A nagy találkozás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

A nagy találkozás

Témanyitás  Katana on Vas. Aug. 21 2016, 17:43

/Miuru azt hozol, akit akarsz, de ha lehet, női karakter legyen./
/Katana kezdő chakra 140, Genin, D/

Ez a nap is pont ugyanúgy indultam, mint a többi. Reggel felkeltem szememből kidörgöltem a fáradságot majd első utam a fürdőszobába vezetett. Elintéztem ott a reggeli teendőimet, mint fésülködés felöltözés miegymás majd lementem reggelizni. Egyszerű bundás kenyér és tej várt az asztalon mikor ezeket elfogyasztottam elköszöntem édesapámtól majd elindultam, hogy felvegyem a következő küldetést. Édesanyámtól azért nem búcsúztam el, mert már napok óta nem láttam egy küldetésen volt. Egy hozzá hasonló Jouninnnak nagyon kevés szabad ideje volt folyton csak a munka és a munka. Mikor megérkeztem közölték velem, hogy kaptak egy felkérést és külön engem kértek végrehajtóként. Ez egy kicsikét meglepett ugyanis nem olyan régóta lettem genin így nem szerezhettem elég nagy hírnevet e fajta kitüntetéshez. Mikor átvette a cetlit majdnem elejtettem annyira meglepődtem még a számat is eltátottam a csodálkozástól. A küldetést nem más bízta ránk, mint az egyik közeli büfés, akinél néha szoktam ebédelni mikor apám túl elfoglalt volt ahhoz, hogy főzzön. Remek férfi volt azonban szerintem egy kicsikét túl sokat beszélt azonban ennek ellenére szimpatikusnak találtam. Azon kevesek közé tartozott, akik láttam engem mosolyogni, ami abban az időben elég ritka látvány volt. Mindig arról beszélt, hogy csak a küldetésekkel foglalkozom és az nem egészséges, hogy nincs rendes magánéletem. Folyton azzal nyaggatott, hogy keresnem kéne egy szép lányt, mert már abban a korban vagyok, amikor fellángol a tűz. Bennem semmiféle tűz nem égett legalább is a másik nemmel kapcsolatban. Visszatérve a küldetésre azt a feladatot kaptam, hogy el kellett mennem egy étterembe méghozzá egy vakrandira. Az asztalt már előre lefoglalták és a hölgy is meg lett győzve. Normál esetben azonnal nemet mondtam volna azonban ez egy küldetés volt, és mint shinobi nem hunyhattam szemet fölötte. Nem tehettem mást, mint lenyelni a békát és elmenni abban az étterembe. Szerencsémre nem volt valami puccos öt négyes asztal foglalt helyet mindegyik hétköznapinak nézett ki. Leültem hát az egyikhez kezembe egy szál vörös rózsával, mert, hogy ez volt az ismertető és vártam. Várakozás közben néztem a körülöttem lévőket. rajtam kívül egy szerelmes pár volt helyen meg pár magányosan reggeliző fiatal.
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A nagy találkozás

Témanyitás  Nashimaru Miuru on Hétf. Aug. 22 2016, 14:44

- Miu cica… gyere ide hol bújkálsz. – hallatszódik a gyűlölt bácsikám sóvárgó hangja – Gyere elő drágám, ígérem, nem nyúlunk hozzád. Sari barátunk utasítása te is tudod. Naaa Miu drága bújj elő.
- Nem! – kiáltom – Nem! Ezt nem vállalom! Inkább a halál, de ezt nem! – ordítom, majd az eddigi fedezékemből a feljáró felé szaladtam. Szinte azon nyomban éreztem, hogy valami nekiütődik a hátamnak, és érzem, ahogy a férfi súlya a földhöz szegez.
- Nem! Neeeem! Soha nem veszel rá!
- Na… Miu drága. Végre itt lesz életed nagy napja, miért esik nehezedre kiöltözni az első randira.
- Kell a francnak a r… wáááá! – kiáltok el a karomba megjelenő hirtelen fájdalom miatt, ahogy bácsikám hátrafeszítette a kezem.

