Kiképzőterepek

26 / 26 oldal Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hirota Yukionna on Csüt. Nov. 23 2017, 20:32

//Setsu, Kayguro - Halhatatlan hősök// 


//Nos csapat, bocsánat, hogy kicsit megpörgettem a dolgokat, de nem akartam még körökig húzni az összemesélést. Most teljesen mindegy, hogy milyen sorrendben írtok, de arra figyeljetek, hogy ezután mindig abban a sorrendben fogtok postot írni, ahogy most ^.^// 


Setsu
 
Furcsállod a sensei tetteit, s mondatait. De hát miért is ne tennéd? Mi értelme volt egyáltalán kigurítani azt a hatalmas tekercset? A válasz egész egyszerű volt, ha figyelsz egy kicsit mestered küllemére. Tekercseken kívül nem igen látsz rajta más fegyvernemet? Bár, amilyen szétszórtnak tűnik, megeshet, hogy csupán otthon hagyta.. És még így is hajlandó lenne kiállni ellenetek? Tán lenézne benneteket? Nem tartja elégre a friss genineket? Vagy.. pont, hogy emiatt gurította ki azt a hatalmas tekercset? Azért, hogy a milliónyi belé pecsételt fegyverrel támadhasson majd? Bár... Mesteretekről szerzett eddigi tapasztalataitokról, nagy esélye van annak is, hogy csupán ruha, párna s némi élelem rejtőzik a motívumok sokasága alatt. Egyelőre semmi sem biztos... itt az ideje kideríteni, s választ kapni mindenre.
Mindezen tetteire, te csupán előre lépsz egyet, majd arccal előre megérkezel a homokban. Sensei- ed szeme egy pillanatra elkerekedett. Egyszerűen nem tudta hová tenni eme mozdulatodat. Csak bambán figyelt pár másodpercig. Majd fordult egy újat, s jobb lábát megdörzsölte a tekercs egyik motívumán. Halkan mormogott is valamit. A furcsa mintázat visszaalakult eredeti formájába. Pontosabban, pár műanyag gömbbé. Nori- sensei ekkor felvette az apró tárgyakat, majd azokat egyenként, s óvatosan feléd dobta, hogy lehetőleg ne fájdalmasan, de eltaláljanak. Értetlen fejjel bámult, s ehhez még furcsábban is cselekedett.
- Hé... kölyök... minden oké? – kérdezte még mindig kicsit sokkos állapotban.
Két társad közül, az egyik, pontosítván a fiú csak fintorogva figyelt, miközben a lábára szerelt tartóban matatott. A lány pedig, kezét szája elé tapasztva próbálta visszafogni a nevetést. Nem lehet tudni, hogy most a férfi, vagy épp a te cselekedeten nevet-e.

