztál egy teljesen új és egyedi technikát. De tudtad, hogy ez most jóval nehezebb lesz, mint az eddigiek, mivel, ahogy felépítetted magadban a dolgot, most még jobban meg kellett terhelned a chakrarendszeredet, mint eddig. Vagy... ez lett volna a könnyebb? Ez is talán átfuthatott az agyadon.

Kidolgoztad az elméletet, hát nekiálltál a gyakorlatnak. Lépcsőzetesen alkottad meg a technikát, először a - most már más nevű - Kyuugant, amely a Sokidanon félutas technikája volt, majd pedig magát a Sokidant. Ahogy plusz chakrát vezettél bele, azonnal tudtad, hogy instabilabb lett a kelleténél, s mikor elküldted magadtól, hamarost összeesett. Az első próbálkozás után lelkiztél egy kicsit magadban a földön ülve, miközben a számítási hibádat akartad kikeresni. A második próbálkozásod sem zárult túlzottan több eredménnyel, chakragömböd eltűnt, mint a kámfor. Ugyanez történt ezt követően még háromszor, s már-már érezhetted, hogy valami nem stimmelt, amikor érzéseid még jobban előretörtek rajtad, majd nemsokára teljesen tiszta aggyal álltál fel. Létrehoztad újra a gömböt, elhajítottad, megkanyarítottad, kézpecsétet alkottál és még egy szót is mondtál... aztán következett a hatás.

A gömb becsapódott a bábuba, a hatás pedig fenomenális volt, felülmúlta mind az elképzeléseidet, mind pedig az előző tapasztalataidat a technikával. Ahogy kimondtad, hogy Bakuha, mikor a fél kost formáltad meg, a gömb azonnal berobbant; ezt egy fényes villanás követte, majd pedig érezted, ahogy a nyers chakra hatalmas erővel elkezdett erősen áramlani. A villanást por felszállása követte, aztán, amikor az is elült, akkor láttad meg, hogy mit tettél. A gyakorlóbábu teljesen eltűnt, a helyén pedig egy kicsi, nagyjából tizenöt centi mély, de két méter sugarú körös kráter keletkezett. Még Akino is tágra nyílt szemekkel nézte és ezúttal nem ment oda a bábuhoz... hiszen... nem vult bábu, amit megszemlélhetett volna. - Ezt nevezem, Zauki. Ezt nevezem. Elkápráztattál - ennyit mondott csak, majd felállt és elköszönt tőled, hisz' érezte, hogy ezzel beteljesült a dolog. Te magad valószínűleg kifáradt lehettél a sok chakrairányítástól, de méltán büszke lehettél magadra és az új technikádra.//Nos, én a Sokidanos tanulást ezzel befejezettnek tekinteném Sad Jó volt, nagyon köszönöm, hogy mesélhettem neked, remélem máskor is felkérsz rá. A jutalomfelírás majd a szokásos módon történik, én 5ch-t és persze a Sokidan további résztechnikáit javaslom majd. Obito jelezte, hogy ellenőrizni fogja, tehát majd látod! További jó játékot! ^^//
avatar
Hattori Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 110

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 644

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Obito on Csüt. Jan. 05 2017, 01:56

// Remek, remek, remek! Nagyon jól összehoztátok ezt is, és Zauki remekül kidolgozva, átgondolva sajátította el az újabb technikát, melyet maradéktalanul felírhatsz az adatlapodra.
Mivel sok szünetet nem tartottatok a kettő között, így Zaukit a folyamatos chakra kontroll és az állóképességet nem kímélő gyakorlatozás jócskán megedzette! + 10 chakrát és +6 TJP-t tudok felírni fáradozásaitokért!

Üdvözlettel,
Obito//
avatar
Uchiha Obito
Játékos

Tartózkodási hely : Dimenziók között


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Zake on Vas. Jan. 08 2017, 10:25

// Az Elme Zarándoka //Meglepően jól reagált az egyik fiatal a kérésemre, ám a testvére nagyon ellenszenves volt velem szemben. Lehet, hogy gyárilag volt beleültetve a fejébe, hogy ha fehér hajú „bácsit” lát, aki segítséget kér, tőlük akkor azonnal ellenséges reakciókat tegyen. Ki tudja? Viszont  Mirai a lány, ő pont az ellenkezője volt, és szívesen segített nekem.
- Köszönöm szépen a segítséget. A nevem Zake, és meg kell, hogy mondjam, azért nem harcolok a hazámért ilyen öreg koromban, mert csak nem rég kerültek hozzám ezek a ninja felszerelések, és nem volt még senki, aki megtanítsa nekem a használatukat. – mondtam a fiataloknak, és reméltem, hogy a hátrább lévő fiúcska is meghallja.
~ Bácsi???? Ezt fel kell még dolgoznom, de ha segítenek, akkor öregapámnak is hívhatnak… ~ A lányka szavaiból azt vettem ki, hogy valószínűleg csak ketten vannak a testvérével. Lehet, hogy meghaltak a szüleik, vagy csak most is harcolnak, nem tudom, de majd ha kellőképp megbíznak bennem biztos elárulják. A lány rögtön a lényegre tért, és megragadott egy kést és a közeli fákon lógó célpontok felé fordult. Felemelte a kezét, majd egy jól irányzott dobást indított, telitalálat. Úgy vettem ki a szavaiból, hogy ez nem dolog, hiszen régóta itt gyakorolnak, és ez csak a harmadik ilyen volt neki. Vajon mit gondolt, nekem elsőre sikerülni fog?
Mindegy is a puding próbája az evés. Magamhoz vettem egy kést én is. Igyekeztem úgy megfogni, hogy ne vágjam el a kezem, mert mondjuk az elég ciki lett volna. A cél felé fordultam, felvettem egy kisebb terpeszt. Kezemet felemeltem, a könyököm a fülemmel volt egy vonalban. Vettem egy mély levegőt, magam elé képzeltem a cél, valahogy úgy, mint a templomban a gyertyalángot, és útjára engedtem a kést, és csak reménykedtem a jó végeredménybe.
~ Amura, gyorsan végzett itt, és megtalállak, de már nem az a Zake leszek, akit megismertél. Erősebb, ügyesebb és felkészültebb leszek. Csak még egy kicsit várj.  ~
avatar
Zake
Játékos

Taijutsu Pontok : 29


Adatlap
Szint: C
Rang: Civil
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hirano Reina on Szer. Jan. 11 2017, 20:11

// Zake - Az Elme Zarándoka //

Zake megpróbálta a lehetetlent, és először is sikeresen megmarkolta a kunait anélkül, hogy megvágta volna magát. Azért valljuk be, már ez is haladás. Ezt követően megcélozta a fára akasztott tábla közepét. Először csinált ilyet, így hát nem számított semmi érdembeli eredményre, na de hogy ennyire nem? Meglendítette karját és a dobókés tekintve, hogy nincs túl jó erőben ahelyett, hogy egyenesen haladt volna, egy lefelé ívelő pályát írt le. Na de nézzük a jó oldalát, legalább elérte a fát és a törzsének aljába csapódott.  A kislány elkuncogta magát, majd elszaladt a fáig, kirántotta belőle a ninjaeszközt és Zake kezébe adta ismételten.

