KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Okt. 03 2016, 15:35

Üdvözlet Minden Játékosnak!
Ahogyan az előző versenynél, most itt is arra kérek MINDEN NEM STAFF Felhasználót, hogy "A Történetem Vége...(?)" című versenyre benyújtott alkotásokat értékeljék és állítsák fel a rangsorukat, pontosabban nevezzék meg az ELSŐ HÁROM helyezettjüket és INDOKOLJÁK meg, hogy miért tartják érdemesnek a dobogó azon fokára és mitől marad el a dobogón előtte állóktól. 


Tehát Összefoglalva:
- Nevezzétek meg, hogy szerintetek kik érdemlik meg az Első, Második, és a Harmadik helyezettet
- Indokoljátok, hogy MIÉRT érdemli meg
- Mondjátok el, hogy miben és hogyan tettetek különbséget a három első helyezett között.
Ez a részletezés azért szükséges, hogy ne szimpátiaszavazás legyen, hanem a szavazók TÉNYLEG elolvassák a történeteket és ész érveket tudjanak felhozni. Tehát a döntéseiteket indokolni kell, akár a legtömörebben, de kell. ^^

A Szavazók között kisorsolunk három Felhasználó számára +10 Chakrát! 
Megjegyzés: CSAK EGY karaktereddel szavazhatsz, mint Felhasználó, úgy képviselteted magad!

A Közönség Szavazat Három Dobogós helyezettjének Jutalma:


1.) Az első helyezett felírhat magának egy maximum A szintű nem Engedélyköteles SAJÁT vagy NEM saját technikát Szinttől és Chakrától függetlenül! (VISZONT --> Ha több chakrába kerül a technika, mint amennyi a karakternek van, akkor azt a technikát nagy veszélyekkel, egy alkalommal csak egyszer és gyengébb hatással tudja csak használni!)

2.) A második helyezett +20 Chakrával gazdagodik. 

3.) A harmadik helyezett +1 Élménylehetőséggel gazdagodik, ami lehet Tanulás is (Nem kell figyelnie a B szintes határra, lehet: E,D,C szintű technika is amit megtanul)

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Katana on Hétf. Okt. 03 2016, 20:25

1.
Kenshiro Izuna
Annak ellenére, hogy szegényke meghalt ennek ellenére nagyon tetszett ráadásul jó ötletnek tartottam, hogy viccesen mutatta be az eseményt. Ismét találkozott a szüleivel és a barátjával aki nagyon fontos a számára. Jókat nevettem azokon a részeken mikor kínos helyzetbe került olyan aranyos volt legalábbis szerintem. A hossza ideális se túl hosszú se túl rövid.

2. Tottori Shinko
Önmagáért beszél itt van egy vagány csávó aki vagány módon hátramarad, hogy vagány módon fedezze a társait. A harcok rendkívül élvezetesen és jól lettek megírva bár sajnáltam, hogy a történet végén meghalt, de az már tényleg nagyzolás lett volna ha mindenkit kőnyűszerrel két vállra fektet. A karakter személyisége pont olyan mint amilyennek elképzeltem.

3.Tsuuzoku Tomoe
Rendkívül tetszett a ninja farkas kapcsolat sajnáltam, hogy itt is hősi halállal végződött a történet és, hogy az a szegény pára ott búslakodott a gazdája mellett? Kérdem ki az a szívtelen alak aki képes ilyet tenni? Megértem én nem lehet minden történet vége hepy end. Szép kerek történet.

Ezúton szeretnék minden résztvevőnek gratulálni nem volt egy olyan történet sem ami ne tetszett volna. Szóval szép munka. És megszeretném kérni a remete bölcset Jiraiyát, hogy az én nevemet ne vegye bele a szavazók közötti sorshúzásba.


A hozzászólást Katana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 17 2016, 21:18-kor.
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Kenshiro Izuna on Hétf. Okt. 10 2016, 22:44

Üdv! 