Kayguro

 
Pár napja kaptál csupán egy értesítőt, hogy jelenj meg az egyes számú kiképzőterepen. Mikor máskor, ha nem ma? S nem is lehetne jobban kezdeni az egészet, minthogy azonnal el is késel. Délre rendeltek oda, de az idő jócskán is a fél egyet üti. De ez még nem a világ. A sensei csak nem fogja már letépni a fejed e miatt az apró késés miatt. Ami talán még meglepőbb lehetett számodra, hogy nem mostani mestereddel, s már ismert csapattársaiddal osztottak egybe. S ezt honnan tudhattad meg? Nem másból, mint a levélből melyet, mint már említettem, pár napja hoztak. Nem is akárki. Egy rettentő antipatikus, karikás szemű, s látszatra igen megfáradt úr. A papíron részletek nem voltak. Csupán az időpont és a helyszín. De a borítékban nem ennyi volt. Az értesítő mellett még hevert valami. Egy halványkék színű lap, melyre a megszokott irodai betűk helyett valaki, kézzel írott szöveget küldött. Azon találhattál némi magyarázatot. Egykori mestered küldte. Az, kinek szárnyai alatt idáig eljutottál. Elmondta benne, hogy bár rettenetesen sajnálja, de a te érdekedben ezennel lead, egy másik jouninnak. Mindezt azzal magyarázta, hogy nála jóval gyorsabb ütemben leszel képes fejlődni. Elmondta még, hogy látta benned a potenciát.. a fényt, hogy egykoron belőled is majd egy, a falut szolgáló ninja válhasson. De ehhez, nem ő a legtökéletesebb választás. Az ő képességei merőben eltérnek attól, amire neked szükséged lesz. Mégis, bátorító szavakkal búcsúzott most eme levélben. S utóiratként azt is odabiggyesztette, hogy bármikor szívesen lát, ha beszélgetni szeretnél, vagy kérdésed lenne. Sajnálja.. Rettenetesen, hogy már nem tudhat csapatában... De biztos benne, hogy sokkal jobb lesz neked. Az üzenet végén, az elköszönés mellett egy rajzolt mosolygós arcot láthattál, bátorítás gyanánt.
Ahogy az ominózus napon, pontosítván a mai, összeszedted magad, s elkészülődtél, azon nyomban indulhattál is. Mikor megérkeztél az egyes számmal ellátott kiképzőterepre, nagyon furcsa kép tárult eléd. Láthattad amint egy fekete hajú fiú arccal a homokban fekszik. Aztán, egy hatalmas, fekete motívumokkal díszített tekercset, amin egy férfi áll, s apró műanyag golyócskákkal dobálja a fiút. Arcán értetlenség ül. ( A férfi kinézetét, s a másik két itt lévő geninét, megtalálod a legelső postomban) Ha oldalra tekintesz, két genint látsz meg. Egy lányt, ki a földön ülve, kezét a szájára tapasztva próbálja visszatartani a nevetést; majd egy hófehér hajú fiút, ki arcán méla undorral kutat valamit kunai- tartójában.
 
Csipet- csapat (avagy Setsu és Kayguro )
 
Amennyiben Kayguro nem meg szólal, a sensei akkor is észreveszi. Ha megszólal, akkor némileg meglepődötten, kizökkenve jelenlegi mozdulatsorából pillant a fiú felé.
- Izé.. te.. ki vagy? – kérdezi két hatalmas ásítás közepette.
Amennyiben bemutatkozik, láthatja, amint a férfi arca, majdnem hogy szó szerint elsötétül. Még sokkosabb állapota került, mint ezelőtt. Egyszerűen nem tud szóhoz jutni. Ekkor a lányra tekint.
-  Szedd össze légyszí - mutatott a földön fekvőre - .. szerintem elrontottam valamit – mondja hangjában némi stresszel.
Ekkor visszasétál addig, ahol az előző kisebb tekercset ejtette le, s kezét ráhelyezve, a rajta lévő motívumokat visszaalakítja három darab papírlappá. Vagyis, feloldotta a pecsétet. Eztán felegyenesedik. Pakolgatja egy ideig a lapokat, majd egynél megáll. A lapra néz, majd a fehér hajúra.. Majd megint a lapra, majd Kaygurora.. s megint a lapra, újra a fehér hajúra.. lap, Kayguro,lap, fehér hajú, lap, Kayguro... stb. Láthatólag minden pillantásánál egyre zavarodottabb.
- Shiyaga Kayguro.. ugye? – kérdezi egy kínos mosoly közepette. Amennyiben rábólintasz, zavartan folytatja. – Van.. egy kis probléma. Kiki kedves – tekintett a fehér hajú fiúra – Te mit keresel itt?
- A kettes kiképzőterepre lettem rendelve - mondja a fiú.
- Ez az egyes... – folytatta a sensei.
Úgy tűnik, a fiú nem kicsit jött rossz helyre. S mikor ezt megtudta, arcára csak még hatalmasabb undor ült ki. Majd felkapta az orrát, intett egyet, s amilyen gyorsan csak tudott, távozott. Ekkor a sensei visszalépett a hosszú tekercssorra.
- Na, akkor... kérlek titeket.. hogy... izé.. bemutatkozás. Megint. Én Terakado Kazunori. Kazu-sensei, Nori- sensei.. tökmindegy   – sóhajtott unottan. – Aztán mehet a csetepaté- ásított.