- Ezt még gyakorolni kell, Zake Bácsi. - mosolygott rá kedvesen - Lehetne rosszabb is. Az irány jó volt. Az erőn kell kicsit növelni, és a célzást pontosítani. Ne hibáztasd magad! Tudod, Kainak sem ment sokáig. - öntött lelket a fiatalba. 
- Hé! - kiáltott át a fiú a túl oldalról. - Ezért ma nincs édesség vacsora után!
- Mindig ezt mondja, aztán mindig kapok. - súgta meg kuncogva Mirai. Ekkor megtört a jég, és a fiú átsétált hozzájuk. Odaérvén Zake felé nyújtotta a kezét egy kézfogás szándékát jelezve.
- Elnézést a viselkedésemért. Kai vagyok, mint azt tudod. Ha szeretnéd, a másik felhasználási módját is megtanítom a késnek. - ajánlja fel a békejobbjával együtt a segítségét is, bár arca még mindig nem ölt túl barátságos ábrázatot.
- És tőlem nem kérsz bocsánatot? - duzzog Mirai puffadt arccal.
- Majd talán ha végre hallgatsz a bátyádra.
- Jó! - nyújtja ki nyelvét pimaszul a kislány. - Na gyere Zake Bácsi! Próbáljuk meg addig, ameddig nem találod el a táblát! - lelkesedik a szürkéskék hajú tündérke széles mosolyával. 

// Te döntesz arról, mennyi időt szánsz a dobálózásra, illetve hogy elfogadod-e Kai késharc edzését is, ami egy órát enne igénybe. Ha teljes mértékben szeretnél megközelítőleg pontosan célozni, - Teszem hozzá, ez még csak egy céltábla, és a mozgó célpontok eltalálása ennél sokkal bonyolultabb. - akkor három órányi próbálkozás után sikerül csak eltalálnod biztosan a közepét többször. Dönthetsz akárhogy, de ha próbálkozol tovább, a posztod terjedelme ezúttal kérlek érje el a 25-30 sort. c: //
avatar
Hirano Reina
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 35

Tartózkodási hely : Könyvekbe temetkezve


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 390

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Pént. Márc. 31 2017, 01:02

/ Orochimaru/

A mindennapjaim a háború idején elég szürkék voltak, lévén nem tartottak igényt rám a fronton ezért otthon maradtam és egyszerűbb munkákat végeztem el a falu számára és persze igyekeztem fejleszteni magamat, hogy megmutathassam, milyen hasznos vagyok, ha lehetőségem adódik rá. Egy újabb nap volt, amit edzéssel szerettem volna eltölteni.
A terv az volt, hogy korán felkellek, mivel minél több időt szerettem volna hasznosan eltölteni. Persze ez már megint nem sikerült, megint sikerült átaludnom az egész délelőttöt.
Mindegy volt persze nem tartotta számon senki, hogy mikor edzek szóval tulajdonképpen az egész napot is átaludhattam volna, de nem tettem. Miután nagy nehezen felkeltem rögtön megindultam a kiképzőterepek felé. Ezelőtt nem sokkal edzés ellőtt megálltam egy tál ramenre és a napom teljesen más fordulatot vett. Ez alkalommal próbáltam elkerülni az ehhez hasonló kitérőket, szóval másik úton mentem és próbáltam minél gyorsabban eljutni a célomig, anélkül, hogy bárki feltarthatna.
Ahogy megérkeztem a gyakorlótérre elkezdtem keresni magamnak egy helyett ahol zavartalanul gyakorolhatok. Nem volt nehéz dolgom a hely szinte teljesen üres volt, csak néhány hozzám hasonló genin edzett az egyik pályán. Én egy másik pályára mentem a lehető legtávolabb a geninektől nem volt kedvem a társasághoz.
Gyorsan bemelegítettem és belekezdtem abba, amibe bele kellett.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Orochimaru on Szer. Ápr. 05 2017, 21:24

// Gomen, kicsit előbb akartam írni. ^^" //

Az idő kellemes volt, de a faluban nyomott hangulat uralkodott. Nem meglepő, jelenleg is zajlottak a harcok a háború eddigi legnagyobb frontján. A falut a geninek őrizték, de nem volt várható támadás, mindenki a harcokkal volt elfoglalva. Az utcákon mindenfelé szeretteikért nem alaptalanul aggódó asszonyok sápítozása hallatszott. A geninek ebben a helyzetben a nyeregben érezhették magukat, több, olykor komolyabb megbízást kaptak - bár legfeljebb a falu közvetlen közelében -, ideiglenesen megnövekedett a jelentőségük, és ezzel együtt jövedelmük is.
Kyoya pedig ebben a helyzetben kimondottan örülhetett egy szabadnapnak, fárasztó volt ebben az időben geninnek lenni. Az mindenképpen becsülendő volt, hogy ezt a felszabadult napot is edzéssel kívánta tölteni, ennek fényében érthető és megbocsátható délelőtti tevékenysége. Délután viszont becsületesen kiment, ahogy tervezte, és neki is látott az edzésnek. Bemelegített, majd a szokásos programját kezdte el, amikor váratlanul egy tekercs találta el a fejét. A dobás hátulról érkezett, és nem követte semmilyen szabadkozás, bocsánatkérés. Kellőképp távol vonult a többi erre edző ninjától, így senkit nem látott a közelben, csak egy vakondtúrásra emlékeztető földkupacot tőle pár méterre abban az irányban, amerről jött, de nem volt benne biztos, hogy az ott volt már érkezésekor is.
Amennyiben felvette volna a sötétzöld szegélyű kis tekercset, és megnézte volna tartalmát, egy taijutsu stílus pontos leírását találta volna benne. A kupac alatt éppen olyan volt a föld, mint máshol lennie kell.

// A tekercsben a szöveget tekintve pont ugyanaz a szöveg áll, ami a jutsuknál a leírásban, színesítve néhány képpel, amik veszélyes ütéseket bevivő ninjákat ábrázolnak. Ha kedved támad feltúrni a kupacot, vagy környékét, semmit nem találnál. Reagáld le, ahogy szeretnéd, akár el is kezdhetsz a leírásból kiindulva valami edzésfélét rögtönözni. //
avatar
Orochimaru
Mesélő

Taijutsu Pontok : Nem használom

Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.

