Karakter érdekességek

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Karakter érdekességek

Témanyitás  Koreko Rui on Vas. Aug. 14 2016, 16:09

Már egy jó pár napja gondolkodom azon, hogy nyitni kéne egy ilyen topicot. Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy valaki, vagy valami inspirálta a karaktere útját, esetleg a megalkotását is. Úgy gondolom elkerülhetetlen, hogy valahonnan még ha nem szándékosan, de kölcsön vegyünk 1-1 apróságot. Esetleg félbe maradt egy JK és később "újra lett hasznosítva" más karakterben. Gondolom értitek, mire akarok kilyukadni. Én nagyon szívesen olvasnék ilyeneket mindenkitől, szóval hajrá!


Kezdeném is, hogy meghozzam a kedvet a postolásra.

- Rui zöld szem, vörös haj kombinációját két nyugati képregény szereplő inspirálta, egészen pontosan Rahne Sinclair (X-men) és Shayera Hol (Justice League).
- Saki az egyik kedvenc animém, a Shinsekai Yori főszereplőjéről, Watanabe Sakiról kapta a nevét.
- Szintén Saki, egy korábbi JK-m Hana személyiségét dolgoztam át kissé, de az alapok onnan vannak. Az első avatar alanya a SAO-ból Sachi volt, a kékesfekete haj és szem onnan jött.
- Az oldalköltözések süllyesztőjében két Jutsetsu karim is eltűnt, bár mindkettő még csak kezdeti fázisban volt.
- Terveztem egy Hyuuga indítását, azonban a korábbi szabályzat egy felhasználóként egy KG-s karit engedélyezett. Ezért mondtam le Hanáról és végül Emi kapta a Byakugant.
- Ebben az alignment chartban (magyarul nem tudom a nevét) Rui lawful good, Emi chaotic neutral, Saki neutral good, Inako lawful neutral.

Egyelőre ennyi, ha még eszembe jut valami, akkor írok ide.
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Karakter érdekességek

Témanyitás  Akihiro Jaken on Vas. Aug. 14 2016, 16:41

- Jaken életem első bárminemű szerepjáték karaktere, tehát lényegében a Gundan miatt kezdtem csak el FRPG-zni
- a SAO-ból Kirito ruházata tetszett meg, ezért Jaken, mindig ahhoz hasonlót hord magán
- Kenjutsum is részben azért van, mert ott nagyon menő volt
minden kardos jelenet a SAO-ban Very Happy


A hozzászólást Akihiro Jaken összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 16 2016, 22:03-kor.

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 791

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Karakter érdekességek

Témanyitás  Kenta Koizumo on Vas. Aug. 14 2016, 17:44

- Howabi Kimiroku karakterem azért jött létre, mert unalmamban trollkodni kezdtem a chaten, és ha már csináltam neki e-mailt, írtam neki egy ET-t is.
- Koi életem első frpg-s karaktere, jelenleg a játékállás alapján skizofrén, de ez nem észrevehető.
- Amikor Koinak kerestem klánt az előnyök összegyűjtése után a húgommal húzattam sorsot. Így választottam a Nara klánt.
- A tűz elemet háromból kettő karakteremnek (Kiminél nincs feloldva) egy gyerekkori égési sérülésem miatt választottam, mert a lángok kapják be.
- Kimi kedvenc fegyverét, a chakramot a Csontváros egyik szereplőjétől, míg különleges kardját Napóleontól örökölte. A lándzsa a dicső lovagi korok jelképeként szerepel.
- Kimiroku leghosszabb mondata eddig a "Köszönöm szépen" volt (5 szótag)
- Chisét az aktuális időjárás miatt indítottam Amegakurébe, amúgy hangrejteki lett volna. 
avatar
Kenta Koizumo
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Tartózkodási hely : Szerdán