_________________
"Ha meg se mozdulsz, tutira nem vered be a kislábujjad."
"Nem halasztok semmit holnapra, amit holnaputánra is halaszthatok"

Előtörténet, Adatlap
Multi: Yukari YamaKuro
2017 február~ A hónap legjobbja
avatar
Hirota Yukionna
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 64

Specializálódás : Poéntalan poénok...

Tartózkodási hely : Nem találtam ki semmi menő szöveget...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin - Lazy princess
Chakraszint: 306

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shiyaga Kayguro on Szomb. Nov. 25 2017, 18:48

Ez a nap is teljesen normálisnak indult. Hétkor keltem és most kivételesen az öcsém keltett, mert egy levél jött nekem címezve. Kicsit csodálkozva tekintettem az öcsém-re tudván, hogy én soha, vagy nagyon ritkán kapok levelet. Azt is a raikagétől szoktam kapni. Kimentem a bejárati ajtóhoz és átvettem a levelet. Mikor elolvastam, kicsit furcsán tekintettem fel, mert azt írták, hogy délre legyek az egyes kiképzőben. Aztán kiderült, hogy van még egy levél, amiben az sensei-m kért elnézést, hogy át kell adnia egy másik jouninnak. Az indok elfogadtam és visszamentem az ebédlőbe. Kicsit összeszedtem magam, majd megreggeliztem. Összepakoltam és elindultam a kiképzőbe. Kicsit későn fél egykor értem oda. Elég furcsa látvány fogadott. Két srác egy csajszi és valami pasas várt a terepen. Néhány másodperccel később a férfi odament egy eldobott kis tekercshez és elővett néhány fotót belőle, majd egy sorozatosan bámult a fiúra, a képre majd rám. Miután jól megnézett minket, kiderült, hogy a fehérhajú fiú, egy teljesen rossz kiképzőbe jött, majd olyan gyorsan elszelet amilyen gyorsan csak lehet. Én pedig egy széles vigyorral az arcomon integetem neki. Közben a lány segített a földön heverő fiúnak. Ekkor a sensei, arra kért, hogy mutatkozzunk be újra. "Újra?" Gondoltam. "Hát akkor nem kicsit késtem."
- A nevem Shiyaga Kayguro. De ezt ön már tudja sensei. Mutatkoztam be és hajoltam meg illedelmesen és hajtottam le kapucnimat. Ekkor a többiek feltápászkodtak és ők is bemutatkoztak nekem. Ekkor odamentem hozzájuk és ezt feleltem.
- Hé! Minden rendben öcsi? Mi történt itt? Kérdeztem a fekete hajú sráctól. 
Mikor elmagyarázta mi történt a sensei felé fordultunk.
// Akkor kezdeném én, ha lehet. Ez egy kicsit új nekem, úgyhogy előre is elnézést az apróbb hibákért a közeljövőben. //
avatar
Shiyaga Kayguro
Játékos