Tartózkodási hely : Nézd, ott --->


Adatlap
Szint: S
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Szer. Ápr. 19 2017, 01:24

/Bocsánat a késésért/
Ahogy mondtam a bemelegítés után neki akartam kezdeni az edzésemnek, de egy váratlan esemény megakadályozta ezt vagy legalábbis lelassított.
Egy tekercs repült a fejemnek ez akadályozott meg az edzésem elkezdésében.  Tudom, furán hangzik, de ez az igazság ráadásul fogalmam se volt, hogy ki dobta felém vagy miként került hozzám ez a tekercs. Csak annyit tudtam, hogy a hátam mögül jött a dobás és nem jelentkezett az elkövető.
Egyébként a tekercs teljesen átlagos zöld színű tekercs volt.
Fogalmam se volt mit kezdjek vele. Elsőre csak ott akartam hagyni, azt gondoltam, hogy csak egyszerű szemét, amit valaki pont itt dobott el.
De aztán csak elfogott a kíváncsiság.  Először nem gondoltam semmi extrára, csak egy egyszerű magánlevelezésre vagy hasonlóra. Viszont aztán eszembe jutott egy sokkal izgalmasabb lehetőség, arra gondoltam hátha valami izgalmas technika leírását tartalmazza.
Végül is egyszer nekem is lehet szerencsém.
Gyorsan körbenéztem, hátha idő közben jelentkezett a tekercsért valamit. Ezután pedig felkaptam a tekercset és megnéztem mi áll benne.
Egy taijutsu technika leírása állt benne, pontosabban a vasököl technika leírása.
Eléggé tetszett a dolog biztos tudtam volna használni, de nem sokat tudtam kisilabizálni a tekercsből.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Orochimaru on Kedd Ápr. 25 2017, 16:57

.A tekercs ott pihent tehát Kyoyánál, aki sajnos nem tudta hasznosítani az igen szűkre fogott leírást. De továbbra is ott lebegett a kérdés: vajon kitől érkezett a kis ajándék? A környéken változatlanul nem látszott senki, csak a szél borzolta a növényzetet, helyenként kevés port is felkavarva. A fiú olybá tűnt, folytatja az edzést, de az a valaki csak nem hagyta nyugodni. Újabb tekercs koppant az ifjú shinobi fején, majd még egy, és még egy. Külsőre mind a kettő az elsővel egyezett meg. A helyzet kezdett egyre érdekesebbé válni. A két új tekercs kis eltéréssel érkezett ugyanabból az irányból, de mire Kyoya odafordulhatott volna, csak egy vakondtúrást találhatott, úgy öt-hat méterre attól, amit az imént fedezett fel. Valaki szórakozni akarna vele? Melyik ostoba akadémiai tanuló gyerekcsínye lehet ez?
Mindeközben egy barna ruhás alak igencsak jól mulatott valahol a közelben.
Kyoya még alig emészthette meg a történteket, amikor pukkanásra lett figyelmes a háta mögött. Ismerős hang volt, mint amikor egy pecsétet törnek fel, hogy tartalmát megidézzék. A kis hanghoz pedig hamarosan nehéz tömeg gurulásának robaja is társult, pont, mint amikor egy kőgörgeteg enged a gravitációnak, és veti magát az alacsonyabb szintek felé. Mint váratlan zivatar, amely csupán egy-két tétova cseppel nyit, majd zúdul fékevesztetten a földre, materializálódott a fiú mögött a hatalmas áradat, csupa kis tekercsekből, amik egyre közelebb és közelebb kerültek ahhoz, hogy maguk alá temessék őt. Ennek elkerülésére pedig igen kevés esélye volt hősünknek. Az biztos, hogy a nagyjából három méter magas, kétszer ilyen széles hullámot már csak emberfeletti sebességgel lehetett kikerülni.
avatar
Orochimaru
Mesélő

Taijutsu Pontok : Nem használom

Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.

Tartózkodási hely : Nézd, ott --->


Adatlap
Szint: S
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Csüt. Okt. 19 2017, 15:28

// Shiyaga Kayguro – Tanulás //
 
Noha a háború még nem jutott el Kumogakuréba, de az országban már javában dúl. Az emberek ugyan próbálják úgy élni az életüket, mint eddig. Mintha mi sem történne körülöttük. De az emberek hangulat attól még borús a Felhőrejteki faluban. Mi sem mutatja jobban a baj nagyságát, hogy az eddig emberektől hemzsegő utcákon most alig van pár lélek. És ők is sietve mennek végig rajta. Egyedül csak a gyerekeket lehet látni nagyobb csoportosulásokban. Már amikor a szüleik kiengedik őket a biztonságosnak vélt otthonukból.
 
A faluban maradt ninjáknak sem könnyebb az élete, mint a fronton lévőknek. Szinte szabadidő nélkül járőröznek, megállni csak enni és aludni szoktak hosszabb időre. Teljes a harckészültség. Csak a Geninnek és Chuuninnok vannak abban a kivételes helyzetben, hogy van némi szabadidejük. De nekik sincs belőle túl sok. Vagy edzenek, vagy küldetésekre járnak. Néha akár még a szintjüktől magasabbat is be kell vállalniuk. A mai nap számodra az edzést/tanulást hozta magával. A reggeli órákban egy majdnem veled egyidős fiatal fiú kopogtat az ajtódon, 18-19 éves lehet. Amint ajtót nyitsz neki, már el is kezdi mondani jöttének okát.
- Jó reggelt! A nevem Takame Yaozu! Ha nem tévedek te vagy Shiyaga Kayguro. Azért jöttem, mert engem bíztak meg azzal, hogy tanítsalak.

Korából ítélve Jounin nem lehet. Így marad az a lehetőség, hogy egy Chuunin áll előtted. Közülük viszont csak az akadémiai tanárok szoktak tanítani és még annak is túl fiatal. Ez is csak azt mutatja, hogy a háború már a falu küszöbén van.
A srác megvárja az ajtódban, amíg elkészülsz, majd veled együtt indul el a képzés helyszínére. Néhány percnyi kínos csönd után a melletted haladó végül megtöri a csendet.
- Kayguro van esetleg egy olyan jutsu amit szívesen megtanulnál, vagy válasszak neked egyet én?
Kérdezi az ifjú shinobi, miközben haladtok tovább a kihalt utcán. De vajon milyen tanár lehet? Ha még azt sem tudja, hogy mit is tanítson.

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shiyaga Kayguro on Csüt. Okt. 19 2017, 21:36

//Első leckék//

A mai nap is csak egy átlagos hátköznapi napnak indult. Megreggeliztünk Sorodo-val és hátramentünk gyakorolni. Délután kettő körül lehetett, mikor ebéd után, halk kopogás hallatszott. Gyorsan kinyitottam az ajtót, és nagy meglepetésemre egy szemüveges fiatal shinobi fogadott az ajtóban. Mivel háború dúlt ezért először arra következtettem, hogy a Raikage hívat. Elkezdtem gondolkodni, hogy ismerem e, de nem volt ismerős az arca így arra következtettem,hogy nem lehet Chunin rangú ninja mert gyakran találkozok chuninok-kal, de attól még lehet, hogy chunnin rangú volt . Amint ajtót nyitottam és megláttam őt, egyből el is mondta, hogy miért is jött el hozzánk.
- Jó reggelt! A nevem Takame Yaozu! Ha nem tévedek te vagy Shiyaga Kayguro. Azért jöttem, mert engem bíztak meg azzal, hogy tanítsalak. Mondta. Megnyugodtam, hogy nem a Raikage hívat, de nem álltunk meg itt.
- Jó reggelt! Igen én vagyok Shiyaga Kayguro, ő pedig az öcsém Sorodo. Nagyon megörültem, mikor elmondta, hogy ő fog tanítani. Gyorsan összekészülődtem, elköszöntem az öcsémtől és már indultunk is a kiképző pályára. Az úton elég csöndes volt, de miután odaértünk a kiképző pályára így szólt.
- Kayguro van esetleg egy olyan jutsu amit szívesen megtanulnál, vagy válasszak neked egyet én? Kérdezte, teljes nyugodtsággal.
- Hát még nem volt alkalmam tanulmányozni a szél típust, de először alap technikákat szeretnék tanulni. Gondolok a Drótkötél vagy a Drót Csévélő technikákra, vagy esetleg a Genjutsu feloldás technikára, de volt két olyan ninjutsu amit nagyon meg szerettem volna tanulni. Az egyik a Füst Klón technika a másik pedig, a Szabaduló technika. Mondtam.