Résztvevőként egyrészt a mezőny felmérése céljából, másrészt puszta kíváncsiságból végigolvastam a beküldött írásokat. Úgy gondoltam, kötelességem segíteni azokat, akiknek története a legjobban megfogott, megérintett. Egyfajta viszonzásként értem ezt, mert tényleg élmény volt számomra az olvasásuk.


Az első helyet nálam egyértelműen Nara Akane története érdemli meg.

Nem csak az egyik leghosszabb, de a legszebben megfogalmazott, legigényesebb írást olvashattam tőle. Olyan érzelmi hatások alá kerített, amitől megvallom őszintén, elsírtam magam. - Jó-jó, aki ismer egy kicsit is, az tudhatja, hogy igen könnyen potyognak a könnyeim, de itt a Gundan berkein belül még csak egy személy írása volt képes könnyeket csalni a szemembe. - Másfelől nem csak a szomorúság költözött belém, hanem jó pár kacagást és mosolyt is megejtettem olvasás közben. Reina usereként szólva hatalmas megtiszteltetés volt szerepelni a történetben. A karakterábrázolás telitalálat volt, még talán én sem tudtam volna jobban előrevetíteni Őt évekkel későbbre. Akane karaktere pedig még vénasszonyként is maga a szórakoztatás. Egy percre sem kalandozott el a figyelmem, kivéve amikor zsepiért kutakodtam. Köszönöm, hogy olvashattam!

A második helyet Shibo írása nyerte el a kis rangsoromban.

Ugyan hosszúságát tekintve nem volt túl terjedelmes, - amit egyébként sajnálok, szívesen olvastam volna még bővebben - de a minőségi írásokat sokkal jobban preferálom. Ha valaki röviden ír, akkor tudnia kell a sűrítés és az elgondolkodtatás művészetét, ha szabad így fogalmaznom. Egyfajta homályt teremtettél, legalább is számomra, mert bevallom még semmilyen nemű írásod nem olvastam eddig a pontig. Érdekes volt belegondolni, milyen karakter is lehet Shibo valójában. Az ingerküszöböm igen alacsony, így eléggé felzaklatott az írásod, de ennek ellenére nem tudtam megállni, hogy ne olvassam végig. Ennél szebb kínzást még soha nem olvastam, azt hiszem. 

A harmadik hely Ayanokoji Takashi-t illeti.

Itt is azt sérelmezem, hogy nem tartott tovább, és hogy Hinami nem kapott cukorkát. Komolyra fordítva a szót, talán itt tudtam a legjobban összehasonlítani a mostani és a jövőbeli karaktert. A már jól megszokott formát hozva minden szépen fokozatosan épül fel egy idillé, és a végén úgy dől romokba, ahogyan az kell. Volt egy alap feszültség, amit a várakozás okozott, és a be nem teljesülés egy kis üresedést hagyott bennem. Bár Dante ismételt jelenléte enyhített ezen kicsit. Kellőképpen humoros volt, de a Naruto nevével űzött szóviccnél elgondolkoztam az olvasás szüneteltetésén. Szegény öreg Takashi azért szerencsére elég jól karbantartotta magát. Ha több időt szántál volna rá, bizony sokkal jobb is lehetett volna, a rövidség ellenére viszont igen szép fogalmazást kaptunk. Hinami és a nagypapa jellemét pedig még ha keveset is szerepelnek, jól sikerült elcsípni annak ellenére, hogy a játéktéren sem igazán bontakoztak ki eddig.

Ha lehetne megosztott helyeket adni, akkor bizony így tettem volna. Mások is érdemelnének még helyezést, de a rendes szavazásban öt helyezett kerül kiosztásra, nem csupán három. Ugyan voltak ezeknél sokkal hosszabb írások is, és lehetséges, hogy több időt fektettek bele. Arra viszont véleményem szerint vigyázni kell, hogy ne hagyjuk elkalandozni az olvasó figyelmét összecsapott mondatokkal. Hamar el lehet veszteni úgy a fonalat, valamint az olvasáshoz való kedvet is. Ettől függetlenül természetesen nem rossz, csak sokkal jobb is lehetne, ha ilyen apróságokra odafigyelnének az illetők. 