Taijutsu Pontok : 10


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése http://stormstudio.hu

Vissza az elejére Go down

Meglepetés

Témanyitás  Setsu on Kedd Nov. 28 2017, 14:48

Ha a golyók eltalálnak, akkor attól, ha nem, akkor a "segítségtől"... Pukk, kipukkan az illúzió, és csak egy fadarab marad ott, ahol az előbb voltam. Egy másik Setsu már ugrik is a sensei felé, meg még egy, két oldalról. Nem lesz könnyű kitalálnia, hogy melyik vagyok. Kivéve, ha azt tippeli, hogy egyik sem. Mert hát ez az igazság. Ettől viszont még elég pontosan támadnak, mindegyik lábra vagy más nehezen védhető területre támad egy-egy kunaival.
Amikor eloszlik a Bunshin no jutsu füstje, egy marék kis golyó repül vissza a sensei felé, olyanok, amikkel dobált felém. Ez nem nagy szám, de egy shurikent is dobok felé azért a biztonság kedvéért. Utána hátra ugrok, a kezemmel pedig már pecséteket mutatok.
- Na mi van, nem egy csapat vagyunk? - kérdezem kifejezéstelen arccal, kicsit álmoskás hangon a többiektől.
Jó, megértem, hogy meglepődtek az első mozdulatomon. Ez is volt a lényeg. Összezavarni a senseit. De azért ha így le tudnak fagyni, az elég nagy bajba sodorhat minket egy veszélyes küldetésnél. Muszáj lesz összekapniuk magukat. Egy kicsit sajnálom, ha nem hagytam szóhoz jutni az új fiút, mert ilyet nem illik. Nem baj, később még ő is bemutatkozhat úgyis.
- A sensei azt a feladatot adta, hogy támadjuk meg, ő meg kivédi - mondom oda neki, de próbálom a senseit szemmel tartani kellő távolságból közben.
avatar
Setsu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 105

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hirota Yukionna on Szomb. Dec. 02 2017, 22:18

// Csipetcsapat <.< Na, akkor a felállás: Utánam Kayguro, azután pedig Setsu ír ^.^Légy szíves ezt a sorrendet kövessétek és tartsátok majd be a jövőben ^^//

Kayguro szépen bemutatkozott a sensei- nek, aki erre csak álmosan pislogott párat, majd arcán már kicsivel, több nyugalommal bólintott. A lány, ki ekkor már Setsu- hoz sietett, leguggolt hozzá, s onnan nézett fel az éppen kapucniját lehajtó fiúra. Mesteretek ekkor abbahagyta a dobálást, nehogy a leányzót is eltalálja véletlen.

- szia – mondta kedves hangon, és még intett is Kayguro felé. – A nevem Sekigawa Yui – mosolyodott el – Örülök, hogy te lettél a csapattársunk és nem Kiki... ő már ránézésre is idegölő egy személy – nevette el magát.
Ezt követően, Yui megfogta Setsu vállát, s rázogatni kezdte őt.. közben pedig nevén szólítgatta, hátha történik valami. Azonban semmi se történt. A lány azonban buzgón keltegeti, remélve, hogy nincs baj... amennyiben percek múlván se kelsz fel, ijedelmében kezét hátadra teszi. Tenyerét körbejárja a zöldellő gyógyító chakra...  túlzottan megrémült, így azt hiheti, hogy bajod esett.. s mivel társak vagytok, minden erejével a felkeltésedre koncentrál. De mielőtt még ez megtörtént volna, a sensei kezdett újfent beszédbe.
- Na... izé... tudjátok, feladat. – ejtette le a kis golyókat, s közben pecsétet formált. Így, mikor azok leérkeztek a szétnyitott tekercsre, rögtön el is záródtak abban. Majd egy újat fordított talpán, s egy másik motívumot oldott fel, s hajolt le az apró tárgyért. Egy plüssállat volt, ráadásul egy rókaformájú. Élethű volt, azonban tökéletesen látszott rajta, hogy játék. A férfi kezébe vette a puha kis tárgyat, s a vállára ültette. – Vegyétek el. Nem érdekel, hogy, hogy. Sőt, az sem, hogy melyikőtök. Ez mind lényegtelen. Csak vegyétek el. De mégis.. izé.. figyeljetek.  Játszatok csapatosat. Mert egyedül végetek. – mosolyodott el bizalomgerjesztően. Ekkor újfent megpörgette ujján a kunai-t – Na.. Kezdjük.. – ásította.