A hozzászólást Shiyaga Kayguro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 04 2017, 13:00-kor.
avatar
Shiyaga Kayguro
Játékos

Taijutsu Pontok : 10


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése http://stormstudio.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Szer. Okt. 25 2017, 21:07

// Shiyaga Kayguro – Tanulás //
 
A chuunin arcán egy széles mosoly jelenik meg, miközben hallgatja azokat a felsorolt technikákat, amiket tanulnál. Ahogy végigmondtad, amit akartál belekezd újra.
- Mond, hogy csak vicceltél a füst technikát illetően. Mert akkor elérted a célodat és sikerült mosolyt csalnod az arcomra. Amint a fejpántunkon is látszik, mi Kumogakureiek vagyunk és nem Kemurigakureiek. A füst technikák annak a falunak a jutsujai, amiket kívülállóknak nem tanítanak. A többi azonban megoldható! - mosolyog rád bíztatóan - A szél elemről nem sokat tudok mondani, nekem föld elemem van. Így azt meghagynám egy hozzá értő embernek. Nem szeretnék hülyeséget tanítani róla. Mivel sokat beszéltél a drótkötél technikákról inkább azt tanítanék neked. Szerintem hasznosabb tudás, mint a Nawakune no Jutsu(Szabaduló technika).
Közben megérkeztek a kiképzőterepre, ám még nem álltatok meg. Egyre beljebb mentek a területen. Na, nem mintha nem egy nagy kopás síkság lenne az egész. Menet közben Yaozu ide-oda tekintget, mintha csak keresne valamit. Valószínűleg a megfelelő helyet fürkészi szemeivel a taníttatásodhoz. Végül tekintete megakad egy még szabad gyakorlócölöpön. Meg is indultok felé, majd mikor odaértek mellé áll és feléd fordul.
- Na, ez lesz majd a gyakorlótársad!
Ütögeti meg a chuunin a gyakorlás céljából földbe állított fatörzsdarabot. A másfél méteres henger alakú tömör fa átmérője majdnem fél méteres. Külseje elgyepált. Ütések, rúgások, shurikenek és egyéb dobófegyverek nyomai láthatók rajta minden oldalról.
- A jutsu, amit tanítani fog neked az Ayatsuito no jutsu(Drótcsévélő technika). Ám mielőtt még bármibe belekezdenénk. Először tőled akarom hallani mit, tudsz a jutsuról. Ne aggódj nincs rossz válasz. Csak tudni akarom mi az, amit tudsz és mi az, amit nekem kell elmondanom.
A fiú újra elhallgatott, szemüvege mögül érdeklődő tekintete egyenesen téged vett célba. Füleit pedig hegyezi, kíváncsian várva mennyi tudás van benned. 

// Nem kell félni, ha nincs semmi ötleted. Nyugodtan mondhatod azt is, hogy nem tudsz semmit a jutsuról. Csak én is szeretném tudni mennyire érted az oldal chakra elméletét és hasonlókat. //  

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shiyaga Kayguro on Pént. Okt. 27 2017, 15:02

Miután elmondtam, hogy mit szeretnék tanulni, kissé kiröhögött a füst klón jutsu-t illetően. A füstklón jutsu nem tartozik a mi hatáskörünkbe, ezáltal nem tanulhatom. Kicsit elszomorodtam, mert azt egy jó technikának tartottam, de mindegy is. Ez után folytattuk az utunkat a kiképző terület felé és a sensei kifogott magának egy már eléggé megviselt farönköt.
- Ez lesz a gyakorló társad. Mondta
- Hogy ez? Hát végül is mindent az elejétől, de egy kicsit jobbra számítottam.
Mondtam és figyeltem tovább a sensei-t. A technikák közül amiket felsoroltam a drótcsévélő technikát választotta ki a sensei és azt kérdezte tőlem, hogy tudok e valami róla.
- Na lássuk csak. Először is hadd jegyezzem meg én nem vagyok az a jutsu informált ember, de van róla némi fogalmam, hogy mi is ez a technika. Ez a technika képes a drótot az ellenség bármely testrészére rátekeredni és megkötözni azt avagy egy faágra tekerve tovább lendülni. Mondtam majd nyugodtan fújtam ki a levegőt.
- Hát igazából ennyit tudok róla, de a folyamatot sajnos nem ismerem. Fejeztem be a jutsu részleteiről való tudásomat.
avatar
Shiyaga Kayguro
Játékos

Taijutsu Pontok : 10


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése http://stormstudio.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Kedd Okt. 31 2017, 21:24

// Shiyaga Kayguro – Tanulás //
 
- Konyhanyelven fogalmazva igen, ennyi. Aminek kifejtése úgy látom teljes egészében rám hárul. - Jobb kezével vakargatja fejét tarkója fölött, miközben figyel téged. Mintha nehezére esne neki a dolog.  - Nyugi, meg fogod tanulni a jutsut. Csak kicsit mélyebbre kell ásni, mint azt én hittem. De akkor kezdjük is a dolgot egy bemutatóval. Jobb úgy tanítani, ha már láttad a jutsut mintsem csak olvastad volna.
Ahogy ezt befejezte bal kezével hátranyúl, az övtáskájába. Majd mikor visszahúzza ujjait, vékony drót veszi körül őket, mely alól csak a hüvelyk ujja képez kivételt. Majd maga elé tartja, kezét pedig finoman ökölbe szorítja.
- Most nézd!
Ahogy a mondat elhagyta a száját a damil lassan mozogni kezdett az ujjai körül. Az egyik vége pedig felemelkedett, majd irányt vett a cölöp felé. Kétszer körbe is tekerődött rajta mielőtt lassan visszatekeredett a chuunin ujjaira.
- Az Ayatsuito no jutsu nem más, mint a chakra testen kívüli irányításával való mozgatások. Más szóval a chakrádat belevezeted a drótkötélbe és ettől mozog. Persze ez nem olyan egyszerű, hogy belevezeted és máris úgy fog haladni a levegőben a cölöp felé, ahogy azt te képzeled. Neked kell folyamatosan irányítani, ami megköveteli a koncentrációt. Remélem nincs vele gondod. Ha pedig már elég jól megy az irányítása, akkor megpróbálhatod növelni is a sebességet.
Majd újra belevezeti a chakráját a drótba, ami ismét körbetekeredik a farönkön, majd visszatér a kezére. Ám most háromszor, ha nem négyszer gyorsabban történt, mint az előző alkalommal. A második bemutató után a drótot átnyújtja neked. Majd amint elveszed tőle még ad pár tanácsot.
- Vigyázz, főleg akkor mikor a sebességnöveléssel próbálkozol! Könnyen megvághat a drót. Én pedig nem szeretnék nővérkét játszani. Ha pedig valami gondod lenne, szólj nyugodtan.
Majd hátad mögé sétál miközben bízatóan rád mosolyog. Innentől tiéd a cölöp, a drót és akár az egész nap a gyakorlásra.  
 