Sok sikert mindenkinek,
Izuna
avatar
Kenshiro Izuna
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Mika oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 426

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Hattori Arata on Pént. Okt. 14 2016, 22:17

Privet!


Nos, akkor az én közönségszavazataim a következők lennének, természetesen megfelelő indoklással. Az alapvető okom a szavazásra az nem más, mint az, hogy gyakorlatilag élmény volt mindet elolvasni. Nehéz volt dönteni az első háromról, mivel - nagyon klisés lesz ez most... - nálam mind megérdemelne valamilyen helyezést vagy jutalmat. Mindegyiken látszik, hogy az írójuk időt és fantáziát ölt bele a történetbe, sok esetben nem keveset. De, mivel az értékelésnek meghatározott szabályai vannak, ezért következzék akkor az írásoknak az elemzése. Továbbá minden résztvevőnek köszönöm, hogy írásaival sok kellemes percet szerzett nekem olvasás közben Smile

1. hely
Nos, nálam az első helyezett mindenképpen Kenshiro Mirubi. Maga a történet... lebilincselő, hogy úgy fogalmazzak. Úgy éreztem, hogy egy igazi "végtörténetet" olvasok végig, továbbá tetszett, hogy két részre van bontva, melyből egy összefoglaló volt, a másik pedig párbeszédes rész. Tetszett a Bijuuk jellemének a kijátszása a második periódusban, az elsőben pedig a többi karakterrel való összefonódás, azaz a Gundanban lévő más ismert karaktereknek a beleírása. Ami a viszont végképp számomra 1. helyezetté tette ezt a történetet, nem más, mint a vége, amit igazából megszellőztetett volt már a sztori alatt. Mirubi "megtérése", az, ahogy magát kárhozottnak nevezi és a Chibaku Tensei által vet véget az életének, majd a végleírás, ahol kifejti az, hogy mi következik ez után... őszintén? Katarzis volt. Köszönöm, hogy olvashattam.

Egyéb észrevétel: Némiképp azért hiányoltam a jobb formázást (bekezdések plusz enterezése), de a sorkizárt nálam már alapból nyerő. Továbbá a ! jel használata számomra pár helyen felesleges volt, kicsit olybá' tűnt, mintha extázissal akarna telíteni egy olyan mondatot, ahol erre nincs szükség. Még egy: világosabb betűszínt ajánlanék, mert amúgy maga a betűszín jól passzolt a sztori hangulatához, de néha ki-ki akart folyni a szemem.

2. hely
Dilema volt, de Itanashi nálam a második helyezett. Már maga a cím tetszetős volt, ami némi utalás volt Stendhalra, az egyik favorit írómra, no persze ez az értékeléshez nem ad hozzá, hisz' madarat tolláról és nem csőréről. No, nézzük is. Nagyon tetszetős volt az, hogy itt is két részletre volt szedve, bár az kicsit nem volt annyira jó, hogy két külön posztba ment; nekem felesleges és nem kellő, görgetésre késztető hatásszünetnek tűnt. Ami jó volt, az a Naruto világbeli karakterek kijátszása, el lett találva a személyiségük. Néhol nagyon felröhögtem ("rúgjunk szét pár jashinista segget") és ez megtörte az amúgy komornak ható írást. Ami még jó volt, az az, hogy kicsit olybá' tűnt nekem, mintha egy dark fantasy történetet olvasnék, főleg a jashinista sereg nekem nagyon hasonló volt Ranagol paplovagjaihoz; ez annyi, hogy ugye a bűnösök megölése tisztít meg minket is. A sztorinak a vége megfelelő volt, tetszik, hogy egy ilyen übertáp karakter végül mégsem éri el a célját, hanem Naruto legyőzi, igaz, mégsem bukik el teljesen.

Egyéb észrevétel: Elsősorban a jobbra zárt nekem zavarja a szemem, de ez csak személyes dolog, ugyanilyen az enterezésnek a viszonylagos hiánya is. Ami miatt főként második lett, az az, hogy néhány helyen túlzottan is poénosba csap a dolog ("gigaóriásbijuurasenshuriken"), továbbá a technikák nevei magyarul... hát... annyira nem fekszenek. Mindazonáltal élvezet volt az olvasása.