Innentől hosszú, számomra kissé fájdalmas, kimerítő viadallal próbáltam ellenállni az egyre több szépítőszernek, melyet a bácsikám szolgálói kentek rám. Szinte hánytam az érzéstől, ahogy az alapozó, a púder és mindenféle mütyürt rám kerül. A ruha is egy fehér-piros miniszoknyából állt, illetve egy világoskék blúzból. Hajamat kifésülték és copfba kötöttél, majd mindenféle (számomra) bűzös illatanyaggal fújtak be. Magyarul mindenből kaptam egy keveset, amit rühellek. Így történt, hogy teljesen kisminkelve, „feltuningolva” indítottak egy „tiktos információgyűjtő” küldetésre… egy vakrandira. Bácsikám állítása szerint Szürke Sárkány megbízása ez, de van olyan érzésem, hogy csak saját perverz vágyai miatt teszi ezt, és nagy eséllyel valahonnan egész végig figyelni fog. Érthető is volt miért volt olyan feszült a légkör körülöttem, mikor beléptem az étterembe. Többen biztos távolságot tartva inkább félre húzódtak. Pedig legszívesebben belementem volna valakibe, hogy egy kis balhét indíthassak el. De nem vehettem félvállról azt, hogy lehet ez tényleg a szürke sárkány „küldetése”. Ha nem hazudott róla bácsikám és igazat mondott, akkor nagyon megjárnám, ha káoszt csinálok. Ez nem lehet igaz! Így hát „kicsinosítva”, eléggé pocsék hangulatban vetettem le magam a kijelölt asztalhoz, egy szót sem szólva a „partneremhez”, csak bosszús tekintettel meredtem rá. 


// B - 427 //


A hozzászólást Nashimaru Miuru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 23 2016, 13:26-kor.
avatar
Nashimaru Miuru
Játékos

Taijutsu Pontok : 56


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 510

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A nagy találkozás

Témanyitás  Katana on Hétf. Aug. 22 2016, 16:49

Néhány percnyi várakozás után abban kezdtem reménykedni, hogy a nő mégsem fog elmenni én pedig megúszok egy rendkívül kínos és meglehetősen fárasztó pillanatot. Megpróbáltam, hogy a másik felet vajon mivel vehették rá, hogy találkozzon egy tökéletesen idegen férfival. Talán egy rendkívül magányos nőszemély, aki másképpen nem tud kapcsolatba lépni másokkal. Az is lehet, hogy az-az idióta büfés lefizetett valakit, hogy találkozgasson velem. Meglehet nem voltam valami nagy társaságkedvelő azonban én így éreztem jól magamat. Ha beszélgetni akartam mindig ott voltak a szüleim és nekik bármit elmondhattam. Rajtuk kívül még a csapat társaimmal szoktam csevegni bár nekik nem árultam el annyit, mint édesanyáméknak. Álmodozásomból akkor ébredtem fel mikor az a gyönyörű nő betette a lábát az étterembe. Annak ellenére, hogy nagyon csinos volt rendkívül furcsa érzés kerített hatalmába mindenkit, aki csak a közelébe ment. Tisztán láttam az arcán, hogy nincs jó kedve és nem érdemes vele szórakozni. Édesanyámnak is ilyen szokott lenni és akkor nem volt ajánlatos hozzá szólni. Szó nélkül leült hozzám azt asztalhoz, de nem szólt egy árva szót sem. Így közelebbről csinosabbnak tűnt azonban sokat rontott az összképen, hogy nem mosolygott. Olyan volt akár egy nagyon dühös kis angyal. Vagy fél percen keresztül néztem meredten mikor hirtelen eszembe jutott az etikett. Kissé megkésve felálltam az asztaltól enyhén meghajoltam és bemutatkoztam.
-          Kawaii Katana. Nagyon örvendek a találkozásnak.
Visszaültem a helyemre utána pedig bárgyún bámultam magam elé, mert fogalmam sem volt arról, hogy mit is kéne csinálnom.
-          Ö ízé. Ezt önnek hoztam. –mondtam majd átnyújtottam az asztal fölött a rózsát és letettem eléje.
-          Nagyon csinosnak tetszik lenni?