// A következő post legyen legalább 40 sor. A több sosem baj  Very Happy. Ami fontos nem első próbálkozásra fog sikerülni a cölöp körbetekerése. Azt rád bízom hányadikra. És még fele annyi időbe fog telni, hogy a sebességet majdnem a háromszorosára tudd növelni. Ha kérdésed van, keress meg PM formájában. //

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shiyaga Kayguro on Csüt. Nov. 02 2017, 20:29

//Shiyaga Kayguro - Tanulás//

Miközben azt hallgattam, hogy hogyan kell alkalmazni a technikát kicsit elbambultam, de az egészet hallottam.

- Szóval. Ha jól értelmeztem, akkor a chakrámat bele kell vezetnem a drótba, amit utána irányítanom kell és körbe kell tekerjem a rönkön.
A bemutató után megkaptam a drótkötelet amit, az ujjaim köré csavartam, ahogy a sensei is tette. Először belevezettem egy kis chakrát és azzal próbáltam akár csak megmozdítani a drótkötelet. Először amikor próbáltam, akkor megmozdult, de nagyon nehéz volt fenntartani így elengedtem. Egy kis gyakorlás után sikerült is felemelni a drót végét és elkezdtem letekerni a drótot a chakrám irányításával és amikor leért a földik akkor elkezdtem felfelé emelni és a cölöp irányába mozgatni.
- Na látod sensei ez nem is olyan nehéz. Mondtam kicsit felvágósan.

Amikor már jobban ment, megpróbáltam azt, hogy engedtem a drótból úgy, hogy lógjon. Ekkor megint vezettem bele egy kevés chakrát (már többet, mint legutóbb) és megpróbáltam azt, hogy eldobom és akkor úgy megtartom. Eldobtam és amikor állítottam volna meg a chakrámból nem adtam bele eleget így természetesen, nem sikerült. Mikor másodjára próbáltam, akkor szép lassan a drót emelése közben tekertem le egy kézzel a drótot a kezemről. Így sikerül eljuttatnom és egyszer körbetekerjem a rönköt.
- Huh. Ez már kicsit fárasztóbb volt, de nem volt életveszélyes. Mondtam kicsit fáradtan.
Leültem ebédelni, mert már kicsit éhes voltam.  Az ebédem nem állt többől mint három db rizsgolyóból és egy kis vízből. Evés közben beszéltem a sensei-el, hogy kicsit jobban megismerjem.

- Mondja sensei. Ön hogyan szokta edzeni magát, mert szeretnék edzeni akkor amikor csak tudok. Kérdeztem érdeklődve, hátha tud adni tanácsot.

A beszélgetés közepette egy nagyobb széllökés ért el minket. Az oldalamon lévő kunai-ok megrezzentek és elkezdtek lengeni. A másik pillanatban a drót amit magam mellé raktam elrepült.
- Jaj ne a drót! Kiáltottam és a nyomába eredtem.
- Valamerre erre eshetett le. Mondtam és folytattam a kutatást.

Már egy ötven méterre voltam a kiképző területről, amikor megláttam egy fénylő valamit a fűben. Amikor közelebb mentem, akkor láttam meg, hogy egy tűknek kinéző fegyverek voltak, de nem az a normális alakú fegyverek voltak, amit általában szoktam látni. Felvettem őket és elraktam. Folytattam a keresést és egy olyan öt perccel később meg is találtam egy nagyobb fűrengetegben az elveszett drótot. Visszamentem a sensei-hez és így szóltam.

- Sensei! Találtam ezeket a fegyvereket. Meg tudná mondani, hogy milyen fegyverek lehetnek ezek? Kérdeztem, nagy izgatottsággal és vártam a sensei válaszára.
Miután elmondta, hogy milyen fajta fegyverek ezek, folytattam az edzést, közben a sensei valamit ügyködött. Nem láttam csak hallottam, de lehet, hogy más valaki edzett ott és azt hallottam. Nem foglalkoztam vele így tovább edzettem és próbálkoztam minél gyorsabban eljuttatni a drótot a rönkig, de ez nem volt könnyű.

- "Na mindegy. Biztos valaki rendezi a kiképző terepet." Gondoltam.
Megfordultam és nagy meglepetésemre Kazame edzett egy sensei-el. Ő egy föld típusú jutsut gyakorolt ha jól láttam. Odaszóltam neki, hogy mit gyakorol, de ő nem válaszolt.
- Ahogy az lenni szokott. Sosem válaszol, ha valamibe belelendül. Mondtam.

Folytattam a gyakorlást és egy-két próbálkozás után már egész jól ment. Ekkor már úgy éreztem, hogy még kéne gyorsítani a tempón. Megpróbáltam kicsit gyorsítani, de a természet az utamba állt. Egy nagyobb széllökés elfújta a drótot, így azt vissza kellett tekerjem. Másodjára, már majdnem odaért, mikor is túl hamar kezdtem el a körbetekerést és a drót nekiment a fának, így most sem sikerült. Már kicsit ideges is voltam. Már hét óra fele jártunk amikor is eszembe jutott, a vízen járás tanulása. Az sem volt könnyű, de megcsináltam. Megpróbáltam azzal a módszerrel. A drótba vezettem egy nagyon nagy mennyiségű chakrát amivel a drótot felemeltem és villám sebességgel a cölöp felé irányítottam. Amikor túlment a cölöpön akkor elkanyarítottam így egyszer-kétszer körbetekeredett rajta.
- Ezzaz! Sikerült! Kiáltottam örömömben, de nem volt itt vége.

Most jött az, hogy visszatekerjem a kezemre. Elkezdtem lecsavarni szép lassan a rönkről és amikor lecsavarodott, akkor egy gyors mozdulattal, megpróbáltam feltekerni a kezemre, de ez sajnos még nem sikerült és fejbe is vágtam magam.
- ÁÁÁ! kiáltottam a fájdalomtól.

Gyorsan odarohantam az elsősegély készletemhez és betekertem a sérülésem. Kicsit leültem pihenni és közben pedig még elmajszoltam a maradék rizsgolyókat és megittam a maradék vizet is.

Ez után folytattam az edzést. Újra feltekertem a rönkre és most kicsit gyorsabban próbáltam letekerni a rönkről. Amikor elindult visszafelé nagy sebességgel és már csak néhány cm maradt a drótból, akkor balra felemeltem a kezem és fejeztem be a feltekerést. Ez után még gyakoroltam és növeltem a sebességet.