3. hely
Ez is nagy dilemma volt, végül Katana mellett döntöttem. Az alapvető indoka ennek nem más, minthogy alapjaiban véve jó a sztori és a felépítése is tetszetős. Itt már a cím is megfogott (bár némileg klisés, de ez nem baj), továbbá a címre való visszautalás is az utolsó résznél, kvázi epilógusnál. Igazából itt is egy történet végét olvashattam, amiben volt harc, dráma és nevetés is (ez utóbbi a harmadik fejezetben elég sok), továbbá a karakter életútjáról kapunk némi információt is. Ami még tetszett, hogy itt nem egy ultimate sztorit olvashattam, hanem tényleg egy egyszerű, kiri shinobiról volt szó, márha egy Kirigakure Shinobit egyszerűnek lehet nevezni.

Egyéb észrevétel: Itt főként azokról van szó, ami miatt harmadik lett nálam a dolog. Először is, az örök vesszőparipám, az enterek használata és a formázás mibenléte. Ha ezeket nagyon figyelembe venném, akkor nem került volna harmadik helyre a dolog, ezért inkább a sztorira figyeltem, ami alapján viszont simán közönségszavazatos. No... ami még fontos: látszik, hogy szárnyait éppen bontogató emberről van szó az írás tekintetében, ha a usert akarom kielemezni ebből a szempontból, és ehhez mérten jó lett a sztori. Fontos észrevétel még szerintem, hogy egy kis színt a betűkbe bele lehetne csempészni, ez a fehér, összefolyó szöveg bár a sötét háttérrel jól látható, de kicsit szemet bántó.No... ezek lennének a szavazataim. Újfent köszönöm a résztvevőknek, hogy jó sztorikkal láttak el, élmény volt őket olvasni, de tényleg, mindet. Előre is szeretnék gratulálni a nyerteseknek és a közönségszavazás helyezettjeinek is.

Slava Gundan!
avatar
Hattori Arata
Játékos

Taijutsu Pontok : 110

Tartózkodási hely : Amegakure no Sato


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 644

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Okt. 17 2016, 14:52

Kedves Játékosok!
A közönség Kedvence szavazás és a Staff Szavazás 2016.10.21.-én zárul le, este 18:00-kor.
Az eredményhirdetésre pedig 20:00-kor kerül majd sor mindkét topicban!  Addig van időtök szavazni! Hajrá!

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Hyuuga Emiko on Hétf. Okt. 17 2016, 21:08

Elolvastam a műveket és azt kell mondjam, nehéz dolgom volt, annyi remek írás született. Végül mégis sikerült felállítanom egy sorrendet. Akiknek a neve nem szerepel itt, azok se csüggedjenek, de ez a három pályamű nyerte el legjobban a tetszésemet.


Első helyezett: Nara Akane
A szokásos stílusban előadott írás, ám mégis kicsit más. Nekem nagyon tetszett, hogy Akane-obaachan is megőrizte cinikusságát, azonban az évek alatt összegyűjtött tapasztalat miatt rengeteg bölcsességre tett szert. A vége is szép lett, azt hiszem tényleg az a legszebb és legjobb befejezés, amit kaphatott a karakter. A háborúval kapcsolatos gondolatokkal egyetértek, azt hiszem főleg emiatt került ilyen előkelő helyre ez az írás. Nevettem, ahol kellett és szomorkodtam a drámaibb részeken, úgyhogy gratulálok!

Második helyezett: Kenshiro Mirubi
Bár maga a karakter személyisége és világszemlélete nem is állhatna távolabb tőlem, mégis jól lett előadva. A kezdő betűszín kissé kiégette a szememet, ez lehetett volna valami másfajta lila, de annyi baj legyen. Amikor a második részhez értem, kicsit megijedtem, hogy cukormázas lesz a befejezés, ezzel kissé 'out of character' érzést keltve. Nem igazán ezt képzeltem el, viszont ahogy jobban átgondoltam, tulajdonképpen Mirubi megkapta, amire vágyott. A megtérése bejött, szerintem öreg korára az ember átgondolja az életét és állandóan azon agyal, mégis mit csinálhatott volna jobban, másként.