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 541

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Karakter érdekességek

Témanyitás  Koreko Rui on Vas. Aug. 14 2016, 18:48

Az a jó, hogy mások postjait olvasva is eszembe jutnak még dolgok. Smile


- Rui előtörténetét azért írtam meg úgy, hogy a Sunagakuréban született és onnan került Konohába, mert nem akartam tősgyökeres Levél falusit indítani, viszont akkoriban főleg ott volt élet.
- Ha előbb tudom meg, hogy új szabály van KG-vel kapcsolatban, akkor nem adtam volna át Makotót, hanem neki kérvényezem a Hyotont. Mivel vele terveztem belépni az Unazaki klánba, így még inkább passzolt volna hozzá.
- Van egy félbehagyott Unazaki karakterem, akivel ugyan regisztrálva vagyok (Unazaki Azusa néven), de előtörténetet soha nem töltöttem fel.
- Emi azért lett Eső falusi, mert az előző oldalon az oda indított karakterek kapták a legtöbb ingyen jutsut és mivel Chuunin ranggal kezdett, nem akartam, hogy csak 1 ajándék technikával rohangáljon, amit az előtörténetért kapott volna. (Éljen az őszinteség. XD)
- A legelső karakteremnek a terveim ellenére a Katont adta az akkori mesélőm (Naruto), szóval annyira "megutáltam" ezt az elemet, hogy azután csak 1 JK-m birtokolta, persze Hanán kívül. Viszont amióta megnéztem az Aang és Korra Legendáját, tökre megkedveltem a Tűz elemet, szóval azon gondolkodom, hogyan tudnám megoldani, hogy valamelyik karimmal mégis feloldjam.
- A Proboards érában elkezdtem megalapítani a Koreko klánt, de az oldaltörlés utáni inaktivitásom és a korábbi tagok eltűnése miatt inkább úgy teszek, mintha nem is létezett volna az az időszak.
- Ruinak elvileg van egy húga a Hold országában, de róla is elfeledkeztem, szóval majd valahogy kimagyarázom, talán.
- Tulajdonképpen bármelyik JK-mnak kérvényezhettem volna a Byakugant, de mivel Emi alapból is a Taijutsu felé kezdett húzni, úgy voltam vele ez így tökéletes párosítás lesz. (Na jó, Ruinak eleve nem akartam.)
- Nagyon szeretem a vizet és régebben sokat úsztam, innen jött, hogy majdnem mindegyik karakteremnek vagy az elsődleges, vagy a másodlagos eleme Suiton.
- Bár Emi alapból a férfiakhoz vonzódik, el tudná képzelni az életét egy lány mellett is. (Ezt az oldal korhatárára való tekintettel nem firtattam eddig.)
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Karakter érdekességek

Témanyitás  Akira on Vas. Aug. 14 2016, 21:13

Első igazság:
Minden karimban van a másikból valami és mindegyik karakterem egy- egy olyan területre indult, ahova eredetileg Akirával akartam eljutni, de egy kariba nem fért volna bele.

- Akira karakterem az irodalmi próbaérettségi előtti este készült el.
- Egyik karakteremnek sem ismerem az animét, amelyikből az aviban használt karaktert vettem, egyetlen kivétel Yamato, mert az ő avijának animéjét is csak később láttam, mint ki lett választva
- Akira küönleges katanája Bleach egyik zanpakutojának képességéből alakítottam át egy kicsit.
- Tenshi karakteremnek nem terveztem eredetileg genjutsut, csak később alakult ki, hogy ilyen irányba is elinduljon, annak is különleges irányába a bénító genutsuk világába merült el leginkább
- Gyógyító technikák tanulása, amit most kérvényeztem, már régen benne volt Kawachiban, eleve úgy alkottam meg, hogy valamikor ebbe az irányba is menjen, Tenshi esetében csak egy ilyen irányú érdeklődés miatt alakult ki.
- Kenjutsus Akira lett volna, de mivel Kiri hirdetett ilyen képzést, így Kawával lett ez az irány
- Egyik karakterem sem tett kiemelkedőt, legalábbis az NT szerint, így nincsen chuunin karakterem
- Az oldal előző chuunin vizsgájáról Akirával 5 chakrával maradtam le.
- Alapvetően nem terveztem, hogy kettős ügynök legyek Tenshivel, ő csak egyszerű kirigakure hű volt, ez is egy kaland során alakult úgy, ahogy

Egyelőre ennyi, folyt köv, ha eszembe jut valam
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Karakter érdekességek

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Kedd Aug. 16 2016, 13:47

- Mirubit nagyon fiatalon kezdtem és kezdő szerepjátékosként az első karakterem volt.

