Keimusho no Konohagakure

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Keimusho no Konohagakure

Témanyitás  Hidan on Csüt. Szept. 29 2016, 22:38

A Levélrejteki Fegy- és Elmegyógyintézet egy hosszú és véres történelmet magénak tudható intézmény, amit a Shinobi Világ egyik legjobban őrzött börtöneként tartanak számon. Itt tartják fogva azokat a különösen veszélyes bünőzöket és a mentális zavarokkal küzdő ninjákat, akik túlságosan nagy rizikófaktort jelentenek a kisebb és kevésbé felszerelt fegyházak és pszichiátriák számára. Az épület számos szintből áll, de ezekből csak a legfelső van a földszinten, az adminisztrációs részleg. A többi emelet a felszín alatt található: minél magasabb veszélyességi kategóriába esik egy elítélt, annál mélyebben zárják el a külvilágtól. Az ezek közti közlekedés kizárólag felvonókon keresztül történik – melyeket csak az arra feljogosult személyek képesek kezelni -, lépcsők nincsenek. Hogy ez mennyire eredményes megelőzése a szökéseknek, arról mi sem tanúskodik jobban, minthogy az intézményből közel százéves fennállásának történelmében mindössze féltucat volt sikeres a több ezer próbálkozásból.

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Kenshiro Mirubi
Ago
Hana Fujishima
Miuru Hitomi
Hamacho Yoshitaro


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Keimusho no Konohagakure

Témanyitás  Hidan on Csüt. Szept. 29 2016, 22:40

Ashura

Keréknyikorgás az éjsötét feketeségben. Ez minden, amit az ifjú Unazaki a világból érzékel, ahogy próbálja kihalászni a személytelen kábulatban feloldódott önvalójának darabkáit tudatának peremén. Olyan érzés ez, mintha időtlen álomból ébredne, s egyben mégsem olyan, nehéz lenne bármihez is hasonlítani. A férfi pillái megrezdülnek, de szemhéjai mintha ólomból lennének, képtelen még egy darabig megemelni őket, hogy legalább egy kissé kitörhessen szűk valóságából. Ahogy telnek a percek, gondolatai egyre tisztábbak lesznek, a sötét igézet leperegni látszik lelkéről, de még így is távol van a józanság állapotától. Utolsó emléke, hogy Aikant lefegyverzik az együttműködési feltételeikkel elégedetlen Rokudaime Hokage emberei, majd őt is bekerítik. Az ellenség gyűrűje egyre szorosabbra fonódott körülötte, de mire elérték volna, egyszer csak egy apró szúrást érzett, s a világ megszűnt létezni.
Végül résnyire nyitja szemét, de amikor sikerül, azt kívánja bár ne tette volna. Sápadt neoncsövek fénye bántja jótékony sötétséghez szokott pupilláit, ahogy visszaverődnek a steril, vakítóan világosnak tetsző padlólapokról. Csuklói, bokái megkötözve, s bár képtelen mozdulni, a világ mégis halad vele. Egy kerekes székben tolják, de hogy ki, arról legfeljebb vad találkozásokba bocsátkozhatna. Arról, hogy hol lehet pontosan egyetlen útjelzőt kap: a falakon időként egy-egy táblát pillant meg "S emelet" felirattal, az oldalt látható ajtók is ennek megfelelően vannak számozva: S6010, S6011, S6012 és így tovább.
Rövidesen kiérnek a folyosóról, hogy egy olyan nagyobb térre érkezzenek, ahonnan csillag alakban összesen nyolc ilyen járat indul ki. Elfordulnak az egyik balkéz felé esőhöz, majd továbbra is néma csendben haladnak. Ha Ashura bármit is kérdez, a válasz hallgatás lesz csupán. Végül az S3256-os szobánál állnak meg. Az ajtó magától kinyílik, hogy utat engedjen a mögötte található, spártai egyszerűséggel berendezett cellába. Egy priccs, egy mosdókagyló és egy árnyékszék. Sajnos a folyosók makulátlan tisztasága erre a szobára már egy cseppet sem jellemző: mindenhol vastagon áll a nehezen meghatározhatú eredetű kosz és fura, émelyítő szag terjeng a levegőben.
A shinobit betolják a szoba közepére, majd távozó lépteket hall a háta mögött, magára hagyják. Bár gondolatai már teljesen tiszták, még mindig képtelen mozogni vagy technikát használni, így a következő nagyjából öt perc idegörlő tétlenségben telik. Amikor ez letelik, ismét csizmák ütemes dobogását hallja a járólapokon. Két oldalról egy-egy fekete – az ANBUéra emlékeztető – maszkot viselő shinobi lép mellé, majd harmadiknak egy háromrészes öltönyt és fehér orvosi köpenyt viselő, testes férfi tűnik fel a színen. Kopaszodása természetes tonzúrát alkot, ősz hajának ritkaságát dús, szabályosra nyírt szakáll ellensúlyozza, sasorrán csíptetős köralakú szemüveg ül. Ahogy megszólal, delejes, mély basszusa megtölti az egész teret:
- Valld meg bűneid!