// Kérnélek mind a kettőtöket, hogy a jövőben feltételes módban írjátok le cselekedeteiteket. Setsu, tőled pedig kérném, ha bármi ilyesmit tervezel mint az előző postodban, azt írd le. A kawarimi, nem egy tér idő technika, legalábbis itt a gundanon nem. Itt megtalálod pontosan a leírását ->  itt o.o  . A kawarimit elő kell készíteni. Ezenkívül tőled is nagyon kérném, hogy feltételes módban cselekedj, mert nem tudhatod, hogy mások hogyan reagálják le tetteidet. Ezért hagytam most figyelmen kívül a cselekedeteidet. Nem büntetésből. Még most kezdődött a játék, így ezeket elnézem, s próbálok is segíteni ^^ Kérlek figyelj erre. De nem lett volna rossz, sőt ötletes Very Happy Csak kérlek figyelj azokra amiket leírtam ^^ Remélem ez azért egyikőtök kedvét se veszi el ^^ Nem szidásnak szántam, csupán segítségnek... na de, sok sikert srácok Very Happy Vegyétek el a plüssrókát a senseitől <.< Aztán mehet a küldetés is Very Happy //

_________________
"Ha meg se mozdulsz, tutira nem vered be a kislábujjad."
"Nem halasztok semmit holnapra, amit holnaputánra is halaszthatok"

Előtörténet, Adatlap
Multi: Yukari YamaKuro
2017 február~ A hónap legjobbja
avatar
Hirota Yukionna
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 64

Specializálódás : Poéntalan poénok...

Tartózkodási hely : Nem találtam ki semmi menő szöveget...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin - Lazy princess
Chakraszint: 306

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shiyaga Kayguro on Kedd Dec. 05 2017, 09:32

Mikor bemutatkoztam, a sensei lenyugodott és abbahagyta a fiú dobálását, nehogy a lányt, aki épp segített setsunak felkelni a földről. A lány felém integetett és szépen be is mutatkozott. Szépen végig hallgattam és ezt mondtam.
- Hát... Én is örülök, h csatlakozhattam ehhez a csapathoz. Nagyon remélem, hogy sok jó emléket szerezhetünk. Mondtam és én is odaszaladtam hozzájuk. Ekkor a sensei elrakta a golyókat a pecsétbe majd elővett valami játékot. Ha jól láttam egy plüss rókát és ezt a sensei meg is erősítette. Az mondta, hogy minden áron vegyük el tőle az állatot és azt, hogy lehetőleg dolgozzunk csapatban, ha nem akarunk már az első napon az ügyeletre kerülni.  Szóltam a többieknek, hogy beszéljünk meg egy tervet. Azt mondtam a többieknek, hogy próbáljunk ki egy sorozattámadást és ha eléggé lefáradt akkor, teljes erőnkből rátámadunk. Mikor ezt elmondta azt mondtam nekik, hogy...
- Ugorjunk szét, hogy a sensei ne tudjon minket követni. Én a fára, Yui te menj a sensei mögé és te setsu meg... jj el a bokrokban. Ez így jó? Kérdeztem tőlük és vártam a válaszra. Mikor válaszoltak akkor megbeszéltünk egy pontos tervet, amiben, én ugyan úgy a fára megyek fel. Mikor mindent megbeszéltünk szétoszoltunk és én a fáról a sensei elő dobtam egy kunai-t... 

avatar
Shiyaga Kayguro
Játékos

Taijutsu Pontok : 10


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése http://stormstudio.hu

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Setsu on Hétf. Dec. 11 2017, 15:59

*Setsu furcsálkodva nézi egy fa mellől, amit a többiek művelnek. Közben egy hasonlóan furcsa alak érkezik, és egy levelet ad át. Valami magas rangú ninjától jött. Kinyitja, és meglepett arccal füstté pukkanva eltűnik.*

/Jó játékot, srácok! Smile Én kiszálltam./


A karakter kilépésével kapcsolatban Pm-ben küldöm a részleteket. ~ Jiraiya
_________________


Egy sólyom jelent meg az égen szállva, s fájdalmas rikácsolások közepette szállott alá Setsu földre dőlt testére. Egy levelet tartott csőrében, melyet a fiú hátára dobott. A Sensei felismerte Kumogakure no Sato egyik leggyorsabb hírvivőjét, Itoit, kinek egy vörös szalagos üzenet volt a lábára tekerve. Miután a csőréből kiejtette a Geninnek szánt szöveget, a sensei elé repült és felemelte totyogó lábát, mire rá volt kötve az apró tekercs. Eztán visszaszállt Setsura, mire mindketten egy pukkanás kíséretében eltűntek.