Harmadik helyezett: Kenshiro Izuna
A szomorú hangulat itt is jelen volt, viszont kevésbé éreztem magam elnyomva a dráma miatt. Az eleje aranyos kis családi összejövetelnek indul, míg végül ki nem derül az igazság. Egyébként úgy érzem, Izunát tudja legjobban kijátszani a felhasználó, ami ezen az íráson is érződött. Került bele kis szerelmi szál, bár semmi komoly, mert egyébként a túl csöpögős műveket se szeretem. Egyébként a legjobban talán az tetszett az egészben, amikor Izuna beismeri, Mikát még erősebben is szereti, mint a vér szerinti rokonait. A színezés sokat segített, hogy elkülönítsem éppen ki beszél.
avatar
Hyuuga Emiko
Játékos

Taijutsu Pontok : 233

Tartózkodási hely : A jó és rossz vékony határvonalán egyensúlyozva


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1050

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Akihiro Jaken on Kedd Okt. 18 2016, 22:00

Mindenek előtt szeretnék gratulálni az összes versenyzőnek aki részt vett a versenyen, jobbnál-jobb irományokat olvashattam az utóbbi pár napban, amikor nekiálltam elolvasni őket. Most pedig jöjjön az értékelés!
 
I. helyezett: Nara Akane
Az első helyezett nem volt kérdés számomra, egyértelműen Akane került az első helyre. Szerintem mindenki egyet ért azzal, hogy Akane fogalmazó képessége a legkifinomultabb az oldalon. Ezzel a szép választékos szövegalkotással viszont erős kontrasztot állít Akane trágár szövege, és ez az ellentét nekem nagyon tetszik, még inkább kiemelik Akane személyiségét Very Happy Már pedig Akanénak remekül megalkotott személyisége van. És hűha... Ez a személyiség egy érzelmekkel, és humorral teli (az IShinobi 6-on hangosan felnevettem a buszon Very Happy), méltó lezárást kapott. A karakter megélt rossz dolgokat, de mégis sikerült kissé megtartania a régi önmagát, ha máshogy nem is a szövegével. Egy szó, mint száz, Akane abszolút megérdemelte nálam az első helyet.

 
II. helyezett: Shibo
Mindig is érdekes témának tartottam a kínzásokat, talán azért, mert hihetetlennek tartom, hogy az ember mit ki nem tud bírni. (Retorika vizsgán majdnem a kínzásokat választottam témának, de a tanár naem hiszem, hogy nagyon örült volna neki, így végül az ókori ostromgépek mellett döntöttem Very Happy)  Végig lekötött, mindennek meg volt a helye. Érdekes volt látni a kínzás alatt is a tanár-tanítvány kapcsolat megjelenését, és a (remélem nem értelmeztem félre Very Happy) tiszteletet. Mert hogy még ebben a szituációban is mintha éreztem volna a kölcsönös tiszteletet. Ez a történet végül is nem Shibo történetének volt a vége, hanem Hiroé, és ez is tetszett nagyon. Hogy Shibo tovább él, csak éppenséggel másnak a személyében.

 
III. helyezett: Tottori Shinko
A III. Helyezett kiválasztása telt a legtöbb időbe. Leginkább Mirubi és Shinko között vaciláltam, de Itanashi is esélyes volt. Mirubi azért kerülhetett volna ide, mert amióta itt vagyok az oldalon elolvastam szinte minden Mirubis dolgot, ezáltal pontosan ismerem a személyiségét, és méltó lezárást kapott a történetben, mint az eltávozó mindenható Smile
Azonban Shinko is remek történetet kapott, tele akcióval és érzelmekkel. Végig izgultam érte, és reméltem, hogy ez egy öregségben meghaló shinobi története lesz, miután túlélte a háborút. Hát ebben sajnos nem lett igazam, viszont tényleg remek lett a karakter életének lezárása. A hazájáért, honfitársaiért és szeretteiért adta az életét, és legenda született belőle. Végül azért lett Shinko a harmadik, mert a végén egy pillanatra megjelentek a multi karakterei. Nem tudom miért, de ez a kis mozzanat nagyon tetszett, és végül ez az apróság billentette felé a mércét.