- Akkoriban marhatehetséges írónak hittem magam aztán elolvastam mások irományait...

- Most visszatekintve én is meglepődök, hogy mennyit fejlődtem ezen a téren, viszont belegondolva, hogy vannak itt olyan 13 évesek akik legalább ilyen jól írnak és csak jobbak lesznek, kicsit szégyellem magam Very Happy

- Mirubi esetlensége annak idején az én esetlenségem is volt, sok tekintetben nem volt meg Mirubi jelleme, inkább az én kis sz@ros fiúcska voltam az, aki Mirubi volt

- Később ahogy komolyodtam, ahogyan kiszélesedett a látóköröm és a tudásom, úgy fejlődött Mirubi is és lett egyre komplexebb karakter, akárcsak én és akárcsak az emberek 80%-a.

- De éppen emiatt a változások miatt távolodott el tőlem a karakter, bár mindig is azt mondtam, hogy egyetértek az eszméivel és a gondolkodásával, viszont az emberi hibái és az érzelmei azok, amiket nem ismer be és ismer el és nem jön rá, hogy valóban Ő is ugyanúgy működik, mint mindegyik ember. Ezen hibák megjelenése az, amely elválaszt engem tőle. Nem azért, mert én hibátlan vagyok, hanem mert bennem is meg vannak de én látom és elismerem. Ő pedig nem. Meg hát lássuk be, ebben a világban nem lehetne Mirubiként élni, alkalmazkodni kell Very Happy

- Éppen emiatt a komplexitás miatt tűnik a karakter jelleme sokaknak túlkomplikáltnak és egy katyvasznak, de ha most valaki komolyabban belegondol vagy beleássa magát a pszichológiába, akkor tudni fogja, hogy MINDEN ember ennyire bonyolult, annyi, hogy vannak egyszerűbb jellemek, ahol egy-egy jellemvonás túlnyomó erővel bír.

- Emiatt a katyvasz miatt szedtem több felé Mirubi jellemét. (Meg hát úgy adta magát a dolog xd) Elvégre ha valaki figyelte Mirubi pályafutását az láthatja, hogy a kedvesség és az empátia [Megmentette azt a nőt, akit ugyan megvetett de nagyobb gyűlölettel volt azok iránt akik bántják, nem bánt "tiszta" embereket, sem gyerekeket és könyörületet is tanúsított azzal fedve el ezen tettét, hogy nem öl meg minden útjába kerülő embert, mert nem így tudja elérni a célját, hanem egy összetett tervvel és ha csak gyilkolászna az hátráltatná] nála ugyanúgy jelen volt, mint a Harag, a Düh a vérszomj és a mérlegelés, a józan gondolkodás, az érzelmek kizárására irányuló próbálkozás. Csak hát annyira akart, annyira küzdött az érzelmei és a személyisége ellen, hogy amúgy is hajlamos a mentális betegségekre, valamint jó nagyokat szív egész életében, így megtört a személyisége.

- A karakterem eszméit a saját elképzeléseim szerint alakítottam ki más elképzelések és irományok, alkotások és gondolatok mintájára, belevetve ugye a saját gondolataimat is (Ez van többségben) így nagy jelentősége volt például Mirubi, az emberiség elpusztítására vonatkozó Terveinek kidolgozásában "Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei"-nek, valamint az "Új Világrend" ideológiának és az Illuminati eszméinek. (És most ne menjünk bele abba, hogy mit gondolok ezekről mert az nem lényeg)

- Az Amegami szimbóluma is egy Illuminati szimbólum, bár direkt nem akartam teljesen azonosra csinálni.