Minden egyes mondatot úgy kellett kipréselnem magamból, ugyanis ha nem ez lett volna a feladat biztos nem mentem volna el arra a randira. Mindenki, aki rám nézett bizonyára azt kérdezte mit keres egy ilyen idióta egy olyan meseszép lány mellett, mint az-az idegen.
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A nagy találkozás

Témanyitás  Nashimaru Miuru on Hétf. Aug. 22 2016, 20:03

Tekintetemből csak úgy sugárzott a rosszindulat, de nem szóltam semmit. Nem akartam szólni semmit. Mert attól tartottam, ha megszólalok, akkor hamarosan itt vér fog folyni. Azonban a fiú válaszára akaratlanul is felnevettem. Nem az a bűbájos kuncogás volt, inkább az a gúnyos, sértő kacaj. Azonban végül komor, már-már utálatos tekintettel meredek a srácra.
- Na, idefigyelj cukorbogár. Ha még próbálsz, rám mozdulni fogom ezt a vázát és felnyomom ott ahol igazán fájni fog neked… Világos pupák? Nem a saját akaratomból vagyok itt, és ráadásul ezekkel a műszarokkal is kipingáltak… szóval pipa vagyok. Úgyhogy kuss! Rendelj valamit és legyen vége ennek a komédiának. – ha esetleg megkérdezné, hogy én mit kérek, csak szúrós pillantásokkal díjazom – Mit bánom én…

Nem adom éppen azt a szűzies formát, sőt nyílván valóan azt képzeli, hogy „ki ez a tapló”, de jelen álláspontomban nem vagyok éppen a toppon, sőt! Most még az is nehézséget okozott, hogy egyáltalán ne fenyegessem meg a csávót, hogy itt helyben kibelezem. Igaz, hogy a fegyvereimet nem hozhattam magammal, de van itt kés. Nekem az is megteszi. Egy-egy villámló tekintetet lövelve nézek körbe, mely nagy valószínűség szerint minden bámészkodót visszafordított a saját asztalához. A kezem eközben akaratlanul az egyik kést markolta meg, és precíz mozdulatokkal el is kezdte pörgetni, pattingatni látszólag minden nehézség nélkül, még akkor is, ha az éle néha igen közel kerül a bőrömhöz. Egy kicsit sikerült is lenyugodnom ettől, most, hogy valami hasznos eszközt sikerült magamnál tudni. Unott és már-már fáradt tekintettel meredek magam elé várva a kaját, hogy minél előbb leléphessek.
avatar
Nashimaru Miuru
Játékos

Taijutsu Pontok : 56


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 510

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A nagy találkozás

Témanyitás  Katana on Hétf. Aug. 22 2016, 23:22

Igyekeztem kedves lenni a lánnyal ugyanis egy nő egy hasonló találkán ezt várná el egy férfitól. Tudom még elég fiatal voltam azonban halottam olyanokat, akiknek ilyen idős korban már több barátnőjük is volt. Mivel nem volt valami sok tapasztalatom a nőkkel igyekeztem a legjobb formámat nyújtani annak ellenére, hogy semmi kedvem nem volt hozzá. Mikor viszont arról kezdett beszélni, hogy ha esetleg megpróbálnék rámozdulni, meg fogja a vázát és valami nagyon csúnya és fájdalmas dolgot fog vele csinálni. Ezen kissé meglepődtem ugyanis egyetlen embert sem halottam ilyen ocsmányul beszélni ráadásul minden ok nélkül. Közölte velem, hogy se a saját akaratából volt ott ráadásul valami pingálást is végeztek rajta. Nyomatékosan felszólított, hogy zavarjuk le ezt a marhaságot gyorsan, hogy minél előbb véget ´érjen ez a komédia. Először fogalmam sem volt róla mire is gondolhatott majd végül rájöttem, hogy az arcfestékre gondolhatott. Bár én is más parancsára voltam ott úgy gondoltam semmi oka nem volt rá, hogy így kiakadjon. Ráadásul megpróbált a becsületembe gázolni, amit mégsem hagyhattam nem számít, hogy ő egy nő emellett még én is éreztem, hogy a belőle áradó rosszindulat nöttön nött. Apám azt szokta mondani a nőkkel mindig udvariasan kell bánni, mert könnyen megsértődnek, és ha esetleg egy erős személyiséggel hoz, össze a sors azt nem úszod meg épp bőrrel. Anyám viszont azt tanította, hogy ha valaki packázni akar, velem annak mossak be egy jó nagyot mindegy, hogy vannak-e mellei vagy sem. Miközben én ezen tanakodtam a lány unalmában az egyik kést kezdte el forgatni valószínűleg a célból, hogy engem megijesszen.
-          Most te figyelj ide hajas baba. Te egy akkora nagy pokróc vagy, hogy még egy barlangi medve se próbálna hozzád nyúlni. Én sem magamtól vagyok itt, hanem küldtek, bizonyára azért mert mindenkit elüldözöl magad mellől. Végül pedig nem érdekelnek, a pitiáner fenyegetőzéseid nem ijedek meg tőled.