 

Ha lennének további helyek, akkor a gondolkodás és vacilálás miatt, hogy ki melyik helyre kerüljön, valószínűleg lekésném a közönségszavazási határidőt, mert tényleg remek történeteket olvashattam! Smile

_________________
Előtörténet és Adatlap

,,Az lesz igazán erős, aki végig hisz magában!"
,,Inkább megbánom, hogy megbíztam valakiben, mintsem azt, hogy kételkedtem benne"


Mesélések:
 Obake Kaito - A Haza szolgálatában
avatar
Akihiro Jaken
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 144

Specializálódás : Djuka 'Afroséró' Uchiha Jaken

Tartózkodási hely : Ahol lennie kell


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 791

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe on Szer. Okt. 19 2016, 18:33

Na végre ide is eljutottam Very Happy Akkor essünk is neki, vagy jobban mondva, hulljon le a lepel a három névről. Arról a három névről akik írásait az én kis top hármamba helyeztem. :3


1.helyezett: Kenshiro Mirubi
Szerintem nem kell mit részleteznem de amit muszáj azt muszáj. Nagyon tetszett, hogy Mirubi befejezi a könyvét. Ráadásul a befejező részben nagyon sok olyan kérdés van amit bárki feltehet magában. Szégyenszemre bevallom nem vettem még rá magam, hogy elkezdjem Mirubi történetét az elejétől pedig már terveztem, de még így sem maradt bennem olyan sok kérdés. Nem akarom tovább ragozni, nagyon tetszett, nem túlzok ha azt mondom, hogy végig tátva volt a szám.


2.helyezett: Shibo
Ha ezt megfilmesítenék elmehetne egy felső kategóriás horrornak. Nagyon jó a részletezés, a két szereplő közti kapcsolat kifejtése. Az is nagyon bejövős hogy Shibo filozofál magában. Egyedül azt sajnálom, hogy nem tudjuk meg mégis miféle csatából jött.


3.helyezett: Kagemare Ran
Külön tetszett, hogy nem volt benne semmi harc, semmi ninjásdi, semmi halál. Hanem egyszerűen csak egy nagyszerű család bemutatása. Nem az a sablonos történet, hogy az édesapa meghalt a háborúban, hanem egy igazi HappyEnd lett a vége.

Egy élmény volt részt venni a versenyen, hát még olvasni mások írását. (Ezzel is tanulni :p)
avatar
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Taijutsu Pontok : 59

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 355

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Shunsui on Csüt. Okt. 20 2016, 22:15

Nem volt könnyű döntést hoznom a jobbnál-jobb írások közül, mindegyikben volt valami, ami megfogott, így próbáltam az összképet nézni az értékeléskor és az első benyomásaimat venni alapul.

1 helyezett: Kenshiro Izuna
Az ő története fogott meg a legjobban, így nem is volt kérdéses, hogy elsőnek írom. Kicsit meglepődtem, azon miképp érte a vég Izuna élete, mindenre számítottam csak erre nem.

2. helyezett: Kenshiro Hanae
Alaposan végig kellett gondolnom, hogy kit rakjak a második és a harmadik helyre. Maga a történet egyszerre volt humoros és komoly, mind a két elem megfelelő arányban volt megtalálható benne. Számomra már ez hatalmas élményt nyújtott, mert nem könnyű eltalálni a kellő egyensúlyt. Sikerült az alapból komoly történethez annyi humor adni, ami nem törte meg az alaphangulatot (legalább is szerintem). Ezért raktam Hanae történetét a második helyre.