// Setsu ha akar még játszani a következő mesélője egyeztessen velem a folytatásról. Természetesen nem tilos kilépni a játékból, meg lehet tenni, csak nem így ^^ Felajánlottam neked három lehetőséget, abból lényegében egyikkel sem éltél, hanem "csak kiléptél." Így a harmadik opció lép életbe.  //
avatar
Setsu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 105

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hirota Yukionna on Szer. Dec. 13 2017, 18:02

//Kayguro, Kira - Hallhatatlan hősök//


Kayguro

A genin, miután befejezte mondandóját, társaihoz szaladt. A három fiatal shinobi pedig ötletelésbe kezdett, hogy mégis miként játsszák ki, kissé furcsa személyiségű senseiüket. Kayguro egy sorozattámadásról szőtte tervét, amibe úgy tűnt, másik két társa is könnyedén beleegyezett. A bólintásokat követően, mind a három ninja elfoglalta a neki kirendelt helyet, s várt a megfelelő pillanatra. A fiú, ki a fára ment, azonnal meg is indított egy kunai-t, senseie felé, csak úgy, mint a férfi mögött egy fánál guggoló lány. A két fegyver, különböző irányokból indult meg a jounin felé, ki arcán még mindig kisebb fáradtsággal kapta el az egyiket. Azonban.. tényleg igazán fáradt lehet.. ugyanis a másik kés elkerülte figyelmét, és kis híján le is vitte a fülét. Mázlijára azonban csak a vállán csücsülő róka fülébe mart bele, s lökte azt le majdnem a földre. A férfi erre megtörölte szemeit, s pislogott egy sort, miközben fejét forgatta kis csapatát keresve.

 - Szép. – harapta el a szót... Dicséret lett volna?
Mesteretek eztán maga fölé nézett. Furcsa volt neki, hogy bár három genin van a csapatában, csupán ketten indítottak támadást. Fejében gondolatok cikáztak.. számítva minden eshetőségre, melyet kijátszhatnak ellene. Azonban a most következő eseményekre nem volt felkészülve. Egy sólyom jelent meg az égen szállva, s fájdalmas rikácsolások közepette szállott alá Setsu földre dőlt testére. „Egy levelet tartott csőrében, melyet a fiú hátára dobott. A Sensei felismerte Kumogakure no Sato egyik leggyorsabb hírvivőjét, Itoit, kinek egy vörös szalagos üzenet volt a lábára tekerve. Miután a csőréből kiejtette a Geninnek szánt szöveget, a sensei elé repült és felemelte totyogó lábát, mire rá volt kötve az apró tekercs. Eztán visszaszállt Setsura, mire mindketten egy pukkanás kíséretében eltűntek.” A férfi meglepetten pislogott a kezében tartott tekercsre, s némileg összezavarodottan bontotta fel azt. Miután végigolvasta annak tartalmát, sóhajtott egy hatalmasat.
- Miért? – kérdezte, akár egy hisztiző kisgyerek – Nem képesek elsőre összerakni egy csapatot, mi? Kell a variálás. Nehogy egyszerű legyen... jaj, szegény fejem – nevette el magát kínosan – imádom a feletteseim – vakarta meg zavarában tarkóját. – Srááácook..  – nyújtotta el – probléma van.
 