Még gyakoroltam egy kicsit, hogy még jobban menjen. Mikor már úgy éreztem, hogy jól megy odaálltam a sensei el és szóltam neki, hogy nézze meg, hogy szerinte jól megy e. Bemutattam a sensei-nek.
- Na akkor. Drót a kézre, chakra a drótba és aztán KILÖVÉS és a drót már rajta is volt a rönkön. Elégedetten estem a földre a fáradtságtól. Ez után még kicsit beszélgettem a sensei-el, hogy akkor most merre tovább.


// Elnézést kérek, hogy csak 38 sor lett a végeredmény. Megpróbáltam minden tudásomat összeszedni, de nem tudtam, már többet írni. //
avatar
Shiyaga Kayguro
Játékos

Taijutsu Pontok : 10


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése http://stormstudio.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Hétf. Nov. 06 2017, 21:50

// Shiyaga Kayguro – Tanulás //
 
A chunnin az elején még végig figyelemmel kíséri próbálkozásaidat. Ám egy idő után, helyet foglal a földön és egy tekercset vesz elő. Olvasgatás közben viszont továbbra is oda-oda pillant rád, hogy megnézze mennyit haladsz.
Miután leülsz mellé pihenni és enni, ő maga is elteszi az olvasmányát. Elővesz pár szendvicset és elmajszolja. Miután végzett az ebéddel, műanyag kulacsát is magához veszi és belekortyol. Közben felteszed neki kérdésedet. Ennek hallatán elveszi szájától kulacsát. Majd a szája szélén lecsurgó vizet egy határozott kézmozdulattal letörli.
- Először is hagyd ezt a sensei dolgot, nem vagyok jounin, chunnin vagyok. Ha már mindenképpen valami megszólítást akarsz használni, akkor az a senpai legyen!  Ami pedig az edzést illeti, az-az egyéntől függ, miben akar fejlődni. De idővel az ember már csak arra fog koncentrálni az edzésben amiben jó. Ha például te taijutsuban akarsz jeleskedni, akkor ajánlom az erőnléted fejlesztését. Ha viszont nin- vagy genjutsuban szeretnél javulni, akkor magát a chakrádat, a chakrakontrollodat kell fejlesztened! Erre én csak egy jó módszert ismerek. Nem kell, hozz más csak egy tű és egy asztal. A bútoron hegyére állítod a tűt és a chakráddal próbáld meg úgy tartani. Hasonlóan kell eljárni a folyamatnál, mint a fáramászásnál. Itt is oda kell tapasztanod a tű hegyét az asztalhoz, mint a lábadat a fához. Akkor megy igazán jól a feladat, ha a lehető legkevesebb chakrát használva vagy képes állva tartani az eszközt.
Miután egy kimerítő választ adott kérdésedre, gyakorló eszközödet elragadta a szél. Keresése közben három nagyobb méretű tűt találtál. Mivel nem tudod mi is az felveszd őket, és visszatérve Yaozuhoz ismét szakértelmét kéred.
- Amit te találtál azt úgy hívják, hogy senbon. Egy dobófegyver akárcsak a shurikenek. Valaki biztos elejtette gyakorlás közben. Tedd el nyugodtan. A gazdáját már úgysem találhatjuk meg.
Miután zsebre vágtad a fegyvereket visszatértél a gyakorláshoz. A chunnin pedig az olvasgatáshoz. Minden jól is ment, amíg meg nem sérültél. Kiáltásodra a fiú felugrott helyéről és oda sietett hozzád.
- Jól vagy? - Kérdezi riadtan. De ismét csak mosolyogni kezd, mikor meglátja a drót által ejtett apró vágást. Ami nem nagyobb, mint egy három centis karcolás. Ugyan a vér elkezdett jönni belőle, de egy sebtapasszal le is ragasztotta a sebet.
- Mi lesz veled a harcba, ha már egy karcolástól is így viselkedsz?
 Miután ellátta a sebedet visszament a helyére és újra belemerült a tekercsbe. Még egy kis gyakorlás után újra magadhoz hívtad, hogy bemutasd neki a szerinted elsajátított jutsut. Bemutatódat végig végignézve a fiú arcán egy bíztató mosoly jelent meg.
- Na, látod így kell ezt csinálni. Szép volt! De azért még van mit csiszolni rajta. Ha majd lesz némi szabadidőd, majd még gyakorold a jutsut.
 
// A jutsut sikeresen elsajátítottad. A tanulásért 10 ch és a 3 db senbon a jutalmad. Kérnék még tőled egy záró posztot, amiben elhagyod a kiképzőtereped. A technikát pedig csak azután írd fel, hogy egy staff tag ellenőrizte a tanulást. //

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 105

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 716

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Kagami on Hétf. Nov. 06 2017, 23:54

A tanulást ellenőriztem, 10 chakra felírva. A technikát Kayguro felírhatja az adatlapjára, ahogy a senbonokat is. További jó játékot nektek!

Uchiha Kagami

_________________
Shinobinak lenni annyit jelent, mint feláldozni mindent a bajtársaidért.


Állandó mesélések (5/5)
- Djuka Orimi
        - Jelenlegi kaland: ElektrOP vol 2.0
-Tsuuzoku Tomoe
        - Jelenlegi kaland: A Téboly Mezsgyéin
- Kowarii Zion

        - Jelenlegi kaland: Cirque du Freak
- Hasegawa Zauki
        - Jelenlegi kaland: Üdvözöllek és búcsúzok
- Isha Dansei
        - A nagy szívű nővérkék tárt karokkal várnak

Ideiglenes mesélések (1/1)
- Hyuuga Shakaku (Köss csomót a szájára!)

Csapatmesélések (1/1)
- Csapat összemesélésre vár (Hasegawa Zauki, RandomNJK, Isha Dansei)

avatar
Uchiha Kagami
Mesélő

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Tartózkodási hely : Elfeledett fóliánsok között


Adatlap
Szint: S
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hirota Yukionna on Szer. Nov. 08 2017, 19:15