3. helyezett: Ayanokoji Takashi
Számomra nagyszerűen sikerült lefesteni Takashi utolsó napját. Egy olyan halált, ami nem a harcmezőn következett be, sem ellenséges területen, hanem az asztalnál, egy olyan nap, mikor az ember nem számít rá. Maga az ötlet, hogy ilyen legyen szokatlanul érjen véget a történet a félkarú Raikage élete, nem egy plusz ponttal járt. Eltért attól, hogy csatában vagy ágyban párnák közt érjen véget a történet. Nekem ez nagyon tetszett. Nem lett túlcifrázva, mindenből pontosan annyi és az került a történetbe, ami és amennyi kelletett se több, se kevesebb.

Remélem egyszer én is képes leszek ilyen történeteket írni.
avatar
Shunsui
Játékos

Taijutsu Pontok : 122

Tartózkodási hely : Tűz Országa


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 497

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Okt. 21 2016, 19:17

A Staff pontozás úgy zajlott, hogy mivel 14 versenyző nyújtotta be időre a versenyművét, így +14 volt a maximális pont amit lehetett kapni. Értelem szerűen az első helyre tett személy kapta meg a maximális, vagyis a 14 pontot. Azonban Heten szavaztak, így mindenki a saját sorrendjét állította fel 1-től 14-ig. A 14. vagyis az utolsónak jelölt iromány +1 pontot kapott. Tehát a hét staff tag saját sorrendet állított fel a sorrendhez pedig (1-14-ig) pontokat rendeltünk. Ezeket összeadva kaptuk meg a végeredményt. 


Először úgy gondoltam, hogy a Staffok által adott pontokhoz rendeljük hozzá a ti általatok adott pontokat (Helyezéseket pontokra váltjuk) ám akkora különbségek vannak egyes jelöltek között, hogy az nem lenne fair. Így azt fogjuk tenni, hogy ugyanazzal a módszerrel számoljuk ki a győzteseket, amivel a Staffok is kiszámolták a hivatalos nyerteseket. Itt azonban CSAK a jelölteket sorakoztattuk fel, belőlük pedig 11 van. Mivel 11-en vannak, így a maximálisan elérhető pont +11 pont. Így akit 1.-nek jelöltek az +11 Pontot kap. Akit 2.-nak az +10 pontot és akit 3.-nak az +9 pontot. AKIT pedig többet jelöltek meg a dobogós helyekre (mindegy, hogy 1. 2. vagy 3.) az nyilván több pontot kap. Ezzel nem csak azt pontozzuk, hogy ki milyen helyezést ért el, hanem, hogy kit hányszor jelöltek a legjobb háromba, hiszen az is nagy érdem, ezen kívül kiszűrhetjük az esetleges szimpátia szavazásokat is. Na tehát, akkor lássuk:


Kenshiro Izuna --> 1. 3. 1. ==> 11+9+11 = 31p

Tottori Shinko --> 3. 2. ==> 9+10 =  19p

Kenshiro Mirubi  --> 1. 2. 1. ==> 11+10+11 = 32p

Itanashi --> 2. ==> 10 = 10p

Tsuuzoku Tomoe --> 3. ==> 9 = 9p

Nara Akane --> 1. 1. 1. ==> 11+11+11 = 33p

Shibo --> 2. 2. 2. ==> 10+10+10 = 30p

Ayanokoji Takashi --> 3. 3. ==> 9+9 = 18p

Katana --> 3. ==> 9 = 9p

Kagemare Ran --> 3. ==> 9 = 9p

Kenshiro Hanae --> 2. ==> 10 = 10p

A Közönség Szavazat Győztesei:

1. Nara Akane

2. Kenshiro Mirubi

3. Kenshiro IzunaA már jól ismert random.org segítségével sorsoltam ki azokat, aki a +10 Chakrát kapja a szavazók közül. Ők pedig:

- Katana
- Tomoe
- Hattori Arata 


A +10 Chakra a tiétek ^^ A nyertesek pedig itt jelentkezzenek a nyereményekért.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Okt. 22 2016, 12:04

Katana, Tomoe, Arata --> A Chakrák felírva!