Azt elfelejtettem mondani, hogy mikor elindultam leadtam a fejpántomat és a fegyvereimet így úgy jelentem meg, mint egy hétköznapi tizenöt éves fiú. Amíg nem szólalt meg a leányzósokkal csinosabbnak tűnt. Intettem a pincérnek, hogy jöjjön ide, mert rendelni akartam mindkettőnknek valamit utána pedig haza akartam menni.
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A nagy találkozás

Témanyitás  Nashimaru Miuru on Kedd Aug. 23 2016, 00:05

Kezemben pörgetett késsel egy ideig sikerült lefoglalnom magam olyannyira, hogy kizárjam a zavaró külvilágot egy darabig. Ez működött is egy ideig, míg de mikor a fiú megszólalt a „védelmeme” kártyavárként omlott össze. A kés hirtelen megállt a kezemben és szemem veszedelmes lángokat szórt. Ezek már rég nem szikrák voltak… A fiú szavai egy pillanatra elfeledtették velem a fenyegetéseket, és mielőtt átgondolhattam volna cselekedtem.
- Hé f@szkalóz! – szólok a srácra flegmán.
Már azelőtt mozdult a kezem, hogy ténylegesen felém fordult volna. A kés nyílegyenesen lendült és egyenesen a két szeme közé célozva indult útnak. Ha nem kapta el, nagy eséllyel belehal a sérülésébe, mert bár nem dobtam erősen mégis csak egy éles késről van szó heggyel előre. Bár nem dobtam olyan erővel, hogy ne lehessen elkapni, ráadásul öntudatlanul is visszafogtam magam. Így nagy eséllyel el tudja kapni, vagy legalább kitérni ki tud előle. Mindenesetre, ha túlélte fenyegető hangon szóltam hozzá, nyílt vérszomjjal.
- Ha még egyszer így beszélsz velem… a következő dobásom nem figyelmeztető dobás lesz. Ez nem fenyegetés, ez ígéret!

Ezzel hátradőltem a székembe és dühömbe a karfát szorongatom, hogy türtőztessem magam, de látszott rajtam, hogy hamarosa a torkának ugrok, ha nem fogja be. Az esetleges rosszalló, számokérő pillantásokkal természetesen egyáltalán nem foglalkozok, jöjjön a fiútól, vagy bárkitől a teremben.
avatar
Nashimaru Miuru
Játékos