Kira
 
Kellemes napra virradt ma a villámok országában. A nap melegen sütött, s lágyan simogatta az emberek bőrét. Itt volt a jó idő. Ez a reggel is úgy indult, mint az összes többi.. Egyetlen egy kis problémával. Míg a délelőtt teljesen átlagos volt, ebédedet nem tudtad magányosan, s mindennemű feladat tudta nélkül megenni. A hozzád legközelebb eső ablakon ugyanis kopogtattak.. Nem is akárki. A villám országának egyik leggyorsabb levélküldő szolgálatával találkozhattál, vagyis a madárpostával. Amennyiben beengeded a szárnyas állatot, az rád tekint. Csőrében egy, a falu vezetőjének pecsétével ellátott borítékot tart, melyet azon nyomban át is ad. S amilyen gyorsan érkezett, úgy is tűnt el. Amennyiben felbontod a levelet, egy felhívást találsz benne.. Egy küldetésre szólító üzenetet. Az egyes kiképzőterepre rendeltek, azonnali hatállyal. Túl sokat azonban nem tudhatsz meg a papírlap szövegéből.. úgy látszott, nem sok tintát fordítottak eme üzenet megírására. de biztos lehetsz annak hivatalosságában. Láthatod rajta az eltéveszthetetlen címert. Jobb lesz, ha sietsz.. ki tudja milyen sensei, és milyen csapat vár majd rád. Most, nem a meg szokott ember fog téged tanítani és edzeni. Talán jót is fog tenni kicsit a változás.. bár ki tudja? Egyszerűen semmire sincs garancia... de mindent megtudsz, amint elérsz a kijelölt helyre.
Miután elkészültél és összepakoltad a megfelelő holmikat, azonnal el is indulhatsz a neked kirendelt helyszínre. Vár rád a kiképzőterep. Vár rád egy küldetés.. vár rád egy lépés.. mellyel közelebb jutsz az elismerés felé. Vár rád a hősök mezsgyéje.. rá mersz lépni?
Amint megérkezel, egy kellően furcsa kép tárulhat eléd. Egy nagyobb darab, pecsétekkel, s motívumokkal díszített, teljesen kiterített tekercsen, egy jounin áll. Vállán egy plüss róka, kezében egy tekercs... arcán kínos mosoly. Ha jobban körbenézel, mögötte egy fa mellé elbújva egy lányt is találsz. Homlokán Kumogakure fejpántja. Egy másik irányba nézve pedig, egy fa zöldellő lombkoronája alól, megcsillanó fényt figyelhetsz meg. Ott is van valaki. Egy másik genin.. ők lennének a csapatod? ( Kinézetüket itt találod)
 
Csipetcsapat
 
Amikor az eddig ismeretlen fiú odaért, a sensei zavarodottan kapta irányába tekintetét.
- Te.. Kira.. ugye? – Kérdezte két ásítás között, a kissé fáradt fazon. – Csipetcsapat!  - kiáltotta el magát, hogyha a geninek nem is jönnek elő, akkor is halhassák, amit mond. – Változás történt. Ha nem bánjátok, nincs erőm részletezni. De lényeg, ami lényeg, hogy Setsu helyett Kira lesz a harmadik társatok. – ekkor felemelte kezét, s a fiúra mutatott – Ő! – majd visszavette hangját a megszokott csendességre, s az előtte állóra pillantott. – A fiú Shiyaga Kayguro. A lány pedig Sekigawa Yui. A feladatotok, hogy minden áron vegyétek el tőlem a rókát..– mutatott a vállán heverő plüssre, majd megpörgette ujján, a kezében tartott kunai-t. – Ezek után majd tartunk.. izé.. bemutatkozóst. Dolgozzatok csapatban... – mondta, majd utoljára még felemelte hangját. – Sok sikert! – mosolyodott el. 


// sajnállattal kell közölnöm, de Sestu már nem tagja a csapatunknak, úgyhogy nélküle kell folytatnunk.
Ezután, szeretnék első soron bocsánatot kérni, hogy egy kicsit összecsapottnak, zavartnak tűnhetett ez a post. Megpróbáltam megpörgetni a dolgokat, hogy mi hamarabb össze legyetek mesélve ^^ De mostanra már beállt a rend, és remélhetőleg innentől már nem lesznek ilyen kesze-kusza postjaim ^^ A sorrenddel kapcsolatban annyit, hogy most mindegy, hogy írtok. De arra figyeljetek, hogy ahogy mosst írtok, abban a sorrendben fogtok az elkövetkezendő körökben is. Végül pedig, sok sikert ^^ vegyétek el a sensitől a plüsst, és aztán mehet a küldetés is ^^ Ügyesen! Very Happy // 