Edit.: Katana én úgy gondolom, hogy megérdemled a chakrát, főleg hogy a sorsolás teljes mértékben szabályos volt, viszont mivel azt írtad, hogy nem szeretnéd, hogy a nevedet belevegyük a sorsolásba, ezért kérnék tőled egy választ, hogy elfogadod-e tőlünk a chakrát, vagy nem? Ezt akár pm-ben is megírhatod Smile

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Katana on Szomb. Okt. 22 2016, 14:14

Fogalmam sincs egyrészről jó lenne másrészről nekem dupla esélyem volt nyereményre mint annak aki csak szavazott. Ráadásul ha elfogadnám akkor meghazudtolnám magam miszerint nem kell. A válaszom fogalmam sincs és ahogy magamat ismerem később se lesz. Sajnálom.
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Okt. 22 2016, 15:24

Az hogy dupla esélyed volt azért nem igaz, mert bárkinek esélye lett volna nevezni a versenyre és ráadásul szavazni is ^^ Annyi az egész, hogy te éltél a lehetőségeddel, ahogyan rajtad kívül még jó páran. Így én szeretném, ha elfogadnád. Sőt, fel is írtam ^^

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Katana on Szomb. Okt. 22 2016, 15:32

Köszönöm így nem kellett döntenem. Csak anyit kérdeznék megtudhatom a staf szavazásnál hány pontot kaptam? Szeretném tudni, hogy mire tartottátok.
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Okt. 22 2016, 17:40

Csak az első öt helyezett pontjait áruljuk el, a többiekét nem. Így a tiédet sem. Ez mindig is így volt Smile Annyit árulhatok el, hogy az első 6 helyen nagyon szoros volt a verseny és az utána következők néhány ponttal lemaradtak ugyan az első 6 helytől, viszont maguk között 14.-7. helyezettig szintén eléggé szoros volt a verseny ^^

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Katana on Szomb. Okt. 22 2016, 18:01

Akkor amiért nem árultad el azt kell feltételezne enyém az amelyik a legkevesebbet kapta és nem tetszett senkinek vagyis ha tetszett is többiekéhez képest jóval gyengébb lett. Azért köszönöm.


De mivel senkié nincs elárulva így mindenkiről azt lehet feltételezni, hogy az utolsó helyen szerepelt, ahogyan azt is, hogy a 6. helyen vagy bármelyik másik helyen, azaz biztos soha nem lehetsz semmiben ahogyan az öt, pontosabban hat helyezetten kívül senki. Így kétségek között semmi sem biztos, ez pedig azért jó, mert a legrosszabbnak értékelt művet, esetleg a legrosszabbaknak értékelt műveket nem tudja meg senki, így nem lesz senki megszégyenítve és senki önbecsülését se dobjuk a kukába, sőt még meg is köszönjük a részvételt a +10 Chakrával mindenkinek. Így csak nyertesek vannak, vesztesek nincsenek. ~ Jiraiya
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Kenshiro Izuna on Szomb. Okt. 22 2016, 21:56

Köszönöm szépen a szavazatokat! 


Nem tudom, kell-e jelentkezni az élménylehetőségért, de akkor jelentkezem. Mégpedig egy tanulással. c: 

Mehet ^^ ~ Ji.
avatar
Kenshiro Izuna
Játékos

Taijutsu Pontok : 55

Tartózkodási hely : Mika oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 426

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Kenshiro Mirubi on Szomb. Okt. 22 2016, 23:06

Én is nagyon szépen köszönöm a szavazatokat ^^

Én is igényelném a nyereményt >.> *lassan beéri Itanashit*+20 Chakra felírva
968 + 20 = 988 ~ Jiraiya

_________________
"Föl-földobott kő vagyok, akit megcsalt
a gravitáció, s nincs hova hullnia."


"Van, aki nem szolgált rá a szeretetre,
ezért csöndesen eloson egy sötét, üres
helyre, hogy a múlt réseit betöltse."

Karakterek: Kenshiro Mirubi, Yura Houji, Futeki Shiroi, Lanmao
avatar
Kenshiro Mirubi
Játékos

Taijutsu Pontok : 54

Specializálódás : megb***odni

Tartózkodási hely : Jigokutari


Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja / Amegami Vezetője
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS --> "A Történetem Vége...(?)" Című Verseny

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.