________

- Fórum adott lehetőséget arra, hogy felhasználhassam az Általános Iskolában és a Középiskolában megszerzett unalmas és felesleges tudásomat a játékban, így szerettem meg a Biológiát is. Ezen kívül MINDEN tananyag átvetíthető a Fórumra és a Szerepjátékra, a Gundanunkra, így pedig [És ez mindenkinek szól] SOKKAL KÖNNYEBB és érdekesebb megtanulni a Fizika törvényeit, azon gondolkozva, hogy a Gundanon miképpen használható fel, miképpen változtatható meg chakrával, mit és hogyan lehet felhasználni belőle. Ugyanez a helyzet a kémiával, biológiával, földrajzzal, történelemmel, irodalommal, stb stb. Még a Mateknak is meg van a helye, főleg ha Shikamarut játszunk. Így hogy Yori-t idézzem: "A Gundan az első Tanulmány alapú FRPG" Very Happy És milyen igaza van!


_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Karakter érdekességek

Témanyitás  Tottori Shinko on Pént. Aug. 19 2016, 16:25

Nah, akkor isteni személyem is ír pár sort.

Tottori Shinko:
- A karakter ötletét egy korábbi karim adta, amit még annak idején saját oldalon hoztam létre. Hiányzott az a tipikus őrült, beképzelt figura.
- Mivel a karakter sokban hasonlít a Soul Eater sorozat Black Star karakterére, így választottam őt az avimnak. Ráadásul az eredeti karakterem avijára nem emlékszek, így pláne kézenfekvő volt.
- Shinko-t mindig is szerettem volna, ha bekerül a Köd Kardforgatói közé, ezért igyekeztem úgy megalkotni, hogy bele illeszthető legyen a koncepcióba. A Kardforgatók többsége a nevét(a vezeték vagy a kereszt) valamilyen termékről kapta, innen jött nekem a Shinko, mint kereszt név. Elvileg a Shinko az az ázsiai körte, bár kép alapján én inkább baracknak nézem Very Happy
- A karakter jelleme alapvetően jó, távol áll tőle bármilyen gonoszság, árulás, viszont tervbe volt véve, hogy lesz egy minimális tudathasadása. A másik személyisége könyörtelen gyilkos lenne, nagyon komoly és hallgatag. Leginkább harcoknál jött volna elő ez a jellem, ha már nagyon szorult helyzetbe kerül a kari. Nem tudom, hogy ebből mi fog megvalósulni a jövőben.

Doshiri Asuka:
- Nem a saját karakterem! Asukát azért vettem át az eredeti tulajdonosától, mert már nem akarta használni és nem szerettem volna ha a süllyesztőbe kerül.
- Asuka volt az egyik első karakter, akivel az frpg-s pályafutásom kezdetén(pontos időt nem tudok, talán 2007 vége, vagy 2008 eleje) játszottam. Gaisuke Daizo nevezetű karakteremmel játszottam akkoriban, Matsudaro Kitsumo társaságában a Démonok Országába mentünk, ott futottunk bele Asukába. Valami ilyesmi volt az első történet Smile
- Az átvételt követően nem éreztem a magaménak Asukát, ezért elkezdtem kissé átformálni. Több tervem is volt vele, de a mai napig nem tudom eldönteni melyik irányt vigyem: emberi bábok készítése és használata; több báb irányítása; homok használat. Mivel a bábok készítése nagyon nagyon drága, így jelenleg talán az elemi irányzat az, ami felé legszívesebben elvinném.
- Bizonyos okok miatt nem használom.

Gaisuke Daizo:
- Ő volt az első frpg-s karakterem.
- Anyai ágról a Senju klán tagja volt.
- Bolond fejjel átadtam másnak.

Kaibutsu Hiroto:
- Eredetileg azért készítettem, mert volt egy csapat, akik a 3. tagot keresték.
- Mielőtt elfogadták volna a karaktert, a csapat megtalálta a 3. tagot.
- Ennek ellenére egy másik csapatban megkezdhette a karakter a pályafutását: Aburame Shui és Haru Noriko társaságában. Azt a csapatot azóta is vissza sírom.
- Először a Kristály elemre adtam be az engedélyemet, de azt elutasították. Talán egy év múlva újra próbálkoztam, akkor Láva elemmel, amire meg is kaptam az engedélyt.