//Bocsánat a késői kezdésért, 10 chakra fájdalomdíjban részesülsz.//

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Kenshiro Mirubi
Ago
Hana Fujishima
Miuru Hitomi
Hamacho Yoshitaro


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Keimusho no Konohagakure

Témanyitás  Unazaki Ashura on Pént. Okt. 07 2016, 00:17

Ébren van. Csak ennyit tud biztosra, azt már kevésbé hogy mikor lehetett legutoljára eszméleténél. Egy pár pillanatig erős stressz és félelem veszi át teste felett az uralmat - vagyis venné, ha bármi erő maradt volna abban a halandó, hússal kibélelt vázban. Majd mikor az állati ösztönökön felül kerekednek az emberi gondolatok, s azok vissza csorognak szépen az elmébe, az elgyengült Unazaki Ashura ténylegesen magához tér és megpróbálja időben és térben elhelyezni saját személyét. Mi a legutolsó emléke, kérdezi saját magától, ám erre is csak emlék foszlányok állnak rendelkezésére válaszul: A tűz országába jöttek tárgyalni, Kibusha, Aikan és Ő; nem tetszett valami valakinek, hogy is hívják azt a szemétládát; körbeveszik őket, és.... ennyi? Az időben elhelyezést kihúzhatja a listáról, nem volt túl hatékony próbálkozás. Hát, akkor marad a térben való tájékozódás! 
 Kinyitja a szemét, legalábbis reméli, hogy a szemhéjaihoz tartozó izmok még mindig reagálnak a központi rendszer parancsára. Egy pillanattal később elátkozza saját döntését, ez a mérték nélküli fehér fényáradat fájdalmas sebet szúrt látógömbjein. Tíz, akár húsz másodperc is kell ahhoz, hogy megszokhassa a fényviszonyokat itt az... akárhol. Lassan megpróbál körbetekinteni, de sajnos ez nem segítette a táj meghatározásában, látván, hogy táj nincs, csak nyirkos falak meg ajtófeliratok. De nagy számok vannak itt. Próbálván nem elájulni Ashura arra koncentrál, hogy megjegyezze az útvonalat amin végiggurul éppen. Talán egy kórház? Lenéz csuklóira, elég kényelmetlen helyzetben vannak viszont nem tudja őket átmozgatni, hogy komfortosabb legyen... Ó, igen, mert szíjakkal lehetetlenítették el a végtagok önkéntes-önkéntelen ficánkolását. Akkor inkább valószínű, hogy börtön vagy rosszabb. A tolókocsit kezelő személy megáll egy cella előtt, a fehér hajú rab felnéz az ajtón díszelgő számra, és elmosolyodik. S3256 - hatossal végződik, ez az ő szerencse száma.
 A cella belseje viszont ennél már sokkal kevésbé volt mosolyt elővarázsoló hatással öntelt hősünkre. Büdös van, és minden csupa piszok, még ennyire sem tisztelik meg itt ebben az intézményben? Valójában lehet, hogy kevésbé kéne hasonló arrogáns gondolatokkal szórakoztatnia magát egy igen komoly és hasonlóan elszomorító helyzetben. De talán a beletörődött, vagy a drogok hatása ami miatt nem érzékeli a veszélyt, esetleg megőrült, vagy csak egyszerűen egy magabiztos idióta? Talán mi se, de ő se fogja megtudni ebben az életben.
Magára maradt a sötétben, azt se tudván hol van, de valahogy a szagok miatt nem támadt nagy kedve felfedeznie új lakóhelyét. Egy újabb zajos ajtónyitás, és belép két maszkos martalóc meg egy dagadt orvos. Ashura csak remélni tudja, hogy nem ő lesz a mai menü főfogása a kedves doktor úr asztalánál. Aztán jött az a mondat, és Ashurának megint önkéntelenül el kellett mosolyodnia. A fehér, borostás arc most megvillantotta fogsorát, bármennyire is kétséges, hogy helyes módszerrel fehéren tartották volna fogsága ideje alatt azt számára.
- Jól gondolom, hogy a Tűz Országában vagyok valahol? - most veszi észre de a haja hosszabb, mint előtte. Arrébb fújja a tincset ami a szájához ragadt - Ha így van, talán ez az egyetlen sarok a világban, ahol még nem is követtem el bűnöket - a hangja rekedtes és gyenge, nem tetszik saját magának - A terv az volt, hogy ez így is marad és én beállok közétek a családommal. Ilyen erőszakos módon elutasítani az ajánlatomat... Elég lett volna egy nem is. Ha itt valaki bűnt követett el azok ti vagytok.
 Próbált szemrehányó módon beszélni, bár nem igazán tudta megsaccolni, hogy éppen milyen hangnemmel beszélt. Biztos volt benne, hogy még meg bánja.