// Setsu - Halhatatlan hősök // 


Szép tavaszi nap ez itt, a villámok országának rejtett falujában. Ámbár a mindennapos égből érkező elektromos csapásoktól most sem lehet eltekinteni. Bár.. ez már olyannyira megszokott lehet az itt élő fiúnak, mint kevés más dolog. Természetes, ez is.
Eme reggel se volt különb a többinél. A nap felkelt, mint máskor. Az ételnek is ugyanolyan íze volt. Az egyetlen, mitől eltért a mai, tán annyi, hogy már nem egyszerű közemberként, vagy tanulóként lézeng a világban az ifjú, hanem már geninként. Pár napja ugyanis, sikeresen letette a shinobik első vizsgáját, s megkapta fejpántját a felhőben rejtőző falu jelével ellátva. Sőt, nem csak ennyi volt ami érdekessé tette a mát. Ugyanis, délre jelenése volt.. s nem is akárhol... Kumogakure első számú kiképzőterepén. Most végre beavatást nyer a ninják világának rejtelmeibe. Megkaphatja élete első társait, s sensei- ét. alán barátokat is szerezhet.. bár, ez nem csak tőle függ. Ki tudja, a másik két genin ki fogja- e egyáltalán csúfolni árvasága miatt. Lehet, mestere is rossz szemmel fog rá nézni. Paranoid gondolatok juthatnak eszébe ezzel kapcsolatban. Sok ideje azonban nem marad az elmélkedésre. Hamarosan itt az idő.. s a fiúnak jelenése van...
Az óra delelőre járhat már lassan. A fákkal tarkított kiképzőterepre besüt a nap, éltető fénye. A szellő táncra perdít megannyi fűszálat, s rohanó léptei még a levelekkel dúsított lomkoronákat is megrázza. Amikor Setsu odaér, már két másik genin is fogadja. Mind a ketten a tiszta, akadályok nélküli terület közepén vannak. A fiú, épp egy kunai-t pörget ujján, miközben lefelé néz, egyenesen a hátán fekvő lányra. Az ifjúnak koszos fehér színekben pompázik hajkoronája, s emellé egy égető sárga szempár is társul. Szürke dzsekit visel fekete pólóján. Fejpántja a kezére kötve, rajta megcsillan a fény. Nadrágja sötét, hosszúszárú. Egyszerű shinobi szandált visel. Bőre márványos, szinte hófehér. Arcáról szinte lesüt mérhetetlen ego-ja.. már látszatra is meg lehet mondani, hogy igazán el van szállva magától. Nyájas hangon beszél, s éppen nagyban taglal valamit, de még nem tudod, hogy pontosan mit. A lány, ki felhúzott lábakkal fetreng a gyepen, tán még érdekesebben néz ki. Barna haja fel van kötve, elől mégis egy tincs szemébe lóg. Nagyobb darab fekete fülbevalót visel. Szemei áthatóak, mélykéken virítanak. Nadrágja egy sötét, alakhoz simuló darab, azon pedig egy szürke kissé bővebb rövidebb fazonút hord. Szandálja neki is a sztenderd, shinobi viseletből van kiragadva. Pólója ujjatlan, nem visel rajta semmit, csupán nyakában egy sálra hajazó, nyakát eltakaró anyagdarabot. Koromszínű kesztyűje felkarjáig elkúszik. Látszatra, a leányzót nem igazán érdekelte amit a felette álló fiú magyarázott. Elmélázva figyelt maga felé, s bámulta a kéklő égen átsuhanó felhőhadat. Sőt, ha jobban megfigyeled, még dúdolt is. Kezét maga mellett tartotta, s a fűszálakat birizgálta. Ezek voltak első képeid, a vélhetően új társaidról.
Ha közelebb merészkedsz hozzájuk, a fiú egy elégedett mosolyt lejt feléd, majd üdvözöl.
- Szia. Csak nem te leszel a harmadik a csapatban? Tudod.. mert én vagyok az első... Ugye, virágszálam?.. adj nekem igazat! – pillantott a fekvőre.
A lány unott fejjel tápászkodott fel ülő helyzetbe, majd fel nézett. – Virágszálam? Hozzám beszéltél zokni víz? – kérdezte gúnyosan. Úgy tűnik, nem volt elragadtatva a fehér hajú mondandójától. Ezt követően ő is elvigyorodott, s feléd tekintett. – Hali – emelte fel kezét. – Sekigawa Yui vagyok – vigyorgott továbbra is – ez a nyálgombóc pedig felettem – mutatott a fehér hajúra – Valami Kiki... – nevetett kínosan, miközben kezével átfogta térdeit.
- Torisawa Noraki. Ha kérhetem. Nem Kiki. – mondta felháborodottan az ifjú. – És.. neked mi a neved? – nézett némi gyúnnyal irányodba.. bár, lehet, hogy neki ez az alap arckifejezése...
Akármi is történik, egy bő húsz percet követően, hatalmas sóhajtások hangjára lesztek figyelmesek. Ha a hang irányába tekintesz, egy görnyedt háttal érkező férfit pillantasz meg. Haja vöröses, szeme pedig sötét mint az éjszakai égbolt. Bőre kissé sötétebb mint társaidé.. egészséges nap barnította színű. Vajszínű dzsekit viselt és egy szürke pólót. Mindezek mellé, nyakában egy fekete kendőt, és hasonló színvilágú, ujjatlan shinobi kesztyűt. Hátára, egy nagyobb darab tekercs volt kötözve, melynek pántján több kisebbet is viselt. Teátrális ásítások közepette érkezett meg, s állt a három genin mellé. 
- Ugyhe.. thiteket renhdelhtek ideh déhlreh? - kérdezte álmos hangon. Szemei alatt hatalmas karikák ültek. Úgy tűnik, nem kicsit fáradt. Megvárja a válaszotokat, majd rövidke monológba kezd - Terakado Kazunori vahgyok. Szhólítsatok Kazu- sensenek. - ásította - Na akkor, kérek mindenkit behmutahatkozni... éhs.. - sóhajtozott tovább- meséljhetehk vhalamit mhagatokrhól- mondta továbbra is rém kimerült hanglejtéssel. A férfi elöszőr rádpillant.. úgy tűnik, tőled várja, hogy kezdd el, s beszélj egy keveset magadról.

_________________
"Ha meg sem mozdulsz, tutira nem vered be a kislábujjad"    
"Nem halasztok semmit holnapra, amit holnaputánra is halaszthatok"
Előtörténet, Adatlap
Multi: Yukari YamaKuro 


2017 február~ A hónap legjobbja
avatar
Hirota Yukionna
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 94

Specializálódás : Kifogások

Tartózkodási hely : Nem találtam ki semmi menő szöveget...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin - Lazy princess
Chakraszint: 361

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Setsu on Hétf. Nov. 13 2017, 09:47

Furcsa ez a két genin, de már hozzászoktam a furcsa emberekhez. Az is érdekes ember lehet, akik őket egy csapatba osztotta. Az egyik minden áron elismerést akar magának, a másik pedig semmi esetre sem ismerne el mást maga felett. Nem tűnnek ellenségesnek, úgyhogy ebből még lehet jó csapat. Olvastam már furcsábbakról is.
- Hachiro Kurosetsu. Általában Setsunak szólítanak - válaszolom a bemutatkozásra. A gúnyra nem reagálok, csak egy halvány, kedves mosolyt mutatok feléjük.
Amíg a fiú nem lát versenytársat bennem, valószínűleg az alap stílusánál jobban nem fog piszkálódni. Ennek a lánynak meg nem szabad dirigálni, és akkor jó csapattárs lesz.