_________________
"Ha meg se mozdulsz, tutira nem vered be a kislábujjad."
"Nem halasztok semmit holnapra, amit holnaputánra is halaszthatok"

Előtörténet, Adatlap
Multi: Yukari YamaKuro
2017 február~ A hónap legjobbja
avatar
Hirota Yukionna
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 64

Specializálódás : Poéntalan poénok...

Tartózkodási hely : Nem találtam ki semmi menő szöveget...


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin - Lazy princess
Chakraszint: 306

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Kira Yesterday at 10:43

// Yukionna, Kayguro//


A reggelek sem mindig ugyanúgy zajlanak, mindig történik valami, ami meghiúsítja. Ahogyan a reggeli elfogyasztását ma is megzavarta egy… madár. Eddig küldönc szokta, vagy épp Hikuro, de most egy szárnyas küldönc. Az ablak kinyitása hamar megtörténik, ahogy a levél elolvasása is zökkenőmentes, a madár lelép, Kira pedig az asztalára csúsztatja a levelet, melyet rideg pillantással jutalmaz, csak ezt követően helyezi vissza a borítékba és teszi el a fal mellett heverő táskájába. Küldetés… Már régen volt küldetésen. Már nem is számolja, hogy a bukása óta 2 esetleg 4 küldetést csinált volna sikeresen, de az az egy még mindig a fejében, az elméjében ég és táplálja az emlékeit. 
De ez már a múlt és hiába fogja kisérteni őt, tovább kell lépnie rajta. Úgy, hogy újabb küldetéseket végez és csak jobb lesz. Vagy rosszabb, de akkor nem csak magát temeti el, hanem ahogy sensei-e is mondta, Kumogakure-t is képviseli. Szóval nem sok választása volt, felöltözött, elpakolta a felszereléseit és a maszkját, majd megindult a terepre. Bár előtte még elment egyet vásárolni egy két fegyvert. Jobb résen lenni és meglepni az embert, mint belesétálni valami csapdába.


2 kunai-t, 2 shuriken-t és 2 füstbomba-t vásárolt be, a táskájába helyezte, majd igyekezett a helyszínre, ahol már javában zajlottak az események. Zsebre dugott kézzel állt meg, a távolságot megtartotta addig, míg a fazon a részletekhez nem ért. Tekintete ide-oda ingázott a területen, itt ott kiszúrva egy- egy elbújt genint. A kölyök helyett a harmadik társ. A feladat rém egyszerű volt, elvenni azt a játékot tőle… és majd ismerkedni meg majd küldetésre menni.  Egy chh-t nyögött ki, majd elhátrált a férfitől, és a fák mögé bújt el, majd tekintetével keresni kezdett egy értelmes srácot. Mind kettő megbújt, helyes, szóval a táskáját maga elé vette, a vásárolt fegyvereit a zsebeibe helyezte, aztán a táskát visszarakta a hátára. Szusszant egyet, a kezébe vett egy füstbombát, nem egy nagy csapatjátékos, nem erőltette soha a dolgokat, most sem tenné… legalábbis oly szívesen nem. Talán jobb lenne, ha megfigyelné a másik kettő támadási módszereit, utána kitalálna egy tervet, amivel sikeresen el vehetik azt a valamit. Csak előbb kitalál valamit, hiába ilyen a sensei, attól még lehet erős...mint Hikuro... nem néz ki annak, de pillanatok alatt lerendezi. Szóval marad a várakozás a részéről és a másik kettő megfigyelése, no meg a sensei-t is megfigyeli, mindennemű mozgást. Csak ezután fog támadásba lépni. 
//Vásárlás: 200x2+200x2+150x2=1100ryu//
avatar
Kira
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 315

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

26 / 26 oldal Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.