//bocsi a késedelemért, még vissza kell rázódnom az írásba

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Keimusho no Konohagakure

Témanyitás  Hidan on Csüt. Okt. 27 2016, 01:28

A korosodó férfi csuklóját dörzsölgetve – mintha csak kezet mosna – hallgatja Ashura válaszát. Õsz szakállal keretezett arca gúnyos mosolyba szalad az önhitt válaszok hallatán.
- A bûnözú hajlomtól beteg elme az marad, ami kedves barátom, legyen bárhol a világban. A tény, hogy vétkeid távol határainktól követted el, nem mossa el a tényt, hogy kártékony eleme vagy a társadalomnak... Gondolj csak bele! Miért is irtózunk a patkányoktól..? A legtöbben azt mondják azért, mert betegségeket terjesztenek. Tegyük fel, hogy egyikük a küszöbödre téved. Nem fogsz csak azért kesztyûs kézzel bánni vele, mert nálatok még senkit nem fertõzött meg. Nem hívod meg egy csésze teára, hanem elkergeted, vagy elpusztítod, ízlés dolga. Látod az analógiát ugye? Azonban nem kell megijedni, mi itt a Tûz Országában nem bánunk koszos kártevõként az emberekkel. Én hiszek abban, hogy minden kriminális attitûd csupán negatív élettani és szociális hatások kellemetlen és talán elkerülhetlen mellékterméke. Neked Ashura... Meg kell gyógyulnod! Hazudnék, ha azt mondanám hogy nem fog fájni... De hidd el, egy nap hálával fogsz gondolni rám, persze csak ha nem pusztulsz bele a terápiába, amit neked szántam. Egyébiránt jó dolog, hogy szóba hoztad a családodat, tökéletes példa az egyik legnehezebben kimûthetõ emberi tulajdonságra a ti esetetek... A gõgre. Meglehet, hogy szövetségi ajánlattal érkeztetek a mélyen tisztelt Hokage-sama elé, de tudod nálunk úgy szokás, hogy nem a koldus, hanem az adakozó szabja meg az alamizsna mértékét. Feltételeket szabni és fenyegetõzni sokszoros túlerõvel szemben..? Ennél azért többet néztem ki az Unazakikból a jelentések alapján. De ne aggódj! A felvágott nyelvû Aikan-kisasszonyt is alávetettük már egy személyre szabott gyógyterápiának, és az öcsédnél sem fogunk másképp tenni, ha a nyomára bukkannak az embereink. Most pedig ne mozogj... Csak egy kis szúrást fogsz érezni!
Az orvos egy laza mozdulattal lehúzza bal kezérõl a ráfeszülõ mûtõskesztyût, láthatóvá téve a tenyerén parázsként izzó, nonfiguratív pecsétet. Nyitott kezét lassan rányomja Ashura szegycsontjára, aki egyszeriben úgy érzi, mintha tüzforró vasat forgatnának a mellében. Az egész procedúra csupán pár másodpercig tart, s utána, amikor az orvos elemeli markát, mintha mi sem történt volna, a kín is tovaszáll.
- Most már az én tulajdonom vagy Unazaki Ashura. És ha bármikor hálátlan páciensem leszel...
A férfi ezúttal összezárja nyitott tenyerét, mire az elõbbi gyötrelem fokozottabban jelentkezik, a vér szinte lángralobban a megkötözött shinobi ereiben, majd amikor fogvatartója ujjai elernyednek, a bensõjében tomboló fájdalom ismét megszûnik.
- ... Akkor nem fogok habozni, hogy egy kis nevelési célzatú szigorban részesítselek. Szökésrõl ne is ábrándozz: jelenleg az én chakrám az egyetlen, ami visszatartja a Mennyei Pecsétet abban, hogy hamuvá porlasszon. A Hozukijo megboldogult igazgatója  volt olyan kedves, hogy megosztatta velem ezt a csodálatos technikát. Azokra most már nem lesz szükség!
Bök tekintetével az ezüstös hajú férfi csuklóit és bokáit gúzsban tartó szíjakra, mire két maszkos mellette terem, hogy eloldozza õket. Mindeközben az idõs férfi egy fecskendõvel valamiféle ellenanyagot ad be neki, legalábbis a tény, hogy pár másodperc múlva visszanyeri uralmát a mozdulatai felett, mindenképp arra utal, hogy valamiféle semlegesítõ szérum volt a vakcinában.
- Gyere fiam, sétáljunk egyet. Biztosan rengeteg kérdésed van.