Amikor megjön a felettesünk, neki is bemutatkozok. Általában azt várják, hogy sokat beszéljek magamról, de én nem szeretem a felesleges fecsegést. Meg aztán minek kérkedjek, ha úgyis meg tudja nézni az aktámat? Feladatok közben pedig meglátja majd, hogy miben vagyok jó.
- Hachiro Kurosetsu vagyok. Általában Setsunak szólítanak.
avatar
Setsu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 105

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hirota Yukionna on Csüt. Nov. 16 2017, 19:54

// Setsu - Halhatatlan hősök // 


Az érdekes, s elég szűkszavú genin, illedelmesen bemutatkozott társainak. A fiú, ki láthatóan nemes.. Vagy ha nem, akkor egyszerűen csak egy ficsúr, elkapta orrát, s fújtatott egyet. Nem igazán lehet róla leolvasni, hogy ez minek is volt a jele. A lényeg, hogy furcsa. A lány, továbbra is ült.. majd bemutatkozásodra csak elmosolyodott, majd folytatta a dúdolást, s a fűszálak birizgálását.
A sensei megjelenése, s furcsa első benyomás tétele után, egy kis bemutatkozást várt el új tanítványaitól. Elsőnek a fekete hajú fiú nyitotta szóra a száját, majd ismételte el ugyanazt, amit egy kis idővel ezelőtt is. A férfi, csupán erre megcsóválta fejét, majd egy újabb ásítás kereteiben a másik két fiatalra tekintett. Természetesen a hófehér hajú szólalt meg rögtön, s nyájas hanggal kezdett bele önmagának fényezésébe.
- Torisawa Noraki a becsületes nevem. A Torisawa klán büszke nemesi utódja. Egy erős kezű, mégis csodás, s bájos személyiség. Az, ki győzelemre fogja vinni ezt az országot. A büszkeség és a mesebeliség megtestesí.... – mondta, de befejezni nem tudta; mert a földön ücsörgő társa szépen közbevágott.
- Jól van Kiki drága, elég lesz – mosolygott. – Az én nevem Sekigawa Yui. Szeretek enni, és felgyújtani dolgokat, amikre már nincs szükség – tette két ujját homlokához, majd egy tisztelgéssel egybekötött üdvözléshez hasonlatos mozdulatot lejtett, miközben az álmosan álldogáló férfi felé pillantott. – Na.. Nori- sensei.. szerintem megvagyunk – dőlt hátra elégedetten, s közben szája még mindig füléig volt felhúzva.
- Túl fáradt vagyok ahhoz, hogy kötekedjek a megszólításommal – ásított egy teátrálist a vörös hajú.
Mesteretek, ki amúgy alig tölthette be huszadik életévét.. sőt talán még azt se, mellkasát átfűző pánthoz nyúlt, majd levett róla egy apró tekercset. Gondosan kikötötte azt, majd egy már gyakorlott mozdulattal kirántotta. A rajta lévő motívumokat szinte lehetetlen volt felismernie a friss genineknek. Míg az álmosan, csipás szemmel pislogó, ujjait összekobozván pecsétet formált, majd hihetetlen sebességgel a mintákra helyezte tenyerét.. s kezében egy puffanást követően, meg is jelent három papírlap. Nagy nehezen vetett azokra pár pillantást, s szinte egy másodperc tört része alatt lapozott is rajtuk. Majd miután látszatra minden információt megszerzett róluk, a földre hajította a tekercset, s azzal együtt a lapokat is. Mikor azok a talajra hulltak, láthattátok, hogy adatok sokaságát, s pár fényképet tartalmaztak. Rólatok. Eztán a férfi mozdult egyet, kettőt. Sáros lábával megfordult párszor a tekercsen, ujjaival is rajzolt bele.. majd újabb kézpecsétet formált... s egy hirtelen füstfelhő hatásával eltüntette a lapokat.. vissza a tekercsbe.. úgy tűnhet.. egy pecsét technikákban elég jártas személy a mesteretek..
- Na, akkor drága kis vadállat elesé... vagyis csapatom. – nevetett fel kínosan – a küldetésünk egyszerű lesz... vagyis lenne – ásított – De! Még nincs itt az ideje, hogy nekiinduljunk. Mit szólnátok egy kis felméréshez? Tudjátok.. olyan.. izé.. teszthez. Amikor mindenki csinál ezt, meg azt. Ti jöttök úgy, hogy bumm – mutogatott kezeivel – én meg majd kivédem. S meglátjuk ki győz. A nyertek, fizetem az ebédeteket... ha nem... – szakította félbe mondatát.. – azt majd megtudjátok később – nevetett fel sejtelmesen.
Ezt követően ledobta hátáról a hatalmas tekercset, s gondosan kikötötte az azt átfogó szalagot. Majd lábával ellökte a hengert, ami ennek hatásra tökéletesen kinyílt. A sárgás lap végiggurult a sík, füves területen.. volt az vagy 10 méter.. ha nem több.. sőt.. több. .. És még nem nyílt ki teljesen. A vörös hajú, lomha lépésekkel sétált a végére. A tekercs egészét motívumok fedték. Mikor a görnyedt hátú a végéhez ért, talpát az egyik furcsa minta- darabra helyezte. S abból hirtelen, a fekete mintázat helyét átvette egy már jól ismert fegyver. Egy kunai. Mesteretek kezébe vette azt, majd amennyire tudott kiegyenesedett.
- Na.. gyerünk.. végezzünk négyig.. kezdek éhes lenni.. - ásította.

_________________
"Ha meg sem mozdulsz, tutira nem vered be a kislábujjad"    
"Nem halasztok semmit holnapra, amit holnaputánra is halaszthatok"
Előtörténet, Adatlap
Multi: Yukari YamaKuro 


2017 február~ A hónap legjobbja
avatar
Hirota Yukionna
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 94

Specializálódás : Kifogások

Tartózkodási hely : Nem találtam ki semmi menő szöveget...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin - Lazy princess
Chakraszint: 361

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Setsu on Kedd Nov. 21 2017, 10:22

Figyelmesen hallgatom, mit mond az álmos, éhes sensei. Jó sokat tud beszélni, mint általában mindenki errefelé. Úgy látszik, egy ilyen csapatot kaptam. Ez nem olyan nagy baj, akkor legalább én tudok foglalkozni a feladattal, nem kell annyit beszélgetnem. Mondjuk furcsának tartom, hogy szétszórja aztán eltünteti az adatlapjainkat. Nem tudom, mire volt jó. De lehet, menőzni akart, mint a furcsa nemesfiú. Akkor legalább biztosan jól meglesznek egymással. Eddig a lány a legszimpatikusabb hármuk közül.
Hallgatom tovább, ahogy vadállat eleségnek hív minket a sensei, aztán megint beszél sokat. De legalább van egy jó nagy hengernyi tekercse, ami tele van fegyverrel. És abból szed ki egy kunait, amit egyébként biztos leakaszthatott volna az övéről is. Mert hát nem hiszem, hogy tovább tartott volna, mint ezt az egészet széttekerni ahhoz, hogy egy kis fegyvert a kezébe vegyen. Furcsa ez a sensei.
És közben kajáról beszél, ami igazából elég régen volt. Megreggeliztem mondjuk rendesen, de sok idő telt el, mióta az a fiú beszélni kezdett.
- Sensei... - mondom, és lépek előre egyet. Aztán eldőlök, mint egy zsák, arccal a homokba.
avatar
Setsu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 105

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

25 / 26 oldal Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.