Obake Kaito:
- Mindig is szerettem volna egy bábos karaktert, ezért hoztam őt létre.
- Az 1. bábuja Hitogoroshi, azaz Gyilkos. A Soul Calibur-ból Voldo kinézetét kapta.
- A 2. bábuja Utena, elvileg Torony. A Full Metal Alchemist-ből Alphonse kinézetét kapta. Jelenleg pedig ő a karakter páncélja.
- Bizonyos okok miatt őt sem használom.


Hitoshi Minovara:
- Jelenleg már nincs az irányításom alatt, átvették tőlem.
- A karakter azért jött létre, hogy a Minovara klán megalapuljon, alapítótag. A klán létrehozója konkrétan lemásolta a saját klánomat(Tsukiyomi), amit saját oldalon hoztam létre. Miután észrevettem, jeleztem neki a dolgot. Ezt követően pedig besegítettem a Minovarák létrehozásába.

Hoshizoku Kaito:
- Róla nem igazán tudok érdekességet írni. Szerettem volna yukigakurei karaktert, később pedig jött az ötlet, hogy emberkereskedő lesz. Bizonyos okok miatt viszont már őt sem használom.

Kannagi Asura:
- Inaktív karakter.
- Pár hónappal Hiroto után készült a karakter. Leginkább azért lett megalkotva, mert túl nyomasztó volt állandóan Hiroto depizését játszani, ezért szerettem volna egy sokkal vidámabb karaktert.
- Hiro-hoz hasonlóan ő sem Konohában született, hanem a másik településen. Viszont neki van családja, nem igazán szokott depizni, nem hiszi azt hogy utálják mások.
- Ő lenne az atom perverz karakterem.
- A multi szabályzat miatt nincs aktiválva a karakter. Ráadásul neki nem volt csapatja, ezért döntöttem úgy, hogy Hiroto marad az aktív konohai karim.

Volt még egy otogakurei karakterem is még a régi oldalon, neki egy módosított Neji volt az avija. Van még számos karakter ötletem, de azok már nem valószínű hogy a Gundanon megjelennek. Minden vágyam egy iwagakurei Kamizuru(darazsas) shinobi.


Asszem részemről ennyi lenne.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Karakter érdekességek

Témanyitás  Koreko Rui on Vas. Szept. 11 2016, 22:51

Az aláírásomban szereplő gifen a Mahou Tsukai no Yome főszereplője, Hatori Chise látható. Tegnap néztem meg az anime első részét és amikor ilyen közeli képeket mutattak róla, az jutott eszembe: OMG, tisztára mint Rui! Shocked
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 128

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1646

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Karakter érdekességek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Szer. Jan. 18 2017, 21:46