//Ismet 10 ch a kesesert//

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Kenshiro Mirubi
Ago
Hana Fujishima
Miuru Hitomi
Hamacho Yoshitaro


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Keimusho no Konohagakure

Témanyitás  Unazaki Ashura on Vas. Aug. 06 2017, 22:02

Remek, gondolta magában a rab. Hallott már ezekről az önjelölt pszicho-doktorokról ezelőtt, és remélte, hogy sosem lesz szerencséje találkozni egyel. A professzionális téveszméik halálos szociopatizmussal párosulnak, amiben csak az a legrosszabb, hogy gyakran tényleg rátapintanak a lényegre miközben a saját "igazukat" akarják konok módon ráerőszakolni a világra. A hányinger kerülgette attól a gondolattól, hogy egy ilyen ember meg akarja őt "javítani". Viszont egy dologban láthatóan hasonlítottak egymásra ők mint páciens és orvosa. Ahogyan a jó doktor rátapintott, Ashura tele volt gőggel, azonban ez rá is meglehetősen igaz volt és a rab ezt tervezte kihasználni. Azt, hogy hogyan, az még egy kérdőjel volt, de idővel a megoldás felfedi majd magát, csak bele kellett mennie a játékba.

A mosoly lassan eltűnt Ashura arcáról mialatt a doktor a monológját befejezte. Minden egyes szavára megpróbált koncentrálni, bár különböző tudatmódosító szerek hatása mellett ez nem volt a legegyszerűbb feladat. Üröm az örömben, hogy legalább megtudta: Kibusha megmenekült. Az orvos itt vétett egy hibát, ugyanis, bár Ashura maga sem érti miért, remény töltötte el. A pecsét látványa a doktor tenyerén viszont ismét undorral töltötte el, és valamiért ez az undor Kabutora és Orochimarura emlékeztette. Szívverése felgyorsult. Az égető érzésre erősen felszisszent és a plafon felé kapta a fejét, talán csak a kábulat maradványai gátolták meg abban, hogy ordítson. Az erő demonstráció ami ezt követte visszaszegte magabiztosságát, ez a pecsét komplikációkat fog jelenteni. Se baj, amíg tudta, hogy az orvos egy dédelgetett projektjét testesíti meg, addig érezte, hogy élete nincs közvetlen veszélyben. Csak ... szépen kell majd viselkednie.

Mikor öntudata végre teljesen lábaira állt, végre a teste is így tehetett. Megdörzsölte sajgó porcikáit, miközben tekintete nem hagyta el "kezelője" alakját. Arca most semmitmondóbb volt mint előbb, bár így is tovább csillogott a lelki ellenállás kék szemeiben. Nem viselkedhet egyből úgy, mint egy kezes bárány. Az túl feltűnő lenne. Ennek ellenére viszont most nem szalaszthatja el az alkalmat, hogy kérdéseket tegyen fel.

- Ki maga, és mi ez a hely? - gondolta, a legalapvetőbbel érdemes kezdeni, majd folytatta ha ezekre kapott választ - Aikan mégis miféle terápiát kapott? Nem olyan egyszerű eset, mint maguk gondolják.

Egy embert a tapasztalatai, emlékei és környezete határozza meg. Ahhoz tehát, hogy egy embert megváltoztassunk, először szét kell szednünk és utána össze kell raknunk megint, emlékeit elfelejtetni vele, megmásítani vagy felülíratni. Azonban egy olyan büszke lelket, mint ami Ashurának van, közel sem olyan egyszerű lebontani, mint azt fogva-tartója képzeli. Ettől függetlenül nem engedheti meg magának, hogy alá becsülje ellenfelét. Elvégre, ha ez a létesítmény olyan emberekkel van tele, akik akár egy kicsit is hasonlítanak az Unazaki vezérre akarat szempontjából, akkor ennek az orvosnak bizony rendkívül hatékony elmebontogatónak kell lennie, hogy még meglehessen az állása. 

Örök paradox, hogy mi történik akkor, amikor egy megállíthatatlan erő találkozik egy mozdíthatatlan tárggyal? Ashura izgatott kíváncsisággal várja a saját életútjának válaszát erre a kérdésre.

Nem tudod, hogy kivel szórakozol, te rohadék. 

_________________
Egyéb karakterek: Shinjigami Kurai | Yurasuhina Kaiki


Nem olyan nehéz meghalni egy barátért, mint amilyen találni egy barátot akiért érdemes.
- Homérosz

avatar
Unazaki Ashura
Játékos

Taijutsu Pontok : 36

Tartózkodási hely : Nehéz megmondani...


Adatlap
Szint: A
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 750

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Keimusho no Konohagakure

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.