Taijutsu Pontok : 56


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 510

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A nagy találkozás

Témanyitás  Katana on Kedd Aug. 23 2016, 13:21

Lehetséges, hogy túl keményen bántam vele, mint már említettem sosem voltam a szavak embere nem tudtam ilyen szituációban mit kell tenni. Azonban bizonyára néhányan egyetértenének velem, hogy még egy udvarias fiúnak is meg kell védenie a becsületét. Másokat utánozva jobb kezemet felemeltem és szememmel a pincért kerestem és mikor nem találtam figyelmemet a morcos némber felé fordítottam ám meglepő látvány terült elém. Ha addig csak dühös volt a kis monológom után már pokolian dühös mondhatni égetett a tekintete. Szerencsémre csak a szeme sarkát láttam, mert ha rám szegezte volna azt a pokoli tekintetét bizonyos, hogy szénné égtem volna. Korábban említettem azt a bizonyos határt, nos, úgy tűnt én is átléptem azonban nála másmilyen hatást váltott ki, mint nálam. A lány valamiféle ocsmányságot mondott, amire így utólag nem is nagyon emlékszem csak arra, hogy megmozdul a keze. Abban a pillanatban mintha valami varázslat alá kerültünk volna ugyanis úgy mozgott a lány akár egy lassított felvétel. Természetesen semmi mágia nem volt a dologban csak a szervezetemben felgyülemlett adrenalin fejtette ki ezt a hatást. Nem tudom miért az ösztöneim miatt vagy esetleg a kiképzés számlájára lehet írni, de önkéntelenül ellöktem magamat az asztaltól, aminek következtében elkezdtem hátra fele dőlni. Ahogy zuhantam láttam az arcom előtt elsuhanó kést, ami épphogy csak elkerült engem. Mikor hangos puffanással földet értem a révület véget ért és az idő ismét úgy haladt, ahogyan annak mennie kellett. Kissé fájt a földet érés azonban sokkal rosszabbul járhattam volna szemeim között egy pengével. Csak pár pillanatig tanakodhattam azon, hogy vajon mit is kéne tennem. Az teljesen nyilvánvaló volt számomra, hogy ez a némber az életemre tört. Egy gyors mozdulattal guggoló állásba helyezkedtem majd a vállamat nekitámasztottam az asztal aljának és nyomni kezdtem. Az volt a célom, hogy az egészet ráborítom a támadóra, és ha valami oknál fogva nem járok sikerrel, akkor is védve leszek a csapásaitól. Bármi is történjék, igyekszem majd végig fedezékben maradni, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Beszélni nem akartam ugyanis nem láttam értelmét a szavak ideje lejárt. Nem kiáltok segítségért vagy, hogy hívjanak erősítést ugyanis kirigakurei shhinobiként az én feladatom volt  a rend bontok helyrerakása.
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A nagy találkozás

Témanyitás  Nashimaru Miuru on Vas. Okt. 23 2016, 12:55

A pali szánalmas módon csak úgy tudta elkerülni a támadásom, hogy egyszerűen hátradőlt a székkel és elborult. Háh… ez szánalmas. Ekkora gyökeret, de most tényleg. Pedig nem is támadtam komolyan. Mindenesetre hátradőltem és vártam a pincért, hogy végre letudhassuk ezt a marhaságot. Azonban… mint kiderült a csávó nem akarja folytatni ezt a… romantikus vacsorát. Idegesen felkiáltva pattanok fel helyemről a felém dőlő asztal láttán, majd azon nyomban hátrébb is szökkenek. Morogva egyenesedek fel, miközben egyre több ideges szempár fordul felénk, majd felvettem a földről az egyik kést, miközben lassú tempóval megindultam az asztal felé.
- Ezzel nagy hibát követtél el te kis szarházi… - mondom nyugodt, hátborzongató hangszínnel – A beleiddel foglak megfojtani!

Végül mikor elértem, megfeszítem az izmaim, majd az asztalt egyszerűen egy jól irányzott forgó rúgással megpróbáltam elrúgni a francba (az oldalába „beleakasztva” a lábam egy pillanatra és úgy kifejtve az erőt), majd a forgást tovább víve a kést felemelve állok meg a fiú előtt, ha még ott van, dühtől szikrázó szemmel. Ez a habos-babos ruha az agyamra ment és kissé nehezebb volt mozognom, ráadásul a miniszoknya miatt a rúgásaim eléggé… szellősek voltak, de sosem voltam az a szégyenlős fajta. És most csak egy dolog érdekelt. Hogy betörjem ennek a kis Senkinek a fejét.
avatar
Nashimaru Miuru
Játékos