Nem baj ha néhány szót magamról is ejtek? Ugorgyátok át ha irreleváns ^^ Karasu 15 évesen kezdte itt a pályafutását (nem szeretem a 4-es számot, ellenben az 5-ös a kedvencem), azóta 2 év telt el a játékban. Viszont alapvetően az egykori 15 éves önmagamat hoztan létre a Naruto világában, persze más előtörténettel, hisz én (sajnos) nem vagyok shinobi. Így mondhatjuk, hogy aki a karakterem ismeri, az ismer engem is. Kár, hogy eleddig nem sokat játszottam mesélő nélkül vele...na de majd mostantól! 
Néhány tény: 
A karakter képe a Yu-Yu hakusho c. animéből van, Karasu, a Toguro csapat tagja, egy gonosz karakter. Viszont a mostani önmagamra Ő hasonlít leginkább, elvégre példaképemmé vált mióta először megláttam. A maszk-fétisem is innen ered. IRL kb 15 maszk büszke birtokosa vagyok Very Happy  
Azért ködrejteki mert eme ország harcstílusa áll hozzám a legközelebb. Meg mert Konoha túl népszerű, és elpusztíthatatlan, és szent.  Na meg a legjelentősebb shinobi falu. Elvégre Konoha alakult meg legkorábban. Harcstílus:  Csendes, precíz, gyors, minden ami a nagy, lassú, erős ellentéte. Szerepjátékokban is mindig hasonló karaktereket hozok létre/igyekszem létrehozni. Lövöldékben ez ott mutatkozik meg, hogy mesterlövészt játszom.
Terveim: Túlélni Danzou meséjét Smile Ha ez sikerült, szeretnék ANBU-nak jelentkezni, fegyvereket vásárolni, és még két jutsut alkotni C szinten. A fuuton technikák elég foghíjasak. Az meg, hogy legyező kell hozzájuk nonszensz. Majd Én bebizonyítom, hogy nem kell! Elég egy tál bableves! 
A kari még két év öregedés után sem érte el  az Én életkorom. Közel sem.  
Viszont magasabb nálam Very Happy
Alapvetően egy kenjutsu-fegyvermester-íjász-csendesgyilkos karakter lesz, már ami a táp részét illeti. Technikák terén megmondom őszintén több fantáziát látok a sima jutsukban, mint az elemiekben, na de majd csak kitalálunk valamit. Wink
A második eleme a katon lenne, ezzel ellensúlyozva, hogy nem igazán képes tömegpusztításra.
Titkos dolgok: 
Úgyszólván gyengéd szálak fűzik Konohához, mivel apja onnan származik, Ő pedig a példaképe. 
Nem tetszik neki a háború. Feleslegesnek tartja. Bár a kaland alatt kicsit más lett a véleménye...
Odavan a Mizukagéért. Szíve mélyén a személyes testőre szeretne lenni. 
Nem szereti Kirigakure időjárását. Leginkább Konoha területén érezné jól magát.
Kutyabolond...
Hajfetisiszta. Főleg a sötét, vagy egyedi színeket kedveli.
Lenézi a fiatalabbakat.
Szeret korán kelni.
Na, és persze METÁL! Very Happy
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Karakter érdekességek

Témanyitás  Akemura Senshi on Szomb. Jan. 28 2017, 12:24

Üdvözletem mindenkinek. Ma én is közlékeny hangulatba vagyok így ha megengeditek (bár ha nem az se baj) akkor én is kiadok némi infót a karakteremről. 


Senshi egy Kirigakurei nemesi család az Akemura klán utolsó leszármazottja, amiről ő nem tud. Még gyermekkora elején elvesztette szüleit illetve otthonát egy támadás során, melynek a miértjéről ő nem tud. Egyetlen emléktárgya a családi címerrel ellátott tanto amit minden küldetésre magával visz. A gyermek igen csak visszahúzódó, bár ennek ellenére mindig belecsöppen egy-egy kalamajkába melyből nem mindig kerül ki győztesen. Nevelőapja Jaken egy Kirigakurei szakács ninja aki miután rátalált befogadta, és gyermekeként kezeli. A fiú immáron két társa oldalán harcol Karasu és Rengar mellett, de még nem tudja, hogy mit hoz a jövő. Egyenlőre még ennyit tudok mondani, mivel a tervek titkosak Very Happy További szép napot. Sziasztok.
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Karakter érdekességek

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Szer. Okt. 25 2017, 22:35

Amikor Emivel megtörtént az a bizonyos dolog, a föld alatti laborban, megegyeztem a mesélőmmel, hogy majd később döntjük el, Orochimaru melyik szemét távolította el. Sokáig gondolkodtam és szerencsére volt is időm rá, hogy melyik szem maradjon, melyik menjen. A vicces az, hogy mielőtt Kaakshi átvette volna a mesélést, megnéztem a Kingsman című film első részét. A második rész még most megy a mozikban, de az egyik kedvenc karakteremmel történik valami (a részletekbe nem mennék bele, erősen spoileres) és elveszíti a bal szemét. Kapóra jött a dolog, eldöntöttem, hogy Emi bal szemét távolították el és jobb maradt meg neki. Gondoltam megosztom veletek ezt a kis érdekességet. Very Happy
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Karakter érdekességek

Témanyitás  Djuka Benji on Szer. Okt. 25 2017, 23:00

Benji a valódi becenevem is, és én leszek az első ember, akinek minden karakterét Benjinek hívják :')
avatar
Djuka Benji
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Getsugakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Karakter érdekességek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.