Taijutsu Pontok : 56


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 510

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A nagy találkozás

Témanyitás  Katana on Vas. Okt. 23 2016, 14:10

Be kell vallanom, hogy mikor megkaptam a feladatot miszerint egy randira kell mennem nem egészen erre számítottam. Arra gondoltam találkozok egy lánnyal, aki talán csinos eszegettünk egyet ő beszélni próbál, én hallgatok és végig unatkozzunk az egészet. Nem tudom mondhatok-e ilyet, de legalább egy pozitív dolog történt, miszerint míg ott tartózkodtam egyetlen egy percig sem unatkoztam. A hölgy rendkívül zaklatottnak tűnt pedig a randevú egy örömteli esemény legalábbis én így hittem. Igaz egyetlen rossz szavam sem lehetett ugyanis én sem röpdöstem a boldogságtól, amiért kényszerítettek, hogy menjek oda ám nem is próbáltam megölni senkit se. Abban reménykedtem, hogy az asztal fejen találja a lányt és így kissé megnyugszik ám a terv nem jött be. Sőt úgy tűnt még dühösebb lett, ami nem kecsegtetett sok reménnyel a számomra. Gyorsan talpra álltam és az oldalamhoz kaptam, hogy elővegyem a kardomat ám nagy megdöbbenésemre nem volt sehol. Akkor jutott az eszembe, hogy minden felszerelésemet otthon felejtettem. A lány egy könnyed mozdulattal félrerúgta az asztalt majd lassan elindult felém. Láttam a szemein keresztül, hogy már gondolatban meg is kezdte a kínzásomat. Gyerekromban az anyám nézett hasonlóan mikor egy részeg csavargó nyanyának merte nevezni. Mivel nem jutott más eszembe úgy döntöttem legjobb védekezés a támadás. Magam elé kaptam a széket, hogy valamelyest védve legyek a kezében tartott késtől. Azt terveztem, hogy megfordítom a széket, hogy a lábai a dilis lány felé nézzenek, amikkel talán a falhoz tudom szögezni őkelmét. Továbbra is közömbösen néztem magam elé mintha nem is az életemért folyna a küzdelem.


A hozzászólást Katana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 10 2017, 12:03-kor.
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A nagy találkozás

Témanyitás  Katana on Kedd Jan. 10 2017, 15:00

/Írtam egy kis szösszenetet mégis legyen valami vége./Lélekben felkészültem arra, hogy ha törik ha szakad megmutatom ennek a perszónának, hogy rossz Shinobival kezdett ki. Abban reménykedtem, hogy a székemmel le tudom majd fogni és így megállításom az ámokfutását. Először arra gondoltam, hogy miért egy ilyen klinikai esettel kellett randiznom aztán bevillant mi van, ha nem is ő volt a célpontom. Igaz, hogy egy gyagyás volt azonban nem hiszem, hogy ne vette volna észre, hogy akivel össze akart hozni az egy képzett, kíméletlen gyilkoló gép. Ám éppen mikor komolyabban belelendültünk volna a vitába a hölgy váratlanul sarkon fordult és elviharzott. Valószínűtlennek tartottam, hogy tőlem ilyet meg majd hátra néztem és megláttam az erősítést. Az üldözőkhöz csatlakozva gyorsan elmondtam, amit tudtam ám hiába minden igyekezetünk a lány megszökött. Akkor ígéretet tettem, hogy a világ összes kincséért sem megyek még egyszer randevúra küldetés ide vagy oda.
Szeretném kérni a játék lezárását.


Az összecsapás lezárását kérem.
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A nagy találkozás

Témanyitás  Senju Tobirama on Vas. Jan. 15 2017, 18:24

Üdv!
Szép irományok születtek, ám sajnos a PvP terjedelme nem sikerült túl hosszúra. Mégis.. nem szeretném a megannyi munkát megfelelő jutalom nélkül hagyni, így mondhatni bőkezűen fogok kimérni jutalmat. Very Happy
+8 Chakra
+4 TJP
A változásokat kérlek vezessétek fel az adatlapjaitokra! ^^

_________________
avatar
Senju Tobirama
Főadminisztrátor


Adatlap
Szint: E
Rang: Hokage
Chakraszint: Halálütés

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A nagy találkozás

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.